Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Meddig tartja el a Hunnia börtön az áldozó cigányságot?
  2017-08-05 18:11:34, szombat
 
   
  Születésem óta a Pszichografológiába helyezett elméletek egyikét, a Pszichét Katalin néven, félig cigány, félig nemes főszereplő Baratta Ágnes sorsát rajtam hajtják végre egyetlen közös nagy áldozásommal Magyarország, teljes Kelet és a cigányság emberré nemesítése, eltartása, sorsa, tettei végrehajtása közben cigányozásunkkal,köpködésével öcsémnek, fényevéssel, koldulással, gyalázatunkkal haldoklás közben, a sírban is, meglopva és megcsalva minket folyamatosan, kitartatva őket utolsó ember áldozással.

A Baratta Ágnesi sors Pszichéként csak egy főszerep a sok közül. Ma délután mentem a boltba, népes cigánycsalád jött szembe, három babakocsival, sok gyerekkel kiabálva, harsogva, a gyerekek kukorékolva. A kukorékolás azt jelenti, hogy nem a Pszichét akarták megáldozni emelkedésük, kitartásuk érdekében, hanem minket, mivel a nevünk jelentése kakas.

2001-ben Furhman Imre Hunnia börtönével történő emelkedésük óta, mióta engem a kiliáni börtön lakásba zártak a gyilkosok és a cigányság helyett, saját emberjogi bizottságokat hoztak létre, kiabálták nekem a Nyírő Gyula kórházában az elektromos, állandó apokalipszist végrehajtó zsidóknak a pszichiátriájukon, hogy nekik saját emberjogi bizottságaik vannak, már minket, mint utolsó embereket megáldozók után a Rákóczi téri nemi kivégzők és gyalázók, melyek a lakásokban tartózkodnak mindenkinél lettek az emberek, mint indiai cigányok, melyek elfoglalnak folyamatosan országokat.

A Hunnia börtönnek Hofiék közvetítése szerint a legnagyobb gondja az volt, hogy az állandóan újonnan jött indiai cigányság felvette a miskolci utcai névtárat, köztük Farkas Bertalan pácini kitüntetett nevét, mint Farkas Flórián. A pusztító tatárdombi sötétkapus cigányai mentek menekültként németbe, a svájciakhoz eltartatni magukat, mivel a világ-könyvtár mellékleteként mindig apokalipszist, könyveket végrehajtó halálnép, mint örök életű csak húst eszik. Sorolták naponta a tatárdombi Iker torony háza előtt járva, mennyi hústerméket vásárolnak a boltokban, meg hogy ők nem jönnének ilyen lyukba lakni komfort nélkül, mint én. A város eltartotta őket, fizette a fűtéstámogatás hatalmas összegeit, melyeket számlájukkal be is mutattak nekem.
Mentek a miskolci cigányok Kanadába és szerte a világba, olyan ügyvédek és jogászok segítségével, akik emberjogi bizottságait képviselték a vasfüggönyös Rákóczi térnek, én már ekkor ki lettem végezve folyamatosan utolsó emberi családként. A cigányság megtámadta még azokat a doktornőket is, akik kiabálásuk szerint Romantic, Júlia sorozatokat írtak, így vették fel a Romantic nevet is megcsúfolva, meggyalázva mindent, mint a Feketevonatosok az Észak-Magyarország Látókör és Hétszínvilág illusztrációiból vettek nevet a többi ismétlőjével együtt a rajtam végrehajtott vasfüggönyös apokalipszis általuk bezúzott írásainak, a többiekével együtt. Az összes könyvön együtt mentek végig ismétlésben 1998 óta, tudván, hogy a sötétkapus dögökkel a lyukas szívű gönczi Szabó lett volna a célpont, mint világ-könyvtár állandó tulajdonosa. A cigányság kiabálta az orvosoknak, hogy kik vagytok, Istenek, számomra felfoghatatlanul, mert az áldozóim közé beállt az Orvosok és Elmeosztály együttesük is azzal, hogy nem adják fel. Támadóim 1998-ban, a korláti 666 isten gyermekei cigányság nevében napokig kínoztak azzal, hogy leszállították Szentlelken a szabadköműves rend űrhajóját. A Kék csillagot ismétlő korláti cigányság miatt a gyomrom tele volt nyákokkal, teljesen bedagadva,mert az áldozóm gyomorbeteg volt. A cigányság sorsát Vekerdiékkel kezdték születésemkor Sátoraljaújhelyen. Mivel pecsét volt a korláti cigányság kézfején, ugyanazt a fenevad által kiválasztott energiát, fekete mágiát képviselték, mint Müller menhelyi 81 éve világot eljárt népe, amelyik minden filmet átdolgozott ide, mint az Ének az esőben címűt fejbe küldött értelmiség legyőző csapásokkal.

Katona Klári Babos Gyulája miatt egy cigány támadott meg, alázott gyalázva engem Csernobil után, meggyalázva a Gyöngyvirág kávéházat is, ahová jártunk iskolai zenei hangversenyek után fagylaltot, süteményt enni. Ugyanígy rám támadtak Domján Edit Szécsi Pálja miatt, bár egyet jelentettek mindketten, egy Rákóczi teret, de a vaskort jelentők születésem óta válnak a cigányaiktól. A jelmezes beöltöztetés felfoghatatlan Ménesi lírai karámjától, hogy ennyire össze tudnak zúzni, befolyásolni embereket. A Sziget népe Mülleré, egy elméletet és egy fenevadat képviselnek füvesekkel, alkoholistákkal, nem az övék lett volna a világ-zenei koncert, ugyanez a Volt és a többi apokaliptikus fesztivál. Nincs ellensége a beat, hippi, punk és rock zenei irányzatnak, melyekből annyi volt nyilvános, hogy divatcégekkel együtt mentek végig az apokalipszisen, így rendezték be az elméleteikhez a ruhákat, mint farmert, trapéz nadrágot, holdjárókat..., meg a cigit hozzá, mint aljanép, amelyik szándéka volt maga szintjére vonni az egész világegyetemet, hogy olyan rossz vérű és gusztustalan legyen mindenki, mint ők, amik tisztulnak áldozással, mint egykor Allen, akit idehoztak beöltöztetve öltönybe, nemi szervére ruhát húzva, fűről, cigiről leszokatva. Még az amerikai utcanépet is ellenem fogadták, amelyek a lábtörlőre végzik a dolgukat Csernobil után, meg a sátánistákat, melyek tüzben járnak. Felsorolhatatlan ártó szándék világ-Magyarország néven, melynek központja a Hunnia filmekkel emelkedő Vatikán.

Pogány Judit állata a miskolciaknak Zirkuli Katalin könyvét ismételte, a Kiskatót, erre lettem figyelmes, sőt a Hunnia elme Meseautó és más filmjét is. Hiába gyújtották fel többször is a Bakterház kocsmát, hogy idetartoznak a szereplők, senki sem tett semmit. Nem lehet csodálkozni semmin sem, hiszen Illésék Bródyékkal benépesítették nyomorultakkal sorozatuk alapján a világot, kuglikat, legyeket, tetűket, meg rajzfigurákat létbe léptetve emberi formában, hogy mindenkinek van már emberjjogi bizottsága, csak az általuk megáldozott embereknek nem volt. Még nem volt olyan a történelemben, hogy ember menjen a bíróságukra feljelentést tenni, inkább meghaltak szégyenükben, amivel szintén folyamatosan visszaéltek a borsodiakkal.

A szenes állandó temető cigányságot szintén áldozásunkkal kitartják a cigánytelepével Orbán Viktornak és Lévainak. NIncsen szocialista, kommunista párt, vasfüggönyösök, ez emberiség ellenes bűntettnek számítana akkor is, ha nem miattunk zárták volna a határokat. A könyveken mennek végig többszáz éve Miskolcccal, vasfüggönyösökkel, többezer éve a Hunnia börtönnel. Ennek része volt a Dunánál vers is Pitti Katalin bevallása szerint, arról nem én tehettem, hogy az elmeosztályok meghalnak szerepeik végén, meg közben, hogy mártírrá tették magukat.

Eltartják a belőlünk, rontásaikkal, betegségeikkel létrehozott betegségeket, csodálatos élet mellett, mint az értelmiség legyőző beázott autistákat, demenzeket, alkoholistákat, füveseket, parkinsonosokat, epilepsziásokat, vakokat, süketeket, agyi defectem és tüdőbetegségem óta született betegségeket még a régiek, a Hunnia börtön saját betegségei, mint Gyurcsány Ferenc idegbetegség mellett. Ferenc régi betegsége a Hunnia börtönnek többekkel együtt,mint a magasvérnyomással, melyek betegségeit az áldozatokon hajtják mindig végre, de neve miatt, mert Fradyt jelent kiválasztották tették az áldozásommal politika néven. Valamennyi párt egy-egy történelmi kort ismételt könyvek alapján, ilyen emberiség ellenes politika nem lehet büntetlenül az áldozásunkkal.

A Rákóczi téri cigányai Bodorné Ágnesnek, amelyik sorsát születésem óta hajtják végre kezdve azzal, hogy kiszedték a már meghalt emberek fogait, mert az egész Rákóczi teret jelenti valamennyi Ágnessel, Halak szülöttel és reformátussal, náluk megszületnek a pusztítók, ezért születésem óta hajtják végre a sorsát és tetteit, mint húgyhólyag kivágást, gyalázattal a sírban is. A cigányok megtámadták pár éve a sátoraljaújhelyi iskolát is, kitéve a Zeneiskola feliratot, vagyis nem a Pszichét támadták és áldozták elmebetegezve, hanem engem. Kati - kiabálják az utcán a közmunkások, hogy Vénusz áldozásból kiválasztott a cigányasszony, kiabálva hangosan a megyei kórházban előttem, hogy ők nem kurvák, meg adják vissza az orvosok nekik a Kati cigánylányt.

Felfoghatatlan, hogy Rozmanné által kiadott Depresszió könyv szerinti betegségeit a halálnépnek végrehajtották rajtam és az egész világon, végig nevethették, mivel a lakásokban gyaláznak és belépnek bárkibe, hogy mennyi öngyilkosságot, betegséget hajtottak végre a tisztességes állampolgárokon.

Lévai Anikó olaszliszkai forgószél, Benkő Lajos finn-ugor angyal sorsának ismétlőjeként népes cigánytáborával Rákóczi téri áldozóimmal együtt hajtották végre ismét a felvásárlásokat, ínylebontást, gyalázást születésem óta, beöltöztetésemet anyám idegrendszerét ráncigálva, befolyásolva különböző jelmezeibe a könyvek főszereplőinek, mint G. Maczó Ágnes hintás magyar kislánynak.

Csok-kal vásárolják most fel a lakásokat, családi házakat, dicsekedtek már ide jövetelemkor saját butikkal, hatalmas házakkal, kitámadva engem az utcán, végrehajtották az Annás egykori templomtorony eredettel bíró Misztikus titokokat. Mindezt az eltartást az áldozásunkkal hajtják végre 59 éve tündérkirályfi életre juttatva a cigányságot a Hunnia börtönnel, melyek kommunizmusával kezdték az összes izmus korával a vasfüggönyt a Bertalan utcai lista alapján, mivel a békegalambos Árvay sakk-kártyás ugyanúgy itt van, mint Bencsik kis fehér kutyás, mint Gulyás, mint Nagy Anna, mint Vörös Oroszlános utolsó felvonás, akit azért hoztak a láthatóba, hogy leszállítsák rajta az ég seregét, s utána a lányának kellett volna eltartania. Minden kommunista és vallás ide van rendezve.
Nagy Anna halál református elmélete szerint feltámadásra várakozó életben vesztegel, ami azt jelenti, hogy egyre szebbek, műveltebbek, szívvel bírókká válnak Vénusz áldozásból, mivel az Öregszik könyvüket rajtam kollektív támadásom óta végrehajtották, náluk megállt az Idő.

Cigányok rendezték be, mint könyvszereplők Oláh által megírt Fejezetek a szexualitás történetéből könyv alapján létrehozott nemi csapás törzseket, mint nemi vesszősöket, maya új népet, tüzön ugráló szlovák viktóriánus korabelieket, japán gésákat, nudistákat, felsorolatlan korát a szex-nek, melyet a római egykori istenek támadásakor találtak ki a hatos szóból. A cigányok folyamatosan költöztek, szerepeiket rajtunk hajtották végre. A nemi törzsei fölött a vasfüggönyös Rákóczi térnek az új-kígyósi engem 18 évig melleimnél fogva cipelő kígyó-isten állott, amelyik Staller Ilona istene, szagolgatta a népét, ahogyan leírják, így állapította meg, ki szexelt közülük. Annyira régen kezdődött az áldozásom, hogy Új-Kígyósi pszichiáter már nyugdíjas talán, mai napig rendel, mint az összes többi Hunnia börtön orvos.

Meddig tartják még el áldozásommal az egyre szaporodó cigányságot, amelyik többszáz éve szenteket, embereket csonkított és gyalázott?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sátoraljaújhelyi, felsorolhatatlan, cigányozásunkkal, beöltöztetésemet, illusztrációiból, felfoghatatlanul, parkinsonosokat, epilepsziásokat, cigánytelepével, állampolgárokon, cigánytáborával, kommunizmusával, alkoholistákkal, feketevonatosok, felvásárlásokat, vasfüggönyösök, mellékleteként, fűtéstámogatás, leszállították, felfoghatatlan, apokalipszisen, gyalázatunkkal, világegyetemet, benépesítették, nyomorultakkal, betegségeikkel, végrehajtották, öngyilkosságot, idegrendszerét, főszereplőinek, tündérkirályfi, könyvszereplők, tüdőbetegségem, alkoholistákat, kiválasztották, szabadköműves, cigányság emberré, gyerekek kukorékolva, nevünk jelentése, kiliáni börtön, cigányság helyett, lakásokban tartózkodnak, legnagyobb gondja, állandóan újonnan, miskolci utcai, pusztító tatárdombi, svájciakhoz eltartatni, világ-könyvtár mellékleteként, tatárdombi Iker, város eltartotta, fűtéstámogatás hatalmas, miskolci cigányok, Pszichét Katalin, Baratta Ágnes, Baratta Ágnesi, Furhman Imre Hunnia, Nyírő Gyula, Farkas Bertalan, Farkas Flórián, Észak-Magyarország Látókör, Katona Klári Babos Gyulája, Domján Edit Szécsi Pálja, Pogány Judit, Zirkuli Katalin, Illésék Bródyékkal, Orbán Viktornak, Pitti Katalin, Gyurcsány Ferenc, Bodorné Ágnesnek, Lévai Anikó, Benkő Lajos, Maczó Ágnes, Nagy Anna, Vörös Oroszlános, Staller Ilona,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
08.18. 09:21 Szakértő: új fegyverkezési hullám kezdődik
08.18. 09:11 Idén először versenyeznek egész estés dokumentumfilmek a miskolci CineFeste...
08.18. 08:40 ÁSZ: az önkormányzatok biztosítják a gyermekétkeztetést, de ennek megszerve...
08.18. 08:30 Tokió 2020 - A kilencedik lett a magyar váltó a triatlonosok olimpiai teszt...
08.18. 08:01 Először látható Magyarországon az Opera Warriors című opera és táncjáték
08.18. 07:20 Illegális gyorsulási verseny ellen intézkedett a rendőrség
08.18. 07:04 Kerékpárost gázoltak halálra Szakolyban
08.18. 07:04 BÉT - Csökkenő forgalomban esett a BUX a héten
08.18. 07:04 Önkormányzat 2019 - Szeptember elejéig kell megválasztani a helyi és terüle...
08.18. 07:04 Heti makronaptár - Államháztartási adatok várhatók a jövő héten
Tudjátok ?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
Szerintetek lesznek jó karácsonyi filmek a TV-ben?
még több kérdés
Blog Címkék
Akinek nem inge.....  Újpesti háztetők  19. évközi hét hétfő 08.12  Szemtelen  Na ki győz  Tízórai  Az Úr a mi erősségünk  Útravaló – 2019. auguszt...  Jó reggelt , szép napot  Találkozni kell Istennel. Meg ...  Harmónia......  Katica és a nefelejcs  19. évközi hét hétfő 08.12  Elefántfa......  Meseszép hétvégét  Katicák  Png rózsa  Micike  Szerencsés Katica  Zarándoklat fél lábon  Áldott vasárnapot, szép jó reg...  Jézus Krisztus  Kellemes délutánt  Hétköznap - Százhetvenkettedik...  Harmoniakártya után.Vénusz szü...  Enyhülést hozó hetet!  Harmónia......  Örömteli szép délutánt  Katica és a nefelejcs  Szép kilátás  Mária csodálkozni és imádkozni...  Harmoniakártya után.Vénusz szü...  Szerencsés Katica  Illat ami csábít  Szép estét - vidám hétvégét  Szemtelen  Mária csodálkozni és imádkozni...  Png rózsa  Te kinek a bolondja vagy?  Szülőfalúm templomába jöttem i...  Jó reggelt , szép napot  Lecke a kemencéből  Fantázia szülte kép  Gerbera  Tejszínes gombakrém  Harmónia......  Vasárnap reggel  Derzsi Sándor- Mikor az ember...  Izland........  Szenvedés  Egy nő fehér lovon, a vízen  Jó éjszakát szép álmokat kíván...  Png férfi  Jékely Zoltán: Mikor a Holdból...  Png virág  Png nő  Jó reggelt , szép napot  2019.08.11.Szentmise  Pilinszky János: Terek  Edith Stein példa a fiatalok e...  Találkozni kell Istennel. Meg ...  Fantázia szülte kép  1948-ban, a Bartók verseny gál...  Közeleg Nagyboldogasszony ünne...  Png nő  Hétköznap - Százhetvenkettedik...  Micike  Katicák  Jó reggelt , szép napot  Na ki győz  Nincs segítség!  Zene  Kutyus  Jézus Krisztus  Te kinek a bolondja vagy?  Virágos szép napot , hetet  Ne higgy a szónak  Szép estét  Útravaló – 2019. auguszt...  19. évközi hét hétfő 08.12  Ha mennél hideg szélben (Rober...  Szép estét - vidám hétvégét  Kellemes és hasznos hétvégét  Turista  Pilinszky János: Terek  Vasárnapi üdvözlet  Lila akácok  Szemtelen  Edith Stein példa a fiatalok e...  Anyák napjára  Zarándoklat fél lábon  Így emlékezhetünk  Hátsó ajtó  Jékely Zoltán: Mikor a Holdból...  Png maci  Gondolatok...  Derzsi Sándor- Mikor az ember...  Nem késik el az ígérettel az Ú...  Érdekes történetek  Illat ami csábít 
Bejegyzés Címkék
cigányság emberré, gyerekek kukorékolva, nevünk jelentése, kiliáni börtön, cigányság helyett, lakásokban tartózkodnak, legnagyobb gondja, állandóan újonnan, miskolci utcai, pusztító tatárdombi, svájciakhoz eltartatni, világ-könyvtár mellékleteként, tatárdombi Iker, város eltartotta, fűtéstámogatás hatalmas, miskolci cigányok, vasfüggönyös Rákóczi, cigányság megtámadta, többi ismétlőjével, rajtam végrehajtott, többiekével együtt, összes könyvön, sötétkapus dögökkel, lyukas szívű, cigányság kiabálta, áldozóim közé, szabadköműves rend, gyomrom tele, áldozóm gyomorbeteg, cigányság sorsát, korláti cigányság, fenevad által, esőben címűt, cigány támadott, vaskort jelentők, jelmezes beöltöztetés, fenevadat képviselnek, övék lett, világ-zenei koncert, többi apokaliptikus, cigit hozzá, egész világegyetemet, amerikai utcanépet, lábtörlőre végzik, dolgukat Csernobil, miskolciaknak Zirkuli, általuk megáldozott, bíróságukra feljelentést, szenes állandó, cigánytelepével Orbán, könyveken mennek, elmeosztályok meghalnak, értelmiség legyőző, áldozatokon hajtják, áldozásommal politika, egész Rákóczi, cigányok megtámadták, sátoraljaújhelyi iskolát, megyei kórházban, orvosok nekik, halálnépnek végrehajtották, egész világon, lakásokban gyaláznak, tisztességes állampolgárokon, könyvek főszereplőinek, áldozásunkkal hajtják, összes izmus, békegalambos Árvay, lányának kellett, szexualitás történetéből, római egykori, hatos szóból, cigányok folyamatosan, nemi törzsei, új-kígyósi engem, összes többi, egyre szaporodó, sátoraljaújhelyi, felsorolhatatlan, cigányozásunkkal, beöltöztetésemet, illusztrációiból, felfoghatatlanul, parkinsonosokat, epilepsziásokat, cigánytelepével, állampolgárokon, cigánytáborával, kommunizmusával, alkoholistákkal, feketevonatosok, felvásárlásokat, vasfüggönyösök, mellékleteként, fűtéstámogatás, leszállították, felfoghatatlan, apokalipszisen, gyalázatunkkal, világegyetemet, benépesítették, , ,
2019.07 2019. Augusztus 2019.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 40 db bejegyzés
Összes: 6911 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 406
  • e Hét: 1656
  • e Hónap: 6312
  • e Év: 83448
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.