Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hunnia Magyarország világ vége 1995. folytatása áldozásával
  2017-08-27 14:05:37, vasárnap
 
   
  1995-ben értek el a világ-könyvtárával Hunnia Magyarországnak az ébredő játszótere leszállításához az ég seregével együtt Illésék végtelen apokalipszisében a világ végéhez, amikor várják a Jézusait saját Rákóczi téri Rózsa nevekkel berendezett vallásaikhoz, mikor a sátán bibliájának minden szereplője visszaszámlálásra kerül és újságpapírok, világ-könyvtár lapjai maradnak utánuk állandó Varjús színben, mellyel kezdtek 1956-ban minden főszerepet, mellékszerepet kezdetben magukon, születésem óta rajtam.
Ehelyett becsaltak Túri Ferenc politikai kiválasztott börtön képviselet pszichiátriájára az ufós római egyházas szomszéd helyett, spanyol pusztító, ufók berendezése mellett ismételteni kezdtek a magyarok egri központjának egykori támadását, tor ünnepével az akkor nyitott Hunnia börtönnek a miskolci Rákóczi tér médiáival, így készültek tovább tisztulva fesztiválokat rendezve a világ-Magyarország jövőjére új történelmekkel.A szél elfáradt és elnézett messzire, nem bírta nézni már a gyalázatot, amit Magyarország művelt. Tüntette el azután az épületeit a Passuth könyveknek, elköltözve a városból a börtön Hunnia Imréknek, melyek meg voltak jelölve üzleti sorral, folytatták rajtam elölről kezdve Varjú bírójukkal a világ-könyvtárát Szabó István egykori Vénusz támadónak, beházasodva a családba Lázár fekete ruháját rám adva ismételve azt, amit velem tettek együtt közösen, szidva minket, mint állandó áldozataikat tettük és szerepük nemesedésük melletti végrehajtásban, hogy mi elmebetegek vagyunk, ők az értelmiségek, meg az összes többi értelmiség legyőzője a világ-könyvtárnak. A börtön tette mindezt, hogy eltüntentessen engem utolsó Kohut emberként, Miskolc médiáilval megmenekülve vaskori vasfüggönyöseivel hatalmas ünnepi tort rendez mai napig a halálunk és haldoklásunk miatt öröm-ujjongásokkal, tüzijátékokkal. Így még egyetlen világrész sem menekült meg addig a világ-könyvtár végén a sötétkapus dögjeivel.

Tehát az 1995-ös Nagy Anna halottjuk bibliai világ végi seregének leszállításakor Illésék ébredő játszóterével együtt Hunnia világ-könyvtárt jelenti bibliai Magyarországnak el kellett volna pusztulnia, hiába várva Jézust, mint más országokban azelőtt, újságpapírokat kellett volna fújni a szélnek. Ehelyett engem áldoztak meg közösen a halottakkal halottak helyett, Illés halál reformátusai prédikálni mentek, átvették az egyházakat, leszálltak az ég seregével, hozták a technikai vivmányokat a megváltottaknak, mert Miskolc egyetlen nagy közös áldozással folytatta a súlyos elmebetegei helyetti gyalázatomat betegségeivel együtt, kivégző sorozatokkal, tor-ünneppel. Az első mobil Szelepé volt, a tompalátásomé a világ-könyvtár családjából, de minden nyomorult, báb, füves, alkoholista, skizopren megkapta a mobilját, a szociális hálózat elmeosztályával szolidarításban nekem nem járt semmi, nem volt pénzem feltöltő kártyára szinte sohasem, együtt az afrikai egykori Isten öcsémmel, akinek iszonyatos sorsa volt többmilliárd éve már az ufói miatt Romániának, állandó éhezéssel.

1995-ös magyarok egykori támadásának rajtam történő ismétlése kezdetével a jungista aranysasnak, mint János evangéliumának feszületével Derláné Éva nácik bárányának folytatásában a Révész újhelyi utcájuknak már Vénusz áldozásuk óta eltelt majdnem ötven év óta németek lettek a nácik bolt és közlekedési fóbia nélkül az egész világon, újabb zsidó játék kezdődött el a fényevésem után ennyi idővel mentek végig egész Kelettel, mint perverzekkel, amik emberré nemesedtek ismételve a régi történelmet palesztinokkal, felvéve Ízisz kockás fejfedőjét, összeveszve egykori Izraellé vált Jákób siratófalán, ami az égi Jeruzsálemé volt, ortodox áldozóimmal, valamennyi vallásával a sátánnak tort ültek a médiájukkal az egész világon, elmeosztályokat emelve, tisztítva beázástól, mocsoktól, tehetségkutató műsoraival a Rákóczi térnek, kiabálva, hogyan mentek egymásnak egykor a magyarok. A világ mészárosai ezt követően trianoni biblia olvastatást rendeztek éveken keresztül az áldozásommal kínozva éjjel-nappal a Hunnia börtönnel, tik sem vagytok magyarok cigánytelepével Romániának, mint Müller menhelyi hálózatával, áthozva a Rákóczi téri elmebetegeket minden országból világ-történelméhez, egri csillagok és a többi könyvszereplő irodalmi futtatásával, lovaggá ütve őket, 1995. óta művészek és híresek lettek facebookon cukorhegy néven, emberré válva világ vége helyett az ózdi cigánytelepükkel. A hentes és mészáros ország külföldre távozva dorbézol, mulat, dicsekszik minden országban, meghívva a főnix legendává vált Vénusz csonkítóit és gyalázóit hídemberekkel, mint farizeusokkal, minden sztárjával a hunnia börtön kivégzőinek. Ilyen törvénytaposás a világon sokszor történt Magyarországnak köszönhetően, ami a magyar nevet felvette magyar névtárával, de eddig mindig csak a könyvlapok és újságok voltak a túlélők utánuk.

1995. óta kínzás és állandó csapások sorozata kezdődött el az őskígyó sátánjuk miatt, amelyik bennem volt Csernobil óta a Rákóczi tér és Müller Péter cigánytelepével állandóan a lakásban tartózkodva mellettem adták nekem a megmentett áldozóim betegségeit, míg a világ-könyvtár tulajdonos 56-osok mártírnak kiáltották ki magukat a Rákóczi terével Miskolcnak, mint vasfüggönyösök hazugsággal, mivel saját volt az orosz vasfüggönyös Kádár kommunista nép is, melyekkel a parasztjait a sátánnak kommunistának kitermelték az áldozásunkkal folyamatosan. A szereplők mentek politizálni, míg én haldokoltam, mint G.Maczó Ágnes, Torgyán József, Gyurcsány Ferenc, Vona Gábor, Lázár, Kósa, Mészáros, Jakabok, Simonok, Ballák, Szijjártó Izrael barakkosai képviseletében, vége nem volt a Bertalan utcai névlistának, míg engem éjjel-nappal maguk helyett gyaláztak a nemi szervemben nemi kivégzők helyett, mint Gabriellák, Mariannák, szőkék, Balla, Csisztu, Oláh, állatokkal fajtalankodók meg az összes cigány pinája Müller Péternek. Ekkor kértem segítséget, mert egész életemben nem beszéltem arról, milyen értelmetlen dolgok történnek velem, nekem meg senki nem mondta, hogy lezárták a határokat, világ-könyvtáruk és minden főszerep végrehajtása miatt rajtunk. Magyarország magyar felvett nevű kivégzői túlélték az emberiséget, akiket megáldoztak értelmiségként, tiszta hang és szív miatt.

1983-ban, mikor a sátoraljaújhelyi Révész és miskolci Bertalan pán-európai Uniós utcákat összerakták, melyek kíséretei nálunk voltak születésemkor, apokalipszisüket rajtunk hajtották végre már ismétlésben, mert Sárospatakon ugyanez történt Benkő Lajos angyal meggyalázásakor és megcsonkításakor Olaszliszkán, apám szőlőjébe így került a márványtáblám, akkor is írtam.
Mikor elkezdték a Hunnia vatikáni elme magyar filmeket rajtam azzal, hogy most is képzelődöm, vitték a padlásos filmből II. Jánost a Vatikánba, közölve a sánta Sütő László gazdagságra, elnökségre születésem óta jutott által, hogy mi mind elmebetegek vagyunk, már látni lehetett a jövőt, hogy hová juttatnak majd Romániával.

1983-ban, ismételve az elmúlt 130 évet István a király Szendrei Klaudiájával, mint egykori főszereplővel, az én áldozásommal, amivel kezdtek születésemkor a Rákóczi terével a világnak Nagy Feró genyó Istenével, Varga vasfüggönyösökkel, nemesek Müllerék cigánytelepe általi kitermelésével, Hunnia Vatikánba menetellel együtt, minden tanyáról nemi kivégzők kitermelésével, mint egykori Somáéval a világ-könyvtár főszereplőjeként, helyette és Szabó Szilvia reformtátus anyám egykori áldozója helyetti megáldozásommal az újhelyiekkel, Zoltán Erika gésa helyetti kezdetével az Emmanueljüknek, leírhatatlan Dévényi Erzsébet kisfiús sorsával együtt Csepregi Éva gyalázatával az egész világon, mint főnixes ózdi cigánytelepével, ondótól tisztulók népeként támadtak meg engem, így szépülnek, mint démonok és tisztátalan lelkek. Világ-Magyarországra készült már Magyarország ekkor a világ-könyvtárak tulajdonosaival és a bibliai gyilkosokkal, apokalipszis lírai karámjával. Tervbe volt ekkor véve a penitenciás véráldozással, gyalázással történő emelkedésük világ gazdagai közé, nemessé magukat beíró Rákóczi téri történelem kivitelezése mellett a végleges haldokoltatással együtt történő gyalázásban történő tisztulásuk, ahogyan Benkő Lajos és a többi angyal fekszik a sírban a mai napig.

1956-os forradalmárok tehát a világ-könyvtár skizopren tulajdonosai, a szívkivájó ballonkabátban jelentkező Hunnia börtön mészárosai Miskolcról, a kék buszos ismétlők, a börtön bűnözők, a Rákóczi tér teljes egésze, a honfoglaló bolondok, az ébredő játszótér reformátusai, a többit nem figyeltem, amikor ismét összegyűltek a világ hentes és mészárosai megszabadulva a könyveiktől, bár még ismételték rajtam őket. A nemesei Müller Péternek szintén összeálltak, az egész nagy csapat 1945 előtti világból, felfoghatatlan módon, amik együtt készültek akkoriban a világ-könyvtárával Magyarországnak, nem törődve, nem gondolva rám, mint akit egyetlen közös áldozással maguk helyett megáldoztak.
A jelenlegi skizopren könyvtulajdonos grófok és bárók, nemesek a börtönből kitéve mindet ellenségei most is Petőfi kortársait jelentette, aki harcolt az egyik Leninnel, mint szocialistával a nemesek, kiváltságos diktátorok ellen, nem tudván arról, hogy ez a Hunnia börtönét jelenti a gyilkosoknak. Ki ellen keltek fel a világ-könyvtár 1956-os Hunnia börtön elme tulajdonosok, amikor maguk hozták be a saját vasfüggönyös orosz nemi csapásaikat, maguk választották ki falvakból a parasztokat kommunistáknak?
Furcsa politika ez a Vénusz áldozó nácik bolt és közlekedési fóbiámmal, az ezer éves börtön gyilkosok bezárásommal a lakásokba nemi támadásukkal a kurvák miatt 81 éve már, a Hunnia börtön skizopren világ-könyvtár tulajdonosaival, mint kommunistákkal, minden kor és ország szereplőivel vallásokkal együtt, a zsidók, amik engem megáldoztak kislányként, új történelmet maguknak író patológiák zsidóként, a nemesi elmebetegek honfoglaló bolondokkal, Rákóczi tér stricikkel, kurvákkal vastrágyaként, rengeteg szigeti nép nemi törzseként az új-kígyósi kínzómnak. Nem látom értelmét annak, ahogyan közösen áldoztak maguk helyett minket, végtelen időhúzással bal és jobboldallal, ahogyan játszanak a Rákóczi tér narancs felállása óta, amit német rendszerváltásként neveztek el saját Rákóczi terük Uniós központjának kiépítése után, miért vártak végleges lemészárlásommal, 2004-is az Uniós csatlakozással saját nagypán Kecskés Uniójukhoz?

Hitler és mindegyik diktátora Miskolcnak a börtön Hunniából a megtalált bizonyítékok szerint tudott mindent, azt is, honnan vannak, cél, mint írtam a német és orosz férfiak és asszonyok lemészárlása volt a tiszta szívvel éneklők és becsületetes lényekkel együtt, a mi családunk titkos támadásával egyidőben.

Visszaszámláltunk a Földanyáig, ahogyan tették közösen az áldozásommal. A világ-könyvtár korszakainak történelme, melyeket a lírai karámjuk mindig megírt és végrehajtott magyarországi temetőföld örök pusztumusz humuszaként a síremlékek mellé helyezve névtárukat és tetteiket örökké fenn marad a lírai karám minden rajzával, zenei számával, slágerével, költőik áldozó írásaival, melyek szerint állandóan felkiáltottam, hogy istenek,miért hagytatok el engemet, senki sem akadna, aki nem feszíteni mindig újra keresztre. A hét halálfátyla Müllernek, ahogyan az adventisták Jézusa egykor ígérte mákostészta lesz, amivel kezdték az ébredő játszóteret, egy óriás fogja elfogyasztani a világ legnagyobb rétesét, melyben az összes karmikus halálja megtalálható a sátán bibliájának.

1995-ös kezdete az egykori magyarok mészárlásának rajtam a megyei kórházukban saját tetteikkel, végtelen történelmével annak, ahogyan felszámolták Magyarországot követően megmaradásukkal világ végéjük után egészségügyi reformokba kezdtek a skizopreneknek, mint világ-könyvtár tulajdonosoknak, az áldozó pszichiáterei az elmeosztályoknak terápiásnak képezték át magukat, a lírai karám apokalipszisének engem megírt zenéit használták fel terápiás foglalkozásoknak, térdig érő nadrágban viháncoló pszichológusnők alkalmazásával azóta, amióta repedt sarkú lettem és kiszőrösödött a lábam borotva húzás után, szégyelltem magam Melion előtt térdig érő nadrágban, rejtőzködtem előtte. Már Vénusz borotva is van a Mohamed és Vénusz támadóknak, mindent el lehet tüntetni, mely deformációja a tetteiknek, mint az ufó és légyfület, mint a Lázár zsidó orrot, mint a kiálló kurvaság következményeként deformált combot, amivel engem büntettek meg, a sötét bőrt a nemi szervükben, vénuszi alkatot lehet kérni a plasztikai sebészektől, fogat lehet beültetni a fogkiszedőknek, sőt kötelező a fogmegőrzés a Liptai népének a Bertalan utcában, kinövéseket, öregségi foltokat el lehet tüntetni, szemölcseivel együtt a náciknak, mivel angyalokat gyilkoltak le Patakon, ennek a jele a szemölcs kinövés. Mindenki lehet Vénusz, szépülnek, fontos hivatásokat töltenek be, főszerkesztők, több köteles szerzők lettek a lírai karám mellett. . Nem becsületsértés az igazság, csak fáj annak, aki elszenvedi. Rólam lepattogott minden csúnya szó, mert nem ismertem, még akkor sem, amikor meggyaláztak a szerelemre született Emmanueljük szerepében a miskolciaknak. A vasnépnél szerintem csak perverzek vannak, amikkel kezdték a vallásaikat sátán Rózsáival.

1995-ös becsalásomkor ambíció terápiára Túri Ferenc osztályára, melyet a pesti orvosokkal rendekezett be fogadásomra azokkal, amik helyett addig megáldoztak, mint a hazugsága helyett a Spanyol náthának, Noé bárkáját építő Paduchok meséskönyveit ismételve haladva tovább Kiliánból Amerikába a sötétkapus dögök megmentésével, Kiss Kálmán pszichitereivel a Mákosrétes óta engem határozatlan hintásként áldozó Magyarország helyezte el a cigányságot, Hunnia könyvtulajdonosokat már szociális otthonokban, támadva engem és anyámat minden betegségük miatt, mint a gerincük miatt a II-es elmeosztály 10-es posta utáni öregek szociális otthonának minden skizoprenje miatt,összecsúszott gerincet mondták nekem, hogy éppen így mészároltak minket maguk helyett ismételve Godzsák Ildikó sátán állandó szocialista iskolájának idejét visszamenve születésemig ismét vasfüggönyös Hunnia börtön dalainak ismétlésével, feketevonatukkal, Caramellel, Frutti műsorokkal, felvéve Istenes János 1956-os osztályfőnök nevét az elsüllyedt világ Páljaival együtt, végtelen történelmi ismétlésben vannak a Rákóczi térrel, politikusnak, celebnek termelve ki ezeket, melyek 81 éve diplomáznak, Benkő Lajos óta az egész világon.

A szabadköműves feketemágusok, melyek 1945. előtt szabadon páholyokat üzemeltettek, nemi csapások voltak együtt a rózsakereszteseivel Angliának, Szerb Antal nyomozta ki, hogy istenük egy hatalmas pároztató szörnyeteg, angliai koporsójában fekszik az egyik kastélyban, mely a könyvben le van írva, Zsermen, illetve Germain és más Casanova kortársa vált hirhedtté hipnózisáról a rendnek, folytatták viháncolásukat együtt, miután engem megcsonkítottak, mentek hozzájuk a nők rend tagnak. MInt írtam, az angol rózsakeresztes rend egyetlen tagja nem ártott embereknek, Isteneknek, angyaloknak, ő Merion volt, akit meg kellett támadniuk, miután ezt közölte valaki velem 1994-ben.

A lírai karám is folytatta bátran nem visszamenve a másik világba a koncerteket, tort rendeztek a miskolci Rákóczi terükkel, ahonnan erednek. A sárga haláljukat mindenki ismeri a Hunnia filmekből, Karády Katalinnal lett bemutatva, egyik filmjelenet, amitől megborzongtam mondata az volt, hogy miután párzott a tisztességes házasemberrel, aki kifogta a vízből, befogadta, közölte vele, hogy megtisztultál. Így arat a Rákóczi tér a nemi szervével. Karády Katalin Zsóka néven lett folytatva, Penelopé Kacsa népe érkezett meg egykori haláljaként a világ-könyvtár sorozatnak, amelyik engem egyből születésem után megáldozott, övé a gyertyás gyalázat, amivel megtámadta kétszer Mohamed népét. A lírai karám eszménye így lett Karády Katalin.

Így maradt fenn Hunnia Magyarország, nem várva a Krisztust a Vatikánjában, bár hívei most is írnak irodalmi berkeiben az elmeosztályaiknak, várva penitenciás végleges emberré válásukra Hunnia börtönükkel. Nincs Magyarország, mint már sokszor írtam, akkor sincs, ha titokban tartva minket utolsó emberi családként mészároltak le közösen lezárt határokon belül. Magyar név felvett, miskolciak névtárát jelenti az egész világon saját könyvekkel, szerepekkel, melyeket rajtam hajtottak végre, míg ők nemesedtek, jól éltek állandó dicsekvésében a kurváiknak mint egykori tisztátalan lelkeknek. Isten hívők az elmeosztály állandó apokalipszist végrehajtó tagjai Magyarország néven, felettük a börtön gyilkosok állnak, melyek fényben terjedő szellemvilággal járnak.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: haldokoltatással, apokalipszisében, lemészárlásommal, apokalipszisének, főszereplőjeként, cigánytelepükkel, foglalkozásoknak, feketevonatukkal, sátoraljaújhelyi, pszichiátriájára, megcsonkításakor, apokalipszisüket, elmeosztályoknak, tulajdonosoknak, elmeosztályokat, cigánytelepével, szolidarításban, szellemvilággal, magyarországnak, leszállításakor, megcsonkítottak, könyvtulajdonos, elmeosztályával, tulajdonosaival, pszichológusnők, megáldozásommal, leszállításához, megmaradásukkal, megváltottaknak, meggyalázásakor, pszichitereivel, magyarországra, viháncolásukat, értelmiségként, skizopreneknek, evangéliumának, ébredő játszótere, világ végéhez, sátán bibliájának, ufós római, magyarok egri, akkor nyitott, miskolci Rákóczi, szél elfáradt, börtön Hunnia, világ-könyvtárát Szabó, családba Lázár, összes többi, börtön tette, világ-könyvtár végén, sötétkapus dögjeivel, 1995-ös Nagy, Hunnia Magyarország, Hunnia Magyarországnak, Túri Ferenc, Hunnia Imréknek, Szabó István, Nagy Anna, Derláné Éva, Müller Péter, Maczó Ágnes, Torgyán József, Gyurcsány Ferenc, Vona Gábor, Szijjártó Izrael, Müller Péternek, Benkő Lajos, Sütő László, Szendrei Klaudiájával, Nagy Feró, Hunnia Vatikánba, Szabó Szilvia, Zoltán Erika, Dévényi Erzsébet, Csepregi Éva, Kecskés Uniójukhoz, Kiliánból Amerikába, Kiss Kálmán, Godzsák Ildikó, Istenes János, Szerb Antal, Karády Katalinnal, Karády Katalin Zsóka, Penelopé Kacsa, Karády Katalin, Nincs Magyarország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sorsunk miatt...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Alvó cicák  Önmaga ellenére  Kertem  jó reggelt  Borzasztó  39 ígéret  Esterházy Péter: Harmonia c...  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Ott van  Szép estét kedves látogatóimn...  Jan Twardowski - Siessünk  Az ember  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívek  Facebookon kaptam Mírjam bará...  A hagyma antibakteriális hatás...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Magyar költészet napja  39 ígéret  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Somlyó Zoltán - Orgonával  képre írva  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  jó reggelt  Kertem  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Mindig lesz olyan  Megígért békesség  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Jázmin  "Ez egy csoda"  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Esterházy Péterre emlékezünk  Hamvas Béla  Spenót fasírttal  Szeretem ujjad karcsuságait,  Jó éjszakát  Az ember  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Bornyi Veronika haiku verse  Szabó T. Anna - Pitypang  Megígért békesség  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  különleges  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
ébredő játszótere, világ végéhez, sátán bibliájának, ufós római, magyarok egri, akkor nyitott, miskolci Rákóczi, szél elfáradt, börtön Hunnia, világ-könyvtárát Szabó, családba Lázár, összes többi, börtön tette, világ-könyvtár végén, sötétkapus dögjeivel, 1995-ös Nagy, halottakkal halottak, technikai vivmányokat, súlyos elmebetegei, első mobil, világ-könyvtár családjából, szociális hálózat, afrikai egykori, ufói miatt, jungista aranysasnak, nácik bolt, egész világon, fényevésem után, régi történelmet, sátánnak tort, világ mészárosai, áldozásommal kínozva, többi könyvszereplő, ózdi cigánytelepükkel, főnix legendává, hunnia börtön, világon sokszor, magyar nevet, túlélők utánuk, őskígyó sátánjuk, lakásban tartózkodva, megmentett áldozóim, világ-könyvtár tulajdonos, orosz vasfüggönyös, sátánnak kommunistának, áldozásunkkal folyamatosan, szereplők mentek, nemi szervemben, összes cigány, sátoraljaújhelyi Révész, padlásos filmből, sánta Sütő, király Szendrei, világnak Nagy, világ-könyvtár főszereplőjeként, világ-könyvtárak tulajdonosaival, bibliai gyilkosokkal, penitenciás véráldozással, végleges haldokoltatással, többi angyal, világ-könyvtár skizopren, szívkivájó ballonkabátban, börtön bűnözők, honfoglaló bolondok, ébredő játszótér, világ hentes, nemesei Müller, egész nagy, jelenlegi skizopren, börtönből kitéve, egyik Leninnel, világ-könyvtár 1956-os, saját vasfüggönyös, parasztokat kommunistáknak, ezer éves, lakásokba nemi, kurvák miatt, nemesi elmebetegek, új-kígyósi kínzómnak, börtön Hunniából, megtalált bizonyítékok, tiszta szívvel, világ-könyvtár korszakainak, lírai karámjuk, síremlékek mellé, lírai karám, adventisták Jézusa, ébredő játszóteret, óriás fogja, világ legnagyobb, összes karmikus, egykori magyarok, megyei kórházukban, áldozó pszichiáterei, elmeosztályoknak terápiásnak, lábam borotva, kiálló kurvaság, sötét bőrt, nemi szervükben, plasztikai sebészektől, szemölcs kinövés, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 279
  • e Hét: 1408
  • e Hónap: 3767
  • e Év: 56033
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.