Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Áldoktor vezeti az országos zöldhatóságot
  2013-03-29 08:10:46, péntek
 
   
  Áldoktor vezeti az országos zöldhatóságot

2013. március 28. csütörtök

Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség (OKTVF), avagy az országos zöldhatóság főigazgatója, az ország első számú környezetügyi közigazgatási szervezetének vezetője. Az egykori SZDSZ-es politikust tavaly még a szakminiszter is kitüntette ,,közigazgatási tevékenysége elismeréseként", miközben az általa vezetett hatóság kritikán aluli működése parlamenti interpellációk tucatját inspirálta, a főigazgatónak pedig még a doktori címe sem valódi, azt egy állovagrend kamuegyetemén szerezte.

Az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség - a főfelügyelőség, ahogy szakmai körökben nevezik - működésével és a szervezet vezetőjének szakmai felkészültségével kapcsolatban az Átlátszónak nyilatkozó, korábban vagy jelenleg is a szakmában dolgozó megkérdezettek számos negatív tapasztalatról számoltak be. Több esetben felháborodással nyilatkoztak a többek által korábbi vállalkozásai miatt ,,Tüzépes Kati"-ként ismert, korábban az SZDSZ országos tanácsának és ügyvivő testületének tagjaként is megjelenő Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin kinevezéséről, de a véleményét névvel senki nem vállalta.

Egy korábban a környezetvédelem területén is dolgozó korábbi párttársa úgy fogalmazott: ,,Amikor meghallottam, hogy kinevezték, teljesen megdöbbentem... azt hittem viccel valaki... én még azzal sem bíznám meg, hogy iratokat átvigyen az egyik szobából a másikba". Ez a nyilatkozó hozzátette: ,,A környezetvédelem is nagy zsákmányszerző terület, ezért fontos hogy kulcsemberek legyenek ott. Ráadásul nagy uniós pénzeket lehet megszerezni a fejlesztési projektekben." Több megkérdezett is úgy vélte, Tolnainét több politikai oldalról is védik az érintett pártokkal fennálló jó kapcsolata miatt.

Egy korábbi főfelügyelőségi dolgozó arról számolt be, hogy akkoriban ők úgy látták, Tolnainé teljesen váratlanul került a zöldhatósághoz: egyik napról a másikra ürítettek ki számára egy irodát, és senki nem tudta mi lesz a feladata, ahogy osztályvezetői kinevezéséről sem tudták melyik osztályhoz is tartozik. Egy barlangász kutatócsoport vezetője négy pert indított a főfelügyelőség ellen azt követően, hogy egy a Molnár János barlangnál bekövetkezett halálesetet követően őt és csapatát a főfelügyelőség kizárta a barlangból. Szerinte az országos hatóság egyáltalán nem vizsgálja érdemben az elsőfokú (regionális) környezeti hatóságok döntéseit, egyszerűen rábólint azokra.

Lefagyott a kvótakereskedelem

Molnár József, a szaktárca (KVVM) korábbi kabinetfőnöke, aki Tolnainét szintén még Pest megyei Tüzépes vállalkozó korából ismeri, azt állítja: a főfelügyelőség megbénította a zöldgazdaság klímavédelemhez kötődő részét azzal, hogy közel egy éven át nem írta alá az ún. “kibocsátási egységeket", miközben a kvótaegységek világpiaci ára óriásit zuhant. A Magyarország által is aláírt Kiotói Megállapodás egyik fontos kiegészítő mechanizmusa az ún. Együttes Végrehajtás, amelynek révén adott országok más országokban finanszírozhatnak - Magyarországon is - kibocsátás csökkentési beruházásokat Cserébe az adott ország illetékes hatósága kibocsátási kvótákat hagy jóvá a beruházó cégnek, amit utóbbi értékesíthet.

Ezt a jóváhagyást mulasztotta el és halasztotta egyes esetekben több mint egy évig a főfelügyelőség. Szabó Imre országgyűlési képviselő (MSZP) ezt kérte számon a főfelügyelőséget is felügyelő vidékfejlesztési minisztertől ,,Miért bénult meg az országos Természetvédelmi és Környezetvédelmi Felügyelőség szakmai munkája" címmel benyújtott írásbeli kérdésében 2012 októberében. Ugyanezt kifogásolta Jávor Benedek (független, korábban LMP): ,,A kormányzati mulasztás következtében olyan beruházások, amelyek kormányzati támogatására és a keletkező kibocsátás csökkentési egységek, ERU-k átadására Magyarország a Letter of Approval, Jóváhagyó levélben foglalt kötelezettséget vállalt, megvalósítói nem kapják meg az őket jogszerűen megillető kibocsátási egységeket, annak ellenére, hogy a beruházást megvalósították, a kibocsátás csökkentési jelentést elkészítették és azt hitelesítették, és azt rendben benyújtották. A projektek kibocsátás csökkentési egységeinek jóváírását az OKTVF elutasítás vagy indoklás nélkül mulasztja el (vagyis a “döntés" ellen fellebbezni sem lehet). Mivel azóta jelentős áresés következett be, így a jogszerűtlen visszatartás miatt, még ha a késedelmes átadás utólag megtörténik is, a beruházót mindenképp jelentős kár érte."

Horváth András Tibor szocialista képviselő a hulladékszállítások ellenőrzésének módját kifogásolta az országos zöldhatóság tevékenysége kapcsán, a szintén szocialista Baracskai József pedig írásbeli kérdést tett fel a vidékfejlesztési miniszternek azzal kapcsolatban, hogyan fordulhatott elő hogy az egyik regionális felügyelet élére annak idején Illés Zoltán államtitkár korábbi személyi titkárát, az általános iskolai tanár végzettségű Zay Andreát nevezték ki. Ez a felügyelőség ellenőrizte két héttel a gátszakadás előtt a MAL vörösiszaptározóját.

Az országos zöldhatóság súlyos működési zavarára utal, hogy a szervezet weboldala meglehetősen hiányos: az üvegzseb rovat és a zöldhatósági közlemények rovat csak 2010 tavaszáig frissült, a hírek és a sajtóközlemények rovatok teljesen üresek. Az emisszió-kereskedelemmel kapcsolatos legutóbbi bejegyzés is másfél évvel ezelőtt íródott. Mindezek ellenére a főfelügyelőség megbízott főigazgatójának Fazekas Sándor tavaly március 15-én Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott.

Jogerős ítélet ellenére sem nyilvános a környezetszennyezők listája

2011. februárja, tehát több mint két éve húzódik egy közérdekű adatigényléses ügy, melyben első- és másodfokon is pert vesztett az országos zöldhatóság. Horn Gabriella újságíró azt szerette volna megtudni, hogy a 2010-es év során kikre szabott ki környezetvédelmi bírságot a hatóság, illetve ezek a bírságok milyen mértékűek voltak. A hatóság felügyeleti szerve, a Vidékfejlesztési Minisztérium két hónappal később reagált a kérésre, majd további két hónappal később elküldött egy nevek nélküli összesítést a kirótt bírságokról, illetve jelezte hogy a bírságok, és azok indoklása megtalálható egy központi online nyilvántartásban és a regionális hatóságok internetes oldalán. Ám ezek nem teljes listák, különös tekintettel a jogerős, másodfokú határozatokra, ezért volt szükség az adatkérésre.

Ezt követően az újságíró érdemi válasz hiányában a Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezet segítségével pert indított az adatok megszerzésére. A per során több, a bíróság által később elutasított érvre hivatkozott a hatóság: hogy nincsenek birtokában a kért adatok, hogy ésszerűtlen az adatkérés, hogy azért nem adható ki a másodfokú környezetvédelmi bírságok listája az újságírónak, mert a közigazgatási eljárási törvény nem engedélyezi másolat készítését ezekről. Azt is állította a felügyelőség, hogy az újságíró az adatkéréssel visszaélésszerűen használta a tájékoztatáshoz való jogot, és hogy a kiszabott bírságokkal kapcsolatos dokumentumok egy részét anonimizálni kellene, s ez a munka ellehetetlenítenené a hatóság munkáját. A bíróságot mindez nem hatotta meg és az újságíró javára ítélt, ám a főfelügyelőség a jogerős ítélet után sem adta ki a környezetszennyezők listáját. Az ügyben jelenleg végrehajtás folyik.

Az országos zöldhatóság működési zavarairól írt a HVG is, a múlt heti cikk szerint sorozatos személycserék, szabálytalanságok jellemzik a szervezet működését, gondok vannak a határozatok közzétételével, és az engedélyért a hatósághoz fordulók iratbetekintési jogának gyakorlását is korlátozzák. A kormányváltás óta az ott dolgozó szakemberek nagy részét lecserélték, Tolnainé is negyedik vezetője a hatóságnak 2010 óta. Gyakori a hatóság működésébe történő ,,felsőbb beavatkozás": két évvel ezelőtt Illés környezetügyekért felelős államtitkár írásban igazította el a megbízott főigazgatót, hogyan járjon el egy négymillió eurónyi uniós pénzből finanszírozott terv engedélyezésekor.

2012. áprilisában Oláh Lajos független (korábban MSZP-s) országgyűlési képviselő a következő kérdést intézte a vidékfejlesztési miniszterhez, hivatkozva a közszolgálati tisztségviselők képesítési előírásairól szóló kormányrendeletre: ,,Megfelelnek-e a környezetvédelmi felügyelőségek és a nemzeti park igazgatóságok munkatársainak végzettségei a kormányrendeletnek?" A képviselő az Aggteleki Nemzeti Park élére a 2010-es kormányváltás után pályáztatás nélkül kinevezett Veress Balázs végzettsége kapcsán interpellált: az igazgató alapdiplomáját a Miskolci Bölcsész Egyesület adta ki, ami a kinevezés jogosságát megkérdőjelező képviselő szerint nem akkreditált intézmény.

Válaszában Fazekas miniszter a pályáztatást ,,álságos, visszaélésekre alkalmat adó" procedúrának nevezte, és leszögezte azt is, hogy szerinte ,,a felügyelőségek és nemzeti park igazgatóságok valamennyi munkatársa magas szintű képzettséggel rendelkezik, a szakterületére és feladatára nézve felelős beosztásban tevékenykedik, és nincs köztük olyan személy, aki a rendelet szerint nem tölthetné be az állását".

Baloldali állovagok kamuegyetemének doktora

Valamennyi új munkatársnak nem néztünk utána, de Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin iskolai végzettsége mindenképpen rendhagyónak tekinthető ezen a pályán. Egyetlen nyilvánosan elérhető önéletrajza szerint középfokú és felsőfokú kereskedelmi képesítést szerzett, valamint díszdoktori oklevelet a Pro Deo University nevű szervezettől. Minden bizonnyal ez az oklevél a néhány éve a Tolnainé által jegyzett cégek irataiban is megjelenő doktori cím alapja, ám Magyarországon a ,,dr. h. c." (és nem pedig a ,,dr.") rövidítést is csak az használhatja jogszerűen a személyi igazolványában 1994 óta, aki ezt a címet akkreditált felsőoktatási intézménytől kapta.

Márpedig a Pro Deo University nem ilyen felsőoktatási intézmény, de még az is kétséges, hogy felsőoktatási intézménynek lehet-e tekinteni egyáltalán. Az intézmény honlapjai (itt és itt) szerint ,,a múlt század hetvenes évei elején alapította egyházi egyetemként a New York-i Ortodox Egyház", ám a ,,magyarországi intézeten" kívül semmi nyoma nincsen ilyen nevű egyetemnek az interneten, sem az Egyesült Államokban, sem másutt. A magyarországi intézményt fenntartó Pro Deo State University Közép-Európai Tudományos Alapítvány a civil szervezetek névjegyzéke szerint 2012-es bejegyzésű, a kuratórium elnöke Kertész-Bakos Ferenc. A prodeosu.org-ot a domain-adatbázisok tanúsága szerint 2005-ben jegyezte be Popper Ádám, míg a pdsu.eu szintén 2012-es bejegyzésű.

A különleges oktatási intézmény fenntartója az előbbi honlap szerint a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége nevű szervezet, amely a honlapján olvasható önbemutatása szerint ,,közel ezer éves, világszerte elismert történelmi, nemzetközi lovagrend, amelynek legújabbkori bejegyzése az USA-ban New York Államban van". Ehhez képest a rendnek megintcsak nincs semmi más nyoma az interneten, a honlapját szintén Popper Ádám jegyezte be 2005-ben. A honlap szerint a lovagrend élén ,,Nagymester áll, aki jelenleg a portugál Prince José Manuel Costa da Veiga Cosmelli, helyettese az altábornagyi rangú magyar Prof. Popper György Gróf, aki egyben a Rendi Szövetségen belüli Szuverén Ciprusi Rend ügyvezető nagykancellárja".

A Pro-Deo State University imázsvideója

Az Index.hu 2009-es cikke szerint a magát önálló államnak tekintő és saját kormánnyal rendelkező Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségeinek Szövetségének száz magyar lovagja között több országgyűlési és fővárosi szocialista felbukkant, már évekkel ezelőtt lovag lett Bárándy Gergely, a párt országos etikai biztosságának tagja és Hunvald György volt erzsébetvárosi polgármester is. A lovagrendet egy rivális hazai lovagrend nyilvánosan is baloldali kötödéssel vádolta meg, miután a máltaiak vallásos ágának legmagasabb kitüntetését, a ,,Lovagi Nagykeresztet" adományozta Gyurcsány Ferencnek és Szili Katalinnak.

A Magyar Királyi Szent László Lovagrend körlevele szerint Popper György 1990 előtt ,,marxista-leninista egyetemet" végzett, és a minisztertanács protokollfőnöke volt. A rend száz lovagja között pedig Hunvald mellett ott van még egy egész sor baloldali politikus Bárándy Gergelytől Danielisz Bélán keresztül Schmuck Andorig. ,,A rendben erős vonalat képeznek a biztonsági cégek tulajdonosai. Maga a miniszterelnök, Popper György a Nemzetközi Testőr- és Biztonsági Szolgálatok Szövetségének (IBSSA) elnöke, a lovagok között van Lasz György, az In-Kal Security vezetője és Elek István, az Escort Védelmi Szolgálat, a Top Cop Security és az NBI Security vezérigazgatója is" - írta az Index 2009-ben.

Némi Google-kereséssel kideríthető, hogy a Tolnainéhoz hasonló Pro-Deós díszdoktorok listája szintén illusztris társaság. Az állovagrend által jegyzett kamuegyetemen szerezte doktori címét mások mellett Dr. Lázár László alias VV Laci, Dr. Gyenes Levente gyömrői polgármester, Dr. Vida János exrendőr, biztonsági vállalkozó, a TiniGuard szolgáltatás megalapítója, Dr. Albino Malungo, Angola Dél-Koreába akkreditált rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, egész sor harcművész, sőt még Dr. Elek István, Monaco tiszteletbeli konzulja, a Diplomata Magazin tulajdonosa, az ATV résztulajdonosa is. Az álegyetem honlapján dékáni ügyvivőként nemrégiben még az a Lengyel Zoltán korábbi fideszes, majd MDF-es országgyűlési képviselő szerepelt, aki 2007-ben összeverekedett az igazoltató rendőrökkel, ezért később felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

A Heti Válasz 2009-es írása szerint a kamulovagrendre a magyar titkosszolgálat is felfigyelt, mert ,,olyan személyi körről van szó, melynek számos, amai MSZP-hez kötődő tagja a szocializmus kiszolgálója volt, s diplomáciai ismereteit a KGB által felügyelt moszkvai Állami Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében szerezte. Megtaláljuk őket a szocialisták gazdasági holdudvarában, egyes baloldali orgánumok mögött, biztonságtechnikai, illetve magánnyomozó cégek közelében. Közös jellemzőjük a hangzatos címek, a történelmi látszatot kölcsönző maskarák és a kétes nemzetközi ügyek iránti vonzalom".

Nos a jelek szerint mindez ma már nem csak a baloldal privilégiuma, a jobboldali Fidesz-kormány alatt is vezethet országos zöldhatóságot egy állovagrend kamuegyetemének doktora. Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalint emailben és telefonon is kerestük a szakmai önéletrajzát kérve, de elérhetetlennek bizonyult számunkra.

Horn Gabriella - Bodoky Tamás

http://atlatszo.hu/2013/03/28/aldoktor-vezeti-az-orszagos-zoldhatosagot/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: börtönbüntetésre, nyilvántartásban, környezetvédelem, sajtóközlemények, környezetvédelmi, vidékfejlesztési, természetvédelmi, engedélyezésekor, főfelügyelőséget, megvalósították, iratbetekintési, főfelügyelőségi, főigazgatójának, titkosszolgálat, kereskedelemmel, résztulajdonosa, kötelezettséget, tisztségviselők, protokollfőnöke, kamuegyetemének, minisztertanács, klímavédelemhez, vezérigazgatója, összeverekedett, felháborodással, tájékoztatáshoz, nagykancellárja, kamulovagrendre, elérhetetlennek, erzsébetvárosi, felfüggesztett, közzétételével, főfelügyelőség, igazolványában, zöldhatósághoz, finanszírozott, országos zöldhatóságot, országos zöldhatóság, ország első, egykori SZDSZ-es, általa vezetett, főigazgatónak pedig, doktori címe, állovagrend kamuegyetemén, szervezet vezetőjének, szakmában dolgozó, többek által, véleményét névvel, környezetvédelem területén, egyik szobából, nyilatkozó hozzátette, fejlesztési projektekben, Tolnai Jánosné, Szatmári Katalin, Országos Környezetvédelmi, Vízügyi Főfelügyelőség, Tüzépes Kati”, Molnár János, Molnár József, Kiotói Megállapodás, Együttes Végrehajtás, Szabó Imre, Környezetvédelmi Felügyelőség, Jávor Benedek, Horváth András Tibor, Baracskai József, Illés Zoltán, Fazekas Sándor, Miniszteri Elismerő Oklevelet, Horn Gabriella, Vidékfejlesztési Minisztérium, Oláh Lajos, Aggteleki Nemzeti Park, Veress Balázs, Miskolci Bölcsész Egyesület, Válaszában Fazekas, York-i Ortodox Egyház”, Egyesült Államokban, State University Közép-Európai Tudományos Alapítvány, Kertész-Bakos Ferenc, Popper Ádám, Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége, USA-ban New York Államban, Prince José Manuel Costa, Veiga Cosmelli, Popper György Gróf, Rendi Szövetségen, Szuverén Ciprusi Rend, Pro-Deo State University, Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségeinek Szövetségének, Bárándy Gergely, Hunvald György, Lovagi Nagykeresztet”, Gyurcsány Ferencnek, Szili Katalinnak, Magyar Királyi Szent László Lovagrend, Popper György, Bárándy Gergelytől Danielisz Bélán, Schmuck Andorig, Nemzetközi Testőr-, Biztonsági Szolgálatok Szövetségének, Lasz György, In-Kal Security, Elek István, Escort Védelmi Szolgálat, Némi Google-kereséssel, Lázár László, Gyenes Levente, Vida János, Albino Malungo, Angola Dél-Koreába, Diplomata Magazin, Lengyel Zoltán, Heti Válasz, Állami Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében, Szatmári Katalint, Bodoky Tamás,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Eljött újra a tavasz . . .  Isten éltesse a NAGYMAMÁKAT A ...  Nem elérhető  Facebookon kaptam  Karlánc  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szavak : Juhász Gyula  Van egy álmom, énekelni egy da...  A nő ragyogása  Zöld fluorit  Facebookon kaptam  Hölgyeim nagy tisztelettel elő...  Március 8.-án  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolataim . . .  Útravaló – 2021. március...  Jó éjszakát kívánok !  Harmónia......  Facebookon kaptam  Mézes-mákos csavart briós rece...  Nőnapra  Ma, mielőtt kimondasz egy bánt...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Borostyán.jpg  Mai harmónia kártyám  A külcsín nem az érték  Őrizlek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Boldog Nőnapot!  Aranyosi Ervin: Úgy szeretnék....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hazudva kell  Torbenita ásvány  Balassí Bálint idézet  Facebookon kaptam  Egy hitetlenhez  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vízóra  Ne feledkezzünk meg...  Megkeresni és megmenteni  Egy nő Naplója  Zárva  Balassí Bálint idézet  Valóban léteznek angyalok  Ferenc pápa homíliája: 03.06  Kislány szemüvegben  Facebookon kaptam  Stephanita ásvány  Facebookon kaptam  Kutya cicákkal  Kislány cicával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Karlánc  Facebookon kaptam  Szavak : Juhász Gyula  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  A kicsi képolna......  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A terhe tiéd...  Zöld piromorfita ásvány  Valóban léteznek angyalok  Facebookon kaptam  Ha olyan férfit keresel  A terhe tiéd...  Facebookon kaptam  Járványügyi rendelkezések az E...  Itt járt a Nagyi  Az immunrendszerünk jelez, ha...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Tetrahedrite ásvány  Hóvirágok  Humor nélkül is lehet élni, de...  Facebookon kaptam  Ami egyértelműen boldoggá tes...  Istennel vagyunk mi győztesek  Humor nélkül is lehet élni, de...  Sorsunk  Tetrahedrite ásvány  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Tetrahedrite ásvány  Facebookon kaptam  Ami egyértelműen boldoggá tes...  Zárva  Facebookon kaptam  Sok szeretettel köszöntjük a N...  Mai harmónia kártyám  Jó éjt !  Vajon mindent jóvátehetsz?  Tűzóra vagy gyertya óra 
Bejegyzés Címkék
országos zöldhatóságot, országos zöldhatóság, ország első, egykori SZDSZ-es, általa vezetett, főigazgatónak pedig, doktori címe, állovagrend kamuegyetemén, szervezet vezetőjének, szakmában dolgozó, többek által, véleményét névvel, környezetvédelem területén, egyik szobából, nyilatkozó hozzátette, fejlesztési projektekben, érintett pártokkal, korábbi főfelügyelőségi, másikra ürítettek, barlangász kutatócsoport, főfelügyelőség ellen, főfelügyelőség kizárta, országos hatóság, zöldgazdaság klímavédelemhez, kvótaegységek világpiaci, adott ország, beruházó cégnek, jóváhagyást mulasztotta, országos Természetvédelmi, kormányzati mulasztás, keletkező kibocsátás, őket jogszerűen, beruházást megvalósították, kibocsátás csökkentési, projektek kibocsátás, jogszerűtlen visszatartás, késedelmes átadás, beruházót mindenképp, szintén szocialista, vidékfejlesztési miniszternek, egyik regionális, általános iskolai, felügyelőség ellenőrizte, gátszakadás előtt, szervezet weboldala, üvegzseb rovat, zöldhatósági közlemények, sajtóközlemények rovatok, főfelügyelőség megbízott, közérdekű adatigényléses, bírságok milyen, hatóság felügyeleti, nevek nélküli, kirótt bírságokról, központi online, regionális hatóságok, újságíró érdemi, adatok megszerzésére, bíróság által, kért adatok, másodfokú környezetvédelmi, közigazgatási eljárási, adatkéréssel visszaélésszerűen, tájékoztatáshoz való, kiszabott bírságokkal, részét anonimizálni, hatóság munkáját, bíróságot mindez, újságíró javára, jogerős ítélet, ügyben jelenleg, múlt heti, szervezet működését, határozatok közzétételével, hatósághoz fordulók, megbízott főigazgatót, négymillió eurónyi, következő kérdést, vidékfejlesztési miniszterhez, közszolgálati tisztségviselők, környezetvédelmi felügyelőségek, nemzeti park, 2010-es kormányváltás, igazgató alapdiplomáját, kinevezés jogosságát, pályáztatást &#8222, rendelet szerint, használhatja jogszerűen, személyi igazolványában, címet akkreditált, intézmény honlapjai, múlt század, magyarországi intézményt, civil szervezetek, kuratórium elnöke, különleges oktatási, előbbi honlap, honlapján olvasható, rendnek megintcsak, honlapját szintén, honlap szerint, , ,
2021.02 2021. Március 2021.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 286
  • e Hét: 590
  • e Hónap: 3470
  • e Év: 164786
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.