Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miskolci II-es elmeosztály bibliai szereplőivel a világnak
  2018-03-28 10:42:57, szerda
 
  A miskolci II-es elmeosztály berendezte az egész világon a bibliai névtár szereplőit, főszereplőit könyvei alapján Miskolc városának.

Simon, Barabás, Ábrahám, Jakab, Fülöp, Illés, János, valamennyi Ács, s valamennyi bibliai név világ-apokalipszisként az én áldozásommal születésem óta utazgat, nyaralgat, mint skizoprenjei az 1956-osoknak, szervezve világ-Magyarországot vasnépként az egész világba szétköltözve, utódokkal hosszabbítva.

László Zsuzsanna és Kriza Ákos a II-es elméjéről Miskolcnak pszichiáter és polgármester lett, szerepet játszanak torünnepeként a narancsoknak vallását ünnepelve a 666-nak narancs színében a Rákóczi térnek.

Valamennyi város, országnevű a Bertalan utcai Románia által berendezett világ-apokailpszis részeként áldozott meg engem a kettős keresztnevűekkel, az összes Tóthjával a világnak, kivive rendszerváltáskor őket jólétbe. Mohamed áldozásával emelkedte, Marsi Anikóék, Rékasi Károly, Spanyó Petra zsidó Ábrahám népe Szombathely teljes egészével, minden fogtechnikussal, minden orvossal, minden kereskedővel az egész világon, Tóth Attila három patológiás cseremisz pusztítójával a Bertalan utcának, valamennyi baráti körével a tompalátó Szabónak, ez ismétlésben, mint utódaival a születési áldozóimnak 1995. óta tart fertelemmel. A Gabriellái a II-es elmeosztály református nemi csapásainak ide tartoznak, férjhez lettek adva tisztességet kapva a többi reformátustól, utódokkal szaporodva, mint az összes Marianna, Ágnese Miskolcnak, mint könyfőszereplők, minden Veronikával, Katalinjával a világnak, minden Palikkal, Jánossal, Gáborjaival Romániának, Koncz Gábor kezdetével, ahogyan felvonultak Madarasékkal a médiában születésem óta, vizsgálva engem, hogy mit érzek, amikor meglátom a halál kinézettel bíró román halálnépet.
Minden Zsuzsanna Kovács Zsuzsa és Nyertes Zsuzsa néven áldozásommal van az egész világon, valamennyien véráldozók. Az Ildikók és Erikák a Bertalan utcai karmikus kurvái a Hunnia börtönnek, születésem óta hajtja végre a sorsukat, életüket rajtam a börtön népe Kiliián népével.

Minden könyve a reformátusoknak Romániát jelentette, vagyis a debreceni biblia teljes egészét Debreceni név Omegás kezdetével Varsányi vasfüggönyösökkel Vargákkal együtt, mint világ-Magyarország létrehozóival, amik áldoztak engem gyalázattal, csonkítással, véráldozással, az újhelyi fogtechnikus Vargával már hosszabbítást rendezve Balázsy feleséggel, végtelen tehetségkutató műsoraival a romániai boszorkánynak, amelyik berendezte a Bertalan utcát a Hunnia börtönnel Földanya fogadásra.

Minden orvosa a Hunnia Magyarországnak, mely lezárta a határokat áldozásom miatt kollektíven romániai bibliai csapásait jelenti a Hunnia börtön bibliai bűnözőinek. A jelenlegiek a Bertalan utcai névtárát jelentik a Kovácsoknak, mesterségnevűeknek, a rengeteg főző műsor szereplőivel a világnak, mint Gordonnak, kivétel nélkül mindegyiknek. Mind fontos szerepet töltött be világ-apokalipszis néven. Soha nem hagyják abba végtelen időhúzást. Ha nem születtem volna meg Németország áldozásában 81 éves hosszabbításaként a trianoniaknak, akkor már lemészárolták volna egymást az elmebetegei Magyarországnak.



Tehát az egész bibliája a világ-apokalipszisnek lírai karámjával Magyarországnak az összes zsidójával a világnak, minden cigányával, alkoholistájával miskolci II-es elmeosztály berendezéssel bírt, amelyik engem gyilkolt le az öcsémmel maga helyett tetteiket, sorsukat, szerepüket végrehajtva.

Minden politikusa a világnak, nagy fehér házával Miskolcnak a Bertalan utcai világ-apokalipszis része.

A II-es elmeosztály 1956-os skizoprenjei szabadságharcosnak kiáltották ki magukat, mentek az összes szereplőjével a bibliának politizálni, míg én itt feküdtem gyalázatukban, eszméletlenül, megcsonkítva Müllerék által.

A pszichiáterek és idegorvosok irányították Magyarországon a világ-apokalipszist a kivégzéseinkkel.

Dudás Sándor állantó költő az Olajfák hegyén sorsát az összes Dudáséval, köztük a karcsai rokonságba házasodott Dudás Icával, amelyik kukó cigánynak nevezett minket férjhez üldözésemkor a II-es elme Ardó elmebetegéhez Karcsának, együtt Pácin teljes lakosságával a II-es elmeosztályról, Mackókkal, Farkasokkal, Ádámokkal, Bertákkal mint állandó sátán bibliájának végrehajtóival a Bertalan utcáját jelentik Tuza rendőrjükkel együtt ismétlésében a világ gazdagulóinak. Dudás Sándornak a Bertalan utcai Dudásokkal agyi defectet kellett volna kapnia. Kádár Sára Hajnalka néven mentek vissza 1972-ben Sári babám berendezésével fényevésen tartva engem, már megtermékenyítve hosszabbítása végett a miskolci Rákóczi térnek az orosz szocialista korhoz, Kádár János II-es elmeosztály kommunista kort végrehajtó elmebetegeként ekkor már majdnem kiiktatták. Kádár Kata néven áldoztak meg előtte az országos népdalfesztiválon, ekkor vitték a Ki Mit Tud-ba a romániai boszorkányukkal az analfabétákat, megtámadva minden szívből énekelőt ismétlésében a Szomorú vasárnapjuknak szív küldi szívnek szívesen szív elleni mészárlásával a II-es elmeosztályának Miskolcnak.

A Medvék, Rókák, Sólymok, Farkasok, Nyúlak, Kondorék, Szajkók, mint kezdet három csapással megjelölve, így emelkedett és tisztult és minden állatnevűje a kommunista korokat végrehajtóknak a Bertalan utcai II-es elme berendezésében ment el Borsod megyéből gyalázásom, haldoklásom közben, mint hosszabbítások már 1995. óta.

A Ferenceket Jehova futballból Ferencváros néven politikai kiválasztottként kivégzéseimmel a vaskommunisták választották az egész világon, mint az Imréit a börtön világ-könyvtár tulajdonosainak. Egyesek végtelen szerepet játszanak, mint Kárpáthyja a facebooknak, mikor megismertem, felvette a két keresztnevét a Bertalan utcának Miklós Csaba néven, míg végig mentek az összes névtáron ismétlésben szerepeikkel és sorsukkal, majd felvette a Pénz-ár Csaba nevet, egy forintos időből ismételve ismét a szappantisztító sorozatát Kolcza Mária többmillió éves gyalázójának a világnak, most volt betéve először áldozatnak, illetve lett volna, táncoltatóként. Most nyugodtan felvették a Kárpáthy nevét Latinovitsék Jókai filmeket végrehajtó világ-történelmet létrehozott vasnépével világ-Magyarországnak.

Pálinkás Imre a börtönből, Időjelek állandó világvégi megadójaként Tiszai P.Imre néven játszotta a szerepét, a II-es elmeosztályáról Miskolcnak, rettegésben tartva mindenkit, együtt a teljes Bródy Időjelek sorozatával a világ végét megadóknak Mary Zsuzsa rendetlen főszereplő angyal kezdetével az összes rendetlenjüknek az egész világból minden Halak szülöttjével Miskolcnak, visszamenve időben a kilencven évesek születéséig.

Lénártnéék,mint kurvái sorsát Miskolc folyamatosan végrehajtotta rajtam, fél tüdeje miatt a Kiss Tábornok utcai Lénárt Lászlónak tüdőmet tönkretették Púder póknépével, mint a jószomszéd Ágnes csapásaival, együtt a méhemmel, mint állandó fasisztáéval földönkívüli népként. Lénártné Jucika ugyanazt jelentette a városban, mint Ómasztáné eperjelével, nyelvem mozgatójának csapásával minden egészségügyis tudtával, mégis meggyaláztak az állandó kurváik helyett könyörtelenül.
1998 óta ismételték a Lénárt családok sorsát, Jucikájukat zaklatta telefonon az amerikai tik sem vagyok magyarok romáival disszidáló Kovács Szeleppel együtt állítólag, hívogatták telefonon, erre az egyre emlékszem, folyamatosan ismételték a kurvájuk sorsát és szerepét.

Gundáék, mint világkönyvtár tulajdonosok a sötétkapusaként Szabó lyukas szívűnek 81 éve áldoznak maguk helyett, szaporodva utódokkal.

Amerika a II-es elmeosztály vasnépét befogadta Wass Albert nemeseivel együtt, amik onnan szerveztek világ-Magyarországot a romániai Rákóczi térrel.

A miskolci gégészet orvosai megaláztak engem mandula roncsolásomkor a cigije miatt a saját elmeosztályuknak, ugyanis áldozásommal szoktak le róla 1973-as kezdetükkel feketemágiájával Mülleréknek.

Kiss Ferencek és Kiss Jutkák, mint Müller Péter utcanépe minden Jutkájával kivéve az unokanővéremet, akit férjhez adtak Nagypán régi népéhez, Hangya berendezésével, mint fehérnemű boltjával a zsidóknak, hangyás fejjel ábrázolva az eltűnt cserepemen a japán népet kivétel nélkül mind Nagy Istvánjaival a világ-apokalipszisnek, ricsei központ felvirágoztatásával Rákóczi téri kíséret mellett irodalmi központnak, Sárközy Anita nevét felvéve minden Magas-hegyi Istentől való epörölésem ismétlőivel Porcelánszív irodalmi folyóiratok berendezésével, angliai központig jutottak hosszabbításaikkal, mint bemondók és média sztárok.

Pinókkió szereplője a miskolci Rákóczi térnek hozott engem ide hipnózisban, hogy folytassák rendszerváltás néven a világ-Magyarország építését Hunnia börtönnel és Rákóczi terével Miskolc-Romániának.
Valamennyien meggazdagultak,mint analfabéták és alkoholisták német és különböző országok ellátásában.

1986-os csernobili orosz Kohut Istennek üzenve az ózdi rózsakeresztes rendje által Angliának Soós névhez érve készen állt a tömeggyalázásra a II-es elmeosztálya Miskolcnak szabadköműves feketemágusaival, kék földönkívüli néppel. az Omega kíséretével, Benkő Lajos sorsának, mint Volga mellől hozott utolsó finn-ugor magyar kivégzését ismételni, anyám sorsával, Begala Julianna anyja sorsával Erdeiékkel, utcanépével Balázsnénak a Győri kapuból, mint II-es elmeosztály bibliai csapásának Tűzkő Judit arabjaival együtt, már a kiskoromban megjelentek a Balatonnál Ahmedekkel, nemi csapásaiként Romániának együtt a miskolci Rákóczi térrel. Lévai Bandi támadott meg először a Telefongyárból, ahol a II-es elme Erdős Jánosa dolgozott Kfrafcsenkó zsidókkal, mentve ekkor Asztalos doktornőjét Szabó Máténé néven a Kiss Tábornok utcának Debrecenbe, mint kommunista kort végrehajtót, Untener Elvira először közölte velem, hogy nyaki dudorja van a nyakán hátul, ekkor nekem is kijött, később mutatta Horváth szemész orvosa a Vasgyárnak, hogy neki is van hátul dudorja, Hollósi feleségeként, amelyik nemi csapása a Bertalan utcának az összes szülészorvosával Magyarországnak. A Máv rendelő kommunista orvosai megaláztak többször, a bőrgyógyászaton, gégészeten, a fogorvosnál, akár a vasgyári rendelőjében Tamási Zsuzsa három patológiájával megjelöltnek születésem óta, velem kurvaként bánt a nőgyógyásza a kommunistáknak kurvái helyett, melyeket ismernek, hogy állandó kurvák még a jeruzsálemi Lázár népe mellett. Nem lehet a tisztességes életüket visszavenni a Rákóczi térieknek, mert ezek tisztátalan lelkek a bibliából állandó feszületre tételével Vénusznak.

A neveiket a hosszabbításoknak végtelen apokalipszis végett 81 éve maguk adják következő szerepe szerint az utódoknak, amik tudják, hogy miért születnek, maguk is véráldozók, gyalázatból és fertelemból, akár a Pandorás Szinetár Dóra, II-es elme apával és jeruzsálemi anyával, pompázatos életet élve, méltóságosan, mint emberek az emberiség ellenes csapások.

Lévaiak 130 éve mészárolnak a cigányteleppel, Benkő Lajos kivégzői voltak Lévai forgószél néven, kommunista korok után hívó és vallási kor végrehajtóiként a narancs színe alatt Orsós Viktor Vénusz áldozó indiai cigánynak a börtönből kitett családjával. Majóné miatt iszonyatot művelt az utcanépe a Győri kapuból, hogy nem volt jó neki a kék férjével, amelyik után özvegyit is kap a kacsaszájú romániai nemi csapás, értelmiséggé téve tanárnőként ment nyugdíjba meggyalázásom óta. Szabó Máténé Erika bejött Ricséről öccsével, amelyikkel a munkahelye Csabaiék fehér Mercedeses születési időmet kezdték elölről, foci csapat neveivel, lírai karámmá lett miskolci Cselényeikkel, kezdték a folytatását a legyőzésemmel végtelen hosszabbítás miatt erdőbényével, két Erdőssel, józsefvárosi cigányteleppel, ernyővel magukat védőkkel, Szandi cigánytelepével, Fenyőkkel a születési kezdetet ismételve angyal Mary Zsuzsa sorsával, Esztergályos gyári munkásaival, azzal, hogy addig nézik ki valahogy, amíg meg nem mukkanok, bár én nem voltam beszédes, nem értettem, hogy a szőkék sorsát 130 évről kezdtél elölről együtt a két világ-apokaliptikus utcára tett patológiák, árnyékok időközbeni betegségeivel, ismételve a könyveiket, szerepeieket, támadva Simon Éva születési kezdetem mondatával elmondva nekem, hogy én ne engedjek be szerelőket, meg azt híresztelte Kiszely Ottó, hogy én kihasználtam a férjemet, Turcsányiné és Szabó Gáborné sorsaként, így emelkedtek, így építkeztek az apokaliptikus tagok, így mentek férjhez, tisztultak, nemesedtek emberré az elmebetegek, tisztátalan lelkeivel a románai Rákóczi térnek, ami Miskolcot jelenti.

1997-ben Balázsné közölte velem a II-es elmeosztályán az 1971-es hosszabbító Madonnának, rózsás sapkámmal, aminek a mondatát elmondta a tanárja, hogy én szexuális szimbólum vagyok, amit nem érthettem, de már Madonna hosszabbításban Miskolccal az Evitát játszotta, amit csodált az egész II-es elmeosztálya, mentek a mozikba a sztárjukat megnézni. Orosz cigányaival járt Madonna a Rákóczi terével a miskolci vasvárosnak.

Orsós biztatja a magyar felvett nevűeket további szaporulatra, mint ahogyan maga is tette ősmagyar táltos neveit felvéve a Bertalan utcai honfoglaló történelemnek Tas kezdetével a II-es elmeosztályuknak.

1971-es Rákóczi téri hosszabbítás, a kommunikációs és perverz miskolci Friderikusz Sándor 1995. óta ismételten hosszabbít a Rákóczi terével, bemutatva az összes gyilkosomat vidám műsoraiban Magyarország néven a felvett nevű világ-apokalipszis végrehajtóinak, mint elmebetegeknek és tisztátalan lelkeknek.

Valamire készül Orsós, mivel bejelentette a romániai elmeosztályának, mint Trianoniaknak, hogy értékes a magyar, üzent a lepedős Mohamed könyv szereplőinek, meg az araboknak az illatos kertből, hogy tiszteli a narancs Rákóczi tér a saját népét. Meg fognak békülni így, hogy tudják, melyik honnan származik. Csak a kis csoport terrorista tudja az igazságot, mik a franciák, mik vannak az Iker torony városában Miskolcról nagy fehér házzal együtt, mit tettek a németek, mit ünnepelnek az utcanépek koncertekkel.

Már egy választást végig írtam itt, akkor azt hittem, hogy a narancsok skizoprenek, nem tudtam, hogy Rákóczi tér tisztátalan lelkekként a Bibliából. A politikusok a Hunnia börtöméi a II-es elmeosztályáról Miskolcnak az egész világon, a szlovákiakkal együtt, egész Szlovákia a II-es elmeosztályt jelenti Szerbiával együtt, meg a trianoni népekkel, ugyanis visszaszámolták a régieket, biblia olvasást jelent a trianon, amikor felszámolják a bibliai tagokat.



A Hetedik irodalmi folyóirata a Rákóczi térnek, valamennyi irodalmi folyóiratával narancs Rákóczi térnek torünnepben gyalázatommal hosszabbít.

A székesfehérvári központ 1983-as kitermelése reformátusokból a móri központ vasfüggönyös Rákóczi terével világ-Magyarországot épít, felháborodva mindenen, hogy még mindig három kannibalistával hosszabbítva sem érte el célját a romániai vasnép.

1983-ban tették össze a világ-apokalipszis két utcáját, amik nálunk voltak születésemkor megáldozva kíséretükkel sorsukként, tetteikként, akkor kezdték el a nyelvi rongálást, engem téve meg magyar nyelv tökéletes képviselőjének, ami igaz,csak nem tudták, közösen legyőztek, meggyalázták az állandó Kex együttes által énekelt zöld-sárga magyar kislányaként Lehoczky Zsuzsa pléhkrisztusos zsidója helyett őskígyójával a világ urának, ami állandó végrehajtás lehetett többezer éve legalább.

Azóta mennek végig politikusok kitermelésével meg celebekével Miskolc névtárán a két utcával együtt folyamatosan támadva az árnyékok, állatok sorsát, tettét ismételve.

A kőkort jelentő rajzfilmhősök berendezve voltak állandóra, ők nem ártottak nekem, többekkel együtt, Kővári néven várakoztak rá minden összezúzása után világrészeken. Végvári a Neotonból Rákóczi téri történelmet ismételt Sasvárival, minden Várijával az ikreknek Bodor űrpusztítójukkal az élen. Bodor feszületes Ízisz néven ikerpárja már 85 éves Rózsa néven, szép életet éltek, valamennyi Rózsájával a világnak, sorsukat rajtam végrehajtották Rózsi befejezéssel mindig.

Valamennyi fuvarosa a világnak Kelet zsidóit jelenti állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként, minden zsidójával a világnak. Együtt égették el a világkönyvtárt összehordó hatágú csillagos varjú népét, amit rajtam ismételtek a bíróságukkal, kazincbarcikai bírósági vezetőnek téve Varjút 2001-ben ismét.

Konczok Romániát jelentik Koncz Zsuzsával együtt, világ-apokalipszist hajtott végre megáldozva engem minden ország helyett, történelmi korokban a Bródy JÁnos jeruzsálemi elmebetegeivel, Lázárékkal együtt, Kupai Janika libalábas, dadogó kezdetével végrehajtva saját tetteiket csonkítással, bénítással, semmi evéssel világtörténelem részeként. Halász Judit, mint ahogyan sokan halálhírét keltik születése óta áldoz a Halászokkal, szőkeként kiválasztott nemi csapásaként a miskolci II-es elmeosztálynak. Halásznadrággal is be volt rendezve.

Juhász Gyula jeruzsálemi apokalipszist írt, előre készültek a ratkós kor minden szülöttjének megírva a jeruzsálemi apokalipszisét, minden Juhász elmebetegét jelenti Romániának.

Arany nevekkel rendezték be Babilont együtt Kecskés János II-es elmeosztályával Újhelyből, valamennyi Kecskésével Miskolcnak, kivégzések sorozatával, maguk többkötetes babiloni szerzőkké váltak a miskolci elmeosztályról. Sasfészek, mint gyalázásuk helyszíne Újhelyben Fábiánékkal az élen francia központjukkal romániai elmeosztályt jelent a kockás pepita sorozattal együtt.

Szamosvölgyi Sátoraljaújhely polgármestereként áldozott engem Romániával, hiába szóltak neki, hogy hagyja abba, csak folytatta tovább. Most Deme Erika kacsaszájú romániai kollektív gyalázásom végrehajtója utcanépével nevét ismétli ismét Sátoraljaújhely, mint állandó világ-apokalipszisét jelentő egykori romániai világ-apokalipszis. Migléczi, Lantos, minden zsidójával a Hegyalja Ruházati szövetkezetnek világ apokalipszist hajtott végre minden műszerészével apa kollégáinak, együtt a Máv felszámolt pályafenntartásán dolgozó focista társakkal, mint Cselényiékkel, Csabaékkal, mint a Telefongyár nemi betegségeivel az orvosoknak Soós István és Katalin nevekkel képviselve a közös támadásukat I. emeletjével az angliai rózsakeresztes rendnek.

Pápai Faragó névvel kezdték el az ózdi feketemágusok a ceruzarajzok alapján létbe léptetni az árnyékokat, Árnyékorkertje néven Miskolcnak, végtelen apokalipszise miatt világ-Magyarországnak. Pápai Mari, apa megkísértője nevét a narancsok minisztériuma gondnokság alá helyezésem mellett ismételte miniszteri nevekkel, folyamatosan születésem óta megállás nélkül tetteiket, könyveiket, sorsukat, betegségeiket, mint ahogyan mai napig tart, nem tudnak leállni, mert vérből vannak, véráldozók az összes zsidóval és cigányával a világnak, rasszizmuson kívül. Beatet ismételte Pápai a hunnia vasfüggönyösökkel, így mulat egy beates magyar úr kezdetével, majd jöttek Mátray Zsuzsák Zsuzsa vonatként az összes Zsuzsájával Romániának. Protestánsok is gyalázatból vannak az ózdi központból, minden fertelmesével a világnak, valamennyi szektájával, kivéve a Hit szeikáját a Hunnia börtön, saját politikai Jehova focizó Ferencével a vatikánjának a II-es elmeosztályáról Miskolcnak, végtelenül játszik szerepet, most a bűnözők és börtön gyilkosok lábát mossa II. JÁnos Hunnia elme skizoprenje Katika néven folytatásában padlásos filmjükből, történelmi világokat hozva létre egykori népekből, mint látható Mohamed népénél, meg Rab Zsuzsa nevéből romániai történelemként Töreky néven megírva az arabokat lepedővel letakarva. Mindez azért, mert nem volt férfi a világon, amikor megszülettem, gondolta világ-Magyarország, hogy megismerteti a csapások semmilyeit, mint egész Keletét, japánokét, kínáiakét, hogy miért is vannak ezek férfi formában, senki sem tudta, hogy a lányok kiárulói nem rendelkeznek potenciával, mivel patológiai csapásai a miskolci Rákóczi térnek. Harcosok, csak nincs ellenségük. Románia vezette be, hogy az asszony alárendeltje legyen a férfinek legyőzésem utáni időben, ez van a bliliájában János levelelezéseinek dr. Melionnal aranysasként közösen állandóan ismételt bibliai világ-apokalipszisben.

Semmit sem hagytak, én voltam az utolsó Mohameddel és Csillagmedvével, után jött volna tavaly a miskolci Seres Ildikó narancs Rákóczi tér berendezésében ledarálása a kékeknek, Tomival, a média egykori vezetőjével, majd az összes többi, mert utolsó pillanatban érkeztek elégetésem előtt. Csakhogy a Föld kollektív gyalázásom óta Majóné Deme Erika miatt halálnépével Kacsa Zsókának kinn forgott az űrben, én jelentem az órát.

Össze kell írni világ-Magyarország névtárát, hozzájuk tenni az elméletet, tetteiket, jelentésüket valamennyi wikipédia szereplőjükkel.

Titokban van ez a blog, le is fogom törölni, ha napvilágra hozzák a világ-apokalipszis névtárát tetteikkel, fertelmeikkel együtt, az ország megmentett könyvszereplői közül ezren olvasssák naponta.







 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: végrehajtójaként, alkoholistájával, levelelezéseinek, megtermékenyítve, űrpusztítójukkal, feketemágiájával, elmeosztályuknak, keresztnevűekkel, szülészorvosával, apokalipszisként, kiválasztottként, feketemágusaival, elmeosztályáról, apokalipszisnek, apokalipszisben, székesfehérvári, reformátusokból, kannibalistával, magyarországnak, sötétkapusaként, sátoraljaújhely, könyfőszereplők, fogtechnikussal, elmeosztályával, reformátusoknak, csillagmedvével, világtörténelem, halásznadrággal, visszaszámolták, elmeosztályának, cigánytelepével, boszorkányukkal, tömeggyalázásra, tulajdonosainak, szappantisztító, bőrgyógyászaton, miskolci II-es, egész világon, bibliai névtár, egész világba, narancsoknak vallását, 666-nak narancs, kettős keresztnevűekkel, összes Tóthjával, tompalátó Szabónak, születési áldozóimnak, többi reformátustól, összes Marianna, médiában születésem, halál kinézettel, börtön népe, reformátusoknak Romániát, Miskolci II-es, László Zsuzsanna, Kriza Ákos, Marsi Anikóék, Rékasi Károly, Spanyó Petra, Tóth Attila, Ágnese Miskolcnak, Gáborjaival Romániának, Koncz Gábor, Minden Zsuzsanna Kovács Zsuzsa, Nyertes Zsuzsa, Hunnia Magyarországnak, Dudás Sándor, Dudás Icával, Dudás Sándornak, Kádár Sára Hajnalka, Kádár János II-es, Kádár Kata, Ferenceket Jehova, Miklós Csaba, Pénz-ár Csaba, Kolcza Mária, Latinovitsék Jókai, Pálinkás Imre, Tiszai, Bródy Időjelek, Mary Zsuzsa, Kiss Tábornok, Lénárt Lászlónak, Lénártné Jucika, Kovács Szeleppel, Wass Albert, Kiss Ferencek, Kiss Jutkák, Müller Péter, Nagy Istvánjaival, Sárközy Anita, Magas-hegyi Istentől, Kohut Istennek, Angliának Soós, Benkő Lajos, Begala Julianna, Tűzkő Judit, Balatonnál Ahmedekkel, Lévai Bandi, Erdős Jánosa, Szabó Máténé, Untener Elvira, Tamási Zsuzsa, Pandorás Szinetár Dóra, Orsós Viktor Vénusz, Szabó Máténé Erika, Simon Éva, Kiszely Ottó, Szabó Gáborné, Friderikusz Sándor, Lehoczky Zsuzsa, Neotonból Rákóczi, Konczok Romániát, Koncz Zsuzsával, Bródy JÁnos, Kupai Janika, Halász Judit, Juhász Gyula, Kecskés János II-es, Kecskésével Miskolcnak, Újhelyben Fábiánékkal, Szamosvölgyi Sátoraljaújhely, Most Deme Erika, Hegyalja Ruházati, Soós István, Pápai Faragó, Pápai Mari, Mátray Zsuzsák Zsuzsa, Zsuzsájával Romániának, JÁnos Hunnia, Seres Ildikó, Majóné Deme Erika, Kacsa Zsókának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mit ünnepelnek a görögök márci...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Szívek  Facebookon kaptam Mírjam bará...  A hagyma antibakteriális hatás...  Megígért békesség  A Magyar Költészet napja alkal...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Nagy és kis csodák  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Szép estét kedves látogatóimna...  Borzasztó  képre írva  Somlyó Zoltán - Orgonával  Annyira tisztelem a szabadságo...  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Magamnak  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Robin Wight pitypang szobra  József Attila - Kopogtatás nél...  40 felett  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Csend  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  képre írva  Somlyó Zoltán - Orgonával  Szép estét kedves látogatóimna...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember  Segíts neki dicsérni Téged  Nagy és kis csodák  Szép estét kedves látogatóimn...  Magyar költészet napja  Hogyan válunk hűségesekké?  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Mindig lesz olyan  Anyámról való emlékek  Vannak emberek  Van néhány kérdés, amin gondol...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Szép álmokat!  Alvó kislány  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Anyák napjára  Paul David Tripp Április 13  Annyira tisztelem a szabadságo...  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Eduardo Sacheri gondolata  képre írva  Márai Sándor tollából  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Gebhardt Nóra versei II.  Jan Twardowski - Siessünk  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Otthon  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  A Magyar Költészet napja alkal...  Egy barátság története  Vannak emberek  Tanácsok egy pszichológustól  József Attila – Keresek ...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Csend  József Attila – Keresek ...  Jan Twardowski - Siessünk  Szívek 
Bejegyzés Címkék
miskolci II-es, egész világon, bibliai névtár, egész világba, narancsoknak vallását, 666-nak narancs, kettős keresztnevűekkel, összes Tóthjával, tompalátó Szabónak, születési áldozóimnak, többi reformátustól, összes Marianna, médiában születésem, halál kinézettel, börtön népe, reformátusoknak Romániát, debreceni biblia, újhelyi fogtechnikus, romániai boszorkánynak, határokat áldozásom, rengeteg főző, elmebetegei Magyarországnak, egész bibliája, összes zsidójával, öcsémmel maga, összes szereplőjével, bibliának politizálni, összes Dudáséval, karcsai rokonságba, világ gazdagulóinak, miskolci Rákóczi, orosz szocialista, országos népdalfesztiválon, romániai boszorkányukkal, kommunista korokat, vaskommunisták választották, börtön világ-könyvtár, összes névtáron, forintos időből, szappantisztító sorozatát, teljes Bródy, világ végét, összes rendetlenjüknek, egész világból, kilencven évesek, jószomszéd Ágnes, állandó kurváik, egyre emlékszem, kurvájuk sorsát, romániai Rákóczi, miskolci gégészet, cigije miatt, saját elmeosztályuknak, eltűnt cserepemen, japán népet, ózdi rózsakeresztes, kiskoromban megjelentek, nyakán hátul, összes szülészorvosával, vasgyári rendelőjében, kommunistáknak kurvái, jeruzsálemi Lázár, tisztességes életüket, bibliából állandó, hosszabbításoknak végtelen, emberiség ellenes, narancs színe, börtönből kitett, kacsaszájú romániai, munkahelye Csabaiék, legyőzésemmel végtelen, születési kezdetet, szőkék sorsát, apokaliptikus tagok, románai Rákóczi, 1971-es hosszabbító, mondatát elmondta, egész II-es, sztárjukat megnézni, miskolci vasvárosnak, magyar felvett, összes gyilkosomat, felvett nevű, romániai elmeosztályának, lepedős Mohamed, illatos kertből, narancs Rákóczi, saját népét, utcanépek koncertekkel, választást végig, narancsok skizoprenek, szlovákiakkal együtt, trianoni népekkel, bibliai tagokat, székesfehérvári központ, móri központ, romániai vasnép, nyelvi rongálást, világ urának, kőkort jelentő, ikreknek Bodor, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 681
  • e Hét: 1810
  • e Hónap: 4169
  • e Év: 56435
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.