Előző
Következő
|
Lehet hogy hasznos lesz! |
2011-12-08 00:24:38 |
............................................... Értékes információk... Olívaolaj Sok helyen ma is gyógyszer Világossárga vagy zöld színű, könnyen emészthető olaj. Legértékesebb fajtája az extra szű... |
Olajok és hatásuk |
2011-06-07 07:00:47 |
Olíva olaj Sok helyen ma is gyógyszer Világossárga vagy zöld színű, könnyen emészthető olaj. Legértékesebb fajtája az extra szűz olívaolaj, ami az olívabogyó első hideg préseléséből származik. Felhasználása igen széleskörű: saláták hoz, tésztafélékhez, sütéshez, főzéshez kiváló, fűszerolajokat is ebből érdemes készíteni. Előnyösen hat az érrend szeri megbetegedések, a tr... |
Borostyan-Edera |
2011-02-13 18:09:34 |
http://www.szabadfold.hu/kertunk/meregzold_olelessel Méregzöld öleléssel 2010. november 10. | szerda * Címkék: * Kertészkedés A november eleji szép, őszi napokon vethetjük az áttelelő borsót, és elduggathatjuk a vöröshagymát. Igyekezni kell a faültetéssel, fejezzük be az ásás... |
Gyógyító olajok |
2010-07-24 20:18:08 |
Olíva olaj Sok helyen ma is gyógyszer Világossárga vagy zöld színű, könnyen emészthető olaj. Legértékesebb fajtája az extra szűz olívaolaj, ami az olívabo gyó első hideg préseléséből származik. Felhasználása igen széleskörű: saláták hoz, tésztafélékhez, sütéshez, főzéshez kiváló, fűszerolajokat is ebből érdemes készíteni. Előnyösen hat az érrend szeri megbetegedések,... |
Gyógyító olajok |
2010-06-11 23:15:09 |
Olíva olaj Sok helyen ma is gyógyszer Világossárga vagy zöld színű, könnyen emészthető olaj. Legértékesebb fajtája az extra szűz olívaolaj, ami az olívabo gyó első hideg préseléséből származik. Felhasználása igen széleskörű: saláták hoz, tésztafélékhez, sütéshez, főzéshez kiváló, fűszerolajokat is ebből érdemes készíteni. Előnyösen hat az érrend szeri megbetegedések, a trom... |
Gyógyító Étolajaink |
2010-05-17 20:49:44 |
Olívaolaj Sok helyen ma is gyógyszer Világossárga vagy zöld színű, könnyen emészthető olaj. Legértékesebb fajtája az extra szűz olívaolaj, ami az olívabogyó első hideg préseléséből származik. Felhasználása igen széleskörű: salátákhoz, tésztafélékhez, sütéshez, főzéshez kiváló, fűszerolajokat is ebből érd... |
Előző
Következő
|
|