Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     33/65 oldal   Bejegyzések száma: 640 
10 dolog a boldogsághoz
  2015-10-01 21:12:49, csütörtök
 
 10 dolog, amit el kell kezdened, ha boldog akarsz lenni

Mindannyian vágyunk arra, hogy boldog életünk legyen. Sokan azt gondolják, az, ha partikra járnak, drága nyaralásokra mennek, vagy csúcstechnológiájú kütyüik és autójuk van, elég ahhoz, hogy boldognak érezhessék magukat. Azonban ez nem elég.
--- Sőt, nem is igazán ezek fognak Neked boldogságot okozni. Hiszen ezektől nem leszel sem több, sem jobb. Olyan szokásokat kell bevezetned az életedbe, amitől jobb és elégedettebb leszel.
--- Hangsúlyozom: szokásokat. Nem elég az, ha azt mondod, majd holnaptól. Talán eleinte nehéz lesz ezeket a változásokat végrehajtanod, de garantálom, sokkal boldogabb leszel.

Íme, a 10 módszer:

1 - Tanulj minden nap valami újat
Annyiszor mondtam már, hogy a könyöködön jöhet ki. Mégis, nem lehet elégszer elmondani, hogy minden nap tanulni kell valami újat. Ne feledd, amit megtanultál, már el nem veheti senki...
Tanulj meg minden nap valamit arról, ami előrébb vihet pl. a karrieredben: egy új módszert, egy jobb kommunikációs formát, hogyan kell jó emaileket írni, stb.
Ha esetleg otthon gondok vannak a családban, olvass olyan könyveket, amik a megértésről. vagy a jó - családon belüli - kommunikációról szólnak.
Ha pedig ezek mind rendben vannak, szakíts időt arra, hogy másban légy jobb: tanulj meg úszni, vagy tanulj meg táncolni.

2 - Menj el egy nyaralásra
Most még talán van annyi a nyárban, hogy egy pár napot el lehet tölteni valami szép helyen. Ha van párod, menjetek el csak ketten, ha pedig egyedül vagy, az sem gond: menj egyedül.
Csak olyat csináljatok, amihez tényleg kedvetek van! És most az egyszer - kérlek! - ne nézzétek az árakat! Tudom, nem ettől leszel több, hogy hazahozol mindenféle szuvenírt, de ne kelljen már megint az árakat nézned, és azt, hogy vajon megengedheted-e Magadnak! Ha úgy tartja kedved / kedvetek, üljetek be egy hangulatos vendéglőbe vacsorázni, vagy sétáljatok egyet a városban. Fedezzetek fel új helyeket!

3 - Menj ki a természetbe
Ezt is rengetegszer mondtam már... Talán pont azért, mert sokat segíthet, nem gondolod?
Nagy természetimádó vagyok, tisztelet és szeretem a természetet. Kevés szebb látvány van a naplementénél, vagy annál, amikor eső után megcsillannak a fűszálak.
A természet nagyon sokat segíthet azon, hogy elfelejtsd a stresszt, a feszültséget, és végre boldognak érezhesd Magad!
Most ne arra figyelj, ami nyomaszt, bánt, vagy feszültté tesz: ülj le a fűbe, akár vigyél Magaddal fényképezőgépet, és figyeld meg a körülötted lévő világot: a fákat, a virágokat, a bogarakat, a madarakat, az eget, a felhőket, bármit, amit látsz.

4 - Szeresd a tested
Akkor is, ha nem vagy modell alkat!
Ha pedig nem tetszik, amit a tükörben látsz, tegyél ellene. Nem kell hozzá sok! Elég naponta többet mozognod, és kevesebbet enned. Nem kell több! Igazából nem is talán az fog boldoggá tenni, hogy a tested megváltozik, hanem az, hogy tudod, teszel érte.
Egyél jókat, de mértékkel. Figyelj arra, hogy mikor mit eszel.
Lassan azt fogod érezni, hogy frissebb, aktívabb és szebb vagy. ..

5 - Kezdj el főzni
Múltkor láttam egy riportot, amiben megkérdezték az utca emberét, hogyan kell például palacsintatésztát csinálni. A válasz: palacsintaporból. Ledöbbentem!
Már nem tudnak a nők főzni? Hát Te ne szaporítsd ezeknek az embereknek a hosszú sorát, és tanulj meg főzni!
Mi köze ennek a boldog élethez? Elég sok: például vond be a párod, és főzzetek együtt! Vagy hívd meg a barátaidat, és velük főzz. Vagy próbálj ki másféle ételeket: olasz, ázsiai, bármilyen ízvilág jöhet, amire kicsit is kíváncsi vagy.
Kutatások kimutatták, hogy sokkal jobbat tesz a szervezetednek az otthon elkészített étel, mint ha étteremből rendelsz. Nem is beszélve a mindenféle tartósított vagy előrecsomagolt ételekről.

6 - Küzd le a félelmedet
Ez kemény tud lenni.
Félsz mondjuk a magasságtól? Hát küzd le! Nyilván nem kell mindjárt bungee jumping-gal kezdened, elég ha csak olyan magasra mész, ahol már nem érzed Magad biztonságban. Nézz körül itt, és gondolkodj el rajta csak egy percig, mitől is félsz valójában. Attól, hogy leesel? De hát kapaszkodsz... Hát gondolj erre, és arra, hogy biztonságban vagy.
Nézz szembe valójában azzal, amitől félsz, keresd meg a valódi okokat, aztán gondolkozz el rajta, mi történik, ha tényleg bekövetkezik az, amitől félsz...
Viszont, ha leküldöd a félelmedet, ha sorban ugrod meg az akadályokat, észre fogod venni, hogy nem lesz többé semmi, ami megállíthat! Nem lesz többé: nem merem megtenni!
Hát mi az igazi szabadság, ha nem ez?

7 - Kezdj el nyelvet tanulni
Nem kell hangsúlyozni, mennyi új lehetőséget adhat az, ha beszélsz más nyelveken is.
Az én személyes értékrendemben igenis fontos helyen áll a nyelvtanulás, hiszen olyan kapcsolatokra tehetsz szert vele, amiről álmodni sem mertél. Ezek a kapcsolatok aztán hozzásegíthetnek olyan lehetőségekhez, amik boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet eredményeznek.

8 - Menj el vásárolni
Itt most nem feltétlenül ruhákra, cipőkre, táskákra, stb. gondolok. Menj ki pl. a bolhapiacra, vagy egy könyvesboltba.
Nem az számít, mire mennyit költesz: csak az érzés számít, amit a vásárlás okoz.
Gondolj csak bele, mekkora örömet okozhat az, ha megtalálsz egy olyan tárgyat, ami a gyermekkorodra emlékeztet!

9 - Hallgass zenét, és ha kedved van, táncolj
Rendben, talán rettenetes napod volt a munkahelyeden, vagy összerúgtad a port a pároddal. Hallgass valamilyen olyan zenét, ami megnyugtat, ellazít, és ha kedved van, táncolj, akár egyedül is.
Mind a zene, mind a mozgás igen jótékony hatással lehet a kedvedre, és ha csak néhány pillanatra is, de boldog leszel tőle.
Persze, nem fogja megoldani a problémádat, de más lelkiállapotban más szemmel fogod látni a dolgokat, és talán megtalálod a megoldást is.

10 - Nevess!
Emlékszel még arra, hogy mikor nevettél utoljára úgy, hogy már a gyomrod is belefájdult?
Hát hívd fel egy régi barátodat, és elevenítsd fel vele, milyen jók voltak azok a régi idők. Vagy nézz meg egy vígjátékot!
Ez ki fog zökkenteni a jelenlegi élethelyzetedből. és szintén máshogy fogod látni a világot.
Igyekezz minden nap valami jót találni, és erre összpontosítani, nem pedig a rossz dolgokon rágódni.
Forrás: http://www.mesterelmekepzo.hu/ illetve : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Szépségünkért mantra - önbizalomhiányra
  2015-09-30 08:10:28, szerda
 
 "Szép vagyok attól, ahogyan viselkedem. Attól, hogy jelen vagyok. Az energiám szép, akárcsak az szemeim és az ajkaim. Szép vagyok azért, mert együttérzek mindennel és mindenkivel." - így hangzik egy igazán erős mantra, amely képes meggyógyítani és egészségessé tenni a legsebzettebb szívet is.

Szépek vagyunk, erősek, csillogóak és varázslatosak. A rebellesociety.com oldalon SR Atchley egy rendkívüli mantrát ajánl a figyelmünkbe, amelynek erős hatása van a lélek gyógyulására. Továbbá hasznos önbizalomnövelő is, segít erősíteni a hitet a saját képességeinkben. Olvasd el annyiszor, ahányszor szükséged van ahhoz, hogy annak lásd magad, aki valójában vagy!

Szép vagyok!
Szép vagyok attól, ahogyan viselkedem. Attól, hogy jelen vagyok. Az energiám szép, akárcsak az szemeim és az ajkaim. Szép vagyok azért, mert együttérzek mindennel és mindenkivel.

Erős vagyok!
Erős vagyok azért, mert annak kell lennem. Állhatatosságról és belső határozottságról teszek tanúbizonyságot. Minden egyes napon megmutatkozom, még a legrosszabb, legnehezebb napokon is. A sírást a zajosabb napokra hagyom.

Csillogó vagyok!
Fényes csillag vagyok fenn az égen, amit mindenki lát. A fényem pedig beragyogja a legsötétebb éjszakákat, és kalauzolja az eltévedt vándort.

Lenyűgöző vagyok!
Elképesztő nő vagyok! Elképesztő anya, testvér, gyermek. Elképesztő szerető. Magamat is leveszem a lábamról, mennyire varázslatos vagyok, és mennyire okosan használom az erőm arra, ami jó és helyes.

Szeretetre méltó vagyok!
Szeretetet tükrözök. Szeretetet mutatok ki, ajándékozok és nevelek. A szeretet pedig sosem hal meg, a fizikai halál, az levesztés ellenére sem. A viták és füstbe ment próbálkozások dacára sem.

A szeretet örökké él.
Én pedig szép vagyok, mert tudatában vagyok ennek.

Forrás: http://twice.hu/ illetve : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Pozitív megerősítések
  2015-09-30 07:53:58, szerda
 
 Nem működnek a pozitív megerősítések? - Teremts pozitív kérdésekkel!
"Amennyiben továbbra is ugyan azt teszed, amit eddig tettél, ugyan azt az eredményt fogod elérni, amit eddig is elértél."-Jack Canfield
Régi meggyőződésünk, és számos pozitív könyv sugallja, hogy a pozitív megerősítések ismétlése a leghatékonyabb elme-átalakító módszer. Sokan használják, de ennek ellenére a várt siker elmarad. Egy újabb megközelítés azonban azt feltételezi, hogy az elme - a Google keresőjéhez hasonlóan -kérdéseket tesz fel és ezekre a kérdésekre keresi a választ. Próbáljuk ki a megerősítő kérdések technikáját.
A pozitív megerősítések az elmére hatnak. Céljuk az, hogy megváltoztassák a gondolkodásunkat és ezzel szokásainkat is. A technika lényege, hogy a fejünkben kavargó negatív gondolatokat a pozitív megerősítések szakadatlan ismétlésével lecseréljük ezekre a pozitív gondolatokra. A pozitív gondolatok az elme-állapot megváltozását és ezzel szokásaink megváltozását is maguk után vonják. A megváltozó szokások új cselekvési mintákat hoznak és ezzel megváltoznak cselekedeteink és ennek eredményeképpen más eredményeket érünk el, mint korábbi szokásaink alapján.

Ezek a megerősítések olyan gondolatoknak, dolgoknak a kinyilvánítását jelentik, amelyeket szeretnénk valóra váltani. Vegyünk egy konkrét példát: " Sikeres vagyok!".

Teljes szívünkből elhisszük saját megerősítéseinket, vagy vannak belső kételyeink saját megerősítő kijelentéseinkkel kapcsolatosan?
A feltett kérdésre adandó válasz a legtöbb ember esetében hasonló: az első rész-kérdésre: "nem", és a második részben feltett kérdésre: "igen" a belső megérzéseinkből adódó felelet. Miért? Azért, mert olyan dologról igyekszünk meggyőzni magunkat, amit az elménk nem fogad (még) el valóságosnak. Ezért érezzük a belső ellenállást a kijelentés ismételgetése közben. Ez a belső elfogadás-hiány folyamatos akadályokat gördít az elé, hogy el tudjuk fogadni megerősítéseinket.
Többek között ez az oka annak, hogy bár sokan használják a pozitív megerősítéseket, de ennek ellenére kevesen érik el azt az eredményt, amelyet a módszertől várnak. Amennyiben Ön is ebbe a csoportba tartozik, és úgy érzi, hogy az eredmények még váratnak magukra, érdemes megpróbálkozni egy másik megközelítéssel, amely a továbbiakban kerül bemutatásra.
Az elme működését alapvetően az jellemzi, hogy kérdéseket tesz fel és ezekre a kérdésekre megkeresi a választ
Az elme számára alapvetően minden probléma egy olyan kérdés, amelyre még nem találta meg a választ. Amikor valaki feltesz egy kérdést az elme számára, az, elkezdi keresni az adott kérdésre adandó választ. A bibliai példát idézve: "Kérj és adatik". Tehát az elme számos esetben sokkal jobban reagál a feltett kérdésekre, mint a kijelentésekre.
Semmi sem bizonyítja jobban, hogy a kérdések feltevése az elme alapvető működéséhez tartozik, mint azok a negatív kérdések, melyeket naponta felteszünk önmagunknak és amelyek ezzel befolyásolják életünket.

"Miért vagyok ilyen hülye?"
"Hogyan lehettem ennyire szerencsétlen?"
"Miért van az, hogy másoknak minden sikerül és nekem semmi nem jön be?"
"Miért nem szeret engem senki sem?"
"Miért vagyok ilyen magányos?" stb.

Vagy amelyeket a környezetünkben élők vágnak a fejünkhöz nap, nap után:
"Hogyan lehetsz ilyen szerencsétlen?"
"Miért vagy ilyen lúzer?"

Órákig ismételhetnénk azokat a kérdéseket, amelyeket egy-egy számunkra elfogadhatatlannak tűnő cselekedetünk , helyzetünk vagy gondolatunk után felteszünk magunknak, hozzánk vágnak és amelyek folyamatosan határozzák meg azt a képet, amelyet felállítunk magunkról. Ezeket a kérdéseket nem tudatosan tesszük fel magunknak, "csak úgy kicsúszik a szánkon" vagy felötlik gondolataink között. Legtöbbször hangosan is kimondjuk, hogy még jobban meg tudjuk erősíteni azt a negatív énképet, amelyet felállítottunk magunkról.

Ennek a gondolkodásnak és e kérdések szakadatlan ismétlésének a következménye az, hogy amit ismételgetünk és amire összpontosítunk, az fog megvalósulni az életünkben. Negatív kérdéseinkre csak negatív válaszokat kaphatunk.

Tudatosan tegyünk fel pozitív kérdéseket
A pozitív kérdések módszere azon alapszik, hogy változtassuk meg ezeket a mindennapi negatív énképet sugalló kérdéseket az ellenkezőjükre.
Tegyük fel magunknak azokat a
-pozitív, előre vivő
-céljainkat segítő
-jövőbeli énképünket meghatározó kérdéseket, amelyek szerint szeretnénk formálni jövőbeli életünket és hagyjuk, hogy az elménk megkeresse a válaszokat ezekre a kérdésekre. A kérdések feltevésével elérjük, hogy elménk fókuszának iránya a hiányról (Mi hiányzik az életünkből?) átkerül mindarra, aminek a birtokában vagyunk. A negatívról a figyelem arra irányul, ami pozitív velünk kapcsolatban.

Az előzőekben feltett kérdések megfordítása után a következő pozitív kérdésekhez jutunk:
"Miért vagyok ilyen szerencsés és sikeres?"
"Hogyan lehetek ennyire szerencsés?"
"Miért sikerül minden számomra, amibe belekezdek?"
"Miért szeretnek az emberek?"
"Miért vesz köröl annyi szerető ember?"

A pozitív kérdés-feltevés szabályai a következők:
-Tegyünk fel egy olyan kérdést, amire vágyunk, vagy amilyenné válni szeretnénk.
-Alakítsuk a kérdést olyan jelen idejű kérdéssé, amely azt feltételezi, hogy az adott vágyunk már teljesült, valóra vált.
-Engedd el a kérdést, és hagyd, hogy az elméd megtalálja rá a választ.
-Az új felvetésed alapján válassz új CSELEKVÉSMÓDOKAT!


A megerősítő kérdéseket az élet bármely területén használhatjuk, legyen az egészség, kapcsolatok, pénzügyek, üzlet stb.
Forrás: http://gyogyitoharcos.hu/ / Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Életed gyógyításának lehetőségei
  2015-09-29 21:13:43, kedd
 
 5 tipp -Így emeld rezgésszintedet és gyógyítsd meg életedet!

Az univerzumban minden energiából, minden valamilyen rezgésből áll. A legmagasabb rezgés a szeretet, a legalacsonyabb a félelem. A csodák, a gyógyulások, a szerelem, a béke és harmónia mind a magas rezgések tartományába esnek.
Ha ilyen dolgokat szeretnénk bevonzani életünkbe, akkor az univerzális törvények szerint: emelni kell a rezgésszintünket.
Azt, hogy Te milyen szinten rezegsz, gondolataid, érzéseid, szavaid, tetteid és életstílusod befolyásolják.
Hogy magasabb szinten ,,rezegj" és ezáltal pozitív változásokat indíts el életedben, a következő módokon érheted el:

1.Táplálkozás
Minden élelmiszer bizonyos rezgéssel rendelkezik. A legmagasabb rezgésük a gyümölcsöknek, zöldségeknek van. Az ananász az egyik legjobb rezgésemelő gyümölcs. Húsok közül válaszd a halakat, mert a vízben folyamatosan tisztulnak, illetve azokat a tanyán nevelt állatokat, amiket méltó körülmények között tenyésztenek. Sajnos a legtöbb nagyüzemben az állatok kínok között, félelemben élik rövid életüket. Mivel minden energia - így szervezetük ezt a negatív rezgést raktározza, amit Te szintén magadba fogadsz az állatok húsának elfogyasztásával.

2.Lelki és energetikai tisztulás
Erre több mód van: meditáció, jóga, vizualizációs gyakorlatok. Azok számára, akiktől távol áll ez a két módszer, ajánlanám, hogy rendszeresen látogassák az erdőt, a természetet. Vagy menjenek sóbarlangba.

3.Pozitív média
Nem mindegy, mit olvasunk, mit nézünk a tv-ben. Ha rezgésed magasabb szintre szeretnéd emelni, kerüld a negatív, lehúzó híreket, a horror és akció filmeket. Olvass pozitív témájú könyveket, híreket és nézz romantikus filmeket vagy vígjátékot.

4.Testmozgás
A testmozgás lecsendesíti az elméd, és segít megtalálni a középpontodat. Gondolataid pozitívabbak lesznek, te magad pedig egyre inkább megtalálod a belső békéd.

5. Szeretet
Mivel a legmagasabb rezgés a szeretet, ezért vedd körbe magad szerető környezettel, támogató barátokkal. És szeresd magad, szeresd az életed és szeresd benne az összes szereplőt.

Légy tudatos életed minden pillanatában. És minden lehetőségnél arra menj, amerre a béke, a harmónia és a szeretet van!
Sándor Judit / Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Lelki méregtelenítés
  2015-09-29 21:05:18, kedd
 
 Az ayurvéda elvei szerint a méreganyagok a szervezetben a doshák egyensúlyának felbomlásához vezetnek, az pedig előbb-utóbb betegségek kialakulásához.

A szervezetben minden méreganyagnak számít, amit a szervezet nem tudott feldolgozni, illetve a sejtek nem tudtak befogadni. Ennek az oka elsősorban a tudatban keresendő. A benned élő konfliktusok, amelyeket nem dolgoztál fel (nem tettél polaritásmentessé), legfeljebb elfelejtettél, mint lelki méreg él benned: csökkenti az életerődet, akadályoztatja az öngyógyító mechanizmusokat benned, illetve fizikai megjelenése a testi méreganyag.

A benned lévő lelki mérgeket jól ismered, akár a múltból, akár a jelenből. Ezek az irigység, a rosszindulat, a harag, a sértettségérzet és még hosszú lapokon keresztül sorolhatnám a listát. Az, hogy a testedben méreganyagok gyűltek fel, elsősorban annak köszönhető, hogy ezeket a lelki mérgeket még nem sikerült megbocsájtanod. Minden méreganyag az is, amelyet úgy fogyasztottál el (ital, étel formájában), hogy azzal szemben félelmed, ellenhited volt. Ha elhitted, hogy rákkeltő a banán, mégis eszel belőle, akkor mérgezted magad. Ha egészségtelennek tartod a cukrot, mégis sok édességet eszel, mérgezted magad. A lelki mérgek és a testi mérgek között tehát szoros összefüggés van.
Miből következtethetsz arra, hogy benned lelki méreg van?

[Lelki szinten a következőkből:
-Gyakran sírsz (nem örömödben)
-Gyakran érzel lelki fájdalmat, sértettséget
-Gyakran érzed, hogy tudatilag tompult vagy, feledékeny, szellemileg fáradékony
-Nem tudod kialudni, kipihenni magad
-Feszült vagy, vannak pótcselekvéseid (pl.: beszélgetés közben tördeled az újjaidat)
-Ismétlődő konflitusminták
-Félelmeid, alsóbb rendű érzelmeid (haragszol, irigy vagy, féltékeny vagy, stb.) vannak
-Lelki problémáid vannak (depresszió, idegrendszeri gyengeség, stb.)

Testi szinten a következőkből:
-Fizikai betegségek (bármilyen)
-Testelváltozások (Testarány megváltozása, narancsbőr, bőr szárazság, hajhullás, stb.)
-Megváltozott állagú és szagú anyagcsere végtermékek és testnedvek
-Megsárgult a szemfehérje, sötétebb tekintet, stb.


Ha körültekintesz a világban, számos méregtelenítő eljárást találsz, amelyek fizikailag képesek a mérget kiüríteni a szervezetből. A legjobb és leghatásosabb az elegendő tiszta víz és sok alvás valamennyi közül. Az ilyen jellegű méregtelenítésnek az a hátránya, hogy bár kiürülnek a szervezetből valóban a méreganyagok, a lelki okok megszüntetése nélkül kis idő múlva ismét jelentkeznek a "mérgezési" tünetek, hiszen a lelki okot nem szüntette meg egy léböjt kúra, vagy egy másféle méregtelenítő eljárás. A mérgeket a tudatban is semlegesíteni kell. Ennek a leghatásosabb módszere a megbocsájtás. Sokszor elmondtam már, ezúttal is szeretném hangsúlyozni, csak hogy tudatosítsam, hogy a megbocsájtás nem kimondott szó, nem bocsánatkérés, nem bűnlista elégetése, nem tűzön járás. Az emberiség legnagyobb része nem képes megbocsájtani. Lehet szóba áll azzal, aki megsértette, és idővel elfelejtődik a konfliktus, de a tudatalattijában tovább él és mérgezi őt. A megbocsátó embernek -ha már rögtön nem tudta megbocsájtani a konfliktust- hozzá kell tudnia férni a tudatalattijához és a megbocsájtás folyamatát alkalmazni a konfliktusra. Erről részletesebben a "Gondolatok a megbocsájtásról" című cikkben írtam. Ha megfogadjátok a tanácsomat, ti biztosan képesek lesztek a megbocsátásra... aki ráérzett a lényegére, mind meggyógyult.

Valójában bármilyen mintát akartok megváltoztatni magatokban, azt mindig egy megbocsájtási folyamatnak kel megelőznie. Ha nincs bennetek félelem, bűntudat, ellenhit a változással szemben, akkor a változás gyorsan elérkezik, ha van, akkor marad az egy helyben toporgás. Azt is bocsássátok meg magatoknak, ha hamis tanítókat hallgattatok és azok tanításai nem vittek előbbre benneteket. Ha azt mondta az ilyen ember: Fogadd el magad! Ha elfogadod, magad, akkor nem lesz fontos a változás, ugye? Fogadd el, hogy haragszol? Akkor hogyan fogsz szeretni? Ugye értitek a kettőségét az ilyen tanításnak. Jézus azt mondja, aki meg nem gyűlöli apját, anyját, sőt a saját lelkét is, az nem méltó hozzá. Igen is tagadd meg magadban a gonoszt! Akkor is, ha az a szüleidtől tanultad (ne a szülőket, hanem a tőlük tanult rossz mintákat). Ilyen módon a tagadást is képes vagy a méregtelenítéshez felhasználni. Ne az embert gyűlöld, hanem a bűnt. Ne magadat gyűlöld, hanem magadban a bűnt. Ha gyűlölöd a haragot, messziről elkerülöd, ha gyűlölöd az irigységet magadban, akkor lesz erőd változni. De közben ne felejtsd el, hogy a benned lévő isteni természetet, az igazságot, a szeretetet, a hűséget, stb. azt mind szeresd magadban. Így fogsz méregtelenedni... és szeretetben élni.Az ember nem tudja magából kiirtani sem a vágyat, sem a tagadást, amíg el nem éri a végső felvilágosodást, de ha vágyait a teljességre, a szeretetre, a boldogságra, tagadásait, gyűlöletét a bűnre, a kettőségre irányítja, akkor ennek a vonzásnak és taszításnak az eredményeként hamar eljuthat a megtisztulásig. A tudati mérgek azért vannak benned, mert megtűröd őket. Elfogadod a bűnt, sőt, amikor tagadással vagy a táplálékod iránt, bűnt is eszel. Lelkileg méregtelenítheted magad, ha felszabadítod a tudatodat a média és az ostoba tanítók tanításai alól, akik azt sugallják, hogy ez nem egészséges, az nem egészséges, és ezzel egyre több korlátot fonnak köréd észrevétlenül. Hidd el végre, hogy te döntöd el, hogy mi az egészséges. Minden, amit kettőség nélkül teszel, eszel az építeni fog téged, és minden amit kettőségben teszel, az a pokolba vezető út. A kettőség mindig abban rejlik, hogy ellenszegülsz egy igazságnak és ellene cselekszel. A benned lévő igazság maga Isten, így könnyű belátnod, hogy az a lény, aki arra sugall, hogy hited ellen tegyél, hogy egyre kisebb legyen az élettered, az nem más, mint aki Isten ellen lázad, az ördög maga. Mondj ellene még ma.....
Az unikornis a lelki tisztaság jelképe, legyen a lelki tisztaság a legfőbb vágyad, akkor minden mást megkapsz ráadásnak.
Forrás: http://ayurvedika.hu/ illetve Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Pénzvonzás szimbólumai
  2015-09-29 20:44:26, kedd
 
 


Így használd a pénzt vonzó szimbólumokat :
A pénzt vonzó szimbólumok Neked is segíthetnek!
Mert a pénz azokhoz jön könnyedén, akik ismerik a pénzt vonzó energiák titkát. Ők azok, akik tudják, hogyan érdemes használni a pénzt vonzó szimbólumokat, hogy azok segítségével több pénz kerüljön a pénztárcájukba, a folyószámláikra, vagy a családi kasszába.

A jólét mágnese:
Lehet patkó alakú, rúdmágnes, hűtő mágnes stb. Nem a formája számít, hanem amit hozzá teszel.

Ha pénzt teszel a mágneshez, (a mostani 200 forintos nagyon jól tapad a mágneshez) akkor a pénz vonzását erősíted minden alkalommal, amikor mellé teszel még egy 200 forintost. Tehát nem elegendő letenni egy mágnest, és rátenni egy százast, és várni a csodát, hanem inkább tedd egy tálba vagy dobozba, és minden nap tegyél hozzá valamennyi pénzt.
A mágnest használhatod arra is, hogy több jól fizető munkát vonzzál magadhoz, pl.: ha vállalkozásod van, akkor a rendeléseket rakd fel egy fém lapra, amire jól tapad a mágnes. Hogy több jó fizető munka lehetőség jöjjön hozzád.
Ha divatos ruhákból szeretnél többet, akkor vágd ki újságból a vágyott ruhák képét, és azt rakd fel egy mágneses táblára. Rakj hozzá nap, mint nap olyan ruhák képeit, amiket szeretnél hordani. Így mozgásban tudod tartani a vonzást.
Amire NE használd a mágnest: Ne tegyél alá, vagy rá befizetetlen csekket, vagy számlát! Mert akkor abból fog több jönni, ez pedig nem cél.

Pénz virágok az anyagi gyarapodásért:
Minden kerek levelű, egészségesen növekvő virág, segíti a pénzügyeidet. Ezek a Fogföldi ibolya, Majom fa, Ciklámen stb. Rakd ezeket Keletre, Délkeletre otthonodban. Mert ezek az égtájak hatnak az egészségre és a pénzügyekre.

Az anyagi stabilitás elefántja:Akkor tud segíteni, ha olyan elefántot választasz, amelyik mind a 4 lábával a földön áll. Látszik rajta, hogy biztonságot adó, kiegyensúlyozott, mint az a pénz áram, amitől biztonságban érzed magad. Tegyél alá egy papír pénzt, amitől érzed, hogy anyagi stabilitást hoz az életedbe.

FONTOS:
Az a szimbólum fog Neked segíteni, amelyikről elhiszed, hogy valóban megadja a lehetőséget, és biztosítja, számodra a pénzügyek rendeződését.

A pénz energiákat lendítsd mozgásba mantrával.
,,Pénz vonzásom aktiváltam. A jólét áramlatába beléptem. Megkapom belőle azt, amire vágyom"

Szeretettel írtam Neked : B.Nagy Magdolna : www.ezoterikustanacsok.hu
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Negatív energiák ellen
  2015-09-29 17:35:44, kedd
 
 Így szabadítsd fel magad a negatív energiák alól!

Gondolkodtál már azon, hogy miként tudnád feloldani a benned felgyülemlett negatív energiákat? Hogyan szabadulj meg teljesen a nyomasztó érzésektől, hogy újult erővel folytasd a napot? A jó hír az, hogy tényleg képes vagy erre. Képes vagy megtisztítani magad a negatív energiáktól.


Ahogy az égő villanykörte vonzza a molylepkéket, úgy vonzza a fény az alacsony energiákat. Minél fényesebben, minél magasabb energiaszinten rezegsz, annál könnyebben vonzod magadhoz a negatív energiákat. Ha emberek között vagyunk, folyamatosan ki vagyunk téve az energiaáramlásoknak, aminek nem szabhatunk gátat. Így akarva-akaratlan egy folyamatos energiacsere kellős közepén vagyunk, ahol pozitív és negatív energiák forrongnak köztünk és környezetünk között.

A negatív gondolatok, a rossz szándék, a szenvedés, a gyűlölet, a rágalom mind-mind szennyezik fénylényünket, lehúzzák rezgésszintünket, ellopják boldogságunkat. Ezért fontos az, hogy időről időre megtisztítsuk magunkat ezektől a negatív energiáktól, hogy rendszeresen leporoljuk lelkünkről azt a szennyet, amit a nem hozzánk tartozó energiák hagytak maguk után.

Itt van néhány egyszerű módszer arra, hogyan frissítsük fel elménket, hogyan kerekedjünk felül a negatív érzéseken és energiákon:

1 Menj ki a friss levegőre, napfényre
A napfény és friss levegő elképesztő frissítő hatással bírnak. A természet energiái mindig közelebb visznek önmagunkhoz, tisztasággal töltenek meg. Lélegezz mélyen és képzeld magad elé, hogyan telsz meg szeretettel, fénnyel és pozitivitással minden egyes belélegzéskor, és hogyan távozik belőled minden nemű negatív erő.

2. Égess zsályát vagy füstölőt
A füstölők égetése ősrégi szokás. Fogalmazd meg szándékodat - a saját és családtagjaid, valamint a lakás megtisztulását -, majd égess el egy kis zsályát vagy gyújts meg egy füstölőt. Miután átjárt mindent, nyiss ablakot, hogy a negatív energiák távozhassanak.

3. Gyújts meg egy sólámpát
Kevesen tudják, hogy a sólámpa több mint egy esztétikus dekoráció a sarokban - vannak neki ugyanis gyógyító tulajdonságai is. A himalájai kősóról például azt tartják, hogy eltávolítja a negatív ionokat a levegőbe. A sólámpa lényegében egy hatalmas sókristály, amely szépséget és nyugalmat sugároz, így segít a pozitív energiákra koncentrálni.

4. Nyugtató fürdő
Nincs is jobb, mint elmerülni egy kád jó meleg vízben, amibe tettünk egy pár kanál szódabikarbónát, némi tengeri sót és emellé pedig levendula- vagy teafa olajat csepegtetünk a vízbe a biztos hatás érdekében. A szódabikarbóna alkalizál, a tengeri só pedig ásványi anyagokkal telít. A kellemes, érzékeket felébresztő fürdő segít ellazulni, megnyugodni, energetikailag feltöltődni és belső valónkra összpontosítani, ha pedig itt is vizualizáljuk a testünkből kioldódó negatív energiákat, még jobb hatást érhetünk el. A fürdő után érdemes alaposan lemosni testünket.

5. A szentelt víz ereje
Akár vallásosak vagyunk akár nem, a szentelt víz igen hatásos, ha negatív energiákról van szó - a víz ugyanis az általános felfogás szerint eleve a szennyeződések eltávolítója. Ha nincs otthon szentelt vizünk, akkor a következő imával is sokat segíthetünk:

,,Mennyei Atyánk, kérlek, töltsd el ezt a vizet gyógyító Fényeddel, Szereteteddel és Energiáddal. Köszönöm neked, Víz Angyala, hogy megáldod ezt a vizet, ami megtisztítja, védi és meggyógyítja azt, aki iszik belőle vagy megmártózik benne! Köszönöm ezt a szent vizet. Ámen."

Ezekkel az egyszerű dolgokkal megtisztíthatjuk magunkat a negatív energiáktól, de könnyíthetünk lelkünkön imádkozással is, vagy azzal, hogy egyszerűen elképzeljük magunkat egy védőburokban, ami megóv minket a rossz erőktől. A kulcs abban rejlik, hogy képzeljük el a biztonságot, majd valósítsuk meg azt.
Egyed Zsuzsanna / Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Szent Mihály Arkangyal 09 29
  2015-09-29 17:25:53, kedd
 
 Mihály Arkangyal nevének jelentése: aki Istenhez hasonlatos.

Ő az égi seregek vezére, aki védelmezi a fényt a negatív erőkkel vívott harc során. A legfőbb védelmezője és vezetője azoknak, akik a fény terjesztéséért vállaltak feladatot itt a Földön.

Bármilyen területen is érdeklődj a spirituális témák iránt és bármilyen meditációkat és gyakorlatokat végezz, mindig hívd magad mellé Mihály Arkangyalt, hiszen meghívása és jelenléte garancia arra, hogy egyedül a fény és a szeretet energiájának megnyilvánulásai érnek el hozzád.

Mihály Arkangyalt a festményeken mindig karddal ábrázolják. Kardjával nemcsak a gonosz erőket győzi le, hanem megszabadít egészségtelen félelem alapú kötelékeidtől is. Segít abban, hogy a félelmeket legyőzve teremtsünk egy szereteten és bizalmon alapuló új világot!

Mihály Arkangyalt bármikor hívhatod, ha úgy érzed, szükséged van védelmére vagy útmutatására.
Egyszerűen csak szólítsd meg: Kérlek Mihály Arkangyal, gyere ide hozzám most, védelmezz engem és önts bátorságot belém a következő helyzetben: (itt mondd el azt a problémát, ami miatt félsz vagy aggódsz.) Mihály Arkangyal bátorságot, önbizalmat és erőt önt beléd és minden szituációban védelmez téged a negatív energiákkal szemben.
Szeretettel: Sándor Judit / Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Tudatos álom
  2015-09-28 21:37:14, hétfő
 
 Tudatos álom - Egy különleges technika: így befolyásold az álmodat!
Mi is a tudatos álmodás tulajdonképpen? Nem más, mint egy kettős tudatállapot. A pontos definíciója: az álmodás egy olyan típusa, amikor az alvó személy pontosan tudja, felismeri, hogy épp álmodik, de a jártasságától függően bármely elemét befolyásolhatja vagy meghatározhatja. A tudatos álmot éber álomnak, tiszta álomnak vagy (az angol lucid dream kifejezésből) lucid álomnak is nevezik. Az éber álmodás egyaránt lehet spontán vagy szándékosan előidézett élmény.


Ebben az ,,emelkedett" állapotban, lehet, eddigi legvadabb élményeinket éljük meg, vagy a tudatalattink tárul fel elénk. Az egész procedúra, és annak felismerése, hogy valóban álmodunk, nem könnyű, és a módszer elsajátítása sem, de bőven megéri az erőfeszítést!

Hogyan is sajátíthatod el?

1.Kezdj el az álmaidról egy naplót írni!
Nagyon sokat segít az értelmezésben, és abban is, hogy egyáltalán emlékezz arra, mit is álmodtál, vagy következtetéseket vonj le azokból, hiszen ez a titok nyitja.
Teljesen mindegy, hogy egy bőrkötéses napló vagy egy spirálfüzet tölti be a napló funkcióját, a célja ugyanaz! Az erre szánt füzeted legyen mindig a fekvőhelyed közelében, hogy ha, akár éjjel is fölébredsz, le tudd írni a részleteket. Írj le minden egyes apró részletet olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudod. Mindent, amire csak emlékszel. Minél több részletet írsz le, annál jobb.
Minden reggel, amikor felébredsz, olvasd át a naplóbejegyzéseid, és gondold át, mit üzenhetnek számodra.

2. Csinálj, végezz ,,valóság ellenőrzést" a nap folyamán
Az elme gyakran kreál zavaros álmokat, tudatos álmodás közben is. A valóság érzékelésének tesztelése segít abban, hogy leellenőrizzük, alszunk e vagy sem. Erről igen egyszerű módon győződhetünk meg. (lehet, ez így elég abszurd módon hangzik...) Például kapcsold le és föl a villanyt párszor, mielőtt belépsz a szobádba, így az elmédben tudatosul, hogy ébren vagy, és mit is csinálsz éppen. Egészen addig csináld ezt, amíg tényleg nem tudatosul, hogy amit teszel, azt éber állapotban teszed. Találd meg azokat a dolgokat, amelyek által bebizonyosodsz arról, hogy tényleg a ,,valóságban" vagy.
Az én személyes ,,ellenőrzésem" nagyon egyszerű: a lábammal érzékelem a talajt, szó szerint két lábbal állok a Földön. Ugyanis amikor az éber álom ,,állapotában" vagyok, lebegek legalább 10 centiméternyire a talaj fölött. Legalább 10 alkalommal végezz el ,,valóság ellenőrzést" a nap folyamán, ha azt szeretnéd, hogy képes legyél tudatosan álmodni.

3.Meditálj napi 2 alkalommal legalább
Nagyon fontos, hogy tiszta fejjel térj nyugovóra, főleg, ha tudatosan készülsz erre az állapotra. A meditáció elősegíti az egészséges gondolkodásmódot, az életed bármely területén. A mentális jólét kulcsfontosságú mindenki számára, és túlmutat minden máson... beleértve azt is, hogyan, miként álmodsz. Meditálhatsz a nap bármely szakaszában, amikor lehetőséged nyílik rá, de elalvás előtt egy fél órával a lehető leghatékonyabb! A meditációval töltött órák az egész napod határozzák meg, szilárd alapot adva a tudatos álmodáshoz.

4.Támogasd a tudatos álmaid
Habár ez a lépés nem feltétlenül szükséges a siker eléréséhez, de bizonyos, alvást elősegítő, fokozó dolgok határozottan befolyásolják az alvás mélységét, és elősegítik a REM alvás elérését. A Rapid Eye Movement (rövidítése: REM, a.m. ,,gyors szemmozgás") az alvás egyik fázisának tudományos, angol megnevezése)
Ez az alvás azon fázisa, amikor a legvalószínűbb, hogy álmodsz. Minél egészségesebb a tested, annál kiegyensúlyozottabbak lesznek az alvási ciklusaid.
Ne feledkezz meg a mindennapi multivitamin adagodról sem, plusz az extra magnézium forrásról, halolajról, amelyek az egészséges agyműködés nélkülözhetetlen kellékei.
A melatonin egy szintén nagyon hatásos és természetes dolog, és mély alvást elősegítő hatással bír.

Fontos: mindig, minden egyes étrend kiegészítő alkalmazása előtt egyeztessen az orvosával.

5.A tudatos álom megőrzésének képessége (MILD)
Mindannyian kaptunk már hasonló tanácsokat, hogyan is tudnánk kikapcsolni az agyunkat és gyorsan álomba merülni. Pl. számoljunk bárányokat, stb. Annak ellenére, hogy kissé bugyutának tűnik, mégis működik! A tudatos álmodás, és annak megőrzése egy folyamat vagy ismétlődés.
A MILD tulajdonképpen egy gyakorlat: hangosan ismételheted, magadban is halkan, de mindig elalvás előtt tedd azt!
Ismételgesd a következő kifejezéseket: ,,Álmodni fogok ma és emlékezni fogok arra is, mit álmodok". Ezt újra és újra, amíg el nem alszol. Ez a kifejezés sokat segít, és ügyelj arra, hogy pontosan így használd.
Minél erősebben rögzül benned ez a kifejezés, és hiszel is benne, annál hatékonyabb és működőképesebbé válik számodra ez a megerősítés.

6.Tölts napi legalább egy órát (de akár többet is) a tudatos álmaid felidézésével, értelmezésével
Rengeteg ingyenes anyagot tudsz letölteni ebben a témában és a könyvek között is tudsz böngészni, ha úgy tartja kedved.
Napi 1 óra elmélyülés a témában már fél siker. Ne frusztráljon, ha nem jön nyomban a képességed olyan gyorsan, mint ahogyan te szeretnéd. Ha mindezeket a vezérvonalakat követed, minden esélyed megvan arra, hogy elsajátítsd a tudatos álmodás képességét, de erre nincs garancia. Mint a legtöbb az életben: rengeteg erőfeszítést, odaadást igényel... minél többet fektetsz bele, annál bőségesebb termést arathatsz le! Vágj bele bátran!
Fordította: Lázár Judit Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Bőség, Gazdagság - Teremtsd meg!
  2015-09-28 21:26:23, hétfő
 
 Bőségérzet nélkül NINCS bőségvonzás, ezért kipróbáltuk Dr Joseph Murphy , bőségre hangolódás receptjét, és AZONNAL BEJÖTT, TÖBBÜNKNEK IS: Bárkivel találkozol napközben, áldd meg őt gondolatban: Isten bőségesen ellát Téged minden jóval! Boldogulásod még a legszebb álmaidat is felülmúlja!
Jólét vonzó ajánlott ima Dr. J. M-től: Isten gazdagít engem minden területen, ahogyan másokat is. Minden embernek, akivel találkozom, Isten gazdagságát kívánom, most és az elkövetkezőkben egyaránt.

A gazdagság megszerzésének vannak apróbb titkai:
A bőség több mint pénz. A bőség az az energia, amely az élet egyetemes forrásából áramlik hozzánk szellemi és anyagi gyarapodás formájában. A bőség szeretet és bölcsesség, tehetség és erény, pénz és anyagi javak - minden, ami életcélunk beteljesítéséhez kell.

1. Soha ne torlaszold el energiád áramlásának útját!
Maga a pénz birtoklása nem tesz egy embert sem jobbá vagy rosszabbá. Egyáltalán nem. A pénz felelősség. Ha sok pénzed van - vagy ha csak kevés is -, az a jólétnek egy formája, amelynek nem szabad megrekednie, mint a Holt-tengergnek. Tehát a pénznek áramolnia kell. Ezt tapasztalhatjuk az üzletembereknél is, bizonyos értelemben, amikor ismételten befektetik tőkéjüket.

2. Adj "magadból" 10%-ot!
A gazdagság másik titka, hogy "magadból" 10%-ot felajánlasz. Nincs olyan törvény ami kimondaná, hogy nem adhatsz többet, de ha kevesebbet adsz, azt hiszem, azzal megszakítod a mag fejlődését. Ezt a 10%-os adhatod olyan alapítványnak aki éppen rászorul erre a pénzre. Ha visszatartod az adakozást azzal az elvetendő mag fejlődését gátolod meg. Tehát minden bevételedből 10%-ot adakoznod kellene ahhoz, hogy az áramlás vissza tudjon fordulni újra hozzád. (Adakozhatsz: gyermekeknek, felnőtt embereknek, állatoknak, a döntés a te kezedben van). A 10%-os adakozás azokra az esetekre vonatkozik, amikor már elkezdett áramolni a pénz. Egyre több bevételre teszünk szert. Amíg nincs ez meg addig adj kevesebbet. Ezt a 4. pontban részletezem.

3. Adj titokban!
Amit titokban adunk az megsokszorozódva tér majd vissza hozzánk. A mai egyházak, alapítványok egyik nagy hibája, hogy közzéteszik az adakozók névsorát a külvilág felé. Ilyenkor a szponzorok neve napvilágra kerül ez viszont nem jó. Tehát ha adakozunk, akkor tegyük úgy, hogy ez csak a mi titkunk legyen, ebben a pillanatban nem az a dolgunk, hogy elismerést kapjunk, hiszen nekünk már az is elismerés ha segítettünk olyan valakin, valakiken akik rá vannak szorulva. (Ez legyen gyermek, felnőtt ember vagy állat).

4. Adj valamennyit, bármilyen keveset is!
A gazdagság következő titka, hogy a kevésből is adj. Néhány embernek nagyon kevés pénze van, ők mégis adnak valamennyit. Ezt én is tapasztalom, ha nincs éppen sok pénzem, akkor dobok pár forintot egy éppen kiállított adakozó ládába. Adakozás után pedig mindig visszatérül, több pénz is mint amit éppen akkor adakoztam. Az adakozóládára rá van írva, hogy éppen kinek gyűjtenek. Tehát így mindig képben tudunk lenni kinek is adtunk éppen pár forintocskát.

5. Használd fel az élettől kapott ajándékokat!
Az a lényeg, hogy használjuk fel az élettől kapott ajándékait, megsokszorozhatjuk azokat. És ennek nem feltétlenül kell pénznek lennie. A pénz csupán csak csereeszköz. Ez olyan dolgokra vonatkozik, amelyeket másokért teszel. Vagy más emberekért, pl. a szűk családodért teszel.

6. Gondolj úgy a világra mint a családodra!
Az embereket nem lehet birtokolni és azok sem birtokolhatnak téged. Minden ember szabad. Ez nem azt jelenti, hogy minden ember aki veled szembe jön adnod kell neki valamennyi pénzt, de amikor szeretettel gondolsz a családtagjaidon kívül másokra is és még teszel is értük valamit - olyasvalakire gondolok aki semleges számodra - akkor már jó úton jársz ahhoz, hogy a pénz áramolni kezdjen feléd. A jólét egyik legnagyobb titka tehát az a képesség, amellyel elkülönítjük magunkat személyes problémánktól, és személytelenné válunk. Ez a képesség olyan mágnes, amely kicsit "Istenszerűvé" tesz bennünket.

7. Hívd segítségül FORTUNÁT!
Fortunának hatalmában áll több pénzt bocsájtani rendelkezésünkre, amikor igazán szükségünk van rá. Ha nem hiszel benne, akkor nem muszáj ezt a kis pénzcsináló mondókát elmondanod. Ha viszont hiszel benne, akkor olykor naponta 10, 15, 20 percig vagy akár fél óráig is ismételjük. (Tégy egy próbát és meglátod a pénzáramlás be fog indulni.)

Fortuna, Javak Istennője, Isten magasabb birodalmának minden bősége. Bontsd ki kincseid a Napból, és ontsd rá most mindenkire. Kinek szíve együtt dobog Isten fényével, melynek a magasságból nyert ereje. A bőség kiterjesztése mindenkire, mely a mesterek számunkra fenntartott terve. Hangold össze tudatunk veled, tágítsd ki látókörünk, hogy lássuk, a bőség mindenkinek kijár. Ki Istenre tekint, és felszól hozzá, most követeljük és megparancsoljuk. Isten kezéből a manna bőségét, hogy mint ahogy lent, úgy fönt is most Isten szeretetét fejezze ki az emberiség.

8. Őrizd meg mindig a bőséged magját, és tartsd meg a gondolataidat emelkedetteknek!
Bármennyire is nehezen megy a dolgunk, mindig törekedjünk arra, hogy egy kis dugi pénzünk legyen valahol. Amihez akkor kell nyúlni amikor teljesen lenulláztuk magunkat. Ez lehet 5.000,- vagy 10.000,-Ft. Mert ha nincs pénzünk akkor hiába megyünk barátainkhoz is, ők is azt mondják, hogy jelen pillanatban nekik sincs. Ezt a dugi pénzt természetesen akkor tegyük el, amikor egy kicsit jobban megy a szekér körülöttünk. Tehát őrizzünk meg mindig egy kis bőségtudatot és legyenek a gondolataink mindig nagyon-nagyon emelkedettek! Természetesen ez nem olyan könnyű, amikor hullámvölgybe vagyunk, egy fillér nélkül. Persze, ha nem lenne nehéz, akkor mindenki ezt tenné. Ha megtanuljuk, hogy nem engedhetünk meg mindent elúszni az utolsó fillérig, hanem megtartunk annyit, amennyi átsegít az ínségesebb időszakokon.

9. "Pumpáld a kutat!"
Gondolatainknak sok köze van az anyagi gyarapodáshoz és olykor ahhoz, hogy megtörjük a mintát, költeni kell. Pár ember biztosan járt már ilyen cipőben, amikor rosszul mennek a dolgok, s mi mégis elmegyünk egy veszünk egy drágább ruhadarabot. Nos attól, hogy egy ilyen drága ruhadarabban járunk kelünk az utcán olyan lendületet kapunk, hogy a gondolataink rögtön a magasba szökik és a pénz újra áramolni kezd felénk. Ez a jó öreg "pumpás helyzet". Ki kell engednünk magunkból valamit, máskülönben mentálisan egy helyben topogunk. Ez az egész bőség titka. Mint már említettem, a jólét áramlása akkor akad meg az emberek világában, amikor nem adnak többé. Mindegy, hogy mennyi víz van a szivattyúban. Elég csak egy kevés, ha nincs, ami útját állja, megindíthatod folyását. Ezért fontos a pumpálás. Ezért engedheti meg magának egy nő, hogy vegyen egy új ruhát. Az ebből fakadó emelkedettség és a pénz elengedése megindítja a bevétel újraáramlását. Tehát meg kell értenünk, hogyan alkalmazhatjuk a bőség törvényeit. Nemcsak imával és helyes gondolkodással dolgozhatunk velük, hanem azzal is, ha belátjuk, hogy a stagnálás törvény csak megakasztja a tartalék útját. Ezért van az, hogy némelyik nagy milliomos hatalmas kockázatot vállal, és sokszor sikerrel jár. Ez nem szerencse kérdése, hanem a törvény alkalmazása.

10. Értsd meg, hogy a bőség szellemi tevékenység!
A bőség nem annyira a test tevékenysége, sokkal inkább a szellemé. Sokan a gyarapodás szót inkább fizikai értelemben használják, s úgy vélik, a törvények alkalmazása által egy csomó pénz áramlik a világukba. Úgy tűnik, az emberek mindig pénzt akarnak. Bár a modern világunkban nem igen lehet pénz nélkül élni.

11. Amikor aggódás kísért, fordítsuk gondolatainkat pozitív irányba!
Sajnos a folytonos aggódásunk gátat szab a javak beáramlásának a világunkban. Az aggódás határozottan elválaszt ettől. Ilyenkor ráhangolódunk mások, hasonló módon aggódó emberekre és nem tudunk róluk leszakadni. Mágnesként kezdjük el vonzani a tudatalattinkkal a lefelé tartó utat. A bőség legnagyobb titka közé tartozik a helyes gondolkodásra való ráhangolódás azáltal, hogy helyesen gondolkodunk önmagunkról. Tanuljuk meg kifejleszteni önmagunkban azt az érzést, hogy "nem számít, mikre van szükségem, meg fogom kapni".

12. Soha ne felejtsd el minden tetted után kimondani: Köszönöm!
Mert valójában ez a bűvös, varázslatos szó fogja megváltoztatni életedet. A hála és annak kimondása szorosan kapcsolódik az anyagi javaid gyarapításához. E nélkül nincs gazdagság, nincs szerelem, nincs egészség és még sorolhatnám.
Forrás: http://www.thesecret.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
     33/65 oldal   Bejegyzések száma: 640 
2020.04 2020. Május 2020.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 329 db bejegyzés
e év: 3612 db bejegyzés
Összes: 42439 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 321
  • e Hét: 2980
  • e Hónap: 12968
  • e Év: 362155
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.