Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/51 oldal   Bejegyzések száma: 508 
Balczó: Ne csak a zsidókat és
  2011-02-28 20:19:15, hétfő
 
  2011-02-28. 17:24

Balczó: Ne csak a zsidókat és a kommunistákat illesse meg a kárpótlás a munkaszolgálat miatt!


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YTPov6n8BQg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szerintem a Tátrai Miklós meg
  2011-02-28 20:17:39, hétfő
 
  Szerintem a Tátrai Miklós meg a Hagyó most sz@rja össze magát:))))))


2011.02.28. 10:41
Orbán: az elszámoltatással a jövőnek tartozunk


"Az államadósság elleni küzdelmünkben kulcsszerepe lesz annak is, hogy számon kérjük azoknak a politikusoknak a felelősségét, akik ezt az elképesztő adósságot az ország nyakába varrták" - írja hétfői, ezúttal az elszámoltatás témakörében közzétett Facebook-bejegyzésében a miniszterelnök.


"Mint törvénytisztelő ember és a jogállam iránt elkötelezett politikus", arra kéri az embereket, adjanak időt az igazságszolgáltatásnak, hogy megnyugtató módon lehessen lezárni a múltat.

A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt - rögzíti a közösségi portálon Orbán Viktor, hozzátéve: "mindannyian azt akarjuk (...) hogy Magyarországon ne lehessen többé visszaélni a hatalommal, ne lehessen kibújni a törvények alól".

Mint fogalmaz, "az elszámoltatással a jövőnek tartozunk, hiszen a jövő nemzedék számára az lesz a példa, amit mi most mutatunk"; éppen ezért az elszámoltatás csak szigorúan törvényes, jogállami keretek között valósítható meg, mert csak így érheti el igazi célját.

Ennek szellemében zajlik a múlt gyanús ügyeinek kivizsgálása - folytattja a kormányfő, hozzáfűzve: az elszámoltatás felgyorsításának érdekében a parlament megerősítette az ügyészséget, amely így új, korrupcióellenes munkacsoportot hoz létre; a legszövevényesebb ügyek kivizsgálására is rendelkezésre állnak az eszközök.

Megjegyzi: az elszámoltatás során a napokban újabb ügy került felszínre, "egy moszkvai ingatlaneladás", és folyamatban van a sukorói panama felgöngyölítése is.
MTI


http://atv.hu/belfold/20110228_orban_az_elszamoltatassal_a_jovonek_tartozunk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ALFÖLDI ROBERTA munkahelye a N
  2011-02-28 19:36:57, hétfő
 
  ALFÖLDI ROBERTA munkahelye a Nemzeti melegedő:))))



Nemzeti melegedő


2011.02.28. 15:59

A Jobbik alelnök interpellációjában ismét Alföldi Róbert távozását sürgette a Magyar Nemzeti Színház éléről, aki - humorizált a vicces megnyilvánulásokra hajlamos képviselő - továbbra is melegedőnek használja a Nemzeti Színházat.

Ugye milyen jó poén ez a melegedőnek használja szófordulat? Amikor a frakciója körében a képviselő ezt korábban elsütötte, a párttársai állítólag nagyon jót röhögtek. Azt mondják, még Zagyva György Gyula is hahotázott, pedig ő a poént nem is értette. Ő csak a börtönzuhanyozóbeli szappanos lehajlásos figurát ismeri e témakörben.

A Jobbik egyébiránt szeret a meleg szóval humorizálni. Emlékszünk még, amikor elnökük kijelentette, hogy a meleg szót megtartaná magának. Mert, ha azt mondja, hogy meleg napra ébredt, az alatt nem azt érti, hogy Terry Black bemosolygott az ablakán.

Csodálom, hogy József Attilát viszont a Jobbikosok eddig még nem citálták ide. Ama versének kezdő soraira gondolok, amely szerint

,,Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,

Hogy melegednének az emberek."

Az interpelláló képviselő inkább Madáchot idézte. (Hogy jobboldalon milyen népszerű lett egyébként ez a Madách! A végén még majd lekörözi Wass Albertet is!)

Azt a közismert idézetet vonatkoztatta Alföldire, miszerint nem adhatok mást, csak mi lényegem.

Aztán feltette a kérdést, meddig kell tűrjük a Nemzeti Színház meggyalázását, meddig vezetheti azt egy olyan személy, akiben nincs nemzeti érzés? Aki devianciát és perverz átírásokat visz színpadra. Aki ráadásul újabb keresztényellenes darab bemutatására készül.

Az interpelláló képviselő egyébként megengedően (vigyázat, most ismét Jobbikos humor következik!) nem a csatornázási műveket javasolta új munkahelyként Alföldi számára.

Mindebből jól látható, hogy a Jobbik alelnöke sem adhatott mást, ezúttal sem, csak mi lényege.

Szőcs államtitkár úr válaszában ugyancsak Madáchot idézve kifejtette, ,,nem a kakas szavára kezd virradni". Majd eszmefuttatását elég érdekesen folytatta. ,,Az álláspontunkat kialakítottuk, a döntést nyilvánosságra is fogjuk hozni a megfelelő pillanatban. Nem fogadjuk el, hogy más politikai erők döntsék el ezt."

Vagyis Alföldit majd a Fidesz rúgja ki, amikor már megvan a kellő hűséges mameluk utódja.

,,De a kakas kiált, merthogy virrad."


http://proszektura.blog.hu/2011/02/28/nemzeti_melegedo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pániktünet a kriminál-hisztéri
  2011-02-28 19:35:51, hétfő
 
  Pániktünet a kriminál-hisztéria?

Címkék: orbán viktor fidesz ellenzék mszp szdsz korrupció

Vajon miért törvényszerű, hogy ahová pártunk és kormányunk beteszi a lábát, ott azonnal galád gazdasági bűntettekre derül fény? Mi a terv, mi a cél?

Most éppen a Fradi háza táján pattant ki botrány: napokkal azután, hogy a Fidesz országos pártigazgatóját, Kubatov Gábort választották meg az ország egyik legpatinásabb futball-klubja elnökévé, rögtön nekirontott a csapat múltjának fideszes úthenger. Nem is igazán okozott meglepetést, amikor a vezetőváltás másnapján kiderült, hogy több tízmillió forintot sikkasztottak a klub kasszájából. Lehet, hogy így van. De senkinek nem tűnik fel, hogy a múltban mindenütt bűnözők latorkodtak, ahol csak megjelenik a Kedves Vezető garnitúrája? Talán ez nem több egyszerű céltévesztésnél, és majd hamarost rájönnek a Fidesz pártideológusai, hogy a Fradi csak egy sportcsapat, nem pedig a leigázott pártok valamelyike, de addig is elgondolkodtató, hogy vajon miként fordulhat elő, hogy ha pártunk és kormányunk kinyit egy szekrényajtót, tuti, hogy csontvázat talál benne.

Vajon a félelem szüli az agressziót? Van is miért. A Fidesz számára valóságos eldorádót hozott az a tény, hogy a 2006-os választást elvesztette - egyre több jel utal arra, hogy nem véletlenül. Tökéletesen tisztában voltak ugyanis azzal, hogy ha az MSZP újabb négy évet kap kormányon, akkor egyetlen mozdulattal felrúghatják a rendszerváltás óta élő háttéralkut, amely szerint "te nem bolygatod az én disznóságaimat, cserébe én sem turkálok a szennyesedben, miután én kerültem hatalomra". Ennek az íratlan regulának azonban van egy nagyon is írott pörölye, nevezetesen: az elévülés.

Abban a pillanatban, amint az MSZP nyolc évre magára csukta a miniszterelnöki hivatal kapuját, egyúttal kinyitotta az ajtót a büntetőjogi felelősségre vonások előtt, méghozzá következmények nélkül! Amidőn a Fidesz tavaly átvette a hatalmat, az MSZP bosszújától való legcsekélyebb félelem nélkül hozzáláthatott az előző kormány és klientúrája által elkövetett törvénysértések kiteregetéséhez, anélkül, hogy politikai ellenlábasai fiókjából hirtelen előugrottak volna bizonyos akták. Mert akták vannak ugyan - de a bűnök nyolc év alatt elévültek.

Mi lesz most? Akták születnek most is, bűnök is, jócskán. A Fidesz politikusai sok jel szerint semmivel sem kevésbé korruptak, mint elődeik voltak. Ezért hát nincs más mód, mint az előző kormánypártok démonizálása, az MSZP és a ma már egyébként sem létező SZDSZ tökéletes erkölcsi megsemmisítése. Ezt az antikorrupciós hisztériát, a sorra önmaga dugájába dőlő "elszámoltatást" nem más hajtja, mint a pánik. A kormány impotens, képtelen úrrá lenni a gazdasági gondokon, sőt, újabban már a politikai problémákon sem. Sikert csak ott képes aratni, ahol a földön fekvő ellenlábasainak a véknyába könyököl.

De mi lesz ezután? Vajon nem rémlik-e fel a Fidesz alapító atyáinak hajnali rémálmaiban, hogy mi lesz, ha netalán mégis egynél több cikluson keresztül maradnak kormányon? Mekkora miszlikbe fogja szétcincálni őket a következő garnitúra? Vagy valójában csak egy ciklusra készültek? Vagy netalán sokkal többre? Remélve, hogy az ellenzék majd közben magától megszűnik létezni? Ha nem így lenne, akkor mi értelme kriminalizálni a magyar közéletet?

http://napizeje.blog.hu/2011/02/28/paniktunet_a_kriminal_hiszteria
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Imrédy kormány törvénycikke
  2011-02-28 19:34:29, hétfő
 
  Az Imrédy kormány törvénycikke Felvidék visszacsatolásáról



Krónika
1938. évi XXXIV. törvénycikk a Magyar Szent Koronához visszacsatolt felvidéki területeknek az országgal egyesítéséről


A magyar törvényhozás mélységes áhítattal ad hálát az isteni Gondviselésnek, hogy az elszakított Felvidék egy része húsz évi távollét, szenvedés és az idegen uralommal szemben kifejtett hősies ellenállás után visszatér a Magyar Szent Korona testébe. A magyar haza bensőséges örömmel üdvözli és a szerető anya meleg gondoskodásával öleli keblére sokat szenvedett visszatérő véreit.

1. § A magyar törvényhozás jóváhagyóan tudomásul veszi, hogy a magyar királyi kormány a Csehszlovák Köztársaság területéből Magyarországhoz visszacsatolandó területek ügyében döntésre a német birodalmi kormányt és az olasz királyi kormányt kérte fel s hálával emlékezvén meg e baráti nemzetek kormányainak fáradozásairól, a két kormány által a visszacsatolandó területek ügyében Wienben az 1938. évi november hó 2. napján hozott döntést elfogadja és a döntőbírósági határozat értelmében Magyarországnak ítélt felvidéki területeket a magyar állam területéhez visszacsatolja.

2. § A visszacsatolt felvidéki területek lakossága által szenátorokká, nemzetgyűlési vagy tartománygyűlési képviselőkké megválasztottak közül a jelen törvény erejénél fogva mint országgyűlési képviselők az 1935. évi április havának 27. napjára egybehívott magyar országgyűlés képviselőházának tagjai lesznek azok, akiket a magyar királyi miniszterelnök indítványára az országgyűlés, mindkét házának határozatával az országgyűlés képviselőházába meghív.

3. § Az 1926:XXII. tc. 23. §-a alapján élethossziglan kinevezhető felsőházi tagok száma negyvennégyre emeltetik fel.

4. § Felhatalmaztatik a m. kir. minisztérium, hogy a visszacsatolt felvidéki területekre vonatkozólag a törvényhozás további rendelkezéséig megtehesse mindazokat a rendelkezéseket, amelyek a visszacsatolt területek közigazgatásának, törvénykezésének, közgazdaságának és általában egész jogrendszerének az ország fennálló jogrendszerébe való beillesztése végett szükségesek.

A m. kir. minisztérium ezeket a rendelkezéseket megteheti az esetben is, ha azok egyébként a törvényhozás hatáskörébe tartoznának.

Felhatalmaztatik a m. kir. minisztérium, hogy a felvidéki területek visszacsatolásával és igazgatásával kapcsolatos kiadások fedezéséről - amennyiben szükséges - rendkívüli hitelműveletek útján is gondoskodjék; a kiadásokat, valamint a felvidéki területek visszacsatolása következtében jelentkező bevételeket a zárszámadásban kell kimutatni.

A jelen §-ban foglalt felhatalmazás alapján kibocsátott azokat a rendeleteket, amelyek a törvényhozás hatáskörébe tartozó rendelkezéseket tartalmaznak, a kibocsátásuktól számított félév alatt az országgyűlésnek be kell mutatni.

Mindaddig, amíg a törvényhozás vagy a jelen felhatalmazás alapján a m. kir. minisztérium másként nem rendelkezik, a visszacsatolt területeken az 1938. évi november hó 2. napján érvényben volt jogszabályok maradnak hatályban, kivéve azokat, amelyek az állami főhatalom változása következtében a dolog természeténél fogva nem alkalmazhatók.

5. § A fennálló jogszabályok értelmében verendő ezüst érmék közül kétmillió darab kétpengős érmét a felvidéki területek visszacsatolása emlékének megörökítésére kell verni.

6. § Jóváhagyatnak a m. kir. minisztériumnak és az egyes minisztereknek azok a rendeletei és intézkedései, amelyeket a felvidéki területek visszacsatolása tekintetében a jelen törvény hatálybalépése előtt tettek.

7. § A jelen törvény kihirdetésének napján lép hatályba; végrehajtásáról a m. kir. minisztérium gondoskodik.

Polgár Info

http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=74780
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A lányok teste: biológiai vagy
  2011-02-28 18:58:06, hétfő
 
  A lányok teste: biológiai vagyon

Címkék: schmitt pál országjárás veszprém fidesz

Újabb állomásához érkezett a Nemzeti Toll Road Show. SkiccPali ezúttal a Veszprém megyeieket kápráztatta el ékesszólásával, bennem pedig lassan megérik a gondolat: én tulajdonképpen örülök neki, hogy ez a nímand lett a köztársasági elnök. Igaz, az alkotmányt nem érti, és ahogy kinéz a dolog bele sem lapozott, de legalább a szórakoztatásunkra hangsúlyt fektet. Feltűnése vigyort csal az arcunkra, csaó letörtség, ahoj röhögés - immár rendszeresen - minden hónap utolsó hétvégéjén. Beszédei verbális igazgyöngyök, szemezgessünk a legfrissebb szájmenésből.

Egy hónapja a borsodi megyeszékhely diákjait örvendeztette meg azzal, hogy jelenléte miatt nem kellett felelni osztályfőnöki órán. Veszprémbe több helyszínes haknit tervezett, volt fellépés Devecsertől Veszprémig, Zirctől Pápáig. Legfontosabb állomás mégis a megyeszékhely volt, ahol előbb a helyi nagyságok elsírták bánatukat a pénztelenség fölött, mire legnagyobb gondolkodónk habozás nélkül terelte őket a helyes útra: kunyerálásért cserébe fel tudta ajánlani a munka iránti alázatot.

Miután dolgát elvégezte áthelyezte a színpadot a Pannon Egyetemre, ahol a hallgatók előtt lépett föl. Gondolom nem akart beleszaladni még egy osztályfőnöki órás malőrbe, azért választott ezúttal némileg érettebb korosztályt. Úgy érezte itt aztán tényleg belecsaphat a lecsóba, érteni fogják. Felütésnek bedobott némi önpolírozást, hogy mire ő egyetemre került már négy nyelvet beszélt, zongorázott és hegedült, mint egyszemélyes fesztiválzenekar, és még hittanra is járt. Amúgy meg a mostaniak között sok a megélhetési egyetemista, aki alig várja, hogy megbukjon, és a zemberek pénzén henyéljen tovább az alma mater-e falai között. Természetesen aki vette a fáradtságot és eljött őt meghallgatni az nem ilyen.

Később nekilátott ismertetni arc-poénikáját, miszerint a magyar nyelv védelme és az írás fegyelme az fontos, meg az internet a hibás. Igen, aki kapcsolatba kerül ezzel a fertővel az leszokik a hejje sírás szabályainak ismeretéről. Ezt a kijelentést bizonyára saját tapasztalataira, és munkatársainak KEH honlappal kapcsolatos sorozatos baklövéseire alapozta. Nyomban ezután a második poénika pillér - tanulás - alapján megkérte Veszprém polgármesterét, hogy írassa be a nyugdíjasokat egy internet tanfolyamra. Nézzétek el nyájas olvasók, de ezt nem kommentálom. A röhögéstől képtelen vagyok, ugyanis.

A harmadik poénika pillér - fittség - ismertetéséhez SkiccPali elővette sportos énjét.
A beszédből kiderült, hogy a mozgás fontos, de a szaglás még fontosabb. Pali 40 éve vezető, és egyszerű módszere van a jövendő munkatársak felvételiztetésére: megszaglássza őket. Aki jószagú az máris fel van véve. Háeres olvasóink ne csodálkozzanak, a vezetőképző helyett Kántorképzőbe iratkozzanak be innentől. Itt jelezném a kabinetfőnök Kiss Norbertnek, hogy egy ország várja epedve az infót, milyen parfingot használnak ők ketten a frissen felvett tesóval együtt? Legyen valami értelme a jelenlétének, ne pazarolják el ilyen önigazolós párbeszédekre:

- Norbikám mondd meg nekik milyen hangszeren tanulok éppen?!
- Furu...fuvol...trombi...izé...tárogatón!
- És még??!
- Tangóharmónikán!

Látható, hogy SkiccPalinak igenis fontos az emberi test, és annak kipárolgása. Depláne így van ez, ha lányokról van szó. " A lányok teste a legfontosabb! - mondja, és az áthallás elkerülésére hozzáteszi: mint biológiai vagyont gondolom." Bizony, kedves nőnemű biológiai vagyontestek, ti magatok vagytok a nemzet letéteményesei, a legfontosabb testek a nemzetben. Mi csak ivarszervek lehetünk mellettetek a szor(g)os nemzeti alsó madárfogásban.
A nap utolsó állomása a Pápa, ahol SkiccPali szembesül a ténnyel, hogy Nemzeti Toll és háromszoros Poénika Pillérség mellett ő a hadsereg főparancsnoka is. Erről a tisztségről gyakran elfeledkeznek elnökeink, Sólyom Laci bácsinak is sikerült tüntetnie önmaga ellen a nagy buzgalomban. Öröm, hogy Pálnak eszébe juttatják időnként, ő pedig örömmel vesz részt egy kis férfiasságot növelő fotelrambózásban néha.Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem ezért ilyenkor megnyugtat a tudat, hogy az ország hadereje szimbolikus, és a főparancsnokának is elég, ha ehhez igazodik. Szerintem hánykolódnék éjjelente a gondolattól, hogy egy ütőképes haderő élére SkiccPali így választana ki vezetőket:

Apám, neked milyen jó szagod van! Nem leszel vezérkari főnök?

A SkiccPali házhoz jön show második része Pápán ért véget, a veszprémiek fellélegezhetnek. Remélem örömmel tölt el minden megyeit a látogatás ténye, és nem szívatjátok meg legközelebb ugyanúgy, ahogy a városi legenda szerint az ezredforduló körül a NATO megfigyelőket: elhintettétek nekik, hogy Jutaspusztán még mindig vannak máig harcoló orosz katonák az (akkor még) ott lévő elhagyott felvonulási épületek között.

SkiccPali is képes volna keresni őket.

http://varanus.blog.hu/2011/02/28/a_lanyok_teste_biologiai_vagyon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A világhatalom még a vetőmagot
  2011-02-28 18:49:12, hétfő
 
  A világhatalom még a vetőmagot is meghatározza a magyar telkesjobbágynak
2011. február 28. 14:32
Hunhír.info

A jelenleg csaknem az egész világon érvényben lévő jogi szabályozás akadályozza a helyi tájfajták használatát, korlátozza a gazdák jogait saját vetőmagjaik felhasználásában. A világpiacot gyakorlatilag néhány fajta uralja, veszélyeztetve ezzel nem csak az élővilág sokszínűségét, de az egész emberiség élelmiszer-ellátásának biztonságát is.

A helyi közösségek érdeke a biológiai sokszínűséghez való hozzáférés, a globális nagytőkéé pedig azok kisajátítása. Magyarország kiszolgáltatott a multinacionális tőkeérdekeltségeknek a vetőmagpiacon is és ez az ország önrendelkezését sérti. Ezen változtatni kell, fontos az uniós és a hazai jogi környezet módosítása. A gazdáknak vissza kell adni a jogot, hogy termeszthessék azokat a tájra jellemző fajtákat, amelyeket évszázadokon keresztül alakítottak ki.

A rövidesen napvilágra kerülő agrár stratégiának fontos eleme lesz a tájgazdálkodás, amelynek alapja, hogy őshonos növény- és állatfajtáinkat őrizzük meg, terjesszük el és ezek segítségével minőségi mezőgazdaságot építsünk- olvasható a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára közleményében.




http://hunhir.info/?pid=hirek&id=38241

Hát igen!

A szuverén Magyar Köztársaság működése:

EU megmondja mit termelhetünk.
EU megmondja miből termelhetünk.
EU megmondja mennyit termelhetünk.
EU megmondja mit vásárolhatunk.
EU megmondja mennyit vásárolhatunk.
EU megmondja kitől vásárolhatunk.
EU megmondja mit ehetünk.
EU megmondja mennyit ehetünk.
EU megmondja mennyiért ehetünk.
EU megmondja mit gondolhatunk.
EU megmondja mit mondhatunk.
EU megmondja mennyiből élhetünk.
EU megmondja meddig élhetünk.



Észhez kellene térni végre ebből a nagy eu-zásból, mert eddig csak ártottak hazánknak az eu-konform tiltások, ajánlások. A mezőgazdasággal foglalkozó magyar ember pontosan tudja, hogy milyen magot kell(ene) vetni, milyen jószágot érdemes tartani. Sajnos a beavatkozással megkeserítik az életüket, és kénytelenek alkalmazkodni a rájuk erőltetett ostobaságokhoz. Nem szeretjük mi, ha "föntről" mondják meg, hogy mit és hogyan tegyünk! Szabadnak születtünk, nem pedig eu-rabszolgának!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A képviselők is csak e-mailben
  2011-02-28 16:46:37, hétfő
 
  2011-02-28 15:20
A képviselők is csak e-mailben kapták meg

Nem osztották meg a nyilvánossággal az Európai Bizottság véleményét a különadókról az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottságának ülésén.



A brüsszeli testület vizsgálatának állásáról a Nemzetgazdasági Minisztérium készített összefoglalót, ezt azonban a szokásokkal ellentétben a képviselők is csak e-mailben kapták meg, az ülésen nem osztották ki. A dokumentumról vita nem volt, a tájékoztatást azonban még a szocialisták felszólalója is ,,korrektnek" nevezte. Az MSZP és az LMP képviselői az államadósságot vizsgáló albizottság munkáját bojkottálni fogják. Szerintük azzal a kormány csak a figyelmet akarja elterelni a kényelmetlen intézkedésekről. ,,El fogjuk kezdeni a munkát. Megnézzük, hogy hogyan és mi módon alakult ki évről évre ez a nagymértékű államadósság-növekedés, és szeretném, hogyha meg tudnánk hallgatni azokat a döntéshozókat, akik ebben közreműködtek az elmúlt nyolc évben, pénzügyminiszterek, miniszterelnökök, akiknek érdemi döntéshozatali lehetőségük volt. Korrekt beszélgetésre fogjuk invitálni őket" - fogalmazott Dancsó József, a 2002 és 2010 közötti államadósság okait vizsgáló parlamenti albizottság elnöke.

Az albizottság elnöke inkorrektnek nevezte, hogy 8 év kormányzás után a szocialisták nem vesznek részt a munkában. (da)

hírTV

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=365445
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hoppá! "Magyarok" voltak a der
  2011-02-28 16:44:24, hétfő
 
  2011-02-28. 00:01
Hoppá! "Magyarok" voltak a derék finnek által összevert cigók?

Az ITTENI, friss cikk hozzászólói szerint a múltkor a derék finnek által iszonyúan helybenhagyott cigócsaládnak legalábbis a feje Magyarországról takarodott el. Kapcsolódó írás:

,,A magyarországi cigányokat képviselő család feje megerőszakolta a 16 éves finnt. Ez utóbbi finn barátai próbáltak meg igazságot szolgáltatni, saját kézzel." (Unkarin mustalaisia edustavan perheen isä raiskasi suomalaisen 16-vuotiaan. Hänen suomalaiset kaverinsa yrittivät saada oikeutta omin käsin.)

Ha valakinek (bárkinek!) ismeretsége van a városban vagy a környéken, vagy utána tud nézni, milyen magyar (cigány) nevű emberek élnek ott, kérjük, jelezze!

A pár napos cikkből egy-két plusz érdekesség kiderül, pl. az, hogy a családfő koponyáját is betörték a derék igazságosztók (,,Isä sai kallonmurtuman.") Csak gratulálni tudunk a finneknek, csak így tovább - különösen azért is, mert ez a féreg, sajnos, bennünket, az egész országot is lejáratja (bár persze a finnek tudják, hogy magyar és cigány között óriási a különbség)!
Ezen felül a cikkben szó esik arról, hogy előző nap a koszos korcs gyereke lopott, valamint a felesége betört egy autóablakot. (Nuoret epäilivät varkaudesta perheen poikaa. Oikeudessa nuoret kertoivat myös, että aiemmin Kuurolan koululla olleessa tapaamisessa perheen äiti oli lyönyt nuorisoporukan käytössä olleen auton ikkunan rikki.) A ,,beilleszkedettség" jegyében, ugyebár.
Az eredeti cikk:
Syytettynä 26: Kokemäen joukkotappelussa perhe ja nuorisojoukko
Satakunnan käräjäoikeuden ykkössali oli täynnä torstaiaamuna yhdeksän aikaan, kun oikeus alkoi käsitellä nuorisojoukon ja kokemäkeläisen perheen toukokuista joukkotappelua.

Sali täyttyi äärimmilleen, sillä jupakassa on syytettynä yhteensä 26 henkilöä. Heistä 22 kuului nuorisoporukkaan, josta jokainen sai syytteen törkeästä kotirauhan rikkomisesta. Syytetyistä nuorista 17 on nuorukaisia ja 5 nuoria naisia. He pääosin kiistävät syytteen. Syytetyt ovat syntyneet vuosina 1987-1993.

Syytetyistä neljä taas kuuluu perheeseen, jonka kotitalon lähitiellä ja pihassa nuoret rähisivät. Perheen äidille ehdittiin lukea syyte torstaina vahingonteosta. Asian käsittely jatkuu perjantaina.

Hyökkäyksen kohteeksi joutuneen perheen isä ja äiti loukkaantuivat tappelussa, ja molemmat kuljetettiin yöllä ambulanssilla sairaalaan. Isä sai kallonmurtuman. Myös perheen vanhemmat pojat osallistuivat kahakkaan.

Osaa talolla olleista nuorista syytetään törkeästä pahoinpitelystä ja pahoinpitelystä.

Tappelu alkoi vahvistinvarkaudesta

Väkivaltaan päättynyt erikoinen tapahtumasarja alkoi perjantain ja lauantain välisenä yönä viime vuoden toukokuussa.

Kokemäellä ja lähikunnissa eri juhlaseurueissa olleet nuoret päättivät lähteä Kokemäen Kuurolaan selvittämään erään nuoren autosta aiemmin anastetun bassovahvistimen kohtaloa. Nuoret epäilivät varkaudesta perheen poikaa.

Oikeudessa nuoret kertoivat myös, että aiemmin Kuurolan koululla olleessa tapaamisessa perheen äiti oli lyönyt nuorisoporukan käytössä olleen auton ikkunan rikki.

Poppivehkeiden varkaus ja auton ikkunan rikkominen olivat kimmoke nykyään 17-23-vuotiaiden joukkokokoontumiseen perheen kodin lähitiellä ja pihassa. Nuorten mielestä kahakka käynnistyi, kun yksi nuori lyötiin maahan ja toista ammuttiin ilmakiväärillä.

Perhe vaatii nuorilta 15 500 euron korvauksia loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä.

Jutun käsittelyyn on varattu tarvittaessa myös maanantai.


http://kuruc.info/r/35/75125/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ennyit spórolt a kormány az ön
  2011-02-27 20:23:37, vasárnap
 
  Ennyit spórolt a kormány az ön bérén

Sebő | csütörtök, 2011. február 17.

,,Csökkent a nettó bére idén, s nem érti az okát? Nos, ennek pontosan 109 milliárd oka van. De könnyen lehet, hogy lesz ez még rosszabb is. Az adóvágások 2013-ra már katasztrofálisan nagy bevételkieséshez vezetnek, durva kiadáscsökkentésre lesz szükség - a jóléti államra emlékeztető maradványoknak is alighanem búcsút inthetünk. Valószínűleg 2012-ben, 2013-ban is a magas jövedelműek járnak majd jól."

http://www.fn.hu/allas/20110216/ennyit_sporolt_kormany/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/51 oldal   Bejegyzések száma: 508 
2011.01 2011. Február 2011.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 508 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3125
  • e Hét: 8857
  • e Hónap: 19968
  • e Év: 173464
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.