Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
A szeretet egyik alapvetése...
  2013-07-31 19:42:38, szerda
 
  Valahol ezt olvastam:

,,A szeretet egyik alapvetése az, hogy tudnálak bántani, de nem foglak."

.-.-.-.-.-.

Felkavart ez az ,,alapvetés". Nem értek egyet vele.


Miért is NEM?

Azért, mert ha a ,,szeretett ember" valami olyant tett, vagy mondott, írt, amivel nem ért egyet a ,,szerető ember", de elhallgatja, mert nem akarja bántani...

Azért, mert nem akarja bántani?
Hiszen, ennél nincs nagyobb HAZUGSÁG az életben, mint az IGAZSÁG ELHALLGATÁSA!

Azért, mert akit szeretünk úgy IGAZÁN, annak NEM HAZUDUNK!

Ez nem a ,,szeretet alapvetése", hanem a HAZUGSÁGÉ!

Én azzal vagyok a legőszintébb, akit a legjobban szeretek... Nem alázom le a szeretett embert azzal, hogy elhallgatom előtte az IGAZSÁGOT!!!! Mert az a legalattomosabb hazugság.



Olyan BÁNTÁS, ami ellen lehetetlenség védekezni!!!



És ezt a legnehezebb megbocsájtani, ha mégis kitudódik... az elhallgatott IGAZSÁG.

A szeretet alapvetése az, hogy:

AKIT SZERETEK SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM HAZUDOK NEKI ÉS NEM HALLGATOK EL ELŐLE SEMMIT!

furaila

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Apáról fiúra
  2013-07-31 18:19:33, szerda
 
  Istenem de rég volt, hogyha visszanézek...
Tán nem is voltatok "Jó ötvenes évek"!
,,B" lista és nyomor, sok elfojtott átok...
Fekete POBJEDÁK, hosszú bőrkabátok.

Esti beszélgetések hideg szobában...
Mást hallottam otthon, mást az iskolában.
Társaim vasárnap mind moziba mennek!
Miért születtem én osztályidegennek?!

Miért nincsen kolbász? Miért csak zsíros kenyér?
Hisz Apám törekszik, robotol, nem henyél!
Miért retten meg Anyánk, ha nyílik az ajtó?
Miért jön minden héten hozzánk végrehajtó?!

S a játék hevében miért ne kiabáljak?
Miért féljek a szomszédtól, mert ő tanácstag ?!
-Mikor mondhatom el, mit Apámtól hallok?!
Hogy mindenki tudja, más nézetet vallok!

Azt, hogy éhen halnak emberek a télen,
Mert rabló bugrisok állnak fenn az élen.
S ha egy szót mersz szólni, mi nem tetszik nékik,
Évekre bezárnak, s a körmöd letépik.

Hogy bolsevik eszmék kolerája pusztít!
Népük ellenében szolgálják a ruszkit.
S ha téged gyűlölnek, a fiadat marják,
Tested nyomorítják, s lelked is akarják.

-Mint gutaütöttnek a rekkenő hőség,
Agyukra ment ez a fene nagy ,,dicsőség".
Mert ez az időszak példája volt annak,
Mit tesznek a tahók, ha hatalmat kapnak.

Kik a kínzásokban örömüket lelték,
Majd ötvenhat után mindezt megfejelték.
Aztán kitüntették a sok rohadt hóhért,
Érdemérmet kaptak ,,Munkáshatalomért".

Vérdíj nyugdíjukból mai napig élnek,
Ha nem is komolyan, titkon kicsit félnek.
Fiaikban bíznak, kik zsíros állásban,
Mindenütt ott vannak, honnan ,,befolyás" van.


S hogyha pert indítasz, vágyva igaz szóért,
Jusztícia mögül kiröhög a hóhér.
Kinek lelkén szárad annyi ember veszte,
Kap koszos két évet, - azt is felfüggesztve!

Vígan politizál a volt ÁVO-s gyerek,
Hírhedt bolsi nevek tovább kísértenek.
De elégedjünk meg! Javul a baloldal,
Az apa gyilkos volt, fia már csak tolvaj!


Fábos György
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hét kérdése a homoszexualitás
  2013-07-26 14:17:45, péntek
 
 
A hét (2013.07.28-ig) kérdése
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=121117&n=furaila&blog

1.) Hogyan tűntek el a hálószobatitkok, és
2.) miért jelent meg értékmérőként a homoszexualitás?

Az 1. kérdésre válaszolva: a civilizáltság természetes velejárója a homoszexualitás is. A civilizáció mai fokán az ember megszűnt már magánember lenni, hiszen élete másból sem áll, mint az arra való felkészülésből, hogy felnőtté válva képes legyen a társadalmi létre. Vagyis - nemétől függetlenül - gyermek- és ifjúkorában fontos, hogy valamilyen szakterületen szert tudjon tenni annyi szakmai tudásra, amennyivel el tudja magát adni a munkaerőpiacon. Dolgozni tudjon és meg tudjon belőle élni.
Így válik a nemtelen EGYÉN nem csak BIOLÓGIAILAG ÉRETT FELNŐTTÉ, hanem TÁRSADALMILAG is FELNŐTTÉ.



A szakmai munkát a társadalomba szerveződő emberek, az élet két alapvető helyszínén, családi- és társadalmi munkamegosztásban végzik.

1.) A családi munkamegosztás a családi élet működőképességének fenntartását szolgáló funkciók, feladatok családtagonkénti szétosztása és elvégzése.
Például: a háztartás- és a gyermeknevelés, az idős- beteg szülők otthoni gondozásának feladatai, melyek elvégzéséhez ma már egyre több szakértelemre van szükség.
A magyar családok többségében a "családfenntartó" még nem tudhat a társadalmi munkamegosztásban végzett munkájával annyi jövedelmet magáénak, melyből ezen szakemberek (házvezető, gyermeknevelő, betegápoló) munkáját meg tudná vásárolni. Ezért, ezek a (nagy)családok egy újfajta, az ősi mintára emlékeztető, önellátó háztartásra kénytelenek berendezkedni. Ez a nagy családokra, - ahol egy háztartásban több nemzedék él együtt, vagy gyermek felnevelésére, iskoláztatására vállalkoznak - fokozottan érvényes. Ott, a család működőképességéért a családtagoknak meg kell tanulni a szakszerű ellátáshoz szükséges szakmai ismereteket! Attól függetlenül, hogy a teljes foglalkoztatás feltételeinek megteremtése lenne a végső cél, szükség lett volna olyan helyekre, intézményekre, ahol ezeknek az ismereteknek elsajátítására is lehetőség nyílt volna!

2.) A társadalmi munkamegosztás a termelő- és egyéb emberi tevékenységek, munkák különböző foglakozási ágakká való szétválása, elkülönülése.
A társadalmi munkamegosztásban szakmai munkát végző Egyénnek gondot okozhat a munkahely elvesztése, a szakértelem elavulása, a teljesítménnyel járó feszültség oldásának /a pihenés) természetes igénye és a rekreációra (megújulásra) való törekvés.
A jövőben olyan felnőttképzési- és művelődési intézményekre lett volna szükség, ahol az Egyén - úgy is, mint magánember és úgy is, mint társadalmi lény - megismerhette volna saját, egyéni értékeit, ami alapja lehetett volna minden további elsajátításnak, és amellyel megvalósítható lehetne az élethosszig tartó, folyamatos tanulás- és művelődés igényével megtervezett életprogram.

Ehelyett, Magyarországon 1990 előtt és után sem voltak meg ennek törvényes feltételei, mert ezzel elérhető lett volna a családok megerősödése!

Ez azonban, sem a szocializmusnak hazudott társadalomban, sem a rendszerváltozásban nem volt cél, mert olymértékben eladósodott az 1970-es évek végére a magyar állam, hogy ki kellett a hatalom képviselőinek találni az adós-rabszolgaság rendszerét.
Jó adósokra van egy ilyen társadalomi formációban szükség... Olyanokra, akik azért dolgoznak éjjel-és nappal, hogy jó fogyasztók lehessenek. De szükség is van a fogyasztásra, hiszen a munkahelyeken létrehozott előállított termékeknek létkérdés, hogy vevőre- fogyasztóra találjon! Hiszen, a raktárra termelés teljességgel értelmetlen lenne. Egy új munkahely-teremtéssel egy időben szükséges a vásárlóerők toborzása...
Egy ilyen társadalomban nincs szükség a működőképes (nagy)családokra!

Ezért is hoztak sietve törvényt a meddővé-tétel korhatárának leszállítására és elérhetővé tételére. Ugyanakkor, mindent megtettek a szingli-lét népszerűsítésére a média minden csatornáján... és minden más módon. Pl. a kialakult ,,szépség- és szexipar" is a testi élvezetek fokozására és egymás élvezhetőbb használatbavételére kapacitálja a ,,nemtelenné" váló ,,munkavállaló- adósrabszolgává" degradált fiatalokat és nem fiatalokat. Vagy a buzi-parádékkal...
Ezért sem törődtek a lakáshoz-jutás megkönnyítésével sem!!! Sőt, minden létező módon igyekeztek megnehezíteni azt, hiszen nem épültek bérlakások évtizedek óta!!!
Vagyis, az ember társadalmi lénnyé vált elsősorban. A magánember-léte háttérbe szorult és előtérbe került a fogyasztó-ember.
Megszűnt a magánélet és vele a hálószoba-titkok is...



Nem tudom, hogy értékmérő-e a homoszexualitás?

Inkább azt tapasztalom, hogy homoszexualitás volt a szocializmusban is és ennek titokban tartása miatt bármilyen bűncselekményre képesek voltak a homoszexuálisok.
A lakáshoz-jutást már akkor is szinte teljesíthetetlen feltételekhez kötötték!!! De még az OTP-(banki)-kölcsön felvételével megvásárolhatóhoz is szükség volt a házasságkötést igazoló anyakönyvi kivonatra... és a mindkét fél által aláírt gyermekvállalási szerződésre!!!
A fővárosban dolgozó munkásszállón tengődő fiatalok csak házasságkötéssel szerezhették meg a fővárosban a lakás-vásárlás jogát. Ők bármire képesek voltak, hogy házasságkötésre bírjanak állandó bejelentett pesti lakcímmel rendelkező heteroszexuális fiatalt.

Egy homoszexuális férfi képes volt tönkretenni egy heteroszexuális lány életét - örökre!

Belegondolt-e már valaki is abba, hogy milyen gyilkos életjátszmák zajlanak egy ilyen ,,házasságban"??
Bele gondolt-e már valaki abba, hogy milyen boldogtalanságra kényszerül az ilyen "házasságból" született GYERMEK??? Mert, az ilyen "házasságból" született gyermek saját létjogosultságát érzi megkérdőjelezve folyamatosan!!!

Bele gondolt-e valaki abba, hogy egy ilyen "házasságban" az ellenkező nemű(heteroszexuális) ember mennyi, tenger szenvedésre kényszerül???
Mert egy egészséges szexualitású (heteroszexuális) nő nem érti, hogy miért nem kívánatos a férje számára, ha egyszer azt mondja neki örökké, hogy szereti...???? Csak azt tapasztalja, hogy valami miatt nem "működik" az egész, amitől házasság normális körülmények között a házasság!!!
Amikor egy egészséges szexualitású nő gyermeket vár egy homoszexuális férfitól védelem és gondoskodás helyett csak kétségbeesett undorkodást kap a gyermeke apjától és örökös vádaskodást, merthogy minden egyes újabb "gyermekáldással tönkreteszi" a homokos apa életét!!!
Az ilyen apa örökös menekülésre kényszerül az elvárások elöl!!!
És mit tesz menekülés közben???
Elhárít- és áthárít minden felelősséget a heteroszexuális szülőre!
Mondván: "Te akartál gyereket és ezzel te önként mondtál le karrierről, mindenről... mert férjhez akartál menni és családot szerettél volna!"
Ez normális(heteroszexuális) házastársaknál nem ilyen betegesen működik!
Ott ugyanis, egy-emberként küzdenek a közös gyermekért, az utódok sorsának sikeres alakulásáért!
El tudja valaki képzelni a MAGÁNYNAK AZT A MÉRHETETLEN VOLTÁT, mivel magára marad az egészséges szexualitású nő???
NEM! AZT ELKÉPZELNI NEM TUDJA SENKI A VILÁGON!!!
Éppen ezért, szükségesnek tartom, hogy hozzanak olyan törvényt, amelyik nem különböztet meg (diszkriminál) negatívan sem homoszexuálist, sem heteroszexuálist!!! Vagyis, aki homoszexuális és megszeret egy homoszexuálist és vele akar párkapcsolatban élni tegye és tehesse a törvényesen is!
Anélkül, hogy megvetés tárgya lenne embertársai szemében!!!

Az egyházakat ebből ki kellene hagyni és gyermeket sem fogadhatnának örökbe! Pontosan azért, mert boldogtalanságra, örökös szégyenkezésre- magyarázkodásra ítéltetnénk szerencsétlen- ártatlan gyermekeket.

Ugyanakkor okafogyottá válna a melegfelvonulás is. Ha mégsem mondanának le a homoszexuálisok a másságukkal való kérkedésről, akkor azt is a törvény erejével be kell tiltani!!! És ez vonatkozna a melegfelvonulásra is!

Ugyanakkor, a törvény erejével kell megtiltani, hogy homoszexuálisok - elhallgatván és tagadván e betegségüket - házasságot kössenek - bármilyen anyagi és társadalmi előny reményében, heteroszexualitású emberrel!!!!

Vagyis, legyen ,,betegség"-ként kezelve ez a fajta identitászavar! Legyen kötelező a házasság előtti egészségügyi tanácsadás, ahol kötelezően fel kell tárni a házasulandó felek előtt ezeket az adatokat, mint minden más betegségre vonatkozókat!

Bp. 2013.07.26.

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rettegés
  2013-07-12 07:04:03, péntek
 
  Törött szárnyú madárnak tettetve magamat - a mindenkori hatalom "házi" képviselőjének lába előtt vergődve - éltem. - Eddig legalább is...
Mert mihelyt "felröppenve" ki mertem nyitni a számat és megírtam mindazt őszintén, amit tapasztaltam magam/magunk körül, a bosszú nem maradt el. Élet-ellenes- hitelrontó- becsületbe gázoló cselekedetek sora következett ellenem és mindazok ellen, akik nekem ebben a "felröppenésekben" segítségemre voltak.
Ami a legfájóbb számomra, hogy még utódaim is célponttá váltak... ha ki mertem nyitni a számat, vagy meg mertem írni mindazt, amit a szűkebb-tágabb környezetemben tapasztaltam.
Ez azt jelenti, hogy évtizedek óta törött szárnyú-madár vergődése az életem!

Mindaddig, míg ez így van, nekem ne merészeljen senki demokráciáról papolni!!! Mert az nem demokrácia, ha az ember saját pénzén megjelentetett írását, könyvének értékesítését- terjesztését megakadályozzák!!! Ha, meg feljelentést tennék, akkor meg a bíróság még engem marasztalna el, vagy büntetne meg! Mert a szocializmusnak hazudott társadalmi berendezkedésben a törvények kijátszására szakosodott bírák basáskodhattak a bíróságokon! Éppen ideje, hogy nyugdíjba menjenek és átadják a helyüket a fiataloknak, akiket még nem rontottak el, vagy meg... Bízzunk benne, hogy kevés "tanítványt" sikerült "kinevelniük" "kitanítaniuk" a törvények törvénytelen alkalmazására!

Ezt a törött szárnyú-madár-vergődést a rigóknál tapasztaltam. A magasban csiriboló madár énekét, pedig a kihalófélben lévő mezei pacsirtánál. Kislány-koromban, szénahordás közben megállt nagyapa és feltekintett az égre, ahol ő látott egy madarat. Én azonban csak az énekét hallottam, majd nagypapa mondta, hogy:
- az a kicsi kis pont ott a magosban egy pacsirta.
És még azt is hozzátette, hogy:
- Az is csak fönt a magosban, az Úr szabad egiben mondja a magáét...

Számomra azóta a mezei pacsirta a szabadság szimbóluma.

Amiért ismét "felröppenni" készülök, rettegve félek az igazság kimondását követő bosszútól... Mert nem tudok beletörődni abba, hogy csakis a spicli jelentések maradjanak fenn utánam!
El tudja valaki is képzelni azoknak a jelentéseknek a tartalmát, a stílusát?
A legaljasabb, legrosszabb indulattól vezérelve írják ezeket. Pont, mint ahogy mostanság a volt kommunisták fröcsögve vádaskodva terjesztik a hazugságaikat a demokráciára hivatkozva. Mert azt remélem mindenki tudja, hogy ugyanazok a jelentgetők és ugyanazoknak jelentgetnek, mint akik-akiknek1990 előtt!
Mert nem lettek elszámoltatva!!!
És, hogy ne is legyenek soha, ezért még sokkal nagyobb erővel és aljasabb módszerek- eszközök bevetésével végzik sorsrondító tevékenységüket. Egy ilyen jelentgetőnek még a családtag is csak túsz, akit maga előtt tolva mondhatja, hogy
- rá lőjetek, mert ő a rossz, nem én!
Pedig, sokszor, ép ésszel fel sem mérhető bűnös titkaik miatt zsarolva szervezték be őket valamikor... Mindaddig, míg ilyen bűnözők jelentései alapján ítélhetnek meg ártatlan embereket, veszélyeztetve van a magán- és közéletünk tisztasága!
Mi a teendő? A válasz: ELSZÁMOLTATNI, de azonnal!

Nem szervezhetjük meg az újabb választási kampányt a "tudatlanságra" és "félismeretekre" alapozva! Mint ahogy ezt Boross Péter 2003. decemberében írta arról az agyonhallgatott PAKTUM http://furaila.xfree.hu/212714 helyességéről, aminek még a létezését is - mindenki más tagadja!!! Amiért elég halovány a képi szöveg, ezért idézem:
"...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."
Ez az egy mondat adott magyarázatot egy sor, azóta is érthetetlen történésre. Melyek mögött a kádári suttyom-terrort megvalósító spicli hálózatot működtető titkosszolgálati vezetők álltak és állnak. Nekik volt a legfőbb okuk arra, hogy ne legyenek elszámoltatva, mint a németeknél pl. a Stázi...
Így fordulhatott elő, hogy az 1990 előtti "tudás", valamint az "ismeretek" birtokában, sikerrel privatizálják át a társadalmi (állami) vagyonokat a magánvagyonukat gyarapítandó magánvállalkozásaikba. Ugyanakkor - részben illegalitásba vonulva - továbbra is (vissza)élhettek és (vissza)élhetnek az előzőleg elraktározott tudás adta előnyeikkel. Ezt az ártó szándékú tevékenységet meg kell szüntetni, méghozzá elszámoltatással! Ami nem bosszú, hanem JOGOS ÖNVÉDELEM!
Ugyanis, ha valaki önmaga, vagy mások számára ártó szándékkal cselekszik és ezért őt soha nem vonja senki felelősségre, akkor mindaddig fennáll a VESZÉLYEZTETETTSÉG helyzete. (Pontosan úgy, mint a sorozatgyilkosok esetében, akik szabadlábon kószálhatnak a gyanútlan- leendő áldozataik között.

Ha az ÁRTÓ SZÁNDÉKOT és CSELEKEDETET tetten érjük, LELEPLEZZÜK az nem bosszú, hanem JOGOS ÖNVÉDELEM! Ha erre a LELEPLEZÉSRE és ELSZÁMOLTATÁSRA egy társadalmi berendezkedésben - ha csak egyetlen-egy személynek, akinek ÁRTANAK - nincs lehetősége, akkor az NEM DEMOKRÁCIA, hanem az ártó szándékúak diktatúrája!
Ilyen ártó szándékúak fennhatósága alatt csakis rettegésben lehet tengődni.

2013. július 12.

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akit száműztek külföldre és akit belföldön a társadalom pere
  2013-07-09 00:27:42, kedd
 
  Milyen hatással volt Gézára ez az állandó rendőri felügyelet és a kihallgatások? Így ír erről az Új világ születik c. fejezetben:

,,... nem volt kis dolog ép bőrrel kikászálódnom a kihallgató szobából.
Megmondom őszintén, hogy nem volt könnyű tartanom magam a nemhez. Ha igent mondok, vagy legalábbis csak egy fél NEM-et, azonnal engedtek volna. Zenélni, pénzt szerezni, mindent. Marha egyenes lett volna az út bárhová, és természetesen nem izélgettek volna. Ráadásul a magányomban nem számíthattam senkire. A kölykök próbáltak segíteni, de akkor ők még többnyire gimisek, szakközepesek, szakmunkásiskolások, sőt általános iskolások voltak. Emlékszem Gy. Á. egyszer megjelent, és adott 200 Ft-ot. Majdnem elsírtam magam. Ez volt minden megtakarított pénze."
...
,,De ez, és minden más is csak morzsa volt a túléléshez. És én akkor is, azért is tartottam magam a NEM-hez. Akkor inkább meghaltam volna, de ezeknek a szemeteknek semmit! Soha! Gondolkoztam rajta, hogy lehetne legfaszábbul öngyilkosnak lenni. Egyrészt a kiscsávók kértek, hogy ne, másrészt pedig a dolgom még nem fejeztem be! Szóval ismét csak élni kellett."...
...
,,Azok a szemetek, pedig örökké ott álltak az ablak alatt. De ott voltak mindenütt. A szomszéd kocsmában, az élelmiszerboltban, mindenütt.
Elvesztettem lassan a memóriámat. Teljesen. Egy percre nem voltam képes visszaemlékezni. Őrület. Rongy lettem. Mindenki rongya. De akkor is nem! Nem, és nem!" (Tirpák-Vaskó Sándor)
-.,-.-
Nem volt más kiút, mint elhagyni az országot. Élhető életlehetőség? Már semmi nem volt számára benne. Semmilyen lehetősége nem volt... El kellett innen mennie!

1984 augusztusában ,,... Azt hiszem egy hete, vagy körülbelül egy hete futottunk már. Át fél Európán. Zavaros papírokkal, folyamatos körözések, üldözések közepette. De sikerült! Itt, Ausztriában, Bécsben, végre kint a szabadságban! Elmondhatatlan érzés volt. Csakhogy addigra már a szocialista Magyarország megkötötte a semleges és független Ausztriával államközi szerződést arról, hogy Ausztria csak különleges esetekben adhat magyaroknak politikai menedékjogot, azaz csak akkor, ha Magyarország helyesli(!), azonkívül Ausztria kötelezte magát minden oylan menekült visszaadására, melyet Magyarország valamilyen oknál fogva szükségesnek tart. Gyönyörű! Büszke lehet rá Ausztria! A magyar baloldal, pedig még büszkébb. Bár ezt a jobboldal sem bánta. Az én esetemben pedig semmilyen oldal sem." ... ,,...mindenki mögött állt valaki, addig mögöttem csak az éppen igazoltatni készülő sarki rendőr, vagy valamelyik arra kószáló rablógyilkos, aki ki akart fosztani.
Igazán nagyon fájt, hogy a saját hazám így kidobott magából. De ez a saját hazám ügye, nem az enyém. Az én ügyem az volt, hogy kitartsak, és vigyem azt a kurva pislákoló lángot, amit belém helyezett valahogy a Jóisten." (TVS)

-.-.-

Visszatérve a Vendégkönyvhöz, azok után, hogy TVS nem írt többé ... leginkább őt kerestem a beírók között. A stílusát, a gondolatvilágát...Hiányzott. Nagyon. Nagyon-nagyon.
Ahogy telt-múlt az idő és nyitottam egy blogot a tvn-en, már egyre kevesebbet írtam a Vendégkönyvbe.
Zajlottak a 2006-os események és én ebben a blogban megpróbáltam hitelesen tudósítani - mindenről.
Azért végig figyelemmel kísértem a Vendégkönyvet is és előfordult, hogy hozzászóltam én is egyik-másik témához. Leveleztem is sokukkal, sokáig.
Táltos tartotta bennem és bennünk a lelket.
BMI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Boldog társadalom
  2013-07-05 13:43:27, péntek
 
  (Részlet az Új világ született c. könyvből)

,,...kell...olyan viszonyok, hogy mindenki élhesse saját életét és ne kelljen megtagadnia magát.
Hogy legyenek már végre boldogok az emberek!
Hiszen ez az élet célja és értelme! Nem kell, hogy rajongjanak egymásért a különböző vallású, származású, fajú, nemzetiségű emberek, még az sem kell, hogy szeressék egymást. Egy dolog kell: a köztük levő problémák kiegyensúlyozott rendezése, belső és külső békéjük megteremtése."

,,... az emberek egyszerűen boldogok akarnak lenni. És minden más lényegtelen. Én ennek az útnak a szolgálatába szegődtem, és soha nem leszek képes feladni a szolgálatát. Rohadt kemény út, nem biztos, hogy messzire eljutok rajta, de tudom nem leszek egyedül."

TVS
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2013.06 2013. Július 2013.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 107 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 272
  • e Hét: 408
  • e Hónap: 1355
  • e Év: 37296
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.