Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/55 oldal   Bejegyzések száma: 541 
„Orbán nem tudja elviselni a kritikát”
  2014-10-31 19:20:15, péntek
 
  ,,Orbán nem tudja elviselni a kritikát"

Hír24

2014. október 31. 09:47

1437
381


Az internetadó a népbutítást szolgálja, a Századvég egy pénzmosoda, Orbánnak nincs egy normális tanácsadója sem, mert nem tudja elviselni a kritikát - állítja Mellár Tamás, a KSH volt elnöke.



,,Több alkalommal beszéltem Orbánnal, és számomra világossá vált, hogy ő nem az a vezető, akinek tanácsot lehet adni, akivel lehet értelmesen beszélni. Amikor három-négy ember társaságában ki mertem jelenteni, hogy ne haragudj, de ebben nincs igazad, akkor megállt a kés levegőben, Varga Miska rángatta a kezemet, hogy ne mondjak ilyet, és egyből látszott, hogy Orbán a kritikát abszolút nem tudja elviselni. Mostanra normális közgazdasági szakértő egy se maradt a kormányfő mellett" - mondta a közgazdász a Népszabadságnak adott interjújában. Arról is beszélt, hogy a kormányzati megrendelésekkel bőségesen ellátott Századvég csak egy pénzmosoda. Olyan kutatásokra kaptak megbízásokat, amelyekhez nem értenek, de akkor is meg kell csinálni, mert úgyis kifizetik őket. Mindezt azért, mert a miniszterelnök tanácsadóit, akik nem végeztek érdemi munkát, így tudják kifizetni.

Mellár az interjúban elmondta, hogy az internetadó bevezetésével a kormány akart a szolgáltatók helyébe lépni. Ha ugyanis van egy állami szolgáltató, az a tartalmat is ellenőrizni tudja, így pedig el lehet butítani az embereket.

Frissítés:

A cikk megjelenése után a Századvég helyreigazítási kérelemmel fordult lapunkhoz. A kérelmet ebben a cikkünkben tettük közzé.

http://www.hir24.hu/belfold/2014/10/31/orban-nem-tudja-elviselni-a-kritikat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ne hazudj!
  2014-10-31 18:47:36, péntek
 
 
2014. okt 30.
Ne hazudj!
írta: Edgar Swan

Rohannom kell, sík ideg vagyok. Ezért kérem az érzékenyebb lelkű olvasókat, inkább a Mária rádiót hallgassák a blog olvasása helyett, mert az úri modoromat momentán nem találom.

Egyébként is rühellem, ha idiótának néznek, de amikor ezt tömegesen teszik, ráadásul az adómból élő képviselők/politikusok, akkor végleg felmegy bennem a pumpa.

Elsősorban megkérném a nagyon okos, sziporkázó intellektusú megszólalókat az összes médiában, menjenek a búsba.

Nem akarom többé hallani, hogy háááromválasztásonnyertafideszbaszodéskuss!, mert az nem érv semmire.

Nem érdekel továbbá, hogy Habony Árpád tud olvasni (amennyiben olvassa a kezében tartott újságot és nem a nyilvános klotyó papírhiányát óhajtja kompenzálni), Orbán Ráhel svájci tanulmányai is hidegen hagynak, Vida Ildikó magánéletének tiszteletben tartására ívesen szarok, valamint nem hiszem el, hogy balliberálisprovokátorpártagitátorbűnözők rohamozták meg a Fidesz székházat, ezerelmútnyócévmilló kárt okozva.

Tojok továbbá arra, hogy a békék menetelnek, vagy sem, Tarlóssal, vagy nélküle. Nem veszem be, hogy a netadó nem is adó, amúgy sem a nép gyenge vállára terhelik, hanem a népnyúzórohadékharácsolómulti fogja megfizetni, amire Varga Mihály és Németh Szilárd személyesen vigyáz majd, Selmeczi Gabriella pedig kivont kiflivel felügyeli az eseményt.

A Hír Tv. mártírjai sem érdekelnek, emeljen nekik szobrot a gazdájuk. Hogy a tüntetéseken hány volt/jelenlegi/jövőbeli MSZP-DK-MLM-KFT-IKEA tag volt jelen, ki mit csinált, szintén nem érdekel.

Eddig a kormányközeli (értsd: a kormány bélrendszerében tenyésző) média legfrappánsabb megfejtése a netadó miatti tiltakozásnak: Direkt csinálta a FŐNÖK! Mert már unta az ellenzék szerencsétlenkedését és gondolta: segít a nyomorultakon. Láss csodát, megint NEKI lett igaza, az egészet SVÁJCBÓL, fél kézzel szervezte meg, áldassék a lába nyoma is! Most, hogy célt ért és felrázta az ellenzéket, elegánsan zsebre vágja a kezét, sercint egy szotyihéjasat és visszavonja a kamu-netadót! Tadaaaam! Amúgy meg Obama jóban van a Bunge tulajdonosával, arról nem beszélve, hogy Obamát lepénzelte az ármánykodó bukottbaloldal, egy Nokiás dobozra való kitűzővel, reklámtollal és házilag főzött barackpálinkával! Na, erre varrjál gombot, magyar paraszt!

Ezekkel szemben azt gondolom, a tüntetések azért robbantak ki, mert nem csak nekem van teli a puttonyom Orbán országlásával, hanem másoknak is. Valamint nem csak én nem viselem jól, ha idiótának néznek, hanem mások sem. Ennyire rohadtul egyszerű ez.

Innen is üdvözlöm Habony Árpádot, Orbán Viktort és Vida Ildikót (apropó! előkerült már a hölgy?), valamint minden kormány,- párt,- és hímtagot. Most, hogy tisztáztuk a senkit nem érdeklő részleteket, sorolom, mire kellene választ adni. Persze, távolról sem teljes a lista, de majd az utcán is el fog hangzani néhány, abban biztos vagyok.

- a NAV-ot érintő vádak tisztázása, átlátható és teljes körű kivizsgálása (kevés fenyegetőzni, hogy aki beszél róla, az rombolja az amúgy sem létező adómorált és látens hazaáruló)

- Matolcsy működése, nagyívű tervei, különös tekintettel az ingatlanok iránti szenvedélyére

- minden kormánytag (beleértve a családtagok, rokonok, ismerősök, szomszédok) valós vagyoni helyzete, meggazdagodásuk igaz története

- az állami földpályázatok elbírálásának menete, a nyertesek személye

- trafik, kaszinó, tankönyv, nyelvoktatás, szerencsejáték ügyben teljes átláthatóság

- Kishantos letiprásának valódi oka és az új tulajdonos tervei

- a Takarékszövetkezetek államosítása

- a sehonnan sehová nem haladó devizamentések sora

- az Uniós források elköltése, különös tekintettel a KÖZGÉP-re

- az önkormányzatok, különféle hivatalok, oktatási intézmények önállóságának teljes megvonása

- a katolikus egyház beszivárgása a politikába

- a baromi drága, ámde tandíjmentes felsőoktatás silány helyzete

- stadionokra költött millárdok

- a magánnyugdíj-vagyon elkobzása, a pénz elherdálása, az ígért -személyre szóló- számlák megnyitása

- a vörösiszap-katasztrófa kapcsán felajánlott (civil) pénzek elszámolása

- a parlagfű-mentesítésre összegyűlt adószázalékok önkényes átcsoportosítása

- az ócsai lakópark

- a brutálisan magas ÁFA

- Paks II.

- baltás gyilkos kiadása

- az Unióval kapcsolatos tervek, a kapcsolat folyamatos romlása

- az USA ellenséggé nyilvánítása

- a norvég-magyar viszony megromlása

- a putyini Oroszország dicsőítése, példaként való gyakori emlegetése

- a civil szervezetek folyamatos vegzálása

- hazugságok áradata

- közmunkások abnormálisan nagy serege

- a tényleges munkanélküliségi mutatók

- az államháztartás nem csökkenő hiánya

- devizaárfolyamok

- létminimum alatt élők tömege

- külföldre vándorlás megállítása

- az egészségügy állapota

- kitiltási botrány tisztázása

- korrupciós vádak kivizsgálása

- az internetre kivetni kívánt adó VALÓDI célja

A mindenkire mutogatás helyett be kellene fejezni a hazudozást, mégpedig igen gyorsan.

Kormányzati reményekkel szemben nincs annyi hülye ebben az országban, mint azt szeretnék. Az embereknek elegük van, válaszokat akarnak és változásokat akarnak.

Ezen semennyi hazug baromság nem fog változtatni.

A kiafaszomazadajcstomi által megénekelt nettó büdösbogarak a valóságban szentjánosbogarak és bevilágítanak a sötétbe.

Akkor is, ha a mocsok is láthatóvá válik.


http://orditok.blog.hu/2014/10/30/nehazuggya
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ugyanmár, főnök!
  2014-10-31 18:46:10, péntek
 
  2014. okt 31.
Ugyanmár, főnök!
írta: Edgar Swan

Drága híveim, kedves imádóim! Hát szép dolog ez? Kicsit kihúzom a lábamat és máris megy a cirkusz? Arra jövök haza, hogy beszartam, mert el akarjátok venni a hatalmamat? Normálisak vagytok? Hát hiszen minden úgy lesz, ahogy ti akarjátok, kedveseim! Mindent meg tudok igérni, amit csak akartok! Nyugodjatok már le, mindjárt jön a Jézuska! Mars haza szaloncukrot hámozni!

Nyugi, imádott (értsd: engem imádó) népem! Hallom a hangotokat (mi a francot üvöltöztök?!), meghajtom a beosztottaim fejét akaratotok előtt. Lassan mondom, hogy én is értsem: NEM LESZ NETADÓ! Ebben a formában nem. Máshogy igen, de addigra lecsillapodtok. Mindenki induljon oszlásnak. Majd konzultálok veletek nemzetileg, béke van és szeretet. Megbeszéljük, én közben átnevezem, kitalálunk valami jól hangzó körítést és BE FOGOM VEZETNI! Hogy miért? Mert eldöntöttem és kész. Kapjátok be addig is, drága híveim.

Más változás nem lesz, drága barátaim. Építjük tovább a stadionokat a pénzetekből, ne aggódjatok.

Az Uniós pénzeket a barátaim kapják továbbra is, mert ők híven szolgálnak engem és nem ordibálnak az utcán.

A törvényeket módosítjuk szükség szerint, visszamenőleg is, igen. Ha kell, naponta. És? Van hozzá közötök?

A választási törvény például úgy fog alakulni, hogy egy ember lesz egy választási körzet és otthon szavaztok. Majd egy hűséges Fidesz aktivista viszi a választói ívet és fogja a kis kezeteket, nehogy rossz helyre ikszeljetek nekem. Ezt a zalaptörvénybe is belevéssük, hogy örüljetek.

A média szabadságának védelmében csak a kormányt támogató, dicsőítő írások jelenhetnek meg. Aki nem akar ebben részt venni, az nyugodtan írhat a virágba borult pitypangról, egy erre létrehozott bizottság átolvassa (csak azért, hogy ne maradjon benne helyesírási hiba) és már lehet is publikálni. Totális szabadság, ez az elvem!

Az internet is teljesen szabad marad! Személyesen lehet majd regisztrálni a különféle fórumokra. Ha valaki kommentelni akar, csak bemegy a hivatalba személyivel, lakcímkártyával és már meg is kapja a belépési kódot. Erre azért van szükség, mert a magyar sertésállomány drámaian lecsökkent, nemzeti érdekünk emelkedő pályára állítani a létszámot. Aki magyar, összetart velem!

A szociális kiadásokat átalakítjuk, hogy jó legyen nektek, drága, imádott népem! A sok élősködő nyugger csak nyűg ennek a büszke és szabadságharcos nemzetnek a nyakán, elszívja az életerőt országunk ütőerén csüngve. Lassan, óvatosan csökkenteni kell a nyugdíjakat, az özvegyi nyugdíjat meg kell vonni, meg ilyenek. A rokkantakkal is kezdeni kell valamit, mert makacsul kapaszkodnak a szerencsétlenek. A költségvetésbe, naná!

A tankönyveket személyesen én fogom írni a következő tanévtől. Ha nem érek rá, akkor majd Matolcsy kolléga beugrik helyettem, lektorálni pedig Schmitt Pál fogja.

Az állami földeket én osztom továbbra is, de ne aggódjatok, el fog egyszer fogyni. Akkor már nem kell osztani, pihenhetek. Majd hozunk valami nemzetileg nagyon jó kis törvényt, aminek alapján a bérlők meg is vehetik fillérekért a bérelt földeket. Jó lesz, meglátjátok!

Paks II. megépítem, ha bele zöldültök, akkor is. Putyin a barátunk, jegyezzétek meg! A hitelt holnaptól el is kezditek törleszteni, drágáim.

Ezzel szemben az USA az ellenségünk, meg még hazudik is, mint a vízfolyás! Az Uniót is utáljuk, csak a pénz kell tőlük, a hülye ötleteiket tartsák meg maguknak! Vannak nekünk saját hülye ötleteink, nem szorulunk importra!

Hamarosan teljes lesz a foglalkoztatás. 6 és 100 éves kor között mindenki köteles lesz közmunkában részt venni! Nem tűrjük az élősködőket! Aki nem dolgozik, ne is egyék! Aki dolgozik, az se!

Az üzletek vasárnap zárva tartanak, hogy el tudjatok menni a családdal templomba, aztán pedig koldulni, vagy kukázni. Kedvetek szerint választhattok, mert itt szabadság és demokrácia van! Akinek marad egy kis pénze, az elköltheti a nemzeti CBA-ban, mert az nyitva tart vasárnap is, hogy a nemzetet szolgálja! Dupla áron kedvetekre vásárolgathattok, barátaim.

Folytatjuk a rezsicsökkentést, mint a vöcsök!

A televízió adás hétfőnként szünetel, hogy ki tudjátok pihenni a vasárnapi dőzsölést. Hallgassatok rádiót. Remek, lábbal tekerős áramfejlesztők vannak. Olyan, mint egy szobakerékpár. Ugyanis áram nem lesz reggeltől estig. Minek? Süt a napocska, láttok villany nélkül is. Majd kiírunk egy ügyes gyertyaüzlet-koncessziót. Bárki szabadon pályázhat, majd én megmondom, ki nyeri el a kereskedés jogát.

Ti csak ne aggódjatok, barátaim! Én gondoskodom mindenről, gondolok mindenre és megoldok mindent.

Ti csak élvezzétek az életet, napozzatok az államilag kijelölt napozókban, serénykedjetek uraitok földjén, csinosítgassátok kunyhóitokat. Az asszonyok szüljenek, hogy sokan legyünk. A gyermekek tanuljanak (hittant), aztán 16 éves korukban vegyék ki a kapát megfáradt szüleik kezéből.

Tündérország lesz itt hamarosan, egyet se búsuljatok! Hadat üzenünk az USA-nak (meg mindenkinek, aki nem tetszik), kilépünk az Unióból, független és boldog ország leszünk! Valóságos csoda lesz, ahogy élünk. Hogy még élünk. Együtt, egymás kezét fogva indulunk nemzetileg a boldog középkorba.

Minden úgy lesz, ahogy akarjátok. Nem akartok netadót? Nem lesz! Igérem!

Hülyék.

Utánam, híveim!

http://orditok.blog.hu/2014/10/31/ugyanmar_fonok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Századvég csak egy pénzmosoda - Mellár Tamás (frissített)
  2014-10-31 18:30:21, péntek
 
 
2014. október 31., péntek 8:26 Napi.hu

A Századvég csak egy pénzmosoda - Mellár Tamás (frissített)

Azért jöttem el a Századvégtől, mert kiderült számomra, hogy a műhely csak egy pénzmosoda - mondta Mellár Tamás közgazdász a Népszabadságnak.

A közgazdász szerint az internet használatáért most is kell fizetni, s annak van adótartama is.

Miért rossz az internetadó?

Miért kellene rá kivetni büntetőadót? Ez nem alkohol vagy cigaretta, a nettől nem kell megóvni a fogyasztók egészségét. A netnek köszönhetően gyorsabban hozzájutunk az információkhoz. Ha ezt a szolgáltatást megdrágítjuk, akkor az azzal jár, hogy lassítjuk a gazdasági hatékonyságot és növekedést. Ráadásul a netadótól várt, 20-30 milliárdos bevétel a költségvetés egészét nézve nem tétel. Ha ezt a kormányzati körök nem tudják, akkor alkalmatlanok a munkájukra. És akkor is pancserok, ha nem tudják, hogy azok a gazdaságok a legversenyképesebbek, amelyeknek az infokommunikációs szektora a legerősebb - fogalmazott a konzervatív professzor, a KSH volt elnöke.
A Századvég Zrt. tiltakozik és perel
Mellár Tamás sarkos megfogalmazása kapcsán a Századvég Gazdaságkutató Zrt határozottan tiltakozik az ellen, hogy a szellemi műhely pénzmosoda lenne.

Keresztesi Péter, a Századvég kommunikációs igazgatója hangsúlyozta, hogy a társaság minden esetben a jogszabályoknak és a szerződéses kötelezettségeinek megfelelően végzi a munkáját. Emlékeztetett arra, hogy Mellár 2010. május 12-től 2011. március 31-ig állt a Századvég Gazdaságkutató alkalmazásában, amikor - a munkáltató kezdeményezésére - közös megegyezéssel távozott onnan. Ezalatt a Századvég egyetlen minisztérium részéről sem rendelkezett megbízással.

Mellár ellen a cikkben szereplő, teljességgel valótlan állításai miatt a Századvég Gazdaságkutató a jóhírneve megsértése miatt haladéktalanul peres eljárást indít - mondta a Napi.hu-nak Keresztesi Péter.

Orbán nem az a vezető, akinek tanácsot lehet adni

Egyszerűen rájöttem, hogy amit a Fidesz akar, abban nem vehetek részt. Több alkalommal beszéltem Orbánnal, és számomra világossá vált, hogy ő nem az a vezető, akinek tanácsot lehet adni, akivel lehet értelmesen beszélni. Amikor három-négy ember társaságában ki mertem jelenteni, hogy ne, haragudj, de ebben nincs igazad, akkor megállt a kés levegőben, Varga Miska rángatta a kezemet, hogy ne mondjak ilyet, és egyből látszott, hogy Orbán a kritikát abszolút nem tudja elviselni. Mostanra normális közgazdasági szakértő egy se maradt a kormányfő mellett - számolt be élményeiről Mellár.

Az egész Századvég csak egy pénzmosoda

Arra a kérdésre, hogy miért jött el a Századvég Gazdaságkutató Zrt. kutatási igazgatói posztjáról, Mellár azt mondta: "azért jöttem el, mert számomra kiderült, hogy az egész műhely csak egy pénzmosoda. Jöttek a megrendelések a minisztériumoktól, hogy csináljunk ilyen kutatást, meg olyant, én meg kutatási igazgatóként azt mondtam, hogy nem tudjuk megcsinálni, mert ehhez nem értünk. Ne törődj vele, mondták, akkor is meg kell csinálni, valamit kaparjatok össze, aztán majd úgy is ki fogják fizetni. Akkor döbbentem rá, hogy én csak aláírni kellettem. A minisztérium utalja a pénzt, én aláírom, s a miniszterelnök tanácsadói fölveszik nálunk a nagy pénzt, miközben nem végeznek érdemi munkát. Azért kaptak nálunk pénzt, merthogy tanácsadóként nem tudták őket kifizetni. Azóta az összes ember, akit én vittem a Századvéghez, eljött onnan, mert látták, hogy nincs szükség igazi szakmai munkára."


http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_szazadveg_csak_egy_penzmosoda_mellar_tamas.5 88905.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
NEM VaGYUNK KOMMUNISTÁK
  2014-10-31 18:26:40, péntek
 
  2014. október 31., péntek

NEM VAGYUNK KOMMUNISTÁK


Mondta a miniszterelnök, miután hazatért legutóbbi svájci magánlátogatásáról, melyeknek természetesen semmi közük sincs ahhoz, hogy Svájc a jövő évtől kiadhatja a bankszámlák adatait.
,,Több dúsgazdag magyar levelet kapott a svájci bankjától - állítja a napi.hu - melyben az eddig maximális diszkrécióról és titoktartásról híres magánbankok, mint amilyen a UBS vagy a Credit Suisse, arra figyelmezteti a címzetteket, hogy a magyar hatóságok megkeresésére kiadhatják az adataikat.
Mindennek következtében megindult, és az elmúlt hetekben felerősödött a svájci bankokban tárolt többszáz milliárd forintra becsült magánvagyonok kiáramlása."
Ami igaz - igaz, kommunistáknak ezek az erkölcsileg-politikailag lepukkantak semmiképpen nem mondhatók, elég csak összehasonlítani azt a vagyont, melyet a most elhunyt Lázár György (nyugodjék békében)- aki tizenhét évig volt miniszterelnök - halmozott fel Lázár János (csak a látható) vagyonával, aki természetesen csak saját személyes értékéhez igazította felhalmozásait...
Így a kijelentés masszívan megállja a helyét, különösen akkor, ha eszünkbe jut, hogy az amerikai Cosa Nostra alapításánál Don Corleone szó szerint ezekkel a szavakkal fordult a többi maffiózóhoz.
Csapataink harcban állnak, lerövidítjük a frontvonalat, gondolta, hiszen még a szomszéd kórterem lakója, Napóleon sem bírt el egyszerre több ellenséggel, úgyhogy itt volt az ideje a tehermentesítésnek.
Már csak egy biztonsági intézkedés van hátra, a futball-ultrák lecsendesítése.
Nem kétséges, hamar ki fog derülni, hogy a véna-szkenner alkalmazása nem fér össze az egyenes magyar néplélekkel, ezért azokat gyóntatófülkékkel fogják helyettesíteni, melyben a vétkes szurkoló megvallhatja s egyben meg is bánhatja bűneit.
Mea klumpa, mea klumpa, ugye, majd a hangszóróból felhangzik Kubatov baritonja: ego te absolvo in nomine Viktor et Gáspár et spiritus sancti - feloldozlak fiam, mondj el három mocskos zsidót meg énekeld el az indul a vonat Auschwitzba című szent zsoltárt...
Megoldjuk a problémákat, azért vagyunk, nem igaz?
Persze nem kell azt hinni, hogy ezzel az ügy le lesz zárva, majd kettészedjük a problémát és amit nem tudtunk egyben lenyomni a társadalom torkán, azt majd letuszkoljuk apránként.
Merthogy a pénz igennagyon kellene, ugyanis el kellene kezdeni kicsit félretenni is, vészterhesebb időkre, ha esetleg béütne a szentkuti búcsú, oszt megvadulna az Unió is.
Merthogy a saját teljesítményből fakadó pénzforrásokkal adott esetben hordhatnák ki a leveleket a kormány tagjai, a kisműtéteket az államtitkárok végezhetnék halkéssel és cukorspárgával, míg a nyitott szívműtéteknél Lázár Jankó asszisztálhatna a Vezérnek - majd kérnek kölcsön lovassági kardot a koronát őrző délceg vitézektől.
Egyébként is, ez csak egy apró félreértés volt, merthogy az emberek ugye hülyék, hiszen internetadót látnak, miközben a kormány egy technikai módosítással a távközlési adót akarta kiterjeszteni - mert “a távközlés áthúzódik az internetre" -, ráadásul ezt is a szolgáltatóknak kellett volna fizetniük, fogalmazta meg a Vezér.
Amit aztán majd ráterheltek volna a fogyasztóra, ami teljesen logikus lépés, hiszen ha például a magyar társadalom szaporítani akarja a jólképzett hotel-menedzserek számát, akkor is a szülők fizetik Orbán Ráhel tizenötmilliós képzésének számláját, de ők előrelátóbbak, mint az internet-szolgáltatók, és már jóelőre áthárították ezt a költséget a magyar fogyasztóra - te is fizetsz belőle másfél forintot.
Ne legyenek illúzióink, az internet keresztény-nemzeti alapon szabályozva lesz, visszaállítjuk az internet 1944. március 19. előtti állapotát, az internetadó helyett bevezetjük az egér-adót, úgyis sok kárt tettek idén a termésben, elették a libák elől a kukoricát, megérdemlik!
Akinek egere van, az fizetni fog, mint a katonatiszt.
Eleinte csak havidíjat, majd később napidíjat, ami azért lesz humánus, mert míg az egérért havonta akár hatezret is kell fizetni, addig a napidíj csak négyszáz forint lesz annak, akinek lesz egértartási engedélye.
Kétféle egér lesz, az egyik cincog, ha a fenekét nyomkodják, míg a másik nem csinál semmit, ez kicsit többe kerül majd, mert nem idegesíti a felhasználót.
Az internetre anyagot feltölteni pedig az eddigi anarchisztikus állapotoktól eltérően csak egy helyen, a Gyorskocsi utcában lehet majd, ezzel az eljárások egyszerűsítésének és a bürokrácia csökkentésének követelményét is teljesítjük.
A Vezér tudatta népével azt is - és itt van az eb elhantolva - hogy január közepén nemzeti konzultációt kell indítani az internetről, benne az internet szabályozásáról és a pénzügyi kérdésekről, mert “választ kell kapnunk arra a kérdésre, hogy az interneten keletkező hatalmas extra profit hova lesz, és nem lehetne-e annak egy részét itt tartani Magyarországon, és bevonni a költségvetésbe".
A konzultáció vége 2015 első negyedévének, félévének végére várható - fűzte hozzá.
Hogy mitől extra az a profit, azt nem tudom, másrészt meg ez a szép fogalmazás bizony-bizony azt takarja, hogy csak meg akarják adóztatni az internetet, merthogy a ,,nem lehetne-e annak egy részét itt tartani Magyarországon, és bevonni a költségvetésbe" - bizony ez adóztatást jelent.
Pofátlanság, kér magának háromnegyed év egérutat, addigra az amerikaiak csak elkussolnak, aztán verheti a nyálát a sok geek, vagy gyík, vagy ki is, - úgy a nyakába csördítjük az adót, hogy még a nagymamája is zokogni fog!
És már megint ki fog szopni: hát a csóringer, mert a gazdagnak fussa, ugye, majd kicsit mélyebben merít a közpénzből, oszt jónapot, de a nagymama, aki azért fizeti a netet, hogy lássa a gyerekét meg az unokáit legalább a képernyőn, az bizony nagyokat fog cuppantani vénségére, főleg, ha megadóztatják a nyugdíját, vagy elveszik, amit szegény papa után kapott idáig.
Szegény, szegény hülye népem, megint hasbaakaszt téged ez a gátlástalan maffiózó.
Majd azért menjél tapsolni neki, meg ordítsd, hogy Vik-tor, Vik-tor, most meg ússzál egyet diadalmámorban, hiszen győztél, mint a Márton napi lúd a szépségversenyen.
De már neked is serceg a zsír a serpenyőben, párolódik a káposzta - lila, nem vörös, hiszen nem vagyunk mi kommunisták, megmondta Don Viktor Corleone is!
Azért, mielőtt nekiállsz békamenetelni, olvasd el figyelmesen a jövő évi adójogszabályok tervezetét is, és ha nyugdíjas vagy, számold ki az 1.8 százalékos nyugdíjemelésedet, aztán hidd el, hogy ez fedezi az inflációt.
A hit, az nagyon fontos.
Tulajdonképpen miért jó az neked, ha látsz, ha nem vakon botorkálsz a világban?
Nézni is rossz ezt a sok szemétséget, nemde?

Hinni kell.
Vagy inni...


http://www.pupublogja.hu/2014/10/nem-vagyunk-kommunistak.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lavinává nőheti magát a dollár kiszorítása
  2014-10-31 18:16:16, péntek
 
 
Lavinává nőheti magát a dollár kiszorítása
2014.10.29 13:39


A Zarubezsnyeft energetikai vállalat végrehajtotta első olyan olajszállítását Belorussziába, aminek a kifizetése már rubelben történt, nyugati valuta közbeiktatása nélkül. A fordulópontot jelentő eseményt a vállalat közleményben hozta nyilvánosságra. A kőolajexport kifizetése a Zarubezsnyeft helyi leányvállalatának számlájára történt nemzeti valutában, ami valóban fordulópontot jelent, mert mindeddig dollár kellett közbeiktatni a nyersanyagszállítmányok kifizetésére. Ez nem csak a valutaátváltás pluszköltségeivel és árfolyamkockázattal tette nehezebbé a kifizetéseket, hanem azt is szükségessé tette, hogy az importban érdekelt országok jelentős dollártartalékkal rendelkezzenek.

Az orosz kormány korábban kifejezte szándékát arra vonatkozóan, hogy kiszorítsa a dollár használatát a térség energiapiacáról. Ennek érdekében igen gyakorlatias lépéseket tesznek; az energetikai vállalatok lehetővé teszik a partnerországok számára, hogy dollár közbeiktatása nélkül rubelben vagy jüanban is fizethessenek a szállítmányokért. A kőolaj árát rubelben fogják jegyezni a moszkvai értéktőzsdén, a közeljövőben pedig a Gazprom is átáll arra a gyakorlatra, hogy az orosz gázért rubelben és euróban is lehet fizetni, dollár közbeiktatása nélkül.

Mindez a dollár értékét rontja, a rubel értékét pedig fokozza hosszú távon. Az eurázsiai országok ugyanis nem kötelesek már jelentős dollártartalékot felhalmozni, hogy kifizetéseiket intézzék. A dollárra a kereslet emiatt egyre csökken, a rubel kereslete pedig fokozódik, ami az orosz valuta értékét emeli az elértéktelenedő amerikai pénzzel szemben.

Ezzel vége az amerikai "Új Világrend" pénzügyi talapzatának. A dollár monopóliumhelyzete megbomlik. Mindeddig gyakorlatilag a dollár volt a világvaluta; mindennek az értékét dollárban mérték a globális piacon, és a fejlett országok kénytelenek voltak dollárt felhalmozni, ha importálni akartak. Ez a monopolhelyzet azonban leomlik, helyét a globális pénzpiacon is a multipolaritás veszi át. Többé nincs egyetlen világvaluta; több féle pénzben lehet fizetni a nyersanyagokért, és ami az energiapiacon megkezdődött, igen hamar átgyűrűzik majd a gazdaság más szektoraiba is.

http://www.hidfo.net/2014/10/29/lavinava-noheti-magat-dollar-kiszoritasa
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jövőre kezdődik a nemzeti konzultáció
  2014-10-31 18:13:16, péntek
 
 

Jövőre kezdődik a nemzeti konzultáció - tudatta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Az MTI Kocsis Máté Facebook-oldalán közzétett tájékoztatása alapján azt írta, hogy a párt szeretné a lehető legtöbb fórumon meghallgatni az emberek véleményét, ezért 2015 elején “nemzeti konzultációt fogunk lefolytatni az internetről", benne az internet szabályozásáról és a pénzügyi kérdésekről.

Emellett szakmai egyeztetéseket kezdeményeznek a szolgáltatókkal és szakmai szervezetekkel. Ezek előkészítéséért, a nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért és az egyeztetések, viták lebonyolításáért Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő lesz felelős - tudatta Kocsis Máté. - Hir24

ja, hogy nem is a netadóról lesz a konzultáció, hanem az egész internetről? fú, hát itt olyan arcbarúgás lesz, hogy a fal adja a másikat, tán még a pornót is betiltják. vagy elő lehetne venni a blogok kötelező regisztrációjának ötletét.

esetleg kötelezővé tehetik a netes szerencsejátékot a vajnánál és betiltják vasárnap a netes vásárlást is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ellopták a szürkemarhát a gátról, elvezették öt kilométerre,
  2014-10-31 18:05:40, péntek
 
 
Ellopták a szürkemarhát a gátról, elvezették öt kilométerre, levágták, elkapták őket


markoferko
bűnügy
ma 16:50


Forrás: sm33Forrás: sm33

A rendőrök három férfit fogtak el, akik tiszakeszi külterületéről tulajdonítottak el egy növendék szürkemarha bikát.

Október 25-én éjfél körüli időben két férfi egy - a tiszakeszi gát mellett kipányvázott - szürkemarhát a legelőhelyétől csaknem öt kilométerre elvezette, majd ott levágta. Az elkövetők időközben értesítették harmadik társukat, aki egy autóval a helyszínre ment, a feldarabolt állatot és tettestársait (de nem feldarabolt tettestársait!) hazavitte, majd a zsákmányolt húst egymás között szétosztották.

A tulajdonos két nappal később találta meg jószága maradványait, és értesítette a rendőrséget. A tiszaújvárosi rendőrök elkapták a tolvajokat. (police.hu)

http://444.hu/2014/10/31/elloptak-a-szurkemarhat-a-gatrol-elvezettek-ot-kilometer re-levagtak-elkaptak-oket/


///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////


Meg már odalett a pénz, amit a szavazásért kaptak.
Balog Zoltán meg több milliós kártérítést adott át a 3 cigónak az elszenvedett becsületsértésük miatt és hogy amíg előzetesben vannak nem folytathatták dicséretes tevékenységüket
"O. István 22 éves, B. Gyula 56 éves és L. Zsolt 34 éves tiszakeszi lakosokat"

Orsós 'uccai harcos' István, Bogdán 'éjcaka hercege' Gyula, Lakatos 'szándokan' Zsolt?
jaj more ezek megint lopnak jaj more megint győzött az előítélet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi a különbség az ebola és a NAV igazgató között?
  2014-10-31 17:51:59, péntek
 
  - Mi a különbség az ebola és a NAV igazgató között?
- ???
- Az ebola bejutott Amerikába.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Először szólalt meg az orosz külügy hazánk ügyében - súlyos
  2014-10-31 17:23:29, péntek
 
  Először szólalt meg az orosz külügy hazánk ügyében - súlyos a helyzet
2014, október 31 - 11:24


Tegnap portálunk is beszámolt róla: az orosz külügyminisztérium szerint nem diplomatikusak André Goodfriendnek, a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivőjének azok a megjegyzései, amelyeket a magyar kormány Oroszországgal kapcsolatos politikájáról tett. Az orosz megszólalás igazolja Vona Gábor gondolatait.

Mint ismert, André Goodfriend egyebek mellett kijelentette, hogy Magyarországnak támogatnia kellene az Európai Unió Oroszország elleni szankcióit, nem pedig arról folytatni megbeszéléseket egy ilyen instabil időszakban, hogy adjanak autonómiát az Ukrajnában élő magyar kisebbségnek. Az amerikai ügyvivő bírálta Orbán Viktor miniszterelnök Oroszország-politikáját több vonatkozásban is, köztük a Déli Áramlat gázvezeték megépítésének támogatását, a paksi atomerőmű fejlesztéséről kötött orosz-magyar szerződést, amelyről azt mondta, "nem teljesen átlátható".

"Terjedelmes nyilatkozat, szó se róla, (az ügyvivő) Magyarországot is helyre tette, Oroszországba is belerúgott, és a kisebbségi magyarok ügyét is elrendezte" - írta erre reagálva Facebook oldalán Marija Zaharova, a moszkvai diplomáciai tárca információs és sajtóosztályának igazgatóhelyettese.

"Őszintén szólva a diplomácia elmélete és gyakorlata mind ez idáig kategorikusan kizárta azt a helyzetet, hogy egy másik állam hivatalos képviselője nyilvánosan értékelje annak az országnak a politikáját, amelyben akkreditálva van. Belegondolni is szörnyű abba, mi történne, ha hasonló kijelentést tenne valaki az orosz nagykövetek vagy képviselők közül. Már látom is a különféle publikációk kifejezéseit: "Oroszország új régi birodalmi ambíciói", "Az orosz medve újra fenyegeti Európa szuverenitását", "A Kreml diktátuma működésben" - írja Zaharova.

Minderről az MTI számolt be.

Zaharova Facebook-bejegyzésében azt is megemlíti: "Az embernek az a benyomása, hogy a Varsói Szerződés a háttérben még mindig működik, és annak politikai konzultációs bizottságát az USA vezeti". Ez a mondat Magyar Távirati Iroda anyagából már kimaradt.

Félig hideg-, félig forró háború folyik

Az orosz megszólalás igazolja azokat a gondolatokat, melyeket Vona Gábor tett közzé tegnap Facebook-oldalán. A Jobbik elnökének bejegyzését sokan kritizálták - főként a balliberális oldalról - úgy beállítva azt, mintha zavaros összeesküvés volna, ám Zahavora megjegyzései alátámasztják a politikus által írtakat. Íme Vona Gábor bejegyzése:

"...Tőlünk nem is olyan messze elképesztő tét mellett elképesztő erejű geopolitikai játszma zajlik. Oroszország és az Egyesült Államok folytat félig hideg-, félig forró háborút Ukrajna területén. Ebbe a játszmába keveredik bele egyre jobban Magyarország földrajzi közelsége miatt. Az amerikai titkosszolgálat munkája egyre erőteljesebb és érzékelhetőbb volt az elmúlt hónapokban. A Kovács Béla-ügy már ennek volt a része, amit a Fidesz vagy nem akart, vagy nem tudott értelmezni, és azt csupán a saját választási érdekei mentén igyekezett használni. Nos, most már a Fidesz is tudhatja, igazam volt, amikor azt mondtam korábban: az ukrán konfliktus begyűrűzött Magyarországra is.

A civilnek látszó tüntetés mögött tehát minden bizonnyal ott van az amerikai titkosszolgálat, amely igyekszik az oroszokkal is kokettáló kormány pozícióit gyengíteni, de legalább megmutatni neki, hogy nem engedi a csapodárságot. Szinte beismerő erejű volt az a nyugati sajtótámogatás, amit a megmozdulás kapott, valamint az amerikai diplomata személyes jelenléte is önmagáért beszél. A tüntetések további menetét tehát eszerint kell értékelnünk. A Fidesz egyébként magára vethet, mert a magas labdát ő dobta fel a hatalmi gőgjével, a tévedhetetlenségbe merevedett stílusával, a folyamatos csalárdságával, mellyel egyre több embert haragít maga ellen..."

Az orosz külügy először szólalt meg Magyarország ügyében, ez is bizonyítja a helyzet súlyosságát. S talán az is elgondolkodtató, hogy miért kapott hideget-meleget Vona Gábor, miután rávilágított arra, mi is zajlik a háttérben...

alfahir.hu

http://alfahir.hu/eloszor_szolalt_meg_az_orosz_kulugy_hazank_ugyeben_sulyos_a_hel yzet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/55 oldal   Bejegyzések száma: 541 
2014.09 2014. Október 2014.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 541 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.