Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
897 méterre lőtt nyíllal döntött világrekordot...
  2018-09-05 11:39:26, szerda
 
  897 méterre lőtt nyíllal döntött világrekordot egy magyar íjász
2018. 09. 04. 24.hu

Négy kategóriában döntötték meg a világrekordot a magyar íjászok az egyesült államokbeli Wendoverben megrendezett távolsági versenyen.

897 méterre lőtt nyíllal döntött világrekordot egy magyar íjász
Mónus József az MTI-nek elmondta: többek között amerikai, ausztrál, brit, francia és kanadai versenyzők vettek részt a rangos viadalon, amelynek egyetlen célja, hogy az adott kategóriában megdöntsék a világcsúcsot.

Mónus közölte: a nemzetközi szövetség (World Archery Federation) bírói által hitelesített mérés során 897,66 méterre lőtte a nyílvesszőjét, és így közel 25 méterrel döntötte meg a korábbi (873,26 m) csúcsot.

Mónus a Facebookon azt írta, eredeti célja az volt, hogy a 907-es pozsonyi csata emlékére 907 méter fölé repítse a nyilát, mivel ez nem sikerült, így kis csalódás is jutott az öröm mellé. A rekord után sok időt nem hagyott magának pihenni, mert a hazaérkezést követően már utazott is tovább Kirgizisztánba a Nomád Világjátékokra.

Mónusné Ruszin Anna 643,94 méterrel tartja az új világrekordot (a régi 619,49 m volt), míg kategóriájában Mónus László 747,59 méterrel (733,21 m), Prokaj Kiara pedig 578,5 méterrel (482,86 m) ért el új csúcsot.


Mónus József László: A Magyar Zászló mindenek felett!

Kedves Barátaim!

A Magyar Zászló mindenek felett!

Helyszin:
Amerikai Egyesült Államok , World Archery és USA Archery világrekord lövő versenye:
Felad: 4 világrekord meglövése a World Archery listáján, illetve 907 méter fölé lőnöm a Pozsonyi Csata tiszteletére

Sikerült a lehetetlen, mondhatná bárki!
Ani és Kiara után Lacival voltunk a soron, hogy legyőzzük a világ legnagyobb lövőinek eredményét, hogy új világcsúcsot állítsunk fel!
Ani 619,49 méterre lőtt 643,94 métert!
Kiara a korábbi 482,86 ra lőtt 578,5 métert!
Majd jöttünk mi is.
Előbb Laci lőtt egy elképesztően nagyot, ami azt jelentette,hogy egy világlegenda lövését kellett túllőnie!
733,21 métert kellett túllőnie a világrekordhoz egy 45 fontos céllövő íjjal!
Hihetlenül akart , küzdött, szerelt , fontolgatott, kivárt majd lőtt! Lőtt és győzött!
747,59 métert lőtt Immár a ANi és Kiara mellé zárkózott fel a világrekordok lövésében!

Ezután következtem!
Nem lehet 60 # céllövő íjjal 873,26 méter fölé lőni!
Ugyanis ez volt az ügyeletes világrekord!
Lőhetetlen távolság ebben a stílusban!
Lőttem mert kellet lőnöm! Hiszen mindenki elvárta tőlem!
Fáradt voltam! Az elmúlt idők terhei azért nyomott hagytak bennem!
Odaálltam hát ! Körbevettek szeretteim , a Farkas csapat!
Vártam a pillanatot, amikor ellőhettem a nyílvesszőt!
Majd jött a bemérés, a hitelesítés!
Képzeljétek a 873, 26 méteres világrekorddal szemben 897,66 métert sikerült lőnöm!
897 méter ami pár méterre volt a 907 méterhez képest!
szomorú is vagyok és boldog is!
Itélje meg mindenki maga!

897 méterre lőtt nyíllal döntött világrekordot egy magyar íjász


Azt hiszem a Farkas csapat megtett mindent a maga erejéhez képest a zászlónk becsületéért!

Mindegyikőtök akik velem voltatok akár gondolatban is, köszönöm hiteteket, soraitokat !
Érezzétek magatoknak ezeket a világrekordokat!
Érezzétek a 897 számot egykori múltunk nagy valószínűséggel fontos dátummá alakított jelképévé!

Holnap leszáll a repülőm Magyarországon, de 3 óra múlva indulok a Kurultáj csapattal harcolni Kírgiziába a Nomád World Game játékokra!
Segítségetekre szükségem van!
Kérlek benneteket gyertek velem oda is hitetekkel!

Barátsággal a Farkas!
Facebook

Link

forrás: Nemzeti Hirhalo <hirhalo@nemzetihirhalo.hu>


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szabadkőműves terv a katolikus Egyház tönkretételére...
  2018-09-03 07:13:56, hétfő
 
  Szabadkőműves terv a katolikus Egyház tönkretételére

(Az alábbi elképesztő dokumentum egy két évvel ezelőtt elhunyt magyar katolikus pap hagyatékából való. Alig pár napja, hogy a pap személyes iratcsomói közül előkerült. Szerzője, múltja, eredete ismeretlen, s mivel őrzője már meghalt, tőle megtudni sem áll módunkban. Hasonló fajtájú irományok már régóta keringenek a világban. De különös tekintettel a legújabbra, a luganoi tanulmányra, illetve arra a tényre, hogy korunkban mind az abban, mind az itteniben leírtak szinte szó szerint beteljesedtek már, fel kell tételeznünk, hogy valódi utasításokkal állunk szemben.)

A szabadkőműves nagymester irányelvei a szabadkőműves katolikus püspökök számára 1962. márciusában - Valamennyi szabadkőműves testvér küldjön jelentést ezen döntő fontosságú utasítások megvalósulásának előrehaladását illetően;

- Átdolgozva 1993 októberében a végső stádium számára;

- Valamennyi, a katolikus Egyházban tevékenykedő szabadkőművesnek a következőket kell kézbe vennie és keresztülvinnie.

1. Távolítsák el Szent Mihályt, a katolikus Egyház védelmezőjét minden imából a szentmisén belül és azon kívül egyszer s mindenkorra. Távolítsák el szobrait, mondjátok, hogy elterelik a figyelmet Krisztusról.

2. Szüntessétek meg a bűnbánati gyakorlatokat a nagyböjti időben, mint pl. a pénteki hústilalmat, vagy a böjtölést. Akadályozzátok meg az önmegtagadás minden aktusát, helyükbe az öröm, a boldogság és a testi szeretet aktusai lépjenek. Mondjátok, hogy "Krisztus már kiérdemelte számunkra a mennyországot", és hogy "minden emberi erőlködés hiábavaló". Mondjátok az embereknek, hogy "vegyék komolyan az egészségükkel való törődést". Bátorítsátok őket a húsevésre, főleg a disznóhúséra.

3. Jelöljetek ki protestáns lelkipásztorokat, hogy vizsgálják felül és deszakralizálják a szentmisét. Hintsétek el a kételkedés magvait az Oltáriszentségben való valóságos jelenléttel kapcsolatban, és bizonygassátok, hogy az eucharisztia - a protestánsok hitéhez közelebb állóan - csak kenyér és bor, és csupán jelképesen értendő. Alkalmazzatok protestánsokat az iskolákban és a szemináriumokban. Bátorítsátok az ökumenét, mint az egységhez vezető utat. Vádoljatok meg mindenkit az Egyház iránti engedetlenséggel, aki a valóságos jelenlétben hisz.

4. Tiltsátok meg a latin miseliturgiát, a szentségimádást és az énekeket, mert ezek a titok iránti tisztelet érzését hozzák létre. Állítsátok be ezeket jósok "hókuszpókuszaiként". Az emberek így már nem fognak a papokra, mint nagy intelligenciájú és tiszteletreméltó, titokzatos személyekre fölnézni.

5. Bátorítsátok a nőket, hogy a templomban ne hordjanak kalapot. A haj szexis. Követeljétek, hogy a nők előimádkozók, áldoztatásnál kisegítők, diakonisszák és papok lehessenek. Ezt demokratikus eszmeként állítsátok be. Alapítsatok női szabadságmozgalmat. A templomba járók öltözzenek lomposan, ez a szentmise jelentőségét csökkenteni fogja.

6. Ne engedjétek, hogy az áldozók a szentostyát térdelve vegyék magukhoz. Mondjátok meg a szülőknek és a nevelőknek, hogy tartsák vissza a gyerekeket attól, hogy áldozás előtt és után a kezüket összekulcsolják. Mondjátok nekik, hogy Isten úgy szereti őket, ahogy vannak, és azt akarja, hogy teljesen fesztelenül érezzék magukat. Szüntessetek meg a templomban minden térdelést és térdhajtást. Távolítsátok él a térdeplőket. Mondjátok az embereknek, hogy a szentmise alatt állva tegyenek tanúbizonyságot.

7. Szüntessétek meg a szakrális orgonazenét. Vigyétek be a templomokba a gitárokat, a zsidó hárfákat, dobokat, a "lábdobogást", és a "szent nevetést". Ez megakadályozza az embereket a személyes imában és a Jézussal való társalgásban. Ne adjatok időt Jézusnak, hogy a gyerekeket vallásos életre hívja meg. Adjatok elő az oltárnál liturgikus táncokat izgató hatású ruhákban, színdarabokat és koncerteket.

8. Vegyétek el az Istenanyához és Szent Józsefhez szóló énekek szakrális jellegét. Mondjátok, hogy tiszteletük bálványimádás. Tegyétek nevetségessé azokat, akik ragaszkodnak tiszteletükhöz. Vezessetek be protestáns énekeket. Ez azt a látszatot fogja kelteni, hogy a katolikus Egyház végre elismeri, hogy a protestáns az igazi vallás, vagy legalábbis egyenrangú a katolikussal.

9. Minden himnuszt szüntessetek meg, a Jézushoz szólókat is, mert ezek az embereket boldog gyerekkorukra emlékeztetik, ami viszont arra a békére emlékezteti őket, melynek gyökere az Istenért való önmegtagadás és vezeklés szigorú élete. Vezessetek be új énekeket, meggyőzve így az embereket, hogy a régebbi rítusok valahogy helytelenek voltak. Bizonyosodjatok meg róla, hogy minden szentmisében legalább egy olyan ének van, amely nem említi Jézust, hanem csak az emberek iránti szeretetről szól. A fiatalságot lelkesíteni fogja, ha a testvéri szeretetről hall. Prédikáljatok a szeretetről, toleranciáról és egységről. Jézust ne említsétek. Tiltsátok meg az Eucharisztia bármilyen formában való hirdetését.

10. Távolítsátok el az oltárról a szentek ereklyéit, és aztán magát az oltárt is. Helyettesítsétek pogány, megáldatlan asztalokkal, amelyek alkalmasak élő áldozatok bemutatására a sátáni miséken. Töröljétek el azt az egyházi törvényt, amely kimondja, hogy szentmisét csak ereklyét tartalmazó oltáron lehet bemutatni.

11. Hagyjatok fel azzal a gyakorlattal, hogy a szentmisét a tabernákulumban lévő Oltáriszentség előtt Mondjátok. Ne engedjétek, hogy a misézésre használt oltárokon tabernákulum legyen. Az asztal úgy nézzen ki, mint egy ebédlőasztal. Hordozható legyen, hogy jelezze: ez nem egy szent dolog, hanem valami, ami kettő célt szolgál, pl. konferencia-asztalként, vagy kártyaasztalként. Később legalább egy széket állítsatok az asztalhoz. A pap üljön ezen, jelezve, hogy áldozás után - az étkezés után - kipiheni magát. A szentmise alatt a pap soha ne térdeljen, vagy hajtson térdet. Étkezéseknél nem szoktunk térdelni. A pap széke álljon a tabernákulum helyén. Bátorítsátok az embereket, hogy a papot tiszteljék és ne az Eucharisztiát, neki engedelmeskedjenek és ne az Eucharisztiának. Mondjátok nekik, hogy a pap a Krisztus, ő a Fő. A tabernákulumot helyezzétek egy másik helyiségbe, látókörön kívül.

12. Tüntessétek el az egyházi naptárból a szenteket, bizonyos időben mindig néhányat. Tiltsátok meg a papoknak, hogy a szentekről prédikáljanak, kivéve, ha azok az evangéliumban szerepelnek. Mondjátok, hogy a templomban esetleg jelenlévő protestánsok megütköznének rajta. Kerüljetek mindent, ami a protestánsokat zavarná.

13. Az evangélium olvasásakor hagyjátok ki a "szent" szót, pl. "Evangélium szent János szerint" helyett Mondjátok egyszerűen "Evangélium János szerint". Ez azt jelzi majd az embereknek, hogy már nem kell őket tisztelni. Írjatok folyamatosan új bibliákat, amelyek azonosak a protestáns bibliákkal. Hagyjátok el a Szentlélekkel kapcsolatban a "szent" szót. Ez megnyitja majd az utat. Hangsúlyozzátok Isten női jellegét, mint szerető anyáét. Ne engedjétek az "Atya" szó használatát.

14. Minden egyéni imakönyvet tüntessetek el és semmisítsetek meg. Akkor elmaradnak a Jézus Szívéhez, Szűz Máriához, Szent Józsefhez szóló litániák, valamint az áldozásra előkészítő imák. Akkor az áldozás utáni hálaadás is fölöslegessé válik.

15. Minden angyalszobrot és -képet is tüntessetek el. Ellenségeink szobrai miért álljanak ott? Nevezzétek őket mítosznak, vagy esti mesének. Ne engedjétek, hogy az angyalokról beszéljenek, mert az protestáns tagjainkat elriasztaná.

16. Töröljétek el az ördögűzésre használt kis exorcizmust, munkálkodjatok azon, és hirdessétek, hogy elhitessétek az emberekkel, ördögök nincsenek. Mondjátok, hogy a Bibliának ez a kifejezésmódja a gonoszság megjelölésére szolgál, és nincs jó sztori gazember nélkül. Akkor majd a pokolban sem hisznek, és nem is félnek attól, hogy odakerülnek. Mondjátok, hogy a pokol csupán Isten jelenlétének a hiánya, és ez nem is olyan borzasztó, hiszen az élet ott ugyanolyan, mint itt a földön.

17. Tanítsátok, hogy Jézus csupán ember volt, akinek fivérei és nővérei voltak, és hogy ő gyűlölt mindenfajta intézményt. Mondjátok, hogy szerette a prostituáltak társaságát, különösen Mária Magdolnáét. Mondjátok, hogy a templomokat és zsinagógákat nem használta, és azt tanácsolta, hogy ne engedelmeskedjenek az egyházi elöljáróknak. Mondjátok, hogy nagy tanító volt, aki azonban tévútra jutott, amikor az egyháztanítóknak nem engedelmeskedett. A keresztről nem mint győzelemről, hanem mint vereségről beszéljetek.

18. Emlékezzetek rá, hogy apácákat rávehettek hivatásuk feladására, ha hiúságukra, kedvességükre és szépségükre apelláltok. Engedjétek, hogy megváltoztassák szerzetesi ruhájukat, ez automatikusan oda fog vezetni, hogy eldobják a rózsafüzért is. Mutassátok meg a világnak, hogy a zárdákban nézetkülönbségek vannak. Ezzel a hivatásokat kiszáríthatjátok. Mondjátok nekik, hogy a habitusban nem akceptálják őket, és ez az emberek előtt is rontja hitelüket.

19. Égessetek el minden katekizmust. Mondjátok a hittantanároknak, hogy Isten szeretete helyett tanítsák a gyerekeket Isten embereinek a szeretetére. Az érettség jele, ha valaki nyíltan szeret. Legyen a "szex" szó használata mindennapos a hittanórákon. Csináljatok új vallást a szex"-ből. Vigyetek "szex-képeket" a hittanórákra, hogy a gyerekeket a tényekkel megismertessétek. Győződjetek meg róla, hogy a képek jól érthetőek legyenek. Bátorítsátok az iskolákat, hogy a szexre való nevelésben haladó gondolkodásúak legyenek. A szexre való nevelést a püspökségeken keresztül vezessétek be, így a szülők nem fogják kifogásolni.

20. Zárjátok be az összes katolikus iskolákat azáltal, hogy csökkentitek a szerzetesi hivatásokat. Mondjátok a nővéreknek, hogy ők fizetés nélküli szociális munkások, s az Egyház meg akar szabadulni tőlük. Ragaszkodjatok hozzá, hogy a katolikus világi tanítók ugyanolyan fizetést kapjanak, mint az állami iskolákban. Alkalmazzatok nem-katolikus tanerőket. A papok ugyanolyan fizetést kapjanak, mint a hasonló világi tisztviselők. Minden papnak le kell vennie a reverendát és a keresztet, hogy így mindenki számára elfogadható legyen. Tegyétek nevetségessé azokat, akik nem tartják ehhez magukat.

21. Semmisítsétek meg a pápát azáltal, hogy egyetemeit megsemmisítitek. Válasszátok le az egyetemeket a pápától. Mondjátok neki, hogy akkor a kormány támogatja őket. Változtassátok meg a vallásos intézmények nevét és adjatok nekik porfán nevet. Mondjátok, hogy ez ökumenikus. Létesítsetek ökumenikus tagozatokat minden egyházmegyében. Gondoskodjatok róla, hogy ezek protestáns ellenőrzés alatt legyenek. Ne engedélyezzetek imádságokat a pápáért vagy Máriához, mert ez az ökumenét elbátortalanítaná. Hirdessétek, hogy a megyéspüspökök tekintendők az illetékes tekintélynek, a pápa csupán egy reprezentációs figura. Mondjátok az embereknek, hogy a pápa tanítása csak szórakoztatásra szolgál, de különben nincs jelentősége.

22. Támadjátok meg a pápa tekintélyét azzal, hogy életkor-határt szabtok hivatalának. Ezt mindenáron vigyétek keresztül.

23. Legyetek merészek. Gyengítsétek a pápát püspöki szinódusok rendszeresítése által. A pápa akkor csak egy reprezentációs figura lesz, mint Angliában, ahol felső- és alsóház uralkodik és a királynő onnan kapja parancsait. Aztán gyengítsétek a püspökök tekintélyét, egy ellenintézményt hozva létre papi szinten. Mondjátok, hogy a papok így kapják meg a megérdemelt elismerést. Ezután gyengítsétek a papok tekintélyét laikus csoportok létesítésével, amelyek uralkodnak fölöttük. Ezáltal annyi gyűlöletet lehet kelteni, hogy még a bíborosok is el fogják hagyni az Egyházat, és az Egyház immár demokratikus lesz.

24. Csökkentsétek a papi hivatásokat úgy, hogy a laikusok elveszítsék az irántuk való tiszteletet. Egy nyilvánosságra hozott papi botrány hivatások ezreit fogja megsemmisíteni. Dicsérjétek az elbukott papokat, akik egy nő iránti szerelemből mindent feladtak. Nevezzétek őket hősöknek, heroikusoknak. Mártírként tiszteljétek a laicizált papokat, akik úgy el voltak nyomva, hogy nem tudták tovább elviselni. Ítéljétek el és Mondjátok botrányosnak, hogy papi hivatást gyakorló szabadkőműves testvéreink nevét nyilvánosságra hozzák. Legyetek toleránsok a homoszexualitással szemben a papok esetében. Mondjátok az embereknek, hogy a papok magányosak.

25. Kezdjétek azzal, hogy templomokat zártok be paphiány miatt. Nevezzétek ezt gazdaságos és jó üzleti gyakorlatnak. Mondjátok, hogy Isten mindenütt meghallgatja az imát. Így a templomok extravagáns pénzpazarlást jelentenek. Először azokat a templomokat zárjátok be, ahol régimódi hagyományokat ápolnak.

26. Használjatok fel gyenge hitű laikus bizottságokat és papokat, akik minden Mária-jelenést és minden állítólagos csodát, különösen a Szent Mihály arkangyallal kapcsolatosakat, gyorsan elvetnek és elítélnek. Biztosítsátok, hogy a II. Vatikáni Zsinat után semmi ilyesmit ne ismerjenek el. Mondjátok, hogy a tekintéllyel szembeni engedetlenség, ha valaki követi az üzeneteket, vagy gondolkozik róluk. A látnokokról Mondjátok, hogy engedetlenek az egyházi tekintéllyel szemben. Hozzátok őket rossz hírbe, és akkor senkinek sem fog eszébe jutni, hogy figyelemre méltassák az üzeneteket.

27. Válasszatok egy ellenpápát. Mondjátok, hogy ő visszahozza a protestánsokat az Egyházba, és talán még a zsidókat is. Ellenpápát úgy lehet választani, ha a választási jogot a püspökök kapják meg. Akkor majd annyi pápát választanak, hogy az ellenpápát kompromisszumként lehet kinevezni. Mondjátok, hogy az igazi pápa meghalt.

28. Szüntessétek meg a szentáldozás előtti gyónást a II. és a III. osztályos gyerekeknél, hogy ne legyen már nekik fontos a gyónás, a mikor a IV., V. vagy felsőbb osztályba kerülnek. Akkor a gyónás el fog tűnni. Vezessétek be a csoportos gyónásokat (csendben) és a csoportos feloldozásokat. Mondjátok az embereknek, hogy ez a paphiány miatt van így.

29. Engedjétek a nőket és laikusokat áldoztatni. Mondjátok, hogy ez a világiak ideje. Kezdjétek azzal, hogy a szentostyát kézbe adjátok, mint a protestánsok. Mondjátok, hogy Krisztus is hasonlóan cselekedett. Gyűjtsetek néhány ostyát templomainkban a "fekete-misékhez". Aztán adjatok a személyes áldozás helyett egy edénybe ostyákat, amelyeket haza lehet vinni. Mondjátok, hogy Isten ajándékát így lehet a napi életbe belevinni. Alkalmazzatok áldoztató automatákat és nevezzétek azokat tabernákulumoknak. Mondjátok, hogy a béke jelét át kell adni egymásnak. Biztassátok az embereket, hogy járjanak körbe, hogy így az áhítat és az imádság meg legyen szakítva. Ne vessetek keresztet, hanem helyette a béke jelét alkalmazzátok. Mondjátok, hogy Krisztus is kiment, hogy tanítványait üdvözölje. Ne engedjetek semmilyen ájtatosságot ebben az időben. A papok fordítsanak hátat az Eucharisztiának, és a népnek adjanak tiszteletet.

30. Az ellenpápa megválasztása után oszlassátok fel a püspöki zsinatokat, papi egyesületeket és plébániákat. Tiltsátok meg a papoknak, hogy megkérdőjelezzék az új irányelveket. Mondjátok, hogy Isten az alázat kedvelője, és gyűlöli azokat, akik tiszteletet keresnek. Vádoljátok mindazokat, akik megkérdőjelezik az egyházi tekintéllyel szembeni engedetlenséget. Bátortalanítsátok el az Isten iránti engedelmességet. Mondjátok az embereknek, hogy ezeknek az egyházi vezetőknek kell engedelmeskedni.

31. Adjátok meg az ellenpápának a legfőbb hatalmat, hogy követőit kiválaszthassa. Kiközösítés terhe alatt parancsoljátok meg mindenkinek, aki Istent szereti, viselje a vadállat jelét. Ne nevezzétek azt a "vadállat jelének". Keresztet ne vessetek az emberekre és ők sem magukra. (Ne is áldjanak.) A keresztvetést bálványimádásnak és engedetlenségnek kell nevezni.

32. Nyilvánítsátok a régi dogmákat hamisaknak, kivéve a pápa tévedhetetlenségéről szólót. Mondjátok, hogy Jézus Krisztus forradalmár volt, de sikertelen. Mondjátok, hogy az igazi Krisztus hamarosan eljön.

33. Parancsoljátok meg a pápa minden alattvalójának, hogy a "szent keresztes háborúban" harcoljanak az egyetlen "világvallás" elterjesztése érdekében. Csak a megválasztott ellenpápának kell engedelmeskedni. Mondjátok az embereknek, hogy meg kell hajolniuk, ha a nevét kimondják. A sátán tudja, hogy hol van az összes elveszett arany. Hódítsátok meg könyörtelenül a világot.

Ez hozza meg az embereknek azt, ami után mindig vágyódtak: "A béke aranykorát".

(Magnificat Meal. Movement International, P. O. boksz 353, Toowoonba, Australia 4350) katolikus-honlap

forrás: https://www.facebook.com/notes/268126953275166/
Link

XVI. Benedek pápa gondolkodik lemondásán áprilisban, amikor betölti 85. életévét.
2012. március 18., 9:09

Az olasz napilap, a "Libero" szerint XVI. Benedek pápa gondolkodik lemondásán áprilisban, amikor betölti 85. életévét. (Andrea Tornielli írja Vatikánból) . /De már a Vatican Insider is/Valószínűleg nem kerüli el a figyelmet az a címlapon lévő hír, hogy a pápa lemondásán gondolkodik 2012 tavaszán. Antonio Socci újságíró is megerősítette a hírt. Ahogy Socci írja, mostanra ez igazzá válhat, bár Joseph Ratzinger nem szeretné, ha idő előtt kiszivárogna a hír. Viszont a "sugdolózás" elég magas szinten kering már erről a Vatikánban ahhoz, hogy megérdemelje a figyelmet. A pápa nem utasította el annak lehetőségét, hogy lemond, amikor betölti a 85.évet. Socci emlékeztet arra, hogya feltételezés teljesen egyezik azzal, amiről egyébként Ratzinger beszélt egy könyben lévő interjúban (Luce del Mondo - A világ fénye), amikor a kérdező Peter Seewaldnak :"Amikor egy pápa világosan tudatára ébred annak, hogy sem fizikai, mentális és pszichés képességei sem állnak rendelkezésre ahhoz, hogy képes legyen elvégezni feladatát, amit rábíztak, akkor meg van a joga ahhoz - és bizonyos esetekben kötelessége is - ,hogy lemondjon." Egy másik bekezdésben azon tűnődött, vajon képes lenne ellenállni ennek.

Jöhet Péter...a római...Ő lesz az utolsó pápa a jóslatok szerint ....

Meglátjuk....

Ez volt a hivatalos hír. Viszont tudjuk, hogy a Vatikán mit képvisel (persze papíron a katolikus egyházat....bla-bla-bla....), de azt is tudjuk, hogy a Római Császárság máig létező és az egész világra kiterjedő okkult érdekszféráját....melynek jelképei nagyon is jól mutatják a kapcsolatot az ősi Saturnalia - hittel, melynek kihagyhatatlan eleme maga a "Fényhozó"... (hogy ki ő?...na ez házi feladat.) De ez a kép segíteni fog, hogy Te is lásd, valami nagyon nem stimmel....

Malakiás jóslatai eddig mind igaznak bizonyultak. Viszont az ide tartozó jóslata igazán érdekes és elgondolkodtató. Próféciája szerint II. János Pál pápa halála után már csak két pápája lesz a Római Katolikus Egyháznak. Malakiás az összes pápát látta előre, így feltételezhetjük, hogy nem tévedett. XVI. Benedek pápa az "Olaj Dicsősége" címet viseli Malakiás jóslataiban, és sok érdekesség olvasható róla is, de most összpontosítsunk az Utolsó Pápára. Az ő nevét is látta Malakiás, úgy fogják hívni, hogy Petrus Romanus, azaz Romai Péter.

Íme egy idézet:

,,A Szent Római Egyház utolsó üldöztetése idején Római Péter ül a trónon, aki számos megpróbáltatás közepette táplálja a nyájat, s mikor ez is elmúlik, a Hét Domb Városa mindenkorra elpusztul, s a szörnyű Bíró ítéletet mond az embereken."

Arra még senki nem adott választ, hogy a "Szörnyű Bíró" kit, vagy mit takar, de egy biztos: a pápaságra esélyes jelenlegi bíborosok között csak egy Péter van, Erdő Péter, aki magyar.

A jóslatokat még egy érdekes véletlen támasztja alá. Miután II. János Pál pápát örök nyugalomra helyezték, már csak egy hely maradt a pápai temetkezési helyen Vatikánban. A jóslat szerint Vatikán is el fog pusztulni, talán Romai Péter ott pusztul el, vagy az Apokalipszis utáni üldöztetések során, nem tudni. Egyes elméletek szerint az első pápa, Szent Péter is magyar volt. Talán így teljesedik be a kör. A próféciák nem csak az utolsó pápáról, hanem az Antikrisztus eljöveteléről is szólnak.

Link




Az Illuminati jelképe XVI. Benedek pápa auditóriumában.

XVI. Benedek pápa lemondó nyilatkozata
Link

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.08 2018. Szeptember 2018.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 21 db bejegyzés
Összes: 361 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 10
  • e Hét: 263
  • e Hónap: 444
  • e Év: 6460
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.