Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Talmud tűzdémonjai és a Média
  2019-08-30 06:08:37, péntek
 
  Két és fél éve áldoz engem továbbra is minden tüzével és energiájával a Talmud összes tűzdémonja, melyek hatalmas égő hővel vannak körülöttem, úgy, hogy kibirhatatlan. Butaságokat álmodtatnak velem, aki soha nem álmodik emberként, már kibirhatatlan volt két éve júniustól. Fogságban vagyok, a Talmud születésem óta áldoz engem Braun Frigyes, vörös botos Jézus szereplője, Derláné Éva bárány szerepében, denevérek és egerek, patkányok, nyulak, felsorolhatatlan állati népe helyett, folyamatosan feszületre téve a világ bűneivel. Ezt bátran megtehetik, mert sem a tisztátalan lelkei, mint vas Rákóczi tér állandó ismétlő torülők ellen nem tehetek semmit, sem a tűzben járó démonjaik ellen, akár a halálreformátusai ellen Illéséknek, amik egyházakat nyitottak összetörésem, világapokalipszis rajtam történő végrehajtása után szerte a világban.

A vas média, amelyik Sztálin népeként Törőcsik, Frei Tamás általam ismert szereplői helyett feketemágiával és gyalázattal, nyomorba döntéssel áldozott meg a világ perverzeinek emelésével, anyám sorsának és a Begala sorsok ismétlésével az orosz felszabadító hadserege Putyinnak felemelésével, kitermelésével, gyalázatuk folytatásával és ismétlésével képeket mutat a homlokom előtt, toroz, bevásároltat, kábítószerén tart a II-es elmeosztályával továbbra is, mint ahogyan azelőtt tette, minden elmebeteg sorsát végrehajtva, tisztítva a II-es elmeosztály népének elmebetegeit kutyák berendezése mellett. Minden korát és idejét a világnak végrehajtotta, az övé Bochkor is, mely kitermelésével kezdte a medve korokat a kisebbik lányom megszülettetésével nálam Benkők sorsaként folytatásban, amit születésemkor kezdtek el Bródy apokalipszisét végrehajtva rajtam. Születésem óta áldozott maga helyett ringy-rongy királyként, aki indult a maszkabál miszk-maszk versenyén.
Illés, amelyik egykor nyelvi játékot játszott velem jelenleg a Föld mészárosa, Piros Piri szeretőjével a földönkívülieknek és a kékekkel állandó világapokalipszpist végrehajtva mészárolták le a világ emberiségét, megcsonkítva a kislányokat, mert Illés apokalipszise része a spanyol pusztító helyetti kislányáldozás is fülösszetöréssel. Az ő sorsukat Kék szeptember elsején iskolába mentem én világ történelemként ismételték, kitermelve a földönkívülieket születésem óta.

Nem látok kiutat ebből a helyzetből, ami két és fél éve történik, miután segítséget kértem azzal, hogy gyaláznak a nyolvanas évek óta, erre megtámadtak és folytatták azt, amit a Rákóczi téri cigánytelep elkezett a kékekkel és a II-es elmeosztályával a bibliai apokalipszisnek. Nem mondhatom el senkinek, hogy milyen iszonyatot érzek állandóan, mozognak rajtam az pusztítók és szellemvilágok. Az összes távol-keleti pusztító itt van az utcában, mivel ide sorolták be őket a nagypán Rákóczi teréhez, valamennyi elméletükhöz Ágneseik helyett engem áldoztak meg. István KOKO pusztítója cigányozott és köpködött minket, részt vett az egri 17-es csillag 1995-ös ismétlésében a megtámadásommal együtt a jungista aranysas elméletes pszichiáter és Mártika, mint napbaöltözött asszonya helyetti áldozásomban, akit a földönkívülieknek kellett volna elméletük szerint legyőzni. Mivel a Hunnia börtön Túri Ferencékkel rendezte be ambíciás terápiás fogadásomra a miskolci megyei kórház I-es pszichiátriáját, ahol az összes elméletet a Jehovával együtt Húsvétkor, 1995-ben összehozták, evangéliumuk és János levelezései olvastatása mellett, nem volt kitől segítséget kérnem. A pusztítók közül Ízisz elméletével az iker toronynak az űrpusztító támadott meg egyből születésemkor, ő hozott a városba hipnózisos gyalázatával az Ágneseknek. A Cseremisz pusztítóból három van, egyikük Zalatnay Sarolta Ki az úr a házban elméletes vaskommunista főszereplő, mint utolsó magyarnak mondott helyett támadott meg születésem óta, másik nagyfeszültségben rázott 1992. óta Toni Curtis csillag főszereplője helyett az Antológia Humanának. A kínai pusztító nem ártott.

Ezékiel pusztítója, akinek bemutattak fehér mini vászon ruhában, mint bibliai megtisztultat gyalázata közben a Soós névnek visszaszámol állítólag. Őt nemesítette emberré és megmentette Müller Péter Sziámi Mónika Showban bemutatott cigánytelepével a bibliájuk olvastatása közben.

A miskolci II-es elmeosztály a világapokalipszis összes szereplőinek is csapásainak vasfüggönyösökkel együtt a médiájukkal ismételte az összes bibliájukat, világkönyvtárával együtt a Szabó családnak, Eperjes farizeusaival, sakk-kártyájukkal, az összes halálreformátus megtisztításával együtt, amik a tériekhez tartoznak. Itt van az Őrház patikájuk, mellyel lezárták a vasfüggönyt a Habsburgokkal, Sztálin elméjével, itt van berendezve az összes vallása a világnak Rózsavölgyii néven, Rózsákkal. Éjjel-nappal kínoznak, égetik és szurkálják a szívemet, hatalmas tűzben égetnek, nem fogom kibírni ezt a kínzást. Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki. Kérem, jöjjenek segíteni, mert ezek könyörtelen mészárosok. Borsod megye a Földanya áldozását itt akarja lezárni, mint űrbabel vérgyalázattal történő létrehozói, azt mondták a dolgozói a városnak, hogy semmi különbség sincsen köztem és bármelyik városlakó között. Be fognak juttatni így az elméjükre, állandó égetéssel és kínzással.
Két vas találkozott itt, a Sztálin népe, amelyik állandó vasfüggönyt hajtott végre világrészek lezárásával, az emberek felszámolásával a miskolci Rákóczi térrel, valamint az ózdi 666 hamis prófétájának perverz vallásainak a népe, lírai karámjukkal, melyek Illés - Pisti helyett gyaláztak végig egy életen a világ összes szerepében, az összes szőrös reformátusával Szulák Andreának a II-es elmeosztályukról, amelyek meggyalázták és kiszurták a szemét Mohamed növényvédő népének, amit rajtam Szulák kivégzésként folyamatosan végrehajtottak. Itt van a miskolci II-es elmeosztály Hunnia börtön néven, melyek kakasként mészároltak le minket szivárvány színében a tökéletesség ellenes emberiség felszámolóinak, valamennyi nácijával a szőkék miatti értelmiség legyőzőknek, összes ide tartozó Heródessel kezdődő zsidó néppel, indiai cigányságával a temetőbrigádnak.Ők szokták felszámolni az országokat, utolsó emberekkel együtt. Ez volt látható a médiában 1997. óta. Hogy senki semmit nem tesz, azért van, mert a narancs Rákóczi tér a Hunnia börtönnel, mint világ-Magyarország trianon előtti teremtőivel világ-Magyarországot kíván az emberiség ellenes apokalipszisből létrehozni.

Hát ez lett a megváltó segítségből, nem tudok kimenni szégyenemben az utcára. Itt vagyok deformáltan, megcsonkítva két és fél éve várva a csodára, hogy nem játszanak tovább azok, akik jöttek segíteni, mert nem bírom a hatalmas erőt és tüzet, ami rajtam van, szívem égető kivájásával együtt, ugyanis ezek a miskolciak a narancs szívkivájók is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs segítség!
  2019-08-11 18:40:12, vasárnap
 
  Iszonyatos állapotban vagyok két és fél éve, majdnem ugyanolyan, mint azelőtt, amikor Király Linda sorsát hajtották végre 1998. óta, meg gyaláztak éjjel-nappal a kurvák és nemi csapások miatt.

Nincs hová feljelentést tennem, mert minden, ami történt velem, meghaladja az ésszerűség határait. Ha a velem történtekről írok, nem tudok helyesen fogalmazni. Meg mindenben utólag veszem észre a dátumelírást, fontos dolgok kihagyását. Nem voltam magamnál 1997. óta, amióta legyógyszereztek és leinjekcióztak a miskolci megyei kórház pszichiátriáján, ahová Szenes Andrea horkolása miatti csapással szállítottak be a gégészet helyett, miután megjelent napokig a hatalmas fekete árnyék elektromos szemekkel az ikerházban, mint Pataky Attila miskolci börtön Istene. Megbolondultam. Mindenkire bajt hozok, mint a gyerekeimre, akik még mindig nem tudják, mi történt velem, az őszinteségemmel. Most találtam meg 6 db 2001-es ajánlott blankettát, feljelentés tételeket az összes emberjogi bizottsághoz, a helsinkiekhez is, akiktől kértem az országból való elszállításomat. Még az Ensz-nek is írtam, de mivel nem tudtam, hogy mi történt velem pontosan, gondolom, meg sem tudtam kellően indokolni. Különösen úgy nem, hogy befolyásolva voltam az írásban.

Nem bírom tovább, aki nincs magánál, az ne éljen és ne számítson roncs formában segítséget senkitől. 61 év hatalmas idő, nincsen értelme visszaszámolni az áldozóimat, hiszen végig sztárkodták, utazgatták az elmúlt évtizetedet, egy pillanatig sem gondolva rám, mint nagy közös áldozatukra.

Meg mit is akarok megöregedve, megcsonkítva, meggyalázva, elmebeteggé nyilvánítva az országtól? Nekik így jobb, létrehozzák világ-Magyarországukat, amit még Gábor Zsazsáék szétszórásával kezdtek el, meggyalázva az embereket és az értelmiségeket a nemi csapások helyett. Én írok, közben elmebetegeznek a fórumosai Magyarországnak, annak az országnak, amelyik kivégzésem óta temetési ünnepét üli Magyarországnak az utolsó emberekkel. Nincs az embereknek bíróságuk, sem emberjogi képviseletük az egész világon, hiszen már ők lettek az emberek.

Nemsokára mindent letörölnek a netről, ami megmarad jeladásaimból, össze-vissza írt segítségkéréseimből, leplezésemből, minden hitével annak, hogy vége volt két és évvel ezelőtt, kaptam segítséget. Nincs erőm szembeszállni a II-es elmeosztályával és szentháromság tűzenergiájával. Kutyafuttatót építettek, ez lett a segítségből, a gyerekeim összezúzásával együtt az ország részéről. Ha megölöm magam, mi lesz a sorsuk? Hogyan mondjam el nekik előtte, mit tett velem nagy közös egyetlen áldozatként az ország emberré nemesítésével Keletnek, a cigányságnak, az utcanépeinek a sátánnak, amikkel kezdtek születésemkor? Miért hallgat minden utcanépe a lírai karámnak, az összes zenészével együtt a Nyomorultak együttes kezdetével 1967-ben? Miskolc megváltotta magát, lakossága szétment az egész világba, mint vas Rákóczi tér, amelyik a világkönyvtár állandó végrehajtásáért, nyomorba döntésekért, gyalázásokért, csonkításokért a felelős. Továbbra is ismételnek, még mindig itt vagyok a NagyPán Pszichografológiai utcájában, ahol jönnek-mennek a lakók szerepeik eljátszása után, kitermelésével mindig a névtáruknak. Marad a materializmusa a látható világnak, a titkos áldozásuk kezdve a távol-keleti pusztítókhoz írt elméleteivel az Ágneseknek titkon marad a világ urával, amelyik legyőzött a rózsakeresztes renddel, küszöb őreivel Csernobilkor, Mary Zsuzsa és Csepregi Éva sorsa és főszerepeik végrehajtásával Zoltán Erika Erikáival együtt. Undorodom a Duna tévéjétől a magyar filmekben Hunnia elmeosztály beavatást végrehajtó, főszerepemmel engem megáldozó világ-Magyarország létrehozóitól, trianoni bibliai olvastatásával 1995. óta a Hunnia börtönnek Müller Péter Sziámi, magyarok sztárja Mónika Showban bemutatott népével. A média a temetési ünnepemből él és toroz az összes újságírójával 1997. óta.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A penicilin feltalálója
  2019-08-07 14:43:21, szerda
 
 
A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt.
Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának, segélykiáltást hallott egy közeli mocsárból. Eldobta a szerszámait és odaszaladt a láphoz.
Egy rémült fiút talált ott, derékig elmerülve a fekete iszapban, aki kiáltozva próbálta kiszabadítani magát.
Fleming farmer megmentette a fiút a hosszú, borzalmas haláltól.
Másnap egy díszes hintó gördült a skót szegényes portájára.
Egy elegáns nemesember szállt ki belőle és a megmentett fiú apjaként mutatkozott be.
-Szeretném megfizetni neked - mondta, - hogy megmentetted a fiam életét.
- Nem fogadhatok el fizetséget azért, amit tettem - válaszolta a skót farmer és egy legyintéssel elutasította az ajánlatot. Ekkor a farmer saját fia jelent meg a család viskójának ajtajában.
- Ez a te fiad? - kérdezte a nemesember. - Igen - válaszolta büszkén a farmer.
- Akkor egyezzünk meg. Hadd biztosítsam neki azt az oktatást, amit az én fiam fog kapni. Ha a gyerek olyan, mint az apja, akkor bizonyosan olyan ember lesz belőle, akire mind a ketten büszkék leszünk.
IGY IS LETT!
Fleming fia a legjobb iskolákba járt és mikor eljött az ideje, diplomát szerzett a St. Mary's kórház orvosi karán Londonban, majd nemsokára az egész világ megismerte a nevét: ő volt a kíváló Sir Alexander Fleming, a penicillin feltalálója.
Évekkel később, ugyanannak a nemesembernek a fia, aki megmenekült a mocsárból, tüdőgyulladást kapott.
És ekkor mi mentette meg az életét?
A penicillin!
Hogy hívták a nemesembert?
Lord Randolph Churchill.
És a fiát?
Sir Winston Churchill.
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
Milyen színű a szomorúság...
  2019-08-01 18:04:22, csütörtök
 
  - Milyen színű a szomorúság? - kérdezte a csillag a cseresznyefát, és megbotlott egy felhőfoszlányban, amely gyorsan tovább szaladt. - Hallod? Azt kérdeztem, milyen színű a szomorúság?
- Mint a tenger, amikor magához öleli a napot. Haragosan kék.
- Az álmoknak is van színe?
- Az álmoknak? Azok alkonyszínűek.
- Milyen színű az öröm?
- Fényes, kis barátom.
- És a magány?
- A magány az ibolya színét viseli.
- Mennyire szépek ezek a színek! Küldök majd neked egy szivárványt, hogy magadra teríthesd, ha fázol. A csillag behunyta a szemét, és a végtelennek támaszkodott. Egy ideig így maradt, hogy kipihenje magát.
- És a szeretet? Elfelejtettem megkérdezni, milyen színű a szeretet?
- Pont olyan, mint az Isten szeme - válaszolt a fa.
- Na és a szerelem?
- A szerelem színe a telihold.
- Vagy úgy. A szerelem színe megegyezik a holdéval! - mondta a csillag.
Majd messze az űrbe bámult. És könnyezett.

Alkyoni Papadaki
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő írások  
Ha jó ügyet védesz, mitől is félhetsz?
  2019-08-01 15:11:26, csütörtök
 
  Ha jó ügyet védesz, mitől is félhetsz? Mi is történhetik veled? Letepernek, megrágalmaznak kirabolnak, meggyaláznak? Vádakkal fordulnak ellened, hamisan ítélnek?
Mindez nem változtat azon, hogy az ügy, melyet védtél, jó volt, és ezért jó volt az is amit csináltál, mikor a jó ügy védelmére szegődtél. Ilyenkor ne törődj senkivel és semmivel, csak az üggyel. Az ügy igazával, mert meg kell védened. Végül is tehetetlenek az igazsággal szemben. Letiporhatnak, de meg nem győzhetnek. Vádolhatnak, de meg nem hazudtolhatnak. Elvehetik életed, de nem vehetik el igazságod. Csak akkor nem vagy magányos az életben, ha jó ügyet szolgálsz. Nincs fizetség és jutalom az ilyen perben. De nincs alku sem. Ezért soha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz

/Márai Sándor/
 
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2019.07 2019. Augusztus 2019.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 60 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 454
  • e Hét: 2341
  • e Hónap: 4700
  • e Év: 56966
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.