Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/15 oldal   Bejegyzések száma: 144 
Wittner nem lesz még egyszer F
  2008-08-31 20:11:54, vasárnap
 
  Közös megegyezés: Wittner nem lesz még egyszer Fidesz-képviselő
2008-08-30. 20:25

A Kuruc.info hírportál információja szerint Wittner Mária több hónapja úgy nyilatkozott egy, a Fidesz minden országgyűlési képviselője által kitöltött, belső kérdőíven, hogy nem szeretne ismét még csak képviselőjelölt sem lenni a liberális pártban. Ugyanakkor már régóta azt beszélték a frakcióban, hogy Orbán Viktor nem kívánja ismét bejuttatni, így nem tudni, kinek a döntése korábbi, amely befolyásolhatta a másikat.

Bár a forradalmisághoz nem sok köze van a Fidesznek, szabadságharcos kakukktojásuk - mint Siklósi Beáék kitűnő, portálunkon keresztül DVD-n megrendelhető filmjében is elmondja - kitart Orbán Viktor mellett, de a pártba nem lépett be, és 2006. október 23. után az is felmerült benne, hogy visszaadja mandátumát (ezeket a mentségeket gyakran hangoztatja, mert azért ő is érzi, hogy nem jó helyen ül). ,,Kitartás" persze inkább egy nemes eszme mellett szükséges, nem pedig egy politikus oldalán, aki nem mellesleg egy többszörösen bukott, levitézlett, a rendőrök elől páncélozott autóban menekülő ,,vezénylő tábornok". És nem is a Parlamentet kéne otthagynia, csak a Fidesz-frakciót, melynek tagjaként sajnos belesodorták a hazánknak nem sok jót ígérő, kétharmados lisszaboni szerződés megszavazásába is.

Wittner részéről persze érthető az emberi hála Orbán iránt, aki képviselőnek felkérte őt, de tudnia kell, hogy csak transzparensként kihasználta a Fidesz, nem szívből kellett nekik. A szabadságharcosnő sok fejfájást okozott a liberális pártnak, mely a következő választáson épp emiatt nem teszi listán bejutó helyre. A szavazatokat meghozta, mehet...

Az országgyűlési Fidesz-frakcióban azt beszélik, hogy a Jobbik parlamenti bejutása nem állítható meg, így letettek arról, hogy a liberális szavazatok kárára próbáljanak meg voksokat gyűjteni a nemzeti radikálisoktól. Ráadásul az általuk még a kényszerűen befogadott, idős Wittner Mária alkalmankénti önjárósága is sok kellemetlenséget okozott, de bárki más, aktívabb közszereplővel csak még több vitájuk lenne. Ilyen pl. Morvai Krisztina, aki mindezek tetejébe Orbán belső riválisává is válhatna...

Csobay Noémi - Kuruc.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az autópályapénzek felosztása
  2008-08-31 18:46:32, vasárnap
 
  Az autópályapénzek felosztása miatt bomlott fel a koalíció?
2008.08.29. 11:45

Mivel imádjuk a fasza összesküvés-elméleteket, így olvassátok el a kuruc.info-on megjelent olvasói levelet. Vajon mi lehet igaz belőle? Semmi? Egy része? Mind? Dávid Ibolya 70-30-a mégis igaz? Vajon tényleg az autópályaépítési pénzek miatt bomlott fel a koalíció? Vagy ez csak egy hasonló sztori, mint a Gyurcsány és az óriási gáztározó?

"2008. március 25-én egy magukat hazafiaknak nevező csoport a GKM-ből feljelentést tett a Legfelsőbb Ügyésznél, Dr. Kovács Tamásnál befolyással való üzérkedésnek a BTK 256 §-a, és a megvesztegetésnek a BTK. 250 §-a alapján, alapos gyanú fennállása miatt. Alexander Zach osztrák szociáldemokrata parlamenti képviselő, valamint üzlettársa, Zoltán Aczel, Kóka János volt, Kákossy Csaba, mostani GKM miniszter és Puch László, az MSZP pénztárosa és a Parlament Gazdasági Bizottságának elnöke ellen. Az már csak hab a tortán, hogy a Központi Igazságügyi Hivatal elnökénél, Dr. Hatvani Erzsébetnél is bejelentéssel éltek Alexander Zach és Zoltan Aczel ellen, hiszen egyikük sem szerepel a hivatal honlapján mint lobbista.

Ez amúgyis egy érdekes történet, hisz Dávid Ibolya kibányásztatta, hogy a lobbitörvény életbe lépése óta (2006. szeptember elseje) a GKM-ben mind a mai napig egyetlen egy lobbista járt: Félix Péter a dohányzás ellen. Azt mindenki maga döntse el, hogy ez mennyire életszerű egy olyan minisztériumban, ahol súlyos százmilliárdokról döntenek.

Az utóbbi idők legnagyobb biznisze az autópályákon történő díjaknak az elektronikus beszedése. Kókáék az Aczel-Zach duó segítségével már meg is állapodtak, hogy a 10 %-os, több súlyos, két számjegyű milliárdos közvetítői díjból ki mennyit tehet el. De kifelejtették Gyurcsány Ferencet. A miniszterelnök nem egy olyan nagy mamlasz, mint Medgyessy Péter, és megfenyegette Kókát, hogy átstrukturálja a kormányát úgy, hogy a GKM visszakerül a szocikhoz. Mindezt úgy teszi meg, hogy majdan a szerződéseket vele kell megkötni. Ez aztán Kókának sok lett és erre azt mondta, hogy akkor szia koalíció. Mivel Kóka szerint a szocik max. a költségvetésig fogják kihúzni kisebbségi kormányzásban, ezért úgyis visszajönnek a Szadihoz, de akkor a miniszterelnököt már nem Fletónak fogják hívni. Ebben maradtak, és aztán jött, ami jött. Szegény Horváth Ágnes! Mégsem övé a történelmi szerep. Most aztán meg a két jó üzlettárs és barát előszeretettel anyázza egymást. Gyurcsány meglehetősen ideges, és idegességében fel is hívta direktben kollégáját, Alfred Guselbauert, az osztrák kancellárt. A beszélgetésről annyit lehet tudni, hogy igencsak erősen érdeklődött Zoltan Aczel es Alexander Zach személye iránt. A bécsi nagykövetet, Dr. Horváth Istvánt nem hívhatta, mert ő is a Puch klán veretes tagja. Horváthnak van egy tanácsadó irodája a Rózsadombon, a Szerána utcában. Itt székelt a luxemburgi nagyhercegség tiszteletbeli konzulátusa is, mert ezt a posztot is Horváth látta el. A cégben egyedüli segítőtársa az a Király Katalin, akinek az apja, Király Attila a Külügyben dolgozik és Horváthtal annak idején még együtt dolgoztak a bonni nagykövetségen. Mikor Horváthot kinevezték bécsi nagykövetnek, akkor a Horváth István Tanácsadói Irodát átruházta a feleségére. Ettől függetlenül az autópályaépítésben érdekelt osztrák cégek, a Porr Rt és a Strabag, ismerik mind a címet és a nagykövetet.

Puch a legutolsó kongresszus óta halálos ellensége Gyurcsánynak, mikor Szilvásyra ki akarta cserélni, mint MSZP pártpénztárnok. Aztán Puch több szavazatot kapott, mint Gyurcsány, és azóta az MSZP igazi urának érzi magát, s mindent megtesz azért, hogy Gyurcsányt eltakarítsák.

Csak kis anekdota, hogy a K&H botrányban nyakig benne lévő Puch (azért itt is voltak autópálya-ügyek rendesen) a Briton cég csodaautójával, egy full extrás Peugeot 603-assal járt. Mikor mindez kiderült, rándított egyet a vállán, és a kocsit lecserélte egy SUB-ra. Ez Magyarország. De menjünk sorjában. A 2002-es választási győzelem után az SZDSZ megszerezte a GKM-t. Ezt a szocik nagyon hamar megbánták és azóta dúl a háború. A szocik nem is értik, hogy lehettek ennyire ügyetlenek, mindenképp vissza akarják szerezni a GKM-t és a százmilliárdokat. Az igen csak erőtlen Medgyessy Péter tette az első kísérletet, melybe rögtön bele is bukott. Ki akarta rúgatni Csillag Istvánt és Réthy Imrét, aztán őt rúgták ki. Innen származik az az elhíresült mondása, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel. Mivel neki is van vaj a füle mögött, ezért igen hamar visszavonatták vele ezt az amúgy teljesen igaz elszólását.

2006-ban került előtérbe az Eurocontact cégcsoport és evvel az Aczel-Zach duó:
euró:Contact Hungary Tanácsadó Kft. - Cg. 01-09-721234;
statisztikai számjel: 13151728-7414-113-01,
adószám: 13151728-2-43, bejegyzésű cég cégjegyzésre jogosult tagja, továbbá fivére, Peter Aczel, valamint a szociáldemokrata osztrák parlament képviselője, Alexander Zach. Ugyanebbe az érdekeltségi körbe tartozik az Eurocontact Holding GmbH is, Stubenbastei 12/12, A-1010 Wien, melynek ügyvezető igazgatója: Zoltan Aczel. A cég regisztrációs száma: FN 281432x .

Ugyan erre a címre jegyezték be az Eurocontact Consulting GmbH-t, melynek cégvezetője Peter Aczel.
Regisztrációs száma: FN 289326f. A cégbirodalom része az EUROCONTACT Public Affairs GmbH Stubenbastei 12/12 , 1010 Wien, Wien, valamint az EUROCONTACT Public Affairs
- Aczel & Zach OEG, Görgengasse 32/15 , 1190 Wien, Wien. A cég címe egyben Zoltan Aczel bécsi magánlakásának a címe is; ezt a céget a már említett osztrák szociáldemokrata parlamenti képviselővel, Alexander Zach-hal közösen jegyzik. Ekkor vált Zoltan Aczel mobiltelefonszáma Magyarországon az egyik
legfontosabb telefonszámmá.

Az osztrák sajtó 2006. szeptemberében rengeteget cikkezett arról, hogy a csak két személyből álló Eurocontact miért kapott a Strabagtól 12,5 millió eurót és hogy ennek a pénznek hova lett a hűlt helye? Mivel találtak mindenféle feljegyzéseket, hogy a Puch követeli már a pénzt, meg hogy aztán meg is kapta, így feljelentés is született, és az ügyészség is nyomozott, de aztán ez az ügy is hamvába hullt. 12,5 millió euróért sok mindent és mindenkit meg lehet venni.

Aztán tavaly újra fellángoltak a hatalmi harcok a magyar adófizetők forintjaiért. Ismert, hogy tavaly Puch László, már nem a Briton csodaautójával érkezett, bent járt a GKM-ben és nagyobb részt követelt Kóka Jánostól az autópályák megrendelésért fizetett csúszópénzekből. Kóka kidobta Puchot, ennek a hírnek aztán rögtön lába is kélt a pletykás Budapesten. Erről még a Puch által finanszírozott magyar sajtó is cikkezett. Kóka szerint ugyanis van egy koalíciós megállapodás, hogy mindenki ott lop, ahol ő az úr, magyarán a GKM az övé és ők sem kapnak pénzt az MSZP-s ügyletekből. A koalíciós béke megmentése Zoltan Aczelra maradt, aki mind Puch Lászlóval, mind Kóka Jánossal bizalmi és kiterjedt üzleti kapcsolatokat ápolt már régebben. A kompromisszum eredménye az lett, hogy a cégekkel való tárgyalás továbbra is a GKM-ben és az Eurocontact érdekeltségeknél marad, de Puch László a kapott csúszópénzekből az eddiginél részesedést kap. A lobbizás célja, hogy a Strabag lobbista Aczel a Strabagnak és néha a Porr Rt.-nek minél több és nagyobb volumenű megbízatást szerezzen, valamint az ő érdekkörükbe kerüljön a magyar autópályák elektronikus fizetési rendszere. A GKM legfelsőbb vezetésének számításai szerint ez lenne az utóbbi öt év legnagyobb biznisze.

Kóka János, szintén egy autópálya-ügylet miatt tavaly nyáron lemondott a miniszterségéről. 2007. novemberben Azcel szervezésének eredményeként többször inkognitóban kint járt Bécsben, ahol többek közt a Porr AG és a Strabag képviselőivel találkozott. Ezek az emberek mind régi partnerei Puch Lászlónak és Kóka Jánosnak is. Zoltan Aczel is részt vett minden bizalmas tanácskozáson, pedig Kóka az angol mellett kimondottan jól tud németül is.

Az említett bécsi nem hivatalos találkozókon Kóka János többek közt beszélt a miniszterváltásról. Aláhúzta, hogy a további összekötő kapocs az új miniszter és az autópálya építők közt Zoltan Aczel marad. Kipróbált, teljesen bizalmi ember Kákosy Csabánál is, hisz Kákosy Csaba volt éveken át a leköszönő miniszter kabinetfőnöke. Így Kákosy és Zoltan Aczel minden eddigi lobbitevékenységről, valamint a jövő-menő pénzek útjáról is mindent tudnak.

Tény és való, hogy a minisztercsere után is Zoltan Aczel legalább annyit jár be a minisztériumba, mint mi, a GKM alkalmazottjai és teszi ezt mind a mai napig. Amennyiben bármilyen osztrák delegáció érkezett, előtte, utána és alatta is ott láttuk a miniszteri szobában. Utána aztán találkozik a magyarországi Strabag vezetésével, Appelshoffer Józseffel, hozza a bizalmas utasításokat Bécsből, viszi a megszerzett információkat és javaslatokat, utalja a pénzt az MSZP-nek és az SZDSZ-nek. Természetesen Szebeni Lajos, Takács Béláné és Vermesy Sándor is tudják, hogy kihez kell igazodni, ki hozza a Strabagnak a megrendeléseket.

Mint látjuk, pénz beszél, kutya ugat. Nem a politikai elvek számítanak itt, hanem a magánzsebeket kereső és találó adófizetői pénzek. Talán most az egyszer a Legfőbb Ügyész is talál valamit, és megszűnik a felső politikai kasztnak a törvények felettisége."

A sztori tele van nevekkel, helyszínekkel, időpontokkal, neki lehet állni szépen leellenőrizni ...


http://vastagbor.blog.hu/2008/08/29/az_autopalyapenzek_felosztasa#more639205
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gondolatok a nemzeti ellenállá
  2008-08-31 18:23:32, vasárnap
 
  Radikális vagyok?

Gondolatok a nemzeti ellenállásról

Morvai Krisztina rovata



Kedves Magunkfajták!


Gondolkodtak-e már azon, vajon miért fasisztáznak és csőcselékeznek (t.i. b e n n ü n k e t, ellenzékieket, magunkfajtákat) őrjöngve, folyamatosan a jelenlegi kormánypártok s az őket kiszolgáló értelmiségiek és médiamunkások? Több válasz is létezik. Az egyik, hogy így akarják lejáratni Magyarországot egész Európában és szerte a világon. Erről már írtam ebben a rovatban. A valószínű válaszok között szerepel az is, hogy a megfélemlíthető magyar emberek előtt így akarják igazolni a hatalmukat. Erre utalt Gyurcsány hírhedtté vált 2006. őszi mondása, miszerint ,,itt ribillió van, s ha majd az embereknek választaniuk kell, hogy a ribillió vagy Gyurcsány Ferenc, akkor Gyurcsány Ferencet fogják választani". (A Kárpátia együttes szerint akkor lesz ribillió, ha Fiumében kiköt a hajó, de Fletónknak ehhez kevesebb is elég...)



Nos, én most egy harmadik ,,antifa-önigazolásra" utalok. (Előtte azonban hadd javasoljam, hogy a Magunkfajták szótárába vegyük fel a kedvesen csengő ,,antifa" főnevet illetve jelzőt. Becézzük így szeretettel a mi hős antifasiszta honfitársainkat, akiknek köszönhetően az egész nyugati világ kezdi úgy gondolni, hogy Magyarországon lámpavason lógnak a különböző kisebbségekhez tartozók...Érdekes jelenség ez egy olyan néppel kapcsolatban, akik egy pofont sem kevertek le a rendszerváltás során a zsarnokoknak, ÁVH tiszteknek, rózsadombi villájukban ragadt diktátoroknak...)



Tehát úgy gondolom, hogy ezeket a szenvedélyes ANTIFÁKAT semmiféle közös érték nem tartja össze, csak a Magunkfajták iránti gyűlöletük s az ellenünk vívott fáradhatatlan ,,osztályharc". Baloldalinak vallják magukat, de szélsőségesen emberellenes, profitvezérelt és multik-diktálta döntéseket hoznak. Emberi jogokról írnak programjukban, de közben gondolkodás nélkül lövetnek felvonulókat és kínoznak politikai foglyokat. Jelentem, az elmúlt hat év során megállapítottam, hogy az országromboló rablóbandának, azaz az MSZP-nek és az SZDSZ-nek s gazdasági holdudvaruknak - azaz üzlettársaiknak -, értelmiségi és média köreiknek semmiféle értékrendjük nem létezik. Nem ismernek el közös értékeket, közös elveket. Döntéseiket mindig az diktálja, hogy akkor és ott aktuálisan mi az, ami éppen ,,bejön", ami számukra hasznos, azaz pénzt vagy hatalmat hoz. A közös értékrendet pótolja tehát az ANTIFÁZÁS és a magyargyűlölet, a Magunkfajták rendszabályozásának egyéb formái.



Nagyon fontos, hogy mi mások legyünk. Különbek legyünk, mint ők. Legyenek közös, világos, nemes értékeink, alapelveink, s ezekre, mint sziklára építsük fel fontos döntéseinket - a Hazánkról, a Hazánkban. Az elmúlt héten arról írtam, miért fontos, hogy a jelenlegi pénz és profitközpontú Magyarország helyébe az Emberközpontú Magyarország lépjen. Felvázoltam azt a két tartópillért, amelyről úgy gondolom, hogy az újjászülető Magyarország alapja lehet: az emberközpontú gondolkodás és a magyar-érdek vezéreltség (szemben a külföldi érdek, multi-érdek, globális érdek vezéreltséggel, amely most jellemzi az ország vezetését.) Ma azzal folytatom, hogy milyen emberképe, milyen közösség és államképe legyen a Magunkfajták aktív közreműködésével újjáformálódó Magyarországnak.



Meggyőződésemmé vált, hogy ma Magyarországon - s egyébként szinte az egész világon - két emberkép, két ember-felfogás közötti harc folyik. Más megfogalmazásban: az a harc, amit folyamatosan érzékelünk, nem kevesebbről szól, mint az Emberről és nem kevesebbért folyik, mint az Emberért. Két ember-felfogás háborúzik. Bemutatom őket, s javaslatot teszek arra is, hogy melyiket válasszuk. Az egyszerűség és átláthatóság kedvéért felsorolva mutatom be a két emberkép jellegzetességeit.



- Az első emberképben az ember legjellegzetesebb sajátossága, hogy fogantatásától kezdve emberi méltósággal rendelkezik. Bár ez az emberkép nemcsak Isten-hívők számára ,,nyitott", mi Isten-hívők úgy valljuk, hogy az ember Isten teremtménye, aki az embert saját képére és hasonlatosságára alkotta, s ez az emberi méltóságunk alapja. Ebben a felfogásban az ember személy, mégpedig emberi méltósággal rendelkező személy, aki éppen ezért nem kezelhető tárgyként, dologként. Az államnak ebben a felfogásban tisztelnie kell minden egyes polgárát, s azt kell éreztetnie mindenkivel, hogy értékes és fontos. Mi ma Magyarországon folyamatosan ennek az ellenkezőjét érezzük. Azt, hogy nem számítunk.



- Minden ember valamilyen küldetéssel, céllal jött a világra. Ebből és az emberi méltóságból következően az ember nem kezelhető pusztán kizsákmányolható, olcsó munkaerőként vagy igénytelen fogyasztóként - ahogy azt ma Magyarországon gyakran látjuk. Ellenkezőleg. Minden embernek küldetése van, minden ember megszületésének és életének célja van s az életünk valahonnan valahová tart. A közösség és az állam fő feladata, hogy az embereket a küldetésük beteljesítésében segítse, támogassa. (Ne pedig akadályozza, ahogy azt most tapasztaljuk.) A liberális felfogásban az állam ,,éjjeliőr", akinek egyetlen feladata, hogy polgárát békén hagyja, ne szóljon bele abba, hogy mit tesz, hogyan boldogul. Ezt a felfogást vették át a magukat baloldalinak hazudók is - természetesen nem az igazi baloldaliakra, az emberközpontúan gondolkodókra célzok, hanem az MSZP-re és holdudvarára. Hazugság persze a dolog, mert az állam ma korántsem csupán éjjeliőr, hiszen ott van mindenhol, ahol nem kellene - például a magyar vállalkozókat lehetetlenné tévő és bűnözőként kezelő folyamatos ellenőrzésekkel, bírságolásokkal, fegyelmezésekkel, vagy a magyar gazdákat megnyomorító szabályozókkal. Sehol sincs viszont az állam, amikor nagyon is szükség lenne rá: például a falusi emberek százezreinek mindennapjait tönkretevő tömeges vagyon elleni és erőszakos bűnözéssel szemben.



- Az ember nem atomizált, magányos egyed, hanem közösséghez tartozó lény, aki akkor tud kiteljesedni, ha más emberekkel közösségben, szolidaritásban és szeretetben él. Ezért fontos a család, a faluközösség, vagy más helyi közösségek, az egyház, az egyesületek... Ellenfeleink számára mindezek olyanok, mint ördögnek a tömjénfüst. Figyeljük meg, mit támadnak a legnagyobb szenvedéllyel? A kistelepüléseket, az egyházat, a nemzetet, a nemzethez tartozás érzését....Mert enélkül könnyebben kezelhetőek vagyunk a számukra. Ha sikerül felszámolni a mezőgazdaságot, mint életformát, legázolni, haszontalannak bélyegezve akadályozni a családi gazdaságokat, bezáratni a kistelepülési iskolákat, leállítani a vasútvonalakat, megfojtani a falut, akkor szinte nyert ügyük van. Bemenekül a városokba egy új proletariátus, amely gyökértelen, céltalan, nem tartozik közösséghez, nincsenek hagyományai, nem érez küldetést, s mint ilyen, szabadon manipulálható. Ezért rendkívül fontos, hogy megőrizzük és megerősítsük a közösségeket, így elsődlegesen is a magyar falut, s erősítsük az emberek közötti szolidaritást. A nemzethez tartozás érzésének erősítése pedig nem egészségtelen nacionalizmus, nem fasizmus, ahogy az antifák láttatni próbálják. Ellenkezőleg. Szükségszerűen fakad ember mivoltunkból, emberi méltósággal rendelkező személy mivoltunkból. Abból a természetünkből, hogy igazán boldogok nem magányban és elszigeteltségben, hanem másokkal együtt tudunk lenni. S gyökereinkkel, hagyományainkkal, művészetünkkel, jelképeinkkel. A Magunkfajtákkal...



- Az általam javasolt emberképben az emberi méltósággal és küldetéssel rendelkező, közösséghez tartozó személynek felelősségérzete is van. Miközben számíthat a közössége(i) támogatására, segítségére, küldetése megvalósításában való ,,melléállására", neki is felelőssége van saját magáért és közösségéért. Méltóságából következik, hogy életcélját, küldetését meg kell találnia, s erőfeszítéseket kell tennie azok megvalósításáért. S aktív, gondolkodó és cselekvő alakítója, másokkal szolidáris tagja kell, hogy legyen közösségének, falujának, országának, nemzetének. Ez az egyik olyan érzés és tudatállapot, amelytől - oly sok más mellett - megfosztották a magyar embert. Amint azt a legutóbb írtam: nem érezzük, hogy hatni tudunk, nem érezzük, hogy nyomot hagyunk. De visszaveszzük az országunkat s ezen is változtatni fogunk.



- S végül: az ember lelkiismerettel rendelkező lény. Döntései során nem az aktuális hasznosság, a ,,mi az, ami nekem most bejön?" kell, hogy irányítsa, hanem a szilárd belső lelkiismerete és értékrendje. Lehet, hogy jobban ,,bejön" valamelyik multi élelmiszer láncnál vásárolni, hiszen olcsóbb is és parkolni is jobban lehet. De létezik olyan döntés is, amelyet nem kizárólag ez a szempont vezérel. Hanem a lelkiismeret s a benne élő érték. Mondjuk a Hazám és a honfitársaim, a magyar gazdák érdeke. S akkor a helyi piacon fogok vásárolni, magyar árut, magyar embert, magyar családokat gyarapítva.





Kedves Magunkfajták!


Ideje, hogy hazánk vezetőinek a döntéseit is egy világos, kiszámítható és elfogadható értékrend vezérelje, amelynek alappillérei az emberközpontú gondolkodás és a magyar-érdek vezéreltség. Ezen alappillérekre épülnének a ma bemutatott emberkép és közösség valamint államkép elemei, s ezen vázra a konkrétabb döntések. Várom hozzászólásaikat, különösen is a mai és a múltkori íráshoz, azaz az Emberközpontú Magyarországért program csíráihoz. Vitassuk meg, hogy milyen Magyarországot szeretnénk. Még ma megbeszélem a barikad.hu szerkesztőivel, hogy van-e lehetőség bemutatni a beérkező leveleket, ötleteket, javaslatokat. Ezért kérem, jelöljék meg, hogy hozzájárulnak-e levelük nyilvánosságra hozatalához, s igen, akkor névvel, vagy név nélkül...



Sok szeretettel kívánok minden jót!



Ui: Nagyon kérem a Kedves Magunkfajtákat, hogy az idei tanévre ne multinál, hanem kis magyar papírkereskedésben vásárolják meg az iskolai felszereléseket. Mi is így tettük lányaimmal-büszke vagyok rá. Győzzenek meg minél többeket a nemzeti ellenállásnak erről az aprónak tűnő, de fontos formájáról.



Szeretettel:
Krisztina



(Minden szerdán új írással jelentkezem. Kérem, ajánlják másoknak is a barikad.hu oldalt és ezt a rovatot. Ha van olyan ismerősük, akinek nincs internet hozzáférése de szivesen olvasná a rovatot, kérem juttassák el neki az írásokat nyomtatott formában. Hálásan köszönöm!)



Morvai Krisztina
kmorvai@t-online.hu



2008. augusztus 27.



barikád.hu
http://barikad.hu/node/17448
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bontásra van ítélve a bonyhádi
  2008-08-31 18:17:42, vasárnap
 
 
Bontásra van ítélve a bonyhádi templomtorony?

Életveszélyes a bonyhádi római katolikus templom tornya, amely bármikor ledőlhet. Sem a városnak, sem pedig az egyháznak nincs annyi pénze, hogy felújítsa, ezért közösen pályáznak a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácsnál 655 millió forintos támogatásra. Ha nem nyerik meg, a tornyot valószínűleg le kell bontani.





A templomot alig egy éve újították fel, de akkor még semmi jele nem volt annak, hogy dőlne a torony. Nem lehet pontosan tudni, mi okozza, a szakértők szerint a legvalószínűbb, hogy az esővíz mosta alá az épületet, emiatt gyengült meg a szerkezet. Az egyházközösségnek nincs elég pénze finanszírozni a felújítást.

A bonyhádi önkormányzat sem tudja önállóan felvállalni az építkezést, ezért a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácshoz adtak be pályázatot. 655 milliót szeretnének nyerni, ebből az összegből a városközpont teljes rehabilitációját is elvégeznék. A pályázatot befogadták, alakilag tehát rendben van, de egyelőre még nem lehet tudni, mikor hirdetnek eredményt. Ha a bonyhádiak nem nyernek, akkor az is előfordulhat, hogy le kell bontani a tornyot.

hírTV
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
O.V. pol.-i napjai meg vannak
  2008-08-31 16:54:39, vasárnap
 
  O.V. pol.-i napjai meg vannak számlálva!


Morvai és Vona közös országjárásra indul
2008-08-30. 18:33


Komoly kampánynak tűnik...
Nagyszabású országjárásra indul dr. Morvai Krisztina és Vona Gábor, melynek keretében minden megyeszékhelyen fórumot tartanak. A "turné" során a nemzeti ellenállásról, a profit istenítése helyett az emberközpontú közéletről, valamint a magyarságra váró feladatokról kívánnak eszmét cserélni az érdeklődőkkel. Vona tehát ismét tágabbra nyitja a Jobbik kapuit, miként korábban a Gárda alapításakor is tette (szerencsére a befurakodott Bencsik Andrást azóta kihajították az ablakon).



Szeged, Újszegedi Rendezvényház (Közép fasor 1-3.)
2008. szeptember 3. (szerda) 18.00

Cegléd, Kossuth Művelődési Központ és Könyvtár Kamaraterme
2008. szeptember 5. (péntek) 18.00

Szolnok, Club Ibiza (Tiszaligeti sétány 1.)
2008. szeptember 10. (szerda) 18.00

Nyíregyháza, Bessenyei tér 7.
2008. szeptember 15. (hétfő) 18.00

Debrecen, Civis Hotel Kálvin Konferenciaterem (Kálvin tér 4.)
2008. szeptember 17. (szerda) 18.00

Salgótarján, Megyeháza Étterme
2008. szeptember 19. (péntek) 18.00

Miskolc, Tudomány és Technika Háza (Miskolc, Görgey A. u. 5.)
2008. szeptember 22. (hétfő) 17.30

Békéscsaba, Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola
2008. szeptember 24. (szerda) 18.00

Kecskemét, ProCent Kft. Étterem (Kuruc krt. 16.)
2008. október 8. (szerda) 18.00

Eger, Bartakovics Béla Művelődési Központ (Knézich Károly u. 8.)
2008. október 10. (péntek) 18.00

Székesfehérvár, Pártok Háza Rézterem (Piac tér 12-14.)
2008. október 15. (szerda) 18.30

Budapest, pontos helyszín később
2008. október 17. (péntek) 18.00

Tatabánya, pontos helyszín később
2008. október 27. (hétfő) 18.00

Győr, Bartók Béla Megyei Művelődési Központ
2008. október 29. (szerda) 18.00

Kaposvár, Kapos Hotel Kristályterme
2008. október 31. (péntek) 18.00

Veszprém, Séd Filmszínház (Brusznyai u. 2.)
2008. november 7. (péntek) 18.00

Pécs, pontos helyszín később
2008. november 8. (szombat) 15.00

Szekszárd, pontos helyszín később
2008. november 8. (szombat) 19.00

Zalaegerszeg, Szakszervezeti Művelődési Központ (Kosztolányi D. tér 6.)
2008. november 15. (szombat) 15.30

Szombathely, Pannónia Étterem (Fő tér 29.)
2008. november 15. (szombat) 19.00

(jobbik.hu nyomán Kuruc.info)

Kapcsolódó:
Morvai Krisztinát szeretnék miniszterelnöknek csalódott fideszesek és civil jobbosok
*****************************

Morvai Krisztinát szeretnék miniszterelnöknek csalódott fideszesek és civil jobbosok
2007-02-24. 01:45

Az orbáni nagyotmondástól és az ezzel párhuzamos törpe tettek közti szakadéktól megcsömörlött, főként másodvonalbeli fideszes és nemfideszes jobbos politikusok, civilek Morvai Krisztinában látják azt a személyt, aki független miniszterelnök-jelöltként Viktorral szemben belátható időn belül képes volna Gyurcsány megbuktatására. A Kuruc.info forrásai szerint Morvai, mint aki egyik elhasználódott, korrupt parlamenti párthoz sem tartozó, kívülről jött és hiteles személyiség, amennyiben elfogadja a kérést, valószínűleg hetek alatt magasan felülmúlná a gyenge és egyre hiteltelenebb, kamu ultimátumutokat adó Orbán népszerűségi mutatóit.

A parlamenti pártokat természetesen egyként rosszul érintené egy Morvai Krisztinához hasonlóan magyar érzelmű, önálló, karizmatikus személyiség felbukkanása, hiszen esetleges előrehozott választások során nemcsak a nyíltan nemzetellenes szoclibek, hanem a látványosan hangoskodó, de velük csendben együttműködő, milliárdokat számla nélkül közösen elköltő ellenzék is hatalmasat bukhat.

Fideszes önkormányzati forrásunk szerint a párttagság és a szimpatizánsok egyre elégedetlenebbek, hiszen az őszi keménykedés, ultimátumozgatás és az október 1-i ellenzéki önkormányzati győzelem ellenére a Gyurcsány-kormány a helyén van, sőt gátlástalanabb és kártékonyabb, mint valaha. A Fidesz egyetlen munkahelyet nem tud megvédeni, még egy kórházbezárást sem tud megakadályozni, nemhogy Fletót elzavarni, mégis, tettek helyett újabb maszlaggal eteti választóit: a népszavazással. Ennek kiírásáig akár újabb egy év is eltelhet, ráadásul eredménye még a legjobb kimenetel esetén sem kényszeríti az illegitim kormányt távozásra.

Az egyik megyei közgyűlés fideszes tagja lapunknak elmondta, ha a jobboldal hiteles vezető-jelöltet tudna felmutatni, aki nem pártszínekben és nem is valamelypárt támogatásával lépne elő, maradék fanatikusai is hamar elpártolnának Viktortól, és az sem volna baj, ha mindez a Fidesz szétesésével járna, mivel szerinte a pártkasszából évente "százmilliókat pazarolnak baromságokra és pótcselekvésre" miközben jottányit sem javul választóik helyzete. Kérdésünkre, hogy dr. Morvai Krisztina esetleges politikai színrelépése nem eredményezi-e azonnal a csintalanos, kézivezérelt és részben már az MSZP-SZDSZ által finanszírozott fideszes pártsajtóból való kitiltását, informátorunk elmondta: számolnak ezzel a lehetőséggel, de szerinte már annyira robbanás előtti a helyzet, hogy "talán nem merik megcsinálni, mert átmenthetik magukat az Orbán utáni időkre".

Morvai egyetlen gyenge pontja a nekünk névtelenül nyilatkozó népszerű művész szerint Balóval kötött házassága, azonban, mint mondta, "ki tudja, mit hoz a jövő".

Egy civilszervezet elnöke lapunknak kifejtette: szerinte nem kizárt, hogy Morvai elfogadja a felkérést, de addig nem kívánja nevét adni az ügyhöz, amíg ez nem válik biztossá.

Az viszont biztos, hogy ha Morvai Krisztina beszélne március 15-én, és nem Orbán Viktor, és Gyurcsányék megint lövetnének, a hölgy biztosan nem futna meg páncélozott autóban, testőrök gyűrűjében, mint tette a szánalmas Fidesz-elnök október 23-án. A büntetőjogász alkalmassága mellett sokkal több érv szól, mint ellene: határozott, megnyerő, kiváló beszédkészségű személy, szavai és tettei közt nincs ellentét, Orbánnal ellentétben integráló személyiség, aki egyaránt szimpatikus light narancsostól a jobbos ultrákig. Végül, de nem utolsósorban nő és csinos is. Ja, és a megélhetési Fidesz-vezérkarral szemben egész életében dolgozott. Az az érzésünk: átszakadna a gát, ha porondra lépne...

Folyt. köv.

Kuruc.info - Jéney Szabolcs
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
az egészségügyi központokat ép
  2008-08-28 21:35:39, csütörtök
 
  Dr. Nagy Levente az egészségügyi központokat építgető izraeliekről
2008-08-28. 19:44


Állami népirtás formái a XXI. században - a liberális egészségügy és az izraeli érdekek véletlen egybeesése Magyarországon

Az állami szinten működő népirtásról készítek egy írást, csatolom pár videómat is hozzá, pár napon belül remélhetőleg készen lesz. Addig szeretnék néhány dolgot közölni egy rövidebb írásban e témában.

A globális éghajlatváltozás miatt a világon, így Európában is egyre kevesebb az élelmiszer és az ivóvíz. Magyarország geopolitikai szerepe emiatt felértékelődött, bár mi erről nem tudunk idehaza. Csak mi nem tudjuk magunkról, de minden külföldi befektető tisztában van ezzel a ténnyel és ezt titkolják előlünk!

Az ásványvizeink aranyérmesek a világbajnokságokon, a gyógyvízben lubickolunk, mialatt Görögországban és Spanyolországban tankerhajókkal importálják az ivóvizet!

Nem gyógyvizet, közönséges ivóvizet! Tankerokkal, akár az olajat! Érdekes, nem?
Olaj helyett van ezer alternatív energiaforrás, de ivóvíz nélkül nincs se emberi, sem más élet a Föld nevű bolygón...

Trianon után hazánk teljesen agrárországgá vált, ez sajnálatos tény.

Vessük össze a két dolgot! Egy agrárország termékeit egy globális éghajlati változás közepette nem akarják megvásárolni, vagy, ha megveszik, önköltségi ár alatt teszik meg?! Nem logikus, ugye? Dehogynem...
Ebben az évben ez kezdődött a meggyel, folytatódott a gabonákkal, most folyik az almával!

Szép lassan mindenki rájön, hogy az élet minden területén a magyar nemzet megsemmisítése zajlik.

Nem tíz, húsz, vagy száz év múlva, hanem napjainkban.

A folyamat egy előre megírt forgatókönyv alapján zajlik. ...és kik a végrehajtók? A mostani kormány már nem primitív kubikosokból, esztergályosokból áll, hanem főiskolát, egyetemet végzett janicsárokból. Mi egyre többször, egyre többen ellenállunk, mire ők hangosan méltatlankodnak, gyaláznak bennünket!

Ők már nagyon jönnének, de a Kárpát-medence lakott !

Nekik sürgős a kiirtásunk , belaknák már végre az üresen tátongó lakóparkokat, kellene a magyarok élettere!

Miért írok ebben a témában?

Az élet minden terén folyik ez a "nemzetellenes hidegháború! ", illetve állami népirtás.

A gazdák csodálkozva mennek tönkre, azt hiszik, csak velük történik mindez!
Tévednek.

Tehát írnék néhány tényt.

A Magyar Orvosi Kamara néhány éve élesen tiltakozott az újfajta receptek bevezetése ellen.

Azért voltak újak a receptek, mert a BNO-kódot fel kell rajtuk tüntetni.

A BNO- kód nem más, mint a Betegségek Nemzetközi Osztályozásának jelölése, ami az Orvosi Kamara szerint stratégiai fontosságú nemzetbiztonsági adat - mondták ők - !

Így van. Azóta pár év eltelt, gyakorlatilag Magyarország egészségügyi állapota feltérképezésre és feldolgozásra került, valakik pontosan tudják a magyar népességre jellemző betegségeket . Többször emelték a gáz , az élelmiszer és általában a megélhetés feltételeit.

(Borzasztóan elgondolkodtató az is, hogy folyamatosan emelik a gáz árát, és azon töpreng a kormány, melyik vezetéken jöjjön a drága gáz: a Nabuccón, vagy a Kék Áramlaton.
Közben csak a Makói árokban több mint száz évre elég gázt termelnek ki a lábunk alól - a kanadai befektetők!)

De nem csak ezek drágultak. A tipikusan magyar betegségek gyógyszereit több alkalommal 2-3 szorosára emelték! Több alakalommal, 2-3 szorosára!! Ezen gyógyszerek hiánya veszélyezteti az életet, mivel a magyar populáció tipikus betegségeiről van szó, ezért logikusan a magyarok életeit veszélyeztetik...

Csak egy dolog, a magas koleszterinszint, vagyis a csendes halál gyógyszere igen érdekes dráguláson esett át többször, a támogatásuk lecsökkent ...

Furcsa? Minden recept közepén rajta van a BNO-kód helye, kötelező kitölteni, és az adat feldolgozásra kerül...Aki nem hiszi, nézze meg!

Szóval most teszik tönkre a gazdákat végleg, de van egy ördögi csel nálunk, az egészségügyben is.

Egyre több munkáért egyre kevesebb pénzt kapunk. Kesztyűs kézzel teszik mindezt! ...és hogyan???
A rendelőben, az alapellátásban teljesítményfinanszírozás van. Több munka, több beavatkozás - egy pontrendszer alapján - több pénzt jelent. Elvileg. Logikus.

Mégis egyre több orvos megy külföldre dolgozni, elegük van. Aki marad, az túlterhelt, fásulttá válik!

De miért? A magyarázat egyszerű!

Meg van határozva, hogy egy adott rendelés alatt hány beteget láthatunk el! Kevés az orvos, sok beteget kell ellátnunk, de a finanszírozó meghatározza, egy emberre mennyi időt KELL fordítanunk! Jó sok időt, természetesen! Tehát hiába lát el az ember 25-30 beteget egy nap alatt, a finanszírozó nem veszi figyelembe csak a töredékét, és természetesen NEM fizeti ki a kezelést... Teljesítményfinanszírozás van, de csak néhány beteg ellátását fizetik ki, ami nem fedezi a rendelő fenntartási költségeit!

Döbbenetes?

A rákbetegek várólistán várnak a szívbetegekkel és a többi halálraítélttel. (Olyan ez, mintha a vízben fuldoklóhoz odaeveznének és rászólnának, hogy majd holnap kimentünk a vízből, addig maradj csendben!) Ez az állami népirtás egyik formája. Csak egy módja a sok alkalmazott közül! A súlyos betegek belepusztulnak a liberális reformba, mi, alapellátók "csak " tönkremegyünk...

De!!! A csőd szélén álló alapellátást végző településeket befektetők járják.

Rendkívül kedvező az ajánlatuk. Egészségügyi központot építenének minden nagyobb településen, a költségeket ők állják! Micsoda tőkeerősek lehetnek ezek a befektetők, ugye? Semmi mást nem kérnek, csak azt, hogy egy patikát is működtethessenek a központ mellett és az orvosi praxisjog ne lehessen az orvosé, hanem a befektetőé.

Az orvosok így egyszerű alkalmazottak.

Mi ebben az érdekes? A "tőkeerős" befektető egy izraeli cég, természetesen. Viszont van egy apróság! Az egészségügyi központok létesítését az állam támogatja. Az állam ad 90% tőkét a MI pénzünkből, a befektetőnek csupán 10% önerőt kell biztosítani...Az egészségügyi központok építéséhez szükséges 90%-os állami támogatást csak egy pályázó nyerheti meg. Olyan, mintha a pályázatot testre szabták volna...

Ugye nem kell elmondanom, kire van szabva az egész... Itt a kirakós játék utolsó mozaikja is összeáll!
Ez a gépezet, ami ellenünk működik, janicsárokat alkalmaz. Ha egy janicsár tudatosan épített hamis varázsa megkopott, teletömik a zsebét a MI pénzünkkel, és az röhögve félreáll. Jön a következő végrehajtó janicsár, az újabb hamis illúziókkal. Nem a janicsárt kell kiütni, mert azok sohasem fogynak el, hanem azt, aki a küldetéstudattal ellátja és ellenünk beveti.

Mivel a másik fél szervezetten működik, mi is csak szervezetten, egymással összefogva vehetjük fel a harcot, nincs más megoldás. A tönkretétel szép lassan mindenkit elér, társadalmi, gazdasági helyzettől függetlenül - kivéve a politikusokat és azokat, akik végrehajtják a népirtást .

Mert egy harchoz két fél kell: a támadó és a védő! A harc kimenetelét valamelyik fél gyengesége dönti el!

A magyar sohasem állt gyenge hírében. Akkor mi a gond?

Dr Nagy Levente
Kunhegyes
http://kuruc.info/r/1/27418/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
a kuvaitiak kinyírnák Draskovi
  2008-08-28 21:32:11, csütörtök
 
  Olvasó: a kuvaitiak kinyírnák Draskovicsot - jó okuk van rá
2008-08-28. 13:02


A magyar lakosság írástudó, iskolázott része előtt nem titok, hogy idestova tizennyolc éve a mindenkori magyar kormányt hellyel-közzel köztörvényes bűnözők alkotják. Bűnöző és bűnöző között lehet, és kell is különbséget tenni. Aki ,,csak" a pénzt lopja el vagy kórházakat, iskolákat zárat be, annak is a börtönben a helye, de a nemzetét tudatosan tönkretevő, magas beosztású hazaárulókra nyilvánvalóan nem véletlenül várnak százával országszerte a szebbnél szebb lámpavasak.

Veres János és Gyurcsányi Ferenc, Lendvai Ildikóval egyetemben régen megérett már az életfogytiglani börtönre, de gondolkodó, magyar hazafi nem nyugodhat meg addig, amíg Draskovics nem felel tetteiért. Ez a vérvörös, zsidó kommunista ügynök mérhetetlen kárt okozott már eddig is az országnak, de azzal, hogy az igazságügyi és rendvédelmi minisztérium élére engedték, jóvátehetetlen bűnt követtek el, ráadásul további tobzódásának engedtek teret. Mert nézzük csak meg részletesen, hogy ki is ez az alávaló, hazaáruló szocionista titkosügynök?

Ugyanolyan szigorúan titkos tiszt, mint Medgyessy ,,Útelágazódás" Péter, azzal a különbséggel, hogy az ő adatait Kövér Lacika és Demeter Ervin elvtársak - szintén börtönérett figurák - még nem hozták nyilvánosságra. Hol is tűnt volna föl ez a szemétláda legelőször, mint az olajszőkítő brigantik táborában? Ő tudta, hogy Pintér Sándor - alias Sanyi bácsi -, Hujber, Csintalan és más maffiózók mellett Göncz Árpád köztársasági elnök vezényli az évszázad - ha nem az elmúlt évszázadok - bűntényének számító olajszőkítést, ezért baja nem lehet, ha rögtön befészkeli magát a kuvaiti Q8-as olajtársaságba, és mint pénzügyminisztériumi főfunkcionárius, fehér ingben, nyakkendőben nyúlta le a súlyos tízmilliókat a magyar államkasszából, mindannyiunk közös vagyonából.

Miután idővel már a kuvaitiak is szégyellték, hogy mennyit lop ez a mocsadék, országos botrányt okozva nekik is - mivel a Q8-asok zsonglőre hamar Kiss Ernő dandártábornok látókörébe került, majd megbukott, mert lenyomozták - ezért pánikszerűen kivonultak Magyarországról. Érdekes módon más államokban működik a Q8-as benzinkúthálózat, csak nálunk nem. A kuvaitiak minden bizonnyal boldogan - és okkal - gyűjtenék be a bűnöző Draskovics skalpját, ő viszont ,,köszönetképpen" Kiss Ernő nyakát törte ki, mihelyst pozícióba került az Igazságügyi Minisztériumban, így a szerencsétlen tábornok már mint kegyvesztett tudta csak felhívni a magyar lakosság figyelmét arra, hogy az olajszőkítésben élenjáró főbűnöző Draskovics és helyettese másokat is kirabolt, hiszen a halasztott vámfizetésnek amit ők kézi vezérléssel engedélyezhettek, óriási ára volt, jelentős kenőpénzt kellett a zsebekbe minduntalan visszacsorgatni. Ebből a hétpróbás csirkefogóból csinált tehát Medgyessy - mint D-sorozatú társából - pénzügyminisztert.

A szemétláda kapafogú zsidó itt is kitett magáért: azonnal visszatartott 200 milliárd forintnyi ÁFÁ-t több mint egy évig, ezzel földönfutóvá téve a kis- és közepes vállalkozók jelentős részét, rajtuk keresztül pedig nagyon sok kétkezi munkást és családjaikat. Elég belepillantani a statisztikai adatokba, és rögtön látható, hogy a népnyúzó Draskovics Tibor hány magyar szájából ütötte ki a kenyeret, hány cég került a csődeljárás és felszámolás közvetlen közelébe ennek a mocsadéknak ,,köszönhetően".

Olyan körbetartozást indított el ez az akasztófáravaló, ami lavinaként temette maga alá az építőipart, az élelmiszerfeldolgozókat, és a kiskereskedelmet egyaránt. De mit is várhattunk volna egy KISZ-káder koszos zsidótól? Az idegen érdekek kiszolgálójaként helyet kellett szorítania a zsidó ingyenélőknek, akik természetesen rögtön elfoglalták a tönkretett magyar vállalkozók helyét, és nagyon komoly állami támogatás mellett átvették és azóta is folyamatosan fosztogatják ezeket a szektorokat.

Ez a görény most sem fér a bőrében, belekötött a Kuruc.infóba, és Szilvásy haverjával együtt a nemzetbiztonsági tiszteket felhasználva fenyegetéssel, erőszakkal elérte, hogy Amerikában ezt a méltán népszerű nemzeti hírportált a zsidó és ügynökhaverok lekapcsoltassák. Ezek a börtöntöltelékek elvonási tüneteket okoztak több tíz- vagy százezer magyarnak, akik rendszeresen, nap mint nap a Kuruc.infóról tájékozódtak arról a vérlázító gazemberségről, ami ebben az országban folyik. Ez a mocskos hazaáruló kúrmány adócsaló pénzügyminiszterével, megfigyelési botrányba keveredett pénzügyminisztériumi államtitkárával, ügynök és tettestárs, elmebeteg miniszterelnökével, a zsidó titkosszolga köztörvényes bűnöző igazságügyminiszterével együtt nem bírja elviselni, hogy valaki nap mint nap leleplezi őket, ezért nézetük szerint a Kuruc.infónak pusztulnia kellett.

De tévedtek, piszkos szocionisták! A Kuruc.infót már nem tudjátok megsemmisíteni! Ha lekapcsoltatnak egy szervert, száz fog a helyére állni, és addig nyitogatja az egyébként sokszor alulképzett, tájékozatlan, és kifejezetten buta magyarok szemét, amíg azok észre nem veszik, hogy ki is az igazi ellenség, és egy szép napon győzni fog a magyar virtus! És akkor lesz haddelhadd...

Ettől félnek ezek a senkiházik, és ezért viselik szemrebbenés nélkül, rezzenéstelen arccal, ha valaki leírja, hogy ezt a kommunista diktatórikus országot az ügynökhálózat irányítja. Ezért veszi fülig érő szájjal tudomásul egy senkiházi Draskovics, hogy az általa irányított rendőrség maga a maffia. A kézivezérelt, zsidó, szintén ügynök legfőbb ügyész a bűnpártolásairól híresült el. Az egész ügyészség egy disznóól, ahol Kulcsár brókert úgy hallgatták ki, hogy egy volt - szintén ügyész - védője diktálja a jegyzőkönyvet, és a volt ügyész még arra is képes, hogy a bírósági folyosón pénzért árulja Kulcsár bróker vallomását.

Te mocsadék Draskovics! Van ettől lejjebb? Nem ezzel kellene foglalkozni, a tisztességes, becsületes emberek üldözése, szemkilövetés, tönkretételünk helyett? Te senkiházi, gazember zsidó, mint az OIT egyik tagja, hogy éled meg, hogy a kommunista brigantikból álló bíróság kilencven százalékos tévedéssel hozza a vérbírók által megfogalmazott ítéleteket?

Te nyomorult, nem gondoltál még arra, hogy ha itt egyszer megváltozik a rendszer, még a családod is a börtönben végzi? Diktatúrát építettek ki az elmebeteg, csaló, tolvaj miniszterelnököddel együtt, de ez a diktatúra lehetne sokkal puhább, ha az igazságügyi és rendészeti minisztériumot nem egy gyilkos hajlamú, de közben mosolygós gazember irányítaná.

Hagyd békén a Kuruc.infót és más nemzeti hírportálokat, Draskovics, szembesülj a saját viselt dolgaiddal, és addig takarodj el ebből az országból, amíg a nem találod a fejedet a satu két pofája közé szorítva!

Erdős János

http://kuruc.info/r/1/27403/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A jó káder
  2008-08-28 21:21:30, csütörtök
 
  A jó káder
2008-08-28 06:32:47

"Tudja, Pelikán elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit" - mondta Virág elvtárs Pelikán Józsefnek, miután a gátőr a Tanú című legendás filmben jóízűen elfogyasztja a malacsültet. A Péter Gábor ÁVH-főnököt mintázó Virág elvtárs kedvesen meg is kérdi a főhőst, hogy ugye jó dolog a malacsült.

Kocsis elvtárstól nem kellett megkérdeznie Szilvásy György titokminiszternek vagy Hagyó Miklós főpolgármester-helyettesnek, hogy ízlik-e neki a malacpecsenye. Kocsis elvtársról a Magyar Szocialista Pártban mindenki tudja, hogy szereti a malacsültet, sőt hajlandó érte mindent meg is tenni. Tulajdonképpen még kérni sem kell.

Kocsis Istvánt anno hívták ejtőernyősnek, megbízható pártkádernek, most úgy mondják: jó menedzsertípus. Bárhol bevethető. Volt a privatizációs szervezet vezére - vajon miért vonzódnak a sajátos rövidítésekhez, ÁVH, ÁPV... -, a paksi atomerőmű első embere, irányította a villamosműveket is. Mellékesben megfordult a MÁV Start igazgatóságában is. Univerzális ember, no.

Mi, ha nem ez predesztinálná a BKV vezetésére?

Persze igaz, hogy a fővárosi tömegközlekedés romokban, az átszervezés óta a buszvezető nem tudja, hogy most éppen merre kell mennie, az utas hiába keresi a buszmegállót az évtizedes helyen. A Moszkva téren meg rendszeressé vált, hogy önállósítja magát a busz, s kitűnő műszaki állapotának és gondos személyzetének köszönhetően a járdán köt ki. Meg van a metró is persze. Illetve hát pontosabban: nincs. Mindez olyan embert kívánna a BKV élére, akinek évtizedes tapasztalata van a tömegközlekedésben. Elméletileg. Mert a gyakorlatban ez nem szempont. A szakmaiság politikai kategóriává vált.

A kormány és a fővárosi vezetés szerint a BKV-nak nem az a feladata, hogy tömegközlekedést biztosítson. Ha azt is teszi, az kellemes plusz, bónusz. A BKV üzleti érdeket szolgál: rengeteg pályázat, rengeteg közbeszerzés, rengeteg sportállás a lekötelezetteknek és pártkádereknek. Aztán jöhet a szétdarabolás és a privatizáció. Ki tudná ezt jobban irányítani, mint egy jól bevált pártkáder? Mindent tud, ami ehhez a szerephez kell: hallgat és végrehajt. Bizonyított már. A többi meg, például a közlekedés? Hát... spongyát rá, Pelikán elvtárs!

Kocsis István malacpecsenyéje - esetünkben havi bruttó másfél millió forint, plusz évi 150 százalékos prémium, szolgálati extra luxus, miegymás - persze már a pártban is sokaknak szemet szúr. Van, akinek azért, mert irigyli, másnak meg tisztességből, mert a köz szolgálatát a szó eredeti és nem gyurcsányi értelmezésében gondolja. Így kell a külső segítség.

Kell a BKV esetében, kell televíziós kuratóriumoknál, közalapítványoknál.

Az SZDSZ persze van, de szavazatai, amióta kilépett a koalícióból, felettébb drágák és bizonytalanok. Eddig elég volt a párttal megegyezni, most darabonként kell megvenni képviselőit. Macera.

Azonban ott a kitűnő MDF. Amióta a jobb sorsra érdemes pártba egy Korda-slágert dúdolva belibegett Schmuck Andor, se jobb nincs, se párt. Az elvet helyettesítette a parlamenti, önkormányzati és alapítványi székek biztonsága. Az MDF a szabad demokratákhoz hasonlóan egy üzleti vállalkozás lett. Ráadásul egy zsarolható üzleti vállalkozás, hiszen a múlt választások előtt megkötötték az alkut a fent említett snájdig fiatalemberrel és az úgynevezett Tisztelet Társaságával. Igazából persze a Magyar Szocialista Párttal, annak leggátlástalanabb, a pénzre váltható hatalomért bármire hajlandó részével. Egy ilyen alkunak nincsenek nyilvános részei, következményei is büntetőjogiak, azaz hallgatni kell. Összesítve: az innen származó szavazat sem kerül annyiba, mint egy SZDSZ-es. Meg kell becsülni. A jó kádert is, meg a káderpártot is.

A fentebb már említett tisztességes szocialistát persze mindez zavarja. Taggyűlésen, pártfórumon talán fel is veti a dolgot. Magyarázzák már meg az elvtársak, miért csináljuk ezt? Mint amikor Pelikán gátőr jelzi, hogy van benne egy kis rossz érzés, amiért a magyar narancs helyett egy citromot ünnepelnek. Virág elvtárs válasza egyszerű: Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. S hát a nemzetközi helyzet is egyre fokozódik.

Tisztán az érdekesség kedvéért: Magyarországon hivatalosan lassan húsz éve demokrácia, piacgazdaság van. Akik erre szavaztak, többek között azt gondolták, hogy többet nem lesz olyan, hogy a pártérdek felülírja a szakmait.

A Tanú című film végén Virág elvtárs megjósolja: "Visszasírnak még maguk engem, Pelikán!" Nos, a 3,60-as kenyeret lehet, de ezt és ezeket még balról sem.

Máté T. Gyula
magyarhirlap.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Na és!!!
  2008-08-28 21:18:03, csütörtök
 
  A cigány származású Szécsi Magda kilépett a Magyar Írószövetségből, mert a testület nem lépett fel a Magyar Gárda ellen

2008-08-28 20:35 barikád.hu


Szécsi Magda cigány származású író, festő, grafikusművész rövid levélben közölte a Magyar Írószövetség elnökével, hogy szeptember 1-vel kilép a szervezetből, mert a testület nem lépett fel a Magyar Gárda működése ellen.

Szécsi Magda azt mondta, azért lép ki az írószövetségből, mert az értelmiségi szervezet egyetlen alkalommal sem határolódott el a Magyar Gárdától ( a Miért? - re a válasz az "értelmiségi" szóban már benne is van - a szerk.) , és az utóbbi két évben tapasztalható szélsőjobboldali megnyilvánulásoktól, a júliusi melegfelvonuláson történt atrocitásoktól, pedig ő erre hosszú ideje vár.
Döntését írásban is eljutatta a szervezethez és azt várja, hogy több társa is hozzá hasonlóan fog cselekedni , mert mint fogalmazott "az írószövetség sem mentes a cigányoktól és a melegektől."

Szécsi Magda szerint nem kell előzetesen fölszólítani a szövetséget, hogy határolódjon el a feketeruhások mozgalmától, mert "ezt magától kellett volna megtennie, hogy így fejezze ki hovatartozását és védje meg tagjait, az emberi értékeket, a méltóságot, az identitást."

Az írónő emlékeztetett rá, hogy az idei Meleg Méltóság Menetét követő támadás után a Magyar Gárda tevékenysége elleni tiltakozásul Tükröt Tartási Mozgalmat indított, ehhez több százan csatlakoztak, köztük az írószövetség néhány tagja is. ( A tükör nemcsak torzít, de meglehetősen görbe is. - a szerk.) Levágatták és szőkére festették a hajukat, hogy így utasítsák el a cigányellenességet, az erőszakot.

A néma mozgalomban írók, költők, képzőművészek, tanárok, filmkészítők, közszereplők, leszbikusok, heteroszexuálisok, romák és nem romák vesznek részt, mindazok, akiket rettegéssel tölt el mindenféle erőszak - jegyezte meg Szécsi Magda.

Az Írószövetség vezetését az MTI-nek nem sikerült elérnie.

MTI - barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rongyos Gárda Emléktúra
  2008-08-28 20:23:04, csütörtök
 
  Hazafiak!

RONGYOS GÁRDA EMLÉKTÚRA

2008.szeptember 13.
Találkozó: 10.00-kor a Károly-kilátó ( Sopron ) alatti parkolóban.
A túra kezdetekor koszorúzásra kerül sor az 1921-es nyugat-magyarországi események emlékére készült szobornál,majd a gyaloglás közben felidézzük a felkelés eseményeit.
A cél Harka elérése, ahol szintén megkoszorúzzuk a történelmi emlékművet, így adózva az 1921-es nyugat-magyarországi felkelők emlékének.
A túrázáshoz megfelelő, kényelmes cipő, bakancs viselete ajánlott.
A túra útvonalának tervezett hossza kb.: 15 km.

Legyünk minél többen, küld tovább!

Részletes információ:

hvimsopron@citromail.hu

06-70/5540-293
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/15 oldal   Bejegyzések száma: 144 
2008.07 2008. Augusztus 2008.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 144 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 736
  • e Hét: 4500
  • e Hónap: 8245
  • e Év: 161741
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.