Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Tisztelt és kedves nyugdíjasok
  2010-11-28 22:43:52, vasárnap
 
  A hazugság jogfolytonossága


Tisztelt és kedves nyugdíjasok, meg címzetes nyugdíjasok!

Sokadjára vagyok kénytelen emlékeztetni egy húsz esztendővel ezelőtti tolvajlásra. Nyíltan tették, akár egy útszéli rabló. Nem Robin Hood, vagy Rinaldo Rinaldini módjára. Nem. Tarvágást hajtottak végre a pénzkezelő alapok között.
1989 decemberében a parlamentben szólásra emelkedett Németh Miklós, az akkori miniszterelnök. Szeme sem rebbent, amikor közölte a költségvetési vita kellős közepén, hogy a következő esztendőben, vagyis 1990-ben a költségvetés fog rendelkezni a nyugdíjkassza felett. Nemes egyszerűséggel beolvasztották sok millió magyar ember keserves izzadságából származó, és eladdig is az állam hasznára kamatozó kádári kevéskéjét.


Tisztelt és kedves nyugdíjasok, meg címzetes nyugdíjasok!

Ha mindenki jól meggondolja a fentieket, akkor világos, hogy ebben az országban nem csupán a közösből lopott az állam, amit a későbbiek is szentesítettek, hanem a magán emberek zsebében is vájkált. Megtették. Tény, és pont.
Tettük indoka a szerintük kezelhetetlen költségvetési hiány volt, ami államcsőddel fenyegette az országot akkor (nem mintha most nem ugyanaz a kísértés járná be az aranyozott oszlopok tövét a cifra falak mentén!). Mindössze szellemi képességeiket minősítették, ami - pénzügyes szakzsargonban kifejezve - amúgy régen elinflálódott.

Ebből egyetlen következtetés adódik. S mert a számok makacs dolgok, jó, ha minden magyar a tudatába vési a következőt.
Aljas ideológiai szemfényvesztés, hogy a következő nemzedéknek kell létrehozni azt az értéket, amiből a mindenkori nyugdíjakat az állami garancia mentén a magyar állam havonta köteles kifizetni. Nem, azt a pénzt húsz éve ellopták a televízió nyilvánossága előtt. A sok poshadt agyú szénvegyület pedig igent nyomott erre a gazemberségre.

Önöket egytől egyig meglopták!

Igaz, nem először, de ott és akkor végleg, teljesen kiforgatták az utolsó fillérig. És itt következik az ördögi része az aljasságnak. Nevezetesen ettől kezdve a költségvetést úgy firkantották - nem tervezték!, mit nekik tervezés? csak bivalybőr legyen - hogy eszükbe sem jutott annak az összegnek egyetlen fillérjét valaha is törleszteni, és a kamatokról nem is szóltunk.

Igaza volt Wöeres Sándornak a ,,Jóslás a trágyaözönről" című írásában, amikor azt fejtegette, hogy a ganajnak nincs hová elfolyni, ezért csak egyik helyről a másikra tologatják az emberek a bűzös kupacot és hordják és hordják egyik rakást a másikra.
Így vagyunk ezzel a pénzügyek dolgában. Ezért nálunk a pénznek mégis van szaga. Méghozzá nem is nyomdai szaga! Telemocskolták a munkánk értékét!!!
Állandóan és folyamatosan szajkózva hazudják, azért kell ezt vagy azt megszorítani, hogy jövőre is legyen nyugdíjra pénz.
Már elég régóta hazudják. Ez a hazugság jogfolytonossága. Kétezer év után új jogfilozófiát szült a magyar parlament. Itt a törvénytelenség mégis szül jogot.
Lopni és lopni hagyni. Klasszikus, nem? Ismerős? Mi az hogy? Nagyon is!

Egyébként pedig változatlanul az a véleményem, hogy minden állami tolvaj bitorlónak, csalónak behegesztett rács mögött a helye.


Ferencváros, 2010. november 25.

Lengyel Károly
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rossz hír Komáromból
  2010-11-28 18:04:15, vasárnap
 
  Rossz hír Komáromból: szlovák polgármester lehet

Az első részeredmények szerint a szlovák nemzetiségű jelölt lehet a befutó a magyar többségű Komáromban. A városban az MKP és a Híd-Most is indított jelöltet, így "nevető harmadikként" a szavazatok mintegy felének ismeretében Anton Marek futhat be.

Komárom 35 választókörzetéből egyelőre 18-nak ismertek az eredményei. Portálunk információi szerint Anton Marek körülbelül 2500, a Híd-Most jelöltje Bastrnák Tibor 2000, míg az MKP-s Stubendek László mintegy 1800 voksot kapott.
barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elszámoltatásért ...
  2010-11-28 18:02:50, vasárnap
 
  A politikusbűnözők elszámoltatásáért tüntet a Jobbik Miskolcon
2010-11-27. 10:47 Kuruc.info

A Jobbik Magyarországért Mozgalom B.-A.-Z. megyei és miskolci frakciója, valamint B.A.-Z. megyei alapszervezetei 2010 dec. 7.-én 18.00.-tól demonstrációt tartanak Miskolcon a Centrum Áruház előtti szökőkútnál.

"Az elmúlt 8 év politikusbűnözőinek valódi elszámoltatásáért"

Beszédet mond:
Vona Gábor, a Jobbik elnöke, Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője, B-A-Z megyei elnöke, Szegedi Márton, a Jobbik önkormányzati képviselője, miskolci elnöke, Miklós Árpád, a Jobbik B-A-Z megyei frakcióvezetője.

Várunk minden magyar állampolgárt, aki úgy gondolja, hogy nem úszhatják meg az elszámoltatást és a börtönt az elmúlt 8 év korrupt és adófizetői forintokat tolvajló politikusbűnözői. Itt az idő!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Senkit sem hagyunk az út szélé
  2010-11-28 18:00:38, vasárnap
 
  Orbán: senkit sem hagyunk az út szélén
2009. május 13. orbanviktor.hu
Beszéd a Fidesz európai parlamenti választási programjának bemutatóján, Budapesten.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Be akarjuk bizonyítani, hogy Magyarország többre képes, mert - szemben az elmúlt hét évvel - mi senkit sem hagyunk az út szélén, amikor azt mondjuk, hogy nemzetben gondolkodunk. Ennek szociális tartalma is van, és azt jelenti, hogy senkit sem, egyetlen honfitársunkat sem hagyunk az út szélén. Azt jelenti, hogy Magyarország többre képes, hogy föl fogjuk szabadítani az ország elfojtott és elnyomott energiáit, tetterőit és kreativitását. Igen, Magyarország többre képes, mert szabadabb életet tudunk teremteni mi, mint amilyet a szocialisták teremtettek, és mi a rendszerváltás óta hiszünk abban, hogy szabadság fontos, a szabadság számít, és a szabadság működik. Kell tehát egy új irány. Az új irány pedig nem más, mint maga a szabadság. (...)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Botrányos kilakoltatás
  2010-11-28 17:58:46, vasárnap
 
  Botrányos kilakoltatás Budafokon, agyvérzést kapott a nagymama
2010-06-16. 08:35

A kilakoltatás végén, mielőtt az egész nap helytálló hazafiak elindultak volna a helyszínről, hogy megoldást találjanak a család számára, megjelent Soltész Miklós szociális ügyekért felelős államtitkár és Németh Zoltán, Budafok-Tétény fideszes országgyűlési képviselője, akik meghallgatták mind a kilakoltatott család tagjait, mind pedig a jobbikos képviselőket, hogy közösen keressenek kiutat a nehéz helyzetből. (Kuruc.info)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Részvétünket fejezzük ki...
  2010-11-28 17:57:21, vasárnap
 
  Részvétünket fejezzük ki Dabasi Tamásnak
2010. november 26. - 22:09 feherkemeny.hu

A mai nap volt Dabasi Tamás rágalmazási pere. Sudár Zoltán jelentette fel, amiért Dabasi Tamás bátran lemerte írni, hogy Sudár nem más, mint egy közönséges bűnöző, egy ingatlan-maffiózó.

Dabasi Tamás az év minden napján az eladósodott kisemberekért küzd önzetlenül! Életveszélyes fenyegetések, feljelentések, véget nem érő bírósági tárgyalások, zaklatások tarkítják mindennapjait. Édesanyja a mindennapi idegeskedésbe, a folyamatos aggódásba belebetegedett.

Anyukája már reggel rosszul lett, Tamás nem is akarta magára hagyni, azonban el kellett mennie a tárgyalásra, mert ha nem megy el, ismét rendőrök állították volna elő.

Édesanyja egész nap fiáért aggódott, de a szíve nem bírta tovább. Ma délután 15:00 óra után értesítették a mentőket, de már nem tudtak rajta segíteni. Dabasi Tamás édesanyja 75 éves korában elhunyt. Dabasi Tamás a bíróság épületéből kilépve értesült édesanyja halálhíréről. Azonnal hazasietett. Ha az ilyen Sudár féle bűnözők miatt nem kellett volna ennyit aggódnia, vagy ha Tamás otthon lehetett volna édesanyja mellett, akkor valószínűleg most is élne!

Családgyilkos bankok és ingatlan-maffiózók nyomorgatják a magyar népet! Tamás rossz anyagi körülmények közt él, de így is önzetlenül harcol az elnyomóink ellen! Önmagának nem kérne segítséget, de mi segítünk neki, és minden "hitelest" arra kérünk, hogy segítsen Tamásnak ebben a nehéz helyzetben! Ő soha nem kért, mindig csak segített. Most neki van szükségre a segítségre. Akinek csak tud, az lehetőségeihez mérten támogassa Tamást. Párezer forint, vagy egy bíztató levél...

Tudassuk vele, hogy nincsen egyedül! Fejezzük ki részvétünket.

Dabasi Tamás email címe: info@feherkemeny.com

Támogatás:
Savaria Takarékszövetkezet
72100282-15052065

 
 
2 komment , kategória:  Általános  
Párhuzamok
  2010-11-27 22:08:07, szombat
 
  Párhuzamok
a katyni mészárlásra megemlékező lengyel vezetők tragédiája
és a magyar - az 1956-os forradalom 50. évfordulójára emlékezők elleni -
2006-os rendőrterror között


Visszatérve a katyni mészárlásra és az arra emlékező lengyel állami vezetők tragédiájára, el kell mondanom, hogy nem volt véletlen az ő tragédiájuk!!! Hiszen az oroszok - pont, mint az emeszempés jogutódjaik itt Magyarországon - sem tűrik, hogy olyanok is megemlékezzenek a lemészároltakról, akik a háborúban az ellenséges oldalon álltak. Pont úgy, mint ahogy az emeszpések sem tűrték, hogy az 1956-os forradalom 50. évfordulóján a nép is megemlékezzen a hős halottakról!
Kisajátították maguknak az ünneplést is, holott semmiféle erkölcsi alapjuk nem volt rá!!! Ez pont olyan, mintha csak a hóhérnak lenne joga megemlékezni az általa kivégzettekről!!!! Nekünk, a magyar népnek - még ennyi év után sem szabad megemlékeznünk sem!!!

Az oroszok is pont így gondolkodtak a Katynban történtekről,
http://www.mommo.hu/media/Katyni_meszarlas
amikor nem hívták meg a lengyel államfőt arra a katyni programra!!! Az egészben az volt a tragikus, hogy a lengyel küldöttség mégis útra kerekedett és megkapták a berepülési engedélyt, viszont a leszállásit már nem!!! Már a célhoz közel jártak, amikor a ködre hivatkozva átirányították őket két másik
városban lévő repülőtérre!!!
Ha, akkor megkapják az orosz földi navigációsoktól a leszálláshoz szükséges segítséget, akkor nem vesztek volna bele a ködbe és nem zuhannak le!!!

Emlékezzünk csak vissza mit műveltek az ukránokkal 2006-ban!!! Ez egyenes folytatása volt az 1931-es bolsevik népirtásnak!!!!
http://hu.wikipedia.org/wiki/Holodomor

Az oroszoknál semmi nem változott, pont, mint nálunk!!! Ugyanazok és ugyanazokkal a módszerekkel és annak az ellenkezőjének a kommunikációjával manipulálják a környezetüket, a saját népüket és az egész világot.
Nálunk is még mindig ugyanazok - és bolsevik mintára ténykedő jogutódaik - tarthatják sakkban az 1945 utáni üldözötteket és utódaikat.

Nálunk is népirtás volt (és van): http://hmult2.50webs.com/konyvek2/magymac.htm

Nálunk csak a módszerek változtak, de a lényeg maradt. A lényeg, hogy nekünk nehézsorsú üldözötteknek és utódaiknak még beszélnünk sem lehet erről, miközben milliárdos (kártérítéseket fizettünk) és még a mai napig is fizetünk, mert perrel kikövetelik a zsidó holokausztot túlélők!!!! Míg nem fogjuk egyenrangúan a bolsevik módszerekkel történő (magyarok irtását) népirtást kezelni a zsidó holokauszttal, addig nem beszélhetünk demokráciáról Magyarországon!!!

2010. május 8.

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pesterzsébet Kártya
  2010-11-24 12:11:18, szerda
 
  Pestzsébet Kártya=SZÉGYEN

Az elmúlt hetekben akadt a kezembe egy pesterzsébeti kiadvány, amelyikben a nevemre kiállított kártyát találtam, vonalkóddal, meg hasonlókkal ellátva!!! Ezen kívül mellékeltek még egy tájékoztatót az összes pesterzsébeti nyugdíjasokat boldogítandó klubról, egyesületről, meg hasonló helyekről...
Mindez egy Pesterzsébet nevű kiadványban volt benne.

Most értettem meg, hogy amiért e hónap elején elmentem a pesterzsébeti piacra vásárolni. Sajnos, már csak egy óra volt a zárásig és feltűnően megkezdték az összepakolást, a standos eladók. Dühösen néztek rám, amikor megállatam előttük és inkább továbbmentem a másik eláruisító pavilonhoz, ahol már szintén pakoltak. Már éppen továbbléptem volna, amikor rámköszönt az eladó háta mögött álló főnökféle férfi és megkérdezte, hogy "Mit tetszik?". Amikor látszoltt rajtam, hogy biztosan vásárolni szeretnék, akkor a hölgy eladó is megkérdezte végre: "Mit adhatok?".
Egészen nekibátorodtam és kértem, amit szerettem volna, majd ismét megkérdezte az eladó helyett a főnök-féle, hogy "Melyiket kéri, mert van többféle..." és felsorolta az összes választékot.
"Hiába, a férfiak mindig is kedvesebbek voltak velem" - gondoltam magamban.
Majd, fizettem és elköszöntem.
Már meg sem lepődtem azon, hogy a köszönésemet csak a férfi főnök-féle fogadta. A női eladó - köszönés helyett - odaszólt a pakolászó férfinak, hogy, "Minket ezek a kártyások tönkretesznek...".

Elképzelni nem tudtam, hogyan hozható a személyemmel kapcsolatba a kártyázás, hiszen, semmiféle kártyajátékhoz nem értek...

Majd el is felejtettem zavaromban, hogy mit is szerettem volna még a tejesnél is vásárolni., mert egyre csak az járt a fejemben, hogy milyen keserves egy életem volt nekem azok miatt, akiket ismét visszaszavaztak itt a lakóhelyemen a hatalomba... Sejtettem, hogy az idősebb korosztálynak "köszönhetően". Azoknak, akik mindig is mertek kicsik lenni, vagy élvezték a hármas "T"-ből a hatalom "T"ámogatását.

Kavarogtak bennem azok a megaláztatásokról szóló gondolatok, amelyeket már nagyon szeretnék elfelejteni és amivel televan a múltam batyuja. Szeretnék már végre ettől a rettenetes tehertől megszabadulni!!! De nem és nem lehet, mert Pesterzsébeten még mindig annak a kommunistának nevezett dikatúrának az utódpártja van hatalmon, amelyik tönkretette a szüleim, majd a saját és az utódaim életét is.

Tönkretették azzal, hogy elhallgatván az igazságot, a hazugságot ,,tanították" nekünk és gyermekeimnek... Tönkretették azzal, hogy a rendszer ellenségeként kezeltek egész eddigi életemben és még most is... megaláznak minden létező módon.

Vegye tudomásul a pesterzsébeti emeszpés polgármester, hogy én ki kérem magamnak ezt a Pesterzsébet Kártyát, mert ez is arra jó, hogy azok a vállalkozók jussanak többletbevételhez, akik az emeszempé, majd az emeszpé jogutódjaként a keblére ölelt mindig is. Akik élvezhették a pozitív megkülönböztetést (diszkriminációt) 1990 előtt- majd 1990 után is...

Vegye tudomásul a XX. kerületi emeszpés polgármester, hogy visszautasítom ezt a Pesterzsébet Kártyát, mert nekem azoktól nem kell semmiféle ,,kedvezmény", akik tönkretették a gyerekkoromat, az ifjúságomat és most megaláznak ezzel a fondorlatos módon felkínált Pesterzsébet Kártyával.

Tudom, már nem hozható vissza soha többé annak lehetősége, hogy én is szabadon továbbtanuljak és az oly áhított hivatásomnak élhessek!!! Soha nem kapom vissza egyetlen igaz szerelmemet, akit azért veszítettem el, mert - mint a rendszer ellenségének kikiáltott- üldözöttnek, nem volt elég jó a káderlapom egy katonatiszti főiskoláséhoz!!!
Soha többé nem juthatok hozzá egy saját lakáshoz, amelyikben végre otthon érezhetném magamat... Mert én, mint a kommunista rendszer ellensége, és mint sokadrangú- tövényen kívül helyezett állampolgár tengettem végig keserves életemet - mindig rászorulva egy jobb káderlappal rendelkező személy ,,jóindulatára"...

Soha nem dolgozhattam úgy, hogy elismerésben lett volna részem, mert még az érdemeimet is ellenem lehetett fordítani csalárd módon és aljas indokból...

Meggyaláztak nőiségemben, amikor megölték magzataimat és a szüléseim alkalmával magamra hagytak a szülőszobákban...ellátatlanul.
Meggyláztak anyaságomban, mert gyermekeim nem örökölhettek tőlem semmi mást a kitaszítottságomon kívül!!!

Méltatlanul kell megélnem időskoromat, mert a megalázóan alacsony nyugdíjamból soha, de soha nem leszek képes eltartani önmagamat.

Nekem nem kell Önöktől - akik mindezt tették a hozzám hasonló nehézsorsúakkal, a hármas "T"-ből mindig csak a "T"iltással és esetleg a "T"űréssel sújtottakkal - nem kell semmi!!!

Hagyjanak végre ÉLNI és a képességeim szerinti munkához hozzájutni és ezzel a munkavégzéssel a megélhetésemhez szükséges anyagi javakhoz!!!!

Én Bóna Mária Ilona kijelentem, hogy nem kértem a Pesterzsébet Kártyát

http://www.pesterzsebet.hu/index.php?action=article&id=6512

és kijelentem, hogy akaratom ellenére felhasználták az adataimat, amikor mégis elkészítették névre szólóan...

Engem ilyen csalárd módon nem lehet megvásárolni és lekenyerezni!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Húszan fagytak meg eddig...
  2010-11-24 10:21:46, szerda
 
  Húszan szenvedtek fagyhalált a tél beállta előtt - MSZF

Budapest, 2010. november 24. szerda



Magyarországon a nyár vége óta húszan szenvedtek fagyhalált - adta tudtul szerdán a Magyar Szociális Fórum Kerekasztala.

A kimutatás két hónapos, szeptember 22. és november 22. közötti időszakra vonatkozik. Az áldozatok egy része a szabad ég alatt hűlt ki, mások saját tulajdonukat képező fűtetlen otthonukban lelték a halálukat.

Az idén eddig lényegében ugyanannyian fagytak meg, mint a múlt év azonos időszakában - áll az MSZF tájékoztatásában.

A legfrissebb tények arra utalnak, hogy a helyzeten nem változtatott a kilakoltatási tilalom elrendelése. Az áldozatok ugyanis részben a moratórium előtt kilakoltatottak és hajléktalanná váltak közül kerültek ki, a többiek pedig olyanok közül, akiknek nem telik fűtésre. Ezek a többnyire idős emberek ennivalóra és gyógyszerre költik rendkívül szerény jövedelmüket, és jobbára nincs, aki segítsen nekik.

A Magyar Szociális Fórum felhívja az emberek figyelmét az odafigyelés, a törődés és a szolidaritás fontosságára a tél beállta előtt. Az MSZF kötelességének tartja figyelmeztetni a kormányt is arra, hogy a lakhatási és a megélhetési gondok megoldatlansága újabb emberéletekbe kerül.+++



Kiadta: MSZF SZK

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vérlázító blogbejegyzés...
  2010-11-22 21:21:42, hétfő
 
  Büntetlenül - Vérlázító Gyurcsány mai blogbejegyzése
2010.11.21.

"Ha valakit tönkretettek, akkor sincs megállás, akkor jön majd a következő ellenfél. És addig folytatják, amíg van még valaki, aki meg mer szólalni.(...) Vajon mi mozgatja a jobboldal politika és média kampányát? A múlt feltárásának őszinte vágya? Ugyan dehogy. Ha így lenne, akkor a jobboldal hangosan követelné a teljes, tételes, törvényben garantált és kikényszerített múltfeltárást. De nem ezt teszik, éppen ellenkezőleg, sunnyognak. Ha morális kérdés lenne a jobboldalnak a múlt, akkor legalább egy tucat embert nem tűrne meg a Fidesz vezetésében, a kormányban, az Alkotmány körül bábáskodó testületben. De velük nincs semmi bajuk. A jól ismert szöveg szerint ,,az ő kommunistájuk jó kommunista"." (kapcsolat.hu)

Nagyon úgy néz ki Gyurcsány mindent megtehet - bűntelenül.
Szervezheti a demokratikus kurvaanyázós táborát, írogathatja az ostobaságait szerte az interneten, nyilatkozgathat ennél is nagyobb baromságokat a televíziókban. Mert megteheti. Gyurcsány Ferenc megteheti. Akit azért nem vett csak elő az "igazságszolgáltatás" mert amit elkövetett már elévült. Egyébként kőkemény bűncselekmény, de elévült.

Jelenleg Gyurcsány Ferenc a következmények nélküli öntörvényű ember akinek úgy tűnik a regnáló kormány is csak jelenthet. Nem tudom meddig elviselhető és meddig undorító amit ez az ember művel. De mit ne mondjak - valami igaza van Gyurcsánynak. Én tudom, hogy nincs rá idejük "odafenn", de arra sem, hogy kirúgják a zsigerkomcsikat a jól fizető munkahelyekről. Egy most felnőtt generáció a minap még a Kossuth téren toporgott mint demokratikus ellenzék, most meg az utcákon mint munkanélküli.

Meddig kell még ennyire kiszolgáltatottan élni ennyi megaláztatást eltűrni. Mert amit Gyurcsány csinál az a megalázás magasiskolája. És csak pofázik folyamatosan támadja a polgári oldalt. Én tudom, hogy a legjobb védekezés a támadás de meddig hagyjuk még támadni?

Tudom, hogy demokráciában élünk és azt is, hogy ez megköti az igazságszolgáltatás kezét, de hadd ne én tegyek javaslatot, - mert tudnék - egy estleges megoldásra. A Fidesz és a kormány berkeiben és közelében jólképzett jogászok serege dolgozik. Nem létezik, hogy nem tudják a megoldást. Ha tudják akkor most nagyon szomorú vagyok ha meg nem akkor kár ott szenvedniük adják át helyüket a fentebb emlegetett generácó tagjainak. Majd ők tudják a megoldást. A jogász urak meg írhatnak egy kib.szott jó könyvet a modern demokratikus Magyarországról. A'la Gyurcsány Feri.

Mi éjt nappá téve dolgoztunk ezért a kormányért a polgári Magyarországért. Tudom, hogy ezek nagy szavaknak tűnnek de nekünk lassan "rámegy az életünk és a vérünk". Tudom, hogy nem megy egyik napról a másikra de az idő szalad - a karaván halad. Halad és ez nem a mi karavánunk. Nem a mi jövőnk és nem a mi jelenünk.

Tavasszal azt mondtuk Itt az idő, ősszel azt mondtuk Itt az idő, most azt érezzük Fogy az idő.
Ne adjuk meg a lehetőségét annak, hogy az idő elfogyjon - számunkra.

Szentannai József
http://holahatar.uw.hu/news.php?readmore=130

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2010.10 2010. November 2010.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 65 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 202
  • e Hét: 1039
  • e Hónap: 9643
  • e Év: 45584
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.