Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/36 oldal   Bejegyzések száma: 351 
Dögös kiscsaj belép a bárba é
  2010-09-30 20:14:17, csütörtök
 
  Dögös kiscsaj belép a bárba és letelepszik az egyik bárszékre,
majd hangos koppanással lerak a bárpultra egy vibrátort. A csapos
pókerarccal megkérdezi:
- Mit adhatok?
- Nekem egy Vodka-narancsot, a barátomnak meg né ...tovább »gy ceruzaelemet.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Öreg bácsi beleharap az almáb
  2010-09-30 20:13:28, csütörtök
 
  -Petike - újságolja 6 éves fiának az apa -, összejöttem a gólyával, és
nemsokára hoz neked egy kistestvért. A gyerek a homlokához csap:
- Atyaúristen! Az utcánkban hemzsegnek a jobbnál jobb csajok, erre meg az
apám megdugja a gólyát....


Öreg bácsi beleharap az almába, mire ott marad a felső fogsora. Beleharap
még egyszer, mire ott marad az alsó is. Eldobja az almát:
-Nesze vazzeg, edd egyedül!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Idióta fideszes Balog Zoltán a
  2010-09-30 19:46:42, csütörtök
 
  2010-09-30. 18:23
Idióta fideszes Balog Zoltán a cigánykérdésről

Az alábbi, a mai Magyar Hírlapban megjelent Balog Zoltán (a társadalmi felzárkózásért felelős - egyszerűbben: cigányügyi - államtitkár)-interjú legdurvább része:

,,Elismerem, volt korábban egyfajta politikai korrektségkényszer, ám nagyot mondani önmagában nem számít erénynek. Nyilvánvaló, a Jobbiknak nem az a célja, hogy segítsen, hanem az, hogy tovább gerjessze a feszültséget. Nem mellékesen azért, hogy növelje szavazatai számát. Ez azonban játék a tűzzel. A bűnözőket nem telepekre, hanem börtönbe kell zárni, tisztességes bírósági ítéletet követően. A rendőrség megerősítésének ügyében már tettünk, és fogunk is tenni lépéseket. A cigánybűnözésről szólva érdemes feltennünk a kérdést: nem fáj nekünk, amikor a magyarokat kollektívan bűnösnek mondják ki? Dehogynem. A cigánybűnözés kifejezés azt sugallja, hogy minden roma bűnöző. El kell ismerni, léteznek szociális helyzethez, esetleg etnikai miliőhöz köthető bűnözési formák, ám nem szabad a közvéleményt ezzel hergelni."

Nézzük sorban: ,,A bűnözőket nem telepekre, hanem börtönbe kell zárni, tisztességes bírósági ítéletet követően."

1.) messze nincs elég börtön-férőhely - az arra ,,érdemesek" negyedét sem tudjuk lesittelni. Azaz: a maradék (szabadon hagyott) cigány köztünk marad és tovább rabol, gyilkol. Az akár százezres befogadóképességű táborok erre a különben áthághatatlan, megoldhatatlan problémára jó megoldást adnak.
2.) Miért volna az ördögtől való terv egy olyan, amit az olaszok már régóta csinálnak több százezer(!) olaszországi cigánnyal, ráadásul még keményebb feltételekkel? Hadd utaljunk az unos-untalan idézett Népszabadság(!)-cikkekre, amelyekből kiderül, hogy a derék olaszok kivétel nélkül minden(!) cigányt ilyen jól elzárt, a fehérektől jó messze levő táborokba deportálnak. Függetlenül attól, hogy az adott személy elkövetett-e bűncselekményt vagy sem. (Bár ritka az olyan olaszországi ork, aki ne lenne bűnöző...) Ami azt illeti, a múltkor egyenesen a másik fideszes(!) házilap, a Magyar Nemzet szögezte azt le (cikk ITT), hogy Párizs, Berlin és Róma sokkal-sokkal idegengyűlölőbb, mint a Jobbik. Akkor: miről is beszélünk, Balog úr? Miért teheti meg azt Olaszország, amit mi nem? És, persze, a sor folytatható a franciákkal, a spanyolokkal, a svájciakkal, a dánokkal, finnekkel, tótokkal stb.

,,A rendőrség megerősítésének ügyében már tettünk, és fogunk is tenni lépéseket." - ja, vesszük észre. A közbiztonság egyáltalán nem javult az utóbbi 1-2 hónapban, sőt - lásd pl. EZT az augusztus(!) végi konkrét, számokkal operáló jelentést (kapcsolódó, újabb anyag ITT).

,,A cigánybűnözésről szólva érdemes feltennünk a kérdést: nem fáj nekünk, amikor a magyarokat kollektívan bűnösnek mondják ki? Dehogynem." - ki mondja azt, Balog? Pár környező, saját történelemmel nem igazán bíró nép frusztráltabb képviselője (de még csak véletlenül sem mindegyikük), pl. Slota. Mi a valóságalapjuk? Semmi, mert a felvidéki / erdélyi / kárpátaljai magyarság életvitelében, szorgalmában nem olyan, mint a cigányok. Érdekes, hogy a finnek, a németek, az amerikaiak, a hollandok, a kanadaiak, a japánok, a franciák stb. soha egyszer sem kollektív bűnösözték le a magyarokat - márpedig ők azok, akikre oda kell figyelni, és nem pár kisebbségi érzéstől szenvedő, és emiatt magyargyűlölő szólamokat (is) harsogó tót meg oláh politikusra.

,,A cigánybűnözés kifejezés azt sugallja, hogy minden roma bűnöző." - szánalmasság a köbön. Egy általános iskolástól még elfogadható ,,érv" mindez; egy az egész ügyet vezető politikustól nem. Lásd még: gyerekbűnözés, fiatalkorú bűnözés, férfibűnözés, franciakrémes, angolkór. Látott már valaki egy angolt például azért reklamálni nálunk, mert az ,,angolkór" kifejezés szerinte minden angolt betegnek beállító, így betiltandó kifejezés? Vagy: melyik fiatalkorú tiltakozott már a ,,fiatalkorú bűnözés" büntetőjogi kategória ellen? Csőstül jönnek-e a franciák tiltakozni az ellen, hogy mi, úgymond, krémesnek tartjuk mindannyiukat (,,franciakrémes")? Ugyan már.

Balognak az egész(!) interjúban egyetlen egy(!) normálisabb gondolata, ötlete volt: az, hogy nem muszáj annyira erőltetni az integrált oktatást, azaz a deviánscigányok és a magyarok iskolai összekényszerítését. A többi: néma csend. Igen, ez a Fidesz - ezektől a világon semmi nem várható, amit a regnálásuk jó néhány hónapja alatti, azóta is romló közbiztonsági mutatók is alátámasztanak. Miközben a jóval drasztikusabb, ugyanakkor a nyugat-európai gyakorlatnál nem keményebb Jobbik gyönyörűen, a gyakorlatban bizonyított Érpatakkal. Lehet választani...
Az interjú:

Elég volt a szómágiából, tettekre van szükség
Balog Zoltán: legfontosabb "munkaeszközünket" úgy hívják, hogy társadalmi felzárkózási és cigányügyi tárcaközi bizottság

A gazdasági fellendülés nélkül a cigányság felemelkedése sem képzelhető el - hangsúlyozta lapunknak Balog Zoltán. A társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerint az előző kormányok idején ellenőrizetlenül folytak el az állami támogatások a területre. Míg Gyurcsány Ferenc a rasszizmus elleni küzdelem leghangosabb élharcosa volt, az ő kormányai idején sokkal rosszabb helyzetbe kerültek a romák, mint korábban voltak - mondta.

,,A Kolompár-Gyurcsány-szövetségről meg azt mondom, hogy megtalálta a zsák a foltját"

- Eddig leginkább társadalmi felzárkóztatásról hallhattunk, az ön titulusában mégis a felzárkózásért szó szerepel. Üzenet?

- Mindenképpen. A felzárkóztatás inkább arra vonatkozik, aki fel akar zárkóztatni, a ,,másik" ebben csupán passzív fél. A felzárkózás kifejezéssel annak a gondolatnak kívántunk nyomatékot adni, miszerint a másik félnek is aktívnak, cselekvőnek kell lennie. Vagyis az államnak kötelessége segítséget nyújtania azoknak, akiknek alig van esélyük arra, hogy emberhez méltó életet éljenek, másrészről ezt az érintetteknek is akarniuk kell, őket is érdekeltté kell tenni a felzárkózásban. Az a mentalitás, hogy én csak áldozat vagyok, nekem mindenki segítsen, nem járható út. Nem lehet egyoldalú a segítség, hiszen az élet, úgymond normális menete, hogy az ember magáról gondoskodik. Ehhez az állapothoz kell eljuttatni mindenkit. És hangsúlyozom, itt nem csak a cigányságról van szó.

- Vagyis a második Orbán-kormány gyökeresen eltérő felfogást képvisel, mint az előző kabinetek. Lehet-e már látni, hogy az elmúlt évekből pontosan mit örököltek ezen a területen?

- A kihagyhatatlan leltárkészítés még tart, de nemsokára tisztábban látunk. Annyi bizonyos, hogy hangzatos, olykor jó ötletekből nem volt hiány a korábbi években, a kérdés csak az, hol vannak az eredmények. Bizonytalan például, hogy amit roma foglalkoztatásként próbáltak eladni, az tényleg a cigányságot kívánta-e helyzetbe hozni. Vagy ott van az oktatás területe. Véget kellene vetni a ,,szegregáció kontra integráció" elnevezésű ideológiai háborúnak. Létezik ugyanis olyan helyzet, amikor jobb, ha ,,külön" tanítunk, amennyiben az egy szakmailag magasabb színvonalat jelent, és végeredményben a felzárkózáshoz vezet. Nem elfogadható, amikor az erőszakos integráció következtében még rosszabb helyzet alakul ki. Mindkét lehetőséget alkalmazni kell, de a megfelelő helyzetben.

- Több különböző területről van szó. Pontosan mi ebben a folyamatban az államtitkárság szerepe?

- Egyfajta központ kívánunk lenni, ahová minden szál összefut, hogy a kérdést a maga komplexitásában tudjuk kezelni. Nem segítünk, ha valakinek megoldjuk a lakhatási problémáját, de nem juttatjuk munkalehetőséghez. Ezzel csak újratermeljük a szegénytelepeket. Az előbb említett területekhez egyébként még hozzátartozik az egészségügy vagy a kultúra is. Utóbbi kapcsán meg kell jegyezni, alkalmas lehet arra, hogy egymás értékeinek tiszteletével közelebb kerüljünk az egységhez.

- Ezt a gyakorlatban úgy kell elképzelni, hogy több minisztériummal is folyamatosan tartják a kapcsolatot?

- Legfontosabb ,,munkaeszközünket" úgy hívják: Társadalmi Felzárkózási és Cigányügyi Tárcaközi Bizottság. A hivatalosan októberben megalakuló testület munkacsoportjaiban a minisztériumok szakemberei közös előterjesztéseket dolgoznak majd ki. De mint említettem, elsődleges a hagyaték felmérése, s ebben bizony már most vannak, mondjuk úgy, érdekes elemek. Például az idei évre az előző kormány egymilliárd forintot tervezett be a roma telepek felszámolására. Mit gondol, hány pályázat érkezett be?

- Inkább nem találgatnék...

- Egyetlenegy, de azt is visszavonták. Jelzésértékű: valami nem stimmelt. Ezt a pénzt a kormány nyilván a választások előtt a cigányság jóindulatának megvásárlására tette a költségvetésbe, csakhogy az önkormányzatok ezt a programot végrehajthatatlannak találták. De említhetném az Állami Számvevőszék elképesztő megállapítását is, miszerint tíz év alatt mintegy százhúszmilliárdot fordítottak a romák támogatására, ám az összeg jó része nem a megfelelő helyen kötött ki. Az ilyen hatalmas volumenű, láthatóan kudarcot vallott programok újratervezése nem megy máról holnapra. Bár vannak, akik szerint aggályos, valamilyen formában mégiscsak lehetővé kellene tenni a támogatási rendszeren belül az etnikai adatok nyilvántartását, természetesen a személyiségi jogok figyelembevételével. Biztosítani kell ugyanis, hogy a romáknak szánt pénz valóban a romákhoz kerüljön.

- Mi lesz a sorsuk azoknak a fiatal roma értelmiségieknek, akiket még az országgyűlési választások előtt toborzott a Bajnai-kabinet?

- Nyilván a kampány miatt beszéltek akkoriban több száz érintettről, a valóságban kevesebb mint hatvan embernek sikerült bejutnia, ám közülük is csak néhányan végeznek érdemi munkát, a többiek tengődnek a rendszerben. Sikeres versenyvizsgával a zsebükben várják, hogy valaki munkahelyet adjon nekik. Ez egy kegyetlen játék volt az előző kormány részéről. A nem cigány magyar fiatal diplomások ugyanis azt mondhatták: bocsánat, Magyarországon az egyik legmagasabb a fiatal diplomások körében a munkanélküliség, miért csak a romák kapnak lehetőséget. Gratulálok Bajnai Gordonnak és csapatának, sikerült egy kudarcos programmal hangulatot kelteniük a cigányság ellen. Az Orbán-kormány ezzel szemben elindítja a Magyar közigazgatási ösztöndíjprogramot, amelynek keretében több száz diplomást várunk a közigazgatásba, s a Bajnai-féle kezdeményezésre jelentkezőket is bevesszük. Nem fogunk etnikai feltételeket szabni, de odafigyelünk majd, hogy a cigányság megfelelő arányban részt vegyen benne.

- Európai roma stratégia is alakul, úgy néz ki, erőteljes magyar közreműködéssel. Az államtitkárságnak ebben milyen szerepe lehet?

- Valóban, a francia események lendítettek ezen az ügyön, amelyen egyébként a fideszes EP-képviselő, Járóka Lívia és csapata már évek óta dolgozik, sikeresen. Ennek a stratégiának létezik valamilyen kultúrája, hagyománya hazánkban. A környező országokkal összehasonlítva, csúnya szóval élve, a cigányügyi kutatásoknak és programoknak, egyáltalán a probléma tudomásul vételének Magyarországon több mint százéves múltja van. Már a huszadik század elején volt a magyar kormányban cigányügyi megbízott. Erre lehet építeni. Van mondanivalónk Európa számára.

- Van annak jelentősége, hogy bár korábban voltak strasbourgi romáink, a mostanság Franciaországból és Olaszországból folyó kitoloncolások nem magyarországi cigányokat érintenek?

- Számomra van. Szerintem a hazai roma társadalom tudja, hogy nem teljesen reménytelen a helyzete. Vár valamit, lát esélyt arra, hogy itthon javítson az életén. A zámolyi romákra visszatérve: azt a veszélyt azonban ne becsüljük alá, hogy vannak alvilági csoportok, amelyek politikai feszültség keltésében, illetve szerencsétlen emberek nyomorúságának kihasználásában érdekeltek. És még valami. A zámolyi ügy idején a magyar értelmiség egy része nagyon méltatlan és szégyenteljes szerepet játszott. Csakis azért, hogy üssenek egyet az Orbán-kormányon, emberi jogi ügyet konstruáltak az esetből, az ötvenhatos menekültekkel példálóztak. Sajnos ma is vannak, akik hazánkat rasszista színben kívánják feltüntetni a nemzetközi közvéleményben. Ez elfogadhatatlan.

- Ha már bűnözés: Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke ellen lassan már megszámlálhatatlan eljárás van folyamatban. Pedig pár éve még ő is a rasszizmus ellen hirdetett hadjáratot Gyurcsány Ferenc oldalán.

- Azért sem szeretek ezekről az ügyekről mostanában beszélni, mert azt gondolom, elég volt a szómágiából. Tettekre van szükség, a kormány dolga, hogy cselekedjen. Ugyanakkor valóban érdekes, hogy míg a rasszizmus elleni küzdelem leghangosabb élharcosa Gyurcsány Ferenc volt, az ő kormánya alatt sokkal rosszabb lett a romák helyzete, mint korábban. Ez mindent elmond. A Kolompár-Gyurcsány-szövetségről meg azt mondom, megtalálta a zsák a foltját.

- A Jobbik irányából eközben olyan felvetések érkeznek, hogy a cigány bűnözőket kvázi munkatáborokba kellene zárni. Az ilyen megnyilvánulásokat miként kell értékelni? Az eddig ki nem mondott igazságok felvállalásáról, avagy politikai haszonszerzésről beszélhetünk?

- Elismerem, volt korábban egyfajta politikai korrektségkényszer, ám nagyot mondani önmagában nem számít erénynek. Nyilvánvaló, a Jobbiknak nem az a célja, hogy segítsen, hanem az, hogy tovább gerjessze a feszültséget. Nem mellékesen azért, hogy növelje szavazatai számát. Ez azonban játék a tűzzel. A bűnözőket nem telepekre, hanem börtönbe kell zárni, tisztességes bírósági ítéletet követően. A rendőrség megerősítésének ügyében már tettünk, és fogunk is tenni lépéseket. A cigánybűnözésről szólva érdemes feltennünk a kérdést: nem fáj nekünk, amikor a magyarokat kollektívan bűnösnek mondják ki? Dehogynem.
A cigánybűnözés kifejezés azt sugallja, hogy minden roma bűnöző. El kell ismerni, léteznek szociális helyzethez, esetleg etnikai miliőhöz köthető bűnözési formák, ám nem szabad a közvéleményt ezzel hergelni.

- Milyen szerepük lehet az egyházaknak a területen?

- A hírek között talán elsikkadt, hogy a közelmúltban a történelmi keresztény egyházak képviselőivel találkoztunk. Megállapodtunk, hogy valamilyen formában közösen fogunk dolgozni. Rögzítettük: a felekezetek készítenek egy tájékoztató anyagot arról, mit tudnak ebben az ügyben tenni, az állam pedig felvázolja, milyen eszközöket tud rendelni eme tevékenységekhez. Hamarosan aláírunk egy megállapodást. De meg kell említenem a cigányságért munkálkodó civilszervezeteket is. Ők adják az úgynevezett humán erőt, az emberséges megközelítést, amely nélkül nem is lehet ténylegesen segíteni. A pénz ugyanis önmagában nem elég ahhoz, hogy az emberek élete megváltozzon.

- Anyagi forrásokban,
a gazdaság jelenlegi helyzetét nézve, nyilván nem bővelkedik a kormány. A munkahelyteremtéshez ugyanakkor szükség lehet többletforrásra. Vagy elég lenne a meglévő támogatásokat megfelelően elosztani?

- Első lépésben végre jól fel kellene használni azt a pénzt, amely rendelkezésre áll. Még vannak rejtett tartalékok. De világosan kell látni: ha nem lesz gazdasági fellendülés, ezek a programok önmagukban semmit sem érnek majd. Ha növekvő pályára áll az ország, akkor tud az általam vezetett államtitkárság hatásos munkát végezni.


http://kuruc.info/r/35/67068/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pánikban az antimagyarok: az M
  2010-09-30 19:44:21, csütörtök
 
  Pánikban az antimagyarok: az MTV óránként sugározhatja a Jobbik kampányfilmjét szombaton

Az Országos Választási Bizottság a véleménynyilvánítás szabadságára hivatkozva jogsértőnek ítélte, hogy az MTV és a Magyar Rádió nem adta le a Jobbik cigánybűnözést említő kampányfilmjét. Az MSZP jogszabálymódosítást kezdeményez annak érdekében, hogy a jövőben ilyesmi ne fordulhasson elő (félre ne értse a kedves olvasó: az ne forduljon elő, hogy kimondják az igazságot, nem pedig az, hogy cenzúrázzák azt - a szerk.).
Az MTV és a "Magyar" Rádió is a Legfelsőbb Bírósághoz fordult, miután az Országos Választási Bizottság (OVB) jogsértőnek mondta ki, hogy médiumok nem volt hajlandók leadni a Jobbik kampányfilmjét.
Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje a Stopnak katasztrofálisnak nevezte a döntést. Hozzátette: a párt jogszabály-módosítást kezdeményez annak érdekében, hogy a jövőben "antidemokratikus, kirekesztő tartalmak" közlésére ne legyenek kötelezhetők a médiumok.
Dr. Kállai Ernő kisebbségi ombudsman a Stopnak elmondta, országgyűlési biztosként nem járhat el olyan ügyben, amelyben bírósági felülvizsgálat indult. Hozzátette ugyanakkor: a jogorvoslati eljárás lehetőséget biztosít a Legfelsőbb Bíróságnak arra, hogy az Alkotmány rendelkezéseit közvetlenül is értelmezze, és így megvonhatja a véleménynyilvánítás szabadságának határait a választási hirdetések sugárzása kapcsán.
"Indokolt lenne az is, hogy a törvényhozás ennek az ügynek a tanulságaiból okulva áttekintse, melyek azok az általános jogelvek, amelyeknek akkor is érvényesülniük kell a választási kampány során, ha azok korlátozzák a pártok véleményének megjelenítését a nyilvánosság előtt" - szögezte le.
A kérdésben legkésőbb pénteken születik döntés, ami azt jelenti, hogy szombaton még közölhetők lesznek a reklámok. Dúró Dóra elmondta: eredetileg a hirdetések meghatározott számú lejátszásáról állapodtak meg a Magyar Rádióval és a Magyar Televízióval, a reklámfilmeknek, illetve a hirdetéseknek múlt csütörtöktől kellett volna adásba kerülniük.
A párt a választási bizottság határozata alapján azt várja, hogy a "közmédiumok" a szerződésben foglaltaknak megfelelő számban sugározzák a Jobbik hirdetéseit az október 3-i önkormányzati választásig még hátralévő időben - tette hozzá.
(Stop nyomán)

http://kuruc.info/r/52/67023/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország a HAARP célkeresz
  2010-09-30 19:42:43, csütörtök
 
  Magyarország a HAARP célkeresztjében (beigazolódott “összeesküvés elmélet")

Posted on 2010/09/30 by Híradmin

Az alábbi írást drótpostán kaptuk. Hogy kit mennyire győz meg, nem tudhatjuk, s nem is akarunk vele sem befolyásolni, sem pánikot kelteni, de tény, hogy a tudósok már régóta (tudományos programok keretében 1940-es évek óta) foglalkoznak az időjárás befolyásolhatóságának, irányításának kutatásával, megoldásával. Mint tudjuk, már réges-rég el tudják űzni a jégesőt okozó felhőket, tudnak esőt csinálni, tehát tény, hogy az “emberiség" (illetve annak egy szűk, de annál befolyásosabb maroknyi csoportja - a globalizmus urai) kezébe akarja venni az időjárás irányítását.

Kérdés, hogy azok a felvételek és információk, melyek a HAARP-ról láthatók, olvashatók, mennyire igazak, bizonyíthatók, cáfolhatatlanok? A tájékoztatás viszont kötelességünk, még akkor is, ha nem vagyunk biztosak a forrásokban. Jó lenne, ha minél több szakértő (és nem magát annak tartó) olvasó szólna hozzá, s küldenének megbízható információkat. Néhány olyan oldal is található, ahol valótlan elméleteket állítanak be egyesek igaznak, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy ők valami titkos tudás birtokosaiként tűnjenek fel, s ez által gyengítik azoknak a híreknek, írásoknak az valóságértékét, amik széles körben ma még nem ismertek, de valóságos dolgokról, veszélyekről tudósítanak bennünket. Ha ma még nem is tudjuk egyértelműen eldönteni, hogy teljes mértékben hihetők-e az itt leírtak (bár a küldője igazán hozzáértő, szakember(!), s a cikkünk végén szereplő egyik forrás éppen egy EU Parlamenti jelentésre is hivatkozik - idézet: “Az Európai Parlament a HAARP hatásairól: 1998. februárjában, Mrs. Maj Britt Theorin, svéd parlamenti tag és régi békeharcos jelentésére válaszul, az Európai Parlament Külügyi Bizottsága, a Biztonsági és Védelmi Politikai Bizottság nyilvános meghallgatást tartott Brüsszelben a HAARP programmal kapcsolatban." - részlet “A Haarp a Nap ellen?"-ből), de nem mehetünk el mellette szótlanul. További források cikkünk végén találhatók. (NIF)

Íme a kapott írás:

“Mély megrendüléssel tudatom", hogy a chemtrails és HAARP tevékenységek általunk kimerítő és tényszerűen feltárt bűncselekményei miatt a hatalom blokkolta az Eumetsat műhold meteorológiai helyzetképeinek megjelenítését!

Az üzenet egyértelmű és nyilvánvaló! Hazánk légterébe ki-be járkálhat bármely ország légiereje, a vegyi csíkokat létrehozó repülőgépek, és mindenféle, magukat EU-s, NATO-s vagy izraelinek tartó terroristák. A definíció kedvéért megjegyezném: terroristának tekintendő az a csoport, szervezet, hatalom, ország, amely más nemzetek életvitelében, társadalmi berendezkedésében, politikai rendszerében erőszakos változást idéz elő! Terrorizmus, a megszállni kívánt, majd koholt vádak alapján megszállt országok lakosságának módszeres kifosztása, ellehetetlenítés, nyomorba döntése és bábkormányokkal történő irányítása! Undorító, “nemzetközi missziónak" nevezni az afganisztáni kábítószer termelés katonai védelmét, Irak biológiai és vegyi-fegyverek koholt vádjai miatti lerohanását, és kifosztását, és az IMF-el, Világbankkal, korrupt politikusok “segítségével" országok nyomorba döntését!
Az Eumetsat meteorológiai műhold képein figyelemmel lehetett kísérni Európa és ezen belül a Magyarország feletti chemtrail és HAARP tevékenységet. Most ez fogad bennünket:

Az utoljára megjelenített kép, és a korábbiakban általunk megjelenítettek is, egyértelműsítik a hazánk éghajlatába, időjárásába történő erőszakos beavatkozást!

Az utoljára rögzített kép cáfolhatatlan bizonyítéka a HAARP tevékenységnek!


A vegyi-permetezés árvizeket okozott Magyarországon, a mezőgazdasági terményeket nagy részében tönkretették, az élővilágban máris súlyos károsodásokat okozott, ami nem csak ökológiai katasztrófával, de az élelmezés ellehetetlenítésével, drágulásával jár! Korrupt politikusaink miatt, a hazánkat módszeres felvásárlók már közvetlenül az életünkre, életterünkre törnek, mindez a tudjuk kik kezében lévő média hallgatása, és csalással, megtévesztéssel megválasztott politikusok tudtával és beleegyezésével történik!

A népes madárcsapatok gyakorlatilag eltűntek, de még az oly gyakori Colorado bogár is ritkasággá vált, pedig európai elterjesztésében a német hátországot vele “megbombázók", a II. Világháború alatt, is ugyanazok, illetve ugyanazon érdekcsoporthoz tartozók, akik most hazánk és Európa mezőgazdasággal nagyobb volumenben foglalkozó országaiban idéznek elő chemtrails és HAARP tevékenységgel élelmezési katasztrófát, exporttilalmat! Ha valaki nem tudja, miért emelkedett duplájára a gabona árfolyam a világpiacon, ha nem tudná, miért emelkedik a kenyér ára, és ha nem tudná, hogy miért érezhető a levegőben a permetszerhez hasonló, de egyértelműen a nagy mennyiségben, olajiparban használt barit szaga, miért jönnek létre olyan légköri jelenségek, amik nemhogy régen, de még néhány éve sem voltak tapasztalhatók, most már tudhatja! Nem a globális felmelegedés, hanem a globális cion-terrorizmus hozza létre érdekeinek megfelelően a GMO mérgező növényeket, az időjárás befolyásolását, árvizeket, aszályt, és a háborúkat! Mérgeznek bennünket, befolyásolják az időjárást, hogy élelmiszerhiányt tudjanak előidézni, majd azokra a bajokra hivatkozva, melyeket ők okoztak, a végletekig sarcolják, pusztítják a lakosságot!

Az ország kifosztása, kiárusítása, a munkalehetőségek felszámolása, etnikai feszültségek szítása, egészségügy és oktatás lerombolása, bankcsalások, és fiktív államadósság után, elérkezett az idő, amikor az életterünkkel, vagyonunkkal együtt az életünket is el akarják venni!

Európában már sok országban nyíltan foglalkoznak ezekkel, és feljelentések százai készülnek, az Európa kiirtására irányuló tevékenységek miatt. Ideje lenne, hogy Magyarország lakossága is csatlakozzon! Aki veszi a fáradságot, nézzen körül környezetében, és nézzen fel az égre tiszta időben! Nem sokáig fogja látni azt, amit tapasztal!

F. Attila

http://internetfigyelo.wordpress.com/2010/09/30/magyarorszag-a-haarp-celkeresztje ben-beigazolodott-osszeeskuves-elmelet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elmegy a krumpliföld mellett e
  2010-09-30 19:07:22, csütörtök
 
  Elmegy a krumpliföld mellett egy operatőr, kamerával a kezében. Egyszer csak meglátja, hogy a mezőn dolgozó paraszt kapával a kezében helyből csinál egy hátra szaltót.
Odamegy hozzá, és megszólítja:
- Jó napot, ha ezt még egyszer megcsinálja, adok ötezer forintot.
- Én ugyan nem. - jön a gyors válasz. ...tovább »
- Na jó, akkor tízezret.
- Akkor sem.
- De, miért nem?
- Hát fiam... nincs az a pénz, amiért én még egyszer tökön vágom magam a kapával!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Gyülekeznek a viharfelhők a m
  2010-09-30 13:43:30, csütörtök
 
 
Gyülekeznek a viharfelhők a magyar gazdaság felett, nem biztos, hogy megússzuk újabb recesszió nélkül
2010. szeptember 30. - 00:33

Aggasztó jelek mutatkoznak a magyar gazdaságban, kifulladóban van a kilábalás. A Világgazdaság és az Ecostat közös mutatószáma, a gyorsulási irányadó (GYIA) szeptemberre 0,22 százalékos visszaesést jelez. Ez tavaly július óta a legrosszabb teljesítmény, ugyanakkor már az elmúlt két hónapban is csökkenés mutatkozott.

Ennyiből már nagy valószínűséggel lehet a gazdasági növekedés megállására következtetni. Ez év tavaszig még viszonylag egészséges, a válság előtti időszakot idéző teljesítményt nyújtott a gazdaság, néhány hónapban kiugró volt a bővülés, de úgy látszik, csak a válság miatt alacsonyra került bázishoz képest.

Forrás: VG.hu

http://szebbjovo.hu/node/4814
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vona Gábor beszéde Mikófalván
  2010-09-30 13:41:20, csütörtök
 
  Vona Gábor beszéde Mikófalván [videó]

http://radicalpuzzle.blogspot.com/2010/09/vona-gabor-beszede-mikofalvan-video.htm l

http://www.youtube.com/watch?v=Gz-URdlKloE&feature=player_embedded
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fogadjon örökbe egy cigány csa
  2010-09-29 21:55:40, szerda
 
  Fogadjon örökbe egy cigány családot a cigánybűnözés létét tagadó Orbán Viktor is!

Szegedi Család szívhezszóló felhívást intézett minden rózsadombi nagyokoshoz.

Piszkosfred, Wed, 2010/09/29 - 21:35


Ungár Klára, Orbán Viktor vagy Lendvai Ildikó lesz az első jelentkező ?Ungár Klára, Orbán Viktor vagy Lendvai Ildikó lesz az első jelentkező ?

Szegedi Csanád felhívást intézett minden, a cigánybűnözést tagadó, a cigányok jogai, emberi méltósága és kirekesztése miatt aggódó, rózsadombi álszent politikushoz.

Tisztelt mások jogai iránt oly érzékeny magyar politikustársa(i)m!

Bár jómagam sajnos nem érzem át a cigányság szörnyűséges megpróbáltatásait, felkérem, hogy amennyiben Ön szerint cigánybűnözés nem létezik, s helyteleníti a francia, olasz más hatóságok "borzalmas cigányellenes" eljárását, országgyűlési vagy EP képviselőként, jó példával elöl járva fogadjon be egy-egy cigány családot.

Mégsem járja, hogy az Önök által állítólagosan fennálló tomboló magyar rasszisták miatt rettegjenek e páratlanul értékes kultúra, csodálatos, dolgos, szerény képviselői, másfelől Ön megteheti, hogy átvállalja a terhet a nehezen élő magyar kisemberektől. Kérem, jelölje meg, hogy ingatlana és jövedelme mekkora hányadát óhajtja kirekesztett kisebbségi embertársaink megsegítésére fordítani.

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr! Igen, jól sejti, természetesen Önt is tisztelettel felkérem, fogadjon be egy taktaszadai, olaszliszkai vagy gadnai kisebbségi famíliát budai villájába. Biztos vagyok benne, hogy nem okoz problémát egy kisebb (10-15 fő) vagy nagyobb (50-60 fő) roma család elhelyezése.

Amennyiben nehézségei támadnának, forduljon hozzám: munkatársaimmal együtt ingyen és bérmentve kiközvetítem adatait, s garantálom, hogy nem fog cigánycsalád nélkül maradni! Nagyon fontosnak tartom, hogy gyermekei, például a VIII. kerületi vagy a miskolci magyar gyerekekhez hasonlóan multikulturális közegben szocializálódjanak és saját bőrükön érezzék annak áldásait nap mint nap.

Maximálisan bízva őszinte emberségében és áldozatvállalásában:


Szegedi Csanád
EP-képviselő (Jobbik)

(Miskolc Jobbik)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_09_29_fogadjon-orokbe-egy-cigany-csalado t-a-ciganybunozes-letet-tagado-orban-viktor-is?utm_source=feedburner&utm_medi um=feed&utm_campaign=Feed%3A+atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B 3+%2B+Magyar+Jelen%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tiltakozás a Tom Lantosról eln
  2010-09-29 21:21:43, szerda
 
  Siklósi András:

Tiltakozás a Tom Lantosról elnevezendő "kisebbségi jogvédő intézet" ellen




Megdöbbenve és hányingert keltő mély undorral fogadtam a hírt, hogy a korábbi ,,karrierdiplomata" (a védelemre szoruló, ártatlanul meghurcolt sportolóinkat rendre cserbenhagyó!) Schmitt Pál, az új hivatalát máris visszataszítóan sűrű nyelvcsapásokkal kezdő ,,zsideszes államfő" egy ilyen szélsőségesen magyargyűlölő, senkiházi zsidóról akar bármit is ,,elkeresztelni" jobb sorsra érdemes honunkban; ahelyett, hogy ezt a minősíthetetlen, rasszista figurát - minden normálisan gondolkozó honfitársunkkal egyetemben - a feledés jótékony homályának adná. E nemtelen törekvésében méltó társai Likud Viktor jelenlegi miniszterelnök, valamint bukott elődje - az akasztófa várományosa! -, Furcsány Nyerenc, utóbbi ,,ötletgazdaként" (jelesül: Lantos ,,szellemi hagyatékának ápolójaként"!) is.

Csupán emlékeztetőül szeretném felidézni azt a rövid szösszenetemet (nekrológomat?), amit 2008-ban hirtelen felindulásomban fogalmaztam, közvetlenül eme féreg elpatkolása után. Okuljon belőle minden nemzetrontó hazaáruló, akit csak illet! Megjegyezném még, hogy a névtől függetlenül sorsüldözött népünknek ma sokkal inkább magyar önvédelmi központokra lenne szüksége Kárpát-medence szerte, semmint ellenséges kisebbségeinket dédelgető és fölénk emelő ,,pozitív diszkriminációra"!

Lantos nem ,,muzsikál" többet!

A vén (80 éves) talmudista zsivány, akinek hosszúra nyúlt, kártékony pályafutása alatt egyetlen tiszta gondolata, egyetlen becsületes cselekedete sem volt, s akinél nagyobb rosszakarója, hitványabb gyűlölője aligha akadt vihartépett fajtánknak, végre földobta a talpát. Nem rontja tovább a levegőt sem egykori szülőföldjén (Magyarország), sem választott hazájában (USA), sem pedig a világ többi részén, ahol valaha megfordult.

Tom Lantost (Lantos Tamást?), a hivatásos ,,holokauszt-túlélőt" - noha senki sem deportálta sehova a ,,vészkorszakban", s koncentrációs tábort legföljebb álmában avagy filmen látott, sőt, sok más hitsorsosához hasonlóan biztos menedékre lelt a háborús Budapesten - ahelyett, hogy örök hálára kötelezte volna népünk egyedülállóan önzetlen zsidómentése, egész életében csak szapulta, mocskolta jótevőit, s példátlanul aljas módokon ártott a Kárpát-medence magyarjainak. Ilyen hazug, torz jellemű, sötét figurát keveset hordott a hátán öreg bolygónk. A Sátán igencsak elemében lehetett, mikor teremtette. Az amerikai képviselőházba tucatnyi alkalommal ,,választották be" a gyengeelméjű jenkik, s politikai karrierje során amolyan érinthetetlen ,,szent tehén" volt, aki mást sem csinált, mint az izraeli érdekekért ,,lobbizott" (konspirált). Bűnlajstromát nehéz lenne fölsorolni, de néhány példát hadd emeljek ki találomra. Aktívan részt vett a ,,hollókoszt-ipar" felvirágoztatásában, keblére ölelte a magyarfaló Ceausescut, habzó szájjal üvöltözött az elhíresült Csurka-tanulmány ellen, döntő szerepet vállalt az afganisztáni és iraki orvtámadások kirobbantásában, s miközben ,,lantját" verte a terrorizmus ellen, szava sem volt a palesztinokat pusztító zsidó vérengzésekről, vagy éppenséggel az ellenünk föllépő globáltőke fojtogató gyarmatosításának megfékezéséért stb.

Ahányszor betette hozzánk lúdtalpas patáját, mindig valami még szörnyűbb következett az életünkben, mert ,,baráti tanácsait", ,,elvárásait" kezüket-lábukat törve (túl)teljesítették dróton rángatott, szervilis vezetőink. Visszavonulása alkalmából kis híján még magas állami kitüntetést is kapott tőlünk, de szerencsére időben elvitte az ördög. Kár, hogy az ,,emléke előtt" néma felállással adózó parlamentünk nem süllyedt le vele együtt a pokol fenekére! Lantos egy tehetségtelen, semmihez sem értő, ragadozó görény (büdösborz?) volt csupán, aki kizárólag előnyös származásánál fogva kapaszkodhatott ilyen befolyásos posztra. Akárhova kaparják el rothadó hulláját, nyilván komoly környezetszennyezési kockázatot jelent. Talán egy csillagközi fekete lyuk megfelelő lenne számára, ahol a fényt is elnyelő, roppant gravitáció atomjaira tépné. Reméljük, hogy gonosz lelke is méltó helyére jut!




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/36 oldal   Bejegyzések száma: 351 
2010.08 2010. Szeptember 2010.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 351 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 558
  • e Hét: 2216
  • e Hónap: 19009
  • e Év: 151926
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.