Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/12 oldal   Bejegyzések száma: 116 
Harmónia....
  2011-04-21 13:35:40, csütörtök
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Lelepleződés hatja át.

Róka - Ravaszság, agyafúrtság

A szemfülesség, a ravaszság, az agyafúrtság szimbóluma. A német-germán mesékben az okossága híres, a magyar mondakörben a csalás, a megtévesztés szimbóluma. Ravaszdinak is nevezik. A kártya arra figyelmeztet, légy szemfüles, és használd a fejed, ne engedd, hogy túljárjanak az eszeden! Emlékszel, mit tanított az öreg Karak Vuknak? ,,Nem vagy buta, csak még keveset tudsz!" Az egyik legügyesebb honos ragadozó állatunk. Minden okosnál van még okosabb - soha nem gondolhatsz minden eshetőségre!

Szerelmi üzenete: A róka a szerelmi csalárdságot hozhatja életedbe. A hazugság, a csúsztatások, a dolgok elhallgatása, az apróbb füllentések végül csapdába ejthetnek! Légy óvatos, őszinte, és járj nyitott szemmel, akár kapcsolatban, akár párkeresőben vagy.

Ezt mondja neked:

Tiszta, egyenes kommunikációra szólít fel - hagyd a csúsztatásokat!
Csalás-megcsalatás esélye akár munkában, akár kapcsolatodban. Ma különösen légy óvatos a szerződésekkel, üzleti ajánlatokkal, vásárlással!
Tanulhatsz hibáidból!
Erre is gondolj: Olvasd újra a regényt, vagy nézd meg a híres rajzfilmet Vukról, Fekete István hőséről. Bolygója a Merkúr, csillagképe az Ikrek


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Innen van a Fidesz pénze.....
  2011-04-21 12:55:49, csütörtök
 
  Innen van a Fidesz pénze
A szerdai Hivatalos Értesítőben megjelent a Fidesz 2010 évi mérlegbeszámolója, amelyből kiderül, hogy a párt összes bevétele tavaly 1 milliárd 953 millió 265 ezer forint volt. A kiadás ennél több mint 300 millióval több, 2 milliárd 265 ezer 284 forintra rúgott.

A bevételek a tagdíjakból, az állami, valamint egyéb - jogi és magánszemélyi - támogatásból állt össze. A tagdíjakból majdnem 137 millió, az államtól közel 900 millió jött be, a pártnak van egy 300 milliós hitele is 2010-ből. A belföldi jogi személyek közül 16 segített félmilliónál nagyobb összeggel. Ezek között van a Fény Utcai Piac Kft., Kőbányai Vagyonkezelő Zrt., a Magyar Posta, a Hotel Esztergom Kft., több fővárosi kerület önkormányzata. Külön érdekesség, hogy az MSZP-s vezetésű XIII. kerület is 507 ezer forinttal gazdagította a Fidesz-kasszát. A legbőkezűbb a Magyar Gazdák Szövetsége volt, amely 23,8 millió forintot adott.

A bőkezű (több mint félmilliós adományt nyújtó) magánszemélyek között a legtöbb a párt ismert politikusai közül került ki. Deutsch Tamás például 3, Lázár János 1 millió forintot utalt a pénztárnak. Orbán Viktor pártelnök hatszázezer forinttal szállt be. A legnagyobb támogatást, egy bizonyos Tremmel Ferencné adta, aki 8 millió 35 ezer forinttal támogatta Orbánékat.

A több mint kétmilliárdos kiadás jó része, mintegy másfél milliárd "politikai tevékenység kiadásaira" ment el, működési és egyéb költségekre nagyjából 400-400 milliót, eszközbeszerzésre alig több mint 4 milliót költött tavaly a vezető kormánypárt.
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
További szép napot kívánok....
  2011-04-20 16:12:35, szerda
 
 



További szép napot kívánok mindenkinek és kellemes pihenést!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Életünk négy képben.....
  2011-04-20 15:51:40, szerda
 
 



Igy járunk mindannyian.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A siker néha csak illúzió....
  2011-04-20 15:49:54, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia....
  2011-04-20 08:38:02, szerda
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Akarat hatja át.

Futás - Futás - félelem, menekülés,

Ez a kártya a félelmeidet, vagy a félelmeidtől való megszabadulás vágyát, a félelmekkel való szembesülést jelzi. Meg szeretnél szabadulni valamitől, ami nyomaszt, terhes, vagy bántó. Ez az időszak próbára tesz téged, de erőd elegendő ahhoz, hogy célba is érj. Másrészt a futás igazi egészséget is jelent. Egységet a természettel, az erőkkel. Mehaladhatod általa saját határaidat. Olyan pillanatokat ad, amikor mindkét lábad a föld felett van, képes vagy átlépni az akadályokon. Amíg futni tudsz, sejtjeid megújulnak, gyorsabban kerülsz kapcsolatba a külvilággal.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek menekülést jelent a nehézségek elől. Jelzi, hogy ne futamodjatok meg a problémáktól, beszéljétek meg, nézzetek szembe mindennel. Párkeresőknek jelzi, hogy ne ragadj meg kicsinyes nehézségeknél, emelkedj föléjük és szeress gondtalanul.

Ezt mondja neked:

Ne félj a jelen problémáitól, azért jönnek, hogy megoldd őket, s pont olyan nehezek, melyekkel meg tudsz birkózni.
Fuss minden nap. Futógépen, természetben, vagy ahol szeretsz. Válassz egy jó cipőt! Ez megőrzi egészségedet!
Ha kora reggel képes vagy a szabadba menni, vagy csak nyitott ablaknál lélegezni, végezz Napfelkelte-meditációt! Gondolj a dervistáncra, mely megszabadít minden gondodtól.
Erre is gondolj: Nézd meg a Forrest Gump című filmet, idézd a filmből lett szlogent: Fuss, Forrest, fuss! A Kos jegyével analóg. Ma menj, és fuss egy kicsit! Legalább annyit, hogy a buszt elérd.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot......
  2011-04-19 16:07:45, kedd
 
 



Szép napot, kellemes pihenést kívánok mindenkinek!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia....
  2011-04-19 09:32:44, kedd
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Haladás hatja át.

Termőföld - Az élet forrása, őselem

Az eső áztatta földből élet csirázik, ahogy ebben az élethelyzetben bármibe fogsz, sikerülnie kell. Ez a kártya a bőséget, vagyoni és lelki gyarapodást, az újjászületést jelzi. Stabil, felelősségteljes, eredményes és intelligens vagy ebben az alkotó szakaszban. Gyakorlati érzéked magaslatán küzdöd le az akadályokat. A problémákat pontosan látod, de merj álmodni is! A föld a világegyetem egyik őseleme, mind a kínai, mind a védikus, mind pedig a nyugti tradícióban megtlálható. Az ég és a föld szent nászában az őseredetű pár passzív, feminin fele. Az egyetemes anya, a termékenység archetípusa. A földet az ég termékenyíti meg eső vagy villám formájában. Az ég ellenpólusaként a mélység- illetve alvilág szimbóluma. A szellemi, égi világ ellentéteként az anyagi létet szimbolizálja. Magában hordozza a megújulás lehetőségét. A magyar néphagyományban is az élet és halál jelképe. A tudatosság kifejezője.

Szerelmi üzenete: egy új kapcsolat lehetősége; a kapcsolatban a fizikai síkra helyeződik a hangsúly.
Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy a megújulás lehetősége csak rajtad múlik. Belőled is kibontakozhat valami olyan gyorsan, mint az elültetett mag a földből.
Gondolkodj el azon, mi az, ami női mivoltodat nemesíthetné, kibontakoztathatná.
Üzeni, hogy nem érdemes bármi elvesztése miatt szomorkodni, mert kapsz helyette újat - valaminek a vége egyben egy másik kezdetét jelenti.
Erre is gondolj: Ma alkoss valami maradandót. Ültess, tedd új földbe szobanövényeidet.
A szent Koránban Mohamed Próféta (áldott legyen a neve) kinyilatkoztatja: "A nő a te földed, meg kell művelned!" Olvasd Vörösmarty: Földi menny című versrészletét: -a föld úgyis elveszendő, / Elveszendők akik rajta élnek.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kellemes délutánt....
  2011-04-18 13:59:47, hétfő
 
 


mindenkinek !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia....
  2011-04-18 10:10:03, hétfő
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Elfogadás hatja át.

Kard - Harc, harcos, hatalom

A szamurájok eszköze, a huszárok fegyvere. A harc a karddal nem csupán külsőséges, hanem belső harc is egyben. Jelöli a harcot magunkkal, a világgal. Attila kardját épp úgy megtestesíti, mint Arthur király legendás fegyverét. Számtalan kard legenda segít a kard jelképének megfejtésében. Tűz analógia, az erős akarat jelképe. Nagy Sándor zsenialitásának kulcsa - a probléma megoldása egyetlen huszárvágással. A kar meghosszabbítása, a védelem és támadás eszköze. Az erkölcsi erő kifejlesztője, mert amire használod, olyan, mint a mágia. A legtöbb kard kereszt markolatú. A kard isten felé mutat, de ha rosszra használod, lefelé, a pokolra vezet. (Kardtól vész, ki kardot ragad.) A kard mint varázstárgy érdekessége, hogy elveszti erejét, ha a sajátodon kívül más vér kerül rá, vagyis ha ölsz, sebzel.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz,légy gyengéd a szerelemben. Mutasd meg, hogyan kell hagyni a másik nemet győzni. Védhet, de el is vághat egy párkapcsolatot. Párkeresőknek küzdelmes viszonyt jelöl.

Ezt mondja neked:

Legnagyobb ellenfelünk saját árnyékszemélyiségünk, vele kell minden nap megküzdeni.
A kard a becsületes harcosok fegyvere, akik nem támadnak lesből, hanem vállalják a szemtől szemben kiállás felelősségét és tisztaságát.
Vigyázz ma az éles tárgyakkal és a tűzzel!
Erre is gondolj: keress nagy kardművészeket az irodalomban, történelemben. Például Zorro, Tulipános Fanfan, a Tenkes kapitánya stb... Nézz meg filmet, vagy olvass újra egy könyvet, amiben kardoznak! Magyar hagyomány, hogy kést-kardot sosem ajándékozunk, csak pénzért - akár jelképes összegért - adunk, mert elvágja a kapcsolatot, a barátságot. Asztrológiai jegye: Mars. Georg Herwegh: A végső diadal című versében így ír: ,,Jó kardért kulcsolja kezét, / kiben még él a hit." A tarot kis arkánumának vezető jelképe.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/12 oldal   Bejegyzések száma: 116 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 116 db bejegyzés
e év: 874 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1930
  • e Hét: 5098
  • e Hónap: 7232
  • e Év: 59790
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.