Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Kérdés az ismeretlenhez
  2011-04-16 18:15:01, szombat
 
 

Az égen milliárdnyi kiscsillag,
Csodája galaxisnak számtalan,
Találgatja az ember untalan,
Mikor egy-egy csillag megvillan,

Milyen űrhajó az, mi illan
Odefenn sorstalan,
Vagy sorssal is bírnak,
Nem látomás, mely elinal.

Rejtélye a nagyvilágnak
Megannyi kérdésünk megtalál,
Felelj ismeretlen talár!

Misztikum, vagy valóságnak
Ábrándja a jövő talán,
S nem onnan, fentről jön a Halál.

szerda, 2011. április 13.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Keresztrefeszítések a földön
  2011-04-16 18:12:38, szombat
 
 



Mennyi eltitkolt népből áll a világ,

S a földön milliónyi néptömeg,

Égő tűz földünket nem emészti meg,

Hidd el, világ vége soha nem kiált,



Tópartra visznek lábaim, s vidám

Mosollyal kezemben tőzeg,

Éppen szalonna sütésre készül a tömeg,

Élvezi közösen az életet, s hibát



Nem talál a természetben,

Megannyi szépség integet,

Bár tudjuk, a föld régóta beteg.



Idegenek közöttünk élnek

,Csak bámulják az embereket,

S nem tudják, mi végre a sok kereszt.



szombat, 2011. április 16.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Anya csillaga
  2011-04-12 15:41:28, kedd
 
 

Álmomban csillagok közt szárnyaltam,
Milliárdnyian villogtak az égen,
Gyönyörködve repültem közöttük éjjel.
Észrevettem egy kék óriást,
A legszikrázóbban tündökölt,
Szívembe ekkor öröm költözött.
Ki vagy Te, kék csillag? - kérdeztem -
Te őrködsz talán a többiek fölött?
Én vagyok Édesanyád és minden anya
Csillaga a világon, szívüket jól látom.
Amikor egy csöpp gyermek megszületik,
Az anyák szíve felmelegít,
Szikrájuktól egyre erősebben hevít
Forróságom, mert én csak erre vágyom.
Az anyák szeretetétől ragyogóvá válok,
Mesélj majd nekik, mert ez nem álom!
Néha elszomorít, amit látok,
Amikor sír a gyermek, az anya mostoha,
Ilyenkor úgy érzem, nagyon ostoba,
Mert nem kívánja magának az érzést,
Mely örökké tartóan melengeti szívét,
Az anyai lángolást, törődést,
Az odaadást, az aggódás lelkületét.
Ekkor szomorúságom sötétbe dermed,
Nem világítom meg az ijedt embereket.
Mégis nagy az én bizodalmam,
Mert tudom, hogy sokkal több édes jó anya van
Földön, a nagy világon,
Értük tűzpompám szüntelenül lángol.
Miért kék a színed, anyák csillaga?
Mert az anyák szorgalmasan
Törődnek picinyükkel, óvatosan
Lépkednek, álmuk ne riadjon fel,
Betakargatnak anya-mosolygással,
Megölelgetnek ezer sóhajtással,
Mesélnek mesét, énekelnek sokat,
Dalolásuk éleszti fel a virágokat.
A kék szín a munka színe,
Számtalan teeendőé, mert az anya
Dolgozik szüntelenül, nagyon sok a dolga.
Ekkor felébredtem, kertbe kiosontam,
Színpompás illatos rózsát szakítottam.
Anya már a konyhában sürgött-forgott,
Átadtam megölelve őt a szál virágot.
Ölébe simulva csak azt sóhajtottam:
Köszönöm anya, hogy vagy nekem,
Egyetlen óriási kék csillagos életem!

kedd, 2011. április 12.




 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Nem felfelé épül a templom...
  2011-04-11 15:29:57, hétfő
 
 

Leírtak már születésemkor, kimondták rám az ítéletet: Te leszel a romlás virága minden iszonyatos nép megváltójaként, mint ember. A Hit gyülekezete és más börtön népek helyett az ember tehet mindenről, miért kellett neki itt élnie, ide megszületnie, ahol az előzetes begyűjtésben részt vevő csapások voltak, akik zsidó apokalipszist hajtottak és hajtanak végre folyamatosan. Pár éve ismételték egyik írásom alapján a sáskacsapást. Most nem zöld sáskákra kell gondolni, hanem bennszülött kinézetűekre, melyeket a média ekkor bemutatott az argentin vasúti síneken ülve. Már maguk sem tudják, kiket járjanak el.

A magyarok egyedi ördögi patkó-hajója kormányával egyre lejjebb csúszik, mióta az elme helyezi és teszi a képviselőket a parlamentbe folyamatosan adott neveikkel. Ezt Weöres Sándor is megfogalmazta, mint kelet és cigány nép felemeléséhez csatlakozó költő, aki idehozta a távol-Kelet apokalipszissé tett elméleteit és megírta, mint Istár-Vénusz pokoljárását, A szörnyeteg koporsóját...: nem felfelé épül a temploma a magyar népnek, hanem lefelé.

Kiskoromban a régi diófa asztal alá rejtőztem, amikor Kenyeres Árpád keresztapám jött köszönteni születés-, vagy névnapomon, hogy engem ne ünnepeljen senki. A fekete leves médiája szerint az Időjelek Ferike - visszafelé írottan tükörírással író medúza bújt el az asztal alá. Minden Időjelek Ferencet, Fecót, Ferkót, Ferikét kitermeltek, megjutalmaztak már. A tűzoltóság most is ismétli az Időjeleket a tükörírással író medúzával, nem véletlen, hogy a Koral volt énekes Fecóját is most tüntették ki, mert a Nyolc évszakkal maradandót alkotott, már örökre beírta magát a történelembe szintén börtönével, amelyik megszülettette őt már ismétlésben is.

Nem érzem a szívemet, csak egy nyomást, mely beléhatol 1998 óta, azóta sírni sem tudok, pedig megállás nélkül azt tenném, úgy, mint azelőtt. Fáj a nagy szurkáló nyomás, a hullaszagú cigány csapás a tüdőmön. A cigányság 1995-ben tűnt fel keresztapám nevével, de végig kísérte, mint sötétkapus és Időjelek testenyészet az életemet, apokalipszis végrehajtása után csak ők maradnak a színhelyeken, ők jelentik a jövőjét Európának, de először Magyarországot szüntetik meg teljesen, illetve az embereket. Végig loptak, a szomszéd M. P-t ők tették sikeressé, Okos Kati vagyok helyette, mondta egy cigánynő Karcsán még a hetvenes évek végén. Jön a felmentő serege a pók népének az Időjelekből, írta B. egyik verseskötetben.

Akik értéktelenek voltak, azokat kiemelték minden munkahely élére, szakmát adtak a kezükbe.

Nem értem, mi ez a közös ember áldozása az elmeosztályoknak, honnan veszik a börtönnel a bátorságot, hogy az elmecsapások sorsát karmikus bűnelhordozással hajtsák végre születésem óta a Mónika Showban bemutatott cigánysággal és sátánistákkal, Rákóczi térrel az élen? A suttogó szörnyetege az RTL klubnak iszonyatot hajtott végre itt 1998-ban minden pszichiáter tudtával, hiszen láthatatlan világgal együtt vannak a lakásokban, mint a démonokkal, ufókkal járó jósok.

Hatalmas nagy erő van körben rajtam. Meg is kérdezte B. Erzsébet már nyolcvan évesen, mielőtt elhunyt, mitől rázkódik a testem. Hogy is mondhatnám meg bárkinek, mi van velem. Elég, ha az egészségügy tudja, mit művel a börtön orvosaival.

Nem tudok írni, mióta a hangom elment, énekelni sem, értéktelen lett minden bútorom, hiszen szétment Rima Jeruzsálem megmentése idején ideérve a bibliában az egész Braun családi háza a Barna Katalinos talmudosoknak, s ezeket emelik szerte az országban, világban a cserép sorozatuk alapján, tisztítják az amerikai zsidókat is, azokat, akik erkölcstelenek voltak. Bush letakarta még a mezítelen szobrot is, miközben haladtak végig a megmentésükön a magyar elme börtönnel az élen. A százból egy cserép romániai volt, fekete kereszten egy rózsás feszületes istenükkel, ezt is beállította a média. Késő eszméltem fel, hogy a cserepeken, könyveken haladnak végig villámgyorsan, egyre primitívebbekkel, mint Oláh Ibolya Katival. A cigányság ezelőtt öt évvel a Szentpéteri kórház elmeosztályáról mentette meg Kati nevű szerepjátékosait rendőrség felügyelete mellett, már cigány Katikat termelnek ki az én tönkre tevésemmel. Dr. T. Judit legyógyszerezett, leinjekciózott annyira, hogy még beszélni sem tudtam a cigányok és menhely helyett, megcsonkítottak, kivésték fogaimat a viháncoló piros autókat szabadköműves orvos autója miatt kapó nővérrel az élen. 2001-ben már létrehozták a cigány emberjogi bizottságokat is az embereket legyilkolókkal az élen. Villámgyorsan haladtak végig a Pszichografológiai könyv elmebetegségein, cigányság és keleti népek, köztük a kínaiak emelésén.

A média egyrészt a halál ezoterikus nagy-Páné, másrészt a BI Aranyketrec elmeosztálya - ezek a régiek honfoglalókkal együtt -, másrészt az elmeosztály szülöttjeiből áll, akiknek vissza kellett volna menniük a kórházakba 1995-ben, valamint Sylvia Plath könyve helyezett Tandori Dezső fordítása alapján Zöld Medeia címmel horroros média, mely feketékkel a szekrényekből dől ki, én mostam a szenes holmimat a lucsokból a Tatárdombon a teljes begyűjtése után a népeknek.

Nem vagyok fajgyűlölő, ők támadták meg az embereket. Apát a börtön három agyvérzéssel, majd szívivfarktussal gyilkolta meg, mint az öcsémet teljesen eldeformálva testüket, felpuffasztva őket, mert az elmeosztályok így puffadnak a gyógyszerektől, nem azért, mert beléjük lépnek a szellemvilágaikkal.

Ady piros sárkányát is létrehozták a fekete kígyóként ábrázolttal együtt apokalipszis végett az Időjelek írói és rajzolói, az összes Ady apokalipszist egyszerre hajtották végre 1995-ben a Tatárdombon. Ezután a média szórakozva mutatta be a pondróit mindegyiknek tálakba helyezve.
A pszichopatákat azóta emelik, amióta József Attila nevéhez kötötték a költészet napját, vagyis már a hatvanas évektől, 1991-ben ismétlésben a miskolci pszichopatákat, költőket.

Mivel a jobbik Vona is téglaházban lakott nevét vette fel Kiliánból, akik Sárosit is megmentették, ezért ünnepli a ki tudja hanyadik születésnapját, ez egy végtelen játék, aminek soha nem lesz vége, de nekem mindegy már, mert gyalázatra adták harmónikus külsőmet és belsőmet, tiszta énekhangom miatt megcsonkítottak többszörösen. Judy Garlandot is felpuffasztották Elvis Presleyvel együtt, az természetes, hogy ezt is ismételték emberen.

Várom még mindig a segítséget, azt a hatalmat, aki segíteni tud rajtam és akar is önzetlenül, emberbaráti szeretetből.

hétfő, 2011. április 11.


 
 
0 komment , kategória:  Időjelek - Leplezés  
Gyerekek, munka, gyógyulás
  2011-04-11 08:26:04, hétfő
 
  E három kívánságom volt 1992-ben. Akkor már Miskolc városa születésem óta folyamatosan vitte el árnyékvilág szülöttjeit emberek lemészárlásával, deformálásukkal a három maffia kezdet után a börtönnel és valamennyi elmeosztályával, beleértve a simontornyi szlovák-magyar elmeosztályt és a Nyírő Gyula börtön régi harcosokból álló elmeosztályát, Rákóczi terét.

A Rákóczi tér tegnap volt 39 éve, hogy hosszabbítást rendezett, a főleg Időjelek testenyészeti börtönből születettek azóta patológikus ember gyalázásból diplomát szereztek, csapásaikat emberek kapták meg helyettük, mert 1963-ban ezt a Mákostésztás hintás magyar kislánnyal kezdte a Rákóczi tér zsidó Kiskati szülöttje helyett, de már előzetesen 1961-es forgószél rendezésekor nagyapa halt meg tüdőrákban patológikus csapásai folytán a Rákóczi térnek L. S. tört orrú református szülött helyett. A 39 éve tartó hosszabbítás vége láthatatlan diplomás árnyékszülöttet adott az egész világnak, míg az embereket megölték láthatatlan világbeli csapásaikkal.

A reformátusok kezdték születésemkor a Vörös Oroszlánnal, Johannás szülöttjük jóval később született meg református halakként Matyóföldön. A reformátusok az Alexandriai Katalinos kerékbetörést is a börtönnel az élen 1972 óta Holló Katalin néven hajtják végre. A labirintusukat szintén egy református szereplőjük helyetti minden régi címeren végig haladó börtönnel hajtották végre bal bokám kukoricásban Hajdúszoiboszlón való kibicsaklása óta, amit a média be is mutatott, mikor labirintusokat épített a kukoricásban.
A reformátusok megvívták a harcukat, mint főleg börtön szülöttek, alkoholisták, bolondok. Minden reformátust ember áldozásból emeltek, s tették sikeressé, híressé szerte a világon, így került a patkós kormány is az ország élére a kommunista időszak - Vörös Oroszlán egy részének eljátszása után minden korral és régi idővel, melynek történelmébe beírták magukat, mint a négerek az egykori maya és különféle törzsi nép sorsába, ezen a cigányság is végig haladt, a Fejezetek a szexualitás történetéből könyvet ismétli folyamatosan, abba írták bele magukat.

A gyerekek, munka, gyógyulás volt három kívánságom. Gyerekek születtek az egész megyében,az árnyékvilág tovább szaporodik elmeosztályokkal az élen, akik embert csonkítanak és mennek végig az összes harcosuk kapott csapásain, torzulásain embereket támadva.
A munkát úgy ismételték 1992 óta, hogy mennek dolgozni Miskolc város csapásai, tanulni, már diplomássá is váltak, mióta fogságba hoztak pár embert a városukba, s ismétlik a világ történelmét a médiával az élen. Anyámnak azt mondták, mikor megszülettem, hogy barna leányt szült, ez én voltam, hófehér bőrrel, akkor kezdték a termékenységi népek emelését. Mivel a börtön kiszedte a fogait anyámnak arra hivatkozva, hogy a gyerekek elviszik az emberek fogait, berendezték a Bertalan utcára B-nét a Rákóczi térről, aki barna leányt szült, aki elvitte a fogait. Ezt a börtön 1995 óta ismétli, vagyis anyám és Begala nagyanyám sorsát hajtják végre, aki súlyos inzulinos cukorbetegként, vakon élte le életét. Anyám sorsát ismétlő és berendezett utcák népei autót tartanak fenn, lakásokat újítanak. öt éve költözött ide M. cigány börön tagjaként, akinek lopásból kellett volna élnie. Munkahelyet kapott, felemelték, mint a többit, akinek lopnia kellett volna.

Gyógyulás az ezoterikusoknak van. 1997-ben jártak a Tarottal foglalkozóknál, azóta hatalmas nagy jóssereget emeltek a médiába a börtönnel az élen mint Sátán népeit.

A számítógépszerelő ezelőtt kilenc évvel azt írta a gépemre a nevem helyett, hogy dolgozik. Nekem az a munkám, hogy leplezzem mindazt, ami történt, melyet megérteni csak a szerepjátékosok tudnak. Urbán Tibor az Időjelek egyik testenyészeti szülött helyett nekem mondta, hogy figyeljem meg a részleteket.

A református egyház börtön híve, M. Gabriella miatt szétlyuggatta a fogaimat, majd Máté Krisztina elmondása szerint 18 éves koromban nyanya lettem református patológia volt férjem kiabálása szerint, megcsonkították csodálatos fogsoromat. Ezeket ismételték 1994-ben járva a Máték emelésénél, éoítkezésüknél.

Gór Nagy Máriának inysorvadásának kellett volna lennie a börtönből. 1986-ban közölte dr. I. velem, hogy én szerinte összeverekedtem egy asszonykával és hogy inysorvadásom lesz. Jakubcsek Gabriellánál a Jobba Gabisoknál 1989-ben jártak, akkor dr. B. Éva orvos nővére közölte, hogy nekem mindig férfira van szükségem, elmondta Jakubcsek mondatát, azóta emelte az elmeosztály médiája. Valamennyi Gabriellát az elmeosztályok emelték fel, mentették meg.

Miskolc árnyékvilága Demjén Rózsit a bátyám Demjén képére való deformálásával vitte el Pestre a hetvenes évek elején, de az egész város így vonult ki innen, majd külföldre 1992 óta történő világ történelem ismétléssel, írásaim újra játszásával, mint ahogyan tette ezt 1995-ös megválasztása után Orbán Viktor.

Minden részemben az Időjelek gonosz zsidóinak, mint a bagoly hadműveleteseknek, a szemdagadással született látleletekkel rendelkező zsidóknak a csapásai vannak, mint a szemhéjaim alatt, a bal szememben eleven élő patológiája az Időjelek Rákóczi téri szülöttjének, az arcüregemben, fejemben, orromban, fülemben, méhemben, gyomromban, szívemen, torkomban, nyakamban strumaként Chiccolina helyetti csapása a forgószeleseknek, mint Bestia népének, a testemben egy fekete árnyékvilág, amelyik tágít folyamatosan, Zoltán Erika és Szulák Andrea Időjelek bermudása helyetti ember deformáló börtöncsapás. Tüdőmön, szívemen a média suttogó szörnyetege, nem kapok levegőt, ének miatti bénítók kísérnek születésem óta. Az áriák helyetti lakatos emelését a kék szeműeknek a hetvenes években kezdték el átvinni Németországba, a bátyám megáldozásával kezdték a hidegkék szeműek emelését, amiért berendezték ide M. Cs-t, aki Németországba jár dolgozni is.

Az egészségügy elmeosztályi szülöttjeivel, élükön egészségügyet képviselő orvosokkal hajtotta mindezt végre, leírva, mikor melyik népcsoport helyett áldoztak embert a társadalombiztosítással és a bírósággal az élen. A bíróság nem tudok elmenni innen jóslatomat a miskolciak és újhelyiek elvitelével hajtotta végre a börtön egészségügyben dolgozó pszichiátereivel smétlésben, akik helyettem kommunikációra is ruháznak be, mint a wyskis rabló. A bíróságok szerint ezelőtt öt évvel a kiválasztott asszonynál jártak az elmeosztályok Cseh Károly Kelet felemelő sorozatában, aki a Fatimei jóslattal, Trianonnal függ össze. Senki az ügyemet nem vizsgálja ki, haldoklom a rengeteg patológikus rontástól, fulladozom, iszonyatos fájdalmat okoz az elmeosztály hátamon lévő fekete árnyékvilágával 1998 óta, mióta a Sátán népeit emeli ismétlésben, összes fajtalankodóval, perverzzel, buzikkal az élen. Mivel anyámat a Rákóczi térrel kezdték, meg boszorkányok helyett áldozták meg, mindezt a média ismételte az elmúlt években, miközben a börtön dicsekedett a médiában azzal is, hogy kiszedte a boszik helyett az emberek fogait, valamint inyevő baktériumokat vetett be ellenem.

1976-ban a Vörös Oroszlános Nagy Anna helyett kaptam egy gyereket, hogy eltartson majd engem Nagy Anna helyetti csapások, teljes begyűjtés, ég seregét rám akarták leszállítani Szandi esernyővel magát védő értelmiség legyőző helyett. Ezt a média be is mutatta, bár nem mondta, hogy a médiája a reformátusokkal embereket áldozott meg. Azóta a gyerekek sorsa is kisiklott, mert már a nyolcvanas években a simontornyi elme szülötteken haladtak végig, már ekkor az elmeosztályok lakásokban voltak az embereket deformálva a menhelyiekkel az élen, amiért ide berendezték Farkast sziámi macskájával az árnyévilágból, amellyel az menhelyiek járnak, valamint a halotti világgal, füvesekkel, amelyek segítségével írt Müller Péter Sziámi, akit jelképez a sziámi macska. Az apokaliptikus írásaim elégtek, pedig mindet rajtam emelték fel születésem óta, mint ahogyan bal oldalamba én kaptam meg Freii Tamás csapását is még a hetvenes évek elején. Freii a kommuniseta Törőcsikkel kezdődő margarétások erdőjének tagja, a Dörmögő Dömötörben jelent meg rajza.

Minden Katalint születésem óta mentenek meg sorsuktól, holott ez is a refomátusok egyik tagjának a sorsa lett volna, mint ahogyan a Halak is Gina Lolobrigida volt, illetve lett volna a Tabula Smaragdina alapján. A hatalmas cserépkori sorozathoz a Föld-anya tartozik, ezt a kort az elme 1995-ös kiállítás óta hajtja végre és ünnepelnek közösen.

A fejemet 1991-ben bombázták le a Szentpéteri kórházban, akkor még hang sem jött ki a torkomból, dr S.I. a II-es idegosztály vezetője, csak annyit mondott, ne erőltessem a beszédet, mert gyorsabban pörög a gondolatom, minthogy tudnám követni. Neki természetes volt a már orvostan hallgató viháncoló orvosi karral az ember gyilkosság. A II-es Ideghez és Idegosztályhoz veszedelmes szabadlábon élő csapások tartoznak születésem előtti időkből a BI Aranyketrecesek könyvében leírtak szerint. A karjaimba is elektromos csapásokat kaptam, melynek következtében a karjaim ütemesen jártak fel-le. Ez az elme cigányság csapása lett volna.

1998-ban az értelmiség legyőzőket ismételve a fejemet a börtön lebombázta ismét itt a lakásban, így mentve meg az értelmiség legyőzőket. A fejem zakatol szinte a rengeteg csapástól. A sebészet erre hivatkozva nem gipszelte be még a bokámat sem, nekik természetes, hogy nekem mindegy, mert úgyis meghalok, mint a többi ember áldozat.

 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Ezoteria és a titkos személyis
  2011-04-10 12:27:15, vasárnap
 
  Asztrológia - A nyolcvanas évektől foglalkoztam asztrológiával. Nagyon sokat segített megismerni az embereket, akiknek külsejéről meg tudtam állapítani, milyen jegyben születtek. Találkoztam bikákkal, buja primitív és nem primitívekkel, akiket a művészet vonz inkább, felismertem az intellektuális ikreket, a hazudósokat felfelé álló orral főleg, melyre régebben azt mondtuk, hogy beesik az eső.

Szerettem a magasabbrendűbb halakat, mert emberbaráti szeretetről árulkodtak, de a primitívek között nagyon sok az alkoholista, rosszindulatú, irigy, rendetlen. A szép mérlegeket, magnetikus szemű skorpiókat, különösen a hölgyeket egyből megismerem, de a férfiakkal bajban vagyok. Tudom, hogy régebben a rendőrök és a bűnözők között sok skorpió volt, úgy látszik e két végletet, szívesen képviselik. A precíz, tiszta, szorgalmas szüzek is jól felismerhetőek, az elegáns oroszlánok, akik vezető pozíciókat töltenek be főleg, szintén. A rákok, bakok is külön megfigyelés tárgyát képezték. A vízöntő tudományos fantáziájú gyerekek érdekesek voltak számomra.

1993-ben egy évig vezettem egy egri gyerek magazinban gyerek horoszkóp rovatot, mely főleg a szülőknek szólt, hogyan bánjanak gyermekeikkel.



Érdekes volt megtanulni a horoszkóp jegyek megfelelőit, ugyanúgy, mint az asztrológiát. Nagyon sokat tanultam és értékes tapasztalatokra tettem szert.

Maria Duval asztrológiai jóslata 1992 - A Nők Lapja hirdetést adott fel, Mária Duval mágusnő elkészíti asztrológiai jóslatunkat. A biztonság kedvéért elküldtem a fotómat is, ami éppen akkor jelent meg az újságban a Tovább című versem mellékleteként, mert a születési aszcendensem nem ismertem, csak annyit tudtam, hogy föld-kutya évében március 7-én születtem.

Megkaptam rövidesen a kidolgozott csodálatos asztrológiai elemzést, melyhez mellékeltek egy háromkívánságos mágikus varázsábrát ábrázoló talizmánt is, ezt a gyerekek, munka, gyógyulás felirattal a párnám alá helyeztem.

Ön művész, a szerelem Önnél nagybetűkkel íródik. Értékelni fogják az ésszerűség határán belül. Gyerekeinek szükségük van Önre, s akármit gondol, vagy mond, Önnek is, nem tud elmenni. Erős pontjai: érzékiség, nyelvtudomány, informatika. Csak kommunikációra ruházzon be! Anyagiakban a szalmaláng bármikor fellobbanhat, Siker, világhírnév várható. Ebből megtudtam, hogy művésznek születtem. Ezt az asztrológiát megelőzően mondták nekem, hogy kezdjem el vezetni az álmaimat.



Álmok és megfejtésük - Öt éven átvezettem naponta az álmokat, rengeteg megtörtént esetet dolgoztak fel, olyanokat, melyek szüleimmel, s velem függtek össze, összerakhattam belőlük életem zátonyra futásának körülményeit. Rengeteg színes jósálom volt közöttük, a szimbolikák alapján írtam meséket, verseket. Álmomban több hírességgel találkoztam, volt, akivel repülőn utaztam, volt, akivel vonaton, űrhajón.
Az álmok segítettek feldolgozni életemet, választ adtak minden kudarcomra, melyek általában külső hatások voltak.

Grafológia - Kétfajta grafológiát ismertem meg. Egyik a sima grafológia, melyet alkalmaznak mindenfele. A grafológia megmutatta, hogy harmonikus, egyenes jellem vagyok, semmiféle öröklött, vagy bármiféle rossz tulajdonság nem található bennem. A Szepes Mária Pszichografológiája ezt alátámasztotta, melyekben démonikus elemek által megszállt emberek, ismert művészek, államférfiak aláírása látható rögeszmés szörnyek, vonalak formájában. A pszichografológia segített felismerni egyes emberek rejtett perverzióját, agresszióját a későbbiek folyamán, melyek az arcon is látszanak, hiszen az arc a jellemünk tükre.

Tenyéranalízis - Kézlenyomatot vettem le a kezemről, ez alapján elemeztem nemcsak az én tenyeremet, hanem mindenkiét, aki megengedte. Tenyere alapján meg tudtam állapítani, milyen típusú emberrel állok szemben, hány házassága, gyereke várható, milyen hosszú élete lesz gátakkal, vagy azok nélkül és mely tudományokban tehetséges.



Nekem minden dombom fejlett, matematikától kezdve mindenhez értettem, ezt alátámasztotta, hogy nemcsak zenéből, énekből, magyarból, hanem matematikából is tantárgy kiváló tanulója voltam azelőtt. Volt egy vonal, melyet nem tudtam hogyan elemezni, amit Ízisz vonalnak írt meg a grafológia, melynek jelentését még nem ismerték.

Gyerekeim kezét is elemeztem, a nagyobbiknak kimondottan kereskedői érzéket láttam a tenyerében, a kisebbiknek kommunikációs képességeket.

A nagyobbik kereskedő is lett, a kicsi bemondói, vagy ehhez hasonló hivatása nem sikerült, de segített a tenyéranalízis feltérképezni, melyikünknek mihez van tehetsége.

A pozitív gondolkozással való találkozás hatott rám. Agykontrollt végzett emberekkel ismerkedtem meg, megtanultam tőlük, hogy mindennek az okát kell megkeresni, s hogyan dolgozzam fel a rossz történéseket.

Szerettem volna még a Reikit és az agykontrollt megtanulni, hogy a nehézségeket könnyebben le tudjam küzdeni, s megtisztuljon a szervezetem
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Ima az emberekért
  2011-04-07 19:47:30, csütörtök
 
 

A templomban megszólal egy hang,
Tilinkoló foszlányként hat,
Elvész a rengetegben,
Csak pár közeli ember
Füléhez halk melódia ér el:
Segítsd meg uram az embereket!

A halk ima senkit nem zavar,
Elúszik, mint vízben aranyhal.
Egy asszonykéz fohászkodik,
A szája mozog, s igyekszik
Rejtegetni nektárként hulló könnyeit:
Segítsd meg uram az embereket!

Ők nem mennek bíróhoz pörre,
Csendben tűrve, nem pörölve
Nyelik a sors adta mérgeket,
S folyóvá duzzadt seregek
Zengik a vég-ítéletet.
Segítsd meg uram az embereket!

Tisztelet és becsület volt az igaz,
Régen elkerülte őket a gaz,
Nem hívta párbajra szégyen-szavakkal,
Nem vívtak harcot zivatarral,
Egyetlen éltükben senki nem zavart.
Segítsd meg uram az embereket!

Betegség és nyomor elérte őket,
Nem kímélve gyermeket, öreget,
Ez a világ nem értük lobog,
Karjaikból ölelés már nem omol,
Szemeikben kiapadt kút honol.
Segítsd meg uram az embereket!

Házaikban fekete sereg,
Nép-ünnepélyen egy ország nevet,
Az embert temetik közösen,
S nevetik nagyhanggal, közönyösen
Horrort rendező őrültek.
Segítsd meg uram az embereket!

A refrént már minden fül hallotta,
A gyenge hanghoz hajtotta
Fejét a nagy tömeg,
S orgona, gitár törte meg
A csendet, s együtt zengett az ének:
Segítsd meg uram az embereket!

Kérlek, tekintsd meg a védteleneket,
Adj vigaszt a gyászoló szülőknek,
Adj erőt a megnyomorítottnak,
Adj hitet a szomorúnak,
Adj igazságot, s zengjen ítélete
Mindannak, ki őket megillette.

Mentsd meg uram az embereket!

csütörtök, 2011. április 7.


 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kérlek, siess felém!
  2011-04-05 18:40:19, kedd
 
 

Ahányszor felnézel az égre,
Jussak eszedbe kedves!
Látod! Az ott a Göncölszekér,
Fenyőként azon utaztam én,
Kibékítve a bolygók urait,
Kik felvonultak gyászruhában
Ágyam mellett.
Hamar elszaladt ez a 15 év,
Egyre súlyosabb az állapot,
Megcsonkítva is várok
Régen valakire,
Aki látja a láthatatlant,
Megtisztítja gyalázatra
Adott testemet.
Kérlek, ha meghallod a hívó szót,
Ne késlekedj, siess felém,
Csodádra epedve szomjazom én!
A Vénuszt jól ismered,
Művészet és harmónia,
Égi asszony, tisztaság,
Ezeket mind elvették tőlem,
Kifosztva, értéktelenné, nyomorba
Téve halódom.
Kérlek, siess felém!
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Ég Veletek!
  2011-04-01 11:27:23, péntek
 
  Egyedül álltam ki a próbákat, nem tudtam ellen állni a csapásoknak, közben szüntelen segítségben reménykedtem. Vége? Ennyi volt hamar elszaladt ifjúságom szele legyezget most is. Érdekes torzzá változni a víz alatti pálma súlyok alatt. Tegnap kérdezték: ha katasztrófa lenne, mit vinnék magammal? Leplezésemmel azt feleltem: a sminkkészletemet és a ruháimat. E kettő, amivel vigasztalok és menedéket nyújtok állandóan halni készülő szívemnek. Egyedül vagyok. Nincs senki, semmi a világon, ami, s aki segédkezet nyújtana, nincs kihez fordulnom, hogy lecsendesüljön háborgásom. Szeretnék a világa lenni valakinek, egyetlen világa, aki, mint én tenném vele, a tenyerén hordozna, akinek fontos lennék, aki féltőn óvna engem minden sötéttől, veszélytől! Az ál-barátokon nem csodálkozom. Nagy szavakat használnak érzelmeik kifejezésére, de ezek üresek, nincs mögöttük a szívük, nem fogadtak be magukba, vagy talán én tiltakozom az ellen, hogy közelebb kerüljek hozzájuk?
Pokoli kínban vegetálva várom a megmentőt, s azzal vígasztalom magamat, hogy Élet a neve, s nem Halál. Nem, a Halál elfut tőlem, ha akart volna, már rég szabaddá tette volna égő szívemet. Élni kell, égő lángban, feszítő sötét karmok között, mert erre ítéltek sokan. Remélj szív, egyszer eljő a szabadító, s nem pörölnek égtől és földtől karmikus bűneikkel tovább! Már megszakadt régen, összetört, az utolsó lángocska ég talán, annyi remény van e megfáradt testben.
Mások megértik szenvedésedet, vagy csak gyönyörködnek a szép szavakban? Eggyé tudnak-e válni veled, átérzik-e súlyát a meg nem értettnek? Jobb így magányban elmúlni, mint társaságban magányosnak lenni, úgyis félre állsz, ha egy röpke villanással is jelzik, te lettél a mellőzött. Szabad utat engedsz más gondolatainak, s már el is hagytad a színterét a barátkozásoknak. Mindig mellőzted magad, ha őszintétlenség, vagy kirekesztettség ért, nem vártál arra, hogy szemedbe mondják az igazságot. Vannak megérzéseid, a hetedik érzéked súgja. Itt nincs rád szükség, nem égtél be a szívbe, hogy hiányodat érezzék.
Mennyire szép emlékek voltak, amikor nem tudtak nélkülözni egyetlen napig sem családban, s munkahelyeden! Nincs felemelőbb a nemesítő, szorgalmas munkánál! Már nem tartanak igényt rád, legyőztek. Add át magad a győzelemittas seregnek és mondd el búcsú beszéded, ha megértik ilyen sok idő után!
Vesztesnek is lenni kell, s a szív gyenge, nem menekít ki a bajból. Ég Veletek!

péntek, 2011. április 1.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin:Április elsejére
  2011-04-01 08:30:53, péntek
 
 

Április elsején
Azt kívánom én,
Guruljon az almám
Labdaként felém.
Alma-labdám kerek,
Mint a nagyvilág,
Ezzel megnyerjük
A waterlooi csatát.
Két pókhálót állítok
Pálya oldalaként,
Fehér és fekete kutya
Lesz kapufogó legény.
Fociznak a gyerekek,
Mint sárga Jehova,
Nézd meg, mit tudunk,
Este jer' oda!
Álmunkban folyik
A labda-ütközet,
De az egyik kutyánk
Bekapta a labdát,
Tátva maradt a szánk.
Így lett vége meccsnek
Álom-mezején,
Álmodjunk, mókázzunk
Április elsején!

péntek, 2011. április 1.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 702
  • e Hét: 2589
  • e Hónap: 4948
  • e Év: 57214
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.