Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/29 oldal   Bejegyzések száma: 289 
A zsidók azzal büszkélkednek, hogy majd az amerikai vezetés
  2012-07-30 19:08:35, hétfő
 
 

A zsidók azzal büszkélkednek, hogy majd az amerikai vezetés kirobbantja a harmadik világháborút

2012. július 29. 11:31
Parti Péter - Hunhír. info

obamaAFP.jpgBarack Obama amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója arról tájékoztatta az izraeli miniszterelnököt, hogy az Egyesült Államok kész megtámadni Iránt, amennyiben diplomáciai úton nem sikerül rávenni nukleáris programja leállítására - írta egy izraeli lap vasárnap. Ha sikerül az izraeli zsidóknak meggyőzniük az amerikai zsidókat, akkor lehet, hogy bábjuk, az amerikai elnök elrendeli a támadást, kockáztatva ezzel a harmadik világháború kitörését.

A Háárec szerint Thomas Donilon júliusban folytatott megbeszélésük során közölte ezt Benjamin Netanjahuval. Az amerikai tisztségviselő részletesen szólt az iráni nukleáris létesítmények elleni esetleges támadásról és erre vonatkozó terveket is mutatott a kormányfőnek.

Hunhír.info kommentár:
Nagyon egyszerű a képlet. A megszállt arab területeken mesterségesen létesített zsidó állam évtizedek óta a kizárólagos atom-hatalom a térségben, és hiába minden nemzetközi tiltakozás, a zsidók csak fegyverkeznek, és vindikálják maguknak a jogot, hogy nekik lehet atom-arzenáljuk, másnak viszont nem. Irán atomprogramját a kezdetektől fogva támadják, noha mindenki tudja: a perzsák soha nem támadnák meg atommal Izraelt, mert az a halálukat jelentené, tehát a szokásos zsidó rettegés csak a propaganda eszköztárába tartozik. Ennek ellenére ők azért rágják eltartóik fülét, hogy az amerikai adófizetők pénzéből finanszírozzanak egy háborút a perzsák ellen csak azért, hogy megmutassák a világnak, ők az urak. Ha sikerül az izraeli zsidóknak meggyőzniük az amerikai zsidókat, akkor lehet, hogy bábjuk, az amerikai elnök elrendeli a támadást, kockáztatva ezzel a harmadik világháború kitörését. Perzsiát már nem lehet úgy letolni a világ közvéleménye torkán, mint Irakot és Líbiát, ráadásul az árják földjén az ott lakó zsidók többsége nem a belháború, hanem az évezredes békés egymás mellett élés híve. Irán esetleges megtámadásával a zsidók a harmadik világháború kitörésével számolhatnak, mert a velük szemben állók már nem mennek bele olyan megoldásokba, mint Irak, vagy Líbia esetében, ahol nagyon erős volt a belső ellentét is.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=56132
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A társadalomnak védekeznie kell a 12-14 éves bűnözőkkel szem
  2012-07-30 19:03:44, hétfő
 
 

A társadalomnak védekeznie kell a 12-14 éves bűnözőkkel szemben, akkor is, ha cigányok

2012. július 29. 12:14
Kostás Roland - Hunhír.info

cigputr.jpgNem fordult fel fenekestül a kódex, a klasszikus büntetőjogi alapelvek megmaradtak, ugyanakkor minden egyes új, még ki nem próbált rendelkezés vethet fel kérdéseket a gyakorlatban - mondta az új Btk.-val kapcsolatban Kónya István, a Kúria új elnökhelyettese, aki augusztus elsején foglalja el hivatalát.

Kónya István a parlament által júniusban elfogadott, egy év múlva életbe lépő új büntető törvénykönyv kapcsán elmondta: amikor az anyagi jogi kódex, a büntetőbírák egyik legalapvetőbb munkaeszköze újul meg, akkor az alkalmazás során nyilvánvalóan számos kérdés vetődik fel.

Ilyen lehet a jogos védelem vagy a jóvátételi munka alkalmazása, a nemi erkölcs elleni bűncselekmények közül a fizikai erőszak nélküli kényszerítés bizonyítása. Ilyenek a 12-14 éves vádlottak ügyei, ahol már a büntethetőség kérdésének eldöntéséhez is szakértőt kell igénybe venni, de egy ilyen korú vádlottnál a kérdezés, a jogokra történő kioktatás is eddig ismeretlen nehézségeket jelenthet a tárgyaló bíró számára.

Kónya István szerint a büntetlenség ígérete bűnre csábít, ezért valóban indokolt egyértelművé tenni, hogy súlyos bűncselekményeket már ebben az életkorban sem lehet következmények nélkül elkövetni. Az a kérdés viszont megosztja a szakmát, hogy vajon ezeket a következményeket mindig büntetőbíróságnak kell-e megállapítania, vagy más lehetőségek, például a gyámhatóság is szóba jöhet.

Hunhír.info kommentár:
Nem ez a kérdés osztja meg a szakmát, hanem az, hogy cigánybűnöző-használó liberális zsidó jogászról, vagy rend és asszimiláció-párti zsidó jogászról van szó, hiszen ez a kisebbség ezen a szakterületen tényleg abszolút felülreprezentált. A liberálisok persze hörögnek a büntethetőség fiatalabb korban való bevetetésétől, hiszen akkor nem lehet a cigány purdékkal is fenntartani a gyarmatosítók által annyira igényelt anarchiát.

Lehet persze szokás szerint mellé beszélni, a 12-14 éves elkövetők elsöprő többségben a cigány kisebbséghez tartoznak. És a cigány bűncsaládban felnövő purdé esetében már nagyon kevés a gyámhatóság, mert kevés paraszt vállalja a purdébűnöző nevelését, ha meg valamilyen, a szülők életviteléhez hasonló módon élő cigány rokonhoz kerül, akkor is borítékolható a nevelés sikertelensége. Természetesen véleményünket fenntartjuk a 12-14 éves magyar gyerekek esetében is. Azt viszont elfogadhatatlannak tartjuk, hogy politikai és hatalmi szempontokból támadják a fiatalabb bűnözők felelősségre vonásának lehetőségét azok a liberálisok, akik, illetve gyerekeik védett környezetben élnek, és zsidó magánhadseregek vigyázzák minden lépésüket.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=56134
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dél-kelet Erdély furcsaságai
  2012-07-30 19:02:28, hétfő
 
 

Dél-kelet Erdély furcsaságai



Brassó a Keleti Kárpátok déli csücskében helyezkedik el, onnan terjed ki a havasok felvidékének termőterülete, amelyet belaktak már a románok, elkergetve a szászokat szülőföldjükről . Ez a környék bár eredeti szépségéből sokat megőrzött, nem az, aminek gondolná az ember fényképeket nézegetve . Hideg . Elrománosodott annyira, hogy már kényelmetlenné vált sétálgatni a boltíves árkádok alatt, amit még a XVII-ik században építettek maguknak szász kereskedők, akik Erdély értékeit szállították nyugatra még abban az időben . Változnak az idők...



Bankárok pénzét dicsőíti az akkori építészet, rátette pecsétjét erre a szépfekvésű városra . Senki sem beszél magyarul, egy szerencsétlen nyomorékot leszámítva, aki amikor meghallotta magyar beszédünket sírvafakadt . Csak beszélt, miközben patakzottak szeméből a könnyek, síratva sorsát, keverve örömével, hogy magyar hangokat hallott ebben az elidegenedett városban . Jobb időt látott asszonyka volt, tanárnő, aki egyedül maradt öregségére, bár nem sokkal volt öregebb nálunk, de megbetegedett, munkát nem kapott, így koldulásból tengette napjait . Brassó kéttornyúnak készült templomát nézve a kölni katedrálist juttatta eszembe, amit szintén fekete bazilikának lát az ember távolból .



Megéheztünk, s egy éttermet kerestünk a közelben . Az egyikben olaszos jellegű ételek, és pizza közül választhattunk . Amikor a felszolgálónő szemtelenül válaszolt arra a kérdésünkre, hogy beszél-e magyarul, felálltunk, s egy étteremmel odébb mentünk . Ott sem beszéltek magyarul, de megpróbáltak viselkedni az amúgy faragatlan pincérek . Már óvatosabban tettük fel mi is a kérdéseinket angolul, mint korábban . Segítőkészségük nullával volt egyenlő, visszutasítóak voltak, de az étel elfogadható volt, bár feleségem másnapra rosszul lett tőle . Elcsodálkoztak alaposan, amikor borravaló nélkül távoztunk, de csak magukat okolhatják érte .



Ha már délre vitt bennünket a sorsunk, gondoltuk ellátogatunk Drakula kastélyába, ami Vlad Tepes könyörtelen bánásmódja miatt kapta nevét a környező parasztoktól . Kedvenc időtöltése volt karóbahúzni embereket, ezért ragadt rá a vérszívó vámpír megtestesítőjének kijáró előnév . A kastély maga elképesztően szép helyen épült, rá a sziklákra, magasan kiemelkedve a környezetéből . Emeletei más kastélyokhoz képest alacsonyak voltak, az ajtófélfák alatt igencsak le kellett húznia a fejét a délcegebb látogatónak . Keskeny lépcsők kanyarogtak felfelé a jó benyomásokat idéző termekben, ahol kiállításokon hírdették Nagyrománia csodálatos történelmét . Mátyás királyunk idejében építették ezt a várat, semmi köze sem volt Romániához, ami akkor még nem is létezett, ha Havasalföldet nem számítjuk annak .



Bram Stoker tette híressé, aki most száz éve halt meg Angliában, mit sem sejtve hatalmas birodalma XX-ik századi pusztulásáról, ami megjegyzem, jellemző a győztesek igazságosztásának módszereire . Korabeli fegyvereket láthattunk, ruhákat, térképeket, amelyről igyekeztek letagadni minden magyar kapcsolatot . Az épület tetejéről jó kilátás nyílott minden irányba, a látogató leülhetett az egyik beugró szépen kialakított, fából készült padjaira, ami megintcsak lilliputi emberek számára készült . Belső körerkély támasztotta a falakat, nagyon hasonlított a Bajorországi Neuschwanstein városában, az Alpok szikláira épített királyi palotára, ami az amerikai Disneylandban mintául szolgált .



Összességében, a várban tett túra emlékezetes maradt, leszámítva a románok honfoglalását követő apró szurkálgatásokat a magyarokkal szemben . Ezzel merőben ellenkező képet mutat a magyar többségű tartományok vendégszeretete . Visszafelé még fellibegőztünk a Brassó város mögött húzódó hegy tetejére, egy drótkötélen sikló kabinban, ahonnan még szebb kilátás nyílt a nagymúltú városra és környékére . Jól esett elnézni az elrománosodott tájon túl északra, ahol Kézdivásárhely és Sepsiszentgyörgy magyar városok húzódtak .



Visszafelé sokkal jobb utunk volt, mint a GPS legrövidebb útját jelentő, rengeteg úthibával kecsegtető, néptelen országút, ami szürke, élettelen városokon át kanyargott a havasok irányába . Brassóból kiérve a hosszabb utat választottuk, Székelyföld felé, ami hét vármegyéből áll, Erdély gyöngyszemét képezi . Érezhető volt amikor megérkeztünk testvéreink földjére ! Még az utakat is akkoriban hozták rendben EU-s segédlettel, ami nagyban befolyásolta utazásunk kényelmét . Csodálatos volt látni magunk mögött a Kárpátokat, amint elfordulnak Magyarország felé . Hegyek előttünk, mellettünk, mögöttünk, s közöttük a békesség uralkodik .



Elszomorít az a tudat, hogy e szépség mögött rengeteg szenvedést érzékelhetünk, mert a románok kiemelt figyelmet fordítanak az övéik jómódjára, igyekeznek minden állami állást velük elfoglaltatni, a 90%-os többségben élő magyarok között . Ezért ezek a jóemberek nem szivesen távoznak letöltött hivatali idejük után vissza, ahonnan korábban jöttek, növelve ezzel az idegenek számát a környéken . Tájidegen templomok sora épül a legjobban látható helyekre, oda is, ahol a hivatalos személyeken kívül nincsennek oláhok . Felüdülést jelent körbesétálni a Szent Anna tó tőzeglápjain, belesüpped lábunk a puha fövénybe, amint a tó körüli fenyőerdő szélén haladunk tova . A vulkánikus eredetű tó ráült a hegy tetejére a kitörések elmúltával .



Nyergestető a másik oldalon helyezkedik el, ahol a honvédő hősők elvéreztek mindegyszálig 1949 augusztus elsején . ?Nem tud róluk a nagyvilág,
hőstettükről nem beszélnek, hírük nem őrzi legenda,
dicsőítő harci ének? írta Kányádi Sándor 1965-ben . Tusnádfürdőnél járunk, mindkét oldalon körülhatárolnak bennünket csodálatosan zöld színű hegyek, s az út mentén húzódó paloták jelzik a korábbi gazdagságot, e melegvizekkel áldott tájon . Utunk kanyarog Csíkszereda felé, amit az utóbbi időben Székelyföld fővárosának neveztek ki a román kultúrarombolók . Hatalmasra duzzadt város ez Csík megyének a közepén, mellette vezet az út Csíksomlyóra, fel a nyeregbe, ahová idén is közel egymillióan látogattak el a pünkösdi búcsú során . Zarándokok legtöbbje gyalogosan vág neki a meredek hegyoldalnak, vannak akik messzebbről jöttek, a világ különböző tájairól . Magyarországról különvonat indult Gyimesbükk ezeréves határállomására .



Homoródon keresztülhaladva érezheti az ember Székelyföld lüktetését a szívében . Szénsavas gyógyforrások éltetik ezt a sokszáz kilóméterre a határunktól elzárt magyar közösséget . Példát vehetnénk róluk mi csonkaországi magyarok, akiket a gondviselés Magyarországon tartott, bár nem tudunk eléggé élni vele . Ezek a derék székelyek megőrizték egyetlen értéküket, s ez a magyarságuk .



VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Paraguay-i puccs - A lényeget megint elhallgatták
  2012-07-30 07:14:28, hétfő
 
  Paraguay-i puccs - A lényeget megint elhallgatták
2012. július 29. 22:30:41

Fernando Lugo Mendez

A közelmúltban hazai hírek arról számoltak be, hogy egy katonai puccsal hirtelen leváltották a hazájában igen megbecsült és népszerű paraguay-i elnököt. De a hírekben szokás szerint maszatoltak.

A puccsot a nagyhatalmú helyi elit hajtotta végre, méghozzá nemzetközi mamutvállalatok hathatós támogatásával. A korábban katolikus papként működő Lugo elnök szocialista törekvései túl soknak bizonyultak a nagyvállalatoknak, ezért megszabadultak tőle. Lugo győzelmével az USA-barát Colorado Párt hatvan éves egyeduralma szűnt meg 4 évvel ezelőtt, köszönhetően az elnök “Szövetség a Változásért" kampányának, melyben a vagyon újraelosztásáról és a guarani indiánok számára biztosított jogokról tett ígéretet. Ideológiailag Lugo a Hugo Chavez, Evo Morales és Rafael Correa fémjelezte vonulatba tartozik. Lugo elnöksége nem volt egyszerűnek mondható. Botrány tört ki, amikor kiderült, házasságon kívüli gyermeket nemzett, majd 2010-ben komoly harcot folytatott a rák ellen. A véget azonban a nem olyan rég, a Curuguaty-ban lezajlott erőszakos események jelentették, amikor a rendőrség erővel foglalta vissza a helyi farmerek által megszállt köztulajdonban lévő földet. Június 15-én durvultak el az események, mikor tűzharc tört ki a szembenálló felek között, ami több tucatnyi sérült mellett hat rendőr és 11 farmer életét követelte. Az ellenzék azonnal lépett, felhasználva a Kongresszus és a média feletti hatalmukat - ebben fő szerepet játszott az ABC Color Multimedia, ami az amerikai biotechnológiai és terménykereskedő Gargill Inc. partnerének, a Grupo Zuccolillo-nak a tulajdona. A felelősségre vonási eljárás rekord, 24 óra alatt lezajlott és Lugot a Colorado pártbeli Federico Franco váltotta. A Dél-amerikai országok többsége - Venezuela, Bolívia, Ecuador, Uruguay, Argentína, Brazília, de még Chile és Columbia is - elítélte a puccsot. Ugyanakkor az USA, az Egyesült Királyság és az EU nem foglalkozott sokat az eseményekkel. Dél-Amerikában már csak így érvényesítik érdekeiket. (...) Érdekes módon, a helyi főállamügyész hivatala támogatást kapott az USAID-tól (Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség)...Curuguaty miatt váltotta az ellenzéki Ruben Candia Amarilla Carlos Fizzolát a belügyminiszteri székben. Lugo már évekkel ezelőtt megvádolta Candiát, hogy az elmozdításáért konspirál. De ez az egész nem csak a Dél-Amerika szívében fekvő Paraguayról szól. Mint azt brazil katonai geostratégák már a múlt században megállapították, az országnak jelentős geopolitikai és geostratégiai szerepe van. Éppen ezért fontos az USA számára a Paraguay feletti hatalom, hiszen ez kulcsfontosságú tényező a Dél-Amerikai hegemónia szempontjából. Ennek a hegemóniának egyik célja akadályt képezni Brazília növekvő nemzetközi fontossága előtt a BRICS - Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-Afrika - országok tagjaként. Brazília nem oly rég fedezett fel jelentős olajtartalékokat atlanti partvidéke közelében, aminek hatására megnövelte és megerősítette légi és haditengerészeti erejét, különösen mióta az USA újraélesztettel a Második Világháborúban létrehozott, 1953-ban feloszlatott majd George W. Bush idején újra összeállt amerikai Dél-atlanti Negyedik Flottát. Az egyre szorosabb orosz-brazil-kínai-indiai szövetségnek ezért egy alternatív Csendes-óceáni útvonalat kell kialakítani távol a NATO uralta Atlanti-óceántól. Az USA katonai és politikai uralma Paraguay felett az első lépés egy, az USA és az Egyesült Királyság szövetséges országaiból álló kereskedelmi fal létrehozásában, Latin-Amerikában. Ilyen országok: Mexikó, Panama a csatornával, Kolumbia, Peru, Chile és most Paraguay. Ezt a Csendes-óceáni Falat nem lesz könnyű átugrania Brazíliának. A XX. században Latin Amerika volt a “puccsgyár" igazi színhelye, ahol az USA és az EK ügynökségei (a CIA és az MI6) folyamatosan szervezte meg, támogatta, fegyverezte fel és hirdette ki a “rendszerváltásokat". Évtizedeken át az USA-barát rezsimek mintapéldái voltak Pinochet Chiléje, Somoza Nicaraguája, a katonák vezette Argentína, Batista Kubája, Carlos Andrés Perez Venezuelája és Stroessner Paraguaya. Oszd meg és Uralkodj! Ez lesz a közelgő “Latin Amerikai Tavasz" kulcsmondata - csakúgy, mint az utóbbi időkben zajló “Arab Tavaszé". (mahu, részlet)

A MAHU teljesen különböző irányultságú ,,USA-barát" országokat egy kalap alá vont, teljesen hibásan, a fenti fölsorolásban.

AMERIKA KATONAI BÁZIST AKART BOLIVIA HATÁRÁN

Paraguay-i képviselőház védelmi bizottságának az elnöke, Jose Chavez Lopez kedden elismerte, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytattak magas rangú amerikai katonai vezetőkkel, hogy katonai bázist telepítsenek a Chaco Paraguay- bolíviai határ közelébe. Szerintük Bolívia fenyegeti Paraguayt, mert "fegyverkezési versenyt" csinál. Chavez Lopez szerint szükséges csatlakoztatni egy amerikai katonai létesítményt ezen az elnéptelenedett területen, hogy javítsák saját nemzeti biztonságukat. (ABI, részlet).

EZT HALLGATTÁK EL A HAZAI HÍREKBEN

Így már érthető! A paraguay-i katolikus pap elnököt azért puccsolták meg, hogy Bolivia határán az amerikai zsidók katonai bázist létesítsen​ek. Ezt nyilván Fernadó Lugo megtiltott​a volna. Szóval ez az egész puccs Evo Morales ellen irányult, csak hozzá úgy jutnak el, ha ezen a határ részen kiépítik a zsidók a bázisukat. Valamiért Evo ezt az eseményt egy Bolivia elleni puccsnak tartotta. Hát ezért reszketnek ezek a szarosak, hogy Evo és indiánja felforgatták a világot az imperializmusuk elleni tüntetéseikkel. Az Amerika-ellenes olló másik szára pedig Ahmadinejad iráni elnök, aki a zsidók álhazát, a mű-Izraelt akarja folyton lesöpörni a térképről. Hát persze, hogy szarul érzik magukat a cionisták. Végre...(olvasónktól)

amagyaroldal.hu


Forrás: jövőnk.info

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=1&AID=0&Direkt=102635
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Érdemi vita helyett kormányzati struccpolitika Tusványoson
  2012-07-30 07:11:35, hétfő
 
  Érdemi vita helyett kormányzati struccpolitika Tusványoson
2012. július 29. 21:56:39

Idén 23. alkalommal került megrendezésre a festői Tusnádfürdőn Erdély legnagyobb ifjúsági fesztiválja, a Bálványosi Szabadegyetem, vagy ahogyan mindenki ismeri: Tusványos.

A koncertek és a különböző szabadidős programok mellet idén is nagy hangsúlyt kaptak a különböző kerekasztal-beszélgetések és viták. A vita szót azonban gyorsan idézőjelbe is tehetjük, hiszen az egész fesztivál összes programjának egyetlen ellenzéki vendége Szávay István, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinetjének elnöke volt.


Egy fiatal fesztiválozó

A jobbikos politikus az ,,Ifjúsági képviselet Brüsszelben, Budapesten, Erdélyben ‒ mi a közös?" című kerekasztal-beszélgetésen vett részt. Szávay mellet - aki a Jobbik Ifjúsági Tagozatát képviselte - a következő szervezetek és képviselőik voltak jelen (a fotón balról jobbra): Dömötör Csaba, a YEPP, azaz az Európai Néppárt Ifjúsági Szervezetének elnöke; Téglásy Kristóf, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője; Ágh Péter, a Fidelitas elnöke; Gaál Gergely, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnökhelyettese; Saláta Zoltán, a Magyar Ifjúsági Konferencia Állandó Bizottságának elnöke és Bozsó Imre Lehel, az edélyi Magyar Ifjúsági Tanács elnöke. A beszélgetést Vincze Ágnes, a Fidelitas alelnöke vezette. A felsorolásból jól látható, hogy (legalább) négy kormánypárti állt szemben egy ellenzéki képviselővel; ez volt egyébként a legjobb arány az öt nap alatt, ahogy azt már fentebb említettük.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői


A vita témája az európai és magyar ifjúságpolitika volt, a beszélgetés azonban gyakran átcsapott nemzetpolitikai kérdések megvitatásába is. A köszöntés után az előadók néhány mondatban bemutatták saját szervezetüket, azok célkitűzéseit és főbb ifjúságpolitikai elképzeléseit. Szávay István kiemelte, hogy a Jobbik IT hazánk legdinamikusabban fejlődő ifjúsági szervezete, ami a közösen gondolkodó fiatalok összefogása mellett a párt programjának kialakításában, politikájának meghatározásában is fontos szerepet játszik. Kiemelte továbbá, hogy a harminc év alatti korosztályban meglehetősen magas a Jobbik támogatottsága, ezért is helyeznek nagy hangsúlyt az ifjúságpolitikára.

A Jobbik konkrét kérdéseket vetett fel a vita során


A második körben Téglásy Kristóf arról beszélt, hogy a nemzeti ifjúsági stratégiát és annak 2012-13-ra vonatkozó cselekvési tervét éppen most készítik el. Legfontosabb prioritásként említette a fiatalok itthon tartását, az értékalapú közösségek támogatását, valamint a Nemzeti Ifjúsági Tanács megalakítását, amely régi adóssága a magyar politikának. Erre reagálva Szávay István több ponton kemény kritikát fogalmazott meg a kormány ifjúságpolitikájával szemben. Kiemelte, hogy a Magyar Ifjúsági Konferencia önálló költségvetési sorát megszüntették, támogatásának felét pedig elvonták. Korábban ígéretet tett a kormány arra, hogy külön ifjúsági keretek hoznak létre a Bethlen Gábor Alapon belül, ez azonban nem valósult meg. Megtudhattuk azt a szomorú tényt is, hogy a szocialista kormányok utolsó éveiben reálértéken számolva több forrás jutott külhoni magyar célokra, mint most, a ,,nemzeti kétharmad" idején. Az idei költségvetésben a kifejezetten gyermek és ifjúsági programok támogatására szánt összegekből 30 milliót vont el a kormány, a drogprevencióra költött összeg a korábbi 500 millióról 300 millióra csökkent, a felsőoktatásból tavaly 36 milliárdot, idén 26 milliárdot vontak ki és 30 ezer fővel csökkent a felsőoktatásba jelentkezők száma. A sokkoló számok után Szávay a Fidesz által ellenzékből még erőteljesen követelt ifjúsági keretörvény hiányát rótta fel a kormánynak, valamint aziránt is érdeklődődött, hogy az Ifjúság 2012 című kutatásban lesz-e külhoni magyar fiatalokkal kapcsolatos kérdés.

Nagy érdeklődés kísérte a beszélgetést


Téglásy Kristóf főosztályvezető a jelenlévőket is meglepő válasszal reagált az elhangzottakra, azt a technikát alkalmazva, hogy ha valakinek nincsenek érvei, akkor elkezdi sértegetni a partnerét: Szávay tényszerű, számokkal alátámasztott kritikáit ,,indulatos médiahekknek" nevezte. A konkrét válaszok helyett Téglásy politikai haszonszerzéssel, csúsztatással vádolta a jobbikos képviselőt, majd hozzátette, hogy egyébként bármikor kész vitatkozni a Szávay István által elmondottakkal, de most nem (sic!). Érezve érvei súlytalanságát, végül ismét a sértegetés eszközéhez nyúlva ,,anyaországi törpepártnak" aposztrofálta a Jobbikot. Tette ezt úgy, hogy maga egyébként a KDNP tagja...

Szávay viszontválaszában visszautasította Téglásy vádjait és felhívta a figyelmet arra, hogy a főosztályvezető egyetlen felvetésére sem reagált, előző felszólalásával pedig ,,mélyen alulmúlta saját magát". Téglásy Kristóf erre megjegyezte, hogy a Jobbik által felvetett problémák nem valósak és óvodás szintűnek nevezte azokat. A közönség véleményét jól tükrözte, hogy míg Szávay hozzászólásait taps, addig a kormányt képviselő Téglásy mondandóját néma csend követte. Ilyet is régen tapasztalhattunk Tusványoson.



Takács Krisztián - Tusdnádfürdő

Fotók: Kató Alpár

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=102630
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Angol konzervatív politikus véleménye az olimpiai megnyitóró
  2012-07-29 21:47:42, vasárnap
 
  2012-07-29. 10:05
Angol konzervatív politikus véleménye az olimpiai megnyitóról: "balos multikulti szar"

Immár egy angol politikus is kifejezte nemtetszését a londoni olimpia magnyitójával kapcsolatban. Aidan Burley, 33 esztendős konzervatív képviselő a Twitteren tette közzé lesújtó véleményét.

A konzervatív politikus bejegyzésében arról írt, hogy az olimpia magnyitó ünnepsége egy ,,balos multikulti szar" volt. A honatyának a rap zene egyfajta brit nemzeti szimbólumként történő feltüntetése sem tetszett. ,,A legbalosabb megnyitó ünnepség, amit valaha láttam. Balosabb, mint a kommunista állam fővárosában, Pekingben rendezett ünnepség volt!" - háborgott a képviselő. Egy másik bejegyzésében pedig még kevésbé fékezte magát: ,,Isteni szerencse, hogy megérkeztek a sportolók. Most ebből a multikulti szarból kell majd tovább lépnünk. Vissza a vörös nyilat, Shakespeare-t és a (stonehenge-i) köveket!" - követelte.
London polgármestere, Boris Johnson is megszólalt az ügyben, és ,,badarságnak" nevezte fiatal konzervatív párttársa véleményét. Johnsont ugyanis a megnyitó ünnepség ,,a nemzeti büszkeség forró könnyeire fakasztotta".
Aidan Burley egyébként nem ijed meg a saját árnyékától, és nem fél kifejezni a véleményét. Tavaly ugyanis egy franciaországi üdülőhely egyik éttermében a német hadsereg egyenruháját öltötte magára, mi több, le is fényképeztette magát, amikor karja a jól ismert ,,náci" üdvözlésre lendült. Büntetése nem is maradt el: megfosztották parlamenti magántitkári tisztségétől. Úgy látszik azonban, ő azon kevés politikus közé tartozik, akit nem lehet egykönnyen megfélemlíteni és lekenyerezni. Vajon milyen jövő vár rá?
Perge Ottó - Presstv - Mail.com nyomán

További részletek: http://kuruc.info/r/6/99311/#ixzz222iBWXSD
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Teherán óva inti a Nyugatot a szíriai polgárháborúba történ
  2012-07-29 21:38:21, vasárnap
 
  2012-07-29. 20:50
Teherán óva inti a Nyugatot a szíriai polgárháborúba történő katonai beavatkozástól

Aleppóban még folynak a polgárháború végső kimenetelét befolyásoló véres harcok a fegyveres fölkelők és Basár el-Ászád elnök katonái között, miközben a nyugati világ héjái és a háttérből Izrael a külföldi fegyveres beavatkozást sürgetik. Valíd el-Mu'állem szíriai külügyminiszter ma délelőtt Teheránban tárgyalt, ahol perzsa kollégája kijelentette, hogy súlyos következményekkel jár, ha Szíriát külső katonai támadás éri.

Valíd el-Muállem és Áli Ákbár Szálehi ma Teheránban
Az amerikai zsidók szavazataiért és a cionista média rokonszenvéért ácsingózó Barack Obama elnök és Mitt Romney, a választási vetélytársa szinte egymásra licitálva fenyegetik Basár el-Ászád szíriai elnök rendszerét és Iránt, miközben a vezető francia politikusok a szíriai fölkelők melletti fegyveres beavatkozást sürgetik. Simon Peresz izraeli államelnök nemrégiben örömét fejezte ki a jelenlegi damaszkuszi rendszer esetleges bukása fölött. Az említett tények ismeretében föl kell tennünk a kérdést: vajon kiknek áll elsősorban érdekében Basár el-Ászád elnök kormányzatának megdöntése Szíriában?
Igen, a Szíria és a vele szövetséges perzsa állam elleni fenyegetések, korábban az iráni, jelenleg a szíriai belső ellenzék föltüzelése, fölfegyverzése és diplomáciai háttértámogatása azoknak az államoknak áll érdekében, amelyek szeretnék meggyengíteni vagy teljesen kiiktatni a területrablásra berendezkedett Izrael célkitűzéseinek megvalósítását veszélyeztető erőket a Közel-Kelet térségében. Ilyen erő Szíria, az Iráni Iszlám Köztársaság és velük szövetséges libanoni Hizbulláh síita ellenállási szervezet.
Az iráni-szíriai, illetve az általuk támogatott Hizbulláh szervezet stratégiai szövetségét szétrobbantani szándékozó erőkhöz csatlakozott Damaszkusz történelmi ellenlábasa, az elmúlt két esztendő folyamán látszólag Izrael-ellenes politikát hirdető Törökország. Ankara mostanában szintén az El-Ászád erőivel fegyveres harcot, polgárháborút vívó csoportok emberi jogait kéri számon Damaszkusztól. A nem kis mértékben Törökországnak is ,,köszönhetően" hazátlan kurdok, az Eufrátesz vízének elosztása, az egykori gyarmatosítók által az első világháború után megrajzolt szíriai-török határ és megannyi más vitás kérdés terheli Ankara és Damaszkusz viszonyát. Csakhogy a szíriai és a teheráni vezetés tisztában van Brüsszel, Nyugat-Jeruzsálem és Washington valós szándékaival.
E sorok írásakor, július 29-én este még zajlik a szíriai polgárháború kimenetelét befolyásoló, fordulópontot jelenthető ,,aleppói csata" (többször is volt már ilyen a történelem folyamán - H. J.). Az arabul Háláb-nak (حلب= tej) nevezett Aleppóban a felkelők klasszikus városi gerillaharcot vívnak az őket onnan kifüstölni szándékozó kormányerők ellen. A polgári lakosság, aki csak tehette, a döntő összecsapás előtt már elmenekült a nagyvárosból, ám az ottmaradtaknak nincs vizük, villanyáramuk és gázuk, a fegyveres fölkelőket szárazföldön és levegőből egyaránt támadó kormányerők csapásai következtében sok a halott és a sebesült.

Fegyveres fölkelők Homsz városban
A polgári lakosság szenvedései természetesen mindenkit elszomorít, ám régen megdőlt az a kezdetben hangoztatott álszent állítás, miszerint Basár el-Ászád katonái védtelen, fegyvertelen, békés tüntetőket lőnek halomra a szíriai városok utcáin. Időközben a világ értőbb része tudja, hogy Szíriában fegyveres erők állnak egymással szemben, folytatnak ádáz küzdelmet fegyveres katonasággal. Maradt a fegyvertelen polgári lakosság szenvedéseire való hivatkozás. Részben ez igaz, ám elgondolkodtató, hogy a Basár el-Ászád katonáit bíráló országok, a szíriai elnök megdöntésére fegyveres külföldi beavatkozást sürgető országok, szervezetek és vezető politikusok két és fél esztendővel ezelőtt a Gázai övezet ellen indított izraeli katonai hadjárat során egyáltalán nem, vagy csak igen halkan merték fölemelni szavukat a palesztin polgári lakosság veszteségei láttán.
Az Afganisztánban és Irakban izraeli érdekekért is hadba szálló hatalmak (sajnos Magyarország részvételével - H. J.) most Szíriának kívánják elvinni a nyugati demokrácia vívmányait (Ebből a demokráciából a Bagdad melletti Ábu Grájb börtönben történt emberkínzásokat, az afganisztáni lakodalmas népség, a temetési menetek lebombázását és az elesett tálibok holttestének levizelését már ismerjük - H. J.). Ismerjük Trianon kovácsai, a cigány franciák tetteit is korábban Algériából, majd nem olyan régen Líbiából, ahová szintén csupán a jó szándék vezérelte őket. Egyébként Szíriában az első világháború utáni mandatárius időkben a franciák már jártak Szíriában és Libanonban.

A kormányerők egyik tankja Aleppó bejáratában
Valíd el-Mu'állem szíriai külügyminiszter népes delegáció élén ma délelőtt Teheránban járt, ahol fogadta őt perzsa kollégája, Áli Ákbár Szálehi és az iráni politikai vezetés más személyiségei. A két szövetséges állam külügyminisztereinek megbeszélése után Teheránban megtartott sajtótájékoztatón Áli Ákbár Szálehi, a perzsa külügyek vezetője kijelentette: a Basár el-Ászád megdöntésére irányuló erőfeszítések mögött elsősorban Izrael áll. Valíd el-Mu'állem szíriai külügyminiszter ehhez hozzáfűzte, hogy hazája belső ellenségeit Izraellel karöltve néhány arab ország is támogatja. Mu'állem az egyébként nem arab Törökországot nem említette, miképpen az arab államokat sem nevezte meg, de egyértelmű, hogy az Amerikai Egyesült Államok közel-keleti bábországának számító Szaúd-Arábiáról, Bahrejnről, Kuvaitról és az Egyesült Arab Emírségekről van szó. Ezek az arab országok ugyanis mindnyájan szeretnék meggyengíteni a térség nagyhatalmának számító Iráni Iszlám Köztársaságot és a vele szövetséges Szíriát.
Áli Ákbár Szálehi a sajtótájékoztatón üzent a Szíria elleni külső katonai támadás tervét szövögető politikusoknak. A perzsa külügyminiszter arra figyelmeztette a szíriai beavatkozást sürgetőket, hogy súlyos következményekkel számolhat az, aki Basár el-Ászád rendszerének megdöntésére nemzetközi katonai támadást indít Szíria ellen.

Hering József - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/4/99336/#ixzz222fuqmf3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemzeti kommunizmus?
  2012-07-29 21:35:45, vasárnap
 
  Nemzeti kommunizmus?


RED-HELP nemzeti érzelmű kommunista honlapon megjelent egy érdekes írás Deák Andrástól - Internacionalista és nemzeti kommunizmus - címmel. Mindenek előtt azt kell kihangsúlyozni, hogy nagy nyilvánosság előtt a kommunista elkötelezettségű sajtóban (elektronikus sajtóban) most nevezték először Thürmert nemzeti kommunistának. Mi már egy ideje ezt így gondoltuk és ennek a gondolatnak nyilvánosságot is adtunk, de helyeslő visszajelzést ezidáig nem kaptunk.

Nem ma kezdődött a nemzeti jelleg felvállalási kísérlete a Thürmer Gyula vezette Munkáspártban, hanem évekkel ezelőtt, és ez vezetett ahhoz a pártszakadáshoz is, amikor a cionbolsevista vonal kilépett és megalakította a Magyarországi Munkáspárt 2006 nevezetű pártot. Ez még nem jelentette azt, hogy a Munkáspártban markáns módon zajlott volna le egy irányváltás, csupán csak annyi történt, hogy a pártban a zsidó vonal háttérbe szorult, és ezt képtelenek voltak tudomásul venni. Thürmer és a párt vezetői megértették azt, hogyha a magyar politikai életben szerepet akarnak játszani, el kell ítélniük azokat a bűnöket, melyeket a kommunista eszmeiség nevében a zsidóság követett el a magyarság ellen.

Zjuganov és Albert Makasov ezt Oroszországban sikeresen megoldotta, és a kommunizmus bűneit elutasítva, azok elkövetőinek a zsidóságot nevezte meg. Makasov tábornok egész addig elment, hogy a moszkvai nagygyűlésen "Halál a zsidókra!" jelszóval kezdte a beszédét. Viszont a kommunizmus minden vívmányát a népi oroszoknak tulajdonította, és ennek a nemzeti kommunista irányzatnak óriási tábora lett. A második erő az orosz törvényhozásban a 20%-os választási eredményével.

Thürmerék esélyei még ennél is jobbak lennének, ha ezt a váltást legalább ilyen markánsan végre tudnák hajtani. Rákosi zsidó ÁVH-s terroristáival szemben sikeresen hivatkozhatnának a magyar nép számára ma már szinte aranykornak nevezhető késői kádári rendszer biztonságára, viszonylagos jólétére, tervezhető jövőképére. Az ismeretlen munkanélküliségre, a mainál sokkal magasabb erkölcsi színvonalra, az ország önellátó, jó gazdasági helyzetére.

A régivágású kommunisták szerint ezt nem lehet összeegyeztetni a kommunista ideológiával. Dehogynem, nagyon is lehet, mert a kommunista ideológiának nincsenek konstans (állandó, dogmatikus) elemei. Ha megvizsgáljuk a kommunista vezetésű országok ideológiai helyzetét, rendkívül vegyes, vagy ha jobban tetszik, zavaros képet kapunk. A kommunizmus alaptétele a tőke elleni harc, a kapitalizmus-ellenesség. Ma a legnagyobb kommunista államban van a legtöbb tőkés, és lassan de biztosan a tőke erejével számolja fel a dekadens nyugati kapitalizmust. A történelmi kommunizmus második eleme a materializmus. A mai kommunista államokban sokkal több a hívő ember, mint a nyugati társadalmakban, tehát ez az eleme sem stabil. A harmadik tényező az osztálytársadalom és az ebből következő osztályharc. A mai világban már nincs olyan ország, ahol a hagyományos elvek szerint osztályokat lehetne meghatározni. A kapitalista világban (a demokráciákban) vannak szegények és gazdagok, de olyasmi, hogy munkásosztály, kizsákmányoló (burzsuj) tőkés osztály, értelmiség és miegymás, már nincs. A szegények (mint politikai alap), olyan megosztottak, hogy társadalmi osztályként őket kezelni nem lehet, és a gazdagokkal is ugyanez a helyzet. Az ellentét óriási, de ez politikai szinten fel nem oldható addig, amíg valamilyen új osztályöntudat ki nem alakul. Annak viszont az lenne a feltétele, hogy egy politikai erő ezt kialakítsa.

Ezzel szemben van egy stabil tényező, a nemzet. Ez egy olyan közös nevező, mely egyszerre összeköt és szétválaszt. Bizonyos tételeket nemzetérdekűvé lehet nyilvánítani, és akik ezzel egyetértenek, azokat összeköti, akik nem, azokat elválasztja a többségtől. Leegyszerűsítve a kérdést, ha kinyilvánításra kerül, hogy az egyik néptárs nem zsákmányolhatja ki a másikat, akkor a kizsákmányolás nemzetellenes cselekedet, és elítélendő. Ezek után azok a törvények, mely ezt megakadályozzák, közmegelégedettséget váltanak ki, nem pedig ellenkezést. Ez az egyszerű példa felveti a második összekötő elem szükségszerűségét, az erős erkölcsi alapállást. Tehát nem csak nemzetellenes a cselekedet, hanem erkölcstelen is, és ezért aki ezt nem veszi tudomásul, erkölcstelen is. A kizsákmányolás természetellenes is, mert az alapvető természeti renddel, a közösségi gondolkodással ellenkezik. Tehát a kizsákmányoló nemzetellenes, erkölcstelen és természetellenes. Az emberiség ellensége.

A nemzetiszocializmus és a nemzeti kommunizmus közötti különbözőségek azonban mégis a régi alapok mai megjelenési formáiban rejlik. A kommunista osztálytársadalom nemzetiszocialista megfelelője a nemzettesthez való tartozás, vagy nem tartozás volt. A materialista kommunizmus követelte meg a legerősebb hitet az eszme iránt, tehát végül is hívő társadalom volt, míg az idealista, istenhitre épülő szellemiségű nemzetiszocializmusra nagyfokú engedékenység volt a jellemző. A kommunista államkapitalizmus épp úgy elvonta a néptársaktól az elvonhatóakat, mint a nemzetiszocializmus, csak míg a kommunizmus közvetlenül, a nemzetiszocializmus közvetett módon. Az elvonásokból az eszme erejét bizonyítani képes óriási beruházások, átalakítások, esetleg háborúk anyagi alapjait teremtették meg, mely végül is a közösséget szolgálták. Ha a kommunizmusból kivonjuk a zsidóság által (és a zsoldjukban állók által) elkövetett bűnöket, és ugyanezt megtesszük a nemzetiszocializmussal is a túldimenzionált faji kérdéssel (mert ez a két dolog egymásból táplálkozott), a közösségi vonatkozású különbözőségek a minimumra csökkennek. Ha kivonjuk a zsidó szellemiséget a kommunizmusból, akkor a két ideológiai rendszer közötti különbözőség már csak egy téren éles. A kommunista közösségi ember az anyagi világ embere, ennek a világnak a törvényszerűségei alapján él. Nincsenek elvont gondolatai, számára csak a tények a mérvadóak, tervei, még a távlatiak is, adatokra, statisztikákra, kutatásokra épülnek. Az idealista közösségi ember (magyar vonatkozásban a hungarista) számára az anyagelvűség felett van egy szellemi világ is, és ennek a követelményeit igyekszik megismerni, életvitelében alkalmazni. Tervezéskor figyelembe veszi az ilyen jellegű megérzéseit, tapasztalatait, az anyagi világ törvényeivel igyekszik összhangba hozni.

Deák András ezekkel a magyarázatokkal maradt adós a nevezett írásában. Pórnépnek nevezett hárommillió szegényre építette a kommunizmus jövőbeni hazai térnyerését, ami magyarázható, de ki nem vitelezhető. Ha a szegénységen kívül nincs más közös nevező, akkor lehet egy éhséglázadást, egy országos elégedetlenségi tüntetést megszervezni, de térnyerésre képes pártot nem. A kukázóból soha nem lesz se forradalmár, se párttag. Neki elég, ha talál pár üres üveget és még valami számára értékeset a szemétben, és boldog. Különösen a liternyi műbor elfogyasztása után. Mert hiányzik belőle a lényeges. A dac, a büszkeség maradéka és az a vágy, hogy javítson a sorsán, még kockázatok vállalásával is. Ezek viszont lelki tényezők, melyek nem a materializmusra jellemzőek.

Thürmer a jelek szerint mindezzel teljes mértékben tisztában is van, de a régi terheket nehéz levetni, és még nehezebb Zjuganovot, pláne Makasovot utánozni. A nemzetközi tőke zsidó tőke, a multik a tőkén keresztül szintén a zsidóság csatlósai, és az egész együtt az USA vérrel és csalással szerzett világhatalmi helyzetének a tartó oszlopai. Ezt internacionalista összefogással nem lehet felszámolni, mert maga a hagyományos internacionalizmus is ennek a képletnek az egyik variánsa. Ha az öntudatra ébredő emberiség nem vesz fel kölcsönöket, nem vásárol konzumidióták módjára, ha pénzét (azt a keveset) nem felesleges szemetekre költi, hanem önművelésre, ismereteinek a növelésére, és ha minden szinten ellentmond a fizikai és lelki gyarmatosításnak, a tőke (és a multik) uralmának vége. Ezért első lépésként a nemzeti öntudatot kell erősíteni, a közösségi gondolkodásmódot újjáéleszteni és az igazságosság szellemiségét mindenek elé helyezni. Az anyagi beállítottságúak akár az újkommuniznus zászlaja alatt, a lelki tényezőket is fontosnak tartó magyarok a hungarizmus zászlaja alatt. Ha ez a két képlet nem egymást rombolja, hanem békében építi a nemzeti rendszert, akkor a megerősödés után lehet konnacionalizmusban (nemzetközösségben), vagy akár internacionalizmusban (nemzetköziségben) is gondolkodni. De a zsidó szellemiség teljes kizárásával.

Kassai Ferenc - Jövőnk.info
2012. július 29.

http://jovonk.info/2012/07/29/nemzeti-kommunizmus
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cigánytámadások: túl a tűréshatáron
  2012-07-29 18:34:06, vasárnap
 
  Cigánytámadások: túl a tűréshatáron

2012, július 29 - 13:12


Kritikussá vált a magyar-cigány együttélés. A kormány határozott fellépése nélkül félő, hogy elszabadulhatnak az indulatok. A Bándy-gyilkosság óta szinte naponta fordul elő, hogy cigányok támadnak magyarokra. A magyar-cigány együttélés lehetetlenné vált.

Az elmúlt hetekben brutális cigánytámadásoknak voltunk ismételten tanúi, elszenvedői, ami természetesen ismét felveti a közbiztonság (hiányának) kérdését. Nem hogy két hét, de két év alatt sem lett rend, olyan szinten, hogy a cigánybűnözés legdurvább formáit vagyunk kénytelenek újra megélni. Összeállításunkban az elmúlt napok legdurvább eseteit emeltük ki.

Rablásnak indul, brutális és aljas gyilkosság lett belőle

Durinda

Szokásos rablóportyájára indulhatott az a három cigány, akik a Gyöngyöshöz tartozó, közbiztonságáról amúgy is hirhedt Duránda telepen előbb meggyilkolták, majd még rá is gyújtották a házát egy idős, 81 éves magyar bácsira. A tűzhöz érkező tűzoltók találtak rá az idős férfi holttestére. A vizsgálat során megállapították, hogy az egyedül élő 81 éves férfi bűncselekmény áldozata lett.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a gyöngyösi rendőrkapitányság munkatársai a bűncselekményt követő 18. órában három helyi lakost állítottak elő. A szóvivő tájékoztatása szerint éjszaka kihallgatták a 16 éves fiút, a 21 éves férfit és a 22 éves nőt, akik ellen - bűnügyi őrizetbe vételük mellett - emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a rendőrség, továbbá indítványozta az előzetes letartóztatásuk elrendelését.

Kévés Tamás, a Jobbik gyöngyösi elnöke lapunknak korábban elmondta, a Duránda cigánytelep szélén állt az idős bácsi háza, akit cigányok támadtak meg. A városban terjedő hírek szerint feltehetően betörésnek indult a tragédia, valószínű, hogy a 81 éves áldozat megzavarta a három elkövetőt, akik emiatt meggyilkolták - némelyek tudni vélik, hogy megszurkálták -, majd rágyújtották a házat, vélhetően így próbálták eltüntetni a nyomokat - írja a Heol.hu. A lap úgy tudja, mindhárman - a fiatalkorú is - voltak már büntetve. Nem lepődtünk meg.

A jobbikos képviselő azt is elmondta, hogy nem először javasolta, hogy létesítsenek kihelyezett rendőrőrsöt Duránda területére - mindhiába (a párt helyi aktivistái a
közeljövőben tüntetést is szerveznek a cigánybűnözés ellen).

Rendőrőrs persze nem kellett a város irányítóinak. Úgy tűnik, az idős magyar bácsi sem.

devecseri romákCigányok provokáltak és támadtak, a magyar sértetteket is előállították

Devecserben is aktívak mostanában a cigányok: a jobb sorsra érdemes település egyik utcájában tucatnyi cigány támadt egy magyar családra - állítólag azért, mert a kocsijukól nem fértek el a cigányok (a szituáció életszerűtlenségét sokunk nap mint nap tapasztalhatja: a konvojban közlekedő áruval és gyerekkel tömött Ladákkal való út közepén "parkolás" látványa ismerős csenghet számos faluban és régióban...)

A tucatnyi cigány természetesen csoportosan érkezett, ám a bátor magyar családfőt sem kellett félteni: közölte velük, hogy még egy IFA is el tudott volna menni mellette. ,,Ekkor a cigányok rátámadtak és elkezdték ütlegelni a magyar férfit és a fiait, szerencséjükre segítségül érkezett egy ismerősük" - mondta el korábban portálunknak Orbán Imre, Veszprém megyei közgyűlés jobbikos tagja. A képviselő közölte portálunkkal: a cigányok már régóta fenyegették a velük egy utcában élő magyar családot.

Orbán Imrétől azt is megtudjuk: mikor a rendőrök kiérkeztek, a megtámadott magyarokat is előállították. Adódik a kérdés: kiket is véd a rendőrség?

Leütötte, megalázta az ösztönlény cigány

Múlt héten kedden, a cigánybűnözés szempontjából (eddig) kevésbé fertőzött Szombathelyen egy középkorú nő leszállt a buszról, át akart menni a parkolón, azonban cigány származású szomszédja kileste, vascsővel leütötte és betuszkolta a kocsijába.

A hölgy arra tért magához, hogy egy földes úton fekszik egy szál pólóban és bugyiban, fejéből ömlik a vér: a cigány férfi pedig alsónadrágban és egy ingben van, és meg akarja erőszakolni.

A megtámadott hölgy lánya elmondta, hogy amikor az asszony védekezni próbált, a férfi ismét elkezdte ütni a vascsővel és többször azt kiabálta, hogy ,,megöllek". A fiatal nőtől megtudtuk: az édesanyja elájult, ekkor a férfi betakarta a saját holmijaival, hogy senki ne vegye észre. Miután a nő magához tért, négykézláb elmászott az aszfaltos útig, a padkán ülve kért segítséget.

A bántalmazott nő kórházban fekszik, súlyos koponyasérülése miatt meg kellett műteni, testét mindenhol zúzódások fedik. A bíróság a cigány férfit 30 napos előzetes letartóztatásba helyezte.

BándyMegkínozták, mielőtt megölték

Bándy Kata, 25 éves rendőrségi pszichológus július 8-án, vasárnap hajnalban egyedül, gyalog indult el egy sörözőtől, de az otthonába nem érkezett meg. A holttestét július 11-én délután találta meg egy férfi a pécsi Délibáb utcában, egy bokros területen. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő reggel közölte, hogy őrizetbe vettek egy 26 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható Bándy Kata meggyilkolásával, és a férfi beismerő vallomást tett. A Pécsi Városi Bíróság szerdán azt jelentette be, hogy aljas indokból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt elrendelték P. László előzetes letartóztatását. Az interneten terjed egy levél, melyben a következőket írják: ,,Katát ezek a mocsadék tetvek análisan, orálisan is megerőszakolták. A combjait majd kitörték,(...)mindenütt csikknyomok a testén. I love Magyarország!!! Egy kutyával nem bánnak el így, borzalom és felfoghatatlan"

Szokásos módszer: cigaretták lejmolnak, majd támadnak

A vidéki magyar lakosság jól ismeri a cigányűnözés egyik tipikus módját, amikor az elkövető előbb cigarettát kér (akkor is, ha tudja, hogy nem dohányzik a sértett), majd további követelések után megtámadják védtelen áldozatukat.

Ilyen támadás kellett átélnie a Jánoshalma külterületén lakó német házaspárnak is. A házaspár férfitagját tanyájánál azzal az ürüggyel állították meg, hogy cigarettát kérjenek tőle. A férfi jelezte: nem dohányzik, erre a nála lévő pénzt követelték, majd azonnal ütlegelni kezdték. A megtámadott férfi bemenekült a tanyája udvarára, de oda is utána mentek, tovább bántalmazták. A sértett kiabálására az otthon tartózkodó 48 éves felesége a segítségére sietett, de őt is megütötték többször, majd a támadás elől a tanya fürdőszobájába menekülő asszonyt az egyik támadó követte, lefogta és erőszakkal közösült vele a rendőrség korábbi tájékoztatása szerint.

A megvert német férfi arccsonttörést szenvedett, mindketten sérüléseikkel kórházba kerültek. A három ismeretlen férfi a tanyából készpénzt, mobiltelefont és egy laptopot vitt el. Az anyagi kár közel ötszázezer forint. A kiskunhalasi rendőröknek sikerült a három elkövető közül kettőt elfogni: egy 37 és egy 21 éves férfit, apát
és fiát.

Bűnhődjön a család is!
Vajda

Kállai Csaba, országos cigányvajda szerint, ha volna arra lehetőség, hogy a romák íratlan törvényeit alkalmazhassák (ilyen a romani kris), akkor megbüntetnék azt az egész családot, amely - mint fogalmazott - ,,ilyen gyermeket nevelt" (utalt P. Lászlóra Kállai). Kállai amúgy bízik a magyar igazságszolgáltatásban, reméli, hogy a bíróság emlékezetesen súlyos ítéletet fog hozni (mi is).

Éhséglázadás?

Kállai a harmadik nemzetközi vajdatalálkozón az index videójának tanúsága szerint annak a véleményének adott hangot, hogy hamarosan éhséglázadás lesz ebben az országban.

Azt nem tudjuk Kállai mire is gondolt pontosan, lehet őt már beavatták az IMF-tárgyalások titkaiba, és tudja, hamarosan elfogy a magyar állam (adófizetők) pénze, így már a segélyekre sem futja majd. Ebben az esetben azonban nem a cigányok fognak lázadozni, hanem inkább a magyar lakosság...

barikad.hu összeállítás

http://barikad.hu/ehseglazadas_ciganytamadasok_es_kollektiv_felelosseg-20120729
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vajon ennyiért a cigányt is őrizetbe veszik?
  2012-07-29 07:56:23, vasárnap
 
  Vajon ennyiért a cigányt is őrizetbe veszik?

2012. július 28. 20:49
Hunhír.info

Három ember ellen indított eljárást a rendőrség a pénteki Diósgyőr-Újpest NB I-es labdarúgó-mérkőzést követően garázdaság, illetve pirotechnikai eszközök használata miatt - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Gaskó Bertalan elmondta: a meccs alapvetően "rendőri szempontból" is rendben lezajlott, de a hazai csapat három szurkolóját különböző cselekmények miatt előállították.

Egy drukker erősen ittas állapotban akart belépni a stadionba, s kiabálni, fenyegetőzni kezdett, amikor a rendezők nem engedték be; a rendőrök a 45 éves múcsonyi férfit szabálysértési őrizetbe vették.

Egy 19 éves miskolci férfi a mérkőzés második félidejében pirotechnikai eszközt használt, vele szemben gyorsított szabálysértési eljárás keretében - polgári felhasználású robbanóanyaggal és pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés elkövetése miatt - első fokon százezer forint pénzbírságot szabott ki határozatában a rendőrség.

A fiatal drukker 20 éves társát - aki nem értett egyet barátjának előállításával, ezért kívülről rángatni kezdte, majd a lakatot letörve berúgta a stadion kapuját - garázdaság miatt ugyancsak előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=56123
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/29 oldal   Bejegyzések száma: 289 
2012.06 2012. Július 2012.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 289 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1613
  • e Hét: 5377
  • e Hónap: 9122
  • e Év: 162618
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.