Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/47 oldal   Bejegyzések száma: 465 
Dehogyis dolgozom, csak itt kapálgatok!
  2014-06-30 10:51:17, hétfő
 
 
Dehogyis dolgozom, csak itt kapálgatok!
Index
2014. 06. 30. 07:19


A mezőgazdasági idénymunkások, illetve az átmeneti időre felvett vendéglátós és építőipari alkalmazottak munkavállalásának jogszerűségét is ellenőrzi az adóhivatal a nyári, őszi hónapokban; a hatósági adatok szerint több százezer ember teremti elő legalább részben megélhetésének anyagi alapjait a különféle időszakos tevékenységekből - írja hétfői cikkében a Magyar Nemzet.

Az újság beszámolója szerint öt hónap alatt nagyjából 4,1 milliárd forint adóbevételre tett szert a közkassza azokból a csekély összegű befizetésekből, amelyeket például a napszámost felfogadó gazdák, a kisegítő személyzetet időlegesen alkalmazó kereskedők és vendéglátósok, a segédmunkást felvevő építőipari cégek vagy a statisztákat foglalkoztató filmes vállalkozások fizetnek be.

Aszalós Andrea, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) sajtóreferense a lapnak elmondta: idén, június elejéig majdnem 370 ezer ember szegődött el egy-egy napra vagy kicsivel hosszabb időre alkalmi munkásnak. Mivel a mezőgazdasági munkák és a turisztikai szezon lényegében csak most kezdődik, miként az építőiparnak kedvező időszak nagy része is előttünk áll, számottevően emelkedhet ez a szám.


Az előírások betartását az idén szigorúan ellenőrzi a NAV, az idényjellegű foglalkoztatás áttekintése a kiemelt szempontok között szerepel. E területen ugyanis - az utóbbi évek tapasztalata szerint - előfordulnak szabálytalanságok, a legtöbbször az, hogy a munkáltató késve jelenti be alkalmazottait.

http://index.hu/gazdasag/2014/06/30/dehogyis_dolgozom_csak_itt_kapalgatok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megvan, ki lopta el Orbán Ráhel mobilját
  2014-06-30 10:45:55, hétfő
 
  Megvan, ki lopta el Orbán Ráhel mobilját

Hírszerkesztő 2014. június 30., hétfő 00:28

Orbán Ráhel telefontokjánál sokkal jobban érdekel minket, hogy a magyar nemzeti vagyon megmaradt részein kiknek a DNS-ét lehet kimutatni.

Tisztelt belügyminiszter úr! Mélyen tisztelt legfőbb ügyész úr! Vallomást kívánok tenni. Én voltam. Én loptam el Orbán Ráhel telefonját. Az én és még legalább két millió éhező magyar DNS nyoma van ennek a telefonnak a lakodalomban maradt tokján. Az én és az ő nyáluk cseppent rá, amikor szájtátva bámultuk a hideg-, meleg tálakat, a csodás ruhakölteményeket, a szép és gazdag és így nyilván okos nemzettársainkat, akik miniszterelnök urunk vejének birtokán visszafogottan, de jó étvággyal falatoztak és gondtalanul mulatoztak miniszterelnök úr leánya, a szépséges Ráhel lakodalmán.mobil

Pintér belügyminiszter úr parancsára - a józan takarékosság szellemében -, nem milliónyi, hanem csak 60 DNS mintát gyűjtöttek be összehasonlítandó a tokon lévő egyikkel. Azt is csak a lakodalom ártatlan szolganépétől, pedig joggal vegzálhatták volna sok milliónyi jóllakásra vágyó magyar ember nyálát is, hiszen az enyémmel együtt ott éktelenkednek kis megszáradt harmatcseppekként Orbán Ráhel mobiltelefonja tokján.

A sok milliónyi szürke kisember, aki nem kapott meghívót sem miniszerelnök urunk-, sem a jog-, sem az igazság-, még kevésbé a bőség asztalához a DNS-ével jelölte meg Orbán Ráhel telefontokját. Azt üzenve ezzel miniszterelnök úrnak, hogy mi, apáink, nagyapáink, és azok apái, nagyapái genetikai kódjait megörökölt utódai, tudni akarjuk az igazságot. És pedig nem csak Orbán Ráhel mobiltelefonjáról, de a miniszterelnök úr számtalan jószágáról, a miniszterelnök úr rokonainak, barátainak és elvtársainak a jószágairól is. Orbán Ráhel telefontokjánál sokkal jobban érdekel minket, hogy a magyar nemzeti vagyon nagyobb alkotó elemeinek megmaradt részein kiknek a DNS-ét lehet kimutatni.

Be kell vallanom azt is, hogy egyáltalán nem anyagi előnyszerzésből, vagy azért loptam el Orbán Ráhel telefonját, hogy megtudjam kivel szokott beszélgetni, milyen SMS-eket kap és milyen csengőhangokat használ, hanem azért, hogy megvizsgáljuk kiknek a DNS-e van rajta. A prekoncepció az, hogy azon a telefonon Orbán Ráhel génlenyomata mellet ott lesz egy hasonló is, mégpedig Orbán Viktor DNS-e, továbbá még jó néhány ismert politikai személyiség, feledékeny vagyonbevalló, gazdag gáz- és vízszerelők, nemzetközi szélhámosok, sőt ennél is rosszabbak, parlamenti képviselők, vagy tiszteletbeli konzulok genomjai is. Mivel még nem érkezett meg a vizsgálat eredménye, így arról egyelőre nem tudok részletesen és hitelesen beszámolni.

Ezzel szemben sikerült számos egyéb és értékesebb jószágot alapos genetikai vizsgálatnak alávetni. Ennek eddig összegzett eredménye szerint a rendszerváltás után született magyar nagytőke és annak vagyontárgyai, jószágai jellemzően hasonló genetikai szennyezettséget mutatnak. Ezek pontos tanulmányozása nyomán arra a következtetésre jutottunk a Gépnarancsnál dolgozó munkatársaimmal, hogy az elmúlt 25 évben felhalmozott javak jelentős része genetikailag egy szűk körhöz köthető.

Nagy általánosítással azt lehet mondani, hogy valamennyiben megtalálhatók Orbán Viktor miniszerelnök úr és Simicska Lajos DNS-ének nyomai. Ezt úgy lehet elképzelni, mintha ők ketten lennének a rendszerváltás utáni magyar oligarchák genetikai ősei. Egy mellékágon azért becsatlakozik hozzájuk - a teljesség igénye nélkül -, Kaya Ibrahim és Josip Tot, Puch László, Veress János, vagy Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon is, de ezeknek az egzotikusnak tekinthető szálaknak csak rövid távú, bár nem lebecsülendő jelentősége volt a későbbi génállomány kialakulására.

Ahogy említettem, a legkarakterisztikusabb genetikai lenyomatot Orbán és családja, valamint Simicska Lajos hagyta maga után az elmúlt 25 évben. Nem szabad azonban megfeledkezni Lázár János igen értékes génállományáról sem, melyet továbbadott fiúgyermekének, aki már most felbecsülhetetlen értéket képvisel, hiszen - ahogy maga Lázár mondta -, mindenki annyit ér, amennyije van. A kis Lázárnak ma még csak apukája van, de az viszont a nagy Lázár maga. Az pedig közismert, mekkora érték is a nemzet számára Lázár János, aki egymaga elintézte, hogy Magyarországon felnő egy olyan láncdohányos nemzedék, amely 18 éves koráig nem látott dohányboltot belülről.

Jelentős genetikai elágazások még: az örökmozgó és Brüsszel mellett a gravitáció ellen is békeharcot indító Széles Gábor, a Skálakópéból nagytőkésé cseperedett Demján Sándor, vagy a még náluk is dominánsabb, saját magát OTP kisrészvényesből az ország leggazdagabb polgárává és az MLSZ elnökévé építő Csányi Sándor, vagy a nemzeti együttműködés rendszerének Harry Houdinije született Hernádi Zsolt magyar származású amerikai illuzionista és bűvész, aki minden idők legnagyobb szabaduló és a modern kor egyik legnagyobb előadóművésze, akit akkor sem kap el, az Interpol, ha nyugodtan sétál az utcán, majd a kormányfővel ebédel, és aki azt is be tudja mesélni Magyarország közismerten pártatlan és a törvényt könyörtelenül alkalmazó legfőbb ügyészének, Polt Péternek, hogy nem adott csúszópénzt a horvát kormányfőnek az INA megszerzéséért, pedig a horvát kormányfő azért ül a börtönben, mert elfogadta tőle.

Lázár áskálódása ellenére még mindig a legvirulensebb Csányi, de feltartóztathatatlanul nyomul Simicska Lajos. Utóbbi előretörését a genetika tudománya ,,kakukk tojás effektusnak" nevezi. Azon belül is az állami kakukk alfajának. Ezt az jellemzi, hogy - mint a kakukk -, idegen fészekbe rakja saját tojásait. Az abból kikelt fiókák aztán kilökik a többi fiókát a fészekből. Végül az anyamadár, ebben az esetben a magyar állam már csak a Simicska-kakukkot táplálja, mégpedig sokszoros bőséggel, hiszen nem maradtak vetélytársai.

Arra készültünk, hogy összeállítjuk azon vagyontárgyak kimerítő leltárát, amelyeken megtalálhatjuk a magyar rendszerváltás, így tehát nem csak a Fidesz és holdudvara genetikai nyomait, de mivel azt tapasztaltuk, hogy nincs olyan jelentős magyar vagyon, amelyen ne lennének kisebb nagyobb mértékben jelen az említett DNS-ek, az egyszerűség kedvéért inkább azoknak a vagyonoknak a listázásába kezdtünk, amelyeken nem fordulnak elő a rendszerváltás idejéből származó genetikai nyomok. Eddig ilyenre még nem bukkantunk, de amint megleljük az elsőt, azonnal külön írásba tájékoztatjuk a kedves olvasót. Addig is mindenki vigyázzon a DNS-ére, az nehogy rossz társaságba keveredjen. Mert ahogy a nemzeti bölcsesség tartja: aki korpa közé keveredik, annak begyűjtik a disznók a DNS-ét.

Zsebesi Zsolt

http://gepnarancs.hu/2014/05/megvan-ki-lopta-el-orban-rahel-mobiljat/


http://patacsipilvax.hu/2014/06/30/megvan-ki-lopta-el-orban-rahel-mobiljat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Trafikmutyi után itt az iskola-korszerűsítési mutyi
  2014-06-30 10:44:40, hétfő
 
 

Trafikmutyi után itt az iskola-korszerűsítési mutyi

2014. 06. 28. 12:23


Tanterem-korszerűsítés címén is rengeteg közpénzt lehet elkölteni.

Hadházy Ákos, a trafikmutyi szekszárdi mintaprogramját leleplező exfideszes, jelenleg LMP-s képviselő most a természettudományi tantárgyak iskolai oktatásának feltételeit javító Öveges-program pazarlásaira hívta fel a figyelmet.

A Népszabadság beszámolója szerint Hadházy a szekszárdi I. Béla gimnázium esetére figyelt fel, az iskola ugyanis 314 millió forintért kapott jól felszerelt, 150 négyzetméteres tantermet idén márciusban.

Mint kiderült, a közbeszerzési tanácsadásra 6,3 milliót költöttek, a terem két intelligens táblája, a 40 fős szavazórendszer, egy projektor és négy laptop 14,1 millióba került. Az a szoftver, amely a terem foglalását és kihasználtságát regisztrálja, 12,6 milliót, a digitális tananyag 19,6 milliót kóstált. Hadházy leginkább azon lepődött meg, hogy a terem nyilvánosság előtti bemutatására 12,6 millióért szerződött a nyertes pályázó. Miután a politikus rákérdezett az ügyre a közgyűlésben, a humánbizottság vezetője úgy válaszolt, hogy

minek ezzel foglalkozni, nem a város finanszírozta a beruházást, hanem az unió.

Az Öveges-program keretében négy vidéki és nyolc fővárosi tanintézmény jutott és jut korszerű tanteremhez. Erre a kormány 14 milliárd forintot szán alapvetően uniós forrásból.

http://vs.hu/trafikmutyi-utan-itt-az-iskolakorszerusitesi-mutyi-0628
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
VIKTOR ÁLMa
  2014-06-30 10:38:08, hétfő
 
  2014. június 29., vasárnap
VIKTOR ÁLMA


"Erről a rendről álmodtunk 25 évvel ezelőtt" mondta Sorscsapásunk, kinek tevékenységéhez képest a sáskajárás és a pocokinvázió, továbbá az özönvíz bohókás tréfának tűnik.

Rendőrtisztek avatásán hangzott el a gyönyörű mondat, a frissen avatott rendőrök valószínűleg tátott szájjal bólogattak, fel sem tételezték, hogy a szónok személyében az évszázados hagyományaira méltán büszke Magyar Rendőrség tönkretevőjét, szétverőjét tisztelhetik.

Természetesen nekik nincs emlékük sem a huszonöt év előtti viszonyokról, sem a huszonöt év előtti Orbán Viktorról, ami nagy kár.
Azért nagy kár, mert így el sem hiszik talán, hogy az elmúlt huszonöt évben Viktorunk fáradhatatlanul munkálkodott a fegyveres testület szétverésén, és amit elért, az jelentősen meghaladja a Jobbik legvadabb törekvéseit is - a magyar rendvédelmi szervek ma katasztrofális állapotban vannak.

Kezdjük talán a közrendvédelemmel, melyről az avatóbeszédben a Vezér azt állította, hogy az emberek egyik fő elvárása az volt, hogy a rendőrség véletlenül se kelthessen olyan benyomást, hogy nem az áldozatok, hanem az elkövetők oldalán áll, vagy esetleg egyes tagjai a bűnelkövetők táborához tartoznak.
Ezzel kapcsolatban kijelentette: az elmúlt években sikerült megtisztítani a rendőrséget az ilyen ügyektől.
Mondjuk ezt Vizoviczki - sőt, még az ügyészség is - másként tudja, másrészt meg az ilyen hangzatos dumákkal senki nem megy semmire.

Az embereknek meg az volt a fő elvárása, hogy a rendőrség tartsa fenn a rendet, oszt jónapot.
Mari néni libája nyugodtan alhasson az óljában, Mari néni a házacskájában, mindenki nyugodtan mehessen be egy szórakozóhelyre, ne kelljen attól tartani, hogy kifelé már tepsiben fog távozni, az utakon rend legyen, és a rendőr segítse az állampolgárt, ne hatalmaskodjon.
Tudom, kis hatalom - nagy arc, de a rendőrnek ,,felhasználóbarátnak" illene lenni, mert nem azért fizetjük a rendőrt, hogy szegényembereket vegzáljon, hanem azért, hogy tartassa be a törvényeket.

Ami a személyi állományt illeti, nyugodtan elmondhatjuk róluk, hogy felkészületlenek, képzetlenek, sok esetben szúnyogcsődöröket küldenek kigyúrt nehézfiúk ellen, ha a rendőr intézkedik, akkor csak a baja van.
Lehet adminisztrálni, magyarázkodni, ha nagyemberrel akaszt bajuszt, nemigen lesz sikerélménye, ezért inkább az elfordulásos technikát alkalmazza, ha az áldozat sikítozik, még a fülét is befogja.
Persze egyszerűbb a csóró cigányt megfogni az erdőszélen, mikor a biciklijén a lopott tüzelnivalót tolja, mint megfogni egy gazdasági bűnözőt.
Utóbbihoz felkészültség kellene, az meg nincs, vagy kevés az ehhez értő ember, ezért aztán a rendőrségi statisztikákat a kerti tolvajlások felderítési adatai képezik, mert ott eredményes a felderítés, még ha néha agyon is kell verni egy-egy szivattyú feltételezett eltulajdonítóját.


Orbán szerint mára nehéz munkával, de sikerült visszaállítani "a mundér becsületét", így az egyenruha többé nem félelmet ébreszt, hanem tiszteletet parancsol.
Szerintem meg röhögést vált ki, mert természetesen a legfőbb gondot az jelentette, hogy a meglévő egyenruhák nem feleltek meg a viktátor kényes ízlésének.
Vagy valamelyik haver, rokon, sógor vagy vő szabászattal és varrodával rendelkezik, merthogy épeszű ember ilyen minőségű és fazonú ruhákat rendőrre semmiképpen nem adna.
Nagynéném még az átkosban egyenruházati szövetkezetet vezetett, akkortájt az anyagminőséget és a szabást ellenőrizték és zsűrizték, most meg lóg ezeken a szerencsétleneken a ruha, mint tevén a gatya, a sapkájukat pedig egyetlen csőd előtt álló biztonsági szolgálat se adná alkalmazottai fejére.

Oda a marconaság, pedig a rendőrnek már magával a megjelenésével is tiszteletet kell parancsolni - szerintem Pintér is azért lett belügyminiszter, mert rendőrként állandóan kiröhögték.
Vagy mert olvasta Rejtőt és tudja, hogy ha leakarsz maradni egy listáról - jelen esetben a bűnözők listájáról - akkor neked kell azt felolvasni.
A Valéria telep rendőre a házunkban lakott, az, ha végigment a telepen, ahol az élet néha igen viharos volt, akkor a táj elcsendesedett, a legnehezebb nehézfiúk is tisztelettel köszöntek neki.
Egyszer kiemelték, vezetőt csináltak belőle, de néhány hónap múlva visszahelyezték, mert a Valérián összeomlott a rend, hiába jártak oda párosával a fakabátok.


Szóval, a mundér randa, becsülete meg annyi van, amennyit a benne lelhető rendőr keres - nagyon kevés.
Orbán utolsó csapása a rendőrségre a 2006-os eseményekkel kapcsolatos hisztériakeltése volt, erre a koronát az a bírósági döntés tette fel, hogy a bíróság nem fogadja el rendőr vallomását, sem jegyzőkönyvi nyilatkozatát, de a Fradi ,,B-közép" ketrecharcosának vallomását készpénznek veszi.
A rendőrök hallgatnak, de közben azt gondolják: veresse agyon magát érted, akinek az anyja lánctalpas - és ezzel részükről az ügy rendezettnek tekinthető.

A miniszterelnök külön felhívta a figyelmet a rendvédelmi szervek közötti kiváló kapcsolatra, arra, hogy a rendvédelmisek az elmúlt években bebizonyították, ha baj van, mindig ott vannak: jöhet ipari katasztrófa, egész Európát megtépázó váratlan havazás vagy akár emberemlékezet óta nem látott árvíz, rájuk lehet számítani.
Hát ez az ember vagy hülye, vagy téged néz hülyének, és ha hagyod magad, akkor még joggal is teszi.
A szervek közötti kapcsolat legendásan rossz.
A rendőröket irritálja Orbán magán-ÁVH-ja, a TEK, melynek tevékenyégét mégcsak törvény
sem szabályozza, ebből kifolyólag lebeg a jogállamiság határain kívül, mint Mohamed koporsója.
A rendőröket az is irritálja, hogy a TEK egy év alatt több Audit tör össze, mint a rendőri állomány vizespoharat, és amikor szóvá teszed a dőzsölést, még ki is rúgnak, oszt mehetsz kukkolni az Auchanba...

Az ilyen Hegyeshalomtól Budapestig tartó váratlan havazás, meg az emberemlékezet óta nem látott árvíz komoly tünet, figyelni kellene rá Grazban, mert súlyosbodik a baj, már megint romlott az állapot.
Azt természetesen nem vonom kétségbe, hogy a koleszos falusi fiúk erről a rendről álmodtak már 25 évvel ezelőtt is, hiszen melyik bűnöző álmában ne szerepelne a tehetetlen rendőrség, márpedig az új éhesek már akkor is bűnözők voltak.
Az első állami támogatásból vett Boss-öltönytől hamar eljutottak a Tisztiházból lenyúlt pénzek magánosításáig, ebből lett Orbán-apuka első kőbányácskája is.

Azért gratuláljunk az új rendőrtiszteknek, a magam részéről kevés csalódást és sok sikert kívánok nekik.
Azért az se baj, ha menet közben szert tesznek valami, a polgári életben is hasznosítható tudásra, merthogy nem gondolnám, hogy az angol Bobbyk vendégmunkásokra tartanának igényt - habár lehet, a bűnügyi technikusoknak lennének esélyeik...
Viktor meg - remélem - felavatta azt a rendőrtisztet, aki majd vezetőszáron kísérgeti - remélhetőleg nem túl sokára...

http://www.pupublogja.hu/2014/06/viktor-alma.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyhetes homoszexuális propaganda Budapesten
  2014-06-30 10:34:31, hétfő
 
  Egyhetes homoszexuális propaganda Budapesten

Június 27. és július 6. közt több mint egyhetes fesztivált rendeznek Budapesten a társadalomellenes negatív devianciák nevének rövidítéseit tartalmazó LMBTQ csoportok, amit a Szivárvány Misszió nevű ernyőszervezettel, valamint külföldi tőkével és civil szervezeteken keresztüljátszott állami támogatásokkal valósítanak meg.

A Szivárvány Misszió egy önkéntese elmondta, hogy a rendőrség minden évben felszólítja őket a közerkölcs betartására, "jelentsen ez bármit is", vagyis bevallottan olyan szervezetről van szó, ami a közerkölcs fogalmát nem tudja értelmezni. Milanovich Dominika a Budapest Pride sajtótájékoztatóján azt is elmondta, szerinte sokkal egyszerűbb lenne, ha a rendőrség nem zárná kordon közé a felvonuláson résztvevőket, hanem azokat zaklatná, akik őket zaklatják. A szervezet úgy gondolja, a rendőrség feladata nem az, hogy a többségi társadalmat védje a bomlasztó elemektől, hanem, hogy a bomlasztó elemeknek adjon védelmet a többségi társadalommal szemben. A történtek különösen groteszk vonása, hogy a Budapest Pride mögött sorakozó civil szervezetek mind "közhasznú" minősítésűek és ennek megfelelő anyagi támogatásokban részesülnek.

A szervezők - "jelentsen ez bármit is"

A Budapest Pride több mint egyhetes rendezvénysorozata kapcsán több homoszexuális közéleti szereplő is arra szólította fel a devianciák képviselőit, hogy "nyíltan vállalják fel másságukat". Ezekből a nyilatkozatokból egyértelműen látható, hogy a rendezvénysorozat nem valamiféle egyenlőségről és jogok elfogadtatásáról szól, hanem azok nyilvánosság felé megjelenítéséről. Egy adott "értékrend" nyilvánosság felé történő képviselete pedig propagandatevékenység, vagyis a Budapest Pride és az azzal egybekötött valamennyi rendezvény homoszexuális propaganda. A rendezvényen részt vevők nem valamiféle szabadságjogért küzdenek, hanem másságukat a nyilvánosság számára mutogatni akarják, és itt a mutogatáson van a hangsúly, hiszen a deviáns életvitelhez önmagában nem lenne szükséges a többségi társadalom figyelme. A rendezvény hangsúlya azon van, hogy a többségi társadalom ingerküszöbét megnövelje a negatív devianciák vonatkozásában, vagyis propagandatevékenység, ami minél tovább működhet, annál jobban növeli az ingerküszöböt, mígnem a többségi társadalom érzéketlenné válik a negatív devianciákkal szemben.
A Budapest Pride nevű rendezvénysorozat ezért olyan esemény, ami a társadalom értékrendjét kikezdi és a közerkölcsöt az ingerküszöb növelésével hosszú távon feloldja. A nyugati országokban uralkodó erkölcsi vákuum önmagáért beszél. Ahol évtizedek óta évről-évre megrendezik ezeket a felvonulásokat, ott az emberek érzéketlenné válnak a negatív devianciákkal szemben.

Vannak normális országok, ahol ezt a fellazító tevékenységet a törvény bünteti. Oroszországban a homoszexuális propagandát a fentiek miatt a törvény tiltja. Tilos a homoszexualitás kiskorúak előtt megjelenítése, és tilos minden olyan tevékenység, ami a médián és nyilvános eseményeken keresztül normális viselkedésként tünteti fel a homoszexualitást, mert az a kiskorúakat befolyásolhatja a heteroszexuálistól eltérő identitások választására, veszélyezteti a kiskorúak értelmi, morális és mentális fejlődését. Oroszországban az ilyen jellegű kihágást elkövető egyéneket mintegy 35000 forintnak megfelelő pénzbüntetésre ítélik, szervezetek, intézmények esetében pedig egyszeri esetért is 3500000 forintnyi összegnek megfelelő pénzbüntetést szabnak ki.

Magyarország számára követendő példák ezek a törvények, mert hazánkban különösen riasztó mértéket öltött a homoszexuális propaganda, évtizedek óta folyamatban van a közerkölcs fellazítása, egy teljes nemzedék nőtt fel olyan környezetben, amiben a külföldi támogatásokkal megvalósuló homoszexuális propaganda normális dologként mutatja be a negatív devianciákat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: meglepően erősödik Vona radikális ellenzéke
  2014-06-30 10:32:56, hétfő
 
 
Jobbik: meglepően erősödik Vona radikális ellenzéke
Dezső András
2014. 06. 24. 08:08

A Jobbik országos elnökségének a felét kicserélték a legutóbbi tisztújításon, Vona Gábor favoritjai - egy kivételével - be sem kerültek a testületbe. Alelnök lett viszont több radikális is. A változás még okozhat meglepetéseket, mivel a Jobbik éppen komoly stílusváltáson dolgozik, így akarja ugyanis legyőzni a Fideszt.

A Jobbik tagsága eltávolodott a párt vezetésétől

- ezt nem mi mondjuk, hanem azok, akik a párt múlt hétvégi tisztújító kongresszusán arra pályáztak, hogy alelnökök legyenek. Az Index birtokába kerültek azok a belső használatra szánt szándéknyilatkozatok, amiket az alelnökjelöltek írtak, amikor arról győzködték a tagságot, hogy miért rájuk szavazzanak.

A 13 indulóból többen ígérték azt, hogy megválasztásuk esetén azon is dolgoznak majd, hogy az elnökség közelebb kerüljön a tagsághoz. Lényeges, hogy ezt éppen azok ígérték, akik eddig körön kívül voltak. Ez pedig azokat a véleményeket erősíti, miszerint a mezei tagok nagy része úgy érzi, a pártvezetés eltávolodott tőlük.

Az eltávolodás nem új keletű, már két évvel ezelőtt voltak ennek jelei. De a tendencia 2014-re felgyorsult, alapszervezetek tucatjai szűntek meg vagy jelentéktelenedtek el.
D MTZ20140621007
Fotó: Máthé Zoltán
Hajsza a kurucok után

Április végén terroristafenyegetés gyanújával néhány napra letartóztatták a Kaliforniában élő Varga Bélát, a Kuruc.info San Franciscóban élő bejegyzőjét - írta az Atv.hu. A portál birtokába jutott dokumentum szerint Vargát több bűncselekmény elkövetésével is vádolják, melyekért akár több év börtönt is kiszabhat a bíróság.

Az Index úgy tudja, Varga felelősségre vonásában a kormányzat is segítséget ad, ugyanakkor a férfi nem központi figurája a portálnak, mindössze technikai segítséget nyújtott. Ennél érdekesebb viszont, hogy az egyik, Japánban élő, de a magyar titkosszolgálatok előtt is ismert finanszírozó nemrég a parlamentbe látogatott, az egyik jobbikos országgyűlési képviselő vendégeként.

,,Négy évvel ezelőtt Pilisvörösvár és környékén indultam, ahol a 2010-es választás előtt még tíz alapszervezet volt. Két évvel később már csak három" - mesélte az Indexnek Lenhardt Balázs, a Jobbik volt országgyűlési képviselője. Lenhardt 2012-ben hagyta ott a frakciót és a pártot, miután összerúgta a port a vezetéssel.

Ekkorra csúcsosodott ki a Jobbikon belül
már 2010-ben elkezdődött belháború,

ami a radikálisok és a mérsékeltek között zajlott, bár ezt Vona Gábor és Szabó Gábor korábban rendre tagadta. Ahogy azt is, hogy törésvonalak lettek volna a szervezeten belül.

A hétvégi tisztújításon azonban éppen azok kerültek be újonnan az elnökségbe, akik a radikálisabb szárnyhoz tartoznak, miközben olyanok estek ki, akik Vona Gáborhoz lojálisak. Alelnök lett Apáti István, Szávay István és Z. Kárpát Dániel, és nem sok szavazat kellett volna ahhoz, hogy Hegedűs Lorántné is bekerüljön a testületbe.

Kérdés persze, hogy az újonnan érkezők jelenléte számít-e bármit is a párt politikájában. Az elnökségben ugyanis szavazati joga van Farkas Gergely általános frakcióvezető-helyettesnek, de elnökségi tag Szabó Gábor pártigazgató is, így ha nagyon ugrálnának a ,,friss arcok", akkor is le tudnák őket szavazni.

Noha vannak, akik azt állítják, Z. Kárpát éppen Vona unszolására mérettette meg magát, mindegyik újdonsült alelnökre igaz, hogy nem a mérsékelt politizálás hívei. Nem úgy, mint a pártelnökhöz lojális Balczó Zoltán, Gyüre Csaba, Murányi Levente, akik viszont kiestek az elnökségből, pedig nagyon szerették volna, ha pozícióban maradnak.

Az elnökség fele lecserélődött, köztük engem sem szavaztak be. Nem tudom, mi lehet ennek az oka. Engem leginkább az lepett meg, hogy Balczó Zolit visszahívták

- mondta az Indexnek Gyüre Csaba. Arra a kérdésünkre, hogy történhetett-e mindez amiatt, mert a tagságnak sokkal inkább a radikális és nem a néppártosodás iránya tetszik, és ezzel ,,üzentek" a pártvezetésnek, Gyüre azt mondta, ,,lehet, hogy ez is közrejátszik ebben".
DSC 0130
Balczó Zoltán az EP-választás éjszakáján
Fotó: Bődey János

Az újonnan bekerültek radikalizmusáról a szándéknyilatkozataikban írtak is árulkodnak. Szávay például harcostársnak szólította a párttársait, és noha hasznosnak tartja, hogy újabban nyitott lett a Jobbik, azt írta:

nem szabad elfeledni gyökereinket, nem szabad feladni a nemzeti radikális irányvonalat sem.

Hegedűsné pedig nem került be ugyan az elnökségbe, de talán ő fogalmazta meg leginkább, mi a baja a jelenlegi trenddel, amikor a jelölti nyilatkozatában azt írta:

Alelnökként azt az elvet szeretném képviselni, ami teljesen nyilvánvalóvá teszi hazánk iránt elkötelezettségünkben: itt nincsen alku, nincsen semmi ,,de".

Azt, hogy valóban vannak nézetkülönbségek, Apáti István is elismerte az Indexnek, de a frissen megválasztott alelnök szerint ,,nincsen kibékíthetetlen ellentét a radikalizmus és a néppárttá fejlődés között". Apáti szerint ezeket a törésvonalakat a Jobbik ellenfelei próbálják felnagyítani, így akarván gyengíteni a pártot.

Vannak konfliktusok, vannak véleménykülönbségek, de nincsen belső háború. A nagy többség akkor is el tudja fogadni a döntéseket, ha nekik azok nem kedveznek

- magyarázta a politikus. Ahogy szerinte mások, úgy ő is elfogadja a stílusváltást akkor, ha ez nem jár együtt tartalmi változással. Márpedig szerinte a mostani stílusváltás nem jelent tartalmi változást. Szerinte ugyanarról beszélnek, amiről beszéltek korábban, csak más stílusban.

Apáti arról beszélt, nem igaz, hogy a ,,cukiságkampány" egyfajta álarc lett volna, szerinte ők mindig is ilyenek voltak. Példaként említette, hogy amikor 2008-ban jegyzőként dolgozott vidéken, akkor bőrszíntől, származástól függetlenül segítette a helyieket.
Szakmai radikalizmus

- ez a ,,jelszó", amivel a pártvezetés a hevesebb politikusait próbálja lehűteni és megbarátkoztatni a stílusváltással. A ,,szakmai radikalizmus" kifejezést Lenhardt szerint már 2010-ben is bedobta vezetés, amikor a frakción belüli radikálisokat próbálta megszelidíteni, de a kiugrott jobbikos úgy véli, ennek már akkor sem volt sok értelme.

,,Nem igaz, hogy a radikalizmust és politikai korrektséget össze lehet egyeztetni. Ez két, egymással teljesen ellentétes stílus" - mondta az Indexnek Lenhardt, aki azt persze elismeri, hogy a jelenlegi állapotok között egy radikális párt nem tudna kormányra kerülni. Csakhogy szerinte a Jobbik tagságának többsége radikális változást akar, ,,nem pedig egy sokszínű Benetton-pártot, kiskutyákkal és bicikliző csajokkal", még akkor sem, ha ez nem járna együtt kormányváltással.

Kérdés, hogy a Jobbik hogyan viszonyul a megcsappant tagságához és a fogyatkozó alapszervezetekhez. Elindul-e azon az úton, hogy inkább a szavazókra épít, és nem a tagokra? A tisztújító kongresszus után Vona Gábor mindenesetre azt mondta, hogy pártja kinőtte a hagyományos szervezeti kereteket.
11
A Jobbik 2013-as kongresszusa
Fotó: Barakonyi Szabolcs

Sőt, a pártelnök továbbment. Közölte:
IDEJÉTMÚLTNAK TARTJÁK A TELEPÜLÉSI ALAPSZERVEZETEKRE ÉPÜLT STRUKTÚRÁT.

A párton belül sokan ezt úgy dekódolják, hogy az alapszervezetek szerepe a jövőben tovább csökken majd, bár felszámolni ezeket nyilván nem fogják, ezt Vona is mondta. Viszont kiépülhet egy olyan struktúra, amiben választókerületenként egy főnök van, aki lojális a vezetéshez és akár jelölt is lehet.

Nem mindenki osztja ezt a félelmet. Apáti szerint nem igaz, hogy a Jobbik a centralizáció felé mozdulna el, éppen ellenkezőleg. A politikus úgy látja, hogy ha valóban mindent egy központi erő döntene el, akkor új arcok sem kerülhettek volna be az elnökségbe. Hasonlóan érvelt a tisztújítás után Vona Gábor is, aki azt mondta, örül, hogy voltak, akik nem rá szavaztak; szerinte ezzel is bebizonyosodott, hogy a Jobbik demokratikus párt.
Volner akár Vona is lehetne?

Vonának most nem volt kihívója, pedig akadna ellenjelölt. Több jobbikos az Indexnek Volner János nevét emlegette, aki nagyon népszerű a pártban. Most is ő kapta a legtöbb szavazatot az alelnökök közül. Népszerűségét ismerősei szerint annak köszönheti, hogy sokat nyilatkozik a sajtóban, a párttagokkal pedig közvetlen. Mellesleg nem tartozik a Vona ,,emberei" közé.

Volner állítólag szívesen lett volna a parlament Jobbik által delegált alelnöke, de helyette Sneidert választotta a vezetés, utóbbi megbízhatóbb káder. Olyannyira, hogy Sneider egyre több feladatot kap: korábban az Országos Jelöltállítási Bizottság vezetőjévé választotta őt az elnökség, az önkormányzati választás lebonyolításában pedig közvetlenül Vona Gábor és Szabó Gábor mellett dolgozik.

És bár Vona pozíciója továbbra is erős, árulkodó, hogy egyik favoritját sem választották be az elnökségbe. A párton belül azt beszélik, hogy a pártelnök Gyöngyösi Mártont és Szilágyi Györgyöt is szerette volna a testületben látni, ám egyiküknek sem sikerült megszerezni a szükséges szavazatot. Persze az a bizonyos erős pozíció sem annyira erős, mint volt négy éve: amíg 2012-ben Vona jelölésére mindössze öten szavaztak nemmel, idén már kéttucatnyian döntöttek úgy, hogy nem kérnek belőle.
Van-e esély a megújulásra?

Ahogy arról korábban már írtunk, Európában nem újdonság, hogy egy szélsőjobboldali párt elkezdi magát − akár csak külsőségekben, akár tartalomban, mondanivalóban is − középre pozicionálni. Ráadásul ennek a példák többségében pozitív eredménye van.

Az egyik ilyen példa az ukrán Szvoboda párt, ami a kezdeti neonáci elemeket használó, klasszikus kelet-európai nacionalista, II. világháborús nosztalgiával dolgozó, kis támogatottságú rétegpártként indulva az utóbbi években azzal lett sikeres, hogy sikerült a legfiatalabb szavazókat megszólítania, és egy mérsékeltebb irányba mozdultak el. Igaz, ők az üzeneteiken is finomítottak. De jó példa erre a Le Pen-féle Nemzeti Front, amely az előző elnök lányának színre lépésével egy antiszemita, a posztfasiszta pártokkal kapcsolatokat ápoló, szélsőjobboldali pártból egy komoly tömegpárttá nőtte ki magát.

A mostani tisztújításon szóba került, hogy a Jobbiknak országos tévécsatornát vagy rádiót kellene szereznie, mert csak így van esélye a kormányváltásra. Az ötlet Apáti alelnökjelölti szándéknyilatkozatában is olvasható, a politikus abban azt írta, hogy ha pénzbe is kerül, de sajtót kell szerezniük, országosan, vagy akár helyi, önkormányzati szinten is.
Országos média vagy információgyűjtés

Ahogy a ,,szakmai radikalizmus" kifejezése, úgy az országos média ötlete is felmerült már 2010 környékén, noha úgy tudni, a pártvezetés tisztában van azzal, hogy ez irreális terv. Ha még meg is lenne rá a pénz, szinte biztos, hogy a Jobbik nem kapna frekvenciát, így sokan úgy vélik, ez az egész ötlet csak egy gumicsont, amit a tagság rághat.

Olyan elképzelés is van (és ez is Apátitól származik), hogy a pártnak meg kell erősítenie a biztonsági rendszerét, és törvényes keretek között ugyan, de információkat kell gyűjteniük a Fideszről, amiket ha kell, fel tudnának használni.

Nehéz ugyanakkor elképzelni, hogy a Fidesz ölbe tett kézzel nézné, ahogy a Jobbik a fejére nő, esetleg fideszesekre ,,dolgozik". Az országgyűlési választási kampányban a regnáló kormánypárt ugyan békén hagyta a Jobbikot, de látva az erősödését, az EP-kampányban gondolkodás nélkül előhúzta Kovács Béla ügyét. Azt pedig a Jobbik vezetése is elismerte, hogy a Kágébéla-ügy kifejezetten ártott a pártnak.


http://index.hu/belfold/2014/06/24/megerosodott_a_jobbik_belso_ellenzeke/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elismerték: célzott támadás a bolgár bankrendszer ellen
  2014-06-30 10:31:00, hétfő
 
  Elismerték: célzott támadás a bolgár bankrendszer ellen
2014.06.30 09:33

A bolgár jegybank a hétvégére hivatalosan is elismerte, hogy folyamatos kísérletek zajlanak az ország destabilizálására és támadások érik a bankrendszert. Pénteken már a második egymást követő napon zuhant a nagybankok részvényeinek ára a bolgár értéktőzsdén. Az ügy egy hete kezdődött, amikor a Corpbankot érte nagyobb támadás és a bank anyagi helyzete instabillá vált; akkor az ország központi bankja ellenőrzés alá helyezte a Corpbankot és a kormány bejelentette, államosítják a pénzintézetet, ha a részvényesek nem emelik a tőkét.

Csütörtökön a kormánypárt egyik képviselője már jelezte, egy másik bank is veszélybe kerülhet. A First Investment Bank árfolyama 18,7 százalékos mínuszban állt csütörtökön napközben a szófiai tőzsdén és a támadást követően láncreakció szerűvé vált a tőkekivonás. Pénteken a banki részvény 20 százalékos mínuszban kezdett, majd délutánra bejelentették, hogy hétfőig minden fiókot bezárnak. A közlemény szerint "bűnszervezet által elkövetett támadásra" került sor a bank ellen.

Hídfő.net | Mindez a Déli Áramlat miatt?Mindez a Déli Áramlat miatt?

Mint kiderült, a betétesek csaknem 556 millió dollárnak megfelelő összeget vettek ki a számláikról néhány óra alatt. Péntek estére a kormány bejelentette lemondását, majd nagyon hamar kiderült, milyen bűnszervezet hajtott végre támadást az ország ellen; az ellenzék felszólalása szerint azonnali IMF-hitelre van szükség, valamint az IMF "válságkezelő szakértelmére", amivel gyakorlatilag már most kijelentették, hogy kormányra jutásuk esetén elfogadják a Valutaalap által megkövetelt reformokat és megszorításokat.

Bulgária ellen az atlantisták hajtottak végre átfogó gazdasági támadást. Mint látható, az európai integrációval szemben vonakodó, egyensúlyi politikára törekvő kormánnyal szemben jelen van a nyugati hitelek szükségességét, az európai integráció mellett elkötelezett (atlantista) ellenzék. Most, hogy a kormányt kiütötték a nyeregből, a nyugat saját bábjait fogja kormánypozícióba hozni.

Bulgária a közelmúltban Brüsszel nyomására felfüggesztette a Déli Áramlat építési munkálatait. Azt követően a kormányon lévő szocialisták vezetője bejelentette; a pártok megállapodtak abban, hogy október 5-én előrehozott parlamenti választásokat tartanak. Az Európai Unió gazdasági nyomásgyakorlásán felül Szófiában és a nagyobb városokban egy éve rendszeresek a miniszterelnök lemondását követelő tüntetések, vagyis Bulgáriával szemben fennállnak ugyanazok a feltételek, melyek Ukrajnában a kormány eltávolítását megelőzően: nyugatról finanszírozott, a kormány lemondását követelő tüntetések, jelen lévő és a közéletben aktív atlantista ellenzék, gazdasági hadművelet a kormány anyagi mozgásterének beszűkítésére, valamint - feltehetőleg - az Európai Unió felkészült arra a helyzetre is, ha a bolgár kormány nem adja be a derekát.


http://www.hidfo.net/2014/06/30/elismertek-celzott-tamadas-bolgar-bankrendszer-el len
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balog Zoltán igazán büszke lehet erre a még csak 19 éves, de
  2014-06-30 10:26:18, hétfő
 
  Cigánybűnözés :: 2014-06-30. 10:09
Balog Zoltán igazán büszke lehet erre a még csak 19 éves, de már roppant leleményes erőforrásra

Fegyházbüntetést indítványozott az ügyészség egy dorogi cigány ellen, aki bántalmazott és kirabolt egy 70 éves nőt, majd a kórházba szállított asszony lakásából ékszereket lopott el.
A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség közleménye szerint a 19 éves elkövető január 13-án késő este erőszakkal behatolt az idős nő lakásába. A földre került asszony felsőtestére rátérdelt, egy faléccel többször megütötte a nő fejét és kezét, kitépte a füléből a fülbevalóját, majd elrohant.
Az asszonyt a bántalmazás után kórházba vitték. A nem hiába született éjjel az erkélyajtó üvegét betörve visszament az üres lakásba, és onnan ékszereket lopott el hatezer forint értékben.
Az Esztergomi Járási Ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő retekkel szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.
(MTI korrigálva)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/129826/#ixzz366pDPaYu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez már nem zsidó, hanem magyar ügy: lassan egymillió antisze
  2014-06-30 10:25:38, hétfő
 
  Holokamu :: 2014-06-29. 18:20
Ez már nem zsidó, hanem magyar ügy: lassan egymillió antiszemita van Magyarországon

Több ezer zsidót vittek dolgozni Szegedről 70 éve: a "holokauszt tragédiájának áldozataira" emlékeztek vasárnap a volt téglagyári gettónál és az Új Zsinagógában. Beszédet mondott Botka László polgármester és Kiss-Rigó László püspök.
Zoom
Az Orbán-kedvenc besúgó püspök az MSZP választmányi elnökével
- 70 évvel ezelőtt mintegy 11 millió ember - ebből 6 millió zsidó - halt meg azért, mert vallása, etnikai és szexuális hovatartozása más volt, mint amit a hitleri német birodalom elvárt - idézte fel napjaink világvallásának unalomig ismételt hittételeit a Cserzy Mihály utcában, a hajdani téglagyári gettónál tartott megemlékezésen és koszorúzáson vasárnap Polner Eörs, a Csongrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója. Úgy fogalmazott a holokausztról™, hogy az nemcsak a művelt Európa, hanem Magyarország tragédiája is. Visszatekintett Drucker Tibor "túlélő" is, aki állítólag testvérét és édesanyját vesztette el. - Nem lehet megérteni az emberi szörnyűségnek azt a kataklizmáját, amely bekövetkezett - mondta.
Mártír istentiszteleten emlékeztek meg a 70 évvel ezelőtt deportáltakról az Új Zsinagógában Markovics Zsolt, a Szegedi Zsidó Hitközség főrabbija vezetésével. Beszédében rámutatott, hogy lassan 1 millió antiszemita van Magyarországon, és 2-3 millió embernek fogalma sincs a "holokausztról". De úgy véli, "ez már nem zsidó, hanem magyar ügy". Hangsúlyozta, 70 év arra sem volt elég, hogy Magyarország második legnagyobb zsinagógáját, a szegedit helyreállítsuk. Lassan már életveszélyessé válik az állapota.
Zoom
Eligazítás
- 70 évvel azután, hogy az első vagonok kigördültek sok ezer szegedivel, fiatalokkal, idősekkel, betegekkel, anyákkal és gyerekekkel, ma vannak, akik Horthy kormányzó szobrával kívánják teleszórni főtereinket - mondta Botka László, Szeged polgármestere. - Van a hatalmi pöffeszkedésnek olyan jelképe, amely a főváros közepén emel cinikus, önfelmentő és történelemhamisító szobrot az érintettek és minden jóérzésű ember tiltakozása ellenére. Nekünk adatott, hogy elismételjük: a történelemnek ez a legsötétebb fejezete soha, semmilyen körülmények között nem ismétlődhet meg újra - tette hozzá a hamis bűntudatkeltő.
Kiss-Rigó László besúgó megyés püspök három érzést fogalmazott meg az ún. holokauszt kapcsán: a szolidaritást, a frusztrációt és a hiányérzetet. - A hívő ember, zsidó és keresztény tudja, hogy sem a tudomány, sem a társadalom fejlődése önmagában nem garancia, hogy ilyesmi újra ne forduljon elő. Egyedül a Teremtővel fennálló harmonikus kapcsolat megélése, az embertárssal való harmonikus kapcsolat megélése. Ennek következtében a saját magunkkal való, illetve a természethez való kapcsolatunk harmóniáját egyedül a Teremtő tudja garantálni - hallhattuk a III/III-astól. Az istentisztelet zárásaként a gyászolók imáját, a kaddist mondták el a mártírok emlékcsarnokában.
(Délmagyar nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/56/129801/#ixzz366p137vp
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az RTL Klub tegnap esti híradójában Seszták Miklóssal,
  2014-06-30 07:24:43, hétfő
 
  Az RTL Klub tegnap esti híradójában Seszták Miklóssal, az új nemzeti fejlesztési miniszterrel foglalkozott.
Ügyvédként Seszták 600 (azaz hatszáz!) körüli céget, betéti társaságot, miegyebet jegyeztetett be, szinte azonos kisvárdai címekre. A közreműködők ukránok és oroszok, akiknek üthetjük a nyomát, akárcsak Kaya Ibrahimnak... Ez a Kaya Ibrahim volt az, akinek a neve alatt elég sok cég szerepelt. Annak idején a cselekedetet Fidesz-közelinek mondták.

Ez a hatszáz cég jelentős hátralékot hagyott a magyar adófizetőkre!
Seszták ártatlan, és nem mond le!
Akkor ki mondjon le? A magyar adófizetők?
A másik gyöngyszem a belügyi államtitkár, aki eddig kabinetfőnöke volt Pintér elvtársnak. Az meg még büszke is az ügynök múltjára!
Az olajakták és az ügynöknévsor nyilvánosságra hozatala nélkül erkölcsi mocsárban fogunk tovább tocsogni!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/47 oldal   Bejegyzések száma: 465 
2014.05 2014. Június 2014.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 465 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 650
  • e Hét: 2137
  • e Hónap: 13248
  • e Év: 166744
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.