Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/59 oldal   Bejegyzések száma: 589 
A bírói hivatal elnökénél járt a TEV - az antimagyarok útmut
  2014-07-31 20:44:53, csütörtök
 
  2014-07-31. 12:08
A bírói hivatal elnökénél járt a TEV - az antimagyarok útmutatásai alapján szervezik majd a bírói kar továbbképzését


Hamarosan még az alaptörvényt is Bodnár fogja írni

Néhány nappal ezelőtt a TEV szélhámosai a nagyon független magyarországi bírósági szervezet vezetőjével, a szintén kiválasztott Handó Tündével közölték utasításaikat egy bizalmas eszmecsere során, ahol az is szóba került, hogy majd a bíróságok ítélkezési gyakorlatát is a TEV útmutatásai alapján fogják kialakítani.
Alább olvasható az ezt virágnyelven hírül adó közleményük - minden bizonyára Izraelben is ilyen előzékenyen bánnak a hasonló palesztin küldöttségekkel:

Az OBH elnökénél járt a TEV küldöttsége
Dr. Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal elnöke július 23-án fogadta a Tett és Védelem Alapítvány delegációját.
A megbeszélésen Bodnár Dániel, az Alapítvány elnöke tájékoztatta a Hivatal elnökét az alapítás óta eltelt időszakban végzett jogvédő tevékenységről.
Dr Bodó Kristóf, a TEV jogi szakértője röviden ismertette Alapítvány álláspontját a közösség elleni uszítás bűncselekményének jogalkalmazásával kapcsolatban.
Ennek kapcsán Dr. Handó Tünde tájékoztatta a TEV delegációját a Kúrián felállításra került bírósági joggyakorlat-elemző csoport működéséről, és OBH elnökét megillető indítványozási jogról.
A megbeszélés során szóba került az idén hatályba lépett Polgári Törvénykönyv közösségek méltóságát védő rendelkezései, valamint az ezzel kapcsolatos eljárásjogi kérdések, továbbá mediáció, mint hatékony a megoldás lehetősége. Felmerült továbbá, hogy a TEV által a Nemzeti Közszolgálati Egyetem részére kidolgozott gyűlölet-bűncselekmények tananyag továbbfejlesztése miként illeszkedhet a bírói kar továbbképzési programjába.
A TEV delegációja köszönetét fejezte ki a Hivatal elnökének az OBH által továbbított statisztikai adatokért. A megbeszélés azzal zárult, hogy a Hivatal szívesen fogadja a TEV átfogó koncepcióját a gyűlöletcselekmények természetét feldolgozó oktatási programmal kapcsolatban.


További részletek: http://kuruc.info/r/2/131078/#ixzz394arO1RG

*******

Büdöstekintetű féreg. Egy vagonban tartanám egy hónapig, hagy szokja, aztán gázt szívatnék vele, hogy megdögöljön. Nyavalyás büdös zsidó.
A még független jogtudós társadalom tiltakozását várom, ami egyértelműen felemeli a hangját a befolyásolás kísérlete miatt.
Ezután a bíróságok pártatlan jogalkalmazása erősen megkérdőjelezhető és a törvény előtti egyenlőség felejthető.
Magyarország egy banánköztársaság!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagyot esik a forint - mutatjuk az okokat
  2014-07-31 20:39:31, csütörtök
 
  2014. július 31., csütörtök 18:07 Napi.hu

Nagyot esik a forint - mutatjuk az okokat

Folytatta gyengülését a forint árfolyama ma délután az euróval szemben, egyedi és nemzetközi hírek is sújtják a magyar devizát.

Az elromlott nemzetközi hangulat és magyarspecifikus okok is szerepet játszhatnak abban, hogy a ma délutáni kereskedésben négy hónapos csúcsra, 314 forint fölé emelkedett az euró árfolyama a forinttal szemben - mondták a Napi.hu-nak a megkérdezett piaci szakértők.

A délutáni amerikai munkaerő piaci adatokból az derült ki, hogy végre megindult a bérek emelkedése az Egyesült Államokban, s ez a tavaly nyárihoz hasonló eladási hullámot indított el az amerikai államkötvények piacán. A különbség a mostani helyzetben az, hogy a piac mintha most nem az eszközvásárlási program őszi befejezésétől tartana, hanem attól, hogy esetleg a Fed az eddig vártnál korábban kezdheti meg a kamatemelési ciklust. Így az eladási hullám inkább a hozamgörbe rövidebb oldalát érintette. Eközben a chicagói beszerzési menedzserindex rosszabb lett a vártnál.



Az történelmi csúcson tartózkodó részvényindexek is az utóbbi időben megszokottnál nagyobb kilengést produkálva esnek, az S&P 500-as index a kereskedés első óráját követően 1,3 százalékkal, a Nasdaq Composite 1,6 százalékkal esik. A rossz hangulat már az európai kereskedésben is érezhető volt, itt számos vállalati gyorsjelentés járult hozzá ahhoz, hogy a befektetők inkább az eladásokat részesítsék előnyben. Több ma megjelent vállalati gyorsjelentés is rávilágított arra, hogy az orosz-ukrán konfliktus, valamint az Európai Unió és Oroszország között egyre feszültebbé váló viszony nagyon rosszat tehet egyes uniós cégeknek. Az Adidas például az orosz piaci nehézségek miatt volt kénytelen profit-warningot közzétenni, a részvény árfolyama 15,5 százalékkal zuhant a hírre.

A Lufthansa több mint 7 százalékkal zuhant gyorsjelentése után. A társaságot a második negyedévben a jegyárak csökkenése és a pilóták sztrájkja is kedvezőtlenül érintette, de megerősítették éves profitvárakozásaikat. Ez azonban nem volt elegendő a piacnak.

A pénzügyi szektor, azon belül is a bankok kifejezetten gyengén teljesítenek, a Deutsche Bank, az Unicredit és a Commerzbank árfolyama rendre 2,5-3 százalék közötti mértékben csökkent.

A rossz hangulatban esnek a régiós devizák is, azonban a zloty, a lej és a korona fél százalékos csökkenését meghaladja a forint 0,8 százalékos gyengülése. Ennek több oka is lehet. A forint technikai gyengeségére már korábbi írásunkban felhívtuk a figyelmet. A hó végének közeledtével van aki szerint a lejáró kéthetes betétek is szerepet játszanak a magyar deviza gyengélkedésében, s nem segített a forintnak az a hír sem, amely szerint az ÁKK megkezdte az önkormányzatoktól átvállalt 403,6 milliárd forintnyi devizahitelből 107 milliárdnyi előtörlesztését.

A rossz hírek között szerepelt az argentin államcsőd is. Ez ugyan egyáltalán nem volt váratlan esemény, de ráirányíthatta a befektetők figyelmét a feltörekvő piaci eszközök relatív magasabb kockázatára, ami szintén nem segített a lecsökkentett kamatszint mellett már amúgy sem túl vonzó forintnak.

A gyorsjelentési szezon sem indult jól a Budapesti Értéktőzsdén, a Richter vártnál gyengébb árbevételi és üzemi eredményszámai emlékeztették a befektetőket arra, hogy mekkora a cég kitettsége Oroszország és Ukrajna felé.

A forint árfolyama ugyanakkor a mostani gyengüléssel egy elég erős ellenállási zónához érkezik. Az elkövetkezendő időszak kulcsfontosságú momentuma lehet, hogy az euró árfolyamát meg tudja-e fogni az eddig erős plafonnak számító 316-320 forint közötti zóna. Ennek áttörése ugyanis a kirajzolódó technikai alakzat miatt további drasztikus forintleértékelődésre lenne jelzés.

http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/nagyot_esik_a_forint_mutatjuk_az_okokat.584682. html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Emberkínzó mocsadékok mernek pofázni az állítólagos magyaror
  2014-07-31 20:37:06, csütörtök
 
  Emberkínzó mocsadékok mernek pofázni az állítólagos magyarországi antiszemitizmusról
2014. július 31. 12:49
Hunhír.info

A feltételezett terroristákkal való brutális bánásmóddal és a kongresszus félrevezetésével vádolja a Központi Hírszerző Ügynökséget (CIA) egy szenátusi titkos jelentés.

"Ez a (szenátusi) jelentés olyan történetet tár fel, amelyre egyetlen amerikai sem lehet büszke" - olvasható a Fehér Ház által kiadott dokumentumban, amelyet az AP csütörtökön tett közzé. Az amerikai hírügynökség egyik újságírójának az elnöki hivatal véletlenül küldte el e-mailben a szenátusi jelentés nyomán írt közleményt. A négyoldalas dokumentum tartalmazza azokat a vitatémákat is, amelyekre előzetesen az amerikai külügyminisztérium tett javaslatot a szenátus megállapításaira válaszul. A szenátusi titkos jelentés kivonatát a következő hetekben teszik közzé.

A szenátus szerint a CIA a 2001. szeptember 11-i merényleteket követően elfogott al-Kaida-tagokkal sokkal brutálisabban bánt annál, mint ahogy azt korábban feltételezték. A jelentés szerint az ügynökség félrevezette a kongresszust és az igazságügyi tárcát kihallgatási programjáról.

A jelentés nem vonja le azt a jogi következtetést, hogy a CIA bizonyos tevékenységei kimerítik a kínzás fogalmát, ugyanakkor a dokumentumot olvasó, névtelenül nyilatkozó források szerint néhány esetben az őrizetbe vett személyekkel szembeni fellépést a közfelfogás szerint kínzásnak lehet tekinteni. A külügyminisztérium úgy véli, a jelentés "nem hagy kétséget afelől", hogy néhány esetben a feltételezett terroristák vallatása megalázó volt, és az elszenvedőknek súlyos fájdalmat okozott. A szenátus megállapította, hogy a CIA vitatott módszerei - mint például az ütés, az alvásmegvonás és a vízben fuldokoltatás technikája - több kárt okoztak, mint amennyi eredmény remélhető volt tőlük.

mti

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=77221
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidó mesterlövész: 13 palesztin gyereket öltem meg egy nap
  2014-07-31 20:35:31, csütörtök
 
  Zsidó mesterlövész: 13 palesztin gyereket öltem meg egy nap alatt
2014. július 31. 18:11
Hunhír.info

Egy izraeli mesterlövész beismerte, hogy meggyilkolt 13 gyermeket a Gázai övezetben egy nap alatt. A zsidó, bizonyos David Ovadia feltöltött magáról egy képet is a netre, ahogyan kedvenc játékszerével, mesterlövést-puskájával pózol. Hackerek egyből betámadták az oldaldalát. Állítólag ugyanez a csoport a zsidó vérlázító posztolása után kibertámadást indított a Moszad ellen.

A zsidók eddig 300 palesztin gyereket mészároltak le a három hete tartó terrorakcióikban, a halottak száma a legújabb jelentések szerint 1370.

Hunhír.info - PressTV

A nácivadász zsidó terrorközpont közben meg matuzsálemeket hajkurász, mert őrkatonák voltak 70 évvel ezelőtt a náci munkatáborban. Vajon ez a gyerek-tömeggyilkos zsidó valaha is bíróság elé kerül?

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=77228
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidók elleni ellenszenv egyre nőni fog a világon
  2014-07-31 20:27:12, csütörtök
 
  A zsidók elleni ellenszenv egyre nőni fog a világon, mert újabb jelentős tartalékos állományt vet be a gázai övezet ellen Izrael. A friss behívottakkal együtt már 85 ezren harcolnak a szerencsétlenek ellen, akiknek se élelmük, se vizük, most már az energia szolgáltatót is lebombázták, és az ENSZ-iskolákat is, ahol nagyon sok alvó gyermek halt meg.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szankciók Oroszország ellen: igazi “öntököndöfés”
  2014-07-30 21:50:44, szerda
 
  Szankciók Oroszország ellen: igazi “öntököndöfés" a javából!

Posted on 2014/07/30 Szerző: Admin

Az illetékes orosz hivatal mai bejelentése szerint csaknem az összes lengyel zöldség és gyümölcsszállítmányra behozatali tilalmat rendelnek el a termékek minőségbiztosítási tanúsítványával kapcsolatos problémákra hivatkozva. Az oroszok a jelzés szerint a következő 1-2 hétben további szankciókat is bejelentenek az Európai Unióból származó importtal kapcsolatban, igaz egyelőre nem világos, hogy ez mely ágazatok és mely országokat érinthet.
Az illetékes orosz hivatal mai bejelentése szerint csaknem az összes lengyel zöldség és gyümölcsszállítmányra behozatali tilalmat rendelnek el a termékek minőségbiztosítási tanúsítványával kapcsolatos problémákra hivatkozva. Az oroszok a jelzés szerint a következő 1-2 hétben további szankciókat is bejelentenek az Európai Unióból származó importtal kapcsolatban, igaz egyelőre nem világos, hogy ez mely ágazatok és mely országokat érinthet.
A lengyelekkel kapcsolatos szigorítás augusztus elsejétől lép életbe és mindezt a hivatal vezetője éppen egy nappal ezt követően jelentette be, hogy az Európai Unió (és az Egyesült Államok) újabb, már egyes gazdasági ágazatokat sújtó szankciókat fogadtak el. Az oroszok azonban azt hangsúlyozzák, hogy már egy régóta fennálló probléma miatt léptek most, azaz semmi köze a döntésnek az európai szankciókhoz.
Közben a Reuters megszólaltatta a lengyel zöldségtermesztési szövetkezet vezetőjét, aki egyértelműen politikai indíttatású lépésnek nevezte az oroszok döntését. 2011-es adatok szerint az Európai Unió országai összesen mintegy 1,2 milliárd euró értékben exportáltak gyümölcsöket, illetve ezen felül további közel 900 millió eurónyi zöldséget szállítottak Oroszországba. Ezek a volumenek az akkori teljes EU-exportnak rendre a 28%-át, illetve a 21,5%-át tették ki. A lengyelek körében a teljes zöldség- és gyümölcs exportban ennél sokkal nagyobb az orosz piac súlya, a szövetség vezetője szerint mintegy 60-70%-os.
Az valószínűleg nem véletlen, hogy az orosz válaszlépés először a lengyeleket érte el. A lengyelek voltak ugyanis az egyik legaktívabb nemzet az EU-tagok között az oroszellenes szankciókkal, illetve az orosz-ukrán válság miatti határozottabb EU-s fellépéssel kapcsolatban.
Február óta egyébként a Magyarországról Oroszországba irányuló sertéshús kivitel kapcsán is voltak problémák az orosz állategészségügyi hivatal adminisztratív akadályai miatt.
(portfolio)
Bal-Rad komm: Persze nem csak a lengyelek kapálóznak most. Erősen nyafognak a hollandok is ugyanezen okból kifolyólag, meg a moldávok. Augusztus elsejétől megerednek majd Kijev könnyei is, hiszen az Eurázsiai Vámunió országai (!) megszüntetik a vámmentességet az ukrán termékekkel kapcsolatban. Nyilvánvaló, hogy ezek az orosz intézkedések válaszlépések csupán, de az érintettek nem győznek csodálkozni, hogy miért?-és mire?! Az is nyilvánvaló, hogy ezek csak az első orosz lépések a helyes irányba!
Ugyanakkor a Bal-Rad mai- Oroszországból származó értesülése szerint-az égvilágon semmiféle fennakadást nem fognak okozni a lakossági ellátásban ezek az intézkedések, legfeljebb a “választék" lesz kisebb. Oroszország mezőgazdasága, és a gazdaság minden szektora szinte a kezeit dörzsölgeti már most a modernkori COCOM-lista hallatán. Termelőkapacitás minden “kieső" áru oroszországi pótlására van, képesség adott, szakmai felkészültség rendben van! Némi munkaerőre majd persze szükség lesz, mert munkáskézből már lassan hiány van! Még azt is megéri Obama, hogy “imába foglalják nevét" a hálás oroszok.
Majd az amerikaiak megveszik a lengyelektől, hollandoktól, moldávoktól, ukránoktól amit az Eurázsiai Unió nem hajlandó átvenni.
Jah!? Vagy hogy a jenkik is el akarnak adni?
Hát beszéljék meg egymással a “bótot"
Ez az igazi “öntököndöfés"! Amerikai és EU-s módra!

http://balrad.wordpress.com/2014/07/30/szankciok-oroszorszag-ellen-igazi-ontokond ofes-a-javabol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ukrán házelnök fia is kapott behívót - azonnal kirúgták a
  2014-07-30 21:49:55, szerda
 
  2014-07-30. 21:10
Az ukrán házelnök fia is kapott behívót - azonnal kirúgták az "elkövetőket"

Ifjabbik Turcsinov elsőként érezhette meg az újonnan hozott törvény hatását. Az ukrán házelnök fia ugyanis a részleges mozgósításról szóló rendelet érvénybe lépése után szinte azonnal megkapta a katonai behívót - írja a Tvzvezda.ru hírportál.
A mozgósítás a tartalékos tisztekre és őrmesterekre vonatkozik, valamint azokra a személyekre, akik valamilyen képesítésre tettek szert a katonai szolgálat során, továbbá a magas beosztású tisztekre.
A 21 éves Kirill Turcsinov azonban semmiféle katonai képzésben nem vett rész, nem rendlekezik katonai múlttal. A középiskolai tanulmányok befejezését követően a Kijevi Nemzetgazdasági Egyetem jogi karára nyert felvételt.
Zoom
A két Turcsinov - szép példányok
Ifjabbik Turcsinov szüleihez hasonlóan a protestáns vallást gyakorolja. Az Élet Igéje gyülekezet pásztora kijelentette, hogy ifjabbik Turcsinov számára csakis egy alternatív szolgálatban való részvétel megengedett.
Egyelőre csak annyi biztos, hogy menesztették tisztségükből a hadkiegészítő parancsnokság azon munkatársait, akik behívót küldtek Olekszandr Turcsinov házelnök fiának.
(Kárpátinfo.net - Origó)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/131064/#ixzz38z0y5C4S
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Munkanélkülieket teremtett a rezsicsökkentés
  2014-07-30 21:47:52, szerda
 
  Munkanélkülieket teremtett a rezsicsökkentés
Ma | 15:51

A rezsicsökkentést okolta a közműszolgáltatóknál tapasztalt elbocsátások miatt a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ) elnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

A rezsiharc áldozatai a szolgáltatók munkavállalói. Már megkezdődtek a költségcsökkentés miatti elbocsátások, az Égáz-Dégáz például 111 dolgozójától válik meg - mondta Székely Tamás.

A szolgáltatók megkezdték egyes funkcióik kiszervezését, ami újabb elbocsátással jár. További gond, hogy a beruházások elmaradása rontja a szolgáltatás színvonalát - tette hozzá az elnök.
Székely Tamás szerint a kormányzati kommunikáció a közvéleményt a szolgáltatók ellen hangolja, aminek következményeként romlott a lakosság fizetési fegyelme, és az emberek ellenségesen viselkednek a gázszolgáltatók munkatársaival szemben.

Amikor az állam többségi tulajdont szerez a gázszolgáltatókban, napirendre kerül a kollektív szerződések módosítása. Miután a jelenlegi szerződésekben a Munka törvénykönyvéhez képest többletjuttatások vannak, a szakszervezetek ragaszkodnak azok megőrzéséhez - tette hozzá.


http://www.stop.hu/gazdasag/munkanelkulieket-teremtett-a-rezsicsokkentes/1254733/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Roma fiatalok" indultak Auschwitzba holokausztozni
  2014-07-30 21:40:41, szerda
 
  Holokamu :: 2014-07-30. 13:24
"Roma fiatalok" indultak Auschwitzba holokausztozni

Több mint száz cigány fiatal indult útnak szerda reggel Budapestről Lengyelországba a "roma holokauszt" 70. évfordulója alkalmából tartandó, "civilek" (értsd: holoiparosok) által szervezett nemzetközi ifjúsági megemlékezésre.
Az elindulás előtt tartott sajtótájékoztatón Hidvégi-B. Attila programkoordinátor elmondta: Európa húsz országából mintegy ezer cigány fiatal zarándokol Auschwitz-Birkenauba, hogy a "holokauszt" évfordulója alkalmából fejet hajtson "a vészkorszakban ipari módszerekkel és kegyetlen kínzások közepette meggyilkolt" embertársaik emléke előtt.
A "Dik I na bistar! - Nézd és ne feledd!" jelmondatú megemlékezés tiszteletadás a múlt előtt, a közös jövő érdekében, példát mutatva a jelennek is - fogalmazott.
Herfort Marietta, a megemlékezést szervező Phiren Amenca (Járj velünk!) Nemzetközi Hálózat és a ternYpe - Nemzetközi Ifjúsági Hálózat magyarországi koordinátora elmondta: a két szervezet már ötödik alkalommal szervez lengyelországi megemlékezést, de ilyen nagyszabású ifjúsági rendezvény még nem volt. A zarándoklaton olyan középiskolások és felsőoktatási hallgatók vesznek részt, akik hazatérve saját közösségeikben megosztják tapasztalataikat, elmesélik élményeiket, így járulva hozzá "a rasszizmus, az antiszemitizmus elleni küzdelemhez" - tette hozzá.
Gordon Gábor, az Élősködők Menete Alapítvány vezetője az emlékezés fontosságát hangsúlyozva arról beszélt, hogy a rasszizmus ma is jelen van a társadalmakban Európa és a világ számos országában. (A listavezető Izraelt valamiért nem említette - a szerk.) A gyűlölet ellen közösen, emberként kell küzdenünk - hangoztatta.
Kiemelte azt is, "nagyon fontos", hogy zsidók és cigányok együtt emlékezzenek és hajtsanak fejet az áldozatok emléke előtt, egyszerre kimondva: soha többé!
Az emlékezésre indulókat Székely János, a cigánypasztoráció koordinálásával megbízott katolikus püspök köszöntette, majd megáldotta őket.
A közreadott tájékoztatás szerint a jövő hétfőig tartó rendezvénysorozat keretében a fiatalok konferenciákkal, koncertekkel, illetve az egykori birkenaui tábor területén lévő emlékműnél koszorúzással emlékeznek az áldozatokra. Krakkóban, nemzetközi konferencia keretében olyan témákat vitatnak meg, mint a holokauszt-emléknapok stratégiája, továbbá jól működő oktatási gyakorlatokat és eszközöket mutatnak be.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/131044/#ixzz38yylFUy7
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
NA A ZSIDÓKAT NaPALMMaL KéNE MEGSZÓRNI,OLVADNA RÁJUK A VASKU
  2014-07-30 21:34:26, szerda
 
  Izraeli légicsapás ért egy gázai piacot a tűzszünet alatt

külföld
ma 20:25


17 ember halt meg, 200 körül lehet a sebesültek száma. A légierő három légicsapást hajtott végre. Szemtanúk szerint az első csapás után megkezdődött a sebesültek mentése, és ezt az izraeli haderőnek látnia kellett, mégis jött még két támadás. Az Izraeli Védelmi Haderő szóvivője azt mondta, még vizsgálják a helyszíni jelentéseket, de az a terület eleve nem tartozott azok közé, amikre meghirdették a 4 órás humanitárius tűzszünetet. (al-Jazeera)

http://444.hu/2014/07/30/izraeli-legicsapas-ert-egy-gazai-piacot-a-tuzszunet-alat t/


NA A ZSIDÓKAT NAPALMMAL KÉNE MEGSZÓRNI,OLVADNA RÁJUK A VASKUPOLA!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/59 oldal   Bejegyzések száma: 589 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 589 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1310
  • e Hét: 5074
  • e Hónap: 8819
  • e Év: 162315
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.