Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/10 oldal   Bejegyzések száma: 98 
Harmónia......
  2015-11-28 16:27:53, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-11-28)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Korszerűség hatja át.



Nefelejcs - hűség, az isteni rendelkezések betartása, emlékezet

Nevében hordozza jelentését. Figyelmeztet arra, hogy ne felejts! Az emlékezet, akár az emberiség egyetemes emlékezete, akár a mindennapokban való jó emlékezet megőrzése viszi előre a történelmet és az emberiséget. Szánj időt a nosztalgiára, és csodálatos felismerések jönnek. A visszaemlékezés üzenetét hozta el ez a kis kék virág. Jelzi, hogy ma különösen nagy szükséged van a memóriádra. A virágok általában a szerelmet, az ifjúságot jelképezik. Jelentik a tél végét, az életörömöt, az újjászületést. Női, passzív princípium.

Szerelmi üzenete: Akár régi kapcsolatban élsz, akár párt keresel, a régi szerelmi kapcsolataid üzenetének feldolgozása a feladatod mára. Ha van egy fel nem dolgozott régi sérelmed, az még mindig jelen van a kapcsolatban, vagy árnyékot vet egy esetleges újabb kapcsolat létrejöttére.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a szépség múlandó, elhervad, mint egy szál virág. Ami ma fontosnak tűik, arra holnap már nem is emlékszel.
Emlékezz azokra az emberekre, akikkel már nem tartod a kapcsolatot, de szívesen találkoznál velük megint. Ne sajnáld az időt arra, hogy megtudd tőlük közvetlenül, hogy mi történt velük, mióta nem láttátok egymást. A nosztalgiázás olyan érzelmeket hoz felszínre, amiket már rég éltél meg.Szervezz találkozókat, írj leveleket, telefonálj szeretteidnek.
Üzeni, hogy a hűség csodálatos erény.

Erre is gondolj: Olvasd Berzsenyi Dániel: A közelítő tél című versét: ,,Minden csak jelenés, minden az ég alatt, / mint a kis nefelejcs, enyész." A nefelejcs virágzásakor kapni ezt a kártyát különleges szerencsét jelent - olyankor vásárolj egy kis csokornyit, vagy szakíts egy-két szálat!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Add Uram.....
  2015-11-27 19:26:02, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép estét, jó éjszakát !......
  2015-11-27 19:24:03, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Járj nyitott szemmel.....
  2015-11-27 19:21:54, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nehéz az élet......
  2015-11-27 19:20:08, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot kívánok !........
  2015-11-27 19:17:51, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2015-11-27 15:13:15, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-11-27)


Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Egyéniség hatja át.



Rózsa - Titok, szerelem, szépség

Köztudottan nincsen rózsa tövis nélkül. A szerelem virága a vörös rózsa, az irigységé a sárga. A rózsa a szív virága, ereje az érzelmekben, érzékiségben rejlik. A szív érzésein átszűrt, elfogult szépség jelképe. A rózsa a titoktartás virága is. A rózsa virágzásának fázisai az emberi (női) életkorokat jelképezik. A bimbó a szűzlány, a kifeslett virág a fiatalasszony, a pompájában viruló rózsa az asszony, a hervadó növény az öregasszony virága. A rózsa maga gyakran utal a népköltészetben nem csak magára a nőre, de a női nemi szervre, illetve a szeretőkre is.

Szerelmi üzenete: A szerelem virágba borul, az érzékek perzselőek. Régi kapcsolatban újra fellángoló érzések, új kapcsolatban vagy párkesőben viszonzott szerelem.

Ezt mondja neked:
Lángolás, szerelem, párkapcsolat átgondolása, új kapcsolat esélye.
Titoktartás, pecsét, olyan dolog, amit magunkban kell tartanunk. Titkos tudás birtoklása.
Milyen színű a kedvenc rózsád? Mit jelent ez a szín?

Erre is gondolj: Rózsafüzér. Rózsakereszt. A cigánykártya paklija. ,,Kék tó, tiszta tó, sokkal vagy szívemnek adósa. Add vissza nékem őt, s légyen tiéd ez a rózsa!" János Vitéz rózsája, amivel Iluskát visszavarázsolja az élők sorába Tündérországban.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2015-11-27 14:59:13, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-11-26)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Természetszeretet hatja át.



Tükör - Önismeret

Az önismeret hatalmát jelképezi. Egy japán legenda szerint a legértékesebb szimbólum. A perzsa tavaszünnepen, a Nórusz asztalon éppúgy megtalálható, mint a mágus-adeptus kelléktárában. A tükör a hiúság csapdájára is figyelmeztethet. Jól használva mély önismerethez, rosszul használva tükörútvesztőhöz, illúziók kergetéséhez jutunk. A régiségben a tükrökre vagy a tükör keretére szimbólumokat faragtak, festettek szerte a világon, Kínától Magyarországig, s ezeknek mágikus jelentőséget tulajdonítottak. Több nép babonásan rettegett a tükörképtől, mert azt tartották, hogy a tükör ellopja a lelket. Ne feledjük, a tükörképünk mindig fordítva mutatja arcunkat! Tegyük fel a kérdést magunknak, amit Alice is feltett a mesében: Mi van a tükör túloldalán?

Szerelmi üzenete: Lásd önmagadat a másik szemében, s lásd magad annak, aminek ő lát téged. A gyakorlat fájdalmas szembenézéshez, de hatalmas lelki fejlődéshez és a kapcsolat harmonizálásához vezethet.

Ezt mondja neked:
Használd a tükrödet, vagy ha nincs, akkor szerelj fel egyet, amiben egész testedet látod. Nézd meg magad többször naponta, s légy önkritikus kinézeteddel! Hiúság helyett az önmegfigyelés legyen a cél, egészen az önelfogadásig.
Végezz önismereti kurzusokat, vagy menj olyan önismereti csoportra, ami segít megoldani belső konfliktusodat. Keresd a HarmoNet pszichológus tanácsadóját!
Fogadd el magad! A tükör legfőbb üzenete az önismeret szülte harmónia. Látogass el a Vidámpark tükör-útvesztőjébe és az elvarázsolt kastély tükreihez! Éld át a világ káprázatát!

Erre is gondolj: Alice Tükörországban (Lewis Caroll)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2015-11-27 14:53:34, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2015-11-25)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Tudás hatja át.



Alma - bölcsesség, titok, tiltás, teljesség, szépség

Éva anyánk óta a tudás, a görög Heléna mítosz óta a szépség jelképe. Ha a tudás almáját megkóstolod, a bölcsességhez kerülsz közelebb. Formája közel gömbölyű - ezért világ-jelkép is. Szinte az egész Földön elterjedt, így mindenütt fontos szimbólum. Az alma megkóstolása az emberiségre hárult feladatra, az Édenkertből való kiűzetésre figyelmeztet. Az ősi bűn, a nemiség megismerésére, s ezáltal a nemzés, az isteni tudás megszerzésére emlékeztet. A jelkép a koronázási ékszerek között is előfordul, a hatalomhoz is kapcsolódik. Sorsfordító jelkép. Ha a Magyarok kártyájában ez a lap jön ki, az oszág számára a hatalommal kapcsolatos változást hoz.

Szerelmi üzenete: Akár kapcsolatban élsz, akár párkeresőben vagy, választhatod a nyugodt, de kicsit unalmas életet - paradicsom -, vagy beszállsz az előtted álló kalandba, és egy szenvedélyes és szenvedésekkel teli jövőt élhetsz át.

Ezt mondja neked:
Az élet nagy kaland. Fogd fel úgy, mint örök játékot!
A földi játék mindig teremtéssel és lemondással jár. Nyersz és vesztesz, s ez így van rendjén!
Ha nem harapsz a tudás almájába, boldog tudatlanságban élheted le az életedet.

Erre is gondolj: A tudás almája, Páris almája. Olvasd újra a Bibliából a paradicsom történetét, s a kiűzetést. Egyél meg egy almát - jót tesz!




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Éveim......
  2015-11-24 20:22:06, kedd
 
 
Várnai Zseni: Éveim...

Amikor negyven éves lettem,
nagyon sokalltam ezt a számot;
egy évecskét hát letagadtam,
hosszabbítván az ifjúságot.

Nem tudtam akkor, mily parázslón
ifjú, aki csak negyven éves,
s magamat csalva ragaszkodtam
ahhoz az egy ellopott évhez.

Mikor azután ötven lettem,
- de csak negyvenkilencet mondtam -,
ma már tudom, - én balga lélek,
akkor is még, mily ifjú voltam.

És egyre szörnyűbb évek jöttek:
milliók haltak, ifjan égtek...
nem számoltam már életemmel,
mindegy volt már: mióta élek.

Mindegy volt már, hogy meddig élek
- sorsom a messzi csillagokban, -
harcoltam, írtam? árva lélek,
egy elvadult embervadonban.

Hány év repült el így fölöttem,
lehetne száz, vagy ezer év is,
volt úgy, hogy majdnem összetörtem,
aztán szívem föléledt mégis.

Élek, mint ősi tölgy az erdőn,
évgyűrűimmel megjelölve,
s lombkoronás, magas fejemmel
zúgom a dalt, - tán' mindörökre!




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/10 oldal   Bejegyzések száma: 98 
2015.10 2015. November 2015.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 98 db bejegyzés
e év: 2550 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 1022
  • e Hónap: 3156
  • e Év: 55714
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.