Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/45 oldal   Bejegyzések száma: 446 
RTL: Habony unokatestvérei is nagyot bizniszeltek Rogán Ant
  2015-08-30 09:05:25, vasárnap
 
 
RTL: Habony unokatestvérei is nagyot bizniszeltek Rogán Antal idején




A Károly körút 26. alatti üzlethelyiség egy cégcsoporthoz került, aminek részvényese Habony két unokatestvére is - tudta meg az RTL Híradó.

Az V. kerületet az eladás idején Rogán vezette. Az üzletet ekkor az önkormányzat bérbeadta egy cégnek, ami két hónapon belül kedvezményesen, 54 millióért megvehette.

A cég nem sokkal korábban került részben Habony Árpád unokatestvéreinek érdekeltségébe.

Egy év múlva aztán 102 millióért adtak túl az üzlethelységen. A kerületi ellenzék szerint így 50 milliós kár érte a Belvárost.

Rogán még polgármesterként vizsgálatot indított, de az 2011. áprilisában nem tárt fel törvénytelenséget - ennek ellenére a jegyzőt menesztették. De a képviselőtestület pár hónap múlva úgy döntött, hogy egy másik, a Bajcsy-Zsilinszky úton lévő üzlethelyiséget is elad, ami 2011. szeptemberben már kedvezményesen került a Habony Árpád unokatestvéreinek érdekeltségében lévő cégcsoporthoz.

Az önkormányzat azt mondta, az eladáskor a Habony Árpád unokatestvéreihez köthető cég egyik társaságban sem szerepelt tulajdonosként, csakhogy az adásvételi szerződések lezárultakor a vásárló cégekben már ők is érdekeltek voltak.

Az önkormányzat szerint semmilyen döntésben nem vehetik figyelembe, hogy ki kinek az unokatestvére.

http://444.hu/2014/12/18/rtl-habony-unokatestverei-is-nagyot-bizniszeltek-rogan-a ntal-idejen/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
18 forintos kártérítést kapott, mert a déli határzár áthalad
  2015-08-30 09:02:20, vasárnap
 
  18 Ft miért, mennyit akart, egy havi fizetést 47 000 ezret? A kis telhetetlen.
Az Adóbevallásnál ki ne felejtse ezt a tételt, mert a NAV bekeményít
és lefoglal nála mindent !
Az állam nem alkalmazhat kettős mércét. A kisajátított földért is azt az összeget kell felszámolni, amennyiért a Fidesz közeliek kapják az állami földeket.

**************************

18 forintos kártérítést kapott, mert a déli határzár áthalad a földjén


Propeller tegnap, 20:32

Tizennyolc forintot kapott egy földtulajdonos az Országos Rendőr-főkapitányságtól feltehetően azért, mert a déli határzár áthalad a földjén - számolt be az RTL Klub Híradója.

Hogy mi alapján számolták ezt ki, és a 175 kilométer hosszú kerítés építése így mennyi embert érint, arra egyelőre nincs válasz.


http://propeller.hu/itthon/3147633-18-forintos-karteritest-kapott-mert-deli
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Népszabadság interjúja Fazekas miniszterrel
  2015-08-29 23:22:58, szombat
 
  A Népszabadság interjúja Fazekas miniszterrel



Népszabadság: Az ország számos pontján nagy földterületek bérleti jogát elnyerő Mészáros Lőrinc ön szerint helyben élő földműves?
Fazekas: Igen, helyben élő, lakóhelyén gazdálkodó földműves.
Népszabadság: Ő gázszerelő.
Fazekas: Helyben élő földműves. Benne van a földművesek jegyzékében. Ez nem zárja ki, hogy egy gazda mással is foglalkozzon.



Sőt, az összes Londonban élő műkörmös, budapesti ügyvéd, banktulajdonos picsameresztgető sógornője IS földműves. Mit nem lehet ezen érteni?!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Migránsok fenyegetőznek a Gábor Áron utcai laktanya felgyújt
  2015-08-29 22:53:24, szombat
 
  Migránsok fenyegetőznek a Gábor Áron utcai laktanya felgyújtásával (Színdarab egy felvonásban)

Kerner Zsolt
Medvegy Gábor


2015. augusztus 28. 21:09




Fiktív történet egy MTI-hír alapján.
Szereplők: 120 dühös, de artikulált menekült; néhány nyugodt rendőr.
Helyszín: a kiskunhalasi rendőrségi gyűjtőpont.

A Hír:

Budapest, 2015. augusztus 28., péntek (MTI) - Kitöréssel és gyújtogatással fenyegetőztek migránsok a kiskunhalasi rendőrségi gyűjtőponton, ügyintézésük felgyorsítását követelték, a rendőrök tárgyaltak velük, lenyugodtak a kedélyek - közölte a rendőrség pénteken este az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint kora délután a kiskunhalasi táborban 120 ott tartózkodó migráns követeléseket fogalmazott meg: elsősorban az ügyintézésük felgyorsítását kérték, hogy minél hamarabb elhagyhassák Magyarországot. Továbbá sérelmezték az élelmezésüket - annak ellenére, hogy a közlés szerint a napi szokásos adag háromszorosát kapták -, valamint a tisztálkodási lehetőségek elégtelenségét.

Azzal fenyegetőztek, ha ezeket nem teljesíti a rendőrség, akkor vagy kitörtnek a táborból és szétszélednek vagy felgyújtják a Kiskunhalason a Szegedi úton található Gábor Áron Laktanyát. A rendőrség tárgyalt velük, "rendet tett", most békés a tábor, mindenki ott maradt.

Függöny fel.

Belép 120 dühös, de artikulált migráns.

Migránsok: Hé, rendőrök. Elsősorban az ügyintézésünk felgyorsítását követeljük, hogy minél hamarabb elhagyhassuk Magyarországot. Sérelmezzük továbbá az élelmezésünket, valamit a tisztálkodási lehetőségeink elégtelenségét. Amennyiben ezekben nem áll be gyors és látványos változás a rendőrség részéről, úgy kilátásba helyezzük a kitörést, valamint azt, hogy szétszéledünk és felgyújtjuk a Kiskunhalason a Szegedi úton található Gábor Áron Laktanyát.

Rendőrök: Dehát így is a napi szokásos adag háromszorosát kapjátok.

Migránsok: (...)

[MUFFLED RENDŐRI RENDTEVÉS IN THE DISTANCE]

Függöny, a háttérben még látszik a békés tábor, ahol mindenki ott maradt. Valahol megint felsír egy gyerek.


http://www.hir24.hu/poszt-itt-haztaji/2015/08/28/migransok-fenyegetoznek-a-gabor- aron-utcai-laktanya-felgyujtasaval-%28szindarab-egy-felvonasban%29/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Balaton partján felsír Semjén Zsolt
  2015-08-29 22:46:32, szombat
 
 
A Balaton partján felsír Semjén Zsolt

Én: És holnap nyitva vannak?

CBA eladó: A vasárnap a családé.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pluszjogokat adna a kormány a befogadott menekülteknek
  2015-08-29 22:18:17, szombat
 
  Pluszjogokat adna a kormány a befogadott menekülteknek

Megjelentek a kormány honlapján a menekültügyi módosítások, amelyek között van néhány meglepő is: a jövőben nemcsak a menekült-, hanem az oltalmazott státuszúak is részesülhetnek családtámogatásban. A módosítások között szerepel az is, hogy a magyar állam meghálálná a segítséget az embercsempészek leleplezésében segítő menedékkérőknek. A befogadottaknak kötelező jelleggel el kell fogadniuk a felajánlott közmunkát - ez is a tervezett változások közé tartozik.

http://www.sokkaljobb.hu/sites/default/files/tartalmak2015/04_24.jpg

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Az oltalmazott státuszt megszerző menedékkérők is belföldi jogállásúak lehetnek, és akár családtámogatásban is részesülhetnek - derül ki azokból a menekültügyi módosítástervezetekből, amelyeket a kormány honlapján hoztak nyilvánosságra.

A Magyar Nemzet csütörtöki számában arról ír, hogy a tervezett változások alapján a befogadott bevándorlóknak pluszjogokat szán a kormány. Például a társadalombiztosítási törvény módosításával azok a menedékkérők, akik menekültstátuszt nem, de oltalmazott státuszt kaptak, a jövőben belföldi jogállásúnak minősülnének.

Kiterjedne rájuk a családtámogatási törvény hatálya is, tehát az oltalmazottak is kaphatnának családtámogatást.

Ha a menekült vagy oltalmazott nincs biztosítva, a tervezet szerint a jelenleg kb. havi 7000 forintos egészségügyi szolgáltatási járulékot kell kifizetnie - legalábbis ha úgynevezett integrációs szerződést kötött a menekültügyi hatósággal. A kiskorú bevándorlók egészségügyi ellátása továbbra is ingyenes lenne.

Az integrációs szerződés, amelyet a hatóság a nemzetközi védelemben részesített személlyel köt, a módosítás szerint a jövőben közokiratnak minősülne. Tehát aki hamis adatot adna meg ebben, bűncselekményt követne el.

Azok a menedékkérők, akik segítik a hatóságokat az embercsempészek leleplezésében, humanitárius célú tartózkodási engedélyt, ellátást és támogatást kaphatnának cserébe.

Köteleznék a befogadottakat a munkára is: jelentkezniük kellene a tervezet szerint az állami foglalkoztatási szervnél, és kötelesek lennének elfogadni a felajánlott közfoglalkoztatást.

Új jogi kategóriát is bevezetne a módosító csomag: a "különleges eljárási igényekkel rendelkező személyek" azok körül kerülnének ki, akik egyéni körülményeik - szexuális irányultságuk, fogyatékosságuk, súlyos betegségük, mentális zavaruk, az általuk elszenvedett erőszak következményei - miatt csak korlátozott mértékben tudják a nekik biztosított jogokat élvezni.

Ezekről a befogadásokról és plusz jogokról nem tájékoztatja a kormány a magyar társadalmat.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/11953097_1654789434766 395_1391614505898926678_n.jpg?oh=2c26e833330c48556b740b13c253be41&oe=56694DD2


A kettős beszéd, a kettős mérce mindig megjelenik náluk. Erre egy csattanós válasz alább:

Egymilliárd forintba kerülhet a szeptemberben indítandó újabb kormányzati tájékoztató kampány, amely ezúttal a határokon túl, a már tranzitországokban tartózkodó menekülteknek szól. Legalábbis ekkora összeget kap a "megélhetési bevándorlással" kapcsolatos aktuális feladatokra az az állami cég, amely a kampányért felelős.

Békéscsaba, 2015. augusztus 28.



Összeállította: F. I. sokkaljobb.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még a szlováknak is több esze van, mint a magyarnak! Igaza v
  2015-08-29 21:54:58, szombat
 
  Fico kiosztotta Európát, majd cigányozott egyet

Hír24

2015. augusztus 29. 15:39




A szlovák kormányfő szerint az uniós menekültpolitika csődöt mondott. "Mi a saját roma polgártársainkat sem vagyunk képesek integrálni" - vont párhuzamot.



Amennyiben újra felmerül a kötelező befogadási kvóta gondolata, Szlovákia el fogja utasítani - jelentette ki Robert Fico szlovák miniszterelnök szombaton Besztercebányán, a szlovák nemzeti felkelés kitörése 71. évfordulójának ünnepségén.

"A migrációt illetően az európai politika teljes mértékben csődöt mondott" - szögezte le Fico. Megjegyezte, hogy Európa a menekültek ellenőrizetlen beözönlésével találta magát szemben.

"Ne tegyünk úgy, mintha nem látnánk az emberek félelmét, félnek, és nemcsak Szlovákiában, de egész Európában. Ne tegyünk úgy, mintha nem látnánk a jelenség okait, és ne tegyünk úgy, mintha képesek lennénk megoldani ezt a problémát oly módon, hogy mindenkit tárt karokkal fogadunk, függetlenül attól, hogy gazdasági spekulánsokról vagy olyan emberekről van szó, akiknek reálisan szükségük van életük, egészségük és családjuk megvédésére" - fejtette ki Fico.

A szlovák kormányfő úgy fogalmazott, "miként lehetséges az, hogy ha Görögországnak pénzre van szüksége, 24 órán belül csúcsértekezletet hívunk össze, de ha emberek halnak meg, képtelenek vagyunk ezt megrendezni az afrikai országok részvételével és elmondani, hogy a problémát ott kell megoldani, ahol keletkezett, s nem a következményekre összpontosítani".

Fico szerint Szlovákia kész segítséget nyújtani olyan biztonsági zónák kialakításához, amelyekben a migránsokat azonosítani lehet és világossá tehető, ki a gazdasági spekuláns, csempész, fegyverkereskedő vagy olyan ember, akinek valóban segítségre van szüksége.

Minden országnak saját magának kell eldöntenie - mondta a kormányfő -, hogy kiről tud reálisan gondoskodni. "Legyünk őszinték, hiszen mi a saját roma polgártársainkat sem vagyunk képesek integrálni, akikből több százezer van, hát akkor hogyan integráljunk olyan embereket, akiknek egészen más az életmódjuk, más a vallásuk" - jelentette ki Fico.

A kormányfő közölte, hogy a migrációs válsággal kapcsolatban hétfőn rendkívüli ülést tart a szlovák nemzetbiztonsági tanács.


http://www.hir24.hu/kulfold/2015/08/29/fico-kiosztotta-europat-majd-ciganyozott-e gyet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs visszaút – végleges szakadék a magyar társadalo
  2015-08-29 21:50:31, szombat
 
  2015.06.18. 08:29 Belföld


Nincs visszaút - végleges szakadék a magyar társadalomban

Magyarország és az európai társadalom egyik leglátványosabb törésvonala rajzolódik ki a bevándorlás visszaszorítására tett ellenintézkedések mentén.

Az ellentétek mindinkább kiéleződni látszódnak, miután a kormány bejelentette, hogy egy 4 méter magas, 175 kilométer hosszú falat emelne a szerb-magyar határon, hogy megakadályozza az illegális bevándorlók tömeges és ellenőrizetlen beözönlését. A pártok megosztottak a kérdésben, és a válaszreakció kapcsán a mára szokványosnak mondható baloldal-jobboldal szembenállás látszik kibontakozni. Ennek a szembenállásnak azonban - a látszat ellenére - nincs köze politikai oldalakhoz.

A kormány a probléma megoldása érdekében elfogadható megoldásnak tartja a fizikai határzárat, de a párton belül is a megosztottságot erősíti a határ lezárásának kérdése. A Jobbik szerint a határzár nem elég, több és szigorúbb intézkedésre van szükség a probléma kezelése érdekében. Az MSZP-DK-MLP vonal elfogadhatatlannak tartja a határ lezárását, és meggyőződésük, hogy ezzel Magyarország olyan mélyre süllyedt, hogy arra a XXI. században már nem szabadna példa legyen. Ennek ellenére a határ fizikai lezárását mostanra több, a tömeges bevándorlás által érintett ország is alkalmazza, több-kevesebb sikerrel.

Ez a törésvonal nem baloldal és jobboldal, hanem az - Európában történelmi ellentétnek is mondható - individualizmus és kollektivizmus közt húzódik.

Azok a pártok (személyek), melyek a kollektívum, a közösség érdekét tartják viszonyítási alapnak, elfogadhatónak tartják a határ fizikai lezárását. Azok a pártok (személyek), melyek az individuumot (különálló egyént) tekintik a politikai és társadalmi kérdések viszonyítási alapjának, elfogadhatatlannak tartják a bevándorlás-probléma kezelését.

Már a fentebb elhangzottak megfogalmazása is mutatja a társadalom radikális megosztottságát; azok a személyek, akik az individuumot tekintik viszonyítási alapnak, többnyire nem tekintik problémának a tömeges bevándorlást, így a bevándorlás-probléma kifejezést sem használják. Ehelyett embertelenségről és a szolidaritás teljes hiányáról beszélnek.

Ez az áthidalhatatlan szakadék az európai társadalomban zajló radikális változások indikátora, amit leginkább az mutat, hogy

a két álláspont közt nincs kompromisszumlehetőség. A bevándorlók tömegeit vagy beengedjük, vagy nem.

Vannak, akik azt mondják, be kell engedni mindenkit, mert okkal vannak itt. Egyéni tragédiák millióira vezethető vissza a határ felé közeledő embertömeg látványa, de ők ugyanúgy érző lények, akik súlyos traumákat követően próbálnak menedékre lelni. Akik ezt az álláspontot képviselik, az individuumot tartják a politikai/társadalmi kérdések viszonyítási alapjának. Az individualisták az Észak-Afrikában és a Közel-Keleten zajló történéseket az azt megélő individuum nézőpontján keresztül értékelik. Egyéni tragédiákat látnak, és a határ felé közeledő tömegben is egyéneket látnak, akik milliónyi független személyként érkeznek Európába, mindegyikük a maga egyéni tragédiájának hatására.

Vannak, akik azt mondják, a bevándorlók tömegét nem szabad beengedni. Sőt, lehetőleg senkit ne engedjünk be. Ők a tömeges bevándorlásban nem különálló egyéneket, hanem egyetlen, a határ felé közeledő tömeget látnak. Akik ezt az álláspontot képviselik, ők a kollektívum, a nagyobb közösség érdekét tekintik viszonyítási alapnak. Nem egyértelmű, hogy a bevándorlás teljes ellehetetlenítése minden esetben és ténylegesen a többségi társadalom érdeke, de az kétségtelen, hogy akik ezt az álláspontot képviselik, egy kollektívumot tekintenek viszonyítási pontnak, és a bevándorlók tömegében is kollektívumot látnak.

Esetenként eltérő lehet, hogy a határ lezárása mellett érvelők milyen kollektívumot tekintenek kiindulási alapnak. A nemzeti gondolkodásúak a nemzet érdekének sérülését látják a bevándorlók tömeges érkezésében. Eközben a kormány opportunista megközelítése sok mindenre visszavezethető - egyszerű parancs teljesítése Berlinből, vagy akár a párt érdekeinek sérülése, ami azt mondja, hogy több bevándorló, kevesebb pénz. Utóbbi esetben a párt vagy az állam anyagi érdekeinek sérülését látják. Természetesen, nem elképzelhetetlen, hogy a kormány egyes tagjai szintén a nemzeti érdek sérülését látják. A kettő közt az a közös nevező, hogy mindegyik

egy kollektívum, egy közösség érdekének sérelmét látja a bevándorlásban.

Tehát adott egy Európa-szerte mutatkozó törésvonal, ami most Magyarországon radikalizálódik, és áthidalhatatlan szakadék kialakulásához vezet az individualista és kollektivista viszonyítási alapú személyek közt.

Az individualisták sérelmezik, hogy a politikai ellenfelek nem egyénnek tekintik a bevándorlókat - az ő szemükben ez embertelenség, és a szolidaritás teljes hiányát mutatja. A kollektivisták eközben valóban nem egyénnek tekintik a bevándorlókat, hanem egy közösség részének. Mivel esetükben a kollektívum a viszonyítási pont, mindent ennek mentén helyeznek értelmezési keretbe; ők egy nagyobb közösség részei, aminek az érdekei sérülnek, mert egy másik közösség beözönlik a területükre. Ez egy áthidalhatatlan szakadék. A bevándorlás kezelése egy olyan határhelyzet, ahol mindenkinek döntenie kell, melyiket tartja feljebbvalónak; az egyén érdekét, vagy a társadalom érdekét. Eközben

az individualizmus és kollektivizmus közti végleges szakadék kialakulása közvetlen visszavezethető a multikulturális társadalom bukására.

Mindaddig, amíg a multikulturalizmus ideológiája tartotta magát, és fennállt annak legalább az elméleti lehetősége, hogy a különböző kulturális háttérrel rendelkező közösségek egyetlen nagy közösségben együtt tudnak élni, addig a kollektivisták egy része is támogatta a bevándorlást. Mostanra ez a lehetőség nem adott; bebizonyosodott, hogy az Európába érkező tömegek generációk múltán is különálló kollektívumként viselkednek, ami saját érdekeit képviseli mind az egyénekkel, mind az európai kollektívumokkal szemben.

A multikulturalizmus bukása miatt letisztul a törésvonal kollektivizmus és individualizmus közt, és egy ilyen helyzetben fel kell tennünk a kérdést: szégyen-e kollektivistának lenni? Szégyen-e az, hogy a bevándorlókra nem mint egyénekre tekintünk, hanem saját közösségünket látjuk fenyegetve egy másik közösség benyomulásában? Erkölcstelennek, vagy etikátlannak tekinthető-e? Ezt a kérdést mindenféleképpen meg kell válaszolni, mert a helyzet kiéleződése annak lehetőségét is magában rejti, hogy a kollektivisták egy része öntudatlanul saját magát is bűnösnek tartja az általa vallott nézetek miatt. Ki kell jelenteni: kollektivistának lenni nem szégyen. Nincs semmi szégyen abban, hogy egy közösség részeként tekintünk magunkra, ami a közösség érdekét védelmezi egy másik közösségével szemben.

Ugyanakkor ez az állásfoglalás végleges konfrontálódáshoz vezet. Míg az individualisták saját erkölcsiségüket is az egyéni érdek mentén fogalmazzák meg, a kollektivisták a közösség érdeke mentén határozzák meg az erkölcsöt. A két csoport így kölcsönösen erkölcstelennek és etikátlannak látja egymás viselkedését, ami tovább mélyíti a már eleve létező szakadékot. Tehát kijelenthető, hogy bár nem látható előre, hosszú távon - évszázadok alatt - milyen hatással járna a bevándorlás (vezethet a fehér ember teljes eltűnéséhez, vagy egy új kasztrendszer, és egy minden eddiginél stabilabb társadalom kialakulásához is), az egyértelműen kijelenthető, hogy a bevándorlás mint probléma itt és most komoly problémákat okoz az európai társadalmakon belül. Olyan szakadék kialakulásának katalizátoraként működik a bevándorlás-kérdés, ami lehetetlenné teszi, hogy az individualizmus és kollektivizmus belátható időn belül újra közös nevezőre jusson (akár a politikában, akár az élet más területein).

Mindez olyan turbulenciák kialakulását jelenti az európai társadalmakban, ami a radikalizálódás irányába hat minden ideológia, minden politikai tábor esetében. Ez a radikalizálódás már most szemmel látható; a liberálisok részéről egy radikalizálódási folyamat figyelhető meg, amikor azt látjuk, hogy fizikai rongálással lépnek fel a nekik nem tetsző vélemények ellen. A plakátrongálás egy ilyen intő jel, ami a radikalizálódás hullámát vetíti előre. Ez leginkább olyan szervezetekre helyezi a felelősséget, melyek mindeddig maguk is egyfajta radikalizmust képviseltek. Az ő tevékenységük kritikus lesz abból a szempontból, hogy az európai társadalmak egy öngerjesztő erőszak-spirálba jutnak-e, vagy valamilyen módon sikerül kontroll alatt tartani a helyzetet. Magyarország abba a helyzetbe került, hogy mivel a radikalizálódás kiváltó oka nálunk összpontosul, minket az öngerjesztő radikalizálódás is fokozottabb mértékben fog érinteni. Ha a liberálisok hosszú távon is ragaszkodnak ahhoz, hogy tettlegességgel lépjenek fel saját véleményük védelmében, az elkerülhetetlenné teszi az extrémizmus fogalmának újraértékelését, amibe valamennyi, az egyént radikális cselekvésre ösztönző ideológia - így a liberalizmus is - belefoglalásra kerülhet.


http://hidfo.ru/2015/06/nincs-visszaut-vegleges-szakadek-a-magyar-tarsadalomban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír:
  2015-08-29 21:40:54, szombat
 
  Egerben határozatlan időre bezárta kapuit a Szépasszony-völgye miután Kiszel Tündét látták a látogatók köreiben. Helyi beszámolók alapján a bor mennyisége sem tudott segíteni, hogy továbbra is ezen néven működjön tovább a völgy.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
A bacilusgazda térhódítókra szüksége van Magyarországnak, ál
  2015-08-29 21:24:47, szombat
 
  A bacilusgazda térhódítókra szüksége van Magyarországnak, állítják a baloldali médiamogulok


2015. augusztus 29. 11:39
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Az embernek lassan már tényleg szava sincsen arra - legalábbis eléggé elítélő szava -, ahogyan a baloldal a bacilusgazda térhódítók hazánkba özönléséhez viszonyul. Itt már a ráció zéró. Azt akarják, öleljük keblünkre őket, mert ,,pontosan ilyen emberekre van szüksége Magyarországnak".

Olvasom a Néphazugság tegnapi számát, benne bizonyos Szántó Diana és Szabó Márton nevű ,,kulturális antropológusok" írását (Fajok, gének, közoktatás), amiben nekiesnek Boross Péternek, amiért a Magyar Hírlapnak így nyilatkozott:

,,Ma még senki nem meri kimondani, hogy a bevándorlás nem kulturális és civilizációs, hanem etnikai probléma. Ugyanis különböző nyelvű népek, az európaiaktól eltérő bőrszínű emberek érkeznek milliószámra Európába. Nagyon fontos, hogy nemcsak a kultúrájuk más, hanem az ösztönrendszerük, biológiai, genetikai adottságaik is."

No és erre ők azzal jönnek, hogy a volt miniszterelnök nyilatkozatában ,,egy már-már elfelejtettnek hitt, avítt rasszizmus támad új életre, ami miatt ez ,,az elmúlt idők legabszurdabb közéleti megnyilatkozása" volt. Majd így folytatják:

,,Hova jártak ezek az emberek iskolába?! - kérdezhetnénk. A válasz: magyar iskolákba jártak, olyan iskolákba, amelyekben nemcsak az ő idejükben, de ma sem esik szó a fajelméletről, az emberiség közös afrikai eredetéről és az emberi faj alapvető egységéről."

Az emberiség közös afrikai eredetéről? Avassanak már be másokat is ennek titkaiba! Eszerint a mi őseinket is mondjuk Eritreában kell keresnünk?

A hányinger kerülget már így is, de van még itt valami:

,,A migráció mindig is kedvezett a változásnak. Talán ezt a lehetőséget ma megint kihasználhatnánk. Az egy Magyarország előtt álló történelmi lehetőség, hogy ezrével jönnek az országba olyan tetterős fiatal, dolgozni vágyó emberek, akik készek arra, hogy kezükbe vegyék a sorsukat, elszántan arra, hogy egy jobb jövőt hozzanak létre, hiszen ez az elkötelezettségük hozta őket idáig. Pontosan ilyen emberekre van szüksége Magyarországnak. A menekültválság valódi kérdése: hogyan lehetne Magyarországon tartani ezeket az embereket, letelepíteni és integrálni őket hazánk társadalmába. Egy passzív és öreg, rég megszerzett gazdasági előjogaihoz félve ragaszkodó, lomha és tanácstalan Európának - és benne Magyarországnak - nem a bevándorlók hozta változástól, hanem a saját változásra, változtatásra való képtelenségétől van a legtöbb félnivalója."

Aligha kell ehhez kommentár, ugyebár. Legfeljebb annyi, hogy igen, ilyenkor nyílik ki ama bizonyos az ember zsebében, s küldené legszívesebben a másvilágra az efféle baloldali médiamogulokat, tartsák bár önmagukat ,,kulturális antropológusok"-nak. Isten óvja tőlük Magyarországot!

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=86133
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/45 oldal   Bejegyzések száma: 446 
2015.07 2015. Augusztus 2015.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 446 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 736
  • e Hét: 4500
  • e Hónap: 8245
  • e Év: 161741
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.