Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
VI.) A 2006-os őszödi beszéd rejtett üzenete a 2016-os évre
  2016-02-06 15:54:40, szombat
 
  KIEMELÉSEK a beszédből:
*
5. ,,"És persze még gondolkodhatunk nagyon sokáig, meg kib..ott sok elemzést el lehet végezni, hogy melyik társadalmi csoportot hogy fogja végezni(?), azt tudom nektek mondani.""
*
*
KOMMENTEK:
*
Már akkor LEHETETT TUDNI, amikor NATO- és EU-tagország lettünk, hogy semmi és senki nem mentheti meg a LEPUSZTÍTÁSOS- ,,ÖNMAGÁTÓL" KIPUSZTULÓ MEGSEMMISÜLÉSTŐL azt a társadalmi csoportot, amelyikhez tartozóit MUNKÁS-PARASZT státuszban ért az 1990-es rendszerváltozás.
*
Ezek a MUNKÁSOK eleinte még megnyerhetők voltak arra, hogy az MSZP-re szavazzanak, mert abban bíztak, hogy hátha még ÁTMENTHETŐ lehet számukra is valami a SZOCIALIZMUSBÓL, amit valójában az új: 1945- de leginkább az 1956 után kinevelt MUNKÁS-PARASZTSÁGGAL építtettek föl.

Viszont, ahogy teltek-múltak az évek, egyre nyilvánvalóbbá kezdett válni számukra is, hogy a BALOLDALI politikusokra sem lehet már számítani a sorsuk jobbrafordulásában.

Sőt, már egyik pártéra sem! Ugyanis, hiába az összes nemzetmentő pártprogram, ha az nem egyezik az EU nemzeteket gyengítő- népirtásos programjával!

Ezt a programot Susan Georg dolgozta ki és ,,LUGANOI TANULMÁNY" címmel elhíresülve bejárta már az egész világot.
*
Ebből idézném az ide vonatkozó NÉPIRTÁSOS részletet:
*
,,... liberális rendnek fenn kell maradnia, ezért csak egy megoldást javasolhatunk: a lakosság létszámát kell csökkenteni. Csak ez az egyedüli lehetséges módja annak, hogy a liberális világgazdasági rend fennmaradhasson." ... ,, De hogyan érhető el a lakosság-csökkenés? A szokásos módszerek: világháborúk, etnikai-nyelvi csoportok kiirtása, és az egyéb durva, direkt módszerek ma már nem alkalmazhatók. Ezek ugyanis túl költségesek és nem elég hatékonyak." ... ,,Fogalmazzunk meg először néhány alapelvet!"

,,Az alkalmazandó módszereknek:
* olcsónak kell lenniük,
* nem szabad semmilyen speciális berendezést igényelniük továbbá
* az "áldozatok" kiválasztását nem vállalhatja senki, azt magukra az "áldozatokra" kell bízni,
* az államoknak nem kell közvetlenül részt venni a munkában. Jobb ha azt ráhagyja a magánszektorra."

,,Ha a népességcsökkentési tervet jól átgondoljuk, és megfelelő erőforrásokat és akciókat rendelünk hozzá, a stratégia valószínűleg sikeres lesz. A stratégiának két területre kell készülnie: a születésszám csökkentésre, és a halálozási számok növelésére." (Susan Georg: Luganói tanulmány, http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/item/2793-a-luganoi-tanulm%C3%A1ny )

*
*
Ebből is láthatjuk, hogy oly módon behatároltak, bekerítettek minket: egyszerű magyar állampolgárokat - a jobb- és baloldalon kiválasztódott politikusok és az őket támogató titkos szolgálat MEGBÍZÓI és az általuk irányított média - hogy nincs az a SZERVEZKEDÉS, amelyik hatékonyan felléphetne a NATO-val és az Európai Unióval BEBIZTOSÍTOTT párt-politikusokkal szemben!
*
*
De, elkeseredésre csak azoknak van okuk, akik képtelenek pártpolitikai behatároltság nélkül megszervezni a MAGÁNÉLETÜKET!
*
*
Az ugyanis, már 2006. október 6-án kiderült, hogy a Gyurcsány-beszéd kiszabadította a szellemet a palackból és tömegeket mozgatott meg eleinte. Azonban, október 23-án a rendőrség kegyetlenül lecsapott a békés tüntetőkre és futni hagyta a ,,rányomott" provokátorokat.
http://furaila.xfree.hu/43588
*
Semmit nem értek el a tüntetésekkel! Hiszen, Gyurcsány BIZALMI SZAVAZÁST kért maga mellett 2006. október 6-án.
Természetesen, 207-en (165 ellenében) bizalmat szavaztak Gyurcsány mellett.
https://hirkozpont.magyarorszag.hu/hirek/bizalmi20061006.html__

*
*
*
A szavazási eredmény ÜZENETE A MÁNAK:

Nyugodtan TOVÁBB lehet HAZUDNI és SEMMIT sem CSINÁLNI havi egy milliós javadalmazásért a ,,magyar"- és az EU parlamentben és a TÁRSADALMI élet MINDEN területén!
*
*
Még szerencse, hogy mi: egyszerű magyar (állam)polgárok, nem csak TÁRSADALMI lények vagyunk, hanem MAGÁNEMBEREK is, akik megvédhetik önmagukat és szeretteiket a magánéletükben.
Hogyan, ha a politika a magánéletünkre is rátelepszik?
Erről, majd egy újabb sorozat fog szólni.
*
(Vége a sorozatnak)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
V.) A 2006-os őszödi beszéd rejtett üzenete a 2016-os évre
  2016-02-05 03:03:09, péntek
 
  KIEMELÉSEK a beszédből:
*
4. ) ,,Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi."
*
*
KOMMENTEK:
*
Ki kellett tartaniuk, míg ki nem pusztult az az ,,internacionalista-szocialista" embertípus, akit a baloldalinak és szocialistának nevezett hatalmi elődök neveltek ki. Annyira rettegtek és rettegnek egy jogos ELSZÁMOLTATÁSTÓL, hogy még a HAZAÁRULÁSRA is képesek.
*
Az ,,ország lehetőségeinek" elveszítése után már csak a külföldi érdekeltségű felvásárlókra számíthattak.

Gátlástalanul megrendezték - rendszerváltozásnak hazudva - a II. "Trianont"!

Mert, bizony,
- a szocializmus becsődöltetése,
- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;
- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek (az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat...stb)
1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, a MUNKÁS-PARASZTSÁGHOZ tartozó rétegét érintette végzetesen!

Tették és tehették ezt büntetlenül, miközben az ezt végrehajtó politikusok továbbra is baloldalinak és azokkal szolidárisnak hazudják magukat, akik "mertek kicsik lenni"!

Egyébként semmiféle baloldaliságnak nem lett volna létjogosultsága 1990-et követően! http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=828037&aid=257851
*
És ezzel az osztályáruló HATALOMMAL kötötte meg a PAKTUMOT. Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

"... Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851
*

Emiatt a PAKTUM miatt nemhogy 1990-ben nem volt szabad a választás, hanem az azóta eltelt 26 évben sem volt az, mert azóta is a ,,TUDATLANSÁG" és a ,,FÉLISMERET" alapján mennek az emberek szavazni és NEM választani. Mert milyen egy választási lehetőség volt az, amikor a NÉP nem választhatott jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kellett fogadni - a demokratikusra és liberálisra oszlott - egy-párti előd utódainak jelöltjeit, akikre aztán szavazhattunk?

Vagyis, szó sem lehetett valódi VÁLASZTÁSRÓL akkor sem, amikor megszavaztatták a NATO-tagságot 1999-ben, és 2004-ben, pedig az EU-tagságot.
*
*
(Folyt. köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
IV. A 2006-os őszödi beszéd rejtett üzenete a 2016-os évre
  2016-02-03 12:15:17, szerda
 
  2.,3.) KIEMELÉSEK a beszédből:
*
2. ,,Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet."
*
3. ,,Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz."
*
*
KOMMENTEK:
*
Bizony, nem tehettek mást, minthogy hazudják a szocialista voltukat, hazudják az ateista baloldaliságukat, miközben a legvadabb templomos kapitalistákká lettek...
*
Hazugságra épült az egész III. Köztársaság, amit elhallgattak a magyarországi lakosok elől.
*
Azért nem írok NÉP-et, mert olyan már az 1980-as években sem létezett.
A ,,szocialista embertípus" kinevelése megtörtént az ,,internacionalitás" nevében. Majd, 1990 után ennek az embertömegnek a fokozatos kihalásával a régi-új hatalomnak szüksége volt arra a TÖMEGEMBERRE, aki jó fogyasztó- kozmopolita- EU-polgár.
*
Ezzel előidézték önnön politikai feleslegességüket.
*
Ezért voltak kénytelenek hazudozni és a valódi TÖRTÉNELMI TÉNYEKET ELHALLGATNI.
*
Gyurcsány Ferenc tudván-tudta, hogy nehéz lenne a néppel elfogadni azt a történelmi tényt, hogy az 1990 előtti hatalomból nőtte ki magát az a politikai "elit", amelyik becsődöltette azt, amit szocializmusnak neveznek és amelyik levezényelte 1990 után az un. rendszerváltozást?
*
26 évnyi vergődés után el kellene gondolkodni azon, hogy vajon hogyan szavazott volna a NÉP, ha tisztázva lett volna - még 1990-ben - hogy az MSZMP-s hatalom azért adta át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét?
Ennek bizonyítéka az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek EREDETI kivonatolt részletei itt láthatók: http://furaila.xfree.hu/234611
*
Ez annak az árulásnak a BIZONYÍTÉKA, hogy 1989-ben a Szocialista MUNKÁSPÁRT vezetőinek kisebb gondja is nagyobb volt a MUNKÁSOK gondja-bajánál! Kizárólag a pártvagyon és a HATALMI tőke ÁTMENTÉSÉNEK módjairól tanakodtak ezeken a központi bizottsági üléseken!
Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottság ülésein készült jegyzőkönyvekből kivonatolt részletek másolata itt olvasható:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blog_
MSZMP KB 1989-es jegyzőkönyveiből kivonatolt részletek.
*
Miért olyan nehéz belátni, hogy amikor már nem volt jó üzlet a "szovjet-magyar barátság", akkor a politikai "elit" nyugat-felé kezdett orientálódni????
Másik bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza!
Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.
Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgidocid=98200006.TVR#id=I1_1326320839250&a mp;parent
=http%3A%2F%2Fnet.jogtar.hu&rpctoken=720540082&_methods
=onPlusOne%2C_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe
*
(Folyt. köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
III. A 2006-os őszödi beszéd rejtett üzenete a 2016-os évre
  2016-02-03 03:46:00, szerda
 
  Az ŐSZÖDI BESZÉD:

https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q
*
*

ELŐZMÉNYEK:
*
Ennek a hálátlan feladatnak aztán nem nagyon örült - az akkor még szocialista-párti országgyűlési képviselő - Gyurcsány Ferenc sem.
*
Ezt megtudhatjuk a 2006. szeptember 17-én nyilvánosságra került, ,,őszödi beszéd"-ként elhíresült szónoklatból.
Gyurcsány Ferenc, akkori miniszterelnök, 2006. május 26-án (egy hónappal a választási győzelem után) az MSZP frakció zárt balatonőszödi ülésén záróbeszédet tartott. Ez a beszéd - pontosabban a szeptemberi nyilvánosságra kerülése - ÜRÜGYÜL szolgált a Kossuth téri tüntetésekre...

https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q

*
*
1.) KIEMELÉSEK és KOMMENTEK:
*
Ami elgondolkodtató az egész beszéd-részleteiben azt kiemeltem.
Ezekhez a KIEMELÉSEKHEZ a következőket fűzném:
*
*
1. ,,Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük."
*
Az, hogy mire készültek kiderült az elkövetkezendő hónapokban, években.
Valóban nehéz helyzetben voltak és vannak, mert attól a perctől fogva, hogy fölszámolták az osztálytársadalmat és a munkásosztályt... - mint baloldali- szocialista pártnak - megszűnt a politikai életbeli létjogosultságuk.
Az sem véletlen, hogy az MSZP-ből kiválva később a Demokratikus Koalíció nevet vették föl...
*
Az, amire készültek, az a PROVOKÁCIÓ, amivel minden áron ki akarták váltani az egyébként jogos népharagot.
Mint, ahogy az a tv-székház ,,ostrománál" megtörtént, és amiről nyilvánvaló, hogy megrendezett esemény volt... Gergényi Péter végig ott állt a tér szélén és onnan figyelte az eseményeket.
*
Valószínű, hogy az a területfejlesztési törvénybe bújtatott, a NATO-val kapcsolatos törvény tervezete is már ,,le volt papírozva"... (Gyurcsány erre utalhatott a beszédében.)

Arra gondolok, amit csak 2008-ban tudtak a parlament elé terjeszteni és elfogadtatni. http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog

IDÉZET A TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁSBÓL:

,,"Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli."

,,Logisztikai központok és térségek:

I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár),
Dél-Buda (Nagytétény),
Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen.""

*
(Folyt. köv.)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
II. A 2006-os őszödi beszéd rejtett üzenete a 2016-os évre
  2016-02-02 11:35:07, kedd
 
  A 2006-os ŐSZÖDI BESZÉD:

https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q
*
*
ELŐZMÉNYEK:
*
Bizony-bizony, 2006-ban még nem volt szüksége a FIDESZ-nek sem a győzelemre, hiszen tudták, hogy még mindig túl sok az előző rendszer ,,sara", amit hálátlan feladat lett volna nekik eltakarítani a szoc.libek helyett...
*
A Nemzeti Konzultációs Testülethez özönlő

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225154&aid=257851_

panaszáradatból megtudták, hogy mekkora KRÍZISHELYZETBEN éli át az un. rendszerváltozást a magyarság vesztes rétegeihez tartozók többsége.
*
*
Dehogy is akart az akkor már magát polgárinak nevezgető Fidesz ebből átvállalni!
*
Pedig, vezető személyiségei ugyanolyan haszonélvezői voltak annak, amit szocializmus ÉPÍTÉSÉNEK neveztek, mint a Szocialista MUNKÁSPÁRT- és jogutódja: a Szocialista Párt vezető személyiségei...

TÖRTÉNELMI TÉNYEK az 1990 előtti és utáni Magyarországról:
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/976189922417004
*
Hiszen, tanultságukat, "tudományos" munkásságukat egyaránt a kádári oktatáspolitikának köszönhették!
*
Ki ne hallaná politikai vitában érvként emlegetni, még napjainkban is - a magát jobboldalinak nevezők közül - a diplomá(k)ra való hivatkozást?
Arra, amit egyaránt a kádári időkben szereztek, majd a rendszerváltozásban való hatalmi kompetencia-harcban úgy használtak, mint valami JOGOSÍTVÁNYT a HATALOMBAN való részvételhez!

*
(Folyt. köv.)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
I. A 2006-os őszödi beszéd rejtett üzenete a 2016-os évre
  2016-02-01 20:03:08, hétfő
 
  Gyurcsány Ferenc "ősződi beszéde":

https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q
*
*
ELŐZMÉNYEK:
*
Az őszödi beszéd segélykiáltás volt. Ezt bizonyítja a fokozott figyelemfelkeltésül közbeiktatott trágár jelzők használata is. Csakhogy, ezt is ellenére lehetett fordítani...
Ennek is megvolt a PROVOKATÍV funkciója, amit később fel is használt ÜRÜGYÜL - Gyurcsány Ferenc - a tüntetések vérbefojtására!
*
Jogos volt ez a kétségbeesett beszéd, hiszen valóban MAGÁRA MARADT a szocialista (volt MUNKÁSPÁRT) mindannak a FELSZÁMOLÁSÁVAL, amit egyébként a kádári időkben - SZOCIALIZMUSNAK HAZUDVA - közösen hoztak létre az összes többi utódpárttal.
*
TÖRTÉNELMI TÉNYEK az 1990 előtti és utáni Magyarországról:
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/976189922417004
*
Éppen ezért, jogosan várhatta volna el az MDF-től, az SZDSZ-től, a KDNP-től (korábban az FKGP-től, MSZDP-től) a Fidesztől, (és ekkor már a Jobbiktól is) hogy ne csak a hatalom- és a ,,jövő"-ÉPÍTÉSSEL legyenek elfoglalva, hanem vállaljanak feladatot a hálátlan BONTÁSI munkálatokból is!
*
*
(Folyt. köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2016.01 2016. Február 2016.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 16 db bejegyzés
e év: 152 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 91
  • e Hét: 368
  • e Hónap: 8972
  • e Év: 44913
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.