Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/47 oldal   Bejegyzések száma: 465 
Pintérék milliárdokért vásároltak öreg gépeket, és valaki me
  2016-03-31 18:32:41, csütörtök
 
 
Pintérék milliárdokért vásároltak öreg gépeket, és valaki megint nagyon jól járt


2016-03-29 17:00:00



Varga G. Gábor

Ismét közbeszerzés nélkül vásárolt helikoptereket a magyar kormány. Ezúttal öt használt légi járművet szerzett be a Belügyminisztérium egy cseh magáncég közbeiktatásával. A beszerzés során ezúttal sem érvényesült a transzparencia. Így a gépek milliárdos árán kívül csak egy dolog biztos, hogy valaki jól keresett az ügyleten.
hirdetés

Öt darab használt MD-902-es helikoptert vásárol a Belügyminisztérium a Légirendészeti Szolgálatnak - erősítette meg a Magyar Nemzet korábbi értesülését Pintér Sándor belügyminiszter Demeter Márta szocialista politikus érdeklődésére reagálva. Pintér válaszából megtudtuk, hogy az öt forgószárnyast 13,6 millió euróért, azaz négymilliárd forintért vásárolták egy cseh magáncégtől, a European Air Services sro.-tól.

A közbeszerzést mellőzték, méghozzá a tavaly módosult közbeszerzési törvény, valamint egy 2004-es kormányrendelet vonatkozó pontjaira hivatkozva. Ezek a jogszabályok lényegében szabad kezet adnak az aktuális kormányoknak és a rendvédelmi szerveknek a rendvédelmi és haditechnikai beszerzések során.

Tehát a honvédség és a rendőrség is törvényesen vehet a nyilvánosság kizárásával azt, attól és annyiért, amit csak akar.


hirdetés

A belügyminiszter válaszából nem derül ki, az internetes adatbázisokból azonban igen, hogy a helikopterek, melyeket eddig Baden-Württemberg rendőrsége használt, mintegy tizenöt évesek és cirka ötezer órát töltöttek a levegőben. Nem fiatalok, de ettől még lehetnek jó műszaki állapotúak. A légi járművek felújítás és átfestés után kerülnek a magyar rendőrséghez, ezek költségét tartalmazza a vételár.

Nehezen követhető: cseh cég festi át zöldről kékre a Németországból érkező rendőrségi helikoptereket
Nehezen követhető: cseh cég festi át zöldről kékre a Németországból érkező rendőrségi helikoptereket
Wikipedia

Az arizonai Mesában működő MD Helicopters cég gépeinek 500-as típusjelű változatait jelenleg is használja a rendőrség, tehát a karbantartók nem most találkoznak először a gyár gépeivel, a négymilliárd forint vételárban pedig benne vannak bizonyos szerszámok és berendezések, melyek az üzemeltetéshez szükségesek. Ez azért fontos, mert a forgószárnyasoknak a jövőben is lesz karbantartásigénye, méghozzá a felújítás ellenére vélhetőleg egyre költségesebb. Elvégre a 15 éves és sokat repült járművek a magyar rendőrségnél is komoly igénybevételnek lesznek kitéve.

Ami a gépek árát illeti, az akár reá­lis is lehet, bár az interneten már ötszázmillió forintért is lehet ilyen légi járműveket találni, a durván nyolcszázmilliós magyar beszerzés elsőre nem tűnne túlárazottnak. Nem ártana azonban egy magyarázat arra, hogy a német és a magyar rendőrség közé miért volt szükség egy cseh céget beiktatni? Arról, hogy az Air Services mennyit keresett ezen az üzleten, nincsenek konkrét információk.

Magyarországon nem ritkák a rejtélyes helikopterbeszerzések,

annak ellenére sem, hogy a kormány - tekintettel a honvédelmi és a rendvédelmi flották elavultságára - évek óta ígérget egy nagy helikopterbeszerzést. Másfél éve például a honvédségnek hárommilliárd forintért sikerült vásárolnia három darab 25-27 éves, meglehetősen bizonytalan hátterű orosz Mi-8 helikoptert, ezek nélkül a honvédségi pilóták a légijártasságuk megtartásához szükséges órákat sem tudták volna lerepülni. Az erősen megkérdőjelezhető beszerzés ugyan Borbíró Zoltán államtitkári posztjába került, de az ügynek semmilyen más következménye nem lett.


http://nol.hu/gazdasag/milliardokert-vasaroltak-oreg-gepeket-es-valaki-megint-nag yon-jol-jart-1608391
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Döbrögink csendben kisompolygott Amerikába
  2016-03-31 18:29:54, csütörtök
 
  Döbrögink csendben kisompolygott Amerikába
Posted on 2016-03-31


NEM MONDJÁK MEG, KIVEL TALÁLKOZIK ORBÁN VIKTOR WASHINGTONBAN
Majd a közszolgálati médiából megtudjuk. A maga idejében.
Nem adott értékelhető választ Havasi Bertalan lapunk kérdésére Orbán Viktor washingtoni látogatásával kapcsolatban. A miniszterelnök sajtótitkárát azután kerestük meg, hogy egy MTI-hírből kiderült: Orbán Viktor vezetésével magyar kormánydelegáció tartózkodik ezekben a napokban Washingtonban egy nukleáris ügyekkel foglalkozó konferencián.
Információink szerint, bár az amerikai fővárosban van, a magyar kormányfő senkivel nem találkozik majd az Obama-adminisztráció tagjai közül. (Orbán Viktor régóta nem kap meghívót a Fehér Házba.) Az MTI szerint Szijjártó Péter többek között a Dentons ügyvédi iroda igazgatójával, Joseph Andrew-val elsősorban politikai kérdésekről tárgyalt, majd az amerikai külügyminisztérium energiaügyekért felelős különmegbízottjával, Amos Hochsteinnal egyeztetett a magyar-amerikai energetikai együttműködésről.
Ezután kerestük meg a Kormányzati Tájékoztatási Központot Orbán Viktor programjával kapcsolatban. Havasi Bertalan csak annyit közölt, hogy ,,a miniszterelnök minden washingtoni hivatalos és nyilvános programjáról tájékoztatást fogunk adni a magyar közszolgálati médián keresztül".
(vs)
Bal-Rad komm: Döbrögink szinte kilopakodott birodalmából. Amerikai túráját nem igazán verték nagydobra. Pedig már ha fölhívja a Ráhel lányát, már akkor is udvari dalnokok zengenek ódákat az eseményről. Most meg nagy csend!
Most nagy a csend, ami aligha véletlen. Hírlik, hogy Obamaki tán' egy közös fénykép erejéig összeáll a csóri vajdával, de nem több. Valami amerikai járókelővel csak tán tud szót váltani. Valami dakota-témáról!
Külügyérünket még Cukrosnéni sem fogadja. Egy sokadrangú miniszteri megbízottal lefetykelni...!-nem valami átütő külügyi siker. Bár az ukázt az is ki tudja adni.
Már a Gazda székhelyén is megvetésben és kitaszítottságban kódorognak Nemmzetthy Szélhámossaynk!
Pedig udvarolnak rendesen!

http://www.balrad.com/2016/03/31/dobrogink-csendben-kisompolygott-amerikaba/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázadás előkészülete miatt nyomozhatnak Pukli István ellen?
  2016-03-30 21:51:46, szerda
 
  Félnek tőle!


Mert nem olyan mosott agyú barom mint a fideszesek !
Én bizony mindenben támogatom !
Zárójelben: nagy szarban van a fidesz, mert az értelmiségiek -korábbi szavazóbázisuk- fordult ellenük. Ezeket pedig nem lesz olyan könnyű leszerelni, ezek ugyanis nem a balhé kedvéért mennek ki tüntetni.
Az egyszerűbb gondolkodású ember nekik ront, kicsit követ dobál, kicsit skandál, kicsit ordit, aztán egy idő után hazamegy.
Ebben az esetben gondolkodó emberekkel kell szembenézniük, ebben pedig a fidesznek nincs rutinja.
Csak el ne üsse egy autó, mint a juhászt !


*****************************


Lázadás előkészülete miatt nyomozhatnak Pukli István ellen?

Tényi István, Magyarország fő fel- és bejelentője lázadás bűntettének előkészülete miatt jelentette fel Pukli Istvánt, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatóját.
Lázadás előkészülete miatt nyomozhatnak Pukli István ellen?
Pulki István

A Fővárosi Főügyészség arról értesítette Tényit, hogy a feljelentés elbírálását átteszik a Központi Nyomozó Főügyészséghez, mivel az az ügy az ő hatáskörükbe tartozik.

Tényi István feljelentésében azt sérelmezte, hogy a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója, Pukli István március 15-én tartott beszédében azt követelte, hogy Áder János es Orbán Viktor az állam nevében kérjen bocsánatot az elmúlt hat évben megfélemlített és megalázott emberektől.

Ellenkező esetben Pukli március 30-ára egyórás országos munkabeszüntetésre szólította fel a tanárokat és az őket támogató állampolgárokat, továbbá kilátásba helyezte, hogy az egyórás munkabeszüntetést további két- majd háromórás munkabeszüntetés követheti, ha az államfő és a miniszterelnök nem tesz eleget a követeléseinek.

Tényi szerint az iskolaigazgató Magyarország államfőjét és kormányfőjét az Alaptörvényben meghatározott jogkörében kívánja akadályozni, illetve fenyegetéssel valamilyen intézkedés megtételére kényszeríti.


Álláspontja szerint a munkabeszüntetések az egész ország életét kívánják megbénítani, és az ezzel való fenyegetés megvalósítja a lázadás előkészületének bűntettét.

atv.hu





http://www.atv.hu/belfold/20160329-lazadas-elokeszulete-miatt-nyomozhatnak-pukli- ellen
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A tanterem-felújítási mutyi miatt tart vissza 40 milliárdot
  2016-03-30 21:30:12, szerda
 
  2016 Március 29

A tanterem-felújítási mutyi miatt tart vissza 40 milliárdot az EU

Negyvenmilliárd forintnyi uniós keretet blokkol egy friss európai bizottsági döntés, ennek egy nagyobb szelete, mintegy 14 milliárd a ,,természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítását" célzó Öveges-programmal kapcsolatos.

Kép: Huszár Attila

Több milliárd forint magyar forrást fagyasztott be Brüsszel

Felfüggesztette egy egész operatív program kifizetését az Európai Bizottság.



Az Övegesről először az Index írta meg, hogy a programban elköltött pénzeknek csak töredéke megy el az eredeti célra, a részt vevő iskolánként százmilliós keret fele a Klikhez kerül - legalábbis akkor, ha országosan az a modell érvényes, ami Szekszárdon kirajzolódott.

Milliárdos mutyigyanú a tanteremfelújításoknál

40-50 milliónál többet sehol se tudnak belegyömöszölni az új kémiatantermekbe, papíron mégis mindre elköltenek 200-300-at. A KLIK-nek jutott belőle bőven.

Tovább

Az ügy újabb fordulatát jelenti Csepreghy Nándor nyilatkozata, amit az RTL Klub hétfői híradójának adott. A Portfolio összefoglalója szerint a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerint csak néhány százmillió forintnyi támogatást nem utal majd el hazánknak az EU, de ezeket az összegeket megfizettetik az érintett iskolákkal.

A híradóban elhangzottak szerint az Öveges-program 44 vidéki és 8 fővárosi iskolának jelentett pluszforrást, összesen a már említett 14 milliárd forintos értékben. Csepreghy csak annyit ismert el (a folyamatban lévő nyomozás érdekeire hivatkozva), hogy ,,a tantermek felújításának bekerülési költsége és a tényleges különbség között jelentős eltérés volt". Pontosan ugyanerre hívta fel a figyelmet a korábbi cikkünk is. A szekszárdi esetnél egy 314 millió forintos projektnél 200 millió került a Klikhez, akkori válaszuk szerint a Klik az összeget ,,a szakmai tevékenységek teljesítésére" fordította. A szekszárdi ügynél további érdekességek is voltak, százmilliós értékben fizettek ki feleslegesnek látszó megrendelésekért és munkákért pénzeket, volt, hogy egy milliós pályázatra érkezett borítékot fel sem bontottak, mégis az a pályázat nyert.

Az államtitkár szerint a mostani felfüggesztési döntés után Magyarországnak két hónapja van válaszolni az uniós kritikákra, és ezután dől majd el, hogy mekkora lesz a pénzügyi korrekció mértéke.
Mennyi az annyi?

A mostani hír szerint az EU egy egész operatív programot függesztett fel. Ez lehet a 40 milliárd forint. De ebből csak 14 milliárd volt a kifogásolt Öveges-program, de mivel ez gyanús volt, felfüggesztették az egészet. Az államtitkár szerint viszont még a 14 milliárdból is csak néhány százmillió lehet gyanús.



Forrás: Index

http://www.zoldhirado.hu/a_tanteremfelujitasi_mutyi_miatt_tart_vissza_40_milliard ot_az_eu.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eladták az MKB Bankot, titkolják, kinek - súlyos pletykák t
  2016-03-30 21:14:50, szerda
 
  Vazze, lehet, hogy ezek már az aranyeremre is szemet vetettek...

csak nem az a külföldi "magántőke", ami annál az offshore cégnél landolt , ahol a letelepedési kötvényekért fizetettek 250 000 € / főt ...?! és valahogy a Habony is benne van.....?!
mi meg majd fizethetjük vissza a kötvényeket kamatostól ?!

A közpénz elveszíti közpénz jellegét történet rövid összefoglalása:
Az állam több százmilliárd forintért felvásárolta az MKB-t, majd a veszteséges bankot több százmilliárd közpénz felhasználásával konszolidálta és végül a fidesz maffia offshore cégek közbeiktatásával több százmilliárd forint közpénz felhasználásával megvásárolta. Normális országban ezek a köztörvényes bűnözők teljes vagyonelkobzás mellett már rég a börtönben lennének. Nos fidesz seggnyalók az önök által dicsőített szemetek, akik szemrebbenés nélkül szétrabolják az országot az igazi veszedelmes hazaárulók, .

***************************

Eladták az MKB Bankot, titkolják, kinek - súlyos pletykák terjednek

2016. március 29., kedd, 16:13

Szerző: hvg.hu



Eldőlt, ki veheti meg az államtól az MKB Bankot, de az új tulajdonos kilétét csak később fedi fel a tulajdonosi jogokat gyakorló Magyar Nemzeti Bank (MNB) - írta meg nem nevezett forrásokra hivatkozva a Portfolio. A pletyka szerint az MNB-alapítványok tennék rá a kezüket az MKB-ra, de ezt tagadták a jegybanki vezetők és az alapítványok is.

A múlt héten elfogadtak egy kötelező érvényű vételi ajánlatot az MKB Bank megvásárlására, ezzel eldőlt, ki lesz az állami bank új tulajdonosa - közölte a Portfolio. A portál szerint az új tulajdonos kilétének bejelentésével a jegybank megvárja az Európai Bizottságtól az eladásra kapott június végi határidő lejártát.

Fotó: Horváth Szabolcs

A piacon tartja magát az a pletyka, hogy az MKB-t a jegybank alapítványai szerezhetik meg külföldi magántőkealapokon keresztül - tették hozzá. A Világgazdaságnak viszont Nagy Márton MNB-alelnök és mind a hat, a jegybank által létrehozott alapítvány is tagadta, hogy külföldi magántőkealapon keresztül legkésőbb június végéig az alapítványoké lehet az MKB Bank többsége.

A piacon keringő feltételezés szerint csak elterelés lehetett, hogy a jegybanktörvény módosítása visszamenőleges hatállyal rendelte el az alapítványok gazdálkodási adatainak titkosítását, és ezzel valójában azt szeretnék elkerülni, hogy kiderüljön, az MNB-től kapott pénzeiket olyan külföldi magántőkealapokba teszik, amelyek vételi ajánlatot tettek az MKB-ra. E szándékot az alapítványok a VG-nek határozottan tagadták.

A lap szerint az Európai Bizottság valószínűleg nem is nézné jó szemmel, ha az MNB-alapítványok lennének az MKB tulajdonosai - különösen, hogy felveti az összeférhetetlenséget az, hogy a Pallas Athéné Domus Scientiae Alapítvány kuratóriumának elnöke az MKB elnök-vezérigazgatója, Balog Ádám.



http://hvg.hu/gazdasag/20160329_mkb_bank_eladas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A 20-as évek
  2016-03-30 20:49:37, szerda
 
  A 20-as évek

A XXI. sz. 20-as éveinek legfontosabb eseménye az EU megszűnése lesz.

Az EU mint olyan nem tartható fenn belső feszültségei miatt. A két fő oka ennek: a pénzkiszívás a keleti tagállamokból a nyugati tagállamokba és a közös értékrend hiánya. Ezt erősítik az amerikai és az orosz érdekek is. Mindkét érdeknek csak akkor felel meg az EU, ha az az ő szövetségese, viszont mivel ez nem tudható a jövőre nézve, a kisebbik bajt egy nemlétező vagy széttagolt EU tudja biztosítani.

Mikor kiderült, hogy a centrum nem hajlandó pénzt áldozni a perifériára, világossá vált: vége az egésznek. Sőt, az euróövezet még rosszabbított is a helyzeten: egyes gyengébb centrumállamok is vissza lettek parancsolva a félperifériára, lásd Portugália, Görögország, Spanyolország. Az euróövezet elszegényíti az övezet szegényebb tagjait, onnan pénzt porszívóz át a centrumba, így a szegények ki fognak lépni. A porszívóhatást csak közös gazdaságpolitikával lehetne kivédeni, de ezt meg a centrumállamok nem akarják.
Anglia népszavazása az első lépés lesz idén. S teljesen mindegy a népszavazás eredménye: az mindenképpen gyengíteni fogja az EU-t. Sőt, elmondható, hogy ha Angliában nyer az igen, azaz az EU-ban való bentmaradás, az JOBBAN fogja gyengíteni az EU-t, mint az esetleges nem válasz. Miért? Azért mert az igen ára egy rakás Angliának biztosított kedvezmény lesz, ami csupán precedenst fog adni mindenki másnak hasonló engedmények kikövetelésére. Míg az angol nem tisztább helyzetet tudna eredményezni: hiszen ezzel ki lenne vágva a EU beteg szervezetévől a rákos daganat, a legnagyobb központrontó tényező. Az angol nem adna még pár plusz évet a betegnek, pont ahogy egy sikeres rákműtét is szokta ezt tenni.

Bárhogy is lesz, Németország súlya növekedni fog. S bár Németország mind a mai napig megszállt ország (a II. világháborút lezáró titkos szerződések szerint az USA-nak véjoga van a német kül- és hadügyi politikában), gazdaságilag ma ez egy vezető hatalom, melynek európai hatalmát semmi sem gátolja. Az EU-mag az angol kilépés vagy kvázi-kilépés miatt átváltozik Hitler megálmodott német birodalmává. Ez gond lesz elsősorban Franciaországnak, mely nem fogja vállalni a német csicskás szerepét. A franciák nem fogják sokáig tűrni ezt, így a brit kilépés után jön 10 évvel a francia kilépés is. Franciaország az angol példa alapján kivételeket fog akarni saját maga számára a német túlhatalom ellensúlyozására. Különösen ha sikeresen hatalomra jut a francia antiliberális baloldal - a Nemzeti Front -, de egy hagyományos, liberális kormányzat sem fog másképp cselekedni, legfeljebb csak lassabban teszi ezt majd.

Maradni fog Németország, Ausztria, Hollandia, Luxemburg, s a balti államok, melyek az Oroszország-elleneségük miatt bármit támogatnak, ami nem orosz. Formailag marad még Dánia és Svédország, melyek azonban most sem teljesértékű tagok (szaboltálják az euróövezetbe belépést).

Kelet-Európa - és benne Magyarország - a liberalizmus diktátumjának megszűnésében érdekelt mindenképpen. Ha az EU liberális marad, akkor meg kell szüntetni. Ha remény van viszont az EU népi, antiliberális alapon való átalakítására, akkor igyekezni kell fenntartani, bár valószínűleg ez lehetetlen vállalkozás.

A gazdasági közösség eleve adottság, ez maradni fog EU nélkül is, mert az EU előtt is létezett de facto. Akinek baja van az EU-val, annak sosem ezzel van baja. Ami valószínű:

az eurót sok ország ki fogja vezetni, mert nem fogja megérni neki, s az euróból de facto márka lesz, melyet csak egyes Németországhoz erősebben kötődő államok fognak megtartani,
a politikai intézmények át fognak alakulni laza, államközi fórumokká.

Azaz látványos "holnap vége az EU-nak" dolog nem lesz, hanem ez egy lassú agónia lesz inkább elhúzódva 20-25 éven keresztül. Ez a legvalószínűbb eseménysorozat, de a 20-as években lesz meg az a pont, amikor ez az agónia látványosan és hivatalosan is megindul.


http://bircahang.blog.hu/2016/03/28/a_20-as_evek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ő vagyonosodása miatt fizethet egész Magyarország
  2016-03-30 20:38:23, szerda
 
  hidfo.ru 2016.03.30. 14:01 Belföld

Az ő vagyonosodása miatt fizethet egész Magyarország

Az Európai Unió Bírósága jogerős ítéletet hozott a kormány 2012-ben bevezetett kaszinótörvényével kapcsolatban; az Andrew Vajna által kiszorított vállalkozók százmilliárdos nagyságrendű kártérítésért perelhetik Magyarországot, amit a kormány az adófizetők pénzéből fizetne.

A 24.hu Schreiber István, a Magyar Szerencsejáték Szövetség elnökére hivatkozva azt írja, az Európai Unió Bírósága kifogásolta, hogy a szerencsejáték-piacot érintő új szabályozást nem előzte meg átmeneti időszak, ami lehetővé tette volna az érintett vállalkozók alkalmazkodását az új jogi környezethez. Ennek okán megnyílt az iparágból gyakorlatilag egyik hónapról a másikra eltávolított vállalkozók kártérítési alapja, akik nemsokára százmilliárd forint kártérítést perelhetnek ki a magyar államból.

2012. folyamán a kormány sokszorosára emelte a játékadót, majd októberben egyik napról a másikra vonta vissza a játékgépek engedélyeit. 2013-ban az engedélyeket néhány kiszemelt személynek adta ki, ennek köszönhetően az ország nyolc megmaradt játékkaszinójából öt az amerikai milliárdos Andrew Vajna kezébe került. Schreiber elmondása szerint a Vajna tulajdonában álló kaszinók által termelt többmilliárdos nyereség ismeretlen helyre távozik az országból.

Miközben a kormány néhány tollvonással monopolhelyzetbe hozott egy amerikai milliárdost, a kártérítési perek során megkövetelt akár százmilliárdos összeget az állami költségvetésből fizetné, a magyar adófizetők közvetlen megkárosításával.

Andrew Vajna egy 2015-ös összesítés szerint Magyarország 7. legbefolyásosabb személye, ami igen elgondolkodtató, tekintve, hogy amerikai állampolgárként lett kormánybiztos Magyarországon. Gyöngyösi Márton, az országgyűlés külügyi bizottságának alelnöke szerint továbbra is nemzetbiztonsági kockázatot jelent, hogy a magyar törvényhozás tele van kettős állampolgárokkal, miközben a választóknak nincs joga tudni, hogy az ország vezetői - és befolyását tekintve Andrew Vajna kétségkívül annak mondható - milyen idegen ország irányába tettek hűségesküt.


http://www.hidfo.ru/2016/03/az-o-vagyonosodasa-miatt-fizethet-egesz-magyarorszag/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ocsmány Fidesz-MSZP mutyizás zajlik Budapesten
  2016-03-30 20:34:54, szerda
 
  Ocsmány Fidesz-MSZP mutyizás zajlik Budapesten

2016. március 30. 03:12 - Első Kézből

A Városüzemeltetési Holding Zrt. igazgatósági tagjává nevezik ki Czeglédy Gergőt a Fővárosi Közgyűlés mai ülésén - értesült városházi forrásokból a Nyugati Fény. A tisztség havi 450 ezres jövedelmet jelent a politikusnak, a meglévő bevételein felül.

Czeglédy Gergő jelenleg az MSZP III. kerületi elnöke, korábban ő volt Hagyó Miklós kabinetfőnöke. Czeglédy nevét beütve a Google-be csupa korrupciós ügyekkel foglalkozó cikket találunk:
MSZP-s belharc: ki kérte az ötmilliót?
Végnapjaiban lett bőkezű több munkatársával Hagyó
Eltűnt a vagyon? - Így takarított maga után Hagyó Miklós


fidesz-mszp_mutyi.png

(fotómontázs: Czeglédy Gergő, Molnár Zsolt, Tarlós István, Rogán Antal)

Hagyó Miklós előbb börtönpihenőre ment, majd eltűnt a balfenéken, ám egykori irodavezetője és mindenese, Czeglédy Gergő kibekkelt, és mostanában Molnár Zsolt jobbkezeként tartják számon a szocialista pártban.

(Molnár Zsolt az MSZP egyik legsötétebb figurája. 2002-ben ügyvédként még a Fidesznek dolgozott, Tarlóssal és Rogánnal legendásan jó viszonyt ápol.

A 2014-es választási kampányban az MSZP kampányfőnöke volt. Rogán Antal frissen kipattant ingatlanbotrányát személyesen igyekezett több baloldali médiumnál levenni a napirendről, saját pártjában pedig megtiltotta, hogy tematizálják az ügyet.

Ron Werber, a MSZP kampánytanácsadója másfél héttel a választás előtt szórólapot készített Rogán Antalról, amelyen felhívta volna a nyilvánosság figyelmét Rogán valós vagyoni helyzetére. A fővárosi szocialisták azonban Molnár hatására nem voltak hajlandóan teríteni azt.)

Megy tehát a parasztvakítás: Miközben az MSZP tessék-lássék módon eljátssza az ellenzékit, a színfalak mögött ocsmányul összejátszik a tolvaj Fidesszel. Cserébe megkapja a maga júdáspénzét - jól fizető kamupozíciók formájában, amit persze szintén az adófizetők csengetnek ki.

A Nyugati Fény alapítása óta szívügyének tekinti, hogy leleplezze a minden oldali korrupciót. Hiszünk benne, hogy csak egy tiszta világra érdemes lecserélni a fideszes uralmat. Nem kérjük ugyanezt a gazemberséget pepitában!


http://nyugatifeny.blog.hu/2016/03/30/ocsmany_fidesz-mszp_mutyizas_zajlik_budapes ten
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
és ha elhangzott, akkor az úgy is van
  2016-03-30 20:26:31, szerda
 
  és ha elhangzott, akkor az úgy is van



ahogy a bizottsági vitában tegnap elhangzott, Magyarországon minden kritika ellenére jól működik a fékek és ellensúlyok rendszere

Vas Imre
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A lejáratáshoz elég rezsiszilárdot csak idézni
  2016-03-30 20:23:08, szerda
 
  A lejáratáshoz elég rezsiszilárdot csak idézni
Ahhoz ellenzék sem kell, hogy lejárassák magukat




nem érdekli az ellenzéket sem az oktatás, sem a fák, sem a kórházak, csak az, hogy lejárathassák a kormány

Németh Szilárd
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/47 oldal   Bejegyzések száma: 465 
2016.02 2016. Március 2016.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 465 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2497
  • e Hét: 5599
  • e Hónap: 16710
  • e Év: 170206
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.