Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/15 oldal   Bejegyzések száma: 146 
Sorsok.....
  2017-03-30 11:29:46, csütörtök
 
 



Egy kedves kép, de egyben szomorú is.....
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tükörkép......
  2017-03-30 11:26:20, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zambezi River South Africa......
  2017-03-30 11:23:08, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Arábiai sivatag......
  2017-03-30 11:21:47, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Árvaság.......
  2017-03-30 11:19:03, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-03-29 13:13:54, szerda
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-03-29)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Földiesség hatja át.

Láva - kiszámíthatatlanság, a forróság, a megállíthatlanság

A vulkáni láva a mesteri beavatás jelképe. A láva mindent elpusztít, de ez csak látszat, hiszen néhány év múlva a vulkán oldalán újra élet sarjad, míg egy újabb kitörés nem jön, vagy míg ki nem alszik a tűz. A láva szimbolizálja a, az erőt, a túlerőt, a fennséget. A láva izzik a vulkán járataiban a földkéreg alatt, majd adandó alkalommal szétfeszíti a kőzetet maga felett, és felszínre tör, s mindezt tiszteteletet parancsolóan, ellentmondást nem tűrően teszi. Van benne valami pokoli, ördögi, alvilági, misztikus.

Szerelmi üzenete: A kitörő vulkán a nem várt, hirtelen fellobbanó szerelmet mutatja, akár kapcsolatban, akár párkeresőben vagy. A vad, forró szexről is szólhat.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy ha türelmesen vársz a megfelelő körülményekre, te is olyan robbanásszerűen törhetsz elő, mint a láva.
Gondolkodj el azon, hogy mire is vágysz annyira, amit úgy elnyomtál magadban, mint ahogy a láva fortyog a tűzhányóban.
Üzeni, hogy a hirtelen, túl heves cselekedet mérhetetlen pusztulást okozhat. Ne fojtsd el érzéseidet, mert lávaként törhetnek elő!

Erre is gondolj: ,,És íme a férfiütem, ahogy kiszakad a férfiből a láva" (Latinovits Zoltán) Váratlan események jöhetnek, amire felkészülni sem lehet.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-03-29 11:47:55, szerda
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-03-28)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Napfény hatja át.

Ablak - világra nyitott ember, kifelé fordulás, remény, vágyak

Az ablakon kitekintő még saját belső burkából néz kifelé. Vágyódik a világ irányába. Ennek ellentéte a zártság, az ablakon beleső ,,vojőr", aki külső nézőpontjából a belsőben lejátszódó folyamatokba kíván bepillantani. Asszociál a számítógéped ablakára (windows!) is. A belső és külső világ, valamint a földi lét és a túlvilág közti kapcsolat szimbóluma - a természetfeletti fény bebocsátására szolgáló nyílás. A fény, az isteni üdvösség közvetítője - számos nyelvben azonos szót használnak a fény és az ablak kifejezésére. Az egyén és a külvilág kapcsolatának szimboluma is. Jelenti az ismeretlenbe való utat, és a halált. Függönye a valóság leplezése, a belül zajó folyamatok megóvása, az ablakba tett virág pedig jó benyomás keltésének eszköze.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek és párkeresőknek egyaránt őszinteségre, tisztaságra, világosságra épülő, egyenrangú kapcsolatot - vagy annak esélyét - mutatja. Szól a vágyak beteljesüléséről is.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy szimbolikus ablakunk kinyitása csak rajtunk múlik, tőlünk függ, mennyi fényt engedünk be, mennyire zárkózunk magunkba, mennyire veszünk részt a külvilág dolgaiban.
Vizsgáld meg mennyire voltál nyitott hozzád közeledő impulzusokra. Hogyan reagálsz, ha új ismerettel közelednek feléd?
Az ablak üzeni a lét megismerhetetlenségét is.

Erre is gondolj: Windows :) ,,Ablakomba, ablakomba besütött a holdvilág" énekeld a népdalt, ha ismered! Az ablakon át bejöhet a kozmosz. A Remény kártyája a cigánykártyában.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-03-27 14:39:48, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-03-27)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Csínytevés hatja át.

7 - Hét - Titok, varázslat, intuíció, tudatalatti

A mágia és a misztika, a hermetikusok és a táltosok szent száma egyaránt ez. A mozgás dinamikáját hordozza, most, ebben az életszakaszban nem lehet megállni! A legteljesebb boldogság jelképe. A hetes jelezhet misztikus tudást. Spirituális felismerés lehetőségét hordozza. A lelkünkből fakadó dolgokat hozza felszínre - a vágyak megvalósításáról szól. Ha hetedikén kapod meg, akkor ma alkoss valami különlegeset, jósoltass magadnak, vagy végezz valamilyen rituálét. Ha hetedikén kapod ezt a kártyát, hatása fewww.harmonet.hu/josdalerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A Bibliában a hetedik szentség a házasság, tehát erre is utalhat ez a kártya. Gyerekcsináló nap.

Ezt mondja neked:
A varázslatos praktikák, a mágikus mesterkedések, a beavató gyakorlatok napját jelenti. Nézd meg, hol áll a Hold a holdnaptáron, s a teliholdas vagy újholdas éjszakán a hatás tovább erősödik.
A gyerekekkel kapcsolatos teendőkről, gyermekvállalásról, gyermeki énünk felfedezéséről is szólhat.
Sikert hozhat, olyan sikert, amire születtél, s nem amire akaratoddal vágyódsz; a karmád érvényesül, ne szegülj ellene!

Erre is gondolj: A Neptunusz uralma alatt áll. A tarotban a Diadalszekér. A legmisztikusabb szám: a 7 vezér, a világ teremtésének 7 napja, 7 fejű sárkány, hétfátyoltánc stb. (Keress még dolgokat a világból, melyből 7 van!)



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-03-27 14:36:42, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-03-26)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Következetesség hatja át.

6 - Hat - Felsőbbrendű kommunikáció

A szeretet, a szépség, a házasság, a családi élet, a művészetek, de az érzelmi befolyások száma is ez. A prédikátorok - például Jézus - száma. Tökéletes szám, vagyis összeadandói és szorzói is egyeznek. A választás, a dilemmák, a megkísértés száma. A ragaszkodás nélküli szeretet és a bölcsesség uralja. Üzenet ez a kártya a bölcsesség, a belső és külső szépség megtalálására. Ha hatodikán kapod ezt a kártyát, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A szerelmi vallomás napja. Ha valakinek már régóta meg akarod mondani, hogy szereted, itt az idő!

Ezt mondja neked:
Amit ma kimondasz, többszörös erővel bír, sikerre visz. Jól használhatod a szavakat, időben, helyzetben egyaránt.
Írj ma fontos leveleket, feljegyzéseket vagy blogot, alkoss valami újat.
A mai döntéseid sokkal jobbak, erőteljesebbek, ugyanakkor hosszabb ívűek, mint egyébkor - ne halogasd a fontos döntéseket, itt az idő!

Erre is gondolj: A Vénusz uralja, lapja a Szeretők (Válaszút), cigánykártyában a váratlan öröm lapja. Pecsétje a Dávid csillag - a két egymásba fordított háromszög.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jótevés.......
  2017-03-27 13:23:38, hétfő
 
  VUJITY TVRTKO JÓT TETT EGY IDŐS BÁCSIVAL, ÁM AMIT A BÁCSI EZUTÁN TETT, SZÍVEN ÜTÖTTE ŐT!

A közkedvelt tv-s személyiségről sokan tudják, hogy mekkora szíve van! Segít, ahol tud.. Ezúttal viszont olyan dolgot látott, ami még őt is meglepte!

Vujity Tvrtko a közelmúltban ezt a szívmelengető történetet tette közzé a Facebook oldalán:

,,Nem árulom el a nevét. Házunk előtt találkoztunk, a lépcsőn ült. Ruhája tépett volt, haja kócos, tekintete mély érzelmet és értelmet tükrözött. 70 év körüli nagyon sovány bácsi volt, kezében piros sapkát szorongatott. Mereven nézett maga elé.
-Éhes? - kérdeztem tőle.
-Igen, nagyon - felelte.
-Várjon egy picit - mondtam, majd beszaladtam a közeli kisboltba.
Szalámit, sajtot, kenyeret vettem, s hozzá egy üveg ásványvizet. Így mentem vissza hozzá. Odaadtam neki. Nagyon szépen, kedves szavakkal és szép szemeivel köszönte meg. Nyugodt szívvel mentem haza. Fáradt voltam. Lezuhanyoztam, készítettem magamnak egy meleg teát. Kiálltam az erkélyre. Ráláttam az utcára. Földbegyökerezett a lábam.
Az idős ember a szemben lévő bolt kirakataata előtt térdelt egy asszony előtt. A kövön fekvő asszony fejét fogta és itatta a vízzel, amit az előbb vittem neki. Majd letört egy darabot a kenyérből és szalámit tett rá. Apró, óvatos mozdulatokkal etette a hajléktalan asszonyt.
Két percen belül ott voltam velük. Kérdeztem, hogy hívjak-e orvost. Mondták nem kell. Beszélgetni kezdtünk. Kértem, hogy folytassuk nálunk. Az idős bácsival együtt támogattuk fel az emeletre a nénit. Az ételtől és víztől erőre kapott, mondta.
Lakásom ajtajában kisfiaim vártak. Nem kérdeztek semmit. Egyikük széket hozott, a másik szó nélkül nyitotta a hűtőt.
-Hagyd kisfiam- szóltam rá, s ő már hozta is az ételrendelő lapot.
Törülközőt vettem elő, a fürdőszobába kísértem a nénit. Tiszta pólót készítettem neki, a fiam pólóját. Gyermekem szólt:
-Ne azt apa, az túl pici, hozok egy nagyobbat. Éppen jó volt rá. Közben telefonon levest rendeltünk. Kértem, hogy meleg legyen. Az lett, mind az öt adag. Amíg a bácsi is megfürdött, fiaim terítettek. Aztán együtt vacsoráztunk.
A néni és a bácsi az utcán találkoztak. A bácsinak meghalt a felesége és a fia. A néni semmit nem tud azokról, akiket megszült, s felnevelt. Mindkettejüknél voltak fényképek. A bácsi első képén autó mellett áll a család, a másikon Karácsonyt ünnepel, egy harmadikon a Balatonnál kirándul.
A néninél csak egy fénykép volt. A gyermekei képe. Azt meséli, 10 éve feléje sem néztek. Az idős ember mérnök volt, gyermeke, majd felesége halála után csúszott meg az élete.
A néni iskolai konyhán dolgozott. Férjét alkoholizmusban vesztette el, miután a férj már elitta mindenüket.
Most ketten együtt keresik a napi betevőre valót. Jobb sorsra érdemes emberek. Búcsúzóul adni szerettem volna nekik egy kis pénzt. Egyikük sem fogadta el. Amikor kiléptek az ajtón, a bácsi megfordult és annyit mondott:
-Vigyázzon a családjára. És köszönöm az ételt, amit adott, köszönöm a vizet, köszönöm, hogy lezuhanyozhattam és meleg levest adtak nekem. Mindent, tényleg mindent megköszönt, egyenként.
Elindultak, lefelé a lépcsőn. Alul álltak már, amikor az idős asszony fordult meg:
-Én is köszönöm. És azt is, hogy megmutathattam a gyermekeim fényképét...
Éjszaka összeölelkezve aludtam a sajátjaimmal. Reggel ébredés után közösen mondták:
-Apa, hívjuk meg őket ma is. Olyan aranyosak voltak.
Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre, amíg csak lehet, Barátaim!

Barátsággal: Vujity Tvrtko





Sajnálom, hogy egy ilyen embert el kellett űzni M.O.-ról !

A Demcsák Zsuzsát kellene egyszer lapátra tenni !!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/15 oldal   Bejegyzések száma: 146 
2017.02 2017. Március 2017.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 146 db bejegyzés
e év: 2357 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 102
  • e Hét: 4502
  • e Hónap: 18588
  • e Év: 71146
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.