Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/34 oldal   Bejegyzések száma: 332 
“Határozott véleményem, ha leváltják ezt a kormányt,
  2018-03-31 11:03:14, szombat
 
 
“Határozott véleményem, ha leváltják ezt a kormányt, a mostaninál minden jobb lehet."

Deák JuditSzerző: Deák Judit

Deák Judit és Kovács Zoltán, az Élet és Irodalom főszerkesztője


Emberi beszélgetés Kovács Zoltánnal az Élet és Irodalom főszerkesztőjével, aki nem fél kimondani őszinte véleményét a Fideszről. Szeretettel köszöntelek.
- Hogyan látod, az emberek ma mennyire akarnak tájékozódni, tisztán látni?

- Szeretnének tisztán látni, csak a tisztánlátás útjában áll egy olyan kormány, amelyik nyolc éve itt pöffeszkedik és módszeresen tompítja az emberek érdeklődését. Utoljára ilyen egyébként a Kádár rendszerben volt. Megkapta a maga virslijét mindenki, meg a Trabantot és utána befogták a szájukat. Most a Fidesz műveli ugyanezt, közömbössé teszi a társadalom nagy részét. Arra törekszenek, hogy az emberek érezzék, itt minden megváltoztathatatlan, ne csináljon senki semmit, mert nem érdemes. Kádár János legjobb tanítványai. Ezt egészen a mostani kampány végéig művelték, és úgy látszott, hogy elég lesz. Viszont kaptak egy nagy pofont Hódmezővásárhelyen és ettől a belealtatásos kommunikáció megtört.

- Erőlködés, megtévesztés és félrevezetés van a Fidesz kampányában?

- Az egész kormánytevékenység arra épül, hogy mindjárt jönnek a migránsok. Hogy nyomás van a déli határon, de akkor is, ha mondjuk Gulyás Gergely és Németh Szilárd mögött a túloldalon két legyengült migráns ácsorog. A kerítés blöff, vicc-kategória. Kormányszintű igény mutatkozik arra, hogy az embereket ne érdekelje semmi. A Gyurcsány- és a Medgyessy-kormány idején nem volt ilyen törekvés! Egyáltalán nem akartak olyat, hogy az emberek ne foglalkozzanak a körülöttük levő világgal, politikával. A Fidesz az első ilyen kormány és ordenáré az egész.

Deák Judit és Kovács Zoltán, az Élet és Irodalom főszerkesztője
Deák Judit és Kovács Zoltán, az Élet és Irodalom főszerkesztője
- Feladatodnak érzed segíteni a gondolkodást?

- Harmincöt éve újságíró vagyok. Nyilvánvalóan remélem, hogy amit csinálok, arra odafigyelnek, persze ez minden munkaterületen igaz, a nyilvánosságban dolgozóknál különösen. Az Élet és Irodalomnak a mai, meglehetősen reflektálatlan és közömbös világban is van jelentős olvasótábora.

- Miből tartjátok el az újságot?

- A lapeladásból és az internetes olvasóinkból, akik száma hozzávetőleg hatvanezerre tehető. Nem az eladott példány, természetesen, hanem a lapot rendszeresen olvasók száma. Hirdetésekből adódó bevétel, sajnos kevés. Ebben a központosított világban sokszor a hirdetni szándékozók is meggondolják, mert félnek.

- Kicsit utazás vissza az időben, nem érzed?

- Ezek az emberek, élén a kormányfővel, gyávák, félrevezetőek, korruptak, a fele még tehetségtelen is ráadásul. Magyarországnak remek lehetősége van nemsokára megszabadulni ettől.

- A szabad vélemény hogyan áll ma Magyarországon? Van még olyan?

- Az európai civilizációs kultúrkörbe tartozik, hogy az emberek azt mondanak, amit gondolnak. Nálunk a problémát az őrült pénzből fenntartott közszolgálat, a gyakorlatilag pártszolgálatos rádió és televízió jelenti. Vannak még független, önállóan gondolkodó műhelyek, ilyen például az Élet és Irodalom, vagy a Magyar Narancs, plusz több internetes portál. Kis szigetek ezek. Jöttek nyolc éve és mára teljesen lezüllesztették, szétbarmolták az országot. Fogalmazhatnék finomabban, de ez az igazság.

- Láttál az elmúlt években érdemi újításokat?

- Az elmúlt nyolc évben nyilván voltak pozitív dolgok, de a legfontosabb: az ország strukturális átalakítása elmaradt. Ez nagy baj, mert minden lehetőség adott volt. A politikai felhatalmazás a kétharmaddal, a rengeteg beáramló pénz, és a külgazdasági helyzet is kedvező volt. Nem történt ezügyben semmi. A reform nem azt jelenti, amit napjainkban a kormány produkál, hogy kiglancolunk egy kórházat, és harsogó sajtótájékoztatót hirdetünk. A reform azt jelenti, hogy egy ágazat finanszírozását hosszú távra, fenntartható jelleggel, oldják meg. Egy felújított kórházat átadhat tíz fafej, hogy lám megcsináltuk, de valójában nem csináltak semmit. Akkor tettek volna valamit, ha a magyar egészségügy egészének működése stabil lenne. Az reform. A többi csak glancolgatás, fényezgetés. Jött Orbán, rengeteg pénzel gazdálkodhatott és mit csinált? Felépített negyven stadiont, amiket egyébként nem lehet majd fenntartani sem. És természetesen, ahol nagy pénzek jönnek, a korrupció lehetősége is bővül. Az az ember, aki nyolc éve a korrupció megszüntetését ígérte, ma természetesnek veszi, hogy van korrupció.

- Hogyan érzed most, április 8-án a választás megoldás lehet, vagy kezdet?

- Minden választás hordoz magában megoldási lehetőséget. A jelenlegi választási rendszerről sokszor elhangzott, hogy igazságtalan. Ebben sok igazság van, de szerintem elsősorban a kormánypárti kommunikáció túlsúlya, a pártpropagandára költött állami pénzek tömkelege miatt rossz. Ha elmennek a polgárok választani, az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja. Ebben - még - nem korlátozzák az embereket. Nem akarom tényleg mindig Hódmezővásárhelyt példaként felhozni, de mégiscsak jelent valamit.

- Mi az, amivel elérhetjük szűkre szabott lehetőségek mellett a választókat?

- Az emberek, amikor bemennek egy kórházba és azt látják, hogy a betegek a folyosói kövezeten fekszenek, már nem kell sajtó. Ez a látvány felér az óriásplakátokkal.

- Mit gondolsz, ha nyer újra Magyarország, - fogalmazzunk így - és feltesszük a Fideszt a kisvasútjára, mi marad utánuk? Mire ébredünk másnap?

- Határozott véleményem, ha leváltjuk ezt a kormányt, a mostaninál minden jobb lehet. Mint egy sebet, meg kell tisztítani az országot, amíg van erre lehetőség. Nyilvánvaló, hogy hatalmas káosz vár ránk, de abból lehet valami. Elég az is, ha a Fidesz nem szerzi meg a mandátumok felét. Neki a kisebbségi kormányzás akkora bukás, hogy nem tudná kiheverni belátható ideig.

- Végezetül, mi a teendőnk most?

- El kell menni szavazni! Nem a Fideszre, hiszen ők bemutatták, hogy nem tesznek semmit Magyarország progressziójához. A Euró övezethez mindenképp csatlakozni kellene, mert jöhet egy új válság és a közös pénz bizonyos biztonságot jelenthet. Ez Euró ráadásul nem csak pénznem, hanem egy tiszta értékrend alapja. Szóval, április nyolcadikán tessék felöltözni és elmenni szavazni! Ne a korrupt félműveletlen bandára, akik semmit nem tisztelnek! Jellemző, hogy meghalt két szinte még gyermekkorú ember Szlovákiában. Kiment Orbán, és bejelentette, hogy ez is Soros műve, most is ő irányítja a szálakat. Normális? Két fiatal élete véget ért és ezt mondja? Neki ezt jelenti? Pillanatnyilag ilyen miniszterelnökünk van!


https://zarojel.hu/hatarozott-velemenyem-ha-levaltjak-ezt-a-kormanyt-a-mostaninal -minden-jobb-lehet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
7 kínzó kérdés a kormányváltásról és az azutánról
  2018-03-31 10:47:00, szombat
 
  2018.03.26.

7 kínzó kérdés a kormányváltásról és az azutánról

Szárnyathy Géza

Miközben mindenki nézi ezerrel a saját körzetét, és várja, hogy még egy ellenzéki jelölt lehúzza magát a listáról, illetve megy a latolgatás, hogy ki kivel miért igen és ki kivel miért nem, egy sor más kérdés is felbukkan. Némelyik még a választásról, némelyik az azt követő lehetőségekről. Hogy van-e egyáltaán értelme bárminek is.

1. Miért nem fog össze az MSZP-P (ilyen idióta csapatnév se lesz egyik ideig, az is biztos) a Jobbikkal akkora nagy lelkesedéssel?

Ez viszonylag egyszerű. Nem, nem a kisebbségek lelkivilága miatt. Ennyire azért nem atom arcok a szocik. Ha kockás abrosz mellett összeülnének és egy kis iskolai Magyarországtérképre felszurkálnák a piros és a fehér színű rajzszögeiket, hogy ki hol induljon és hol lépjen vissza, majd ehhez hozzáadnánk a várható listás szavazatokat, kiderülne, hogy a legnagyobb frakció ellenzéki győzelem esetén a Jobbik lenne. És akarja Karigeri, hogy helyette Vona Gábor legyen a miniszterelnök? Nem akarja. Akarja bárki is Vona Gáboron és hívein kívül, hogy Vona Gábor legyen a miniszterelnök? Nem akarja. Úgyhogy inkább ilyen kis tessék-lássék módon megy az egyezkedés: ahol az utolsó piros színű ikszet Grósz Károlyra tették, ott inkább jöjjön a Jobbik, semmint a Fidesz, de ahol ki-ki a meccs, ott nem engednek. Az alkérdésre, hogy az LMP miért gátja minden egyeztetésnek, nem tudjuk a választ.

2. Miért nem fog össze a Jobbik akkor az MSZP-P-vel?

Nem tudjuk. A Jobbik akkor járna el igazán taktikusan, ha mindenhol a koordinált jelöltállítást erőltetné, ekkor tudná a legnagyobb szeletet kihasítani a tortából. Talán fosnak, hogy végképp elveszítik keményvonalas irányultságukat, hogy riadt hungaristák keresik majd a helyüket április 9-én, mert a meleg anyaöl már nem nyújt védelmet? Vagy csak ennyire elvhűek? Ki tudja.

3. Mi lesz, ha tényleg a Jobbik adhat miniszterelnököt?

Semmi. Valószínűleg nem lesz kormány. A Jobbik nem fog belemenni abba, hogy bár ők lettek a legnagyobb frakció, más párt adja a miniszterelnököt - miért is mennének ebbe bele. Más pártok nem fognak koalícióra lépni a Jobbikkal, márpedig ez azért szükséges lenne, nem reális, hogy a Jobbik egyedül többséget szerezzen. Ha bárki is koalícióra lépne a Jobbikkal, az politikai öngyilkosság lenne, az a párt azonnal kiradírozná magát a következő választáson az esélyesek közül. A Fidesz mint koalíciós partner is kiesik, főleg, ha Orbán Viktor marad a pártban a góré, de ez a verzió a Jobbik számára is halálos lenne.

4. Jézusom, és mi lesz, ha nem lesz kormány?

Káosz. De ez nem feltétlenül baj. Ha körbenézünk Európában, Magyarország a kevesek közé tartozik azzal a fegyelmezett hozzáállással, hogy csak négyévente vannak választások és kormányváltások - volt ugyan menet közben is miniszterelnökcsere, de ezek nem voltak komoly váltások, inkább afféle Zenebohócként kapta elő az aktuális kormányzó párt Van mááásik! felkiáltással az új miniszterelnököt. Szóval Magyarország is kibírna egy kis káoszt, egy kis kormányzatlanságot. Hadd hulljon szanaszét a picsába minden, és egy év üresjárat után a maradék indulhatna egy új választáson. Addigra eltűnnének a Fidesz-szarháziak és a büdöskomcsik, tutira nem lenne olyan tag, aki szénné égette magát az előző ciklusokban, mégis bepofátlankodna a Parlamentbe.

5. És mi lesz, ha nagykoalíció kell a nagy kérdésekhez?

Nem kell nagykoalíció. Szóba jöhet, hogy a Fideszen és a Jobbikon kívül az összes frakció és a független képviselők alakítanak kormányt - ha így összejön a sima többség. Nagy illúzióink azért ne legyenek, mert ez is közel működésképtelen kormány lenne. De akkor sincs gáz, lásd a 4. pontot. Ez a csapat ugyanakkor első körben nekiállhatna annak, amiben - legalábbis eddig úgy tűnik - minden párt egyetért. Új választási törvényt írni, olyat, amelyet most tét nélkül, normálisan kialakított körzetekkel és igazságosabb szabályokkal könnyedén össze lehetne rakni. Ezt elvileg a Fideszen kívül minden frakció támogathatná, függetlenül attól, hogy kormánytag vagy sem - jó reggelt, ez a többpártrendszer. Hasonlóképpen le lehetne állítani Paks2-t, kérdőre lehetne vonni Polt Pétert, fel lehet állítani a korrupciós ügyészséget satöbbi. Ha ez megvolt és nem megy a kormányzás, akkor jöhet az új választás immár az új szabályok szerint.

6. De ráérünk?

Rá. Az uniós pénzek már le vannak osztva, vagyis támogatás nem marad a fiókban. A nagyon fontos területeken el lehet kezdeni a kármentést - iskolák önállóságának visszaadása. Az érintettek bevonásával el lehet kezdeni a hosszabb távú feladatokat - nyugdíj, egészségügy, önkormányzatok finanszírozása -, ezeket úgysem lehet egy év, sőt egy ciklus alatt sem megoldani. A gazdaság el fog gurulni bármilyen kormányzati szarakodás nélkül is, meg fogja várni a politikusokat, sőt, jót is fog tenni egy kis visszavonulás.

7. Akkor már csak jobb jöhet?

Hát az kurvaélet.



http://mentalisdeficit.blog.hu/2018/03/26/7_kinzo_kerdes_a_valasztasokrol_es_az_a zutanrol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megkérdeztünk 150 bevándorlót, hogy minek akarnak Magyarors
  2018-03-30 23:09:16, péntek
 
  Megkérdeztünk 150 bevándorlót, hogy minek akarnak Magyarországra jönni. Kinevettek minket, és EZT mondták hazánkról


Dorah Nagy 10:23

Most a csapból is bevándorlók folynak, és hogy a hazánkat meg kell óvni azzal, hogy a fideszre szavazunk, mert ha nem így teszünk, akkor hazánkból bevándorló ország lesz. Vette egy csapat újságíró a fáradtságot, elutazott olyan helyekre, ahol rengeteg a bevándorló, akik országokat átszelve haladnak valamerre egy jobb élet reményében, vagy gazdasági bevándorlóként egy helyre ahol menekültként megélhetnek a semmittevéssel.

Megkérdeztek hát 150 bevándorlót, hogy miért akarnak ők Magyarországra jönni, és a válaszukon ledöbbentek.



Ugwuvevelle- dél afrikai bevándorló : " Mi kizárólag olyan országba akarunk menni, ahol legalább havonta 2 ezer eurót kapunk,van egy kis térképünk, és a ti hazátokat piros x-el jelöltük be, messze elkerüli akinek van egy kis esze. Nálatok a mi fajtánkat bezárják, és táborokba gyűjtik. Nem hogy pénzt, de élelmet is aligha kapunk. Senki nem akar Magyarországra menni, mert egy szegény, lemaradt ország."


Abdulg: " Nem akarunk oda menni, mert szegénység van, és nincs segély. Németországba tartunk, és ott is akarunk élni, mert a saját országunkban háború zajlik, és élni szeretnénk "

Mind a 150 ember hasonló állásponto volt, mindenki egy szebb jövőért tart valamelyik fejlett országba, de senki, ismétlem senki nem mondta, hogy ő a mi hazánkban akar nőket erőszakolni, vagy utcán verekedni, vagy egyéb dolgot művelni. Ebből az következik, hogy a migránsok messze elkerülik Magyarországot, és semmi céljuk nálunk.

Osszátok meg, hogy más is lássa, nem kell félni, nem fognak idejönni, mert itt nem kapnak annyi pénzt, mint a szomszédunkban Németországban.


http://www.otpercpiheno.hu/2018/03/megkerdeztunk-150-bevandorlot-hogy.html?m=1
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hazaáruló férgek, állampolgárság megvonása, halálbüntetés
  2018-03-30 22:07:54, péntek
 
  Hazaáruló férgek, állampolgárság megvonása, halálbüntetés
Molnár Bálint | Ma | 7:03

Bizony, már csak kilencet kell aludni, ameddig fogalmam sincs, mi fog történni, de valaminek nagyon kellene, mert ebben az idegállapotban már nem sokáig húzza ez az ország. Mielőtt a tegnapi nap legnagyobb álbréking hírével foglalkoznék néhány sor erejéig, még iderakom, hogy bár a Lázár-Setét vonalon kibontakozó cigányozást nem tartottuk szükségesnek külön kommentálni, azt láttam, hogy egyesek megtalálták a köpködnivalót a cigányjogi aktivista mondanivalójában, konkrétan ezt a mondatot:

Hogy jön ön ahhoz, hogy a bevándorlókkal egy lapon emlegesse a cigány embereket?!

Szerintem annyiban feltétlenül igazuk van a politikailag korrektség jegyében szörnyűlködőknek, hogy józan eszét még el nem veszített ember szerint a bevándorló önmagában kurvára nem szitokszó, nem pejoratív kategória. És hogy aki erre hivatkozva kéri ki magának, az inkább maradjon csendben. Csakhogy drága értelmiségi megmondóemberek! Baromira nem ez az első eset, hogy az erkölcstelenség kormánya a 800 ezer, nem tegnap óta itt élő cigánnyal takarózik éppen aszerint, hogy aznap mi a bűnbanda érdeke, és ki a közönség, akinek muzsikálnak. Ha az tűnik kifizetődőnek, akkor a cigányokat hergelik azzal, hogy a bevándorlók (értsd: terroristák, dologtalan erőszakolók, idegen kultúrájú bajkeverők, sötétbőrű gyilkosok) miatt elsősorban ők fognak szívni, nem lesz munkájuk és mindmeghalnak. Más napokon a cigányság integrációjára fordított pénzek szétlopását kenik el azzal, hogy valójában a cigányok tiszteséges, becsületes, nagyon is sikeresen integrált emberek, és cigányozni gazemberség, és kurvára nem kéne ezt csinálni, pláne nem a kormányt támadni a cigányság körében elért fényes sikerekért. És megint máskor, a választási kampány hevében egyenesen a cigányokkal riogatják a híveiket, mert lám, ezek is pont olyan veszélyes, semmirekellő, integrálhatatlan vadhajtásai a társadalomnak, mint azok, akiknek az invázióját csak Orbán Viktor képes megállítani. Egy cigányjogi aktivistán számon kérni ezt a mondatot, nem több eltartott kisujjú álszenteskedésnél. Itt szerintem a cigányságra propaganda eszközként tekintő, veszélyes és káros kormányzati köpönyegforgatás a probléma, és nem kellene mellékvágányra terelni az egész dolgot azzal, hogy Setét Jenő sem különbözik semmiben attól a Lázártól, akinek szemrehányást tett a büdöstalpú, gennyes cigányozásért. Köszönöm a megértést.

Úgy vélem, ha valaki érdemben szörnyűlködni akar, annak sokkal érdemesebb például a Kiss-Rigó László nevű kormánybarát főhergelő, mellékállásban katolikus püspök húsvéti, vagy nem húsvéti interjúját elolvasni. Aki nem kevesebbet állít, mint hogy most ölik meg Európát, és bennünket, keresztényeket is!!!! Ha van aljas uszítás (túl azon, hogy Orbán egyetlen választási üzenetét már csak kétbites internetes trollok szintjén képes közvetíteni), akkor az feltétlenül a fideszes egyházi ember sorok között sorosozó, az európai keresztényeket ostorozó megszólalása.

Az amúgy miért nem zavarja az ellenzéket kerítésbontással, mecsetek felépítésével rágalmazó állampártot és szurkolóit, hogy Orbán ügyvédjének, az alamizsna tojásokról, tejről és húsvéti sonkáról elhíresült Bajkai István nevű VII. kerületi alpolgármesternek az előterjesztésére a Fidesz 2016-ban megszavazott egy muszlim imatermet az Erzsébetvárosban? Engem például nem zavar, mert én nem leszek ettől se több, se kevesebb, az én gyökereimet nem fenyegeti az, ha másoknak van imatermük, de a megélhetési uszítóknak hogy nem sül le a bőr a pofájukról. Költőinek szántam, tökmindegy.

És akkor a tegnapi gigabrékingről is ejtsünk pár szót, miszerint másodfokon jogellenesnek nyilvánította a Nemzeti Választási Bizottság Orbán Viktor óvodai akcióját. Konkrétan azt, amikor Komárom-Esztergom megye 3-as választókerületében Czuninyé Bertalan Judit kampányában tök spontán módon beugrottak a dadi óvodába. Aztán a nagy fennforgásban a látogatásról készült videót rögtön fel is tolták Orbán Facebook-oldalára. Anélkül, hogy a gyerekek szüleitől engedélyt kértek volna. Bár a helyi választási bizottságot egyáltalán nem érdekelte az ellenzéki pártok által benyújtott kifogás, az NVB elé került ügyben a testület 13 igen - 7 nem arányban kimondta, hogy Orbán és Czunyiné szabályt sértett azzal, hogy kampánytevékenységet folytattak az óvodások körében. A politikusokat ezen kívül fejenként 345 ezer forintos bírság megfizetésére és az eseményről készült videók közösségi oldalakról való törlésére kötelezték, továbbá eltiltották őket a további jogsértéstől. Hát tényleg, meg vagyok hatódva. Könnyekig. Főhet a feje Anikó asszonynak, hogy mi lesz, ha annak bizonyos nyomorúságos 700 ezres közös megtakarításnak a fele elmegy a bírságnak a kifizetésére. Najó, hagyjuk a hülyeséget. Szóval igen, és akkor? A hívek már elolvadtak több egymást követő hullámban az emberarcú gyereksimogató nagyszerű gesztusától, már a lábai elé borultak, hogy micsoda igazi, hús-vér ember ő, az NVB pedig a kampány finisében próbál úgy tenni, mintha ez itt valóban mindig is jogállam lett volna, ahol Orbánnak is fizetnie kell a bűneiért. Tudom, most jön majd valaki és a szememre hányja, hogy a büdös libsiknek semmi nem jó, és valószínűleg igaza is lesz, csak hát oly régóta folyik a lábbal tiprása itt mindennek, ami normális, hogy már csak az ilyen rezignált legyintésre fussa. És ez akkor is így lenne, ha a jogkövető miniszterelnök tegnap Fonyódon nem huszárnak öltöztetett gyerekekkel parolázott volna és a vonatkozó videót nem tolta volna megint bele az arcunkba.

Ha ezen túlvagyunk, akkor csak megemlítem, mert nyilván a keresztény Európa legyilkolása mellett nem téma, hogy a magyar egészségügyi rendszer is tovább szedi áldozatait. Valószínűleg megint nem tévedett senki, ám a Honvédkórház mégis újra a reflektorok fényében tündököl. Vérmérgezés gyanújával küldött be a Honvédkórház sürgősségi osztályára egy 79 éves beteget egy budapesti háziorvos, de az asszonyt hazaküldték. Amikor másodszor is visszakerült a kórházba, már nem tudtak segíteni rajta. Az esetről beszámoló RTL Híradó kereste az ügyben a Honvédkórházat, de nem válaszoltak a kérdéseikre. Sebaj. Ez is van annyira jelentéktelen, mint annak az agyvérzéses betegnek a története, akit papucsban, köntösben hagyott az út szélén a betegszállító. Ott legalább elhangzott egy senkit nem vigasztaló: sajnáljuk.

Mielőtt túlcsordulnék, térjünk vissza a munkahelyét bojkottáló Németh Szilárdra, aki pártutasításra nem hajlandó bejárni a munkahelyére, a parlament nemzetbiztonsági bizottságába, ám cserébe bárhol szívesen haknizik, ahol uszítani kell. Tegnap a frusztrált fideszesek fellegvárának számító Angyalföldön mérgezte a híveit. Nem sorolom fel az unásig ismételt paneleket, amiket minden pártkatonának el kell szavalnia, mindössze arra utalnék, hogy mivel csak rajongók voltak jelen, kérdezni is lehetett. Szerintem az ország mentális állapotát tökéletesen szemlélteti az alábbi pár sor (via Index):

Egy úr (...) arra volt kíváncsi, hogy

megtörténik-e az ellenzékiek, vagyis ,,a hazaáruló politikus férgek felelősségre vonása, ha nyerünk".

A férfi a halálbüntetést is megfelelőnek tartaná, ,,bár sajnos a halálbüntetést elutasítja az EU", de ,,az állampolgárság megvonásán esetleg gondolkodik-e a Fidesz?" - szólt a kérdés, amely a legnagyobb tapsot kapta a teremben.

Hát itt tartunk. Innen kell majd felállni. Ember legyen a talpán, aki ebből a bűzös mocsárból kivakarja ezt az országot. Elviselhető napokat mindenkinek, boldog nyulat és mindent!


https://kolozsvaros.com/rovidek/hazaarulo-fergek-allampolgarsag-megvonasa-halalbu ntetes/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Soros-alapítványtól a Soros-tervig
  2018-03-30 22:05:15, péntek
 
 
A Soros-alapítványtól a Soros-tervig

Pethő Tibor

2018. március 30., péntek 06:32, frissítve: péntek 10:27


1988

Az a politikai rendszer, amely nem hajlandó tárgyalni, amely nem hajlandó a társadalom megszerveződő erőivel tárgyalni, az csak önmagának tehet szemrehányást később, amikor rálőnek. [...] Elzárkóznak a párbeszéd elől, lehetetlenné teszik, hogy azokat az indulatokat, amelyek fölgyülemlenek ebben a társadalomban, normális civil polgár módjára szerveződve levezessük. (Orbán Viktor)



1989

- Miből él?
- A Soros Alapítványtól havi tízezer forintos ösztöndíjat kapok, ehhez jön még a Századvég Kft.-től havonta öt-tízezer forint szerkesztői honorárium. (A HVG interjúja Orbán Viktorral)
Magyar Nemzet hírlevél
Legizgalmasabb cikkeink naponta egyszer az ön e-mail-fiókjában!

A feliratkozással beleegyezik abba, hogy a Magyar Nemzettől hírlevelet vagy cikkeinkről szóló üzenetet kapjon postafiókjába. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

1990

Szabad választásokra készülünk, de közben a kormányzó pártnak továbbra is tulajdonában vannak a megyei napilapok, amelyeket nem hajlandó visszaadni. (Orbán Viktor)

1991

A vállalkozó a saját pénzét teszi kockára, és a saját kockázatának felelősségét viseli. Egy honatya nem a saját pénzét, hanem az adófizetők pénzét, a köz pénzét teszi kockára, és a köz kockázatára játszik, nem pedig a sajátjára - mint egy vállalkozó. [...] Megítélésünk szerint egy becsületes honatya a köz pénzével be nem látható kockázatra nem vállalkozhat. (Orbán Viktor)

1992

A költségvetés oktatási előirányzatainak növekedése elmarad az infláció ütemétől, következésképpen az egy tanulóra jutó összeg valójában csökkenni fog. A helyzetet súlyosbítja az önkormányzatok forrásainak megkurtítása. (Orbán Viktor)

1993

A liberalizmus alapértéke a tolerancia, a türelem, a másság elviselésének képessége, amit egy igazi liberálisnak nem szabad elfelejtenie. (Kövér László)

1994

Elöljáróban hadd jegyezzem meg, hogy a liberális szó helyett inkább a szabadelvűt használom, hiszen vidéken semmit nem értenek abból, ha azt mondom, liberális. A mérsékeltség hangsúlyozása nagyon fontos, mivel a Fidesz korábban valóban radikális párt volt. (Orbán Viktor)

1995

Szerintem Magyarország érdeke az, hogy két határozott erőcsoport váltógazdálkodására vagy együttműködésére épüljön a magyar politika. (Orbán Viktor)

1996

A veszély tehát, tisztelt hölgyeim és uraim, nem az, hogy a régi intézmények visszatérnek. A veszély az az, hogy tisztességes versenyre épülő piacgazdaság helyett maffia-piacgazdaságot épít ki a jelenlegi kormány - akarva-akaratlanul. (Orbán Viktor)

1997

Ha Magyarországon a belpolitikai viszonyok kiegyensúlyozottabbak lennének, ha a kormánypártok gyanakvása az ellenzéki pártok irányába és fordítva nem lenne olyan mértékű, mint amilyen, akkor tudnánk alkalmazni azt a bölcs munkamegosztást, amivel Nyugat-Európában mindenhol élnek. Hasznot húznak abból, hogy más, tágabb a lehetősége egy parlamenti bizottságnak és elnökének, illetve más a külügyminiszternek. (Orbán Viktor)

1998

Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti, rajta kívül nincs más alternatíva? Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar. (Orbán Viktor)

1999

A keresztény Magyarország kifejezés annak idején, a két háború között okkal vagy ok nélkül bánthatta az ország protestáns polgárainak érzékenységét. 1989 után pedig a keresztény kurzus kifejezést próbálták kevésbé tájékozott emberek riogatásra használni. Ezzel szemben nekem meggyőződésem, hogy ha a jövő Magyarországának fundamentumai között nem lenne ott nagyon jelentős örökségként a keresztyénség, akkor ez a Magyarország nagyon szegény és kiszolgáltatott ország lenne. (Orbán Viktor)

2000

Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet. (Orbán Viktor)

2001

Hogyha fent akarjuk tartani a gyors gazdasági növekedést Magyarországon, ahhoz tízmillió magyar nem elég, a soron következő néhány évben be kell fogadnunk néhány millió embert munkaerőként a szomszédos országokból. Több mint négymillió magyar él a határokon túl, fontos, hogy olyan országot teremtsünk, amely vonzó a régióban. (Orbán Viktor)

2002

Hiszünk a szeretet és az összefogás erejében. (Orbán Viktor)

2003

A szabadsághoz, demokráciához szükségünk van alkotmányra, szabad választásokra, és szükségünk van Országgyűlésre is. De mindez semmit sem ér, mindez nem működik, ha hiányzik az őszinte beszéd. A régi kínaiak úgy tartották: amikor a szavak elvesztik jelentésüket, az emberek elvesztik a szabadságukat. Sőt azt is megtanultuk: van úgy, hogy nemcsak a szabadságukat vesztik el, hanem a biztonságukat is. (Orbán Viktor)

2004

Nos hát, kedves barátaim, bizonyára önök közül is sokaknak föltűnt, hogy május 2-án reggel önök nem Brüsszelben, hanem odahaza a saját ágyukban ébredtek fel, és bármennyire is biztattak bennünket arra, hogy gyűjtsünk össze mindent, amit nem vinnénk magunkkal az Európai Unióba, hát az összes gondunk és bajunk is itt maradt velünk együtt. Nos, tisztelt hölgyeim és uraim, ebből is látható, hogy nem Magyarországnak kell európaibbnak lennie, hanem a fizetéseknek és a nyugdíjaknak. (Orbán Viktor)

2005

Miközben a nagyotmondás országa lettünk, a nagyotmondás mögött, a függöny mögött azért ott van az igazi Magyarország képe, s azt kell mondanom, hogy az a kép kevés okot ad a vidámságra. (Orbán Viktor)

2006

Engem is piszkálni fognak, mert az ellenfelet elmarasztalta az Országos Választási Bizottság, hogy telefonon országosan még biztattak szavazási részvételre, de következménye nem lett. Úgyhogy én is biztatok szombaton és vasárnap a talpon maradt összes kerületben; az én hangomon megy a szavazásra való felhívás, amiért majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jó napot. (Orbán Viktor)

2007

Mi az ajtót a Nyugatnak kinyitottuk, az oroszoknak, a Szovjetuniónak, a kommunizmusnak meg ajtót mutattunk. És azt üzenjük a jövőnek, hogy ne engedjék, hogy ezek a dolgok visszamásszanak az ablakon. [...] Merthogy Magyarországon ma éppen a demokrácia lényege, a felelősség és az elszámoltathatóság hiányzik, ami maradt, azok az intézmények. (Orbán Viktor)

2008

Nem lehet az oroszokkal olyan megállapodást kötni, olyan szerződést aláírni, amelyet tíz évre titkosítanak, hogy mi ne tudhassuk meg, hogy pontosan kik honnan és hogyan befolyásolják az életünket, és pontosan milyen gazdasági számítások alapján várhatjuk Magyarország felemelkedését vagy éppen meggyengülését. (Orbán Viktor Paksról)

2009

Megvan a reális lehetősége annak, hogy a magyar politika következő tizenöt-húsz évét ne a duális erőtér határozza meg. Ehelyett huzamosan létrejön egy nagy kormányzó párt, egy centrális politikai erőtér, amely képes lesz arra, hogy a nemzeti ügyeket megfogalmazza. (Orbán Viktor)

2010

Azok, akiket 25 évvel ezelőtt nem zavart, hogy Magyarországon egypártrendszer volt... Ott nem volt egyeztetés, még ellenzék sem volt. Nagyon jól éltek abban a világban. Részt vettek a politikai életben. Azok most elkezdenek rettegni a Fidesz demokratikus, választópolgárok által biztosított kétharmados többségétől? Nem nevetséges ez? Nem érzünk itt valami ellentmondást? (Orbán Viktor)

2011

A Kínai Népköztársaság és Magyarország szövetségesei lettek egymásnak. Ehhez erős alapokra van szükség, de ezek az alapok már léteznek a két ország közt. Az elmúlt hatvan év és az, hogy hasonlóan gondolkodunk a jövőről, csak megerősítette ezeket. (Orbán Viktor)

2012

Magyarországon az elmúlt években helyreállt a jogállam, és érezhetően jobban működik az igazságszolgáltatás. (Orbán Viktor)

2013

A magyar gazdaság versenyképességét a világ legjobb harminca közé visszük. Az újraiparosítással a magyar ipart összeépítjük a némettel. A pénz, az energia és az információ költségszintje a hazai vállalkozások számára alacsonyabb lesz a versenytársaink költségszintjénél. [...] Magyarország jobban teljesít a fölösleges kiadások lefaragásában, mint korábban bármikor. Európában egyedülálló módon megfeleztük a politikusok számát. (Orbán Viktor)

2014

Engem már végképp nem érdekel a Fidesz, engem a saját gyerekeimnek a sorsa érdekel. (Kövér László)

2015

Szerintem csak az az egy bizonyosodott be, amiről régóta beszélünk: hogy a Fideszben a döntéseket nem gazdasági érdekcsoportok hozzák. (Rogán Antal)

2016

Nem lehet egyetlen vallást, nemzetiséget, civilizációt vagy etnikumot sem diszkreditálni a terrorizmus vádjával. (Orbán Viktor)

2017

Dödödödőő, hát ne hablatyoljunk, a Soros-tervről beszélünk. (Németh Szilárd)

2018

Ne áltassuk magunkat, nekünk nem a vérszegény ellenzéki pártocskákkal kell megküzdenünk, hanem egy birodalommá fejlődött hálózattal, amelyet Soros György testesít meg. [...] Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk sem vakok, sem balekok, ezért a választások után elégtételt fogunk venni erkölcsi, politikai és jogi értelemben. (Orbán Viktor)

Összeállította: Pethő Tibor


https://mno.hu/belfold/a-soros-alapitvanytol-a-soros-tervig-2456851?utm_source=hi rlevel_MN_altalanos&utm_medium=email
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milyen kereszténységről karattyolnak húsvétkor is azok, akik
  2018-03-30 22:00:01, péntek
 
  Milyen kereszténységről karattyolnak húsvétkor is azok, akik másokat hitük miatt megvetnek és köpködnek?

Molnár Bálint | Ma | 8:58

Jól van, ne idegesítsem fel magam nagypénteken. De. Idézek első körben a betanított esztergályosból lett papból lett humánerőforrás miniszterből (-től):
Balog: nagypéntek üzenete mindenkihez szól, aki megjárta az élet mélységeit

Nagypéntek “mély hitbéli üzenete" lefordítható egy olyan általános, emberi üzenetre, amely nemcsak a vallásos emberekhez szól, hanem mindenkihez, aki megjárta az élet mélységeit, aki szembesült a halállal, a szenvedéssel.

Balog Zoltán szerint Jézus szenvedéstörténete azonosulási lehetőséget kínál minden szenvedő, reménykedni akaró embernek, akkor is, ha nem vallásos.

Az ünnep munkaszüneti nappá nyilvánításának “lelki hozadékát nehéz számokban mérni", és nem tudják, tavaly többen vagy emelkedettebben ünnepelték-e az emberek a nagypénteket, amelynek megünnepléséhez nem kellett szabadságot kivenniük.

Ugyanakkor a döntés után az egyházak megköszönték a kormánynak a lehetőséget. Az egyházak igyekeznek megtölteni az ünnepet az “örök üzenettel, hogy vezet út a halálból egy új életbe", az áldozathozatal nem az utolsó állomása az életnek, van folytatás, és az “fölfelé visz". Ennek az üzenetnek a 21. században éppen olyan aktualitása van, mint volt a Krisztus születése utáni első században és az azóta eltelt 2000 évben.

Az egyházi ünnepek közül azért választották nagypénteket, mert “ennek az ünnepnek önálló üzenete van a keresztény kultúrkörben".

Az MTI igénytelen idézőjeleit sincs kedvem kijavítani, olyannyira forgolódik a gyomrom ettől az ájtatos dumától, pedig a halandzsa felét így is kivágtam a fenébe.

Mi a jóistenről beszél ez az ember? Miről?

Mit tud Balog Zoltán az élet mélységeiről és a szenvedésről?

Milyen alapon veszi a szájára Balog Zoltán a nem vallásos embereket, akiket a kormány évek óta főállásban rugdos?

Milyen emberi üzenete lehet bárminek, amit a kormány a szájára vesz úgy, hogy évek óta fröcsögve szítják a gyűlöletet nem vallásos, illetve más vallású embertársaik ellen?

Milyen hitbéli üzenetről karattyolnak azok, akik mások hitét megvetik, veszélyforrásként tekintenek rá, üldözik és köpködik? Most hallom, hogy a hadvezér is igét hirdetett nagypénteken, tökéletesen idevág az elmebaja:

Nem a hittételekről folyik a vita, hanem arról, hogy az általunk szeretett életmódot, életfelfogást megtudjuk-e őrizni, vagy azt külső hatásra megfogják változtatni. Így visz el minket a keresztény Európa gondolata a bevándorló Európa problémájához és a migráció kérdéséhez.

Valóban? Hát akkor a kormánynak oly nagyon hálás egyháztól és a fent nevezettektől is kérdezem, hogy ha nem hittételekről folyik a vita, akkor miért van az, hogy aki nem vallásos, aki nem döngeti reggeltől estig a mellét a kereszténységével, aki nem él vallásos életet, aki úgy véli, hogy a kereszténység pont nem határozza meg az emberi minőségét, aki másban hisz, mint amit a regnáló hatalom vinnyog úton-útfélen, az lassan miért nem is ember a kormány és külön a Kiss-Rigó László-félék felfogása szerint?

Miért van az, hogy állandóan a kereszténységről papolnak olyanok, akiknek a vallás puszta eszköz a néphülyítésre, de akik saját cselekedeteikkel állandóan szembeköpik ezt a tökéletesnek, követendőnek és megvédendőnek vélt eszmerendszert, amihez nyilvánvalóan semmi közük nincs?

Egy maffiózó lehet keresztény, drága urak? Egy népét kirabló, korrupt, bűnözőkkel kokettáló, árokásó, uszító banda lehet keresztény? Már sokszor mondtam: ha ez a kereszténység, akkor tartsák meg maguknak, és kurvára ne erőltessék ránk, mert nekünk ehhez semmi közünk. Aki a kereszténységből politikai üzletet, terméket, árucikket kreál és azzal házal, aki a sokaktól vesz el és a kevesek között osztja szét, az sosem volt, sosem lesz keresztény. (Már ha ennek a kategóriának még egyáltalán van pozitív jelentéstartalma. Mióta főkeresztényék mindent megtesznek a lejáratására, aligha.) Sem húsvétkor, sem máskor.

De ha már nagypénteken sem futja másra, mint erre a büdös, dohos mutatványra, akkor maradjunk annyiban: szerencsére a magyar társadalom nagy részének a saját, üres, tartalom nélküli kereszténysége fitogtatásánál fontosabb az, hogy megmaradjon embernek ebben az embertelen, gyűlölettől hangos, puskaporos jelenben. A többi kampányrizsa, kampánykamu és halandzsa.

Boldog feltámadást mindenkinek! Még a kirakat-keresztényeknek is. Bár ők páros lábbal fosnak attól, hogy mi lesz, ha eljön a szellemi feltámadás.


https://kolozsvaros.com/rovidek/milyen-keresztenysegrol-karattyolnak-husvetkor-is -azok-akik-masokat-hituk-miatt-megvetnek-es-kopkodnek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rászorulók Húsvétja a Blaha Lujza téren
  2018-03-30 21:58:07, péntek
 
  Rászorulók Húsvétja a Blaha Lujza téren

Szalonna | Ma | 16:15

A Kormány szerint minden rendben van az országban, felszámolták a szegénységet, minden happy. Igen? Ez érdekes! Akkor miért állnak tömegek sorba minden ételosztáskor?

De mi, a Minden Ember Számít Egyesület (MESZE) és a Keleti Csoport, nem érünk rá ezen vitatkozni, mi cselekszünk, most például azoknak segítünk, akiket nem vár Húsvétkor az otthon melege, a család szeretete, illetve mindenkinek, aki napjainkban nélkülözni kényszerül, akiknek nincs részük a Húsvét ünnepében.

2018. március 31-én szombaton, 13 és 14 óra között a Blaha Lujza téren étel-, ruha- és ajándékosztást tartunk hajléktalanok és mélyszegénységben élők részére.

Újdonság!

Mivel esős idő várható, kértük a rendőrség jóváhagyását, hogy a Blaha Lujza téri aluljáróban tarthassuk meg a rendezvényt! ELFOGADTÁK! Először lesz (eső esetén) ételosztás aluljáróban!

Közelebbről megismerve egyes sorsokat, beláthatjuk, hogy akár mi is bármikor kerülhetünk az ajtón kívülre. És onnan már szinte nincs visszaút. Ezért arra buzdítunk mindenkit, hogy a szervezőkkel közösen - meleg étellel, ajándékokkal - tegyék ünneppé az idei Húsvétot minden rászoruló részére, egyszersmind felhívva a társadalom és a döntéshozó politikusok figyelmét a szegénység égető és megoldatlan problémájára.

A tervek szerint mintegy 500 fő részére készül lecsós rizses hús, húsvéti sonka, tojás, sütemény. Az ebéd- és ajándékosztás 13 órakor kezdődik.

Várjuk civilek adományait, főként tartós élelmiszereket, édességet, gyerekjátékokat, amelyek érkezhetnek akár egy egyszerű szatyorban vagy ünnepi csomagolásban is.

Ujhelyi Sándor alelnök

Minden Ember Számít Egyesület (MESZE)



További információ:

Ujhelyi Sándor, Tel.: 06-20/546-7323



Az esemény Facebook oldala:

https://www.facebook.com/events/369927846749513/


https://kolozsvaros.com/rovidek/raszorulok-husvetja-a-blaha-lujza-teren/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pontosan olyan hangosan fogják követelni a ti kivégzéseteket
  2018-03-30 21:55:42, péntek
 
  Pontosan olyan hangosan fogják követelni a ti kivégzéseteket, amilyen hangosan most az ellenzék kivégzését követelik
Swan Edgar | Ma | 17:06

Meg akarjuk védeni a saját mostani életünket. (Orbán Viktor - Kossuth Rádió)

Elhiszem, Viktor. Nincs is más választásotok. Innen, ahová eljutottatok az évek alatt, már nincsen visszaút. Semerre nem lehet menekülni, csak előre. Akkor is, ha ott a szakadék van. Mert az van. Mi is tudjuk, ti is tudjátok. Szétcsúsztak a dolgok. Azt hittétek, soha nem fog megtörténni, most pedig rémülten nézitek, ahogy a kártyavár összeomlik.

Sorra kerülnek napvilágra a disznóságaitok. A hazugságok, lopások, a külföldre kicsempészett milliárdok, az üzletbe bevont lányok, fiúk, vők, feleségek, szülők, testvérek. Polt Péter nem tudja meggátolni sem az OLAF, sem az FBI, sem más szervezetek vizsgálódásait. Itt a vége. Már csak idő kérdése, hogy mikor gyorsul fel a lavina, ami elsöpri ezt a rohadt sok mocskot, amit összelapátoltatok. Mert nektek semmi nem volt elég. A bőven átlag feletti fizetés, a különféle juttatások, a mentelmi jog, a kivételezett helyzet nektek csak alap volt. Minden kellett és még annál is több. És vittetek mindent, mert nem hittétek el, hogy nem fogjátok megúszni. Pedig nem fogjátok.

Házaltok a vallással, hátha az majd védelmet nyújt. Nem fog. Házaltok a gyűlölettel, hátha a hazugságokkal tömött, rettegésre és gyűlöletre trenírozott hívek a testükkel fognak megvédeni benneteket, ha oda kerül a sor. Azok sem fognak megvédeni benneteket, akik most kivégzést követelnek, de legalább az ellenzékiek állampolgárságának megvonását. Bennük bíztok, tudom. De azt is tudom, hogy azok az idős emberek, akik most az ellenzékiek vérét innák, néhány évtizeddel ezelőtt kommunista nagygyűlésre jártak. Pont olyan lelkesen, ahogy most Németh Szilárd, Lázár, Bayer, vagy bármelyik nagypályás uszítóestjére járnak. A fideszes tagkönyvüket pont olyan gyorsan fogják elégetni amikor buktok, amilyen gyorsan elégették az előzőt. Éppen olyan gyorsan fogják letagadni a rajongásukat irántatok, amilyen gyorsan letagadták a munkásőr múltjukat. Pontosan olyan hangosan fogják követelni a ti kivégzéseteket, amilyen hangosan most az ellenzék kivégzését követelik. Mert ez így működik. Nem tűnt még fel, hogy a rendszerváltás után mindenki ellenforradalmár lett? Visszamenőleg persze. Annyian hősködtek '56-ban, hogy kész csoda, amiért nem döntötték meg egyből a Szovjetuniót. Ugyanez lesz a ti bukásotok után is. Ki fog derülni, hogy az ország 178 százaléka ellenzéki volt. Így lesz, mert mindig is így szokott lenni.

Bűnözők vagytok. Igen, bűnözőt mondtam és így is gondolom. Aki saját érdekében egymás ellen uszítja az ország lakóit, az bűnöző. És ti uszítotok, megállás nélkül. A rokkantak ellen (élősködnek, nem is betegek), a hajléktalanok ellen, a romák ellen, a diákok ellen, a melegek ellen. De ti nem tőlük féltek igazán, hanem tőlünk. Mindenkitől, aki átlátja a geci hazugságaitokat, aki érti, hogy loptok, csaltok, aki látja, hogy kifosztjátok az országot, aki tudja, hogy ostoba, félművelt, mindenre alkalmatlan büdös tahók vagytok egytől egyig. Olyan tahók, akik nem vezetik ezt az országot. Nem is tudnátok vezetni, de nem is akarjátok. Hogy úgy tűnjön, mintha működne, propagandával pótoljátok az érdemi munkát. Közben semmi mást nem tesztek, mint azt mondjátok a rosszra, hogy az jó, elvesztek a szegény sokaktól és odaadjátok a gazdag keveseknek és loptok, loptok, loptok.

Tudom, hogy meg akarjátok tartani ezt az életmódot. És tudom, hogy meg akarjátok úszni. Nem fogjátok. A hazudozás és uszítás már kevés. Már fenyegetés kell. És Orbán fenyeget. Gátlástalanul, mint ahogy minden mást is gátlástalanul csinál. A választás után jön az elégtétel. Pontosan, név szerint ismerik Soros ügynökeit. Lecsapnak rájuk. Igen, tudom. Csakhogy ez nem Törökország, Orbán pedig nem Erdogan. Szeretne az lenni, de nem az. Csak egy mohó, pitiáner csaló, aki királynak képzelte magát és azt hitte, mindent megtehet. Ezt hitték körülötte a haszonlesők is. Mostanra rájöttek, hogy nagyon nagy a baj. Már tudják, hogy a felszínre kerül minden, amiről úgy gondolták, soha nem fog kiderülni. Ez így szokott működni. Ha megindul az összeomlás, az ilyen zajos és mocskos.

És ők többet tudnak, mint mi. Ezért rettegnek. Nem tudhatják, holnap mi bukkan a felszínre és az kit fog magával rántani. Orbán feleségét? Matolcsyt? Polt Pétert? Már régen kicsúszott a kezükből a gyeplő, a lovak megvadulva vágtatnak. Már nem az a kérdés, hogy felborul-e a szekér, hanem az, hogy mikor borul fel. Ezen már semmi nem változtathat. Még az sem, ha kétharmaddal megnyerik a választást. Ez sem az uniós, sem az amerikai hatóságok nyomozását nem fogja megakasztani, az uniós eljárásokat sem fogja meggátolni. Ebben az országban már nem maradt elkobozható és újraosztható vagyon. Márpedig a szolgákat zabáltatni kell. Ha nem lesz miből, maguk fogják szétverni a rendszert.

De nem hiszem, hogy megnyerik a választást. Főleg nem kétharmaddal. És itt már nem fog tudni működni a kéz kezet mos elv, ahogy évtizedeken át működött. Itt már nem lesz szabad elvonulás. Ahhoz túl nagy volt a rombolás. Túl mohó volt a szolgahad. Túlságosan felhergelték a híveket. A híveket, akik már akasztást követelnek. Ők ugyanazok, akik hamarosan megint ezt fogják követelni, csak akkor már nem az ellenzék nyakára kívánják a hurkot. Mert ez így működik. A csalódott hívő bosszúszomjas lesz, amikor kénytelen szembenézni a valósággal és kénytelen elfogadni, hogy bizony itt ő volt a hülye.

Soha nem volt olyan pillanat az életemben, amikor szívesen lettem volna bármelyik megélhetési politikus, vagy propagandista helyében, de amin most keresztül mennek és főleg az, ami még vár rájuk és családjukra, az nagyon kemény lesz. De nincs mit tenni. Évekig főzték maguknak a levest, hamarosan elérkezik az idő, amikor meg is kell enniük. Jó étvágyat hozzá.

https://kolozsvaros.com/2018/03/30/pontosan-olyan-hangosan-fogjak-kovetelni-a-ti- kivegzeseteket-amilyen-hangosan-most-az-ellenzek-kivegzeset-kovetelik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Simicska kivégzi a Fideszt…Viktornak meszeltek…?
  2018-03-30 20:49:23, péntek
 
 
Simicska kivégzi a Fideszt...Viktornak meszeltek...??

Írta:
O.L.K.T. -
2018. március 29.


“A 2010-es kormányváltás után az első év a politikai tisztogatással és a pénzbeszedési rendszer felépítésével telik el. Az EU pályázatok másfél évre leállnak, amíg az építőipart betörik és a pénzeket becsatornázzák. Nagyjából 2011 közepétől, inkább végétől kezd el nagy ütemben dőlni a pénz Orbán környezete felé.

Már 2012-ben is legalább 2 milliárd EUR lehet a központba beáramló pénz mennyisége, amit az első időben elég szervezetlenül kezelnek. Orbán paranoid, ezért próbálja nem külföldre vinni a pénzt. Egy saját bankjuk van: a Spéder kezében lévő FHB. Nem mellesleg Spéder könyékig benne van a Magyar Postában, ráadásul ambicionálja a Takarékszövetkezeti rendszer bekebelezését is. Ha az integrációt Spéder képes lenne végig vinni, ahogy Orbánnak megígérte, akkor akár az OTP ellenpontjaként is fellépni képes bankká hizlalhatja birodalmát, ami Orbánnak is fontos. Nemcsak azért, mert így Csányinak is odadörgölhet egyet, hanem egyszerűen lesz hol tartania a pénzét.

Spédert Orbán szorosan fogja, többek között a 2008-as bankválság miatt az FHB kimentésére adott állami segítségen keresztül, vagy a takarékszövetkezeti integráció garancia-alapjának feltöltésére adott állami százmilliárdon keresztül. Így az első időkben megvan a bizalom, a beáramló Orbán-pénzek végállomása nagy arányban az FHB, ami idővel kibővül egyes takarékokra is (például a Mészáros családot is finanszírozó B3-ra).

Alig másfél évvel a rendszer beindulása után a beáramló pénz mennyisége elképesztő, 2013-ra már elérik az évi 3-4 milliárd EUR-t, és még ekkor indulnak be újabb csatornák: elindulnak a letelepedési kötvényes off-shore cégek, beindul a MET, eszetlen tempóban pörögnek ki az EU-s pénzek, zavartalanul áfáznak a baráti cégek. A pénz mennyisége egyre zavaróbb, a kis FHB és érdekeltségei mérlegéből kilóg a lóláb, a bankfelügyelet szeme láttára nem lehet ennyi pénzt itthon tartani. Ráadásul, nyilván nem a Fidesz és Orbán Viktor nevén futnak a számlák, hanem gyaníthatóan félig, vagy teljesen fiktív neveken, lásd az örökbecsű Josip Tot és Kaya Ibrahim, csak magyar kiadásban. A fiktív emberek számláit viszont nagyon is valós emberekből álló meghatalmazott rendelkezők irányítják, akik a NER belső körébe tartozó emberek lehetnek. Emiatt lehet Kósának ilyen mesebeli meghatalmazása.

Az elképesztő összegek és a fiktív számlatulajdonosok miatt egyre fenyegetőbb a bankfelügyelet hatásköre, egyáltalán létezése. Ezért a felügyeleti okoskodások megelőzésére 2013 végén a PSZÁF-et begyűrik az MNB-be, Matolcsy alá, és létrehozzák a droidokból álló Pénzügyi Stabilitási Tanácsot.

A PSZÁF kicsinálva, már nem okoskodhat. Nem mellesleg Habonyék közben a világ minden sarkában cégeket és számlákat alapítanak és tartanak fenn. 2014 végéig alapvetően csend-rend van, bár egy balhé kibukik. Habonyék megzsaroltak egy rakás céget, a dilettánsok még amerikaikat is, akik persze jelentenek az otthoni nemzetbiztonság felé, emiatt beindul a kitiltási botrány, A NAV elnökének személyes érintettségével, emlékezetes jelenetekkel.

Színre lép a kirúgott NAV-os adóellenőr, Horváth András is, és híres dossziéját lobogtatva közli, hogy évi 1000 milliárdot lopnak el ÁFA csalók, állami segítséggel. A kitiltási botrányt kibekkelik, Horváth Andrást kicsinálják. A NER-pénzszivattyú működik tovább, a cégek nagy része fizet, a pénz őrült tempóban áramlik be.

Zárójelben: Orbán persze paranoid, Spéder mellett a kezdetektől kezdve futtatja Töröcskeit is, aki a Széchenyi bankot gründolta a semmiből. Mit ad isten, 2013-ban pár milliárdért az állam is beszáll a Széchenyi Bankba.Ekkor a banki különadók és üzengetések időszakát éljük, az állam sorban megzsarol több bankot is, hogy vagy eladják a hazai érdekeltségeiket, vagy az állam kicsinálja őket. Ekkor történik a Rejtő regénybe illő eset, hogy Töröcskei zugbankja 1 Eurós ajánlatot tesz a Raiffesisen megvásárlására. De Töröcskei egy dilettáns bűnöző (ami megszokott dolog a NER-ben), és már 2014 végén belebukik a sok rokon és NER-huszár hitelezésébe. A bank pénzét szétlopták, de Töröcskei jó elvtárs volt, így ő megússza, sőt pár év múlva új pozíciókat kap. Zárójel vége.

És ekkor beüt a 2015-ös brókerbotrány. Sorban dőlnek be a brókerek, Questor, Buda-Cash, Hungária, DRB, stb. Talán még Orbánnak is lehetett némi pénze ezeknél, ami bebukott. Orbán kurva ideges lesz, megérzi, hogy a pénze akár el is veszhet az általa amúgy gyűlölt bankárok miatt, ráadásul a nép is hörög. Spéder teljesítményével is elégedetlen, ezért átrendezésbe kezd. Spédernek bejelenti, hogy kivonja a NER-pénzeket az FHB csoportból. Spéder azonnal tudja, hogy ez mit jelent. Milliárd eurós nagyságrendről van szó, tudja, hogy ezzel a forrásigényes tervei a Posta-Takszöv-FHB birodalomról ugrottak, sőt, ekkora forráskivonásra még az FHB is rámehet. Ezért minden eszközzel tiltakozik, ellenáll. Orbán berág, végrehajtják a forráskivonást és megtörténik Spéder kicsinálása. Spéder egy darabig próbál okoskodni, de amikor hetente indul ellene egy újabb nyomozás gazdasági bűncselekmények miatt, hamar ráébred, könnyen sitten töltheti a következő 10-20 évét. Ezért becsicskul, sorban elad mindent és eltakarodik. Az FHB mérlegfőösszege bezuhan, 200 milliárddal csökken 2015-ben.

Orbán a portfolió átrendezésével tölti egész 2015-öt. Folyton Svájcba járkál, vonattal, repülővel, tán még kisbuszával is kisunnyog stikában. Utólag a svájci utazásait idióta magyarázatokkal indokolja a kabinet, miszerint sportvezetőkkel találkozik, meg gyerekkórust hallgat meg. 2015 végére helyreáll a rend, a pénz kimentve Svájcba (azaz szanaszét a világba), Spéder kicsinálva, Csányival kibékülve, de saját bank az még mindig nincs. Orbán saját kezébe veszi az ügyet.

Régóta nyílt titok, hogy a bajorok szabadulnának az MKB-tól. Rárepülnek, és 2016 elejére egy rejtélyes konzorcium megveszi az MKB-t. Később kiderül, amit már ekkor is lehetett sejteni: a bank Mészáros-Szíjj-Matolcsy érdekeltségbe kerül, azaz röviden Orbáné. AZ MKB-t állami pénzből feltőkésítik, az adófizetők ~150 milliárdból kistafírozzák Orbán új szerzeményét.

Innentől nyugalom van: van saját bank, a bankfelügyelet Matolcsy alá betolva kussol, a pénz meg csak áramlik. Orbánnak mára szinte korlátlan pénze van, szerintem elérheti a 8-10 milliárd eurót a likvid pénze, plusz a jegybankkal és MFB-vel megtámogatott MKB hitelezési kapacitása. Mellényzsebből veszik meg a TIGÁZT, a fél Balatont, a komplett magyar szállodaipart, váll-rándítva tesznek ajánlatot a Telenorra, szó szerint ész nélkül, számolatlanul vásárolják a cégeket.

És akkor jön a kampány, és jön Simicska. Akinek a fiókja tele van a hasonló papírokkal. Hogy mi lesz a sztori vége, azt egyelőre nehéz elképzelni. Korábban úgy gondoltam, Simicska nem mer komolyan borítani, mert ő is csak egy nagyarcú, de súlyosan zsarolható NER bűnöző. Hát majd most meglátjuk, bevállalja-e, vagy megmarad ezen a Semjén-bosszantó beszólogatás szinten."


https://olkt.hu/simicska-kivegzi-a-fideszt-viktornak-meszeltek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak a Fidesznek aláíró rászorulók kaptak élelmiszercsomagot
  2018-03-30 20:17:35, péntek
 
  Aki nem fideszes, dogoljon meg! De senkit nem hagyunk az ut szelen, belokjuk az arokba! Hogy rohadna meg minden fideszes!




Csak a Fidesznek aláíró rászorulók kaptak élelmiszercsomagot?
2018. március 30. - 08:55




Élelmiszercsomagot adott rászoruló családoknak a Nő a Siker Alapítvány Alsózsolcán. - írja a HírTV

A Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő nevéhez fűződő szervezet 1400 adag tartós élelmiszert osztott ki. A helyiek egy része szerint azonban csak olyanok kaptak az adományból, akik korábban aláírták a képviselő támogatói ívét. Az alapítvány kuratóriumi elnöke azt mondta, nem ez alapján választották ki a családokat.

Zárt kapu mögött várakoztak az adományra jogosultak az alsózsolcai metodista templom előtt. Azoknak járt csomag, akik kaptak róla értesítőt.

,,Az egyházban is hirdették, hogy fognak, illetve postán kaptuk az értesítő levelet, hogy kapunk csomagot" -

fogalmazott egy asszony.

Az ételosztást a Nő a Siker Alapítvány szervezte, amelynek elnöke Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő.

,,Roma emberek hívták fel a figyelmem Csöbör Katalin Nő a Siker Alapítványának ételosztására, ami engem szavazatvásárlásra emlékeztet - nyilatkozta a Hír TV-nek a Jobbik alsózsolcai szervezetének elnöke, hozzátéve: ugyanis azok az emberek kapnak csak ételt, akik aláírták a képviselő asszony ajánlását. - Ha ez így van, akkor az nem jelent mást, mint a mélyszegénységben élők politikai akaratának a befolyásolását" - emelte ki Bodnár Józsefné.

A sorba állók azt mondják, minden rászoruló család kapott értesítést az ételosztásról, nem csak azok, amelyek aláírták a képviselő ajánlóívét.

,,A f...szt fényképezel, a k...rva anyádba."

A Hír TV stábját nem fogadták szívesen az ételosztáson, a templom területére sem léphettünk be. Az adományokat Csöbör feliratú vödrökbe mérték ki az alapítvány munkatársai. Krumplit, cukrot, lisztet és olajat kaptak a rászorulók. A szervezet kuratóriumi elnöke szerint 1400 csomagot osztottak ki.

- Minden rászoruló család kap ilyen csomagot, vagy csak azok, akik aláírták a képviselő asszony támogatói ívét?
- Nem tudom, mi az összefüggés, évek óta osztunk félévente, úgyhogy nem is értem a kérdést - válaszolta a Hír TV kérdésére Lévai Adrienn, az alapítvány kuratóriumi elnöke.

Az interjú közben az önkéntesek elkezdték leszedni a Csöbör-matricákat a vödrökről.

- Amikor idejöttünk, akkor Csöbör feliratú vödrökben volt az adomány, most pedig szedik le, éppen most szedik le a feliratot.
- Nem szedik, szerintem egyiken lesz, a másikon nem, ez olyan összevissza. Semmi célja nincs - tette hozzá.

Az ételosztáson olyanok is megjelentek, akik nem kaptak rá meghívót. Közülük senki nem akart nyilatkozni, de kamerán kívül elmondták, hogy az alsózsolcai rászoruló családok felének küldtek csak értesítést a Nő a Siker Alapítvány élelmiszercsomag-adományáról.



hirtv.hu

https://civilhetes.net/csak-a-fidesznek-alairo-raszorulok-kaptak-elelmiszercsomag ot
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/34 oldal   Bejegyzések száma: 332 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 332 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1615
  • e Hét: 3102
  • e Hónap: 14213
  • e Év: 167709
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.