Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
Mivel kezdődött a rendszer-változtatás
  2019-07-24 03:32:42, szerda
 
  MIVEL KEZDŐDÖTT AZ UN. RENDSZER-VÁLTOZTATÁS?
Az 1990 utáni politikai (a jobb- és baloldali) "elithez" tartozók egyetlen-egy és végképpen tragikus körülményben megegyeznek és ez annak elhallgatása, hogy az 1945-öt és főleg 1956-os véres megtorlást követően megtörtént az a HELYCSERÉS TÁMADÁS, amivel részben fölszámolták, átnevelték és proletarizálták a Horthy-korszak polgárosodó középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot. .
*
A HELYCSERÉS támadással nem csak az új "elit" réteg alakult ki az 1980-as évekre, hanem az új munkás-parasztság, amelyikért már nem fájt senkinek a szíve.
*
Ezeket, az 1970-es, 1980-as évekre MUNKÁSSÁ váló gyökértelen- tönkretett családokat már könnyű szívvel áldozta föl - a magát még 1990 után is szocialistának és munkáspártnak becézgető - pártvezetés és tagság..
A velük megkötött PAKTUMHOZ 30. éve békésen asszisztált az országgyűlésben az un. jobboldali politikusok többsége is.
*
Ezért, SENKINEK NINCS ERKÖLCSI ALAPJA HORTHY MELLETT EMLÉKBESZÉDRE, MÍG ÉRVÉNYBEN VAN A PAKTUM BETARTÁSI KÖTLEZETTSÉGE!
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1637212192981437
*
Addig, míg nem mondják ki, hogy a kommunista eszmék jegyében is milliókat irtottak ki a világ számos országában, köztük Magyarországon is!
Ráadásul, ez a holokauszt nem egy-két évig tartott, hanem évtizedekig.
1.) Azoknak az áldozatok utódainak is járna végre legalább az erkölcsi kárpótlás, akiket 1956-ig sikerült likvidálniuk. Ők voltak azok, akiket az 1945 után hatalomra kerülő, magukat kommunistának és szocialistának hazudók kikiáltottak osztályidegennek", "burzsuj-reakciós elemek"-nek.
1.1.) De nem jártak jobban azok sem, akik túlélték a ,,hazai" recski- és a hozzá hasonló büntető- és átnevelő tábort. Mert, mint ilyenek, soha nem élhettek szabad életet, mert olyan rendőri felügyelet alatt tengethették életüket, ami miatt rokonai is messzire elkerülték és az is csodával volt határos, ha családot alapíthatott...Viszont, a 'mit sem sejtő utódok is megörökölték ezen NEHÉZ-SORSÚSÁGOT szüleiktől; akik nem értették, hogy szüleik miért éltek a társadalom peremére száműzve (kontra-szelektálva).
1.2.) Emlékeznünk kellene végre azokra is, akik túlélték a II. világháborút valamilyen fogságban, majd a háború befejeztével hazavergődve, fasiszta ellenségként lettek nyilvánítva és nyilvántartva. Ez a megbélyegzettség kiterjedt utódaikra is.
1.3.) Aki túlélte a málenkíj robotot a Szovjetunió szibériai településein, az hazavergődve soha többé nem lehetett szabad, mert örökre rásütötték a láthatatlan skarlátbetűt, amit belül a lelkében kellett viselnie, mint a II. világháborúban a zsidóságnak kívül a ruháján a sárga csillagot, és ezt örökítették tovább a mit sem sejtő utódaikra is, mert nem beszélhettek róla;
1.4. Emlékezni kellene azokra a kitelepítettekre (főleg német származásúakra) akik vétlenek voltak a német megszállásban, hiszen évszázadok- évtizedek óta együtt éltek. a magyarsággal...
Akiktől szintén elvettek mindenüket minden ellenszolgáltatás nélkül.
*
2.) Az 1956-os népfölkelésben és szabadságharcban .elesettek, bebörtönzöttek, kivégzettek és üldözöttek, valamint utódaik sorsa egy nagyon fájó sajgó seb a nemzet testén, lelkén...
2.1. Hiszen, a túlélőknek és utódaiknak ,,halálraítélt"- belső-emigránsként kellett meghalniuk, mint számkivetetteknek!
2.2. Utódaik nehéz-sorsát sajátlagos megfigyelők kísérték figyelemmel 1990-ig, amit kiterjesztettek az un. 1990 utáni rendszerváltozás éveire is - ami a mai napig tart.
2.3 Az 1956-os népfölkelésben érintett magyar családok és családtagok is belső emigránsként kellett, hogy tengessék az életüket, mert a szocialistának hazudott politikai diktatúra kidolgozta és "sikerrel" alkalmazta velük szemben a negatív megkülönböztetés (diszkriminációs kontraszelekció) minden formáját. A leghírhedtebb Aczél György nevéhez fűződik, és ez a hármas-"T"! (,,T"itlt, ,,T"űr, esetleg ,,T"ámogat....)
Ezen NEHÉZ-SORSÚAKNAK és utódaiknak még a rendszerváltozás nevezetű felfordulásban is el kellett szenvedni az élet minden területén a szocializmus nevezetűből átörökölt negatív megkülönböztetést (diszkriminációt).
Addig míg ez így van, egyetlen politikusnak sincs erkölcsi alapja a Horthy-korszak dicsőítésére. De mocskolására sem, mint ahogy azt Vadai Ágnes, két baloldalas EP-,,politikus" tette az izraeli rádióban!
https://www.youtube.com/watch?v=JNO8rghX9HY&feature=share&fbclid=
IwAR0pQmy0Qx9rVHvD6PLWd1aTfpBavF02PCqiXWVN2BDWfqLtpGY_ZkGLCj4
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1. Földosztással kezdődött a Horthy-korszak
  2019-07-24 03:30:04, szerda
 
  A HORTHY-KORSZAK VÉDELMÉBEN
Nagyon jó. lenne, ha végre a következőkről is lehetne olvasni a HORTHY-KORSZAKKAL kapcsolatban:
1. A legfontosabb:
- a HORTHY-KORSZAK FÖLDOSZTÁSSAL kezdődött!
Az 1920-as években a nagybirtokos arisztokrácia társadalmi elkülönülése volt a jellemző.
Földreform végrehajtása vált szükségessé, azzal a szándékkal, hogy
- ,,a magyar földbirtok megoszlását helyesebbé tegye".
*
A nincstelenek 600 öl házhelyet és legfeljebb 3 hold földet kaphattak, vagy törpeparcelláikat 3 holdra egészíthették ki.
Az addigi birtokosok meglevő földjeiket legfeljebb 15 holdra pótolhatták ki.
Földdel nem rendelkező közalkalmazottak, gazdatisztek legfeljebb 1 holdat kaphattak.
A reform végrehajtására létrehozták az Országos Földbirtokrendező Bíróságot. Földalapot képeztek megvásárlási ár ellenében. (Összesen 1,3 millió kat.hold.)
- Ebből különféle célokra (vitézi szék, közlegelők, mintagazdaságok, stb.)
190 ezer kat. holdat zároltak.
155 ezer holdat kishaszonbérletbe adtak, és végül
928491 kat. hold került szétosztásra.
425 ezer család jutott földhöz, átlagosan 1,5 kat.holdhoz.
*
A földreform az egész ország földterületének 8,5 %-át érintette.
Jelentős tömegek kaptak kevés földet. Ez azonban nem volt elegendő ahhoz, hogy a társadalomban létező gazdasági és szociális feszültségeket megszüntesse.
Magyarországon 372 hercegi, grófi, őrgrófi, és bárói címet viselő férfi és nő tulajdonában volt 1000 katasztrális holdat meghaladó földterület, vagyis: nagybirtok.
*
Kár, hogy Vadai Ágnes folytatja azt a rágalomhadjáratot, amit már legalább 30 éve be kellett volna fejezni!
https://www.youtube.com/watch?v=JNO8rghX9HY&feature=share&fbclid=
IwAR0pQmy0Qx9rVHvD6PLWd1aTfpBavF02PCqiXWVN2BDWfqLtpGY_ZkGLCj4
*
(Folytatása következik a 2. részben.)
*
Bóna Mária Ilona
*

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Paktum védelmében vádaskodó hazaárulók
  2019-07-17 12:20:52, szerda
 
  EZ AZ A PAKTUM, AMELYIK 30. ÉVE VÉDELMET NYÚJT AZ ÖSSZES BAL-LIBERÁLIS HAZAÁRULÓNAK,


https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1637212192981437


MIKÖZBEN TELEKÜRTÖLIK A VILÁGOT A MAGYARSÁG LEFASISZTÁZÁSÁVAL MEG SZÁLASIZÁSSAL.
LÁSD VADAI ÁGNES NYILATKOZATAIT, ABBAN A BIZONYOS IZRAELI RÁDIÓBAN LEGUTÓBB!


https://www.youtube.com/watch?v=JNO8rghX9HY&feature=share&fbclid=IwAR3H0Q X4Cs7wOtMgagq_kSPlesspGn-OINsMHQGhwwoHCABRpeEvd-qIQG4


DE MÉG EZ SEM LENNE ANNYIRA FELHÁBORÍTÓ, ha nem kellene eltitkolni, hogy legalább 3 millió (1945- és 1989 között erőszakkal proletarizált) MAGYAR "MUNKÁS-PARASZT" HALT BELE a paktumos- ERŐSZAKOS RENDSZER-VÁLTOZTATÁSBA!
*
Még valamit: Lakóhelyemen 22 éve egy két baloldalas új-kapitalista és templomos ájtatosságot demonstrálót jelölt POLGÁRMESTERNEK újra a FIDESZESEK csoportja! Úgyhogy, Vadai Ágnes pofa be, mert ELÉG VOLT a vétlen magyarságot eláruló, meghazudtoló ALAPTALAN VÁDASKODÁSBÓL!!!!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan
  2019-07-16 12:49:10, kedd
 
  (Szervezkedőknek, tüntetőknek ajánlom)
Megtapasztaltam, hogy a szervezők számára az egyetlen követendő cél: a minden áron való megváltoztatása annak, ami jelenleg van...
Nem tagadom, hogy hosszú évek óta én is szeretném a PAKTUM-MENTES társadalmi változást és ezért, a TAHSZ kiáltványának 11 pontjára esküt tettem 2011-ben...

Viszont, mostanra már belátom, hogy ennek a 11 pontnak a megvalósításához NÉP-re lenne szükség. Méghozzá olyan NÉP-re, amelyiknek emberi tagjai alkalmas EMBERI MINŐSÉGET hordoznak. Az emberi minőség azért fontos, mert ha valaki embernek ,,hitvány", annak minden tevékenységében megjelenik az ő hitványsága.
Ezt a gondolatot Tamási Árontól olvastam. Ő ezt így fogalmazta meg:

- "Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." (Tamási Áron)
*
Kár tagadni, hogy a KÖZÖSSÉGI EMBER elsősorban MAGÁNEMBER, aki valamilyen (magán)emberi MINŐSÉGET hordoz. Aki MAGÁNEMBER-ként tagja minden további közösségnek: családi- lakóhelyi- (ahol fontos, mint szavazópolgár) munkahelyi- ... stb. a legnagyobb közösség tagjaként TÁRSADALMI emberré válva.
Ebből következik, hogy a MAGÁNEMBERI MINŐSÉG meghatározója a családi- lokálpatrióta- és munkaerői minőségnek, melyek együtt adják azt a TÁRSADALMI MINŐSÉGET, amit egy ország NÉP-ének nevezünk...
*
Lássuk csak, hogy milyen állapotban van mostanság az a NÉP akire hivatkozva szervezkednek, tüntetgetnek?!
A NÉP olyan MAGÁNEMBEREK-ből tevődik össze, amelyeknek 3 milliónyi állampolgára jelenleg túlélő üzemmódban vegetál a társadalom peremére taszajtva.
A másik 3 milliónyinyi, pedig egyenlőre haszonélvezője, mint magánember a PAKTUM-BETARTÓ állami rendszernek...
És, mint MAGÁNEMBER, ő sem jelent olyan emberi minőséget, amelyik fel tudná fogni TÁRSADALMI-emberi FELELŐSSÉGÉT és azt az ÉRDEKÉT, ami egy minőségibb társadalmi berendezkedésre- emberibb életformára adna lehetőséget.
*
Ezt tudván, mostanában kezdek beletörődni abba, hogy senkit nem lehet akarata ellenére megváltani!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
3. Szervezéseim:Történelmi alkotmány helyett natora hangolva
  2019-07-16 10:27:34, kedd
 
  SZERVEZÉSEIM, MELYEKKEL AZT HITTEM, HOGY MEGVÁLTOZTATHATOM A NEHÉZ-SORSÚ EMBERTÁRSAIM ÉLETÉT- KÖZTÜK, A SAJÁTOMÉT IS

1990-ben én is azt hittem, hogy eljött végre a SZABADULÁS abból az embertelen diktatórikus- besúgóhálózatra épített suttyom-terrorból! Azt hittem, hogy végre én is ,,hathatok, alkothatok, gyarapíthatok, hogy legalább szűkebb hazám az a budapesti külvárosi kerület is - ahol felnőttem - ,,fényre derüljön"!

3. Rész: TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNY HELYETT NATORA HANGOLVA
(A 2. rész folytatása.)
Mindaz (amiről a 2. részben írok) elmaradhatott volna, ha már 1990-ben megtörténik az 1949. évi XX. törvény hatályon kívül helyezése, és ezzel egy-időben a TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNY jogfolytonosságának helyreállítása! (Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség, melynek tagja lettem, majd a TAHSZ 11 pontjára esküt tettem 2011-ben.)

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=153989&n=furaila&blog_
cim=Szervezked%F5knek,%20t%FCntet%F5knek%20aj%E1nlom

Helyette, hogy még véletlenül se jöhessen szóba a történelmi alkotmány jogfolytonossága - megváltoztatva a népszavazási törvényt, leszállítva az érvényességi küszöböt - beügyeskedték Magyarországot a NATO-ba...
Tessék csak olvasni - az alábbi Alaptörvénykezés idején készült riportban - a NATO-ba való belépésünkről nyilatkozó politikust:
- ,,...márpedig, oda be kellett lépni!"
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=83010&aid=256215
*
Az 1999-es Magyar Nők Világfóruma már ennek jegyében konferenciázott.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1031186&aid=272372

http://furaila.xfree.hu/272372

Akkor még nem is sejtettem a jelentőségét mindannak a történésnek, amit a MAGYAR NŐK VILÁGFÓRUMÁVAL akartak a háttérből irányítók elérni!!!
*
(Folytatása következik a 4. részben.)
*
Bóna Mária Ilona
*

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2. Szervezéseim: A Magyarság önképe az ezredfordulón
  2019-07-15 22:00:14, hétfő
 
  SZERVEZÉSEIM, MELYEKKEL AZT HITTEM, HOGY MEGVÁLTOZTATHATOM A NEHÉZ-SORSÚ EMBERTÁRSAIM ÉLETÉT- KÖZTÜK, A SAJÁTOMÉT IS
1990-ben én is azt hittem, hogy eljött végre a SZABADULÁS abból az embertelen diktatórikus- besúgóhálózatra épített suttyom-terrorból! Azt hittem, hogy végre én is ,,hathatok, alkothatok, gyarapíthatok, hogy legalább szűkebb hazám az a budapesti külvárosi kerület is - ahol felnőttem - ,,fényre derüljön"!

2. A ,,MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓN"
Emlékezetes volt az első- 1996-os Világfórum, hiszen a világ minden tájáról képviseltették magukat a magyarság lányai asszonyai. Mi: a meghívott MAGYAR NŐK zsúfolásig megtöltöttük a Magyarok Házának Széchenyi termét és az egész kerengőt, meg a lépcsőházat is, ahova kihangosítókat kellett felszerelni.
Meggyőződésünk volt, hogy korszakos jelentőségű mindaz, amiről mi: a VILÁG MAGYAR LÁNYAI ÉS ASSZONYAI akkor és ott konferenciáztunk! Az sem lényegtelen, hogy csak Budapestről negyvennégyen írtuk alá azt a NYILATKOZATOT, amiről azt gondoltuk, hogy el fog jutni a világ minden tájára!

Ott hallottam először Jókai Anna írót. A női léthez kapcsolódó sorskérdésekről beszélt olyan szuggesztíven, ahogy én írtam erről a témáról - az akkor már a Magyar Írószövetség folyóiratának - a Magyar Napló szerkesztőségében leadott jeligés szociográfiában. Amiért szó szerint idézte Jókai Anna a szociográfiámból a szöveget, már tudtam, hogy ő is tagja volt a zsűrinek. Legnagyobb meglepetésemre, felállva közbetapsoltak leány- és asszonytársaim. Csakhogy, Jókai Anna elfelejtette megemlíteni a szerző nevét. Úgy adta elő, mintha az az ő saját gondolata lett volna...
http://furaila.xfree.hu/257487
Az történt, hogy 1996-ban hirdette meg a MAGYAR ÍRÓSZÖVETSÉG a Magyar Naplóban a ,,MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓN" c. szociográfiai pályázatát. Két évig tartott, míg el tudták bírálni a több-mint 2000 pályaművet.... melyekből olyan tragikus "ÖNKÉP" bontakozott ki az Írószövetség előtt, amit azóta sem voltak hajlandók fölvállalni! Bizony, Jókai Anna sem, akit a nemzet írójának tartanak... Erről el kell mondani, hogy a tényeken alapuló igazság ELHALLGATÁSA, pedig a legalattomosabb hazugság, mert az ellen még esélyünk sincs a védekezésre, amiről nem tudunk!
Így fordulhatott elő, hogy - a MÉDIA TELJES KIZÁRÁSÁVAL - 1998. december 5-én a Gellért Szálló Tea-Szalonjában átadták a díjakat. http://furaila.xfree.hu/257487 http://furaila.xfree.hu/55534

Akkor, 1996-ban a millecentenárium évében viszont, joggal hihettük, hogy tehetünk nemzetünkért, a magyarság sorsának jobbrafordulásáért valamit. Azonban, hazamenvén erről a nagyszabású rendezvényről, hiába figyeltük a híreket és a tv-híradókat, mert bizony egyetlen szót, egyetlen képet nem lehetett mindabból látni, amiről mi azt hittük, hogy megmenthetjük vele - akár az egész világot!
Márpedig, azok a kimondott, vagy leírt gondolatok, történések, amelyek nem jutnak el az emberekhez, olyan, mintha soha ki nem mondták, le nem írták, meg sem cselekedték volna!

Akkor még nem sejtettem, hogy valahol, valakik a határon belül és főleg azon kívül - kint a nagyvilágban - vannak olyan hatalmi kompetenciák, amelyek képviselői azon szorgoskodnak, hogy az egész magyarság a feledés homályába kerüljön, elsüllyedve a történelem útvesztőjében!
*
(Folytatás következik a 3. részben.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1. Szervezéseim: A Magyar Nők Világfóruma
  2019-07-14 00:50:56, vasárnap
 
  ... MELYEKKEL AZT HITTEM, HOGY MEGVÁLTOZTATHATOM A NEHÉZ-SORSÚ EMBERTÁRSAIM ÉLETÉT- KÖZTÜK, A SAJÁTOMÉT IS

1990-ben én is azt hittem, hogy eljött végre a SZABADULÁS abból az embertelen diktatórikus- besúgóhálózatra épített suttyom-terrorból! Azt hittem, hogy végre én is ,,hathatok, alkothatok, gyarapíthatok, hogy legalább szűkebb hazám az budapesti külvárosi kerület is - ahol felnőttem - ,,fényre derüljön"!

1. MAGYAR NŐK VILÁGFÓRUMA...
Nagyobb szervezés volt, amikor 1996-ban alapító tagja lettem a Filó Katalin (MDF) által szervezett Magyarok Világszövetsége keretén belül létrehozott MAGYAR NŐK VILÁGFÓRUMÁNAK.
Az első, alakuló Világkonferenciát 1996. október 21-re hívta össze - az MDF-es - Filó Katalin, a Haza és Haladás Alapítvány akkori igazgatója. http://s3.images.www.tvn.hu/2016/10/05/14/53/www.tvn.hu_
c437f3437199444aa6add477ae5c70b9.jpg

1996-ban tagja voltam az MDF PEDAGÓGUS KOLLÉGIUMÁNAK. Mint ilyent, meghívtak a MAGYAR NŐK VILÁGFÓRUMÁNAK alakuló ülésére és az azt követő fórumára.

Emlékezetes volt ez a Világfórum, hiszen a világ minden tájáról képviseltették magukat a magyarság lányai asszonyai. Kanadától Ausztráliáig; az elszakított területekről: Erdélyből, Felvidékről, Kárpátaljáról, Délvidékről... és itthon: Nyíregyházától Sopronig.
(Folytatása következik a 2. részben.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Antenna", vagy valami más
  2019-07-13 15:54:15, szombat
 
  "ANTENNA" az egyik szomszéd HÁZTETŐN
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1031125&aid=278300

Egyre nehezebben viselem mindazt, amiben részem van ott, ahol lakni kényszerülök! Leginkább a nagy fájdalmat okozó MIKROHULLÁMOKAT, meg azt a MAGYARSÁGELLENES VÖRÖS ZÓNÁT, amivé változott az elmúlt 22 évben lakóhelyem.
Már volt úgy, hogy a konyhában ebédeltünk két kisiskolás unokámmal, és beszélgettünk a trianoni békediktátum előtti Nagy-Magyarországról. A konyhában 3 kép van a falon, az ebédlőasztal fölött. Az egyik egy térkép és ezzel kapcsolatban kérdezgettek a gyerekek.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=278300&kid=1031128&sort=
Két rézkarc:
1. Az egyiken a felújított HILTON Szálló háttérben a Mátyás templom csúcsos tornyával látható.
2. A másik: rézkarc az ORSZÁGHÁZAT ábrázolja a budai oldalról.
Egy térkép:
3. Középen Nagy-Magyarország térképe van, bekeretezve a 64 vármegye-címerrel!

Beszélgetés közben, hirtelen elviselhetetlen fájdalom hasított a hátamba. De olyan, amilyent addig még soha nem éreztem. Szerintem szívrohamot akartak okozni, de elvétették, mert a jobboldalamba HASÍTOTT BELE A FÁJDALOM. Le akartam feküdni, de nem tudtam. Bemenekültem a fürdőszobába és ösztönösen az ajtófélfához támaszkodva verdestem a hátamat!
http://www.origo.hu/techbazis/20141209-tobb-kilometerrol-eltalal-a-kinai-fajdalom sugar.html
Mire telefonálni tudtam volna a gyerekek anyukájának, hogy baj van - már jól voltam! Mintha mi sem történt volna! http://furaila.xfree.hu/278300
*
Viszont, a chippel (amit akaratom ellenére és tudtomon kívül helyeztek a kezembe egy kézműtét alkalmával) is okozhatnak nagy fájdalmat és rosszullétet! Az éjjel nem tudtam elaludni a fájdalomtól és a rosszulléttől. Elviselhetetlen hőhullámok és szúró nyaki- mellkasi fájdalmak gyötörtek. Felkeltem, és több rétegű fedlapot tettem a kezemre alufóliából. Olvastam arról, hogy a fém állítólag visszaveri az akármilyen sugarakat. Kb. 15 perc múlva minden tünet elmúlt és el tudtam aludni. Reggelre, viszont, az alufóliából 1 kis darabon ráolvadt a bőrömre, ott a sebhelyem fölött, ahol a chipet feltételezem.
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
30. évfordulóra, 8. rész: Titkos szolgálati elszigeteltség
  2019-07-10 12:45:09, szerda
 
  Ezt a sorozatot azért tettem közzé, hogy mindenki megértse végre, hogy ANNAK a magyar népet eláruló- a POLITIKAI BŰNÖSÖKNEK VÉDETTSÉGET JELENTŐ PAKTUMNAK a BETARTÁSI KÖTELEZETTSÉGÉT KELLENE MEGSZÜNTETNI! Akkor a vétlen áldozatok - mint én is - végre szabadon élhetnénk a hazánkban!

A 30. ÉVFORDULÓRA: AZ ÉN 1956-OM, avagy a TÚLÉLŐ ÁLDOZATOK IGAZSÁGA!

8. rész, TITKOSSZOLGÁLATI ELSZIGETELTSÉGEM 1990 ELŐTT ÉS NAPJAINKBAN
(A 7. rész folytatása.)
ALJASSÁGÁBAN MÉRHETETLEN AZ A RENDSZER, amelyik anyákat, férjeket arra képes rávenni, hogy gyermekét, feleségét kiszolgáltatva ELÁRULJA az akkor már kegyetlenkedéseiről hírhedt III/III-as titkos szolgálatosoknak, személy szerint KOVÁCS LÁSZLÓNAK!
https://www.youtube.com/watch?v=4KRly4Z6r5Q&t=531s_
*
Amikor az erőszaktevő férjnek álcázottnak ELLENTMONDTAM egy hideg téli éjszakán, kirugdosott a lakásból és a szomszédok találtak rám. Ők értesítették állítólagos szüleimet, akik helyett az akkor már nagykorú ,,húgom" jött értem egy munkásőr teherautóval. Orvos nem látott, pedig nagyon rossz testi-lelki állapotban voltam. Ezt követően ,,közös beleegyezéssel" elváltam. A lakást az ÁRULÓNAK ítélték, mert elhagytam!!!!.
A válást követően három évig voltam a ,,szülőinek hitt" házban, amikor ismét kizártak a házból, éjszakai kóborlásra kényszerítve engem.
Az volt a kifogás, hogy a dolgozók esti iskolájából hetente 2x későn mentem ,,haza"... Valójában nem lett volna szabad hagyniuk, hogy leérettségizzek. Amiért a tilalom ellenére is továbbtanultam, és a fizetésemet sem adtam haza - hanem csak lakbért akartam fizetni - kijelentették, hogy nekik nincs szükségük ,,albérlő gyerekre"!
Ismét azok alatt az orgonabokrok alatt töltöttem az éjszakát, amelyek alatt 17 évesen reszketve sírtam! Azok előtt az orgonabokrok előtt, ahol KOVÁCS LÁSZLÓ - házibarátnak álcázott - TITKOS SZOLGA OLY BARÁTSÁGOSAN MOSOLYOG kismacskával a karjában.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1011363&aid=278102
*
Ezen a videón látható KOVÁCS LÁSZLÓ ,,házibarátként" családunkba befurakodó, aki a PINCEBÖRTÖNÖK c. filmben, 9. perctől - oly szemrebbenés nélkül HAZUDIK.
- ,,Itt soha- soha semmiféle börtöncellák nem voltak. Itt mindig is kazánok voltak."
https://www.youtube.com/watch?v=4KRly4Z6r5Q&t=531s_

Az egyik ÜGYNÖKLISTÁN a következő olvasható róla:
- ,,BM III/III-5-a. Alosztály [kiemelt objektumok védelme] Kovács László hadnagy II."
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=154788&n=furaila&blog_cim=%D Cgyn%F6klista
*
Ismét menekülni kényszerültem és ezért egyik kollégámmal megbeszéltük, hogy együtt befizetünk egy lakótelepi lakásra. Csakhogy, akkoriban csakis házastársaknak járt ez a lehetőség! KÉNYSZERHÁZASSÁGOT KELLETT KÖTNÜNK, HOGY LEGYEN HOL LAKNUNK ÉS ÉLETBEN MARADJUNK! Mindkettőnket ebbe az irányba tereltek az akkori III/III-asok.
*
Ez a volt III/III-as titkos ügynök, KOVÁCS LÁSZLÓ, még anya 1998-ban (a rendszerváltoztatásban) bekövetkezett halálakor is egy utolsót alázhatott rajtam.
Az történt, hogy apának nem volt pénze a feleségét eltemettetni. Ezért, nekem kellett ennél a sorsrondítónál kölcsön-pénzért kuncsorogni! Amit végül NEM is láttam, mert nem nekem adta át, hanem a BESZERVEZETT KÍSÉRŐMNEK, aki tudta nélkül akkor sem és azóta (a JELENBEN) sem mehetek sehova!
A mai napig nem tudom, hogy valójában mi volt a borítékban!!
A legnagyobb fájdalmam az volt, hogy a beszervezett kísérő otthagyott órákra kettesben ezzel az élet-halál-ura ügynökkel! Aki az alatt az idő alatt porig alázva megerőszakolta a lelkemet azzal, hogy rettenetes dolgokkal rágalmazva szidta apát, húgomat, akiket nem tudtam megvédeni, mert akkor sem volt ANNYI JÖVEDELMEM, HOGY EL TUDJAM TETETTETNI ANYÁT.
Féltem, ha ellentmondok bármiben, akkor nem is lesz... Ennek már 21 éve és én még AZÓTA SEM SZABADULHATTAM!
*
Közben megtudtam, hogy BÓNA REZSŐ ,,Rudi" sokkal rosszabbul járt nálamnál... http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1011361&aid=278102

BÓNA RUDI hajléktalanként, 1996. NOVEMBER 28-án HALT MEG. Hogy miért csak hónapokkal később, 1997. MÁRCIUS 4-én temették el a mártír "kölyökharcos": MANSFELD PÉTER legjobb barátját?
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furaila&blog_ cim=In memoriam Bóna Rudi
Az bizony amiatt a KETTŐS MÉRCE miatt volt (van) amivel az 1956-os kölyökharcosokat kezelték az 1956-ot követő megtorlás éveiben, és amit kiterjesztettek az 1990-et követő évekre is.
*
ENGEM NEM ÍTÉLTEK EL BÍRÓSÁGON, mint a TRAGIKUS SORSÚ BÓNA RUDIT azok miatt a röplapok miatt.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=278102&kid=1011362&sort=
AZONBAN, EGY ÉLETEN-ÁT TARTÓ ELSZIGETELTSÉGBEN TARTHATNAK!
*
(Vége a sorozatnak)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
30. évfordulóra, 7. rész: A megtorló hatalom kíméletlensége
  2019-07-10 12:41:37, szerda
 
  Ezt a sorozatot azért teszem közzé, hogy mindenki megértse végre, hogy ANNAK a magyar népet eláruló- a POLITIKAI BŰNÖSÖKNEK VÉDETTSÉGET JELENTŐ PAKTUMNAK a BETARTÁSI KÖTELEZETTSÉGÉT KELLENE MEGSZÜNTETNI! Akkor a vétlen áldozatok - mint én is - végre szabadon élhetnénk a hazánkban!

A 30. ÉVFORDULÓRA: Az én 1956-om, avagy a túlélő áldozatok IGAZSÁGA!

7. rész: A MEGTORLÓ HATALOM KÍMÉLETLENÜL KEGYETLEN VOLT (1989 után is) a KÖLYÖKHARCOSOKKAL.
(A 6. rész folytatása.)
A forradalom leverését követő véres megtorlások idején - tizenéves kölyökharcosokat ítéltek több évi börtönbüntetésre, majd életfogytig tartó rendőri felügyeletre! Ilyenek voltak Egei Attila és Bóna Rezső (Rudi) is... Hogyan is történhetett mindez meg?
Ismét visszatérnék az 1989-es Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának ülésein készült jegyzőkönyvekhez. Olvassuk csak miként beszél az MSZMP KB 1989.02.10-11-i ülésen
HORN GYULA az ,,ELLENFORRADALMÁROKRÓL" és az ellenük fegyvert fogó megtorlókról!

,,Én szerintem nincs és nem is szabad megengednünk azt, hogy 1956 kapcsán valamiféle lelkiismereti válság keletkezzen mindazoknál, azokban, akik akkor fegyvert fogtak, mert AKIK FEGYVERT FOGTAK NOVEMBERBEN, és NOVEMBERBEN FELLÉPTEK, AZOK AZ ELLENFORRADALOMMAL SZEMBEN léptek fel. És ez a lényeg. És ezért kapták a kitüntetést, vagy az elismerést, és így tovább /62. old. HORN Gyula/"
(Ez egy hónappal a PAKTUM megkötése előtti kijelentése HORN GYULÁNAK.)
*
Pontosan ezért, teljes felelősséggel kijelenthetem, hogy az un. RENDSZERVÁLTOZÁST megelőzte egy FORGATÓKÖNYV, amely alapján megtörtént mindaz, amiről itt is írtam:
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1877314798971174?__tn__=K-R
*
Ezért sem lehet azon csodálkozni, hogy a mai napig ünnepelhetnek az 1956-os népfölkelés és szabadságharcosok emlékére megtartott emlékezéseken azok és jogutódaik, akik a legfőbb ÁRULÓI lettek 1990-et követően a MUNKÁS-PARASZTSÁGNAK és az 1956-os népfölkelésben részt vevőknek.

http://furaila.xfree.hu/278070

Az 1956-os kölyökharcos MANSFELD PÉTERT - aki az általános iskola után esztergályos ipari tanuló lett Csepelen - a ,,MUNKÁSOSZTÁLY ÁRULÁSÁÉRT" ítélték még kiskorúan halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően. Teljesen jogosan merül föl a kérdés:
- Mit érdemelnének az 1989 utáni MUNKÁSOSZTÁLYT elárulók?
Tizenéves kölyökharcosokat - EGEI ATTILA, BÓNA REZSŐ - ítéltek több évi börtönbüntetésre azoknak a röplapoknak a terjesztéséért, melyeket valójában maga a MAGYAR NÉPHADSEREG gyártott és kezdett el terjeszteni már 1956 AUGUSZTUSÁBAN'

Amiért ÉN LÁTTAM azokat a RÖPLAPOKAT 1956 AUGUSZTUSÁBAN, egy ÉLETÖLTŐN át tartó NEGATÍV MEGKÜLÖNBÖZTETÉS, TITKOS SZOLGÁLATI ELSZIGETELTSÉG lett az osztályrészem.
*
A megtorlás éveiben és azt követően szörnyű tragédiák sorát idézték és IDÉZIK ELŐ - BÜNTETLENÜL- titkos szolgálati módszerekkel.
Ilyen volt az, amit elkövettek ellenem - szülői segédlettel - 1963-ban...
Az igazi tragédia akkor történt velem, amikor szerelmes lettem egyik iskolatársamba,
Horváth Jóskába, akitől csak erőnek erejével - egy szörnyű erőszakot követően - tudtak elszakítani!
Itt olvasható annak a rettenetes erőszaknak a története:
https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/kicsi-kati-szerelme/181 3425762026745/
HORVÁTH JÓZSEF 1991-BEN HALT MEG agyi ödémában. A Székesfehérvári Alakulat alezredese volt. Soha nem volt alkalmam elmondani neki miért nem tudtam MEGVÁRNI! Soha többé nem tudtam vele beszélni. Mint ahogy másokkal sem - úgy általában. Az egész történetben ez fáj a legjobban!
Az 1956 utáni megtorlások idején rendezett perek során történt, hogy Jóska apja, Horváth István ,,NÉPI BÍRÓ" volt abban a perben, amit Mansfeld Péter és társai ügyében tartottak.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=275829&aid=146399 __ (Részlet Kósa Csaba: Alhattál-e kisfiam? c., Mansfeld Péterről szóló könyvéből.)

El lehet képzelni, hogy Horváth bácsi mennyire NEM hagyta volna, hogy az egy-szem fia egy ,,ellenforradalmár"-Bóna-lánnyal összeházasodjon!
A mi szerelmünk halálra volt ítélve már az első pillanattól fogva!
És, amiért Jóskát az apja katonatisztnek szánta, egyre kellemetlenebb volt Jóska apja számára a fia szerelme irántam.
A pokoli terv már akkor kész volt, amikor sikerült a szakmunkás vizsgám és apáék befejezettnek tekintették a rólam való ,,gondoskodást".
Megszületett az ördögi terv az én elveszejtésemre is.
*
Amiért engem nem tudtak börtönbe zárni, mint Rudit, ezért erkölcsileg tettek élő halottá! Itt olvasható Rudi szenvedéstörténete:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furaila&blog_
_cim=In memoriam Bóna Rudi
*
Öt évig tartott a házasság nevezetű testi-lelki erőszak. Egy hideg téli estén nem bírtam tovább és fellázadtam az erőszakos ellen. Ezt azonnal megtorolta és mínusz 10 fokos hidegben egy-szál hálóruhában kirugdosott a lakásból.
Ismét ,,otthon" voltam a szülőinek hitt házban. Ismét kezdődött minden ott, ahol azelőtt 5 éve abbamaradt.
Ráadásul, TILOS VOLT BESZÉLNI A SOK SZENVEDÉSRŐL! Nem illett volna abba a HAZUG KÉPBE, amit HELYETTE KITALÁLTAK. Azt híresztelték és még a titkos szolgálati jelentésekben is az szerepel, hogy azért váltam el, mert a férj nem volt katonatiszt, hanem csak egy géplakatos szakmunkás.
Ennek pont az ellenkezője volt igaz! Ugyanis, a lelkem mélyén mindig nehezteltem a katonaságra azért, hogy ,,elvette" tőlem Jóskát, az egyetlen igaz szerelmemet!
*
Három évig voltam ,,otthon" és amikor ismét szerelmes lettem valakibe, ismét kizártak a házukból, éjszakai kóborlásra ítélve engem. Ezért, amikor a vállalati szakszervezeti titkár és a személyzetis felszólított, hogy szakítsak szerelmemmel, mert máskülönben kénytelenek lesznek engem elbocsájtani - szakítottam.
A fiú ugyanis, 6 évvel fiatalabb volt nálam és szintén egy 1956-os szabadságharcos volt a családjukban... Vagyis, a káderlapjaink nem illettek egymáshoz!
A fiút behívták hirtelen SORKÖTELES KATONAI SZOLGÁLATRA, és akkor én megbeszéltem az EGYIK MUNKATÁRSAMMAL, hogy együtt befizetünk egy OTP értékesítésű öröklakásra!
Csakhogy, kellett hozzá a házassági anyakönyvi kivonat és-a-többi, és-a-többi... Ezzel, a TITKOS SZOLGÁLATI HÁLÓ(ZAT) ÖRÖKRE BEZÁRULT KÖRÜLÖTTEM.
*
(Folytatása a 8.részben következik.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
2019.06 2019. Július 2019.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 29 db bejegyzés
e év: 202 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 822
  • e Hét: 1659
  • e Hónap: 10263
  • e Év: 46204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.