Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Regenor-zöld kávébab és zöld tea
  2019-08-21 20:25:39, szerda
 
 



Zöld kávé
A zöld kávé hozzájárulhat az anyagcsere fokozásához, a zsírok felszívódásának gátlásához, az energiaszint növeléséhez.

Zöld kávé
A zöld kávé koffeintartalma energikussá tesz, antioxidáns-tartalma pedig segíti a szervezet méregtelenítését. Zöld kávé fogyasztása már néhány héten belül látványos fogyást indít el, akár anélkül, hogy valaki változtatna megszokott életvitelén vagy étkezési szokásain. A zöld kávé fő hatóanyaga, a klorogénsav az étkezést követően lelassítja a glükóz (cukor) felszívódását, és elősegíti, hogy a táplálkozás során bevitt felesleges mennyiségű szénhidrátok ne raktározódjanak el zsír formájában, illetve a már elraktározódott zsírt energiaforrásként használja fel a szervezet. A zöld kávé a zsírsejtek méretét is csökkenti, így kiválóan javíthatja a zsír-izom arányt, és segít elérni az ideális testtömeg indexet. Felpörgeti a lassú anyagcserét, meggátolja a zsírok felszívódását, és serkenti az emésztést.

Zöld tea
A benne levő flavonoidok serkentik a máj működését, a kimerültség, fáradtság ellen is kiváló természetes frissítő. Olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek az immunrendszer megerősítése mellett megelőzhetik a szív és érrendszer megbetegedéseit, a fogszuvasodást, a fogínybetegségeket és erős antioxidánsként bizonyos tumorok kialakulását. A szellemi teljesítőképességre is kitűnő hatással van, a benne található koffein a kávéval ellentétben nem gyorsan, hanem fokozatosan, lassan szívódik fel, kíméli a gyomrot, a beleket, hosszabb időn át tartó élénkséget, éberséget biztosít. Elhízás ellen is gyakran fogyasztják, zsírcsökkentő tulajdonsága diétával kombinálva gyorsabb testsúlycsökkenést eredményez.

Biocom Green Coffee Bean Complex kapszula
A Biocom zöld kávébab komplex két fontos alkotóeleme a zöld kávébab és a zöld tea.

A zöld kávé legjellemzőbb komponense a klorogénsav. A klorogénsav gátolhatja a glükóz felszívódását a vékonybélben, valamint a glükóz felszabadulását a májból a keringési rendszerbe.

A zöld tea évezredek óta használatos szere a kínai tradicionális orvostudománynak, pozitív egészségügyi hatásait számos kutatás és vizsgálat igazolta már.

Összetevők:
zöld kávé bab-kivonat, zselatin, zöld tea levél-kivonat, koffein-anhidrát, rizsliszt, almaecet por, grapefruit por, Kelp algapor, acai gyümölcspor, afrikai mangó sűrítmény, csomósodást gátló anyagok (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), rezveratrol.

A készítmény egy kapszulája 50 mg, egy erősebb fél kávénak megfelelő mennyiségű koffeint tartalmaz.

Ajánlott adagolás:
naponta 1-2 kapszula, étkezés előtt.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Terheseknek és szoptató anyáknak és 18 és alatti gyermekek részére a fogyasztása nem ajánlott
 
 
0 komment , kategória:  REGENOR életmód és diéta  
Regenor-csodálatos alga
  2019-08-21 20:23:53, szerda
 
 



Csodálatos alga
Az Immun Supreme egyedülálló mikroalga tartalma szinte felturbózza az immunrendszert, és szabad utat enged a szervezet öngyógyító folyamatainak, ezért számolnak be látványos gyógyulásokról még krónikus betegségek esetén is. A mikro algának semmilyen káros mellékhatása nem ismert.

A természet ajándéka, teljes értékű táplálék

Az algák Földünk legősibb életformájához tartoznak, körülbelül 3 milliárd éve léteznek. A mikroalgák a XXI. század teljes értékű táplálékát jelenthetik ebben a természetellenes világban, ahol alig jutunk hozzá a létfontosságú ásványokhoz, nyomelemekhez.

Chlorelle vulgaris, Spirulina platensis, Haematococcus pluvialis (vörös tengeri alga) Lithotamnium calcereum tartalommal, valamint tökéletes arányben azzal a 4000 tápanyaggal, melyre szervezetünknek szüksége lehet (az összes természetes vitamint, rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet, enzimeket, nukleinsavakat, kloforillt, aminosavakat, zsírsavakat, különleges növényi hatóanyagokat, antioxidánsokat és a Q10-hez hasonló koenzimet is magában foglalja.) Már az aztékok és a maya-indiánok is kiegészítették étkezésüket a mikroalgában megtalálható nagy mennyiségű növényi fehérjével. Ezért hívták az ,,Istenek ajándékának".

Előnyei közül néhány:

Komolyan erősítheti az immunrendszert
Jelentősen javíthatja az egészséget
Erőteljesen növelheti az energiaszintet, a kitartást
Nagyban hozzájárulhat a tápanyagellátáshoz
Regenerálhatja a sejteket
Segíthet gyulladás, láz és fájdalom csillapításában
Hozzájárulhat vírusos, bakteriális és gombás fertőzések gyógyításához
Allergia, ekcéma, asztma kezelésében is eredményes lehet
Segíthet reflux, puffadás és gyomorégés, székrekedés megszüntetésében
Hozzájárulhat II. típusú cukorbetegség és magas koleszterinszint gyógyításához
Segíthet a vérnyomás beállításában
Segítheti az emésztést, a lerakódott zsírsavak lebontását
A spirulina és a chlorella alga részt vesz a szervezet vitalitásának, energiájának megőrzésében, támogatják az immunrendszer működését.A C-vitamin az immunrendszer normál működéséhez járul hozzá, az E-vitamin részt vesz a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében.

Összetevők: mikroalgák: Spirulina platensis (120 mg/kapszula), Chlorella vulgaris (120 mg/kapszula), Lithotamnium calcareum (120 mg/kapszula), kapszulahéj (hidroxi-propil-metil-cellulóz), emulgeálószer (szójalecitin), aszkorbil-palmitát, d-alfa-tokoferol, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), asztaxantin.


A termék olyan üzemben készül, melyben tejet, tojást, halat, kagylót, búzát, szóját, földimogyorót és dióféléket tartalmazó készítményeket is gyártanak.
Ajánlott adagolás: naponta 2-3 x 2-3 kapszula fogyasztása ajánlott.

240 db kapszula
 
 
0 komment , kategória:  REGENOR életmód és diéta  
Regenor-olajfa levél kapszula
  2019-08-21 20:20:24, szerda
 
 



Olajfa kapszula
SZAKCIKK A BIOCOM OLIVE LEAF EXTRACT - OLAJFALEVÉL KAPSZULA FELHASZNÁLÁSÁRÓL ÉS ALKALMAZÁSÁRÓL

Az olajfalevél-kivonat hatóanyagai néhány különleges elemének - fehérjebontó, bizonyos kódátíró-fordító enzimek (reverz-transzkriptázok) - hatása igen hasznos lehet a retrovírusok elleni küzdelemben. Ázsiai, távol-keleti utazások során elengedhetetlen az úti poggyászunkból. Támogatja a bélflóra egyensúlyt azáltal, hogy tápanyagul szolgála hasznos bélbaktériumok számára.
BIOCOM OLAJFA LEVÉL KAPSZULA lehetséges hatásai:
BIOCOM OLAJFA KIVONAT
Immunrendszer támogatása
Antioxidáns tulajdonságok
Bakteriális, vírusos és gombás fertőzésekre
100%-ban természetes étrend-kiegészítő
 Allergia, asztma kezelése
 Irritábilis bélszindróma kezelése
 TBC, gonorrhoea, malária, Lyme, AIDS és egyéb fertőzések kezelése
 Gyulladásos, fekélyes betegségekre
 Ízületi, reumás gyulladások csökkentése
 Herpesz I. és II. kezelése
 Influenza, általános megfázás tüneteinek enyhítése
 Hasmenés
 Légúti betegségek (asztma, hörghurut) enyhítése
 Vérnyomás szabályozása, magas vérnyomás csökkentése
 Gyomorfekély, gyomorsav-túltengés normalizálása
 Orr-melléküreg gyulladásának enyhítése
 Érrendszeri rendellenesség helyrehozatala, a szív védelme, szívritmuszavar kezelése
 Tartós immungyengeség javítása
 Krónikus kimerültség, depresszió javítása
 Megnövekedett aktivitás, életkedv, fiatalító hatás
 Húgyvezeték- és hólyaggyulladás, ezek bakteriális elfertőződésének kezelése
 Bakteriális megbetegedések gyógyítása
Gyulladásos, fekélyes betegségek, ízületi, reumás gyulladások enyhítése
MI A KÜLÖNLEGES AZ OLAJFALEVELEKBEN?
Az olajfaleveleknek jóval erősebb hatásuk van az egészségünkre, mint amire az olívaolaj képes. Ez többek között az egyik összetevő - nevezetesen az oleuropein - rendkívül magas koncentrációjának köszönhető. Egy nagyon erős antioxidánsról van szó, amely az olajfagyökerében, kérgében, gyümölcsében és levelében fordul elő. Legnagyobb arányban mindenesetre az olajfalevélben mérték. Itt az oleuropein az olívaolajhoz képest 3000-szer magasabb koncentrációban van jelen.

Az oleuropein véd a szabad gyököktől

Az olajfának az oleuropein biztosítja a túlélést, mert védi a fát a szabad gyökök keletkezésétől, csakúgy, mint a rovarharapások, baktérium-, vírus- és gombatámadások okozta károsodásoktól. Az oleuropein magas aránya annyira megnöveli az olajfa ellenálló képességét, hogy az képes az 1000 éves bibliai életkort is elérni. Az olajfalevél-kivonat az antioxidánsokat koncentrált formában tartalmazza, így a mi egészségünkre nézve is felbecsülhetetlen értékű.

Az olajfalevél-kivonat általános hatásai
Olajfalevél gyógyhatása
Az olajfalevél-kivonat kitűnő egészségügyi hatásai a számos gyógyhatású összetevő tökéletes együttműködésén alapszik. Ezek szinergikusan hatnak, és így hatékonyságukban erősítik egymást. Az olajfalevelek antioxidatív hatása, a magas klorofilltartalom kihatásai (lassítja az öregedési folyamatot), valamint a tartalmazott szekunder növényi anyagok magyarázzák az olajfalevél-kivonat következő hatásait, amelyeket tudományosan igazoltak:

antibakteriális,
antivirális,
gombaellenes,
parazitaellenes,
gyulladásgátló,
immunerősítő.
Harmonizálja az emésztőrendszert, csökkenti a koleszterinszintet, véd a szív- és érrendszeri betegségektől, természetes vizelethajtóként szolgál és képes megelőzni a daganatos betegségeket. Ezen felül hatékony a fogszuvasodást okozó baktériumok, minden herpeszvírus, a Candida albicans okozta fertőzések, valamint az antibiotikum-rezisztens kórokozók ellen. Az olajfalevelek ezzel felbecsülhetetlen értéket képviselnek szervezetünk egészségének megőrzésében.

Kutatások, beszámolók:

Az oleuropeinnek és kapcsolódó vegyületeinek antibakteriális hatását kémcsőben végzett vizsgálattal igazolták. Fleming és kollegái izoláltak 6 fontos fenol vegyületet a zöld olívából. Köztük egy különlegeset, amely az oleuropein hidrolizálásával keletkezett. Úgy találták, hogy ez a vegyület jobban gátolta a tejsavbaktérium ( Leuconostoc meseteroides FBB) növekedését, mint maga az oleuropein. Majd a az oleuropein aglikonja és az elenolsavat vizsgálta közben azt tapasztalták, hogy sokkal inkább gátolták további 3 tejsavbaktérium törzs növekedését. Mivel az aglicon, az elenol savnak és b-3,4-dihidroxifeniletil alkoholnak az összekapcsolódásaként jön létre, és az utóbbi összetevő nem volt gátló tényező, a kutatók arra következtettek, hogy az elenol sav az aglicon molekula azon része, mely a növekedési folyamatot gátolja. Az oleuropein önmaga nem gátolta ezeknek a baktériumoknak a növekedését, viszont gátolta 3 nem tejsavbaktériumét ( Staphylococcus aureus, Bacillis subtillis és a Pseunomodas solanecearum).

Továbbá, az oleuropein kivonat savas hidrolízisekor keletkező anyag további 8 féle baktérium növekedését gátolja. Több újkeletű kémcsőben végzett vizsgálat eredménye azt mutatta, hogy az oleuropein és az a savas hidrolízise során keletkező anyag szintén megakadályozza a csírázást és a spóraképződést a Bacillus megterium esetében és gátolja a Bacillus cereus T. csíraspóráinak kifejlődését.

Antimikrobális hatását a A Mycosis Jurnalban Markin D. és kollegái is publikálták. A vizsgált mikroorganizmusokat beoltották különböző koncentrációjú olajfalevél vizes kivonatával. A z eredmény azt mutatta, hogy a 0,6% (w/v) olajfalevél vizes kivonata majdnem az összes vizsgált baktériumot semlegesítette 3 órán belül.

A dermatofiata gombákat 1,25% (w/v) növényi kivonat a következő 3 nap alatt, amíg a Candida albicans -t a következő 24 órán belül semlegesítette 15% (w/v) növényi kivonat. C.albicans a 40% (w/v) olajfalevél-kivonat hatásának kitett sejtek electronmicroszkópos vizsgálatával azt látták, hogy a sejtek befelé fordultak és alaktalanná váltak. Az Escherichia coli sejteket hasonló vizsgálatnak vetették alá, de csak 0,6% (w/v) olajfalevél-kivonatot használtak. A vizsgálat során azt tapasztalták, hogy teljesen elpusztultak a sejtek. Ez az eredmény arra enged következtetni, hogy jelentős antimikrobális hatása van az olajfalevél-kivonatnak jegyezték le a kutatók.

1999-ben a Journal of Pharmacy and Pharmacology 51. számában kutatók összegezték, hogy a standardizált olajfalevél-kivonat potenciális antimikrobális hatóanyaga lehet a bélrendszert és a légzőszervi traktus ért fertőzések kezelésének.

A Herpes simplex II. típusú fertőzésre klinikai tanulmányt folytattak egy szerrel, mely koncentrált olajfalevél-kivonatot tartalmazott, de ezt végül nem publikálták. 1993-ban az előzetes tanulmányt hozták nyilvánosságra. 6 esetben vizsgálták a szer hatását, ahol Herpes simplex II.-et ( I. lehetőségét) diagnosztizálták az orvosok. A kezelés 2-4 oz. szert írt elő 6 óránként 6 héten át. 3 esetben teljesen visszafejlődött a seb és a hozzá kapcsolódó fájdalom illetve diszkonfort érzés 36-48 órán belül elmúlt. A negyedik esetben a fájdalom enyhülése a további 48 óra múlva történt. A másik két esetben a fájdalom vagy a diszkonfort érzés a kutatási időszakon túl enyhült. A kezelés 2- 3. hete után csökkenő tendenciát mutatott a vér antitest szintje tekintetében. De a vizsgált esetek alacsony száma miatt nem lehet végleges következtetést levonni ebből az eredményből.

Nagyon érdekes kutatást végeztek a York University Scholl of Medicine kutatói New-Yorkban, amit a Biochem Biophys Commun. 2003. augusztusi számában közöltek. Az olajfalevél-kivonat gátolta a HIV-1 vírust, és nem volt toxikus hatással az egészséges sejtekre nézve. Az olajfalevél-kivonat gátolja az akut fertőzést és a HIV-1 sejtek közötti transzmissziót ( átörökítést) és megakadályozza a HIV-1 replikációját. A célsejtekben toxikus hatás nem volt kimutatható.

SZÍV ÉS ÉRRENDSZER

A mediterrán országok táplálkozási szokásai, a sok gyümölcs, zöldség és az olívaolaj nagy mennyiségben tartalmaz természetes antioxidánsokat. Ezek mindennapos fogyasztása összefüggésben van a szívkoszorúér betegségek előfordulásának alacsony számával. Az olajfalevél-kivonat aktív hatóanyagának nagyon érdekes, figyelemreméltó hatása van a kardiovaszkuláris rendszerre (pl. javítja a koronáriás erek véráramlását, csökkenti a vérnyomást és a szabálytalan szívműködés előfordulását) és a vér alkotórészeire (trombociták), ami összefüggésben van antioxidáns hatásával. Magas koleszterinű patkányokon végzett kísérletek során az oleuropein hatására a koleszterinszint leesett. Amikor a patkányoknak olajfalevél-kivonatot adtak sokkal nagyobb mértékben csökkent a koleszterinszintjük, mint amikor tízszeres mennyiségű oleuropeint használtak. A kutatók azon az állásponton vannak, hogy az oleuropeinnek együtt kell bejutnia az olajfalevél többi hatóanyagával ahhoz, hogy a koleszterinszint csökkenését érjék el.

Morton Walker D.P.M. orvoskutató cikket közölt a Townsend Letter for Doctors and Patients 1996. júliusi számában, melyben rávilágított, hogy a flavonoidok bevitele összefüggésben van az alacsonyszámú kardiovaszkuláris rendellenességek előfordulásával. Rámutatott, hogy a napi olívaolaj és/vagy az olajfalevél-kivonat bevitele, amely fenolokat tartalmaz, nyújtja ezt a kedvező hatást.

ANTIOXIDÁNS

Régóta köztudott az olajfa levélének-, a gyümölcsének- és olajának kivonat fenol komponensének antioxidáns hatása. Nemrégiben Le Tutor és Guedon megmutatták, hogy az oleuropein, a hidroxitirosol, és különösen az Olea europaea levél kivonata (mely 19% oleuropeint, 1,8% fllavonoid glikozidot és 3,4-dehidroxi-fenil észtert tartalmaz) sokkal hatékonyabb antioxidánsnak bizonyult, mint az E-vitamin vagy más előállított antioxidáns ( Butil-hidroxi-toluol=BHT=E321) a modellezett kémiai rendszerekben. Egy másik újabbkeletű laboratóriumi vizsgálateredményei azt mutatták, hogy az oleuropein jelentősen gátolja a normál emberi plazmából kivont LDL koleszterin réz-szulfát által indukált oxidációját.

VÉRCUKOR

Az olajfalevél-kivonata jótékony hat a vér cukorszintjére, melyat a spanyol Gonzalez M. és társai vizsgáltak a Granadai Egyetemen. A maximális vércukorcsökkentő hatás a megfigyelések szerint a téli hónapokban begyűjtött minta esetében volt, pontosan februárban. Ezt a hatást az olajfalevél-kivonat egyik alkotóanyaga az oleuropeosid eredményezi, amelyik 16mg/kg adagnál volt hatékony. Ez a vegyület az állatokon alloxannal mesterségesen kiváltott diabétesz esetében is igazolták.

A kutatók az olajfalevél-kivonat a vércukorszint csökkentésének mechanizmusának két módját feltételezik:

cukor okozta inzulin felszabadulás hatékonyabbá válása
megnövekedett perifériás cukorfelvétel
PSORIAZIS

Joseph Territo, M.D. bőrgyógyász tapasztalatait következő képen összegezte:

,,Az olajfalevél-kivonatot már több mint 100 páciensen használtam eredménnyel Elsődleges célom volt a psoriazis kezelésében a hatékonyságát megfigyelni, amihez az olajfalevél-kivonatot, mint gyulladáscsökkentő hatóanyagot tettem egy gélbe, de mind a kapszula, mind a tablettahatásosnak bizonyult. Az olajfalevél-kivonat kapszulával kapcsolatos tapasztalatom, hogy a psoriázisos betegek 70%-nál javulás volt tapasztalható. Azt figyeltem meg, hogy javulás nem csak a psoriazisos pikkelyek csökkenésében volt, hanem a bőr pirosságának enyhülésében és a gyulladt felületek reakciójában is. Belsőleg alkalmazott olajfalevél-kivonat kapszulával és a helyileg használt géllel a pácienseimnél még jobb eredmény értem el a pszoriázisos sebek esetében-több, mint 75%-uknál."

KUTATÁS MAGYAR RÉSZTVEVŐKKEL

Az 1990-es évek végén Magyarországon az R-Klinika is csatlakozott ahhoz az amerikai klinikai tanulmányhoz, mely egy olajfalevél-kivonatot tartalmazó készítmény az emberi szervezetre gyakorolt hatását vizsgálták A vizsgálatban összesen 500 fő vett részt. A páciensek 2 kapszulát (500mg olajfalevél-kivonat/kapszula) szedtek 3-szor naponta, és csökkentették az adagot 4x1 kapszulára, ha a tüneteik enyhültek.

164 légzőszervi vagy tüdőt érintő betegből (mandulagyulladás, garatgyulladás, tüdőgyulladás, hörghurut) 157 teljesen meggyógyult 6-nak az állapota javult, 1 betegről nem volt hír;
67 fogászati problémával (fogbél-gyulladás, leukoplakia, szájnyálkahárthya-gyulladás) küzdő betegből 60 teljesen meggyógyult, 5 beteg állapota javult, 2 állapota nem változott;
209 betegből, akik vírusos vagy bakteriális eredetű bőrfertőzésben szenvedett 150 teljesen meggyógyult, 59 állapota javult;
17 gyomorfekéllyel és Helicobacter pylori fertőzöttek bár nem gyógyultak meg teljesen, javulást mutattak;
43 páciens közül, akiknek immunrendszer gyengeségük volt 40 immunstátusza javult, míg 3 páciens állapota nem változott.
MELLÉKHATÁS

A klinikai használat során amit megfigyeltek mellékhatásként az úgynevezett ,,die-off" hatás, amelyik a Herxheimer reakcióhoz kapcsolódik és ritkán találkoztak a kezelés alatt gombás fertőzéssel. Ez abból adódik, hogy az igen nagy mennyiségű fertőző korokozó a testben elpusztul viszonylag rövid idő alatt. Ilyenkor nagy mennyiségű toxikus anyag keletkezik a test szöveteiben és a véráramban az elhalt korokozók úgy mint ,,sejtes hulladék".

Az ember immunrendszere gyorsan reagál ezekre az anyagokra, hogy minél előbb eltávolítsa a szervezetből. Ennek eredménye képen előfordulhat átmeneti allergiás, vagy az influenzához hasonló tünet, mint fejfájás, láz, izom- és ízületi fájdalom és hasmenés. Ezek a tünetek a 4-7 nap között jelentkezhetnek. Néhány páciens csak enyhe fejfájást érezhet, és sokan nem tapasztalnak semmilyen tünetet.

A ,,die-off" hatás nem káros, ilyenkor azt javasolják, hogy ideiglenesen függesszék fel a szedést vagy csökkentsék a napi adagot, hogy a szervezet ki tudja üríteni a toxikus hulladékot, ami az elhalt kórokozók eredménye."-
 
 
0 komment , kategória:  REGENOR életmód és diéta  
Regenor -mikrobiom por
  2019-08-21 20:17:19, szerda
 
 



Mikrobiom por az emésztés helyre állításához!

Lapos has, jó közérzet, jó emésztés, szép bőr... Folytassam? 🙂

Vajon mitől függ mindez? Bizony a bélflóránk állapotától.

Izgalmas időket élünk orvoslás szempontjából, mert kezdi - végre valahára- a nyugati orvoslás is belátni, hogy az egészséget a pocakban kell keresni. Azok a iciri-piciri kis bacik, ha jól vannak tartva, meghálálják. Ellenkező esetben viszont jól kibabrálnak velünk.

A bélflóránk nagyon röviden 2 féle baktériumból áll: firmicutes ( '' kövérítő '' ) és bacteriodetes ( '' egészségesítő '' ) baktériumok.

Ez azt jelenti, hogy, ha felborul az egyensúly és túlszaporodik a firmicutes, akkor bizony hízásnak indulunk. Ekkor van az az érzése az embernek, hogy iszik 1 pohár vizet és hízik tőle 3 kilót.

Mi ilyenkor a teendő?

Ezen kívül megjelent a piacon nem is olyan régen egy egyedülálló, magyar (!) termék, aminek az a feladata, hogy helyrebillentse az egyensúlyt a bélbacik között.

Microbiom Pro a neve.

Mit tapasztalhatsz a hosszútávú használatakor?

Megregulázza az étvágyadat, olyan értelemben, hogy már nem kívánod a cukros, ízfokozós dolgokat.

Nem puffadsz.

Csökken a hasi zsír.

Szépül a bőr.

A krónikus betegségek kezdenek javulni.

Madár étkű gyerekek végre el kezdenek enni.

Mit tartalmaz?

Zöldségek és gyógynövények őrleményét.

Prebiotikus hatása van.

Reggel elkeversz 1/2 adagoló kanál port 1 pohár langyos vízben és megiszod és este is.

Nagyon egyszerű.
 
 
0 komment , kategória:  REGENOR életmód és diéta  
Regenor
  2019-08-21 19:43:05, szerda
 
 



Még erősebb lett a népszerű Mikrobiom Pro!

Mivel a Mikrobiom Pro már bizonyított a Biocom munkatársainak, és megelégedett ügyfeleinek, a termékfejlesztő Jakab István úgy gondolta munkatársaival, hogy a speciális rostokat beépítik a termék összetételébe, így már az első naptól nemcsak a széles spektrumú mikroflóra születését támogatják, hanem biztosítják a ,,közösségek" gyors megerősödését is. A Biocom munkatársai ezt az új, módosított Mikrobiom Pro & Fiber néven futó készítményt ugyanazon az áron tudják megvásárolni, mint a korábbi verziót!

Mielőtt a legújabb termék előnyeit ecsetelnénk, menjünk egy kicsit vissza az alapokhoz, hátha valaki még nem ismeri az alap, a Mikrobiom Pro por előnyeit. Vagy maga a mikrobiom név sem cseng még ismerősen.

Egészségünk alapja a Mikrobiom

- Van egy ismeretlen, ,,virtuális" szervünk, amely a háttérből irányítja minden életfunkciónkat. Több tudós is meg van győződve arról, hogy az emberi test nem több, mint a Mikrobiom tárolására létrehozott ,,konténer" - ezt mondja bevezetőként a hálózatba népszerű termékeket hozó Jakab István. A termékfejlesztő hozzáteszi, a baktériumokat nem elég csak táplálni, hiszen az általunk bevitt élelmiszer minősége órák alatt képes komoly változásokat okozni az összetételükben. Fontos, hogy olyan életkörülményeket biztosítsunk a számukra, ami kedvez a megfelelő arányuknak, működésüknek és nem utolsó sorban a szaporodásuknak.

Segítenek a növényi rostok

- A baktériumok akkor érzik jól magukat, ha rostokban gazdag tápanyagot juttatunk emésztőrendszerünkbe. Naponta egy egészséges felnőttnek legalább 25-40 g élelmi rostot kellene fogyasztania, egy gyermeknek pedig ahány éves, annyi gramm, plusz hozzáadva 7 g-ot a kapott értékhez. Az egészség megőrzése szempontjából fontos a jól működő emésztőrendszer. Márpedig a táplálékokban lévő növényi rostok kedvezően hatnak az emésztésre és segítenek megszabadulni a méreganyagoktól, csökkentik az elhízás lehetőségét és számos betegségtől is óvnak - fogalmaz a fejlesztő.

Miért kellett a Mikrobiom Pro mellé a Fiber?

- A Mikrobiom Pro már több tízezer embernek bizonyított az elmúlt egy évben. Folyamatos fogyasztásával elértük, hogy széles spektrumú, szinergista baktériumcsaládoknak biztosítunk ideális életteret a szervezetünkben. A Fiber, vagyis a rostok olyan speciális ,,bacibölcsök", amik megteremtik azt a feltételt, hogy az éledező mikroflóra nagyon gyorsan és hatékonyan képes legyen szaporodni. A Mikrobiom Pro-val lehetőséget adtunk, hogy a bennünk még nyomokban fellelhető széles spektrumú (akár 25 ezer féle) baktériumokat életre keltsük, de ezek gyors elszaporodása ugyanilyen fontos feladat. A baktériumok stabil rostokra feltapadva képesek akár fél óra alatt megduplázni saját mennyiségüket.

Kombinált készítmény, megnövelt hatékonyság

- Együttes használatuktól azt várhatjuk, hogy még hatékonyabb, még gyorsabb legyen egészségünk stabilitása. A termékfejlesztés ideje alatt egyértelművé vált a felhasználó számára, hogy ez a rostokkal dúsított, kombinált készítmény növeli a Mikrobiom Pro hatékonyságát. Határ a csillagos ég, már ami a minket szolgáló életünket támogató baktériumok számát illeti!

Rost - de melyik és miért?

Óriási igény volt a piacon egy olyan rostforrásra, amely nem irritálja a vékonybél falát, ugyanakkor csodálatos szaporodási lehetőséget biztosít a mikrobiomnak, és a fogyókúrák kiegészítőjének is alkalmas, hiszen magas rosttartalmú táplálékot jelent. Szerencsére sok növényalapú étel (mint az alma, zab, spárga és banán) kiváló prebiotikum-források, de egy speciális prebiotikum - az akácia rost - mindegyik felett álló, ő a bélbaktériumok ,,szuperfoodja"!

Mit tudhat az akácia rost?

Segíthet abban, hogy nap, mint nap jobban érezze magát: egy 2008-as kutatás eredményeként kijelenthető, hogy 4 hét rendszeres akácia rost fogyasztása a hasznos baktériumtörzs ,,szupersztárjainak" számát szignifikánsan megemeli.

Bizonyos típusú rost-kiegészítők (és még a magas rosttartalmú élelmiszerek) is kényelmetlen puffadást, gázképződéseket okozhatnak. Szerencsére az akácszálak lassabban fermentálódnak, mint más típusú rostok szálai. Az akácrost hihetetlenül jól tolerálható, még nagy dózisokban is, nem okoz felfúvódást.

Segíthet a nassolás utáni vágyat csillapítani. A rost bő folyadékkal fogyasztva képes a folyadék nagy részét megkötni, megduzzad, ezáltal kitölti a gyomor és bél teljes üregét.

Támogatja a glükóz felszívódását a véráramba, segítve az inzulin gyors beáramlását a sejtekbe.

Segítheti és támogathatja az emésztést és a tápanyagok felszívódást. Az egészséges táplálkozással bevitt tápanyagok a hasznos baktériumok hatékony munkájának köszönhetően tényleg felszívódnak és beépülnek. Ezáltal nem kell folyton a felesleges kalóriákat bevinni.

A Mikrobiom Pro & Fiber fő összetevői

A készítmény növényi összetevőket, növényi enzimeket és vitaminokat tartalmaz. Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, ezért vegetáriánusok és vegánok is használhatják!

Akácia 90% rost: A részben emészthető rostokból a bél a vastagbél pH-ját optimalizálja, védik a vastagbél nyálkahártya épségét, akadályozzák a káros baktériumok elszaporodását.

Citromhéj: A citromhéj 5-10-szer több vitamint - beleértve a C- és A-vitamint, a kalciumot, magnéziumot és káliumot - tartalmaz, mint a gyümölcs leve. Vegyszermentes! (A C- és E-vitamin a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében játszik szerepet.)

Vörösszőlő mag: magas antioxidáns tartalom (rezveratrol).

Almapektin: A rostok nélkülözhetetlen részei az egészséges táplálkozásnak, így az egészség fenntartásának is.

Csicsóka por (frukto-oligoszacharoid = FOS), rövid cukormolekula-láncok.

És még valami, ami sokaknak fontos...

Garantáltan gluténmentes, laktózmentes, GMO mentes, szójamentes, 100%-ban természetes = vegyszermentes!

Kiknek ajánlott elsősorban?

- Ha csak egyszerűen szeretnénk válaszolni erre a kérdésre, akkor mindenkinek - mondja a fejlesztő. - A rostban gazdag táplálkozásnak olyan evidenciának kellene lennie minden ember életében, mint a levegővételnek. A rosthiányos táplálkozás rövidtávon székrekedést, hosszútávon elhízást, vagy akár komolyabb problémákat is okozhat. Az ideális mennyiség függ a környezettől, az életmódtól, az életkortól stb. Ezt támasztja alá, hogy bizonyos országokban vagy egyes élethelyzetekben (pl. fogyókúra kapcsán) más-más mennyiséget ajánlanak.

Jó egészséget kívánunk hozzá!
 
 
0 komment , kategória:  REGENOR életmód és diéta  
idézet
  2019-08-21 19:30:56, szerda
 
 



"Reggel várod a delet, délben az estét akarod, hidegben a nyarat várod, hőségben a hűvöset, aszály idején az esőre vársz, esőben a napsütésre, télen tavaszt akarsz, tavasszal rájössz a karácsony milyen szép volt, hétfőn a hétvégére vágysz, hétvégén a falat kaparod. Vársz. Arra, hogy megtedd, hogy megkapd, hogy jöjjön, maradjon, soha el ne menjen, hogy öleljen, vagy engedjen, hogy ne fájjon, hogy jobban ne fájjon. Vársz. Az estére, az álmokra, a beteljesült vágyakra, a fényre, a létre, a jobbra, a szebbre, az élhetőre, az élhetőbbre. És közben elfelejtesz valami nagyon fontosat. A jelent... "

Theodorovits Andrea
 
 
0 komment , kategória:  idézetek  
viccek
  2019-08-17 18:13:26, szombat
 
  Semmi sem tudja úgy elrontani a szombat reggeli hangulatomat, mint amikor rájövök, hogy még csak szerda van.

Demokrácia az, amikor két farkas és egy bárány szavaz arról, mi legyen az ebéd.

Hogy hívják azt a napot, amikor reggel nem esik az eső, süt a nap, illatos a levegő, és csiripelnek a madarak? MUNKANAPNAK, a fene egye meg!

Vannak, akik reggelente úgy ugranak ki az ágyból, mint a kenyerek a pirítóból. Én meg úgy, mint a félbevágott zsemle, ami leesik a vajas felére, és úgy is marad.

Utálom, amikor megkérdezik, mit csináltam egész nap. Felkeltem délben, aztán hirtelen délután öt lett. Oké? Fogalmam sincs.

Miért van a méheknek királynőjük? Mert ha kormányuk lenne, nem lenne méz.

Néhány pókfajnál a nőstény pók párzás után megeszi a hímet. Az evolúció során rájöttek, hogy egyszerűbb az életbiztosítást felvenni, mint a gyerektartást behajtani.

- Mi a közös vonása a politikusnak és a pelenkának?
- Mindkettőt gyakran kell cserélni, ugyanabból az okból.

- Mi a hasonlóság a törvény és a pókháló között?
- Az, hogy a kisebb állatokat megfogja, a nagyobbak meg átgázolnak rajta.

Egyszer volt egy csúnya balesetem. Légtornász voltam, és az egyik pénteken megkértem a főnököt, hogy engedjen el korábban!

- Olvastad a telefonkönyvet ?
- Nem, de láttam a moziban.

Tábla az állatorvosnál:
"Kérem, ne zavarja a rendelést! Leül! Ott marad!"

A traumatológus késő délután telefonál az áruházba:
- Hány motorkerékpárt adtak el ma?
- Tízet.
- Nem értem, hol kódorognak még hárman.

- A ló, amit tegnap vettem magától, még az este megdöglött.
- Érdekes. Ilyet nálam sose csinált.

- Maguk ikrek?
- Nem, miért?
- Mert olyan cuki, hogy egyformák, és az anyukájuk is egyforma ruhába öltöztette magukat.
- Hölgyem, legyen szíves kiszállni az autóból, és mutassa a jogosítványát!

Tűzvédelmi oktatáson kérdi Pistikét az előadó:
- Na, fiam, mit csinálnál, ha észrevennéd, hogy kigyulladt a ruhád?
- Nem venném fel.

Floridában nemrég készítettek egy hivatalos felmérést. Arról kérdezték a lakosságot, hogy komoly társadalmi problémának tartják-e az illegális bevándorlást.
29 % azt válaszolta, hogy: "Igen, komoly problémának tartom."
71 % azt válaszolta, hogy: "No es un problema serio."

Skótok egy étteremben:
- Te! Nem túl drága ez a hely?
- Hát, most nézem én is, hogy egy ásványvíz 20 fontba kerül!
- Te jó ég! Még szerencse, hogy whiskyt rendeltünk!

- Zolika! Mi leszel, ha nagy leszel?
- Zoli bácsi.

- Miről foglak megismerni, ha találkozunk?
- 165 cm magas vagyok, és 55 kg. És én miről ismerlek fel?
- Lesz nálam mérőszalag, és mérleg.

- Te miből élsz?
- Írok.
- Mit írsz?
- Levelet haza, hogy küldjenek pénzt.

- Szóval maga bűvész? Valami extrém mutatvány kellene a műsorba.
- Kettéfűrészelek egy nőt.
- Ugyan már, ez lefutott téma. Ma már egy kezdő bűvész is ketté tud fűrészelni egy nőt.
- Hosszában?

Joe bácsi, a kiöregedett cowboy, a 100. születésnapját ünnepli. Ez alkalomból a helyi lap riportere megkérdezi tőle:
- Joe bácsi! Mi az ön hosszú életének a titka?
- Az, fiam, hogy 80 évvel ezelőtt nem tudták kideríteni, ki lőtte le a seriffet.
 
 
0 komment , kategória:  viccek  
idézet
  2019-08-11 18:24:29, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  idézetek  
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2019.07 2019. Augusztus 2019.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 18 db bejegyzés
e év: 114 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 138
  • e Hét: 1070
  • e Hónap: 2062
  • e Év: 33791
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.