Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/28 oldal   Bejegyzések száma: 271 
Egy indonéz atya gyönyörű imája Magyarországért
  2018-06-24 13:30:55, vasárnap
 
  Egy indonéz atya gyönyörű imája Magyarországért és a magyarokért

A nemzeti összetartozás napjára emlékezünk, hiszen 98 éve, 1920 június 4-én írták alá a trianoni békediktátumot. Kitörölhetetlen fájdalom a magyarság számára, mégis fontos, hogy ezen a napon arra emlékeztessük egymást, hogy összetartozunk. Elias Ohoiledwarin Magyarországon élő indonéz verbita szerzetes gyönyörű imát írt hazánkról, nemzetünkről és rólunk magyarokról. Ezzel az imádsággal köszöntünk ma minden magyart, határainkon innen és túl, és adunk hálát Istennek azért, hogy magyarnak születhettünk!

Mennyei Atyám!
Itt vagyok a Te országodban, Magyarországon,
Ahova engem rendeltél.
Itt vagyok a Te népeiddel, a magyarokkal.
Értük könyörgök, Atyám:
Áldd meg ezt az országot -
hogy a Te Országod épüljön benne
Áldd meg ezt a nemzetet -
hogy igazi nemzeted legyen itt Európában
Áldd meg ezt a népet -
mint saját kiválasztott néped.

Mennyei Atyám!
Hálát adok Neked - hogy ide küldtél.
Hálát adok Neked - hogy megtapasztalhattam ennek az
országnak szeretetét és erejét
Hálát adok Neked - hogy itt élhetek, szolgálhatok és
tanulhatok.
Hálát adok neked - hogy megízlelhettem e földnek
természeti és kulturális szépségét
Hálát adok neked - hogy megismerhettem ennek az országnak az
őseit, vértanúit, és szentjeit.

Mennyei Atyám,
Neveld ebben az országban
Az igazi szeretetet,
A hitet,
És a reményt.
Adj ennek a népnek:
Erőt - a munkához
Bátorságot - a küzdelemhez
Hűséget - a szeretethez
Kitartást - az életben.

Mi Atyánk, aki a Mennyekben vagy!
Jöjjön el a Te Országod!
Itt, Magyarországon, ahol Egyházad él
Itt, az Egyházadban - ahol milliónyi családod él
Itt, a magyar családokban - ahol Fiad Jézus Krisztus él.
Most és mindörökkön örökké. Ámen

Elias Ohoiledwarin

Lovász Marikának köszönjük!

Forrás: Link



 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Csak a viharok és igaz szerelmek születnek újra
  2018-06-07 12:21:24, csütörtök
 
  Angyali üzenet: Csak a viharok és igaz szerelmek születnek újra - és újra...!





Csak a nagy viharok képesek arra, hogy felkorbácsolják a tenger hullámait, s csak a nagy tüzek világítanak el messzire.

Csak az igaz szerelmek születnek újra és újra a szívben ...

Forrás
Vigyázzanak Rád az Angyalok! Farkas Ibolya

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Spirituális üzeneted a mai napra
  2018-06-07 12:15:09, csütörtök
 
  Spirituális üzeneted a mai napra: Kapcsolatba akartál lépni lélektársaddal,
s imád meghallgattatott. Kövesd az útmutatást, s élvezd az isteni szeretet ajándékát.





Kapcsolatba akartál lépni lélektársaddal, s imád meghallgattatott. Kövesd az útmutatást, s élvezd az isteni szeretet ajándékát.
Szíved a nagy szerelem után áhítozik. Amióta a spirituális úton jársz, olyan társra vágysz, akivel hasonló elveket vallotok. Lehetséges ugyanazzal a személlyel spirituális kapcsolatban és szenvedélyes szerelemben élni? Ez a kártya megerősíti a választ: igen, lehetséges. Bízz bennük, és kövesd az útmutatásukat.

Az angyalok meghallgatták könyörgésed a nagy szerelemért, és most lépésről lépésre vezetnek a megvalósulás felé. Ha párkapcsolatban élsz, az angyalok arra kérnek, engedd át nekik a kapcsolatot. Így felemelhetik azt a lélektársi szintre, vagy segíthetnek békésen véget vetni neki, hogy megnyílhass az új szerelemre. Bárhogy is lesz, mindvégig melletted fognak állni, súgva a lépéseket.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
A csodák kapuja kinyílt
  2018-06-07 12:11:54, csütörtök
 
  Angyali üzeneted a mai napra:
A csodák kapuja kinyílt, az Univerzum árasztja feléd a határtalan csodáit!





Az Univerzum azt üzeni, hogy bízz a váratlan, meglepő és előre nem látható fordulatokban! Higgy abban, hogy a Teremtő nagyszerű életet szán Neked! Higgy önmagadban, mert a lelked már a leszületése előtt elhatározta, hogy milyen úton fogsz eljutni oda, ahol megtapasztalod a földi lét boldogságát.
A világ telis-tele van olyan segítségekkel, amelyek az utadat egyengetik. Csak ki kell nyitnod a szemed és a szíved, és félre kell tenned a ragaszkodásodat a megszokott sémákhoz! Talán furcsa lesz, hogy épp onnan jön a támogatás, ahonnan nem is számítasz rá... Talán meglepő lesz, hogy ki szegődik most melléd az úton, hogy együtt haladjatok... Talán azon fogsz a legjobban meghökkenni, ami a szíved mélyéről tör most elő, szabad utat engedve végre annak, beteljesítsd az életdfeladatod, legyen szó akár hivatásról, akár szerelemről.
Ne feledd, a megújulás során a régit leveted, miközben a lelked új köntösét felveszed! Ezen az úton nem csak találkozol, üdvözölsz, de búcsúzol is. Hívd az angyalokat, hogy segítsenek mindezt csodás, szeretetteli és békés módon megtapasztalni minden érintettnek!

Most aztán tényleg nem igaz, hogy “minden csoda három napig tart", hiszen a hétvége során megtapasztalt csodák áradata egyre mélyülő és kiteljesedő minőséget kaphat, feltéve, ha nem ijedsz meg és bújsz el előle. Még mindig érdemes barátkozni a Benned lévő újszerű tapasztalatokkal, és nyitott szívvel teret adni a csodáknak.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Új energia kapu nyílik!
  2018-06-06 11:58:40, szerda
 
  ÚJ ENERGIA KAPU NYÍLIK! NAP-KAPU AKTIVÁLÁS!





Most van itt az ideje, hogy túllépjél minden önmagadat korlátozó elképzelésen. Az angyali energiák és a magasabb Én átvilágítja az életedet és új vezérlést hoz létre, amely segítségével teljesen új elképzeléssel látod meg magad és az életed. Most eljuthatsz életterved megvalósításához.
A Hold az oroszlánban egy hatalmas átjárót nyit április 24-én, ami óriási tisztulást és gyógyulást hoz az életünkben. Ezek az energiák meghozzák az új kezdetet.
Ez az emelés, ami most történik, a tudat egységének gyors spontán fejlődését hozza. Felismerhetjük az egységet, és megtapasztalhatjuk, ahogy az élet ,,megtörténik" rajtunk keresztül.
Ez egy fantasztikus lehetőség, egy újjászületés, új elképzelések a saját életünkről, és az igazság megtapasztalása az ÉN VAGYOK ,,jelen"lét-ben.
Ez a felemelő energia széthúzza a függönyt, hogy megláthassuk a valótlanságokat.
Koncentráljuk a szoláris rácsra, a szoláris energiára, mert felkészít minket egy hatalmas gyorsulásra még ebben a hónapban. A szívközpont (a fizikai szívcsakra) megújítja a kommunikációt a felsőbb szívcsakrával, ami elkezdi áttörni a fátylat a számunkra!
Többen megtapasztaltuk a ,,feltámadás" élményét különböző fizikai eseményeken keresztül. Emiatt nőtt az éberségünk, és felfigyeltünk különleges megoldási helyzetekre is.
Döntenünk és választanunk kellett sokunknak igen éles helyzetekben. Sokan felismertük, hogy tisztítanunk kell magunkat gondolatainkban, testünkben. El kell engednünk a félelmet, az aggodalmat, a kétségeket, hogy átjárhasson minket a magasabb tudatosság, ami segít megvalósítani a személyes küldetést.
A mai Nap-kapu energia egy mágnes, amit az előnyünkre használhatunk. Néhányan beleláthattunk, hogy milyen kölcsönhatások vannak a Szeretet, a Szolgálat megvalósítása, a magasabb és alacsonyabb én megvalósítása között a kristály tudatosság segítségével. Megtapasztaltuk a rezgés és tudatos gondolkodás kapcsolatát, az érzés és a szolgálat fontosságát.
Ez a nap nagy energiával indít minket a soron következő tudatszint megvalósításában. Magasabb szintek, és tiszta információs csatornák aktiválódnak.
A személyes változás, a tonális vonalakkal, a tudatkapukkal és a Földdel való dolgozás mindent meg fog változtatni. Elsősorban feléleszti az igaz felsőbb énnel való kapcsolatot.
Most egy hatalmas energia hullám van, ami ki kell használnunk! Remélem.... úgy gondolom..... és hiszem, hogy elértünk a lelki érettség egy olyan szintjére, hogy létre tudjuk hozni az új realitást, kilépve az eddigi bábszínházból.
A ,,feltámadás" sokunk számára most mély személyes tapasztalat. Vad és csodálatos gyakorlat az önmagunkkal való kapcsolat elmélyítésére.
Akkor előre és teremtsük újra többdimenziós Énünket. A mai energiahullám nagy lökést ad ehhez!

FORRÁS: http://adameon.com

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Meg kell állni, felesleges terheket letenni…!
  2018-06-06 09:31:22, szerda
 
  Angyali üzenet: Meg kell állni, felesleges terheket letenni...!





Minden lépés már nehéznek tűnik, el vagy fáradva. Hosszú volt az út, mely idáig vezetett. Most meg kell állni. Mindent újra kell gondolni. Légy kész megbocsátani, a haragot elengedni, s a szíved kitárni.

Meg kell állni, a felesleges terheket le kell tenni, hogy könnyebben tudj haladni. Most mindent ezt erősíti, ezt segíti.
Légy kész érzelmi életedet rendezni.

A szerelemre, a szerelmi életedre, a párkapcsolatra kell figyelni.

Vigyázzanak Rád az Angyalok!
Farkas Ibolya

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Mai nap üzenete
  2018-06-06 09:11:02, szerda
 
  Mai nap üzenete: Megérkezik a segítség, amiért imádkoztál, ezért ne álld az útját,
hanem fogadd el a mennyei segítséget





Azt kérdezted “Mit tegyek most?" A kártya válasza: “Bízz abban, hogy imáidat meghallgatták és feleletet kaptál. Most pihenj és légy nyugodt."
Végül is mennyei beavatkozásért imádkoztál, ezért állj félre és engedd, hogy a menny tevékenykedjen, mivel ez az a segítség, amiért imádkoztál.
Az imánk által elindított folyamatot csendes elmélkedéssel is segíthetjük. Kérjük mennyei segítőinket, hogy nagyon világos, könnyen érthető útmutatást adjanak, tudassák velünk, ha cselekvésre van szükség. Addig is örömmel tölthet el, hogy angyalaink és vezetőink szerető gondoskodással törődnek velünk és problémánkkal.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Teremtő erők vannak jelen a mai napon!
  2018-06-06 09:07:52, szerda
 
  Teremtő erők vannak jelen a mai napon! Fogd be a szelet a vitorládba!





Ezen a napon minden cselekedetünk - gondolatunk teremtő erővel hat, éppen ezért tudatosságra van szükségünk, hogy a minket körülvevő koncentrált energiákat a lehető leghatékonyabban használjuk fel, fogjuk be vitorlánkba.
Mit érdemes tenni a nap folyamán?
1. Kerüld a negatív érzéseket, gondolatokat, ha bármi atrocitás ér a nap folyamán, azt ne vedd fel, rázd le magadról és menj tovább
2. Próbálj egyensúlyba - harmóniába kerülni. Ezt segítheti egy meditáció, egy masszázs, vagy egy kellemes fürdőzés illatos mécsesekkel, nyugtató zenével
3. Fejezd ki háládat azért amid van, amit kaptál, mindenért ami megadatott számodra, ami által több lettél.
4. Legyenek benned pozitív érzések, gondolatok, gondolj arra amit elszeretnél érni - erre még később visszatérek
5. Tegyél valami pozitívat, önzetlent
6. Végezz energianövelő gyakorlatokat, ez lehet sport, csakra meditáció, kundalíni emelő gyakorlatok
Ajánlott egész nap szem előtt tartani elérendő céljainkat, vágyainkat (készíthetsz listát is) és ezt úgy megélni, mint ha már meg is történt volna. És ez itt a kulcs, a fondorlat, a varázslat ugyanis azáltal, hogy vágyad netovábbját a jelenben megéled (ez lehet egy új ház, szerelem, egészség, anyagi bőség - a variációk tárháza végtelen) és nem csak, hogy megéled, de hálát adsz érte, megköszönöd és átérzed minden porcikáddal a beteljesülést, az univerzum erre reagálni fog és működésbe lép. Ez a teremtés receptje. Ezt megteheted bármikor, de ezen a kivételes napon mindez 10.000.000-szorosan fog működni, neked, éred.
(A teremtő meditáció alatt érdemes elégetni egy szantál füstölőt, és meggyújtani egy fehér mécsest - gyertyát, melyek felerősítik a teremtő energiák áramlását az univerzum felé)
Éld meg a mát és teremtsd meg a jövődet!!

forrásul szolgált: http://spiritualisutikalauz.blog.hu

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Angyali üzeneted szerdára
  2018-06-06 09:05:18, szerda
 
  Angyali üzeneted szerdára: - a legerősebb égi jelet kaptad most - Megérzéseiden keresztül Isten és az angyalok szólnak általuk!





A LEGERŐSEBB ÉGI JEL - ISTENI ÚTMUTATÁS

ISTENI ÚTMUTATÁS - Angyali üzeneted szerdára: - a legerősebb égi jelet kaptad most - Megérzéseiden keresztül Isten és az angyalok szólnak általuk!
Bízz a megérzéseidben, és kövesd őket! Isten és az angyalok szólnak általuk.
Ebben a pillanatban isteni vezetés alatt állsz. Jó érzéseid, felismeréseid, vízióid, belső hangod mind-mind mondani szeretnének valamit neked. Roppant fontos, hogy megbízz ezekben az útmutatásokban, és kövesd őket.
ÍGY KÉRJ JELET ANGYALAIDTÓL: ,,Angyalok, kérlek, adjátok a tudtomra, hogy ez valóban isteni útmutatás-e, vagy sem. Kérlek, adjatok egy nyilvánvaló jelet a fizikai világban, amit könnyen észrevehetek és megérthetek."
Ha több kártyát húzol, figyelj az Isteni útmutatás melletti lapokra is, mert fontos utasításokat tartalmaznak számodra. ezek a közeli kártyák az angyali üzenet fontos részeit hordozzák.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Hogyan engedd el a negatív érzéseidet?
  2018-06-05 12:56:18, kedd
 
  Hogyan engedd el a negatív érzéseidet?





Íme egy egyszerű módszer a negatív érzések, félelmek, fájdalmak vagy sérelmek elengedésére.

Ha van benned bármilyen negatív érzés, amitől hosszú ideje nem tudsz megszabadulni, akkor vegyél elő egy üres papírlapot és kezdd el kiírni magadból őszintén a negatív érzéseidet függetlenül attól, hogy kivel vagy mivel kapcsolatosak. Legyen ez olyan, mint egy gyónás. Add ki minden dühödet, haragodat, neheztelésedet, bánatodat, szomorúságodat, olyan formában, ahogy benned van. Ha úgy érzed, akár durva szavakat is leírhatsz, a lényeg, hogy ne tarts magadban semmit. Addig írj, amíg még bármi van benned, amit nem adtál ki magadból.

Ha ezzel megvagy, akkor a WC felett égesd el a lapot és húzd le a WC-t.

Ezt a gyakorlatot ismételd meg akár minden nap, egészen addig, amíg még bármilyen további negatív érzés van benned ezzel kapcsolatban

Schilling Péter - A spirituális útkeresők tanácsadója Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
     2/28 oldal   Bejegyzések száma: 271 
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 244
  • e Hét: 3416
  • e Hónap: 8072
  • e Év: 55665
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.