Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/42 oldal   Bejegyzések száma: 412 
Nincs közös felelősségvállalás a baloldalon
  2023-06-29 21:15:23, csütörtök
 
  Az ellenzéki pártok Egységben a szabad Magyarországért! címmel tartott gyűlése 2021. október 23-án - Forrás: MTI





HÁRÍTÁS, MAGYARÁZKODÁS, HALLGATÁS - A BALOLDAL HÁROM STRATÉGIÁJA A FINANSZÍROZÁSI BOTRÁNY KAPCSÁN
KEMMA Komárom-Esztergom Vármegyei Hírportál 2023.06.29


Bár a tavalyi választási kampány során még együttműködött a baloldal, pártjai most mégis ódzkodnak a felelősség közös vállalásától a kampányfinanszírozási botrányban.


Az érintett hat párt a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországért Mozgalommal (MMM) együtt

hárít,
magyarázkodik, vagy épp
hallgat

arról, mennyi pénzt kaptak abból a több milliárd forintból, amely az Action for Democracy nevezetű amerikai NGO-n keresztül érkezett az MMM számlájára, amely az összefogás központi kampányának működtetését szolgálta - emlékeztet cikkében a Magyar Nemzet.



Ezt ne hagyja ki! - Vizsgálat
Állami Számvevőszék: a hatpárti összefogás a kampányra költötte el a guruló dollárokat
Az ÁSZ vizsgálata feltárta a külföldről érkező pénzek útját.
Link


Mióta az Állami Számvevőszék jelentéstervezetet küldött a hat pártnak a tiltott támogatásról, illetve a Nemzeti Információs Központ (NIK) titkos jelentése nyilvános lett,

a DK és az MSZP feltűnően hallgat, a Momentum terel.

Karácsony Gergely azzal hárítja érintettségét és felelősségét, hogy a Kilencvenkilenc Mozgalom Egyesület adományai nem külföldről származtak. Márki-Zay Péter pedig váltig állítja, az ő mozgalma minden fillérrel elszámolt.







NINCS KÖZÖS FELELŐSSÉGVÁLLALÁS A BALOLDALON
Magyar Nemzet 2023.06.29.


Nincs közös felelősségvállalás a tavalyi választáson még együttműködésben kampányoló pártok között a külföldről érkezett milliárdos tiltott pártfinanszírozást illetően.

Az érintett hat párt a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországért Mozgalommal (MMM) együtt hárít, magyarázkodik vagy épp hallgat arról, mennyi pénzt kaptak abból a több milliárd forintból, amely az Action for Democracy nevezetű amerikai NGO-n keresztül érkezett az MMM számlájára, amely az összefogás központi kampányának működtetését szolgálta.

Amióta az Állami Számvevőszék jelentéstervezetet küldött a hat pártnak a tiltott támogatásról, illetve a Nemzeti Információs Központ (NIK) titkos jelentése nyilvános lett,

a DK és az MSZP feltűnően hallgat, a Momentum terel.

Karácsony Gergely, akinek egyesülete, a 99 Mozgalom több mint 500 millió forintot mozgatott a kampány alatt, azzal hárítja érintettségét és felelősségét, hogy a Kilencvenkilenc Mozgalom Egyesület adományai nem külföldről származtak. Márki-Zay Péter, aki tavaly nyáron elsőként beszélt a külföldről érkezett milliárdokról, váltig állítja, az ő mozgalma minden fillérrel elszámolt.

A leghevesebben a Jobbik magyarázkodik a tiltott pártfinanszírozás miatt.

Gyöngyösi Márton több fronton is védekezik, támadja Márki-Zay Pétert és Karácsony Gergelyt, nyilvános vitára hívja az Állami Számvevőszék elnökét, és nem ment el arra a találkozóra, amelyet az ÁSZ kezdeményezett az érintett pártok részvételével.

Vagyis míg tavaly a baloldali pártok még karöltve dolgoztak a közös kormányváltáson, közös pénzből kampányoltak közös jelöltjeikért, ma már nem törekednek arra, hogy a tiltott kampányfinanszírozás vádját közösen oldják meg.

Pedig ez nem mindig volt így. 2017-ben, amikor a Jobbik 663 millió forintos pénzbírságot kapott tiltott kampányfinanszírozás miatt, több baloldali párt is közösen tüntetett a Fidesz székháza előtt Vona Gáborral.



Ajánló - Ezt ne hagyja ki!
Gyöngyösi továbbra is tagad, szerinte a Jobbiknak nincs köze a tiltott pártfinanszírozáshoz
Link



A pártelnök nyilvános vitára hívta az Állami Számvevőszék elnökét, hogy kiderüljön, miért támadják pártot.

Másfél évvel később, amikor kiderült, hogy

a Momentum és a Párbeszéd 2018-as kampányelszámolása szabálytalan volt, és költségvetési csalás gyanúja miatt nyomozás is indult a két párttal szemben, már a teljes baloldal közösen demonstrált

,,az ellenzéki pártok pénzügyi ellehetetlenítése ellen". Ezen a tüntetésen már a DK, az MSZP, a Liberálisok is részt vettek, de ott volt Hadházy Ákos és Szél Bernadett független képviselő is. Érdemes megjegyezni, hogy az ÁSZ akkori jelentése szerint

az sem tisztázott, hogy a két párt valamelyike kapott-e máshonnan, például külföldről tiltott támogatást a kampányához.


Link








SÁRDOBÁLÁS A BALOLDALON
Magyar Nemzet 2023.06.23.


Egymásnak estek a baloldali pártok, miután kiderült, a tavalyi összefogásban részt vevő hat párt 3,2 milliárd forint büntetést kaphat külföldi finanszírozás miatt. Márki-Zay Péter állítása szerint a felmerülő bírságokat nem az ő szervezetének, hanem a pártoknak kell megfizetniük. A Jobbik elnöke Karácsony Gergelyre és Márki-Zay Péterre mutogat.

Megkezdődött a sárdobálás, egymásra mutogatás Márki-Zay Péter és a baloldali pártok között azután, hogy kiderült, a 2022-es országgyűlési választáson közös listát állító hat párt 3,2 milliárd forint büntetést kaphat külföldi kampányfinanszírozás miatt. Utóbbiak továbbra is állítják, hogy

nem volt tudomásuk a Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz (MMM) juttatott külföldi támogatásokról, a maguk részéről pedig betartották a vonatkozó jogszabályi előírásokat.

Hangoztatják: az ÁSZ jelentéstervezete a Fidesz érdekeit és az ellenzéki pártok totális ellehetetlenítését szolgálja. A Magyar Nemzetnek név nélkül nyilatkozó baloldali politikusok ugyanakkor arról beszéltek:

bár az egész ügyért szerintük Márki-Zay a felelős, az esedékes számvevőszéki bírság nem érinti majd az MMM-et, mert az nem egy párt. Utóbbiak pedig várhatóan a jövőre esedékes állami támogatások megvonásával számolhatnak

- tették hozzá forrásaink.

A külföldi kampánytámogatás a Kormányinfón is szóba került. - A kormány várja az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának kezdeményezését a kampánypénzekről szóló jelentés nyilvánosságra hozatalára - mondta Gulyás Gergely. A miniszterelnökséget vezető miniszter úgy fogalmazott,

a kabinet tárgyalt a jelentésről, amelyben vannak olyan új és meglepő részletek eddig kellő hangsúlyt nem kapott szereplőkről is, amelyeket érdemes lenne megismernie a közvéleménynek.

Márki-Zay Péter közösségi oldalán reagált a kialakult helyzetre a tőle megszokott önellentmondásos módon. Egyrészt azt állította, hogy még a titkosszolgálati vizsgálatok sem találták nyomát annak, hogy az MMM-hez juttatott adományokból akár egy fillér is került volna az ellenzéki pártokhoz. Majd úgy folytatta,

nem ellenzéki az a politikus, aki a tavalyi kampány résztvevőjeként pontosan tudja, hogy közös kampányunk szabályosságát éppen a pártok ellenőrizték, éppen a saját érdekükben, hiszen a felmerülő bírságokat nem nekünk, hanem nekik kell megfizetniük.

A tavalyi összefogásban részt vevő Jobbik jelenlegi elnöke is reagált. Gyöngyösi Márton azt írta, feltenne Márki-Zay Péternek és Karácsony Gergelynek ,,néhány százmillió forintos kérdést" a külföldről érkezett milliárdokkal kapcsolatban. A Jobbik elnöke közösségi oldalán pártja érintetlenségéről írt a tiltott kampányfinanszírozás kapcsán. Közölte:

,,Ideje lenne, hogy végre elmeséljék, mit is pénzezgettek ők a kampány alatt."

Gyöngyösi úgy véli: érdeklődésre tartana például számot, hogy mi történt Karácsony Gergely azon kijelentése, hogy csak akkor lép vissza, ha elüti a villamos, és a pár órával későbbi visszalépése között. ,,Aranyból volt tán az a villamos, Gergő? Esetleg a hódmezővásárhelyi tram-traint küldted, Péter?" - tett fel költői kérdéseket a párt elnöke.


Link














 
 
0 komment , kategória:  Média  
Hirmorzsák - 2023 június
  2023-06-01 21:00:21, csütörtök
 
 













HÍRMORZSÁK - 2023. JÚNIUS




Mottó

"Gyáva népnek nincs hazája"
"Magyarnak lenni büszke gyönyörűség"

( Sajó Sándor )








Mandiner





Link



888





Link



Számok - az álhírek ellenszere





Link



Hirkereső





Link









Nem meglepő: megszavazta az EP a hazánk elleni határozatot - Meg akarják akadályozni a magyar tanácsi elnökséget.

Link



Háborúpárti dollárbaloldal: így rángatnák bele Magyarországot a fegyveres harcokba

Link



Itt vannak a kötelező akciók: ennyibe kerül a kenyér, a vaj, a tészta a boltokban

Link



Ilyen orosz fenyegetésre senki sem számított

Link



“Vigyük minél többen a hatalmas magyar és székely zászlót a trianoni évfordulón!"- ÉLŐ 14 órától és Polbeat-videó!

Link



A NEMZET ZÁSZLÓJA - 2023. június 4. - élő közvetítés 3.44:48 öra

Link



Soha ilyen közel nem volt az atomkatasztrófa az ukrán gát felrobbantása után

Link



8Kiderült: az ukránok rakéta-sorozatvetővel támadták a Nova Kahovka-gátat

Link



Baba Vanga újabb félelmetes jövendölése került elő: nagyhatalmi háborúk és globális feszültség jöhet

Link



Bosszúszomjas ellentámadást indítottak az ukránok

Link



Erre nem számítottunk: hatalmasat zuhant az infláció Magyarországon
Link



Hatalmasat lépett a forint, itt az új rekord

Link



9Megdöbbentő vádak az ukrán hadsereg ellen

Link



Megfejtették a nemzedékeket foglalkoztató Csurka-rejtélyt, ha volt egyáltalán

Link



17Itt van Putyin békejavaslata!

Link



Ez kimeríti a holokauszt-relativizálás fogalmát, ami elfogadhatatlan - zsidó vezető Hadházy botrányos posztjáról
/"Ezeknek az elborult történelmi analógiáknak a használatához tomboló műveletlenség kell."/
/"Konrád György szerint az értelmiségi az olyan ember, akit az igazság érdekel és nem a hatalom. Politikus az olyan ember, akit a hatalom jobban érdekel, mint az igazság."/

Link



18Kazahsztán lehet a következő Ukrajna?

Link



18Itt a bejelentés: Ukrajna nagy bajban van, drámai fordulat jöhet a háborúban

Link



Most lett elege: súlyos figyelmeztetést küldött a Nyugatnak egy európai elnök

Link



22Elfogyott az idő: drámai hírek jöttek a tenger mélyén rekedt turistákról

Link



Magyar érintettje is van a Titan tengeralattjáró rejtélyes eltűnésének, óriási a botrány miatta

Link



Leállhat az Ukrajnán keresztül történő orosz gázszállítás

Link



24,,Attól, hogy valaki értelmiségi, még lehet gazember. Az ördög is eszes" - Horváth Róbert a Mandinernek

Link



Kitört a káosz Oroszországban: Fegyveres felkelés zajlik Putyin ellen (+videó)

Link



Súlyos a helyzet Oroszországban. Putyint 1917-re emlékezteti, a Wagner Moszkvába tart

Link



Drámai lépésre készülhet Putyin, polgárháború törhet ki Oroszországban

Link



A Wagner csoport puccskísérlete új fordulatot hozhat a háborúban, a frontokon tovább folytatódnak a véres harcok

Link



Véres pusztításra készültek a Wagner-zsoldosok Moszkvában, majd olyan történt, amire senki sem számított

Link



Nagy bajban az ukránok: itt van Donald Trump bejelentése

Link



Link




















































 
 
0 komment , kategória:  Média  
Hirmorzsák - 2023 május
  2023-05-01 22:15:06, hétfő
 
 










HÍRMORZSÁK - 2023. MÁJUS




Mottó

"Gyáva népnek nincs hazája"
"Magyarnak lenni büszke gyönyörűség"

( Sajó Sándor )








Mandiner





Link



888





Link



Számok - az álhírek ellenszere





Link





Hirkereső





Link











Bírósági döntés a Déli Körvasútról: több száz milliárd forint a tét

Link



Feldarabolta a feleségét egy gimnáziumi igazgatóhelyettes Budán, és a testrészeket lehúzta a vécén

Link



Itt a váratlan ukrán bejelentés

Link



Dobrev Klára: Ez egyszerűen megbocsáthatatlan

Link


Galambos Lajos luxusbirtoka eladó: meghökkentő dolgot szúrtak ki a hirdetésben

Link


Minden Magyarország elleni baloldali rágalmat megsemmisített Ferenc pápa látogatása

Link


6Megkoronázták III. Károlyt, milliók ünneplik a királyi párt - élőben az Origón

Link


7Az izraeli férfiak 2-3 hét alatt egyszer és mindenkorra kezelik a prosztatagyulladást.

Link



9Olyan szögből kaphat hatalmas ütést az infláció, ahonnan nem számítottunk rá /Az egy évvel korábbihoz képest az export euróban számított értéke 16, az importé 2,1 százalékkal nőtt /

Link


10Új fejlemény Cseh Katalinék botrányában: milliárdos vagyont foglalt le a hatóság

Link


15Buszbaleset Szlovákiában

Link



16Meglepődött budapesti látogatása alatt Daniel Freund

Link



17Példátlan botrány: Ursula von der Leyen javasolja az ukránoknak, hogy állítsák le a Barátság kőolajvezetéket Magyarország felé

Link



Ukrajna és Ursula hadat üzent Magyarországnak - leállítják a Barátság vezetéket

Link



19Csődöt mondott az amerikai szuperfegyver, nagy bajban az ukránok, eldőlhet a háboru

Link



21Az orosz-ukrán háború fordulópontja: minden, amit a véres bahmuti ostrom lezárásáról tudni kell

Link



22Most nagy a baj: kitörhet az atomháború

Link



Kifakadt a brazil elnök: Zelenszkij nem is akar békét, Biden fűti a háborút

Link



25A jövő évi költségvetés a védelem költségvetése lesz

Link



Nincs több titok: kinyitotta Magyarország kockás füzetét Varga Mihály

Link



Itt a vég: teljes ukrán megsemmisülés

Link



Link




Ezt akarják a baloldalra szavazók???























7



k







































 
 
0 komment , kategória:  Média  
Itt a drámaian veszélyes leleplezés: Ukrajnában Amerika hábo
  2023-04-08 19:00:50, szombat
 
 










ITT A DRÁMAIAN VESZÉLYES LELEPLEZÉS: UKRAJNÁBAN AMERIKA HÁBORÚZIK AZ OROSZOKKAL
Origo2023.04.08. 08:55


Miközben az orosz-ukrán háború egyre inkább eszkalálódik, megdöbbentő NATO-iratok szivárogtak ki, amelyek mindent megváltoztathatnak. A dokumentumok az ukrán hadsereg megerősítésére készült titkos amerikai terveket tartalmazták. Döbbenetes, de mégis úgy tűnik, hogy végképp lelepleződött az Egyesült Államok, hiszen az iratok alapján nem az ukránok, hanem ők háborúznak Oroszországgal. Mint kiderült, az amerikaiak írták az ukrán ellentámadás tervét is. Nem ez az első eset, hogy Amerika leleplezi saját magát. A Pentagonban tisztában vannak azzal, hogy Ukrajna még sokáig nem lesz képes a faltörő kos szerepét játszani Oroszországgal szemben, még a Nyugat kiterjedt pénzügyi és katonai támogatásával sem, ugyanis Kijevnek nincsenek meg az erőforrásai ahhoz, hogy megnyerje a konfliktust Moszkvával.


Rendkívüli hír
Elképesztő parancsot adott az Egyesült Államok Ukrajnának

Ahogyan arról az Origo korábban beszámolt, megdöbbentő NATO-iratok szivárogtak ki. Biden magas rangú kormányzati tisztviselői szerint a héten olyan titkos háborús dokumentumok kerültek fel Twitterre és Telegramra, amelyek részletesen ismertetik


AZ UKRÁN HADSEREG MEGERŐSÍTÉSÉRE VONATKOZÓ TITKOS AMERIKAI ÉS NATO-TERVEKET AZ OROSZORSZÁG ELLEN TERVEZETT OFFENZÍVA ELŐTT.


A Pentagon vizsgálja, hogy ki állhatott a dokumentumok kiszivárogtatása mögött, amelyek a Twitteren és az Oroszországban széles körben elérhető, több mint félmilliárd felhasználóval rendelkező Telegram platformon jelentek meg.


Biden töröltetné a dokumentumokat, de nem tudja

Katonai elemzők szerint úgy tűnik, hogy a dokumentumokat bizonyos részleteiben módosították az eredetiekhez képest, túlbecsülve az ukrán háborús halottak számát és alábecsülve az elesett orosz katonák számát. Az elemzők szerint a módosítások Moszkva dezinformációs törekvésére utalhatnak.
A dokumentumokból viszont kiderül a várható fegyverszállítások, csapatok és zászlóaljak létszáma is. Biden tisztviselői közben pedig leszögezték, dolgoznak a dokumentumok töröltetésén, de csütörtök estig nem jártak sikerrel.


A dokumentumok nem tartalmaznak konkrét haditerveket, például azt, hogy Ukrajna hogyan, mikor és hol kívánja megindítani az offenzívát, és öthetesek..


A New York Times által emlegetett elemzők elmondták, hogy nem világos, hogyan szivárogtak ki a dokumentumok, viszont azokat az oroszbarát csatornák megosztották és tovább terjesztették.


Joe Biden amerikai elnököt üdvözli Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kijevi látogatása során, 2023. február 20-án.Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff





Egy "NATO 2.0" segítségével lépne be a Nyugat a háborúba.

A Pentagonban tisztában vannak azzal, hogy Ukrajna még sokáig nem lesz képes a faltörő kos szerepét játszani Oroszországgal szemben, még a Nyugat kiterjedt pénzügyi és katonai támogatásával sem, ugyanis Kijevnek nincsenek meg az erőforrásai ahhoz, hogy megnyerje a konfliktust Moszkvával.


EZ A FELISMERÉS ARRA KÉSZTETI AZ AMERIKAIAKAT, HOGY "KERÜLŐUTAKAT" KERESSENEK ABBÓL A CÉLBÓL, HOGY DIREKT BEAVATKOZÁSSAL SEGÍTSÉK A ZELENSZKIJ-REZSIMET A KONFLIKTUSBAN.


Ezért is fontos a Foreign Affairs legfrissebb publicisztikája, amiben amerikai tisztviselők ennek egy lehetséges megoldását vázolják fel. Szerintük egy új biztonsági közösség - az Atlanti-Ázsiai Biztonsági Közösség - létrehozása lehetne a kulcs, hogy direkt katonai támogatást nyújthassanak Ukrajnának. Az új közösségnek tagja lenne a legtöbb NATO-ország, Ukrajna és szövetségesei, valamint minden csatlakozni kívánó semleges állam.


RÖVIDEN ÖSSZEFOGLALVA, EGY TÁMADÓ HADMŰVELETEKRE ALKALMAS NATO 2.0 ALAPÍTÁSÁT SZORGALMAZZÁK, MIVEL A JELENLEGI SZÖVETSÉGI RENDSZERT ALKALMATLANNAK TARTJÁK VÉDELMI TERMÉSZETE MIATT.


A tervezett szervezet elvileg önkéntes alapon szerveződne, tehát párhuzamosan, de nem egy az egyben átfedésben a NATO-val, illetve védelmi kötelezettséggel sem bírna a tagok számára. Mindazonáltal joggal tekinthető eszkalációs tényezőnek egy hasonló szervezet létrejötte, ugyanis más célt nem szolgálna, mint az amerikai csapatok bevetését az orosz-ukrán háborúban. Erre a szerzők maguk is tesznek utalást, amikor a cikk végén, konklúzió gyanánt kifejtik és egyértelművé teszik:


Az amerikai csapatok jelenléte nélkül nincs jövője az ukrán demokráciának.


Amerikai M142-es nagy mozgékonyságú tüzérségi rakétarendszer- (HIMARS) rakétavetők lövéseket adnak le egy hadgyakorlat során. Ilyen rakétarendszerrel támogatja az USA UkrajnátForrás: AFP/Fadel Senna





Vadonatúj amerikai fegyverek érkezhetnek Ukrajnába


Ami teljesen biztos, hogy az Egyesült Államok fegyverekkel támogatja Ukrajnát, és tovább vívják azt a proxyháborút, amely már több mint egy éve tart.

Egy, a Boeingtől megrendelendő új, földi indítású rakéta is része lesz az Ukrajnának szánt legújabb amerikai fegyvercsomagnak.


A KÜLDENDŐ FEGYVEREK MOSTANI LISTÁJÁBAN CLAYMORE GYALOGSÁGI AKNÁK, TÉLI PARKÁK, GPS-IRÁNYÍTÁSÚ 155 MM-ES EXCALIBUR LÖVEDÉKEK, PATRIOT RAKÉTATÁMOGATÓ ESZKÖZÖK ÉS MK 153 VÁLLRÓL INDÍTHATÓ RAKÉTAVETŐK ÉRKEZHETNEK A BLOOMBERG FORRÁSAI SZERINT.


A Boeing új bombakilövő rakétáját 2015 óta eddig összesen háromszor tesztelte a svéd Saabbal együttműködésben. Ezek során 130 kilométer repülés után egy méteren belül eltalálta a célt. Ez nagyjából kétszerese a jelenlegi HIMARS rakétavetőkből kilőtt rakéták hatótávolságának.

A Boeing közleményben tudatta, hogy a mostani lenne az első megrendelés a fegyverből. A Boeing-Saab új fegyverét úgy tervezték, hogy a HIMARS egységből történő indítás után a bomba repülés közben leválna a rakétáról, miniszárnyakat növesztene, és így repülne a GPS által azonosított célpontjához.


Link


Kapcsolódó cikkek


Megdöbbentő NATO-iratok szivárogtak ki, ez mindent megváltoztathat

Link


Kész az amerikai haditerv a harmadik világháborúra

Link


Miközben az oroszok tovább folytatják a véres harcokat, a déli fronton készülnek az ukrán ellentámadásra

Link


Elképesztő parancsot adott az Egyesült Államok Ukrajnának

Link










 
 
0 komment , kategória:  Média  
Hírmorzsák - 2023 április
  2023-04-01 21:00:08, szombat
 
 










HÍRMORZSÁK - 2023. ÁPRILIS




Mottó

"Gyáva népnek nincs hazája"
"Magyarnak lenni büszke gyönyörűség"

( Sajó Sándor )








Mandiner





Link



888





Link



Számok - az álhírek ellenszere





Link



Hirkereső





Link








Apáti Bence bemutatja Magyarország brüsszeli ellenségeit

Link



Felháborodtak a magyar emberek a dollárbaloldal négymilliárdos külföldi támogatásán

Link



Bárkit odaengednek, pedig ott sokan meghalnak - hihetetlen felvételek

Link



4Kész az amerikai haditerv a harmadik világháborúra

Link



5Miközben az oroszok tovább folytatják a véres harcokat, a déli fronton készülnek az ukrán ellentámadásra

Link



6Dráma a boltokban, kártyavárként dől össze a kereskedelem

Link



7Megdöbbentő NATO-iratok szivárogtak ki, ez mindent megváltoztathat

Link



8Itt a drámaian veszélyes leleplezés: Ukrajnában Amerika háborúzik az oroszokkal

Link



Elképesztő parancsot adott az Egyesült Államok Ukrajnának

Link



Szánalmasan megbukott Cseh "Katka" - elmondjuk, miért

Link



13Csúcson a forint! Egyre jobban szorongatja a dollárt a magyar pénz, itt az idei csúcs

Link



b]Lebuktatta Karácsonyt a baloldali polgármester: a csőd szélén Budapest

Link


14Kijev beleszállt Orbán Viktorba

Link



Itt a vég: Zelenszkij több ezer katonát küldött a biztos halálba

Link



Biden embere, Pressman küldhette amerikai kiképzésre Gulyás Mártont

Link



19Politico: Törés jött létre Varsó és Kijev kapcsolatában

Link



20Hátborzongató: így kergetné ki Lengyelország hadereje az oroszokat a Visztula-csatornánál

Link



Nem tudta, hogy az Annája egy DOMINA

Link



Macron felértékelődött Pekingben és leértékelődött Washingtonban - Stratéga Nógrádi Györggyel

Link



Felszólították az Európai Bizottságot, lépjen közbe az ukrán gabona ügyében

Link



Drámai bejelentést tett Oroszország
Az orosz külügyminisztérium bekérette több nyugati ország, Nagy-Britannia, Kanada és az Egyesült Államok nagyköveteit.

Link



21Kifogott a matek Karácsony Gergelyen

Link



Erőszakos, trágár, törvénytelen baloldali akció a Karmelitánál - Képek és videók

Link



26A totálisan alkalmatlan Karácsony mostanra beismerte, csődbe vitte Budapestet, megszavazták a megszorításokat

Link



30Lazítják a forint szíjait: őrültként szabadul el, vagy stabil marad?

Link



Csodálatos magyarországi látogatása után hazautazott Ferenc pápa

Link





Link











































 
 
0 komment , kategória:  Média  
Hírmorzsák - 2023 március
  2023-03-01 19:00:51, szerda
 
 













HÍRMORZSÁK - 2023. MÁRCIUS




Mottó

"Gyáva népnek nincs hazája"
"Magyarnak lenni büszke gyönyörűség"


( Sajó Sándor )








Mandiner





Link



888





Link



Számok - az álhírek ellenszere





Link



Hirkereső





Link









Valóban fenyeget a harmadik világháború veszélye?

Link



Putyin vérfagyasztó üzenete a titkosszolgálatnak

Link



Itt az újabb perverz iskolai botrány: pornófilmet forgatott egy baranyai általános iskolai tanárnő - fotó

Link



Nagy bajban Lagzi Lajcsi: koncertről viszik a börtönbe?

Link



Hogy legyen min csámcsogniuk a ,,tényellenőröknek": Egy betiltott ENSZ-jelentés - Ukrajna mint állam, gyakorlatilag nem létezik

Link



Földrengést jósolni - hol tart most a tudomány?

Link



Leckét kapott semlegességből a Nyugat: Svájc blokkolja a fegyverszállítást Ukrajnába

Link



5Putyin kiadta a parancsot: bevetették a legpusztítóbb fegyvert Ukrajnában - videó

Link



A finn külügyi bizottság alelnöke szerint nincs miről tárgyalniuk a magyar küldöttséggel

Link



Gyurcsány Ferenc megint elszabadult, Vadai Ágnes tátott szájjal nézte - fotó, videó

Link



A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret választották Európa legjobbjának

https://lelepo.hu/liszt-ferenc-repuloter-dij/


Szakadékba tántorog az ukrán hadsereg, nagy bajban Ukrajna

Link



Így gyalázzák Magyarországot a svéd és finn politikusok

Link



10Elfogyott a lengyelek türelme és pénze, fizetni kell az ukrán menekülteknek

Link



Rémisztő dolog derült ki a cukormentes üdítőkről

Link



Kijevet bombázzák az oroszok, közel a teljes ukrán összeomlás

Link



Előkerült Zelenszkij tengerparti luxusvillája Origo 2023.03.10. 21:59

Link



18Bayer Zsolt elfogatóparancsot adott ki Joe Biden és Volodimir Zelenszkij ellen

Link



Putyin elleni elfogatóparancs: Biden olyan bíróságot dicsér, amelyet az USA el sem ismer

Link



Bánki Erik: Súlyos baloldali visszaélésekre figyelmeztet az ÁSZ elnöke

Link



23Joe Biden és az amerikai baloldal pánikban: egyre jobban félnek Donald Trumptól

Link



Ez történt a stúdióban Kis-Benedek József ájulása után - videó

Link

Link



Miért nem a magyar nők is úgy oldják meg a vizelet-inkontinencia problémáját, mint az európaiak? Svájc után az életkor előrehaladtával összefüggő vizeletszivárgás könnyen kezelhető!

Link


Új autólopási módszer terjed Magyarországon, ez a tolvajok új trükkje

Link



Megelégelték a németek a szélsőbaloldali erőszakot, ünneplik a magyar hatóságokat

Link



Gulyás Gergely: A kormány továbbra is fenntartja azt az álláspontját, hogy tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség
Gulyás Gergely az Origónak: A lehető leggyorsabban és teljeskörűen kell feltárni a pedofil bűncselekményeket

Link



Nagy a baj: Észak-Korea nukleáris riasztást adott ki

Link



Orosz-kínai csúcs, hatalmi átrendeződés, új világrend születése - Földi László a Stratégában

Link



26Elborzadva nézem, hogy ukrán katonák azt üzenik a magyaroknak: gyertek ide, rabok lesztek

Link



Újabb ország mondott nemet Ukrajna katonai támogatására

Link



Bemondták Matolcsy Györgyék az inflációról, amit mindenki hallani akart

Link



Itt az újabb bizonyíték: a dollárbaloldal azon dolgozik, hogy Magyarországot minél rosszabb helyzetbe hozza

Link














o




















stoffán





le pen











u








 
 
0 komment , kategória:  Média  
Hírmorzsák - 2023 február
  2023-02-01 19:30:50, szerda
 
 














HÍRMORZSÁK - 2023. FEBRUÁR




Mottó

"Gyáva népnek nincs hazája"
"Magyarnak lenni büszke gyönyörűség"


( Sajó Sándor )








Mandiner





Link



888





Link



Számok - az álhírek ellenszere





Link



Hirkereső





Link









Már Nápolyig érnek a brüsszeli korrupciós botrány szálai

Link



Itt az ukránok újabb követelése: kitörhet az atomháború

Link



Vagyonnyilatkozat 2023: így vallottak pénzügyeikről a magyar politikusok - összefoglaló

Link



3Orbán Viktor reakciója az EU bejelentésére: Na, ugye! A magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz!

Link



Váratlan fordulat: már Biden sem hisz az ukránok győzelmében

Link



5Amerika újabb megdöbbentő lépésének brutális következményei lehetnek

Link



Itt van Zelenszkij váratlan beismerése

Link



Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek

Link



Hatalmas földrengés rázta meg Törökországot, több száz ember halt meg

Link


Link



Fél 12 előtt pár perccel újabb hatalmas, 7,7-es rengés rázta meg Törökországot

Link



8Oroszország ultimátumot adott az Egyesült Államoknak

Link



Itt a leleplezés: személyes anyagi érdekei miatt harcolhat a magyargyűlölő Guy Vershofstadt az orosz energia ellen

Link



FAZ: Meloni elárulta Orbán Viktort, de most ismét Magyarország mellett áll

Link



Várkonyi Andrea beperelték a bíróságon, mert felfedte a fogyás titkát.

Link



Óráról órára emelkedik a törökországi földrengések áldozatainak száma

Link



9Itt vannak a megdöbbentő tények az Északi Áramlat elleni amerikai terrortámadásról
/Joe Biden döntése már a háború kitörése előtt megszületett, semmi köze nem volt az oroszok Kijev elleni támadásához. A cél az volt, hogy megakadályozzák, hogy Európa az oroszoktól gázt tudjon vásárolni, ehelyett rá legyen szorulva a jóval drágább amerikai cseppfolyósított gázra /

Link



Kilenc hónapja nem volt ilyen erős a forint, mint most

Link



Választási erőfitogtatás Budapesten: Gyurcsányék egész jól állnak, a Momentumnak viszont bele kell húznia

Link



Vizoviczki-ügy: ítéletet hirdettek a megvesztegetett főrendőrök ügyében

Link



Elképesztő: lakóparkot építettek egy bevásárlóközpont tetejére - képek

Link



Már 15 ezer fölé emelkedett a török-szíriai földrengés halálos áldozatainak száma

Link



10Az Északi Áramlat felrobbantása: így próbálták eltitkolni az amerikaiak, hogy ők voltak

Link



11Joe Biden sötét oldala Hunter Biden: az amerikai elnök belebukhat fia legújabb botrányába

Link



13Bejelentette a tanártüntetések szervezője, hogy egy 15 éves fiúval van viszonya, de szerinte ez normális - videó

Link



17Váratlan amerikai vélemény: elkerülhetetlen az orosz győzelem

Link



20Újabb borzalmas földrengés volt Törökországban

Link



21

Link



25Óriási pusztítás - így zajlott Európa egyik legnagyobb földgázmezőjének kitermelése

Link



Gulyás Gergely a pedofil botrányról: Ami történt, az elfogadhatatlan, tűrhetetlen, beteges, gyomorforgató

Link



Váratlan híreket tettek közzé

Link



26Borzalmas videókon az orosz-ukrán háború pusztításai

Link



Itt van Oroszország kemény fenyegetése a NATO-nak

Link



Amerika puccsra készül Magyarországon?

Link



27Zelenszkij már az amerikai embereket fenyegeti

Link





Link














































 
 
0 komment , kategória:  Média  
Eva Kaili letartóztatása előtt úgy élt, mint egyfilmsztár
  2023-01-30 13:00:43, hétfő
 
 














EVA KAILI, A KORRUPT BRÜSSZELI OP-ALELNÖK ÚGY ÉLT, MINT EGY AMERIKAI FILMSZTÁR - ITT VANNAK A RÉSZLETEK!
2023.01.30. 10:16


Karibi nyaralás, fényűző partik Athén klubjaiban szupermodellek társaságában, luxusingatlanok: Eva Kaili a brüsszeli korrupciós botrány főszereplője úgy élt, mint egy filmsztár. Ahogy arról a V4NA is beszámolt, Kaili nemcsak a társasági életben szerette a fényűzést, hanem a magánéletében is: otthon luxuskörülmények között élt.


Luxuséletet élt Eva Kaili, a brüsszeli korrupciós botrány főszereplője, az Európai Parlament szocialista alelnöke - emlékeztet a Financial Times. A lap arról ír, hogy

Eva Kaili fényűző éjszakai klubokban szórakozott Athénban szupermodellek, köztük Naomi Campbell társaságában, az Égei-tengeren hajókázott és napozott, és egy iparmágnás karibi rezidenciáján vakációzott.

Mint fogalmaznak:

Eva Kaili letartóztatása előtt úgy élt, mint egy filmsztár.

Az Európai Parlament egykori alelnöke azonban a fényűzés és a luxus évei után most egy brüsszeli börtönben ül, és mindössze kétszer látta a lányát.



Eva Kaili (középen) Forrás: Nick Paleologos/SOOC/AFP via Getty Images





Ahogy arról korábban a V4NA beszámolt, Eva Kaili nemcsak a társasági életben szerette a fényűzést, a többi brüsszelitához hasonlóan ugyanis a korrupcióval gyanúsított politikus is szeretett luxuskörülmények között élni.

Kaili Görögországban, az Athén melletti Psychikóban vásárolt 2019-ben egy 169 négyzetméteres luxuslakást 260 ezer euróért, erről az Alpha című lap írt. Az ingatlannal kapcsolatban Paris Rigopoulos ingatlan-tanácsadó elmondta, hogy az objektív értékét 659 ezer euróra becsülik, míg a piaci értéke 850 és 900 ezer euró között van.

Amint arról Rena Kouvelioti, az Alpha újságírója beszámolt,

a képviselő lakása a harmadik és negyedik emeleten található, és négyzetméterenkénti értékét 4 ezer euróra becsülik. A lakás negyedik emelete sajtóértesülések szerint irodaként szolgál, és belső lépcsőházzal kapcsolódik az alatta lévő szinthez.

A nyilatkozatai szerint Eva Kaili a szóban forgó ingatlant egy másik, Anixi településen lévő lakás eladása után vásárolta meg. Az eladott lakást, egy 250 négyzetméteres ingatlant sajtóértesülések szerint 2009-ben vásárolta meg 291 ezer euróért. Kilenc évvel később pedig 340 ezer euróért adta el a házat. Ugyanakkor az adóhivatal csak 214 ezer euróra értékelte az ingatlan értékét.



Eva Kaili, a háttérben Gurmai Zita figyeli Forrás: Origo





A jelentős, több mint 100 ezer eurós különbség kérdéseket vethet fel a korrupciós ügy fényében.

Kaili egyébként még másik három ingatlant is megvásárolt. Az egyik Kolonakiban, a Skoufa utcában található, 44 négyzetméteres lakás, amit 2005-ben 66 ezer euróért vásárolt meg, itt volt a november 30-án alapított cégének székhelye. A lakás értékét jelenleg 52 215 euróra becsülik. Kaili továbbá egy 120 négyzetméteres házat birtokol Thesszalonikiben, amelyet 1997-ben vásárolt. Emellett egy 53 négyzetméteres lakása is van Belgiumban, amit 2015-ben vásárolt 175 ezer euróért.



Kaili Ujhelyi István mellett Forrás: Origo





A korrupciós botrányra visszatérve: a másik fő gyanúsított, Pier Antonio Panzeri belső embereként emlegeti a Financial Times Eva Kailit, aki az EP-ben próbálta Katar érdekeit képviselni. A katari tisztségviselőkkel folytatott brüsszeli találkozók, az arab országban tett látogatások és a Katarral kapcsolatos negatív szavazások szabotálására tett erőfeszítései ezt a célt szolgálhatták.

Egyes képviselők szerint azonban ennek nem volt valódi hatása.

"Az a benyomásom, hogy a [Panzeri-] csapat megpróbálta megmutatni a katariaknak, hogy keményen dolgoznak az érdekükben, ezért csinálták ezeket a jeleneteket" - mondta Brando Benifei, az olasz Demokrata Párt (PD) szocialista küldöttségének vezetője, hozzátéve, hogy szerinte ,,nem értek el valódi eredményeket."


Link















 
 
0 komment , kategória:  Média  
Hírmorzsák - 2023 január
  2023-01-01 19:45:25, vasárnap
 
 













HÍRMORZSÁK - 2023. JANUÁR




Mottó

"Gyáva népnek nincs hazája"
"Magyarnak lenni büszke gyönyörűség"


( Sajó Sándor )








Mandiner





Link



888





Link



Számok - az álhírek ellenszere





Link



Hirkereső





Link








200 éve született Petőfi - három napon át ünneplik a költőt

Link



Óriási orosz támadás indult Ukrajna ellen

Link



Mentőkre, tűzoltókra lőttek Németországban - óriási zavargások voltak szilveszter éjjel

Link



2022, a baloldali súlyos bűnügyek éve

Link



2Dollárbaloldal Magyarországon és Brüsszelben: pénzért bármire képesek

Link



3Baj van a horvátoknál az euróra váltásnál, embereket károsítanak meg

Link



Megdöbbentő fordulat a brüsszeli korrupciós botrányban: bűnözőkkel is üzleteltek a baloldali politikusok?

Link


6Ez az igazi rezsicsökkentés! Egy fillért sem fizet a gázért a BVSC-uszoda

Link



Átlagos éves bruttó bérek az Európai Unióban - a 2021-es uniós ranglista

Link


Hihetetlen titok derült ki Berki Krisztiánról

Link


10Itt az újabb brüsszeli kettős mérce: a Bizottság folytatja a gyáva időhúzást

Link


Megbukott a baloldal Donald Trump elleni támadása - belebukik-e Joe Biden?

Link


12A 2. magyar hadsereg katasztrófája a Don kanyarban

Link



16A magyar baloldal erősen benne lehet a brüsszeli korrupciós botrányban

Link


17Itt vannak az újabb megdöbbentő részletek a brüsszeli korrupciós botrányról

Link


19Itt a bizonyíték: akár hat magyar baloldali EP-képviselő is benne lehet a brüsszeli korrupciós botrányban

Link


Már van gyanúsított Cseh Katalinék botrányában

Link


20Hiába hazudoztak gazdasági összeomlásról a baloldali közgazdászok, megint nem jött be nekik

Link


27Felháborodtak a diákok is! Az Eötvös Gimnáziumban nyílt titok volt, hogy jó pénzért be lehet kerülni - A METROPOL FELHÍVÁSA A SZÜLŐKHÖZ ÉS A DIÁKOKHOZ

Link



29Vona Gábor: Ötpontos nyílt levél Dnyipro polgármesterének

Link


Indul az olasz nyomozás is a brüsszeli korrupciós botrányban

Link


30Eva Kaili, a korrupt brüsszeli EP-alelnök úgy élt, mint egy amerikai filmsztár - itt vannak a részletek!

Link


31Ukrán polgármester: Három nap alatt elfoglalnánk Magyarországot!

Link


Kommunista katonatiszt és kém volt a szovjetek oldalán - most pedig ő lett Csehország háborúpárti elnöke

Link


Teljesen nevetséges szituációt okozott a brüsszeli korrupciós botrány

Link







































 
 
0 komment , kategória:  Média  
Hírmorzsák - 2022. december
  2022-12-01 21:00:31, csütörtök
 
 








HÍRMORZSÁK - 2022. DECEMBER




Mottó

"Gyáva népnek nincs hazája"
"Magyarnak lenni büszke gyönyörűség"

( Sajó Sándor )








Mandiner





Link



888





Link



Számok - az álhírek ellenszere





Link



Hirkereső





Link








Ursula von der Leyen véletlenül leleplezte az ukránokat, gyorsan cenzúrázták a beszédét - videó

Link



Az újabb brüsszeli szankciók növelik az európai emberek gazdasági terheit

Link



A brüsszeli szankciók mellett itt az újabb gond: súlyos hibát találtak a százhalombattai finomítóban

Link


Mostantól fognak igazán pusztítani a brüsszeli szankciók

Link



https://index.hu/kulfold/2022/12/04/horvatorszag-zoran-milanovics-orban-viktor/

Link


5,,Bajban vagyunk" - Matolcsy György megkongatta a vészharangot, keményen bírálta az Orbán-kormányt is

Link



Itt a megdöbbentő kutatás a rizs veszélyességéről

Link



Hogyan ,,lassíthatod le" a villanyórádat felére, miközben legálisan 50%-kal kevesebbet fizetsz az energiáért

Link


Kegyetlen kivégzések - drámai jelentés az ukrán hadsereg bűneiről

Link


Árstop nélkül is a legalacsonyabbak között van a magyar benzinár a szankciók miatt szenvedő Európában

Link


Árstop nélkül is a legalacsonyabbak között van a magyar benzinár a szankciók miatt szenvedő Európában

Link


13Egyre többen buknak bele az EP-s korrupciós ügybe, még von der Leyen tájékoztatója is botrányba fulladt

Link



Brüsszel minden hitelességét elveszítette, hogy másokat leckéztessen /A rabló kiáltott pandúrért. Az Európai Unió történetének legsúlyosabb korrupciós botrányával Brüsszel minden hitelességét elveszítette, hogy másokon számon kérje a korrupciót /

Link


Elnyeli Brüsszelt a korrupciós mocsár: egy arab titkosszolgálat fizetett le EP-képviselőket

Link


Orbán Viktor: Körülöttünk minden zavaros

Link


Nézze meg, miért rettegnek az áramszolgáltatók ettől az áttörést jelentő eszköztől, ami akár 90%-kal csökkentheti az villanyszámláját

Link


22A magyar modellt követik Európában

Link


Óriási magyar siker, az unió elfogadta a kohéziós politikára vonatkozó partnerségi megállapodást

Link


Egyre nagyobb a brüsszeli korrupciós botrány, újabb uniós politikusok buktak le - videók

Link


Az Európai Bizottság újabb vállalásokat követel Magyarországtól?

Link



A korrupt brüsszeli politikusokat bárki le tudja fizetni, aki akarja

Link



Ez nem háború, ez népirtás, tömeggyilkosság!

Link



Dollármédia: Itt van Soros embere, aki a nemzetközi sajtó magyarellenes propagandáját irányítja

Link


A brüsszeli korrupciós botrány egyik főszereplője Magyarországot gyalázta - mennyit kapott érte?

Link



2022 a baloldal teljes bukásának éve volt

Link



A világ legvagyonosabb családjának története - 2011.05.11.

Link






















































 
 
0 komment , kategória:  Média  
     2/42 oldal   Bejegyzések száma: 412 
2021.06 2021. Július 2021.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 37 db bejegyzés
e év: 320 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 204
  • e Hét: 8441
  • e Hónap: 35064
  • e Év: 172436
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.