Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
Anyagi problémák, párkapcsolat
  2014-03-13 22:28:19, csütörtök
 
 

Anyagi problémák, párkapcsolatAhogy behatóbban kezdtem tanulmányozni a problémákat, amikre a legtöbben megoldást szeretnének találni az életükben, arra lettem figyelmes, hogy a leggyakoribb problémák (anyagi problémák és a párkapcsolat) , többségében nagyon is azonos gyökerűek. Rájöttem arra is, hogy a legtöbben éppen az életünk azon területén felejtünk el fejlődni, ahol a legnagyobb szükség lenne rá, ezért akármennyire előre szaladunk a spirituális fejlődésben, az elhanyagolt területek időről-időre visszarántanak, hogy megmutassák valamiről csúnyán elfeledkeztél.


Link

Link
 
 
0 komment , kategória:  Meditációk  
Meditáció
  2014-03-04 23:13:16, kedd
 
  Schilling Péter:Sokaknak okoz komoly problémát meditáció közben,
hogy elkalandoznak a gondolataik és nem tudnak igazán koncentrálni.
Másoknak meg rendszerint az okoz gondot, hogy belealszanak a meditációba.
Mindkettő komoly probléma, aminek megoldására egyszerű módszereket
kínálok ebben a hanganyagan.


Link

Forrás:Link
 
 
0 komment , kategória:  Meditációk  
A meditáció a legnagyobb tudatosság
  2013-11-05 23:12:47, kedd
 
  A meditáció a legnagyobb tudatosság





A meditáció többet jelent annál, mint hogy egy fa alatt ülünk, és álmodozunk. A meditáció a legnagyobb tudatosság. A meditáció azt jelenti, hogy érzékeljük, miféle gondolatok, érzések, koncepciók, hittételek érintenek meg minket, és felismerjük, hogy van egy "üresjárat", egy választás, és hogy nem kell törvényszerűen mindenre reagálnunk.

(Kurt Tepperwein)

Forrás:http://www.fenyorveny.hu
 
 
0 komment , kategória:  Meditációk  
A meditáció jótékony hatásai
  2013-10-20 23:05:21, vasárnap
 
  A meditáció jótékony hatásai

A meditációnak rövid távon főleg pszichés előnyei vannak, de hosszú távon már fizikai hatásai is megmutatkoznak. Egy új kutatás szerint a régóta meditálók agykérgének a tekervényezettsége markánsabb, mint a nem meditálóké, ami a kognitív teljesítményt jelez.






Aki kipróbálja a meditációt, már rövid távon élvezheti kedvező hatásait: a kiegyensúlyozottságot, a nagyobb nyugalmat és vitalitást, valamint a kisebb alvásigényt. A fizikai hatások is már néhány hónap alatt megtapasztalhatók: többek között normalizálódhat a vérnyomás, vagy javulhat az emésztés. De azzal kapcsolatban, hogy igazán hosszú távon, évek, évtizedek alatt hogyan hat a meditálás a testre és a lélekre, a közelmúltban kezdtek el megjelenni az első eredmények.

Az amerikai Kaliforniai Egyetem Idegtudományi Laboratóriuma évek óta kutatja a meditációnak az agyszerkezetre gyakorolt hatását. Legújabb tanulmányukban azt vizsgálták, hogy a hosszú ideje meditálók agyában megfigyelhető-e bármiféle eltérés a nem meditálókéhoz képest. Eredményeik szerint a hosszú ideje meditálóknál markánsabb az agykéreg tekervényezettsége, az úgynevezett gyrifikáció.

A Frontiers in Human Neuroscience című szaklapban megjelent tanulmány azért mérföldkő a tudományban, mert sokáig azt feltételezték, hogy az agy tömege a húszas éveink elejére eléri csúcstömegét, onnantól lassan zsugorodni kezd. Korábban azt gondolták, hogy ebbe a folyamatba nem lehet beavatkozni. Ma azonban már ismert, hogy az agy bizonyos mértékig idősebb korban is megőrzi plaszticitását, azaz például a meditáció hatására fizikailag is képes megváltozni. Márkorábbi vizsgálatok során is kimutatták, hogy a régóta meditálóknál mind az agy szürkeállományának, mind a fehérállományának a tömege növekedett. (Előbbi az agyi idegsejtek sejttestjeit, utóbbi az idegsejtek egymással kapcsolatot teremtő nyúlványait tartalmazza). Az agykérgi idegsejtek száma felnőtt korban csak nagyon ritka esetben változik.

A mostani kutatás egyik csoportjába 28 férfit és 22 nőt vontak be, átlagéletkoruk 51 év volt, és mindnyájan átlagosan 20 éve meditáltak. A legidősebb résztvevő 71 éves volt, a legrégebb óta meditáló résztvevő pedig 46 éve gyakorolt naponta. A kutatók MRI-felvételeket készítettek a résztvevők agyáról, majd a felvételeket összehasonlították a kontrollcsoport 50 nem meditáló tagjáéval.

A kutatók a meditálóknál az agykéreg egyes területeinek nagyobb fokú tekervényezettségét állapították meg a nem meditálókhoz képest, és a tekervényezettség mértéke összefüggött azzal, hogy az illető mennyi ideje meditál. Eilen Luders kutatásvezető, aki maga is meditál néhány éve, a The New York Times-nak azt nyilatkozta, hogy a fokozott tekervényezettség feltehetőleg nagyobb kognitív teljesítménnyel jár.

Ezt a feltételezést azonban többen megkérdőjelezik. Érvelésük szerint a meditáció egy újabb mentális képesség, és mint mindenben, sok gyakorlással az emberek ebben is egyre gyakorlottabbak lesznek.
"Az emberek gyakran kérdezik, hogy mit csinálok, amikor ülök csukott szemekkel? Nem hiszik el, hogy ez egy kemény munka, folyamatos mentális erőfeszítés, erőteljes belső figyelem" - mondja Eilen Luders kutatásvezető.
Előnyös hatások a szív- és érrendszerre

De a meditáció más élettani változásokkal is jár. AzAmerikai Szívgyógyászok Társaságának egy ötéves vizsgálata szerint a meditáción keresztüli stresszoldás és relaxáció előnyösen hat az előrehaladott szívkoszorúér-betegségben szenvedőkre.

A vizsgálatba 200, a szívbetegség szempontjából nagy kockázatú embert követtek. Közülük százan rendszeresen meditáltak, százan viszont nem. A meditáló csoportban a kutatás ideje alatt 20 szívinfarktus, stroke és egyéb szív- és érrendszeri betegség következett be, míg a kontrollcsoportban 32. A meditálók körében a betegségek később alakultak ki, és alacsonyabb volt a szisztolés vérnyomás. A vizsgálat vezetői szerint a meditáció okozta stresszcsökkentés hatására csökkent a vérben a stresszhormonok szintje, ami révén enyhültek az érelmeszesedéssel együtt járó gyulladásos folyamatok.

A meditáció erősebb fájdalomcsillapító lehet, mint a morfin





Első ízben mutatták ki amerikai idegtudósok, hogy a meditáció erőteljes fájdalomcsillapító hatást fejt ki az agyra.

A Journal of Neuroscience idegtudományi folyóirat legfrissebb számában ismertetett vizsgálatban egy négyszer húsz perces meditációs tréning drámaian csökkentette a fájdalomérzetet és a fájdalommal kapcsolatos agyi aktivációt.
A hatás figyelemreméltó volt:
körülbelül 40 százalékkal csökkent a fájdalom intenzitása, miközben morfin és más fájdalomcsillapító szerek alkalmazásával általában körülbelül 25 százalékos fájdalomcsökkentést lehet elérni.

Hőfájdalmat idéztek elő a résztvevőknél

Fadel Zeidan, az Észak-Karolina állambeli Wake Forest Baptista Orvosi Központ kutatója és munkatársai 15 egészséges, korábban sohasem meditáló önkéntest vontak be a vizsgálatba. A kísérleti személyek négy 20-20 perces órán vettek részt, hogy megtanulják a fókuszált figyelemként ismert meditációs technikát. A fókuszált figyelem egy olyan módszer, amelynek során a légzésre kell összpontosítani, és kizárni a zavaró gondolatokat és érzelmeket.

A meditációs tréning előtt és után a résztvevők agyi aktivitását a mágneses rezonanciavizsgálat (MRI) egy speciális formájával (az úgynevezett megjelölt spin vagy ASL MRI-vel) vizsgálták, amellyel jobban követhetők hosszabb idejű agyi folyamatok, mint a hagyományos MRI-vel. A vizsgálatok ideje alatt egy felhevíthető eszközt helyeztek a résztvevők jobb lábára. Az eszköz bőrüknek egy kis területét 5 percen át 49°C-ra hevítette, amely a legtöbb ember számára fájdalmasan forró.

A meditáció hatékonyságának titka, hogy nem csak egy agyterületre hat

A felvételek azt mutatták, hogy a meditáció hatására minden résztvevőben csökkent a hőinger kiváltotta fájdalom. Jelentősen csökkent továbbá az MRI-vel kimutatott aktivitás az elsődleges érzőkéreg területén, amelynek kulcsszerepe van a fájdalmas inger helyének és intenzitásának érzékelésében, és ahol a meditáció előtt kiemelkedően magas aktivitást mutattak ki a hőingert követően.

Más területek aktivitását viszont fokozta a meditáció: elsősorban az elülső cingularis kéreg, az insula elülső része és az orbito-frontalis kéreg aktivitását. Ezeknek a területeknek fontos szerepe van abban, hogy milyen fájdalomélmény alakul ki a testből jövő idegi ingerületek alapján. Minél jobban aktiválódtak ezek a területek a meditáció hatására, annál inkább csökkent a fájdalom. A szerzők részben azzal magyarázzák a meditáció hatékonyságát, hogy nemcsak az agy egyetlen területére, hanem a feldolgozás több szintjére hat.

Forrás:http://tudnodkell.info


 
 
0 komment , kategória:  Meditációk  
Zadkiel angyal kék-arany bőségcsillaga
  2013-10-04 23:16:09, péntek
 
  Zadkiel angyal kék-arany bőségcsillaga

Zadkiel angyallal, a Jupiter uralkodójával, lehelj magad köré lazúrkék és arany csillagot, hogy erősítsd a jövőképed kialakítását, a derűslátást, és megleld a lehetőségek tárházát.

Zadkiel angyal bőség csillaga egy nagyon jó módszer arra, hogy bevonzd azokat a dolgokat az életedbe, amelyekre vágysz, legyen szó egy jó munkahelyről, anyagi javakról, egy megfelelő otthon megtalálásáról, vagy párkapcsolatról. A bőségben mindazon dolgokat jelenti, amelyektől boldogok lehetünk. A legtöbb ember azonban abba a hibába esik, hogy nem veszi észre a lehetőségeket, és nem él azokkal. Folyton kesereg, és egy jobb életről álmodik, miközben süketen és vakon sétál el az angyalok és a sors által felkínált lehetőségek mellett. Zadkiel angyal arra is megtanít, hogy észrevedd a kínálkozó alkalmakat. A vágyaink ugyanis nem mindig jönnek masnival átkötött csomagolásban az ajtón elé letéve. Legtöbbször lehetőségek és ötletek formájában kapunk válaszokat, melyek segítségével aztán elindulhatunk az álmaink vágyaink megvalósítása irányába.


Hívd Zadkiel angyalt!

Ha úgy érzed, te is azok köré tartozol, akik nem veszik észre az élet adta lehetőségeket, akkor fordulj Zadkiel angyalhoz segítségért. Köréd vonja kék-arany bőségcsillagát, hogy kéeps legyél megvalósítani álmaidat.





1. Ha van egy gyönyörű lazurit kristályod, akkor fogd a bal kezedbe a meditáció alatt.

2. Hunyd be a szemed, és lélegezz mélyeket a színtiszta hófehér energiából, kilégzéskor pedig szabadulj meg a negatív érzéseidtől. Lazíts pár percig!

3. Ha úgy érzed, lelked megszabadult a negatív energiáktól, akkor könyörögj Zadkielhez: ,,Zadkiel, Zadkiel, Zadkiel, hatalmadat kérem, a Jupiter hatalmát, hogy áramoljon testemen, lehetővé téve, hogy részem legyen a bőségben, amit megérdemlek. A szeretet és a fény, a szeretet és a fény, a szeretet és a fény nevében."

4. Képzeld el, hogy mélyen magadba szívod a kéket és az aranyat.

5. Vidd le a színeket, engedd, hogy átjárják a testedet.

6. Érezd, hogy a testedet teljesen átjárja Zadkiel bősége.

7. Kilégzéskor mondd a következőt: ,,Sötétkék csillagot lehelek magam köré, amely a bölcsesség aranyával tündököl, és segít felismerni az elém táruló lehetőségeket. Add, hogy az univerzum elhozza nekem ezt a bőséget. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem."

8. Míg Zadkiel energiájára kapcsolódsz, elmédet összpontosítsd a bőség azon fajtájára, amelyre szükséged van. Magadban küldd el ezt az üzenetet Zadkielnek.

9. Előfordulhat, hogy tényleg érzed a csillag energiáját magad körül. Ha nem, az sem baj, mert attól még ott van körülötted mintegy 36-48 órán keresztül.

10. Ha a kezedbe fogod a szerencsekövedet, most, hogy beleprogramoztad a kérésedet, mindig magad köré tudod vonni Zadkiel kék-arany bőség csillagát.

11. Hord magadnál a követ, amíg be nem indul a pozitív változás az életedben.

12. A meditációt bármikor újra elvégezheted, ha úgy érzed, csökken a csillagod ereje.

13. Mindig köszönd meg az angyaloknak a segítséget.

Írta:Herceg Petra

Forrás:www.noiportal.hu
 
 
0 komment , kategória:  Meditációk  
Angyali segítség anyagi gondokra - Aranyserleg meditáció
  2013-10-04 23:04:12, péntek
 
  Angyali segítség anyagi gondokra - Aranyserleg meditáció

Vasariah angyal a pénzügyi gondok angyala segít, hogy egyenesbe jöjj anyagi téren. Kérd a segítségét, hogy új utakat találj bevételeid növelésére, legyen ez akár egy új állás, vagy egyéb jövedelemforrás.

Manapság sokan kerülnek pénzügyi csapdákba, ami nem is csoda, hiszen a banki kölcsönökkel könnyű hosszú évekre eladósodni. A munkahelyek pedig bizonytalanok, senki nem érezheti magát biztonságban. Hogy mi a teendő ebben a nehéz helyzetben? Van egy angyal, Vasariah, aki az anyagi problémákban segít minket. Ha bajban vagy, nyugodtan fordulj hozzá, és figyeld a jeleket. Lehet, hogy a segítség egy új állás formájában érkezik, ahol magasabb fizetésre van lehetőséged, lehet, hogy egy ismerősöd mellékállással keres meg, amit munka mellett tudsz végezni, és így jutsz többletbevételhez. Az is előfordulhat, hogy egy új hobbit találsz, ami hamarosan bevételi forrássá válik. A megoldások számtalan formában találhatnak rád, csak az a fontos, hogy légy nyitott. Neked is tenned kell valamit a probléma megoldásáért, nem elég csak a sült galambot várni otthon a kanapén. Az angyalok lehetőségek felé vezetnek bennünket, így segítik a sorsunkat. Mindazon által Vasariah angyal arra is ösztönöz, hogy ésszerűbben oszd be a pénzedet, így is sokat spórolhatsz.


Vasariah angyal üzenete

Vasariah a következő üzenetet küldi megfontolásra: Hozzám tartozik a ragyogó sugár, amely a pénzügyi tisztánlátást hozza. Energiám lehetővé teszi, hogy megjavítsd vagy megerősítsd életed serlegét. Ha nem nézel szembe az anyagi gondokkal, és nem próbálod megoldani őket, az öröm és elégedettség gyönyörű aranya szertefoszlik. Hívj, és én segítek, hogy serleged ismét túlcsorduljon az aranytól. A lehető legtöbb energiát fektesd be, ha mindezt a lelki üdvödért teszed.





Aranyserleg meditáció

Helyezkedj el kényelmesen, és lazulj el. Vegyél néhány mély levegőt, és fújd ki a benned összegyűlt félelmet és feszültséget. Bízz abban, hogy hamarosan az angyali segítséggel megoldódnak a problémáid.

1) Ha ellazultál, vegyél három mély levegőt, hogy még mélyebb meditatív állapotba kerülj.

2) Most képzeld el az aranyserlegedet, amely mondjuk csak félig, vagy negyedig van tele arannyal. Ez a jelenlegi helyzetedet szimbolizálja.

3) Ahogy megpillantod az aranyserlegedet, ne szomorodj e, hívd Vasariah angyalt, aki újra megtölti a serlegedet arannyal. Mondd a következőt: ,,Vasariah, Vasariah, Vasariah, kérlek, segíts a pénzügyi problémáim megoldásában, hogy szerető támogatásoddal újra rendbe szedhessem az életemet. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében."

4) Miközben kimondod ezeket a szavakat, Vasariah angyal már el is kezd dolgozni, és szép lassan láthatod, ahogy újra megtelik a serleged arannyal.

5) Köszönd meg az angyali segítséget, és fejezd be a meditációt.
A meditációban kaptál egy megerősítést, hogy igenis van lehetőséged újra megtalálni a bőséget, ehhez azonban minden nap nyitott szemmel kell járnod. A lehetőség hamarosan meg fog érkezni, mellyel minden anyagi gondodat meg tudod oldani.

Írta:Herceg Petra

Forrás:www.noiportal.hu


 
 
0 komment , kategória:  Meditációk  
Meditáció
  2012-05-21 12:53:23, hétfő
 
  Meditáció





15 perc Tudatossággal a Hazatérésért!

Rendszeres kollektív meditáció a Szeretet öröméért!
Reggeli Egy-s-ég-be kapcsolódás az univerzális Tudat Fényrezgésein át...

Tudatos fejlődésünk újabb lépése előtt állunk. Ezt a lépést egy-én-ileg kell megtenned, de kollektív eredménye van.
A 2012 végén nyíló Aranykapu - Otthonunkba, a Szeretet teljességébe vezet.
Ezen a kapun csak együtt tudunk Hazatérni...
Ezért
2012. május 21-étől rendszeresen, minden reggel 6 órakor - 15 percen át az univerzális Fénytudat szeretetrezgéseire kapcsolódunk,
Tudatosságunkkal az univerzális jót szolgálva...

Így engedjük magunkon át megnyilvánulni életünkben és világunkban az isteni Akaratot!

Ha szíved megszólít gyere, és találkozzunk 6-kor az Univerzum Szeretetében... egységes Fényünkben.
Ha rendszeres meditáló vagy, ezt a napi gyakorlatot beépítheted saját megszokott ütemedbe is...
Bárhogyan is teszed, csak engedd, hogy szíved a Fénybe vezessen és légy jelen a Szeretet Tudatában...

Áldott vagy!
Szeretettel ölellek
Orsi

Kezdeményezés és bővebb információ:

Link

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya
Link
 
 
0 komment , kategória:  Meditációk  
10 milliószoros napok
  2012-02-10 21:25:05, péntek
 
  10 milliószoros napok:

Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint.
A tibeti ("nagy") buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak.


A négy legjelentősebb Buddhista ünnepnap (Düchen-jeles alkalom), avagy azon napok, amikor a pozitív cselekedetre és pozitív gondolatokra való törekvés gyakorlása tízmilliószorosan hat.


Egy évben négy fő különleges-rendkívüli Buddha emléknapot tartanak, amikor ünnepség keretében emlékeznek meg Shakyamuni Buddha életének legfontosabb állomásairól.


Azt mondják, hogy ezeken a napokon a pozitív illetve negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára hatványozódik, ebből kifolyólag a spirituális gyakorlatok végzése erősen javallott.


Chotrul Düchen (vajmécsesek ünnepsége) - Shakyamuni Buddha követői hitének erősítése végett csodatévő cselekedeteket mutatott be.


Saka Dawa Düchen - A tibeti naptár negyedik holdhónapjának teliholdjakor (15. napján) történik, amit tibetiül Saga Dawaának neveznek. Shakyamuni Buddha megvilágosodását és a parinirvánát (önálló fény teljes kialvása - lélekben való megállapodás) ünnepli. Buddha 35 éves korában Bodhgayában megvilágosodott. Saga Dawakor Kushinagarai parinirvánájának évfordulójáról is megemlékeznek.


Chokhor Düchen (chokhor - imakerék) - A tibeti naptár hatodik holdhónapjának negyedik napja, amikor Shakyamuni Buddha először forgatja meg a Dharma kerekét - Buddha első szentbeszéde, a Négy Nemes Igazság tanítása.


Lhabab Düchen - A tibeti naptár kilencedik hónapjának 22. napja. 41 évesen Buddha a mennyekbe emelkedett, hogy az isteneknek tanításokat adjon, és édesanyjának meghálálja, hogy hozzásegítette Őt a Szamszárából való szabaduláshoz. A követői kérésére Viswakarma isten által készített különleges létrán visszatért a mennyekből.


(A tibeti naptár a hold járására épül. Egy tibeti hónap 30 napból áll, ezért minden harmadik évben egy hónappal megtoldják az évet és ezzel körülbelül behozzák az addigi naptári eltéréseket, és érik utol a külvilágot. Ez a hónap rendszerint az év legsikeresebb hónapjának a megismétlése. Mivel egy hold évben csak 354 nap van, így egyes napokat megdupláznak, másokat kihagynak. Régen Tibetben az állami főasztrológus készítette el a következő évi naptárt, ami igen fejlett matematikai és asztronómiai számításokon alapul. A tibeti hónapokat számozzák, viszont a hét napjait a napról, holdról és az öt látható bolygóról nevezték el.)


Forrás: http://www.pcddallas.org/Tibetan_Calendar_2009.htm

További jeles napokról ezen a linken olvashatsz:

http://www.szakja.hu/magyar/jelesnapok.html

Ez egy tibeti naptár linkje, ahonnan ki tudod keresni a Düchen-eket:

http://www.songtsen.org/chanteloube/EN/dres_online_cal_tibetan.php


Ezek alapján a

10 milliószoros napok 2012-ben:

Február 22.
Június 4.
Július 23.
November 6.

Ezeken a napokon minden teremtés
10 milliószoros erővel hat.
Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben.
Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel. Nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.

A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni.
Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek!
Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.
Lásd a Világ békét ünnepelni!

Tegyél meg mindent, amit szeretnél
10 milliószoros erővel hatni!

Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezeken, a napokon.

Forás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Meditációk  
Meditáció: Védő köpeny...
  2011-04-14 11:04:21, csütörtök
 
  Meditáció: Védő köpeny, Angyali szeretet burok



1. Ellazult meditatív állapotban, hívd szellemi vezetődet, kérd,
hogy segítsen felemelni rezgéseidet, és egy védőburkot létrehozni körülötted.


2. Képzeld el, hogy szellemi vezetőd lassan körbevesz, beburkol sugárzó isteni fénnyel.
Érezd, ahogy megerősíti egész lényedet, aurád minden rétegét.
A téged most körülvevő burok, védő köpeny áthatolhatatlan az alacsony rezgésű energiák számára,
és olyan világos, fényes, hogy minden káros energiát fénnyé tud átalakítani.
Ezen a burkon csak a pozitív energiák jutnak be hozzád,
miközben minden negatív érzés, rezgés kiáramlik a burkon kívülre.


A gyakorlatnak természetesen számos variációja létezik.
Azt is elképzelheted, hogy egy fény harang alatt állsz, ami megvéd, és emeli rezgéseidet.
Kérd szellemi vezetődet, hogy a számodra legmegfelelőbb módon biztosítsa
a környezeteddel való energia cserét.
Így nem kell aggódnod, hogy elzárod magad a külvilágtól.


3. Végül köszönd meg a segítséget.
Forrás: ETP



 
 
0 komment , kategória:  Meditációk  
Meditáció
  2011-04-03 21:15:41, vasárnap
 
  Tökéletes megnyugvás:

HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!

 
 
0 komment , kategória:  Meditációk  
     2/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
2021.07 2021. Augusztus 2021.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1575
  • e Hét: 4447
  • e Hónap: 9485
  • e Év: 139192
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.