Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
Aki ír, mind remél * stephy-alias: Nászta Katalin
  2016-01-02 16:52:21, szombat
 
  "Aki ír, mind remél, és a remény senkit sem szégyenít meg. Azért írunk, hogy megismerjük azt, amiben reménykedünk. Mikor megtörténik, ha rész szerint is, a felismerés csodálatos. Mindenki, aki kezébe veszi képessége ajándékát, ír, énekel, elbeszél, mesél, kincset kapva bontogatja azt, az ajándékozót is megismerheti.

És megláthatja arcában arcát."

2016-01-02

Aki ír, mind remél
írta: stephy-alias: Nászta Katalin
Link

Link

 
 
0 komment , kategória:  Nászta Katalin  
Nászta Katalin * Morfondírozó...
  2015-11-15 14:05:20, vasárnap
 
  " Élhető bolygó nincs a környéken. Menekülés innen nincs az ember számára. Csak ahhoz fordulhat, aki teremtette az egész Mindenséget.

A felfedezők," látók", akiknek kinyílt a belső szemük - ismerik ezt. És szólnak.

Hogy a világ pusztulásra van ítélve, hogy nincs menekvés, csak Istennél.

Ő pedig ajtót nyitott az ember számára. Kitárta Háza ajtaját. És nevet is írt föléje, hogy el ne tévesszük. Fiának a nevét. A fiai bemehetnek rajta. Csak fel kell ismerniük a nevüket, mert ez a belépő, az útlevél, az azonosító, amivel bejárást szerezhetünk Isten országába.


Morfondírozó...írta: stephy-alias:Nászta Katalin
Link
 
 
0 komment , kategória:  Nászta Katalin  
Az Úr kimenti az ő szolgái lelkét
  2015-10-21 21:33:18, szerda
 
  "Az Úr kimenti az ő szolgái lelkét, és senki meg nem lakol, aki őbenne bízik." (Zsolt.34:23)

"Pontosan fogalmazott Pál: nem akarok másról tudni köztetek csak Jézus Krisztusról, róla is, mint megfeszítettről, mert ebben van a mi erőnk, halálában és feltámadásában, ez az örömhír, ez az evangélium ereje, ez tarthat és tart meg bennünket, ez a Róla szóló bizonyságtétel, az ebben való hit vezet át az üdvösségbe minket.

Nincs más út, más lehetőség. És a Jézus Krisztusban való hit látható jelei a keresztyénségünk világ felé való fehér lobogói, jelzőzászlói csak arra valók, hogy a választottak felismerhessék és elnyerhessék az üdvösségüket, amit ajándékba kaptak, kaptunk, kegyelemből."

írta: stephy-alias:Nászta Katalin
Link
 
 
1 komment , kategória:  Nászta Katalin  
Nem tudod felülírni Isten parancsait
  2015-09-13 14:19:29, vasárnap
 
  "Egyetlen dolgunk van: megmaradni a hitben alaposan és erősen, el nem távozva az evangélium reménységétől. Állhatatosnak lenni, kitartani amellett, amit a mi Urunk, Jézus Krisztus MOND rólunk, nekünk, értünk. Neki Igaza van, mert Ő Mindent megtett azért, hogy olyanok legyünk, mint Ő.

Még jobban meg kell ismerkednünk Vele.

Lehetséges?

Minden lehetséges, annak, aki hisz."
Link



 
 
2 komment , kategória:  Nászta Katalin  
Az ég és a föld elmúlnak, de
  2015-08-30 20:57:59, vasárnap
 
  Link

"Az ég és a föld elmúlnak, de az én beszédeim semmiképen el nem múlnak" Lukács 21:33

Olyan furcsa érzésem van, mintha azt is ellenőrizné valaki, mit gondolok. És nem félek leírni, és hozzá szokhattam volna, hogy egyesek támadni fognak, mások örülni fognak, egyesek csodálkoznak, mások dühöngenek, vagy megtiltják, hogy olvassanak engem.

Régebb ez cenzúra volt, amiből hosszú éveken keresztül részesültem, Romániában.

Még gondolni sem gondolhattál akármit. Ezért is volt akkora élmény találkozni azzal, hogy gondolhatok ugyan bármit, akkor sem biztos, hogy igazat gondolok, viszont van valaki, akinek a gondolatait ha megismerem, tudni fogom az igazságot. Ő Isten. Ő létezik. Először a Szóval találkoztam. Hogy van egy könyve, amit számunkra írt, íratott le.

Fokozatosan ismerkedtem vele. Az erejével, gyógyító erejével szinte azonnal találkoztam. Kificamodott a bokám, bedagadt, és rá se tudtam állni. Egy asszony imádkozott értem, és a lábam meggyógyult. A fájdalom elmúlt, és tudtam rajta futni, járni. És sírtam. Ez is hatalmas csoda volt.

Engem úgy neveltek, hogy ne nyavalyogjak, mert az utálatos, és megnehezíti az emberekkel való kapcsolatom. Ezért aztán sohasem szerettem elérzékenyülni. Minden meghatódottságom mélyen elrejtettem az emberek elől. De nevetni, ujjongani nagyon szerettem. A legjobban a könyveknek örültem, mert utazni nem lehetett, gazdagok nem lehettünk, hát az olvasmányok remek kikapcsolódást jelentettek.

Ez az asszony viszont IMÁDKOZOTT értem. Addig soha senki nem imádkozott értem. Az imádságról csodálatos érzések, gondolatok laktak a szívemben. Kimondhatatlanok.
Tudom, hogy Isten már akkor is tudott rólam, és valahogyan én is "tudtam" arról, hogy Ő tud rólam, bár nem keresztény családban nőttem fel. Jézus Krisztusról nem is hallottam. Ezért aztán mikor először tett nekem bizonyságot Róla valaki, azonnal hinni kezdtem és akartam, és semmit sem kételkedtem, sőt.

Az ajándékba kapott Bibliát úgy olvastam, mint valami féltett kincset. És mikor a bűneimet felsorolva megvallva bocsánatot kértem Tőle, gyönyörű érintéssel adott bizonyságot arról, hogy eltörölte azokat, és olyan mélyre vetette, mint a tenger feneke, és olyan messzire, mint kelet és nyugat egymástól, és soha, SOHA TÖBBET, MEG NEM EMLÉKEZIK RÓLUK. Ezt csak Isten tehette meg velem. Teljesen új lappal indultam. És indul ma is minden ember, aki ezt megteszi.

De utána sok mindent kellett megtanulnom. Tanítvánnyá kellett válnom. És azzá váltam. Azzá tett. Az vagyok. Kárnak és szemétnek ítéltem mindent, hogy Őt megnyerjem. Ő tudja, mit tettem meg azért, hogy az övé maradjak. Már a kezdet kezdetén egy látomásban az Úr azt mutatta, hogy a sátán el akarja lopni a hitemet. Ezt csak akkor tudom megőrizni, ha megőrzöm az Úr beszédeit, és meg is tartom azokat.

Szeretem a testvéreimet. De igazán közel azok állnak hozzám, akikkel együtt kezdtük, együtt szenvedtünk, és együtt örültünk az Úrban. És vannak, akik közülük most is az Úrban vannak, és szeretik Őt, és nagyon jó iskolát kaptak annakidején. Nem írnám le őket semmi pénzért. Ez nem az én dolgom.

Voltam én is lelkes, hadakozó, "nagy bizonyságtevő", másokért imádkozó, a gonosz ellen harcoló, imacsoport-tag. És ma is minden reggel imádkozom, és napközben is sokszor imádkozom, és amikor csak bírok, bizonyságot teszek Jézus Krisztus kegyelméről. De ha valamiben nem vagyok biztos, vagy elbizonytalanodom, mindig a Bibliához folyamodok, és imádkozom. És mindig megerősít. Nem mindig abban, amit én gondolok. Hanem abban, amit az Úr mond. És annyira jó, hogy Ő soha nem mond ellent önmagának! Nem mond mást ma sem, mint tegnap.

És az a kenet megtanít benneteket mindenre... így van. Elvezet az igazságra. Így értettem meg azt is, hogy nem csak gyógyító, szabadító, csodatevő kenet van, hanem segítő, gyámolító, igemagyarázó kenet is... A csodák mindig felhívják a figyelmet arra, hogy Jézus Krisztus ÉLŐ személy, és Hozzá lehet fordulni, de nem a csodák és a jelek üdvözítenek. Nem szabad lemondani róluk, de ELVIHETNEK a széles útra.

Egyszer Jézus azt mondta: sokan lesznek majd, akik azt mondják, hogy" Uram! Uram! nem a te nevedben űztünk-e ördögöket és nem cselekedtünk-e sok hatalmas dolgot a nevedben? És akkor vallást teszek majd nekik: Sohasem ismertelek titeket, távozzatok tőlem, ti gonosztevők."' És azt is mondta, hogy" lesznek hamis Krisztusok és hamis próféták és jeleket és csodákat tesznek, hogy elhitessék, ha lehet, még a választottakat is." Itt is hamis kenetről van szó.

És azt is olvashatjuk a Bibliában: "Nem minden, aki azt mondja nékem, Uram! Uram! megyen be a mennyek országába; hanem aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát."

"Ti pedig vigyázzatok magatokra: mert törvényszékeknek adnak át titeket és gyülekezetben vernek meg titeket, és helytartók és királyok elé állítanak én érettem, bizonyságul ő nékik."
Remélem még van időnk arra, hogy neki adjunk minden dicsőséget, és megbánjunk minden olyan dolgot, amit a saját dicsőségünkre tettünk.

írta: stephy-alias:Nászta Katalin
Link Link A HALÁLBÓL ÉLET TÁMAD
 
 
1 komment , kategória:  Nászta Katalin  
A halálból élet támad
  2015-06-14 10:35:55, vasárnap
 
  Minden embert az határoz meg, amivel tele van a szíve.

Csak arról tudok, és akarok is írni, ami bennem van.

Ez független mindentől, ami "látszólag" meghatározhat,
pld. a körülményektől.

Annak ellenére vagyok, hogy nem akartam lenni.
És azért vagyok, mert valaki elhatározta.

Most már én is részese akarok lenni az életemnek.
Érdekes, ugye?

A HALÁLBÓL ÉLET TÁMAD
Link


Link

 
 
1 komment , kategória:  Nászta Katalin  
Még mindig nem késő...
  2015-05-31 07:39:47, vasárnap
 
  A hit hallásból van, és hit nélkül lehetetlen Istennek tetszeni.

Mostanában sokszor forog bennem : "és nem hagyott földre esni igéiből egyet sem"(1 Sámuel 3:19), és "szívében forgatta igéit"(Lukács 2:19), egyik egy ószövetségi próféta, másik Mária magatartásáról szól Isten beszédeivel kapcsolatban.

A jó tanító úgy adja át, amit tud, hogy felkelti az érdeklődést a hallgatóban, utána pedig figyelemmel kíséri a tudás hatását a tanítványban. Ez a mérőzsinór.

Ha elmarad a változás, hatástalan volt a tanítás, megbukott a tanító, le kell cserélni posztjáról. amíg maga is meg nem tanulja, amit tanít.

A jó tanító törődik a tanítványaival és ébren tartja azok érdeklődését, érdekeltté teszi őket a "tudásban", rájuk bízza a megtapasztalás gyönyörűséges örömét, nem lerázza magáról a felelősséget. !

Még nem kiabálok, a felkiáltójel figyelmeztetés, hogyan élsz azzal a hatalommal, ami vagy adatott neked, vagy magadhoz ragadtad. El kell számolnod vele neked is.

írta: stephy-alias:Nászta Katalin
Link

Link


Link ,,Bennem nincs tüske"

(Születésnapi beszélgetés Kapui Ágota költővel, szerkesztővel)


Ettem az Isten kenyerét,
ittam vizét az elmúlásnak
kerékbetört lélekkel hevertem
idegen országok poros útján,
s csak a honvágy hasonlított
a sivatagi szomjúsághoz.

Voltak tágabb és szűkebb pátriáim
Hegyekbe oltott kráter fájdalom,
Hegek a hold ezüst arcán
S haragfelhők a múlt emlékein.

Meg lelem egyszer tán nyugalmam
Ahogy hazát is újat kaptam én,
Bár oly boldogan bukdácsolnék újra
régi utcácskák tört macskakövén.
Hazát mely a nevemen szólít
De nem érti, ha mondom a nevem
Anyám nyelvén gagyog az értelemről
De nem szól hozzám anyanyelvemen.
 
 
1 komment , kategória:  Nászta Katalin  
Akik velünk egyenlő drága hitet nyertek
  2015-05-12 08:30:45, kedd
 
  "Akik velünk egyenlő drága hitet nyertek" (2 Péter 1:1)

Nekik szól Péter apostol levele.

A világ és a hit külön fogalmak. Nem keverhetők össze. Egyszerűen lehetetlen.

A halálbüntetéssel kapcsolatban borzolódnak a kedélyek. A keresztény nyilatkozatok és a világi hatalmon lévőké.

Nem lehet összekeverni a dolgokat. Beletörik a bicska, de az ember is.

Keresztény az, aki hisz abban, akit keresztre feszítettek, Ő pedig Egyetlen személy a Mindenségben: Jézus Krisztus, Isten Fia. De sokan vannak, akik csak névlegesen keresztények, akiknek hatalmukban áll a törvényeket meghozni. Ezek azok a törvények, amik mentén a mai társadalomban élni kell. És a névleges keresztény életmód is élhetőbb társadalmat kínál minden más vallásúnál.

A Bibliában a törvényről számos vonatkozásban olvasunk. Először a tíz parancsolat formájában, később a mindennapi élet gyakorlatában szükséges kiegészítőkről Mózes II.-ik könyvében. Az újszövetségben Pál a Rómabeliekhez írt levelében hosszan taglalja, mit jelent a törvény és a kegyelem a hívő számára.

És:

"Tudván azt, hogy a törvény nem az igazért van, hanem a törvénytaposókért és engedetlenekért, istentelenekért és bűnösökért, a latrokért és fertelmesekért, az atya- és anyagyilkosokért, emberölőkért.

Paráznákért, férfifertőztetőkért, emberrablókért, hazugokért, hamisan esküvőkért és ami csak az egészséges tudománnyal ellenkezik

A boldog Isten dicsőséges evangéliuma szerint, amely rám bízatott." (1 Timóteus 1:9-10)

És azt mondja:

"Törvény nélkül hol a bűn" (Róma 7:8)

És:

" a bűn zsoldja a halál". (Róma 6:23)

Aki betöltötte a törvényt, Jézus Krisztus, Ő bűn nélkül szenvedte el a Mi igazságos büntetésünket, nem vonta ki magát alóla! Ezért, aki hisz benne, ezt elfogadja, azaz megtér, és már nem cselekszik bűnt!

Hány keresztény van, aki vallja a szájával, de azért bűnben is él! Ezek azok, akik miatt káromoltatik Isten gyönyörű neve!

Innen lehet megkülönböztetni hívőt hitetlentől, hogy hogyan él valaki a világban. Úgy, mint aki meghalt annak, és Istennek él, vagy pedig úgy, mintha Isten nem is lenne, nem is mondott, vagy tett volna semmit.

Nem lehet pártolni a bűnt elkövetőt, nem lehet nekünk felmenteni a gyilkost, ha az akarattal, nem önvédelemből, hanem előre megfontolt szándékkal öl. A törvény világos: aki fegyvert fog, fegyver által vész el. Csak Krisztusban mentesülünk a bűneink következménye alól, de ettől még le kell tölteni a ránk kiszabott büntetést a földön, ha olyat cselekedtünk, amiért ez jár!

Nem lehet megcsúfolni Istent.

Pál, aki magáról úgy beszélt, mint törvénytisztelő emberről, később kárnak és szemétnek ítélt mindent az életében Krisztus igazsága miatt, de TEHETTE, mert Őt kezdte szolgálni, és nem adózott a bűnnek többé. Azt is bűnnek ítélte, amit és ahogyan élte életét Jézus Krisztusban való hitre jutása előtt. Mert megismerte, hogy a bűn az, ha nem hisznek Isten Fiában. (János 16:7-11)

Nászta Katalin * Vajúdás * Születéstől újjászületésig:

Rendelhető
Link





Az evangélium így kezdődik: "Térjetek meg és keresztelkedjetek meg a Jézus Krisztusnak nevében, a bűneitek bocsánatára, és veszitek a Szent Lélek ajándékát." (Apostolok cselekedetei 2:38)

Megtérni, megváltozni, megbánni és elhagyni a bűneinket, bemerítkezni a Jézus Krisztus nevében, ami teljes azonosulást jelent Vele a halálában és a feltámadásában, ez az isteni parancs. Ekkor nyerjük el bűneink bocsánatát, és vesszük a Szent Lélek ajándékát. A bemerítkezés is világosan beszél arról, hogy egész valónknak újjászületésre van szüksége, ahhoz, hogy bemehessünk a mennyek országába, ahol a testi ember nem létezhet. Jézus Krisztus a saját testét adta a világ életéért. Mennyei, dicsőséges testben támadt fel. Ahhoz, hogy utána mehessünk, nekünk azt kell követnünk, elfogadnunk, tennünk, amit Ő mondott. Ő azonos a beszédével! Ez hit által történik, vagy hitetlenség miatt nem történik, és akkor a világgal együtt elkárhozunk. A megtérés nélküli ú.n. kereszténység mondvacsinált. Isten előtt semmit sem ér. Ő mindent a szerint ítél meg, hogyan viszonyulunk Fiához, akinek mindent hatalmat átadott. A testi cselekedetek nem üdvözítenek, a jók sem. Krisztusnak van hatalma üdvözíteni a benne hívőket.

Ezért is Ő az Út, nincs más kívüle az Atyához.

Jobb, ha jó belátásra térünk még, amíg van időnk rá.

Következésképp, aki embert öl, annak bére a halál, ezt mondja a törvény. Az igaz keresztény nem öl embert. Éppen azért, mert ismeri Urát. Aki pedig nem ismeri, az a világ szabályai szerint elszenvedi tettei következményét.

Nem lehet felmenteni a gyilkost azon a címen, hogy keresztények vagyunk és könyörületesek. Megbocsátunk neki, és ha van még lelkiismerete, ő is bocsánatot kérhet az Istentől, megtérhet szívében az Úr Jézushoz, megbánhatja bűnét, és üdvözülhet, de ettől még a büntetését itt a földön el kell szenvednie.

Minden megölt ember vére Istenhez kiált a földön. És Isten bosszút áll. Mert igazságos. Egyedül a Fiáért kegyelmez, amennyiben hitre jutunk benne.

Végül: "Egy harcos sem elegyedik bele az élet dolgaiba; hogy tessék annak, a ki őt harcossá avatta." 2.Tim.2:4

és: "Mert mi közöm ahhoz, hogy a kívül valókról is ítéletet tegyek? avagy ti nem a belül lévők fölött tesztek-e ítéletet?

A kívül valókat pedig majd az Isten ítéli meg. Vessétek ki azért a gonoszt magatok közül. " 1.Kor. 5:12-13.

Tehát ez a dolog nem a mi feladatunk, hogy legyen, vagy ne legyen halálbüntetés. A mi dolgunk az evangélium hirdetése, ami aztán, ha elfogadásra kerül, megszűnik a halálbüntetés kényszere.

írta: stephy-alias: Nászta Katalin
Link
 
 
0 komment , kategória:  Nászta Katalin  
„Ha a szívünk nem vádol minket
  2015-05-07 15:06:44, csütörtök
 
  ,,Ha a szívünk nem vádol minket, bizodalmunk van az Istenhez...." 1 János 3:21


Micsoda üzenet! Ha Istent szeretjük, akkor szeretjük embertársainkat is, akkor megtartjuk a parancsolatait, és innen látszik meg a hitünk.

Nyugdíjas vagyok, már nem lenne muszáj dolgoznom,. Egyik kollegám megkérdezte, mit csinálok, és mondtam neki, hogy könyvet írok a kereszténységemről, hogyan élem meg.
És szíven ütött saját mondatom. Mert ha nem élem meg, nincs jogom írni róla. Istennek minden igéje bennem munkálkodik elsősorban, és csak azután másokban.

Ó, Uram! Hatalmas a Te kegyelmed! Kérlek, segíts, hogy élhessek még vele és belőle, amíg lehet!
Egész hívő életünk egy tusakodás a hitért, a bűn ellen, az Isten minél jobb megismeréséért, és ez bennünk, rajtunk, velünk történik. Élő boncasztala vagyunk magunknak, mi magunk vagyunk a boncasztal, kikerülhetetlen megítélésünk.

Amíg az ember gyermek, mindent hisz. Mikor fiatal mindent akar. Mikor középkorú mindent mérlegel. És mikor a szép korba kerül, mindent átértékel. Saját dolgai elerőtlenednek, de amit az Úr Szelleme öntöz meg, az megerősíti.

Nem könnyű végigmenni ezen az úton, és talán nincs két azonos, de Isten kegyelme végtelen az Őt félők iránt és türelme is tart még. Ezt igazolja a Jelenések gyülekezeteknek írt levelei is, hogy van még lehetőségünk útjaink kiegyenesítésére, és megtérhetünk még Hozzá. Még az igék üzenete is eltérő különböző élethelyzetekben.

,,Vigyázz, és erősítsd meg a többieket, akik haló félben vannak; mert nem találtam a te cselekedeteidet Isten előtt teljeseknek. Megemlékezzél azért, hogyan vetted és hallottad, és tartsd meg és térj meg." Jel. 3:2-3
,,Akiket én szeretek, megfeddem és megfenyítem: légy buzgóságos azért és térj meg." Jel. 3:19.
Ezek az Ő béketűréséről szóló ígéretek, bizonyságok, amik nyitva tarják az ajtót még számunkra a mennyek országába.

Nekem ez azt jelenti, hogy ha elestünk is, ha meglanyhult a kapcsolatunk Istennel, ha elfáradtunk is, még mindig van lehetőségünk bemenni Hozzá, legelészni Nála, megerősödni Vele, Általa és szolgálni Neki. Azt állítja Ő az Ajtó.(Ján 10:9) Ha megvalljuk bűneinket, Ő hű és igaz, hogy megbocsássa azokat és megtisztítson minden hamisságtól. (1 János 1:9)

Ezért hát nem magunkat ajánljuk, hanem Őt, aki rávilágít az életünkre, mert Ő a világossága a világnak (Ján. 8:12), és az Ő beszéde, ami szellem és élet, (Ján. 6:63), mécses, lámpás a lábunk előtt, és tükör (Jakab 1:23), amiben meglátjuk és megigazíthatjuk magunkat.

Nincs csodálatosabb és hatékonyabb tanács, életvezetés, gyógymód Isten Igéjénél. Amíg élünk élhetünk Vele, és kell is élnünk, ha nem akarunk kiszáradni, ostobákká válni, megbetegedni, meghalni.

Ezért minden nap szükségünk van Rá, ahogy minden pillanatban szükségünk van levegőre, hogy élni tudjunk. Ő maga az Élet. Kívüle csak vegetálás van. Elvagyok, mondja az ember, és tényleg el van, valahol máshol, nem a helyén.

Akkor vagyunk a helyünkön, ha ott vagyunk, abban a cselekedetben, amit Isten rendelt nekünk. Így járunk Benne. Amikor megtesszük, amit parancsol, élünk. Annak a cselekedetnek van jövője. Lesz gyümölcse. Nem meddő. Reménykedhetünk, és nem szégyenít meg minket ez a reménység.

Élő kapcsolatban lenni Istennel ezt jelenti: ismerni akaratát, parancsait, megtartani azokat. És ebben nem vagyunk magunkra hagyatva, mert a Szent Lélek mindig eszünkbe juttatja az Ő akaratát, ha az ismerkedésben aktívak vagyunk. Sőt, még fel is ébreszt, mikor arra van szükségünk. Emlékeztet, int, fedd, buzdít, erősít, útbaigazít. Csodálatos.

írta: stephy-alias:Nászta Katalin
Link Link RENDELHETŐ
 
 
1 komment , kategória:  Nászta Katalin  
Bizonyságtétel * Vajúdás * Születéstől újjászületésig
  2015-05-01 20:28:17, péntek
 
  RENDELHETŐ Link

Link



Uram!

Hálát adok a Te bőkezű kegyelmedért, a türelmedért, a várakozásodért irántam, irántunk!

Kérlek, segíts, hogy gyümölcsöket teremjen személyes bizonyságtételünk.

Hiszem, hogy neked semmi sem lehetetlen, így nekem sem, és azoknak sem,
akik bíznak Benned.

Kérlek, segíts abban, hogy a Te akaratod szerint cselekedjünk, a Te dicsőségedre.

A Veled való mélyebb kapcsolatra törekszem.

A Te hangodat kívánom hallani, a Te hangodat követni, Veled.

Az Úr Jézus Nevében, akié vagyok. Ámen.


Link

 
 
0 komment , kategória:  Nászta Katalin  
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2021.08 2021. Szeptember 2021.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 33 db bejegyzés
e év: 401 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1267
  • e Hét: 3606
  • e Hónap: 7407
  • e Év: 68708
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.