Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/122 oldal   Bejegyzések száma: 1212 
Negyven éves korom óta
  2024-03-18 22:55:32, hétfő
 
  Megjártam ma a várost, el szerettem volna intézni a lakásbiztosításom átdolgozását annak megfelelően, hogy a társasház biztosításban mik kerültek biztosításra. Elindultam hamarabb, hogy elintézzem öt fotó előhívását. Apáék esküvői fotóját kaptam meg nagyon rossz állapotban, öcsémmel az óvodai magyar jelmezes kislányos fotónkat, anyám apja fotóját a harmincas évekből, az anyjáét és anyámról egy festményt. Anyám nagyon szép volt, mint egy angyal. Az apja csodálatos férfi külsővel rendelkezett. Azt mondta a fotós, hogy háromezer forintért apáék gyűrött fotóját meg tudja renoválni, úgyhogy elkértem anyámtól az eredetit, adassa fel postán nekem. Már majdnem tele van az új fotóalbumom, de rengeteg szakadt, megtépázott gyerekkori képem van, majd egyszer rendbe hozatom őket is, mint a Bagoly Katalinos hét hónapos kori fotómat.
Megkérdeztem, hol van az illemhely a Centrumban, hát az első emeleten a cipőosztály végén.
Onnan mentem keresni a társasházi ügyvéd irodáját, de Széchenyi u. 93-at kerestem és olyan cím egyáltalán nincsen. Úgy következnek a főutcán a házszámok, hogy egyesek között majdnem tíz szám különbég van, vagy ezeket beépítették a dufartos bérházak mögé. Meg is találtam egy parkolót Széchenyi 95 szám alatt, de a 93 kimaradt. Felhívtam az ügyvédet, hogy nem találom a házszámot. Azt mondta, 63. Mondtam, hogy elnézést, pár percet késni fogok. Aztán ugyanúgy jártam, mint a 93 számmal, kimaradt, hiába mentem be a dufartokba, hátul nem találtam a házszámot a bérházak mögött. Nincs okostelefonom, hogy megnéztem volna, merre van, előtte meg nem tudtam, hogy ilyen nehéz lesz megtalálni. Úgyhogy elmentem a biztosítóba, ahol kivártam a hosszú sort és mondtam, hogy miért jöttem. Hát látnia kellene a társasház által megkötött biztosítást. Mondtam, hogy üvegkár talán egyikben sincsen, csak különleges üveg.Úgyhogy tanácstalan vagyok, mert nem tudom, miket kell bebiztosítani így. Írtam levelet hazajövetelem után az ügyvédnek, de még nem válaszolt. Kellemetlen, mert hiába várt engem, s neki is az idő pénz.

1990-ben, amikor népszámlálást végeztem, megkaptam Hámor két körzetét. Józsi, a felső szomszéd járt velem kíséretként. Minden panaszt, amit a lakók elmondtak, beírtam a Megjegyzés rovatba, meg a házszámok helyes sorrendjét. Én balek, azt hittem, valakit ez érdekelni fog. Át akarták íratni velem az összes ívet a Megjegyzés rovatok miatt, ráadásul a két körzet közül csak egynek az árát fizették meg. Hát ebben a városban talán soha nem voltak a házszámok letisztázva.

A Tanácsház térnél bementem egy kávézóba, megittam egy kávét, hogy le tudjak menni az illemhelyre, úgy jöttem haza, mentem a Pennybe pár dologért. Szerencsére elmaradt az ájulás-érzés, meg a sípolás. Aggódom az állandó vizelet telítődés miatt. Az asszisztensnő szerint, ahogyan öregszünk, úgy süllyed le minden a méhvel együtt.
Hát így jártam, nem sikerült az egyeztetés. Ráadásul a levél tárgyába a meghiúsult egyeztetés helyett meghiúsult találkozást írtam. Időnként nagyokat hibázok. Régen kétszer fordult ilyen elő. Egyszer elgépeltem egy alkatrésznek a cikkszámát és más jött meg ahelyett, ami kellett volna. Egyszer meg összetéptem egy fontos alkatrészpapírt. Ezt Soós, a munkatársam apró darabokat rakosgatva összeragasztotta és lefénymásoltam. Mennyire nehéz utólag lerendezni a hibákat, tévedéseket!

Holnap festetni fogok, már előkészítettem mindent. Lesz mivel utána dolgozni, míg mindent helyre teszek.

A tarkedlis oldalról azóta nem küldenek hírlevelet, amióta megírtam a véleményemet, belinkelve a gépet, amelynek a csövét fánktöltőként árulták. Már át van javítva náluk fánktöltő csőre. A tarkedli sütőt még ajándékba adni is szégyen lenne, annyira gyenge minőség.

Telefonáltam a múlt héten egy nagyon kedves számítógépes ismerősömnek, hogy valamit elrontottam a gépen, mikor egy levelezőt akartam nyitni. Mikrosefthez regisztráltam be véletlenül, nem lehet törölni, mert a skypere akar kódot küldeni. Hotmail lett volna, azt hiszem. Megszűnik a szolgáltató saját levelezője, már nem jön egyáltalán levél, amióta jelszót cserélt az egyik ügyintéző. Eddig beléptem az oldalukon, de a múlt héttől nem lehet, mert odatettek egy táblát, amire ráírták, hogy mikortól fogják megszüntetni a levelezőjüket. Mivel kicsi a képernyőm, nem tudok rákattintani a belépés gombra. Hiába próbálom kicsinyíteni az oldalt, nem sikerül. Én nem tudok haladni a modern dolgokkal, esetlen a két kezem is, képtelen vagyok bánni az okostelefonnal is. Úgy vagyok vele, mint a vasalóval, vettem magamnak hagyományosat, gőzölés nélkülit.

Mikor felhívtam a gépes ismerősömet és bele akartam szólni a telefonba, befulladtam, hatalmas erő volt rajtam és egy hörgős, érthetetlen bemutatkozás lett ziláló tüdővel belőle. Nagyon szégyelltem magamat. Senki sem hinné el, hogy 2004-ig tisztán csengő hangom volt. De már azért sem tudok beszélni, mert sem fogam, sem ínnyem, sem szájpadlásom nincsen, elméletben evésre sem vagyok képes. Mindezt tették velem azért, mert ismételték a tökéletes magyar nyelv és tiszta hang ellenes népek tetteit, betegségeit aszerint, mit hajtottak végre. Így termelték ki őket. A miskolciak között volt olyan, aki közölte a struma gondozó előtt jópár éve, hogy neki elment a hangja, amikor férjhez ment és házaséletet élt. Tehát az elmeosztályuk szerint a nemi élet lemélyíti a hangot, már biztosan kipróbálták a szenteken, embereken, mint szív ellenes merényleteiket.

Negyven éves korom óta tart a kínzásom, kivégzésem megállás nélkül.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akit mindenki lenéz, nem tartozik senkihez
  2024-03-16 20:49:30, szombat
 
  Születésem óta engem mindenkinek le kell néznie, mert a Hunnia elmeosztályt így emelték tetteik, szerepeik, betegségeik végrehajtásával, hogy csak őket lehet szeretni, tisztelni. Mindenkit megöltek, aki tisztelt és szeretett minket. Kacsik doktornő durván mondta, mikor meghalt a testvére, aki apa ápolónője volt, majd élettársa, hogy minek ment hozzá ahhoz az emberhez?

És ez az élet minden területére vonatkozott, legyen munka, ének, emberség. Hiszen itt embergyilkosok élnek, ez a szakmájuk, utolsóként mészárolnak minket ki tudja, mióta.

A Kelet, amelyik Ízisz-Jézus áldozást hajtott végre, közben bibiiás Föld mellett minden elméletet az én egyetlen kosztümös beöltöztetésem melletti főszerepemmel áldozva ismételt, Atlantisz felé, kiközösített, miközben emberré válnak tisztulva mindentől. Kívülről is látható rajtuk a gyalázattal és vérrel való megszentesülés. Nem engedtek megjelenni, nevettek rajtam, annak ellenére, hogy nem szeretem a verseket, meg kellett írnom mindazt, ami velem történt, amit elégettek, megszüntettek, letöröltek folyamatosan azzal, hogy én semmi sem lehetek. Miközben arra várnak, hogy majd egyszer megtudom, ők miről írtak és majd én fogom lerendezni mindazt a méltánytalanságot, ami őket érte, amióta a cigányok egykori szlovák területen életben hagyták őket. Még ezt is tudták fokozni, olyan feszületes elméletek megírásával, hogy én felkiáltok a végén: Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet?

Így írnak a szereplői az országnak, világtestvériségek részeiként, díszdoktorokként, lovagokként, úrinőkként. Közben engem rengeteg olyan irodalmi oldalon tiltottak le, amelyeket nem is ismertem. Nem tudom felvenni a versenyt az emberré váló népekkel. Hol van már John Lennon Katikaként, meg John Travolta, meg sorolhatnám a sok Jánost, a zenei apokalipszis résztvevőivel, amikor itt végtelenül hosszabbítottak valamennyien? Meg nem engedik az igazságokat leírni azzal, hogy politika, mert végtelenül tart a nemesedésük emberré atlantiszi feltámadás reményében, a lopott dallamos spiritiszták mellett, egyetlen nagy közös folyamatosan kivégzett áldozatukkal, a világ összes vallása főszerepében.

Mindezt tették egy vallás nélküli, semmiről sem tudó emberrel, aki nem ismerte a rosszat, meg semmiféle sötétséget.

Mikor kicsi voltam, egész nap énekeltem, mindent megjegyezve első hallás után. Később játszottunk Táncdalfesztiválósdit, én képes voltam utánozni az énekeseknek a hangját. Egyszer az unokanővérem kiszólt a kerítésen, megkérdezte, ki énekelt az előbb, mikor mondtam, hogy én, azt felelte, nem is igaz. Nagyon lenézett minket, mi voltunk a szegények, mert árja külsővel rendelkezett, neki kék szalon mellett kék szaloncukor dukált. Én más voltam első pillanattól, mint a többiek. Csodálkozva néztem a szobájában a rengeteg filmszínészt kiragasztva, nem értettem, hogyan lehet valakiért rajongani. Én csak a tiszta hangokat, meg a nagyon szépeket vettem észre, de nem rajongtam, mert a természetben minden tökéletes és ez természetes.

Nekem mást jelent a szépség és megértés, mindenki logikával rendelkezik, úgy fogja fel a dolgokat. Nem értem a semmit. A semmiket és perverzeket remeknek, kíválónak, irodalomnak titulálják. Én is elismerem a szépséget, az igazságot, de ezeken kívül semmi mást. Ez jelentette volna a művészetet mindenféle sallang és cifrázás nélkül.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Születésnap
  2024-03-12 22:59:42, kedd
 
  Van egy jó hírem, a kisebbik lányom lengyel barátjának nem polip van az orrában, csak valamilyen bűzös gyulladás.Nem jól diagnosztizálták, kevés a jó orvos. Nekem is volt valamikor arcüreggyulladásom, sokszor szúrták fel az orromat. Nem tudom, ki miatt történt, hiszen állandóan hajtották végre a betegségeiket, főleg a töréseik mentén, ahogyan Szepes Mária az elmebetegségeiket kidolgozta a nagypán Pszichografológiájában.

Megjártam ma ebéd után a lottózót, a Pennyt és a dohányboltot. Felfigyel mindenki az erős fulladásra, hogy nem kapok levegőt, de legalább nem fújtattam, nem ájultam el a szorítástól, ami szokott néha érni.Mikor majdnem elájulok, kipréseli belőlem a vizeletet is, így is bennem van állandóan. Ezt nevezte el a pszichiátriájuk paranoid skizopreniának, bár nem tudtam, hogy én így közlekedek, hogy az ő szerepeiket és tetteiket hajtják végre csernobili győzelmük óta. Nem tudtam, hogy gondot jelentett, hogy mindezt megírtam a Vörös Oroszlán alapján, hogy egyetlen társam a magányban és vezetőm a nagyobbik lányom a születésnapomon, egyetlen ajándékomként, hogy már születésem óta tartott a világkönyvtára a sátánnak, németek és az RTL KLub kivitelezésében, összes skizoprenjükkel a világon, hogy elégettek mindent. Még a rózsakeresztes rend helyett is kivégeztek nap és holdjeles Ízisz-Jézusnak Keletesek által elnevezett táskámmal való bevitelemkor az elmeosztályukra 1997-es győzelmükkor, mivel ez a szimbóluma az engem születésem óta támadó angol rózsakeresztes rendnek, valamint a szabadköműveseknek.
Nem jó kenyeret vettem a múlt héten, jódozott só van benne, azt nem ehetek a struma végett. Ezért is kellett átmenni a Pennybe.

Holnap, ha nem alszom el, elmegyek laborba a vasgyári kórházba, csak a cukorszint ellenőrzése végett, mert januárban nem tudtam elmenni kontrollra. Telefonon majd felhívom őket, ha meglesz az eredmény. Már kértem időpontot augusztusra.

A kocsonyafarsangot a lányom vezényelte le, így csak vasárnap tudtuk megtartani a születésnapunkat. A kisebbik unokám sütött diétás tortát, de nem jött át, nagyon rosszul van, meg akar halni állandóan. Nem lett elégedett a tortával. Hiába küldtem neki cukormentes kaktuszfüge italt, meg proteines szeletet, nem nyúlt hozzá állítólag. Míg a múltkor nem rendeltem az áruházhól, nem is tudtam, hogy ilyen italok is léteznek, én egész életemben vizet ittam, meg teát, tejet, gyerekeimnek C vitaminos szörpöt vettem, mikor kicsik voltak. Luxus volt az üdítő, csak születésnapra volt. Ráadásul azt sem tudtam, hogy a születésnapot tortával kell megünnepelni, mivel nekem soha nem volt saját tortám. Ezeket a dolgokat otthon tanulja meg az ember, már akinek van normális családja. Így a gyerekeimnek csak kész cukrászdai süteményeket vettem, az jelentette a z ünnepit. Mellette sütöttem nekik minden hétvégén piskótatekercset, kígyórétest, meg hasonlókat, de az természetes volt. Főleg, amikor tejjegyet kaptam a várostól, tudtam túrós batyukat is készíteni.

Hajat mostam, hagytam leengedve megszáradni, szép göndör maradt. Kisminkeltem magam kékkel, kihúztam ceruzával alul a szememet, spirál, barnító gyöngyöcske és kész. Többet nem lehetett javítani az eldeformált külsőn. Szemhéjamba a kiadott könyveik alapján már itt létem idején kaptam a csapásokat, 1988-1989 körül, két oldalon, két düncs, ami kiáll - mint a lányomnak a Jáksó álla, amin egy ország nevetett - korábbi, még Újhelyben kaptam az 1983-as ballagás előtt. Meg persze, már szájpadlásom nincsen, tehát ebből már nem lehet arcot készíteni. Ráadásul, bármi is történne, meg történt a világ összes vallásának Jézus főszerepében és elméletével, én nem tudok feltámadni, sem átmenni a másik világba, mert embernek születtem.

Felvettem a tavaly lányomtól kapott rózsaszín ruhát, régi rózsaszín fülbevalót tettem be műanyagban, rózsaszín nyakláncot a nyakamba, amolyan zsákbamacskásat. Mindenki azt gondol, amit akar. Így voltam. Pezsgőt hűtöttem, két üveggel.
Másnap kicsit fájt a fejem, de mi ez ahhoz képest, amit érzek állandóan a testemen?

Kaptam egy orchideát nagyon szép üvegben, rózsaszín gyöngyök közé pakolva zöld és piros szív díszítéssel, 1 kézzel készített, barna, 300 db-os fotóalbumot, amit én kértem, egy barna sophit, amit én kértem, meg a tortát. Nagyon restellem a cigarettát - bár legszívesebben Fecskét szívnék -, de nem tehetek róla, nem én szívom. Ez is skizopreniának számít.Legalábbis a Pszichiátria jobban tudta mindig, mi van velem, mert ők hajtották végre a szerepeiket, betegségeiket, torzulásaikat, könyveiket a világrészek történelmével, vonultatásával a világnak az összes vallás, spiritizmus elméletével. Mióta tart? Amióta elhatározták, hogy embert áldoznak maguk helyett. Már a nagynénémet is cigivel győzték le, majd az egész családot, hogy apát kiborítsák. Ők így tisztulnak a cigitől, Müllerék földöntúli hatalmával.

A házi orvos megnyugtatott, hogy hiába tart régóta, egyik betegség sem halálos. 66 éve hordoztatják a világ bűneit, szerepeit, s még sokan vannak a világon, persze, hogy nem halálos, ha csak kivégző sorozatokat rendeznek, de tartanak engem hatalmas erővel. A Hunnia börtön rendezte be az Istálló-Vénuszos fogadásomat, mégpedig cigányként áldozva a családomat.

Anyám folyamatosan cigányozta apát, meg agybajosnak csúfolta, mert a katonaságnál agyhártya gyulladást kapott. Anyámnak az anyja kiállt a Rákóczi téri bérház emeletére, előttem kiabálta, hogy cigány apa és anyám meg kurva. Hát így éltem. Az egész egészségügy és a média utolsó emberként áldozott minket szlovák kakasos történelem alapján, a kommunista cigányként a Hunnia börtönelmével.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nők napja egy nem kiválasztottnak
  2024-03-08 23:19:40, péntek
 
  Nekem minden születésnapomon történt valami születésem óta. Március 7 fontos tavaszi dátum, de ezek Földanyaként támadtak meg mindig valamivel. Amióta észrevettem, a nyolcvanas években, volt arcidegzsábám Koltay Róbert miatt, volt mandula műtétem, ami összefügg valamiképpen a spanyol pusztítóval, volt átszúrva a szívem valamivel úgy, hogy egész éjszaka másnapig, míg ki nem jött az orvos és nem adott injekciót, nem tudtam megmozdulni. Betalocot szedettek velem, holott Szabó István világkönyvtáros főtanácsnoka sorsa volt ez ezeréves aszkéta életcirkuszként, aki lyukas szívvel született egykori Vénusz támadóként. Nem szívesen emlékszem a többire sem vissza,hogyan volt minden ünnep tönkre téve, mivel érzékenyítésnek nevezett betegségeit hajtották végre kurvaságukkal együtt a szereplőknek. Anyám sorolja egyfolytában a betegségeit, én meg behunyt szemmel védekezem ellene, hiszen itt van a népe, folyamatosan kapom a betegségeiket.

Egyszer kaptam nők napjára egy falitányért, ennyi jó emlékem kötődik a varrónői időszakomhoz és a nők napjához. Én a nagyobbik lányomat kivéve mástól még soha nem kaptam virágot, sőt először a nevemet kimondva 1995-ben hallottam a megyei kórházban a jungista aranysas főorvostól, egyből a szívemhez szólt. Meggyalázták a Szent Lelket, mely összefüggött a találkozásunkkal a miskolci elmeosztályával az elmebetegeknek, amik romániai történelmet hajtottak végre Száműzött Nap daljátékom alapján, hogy Panni találkozik a rókával, farkassal és a varjúval, vagy a turulmadárral, mert a főorvos a turulmadarat mondta.

Bosszant a lányom szeme,meg az állandó túlmunkája, a két gyereke betegségével együtt, meg az, hogy az én értelmiség legyőzőimet gondozza, amik születésem óta ártottak nekem esőemberekként., meg a családja, amelyik felszámolta Magyarországot. Bosszant a kisebbik lányom sorsa, mivel tisztítják folyamatosan az elmeosztály tagjait kutyás berendezésekkel, áldozva helyettük, szerepeik, tetteik ismétlésével, közben támadnak a Pap miniszterrel annakidején felállt vérnépével a nagypán utcájuknak betegségekkel.

Ma hajnalban elindultam pajzsmirigy vizsgálatra, odaértem időben, beültem az ajtó elé, hát pénteken nincsen rendelés és január 29-én kaptam az időpontot, akkor írtam fel a naptárba. Lementem a kartonozóba, de nem találtam az orvosi papírt az időponttal. Megnéztem hazajövetelem után a lakossági portálon és valóban március 8-ra kaptam előjegyzést. Tévedés történt.

Felszálltam a villamospótló buszra, hát leállt a busz. Meg kellett várni a következőt. Csupán két jó dolog történt velem, a piacon a kedves virágárusnál történő vásárlás és az ottani aldi üzletben történő vásárlás életemben először. A zöldségesnél nem vettem észre, hogy állnak előttem, azonnal kérni akartam. Minősíthetetlen volt a viselkedése egyeseknek évek óta, nem megyek oda, csak ha nagyon fontos valami. Úgy látszik, a jó dolgok azokkal kapcsolatban történnek, akik nem szoktak másoknak ártani.

Hát ez ilyen nap voll, de mikor ide kerültem a városba, a nők egyenesen gyűlöltek engem, különösen a hangomat, ahogyan mások elmondták, mert én ezt sem vettem észre, csak a nagyobbik lányom. Már örülhetnek, amit 66 évük alatt végrehatottak.

Kiválasztottak a szőkék, Katalinok, Ildikók, Erikák, Gabriellák, Gáborok, Ferencek, Verák, Ágnesek, Annák, Mariannák, Rózsák, Imrék, Jánosok, meg a világ összes szereplője, az övék a nők napja, az embereket megáldozták maguk helyett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem én mocskolok, a saját tetteik
  2024-03-07 10:48:42, csütörtök
 
  Attól, hogy megpróbálsz másokat bemocskolni, Te nem leszel tisztább! - szól az idézet, ami rosszul esik, mivel egész életemben nem beszéltem mindarról a mocsokról, amit a nép elkövetett a családom ellen egészségügyi felhatalmazással és szervezésében a világ összes szerepében. Én tehetek róla, hogy az ország legyőzte Magyarországot és ismételte a tetteit, támadva minden miatt, ami rajtuk nem volt emberi?

Anyám sorolt. Hogy neki lett volna még egy fia, Zolika lett volna. Akkor volt terhes másodszor a mostohaapámtól, amikor nekem az eljegyzést rendezte az elmeosztályával, sok évi fényevés közben, zavargatásommal otthonról naponta mindenem kidobálásával az udvarra, kiabálva, hogy felmentem Pestre kurválkodni.
Hát úgy fogadta a karcsai volt férjem rokonságát ebédre, hogy leterítette az asztalt a saját lepedőjével. Itt mocsok van mocsok hálán. Akartam mondani neki, hogy a gyereknek szükségletei vannak, enni is kell neki, de úgysem fogja fel.
Aztán sorolta a kutyás hét éves hosszabbító, Svábbyval médiában liberális kommunizmust játszó rokonságát, melyeken most is mennek végig, hogy az anyja két fia Wagner lett volna, vagy az anyja nevén lettek volna. Ez az utcájuk, ahol élek és mindent végrehajtottak. Bodnár rokonsága elmebetegségeit és tüdőbetegségeit folyamatosan ismétlik, ahogyan jár a kórházba, az egri Kati rokonságával együtt a Szabó családnak, hogy láncdohányos és nem kap levegőt. De ők szerető családban élnek, további jó puffadást kívánva nekem évekkel ezelőtt. Itt mindenki hallgat, teljesen természetes, hogy minden miatt támadtak, azért is, hogy nem tudtak rendesen enni, lepecsételték magukat.

Nem értettem a mocskokat, amikor értek engem, megpróbáltam velük nem foglalkozni. De mai napig tart, a cigányok elfoglalták még a Petőfi iskolát is,hogy keressem a tanárokat az elfekvőben, s ezeket ajnározza Amerika, mint Iker torony Rákóczi terének, Ágnes asszonyuknak a kíséretét. Tehát én nem bemocskolok másokat, hanem mások tetteit sorolom, nagyon késő már, hiszen az egész világ bűneit hordoztatják el 88 éve a családommal. Tény, hogy nem leszek tisztább, hiszen engem kivégeztek folyamatosan 1997 óta, halálra szántak a jövője érdekében a lakosságnak.

A bátyám a feleségével ismét jönni akar ide, Kocsonyafarsang ürügyén. Nem érti és nem fogja fel, hogy születése óta áldoznak a népe helyett, ő a főszereplőjük szürke nadrágjában, amelybe engem beöltöztettek 1971-ben, amióta a Novákokkal a Keresztesi pusztító népe hosszabbít. Vérből vannak, mint a többiek. Iszonyat történt náluk a gyerekeik előtt, nem lehet leírni sem, miután Csernobilkor megsemmisítettek, amit ünnepelnek most is kisvonattal és Mészáros gázszerelővel.

Ez volt a mai köszöntésem.

Anyám a húgommal küldött egy dalt, Halász Judit Boldog születésnapját a Dankó Rádióban. A legfontosabbak köszöntöttek. Egy poroszlói ismerősöm van, aki nagyon sokat segített nekem és most nehéz helyzetben van, nem tudom viszonozni az önzetlenségét. Tolókocsiba került a férje és Zsuzsára maradt minden a nagy ház és telek körül. Én meg itt vagyok bénán, betegen, nem vagyok képes visszaadni semmit sem.

Kértem előjegyzést kardiológiára és tüdőgondozóba, a jövő hónapra adtak. Hát ennyi volt az öreg és beteg születésnapom. Holnap hajnalban megyek busszal pajzsmirigy vizsgálatra, mert a városban a közlekedést a kocsonyafarsang miatt lezárták. Óránként egy busz jár általában, remélem, sikeresen megjárom. Jó lenne, ha fogadnának a laborban is, hogy azt is letudjam. Mindenesetre nem reggelizek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Születésnapi ajándékok
  2024-03-06 21:41:21, szerda
 
  Megjártam a házi orvosi rendelést. Korán elindultam, már kettő előtt ott voltam. Az asszisztensnő elvégezte az EKG-t, megbeszéltük a tennivalókat, fél óra volt. Míg rajtam volt az EKG, hatalmas elektromosságot éreztem a számban, az asszisztensnő szerint nem kellett volna. Kiültem várni a doktornőre. Érdekesség, hogy meg megfogta nyugodtan a szívem alatt, hogy ez csak háj, holott körben van rajtam valami, ami kiáll. Nem tudta eldönteni, honnan a sipoló légzés, ha struma lenne, egyfolytában sípolna. Hiába mondtam, hogy tüdőről fulladok. Hát a szívemnél egyetlen eltérést talált, azt mondta, az hörghurut jele, a cigitől van. oxigénhiány. Mondtam neki, hogy fájdalmaim vannak, így nem tudom letenni a cigarettát. Mióta vannak fájdalmaim kérdésre feleltem, hogy 26 éve, de négy éve súlyosbodott fokozatosan.
Kaptam beutalót kardiológiára és tüdőgondozóba kell mennem. Ha olyan régen tart a betegségem, egyik sem halálos, felelte a doktornő. Hogy mondjam meg neki, hogy a világ tetteit és betegségeit hajtják végre szerepeikkel együtt? Nem tudtam pontosan, mióta romlott így le az állapotom, elfelejtettem, hogy a tavalyi tüdőrendelés kontrollon már nem volt légzésfunkcióm, azóta vált fokozatosan ilyenné. Megpróbálta, amit ilyen esetben orvos tenni tud, rajtam többet ők nem tudnak segíteni. Kaptam betétet.

Csernobilkor győzött le a Rákóczi tér a rózsakeresztes rendjével a Hunnia börtönnek, Főnix utcanépével együtt, amit berendeztek kisvonattal és Mészáros gázszerelővel.

Holnap kellene pár dolog a Pennyből, ami akciós, de nem merek elindulni, már a múlt héten ájultam el a nagy oxigénhiánytól a fele úton. A tüdőmbe kaptam tavaly csapásokat.

Holnap lesz a születésnapom, már 66 éve áldozása alatt világ-Magyarországnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A tatárok is megtisztultak - újabb betegség
  2024-03-04 19:01:43, hétfő
 
  Megjártam ma az urulógiát. Ismét egy betegség, rengeteg műtét várna rám. Fel kell varrni a hüvelypántokat, vagy méhpántokat, de csak egy orvos végzi a városban. Ahogyan járok, úgy telítődik a hólyag. Mikor leszálltam a Semmelweis rendelőnél, egyből az illemhelyre mentem, majd megkérdeztem, merre van az urulógia. Felmentem lifttel a másodikra, már ismét félig volt a hólyagom. Hát így nem lehet utcán közlekedni. Ciszta, méhszalag, pajzsmirigy gyulladással, szív és tüdő, magas vérnyomás, s mindez a hatalmas szorítástól, meg attól, ami a tüdőmben van. Mit tegyek? És megy tovább a tervezés, mert augusztusra és októberre is van már időpontom. Még reumára nincsen egyedül.

Az urulógus is azt mondta, fogynom kell, mert akkor kevesebb teher hárul a húgyhólyagra. Tele van elektromossággal a felső testem, nem tehetek róla. A derekamat még 1995-ben egy éjszaka alatt dagasztották be két oldalt, mert Szulák Amdrea végét hajtották végre, aki halálnépként tágul-szűkül, meg a tetteit, nemi gyalázását ismételték.
Kaptam gyógyászati segédeszközként javaslatot betétre. Gondolom, ez sokak helyzetét kielégíti, mivel ez már az aggok betegsége.

Nem tudom, a nógyógyászaton miért nem vették észre, hogy lenn van a méh a hüvelyben.

Szerdán megyek a házi orvoshoz EKG vizsgálatra, kíváncsi leszek, el tudják-e így végezni. Senki nem tapintja ki, mik vannak rajtam, nem tudom kinek megmutatni és mindenkit támadnak betegségekkel.

Nem tudom, mit tegyek. Mindenesetre elviszem a házi orvosnak a pszichiátriai papírt a szomatikus fájdalomról, de így azt hiszi, hogy képzelem az egészet. Hát ez lett Istálló-Vénusz kezdetükből Jézus áldozással, az összes nemi csapás miatti nemi gyalázása pókhassal az Iker torony Ágneseinek, cigányság és Ázsia megváltási tervével, az egész világ vonultatásával globális világtestvériségként spiritiszta kivégző brigád síriusának népével, Főnix utcanépe mellett a Feketebárány, Deák Bill Gyula népének.

Kérdezte a lányom, talált-e valamit az urulógus. Mondtam, hogy hüvelyszalag felvarrást javasolt, meg fogyást. A lányom szerint csak a felső testem nagy. Mondtam, hogy mert ott van a probléma, már 26 éve, 1998 óta élek hatalmas fájdalmakkal. Ezt az egészségügy hajtotta végre , médiájukkal együtt,mivel így tisztítják a világot együtt az Ágnes asszony cigány nemi gyalázó kíséretével és Müllerék kivégzőivel. Az értelmiségtől és az emberektől, meg mindentől, ami valaha szent volt.
Erős Antónia már több, mint tíz éve közölte, hogy a tatár halálnép, mint az ország egykori ellensége is megtisztult. Mivel a Hunnia miskolci elmeosztálya Magyarország legyőzőit jelenti, soha nem hagyják abba. Mondtam a lányomnak, aki azt mondta, hogy mindent képzelek, hogy ezek valós betegségek mind, hatalmas fájdalmam van, négy éve különösen. A pszichiáter szomatikus fájdalomként írta le. Igencsak képzeltnek tűnik, mondta a lányom, mellette a hellenista atlantiszi kiválasztott tompalátásom oka, a férje, amelyik hallgat az összes elmebetegével az elmeosztálynak, mint amik Hamvasi elmélettel akarnak világ-birodalmat nyitni. Hát így jártam, a két gyerekem nem emberi lett, elvesztették az emberségüket, mivel engem tartanak elmebetegnek a valós elmebetegek helyett, amelyekkel barátkoznak is. Az ember tudja, mikor valakinek fájdalma van, vagy megváltozik a viselkedésében akár egy árnyalat is, olyankor felderíti, ha tudja, az okokat. Itt mindenki hallgat, gyalázkodik az egész utcájuk, költöznek laz Ágnesek külföldre, gazdagulnak, romák mentették ki őket.

Hát nagyon rossz érzés egyedül lenni a világban, utolsó stádiumban lenni úgy, hogy az embert a gyerekei elmebetegként kezelik 1997-től a szabadköművesek nap és holdjeles, rózsakeresztesek nap és holdjeles, törökök holdjeles, meg minden napjeles népe helyett Kínával együtt a világrészeknek, amik helyett Ízisz-Jézusként kivégzett a megyei kórház miskolci elmeosztálya, amit ünnepelnek azóta a világ teljes egészével, így ahogyan vannak.

Hát így készül atlantiszi feltámadásra Hamvas-Szepes művei nyomán mágiával a miskolci elmeosztály az összes bibliai népekkel, atlantiszi feszületemmel Istálló-Vénusz áldozásuk és jóslatuk Szenci szamaras zsidó istállójából készült gyerekszobájában kezdetével Krisztusaként a világnak a miskolci elmeosztály együtt a németekkel, amikkel nyitják a további csatornáikat 88 éves hosszabbítással anyámmal. Az egész világ az övék, saját elméletekből lett történelmekkel, melynek a szereplőivel fognak örök életre támadni, miután megtisztul a világ tetteitől, gyalázatától és bűneitől, atlantiszi földrengéssel a szájban és atlantiszi Halakkal az ünnepi tortán. A Halak szülöttek régi karmikus népeket jelentenek, kiválasztott az egész világmindenség összes jóslata alapján mindegyik. Fényben fogan és hal az igaz ember, s mind ki hal.- írtam az atlantiszi ember vagyok elégetett aranykori versemben. Még Ágnes asszonyt is kiválasztották atlantiszi feltámadásra, meg a hellenista, különféle korok képviselőit, Szörnyeteg koporsója engem kizáró gondnokság alá saját szerepe folytatásában tevő pszichiátert.

Az egykori történelembe beírták magukat a lovagrendek, római sas és különféle béke és spiritiszta egyesülést hozva létre lovagokként dícsérve magukat a miskolci elmeosztályról, büntetlenül, hiszen azt tesznek, amit akarnak, hatalmas erejével az Hit gyülekezetnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Narancsszínben Földanya Hamvas elméleteivel
  2024-03-02 21:31:13, szombat
 
  Háromszor végeztek ki Földanyaként, általam ismeretlen elméletei végett az elmeosztályoknak. 1995-ben, amikor Vivaldi Négy évszakával folytatták, kezdve elölről a szerepeiket az elmeosztályok, méhembe téve valamit, hogy a Földanya cigizik és pókhasa van, meg kurva, a Föld bűnei elhordoztatásával megállás nélkül első Istenek teremtése kezdetével. 1998-ban,mikor kikötötték a csípőcsontomat a vasfüggönyösök miatt, megtámadták a fejemet az értelmiség legyőzők és a szabadköművesek helyett másodszor, harmadszor hét éve, Tina Turner bal arccsonttörését ismételve külön egy nagy keresztet nyomva az arcomba, mintha csak vaj lenne. Majd 2004-ben, amikor utolsó hattyúdalt énekeltettek velem, feltételezés szerint Cseh Károly egyik levele miatt is, amelyben azt írta, hogy aki ilyen hattyúdal tisztaságúan énekel, az nem veszhet el örökké. Születésem óta vették el időnként a hangomat, így termelték ki a kommunikációs csapásokat, falvakból is. Országos népdal ünnep lett belőle azóta, meg a miskolci elmeosztály összes főszerepe, négyszer megállás nélkül. Freddy Mercury Mama dalát énekeltették hatalmas erővel nyomogatva a szívemet, genyózást ismételve, ahogyan nevezett a volt férjem 1976 óta. Hét éve ismételték a szabadköműves űrhajóra várakozást együtt a Földanya elméletükkel. Tehetetlen báb voltam a kezükben.

Cseh Károly azt mondta 1991-ben, hogy Magyarországnak kell szégyellnie magát azért, mert hiányos a fogsorom. Erre kiderül, hogy az orvosok voltak a mészárosok az elmebetegeikkel és a cigányságukkal.

1983-ban váltak kétfelé, már ismétléséhez anyám és a szülei sorsához készítette a miskolci elmeosztály Lévait Orbánnal. Azóta hajtják végre Busta verse nyomán az ezeréves aszkéta életcirkuszát a Szabóknak sötétkapus kíséretükkel, az összes református kitermelésével szerepeik, tettük, betegségeik alapján. Elhordozták a sátán karmikus népe sorsát és tetteit, ahogyan felszámolták a világot és a miskolci elmeosztállyal Magyarországot, hatalmas bibliai népével.

Szepes Mária könyveit is elégették Cseh Károly Kelet feketemágus főszereplő sorozataival, az én írásaimmal, álmosfüzeteimmel, megjelent írásaimmal együtt a cigányai a miskolci elmeosztálynak, amelyiké volt az összes Földanya elmlélete a világnak. Minden Halak szülöttjét kiválasztotta a világnak atlantiszi aranyhalként feltámadásra, deformálva és támadva tetteik ismétlésénél, mivel ők ismét megszülettek mindig, különféle szerepek végrehajtásához, amelyeket 1945 óta nem vállaltak Hunnia elme feletteseikkel. Szepes Mária új jóslatokat írt meg a Vörös Oroszlánjában, melynek főszereplője Medveczky Ilona, amelyik helyett megbélyegezték a homlokomat annak idején, nap és holdjeles rendekkel, zsidósággal együtt. Feketemágusok, akár Szepes Mária Pszichografológiai gyűjteménye, mely alapján a miskolci Bertalan utcát berendezték Uniós központjukkal együtt, véráldozókkal, diktátorokkal, nemi csapásaival a világnak, nemesekkel, cigijükkel, mint egyetlen elmebetegséggel Orbánjuk elmondása alapján. E könyv része Babilon, Egyiptom, régi népek alapján rendezték be Németországot nagypán népeként a Talmuddal. 88 éve hosszabbítottak angyal gyalázásuk óta olaszliszkai központban német család áldozásával. Hát ennyien voltak a család ellen, amik az utolsókat mészárolták le a világmindenségben.

Hamvas Béla miatt raktárosnak vettek fel dolgozni 1987-ben, amikor jöttek vissza időben a nemi csapásokkal, a szőkék és pusztító feleségek miatti kivégzésekkel, kurváik miatti támadásokkal. Ez Hamvas Béla népe? Amik minden szerepet kijártak többszáz éven keresztül és most szent szellemmel az élen akarnak feltámadni atlantiszi aranyföldbe? Új-Atlantisz központjuk a vörös iszap központ, ez a vér színe, ami Magyarország legyőzői, ennek torünnepe megrendezőié. Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bolt és közlekedés fóbia és a kurvázás
  2024-02-29 19:28:44, csütörtök
 
  Megjártam az SZTK-t. Hétfőre volt időpontom inkontencia rendelésre, de az orvos, akihez akartam menni, valamiért lemondta és áttették mára, délre az időpontot. Még rendel az orvos, de mondta az asszisztensnő, mikor kijött, hogy el fog menni innen.

Bementem, szólt az idősebb nógyógyász, hogy mondjam el a problémámat. Hozzá akartam kezdeni, erre elkezdett telefonálni. Megvártam a végét, elmondtam, kérdezte, most akkor megvizsgáljon? Mondtam, hogy azért jöttem. Miikor voltam utoljára rákszűrésen? - kérdezte. Mikor magzatpózban vizsgált az orvos, feleltem, meg el van deformálódva nagyon a vénusz dombom is. Felfeküdtem, erre kinyitotta az ajtót, úgy beszélt a pácienseivel, én ott feküdtem széttett lábakkal. Pontszerű méhszájat írt és megkérdezte, kivegyék-e a méhemet. Mondtam, hogy dehogyis! Talált egy minimáliscísto-rextokelét valahol, mert ez nem derül ki a vizsgálati összefoglalóból. Nem kell műteni, azt írta.

Átküldött ultrahangra a másik ajtóhoz, amit egyből el is végeztek, de a cisztán kívül nem találtak mást. Fallosz alakú eszközzel vizsgált az doktornő, amin nagyon meglepődtem. Én még ilyet nem éreztem, ugyanis egész életemben hipnózisban voltam. Elfelejtettem megkérdezni, felszívódik-e, vagy kell-e jönni ellenőrzésre, nem írta.

Testtömegindex számítást végzett, már neki nem is mondtam, mint a struma orvosnak, hogy összement a gerincem, fogyást, gáttornát javasolt.

Mikor megérkeztem, mentem az illemhelyre, éppen befejezte a takarítónő a takarítást, megkérdeztem, bemehetek-e. Elvégeztem a dolgomat, kezet mostam, megyek ki, hát ott állt a takarítónő, nézett rám hosszasan, majd bement ellenőrizni a fülkéket, minden rendben van-e. Hát még ilyennel nem találkoztam.

Jöttem haza, a nagyfánál dorbézoltak a cigányok, mulattak hangosan, nő és férfiak. Oda értem hozzájuk, azt mondja az egyikük, mikor haladtam el előttük, ez egy nagy büdös kurva.

1995-ben támadott Ágnes asszony népe, a mentőben tettek valamit a méhembe, nem tudom, mi lehetett, de pókhassal járok most is. Ez judott az eszembe, mikor felajánlotta, hogy kiveszik a méhemet. Mentem a vállalkozási osztályra Tarcsai Csabához visszaadni cserépfestésből a kisipart, mivel meghiúsult ismét a jövőm, hogy lehet belőlem valami. Nézte hosszan a méhemet, akartam is kérdezni, mi van ott, de én csak arra emlékeztem, hogy belém döfték a katétert a megyei kórházban. Mondta első alkalommal, hogy szóltak neki, hogy valamilyen fontos személy fog hozzá menni. Azóta sem történt semmi az űrpusztító népe támadása végett, pedig végig gyaláztak árjaként egy életen, angyali sorsával az olaszliszkai Benkő Lajosnak, szájlebontásuk melleltt a Győri kapui Balázsné Hunnia börtönével, amelyik mindezt a szőkék és kurvák helyett a Rákóczi térrel végrehajtotta. Amikor megjöttek Újhelyben a lakásomba, Dudásnénak a fia kiült az ablakba és kiabálta, hogy az ő anyja egy kurva. Hát cipeltek, mint egy bábot földönkívüli kíséretével a náciknak, ugyanis ez a bolt és közlekedési fóbiájuk lett volna.

Hiába is mondanám, hogy tele van a felső testem elektromosságokkal, a szívem és tüdőm nyomogatásával hatalmas erővel megdagad mindenem, mint a karjaim, nem tudok fogni rendesen a kezeimmel sem.

Már 2004-es kivégzésemkor Tűzkő Judit osztályán Müllerékkel közösen kiabálták a cigányok,hogy ők nem kurvák, egy Kati nevű cigánylányt követelve vissza kórusban az ablak alatt, mert már a cigányok is is Katiként voltak kiválasztva.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szomatikus fájdalmak - gyilkosság helyett
  2024-02-27 19:01:00, kedd
 
  Leírhatatlan lelkiismeretfurdalásom van a blog miatt, állandó félelemben éltem miatta hosszú évekig, mert én még soha semmivel nem éltem vissza, senkinek sem ártottam, meg soha senkivel nem beszéltem magamról. Nem tudom pontosan, mi történt, azt hittem, segítséget kaptam. Még wikimédia oldalt is nyitottak az én másfél éves fotómmal, az aljára írták, hogy a férjem Sz. Attila Sátoraljaújhelyből. Már hét éve, majdnem tíz, szoktam gondolni, hogy egyre rosszabb lett az állapotom, pedig azt hittem, sikerül innen legalább elvinni minket, nem a város fog kivonulni, meg nem hozzák létre ispánsággal a világ-Magyarországot a Feketevonat cigányságával. Még mindig nem tudok merre elindulni Magyarország mészárosai ellen, hogy a világ összes szerepét tetteikkel, betegségeikkel, deformációikkal, támadásukkal erkölcstelenségeik miatt végrehajtották és mai napig tart. Honnan kérjek menedékjogot, ki fogalmazza meg,hogy ez gyilkosságot jelent, emberiség ellenes vérfürdőt.

Tegnap tettem be pótnadrágot és elindultam a Pszichiátriára, ahová járok az áldozóimhoz, amik áldoznak maguk helyett születésem óta. 2001-ig Inmovane altatót szedtem a fájdalmaim ellen. Közben az egészségügy reformálta magát, miközben temetői tort ültek és folytatták a kivégző sorozatukat az elmeosztályokkal. Paranoid skizoprennek nyilvánítottak úgy, hogy mentek végig a világkönyvtárán a világ-Monarchiájuknak és nem tudtam semmiről, nem tudtam védekezni, megvédeni öcsémet és a gyerekeimet. Tavaly mondtam el először, hogy nagy fájdalmaim vannak, de mivel az ő elmeosztályuk mészárol, nem tesznek semmit. Szomatikus fájdalomnak írta le a pszichiáter a kivégzésemet, ami tart már 1997 óta, sőt Csernobilkor győztek le hidegháborúja után a kommunistáknak, mivel minden szereplő én voltam egyedül. Ismeretlen eredetű szorongás van írva, s aki leírta, az ment végigi Müllerékkel az elmebetegek kartonjain, a súlyosakén már.

A pszichiáter megkérdezte, egyedül élek-e, mondtam,hogy igen. Megkérdezte, miért, válaszoltam, hogy mert beteg vagyok. Kérdezte, hogy régebben? Feleltem, hogy akkor sem voltam jól. Hipnózisban voltam Csernobil óta, úgy cipeltek, mint egy bábot becsinált fejjel. Nem értem, mire célzott, nem mentem bele, hogy nálam az érzelmek nagybetűsek voltak, mert ezt úgysem értik, bár azzal kezdtek Novákékkal, hogy mire vágok fel. Meggyaláztattak Novákékkal a bátyám felesége miatt, mert szerelmes volt egiyikükbe, aztán Keresztesi pusztító népe helyett. Nem tudtam segítséget kérni. Mondtam a pszichiáternek, hogy a bátyámmal elhidegültünk egymástól, nekem csak egy öcsém volt, ő meghalt. A papírjukra azt írják 2001 óta, amióta végeztek ki Müllerékkel, hogy nincs betegségtudatom, bár soha nem beszélgettek velem, mielőtt kizáró gondnokság alá helyeztek és a lányommal tartattak el Nagy Anna halálreformátusai emelése és kivitele közben, meg a börtön, alvilági népek helyett.

Kért igazolást a pszichiáter az injekció beadásáról. Mondtam, hogy a másik pszichiáter nem kérte a kiskönyvet, azt mondta, nem vagyok gondozott. De neki kell, mert kevés az én szavam. Magamtól vezettettem a fluanxol injekciójukról könyveket, reménykedtem abban, hogy egyszer lesz valamilyen emberjogi bíróság, ahol bemutathatom, hogyan gyógyszereztek, injekcióztak maguk helyett. De ezzel lehet, hogy úgy járok, mint a plakátok, egy éves cigis dobozok, telefonkönyvek, kisokosok összegyűjtésével iszonyatos állapotban, miközben végeztek ki naponta a feketemágus menhelyi népével a Mónika Shownak, amik születésem óta mészároltak romániai elmeosztályként. Miközben gyaláztak az Iker torony népei Ágnes főszereplőik kíséreteként. Már eleve valamennyien áldoztak saját szerepeikben, s magukat nemi csapásként kommunistának és szocialistának mondják, hosszabbítva végtelenül büntetlenül, vallásaival együtt a feketemágusoknak.

Csütörtökön megyek inkontencia rendelésre, nem tudom, tudnak-e majd segíteni. Mivel folyamatosan járás és lépcsőzés közben telik a hólyag, s az ajtóban egyszerre zúdul ki az összes, lehet, hogy a mészárosom műveli, akkor meg senki sem tud segíteni.

Holnapra házhoz rendeltem pár tejet, ásványvizet, gyümölcsleveket, mosógélt,lisztet, olajat,meg apróságokat. Egy darabig elég lesz minden. Ismét próbálkoztam 1 kg csirkemell filével, amit frissnek írtak le, remélem, hogy minden rendben lesz.

Féltem a gyerekeimet változatlanul, ha a Mülleri menyországgal rendelkező spiritiszta dögök népe támad betegségekkel, elájultatva mindenkit az utcákon, vérvizsgálatot végezve, hogy mennyire tisztulnak véráldozásból. Még a miskolci elmeosztály mellett, nem beszélve az Iker torony kíséretéről.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/122 oldal   Bejegyzések száma: 1212 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 32 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 70
  • e Hét: 341
  • e Hónap: 3183
  • e Év: 42184
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.