Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/117 oldal   Bejegyzések száma: 1169 
Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet?
  2023-12-08 00:15:10, péntek
 
  Tegnapelőtt sok felé jártam, igaz, hogy késő indultam, délután csak. Benéztem először a Pennybe zselés szaloncukorért, de nem volt. Nem én eszem meg, a gyerekek, ha átjönnek, majd ünnepek végén bepakolom nekik. Most legalább már ingyen utazhatok, nagyon nehéz volt közlekednem, állandóan kontrollokra széttaposott lábakkal és gerinccel, ennyi gyilkossal körben magamon és bennem. Zee maradt velem 2005-ös kivégzésem után. Nem is tudom, miben reménykedett, amikor az ózdiak Ízisz-Jézus elméletük végén, 1995-ben azt találták ki, hogy Ízisz felkiált: Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet? Minden Istentől elpöröltek Rab Zsuzsa Én téged elpöröllek című verse alapján.

Vettem a DM-ben 2 db Lacalut fogkrémet, mert 1 db nem tart ki egy hónapig. A németek valamiért a kiálló fognyakhoz való szenzitíf fogkefét az országból kivonták. Mással nem tudok fogat mosni. Azt is alulról felfelé huzogatva a fogkefét, ahogyan Cspányi Adrienn javasolta. Nagyon sárgák, igaz, hogy diófateát is ittam és már annyira lesorvadt az ínnyem, hogy nem lehetett lézerrel megtisztítani. Mert már kiesne mindegyik alul. Felül nincsen fogam egyáltalán, sőt már szájpadlásom sincsen, szinte a torkommal nyomogatom össze a puhább ételeket. Vettem Corsodyl ínyfertőtlenítőt és protézis ragasztót, több, mint hatezer forint, de lejöttek a pontok. Sana lábápolót cukros lábra elfelejtettem.
Mentem a Sparba húst nézni, hát már nem volt. Visszajöttem villamossal, bementem a háztartásiba égőért, mert elfogyott az összes tartalék égőm, így nem lehet neki indulni az ünnepeknek. Meg egyébként is, mindig tartok itthon mindenből tartalékot, pótot. Legalábbis, mióta nem tízezer forintból élek, sőt 47-ből, ahogyan Zsiga Marcell mondta annak idején. Megvettem a friss, szép húsokat, egy hölgy szolgált ki. Karácsonyra csirkemellfilét almával töltött, baconba tekert ünnepi ebédnek. Sokkal finomabb aszalt szilvával töltve, de nehezen tudom megenni, meg drága, még akciósan is. Töltött káposztát fogok főzni majd két-három napra, ahhoz is megvettem a darált húst, sertéscombot pörköltnek kétszerre, meg a szilveszteri fokhagymás húshoz való rövidkarajt. Összesen 9.500-at fizettem, így le van tudva az ünnepi ebéd nagy része. Még kell káposzta, franciasalátához szilveszterre alap meg tojás, tejföl, meg virsli szilveszterre. 11 napig kell főznöm 20-től, mert leáll a konyha, ahonnan az ebédet hozzák nekem hétköznap. Remélem, tudok majd miket főzni a mini hűtő ellenére.
Persze, a háztartásiban ott felejtettem az égőt, utánam kellett hozni.

Tegnap pénzt mentem levenni az OTP-be, vettem a kínaiban egy indigókék csúszásgátlót, ami egyáltalán nem megy az égkék wc tetőhöz és zuhanyfüggönyhöz. Volt itt mellettünk a kínaiban, de sajnáltam rá a pénzt akkor. Mutatja az eladó a táblát, hogy ki van írva, hogy szerszámok, ott van a térdvédő, amit ajándéknak szántam, de meg kellett állapítanom, hogy nem látok a szemeimre. Nagyon rossz érzés volt, hogy többször megállított az eladó, hogy túlmentem. Erőszakosnak éreztem.
Elmentem a diósgyőri patikába kiváltani a pszichiátriai injekciót és Frontint, két havi adagot, ennyit írt fel az orvos a felhőbe. Bementem véletlenül a személyzeti ajtón, nem győztem elnézést kérni. Muszáj máshová menni kiváltani, vagy megkérni valakit, mert itt a patikában próbálkoztam és azt mondták, nekik nincs ilyen súlyos betegük a környéken, nem tartják az injekciót.

Ma hajnalban hatra akartam menni a Pennybe akciós pezsgőért, meg pár akciós dologért. Felvettem egy három éve csúszásgátlóként árult bundás bokacsizmát, amit nemrég be kellett foltozni, mert ráesett a parázs. Már félúton voltam, mikor kinéztem, hogy esik a hó, minden fehér odalenn. Aztán már nem volt időm visszajönni átvenni a hótaposót, de csak lucsok volt még, nem fagyott meg, el tudtam menni a boltba, igaz, hogy sapka nélkül. Egyébként is nehéz sapkát tenni lófarokra, mert feljön két oldalon. Régen volt két kalapom is, de költözéskor Miskolcra leemelték a csomag tetejéről és ellopták.

Összeírom mindig papíron, mire van szükségem,meg ami fogytán van, beteszem a listát a kosárba és úgy indulok el. Nem bírok járni, hatalmas erővel van valami körben a testemen, különösen a tüdőmön, ha kicsit cipekedem, állandó vizelési ingert okozva. Tisztátalan lelkek vannak a tüdőmben még. Nem kapok levegőt. Erős és hangos hangokat adok ki, mintha valamilyen űrnép lenne bennem.

Haza cipekedtem, megállva minden lépcsőfordulóban, csupán egy helyen csúsztam meg a hóban a járdáról lelépve.

Kaptam sms-t, hogy érkezik a televízió több, mint két hét várakozás után. Miközben vártam, észrevettem,hogy ismét beázott az előszoba, még a nagyszobán nem jelentkezett. Mondtam tavasszal,hogy a hólé folyt akkor is be, az a vád ért, hogy régi beázást akarok kifizettetni. Hat éve is ki volt festve, akkor még jobban be voltam ázva, a konyhában is. Nagyon le vagyok törve és mérges vagyok, hogy nem oldották meg a tetőjavítást a közös képviselővel. Nekem nincsen erőm ilyen állapotban pakolni és takarítani.

Megjött a tévé, kifizettem, aztán ellenőriztem a bankfiókomban, mennyit vontak le, ugyanis igazolást, vagy vényt nem adott az utalásról a futár. Kibontottam a csomagot, két láb megvan, megtapogattam a képernyőt,nem törött-e, nem merem kibontani teljesen, mert még itt van a régi tévé, amit el kell majd valahová szállítani. Én úgysem tudom az újat beüzemelni. Remélem, hogy minden rendben lesz.
Már senkit sem merek megkérni, hogy segítsen valamiben, mert nem akarok visszaélni a helyzetemmel, főleg, hogy tudom, hogy minden segítőt megtámadnak betegségekkel, hipnózisban. Izgulok nagyon, hogy a számítógépem ne romoljon el, bár az összes anyagom ismét eltűnt újratelepítéskor.

Holnap reggel jön a közös képviselő ismét a tetőfedővel, amelyik szerint a tetőn nem volt gond tavasszal, amikor beáztam. Húsvétkor. Megmondom nekik, hogy festessenek ki ők, nekem elegem volt a beázásokból, mióta a tetőt átcserélték panelprogram részeként.

Majd a szokásos pénteki program jön, a mosás kézzel, áztatás után. Majd jövő héten fogok mosni ágyneműt a Hajdú mosógépben.

A Família KFT beállításánál nem értem a Növényi lengyel teremtési történetet, 88 éves négyszeres ismétléssel, hogyan állíthatták be a többmillió éves történelemhez az iker torony űrpusztítóját ikerpárral, a Talmud nácijait Rákóczi terével a vasnépnek miskolci központtal, meg a Putyin népét, kétszeres vasfüggönyként, többmillió éves teremtési történelmet kezdtek a Rákóczi térnek általam nevezett véráldozókkal? Ez volt az angyal áldozásuk Woode Allen kezdetével az angyal-szívnek kőszívként kerékpárbalesetemmel helyette, Omegával és olaszliszkai forgószéllel, szájlebontással, cigány gyalázással éjjel-nappal, a nemi gyalázók kitermelésével. Undorítóak, így ahogyan vannak, közösen.

Mozog az arcom állandóan, nehéz egy helyben tartani, kijár a szám balfelé, már vastagon beráncosodott az arcom emiatt bal oldalon. Meg nem tudom miatta a protézést elviselni egy pillanatig sem szinte. Dörzsölődik az alsó megmaradt fogakkal.

Sógornőm felhívott telefonon, hogy jönnének hozzám. Hiába hivatkozom arra, hogy nem érzem jól magamat, beteg vagyok, nem érti, vagy nem tudja felfogni, erőszakos nagyon. Nem éreztettem velük soha azelőtt, mit műveltek, mert elfogadtam mindenkit olyannak, amilyen, de már ez többé nem megy. Felajánlottak az ózdi gázszerelőnek Csernobilkor, tudták, milyen vagyok, mégis felhozták a szőlőjébe apának, hogy ihassanak. Akkor győztek le, ezt ünnepli Miskolc városa Mészárossal, Nagy Feró kommunista Főnix feltámadásra váró ózdi Rákóczi terével Mary Zsuzsa angyal főszereplőjük és Csepregi Éva főszereplőjük helyett.
Bátyám hozta Novákot, erőszakosan feljöttek a bérházba, nem akartam beengedni őket, Novák meg kitámadott, hogy mire vágok fel. Előzőleg bejött a karcsai Váradiné Szabó Erzsébet és közölte,hogy olyan vagyok, mint anyám, meg rendetlennek neveztek a volt férjemmel, mert virágokat ültettem. Itt kezdődött az RTL klub elmebetegei helyetti iszonyat és fertelem. Miután legyőztek közösen, a bátyámék hagytak, hogy azt tegyenek velem, amit akarnak. Nem beszélve a rengeteg csalásról, meg lopásról, amit ellenünk elkövettek, ház és szőlő árából. Majd az öcsémhez hordták Novákot megszégyeníteni engem és Gyuszikát a Keresztesi rokonsággal. Ezek vannak itt, ezek tették fel Novák Katalint.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megtisztult a sátán népe világkönyvtárnyi szereplővel
  2023-12-05 03:27:11, kedd
 
  Sátán világkönyvtárjának főszereplője, Szabó főtanácsnoka Miskolcnak az ezer éves aszkéta ünnepi cirkusz áldozata lett volna sötétkapus kíséretével, mint állandó világkönyvtár főszereplője, ő lett volna a cirkuszporondon az áldozat Christine Busta verse alapján, amit négyszer kezdtek elölről az én áldozásommal, még a szívemet is keresztül döfték a nyolcvanas években, amikor Reegen ismét az Armageddonnál járt a bibliájukban, akkor kezdték másodszor, talán 1983-ban. Szabó István, mint egykori Vénusz támadó, lyukas szívvel született. A világkönyvtár része az összes szereplője a világtörténelmi korszakoknak, amióta állandó apokalipszist hajtanak végre vallási, egyházi, kommunista és különféle korszakokkal, stílusokkal, zenei apokalipszissel, írásaival a lírai karámtagoknak. Ezt mind végrehajtották könyörtelenül, mint Bródy elméjének angyal áldozását, a Kelet Ízisz-Jézus áldozását végtelen visszhangokkal járva oda-vissza az időben.

1986-ban zöld-sárga dala alapján a sátán Kex együttesének legyőzött a világ ura misztikus kígyójával, amely a struma a nyakamban. 1995-ben elárulta a jungista aranysas főorvos, hogy a strumával van gond, ezt követően bevittek a miskolci II-es elmeosztályra kivégezni, a strumát a nyakamban feketemágiával minden részemmel együtt. Azóta ünnepelnek. Következő évben megtámadott a miskolci elmeosztály a nagypán utcai lakásban, melleimnél fogva cipelt 25 éven keresztül sátán feleségeként, bal szememet tönkretéve teljesen, miközben gyaláztak a szomszéd cigányai éjjel-nappal lengyel angyalként olaszliszkai forgószél ismétlésével. Miközben Müllerék széttaposták minden részemet, támadtak az utcabeliek betegségei és Talmud, Hunnia elmeosztály deformációi végett, a legsúlyosabb elmebetegek sorsát végrehajtva, amik nem adták fel, akár a kínzóm, amelyiknek mindig akad egy kerék, mit tovább viheti még, míg nem robban széjjel.

Ideadta a közben elhunyt főszereplő világkönyvtáros barna bőrkabátját a lányom, abból készítettem kézimunkákat és fésűtartót,így vonul a népe nemesedve emberré, hogy ezer éves világ-Magyarországot hozzanak létre, aminek a szimbólumai be vannak náluk rendezve az összes címerrel együtt.

Lázár fekete ruhája is hozzám került, abban jártam, amelyik helyett az orromat és a nagyobbik lányom orrát ütötték születése után, megtámadva folyamatosan a családot tömény hisztijével Müllernek. Jeruzsálem végett fel akartak robbantani is a tatárdombi Braun házban, rima Jeruzsálemként.

A Rákóczi tér nemesítette Jeruzsálemet emberré, lesz nektek rima Jeruzsálem kezdetével a bibliai szövegek aláhúzásának, köztük a földönkívüliekét is piros és kék tollal.

1990-ben a Bertalan utca mészárolt le a II-es idegosztályra juttatva ismételve a Vörös Oroszlán tetteit, a család kihalatásával és meggyalázásával, fertelmes és iszonyatos módon. Onnantól emelték a liberálisokat, folytatva a politizálást, végtelen kidermésével a szőkéiknek, nemi gyalázással éjjel-nappal, kurvák miatti támadással 1986 óta, illetve a szlovák kakas óta.

Sátán világkönyvtárának tagjait kitermelték gazdagságra, bankárnak, különféle magas pozícióba, előzőleg értelmiségnek a vaskommunista 88 éves kezdettel. Ezek Gulyásék, tehát idetartartoznak a nagypán utcájához valamennyien. Folyamatosan ismételték az elmúlt 88 évet, anyám, az ő anyja és apja sorsát. Tehát Vénusz áldozással tisztul emberré válva nemi gyalázással, kivégző sorozatokkal, bűneik elhordoztatásával az egész világegyetem. Paksra pályáztam a világkönyvtáros bőrkabátjából készült terítőkkel, fésűtartóval, ez a kreatív munka is része volt az elmeosztály súlyos betegeinek a terápiájának.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összement a gerincem
  2023-12-04 22:41:09, hétfő
 
  Tegnap a kisszobában megtisztítottam sámliról, ahogy értem, az ablakokat. A főzőfülke összes gőze ott távozik a lakásból, ezért állandóan nyitva van az ablak főzés közben, meg a bagó miatt, ugyanis, mivel nem tudok rendesen tölteni, a főzőfülkében könyöklök a mosogató fölött, úgy cigizek, közben hullik a parázs. Néha az ujjaimra. Nincs egyáltalán gyakorlati tehetségem, soha nem is volt, annak ellenére, hogy soha nem volt pénzem és mindent magamnak kellett megoldanom. Varrni is csak úgy tudtam fiatalkorúként, hogy közben énekeltem. Aztán becipeltem a létrát és feálltam rá. Lábujjhegyre ágaskodva vettem le a függönyt, drapériákat, citerázott a létra alattam. Összement a gerincem, amióta Kiss Kálmán és Somlyai pszichiáterek az ózdiak Ízisz-Jézus elméletének végén történő kivégzésemkor a megyei kórházban 1997-ben, nap és holdjeles zárját feltépve a táskámnak, legyógyszereztek és leinjekcióztak, Halak szülött szereplők és cigányság elmeosztály szerepét ismételve. A cigányok injekcióját adták be nekem, állapottartósítóként, melytől a petefészek eldugul. Mesterséges Klimaxot állítottak elő, amelyet a Klimaxx együttessel állítottak be. Onnantól klimax kezdődött el, mesterségesen, vele együtt a csontritkulás. Még a Nyírő Gyula kórház nőgyógyásza, Csepegő is 2001-ben is azt vizsgálta, lehet-e még gyerekem, mikor felkerestem, hogy nagy a hasam és egyre nő. Összement a gerincem teljesen. De ez a családi kihalatás Borsod megye részéről nagyon régóta tartott, a családnak volt olyan tagja is, akit cigánnyal házasítottak össze, amennyire én fel tudtam térképezni. Nagyapámat összeházasították a kicsike szláv nagymamámmal, apáék ezért már egészen kicsik lettek. Nekem széles vállam volt, nagy homlokom, széles arccsontom és picike törzsem már.

Minket halattak ki a cigányokkal, ugyanis Győzőék népével támadták nagyapát, később apát, a Hunnia elmeosztályukkal, már filmeket és könyveket hajtva végre. Ez volt a hatalmas népünnepélye a Hunnia elmeosztálynak 1997 óta, amelyik hellenista szereplőjét összeházasította a lányommal, mint tompalátásom, szemem megvakításának és önbizalom hiányom okával. Ez Mary Zsuzsa és Deák Bill Gyula feszületes népe, Vargákkal együtt, meg még sokan másokkal a száz tagú cigányság mellett, amelyek sorsát folyamatosan hajtották végre torzulásaikkal együtt, Kovácsok miatti nemi gyalázással kezdve a nagypán utcai névtárukat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem ismerem a lengyel történelmet
  2023-12-04 21:14:19, hétfő
 
  Nem ismerem a lengyel történelmet, csak a kezdetet, ami összefügg a sátoraljaújhelyi hét hegy közül a Magas-heggyel. Talán emiatt voltam a világtörténelem kétszeres ismétlésekor megrajzolva fenyő-angyal szárnyakkal. A lengyel Isten történelme egyidős a Földanyával. Már akkor nekik, mint amit mindannyian ismernek az országban, mint szereplők, növényi eredettel való teremtés történetük volt. Nem véletlen,hogy az ufói is növényeket gyűjtenek. Békés nép lehetett, míg Illés át nem állt a gonoszhoz, innen van az Illés apokalipszis, a piros és a többi földönkívülijeivel a bibliának, mint állandó apokalipszist végrehajtók. Illés csillag volt, mint Vénusz. Miatta végeztek ki, miatta adtak férjhez.

A lengyel teremtési kezdet a Família KFT-ben került beállításra, már ekkor jöttek visszafelé időben, kitermelve Lengyeloszág és a világ támadóit, mészárosait, gyalázóit Magyarország összes gyilkosával. Idetették be anyámat Cilikeként hisztériaként főszereplőnek, akit összeházasítottak árja és Benkő angyalok találkozása kezdetének, hármunk megszülettetése végett a világmindenség apokalipszise végrehajtása végett. Románia a törökökkel, Indiával Feketevonat cigányságával együtt győzte le a lengyel egyházat a magyar sátán népével, irigység Fábry kezdetével.

Azt feltételezem, hogy a törvények, a halálos és bocsánatos bűnök, meg jóra való tanítások összefüggtek a lengyel Istennel. Mvel az egyházakat legyőzték, amit folyamatosan ismételtek Fábry Sándorék Növényi nevekkel, spanyol pusztító folytatásával, mint sátán népe és országa, ezt hajtották végre rajtam II. János vonultatása alatt padlás színben, vagyis a Hunnia elmeosztállyal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ózdiakat nem lehet kivenni az emberből
  2023-12-04 20:45:52, hétfő
 
  Lesúroltam ebéd után a fürdőszoba csempéket, kimostam, kisósavaztam mindent. Minden rossz, a csap is törött több helyen, de ha cserélni kellene, akkor mindent ki kellene a csempékkel együtt. Kicsi ez a lakás, épphogy egy személyes, különösen, hogy a pince is a másik lépcsőházban van, a pici szobát használom spájznak. Csak bízni tudok abban, hogy nem lopják el a könyveimet, amiket lecipeltem nagyszoba festés előtt a pincéjükbe. Hiába reklamáltam, hogy van akinek 2 pincéje is van, nekekm nem járt, nemhogy önálló.

Hajnalban néha összeszedem magamat, s ha nem csúszik, bár ezt a negyedikről nem látom, átmegyek a Pennybe akciós dolgokért. Ma is otthagytam 7.900,-Ft-ot,szinte a semmire és mind akciós volt. Igaz, volt benne egy akciós pezsgő és halrudacska 2 csomaggal, de nehéz kitalálni mindig, mit készítsek vacsorára. Sokat költök, rengeteg pénzem elment ahhoz képest, amennyi a bevételem: 116 ezer már, azt hiszem. Hétfőnként megveszek 2 db kaukázusi kefírt is, meg időnként narancsot, kivit.
Engem az egészségügy áldozása alatt nem százalékolt le, sem bolt és közlekedés fóbiájukkal, sem totál kimerültséggel,sem legyőzése alatt a sátánjuknak, rózsakerestes rendnek, főnix utcanépnek, kommunistáknak, sem a II-es Idegosztályának Balogh Gizellának és Sági Ilonának, csak annyit mondott, hogy én már mindent ki fogok bírni és belőlem már sohasem lesz ember, 1991-ben. csak akkor százalékoltak le, amikor már Müllerék végeztek ki menve végig az elmebetegek kartonjain. Meg kértem ismét az emberjogi bizottságoktól is a kivizsgálását a velem történteknek elvitelemmel együtt, 2001-ben. Még azt is nekem rótta fel a Szörnyeteg koporsója főszereplője, Dávid Mónika pszichiáter, mint igazságügyi elmeszakértő, hogy annyit mondtam, kigyulladt a paplan rajtam éjszaka a Tatárdombon.A saját kivégzését hajtotta végre a pszichiátriájával, 1972-es kezdetével az eltemetésüknek helyette. 2012-ben elvették a rokkantságit, rehabilitációsnak minősítettek át egyfolytában fenyegetve engem azzal, hogy a kis összeget bármikor elvehetik. Három éve is a tüdőgondozó doktornője azt mondta, nekem semmi bajom nincsen. Csak kövér vagyok, fogyjak le. Mindig fogyasztani akarták a miskolci elmeosztály csapását, ami bennem dagadt és cipelt a melleimnél fogva sátán feleségeként 1998 óta.

Nem tudtam nyugdíjba menni, bár a bedolgozott évek után ezerhatszáz forinttal többet kaptam volna, de ha elfogadom, elestem volna a 13. havi nyugdíjtól és a most kapott harmincvalahányezer forinttól. Nem tudtam mit tenni, így örökké rokkant járadékos leszek.

Szóval hótaposóban indulok el a biztonság kedvéért, mert a széttaposott lábaimmal nem érzékelem, hogy lépek, egyáltalán nem tudok télen közlekedni. Egy héten kétszer megyek boltba, de most, hogy tél van, már nem fogok tudni, csak dél körül, amikor le vannak szórva az utak, járdák. Keddenként a többi ügyemet intézem, mint patika, dm, ahol beszerzem a szám fertőtlenítéséhez az eszközöket, meg csekkezés, coop, kisebb üzletek. Persze, ha jön egy kontroll, vagy más, mindent borít.

Délután odatettem egy kis zöldbablevest szalonnabőrrel és hagymával. A babérlevél késő jutott az eszembe, már habarás után. Úgyhogy lefedtem és vártam, hogy legyen íze. Nem volt itthon csirkemellfilé, vagy kolbász, hogy mást is tegyek bele. Mini hűtőm van, nagyobb ebben a lakásban nem fér el, rajta van a mikro. Kiszedtem hűlni, csak éreztem rajta, hogy valami furcsa van benne, meghatározhatatlan íz. Kivettem a szalonnabőrt, megszagoltam, hát iszonyatos volt. Hűtőből vettem ki, ott nem romolhatott meg. Utána néztem az avas szalonna fogyasztásnak, dohányosoknak kimondottan előnyös, mert olyan réteget képez a szájban, mely megakadályozza a száj és garatrákot.
1997-ben történt még, hogy közölte egy nagy darab szőke elmebeteg és egy cigány társa, hogy fizessék meg nekik az orvosok a cigijüket és kávéjukat. Nem tudtam, mi következik, hogy én napi tíz kávét fogok meginni becsinált szívvel, nemi gyalázása alatt az országnak minden nemi csapásuk kitermelésével, meg egymás után fogom szívni a cigijüket.

Nagy győzelem volt Borsod megyének, hogy betette a cigit először nagynéném szájába, akit férjhez adtak egy romániai bíróhoz a három lépcsőház berendezésével árja kihalatás céljából, majd az unokanővéremébe, Gyuri bátyáméba, Gyuszi öcsémébe és az enyémbe 1973-as fényevésük alatt. Én kinn álltam a bagósokkal kaja szünetekben, ők kínáltak meg cigivel. Hát amit létrehoztak a családból, kihalatva minden ágát, ez égig hatolt valóságban, nem kellett üzenni a magyarok földönkívülijeinek és a medvének, hogy olyat kottáznak az égbe, melyet többé nem mos le a hó. Vérből tisztulnak, de hosszabbítanak végtelenül, költözéssel is, könyveik, tetteik, szerepeik, betegségeik, torzulásaik végrehajtásával. Apa nagyon haragudott a cigarettára, nem is állt szóba azzal, aki cigizett, neki ez mind nagy teher lehetett, mint természetjáró embernek.

Beosztottam a hetemet, apránként letörölgetem a polcokat is. Nem akartam semmit sem ide, de a lányom rábeszélt, hogy vesznek nekem új tévét, összeadják a pénzt. Nem akartam elfogadni, mert így is a segítségükre szorulok, meg nem nézek televíziót, csak ha jól film megy, azt is állandóan megszakítva a cigi, meg a fájdalom miatt. De mivel a legtöbb film, amit nézni akarok, HD, mégis elfogadtam a televíziót, amit a lányom megrendelt múlt hónap 22-23-a körül, az én címemre. De a mai napig nem jött meg, hiába reklamáltam eddig.
Már csak remélni tudom, hogy nem lesz törött a televízió, vagy nem fog hamar elromlani. Ugyanis az LG képcsöves televíziót oda kell majd adni valakinek.

Lányom nagyon jól megszervezte a festést nyáron, igaz, hogy azt hittem,szabadságon lesz, nem fogom vele terhelni. De többen felmondtak, így négy munkakör hárult rá egyedül. Hozott két fiúcskát, ők hordták le a bútorokat és ruhákat, cipőket a garázsba, míg a könyveket előtte én a pincébe és a másik szobába az ágyra. Minek ennyi könyv, ha 1986 óta nem vagyok képes olvasni? Meg a rengeteg drága könyvet Müllerék népe a miskolci elmeosztállyal elégette a vaskályhájában a náciknak, ami lobogott éjjel-nappal, meg az udvaron az összes írásommal, megjelent újságokkal együtt, a naplómmal, amiben vezettem mindent megjelenés ideje alapján. Megírtam a Tarot könyv összes történelmét India történelmével együtt. De hát ez a Vargák sorsa volt, hogy én semmi sem lehetek és mindent mindig kezdek elölről, meg az arcom nem lesz ismerős. Másképpen ez végleges leszámolása volt velem a világnak, mivel ott voltak valamennyien, amik érintettek a könyvekben, bibliákban. Én lementem festés előtt Újhelybe, átadtam a festőknek a lakáskulcsot, kikészítettem mindent, amiről gondoltam, hogy kell majd. Mert össze is takarítottak maguk után. Majd bedobták a kulcsot a postaládába, a készre jöttem vissza, csak vissza kellett hozni a holmikat, bútorokat a garázsból. Lányom kapkodott, négy munkakör közben eljönni, nehéz munka volt. Vagy talán onnantól volt négy, mert aznap mondott fel még egy tag.

Kérdeztem is a festőt előtte, a garzonokból hová pakolnak? Remélem, ezt a szobát már senki sem mocskolja össze, nem tapassza rá a hamut, kormot, mocskát a kíséretüknek, ami eddig követett a rendetlenek miatt.

Holnap várom a fejleményt televízió ügyben, majd elindulok a DM-be, benézek a spárba is húsért karácsonyra. Nem lehet kiszámítani az időt, muszáj megvenni, amikor lehet járni. Remélem, befér a hús a mini fagyóba!

Azt írta a miskolci újság, hogy az ózdiakat nem lehet kivenni az emberből. Meddig fog tartani így a haldoklásom, mely 1997-es torünnepe óta tart a világnak?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hosszú femába zárt kivégzésre ítélve
  2023-12-03 18:38:33, vasárnap
 
  Borsod megye vesztére, állandó kivégzésem és gyalázásom alatt 2007-ben felkeltem az ágyról és megtanultam írni. Ugyanis minden betegséget végrehajtottak, a kommunikációsokat is.

Próbálom kitölteni így, gyalázva is az időt, ha mással nem, játékokkal, de alig tudok koncentrálni. Támadják a gépeket állandóan vírusokkal. Kíméltem a gyerekeimet, mert ha megszerettek volna, megölték volna őket is. Mindenkit megöltek, aki szeretett, tisztelt, szépnek látott, vagy hallotta a hangomat a miskolci elmeosztállyal. Ez itt az egészségügyi dolgozóknak teljesen természetes, mivel embergyilkosok voltak mindig. NIncs miről írnom, különönsen, hogy le vagyok tiltva mindenhonnan. Szentté válnak a Rákóczi tér és ózdiak földanya áldozásában, hamvasi elméletekkel, amiket megtanultak, aranykorba lépni, megváltási tervével az Uniónak. Orbán ebből él, aratja Ázsiát és a cigányságot, amiket emberré nemesítettek. Mármint a keresztény országait Romániának, sátán világ-Magyarországát hozva létre a Szabó család áldozásával. Hogy is mondhatnám el a gyerekemnek, hogy velük él, a világ állandó felszámolóival egy családban, amik helyett engem hisznek mentálisnak, míg tisztítják a világkönyvtár összes tagját és elmeosztályán mentek végig a szereplőknek? Meg akartam mutatni a lányomnak a rajtam lévő csapásokat, hogy fogja meg, élnek, mozognak, de féltem, hogy nem bírja ki az érintést. Nincs ilyen a gyerekeim szerint, sem feketemágia.

66 éve lesz, hogy bolt és közlekedési fóbiámmal eltemettek a pokolnépek és halálnépek, patológiáival a nagypán utcájuknak, szerepeik állandó végrehajtásával, deformációikal, betegségeikkel együtt. Nem engednek meghalni, végtelen kínzásra vagyok ítélve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egészségügyi visszaélések, pedikűr
  2023-12-01 00:26:45, péntek
 
  Két hónapja a pedikűrös megsértette az egyik lábkörmöm alján a bőrt elektromos géppel. Mióta tönkre mentek a lábaim 2009-ben mindkét bokámba háromszögalakban szúrt valami fertőzőtől, amit a Mónika Show cigány sátánistái műveltek, aminek a szimbóluma a Főnix utcanépe Pokolgép együttesénél be volt állítva, majd bedagadt a lábam és elefántlábam lett, majd egy hatalmas fekély, állandóan pedikűr után betadineben áztatom pár napig a lábaimat. Most elfelejtettem két hónapja, piros folt jelent meg a lábkörmöm tövében, lejött a bőr onnan. Most ismét elfelejtettem áztatni fertőtlenítőben pedikűr után, most már a pirosság bedagadt. Nem hiányzik lábujj levágás, hozzá kezdtem komolyan betadinozni reggel és este, remélem, hogy meggyógyul. Ennyi elég is, hogy megtörténjen a baj.

Közben, míg áztattam, kavarogtak bennem a gondolatok, hányszor nem mentem vissza kontrollra orvosok és asszisztensek miatt. Tudják, hogy nagy közös áldozása történik Magyarországnak Romániával és Németországgal, azt is, hogy hatalmas fájdalmakkal járok 1998 óta, s ezzel nagyon sokan visszaélnek.
2005-ben a megyei kórházban utolsó kivégzésemkor Földanyaként beadtak egy injekciót, amitől bedagadt a bal szemfogam, mely a bal szemembe Müller által küldött bűzlő rontással függött össze. Előzőleg Csépányi Adrienn fogorvos közölte, hogy lyuk van a bal szemfogamon, mindegyik fogorvos tudta, mi történik velem, meg hogy mozognak a fogaim. Átvittek a gyilkológépek, mint nővérek a szájsebészetre és kivésették a felül megmaradt fogaimat. A szájsebész kérdezte, mit művelnek, de azért elvégezte a vérmunkáját. Azóta nem tudok enni, megpróbáltam, nem ment, ha ittam valamit, mivel semmi sem tartotta ki a számat többé, minden ételmaradék körben ott maradt a szájamon.
A pszichiáterek név szerint tudták, éppen melyik halálnép sorsát hajtják végre, mint Király Lindáét, aki feltehetően melleinél fogva vitte az áldozatait. A viiháncoló nővérek gyógyszerosztásnál, mikor vártam az altatót, hogy kicsikét pihenjek a fájdalmas kínzásom miatt, kiabálták, hogy ha akarják beadják a gyógyszert, ha akarják, nem. Közben persze adták a skizopren RTL KLubjuk, mint ami cipelt melleimnél fogva sátán feleségeként 1998 óta haloperodilját, ciszerdinolját, meg még ki tudja, miket.
A Tatárdombi Braun Iker házban felemelkedett éjszakai meggybefőzés utáni mosogatáskor a csutak a levegőbe. Megjelent Csutak úr pszichiáterként a megyei kórházban. Terápiát tartott, kötelezett engem arra, hogy a kedvenc állatomat utánozva járjak négykézláb, kutyaként a földön. Ezen időpont alatt ki sem engedett a lányomhoz, aki jött be látogatni a város másik végére.

1995-ben a budapesti orvosok rendezték be a miskolciakat, kértem a fővárosi orvosi kamarától, hogy vizsgálják ki, mi történt velem a kórházban, azt felelték, hogy a miskolciakra bízzák az ügyemet. Nem tudtam, hogy ezek mennek végig a saját betegségeiken, szerepeiken, emberré nemesítve, érzékenyítve az embergyilkosokat.

A betegek kakukkoltak, egy akkor olvasott könyvben leírtak alapján, mondták, hogy itt már csak ufósok vannak. Balázsné Évának a Győri kapuból kiabáltak a kivégző nővérek, hogy ők műveltek mindent.

Aztán eszembe jutott a szülés Pethő szülészorvossal, aki azt mondta, mikor jöttek a vágtázó halottkémekkel, mint vizitelőkkel megnézni minket a kórházi ágyon, hogy úgy fekszem, mint egy kérdőjel és lekvár vagyok. Begyullasztotta hatalmas kezeivel a mellemet, csak lezáztam a lázmérőt, hogy engedjenek haza. Majdnem vágni kellett a bal mellemet.

Eszembe jutott a máv rendelő szemészorvosa, amelyik, miután összekevertem a szemcseppet a körömgomba ápoló szprayvel, s nem láttam semmit, csak fehérséget, kimosta a szememet, majd kiabálni kezdett, mikor a szemüveget akartam elvenni az asztalról, hogy az az ő szemüvege, nagyon megszégyenítve engem. Nem láttam a szemeimre egyáltalán, miért nem segítettek a kezembe adni, ami az enyém?

Aztán eszembe jutott a máv rendelő bőrgyógyászának asszisztensnője, ahová két éve jártam körömgombájával a megyei kórháznak, ami 1997-es fertőzésük volt fogaim és strumámba tett feketemágiájukkal és patológiáikkal együtt, hogy kötekedett belém, miért akartam elvenni az asztalról az orvosi papírt, miből gondoltam, hogy az enyém. Mindent olyan visszataszítóan mondta, hogy legszívesebben feljelentést tettem volna ellene.

Nem tudok már orvoshoz járni, nem szerettem soha. Én azt hittem, az orvos magasabbrendűbb, mint az ember és nyugodtan rá lehet bízni az életét, mindent meg lehet beszélni vele.

Mindig csalódni kell. Most izotóp vizsgálaton voltam, ahová vinnem kellett a pajzsmirigy uh eredményt, amit nem engedtek bevinni sem, azzal, hogy nem kell. Megkaptam ma az izotóp eredményt és azzal kezdték, hogy összevetetették az általam vitt pajzsmirigy ultrahanggal.
Én nem tudom elfogadni a valótlanságot, régen megszakítottam a kapcsolatot azokkal, akik bármiben is hazudtak. Állítólag van egy meleg göb a megyei kórháznak köszönhetően a strumán, ami dr. M. elmondása szerint, amit hallottak valamennyien 1995-ben nem struma, a sátán általi legyőzést jelenti. Ezt akarják megműteni.

Végtelenségig lehetne sorolni az egészségügyi visszaéléseket mert csak azok voltak, csak azt nem tudom, miért?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Iszonyatos és támadnak mindenkit
  2023-11-28 20:49:36, kedd
 
  A hetekben történteket nehéz összefoglalni. Elveszítettem úgy érzem, mindenkit, aki reményeim szerint legalábbis segített valamiben, a maga módján. Egyre erősebb fájdalmaim vannak, mintha körben lennének rajtam a rontások és lelkei a Rákóczi térnek. Tűzenergiákkal van teli a lakás, mindent befolyásol, még az égők is egymás után romlanak el és vibrálnak. Mindenki magamra hagy, felkiáltanak, hogy mi van velük, vagyis megtámad mindenkit a lakásban lévő kísérete az Iker toronynak, Gábor Zsazsa népeként. Fontos megtudnia az egész világnak, hogy iker beállításokkal kezdtek fenyő-angyal történelmet a kurvák helyetti nemi gyalázó sorozatukkal. Laborban vizsgálják a népük vérét, hogy mennyire tisztulnak a gyalázatuktól, ugyanis ők a véráldozók, romániai Jézus idő óta megszülettetett feltámadni akaró népe Hamvas elméleteinek Földanya kezdetével a világ történelmének, ózdiakkal együtt. Itt ők a kommunisták is, mint Nagy Feró népe, Csepregi Éva főszereplésével, ők mészároltak le Földanyaként a Talmud démonjaival 2005-ben Müllerék cigányaival, az összes elmebetegük betegségét ismételve a pszichiáterekkel. Árja áldozók, 88 éve halatják ki a családomat. Megtámadnak mindenkit különféle betegségekkel, orrpolippal, meg támadják az autók kerekeit, állandó pénzkiadást okozva, míg a népük pazarol és tékozol, minden kívánságukat teljesítik.

Elméleteiket nagypán utcájához Szepes Máriáék írták meg Weöres Sándorékkal, megváltási tervével a vérnépnek, egyetlen nagy közös áldozással, egész Ázsiával és a cigánysággal, amiket Orbánék gondoznak, mint Bibó népei.

Belém váj szabályszerűen két oldalról a kínzóm, melleimnél fogva gyalázva megállás nélkül négy éve, csak azt nem értem, mit akar egészségügyi reform, Ízisz-Jézus áldozás végrehajtásán kívül tőlem? Lehet, hogy ez kiabálta Újhelyben váláskor, amelyik genyózott engem 1976 óta a kommunisták kitermelésével, hogy úgyis megszivatlak, genyó, a bírósági udvaron, váláskor. Az egész Talmud iszonyatot művelt Bárány főszerepében Derláné Évájuknak, nemi szerv és az egész test eldeformálásával gyerekkel együtt még az RTL KLub miskolci elmeosztálya deformációi mellett Jáksó állal, meg hasonlóakkal, a Mónika Show születésem óta minket gyilkoló cigányaival együtt Mülleréknek. Tisztulnak Árpa Attilájával a pszcihopatáknak, illetve szentté válnak ők is Müller Péter spriritisztáival.

Voltam új struma orvosnál, aki leírta, hogy rendszertelenül járok rendelésre, mert amióta a doktornő kijelentette, hogy nem mehetek vissza, míg meg nem vagyok műtve, nem voltam rendelésen. Már három éve rászántam magam, bontsák fel a sátán csapását a nyakamban, meg akartak ölni az egészségüggyel. Sokkal egyszerűbb lenne meghalni, mint így lenni, dögökkel és elektromos csapásokkal körben rajtam, tüdőmön és a szívemen, melleimen. Már a vizeletet sem tudom visszatartani, itt járnak éppen a betegségeknél.

A város újságja nem volt egyenes, amelyik Nagy Feró népével 1989 óta hosszabbít, győriek és heverisek kitermelésével, mint kommunisták. Nem értettem a megszégyenítés logikájukat, nem lett volna egyszerűbb levelet írni, hogy ne menjek oda többet? De hát ebből él, mint a többi újság, a botrányokból, meg a nemi gyalázásból, ami a jele is, mármint szopós női száj, a népével.

Fábryékkal a medvének és a magyarok földönkívüli népének közvetítenek a világ meggyalázói és legyőzői.

Jelenleg az Iker torony népe jelenti a szabadságot az egész világon, Uniós központja a nagypán utcának vonultatja őket szerte a világon, az, amelyikhez a kormányuk is tartozik, amelyet nemi gyalázás ismétlése végett tettek fel olaszliszkai forgószél ismétlésével együtt a cigányságukkal.

Hol vagyok már attól, hogy közölték velem, Magyarországnak kell helyettem szégyellnie magát, amikor nincsen Magyarország, az ország legyőzését ünneplik velem együtt 1997 óta.

Nem tudok semmi jót mondani, borzalmasan érzem magam szünet nélkül, mert Magyarország az emberiség lemészárlóit jelenti, így ahogyan vannak, közösen ég seregével együtt. Járványtemetőt hoztak létre Sátoraljaújhelyen, még a spanyolnáthája Vas Tiboréknak is idetartozik a miskolciakhoz.
Szoknak le a cigiről 1973-as kezdetével fényevés alatt a mérgezésemnek. Már nem bírom a sárga fogakat és a pénztelenséget, de nekik vér mindenük. Lopnak a lakásból, az összes maszkomat ellopták pár hónapja, még az ajándékokat is. Elemelnek bármit bátran, amire szükségük van, mondván, úgysem tudom bebizonyítani elmebeteggé nyilvánítva az ország helyett, mi történik velem és a lakásban. Szerintem ezért is művelik.

A facebookon pár pontot adnak arra, ha megpróbálom összefoglalni a velem történteket. Ez éppolyan, mint a miskolci Lévai forgószél Észak újságja, amelyik 160 forintot fizetett 1991-ben a legyőzésem Jézusi feszületének versére hangyás korában és idejében a zsidóságnak. De hát itt az embernek ötszáz forint az értéke, ez az ózdi központja is a 666 népének, a világ összes feketemágusi szerepében.


Nagy Anna halál főszereplőjét a reformátusoknak kitüntették, amelyik helyett az állandó piros Holdnál a bibliájájában az RTL Klub skizoprenjeinek rám szállították a bibliai csapásait az egész világnak, tisztítva és emberré nemesítve őket születésem óta a németekkel koalícióban. Hát ezért fizetnek a német Hunnia és nagypán népek Orbánéknak állandóan. A Talmudja a németeknek romániai eredettel Braun Frigyes állandó vörös botoso Jézus főszereplővel református nácikat, démonokat, tisztátalan lelkeket, cigányságot jelent. Orbán lánya Vénusz gyalázó három utóddal van megjelölve, istennőnek képzeli magát véráldozóként a cigányaival, amiket nemesítenek emberré megváltási tervével Mülleréknek Ágnesek főszerepében 66 éve, egészségügyi berendezésük mellett. Nem volt segítség és menekvés, mivel a pszichiátria és Németország utolsó embert mészárolt a világ összes szerepének végrehajtásával Szabó világkönyvtár kezdetével. Nagy Anna helyett a világ-város a lányommal tartatott el,akit meggyaláztak és férjhez adtak, betegségekkel megtámadva. Akivel vezettettek a jelen családja világkönyvtárja szerepei alatt, meg a náci és a kommunista véráldozók kitermelése idején tetteik folyamatosan történő végrehajtásával bolt és közlekedés fóbiával.

Koncerteznek a Hunnia elme szereplői, akár Mary Zsuzsa angyalja Magyarországnak, amelyik tort ült a tivornyásokkal, rendetlenek helyetti mindent összezúzó sorozata mellett a miskolci elmeosztályuknak. Még az is gondot jelentett, hogy pecsétesen ettek, minden miatt kivégzés járt az embereknek szív sorozata mellett kőszív véggel az egykori angyaloknak.

Megkérdezték tegnap pár undormányosan vigyorgó szereplőt a titokról és mellébeszélnek, hallgatnak valamennyien,mint szabadságharcosai a földet ért vándorlóknak, a világ mészárosaiként. Utolsókként hoztak minket legyőzve valamikor ember formában megszületni, ahogyan tették az angyalokkal, istenekkel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világ-város Miskolc és gyalázata médiájával
  2023-11-20 21:17:51, hétfő
 
  Már elmondtam 66 év után a Hunnia elme által berendezett pszichiáternek, hogy hatalmas fájdalmaim vannak, a szívemen és a tüdőmön, körben rajtam és olyan,mintha tűzben égnék. A saját paranoid skizopreniájuk diagnózisa mellé találtak újat a nagy közös áldozásukra, azzal a kiegészítéssel, hogy suicid hajlam nélkül. Már megtisztult az egész világegyetem, bűneit Müller Péterék elhordoztatták a Főnix utcanépével Csepregi Éva főszerepében Ágneseikkel együtt, a világ összes szerepe négyszeres végrehajtása mellett Németország és a miskolci elmeosztály és egészségügye által a Hunniának.

Tehát van diagnózisa azoknak, akiket Miskolc városa megtámad és lemészárol világkönyvtárnyi kivégző feketemágus népével,pokol népeivel, amik mészárolnak minket véglges felszámolása végett a világnak, utolsókként mindegyikünket, amit ünnepelnek közösen 1997. óta.

A 24.hu a profilomat is letiltotta, mert leírtam, hogy hosszabbít szocializmust globális világtestvériségként Gulyás Márton, amelyik nemtetszését fejezte ki, amikor egyik riportjában a szőkékről beszéltek, hogy ez szerinte emberjogi kérdés. Vagyis az, hogy 88 éve a nácijai Magyarországnak a cigánysággal meggyaláztak mindenkit Gábor Zsazsáék kezdetével, meg lebombázták a fejüket, mert a szőkéik a Talmudból nem tudnak rendesen gondolkodni. Másik oka a letiltásomnak az volt, hogy leírtam, hogy Jakubcsek Gabriella nemi gyalázásból lett multimilliárdos. A miskolci Vándor Sándor utcai kirendeltség az egészségügyükkel gyalázott meg miatta azzal a mondattal, hogy nekem mindig férfira van szükségem. Pálffy Gyula népe.

Mivel én vagyok a kollektív elmebeteg a világkönyvtárja szereplői helyett a miskolci elmeosztálynak, szégyelli a kommunista, hogy én írok a városi újságjába, leközöl minden sértést, mint most azt, hogy a város tagjai nevetnek rajtam, vénasszonynak nevezve, mivel végtelen kivégzést és hosszabbítást hajtottak végre, örökkévaló gyalázásával az Iker tornyos Ágnes főszereplőjük népének. Amelyik helyett valamit kaptam a méhembe 1995-ben a mentőben. Hát ebből él, belőlem, mint az egész világ, szappantisztító sorozataival tisztulva a megmentett Kolcza Mária főszereplőjének Romániának. Őt érzékenyítették családjával, meg minden pulyaszeplősítőjét az országnak, bányászok kezdetével.

Kitámadtak, amit a főszerkesztő kiemelt, hogy idiótának neveztek engem, hogy én apokalipszisről, meg nagypán népéről, meg világkönyvtárról, Hunnia börtönről, miskolci elmeosztályról írok, biztosan valamilyen érintettség végett. Hát igen, öreg vagyok már, Csernobilkor elkezdődött az öregedésem. Legyőzött a sátán a Zöld-sárga dala alapján a sátán utcanépének Nyomorultak együttes kezdetükkel, a kommunista Nagy Feró Katalinként kiválaszatott összes Ferenccel együtt kommunkta főszereplője, Mészáros Kata helyett, a rózsakeresztes rend Moldován Nóra főszereplője miatt, a Rákóczi tere Miskolc városának ismételni anyám és az ő anyja sorsát, Cilikés történelem kezdetével, kétszeres vasfüggöny népének kitermelésével bolt és közlekedés fóbiámmal, miskolci elmeosztály berendezésében, ugyanis ők tették fel Lévai-Orbán párost fertelmet művelni.

A HVG-nek leírtam, hogy mi is történt valójában, belinkeltem Weöresék elméleteit, amiket végrehajtott az Iker torony népe, hagytak sértegetni, letörölték a hozzászólásomat, de alatta hagyták a sértéseket. Most már együtt építenek globális birodalmat a 24.hu-val és Müller atv-jével, Jézus elméletével a Hit gyülekezetének, szent szellem földöntúli hatalmával, spiritizmusával Mülleréknek, amiért minden Farkasuk, Kecskésük miatt szabályszerú vérengzést rendeztek, kitermelve a patológiákat Babylonként Hamvas elméletei alapján.

Rám nem volt szükség, a Vörös Oroszlán árjaként számolva fel a családomat református kakas kezdete óta, ezért égették el mindenemet, ami az egykori történelmi korokat jelentette, az összes megjelent írással, az apokalipszis álmoskönyvével együtt. Ikarusz színnel kezdtek hellenizmust születésem előtt, angyal áldozásával apának, majd az első feleségétől született fiának, Gyurinak Heilig Gábor sorsaként. 2005-ben végleg végeztek ki, de utána is folytatták a Bertalan utca betegségeivel, deformációival, tettei, szerepei végrehajtásával végtelen hosszabbítás végett.

Elnézést kérek mindenkitől, akiben azt a reményt keltettem hat éve öntudatlan állapotban, hogy valamiféle segítség érkezett, mert ismét iszonyatos fájdalmak között élek. Borsod, a világapokalipszis központja szétment az egész világba. Atlantiszba akarnak feltámadni, atlantiszi csarnokokat építenek a pokolnépei atlantiszi feszület főszerepemmel Gina Lolobrigida helyett, aranykorra készülve, abba az időbe, amikor az emberek nyugodtan éltek a Földön.

Müller Péter Sziámi, a döglégy, mint pöcegödör népének vezére hallgaltásra intette az országát és alattvalóit.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar pszichiátria - kivégzőgépek
  2023-10-09 14:18:33, hétfő
 
  Magyarország legyőzői és felszámolói, legyőzésemet 1997 óta ünneplő Hunnia börtön elmeosztálya, mint világ-Monarchia összes szereplője és skizopren elmebetege szerepét a családom szlovák kakasnak minket nevező kezdetével, 1945 óta a szereplők hajtják végre a család támadásával, gyalázásával az egész világ tudtával. Magyarország az egész világ összezúzóit és megcsonkítóit, kivégzőit jelenti pszichiátriai, titkos berendezéssel, amikor azt tesznek, amit akarnak, kedvük szerint a döglégy Sziámi és miskolci elmeosztály által beiskolázott és pszichiáterré tett orvosok. El kell olvasni a névtárukat és rájuk csodálkozni, hogy lehet ennyi apokaliptikus csapás orvos.

Egyedül vagyok Magyarország elmebetegeivel szemben, amik, bár nem tudtam semmiről, paranoid skizoprennek nyilvánítottak feketemágusaikkal történő folyamatos nemi gyalázásuk és kivégzésük közben, ami teljesen normális volt a szereplőknek.


Csernobilkor legyőztek Csepregi Éva mocska miatt, Lehoczky Zsuzsanna és Mészáros Kata főszerepében, olyan hatalmas erővel, hogy nem tudtam, hol vagyok, amit azóta is ünnepelnek Mészáros gázszerelővel, amikkel hat éve hosszabbít a Bertalan utca digi berendezésével. Ágnesei főszerepeit születésem óta hajtotta Amerika végre Iker tornyával, romákkal, űr népének támadásával, űrpusztítója berendezésével a Hunnia börtönnek, angyal áldozással Mary Zsuzsa főszereplő sorsaként, teljes szájlabontással.
Minden Erika és Ildikó karmikus kurvasága miatt születésem óta támadtak, főszerepeik végrehajtásával, megszégyenítésekkel, mindenki megölésével, aki szeretett és tisztelt minket, vagy jött segíteni.

Csepregi Éva népe petitingelők miatti nemi gyalázást kezdett el 1983-ban, ami Fábryék szerint az egész országot jelenti, elpattant egy húr agyba nyúlásával a miskolci elmeosztályának a médiának. . A Talmud,mint Illés reformátusai folyamatosan deformálták a nemi szervemet, testrészeimet a szereplők miatt, összetörve minden részemet a pusztítók feleségei miatt, mely mai napig tart pókhasával terhesség alatt a szomszédnak. Űrpókok helyett nem szerethettek a gyerekeim, akiket szintén tönkre tettek, meggyaláztak a szomszéd Rákóczi terével, melyek mai napig áldoznak.

Folyamatosan kaptam Gábor Zsazsa nemi népe miatt a csapásait az értelmiség legyőzőknek, mint amik autistaként születtek meg, s ezeket tartatják el szeretetben, a család kihasználásával a miskolciak. Ilyen előzmények után kerültem a városba, ahol az elmebetegek hatalmas erővel cipeltek, mint tűzenergiákként terjedő csapásai a világnak, nemi gyalázás végett Jakubcsek Gabriella és Szandi, meg Libia Weiser családja helyett a Vándor Sándor utcai Hegyalja Mgtsz csapásai által, Molnár Ibolya a társaival. A Sasfészekben Újhelyben olyan erővel cipeltek és táncoltattak,hogy egyáltalán nem tudtam magamról, Zoltán Erika, Soma és társaik helyett, a gésák emelésével az egész világon, a miskolci elmeosztály kivitelezésében. Moldován Nóra és az I. emelet rokonsága rózsakeresztes rendje a fiúi végett támadott meg Nórának, mint vörös rókájuknak, felfoghatatlant művelte a két gyerekem előtt, akár Deme Erika, Majóné miatt, amikor többen megtámadtak a lakásban a gyerekeim előtt.

1991-ben a miskolci II_es Idegosztályon Balogh Gizella és Sági Ilona osztályán, ahol közölték,hogy én annyi mindent kibírtam, hogy már mindent ki fogok bírni, csanyiki berendezése után a mexikói kurvák emelésének a leszbijeivel a feketemágusoknak, köztük a Jehova főszereplőjüknek, amelyik megérkezett sárga melegítőjében dr. Vass pszichiáter osztályára végtelen hosszabbítás végett, leestem a lábamról éjszaka, az amerikai meggyfürtös vén mohó teremtő, mint Malek kísérete gyalázott meg, ugyanakkor legyőzött az Iker torony feketemágus Rákóczi tere, két kezemben,minden részemben feketemágia volt, még az előzőek után, ugyanis a bal szememet a lányom férje miatt tették tönkre Darnyiék, mivel egy fejjel, tompalátón lett megteremtve, mint a többiek, erről is én tehettem.Sági Ilona a Kalinákat gyógykezelte, amik miatt nemi gyalázást hajtottak végre szirmabesenyői kitermeléssel összes Gáborjával és Gabriellájával a világkönyvtár szereplőinek, nemi csapásainak és elmebetegeinek.Sági Ilona közölte,hogy ne erőltessem a beszédet, mert gyorsabban pörög a gondolatom,minthogy tudnám követni. Ekkor hosszabbíthattak az Újhelyben engem Novákokkal meggyalázó elmeosztály Gesztijével, mindegyikkel, amelyik ilyen gyorsan beszél és ír, a füvesek és utcanépek mellett.Az ózdi honfoglalók a világ összes szerepét hajtották végre feketemágus szerepeikben a cigánysággal, Kelet berendezésével, emberré válásuk érdekében Ízisz-Jézus elmélet végrehajtásával. 1991-es kivégzésem az Idegosztályon után megjelentették az Északban a Cseh Károly által átjavított verset Tovább címmel, melynek a vége az volt,hogy a végzetem krisztusi fény lesz. Vallás nélküli emberrel tette ezt az egészségügy,mégpedig utolsó gyenge szívű emberként vitelezték ezt mind ki, mint Magyarország legyőzői. Ez az egészségügy, az ismétlő orvosaival, Cserép sorozatokkal.
Bagi és Nacsa sorsát hajtotta végre Sági Ilona saját fekete apokalipszisével, amit Cseh Károly írt meg, hogyan támadtak éjjelente az elmeosztályukkal.

1995-ben Túri Ferenc, a világ előtt híres pszichiátere a Hunnia börtön elmeosztálynak berendezte a fogadásomra a megyei kórház I-es Pszichiátriáját a pesti orvosokkal. Ide hozatták a jungista aranysas orvost, ismételni a napbaöltözött asszony, Mária főszerepét, bibliai olvastatással, mivel a főorvos is ezzel kezdtett,hogy olvassam János levelezéseit. Közölte, hogyha a gyerekeim most ott hagynak, nem is szeretnek. Nem tudtak semmiről, csak arról, hogy engem vezetni kellett Csernobil óta, mert nem tudtam boltba és utcára menni a Varjú népe borsodi gyilkosai kitermelése végett, amik a szőkék helyetti nemi gyalázást is végrehajtották ismétlésben is éjjel-nappal a szomszéd Rákóczi terével. Megkérdezte a gyerekeimtől, mióta tart ez, de a gyerekek megszokták,hogy én hipnózisban vagyok,még senki sem próbált meg rajtam segíteni. Felesége Müllerékkel végzett ki, később igazságügyi szakértőként ítélkezett felettem,. Dávid, Szörnyeteg koporsója főszereplőjeként, amelyik helyett 1972 óta engem fektettek a koporsójába.

A tatárdombi ufós szomszéd címére volt kiállítva a kartonom, mivel 1995 óta ezek mészároltak, hajtották végre az elméleteiket, melyeket nem ismerek. L. Zsuzsannát később felkerestem a máv rendelőben,hogy vállaljon el, csak gyógyszert kell írni nekem fájdalomcsillapítóként, ő egyetlen gyógyító állandó szerepében volt berendezve Túrinak Románia képviseletében. Azt felelte,nem vállal, Kati, maga skizopren. Hát így nem tudtam senkitől segítséget kérni több évtizeten keresztül, míg szappantisztító sorozatai keretén belül a Talmudnak tisztítják az egész világot a másik világban lévő kíséreteikkel együtt, feltámadás végrehajtása céljából a spiritiszta Müllerék által.

Megtámadtak többen Túri Ferenc osztályán,ahol a spanyol hazugság, a leninvárosi T. Erzsébet hazugságait vették videóra, érzékenyítve, nemesítve emberré ismétlésben már, mint a többi egykori egri csillag központ támadót, amit Kovács Kati berendezésével,mint főszereplőjével, egri Táncdalfesztivállal, Varga hosszabbítással ismételtek. Ismételték ekkor a világtörténelem kezdetét lengyel, Jehova, román teremtéssel és Fábryval a lengyel egykori egyház ellen létrehozott irigység és különféle csapásokat tisztították.

13 napot adott dr. M. jungista aranysas pszichiáter, ez éppen elég volt Húsvétig, amikor leesettt a hó és velem a miskolci II-es elmeosztály bibliai csapásai a bibliát olvastatták a Mónika Showban is bemutatott cigánysággal 10 éven keresztül, megmentve az összes csapását a világnak, globális világtestvériség létrehozása céljából, Bárány főszerepében Derláné Évának.

Közben szétberhelték a házat Hajdú Marianna amerikai sátánistái segítségével, előttem dobták le a csikkeket az udvaron a másik világukból,lábnyomaik ott maradtak a hóban Mácsai Pál főszerepében, Pataky Attila börtönével ijesztgettek,hatalmas árnyékkal tele elektromos szemekkel, tatárdombi bolha-hegyi ufók támadtak rám, odaszegezve a földhöz fejemnél fogva hatalmas energiával, Szenes Andrea légy horkolása miatt befulladással bevittek a megyei kórház II_es elmeosztályára Kiss Kálmán skizopren buddhista szerepjátékos osztályára, ahol Medveczky, Malek és valamennyi Halak szülött sorsát hajtották végre feketemágikus kivégzéssel, strumám és fogaim, lábkörmeim és szemeim célpontozásával a fejemmel együtt, úgy, hogy gondolkozásom alakilag meglassult, mint írták a papírjukra. Rima Jeruzsálemként akartak felrobbatani Jeruzsálem Magyarországa, mint Góg és Magóg népe helyett a tatárdombi Braun házban Ezékiel könyve alapján, tisztítva Müllerék által az összes pusztítót.

2001-ben jártam szombathelytől a Nyírő kórházig segítséget keresni a bennem lévő feketemágus csapások, meg a rajtam lévő nemi gyalázók és RTL KLub engem melleimnél fogva cipelő elmeosztály csapása ellen, súlyos elmebetegként állított be gyerekeim előtt Tóth pszichiátere Szombathelynek, Buda Botonddal együtt, Németje a Nyírőnek Almássi Csaha pszichiáterrel együtt, nevetre rajtam, hogy az elmeosztály egyik szereplője cipel a saját elmeosztályaira, mint a lányom férje, de senki sem mondta,hogy ne vállaljon gyereket a testenyészet. Én meg hiába kértem a szülészorvostól, hogy ne változtassa meg a lányom hormonálisi működését a szülészorvos,mert mi vagyunk az utolsó emberek Újhelyből, csúfolódott az orvos a lányom szülésekor is, hogy ő is ember.
Marofka Eszter írogatott állandóan levelet, a cigányság pszichiátere a vasgyári rendelőből, hiába mondtam neki, felhívva, hogy hagyjon nekem békét. Ő kérte a gondnokság alá helyezésemet, kizáró gondnokság alá a gyámügyével a városnak,amik azt mondták, ha nem fogadom el a depresszió diagnózist, gondnokság alá helyeznek. A lányommal tartattak el a szirmabesenyői Gabik elmeosztálya és halálnépe sorsaként, amit be is rendeztek Kósa örökösnője neveként, rám adva Lázár fekete ruháját, idehozva a mosógépet, akinek az orra helyett az enyémet 1976-ban törték össze, ugyanis Magyarország felszámolóit jelentette, minden összezúzásával együtt.

Nagy megdöbbenés volt, mikor észleltem a lányom férje szüleinek áldozását, az összetört orrot és a világ-Monarchia összes címerét, szimbólumát náluk, nem tudtam,hogy a Szabó család jelenti a világkönyvtár főszereplőjét, sötétkapus kíséretével. Összefogtak,25 éve hagyva kínozni a lányomat az utcabeliek.

2005-ben ismét berendezték a Győri kapui Balázsnét,amelyik népe az összes kurva miatti nemi gyalázást hajtotta végre anyám és az ő anyja gyalázatával együtt a miskolci elmeosztályukkal, Cilikés kezdettel 1983. óta, amióta termelik ki a két utcai névtárát a világapokalipszisnek, Pogánynéval együtt, amelyek helyett kizáró gondnokság alá helyeztek 2001-ben egy bírói papír utalás alapján.

2005-ben lejárt a kizáró gondnokság első négy éve, berendezték a bíróságra Demjén bírót, nem jött ki hang a torkomon már egyáltalán, kivégeztek a Győri kapuval, Müllerékkel, a msikolci elmeosztállyal Tűzkő Judit és Király doktor osztályán, amik hangosan mondták vizitkor, hogy éppen Király Linda sorsát hajtják végre még Godzsák Ildikó, szocialista iskola állandó összezúzója sorsával és Szulák Andrea magyarok nemi csapásával szőrös reformátusaikkal együtt. Tűzkő azt mondta a gyerekeimnek,hogy én súlyos elmebeteg vagyok, be akart zárni a kommunisták borsodivánkai elmeosztályára, mert ugye,azt nem mondhatja,hogy ő mészárol a nemi csapásaival, ugyanis még az arabok is idetartoznak a népükhöz, az elmebetegek tették meg pszichiáternek szintén. Demjén bíró megkérdezte tőlem, hogy ki a miniszter, én nem tudtam, erre mondja gúnyosan, hogy Gyurcsány. Nem tudtam, hogy a Rákóczi tér, mint Babylon soha nem volt népe atlantiszi feketemágiával a nagypán Pszichografológiáját hajtja végre a világ összes szerepével ismétlésben, melynek minden részletét bemutatták a médiában, hogyan tapostak széjjel és végeztek ki a Bertalan utcájukban, cigiről szokva le.

2005-ben kaptam szintén idézést, a lányom vezetett eszméletlenül már - Alberle pszichiátertől epilepszia rendelésre,mert éppen a bérházba rendezett mülleri Farkas sorsát hajtotta végre a kormánya, ugyanis Müllerék vannak felettük földöntúli hatalmával a romániai elmosztályuknak, amikkel az egész ország egykori tetteit ismételték, azt,hogy mészárolták le és végezték ki a semmiről sem tudó, egyszeri életű embereket a világ történelme többszörös végrehajtásával szlovák kakas berendezés kezdetével világ-Magyarország létrehozása céljából. Ágnesekkel kezdtek, két keresztnevűekkel, helységnevűekkel, mesterségnevűekkel folytatták, úgyhogy ezek a betegségek az emberiség túlélői, mint soha nem volt népek a barakkosokkal együtt, amik betegségei miatt a cigányaik folyamatosan támadtak, széttaposva minden részemet, feketemágiával megbetegítve engem.

Mivel a lányom semmit sem tud,a miskolci pszichiáterek azt tesznek, amit akarnak, mint súlyos elmebetegei Müllernek. Segítséget kérünk az anarexiával támadó magyar elmeosztálya ellen a kutyás Svábby hosszabbító Iker tornyos kommunistáinak atlantiszi spiritiszta, globáliis világtestvériség céljából.

Itt az áldozatokat mészárolták le feltételezés szerint minden időben és korban az elmeosztályokon a súlyos elmebetegek,mint emberiség ellenes csapások. Mivel az összes politikust kivégzésünkkel emelték, idetartoznak az utcához, mint okkultista véráldozók, soha nem lesz vége a vérengzésüknek.

Nem akarok arra gondolni, hogy a hat éve anyám kommunista Svábbyval berendezett népe mellett a nácik hosszabbítanak tűzenergiás anarexiával, a gyerekek támadásával, pedig ez diktátori módszer, mindenféle uszításukkal együtt az igazság kimondása helyett. Azok a nácik, amelyeket Müllerék termeltek ki a bolt és közlekedés fóbiámmal. Nincs segítség, Magyarország megmaradt, átlépett a jövőbe, szétmentek a világba, az emberiség lemészárlása után, magukat embernek feltüntetve, globális világtestvériségként, melynek a vége Világ-Magyarország a karmikus és pokol népeknek, teremtett világával a Hunnia börtönelmének. Ők, a pszichiáterek a felelősök és a mészárosok, hatalmas elmeosztályaikkal együtt, mint világkönyvtár szereplőivel. Ez közönséges gyilkosság volt, azért nincsen betegségtudatom, ahogyan írták, hiszen segítséget reméltem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/117 oldal   Bejegyzések száma: 1169 
2023.11 2023. December 2024.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 78 db bejegyzés
Összes: 7179 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 167
  • e Hét: 4026
  • e Hónap: 4696
  • e Év: 150501
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2023 TVN.HU Kft.