Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 102 
Materialista bizonyítás mindenki lenézése közepette
  2013-09-12 06:36:55, csütörtök
 
  Magam két lábon földön állónak vallom, született materialistának. Az elmúlt időszak, mely egész fiatalságomat felölelte születésem óta történt eseményekkel együtt, melyeket az Új Bekezdés kezdete óta meg kell figyelnem, bizonyítanom, a tapasztalataim, melyek horrorfilmnél is rosszabbak voltak, a valós fájdalmaim, kínom, egyre szaporodó karmikusok betegségével, sorsuk elhordoztatásával a materializmussal szemben álló másik világ létezését kényszerít bizonyítani annak sötét tetteivel.

Ember-áldozás történik száz esztendeje, élesben már több, mint hetven. A média megáldozta az embereket, azóta túlélőnek számítanak. Embert tettek a cigányság megváltójának is, a cigányság végig kísérte az életemet felvett neveivel ismételve a történelmet.

Az Új Bekezdésnél nevetve mondták nekem 1991-ben, hogy ne énekeljek Bródy dalokat. Nem tudhattam, hogy ez a liberális sorozat az árnyékvilág helyett rajtam került végrehajtásra, Koncz Zsuzsával indult az elmeosztály a hatvanas évek elején rögtön a Vörös Oroszlános kommunizmus kezdete után. 1991. óta írtam a verseket, dalokat, meséket, gyerekverseket a szerepekről, melyeket én jártam végig, a szereplőket megmentették, ezeket az írásokat ismételték a nyomorultak 1995. óta rajtam végrehajtva, köztük valamennyi média fórumosa idézgetve az írásokból. A menhelyiek - a tik sem vagytok magyarok - hatalmas pszichózisos erővel bezúzta az összes írást. A lelküket eladó keletes írók, költők és a média tagjai nyugodtan élik szaporodva már csodálatos életüket.

Mivel az ember-áldozásban az orvosok is részt vettek az elmeosztályok, zsidók, ortodoxok, s valamennyi együttes, énekes beállításával, olyan hatalmasra dagadt azóta a nyomorultak 1967. óta emelkedő fertelmes serege, hogy ellenük én tehetetlen vagyok. A politikusok is elmeosztályról erednek, velem szedetik a xanaxukat, ha nem veszem be, hatalmasra dagadok. Az egészségügy csúfolódik deformációmon évek óta.


Vass Tibor szavai az Új Bekezdésből: "Szégyenünk hála, hiába-tollal, hiába...."
 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
Nem érzem a szívemet
  2013-09-01 07:45:07, vasárnap
 
  A szívemen tolongás van, eleven csapások, melyek nem engednek meghalni, így szenvednem kell, amíg csak élek. Az egész család szívinfarktusban halt meg, hiszen ezeket a fájdalmakat, gyalázásokat nem lehet hipnózis és szív-megtartás nélkül kibírni.

A szívemen van az, amelyik mandulatályogban részesített, kommunikációs bénítás-sorozatot hajtott végre. Rajta a második Istenség, amelyik megmentette a könyvekben kiadott szerepjátékosok életét, a karmikusok sorsát végrehajtotta rajtam, s kívülről szorosan öleli az elmeosztály eleven, mozgó képviselete, az Idegenhangú Évás Forgószeleket ismételve, cigányságot, alkoholistákat, elmebetegeket emelve, megmentve Chiccolina és liberális Rákóczi tere életét, még azon felül a nyomorultak fekete döglelkei, melyek nyomogatják szüntelenül.

Nem tudok már sírni 15 éve a rontások miatt. Ha a gyenge és túlérzékeny szívem lenne, egy pillanat alatt megszakadna, de itt én voltam Sárközi Anita porcelán-szíve, a kurvák Üres szívével együtt már a kilencvenes években. 15 éve szív nélküliként élem életem, mióta a Nyomorultakat és Sátán népeit emelik ember áldozással. Ez is a shizoprenia melléktünete, nekik nincsen szívük, így bármire képesek, meg természetesen a pszichopatáknak sem, amivel Miskolc egészségügye indult a kilencvenes évek elején.

Én dagadok, kezeimet már alig tudom használni, lábaim tönkre mentek, hatalmasra puffadtam. Ez lett volna Zoltán Erikáék sorsa.

Néha egy-egy apró fénysugár ér el, egy jó szó megsimogat, vagy a tisztelet szavai, ilyenkor tudok írni és azt hiszem, hogy végre emberséggel találkoztam. Mindig csalódnom kell. Igazság szerint szégyenlik az emberek a velem való kapcsolatot, ráadásul itt van a Medveczkys, Mici Mackós önbizalomhiányom is. Mióta így halódom, visszamentem gyermekkorba, félős és ijedt lettem, megijedek mindenkitől, minden kimondott, leírt szótól is, bár tudom, hogy az az igazság.


Nem tudok titkot tartani 1991-es kommunikációs bénításom óta, amióta a kezeimbe és lábaimba elektromos csapásokat kaptam a megyei kórházban a médiától, meg persze a szívembe is. Akkor felment a vérnyomásom, a szívem alig bírta elviselni a felgyorsítását, a betegek jéggel hűtötték.
Gondolat-felpörgetés is történt. Most felejtek, alig tudok gondolkozni, nem tudok berögzíteni semmilyen új információt, az agyan jelentős része meg van bénítva, különösen, amióta a szőke média gondolkozási képtelenségét ismételték visszamenve időben. Dr. M., a Bródy sorozat által idehelyezett jungista orvos kérdezte is tőlem, mióta nem tudok titkot tartani. Nem fogtam fel, meg amúgy is mindent elfelejtek. Figyelmetlenségem már Woody Allen sorsának végrehajtása óta fenn áll, amióta elindultam fék nélkül a biciklivel lefelé a lejtőn, egész életemben végig kísért, de nem ilyen nagymértékben. Valaki meghozta nekem Woody Allen könyvét, melynek borítóján található az összetört kerékpár, én biztos, hogy nem vettem meg, de már nem is érdekes, ezt az életet nem lehet előlről kezdeni, nincs kinek bizonyítani.

Minden médikus, politikus zsidót a Bizottság beállítása szerint megmentettek. Az együttesek nevei alapján haladtak végig az emberek megáldozásán. Így tették a politikusokat,orvosokat, óvónőket, tanárokat, jogászokat, számviteli szakembereket, énekeseket... így hozták létre a vallásokat, egyre fertelmesebbek kezébe téve azt.

Király Linda és a Királyok sorsát 1995. óta kezdték ismételni, szép életre juttatva őket, de mint írtam, Tina Turner már rock-nagymama lett. Borsod megye érintett a világ négy égtájában lakosai utcába rendezései szerint. Még Martin Luther Kinget is innen emelték annak idején, akkor még csak a Martin-telep volt berendezve pár szenessel.

A Suttogó hatalmas tűzereje ellen nem lehet tenni, sokkal erősebbek is elestek, belehaltak az ütközetbe. Ez a média, a fertelmesek emelője, meghaladta a horror szintjét is. Mi köze volt a börtönnek az emberekhez, annak a börtönnek, amelyik feszületre volt megírva az Időjelekből?
Mi köze volt a zsidóknak, az ortodoxoknak, az orosz főpapnak az emberekhez, hogy közösen megáldozták őket? Keller Dezső szavai szerint a zsidók hozták ide a maffiákat is, bemutatva nekik engem áldozatul gitárral a kezemben.

A székesfehérvári szülötteket álmoskönyvem szerint 1992-ben mentették meg a csecsemő haláltól, akkor értek el hozzájuk a bibliai ismétlésben. Mára felnőttek, különös Isten-szeretetükkel a jövőt jelentik az országban, hiszen én írtam meg az egykori 17-szeres történelmet, s a cserepeknek megfelelő egykori vallások alapján jött létre mindegyik bábként.

Kötöttem temetkezési biztosítást, meggépeltem a papírt, hogy apa mellé engedélyezzék oda fektetésemet, remélem, hogy minél hamarabb megengedik, hogy leálljon a mimóza szívem és meghaljak, mert emberi roncsként nem tudok tovább létezni állandó gyalázattal és cipeléssel.
Az öngyilkosságot fontolgatom évek óta, de ha a szívemen ilyen torlódás van, nem biztos, hogy engedik a leállását.

Szelep tompalátását a hatvanas években kaptam meg, ekkor értek sorsához az Időjelekben. Mikor 1995-ben hozzáértek ismét, még egy rontást kaptam a bal szemembe, mely oldalra megy teljesen. Így emelkedett a Coop üzlethálózat, a kávésok és a coca-colások villámgyorsan, vagyis a testenyészetek és Káli Sándor árnyékoskertje az Anna felébredése egykori Főnix történelem ismétléséből. A Sisis Pennyt és a többi multi üzletet már a menhely a cigánysággal emelte nyomorultként, akár a bankokat, ezért nem engednek hirtelen adott hatalmukból, pöffeszkedésükből, nem kegyelmeznek senkinek.

Most úgy érzem, hogy jéggé dermedtem ismét, de talán jobb is így, mert ha egy piciny emberség-lángocska ér, bemagyarázom magamnak, hogy szeret emberként valaki, összezavarodom, s utána mindig a csalódás jön, hogy többet hittem róla, mint amennyit valójában ér.

Egy író asszony leírta véleményét rólam, akivel párszor írásban beszélgettem, s kértem, hogy ne itt tegye nyilvánosan, hanem magánlevélben. Előtte áll a jövő, hiszen a kedvenc operettem óta lett ő is túlélő, mint a többi. Mennyire rossz, ha az ember tudja nagyjából, hogy kik sorsát hajtották végre rajta és beszélni kell az ember áldozásból élőkkel. Van olyan, aki tud mindent, mint az Időjelek rajzainak elkészítője, az Észak-Magyarországba engem betett, velem árnyékvilág rajzait megjelentetők tömege, akik azt írták, hogy szégyenük hála, hiába tollal írnak, hiába. Senki és semmi sem tud segíteni, hiszen kinzóm az, amelyik egykor legyőzte a vallásokat, aki falhoz szegezte az utolsó római egyházas képviseletet a múlt században is, már több, mint 130 esztendeje, a mesék képviselőjét, mert már 1848. óta ismétlik a szocializmust és a vallások korát. Kevés szereplőt hoztak létre a görög hellenizmus ismétlése miatt, meg az egyiptomi és többi korok képviseletére.
Az asszony írásán meglepődtem, letolt engem, hogy szép az élet, hiába írja nekem. Ez bezárta a szívemet végleg.
Én a világból 1986. óta a gyalázást érzékelem, a hipnózis hatalmas erejével, a gondolatom megbénításával, s most már tudom, hogy minden teremtmény hiányossága miatt 100 esztendeje már, hogy embereket támad Miskolc városa, a világ négy égtája emelésével járva örökösen körbe.

Itt van a béka kocsonyabausz hibrid-Bestia, itt vannak az árnyékoskertiek, a vasfüggönyösök,a sötétkapus dögök, a buri csaták képviselői, a királyokat innen adták a bennszülöttek hatalmas csapatával együtt. Még Obama is az egykori barakkosok nevével lett elnök. Most, hogy én nem tudok elmenni, a város szétment szerte az országban, a világban. Itt vannak a bolha-hegyi ufók, itt vannak az elmeosztályok ufóinak képviseletei, akik védelmezik szülötteiket megtámadva bárkit.

Meg akartam osztani egy Hofi videót arról, hogy egy cigány Farkas Berci nevét vette fel ebből az utcából (vagyis Pácin is ember áldozással került kitermelésre több, mint hetven éve), s hogy szült egy cigányasszony, mint Sátán halál népének képviselője, egymás után jöttek a gyerekei világra, s Hofi szerint valamennyien a világosságra gyüttek. Már nem tartanak tőle, szembe néznek a nappal is, már nem sötétségben, sziklákban élnek, mint régebben.Jelenleg az írásaim és a könyvek ismétlése, termékenységi népek beállítása után a cigányság ismét Martin Luther King koránál jár. Természetesen nem engedték a videó megosztást. Én meglepődtem a Hofi videón, nem gondoltam volna, miért van ennyi híve, hogy beálltotta a média híres embereit is a testenyészetek közül beöltözve jelmezeikbe. Még Holywood egykori színészei is teremtett világként lettek könyvben kiadva. Brigitte Bardot a Pszichografológiából már megöregedett, hihetetlen, hogy a Bardot fekete éjszakája nevével állatvédelemmel foglalkozik!

Kilenc hónapja nem tudok írni egyáltalán, nemcsak a hatalmas fájdalmaim és mozgó rontások miatt, a tüdő és szívszorításom miatt. Nincs kinek és minek, felesleges bizonyítanom életem történéseit. Itt is le kellett törölni még azt is, hogy hogyan és mióta lettem az Időjelek rajzának megfelelő Ébredő játszótér magyar hintás kislánya.

Most eltűnt a picinyke lángocska, ami megzavarta a szívemet annyi hónapon keresztül. Még a gondolataimat is sajnálták egyesek, hogy húsz évvel ezelőtt vágytam egy saját házra, a kert végében folyó kispatakkal, tóval az udvarán. Nekem Izrael teljes begyűjtése helyett Nagy Anna sorsát végrehajtva összezúzták, majd felrobbantották a vásárolt komfort nélküli családi házamat teljesen, ahol lavórban mosakodtunk, mert nem volt komfortosítva. Cserépfestésből soha nem sikerült volna, már akkor álomvilágban éltem. Csak olyan írásokat osztottam meg velük, amelyek elfogadhatóak az ésszerűség határán belül. Ez van, természetes, hogy a kiválasztottak, megmentettek dicsősége fontosabb, mint az áldozaté. Én már tetszhalott vagyok 1992. óta, amióta a nemeseket ismét emelik Nagy Karola könyve alapján, csak nem tudok poraimból feltámadni.

Öt éve búcsúzom, bízni tudok abban, hogy valahol még vannak emberek, nem árnyékok lesznek egyszer csak a földön, akik már énekelni sem fogják, hogy emberhez méltó sors az övék, mert már őket tekintik akkor embereknek.

 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
Teljes gyengeség
  2013-07-21 20:32:57, vasárnap
 
  Ilyen iszonyatos állapotban, kínok kínja között élek 1998. óta már, így intézem az ügyeimet, már ha a kiszolgáltatottság, alárendeltség, kevés pénz mellett ezt intézésnek lehet mondani. Szeretet-koldulás közepette, mely az eltorzított külsőm és hangom mellett nehéz a barátkozással együtt egyre nehezebben boldogulok mindenkivel, mert Mici Mackós határozatlanságom is van már kb. 1991. óta.
Csak emlékeimben él az igazi Én-em, aki kiállt minden az igazáért, bár az anyai szeretetlenség, folytonos szégyenérzet és megalázás rám nyomta bélyegét, szégyelltem veszekedni, határozottan felemelni a hangomat, azt hittem mindig, hogy halk érvekkel többet lehet elérni.

Nem tudok tévét nézni, mert a kettős keresztnevűekkel,Ferikkel, Annákkal, Gabriellákkal, Rózsákkal, Rózákkal, Babikkal, Gáborokkal, Katikkal, Mariannákkal, Erikákkal, Ildikókkal, Ágnesekkel, Imrékkel, Jánosokkal, Palikkal, Piroskákkal, Gyulákkal, Margitokkal, Józsefekkel, Halak szülöttekkel, a régi Időjelek apokalipszis mellett az 1967. óta emelt gyogyósokkal, bolondokkal, nyomorultakkal szemezek, s valamennyi könyv megmentett szereplőjével, akár a bibliai szerepjátékosokkal, a bábokkal, boszorkányokkal, sátán hatalmas népével. Nem halakat kell ünnepelni a tortán a nyomorultaknak, hanem elmondani az igazat, hogy mit képviselt, milyen atlantiszi halak elmélet alapján emelkednek Gina születése óta a halak szülöttek, mert mindegyik azt hiszi a szőkékkel együtt, hogy maguknak köszönhetik a sikereiket.

Nem tudok bánni a jólétben élő, fájdalom nélküli emberekkel, sértegetnek, amikor azt mondják, megérdemeltem a betegségeiket. Nekik engedték, hogy egyenek finomakat, jól éljenek, boldogok legyenek, megadatott nekik kínzóimtól minden.

Tavaly szeptemberben egy rajtam megtartott Farkas László nevű alkoholista szobafestő gányolt itt nekem, a fürdőszoba plafonját lekente zománcfestékkel, mert be volt ázva, a függönykarnist átlátszó higított zománccal, naponta órákra eltünt, mert nem adtam neki piát és közben állandóan pénzt kéregetett. Úgy kiborított, hogy három hónapig beteg voltam, a fürdőszobára nem tudok ránézni sem, s ráadásul most beázott a konyha is, a narancs színezőmet is elvitte magával. Itt a mini előszobát is 25 ezer forintért vállalják a festők, meg az anyagköltség, képtelen vagyok megfizetni.

Decemberben lerobbant a számítógépem. Akadt egy fórumos ismerősöm, aki vállalta, hogy megnézi, majd mondta, hogy újat kell vásárolni. Vett is egyet sérült xp programmal, amit kicserélt windows 8-ra, meg vásároltam tőle egy dvd írót, ami mai napig nem működik. Azóta várok, mivel a videókártyája a gépnek kezdetleges, nem win 7-es, nem tudok videókészítőt telepíteni, ami az egyetlen örömforrásomat jelentette. Hónapok teltek el így, azt ígérte, vagy cseréli ismét xp-re, amihez van videókészítő, vagy venni kell egy használt videókártyát, megnézi a dvd írót is. Ma ráírtam, hogy le szeretném zárni az ügyet könnyes szemekkel, majd kellemes estét kívántam neki, nem is válaszolt. Terhes vagyok neki. A klubvezető szerint a határozatlanság okozza a legnagyobb problémát, mikor mondtam neki, hogy mióta el vagyok deformálódva és beteg lettem, mindenki átnéz rajtam, semmibe sem vesznek az emberek. Undorodnak tőlem az emberek. Amikor néha sétálni megyek, Cseh szavaival nyugtatom magamat, hogy Magyarországnak kell szégyellnie magát miattam, de az nem változtat hatalmas gyomromon, kilenc hónapos terhesnek látszó hasamon, eldeformált arcomon, megcsonkított fogaimon, kancsal félreálló szemeimen, iszonyatossá vált elfúló hangomon a tüdőtámadások óta, illetve kilenc esztendeje ment el végleg a hangom.

Jenő, szintén egy fórumos ismerősöm eljött kétszer megjavítani a wc tartályt, mert a vízvezeték szerelő Ferencre napokig vártam, még a telefonját is kikapcsolta. Fillérekért nem szívesen dolgoznak, párszázas munkát nem vállalnak, mint úszó visszatevést, a kiszállás háromezer forintba kerül. Megkérdeztem skypen egyszer Jenőtől azt követően, tud-e tv szerelőt, mert nálam mindig történik valami, tanácsot kértem tőle, ezt követően többé nem állt velem szóba, azt írta, nincs kedve dumálni.

A vízszerelő festés után kijött nyolcas fúróval feltenni a képeimet, átfúrta a fürdőszoba falat. Egy évig vártam, hogy hoz két csempét a töröttek helyett, pedig én ajánlani akartam őt mindenesnek az asszonyoknak.

Januárban lesúroltam a mosdót és a csempéket, két hónapig beteg voltam utána, annyira megviselt, de lehet, hogy a vízkőoldó is közrejátszott benne.

Télen sírva megyek át a jégen előregörnyedve, minden idegszálam megfeszül, mióta a lábaimat eldeformálták. Ezen már segíteni senki sem tudna, ha lett volna is rá jelentkező.

Egyetlen irodalmi oldalra sem megyek többé, mert engem figyelembe sem vesznek. Vörös Oroszlánosak többen, van közüttük Olajfák költője, aki helyett engem tettek feszületre, ő publikál minden irodalmi magazinban, rengeteg fanatikus Isten-hívő, akik szép életet kaptak, Soros György által emeltek, Dévényiék által sikereressé tett egykori parasztok.. Nem tudják megérteni a fájdalmamat, gondjaimat, együtt érezni sem velem, mert a gyerekeim szerint sincs olyan, hogy valami ölelgetve, szorítva melleim alatt és hátamon cipel, s ez csak egyike a kínzóimnak.
Egyik pályázat a Hazám, Magyarország. Hogy hazudjak, hogy Cseh Károly szavaival élve ez az ország, amelyiknek szégyellnie kell magát miattam, hogy eladta az embereket fertelmeseknek, azokkal szövetkezve termelve ki őket apokalipszist is végrehajtva rajtuk nekem hazám volt bármikor is?

Egy hatalmas sírásra lenne szükségem, ha a szívemet nem nyomogatná az iszonyat, ami cipel 14 év óta, amire azt mondja Erika, az asszisztensnő, hogy ez lelki betegség. Nem beszélnek még mindig arról, hogy ember deformáló ember áldozás történik, csak pár szóval utaltak a történtekre.
Nem akarok élni, már írni sem tudok december eleje óta. Nekem egy csepp idegesség annyira legyengíti az immunrendszeremet, hogy hetekig, hónapokig nem jövök magamhoz, teljesen legyengülök. Takarítani sem bírok, pedig én a tisztaságmániámról voltam régen híres, erre is csak emlékezem, mert ez is baj volt, mint minden, ami emberi tulajdonság és nem az elmeosztályé. Nekik jár a szép ház, a kert, a napfény, nekem csak olyan leamortizált börtönlakás, mely miatt szégyenlek bárkit beengedni.

Várom a halálomat elég régóta, de azt nem engedik meg nekem.
 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
A felnőttség kezdete
  2012-07-16 14:07:05, hétfő
 
  A felnőttség ott kezdődik, hogy az ember felelősséget vállal saját sorsáért, melyet maga alakított és nem vádolja a környezetét.

Én fiatalon felelősséget vállaltam a sorsomért, vagyis visszafelé fejlődöm, mióta megtudtam, kik és miért tettek szerencsétenné egy egész élet szenvedésre ítélve karmikus börtön és elmeosztályok, bolondok, média sorsát ránk terhelve. Vádolok, hiszen ha bűnt követ el valaki, azt vádolni szokás. Az én vádolásomtól nem lesz visszaadva egyszeri tehetségként indult életem, nem leszek az, aminek születtem, nem élek csodás életet tanárnőként, vagy másféle zenéval és magyarral összefüggő hivatásban. A vádlottakat soha nem fogják a vádlottak padjára ültetni, féktelenek és olyan magasságba emelkedtek, annyira biztosan magukban, hogy soha senki nem kéri tőlük számon az emberrek életét.
 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
Sírtam másodszor nyolc esztendő óta
  2012-07-16 07:46:06, hétfő
 
  Egész életemet végig sírtam, de volt, amikor érthetetlan házasságom idején csak könnybe gyűlt szemekkel éltem, végeztem minden munkát, a volt férjem helyett is.

Ha valaki csak annyit kérdezett, mi van az anyámmal, vagy kire számíthatok, már könnybe lábadt a szemem, s keservesen zokogni kezdtem. Én tartottam össze a családot, míg bírtam - mint kiderült, az egyik sportoló lány így emelkedett, ő később született meg tőlem, előbb nekem kellett szenvednem, mint a Mákostészta 1962-es kezdetével a magyar ruhás hintás kislánynak Bródy végtelen apokalipszisén keresztül, a Rákóczi téri Időjelek hintás kislánya később született meg, vagyis már ismételhettek, pontosan tudták az Időjelek sorozatait, azt is, ki előző életében mit követett el, mi lett volna most a sorsa.

Öcsém öt évvel ezelőtt az írásaim, a római egyház bibliájának ismétlése közben hunyt el ötödik szívinfarktussal. Az összes csontvázjeles füvest, alkoholistát, perverzet rajta emelték, ő volt a Feketebárány. Nem jött könny a szemembe, s a halotti szobában tömtem magamba a süteményt, ami furcsa volt, mert amikor apa meghalt, hónapokig nem tudtam enni, mikor rá gondoltam, bár akkor sem jött könny a szememből, némán és megrendültem álltam a szenvedés érthetetlensége miatt.

Tegnap megírta a magazin vezetője, hogy az engem kitámadó elnézést kért tőlem. Ekkor úgy éreztem magam, hogy ráerőszakoltam, mintha rosszat tettem volna és ezért engem bántani kell, mint anyám és volt férjem tette mindig, kitört a zokogás. Legutóbb akkor sírtam, amikor találkoznom kellett egy klubvezetővel Pesten és úgy éreztem, nem tudok egyedüll nekiindulni így egyensúlyzavaral, ennyi rontással testemen körben, melyek kívülről nyomják tüdőmet, szívemet, iszonyatos érzéssal tapadnak rám, mert a menhely így emelkedik és tisztul. Egy teljes napig nem vettem fel a telefont, csak feküdtem és sírtam, úegy éreztem, valakinek meg kell fognia a kezemet és el kell kísérnie, egyedül nem tudok tájékozódni, eltévedek, mint gyerekkoromban, amikor hazamentem az óvodából. Halála előtt mindenki visszamegy a gyereskkorába? Én az emlékeimből merítkezem. Emlék a szerelem, tudom, milyen lett volna az igazival, emlék a tisztelet, átéltem, tudom,mit jelent szeretve lenni többezer embertől egyszerre, hiszen ezek váltották ki volt férjemből a féltékenységi jeleneteket, hogy megszüntet örökre, elveszi emberségemet. Már akkor ezen az utcán haladtak végig, az előttem lakó alkoholista éveken keresztül kiabálta jelenlegi szomszédomnak,hogy genyó, s akkor a volt férjem is így nevezett engem. Ezt nyolc éve ismételték, most én voltam ismét, akin végigmentek a két utca, sőt az egész város listáján, kimentve őket innen, az elme leszármazottjait pedig diplomássá tették. Mit műve a menhely 1995 óta, amikor egyébként is Müller Péter Sziámi ide volt berendezve ebbe az ember áldozó bérházba a romániai Farkas börtön neve alá? Egyszer bemutatták, hogy a romániai dögöt kergeti a rendőrautó, figyeli. Már idősek, mint a három gyermekes könyvszereplő N-né, akinekárnyékként volt megrajzolva férje a kiadott könyvben. A kohlinka minden perverz oldalon fellelhető,még Bea asszonyt is így tették gazdaggá.

Azt írták nekem, engedjem el a sötét gondolatokat, a sötétséget, engedjem be a fényt. Melyik részembe, ami nincs megrontva? Már csodálkozom azon, hogy másokat ilyen iszonyatok, kínzás nem érint, vagyis én vagyok egyedül az áldozat, úgy érzem. Iszony és iszonyat, amit az elmeosztályok és börtön bűnözők a menhellyel tesznek, a kommunistákat kétszer emelték fel, mentették meg születésem óta. Mennyivel voltam én rosszabb Szandinál, akinek sorsát 1990-ben rajtam hajtották végre? Mennyivel voltam rosszabb Dollinál és Hevesinél, akik esernyővel védték magukat a Forgószél könyv szerint? Mennyivel voltam rosszabb Gór Nagy Máriánál, akinek inysorvadásának kellett volna lennie, s helyette én kaptam az elmétől inyevő baktériumot, folyamatosan kapom tőlük a lyukakat testemre, mint a lábaimra a háromszög alakú lyukakat, s utána tönkrementek a lábaim, megdagadtak, mert az elmeosztályok gyógyszereitől deformálódnak az elmebetegek. 14 éve tart a kínzás, ez már nem elpörölés Istenektől az angol szereplő helyett, melyet a Szívdobbanásokban állítottam össze, nem is leplezése a sakk-kártyás vörös ruhás hölgynek, aminek Urbán rajzolt meg 1992-ben engemet, furcsa reformja ez az egészségügynek, sikerült megmenekülniük a régi orvosoktól, akiktől tartottak valamennyien. Nyolc éve itt már csak az Ufós elmebetegek maradtak a városban, egyikük éppen a börtön egyik Imréjének könyvét ismételte, nekem kakukkozott, amit nem értettem, míg a kis Mi világunk kiadványt meg nem találtam. Az akkor idekerült Király doktor szerint éppen Király Lindánál jártak Presser Piciék, mivel minden Linda, Katalin, Marianna, János, Kalina, Kalinka és még sorolhatnám a nemeseket minden országból - jelenleg a cigányok Katijainál járnak - itt én voltam.
Miért mentették meg a börtön képviselőit, miért ismétli a börtön könyveit Gáspár Győző is, a feleség cserés Éva és fonósat? Miért mentették meg az összes halak szülöttet, miért ünnepelnek halat az ünnepi tortánt? Szörny-tetteiket nyilvánosságra kívánják hozni valószínűleg a teljes megsemmisítésem mellett. Folyamatosan kapom bőrömre a csapásokat, hatalmas anyajegyeket, kinövéseket. Most öt hete gyógyul a lábfejemen az egyik seb, ez is szúrással kezdődött. Külső és belső szépségem odalett, méhem kihalatva. Így kellett kihalatni az embereket az emberré vált sorsúaknak!
 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
Kiütött egy diplomássá tett primitív oktalan gyűlöletével
  2012-07-15 09:08:46, vasárnap
 
  Napok óta nem térek magamhoz. Hatalmas fájdalmaim közepette is megpróbálok időnként írni, bár legszívesebben egész nap azt írnám, kik bántottak és aláztak meg egész életemben, mi történt ember áldozása közepette az elmeosztályoknak és börtönnek, kezdve az Omegával, Benkő Íziszes fülbevalójával a Pszichografológiának születésemkor, Debreczeni nevével Debrecen és környéke felemelésésével, kitermelésével, Kóbor Jánossal a Bi Aranyketreces bolondok pusztai népének emelésével, ezek általában a három gyerekesek, Adamis Anna nevével a Vörös Oroszlán főhősének nevével Adam Cacmon is Anna jelentéssel a Vörös Oroszlán kommunistáinak, erdőjének, meseszereplőinek, rózsakereszteseinek, antikrisztusainak, farizeusainak, sadduceusainak emelésével. És az Omega csak egy része a börtön Szentháromságának az Illés és Metro mellett, s hol van a többi, mint a Bizottság beállításával, ember áldozóival és a többi együttes, mint a Neurózis, Orvosok, Elmeosztály, Bonbon, Fekete Vonat már ismétlésében a táncdalfesztivál sakk-kártyáját.

Az együtteseket neveik alapján állították be a családom áldozázói, túlélők névtárával, akár a költőket, mint az olajhegyek királyát, aki helyett én lettem a költő és engem tettek feszületre, agyi defecktjét is én kaptam meg, miközben ő kiállításokat rendez, könyveket ad ki. Cs. Károly már 1986 óta kitermelten túlélő Halmajról keletes társaival együtt, ők kezdték előlről a sakk-kártyát és a hintás Mákostésztás Bródy sorozatot ideköltözésem után.

Egy magazint találtam nem rég, egy kis életet lehelt haldokló testembe, lelkem nincsen, szívemet hatalmas súlyok égetik és nyomják.

Egy primitív asszony támadott ki négy napja már. Reggel megköszöntem a hozzászólását egyik cikkemhez, majd látom az üzenetét, megszólítva engem, hogy én és a barátaim - nem tudom, kik azok - lefűzfapoétáztam őt, ezért én vagyok az angyal arcú ördög, fröcskölte gyűlölettel. Előtte elpanaszoltam a magazin vezetőjének az egyik fordító cinikusságát, versemnek átírását, lenézését. Másnap odaírtam az üzenőfalra egy napi fekvés, értelmetlen szembenézés után a gyűlölettel, hogy engem itt megsértettek oktalan kitámadással. ismét kitámadott, hogy itt van, aki őt lefűzfapoétázta, most is kötekszik bele. Még érthetetlenebbül álltam vele szemben. Ezt a szót, hogy fűzfapoéta nem is ismertem. Képzelte, vagy oktalanul az őt sértő helyett támadott rám, mint szerinte gyengébb emberre?

A magazin vezetője letörölte a sértelmemet és ismételt kitámadását.
Egyszer a múlt hónapban átváltott a rendszer 1971-es dátumra. Már akkor sejtettem, hogy nem véletlen, valamennyien túlélők, embernél különb életet élve, hiszen az embereket megölték, megcsonkították, kínzásra ítélték minden perverz, Rákóczi téri emelésével, akik kezdték anyám fogatlanításával a termékenységi Innin történetet barna színű termékenységi leányzó helyett velem Bagoly Katalin mellett.

Utána néztem az engem megsértőnek, J. Rózának. V. a születési neve, 1990 után végezte el iskoláit akkor, mikor engem értelmiségként legyőztek.. A sorsa az lett volna, amit neki írtak le társaival együtt: a homokot reggeltől estig hordták volna, leülnek a tükör elé és elmondják: mennyi minden nem lettem, amit én mondok most magamról. Az emberi családok megáldozásával, családjukban a szeretet elvételével élnek szeretetben és jólétben, ebbe a bérházba berendezték anyám áldozói között is a nevüket, vagyis nálam régebbib ember áldozásuk, még akkor is, ha maguk nem tudnak róla, hiiszen folyamatosan mennek végig a borsodi utcákon és emelik a névtár alapján utcákba rendezetten könyvek szerint a megváltott karmikus szülötteket és elmeosztályt.

 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
Lenézetten mindenki részéről
  2012-06-13 06:57:32, szerda
 
  Mióta beteg, nyomorult lettem, eltorzultam kívülről is, lenéz mindenki engem. Felajánlottam egy fordítónak, küldök német és angol verseket, egyet küldtem is. Meg sem köszönte, hiába vártam a levvelét, majd írtam neki, küldök további verseket, az a válasz, hogy küldhettek - egy beteg emberrel együtt válaszolta nekünk közösen, nem nekem, személy szerint -, de ő a netről veszi az anyagait, vagyis lenéz engem, mert kioktatott arról, hogyan kell fordítani. Kerestem magamban a hibát, de már a legelső levelemre sem válaszolt, amikor segítséget kértem tőle, mert nem találtam a neten német fordító szótárt, melyen német ékezetek is vannak. Mennyire jó az egészségeseknek, akiknek nem győzték le értelmi képességüket, mint nekem háromszor kommunikációsan, fizikai fájdalommal! Ez már meghaladja az értelmet is, vegetálva élem a napjaimat az emberek értetlenségeivel szembenézve. Jó lenne örökre megnyugodni, meghalni, mert ez a kínzás és deformáció soha nem ér véget, engem nem lehetett szeretni és le kellett értékelni mindenkinek, mert embernek születtem.  
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
Csak ülök és böngészek, meglepődöm
  2012-04-22 20:02:22, vasárnap
 
  Ma semmi dolgom nem volt, csak hajat mostam. Ennyit hagytak meg fiatalságomból, a sűrű régen gesztenyebarna sörényemet. Nem tudok a tükörbe pillantani, mert a hamar gyalázattal és áldozással eltelt életem jut eszembe rólam, valamint az 1991-ben Miskolcon rendelt orosz professzor természetgyógyász bioenergetikus szavai: - Azért tették tönkre, mert nagyon szép volt.

Nézegetek verseket, meglepődöm az írók sokaságán tudván, hogy az írótollal jelölt lírai karám börtön emeltje valamennyi, legalábbis régen így volt. Felfedeztem a wikipédiában egy lelkét eladó ember áldozó volt miskolci díjazottat, amelyik kiadta a sárga cédulások könyveit is. Velük kezdődött egykor a sárga elmeosztály kitermelése. Egyikőjük helyett 1991-ben kerültem kommunikációsan megbénításra a Szentpéteri kórház II-es Idegosztályán, mert azt írta, hogy aki oda belép, hagyjon fel minden reménnyel. Meg túlélő hosszabbítóknak számítanak a Braziliában, különféle országban kiállításokat rendező festőkkel együtt.

Olvasom Aranyosi Ervin versét, az Érints meg-et, elküldöm pár ismerősömnek, megmagyarázva, hogy én sajnos nem tudok ilyen szépeket írni. Engem senki sem érintett meg szeretettel, sem szerelemmel, pedig Sátoraljaújhelyen három szépség közé tartoztam állítólag. Nóri, brazil szépség autóbalesetben halt meg rendes férjével, miután elhangzott egy beszélgetés arról, hogy ő odavenne dolgozni magához ismét az üzemfenntartási osztályra, költözzek vissza. Unokanővérem levágatta hosszú szőke haját, fogai tönkrementek, úgy néz ki, mint aki médikus apokalipszist hajtott végre, s a pók népe ezért szétlyuggatta a fogait, mint az enyémet egykor egy szirmabesenyői Gabi miatt, majd a nyanyák miatt Máté Krisztina bizonyításával megcsonkították.

Észrevettem, hogy aki a Magyar Narancsban publikál verseket, kitűntetést kap, szerepel a wikipédiában, mint a sárga cédulások, börtön karmikusok. Ez már így marad fenn az utókornak. Nem csodálkozom, ha a Feketebárány az öcsém volt, s Deák Billt az Időjelek testenyészeteként életműdíjban részesítették. Egyedül Busch mondta, hogy ők embereket nem áldoztak, nekem meg bele kellett folynom a zsidó okkultista elméletekbe, hogy megértsem, mi is történt valójában. Bibliai motívumokkal egyedül a sárga cédulások és a börtön foglalkozik régóta már, valamennyi feszületes báb sajájtuk, amin mennek végig megmentve őket folyamatosan.

Feledni kellene, míg ők írhatnak szépeket, jókat, addig nekem a fájdalmaim miatt azzal kell foglalkoznom, mi történt velem és a családommal.

Révész Sándor az Időjelek Medúzájából, Ferikéből lett sztár. Amikor visszavonult remeteségbe, jött a felmentő feleségjelölt, hogy kizökkentse az álomvilágból. Ugyanúgy ember áldozással mentették meg a Mester és a tanítványai egyik Jézus feszületest beállító Mester Tamást, aki külső hatásra egy rövid ideig hipnózisos állapotba került.

Olvasom a cigány emberjogi bizottságokat a televízióban. Az elmeosztály iszonyatot hajtva végre mióta üzemeltethet emberjogi bizottságokat, különösen a sötétkapusok dögnépe? Ők nem négerek voltak, minden apokalipszis végét jelentik, s a Pszichografológiát ismétlők emelték fel őket, ember áldozással, mint ahogyan egész Keletet.

Az újhelyi Sátor-hegy az Antikrisztus egykori maradványaként maradt fenn, aki a Biblia szerint a népek felé helyezi sátorát. Itt dr. D. Mónika igazságügyi elmeszakértő képviseli 1972 óta megmentve a sátorosat. A Koporsó-hegy a Pszichografológiához tartozik, Weöres írta meg a Szörnyeteg koporsóját. A Magas-hegyre régen egy mini kilátót helyeztek, valamennyien Jézust várták egykor, vagyis többször is "eljátszották'" már ugyanezt, de még ilyen nyomorultak hatalmas néppel a börtön soha nem rukkolt elő, mint a mostani 1961-től Ébredő játszótér egyházai. Most a reformátusokat sem a kakas szimbolizálja egykori kínai horoszkóp eredet szerint, hanem a denevér, amelyiknek hatalmas filmsikerei voltak eddig, bár én a sánta Talmudban találtam meg az eredetét a börtönnel frigyet kötve, amiért az én lábamat születésem után megrántották.

Szeretnék úgy élni, mint mások, fájdalom nélkül, szabadon, ne rajtam emeljék többé az elmeosztály népeit.

Ezelőtt öt évvel két háromszög alakú lyuk éktelenkedett a két bokámon, akkor a cigányokat emelték, mint Isten gyermekeit 666-ként megírottan az ufós elmeosztályok, amelyek a városban maradtak, a többiek már kivonultak régen. A két csinos lábamat teljesen tönkretették. Amikor lefekszem, kattogást észlelek az orromból és a torkomból. Minden részemben rontás. Elpöröltek minden kor Istenétől, amelyeket Gergely meg is rajzolt nekem a cserepekre a sakk-kártyás vörös asszony helyett, melynek kilétét nem tudom, csak a zöld asszony Sophia Lorent. Mennyit mulatott a média Olaszországban is, mikor Gina Lolobrigidáákkal elkezdték a halak hónapban szülöttek sorsát rajtam végrehajtani. Antalnak, Vitraynak is tudni kellett erről.

Japán nagyhasú gésáját ábrázolták az Aranyhálón, ami a Keresztöltéssel, a Pókkal függ össze, aki fogságba ejti. Itt én lettem 1995-ben belém téve valamit a japánok kezdete, először japánokat, majd kínaiakat vonultattak, akik helyett én csókolgattam az ételt, szégyelltem mások előtt enni is.

Az Időjelek sárga magas képviselője a vörös sárkánnyal, illetve kígyóval, a fekete kígyóval, a zöld írótollal, a csíkos tigrissel, mely a görögök jele mind Időjeleket jelent, de még a cserepek közé kerültek a fehér csillagos, kék hátteres törökök is.

Nincsen senkim, a gyerekeimet B-né Ági miatt elvették, családját folyamatosan mentik meg, ismétlik életüket a Rákóczi terükkel, ugyanis a férje a Keresztöltést jelentette, aki kiszedi az asszonyok fogait.

A rock-Illés szekere, a punk-nyomorultak főnixes serege Csepregi Éva kezdettel Nagy Feróékkal, a lírai karám a szomszédból Tulpa néniék nevéből megírva az orosz tulpárokat hatalmas munkát végzett végtelen apokalipszisként túlélése érdekében, emberiség titkos felszámolása miatt.

A nyomorultak seregét termelik ki 1967 óta, valamennyien könyvekből vették a neveiket, könyvekben lettek kiadva. A régi könyveit apának halála után kidobták, pedig száz éve ugyanez történhetett, csak akkor még nem gyilkoltak nyiltan embereket, kihagyták őket a sakkból, gumidominóból, focizásból, kártyajátékokból. Még a generálists is végrehajtották. Meglepődöm, hogy itt a kommunisták vörös sárkánytól voltak, melyről Ady írt már száz esztendeje, valamennyien teremtmények. Orbán 1995-ben megjutalmazta a gyors-gépíróit a parlamentnek. Amikor én dolgozatot írtam, a szívemet szúrkálták, s hiába mentem orvoshoz, semmit sem tudtak megállapítani. Ez a hangelvevés, testi megszállottság már végleges, akkor lesz vége, amikor megengedik, hogy meghaljak teljesen eldeformálva, tönkretéve. 1998-tól cipel egy izgő-mozgó szörnyeteg, melyik a melleim alatt ölel szorosan és a hátamon, már a gerincemet is elferdítette. Iszonyat ez! A menhely embereket gyilkol! Pogány Judit pár éve ismételte az egykori Katalin Zirkuli könyvből Kupa és Balázs Fecó társaságában a Kiskatót, már akkor a cigány Katikat emelték, meg a börtönt.

A medve családnál a kisebbik gyerekem születésétől kezdtek. Medve falvédőt jöttek éppen akkor árulni,medve család volt rajta. Brimm-brummnak neveztem a gyereket. Ez már ismétlés lehetett, mert születésemkor az aztékkal kezdtek. A gyereknek volt névadója, kapott vörös nyakkendőt, majd görög templomban lett megkeresztelve. Pár éve, mikor az diszlexiásokat emelték az áldozásommal, illetve karmikus sorsukat jobbították, s nem tudtam írni egyáltalán kaptam rengeteg üzenetet brigantin jelszóra, köztük medve jeligéset is. Most ismét ismétlik a medve kort a médiával, nyereményjátékokat rendeznek. Minden baj volt, még az is, hogy énekeltem, meséltem a gyerekeknek. Csak nekik jár szerető család és élet. Amikor a talmud szülött lyukas szívű képviselőjéhez értek, szabályszerűen oda lettem szegezve az ágyhoz a szívemnél fogva 1984-ben, meg sem tudtam mozdulni, habzott a szám.

Az Annás novelláit a református Johannásoknak, a Vörös oroszlánnak kommunista korok ismétléséről is bezúzta a menhely, Müller Péter Sziámi népe, amelyik örökre beírta magát a magyar művészet történetébe a spiritiszta sátáni nevelőapjával együtt. Az utolsó Annás történet az Üres szív volt. Eltűnt a lakásból. Színhelye egy masszázsszalon. Ki az Üres szív női megfelelője, nem tudhatom, viszont Sárosi a Porcelánszív volt, illetve lett volna.

Keresek valakit, aki míg élek, megírja a történetét mindannak, ami velem történt, mert nekem nincs kitartásom hozzá,megsérültem kommunikációsan, nekem régen végem van. Már abban sem reménykedem, hogy valamikor barátom lesz, mert mindenki meghal, aki engem szeret, s a betegségeik miatt ez egyre kevesebb, engem senkinek sem lehet szeretni és tisztelni.

Két hete voltam gyónni. Elmeséltem a papnak pár dolgot azok közül, ami velem történt, bár a megszállottságot nem ismeri el, de volt, amivel egyetértett. Ilyen volt, hogy egy éjszaka 1995-ben arra ébredtem fel, hogy a kisebbik gyerek hangját hallottam:, ahogyan szólította a nagyobbiket: - ...-ém, Csabi berúgott, itt fekszem hányásban és vérben. Valóságban így történt, mondta a pap,van ilyen. Két hete közöltem vele, hogy nekem az összes vallás meg volt festve, azok közül a Szentlélek Isten egy festményen ábrázolt. Minek megyek akkor hozzá? - tette fel a kérdést. Igaza van. Jósolt-e? - tette fel a kérdést. Igen, megnéztem a jóskártyámat, de csak játék, nem hiszek benne, mert a kilencvenes években kidolgoztam a Tarot kártyák történelmi hátterét, kezdeteit, amiből ma a boszorkányok jósolnak. Szepes Mária Divináció tarot jógája alapján írtam meg mindegyik eredetét, még a jogászok Justicia igazság mérlege is abból való. Honnan tudtam volna, hogy egykori atlantiszi szentek elméletét ismételve kerültem megáldozásra a halak szülöttek helyett, s hogy hányféle halak szülött létezik, ha nem olvasom el a könyveiket? Malek Andrea sorsát születése előttől hajtják végre, ezelőtt hét évvel ismételte Miskolc városa, rendetlennek titulálva engem, de így emelték Ganxta Zolit is közösen. A Herman Ottó Múzeum képviselete itt járt írógép nézőbe, majd közölték velem, hogy ők csak hiénák, amit nem értettem, s hogy a művészek mind rendetlenek, ismételte az elmeosztály a zsidók, cigányság, keleti népek felemelését Malek helyett rajtam és családomon. Japánnak üzengetnek a médiával Cseh Károly Aranyhálójának végrehajtása miatt, ami a megszállott nagy hasat masnira kötve és a Keresztöltés pókját illeti. Ennek szülöttjei viszik el az anyák fogait, állították be a szomszéd Érik a szőlő, Bodor a levele végtelen gyalázatra okot adó szomszéddal, a Rákóczi terével, amelyik kivette anyám fogait annak idején, s Balogh fogorvos azt mondta, a gyerekek vitték el. Anyám sorsából és az anyjáéból áll az egész életem, hét éve visszamentek gyerekkoráig, hogy neki nem volt apja, ezért maradt infantilis. Bajt hoztak a Benkők a szlovákokkal, különösen a Tóthokkal ránk, valamennyien ember gyilkoosk, mint a szombathelyi Tóth pszichiáterük. Nemcsak mostani karmájukat hajtották végre egyesével, mint azt, hogy a nyanyáknak fog nélkül kellene élniük, hanem előző életüket is.

Az utánam következő Erikát, aki kiválasztott a karmikusoknál azzal fogadta Ferenc testvér, hogy legalább magával nincsen baj. Többé nem megyek hozzá. Közölte velem, hogy most elvétetik tőlem minden, mintha az Ő istene vette volna el, nem a fekete mágusok és dögök, misztikus csapások.
Egyedül az emberekkel van baj, a karmikus sorsot folytatók csodálatos életet élnek tiszteletben, a legnagyobb szeretetben.

Amikor felhívtam a telefonos lelkisegélyszolgálatot azzal, hogy engem nem szeret senki, azt felelte a durva férfihang: - Forduljon pszichológushoz, vagy paphoz.

Többé nem megyek misére.
 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
Ismét eltelt egy nap
  2011-08-13 20:23:46, szombat
 
 

Üvöltenek a Stadionban. Mennyi boldogság jut naponta osztályrészül a gondtalan börtön karmásoknak, s mennyi szenvedés a meghagyott embereknek, akiket titkos csatában győztek le. Nézem a televíziót, nyaralgatnak, ünnepelnek, szórakoznak, népünnepélyt tartanak a médiával, akik nem mentek vissza az elmeosztályokra, pedig féltek az orvosoktól, úgy, mint a sárga cédulások is immár ötven esztendeje.

Amikor nagyapát megölték, vasfüggönyt emeltek, s két év múlva már én lettem az angol meggyfürtös népének és a református Johannások kezdete után a Rákóczi téri hintás Mákostésztás Kiskati, akit jöttek meglátogatni az ébredő egyházak.

Amikor nagymamát megölték, a boszorkányok már emelkedtek, először a füvesek, majd jöttek az okkultista halak, okkultisták.

Reggel nem akaródzik kinyitni a szemem. Ismét egy értelmetlen nap, mint ahogyan az már 1986-os meghurcolásom, ,,strumás rontásom" óta a börtönnek, de különösen negyven éves korom óta, s immár 13 esztendeje ismétlik a Bertalan utcaiak 1956-os eseményeit, a forgószéllel, a nyomorult cigányok, elmebetegek emelésével, összes betegségével, csapásával együtt, azt az időt, amikor anyám és Begala nagyanyám kapta meg a csapásokat az elmeosztály teremtményei, mint Gábor Zsazsa helyett is, mert nem tudott rendesen gondolkozni.

A fogkiszedő Rákóczi tér és pók Keresztöltéses börtön népével lakom egy utcában, népeik fogorvosnak, asszisztenseknek tanultak. Milyen fura fintora ez a sorsnak!

Mikor Miskolc városa túsznak hozott engem is, miután a városa összes tagját kimentette innen karmikus bűnelhordozással, a zsidókat felemelte, mint Időjelek nyomorultjait - írták az adventisták, mindössze 130 éves Izrael, s azóta tart a titkos ember alázás, pusztítás. Fesztiválon ünnepel a nyomorultak serege, a börtön zenészek, Illés rock-szekere, a költők lírai karámja már megöregedett, s még mindig nem nyugszanak, termelik ki folyamatosan a menhely mellett az újabb elmebeteget. Oláh Ibolya helyett megcsonkították fogaimat, népe 1995-ben támadott rám hatalmas láthatatlan világával, de már ismételték anyám életét meg az öcsémét, akit megtettek bolondok és cigányok megváltójának.

Nem vagyok költő, a költő asszonya a lírai karámnak, sőt a hattyúja az Időjeleknek biztosan megvan, vagy tűzben égették meg, mert tisztán énekelt. Soha nem beszélik ezek az igazságot, s azt sem, hogy az Időjelek testenyészeti zsidói hét hónapos koromban kezdte el a bagoly hadműveletet, Bagoly Katalin közben valóságos neten fellelhető személyként éli csodálatos életét. Az angol Dorothy Livesay meggyfürtös Istene világ végét rendezett, miközben engem pöröltek el mindenkitől, megmentve a főhősük életét, mint mindegyikét, minden feszületessel együtt.

Nem akarok bibliai dolgokkal foglalkozni, józan logikával születtem a világra. Majd rájössz - mondták nekem a keletesek -, mit jelentenek azok a versek, amelyeket mi írunk, de hiába-tollal, hiába - írta Vass.

Közeledik az éjszaka, alig várom, hogy elaludjak, hogy kissé megpihenjen szenvedő testem és szívem, melyen egy hatalmas nyomást érzek negyven éves korom óta. Egész fiatalságom elment erre az értelmetlenségre, az elme önvédelmére, s viháncolva adtak a kezébe a börtön orvosainak.
 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
Tegnap meghalt
  2011-06-20 17:22:05, hétfő
 
  Tegnap ebéd után bement a házba a volt férjem, majd meghalt. Ma reggel találtak rá. Furcsa érzés. Visszagondolok arra, mennyire féltem tőle, soha nem lesz már módom arra, hogy megbeszéljem vele, miért bántott engem. 1985-ben váltunk el, még odaszólt nekem a bíróság udvaron: - Úgyis megszivatlak, genyó! Hogy mi szólt belőle, milyen hatalom befolyásolta, mint italozókat általában, csak sejtem, én tíz évig néztem értetlenül a viselkedését. Az utolsó volt, aki valaha is szeretett, igaz, a maga módján, szív nélkül. Ő emlékezett arra, mennyire harmónikus voltam kívül-belül, mennyien szerettek engem, s hogyan bántam másokkal. Őt ez zavarta, a tisztaságot nem tudta elviselni.
Azt hittem - naívul - mielőtt egyszer meghal, megtudja, mi is történt velem, s talán vele is, milyen erők befolyásoltak minket. Joga lett volna ahhoz, hogy megtudja, én valójában soha nem változtam meg, engem szándékosan tettek tönkre, s nagyon sokan. Nem rendeztük le egymás között a félelmet kiváltó okokat, nem beszéltünk meg semmit, mert nem tudtunk soha találkozni, valamilyen hatalmas erő munkált benne, mikor engem meglátott, s úgy éreztem mindig, hogy legszívesebben megütne, remegett még a szája is. Öcsém is igazság szolgáltatás nélkül halt meg, apa és nagynéném is, unokabátyám mai napig nem tudja, ki miatt görbe a háta, miért esett éppen rá a létra,miért remeg a hangja, mit keres ebben a városban. Unokanővérem gyűlölködik most is, mint kis koromban, semmit sem beszélhetünk meg, nem rendezhetünk le halálunk előtt. Így kell meghalniuk az embereknek, hogy nem búcsúznak el egymástól, nem adatik meg nekik az igazság szabadsága sem?

Soha nem felejtem el az eljegyzésünket. Anyám saját lepedőjével takarta le asztalterítő helyett az összetolt asztalokat, úgy várta ebédre a volt férjem fekete ruhába öltözött családját. Ott az asszonyok is férjhez menésük óta fekete kendővel kötötték be a fejüket, fekete ruhában jártak templomba, akár a férfiak. Ilyen letakart asztalt a Bizottság asztalán láttam, igaz, hogy arra helyeztek egy fazekat is, csak ők tudják, valójában mit is jelent.
 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 102 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 32 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 70
  • e Hét: 341
  • e Hónap: 3183
  • e Év: 42184
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.