Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 52 
Kárpáti Rebeka édesapja kitálalt lánya miliárdos szerelméről
  2024-02-27 20:45:29, kedd
 
 







KÁRPÁTI REBEKA ÉDESAPJA KITÁLALT LÁNYA MILLIÁRDOS SZERELMÉRŐL


R. Kárpáti Péter most először szólalt meg a nyilvánosság előtt lánya választottjáról, a híres üzletemberről, Lénárd Andrásról. Arról is beszélt, hogyan látja magát majdani nagypapaként.



A tavalyi év egyik bulvárbombája volt, amikor kiderült, hogy Kárpáti Rebeka és a Csíki Sört gyártó cég milliárdos tulajdonosa, Lénárd András egy párt alkot. Rebeka édesapja, R. Kárpáti Péter színész őszintén nyilatkozott a vőjelöltről.


Kárpáti Rebeka választottját édesapja is elfogadta (Fotó: Markovics Gábor)





Kárpáti Rebeka édesapja bírja leendő vőjét

Mindig azt mondtam, hogy aki szereti a lányomat, és aki mellett Rebeka megtalálja azt a boldogságot, amire vágyik, azt az embert jómagam is szeretni fogom.

,,Ha ez András oldalán valósul meg a lányom életében, annak nagyon fogok örülni. Bírom a leendő vőm humorát és karakánságát. A tavaly nyári sajtónyilatkozata, miszerint a lányomat Lénárd András ikertestvéreinek egyikével, vagy Bobbyval, vagy Jockey-val láthatták együtt, kifejezetten kreatív és jópofa volt" - mondta lánya párjáról a színész.


R. Kárpáti Péter nem sürgeti lányánál a családalapítás kérdését (Fotó: Hatlaczki Balázs)




,,Örömmel vágok bele a nagyszülőségbe"

A hatvanéves színész, mint mondja, 18 évvel fiatalabb szerelme mellett nem engedheti meg magának az ellustulást, ezért ma is hatalmas elánnal dolgozik.

,,Muszáj jól tartanom magam, mert fiatal csajom van.

Ebben a hatvanéves fizikumban még mindig egy harmincéves pali lakik, aki továbbra is aktív és innovatív.

Gyermeket viszont egész biztosan nem vállalunk. Hisz amikor az a gyermek még csak húszéves lenne, én már nyolcvan, amikor már a hamut is mamunak mondom, ezért felelőtlen lépés lenne részemről ennyi idősen gyereket vállalni. És ahogy mindennek az életben, az unokázásnak is eljön majd az ideje, nem siettetem. Ha ez a közeljövőben történik meg, természetesen örömmel leszek nagypapa, de ha mondjuk, csak öt év múlva, akkor is örömmel vágok bele a nagyszülőségbe. Hozzám majd le lehet lepasszolni az unokákat, eljátszom velük a kertben! Állok elébe" - mondta a Star magazinnak Kárpáti Rebeka híres édesapja.


R. Kárpáti Péter
A színész hatvanévesen fizikumában egy harmincéves férfi lakik (Fotó: Imre György)





Nyolc éve alkot egy párt fiatalabb szerelmével

R. Kárpáti Péter gyermekei és párja, Ilona között szoros kötelék alakult ki, Rebeka gyakran kéri ki édesapja szerelmének a tanácsát.

,,Ilonával már nyolcadik éve szeretjük egymást, a fiam és a lányom egyaránt nagyon kedveli. Nem tekintik pótanyjuknak, de tudják, hogy nagyon szereti őket, és számíthatnak rá, ahogy ez visszafelé is igaz. Szerintem ez így van jól. Köztem és Ilona között tizennyolc év a korkülönbség, Ilona és Rebeka között szintén közel ennyi, talán ezért is alakulhatott ki köztük bensőséges viszony" - mondta a színész.

Link







Igazság és Hamisság - magyar népmese - R. Kárpáti Péter

Link
 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
A világ legjobbjai közé választották a magyar rendőrök táncá
  2023-01-06 20:30:17, péntek
 
 




A VILÁG LEGJOBBJAI KÖZÉ VÁLASZTOTTÁK A MAGYAR RENDŐRÖK TÁNCÁT + VIDEÓ


A világ legjobb 70 produkciója közé választották a Budapesti Rendőr-főkapitányság Jerusalema-táncát. A magyar kékek világszínvonalú videóját már több, mint hétmillióan látták az interneten.


A rendőrök a Citadellán, páratlan esti fénnyel a háttérben is táncoltak Fotó: YouTube / PoliceHungary





A népszerű tánckihívásban a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztálya vett részt. - A kihívásnak két célja volt. Egyrészt, ezzel emlékeztünk 2021. április 24-én, Sárkányölő Szent György, a rendőrök védőszentjének napjára, másrészt így köszöntük meg Budapestnek a covid okozta lezárásokért a türelmet - kezdte a Borsnak Nothoff Ingrid rendőr őrnagy, a BRFK Kommunikációs Osztályának kreatív tartalmakért felelős vezetője, aki elárulta, hónapokig próbáltak a lehető legprofibb produkcióért.


Citadellai tánc napközben Fotó: YouTube / PoliceHungary





- Előttünk a büntetés-végrehajtás táncolt a Jerusalema dallamaira, ezért igyekeztünk a saját ötleteinkre támaszkodni. Nagy öröm volt számunkra, hogy 

a főosztályról 52 rendőr és rendőrségi alkalmazott - köztük például helyszínelők, járőrök - csatlakozott a kihíváshoz,

amely remek csapatépítőnek is bizonyult, hiszen a kollégák több telephelyen dolgoznak, így előfordult, hogy a próbákig egyáltalán nem ismerték egymást, nem találkoztak - mesélte a részleteket az őrnagy. A próbákra kizárólag munkaidőn kívül került sor, és a rendőrök sokáig tanulták a koreográfiát, amit Horváth Orsolya rendőr százados tanított be számukra. Ő korábban tánctanárként és fitness edzőként dolgozott, és a felvételhez kalocsai mintás népviseletbe öltözött.
Jerusalema-tánc, kihívás, rendőrség, BRFK, közlekedésrendészet


A Hősök terét is bevonták a kihívásba Fotó: Youtube / PoliceHungary





A rendőrök hat helyszínen táncoltak: a Halászbástyán, a Citadellán, a Hősök terén, a Bazilika előtt, az Andrássy úton és a Vajdahunyad-várban; a forgatás több napig tartott. - Igyekeztünk a város legszebb pontjait megmutatni, és talán ez is segíthetett ahhoz, hogy egyedüli magyar felvételként beválogassák a videónkat a legjobbak közé.

A kommentekből számunkra az derült ki, hogy a legjobban a motoros rendőrök Andrássy úti koreográfiája tetszett a nézőknek, amit drónnal rögzítettünk

- mondta a rendőr őrnagy.


A legnagyobb sikert a motoros rendőrök produkciója kapta Fotó: YouTube / PoliceHungary





A BRFK-hoz elég érdekes úton jutott el a hír, miszerint világhírű lett a Jerusalema-táncuk.

Az egyik követőnk hívta fel a figyelmünket arra, hogy látott egy részletet a rendőrségi táncból a világ legjobb Jerusalema-produkcióit bemutató videóban.

Természetesen utánajártunk az információnak, és amikor megbizonyosodtunk a tényről, óriási büszkeség töltötte el nemcsak a Közlekedésrendészeti Főosztályt, hanem a teljes magyar Rendőrséget is. A kisfilm rengeteg pozitív hozadékot adott számunkra, és ismét bebizonyítottuk, hogy mi egy összetartó, kék család vagyunk - zárta Nothoff Ingrid.







Link



Jerusalema

Link


Jerusalema Master KG - Compil Dance Challenge
/ 2 évvel ezelőtt. 2020.dec.17 - 5 643 766 megtekintés /

Link


Jerusalema challenge - apple version from Hungary

Link










 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Ez az igazi rezsicsökkentés! Egy fillért sem fizet a gázért
  2023-01-06 20:15:14, péntek
 
 







EZ AZ IGAZI REZSICSÖKKENTÉS! EGY FILLÉRT SEM FIZET A GÁZÉRT A BVSC-USZODA


Itt a jó példa, lehet követni!


Egyszerűen. Kihasználják, hogy Magyarországon vékony a földkéreg, s ezért fúrással hetvenfokos termálvízhez jutottak. Ennél okosabban és ügyesebben nem lehet a rezsit csökkenteni.

 A Telex cikke szerint amikor anno belevágtak, a szakértők 15-20 éves megtérülést jósoltak a projektnek, de a mostani gázárak mellett ez egyetlen évre csökkent.

Az 1350 méterről felhozott, hetvenhárom fokosan feltörő vízzel nemcsak az uszodát, de a klubházat és az itt működő éttermet is tudják fűteni. Sőt egy korábban kialakított vezetéken még a Széchenyi fürdőnek is ők adják a vizet.

Egyetlen dolog elkeserítő ebben a történetben csak, hogy bár kézenfekvő lenne, hogy ezekben az energiaválságos időkben sokan másolnák a BVSC példáját, nem nagyon akad követője...


Link









 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Egy ház árát hordja csuklóján a magyar sztárséf
  2022-05-10 21:00:46, kedd
 
 




EGY HÁZ ÁRÁT HORDJA CSUKLÓJÁN A MAGYAR SZTÁRSÉF


Hazánk egyik legismertebb sztárséfének csuklóján olyan órák díszelegnek, melyek árából egy közepes méretű fővárosi lakás is kitelne. Rácz Jenő hatalmas utat járt be, míg megvehette az első méregdrága időmérőt, és bizony nem állt le...



Forrás: Vas népe





Rácz Jenő messziről indult és még messzebbre jutott. A csepeli vendéglátó suliból 18 évesen vette nyakába a világot, és Angliából Dánián át eljutott Szingapúrig, majd egy rövid ideig ismét európai luxuséttermekben dolgozott, mígnem Shanghajban a Taian Table étterem konyhafőnöke lett, amely a vezetésével megkapta a Michelin-csillagot, amit a rá következő évben is sikerült megőriznie. Persze a magyar séf által bejárt út nem végig volt milliós órákkal kikövezve. Gyakorlatilag a semmiből teremtette meg a jólétét, Dániában munkásszálláson lakott, és gyalog járt, mivel buszjegyre sem volt pénze, miközben a világ egyik legjobb éttermében ingyen, vagyis tapasztalatszerzésért dolgozott. Így aki mindezt irigyelné tőle, annak azt lehet javasolni, csinálja bátran utána.


De hogy jönnek ide a luxusórák?

Nos úgy, hogy Rácz Jenő szenvedélyesen gyűjti a méregdrága órákat. Ebben pedig éppen olyan sikeresnek tűnik, mint a konyhaművészetben, hiszen a Beszéljünk órákról elnevezésű Tik Tok-oldal tanúsága szerint a hazai sztárvilágban az ő csuklóját ékíti a legdrágább időmérő eszköz. A Patek Philippe Nautilus fantázia néven futó órájának ára 60 millió forint. Persze nem nevezhetnénk szenvedélynek a sztárséf órák iránti vonzalmát, ha ,,csupán" ez az óra várná, hogy reggel felvegye és elinduljon vele a budapesti éttermébe, vagy éppen egy forgatására. A gyűjtői dobozban helyet kapott még egy Rolex Cosmograph Daytona, amit 50 millió forintért vesztegetnek, és akad a gyűjteményben egy amolyan ,,szaladgálós" darab, ami egy Rolex Submariner Kermit. Ezt már 8 millióért "utánunk hajítják" a szaküzletben.

A Bors megkereste Rácz Jenőt, aki sok hazai hírességgel szemben szívesen mesélt a vagyonokat érő óráiról, hiszen - mint mondja - minden darabjáért kemény munkával dolgozott meg.

- Nem gazdasági megfontolásból, vagyis nem befektetési céllal vettem egyik órámat sem, és nem is értem azokat, akik ezért költenek egy-egy ritka és szép darabra. Én szenvedélyesen szeretem az órákat, a piaci értékük pedig másodlagos szempont számomra. Persze nem árt, ha az ember értéktartó, klasszikus darabokba szeret bele - kezdte a Borsnak a Michelin-csillagos séf.


Akár 10 évet is várni kell rá

- Régebben a Rolex óra az üzletemberek és bankárok kiváltsága volt, de ma már egy középvezető pár év alatt össze tud rakni négy-ötmilliót, amennyibe egy ,,tisztességesebb" modell kerül - vélekedett Rácz Jenő, aki egy elérhető és egy kevésbé elérhető modellt is birtokol a gyártótól. - A Philipp Patek óra már egy másik lépték. Egy-egy kézzel készített modellre akár tízéves várólista is lehet, és egy éven át készül, ha fogadják a rendelést - árulta el séf, aki szerint nem feltétlenül a drága órák birtoklása, inkább a megszerzésükig vezető út okozza az igazi örömöt.


Luxusóra díszíti a sztárséf csuklóját. Több extra darab közül is válogathat reggelente Fotó: Instagram





,,Volt, hogy szinte mindenemet odaadtam egy óráért"

Rácz Jenő gyűjtőszenvedélye, vagyis az órák iránt érzett csillapíthatatlan vonzalma egyszer átlépett egy lélektani határt, de a döntését végül máig sem bánta meg.

- Egy ilyen óra bár valóban státusszimbólum, nem igazán a külvilágnak szól, hiszen míg egy luxusautót mindenki felismer, egy sokmilliós órát csak nagyon kevesen, és éppen ez a lényeg. Egy szakértő szemnek sokat elárul egy emberről az óra, amit visel. Egyébként a szenvedély komoly dolog, és akár ,,veszélyes" is lehet. Velem évekkel ezelőtt megesett, hogy szinte minden megtakarításomat beletettem egyetlen órába - vallotta be Jenő, aki bár nagy becsben tartja az ékszernek is beillő óráit, mégsem kíméli őket különösképpen, vagyis az 50-60 milliós időmérőket hordja a konyhában és sportoláshoz is, mert úgy tartja, hogy az órák vannak érte és nem fordítva.


Link


Bizarr vallomás, alsógatyában tartotta minden pénzét Rácz Jenő

Link





 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Sosem felejtem az illatodat, a szemedet, a mosolyodat...
  2021-12-11 19:00:41, szombat
 
 




Sosem felejtem az illatodat, a szemedet, a mosolyodat...

Kiírta magából a fájdalmát Kóbor Léna: Veled még a csendet is élveztem!

Könnyfakasztó levélben búcsúzik édesapjától Léna


"Papa

...Már az angyalok vigyáznak szeretett Édesapukámra fent a menyben. Minden olyan gyorsan történt... Még nem tudtam felfogni, hogy soha többe nem fog hazajönni, és átölelni. Nagyon nehéz most megfogalmaznom, hogy milyen érzések kavarognak bennem... Hirtelen, egy nagy üresség támadt a szívemben, és az idő lassabban kezdett el telni. Minden napom egy érzelmi hullámvasút.
Látom a tv-ben, az újságcikkekben, a sok megemlékezést Rólad, de egyszerűen nem tudom elhinni a történéseket... Még az az emlék lebeg előttem, ahogy Balatonon vitorláztunk, és gondtalanul, boldogan éltünk. Veled a csöndet is élveztem.

Még előttem van az egész élet, de tudom, hogy mindig “itt leszel és fogod a kezemet", és sosem engeded el! Szívem sosem fog elfelejteni!

Mindig itt leszel lélekben! A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is!

Amikor felnézek a csillagokra, Te fentről "az égben lebegők csarnokából", vagy "Gammapolisból" nézel le, és vigyázol ránk! Sosem fogom elfelejteni, az illatodat, a szemedet, a mosolyodat, ahogy a színpadon énekeltél, és azt ahogy Édesanyukámra és Rám néztél!

Biztos vagyok benne, hogy éppen egy fellegi világkörüli turnén vagy Freddie Mercury-val, egy "Éjféli koncerten", vagy a legnagyobb hullámokat szeled valahol a "Hajnali óceánon", és újra találkoztál a "Gyöngyhajú lánnyal". "Fekete pillangók" röpdösnek körülötted es "Régi csibészekkel" nevetgéltek.

A végtelen nyugalmak fellegében, a gondnélküli felhők között tudom, hogy jobb már Neked! Minden elvesztett barátoddal, családtagoddal újra együtt lehetsz! Rengeteg mindent elértél életed során, és örökké egy legenda maradsz itt a földi világon! Egy olyan csoda voltál/vagy/ és leszel, akire emberek milliónyi néz fel és imád! De a legnagyobb rajongód mégis én vagyok! Nálad fantasztikusabb Apukát el sem képzelhettem volna! Hálás vagyok a Jó Istenkének, hogy ennyi éven keresztül együtt lehettünk! Már most nagyon hiányzol! De tudom, hogy majd egyszer úgyis fogunk még találkozni! Addig is ha le tudsz jönni hozzánk néha, tedd meg kérlek! Adj néhány jelet, hogy jól vagy.

A szeretet mindennél erősebb!
Nagyon szeretlek: Léna

"Eö pici angyalkád", ahogy te neveztél engem, az első gőgicsélésemtől kezdve"
Kóbor János (1943-2021)"







Mióta az Omega frontembere, a zenészlegenda Kóbor János kórházba került a család hírzárlatot rendelt el és tragikus elvesztése után sem szólaltak meg nyilvánosan. Tegnap Mecky legkisebb gyermeke azonban megtörte a csendet. Kóbor Léna egy búcsúlevelet tett közzé az Facebook-oldalán, amelyben elköszönt az édesapjától.


"Már az angyalok vigyáznak szeretett Édesapukámra fent a mennyben. Minden olyan gyorsan történt..." Még nem tudtam felfogni, hogy soha többe nem fog hazajönni, és átölelni. Nagyon nehéz most megfogalmaznom, hogy milyen érzések kavarognak bennem... Hirtelen, egy nagy üresség támadt a szívemben, és az idő lassabban kezdett el telni. Minden napom egy érzelmi hullámvasút - kezdte sorait az énekes kislánya.







,,Nálad fantasztikusabb Apukát el sem képzelhettem volna"

A tizennégy éves Léna nem csak gyermeke, de múzsája is volt elhunyt édesapjának. Kettejük kapcsolata nem egy egyszerű apa-lánya kötelékről szólt. Kóbor János 64 éves korában köszönthette egyetlen kislányát és bármit megtett volna érte. Bár a család a nagy korkülönbség miatt legbelül tudta, hogy eljön ez a szomorú pillanat, arra senki sem számított, hogy ilyen korán és ilyen gyorsan... Így érthető, hogy Lénának most lehetetlen elterelni a figyelmét.

- Látom a tv-ben, az újságcikkekben, a sok megemlékezést Rólad, de egyszerűen nem tudom elhinni a történéseket... Még az az emlék lebeg előttem, ahogy Balatonon vitorláztunk, és gondtalanul, boldogan éltünk.

"Veled a csöndet is élveztem."

Még előttem van az egész élet, de tudom, hogy mindig “itt leszel és fogod a kezemet", és sosem engeded el! Szívem sosem fog elfelejteni! (...) Nálad fantasztikusabb Apukát el sem képzelhettem volna! Hálás vagyok a Jó Istenkének, hogy ennyi éven keresztül együtt lehettünk! Már most nagyon hiányzol! De tudom, hogy majd egyszer úgyis fogunk még találkozni! Addig is ha le tudsz jönni hozzánk néha, tedd meg kérlek! Adj néhány jelet, hogy jól vagy - írta.







,,Mindig itt leszel lélekben"


Léna ugyan még fiatal, de apjának küldött nyílt levele erősebb érzelmekkel bír, mint azt bárki gondolta volna. Mecky szelleme és lelke köszön vissza minden fájdalmasan leírt szóból.

"Mindig itt leszel lélekben!" A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is! Amikor felnézek a csillagokra, Te fentről “az égben lebegők csarnokából", vagy “Gammapolisból" nézel le, és vigyázol ránk! (..) A végtelen nyugalmak fellegében, a gondnélküli felhők között tudom, hogy jobb már Neked! Minden elvesztett barátoddal, családtagoddal újra együtt lehetsz! Rengeteg mindent elértél életed során, és örökké egy legenda maradsz itt a földi világon! Egy olyan csoda voltál/vagy/ és leszel, akire emberek milliónyi néz fel és imád! De a legnagyobb rajongód mégis én vagyok! (...) Hálás vagyok a Jó Istenkének, hogy ennyi éven keresztül együtt lehettünk! Már most nagyon hiányzol! - zárta sorait Kóbor János kislánya.

Azt kívánom, próbáljanak a szeretetre koncentrálni







A rajongók, barátok, családtagok sem hagyták egyedül Lénát a gyászban. Olyan ember is osztozik gyászában, akivel ugyan nincs közeli kapcsolatban, lélekben azonban közelebb áll hozzá jelenleg bárkinél. Az egykori omegás, Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér sejti, mi minden megy keresztül most Kóbor kislánya.

- Visszaemlékszem milyen nehéz volt nekünk is. Ilyenkor mindenhol látni az újságcikkeket, a híradót, a posztokat. Szegény kis Lénának édesapja halála nem hírértékű, hanem valós tragédia. Nem tudják még, mi vár rájuk. Azt kívánom neki is és Zsókának is, hogy próbáljanak a szeretetre koncentrálni. Emlékezzenek minden boldogan együtt töltött közös percre. Nyitni kell a világ felé. Nem ma, nem holnap. Amikor készen állnak majd rá...




 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Tízmilliókat szórt el az esküvőjén Cseh Katalin
  2021-11-04 19:30:47, csütörtök
 
 








TÍZMILLIÓKAT SZÓRT EL AZ ESKÜVŐJÉN CSEH KATALIN

3 MILLIÓS GYŰRŰK, 4 MILLIÓS BÁLTEREM, 11 MILLIÓS LAKOMA

GYÉMÁNTOK, ARANY MÉG A JÉGKRÉMEN IS



Exkluzív fotók kerültek a Bors birtokába Cseh Katalin és a szintén momentumos Berg Dániel Budapest 2. kerületi alpolgármester esküvőjéről. A menyasszonyhoz köthető cégháló gyanús körülmények között jutott 4,7 milliárd forintos EU-s pályázati pénzhez, talán ebből futotta a hatalmas rongyrázásra is.

Arannyal bevont ételek, csillogó drágakövek, impozáns palota - ilyen volt Berg Dániel második kerületi alpolgármester és a botrányos cégügyekbe keveredett Cseh Katalin néhány héttel ezelőtti luxusesküvője. A Bennfentes szerint a Momentum két tagja két kézzel szórta a pénzt a lagzira: többször tízmilliót fizethettek ki a fényűző ünneplésért.

A pár a nyilvánosság előtt nem verte nagy dobra a házasságkötést, az interneten mindössze egy diszkrét Facebook-posztban osztották meg a családi állapotuk megváltozását. A nagyjából 140 fős vendégsereg, lényegében az egész Momentum, azonban több mint méltó módon ünnepelte meg a liberális politikusok frigyét. A Borshoz eljuttatott exkluzív fotók hatalmas költekezésről és féktelen bulizásról árulkodnak.

Sisi is itt táncolt - Bálterem milliókért

A szertartás és a lagzi helyszíne, a Haris Park egy mesebeli palotához hasonlít Budán, a második kerületben. Csak dúsgazdag emberek engedhetik meg maguknak. A momentumos elitet egy olyan bálteremben látták vendégül, amelyben egykoron Sisi, vagyis Erzsébet királyné is keringőzött.


Exkluzív fotók: Tízmilliókat szórt el az esküvőjén Cseh Katalin





A drága ingatlanban csak a terembérlet 3-4 millió forint egy estére. A helyszín weboldala szerint kalkulálva a négyfogásos gálavacsora, az italok és a pincérek által körbe-körbe hordozott finom falatok ára minden extra nélkül is legalább 5 millió forint a listaár szerint, ám ez a tétel nagyban függ attól, milyen minőségű italcsomagot rendelünk. Száznegyven emberrel számolva az étel 7 millió, míg az exkluzív italcsomag 4 millió lehet.


Újabb exkluzív fotók: Tízmilliókat szórt el az esküvőjén Cseh Katalin





Egy autó árát költhették ruhára

Cseh Katalin egy Galia Lahav ruhában mondta ki a boldogító igent. Ha eddig nem hallott a luxus ruhamárkáról, ne csüggedjen, azért lehet, mert Magyarországon nincs üzletük, ellenben New Yorkban, Milánóban és Svájcban bárki belebújhat Cseh Katalin legalább 3 milliót érő ruhájába, feltéve persze, ha van ennyi pénze.


Újabb exkluzív fotók: Tízmilliókat szórt el az esküvőjén Cseh Katalin





Az izraeli divatcég esküvői legegyszerűbb alapmodelljei is 1 millió-kétszázezer forintot kóstálnak, ám a fotókon jól látszik: a momentumos politikus ruháján hátul csillogó drágakövek futnak végig. Ez a modell 3 milliónál kezdődik.


Újabb exkluzív fotók: Tízmilliókat szórt el az esküvőjén Cseh Katalin





A menyasszonyi cipő miatt sem kell szégyenkeznie Katalinnak, hiszen az is egy olyan márka, amely itthon nem kapható, Amerikából megrendelve viszont máris Hamupipőke gyémántcipőjében érezhette magát.


Újabb exkluzív fotók: Tízmilliókat szórt el az esküvőjén Cseh Katalin





A vendégek sem öltözhettek akármibe. A dresscode miatt a legtöbb férfi világhírű olasz divatházak öltönyeiben, a hölgyek pedig akár több százezer forintot érő ruhákban jelentek meg.

Milliós gyémántgyűrűk

A gyémántberakásos eljegyzési gyűrű mellé egy különleges kivitelezésű jegygyűrű dukált, amelyek összköltsége is legalább 3 millióra rúghat.


Újabb exkluzív fotók: Tízmilliókat szórt el az esküvőjén Cseh Katalin





- A gyűrűk formáját és masszívságukat tekintve szép és igényes ötvösmunkák. Az eljegyzési gyűrű a drágábbik darab, hiszen nagyméretű gyémántok kerültek a foglalatba. Anyagmennyiség és kialakítás miatt minimum másfél millió, de inkább kétmillió forint az ára darabonként, de ennek duplája is lehet, ha magas tisztaságú a gyémánt.

A karikagyűrűk egyszerűbbek, anyagában csiszolt aranygyűrűk, amelynek körülbelül 1 millió forint az ára. Ezen természetesen változtathat az, hogy ki mennyiért szabja ezt az ifjú párra - nyilatkozta lapunknak egy neve elhallgatását kérő ékszerész.


Újabb exkluzív fotók: Tízmilliókat szórt el az esküvőjén Cseh Katalin





Arany sütemény, saját címer

Bár a pár még nem az aranylakodalmát ülte, mégis minden arany színben pompázott. És nemcsak a gyűrűk, hanem még az ételek is. A sütemények arany porral voltak bevonva, sőt még aranyozott pálcikás jégkrémeket is készíttettek, hogy a pár bizonyítsa vendégeinek: beszélik a luxus nyelvét.


Újabb exkluzív fotók: Tízmilliókat szórt el az esküvőjén Cseh Katalin





Természetesen a tortára sem lehetett panasz: a háromemeletes, minimál stílusban megálmodott fekete-fehér süteményt látszólag fémből megalkotott K és D, azaz Katalin és Dániel feliratot viselő nemesi címer ékesítette, amit minden bizonnyal egy művész készített el, kifejezetten a momentumos szerelmespár esküvőjére. Csak az aranyozott édességekért milliókat fizethettek a cukrászoknak, a torták és a címer áráról nem is beszélve. Egy ilyen esküvői torta hozzávetőleg 2-300 ezer forint.


Újabb exkluzív fotók: Tízmilliókat szórt el az esküvőjén Cseh Katalin





Az esküvőszervező ugyancsak milliós tétel egy ilyen eseménynél, nem beszélve a járulékos költségekről. Úgy tudni, biztonsági céget is szerződtettek a nagy napra, ami szintén néhány százezerrel megdobhatja a költségeket. Nehéz elkészíteni a végső leltárt, de az bizonyosan állítható, hogy a botrányos cégügyeiről elhíresült Cseh Katalin nem sajnálta a pénzt, többször tízmillió forintot eltapsolt az esküvőjén. Hogy miből, egyelőre nem tudni. Képviselői vagyonnyilatkozata alapján nincs ennyi pénze.

Gyanús EU-s pénzek a céghálóban

A Cseh Katalinhoz köthető cégháló több mint 4,7 milliárd forint európai uniós támogatást nyert el úgy, hogy közben a cégek a gyanú szerint összejátszottak egymással. Az is kiderült, hogy a Nolimpiával ismertséget szerző Cseh Katalin az olimpiára hivatkozva kért EU-s támogatást egy olyan technológia kifejlesztésére, amelyet már korábban kifejlesztettek, vagyis csalás révén jutott pénzhez.







Tízmilliókat szórt el az esküvőjén Cseh Katalin

Link



Gyémántok, luxusruhák, elképesztő rongyrázás: szórta a tízmilliókat esküvőjén a Momentum botrányos cégügyekbe keveredett képviselője, Cseh Katalin

Link



Megdöbbentő fotók: négykézláb csúszott-mászott esküvőjén Cseh Katalin
Origo2021.11.05. 09:52

Asztalok között csúszott-mászott a földön, zavartan bolyongott drága esküvői helyszínének kertjében Cseh Katalin. A Momentum politikusa ki tudja minek a hatása alatt állhatott, amikor azok az újabb botrányos képek készültek. A fotók tanúsága szerint egymás után gurította le az Aperol Spritzeket - írja a Bors.
Néhány héttel ezelőtt tízmilliós fényűző esküvőn kelt egybe Cseh Katalin és a szintén momentumos Berg Dániel, Budapest 2. kerületi alpolgármester. Az arannyal szórt ételeket is felvonultató 11 milliós lakomához a legdrágább italokat szolgálták fel, amikből fogyott is bőven.

Link
















 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
49 perces felvétel -Havas egy tanítványát „késztette"
  2021-09-26 21:00:43, vasárnap
 
 







49 PERCES FELVÉTEL BIZONYÍTJA, HAVAS EGY TANÍTVÁNYÁT ,,KÉSZTETTE" SZEXRE


Kikerült a netre a Havas-féle újabb szexbotrány teljesnek mondható hangfelvétele. Sokan tippelnek arra, hogy a becsapott áldozat állt így bosszút.
2021.09.24. 12:50 Bors


Eljuttatták a Borsonline szerkesztőségébe a tegnap nyilvánosságra került újabb Havas-botrány valószínűleg teljes hangfelvételét. Ebből a több, mint 49 perces felvételből már egyértelműen kiderül, hogy "Havas Henrik tanári pozíciója révén, több mindent ígérgetve ,,késztette" szexre előrejutást remélő tanítványát. "Sokan találgatnak most, ki is lehet a felvételen, egy ismeretlen, vagy pedig egy azóta kisebb-nagyobb médiakarriert befutó hölgy.

Más országokban, mivel a diák óhatatlanul is alárendelt pozícióban van tanárával szemben, mindez eleve bűncselekménynek minősül, még akkor is, ha ebben az alárendelt szerepben a diák kénytelen-kelletlen végül beleegyezik a szexuális aktusba. Akárcsak a felvételen hallható esetben.


Link



A híres-hírhedt hollywoodi producer esetében éppen erre a kiszolgáltatott helyzetre építette a vádat az amerikai ügyészség. A szexragadozót végül 23 évi börtönre ítélték, de mivel újabb feljelentések érkeztek ellene nem kizárt, hogy még hosszabb ideig börtönben kell maradnia. Hiába védekezett azzal, hogy a hölgyek beleegyeztek az aktusba, a bíróság szerint áldozatai kiszolgáltatott helyzetben voltak hiszen csak így remélhettek előrejutást.

Nagy kérdés, hogy mikor kerül sor Magyarországon az első ilyen büntetőperre és hogy ki lesz az első magyar szexragadozó a vádlottak padján.

A Havas-féle felvétel nyilvánosságra kerülése egyértelműen azt bizonyítja, hogy a média és filmipar áldozatai nem hallgatnak tovább és a maguk módján bosszút esküdtek, hosszú évek múltán is elégtételt követelnek. Ráadásul ehhez annak idején elég bizonyítékot is gyűjtöttek.


A teljes hangfelvétel az alábbi két Linken hallható, amelyet itt lehet meghallgatni.

Link

Link


Máshol ezért börtön jár, Weinstein 23 évet kapott: tanítványát vette rá a szexre Havas Henrik

Link








 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Harry herceg és felesége visszatér a királyi palotába
  2021-09-25 22:30:59, szombat
 
 




HARRY HERCEG ÉS FELESÉGE VISSZATÉR A KIRÁLYI PALOTÁBA
Origo2021.09.25. 09:32


A hercegi pár a gyerekekkel együtt utazik - írja a Bors.


Kate Nicholl királyi bennfentes nemrég azt nyilatkozta, hogy Harry herceg és Meghan hercegné visszatér az Egyesült Királyságba, hogy együtt töltsék a karácsonyt a királyi családdal.


"A terveik között szerepel, hogy visszatérnek. A királynő minden bizonnyal erőlteti a dolgot, Károly hercegnek pedig már nagyon hiányoznak az unokái.

Ez a találkozás reményt adhat a nagy békülésre" - mondta a szakember.
 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Klóros víz és gázszag buktatta le a börtönre ítélt LagziLajc
  2021-09-16 21:00:53, csütörtök
 
 




KLÓROS VÍZ ÉS GÁZSZAG BUKTATTA LE A LETÖLTENDŐ BÖRTÖNRE ÍTÉLT LAGZI LAJCSIT
Origo2021.09.16. 15:20


A bíróság szerdán mondta ki bűnösnek Lagzi Lajcsit felbujtóként elkövetett vesztegetés és lopás miatt, amiért 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott. A vád szerint a zenész több tulajdonában lévő, vagy hozzá köthető épületben és lakóparkban is meglopta a közműszolgáltatókat úgy, hogy illegális rácsatlakozásokat, leágazásokat építtetett ki a társai segítségével. A bíró az indoklásnál kitért arra, hogy a vízlopásban a klór buktatta le a zenészt.

Lagzi Lajcsi még a kilencvenes években határozta el, hogy a mocsai birtokának és tatai apartmanjainak a közműellátását úgy fogja megoldani, hogy szabálytalanul köti be a vizet, az áramot és a gázt.


Gyakorlatilag eldöntötte, hogy lopni fog.


Lagzi Lajcsi egy korábbi tárgyaláson a Budaörsi Járásbíróságon Fotó: Csudai Sándor - Origo





Ennek érdekében egy céghálózatot hozott létre, amelyben ő is szerepet vállalt különböző formációkban. Vagy egyszerű tag volt, vagy többségi tulajdonos, vagy ügyvezető, vagy a cég kizárólagos tulajdonosa.

Emellett több vállalkozásban a családtagjai, ismerősei is benne voltak bejegyzett képviselőként, és strómanokat is használt.

A szolgáltatókkal megkötött szerződéseket a saját, vagy valamelyik cége nevére köttette be az ingatlanokba.

Ezek után illegális rácsatlakozásokat építtetett ki, hogy megkerüljék az órákat, hogy ne tudják érdemben mérni a fogyasztást.

Minderről az egyik bűntársa is tudott. Egy másik társa abban segített neki, hogy ha bármilyen probléma felmerült, mondjuk karbantartásra, cserére vagy egy illegális csatlakozó cseréjére volt szükség, akkor megbízott másik négy embert a munkákkal, akik ezt pénzért meg is csinálták.


Fotó: Csudai Sándor - Origo





Ennek köszönhetően a fogyasztás rendkívül alacsony maradt, a szabályosan felszerelt mérőórák nullához közeli értéket mutattak éveken keresztül.

Emiatt csak minimális összegeket fizettek a közműszolgáltatóknak.

Ez idővel a szolgáltatóknak is gyanús lett, de eleinte, amikor megkeresték őket egy ellenőrzés miatt, akkor

azzal védekeztek, hogy kevesen lakják a társasházakat, ezért kevés a fogyasztás. A vízzel kapcsolatban arra hivatkoztak, hogy saját fúrt kútjuk van, onnan látják el a lakások vízellátását.


Klóros volt a víz

Amikor a szolgáltatóknak már nem volt elég a magyarázkodás és ellenőrizték a vízhasználatot, azt látták, hogy az óra nagyon kis értéket mutat. Korábban mindig azzal védekeztek, hogy fúrt kutat használnak a vízellátáshoz. Amikor azonban az ellenőrök megnyitották a csapokat, az óra nem pörgött.

Amikor a vizet ellenőrizték, akkor derült ki, hogy pont úgy klórozott, mint a szolgáltatók csapvize, ami nem lehetséges, ha valaki fúrt kutat vagy más természetes forrásból vett vizet használ.

Aztán az illegális leágazásokra is rátaláltak a vezetékek között.

Egy másik ellenőrzés során az ellenőrök már éppen távozni készültek Lagzi Lajcsi egyik ingatlanjáról, amikor gázszagot éreztek. Emiatt átvizsgálták a gázvezetékeket.

Ekkor derült ki, hogy a gázt is lopja szabálytalan rácsatlakozásokkal.

A gázórák állása is nulla közeli volt, de a szakértők nem találtak más fűtési lehetőségeket a ingatlanoknál.


Fotó: Csudai Sándor - Origo





Kéjbarlang lehetett az egyik lakóparkban

Egy 2019-es tárgyaláson felolvasták az ügy harmadrendű vádlottjának egyik korábbi vallomását, ami szerint a Boglárka lakóparkban ellenőrizték az óraállásokat, amikor az egyik lakásban érdekes dolgokat találtak.

A plafonra fel volt szerelve egy tükör, a drapériák és a függönyök vörösek voltak, és jakuzzi volt a fürdőben. A fiókokban óvszereket és különböző segédeszközöket találtak.

Hét évet kértek, hármat sem kapott

Az ügyészség gazdálkodó szervezet részére tevékenységet végző, önálló intézkedésre jogosult személlyel kapcsolatban elkövetett vesztegetés és lopás miatt emelt vádat a zenész ellen, és

azt javasolták, hogy a bíróság ítélje 7 év börtönbüntetésre.


Fotó: Polyák Attila - Origo





A Budaörsi Járásbíróságon szeptember 15-én hirdettek első fokon ítéletet az ügyben, ahol Lagzi Lajcsi nem jelent meg, nem tisztelte meg a bírót a jelenlétével.

A bíróság végül bűnösnek mondta ki felbujtóként elkövetett vesztegetés és lopás miatt, amiért az ügyészek indítványával ellentétben csak 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte.

Annak ellenére, hogy a szabálytalan bekötésekkel, rácsatlakozásokkal az évek alatt

több mint 100 millió forinttal károsította meg a közműszolgáltatókat.

A bíró döntésének értelmében a zenész a büntetése kétharmada letöltése után feltételesen kiszabadulhat. Ezen felül pénzbüntetésre, valamint 11 milliós vagyonelkobzásra ítélte, amellett, hogy a több százezer forintos bűnügyi költséget is meg kell fizetnie. A bíróság a zenész több társát is letöltendő börtönbüntetésre ítélte. Lagzi Lajcsi ítélete a fellebbezések miatt nem jogerős. A védője ugyanis sokallta a 2 év 10 hónapot, ezért fellebbezett enyhítés érdekében. Arról beszélt, hogy védencének legkevesebb kilenc hónapot kell majd börtönben töltenie. Az ügyészek viszont úgy látják, hogy ez a büntetés nagyon kevés ilyen mértékű lopás és vesztegetés után, amit Lagzi Lajcsi követett el, és szerintük túl enyhe ítélet született. Az Érdi Járási Ügyészség is fellebbezést jelentett be az ismert zenész és társai ellen a büntetés súlyosbítása érdekében.


Kapcsolódó cikkek

Így lophatta az áramot, vizet és gázt Lagzi Lajcsi

Link


Szakértő: Minden adott volt ahhoz, hogy Lagzi Lajcsi lopjon

Link


Kéjbarlang lehetett Lagzi Lajcsi lakóparkjában

Link


Hét év börtönt kért az ügyész Lagzi Lajcsira

Link


2 év és 10 hónap börtönre ítélték Lagzi Lajcsit

Link











 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
A 28 éves tanárnő saját magához "ment hozzá"...
  2021-08-31 21:30:21, kedd
 
 





A 28 ÉVES TANÁRNŐ SAJÁT MAGÁHOZ "MENT HOZZÁ",
MIUTÁN VŐLEGÉNYE FELBONTOTTA AZ ELJEGYZÉST!
2021-08-26


A 28 éves Patricia Christine 8 évvel az eljegyzése után saját magának mondta ki a boldogító igent, mivel vőlegénye faképnél hagyta.

A 28 éves tanárnő saját magához "ment hozzá", miután vőlegénye felbontotta az eljegyzést!

Egy egyedülálló tanárnő 2020. május 30-án, legközelebbi barátai körében egy rendhagyó esküvői ceremónia keretében mondta ki saját magának a boldogító "igen"-t. Nyolc évvel az eljegyzése felbontása után fogadott örök hűséget saját magának.

A Sydney-i tanárnő hetekig készült a nagy eseményre, jegygyűrűt, virágot és menyasszonyi ruhát is vásárolt magának. Az esküvő összesen 92 dollárba került.







A fiatal nő elhatározta, hogy ezzel a lépésével segíteni fog a nőknek, hogy jobban értékeljék és szeressék saját magukat. A fogadalomtételre kilenc közeli barátja kísérte el, a megható szertartás mindössze fél órát tartott. Patricia megígérte, hogy az életben elkövetett hibái ellenére is szeretni fogja magát, és elkötelezte magát amellett, hogy bízni fog magában, és követi az álmait.

"Szembeszálltam a társadalmi elvárásokkal, és meg akartam mutatni a nőknek, hogy a legfontosabb kapcsolat az életben az önmagunkkal való kapcsolat. Egész életünkben arra törekszünk, hogy férjhez menjünk, de először önmagunknak kell hűséget esküdjünk" - mondta a fiatal nő.







Patricia az Instagramon dokumentálta élete legszebb napját, a kis gyémántgyűrűjéről készült képhez ezt írta: "Igent mondtam ... magamnak".

Annak ellenére, hogy feleségül vette magát, Patricia nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy társat talál a közeljövőben. Úgy gondolja, hogy ha egyszer önmagára összpontosít, később sikeresebb lesz a szerelemben, és megtalálja a megfelelő férfit.













 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 52 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 63 db bejegyzés
Összes: 4824 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 531
  • e Hét: 2027
  • e Hónap: 19171
  • e Év: 156543
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.