Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Inka madár horoszkóp
  2016-08-04 22:18:54, csütörtök
 
  SZÜLETÉSED IDŐPONTJA AZ INKA BÖLCS MADÁRHOROSZKÓP SZERINT EZT FEDI FEL RÓLAD! ENNÉL PONTOSABBAT MÉG NEM OLVASTUNK!



Az inkák koruk modern emberi, úttörő gondolkodói voltak, korszerű újításokat vezettek be birodalmukban, és sikeresen használták elődjeik tudását. Nem vetették meg az ég fürkészését sem, és felállítottak 12 madárjegyet.



Napmadár 01.22 - 02.19
Önálló vagy és független, nem szereted, ha leláncolnak. Szeretsz egyedül lenni, hiszen te magad vagy a méltó partner számodra. Ettől függetlenül nem veted meg a társasági életet sem, hiszen szereted lenyűgözni egyéniségeddel az embereket - a körülötted lévőket és az ismeretlenek egyaránt. Sokan furcsának tartanak, hiszen általában egyedi vagy, hobbijaid is ezt tükrözik. Újító vagy, mindig az élen jársz - nem véletlen, hogy a legtöbb feltaláló is e jegyhez sorolható. A földi javak hidegen hagynak, az igazi kincs számodra a fejedben lakozik.

Galamb 02.20 - 03.20
Olyan vagy mint egy igazi galamb! Nyugodt és szelíd, de gyakran félénk, ha közelednek feléd. Inkább visszahúzódsz a bástyáid védelmébe, nem szeretsz védtelen lenni. Könnyen alkalmazkodsz másokhoz, szeretsz megfelelni a környezetednek. Magadat mindig képes vagy a második helyre sorolni, még ha ez azt is jelenti, hogy le kell mondanod saját vágyaidról és elképzeléseidről. A törtetés messze áll tőled, nem vágysz hatalomra, vagy felelősségteljes pozíciókra. A kiegyensúlyozott élet az álmod, jelszavad a harmónia.

Keselyű 03.21 - 04.20
Igazi egoista vagy, ez visz előre az életben, ez a sikered titka. Masszív vagy és terhelhető, testileg és lelkileg egyaránt, ez különböztet a többiektől. Veled született képesség a vezérelvűség, vezéregyéniség vagy. Átlátod a rizikós helyzeteket, és képes vagy kockáztatni, ha kell. A kudarc szerencsére nem tör le, sőt, erőt merítesz belőle, hogy a következő feladatodnak még nagyobb erőbedobással tudj nekilátni.

Pulyka 04.21 - 05.21
Ez tekinthető a legjobb jegynek az inka madárhoroszkópban. Náluk ugyanis ez a madár a bőség és gazdagság szimbóluma volt, a legnemesebb jellemek sajátja. Ha ekkor születtél, büszke vagy és nyugodt, minden helyzetben megőrzöd méltóságod és tartásod. Beleérző képességed határtalan, ám mások problémája nem gyengít, mindig megőrzöd hidegvéred, és reális tanácsokkal szolgálsz a bajban. Ezért sokan fordulnak hozzád. Elkötelezett vagy és hűséges, mindig igazat mondasz.

Papagáj 05.22 - 06.21
Harsány vagy, egy csodálatos, színes személyiség. Sosem ülsz a babérjaidon, a nyugalom nem a te jellemvonásod, mindig tevékenykedsz, és ezt sosem unod meg. Te vagy a társaság középpontja, szórakoztató vagy, és nem mellesleg imádod, ha csodálnak, ha rólad beszélnek. Ezért hajlamos vagy a túlzott hiúságra, vagy hogy akkor is beszélj, amikor mások már nem akarják. A szerencse általában melléd áll, és mindent megúszol.

Fürj 06.22 - 07.22
Önfeláldozó típus vagy, bármit megteszel a szeretteidért. Mindent biztosítani igyekszel a családod számára, hiszen neked az otthon az első, a biztonságot nyújtó menedék. Jólelkű vagy és ügyes, és ez segít életcélod megvalósításában. Ezért képes vagy bármennyit dolgozni, és gyakorlatias beállítottságod miatt nagyon kitartó tudsz lenni. Munka közben is egy cél lebeg a szemed előtt: az emberek, akik odahaza várnak. Néha rosszkedvű vagy, ilyenkor magadra kell hagyni és máris megnyugszol.

Albatrosz 07.23 - 08.22
Egy igazi életművész vagy. Legszívesebben egész életedben egzotikus helyekre utazgatnál és egyik extrém sportot próbálnád ki a másik után. Kalandvágyó vagy, a veszély a lételemed, ehhez kellő bátorság is társul. Neked tényleg semmi nem jelent akadályt, optimista vagy, mindig csak a dolog jó oldalát nézed, ez segít könnyen legyűrni az adódó problémákat és konfliktusokat. Mindenkivel kedves vagy, mindig jókedvű, és bármikor készen állsz arra, hogy segíts a rengeteg barátod egyikének.

Tukán 08.23 - 09.22
A mindentudás megtestesítője vagy. Bölcs vagy, megfontolt, épp ezért óvatos is. Higgadt szerepedből nem könnyű kizökkenteni, nehezen kapod fel a vizet, ha mégis megteszed, akkor nyomós okod van rá. Nem érdemes vitatkozni veled, hiszen neked valóban mindig igazad van. Megbízható vagy, remek családtag és barát. A pénz sosem folyik ki a kezeid közül, hanem egyre csak gyarapodik. Ritkán nyitod ki a szád, de akkor nagyot és igazat szólsz.

Kolibri 09.23 - 10.22
Az inkák szerint a kolibri a jó hírek szállítója. Te magad épp ezért egyenlő vagy az életörömmel, a derűvel. Határtalan jóindulat jellemez, könnyen barátkozol, és az emberekben már elsőre kedvező benyomást teszel. Néha hajlamos vagy átmenni álmodozóba, és egy elképzelt szebb világban élni, ahol mindent jobbnak látsz, kezdve az emberektől a helyzetekig. Szereted a különlegességeket, és életed során gyűjtöd is a számodra ritka és értékes dolgokat. Mindig örömmel segítesz másokon.Héja 10.23 - 11.22
Tele vagy energiával és lendülettel. Nálad egy nap huszonöt órából áll, mindig tettre kész vagy. Határozott vagy, ha belekezdesz valamibe, vagy elkötelezed magad valami mellett, a végsőkig kitartasz. A fantáziád határtalan, nem szereted a szürke, hétköznapi dolgokat, inkább a szokatlan és misztikus vonz. Ami a szíveden, az a szádon, sosem rejted véka alá az érzelmeid - ebből gyakran fakadnak konfliktusok. Az első helyre szereted önmagad tenni, imádod, ha a hatalom a te kezedben összpontosul.

Sólyom 11.23 - 12.21
Nagylelkű vagy, az emberek pedig felnézek rád. Követendő példának tekintenek, bátorságod sokan irigylik. Nem szereted a megszokást, az egyhangúságot és sosem unatkozol. Úgy tartod, az élet egy folyamatos kaland, és eszerint élsz. Ahogy a sólyom, te is mindig sértetlenül térsz haza. Könnyen felkapod a vizet, de szerencsére indulataidat mindig kordában tartod, és tudod kezelni őket. Nem vagy haragtartó, szereted ha sokan vesznek körül, hiszen másokkal együtt mindig jól érzed magad - és ez a célod.

Bagoly 12.22 - 01.21
A tukán ikerlelke vagy. Bölcs vagy, mindig tudod mit kell tenni, és jó tanácsokat adsz. Még életedben nem fecsegtél ki egy titkot sem. Épp ezért nem is várnak tőled pletykára, mindenki ismeri diszkrétséged és komolyságod. Nem pazarlod feleslegesen a szavakat, mindig gondolkodsz, mielőtt beszélsz. Szigorúan megválogatod a környezeted, a barátaid. Az emberi butaság igazán fel tud dühíteni, de amúgy nehéz kihozni stabilitásodból, mindig higgadt vagy. Nem szereted a döntésképtelen embereket. Szorgalmasságod visz előre az életben, mindig sikeres vagy.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Utolsó jóslatom - arról, hogy szerencsésnek születtem
  2016-08-04 21:27:08, csütörtök
 
  Kedves ...!

Az egyik legfontosabb, hogy meggyógyulok-e valaha, élvezni fogom-e az emberi szabadságot, boldogságot, s sikerül-e Miskolcról elmennem, boldog lesz-e a nagyobbik lányom, aki 1976. március 7-én, a 18. születésnapomon született.

Másik fontos kérdés a szerelemmel kapcsolatos. Életemben eddig azt hiszem, két igazi szerelmem volt. Az egyik egy orvos volt, aki a szívemhez nőtt, a másik egy író. Mindkettő nős volt, a másodiknak tavaly áprilisban lett vége. Nem testi szerelem volt, hanem lelki, mert számomra az igazi barátság több, mint a fizikai kapcsolat. Lehet, hogy képzelődtem, egyoldalú volt a szerelmem, vagy talán lesz folytatása valamikor? Lesz-e férjem, vagy társam az életben?


Kedves Katalin!

Az első kérdéscsoportban azt látom, hogy alapvetően szerencsés ember vagy (mondhatnám jó csillagállásban születtél) mégsem akarod ezt elhinni magadról. Nagyon kritikus vagy magaddal szemben és a félelmeid nem hagyják, hogy sikerüljenek a dolgaid. Engedd el őket, a múltat már nem tudod megváltoztatni, de ha hatással van rád a jelenbe, akkor a jelenedet rosszá teheti... A lányodnál azt látom, hogy igen lehet boldog, de nyilván őt is meg kellene néznem külön, hogy lássam, mik az akadályozó tényezői.

Az a kapcsolat, ami áprilisban véget ért, neked lelkileg nem tett jót..nem épített, hanem inkább elvett belőled..(energiát, szeretetet, de fele annyit se kaptál vissza) Nálad is látok önbizalommal problémát, ezen kellene dolgozni, mert így legfeljebb olyan társat fogsz találni, aki nem egyenlő félként fog veled bánni! Pedig megérdemelnéd!

Remélem tudtam segíteni! Bocsánat, ha néhol nyersebb voltam!

Drága ... !

Egész életem szenvedés volt anyagi akadályokkal, szeretetlenségben, lenézésben, s a tehetségeimet is 2004-ben elveszítettem a hangommal együtt, összeomlottam testileg teljesen, rengeteg betegségem van. Ezért érdekelt az, hogy van-e esélyem gyógyulásra, s hogy sikerül-e elmennem ebből a városból, ahol velem iszonyatok történtek, anyagiak miatt ide vagyok kötve. Az önbizalom hiányom szerénység, én ilyen vagyok, a mottóm mindig az volt, hogy úgy bánjanak velem, ahogyan én teszem másokkal, de sajnos nagyon sok a közönséges ember, akik szívet sértenek. Én túlérzékenynek születtem, nagyon rossz állapotban vagyok most is. Gyerekeim miattam, állapotom miatt nem tanulhattak tovább, egyedül vállaltam őket, az apjuk soha nem foglalkozott velük, alkoholista volt, elváltam fiatalon. Soha nem akartam férjhez menni, éppen az érzékenységem miatt gondoltam lehetetlennek, de azt hittem, meg tudod mondani, lesz-e ennek ellenére kapcsolatom valakivel.

Kedves Katalin! Az amit írtam, hogy jó szerencsébe születtél, nyilván változtathatja a körülmény, amiben éltél és még ezer más..de ettől ez tény, amit elő lehetne hozni :) még egyáltalán nem késő, viszoint mint írtam el kéne hinned magadról, ami nyilván nem maholnap fog megtörténni....
Az hogy lesz e kapcsolatod, válaszoltam..nem igen vagy nem szavakkal, hisz ez nem ilyen egyszerű..én sokkal jobban hiszek abban, hogy arra kell rávilágítanom egy problémánál, hogy mi az amin dolgozni, változtatni kell..ezeket írtam meg neked :)

 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
A Nap-jegyek és a villanykörte
  2016-08-03 20:37:57, szerda
 
 
Kos - Aries
- Hány KOS kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Csak egy! Talán valami nem tetszik?!
Bika - Taurus
- Hány BIKA kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy elég, csak győzd meg, hogy a régi, kiégett körte értéktelen, és ki kellene dobni!
Ikrek - Gemini
- Hány IKREK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Kettő. Az egyik tartja a létrát, és összehajtogatja a vasalt ruhát, a másik kicseréli a körtét, és elkészíti a vacsorát.
Rák - Cancer
- Hány RÁK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy, de csak akkor, ha nem tudja újraéleszteni a régit.
Oroszlán - Leo
- Hány OROSZLÁN kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- 30. Egy, hogy kicserélje, és 29, hogy ezt megtapsolja.
Szűz - Virgo
- Hány SZŰZ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Nagyjából 1.000.000 , - egymilliomodnyi hibalehetőséggel.
Mérleg - Libra
- Hány MÉRLEG kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Hát . . . egy . . . vagyis . . . kettő . . . azaz, inkább mégis egy . . . vagy. . . talán mégis inkább kettő .. . ez így jó lesz válasznak? Egyáltalán, muszáj kicserélni azt a villanykörtét?
Skorpió - Scorpio
- Hány SKORPIÓ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- SEHÁNY! A sötétség jó lesz!
Nyilas - Saggitarius
- Hány NYILAS kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Süt a nap, gyerek még az idő, előttünk még az egész élet, te pedig odabent egy ostoba kiégett villanykörtén rágódsz?!
Bak - Capricornus
- Hány BAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- A válasz bizonytalan. Nincs elég információ megadva. Milyen magas a plafon? Milyen nagy a villanykörte? A legjobb lenne odamenni, és felügyelni az egész műveletet!
Vízöntő - Aquarius
- Hány VÍZÖNTŐ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy se, hiszen 10 vízöntő összejön, megszervezi a villanykörte-konferenciát, és feltalál egy forradalmian új, ön-kicserélő fajtát!
Halak - Pisces
- Hány HALAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Villanykörte??? Miféle villanykörte???
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Mérleg-halak művész
  2010-08-19 18:40:30, csütörtök
 
  Mérleg-Halakként születtem meg, hajnali Vénusz külsővel, tulajdonságokkal, bensővel, szép beszéd-énekhanggal, kiejtéssel, halak érzékenységgel, művésznek azok szerint, akiknek a képemet elküldtem 1992-ben, tanácsuk szerint csak kommunikációra kell beruháznom, ami átkerült ismét a börtön bűnözők közé, ők ruháznak be kommunikációs iskolákra.

Júlia 1995-ben közölte, de valamennyi írásom arról vall, melyeket álmok alapján írtam főleg, hogy karmikus börtönbűnözők sorsát éltem születésem óta, míg ezek az elmeosztályokkal emelkedtek.
Jelenleg a narancs utcájában lakom a Bertalan éjszakai okkultista névtárnak, mely a Fideszé, de együtt keverednek a lakók a kommunista időt és törvényt megváltoztatókkal.

Pár éve az elmeosztály orvosaival az ivánkai (1998-ban kezdték) elmeszociális otthon lakóinak sorsát rendezték az összes kommunista szerepjátékossal, az öcsém és az én emberi áldozásunkkal, deformálásunkkal, csonkításunkkal, haladva végig az álmoskönyveimen, írásaimon együtt a Fidesszel 1995 óta. Most ismét hatalmon vannak, azt tesznek, amit akarnak, hiszen a református bolondokkal vannak együtt, valamint a Fatimei jóslatot valamennyi Kelet könyvsorozatban kiadott könyekkel együtt ismételték születésem óta négyszer új Bekezdésben új apokaliptikus költők, népek létrehozása mellett. Nem akarok arra gondolni, hogy a Fidesz teljes egésze Bertalan éjszakai okkultista vérfürdőnek megfelelően egykori egyházi történelem szerint Medici Katalin néven van jelen, már ismétlésben is a Katalin névmagyarázó könyvből.

Azt játszották, hogy apa az álomkönyvem szerint Nagy Karola könyvében szereplő füves kommunista, az elmebetegeit szerepjátékosainak tették rendbe a honfoglaló elmeosztály mellett, apa árnyékvilágként vitt az öcsémnek Eszkimó jégkrémet a szanatóriumba. Ki tudja, melyikük apja ment éppen az intézetbe. Divat lett az Eszkimó jégkrém, hiszen az Ember tragédiájának egyik színét képviselte a börtönnél, valamennyi színt végrehajtották az én áldozásommal egy Tigáz dolgozó kancsal gépíró Mártika nevű nő sorsaként. Nem lehet csodálkozni, hiszen a Zirkuli Katalin névmagyarázó szerinti Katikat is megszületették, Asszony Edit tompalátó Karcsán már a hetvenes években megmentésre kitermelésre került az én sorsom árán Katalin asszonybogárként. A Katalin könyv szerinti egykori váci pusztát is Katalinról nevezték el, mely időmértékes kellemes hangzású név, tititá ritmussal, mégpedig alkoholistákkal rendezték be az ottani szanatóriumot 1995-ben.

Dr. Melion ült a lócán egyik rajzom szerint velem (Dávid Mónika helyett, akit sántaként termeltek ki Dávid Szörnyeteg koporsója Pszichografológiai elmeosztály sorai közül), fogta a karomat, hogy segítsen bemenekülni a sátorba (melynek szimbóluma Sátoraljaújhelyen a Sátor-hegy), melyre az ötágú csillag volt kitűzve. Dávid Mónika sorsát a Pszichografológiai karmikusok szerint már 1972 óta folyamatosan ismételhetik, emelve és megvédve sorsától folyamatosan. Furcsa páros, a jungista bibliai beavatású orvos és a Dávid, vagy kommunista csillagos.

A kávésok és a füvesek 1995-ben értek el a szabadköművesek fekete kereszten hét rózsás, Dávid ötágú embercsillagos energia keringtető elméletéhez. Nekem a római egyházas képviselet, Vicziánné fia adta a szabadköművesek füzetét. El kellett képzelni egyszerre fekete kereszten hét rózsát és egy kék ruhás hölgyet. Úgy tudom, ezt a hölgyet Hagia Sophiának nevezték el. Ekkor hivatkozott az elfogott Milosevics a Hagia Sophiára, ami rózsakeresztes nagyon erkölcstelen rendet jelent. A gyógyszerezésem 1997 óta történik, mert szegény lakosokat felpuffasztják, csapásokat kapnak a teremtmények, mely játékuk végkimenetelét jelentette volna. Szépen házasodnak a csapások, mennek végig a kapott betegségeiken. Szeressük egymást gyerekek szociális otthont is nyitottak a miskolciak, amikor anyámtól ezt a füzetet három-négy éve elhoztam, s azt hiresztelte, hogy elloptam tőle az egész városban. Romániában az Új Bekezdésben létrehozott újabb kor képviselői már át is vették az irodalmi irányítást, mint sors nélküli apokalipszis folytatók. Milyenek lehettek egykor az emberek, melynek maradékai között vagyok én is roncs formában már, mivel az Új Bekezdés Időjelek árnyékvilágát mentik születésem óta, csapásaikat a börtöntől én kaptam meg. Eladta a sárga cédulás elmeosztály és a teremtett világ a lelkét a börtönnek, írta Vass Tibor.

Szóval szerencsésnek születtem, tökéletes egészséggel, anyagi jóléttel, mivel a munka háza a Szűzbe esett, mikor elkészítettem az asztrológiámat, a barátoké Jupiterbe, a hivatásom Szaturnuszba. Szépségem miatt teljesen összezúztak irigységből, pedig egyetlen életet sem lehet megismételni, sem újrakezdeni, én csak egyszer születtem meg és nem is folytatódom gyermekben, mert ezt is megakadályozták. A börtön helyett csonkít az egészségügy születésem óta, a börtön csapásait kapom meg, amit karmikus gyilkosok sorsát jelenti tettekkel és azok elméletben való visszakapásával.

Én szép életre születtem az asztrológia szerint, nem nyomorba, eltorzulva, betegségem sem volt egyáltalán.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Feng Shui asztrológiai képlet
  2010-08-16 08:29:06, hétfő
 
  Csien


Az alkotó, a teremtő

Kulcsszava: Erő
Jele: Menny
Eleme: Ég - Fém
Polaritása: yang
Égtáj: Északnyugat
Száma: 6
Évszak: Késő ősz - tél első napjai
Színei: szürke, szürkésfehér, ezüstszürke, hidegkék
Ékkő: gyémábnt, zafír, aquamarin, hegyikristály
Alak: halomszerű, lankás domb
Illat: hegyi levegő, citrus
Szimbolikus állat: Ló (kitartás)

Akaraterő, kitartás, testi erő, hatalom, energia. Mindent erőből akar megoldani. Erőfitogtató magatartás, rengeteg energiával bír. Akihez kötődik, ahhoz nagyon jó, akihez nem, ahhoz kegyetlen. Akaratos, de nehezen törik be a feje. Kitartó, állandó teremteni vágyás hajtja. Nem szabad vele szemben félelmet mutatni.

Karakterszám: 4

Alkalmazkodó. Határozott, kemény. Nem tud magányosan élni, dolgozni. Szórakoztató, de gyakran figyelmetlen. Erősen függ az érzelmektől. Nyitott, kedves, kellemes. Kitartó, szeret dolgozni.

Energetikai szám: 7

Pozitív oldala: Energikus, aktív személy, derűs, jó kedélyű, odafigyel mások gondjaira, humora aktív.

Negatív oldala: Elnyomja mások törekvéseit, elbűvölő modorral pótolja az erények hiányát.

Összegzés: 6.4.7

Minden 6-os fémnek remek adottságai vannak a vezetésre. Egyenes és erkölcsös, s természetét bátran vállalja. A felszínen elbűvölő, könnyed, jó kedélyű és független. A mélyben mégis kiszámíthatatlan és érzéki; makacsság és szeleburdiság egyszerre jellemzi. Bízik másokban, ahogyan mások is megbíznak Önben. Gyermekkorában végtelenül fontos volt mások segítése.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Asztrológiai leírás
  2010-06-11 09:00:46, péntek
 
  Már voltam az utóbbi időben Mérleg-Halakon kívül Szűz-Halak, akiből csak kórusénekes lett volna, Rák-Halak és Nyilas-Halak, akinek iszonyatos élet jár.

Mivel anyám nem lelkesedett értünk annak idején, nem tudja, mikor születtünk, így nehéz az ascendenst megállapítani, de rengeteg új is született a régi születési együttállások mellett, melyek karmikusok, más időpoontokra helyezik az ascendeseket.Születési jegy:

Halak

A Halak jegyű ember kivételesen érzékeny. Megérzi mások hangulatát, és a ki nem mondott érzelmekre is reagál. Hazudni felesleges neki, tudja, mikor mond igazat valaki, és mikor hazudik. Intuíciója is kiváló, könnyen ráérez a bekövetkező eseményekre. Nem bírja elviselni mások fájdalmát, ilyenkor mindig megpróbál segíteni, akkor is, ha a másik ember belegebed. Vele kapcsolatban lehet mondani: "a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve". Soha nem akarna ártani, mégis, túlzott segítőkészségével gyakran okoz galibát. Ennek a hatalmas beleérző képességnek a hátránya, hogy időnként túltelítődik, ilyenkor szüksége van a bezárkózásra, egyedüllétre. Ha ezt nem tudja magának megteremteni, megbetegszik, és akár kórházba is vonul, ahol megélheti a számára szükséges magányt és elszigetelődést. De előfordulhat, hogy magányát hamis természetével vívja ki, ilyenkor a Halak börtönbe vonul. Segítő szándéka következtében főleg szociális területen helyezkedik el, legyen az szociális gondozó, vagy épp ápolónő. Nincs még egy jegy, amely olyan gondosan ápolna, mosdatna betegeket, mint a Halak. Segítő állásban különben sem kell felelősséget vállalnia önmagáért, ez amúgy is nagyon távol áll tőle. Fő uralkodója, a Neptunusz azonban nem csak beleérző képességéről, hanem hamisságáról híres, ezért a Halak jegyű emberre jellemző lehet a hamisság is. Ha megbántva érzik magát, hajlamos alattomosan hátba támadni a másik embert, alaposan meglepve azt ezzel a lépésével. Anyagi és szerelmi területen is jellemző lehet a hamiskodás, a titkolózás. Ritka a Halak közt a hűséges ember, könnyen belemegy egy titkos kapcsolatba. Ez történhet úgy, hogy ő csalják meg párját, de úgy is, hogy olyan partnert találnak, aki vele csalja meg kedvesét, de történhet olyan módon is, hogy valamely társadalmi vagy egyéb okból nem vállalhatja fel a partnert. A realitásokhoz nem sok köze van a Halaknak, hajlamos elmenni a világ mellett, és elmélyülni fátyolos álomvilágába. Képes arra, hogy csak testileg legyen jelen valahol, miközben lelke egy ködös szellemi síkon lebeg, ez sokszor megnehezíti életét. Az iskolában jellemzően nem figyel, hiszen az álomvilág nem ott van, emiatt konfliktusai lehetnek tanáraival. Hangulata meglehetősen szélsőséges, egyszer lelkes és vidám, másszor depressziós, legszívesebben öngyilkos lenne. Könnyen befolyásolható, de csak a nála erősebb akaratú emberek által. Nehezen nyílik meg az emberek előtt, így nehéz kiismerni, megtudni, valójában mit is akar. Sokszor önmagával sincs tisztában. Könnyen beleeshet a meg nem értett ember szerepébe, ami tovább növeli depresszióba hajló hangulatát. Ilyenkor előfordul, hogy függőséget alakít ki, dohányzik, iszik, vagy drogot kezd el fogyasztani. Ebből aztán nehéz kirángatni. Tipikus szenvedő, az élet ad is számára elég megpróbáltatást, és ha nem tud valamelyikkel megbirkózni, elkezd szenvedni, sírni. A Neptunusz éteri magasságokba emeli, nem sok köze van a világhoz, ugyanakkor sűrű homályba is burkolja jellemét. Jó érzéke van a zenéhez, tánchoz, sok Halakból lesz énekes, zenész vagy épp táncos. Szeret is énekelni, táncolni, hiszen ilyenkor eltűnik a világ, és csak a zene cseppet sem racionális élménye létezik. Érzékenysége miatt könnyen válik vegetáriánussá, mivel sajnálja az állatokat, és nem szeretné, ha miatta akár csak egy is elpusztulna. Ugyanilyen elgondolásból nem szeret szőrmebundát hordani.

Aszcendens: Ikrek

Az Ikrek aszcendensű ember túl éber és aktív, állandó mozgásigénye van. Szüksége van kirándulásra, szabad levegőre, vagy más mozgás lehetőségére, például táncra. Egyszerre több dologgal foglalkozik, de érdeklődését hamar elveszíti. Érdeklődő, és könnyen barátkozik, de barátságai többnyire felületesek. Kinézetére nem fordít túl nagy gondot, általában felveszi, ami a keze ügyébe kerül. Azt sem igazítja el, áll rajta a ruházat, ahogy áll. Alacsony, vékony termetű, mely hosszú lábakkal és karokkal párosul. Haja vékony, szeme értelmes és huncut, nem tudja sokáig egy pontra irányítani. Orra többnyire hajlott sasorr. Sötét haja, ugyanakkor világos szeme van. A nőnek kis melle van, nem túl nőies, sokkal inkább fiús kinézetű. Álla fejlett, közepén Merkúr-gödör található. Fülei elállóak. Kulcscsontjai kiállnak, mintegy sótartót alkotva. Barna bőre van, legalábbis nehezen ég le a napon. Az Ikrek aszcendensre szokták mondani, hogy a szeme sem áll jól, olyan, mintha mindig valami ravaszságon törné a fejét.

Bolygók a jegyekben

Hold a Mérleg jegyben

Rendkívüli empatikus érzékkel rendelkezik, képes beleérezni mások problémájába, reakciója megnyugtatóan és csillapítóan hat. Ilyen esetekben mindig higgadt és természetes, ám zavarában vagy mérgében hajlamos vitát provokálni. Viselkedése közvetlen és megértő. Ez ugyanakkor határozatlansággal járhat. Rendszerint fesztelenül viselkedik, még idegenek társaságában is, a feszült pillanatokat képes gyorsan feloldani. Alkalmazkodó és harmóniára törekvő. Nagyon igényli a szeretetet és az elfogadást. A béke és nyugalom érdekében bármit megtesz, ezért mindig szót fogad. Kerüli a vitákat, inkább feladja saját álláspontját és belenyugszik máséba, csakhogy béke legyen. Mindig meg akar felelni, a nyugalom érdekében még hazudni is képes, nehogy konfliktusba keveredjen. Tudatosítani kell benne, hogy kiálljon saját igazáért, hiszen attól még nem veszíti el senki szeretetét, hogy kiáll álláspontja mellett. Nagyon szereti a szép dolgokat. Időnként hízelgéssel próbálja meg elérni, amit szeretne. Vonzereje rendkívül csábítóan hathat. Szívesen él párkapcsolatban. Férfi esetében a szép és választékosan öltözött nők vonzzák.

Merkúr a Halak jegyben

Kedves, megértő és együttérző, ám gondolkodása csapongó. Nagyon nehézkesen tanul, figyelme is gyakran elterelődik fantáziája világába. Tanulni inkább csak képekben tud, racionális levezetésekből kevésbé. Ha képzeletét felhasználja tanulásában, gyorsan el tudja sajátítani, amit kell. Fontos számára az is, milyen kapcsolatot tud teremteni osztálytársaival és tanáraival. Egy barátságos környezet is hatékony tanulást tud biztosítani. Gyakran hanyag és feledékeny, ami problémákhoz vezet, és ezekkel nehezen birkózik meg. Hajlamos arra, hogy a könnyebb megoldásokat válassza, néha az alattomosság is előfordul. Gyakran szenved önbizalomhiányban, bátortalanul és nehezen hoz döntéseket. Bármikor képes félretenni a komolyságot, és gyermekded módon, néha talán gügyögve kifejezni magát.

Vénusz a Vízöntő jegyben

Rendkívül vonzó és megnyerő, élvezi, ha csodálják. Érzelmeit hűvösen nyilvánítja ki, előfordul, hogy vágyik egy mély és tartós kapcsolatra, ám együttélésre nem, ami túlzott függetlenségi vágyából fakad. Kapcsolataiban mindig nyitott, ám gyakran váltogatja barátait. Nem mindig szereti a testi közelséget, ő dönti el, mikor kinek a közelségére van szüksége. Általában jól bánik a pénzzel, barátaival szemben segítőkész, megértő és nagylelkű. Szereti a régiségeket, ugyanakkor vonzza a posztmodern művészet is, szívesen látogat forradalmian új látásmódú kiállításokat. Számára az étkezés egy újabb kaland, alkalom a felfedezésre. Például, hogy az ételt nem csak lenyelni, de kiköpni is lehet, sőt összevegyíteni is.

Mars a Bak jegyben

Rendkívüli kitartó, amelyet jól kamatoztat az élet bármely területén. Ambiciózus ember, aki gyakran jelentős sikereket ér el. Ennek érdekében hajlamos a túlfeszített munkára, sőt, családját, partnerét, szeretteit is feláldozza ennek érdekében. Környezetét kis lépésekben fedezi fel. Kitartó, szófogadó és kötelességtudó. Ha a tanácsokat hasznosnak tartja, nem ellenkezik és szót fogad. Ha érdeklődését felkeltik valamivel, rendkívül kitartóan képes megvalósítani az adott célt. Partnerét nagyon komolyan választja, mindent fontolóra vesz, mielőtt cselekedne. Erős szexuális vággyal rendelkezik, azonban emiatt bűntudata van. Ha mégis meg tudja élni, olyan helyzetet keres, melynek következtében ismét kiélheti bűntudatát.

Most éppen Iker lettem, sem a zöld tiszta volt szemeim, gesztenyebarna hajam nem illik rá, sem a volt nőies külsőm.



 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Virág horoszkóp
  2010-05-15 07:08:22, szombat
 
  A virág horoszkóp a numerológia elvein alapul. Nem számít, hogy melyik évben születtél, de még a hónap sem, kizárólag a nap. Érdekes információkat ad meg rólad, hiszen a megfelelő virágokat szigorú kritériumok alapján választották ki. Ismerd meg a személyiségedet, életpályádat, s tudd meg, hogy mi kell tenned a boldogságért!





Napraforgó



Ha a születésnapod: 1., 10., 19. vagy 28.

A Napraforgó nagyon nagylelkű teremtés.Tele van energiával, könnyen barátkozik, mindenkivel megtalálja a közös hangot, kellemes társaság.

Körbelengi egy különleges kisugárzás. Hajlamos azt hinni, hogy mindent ő irányíthat, ebből lehetnek problémái. A harmóniára törekszik, az egyensúlyért küzd, sokszor erején felül teljesít, hogy tökéletesíthesse saját magát és megszabadulhasson a hibáitól. Könnyen kimászik a nehéz helyzetből is, s ő kerül ki győztesen minden csatából, ezért is csodálják annyian.

A szerelemben az ösztöneire kell hallgatnia, s meg fogja találni azt a személyt, aki egyenrangú társa lesz. Figyelnie kell arra, hogy ne rendelje maga alá partnerét!

Illik hozzá: Bazsarózsa, Búzavirág, Orchidea.





Bazsarózsa



Ha a születésnapod: 2., 11., 20. vagy 29.

A Bazsarózsa mindig követi azokat az elveket, amiket ő maga határozott meg. Következetes, még akkor is, ha nagyon nehéz helyzetbe kerül emiatt.

Sokan ezért vaskalaposnak, rugalmatlannak tartják, ami nem csoda, hiszen sosem enged a 21-ből. Ha rábíznak egy feladatot, azt maradéktalanul teljesíti, s a határidőket is mindig betartja. Nyugodt, gondmentes életre törekszik, amit apránként, lépésről lépésre épít fel.

Már szinte párkapcsolatfüggő, nem tudja elképzelni egyedül az életet.

Szenvedélye olykor átcsap birtoklási vágyba, néha pedig már idegesítően gyengéd, ezért nem könnyű hozzá alkalmazkodni.

Illik hozzá: Bazsarózsa, Búzavirág, Orchidea, Pipacs, Margaréta.





Boldogasszony papucsa



Ha a születésnapod: 3., 12., 21. vagy 30.

A Boldogasszony papucsa állandóan pörög, nem tud hosszabb ideig egy helyben maradni. Szüksége van a változásra, mert ebből érzi, hogy folyamatosan mozgásban van. Nem szereti a szabályokat és a kötelező programokat, ki nem állhatja, ha korlátozni akarják az alkotásban, vagy elveszik tőle a szabad akaratát. Mindenre nyitott, kíváncsi, de sokszor felületes, ebből adódhatnak problémái.

A szerelemben is mindig az újra vágyik, ezért igazából sosem kötelezi el magát. A hűség számára nem azt jelenti, mint másoknak, ezért jobb, ha előre közli a partnerével, hogy ne számítson sírig tartó kapcsolatra.

Illik hozzá: Pipacs, Rózsa, Boldogasszony papucsa.





Búzavirág



Ha a születésnapod: 4., 13., 22. vagy 31.

A Búzavirág minden szempontból hűséges. Legyen szó párkapcsolatról, barátságról, munkáról, a végletekig kitartó. Szereti a rendet, imád szervezkedni, sokszor kifejezetten le kell állítani, hogy ne variálja át mindenki életét. A meglátásai nagyon jók, ám a gyakorlatba való bevezetéssel vannak problémái. Sokkal tapintatosabbnak kellene lennie.

Nehezen talál rá a Nagy Ő-re, hosszúfolyamat és keresés eredménye, de ha révbe ér, többé nem kell aggódnia. Nem tudja jól meghatározni az érzelmeit, de a megfelelő személy mellett ezzel már nem lesz probléma.

Illik hozzá: Búzavirág, Margaréta, Bazsarózsa, Pipacs.





Nőszirom



Ha a születésnapod: 5., 14. vagy 23.

A Nőszirom rendkívül alkalmazkodó, ezért is szeretik annyira társaságban, na és persze éles esze és kimagaslóintelligenciája miatt. Arra azonban vigyázni kell, nehogy valaki megsértse, mert egyik pillanatról a másikra dühöngő fúriává válhat. Nem szereti, ha megvonják tőle a szabad döntés lehetőségét. Néha nem ártana egy kis türelmet gyakorolnia.

Imád flörtölni! Kitűnő humorérzékével és frappáns szövegével bárkit levesz a lábáról. A csábítás művészetét magas fokon elsajátította, de néha túl megy bizonyos határokon. Társával egyenrangúnak kell lennie, olyan párt keres, akivel tud beszélgetni is.

Illik hozzá: minden virág





Pipacs



Ha a születésnapod: 6., 15. vagy 24.

A Pipacsnak nagyon jók az ösztönei. Szinte mindent megérez, ezért nem nagyon lehet titkolózni előtte. Érti a testbeszédet, s ráhangolódik a másik lelkének rezdüléseire is. Gyakran ábrándozik, ebből adódóan nagyon érzékeny is. Ha kicsúszik a lába alól a talaj, inkább elrugaszkodik a valóságtól és az álmok világába menekül. Nem áll távol tőle az önpusztítás, ezért oda kell figyelni rá!

Párkapcsolatában nagyon romantikus, párja különlegesnek érzi magát mellette. Szinte üldözi a szerelmet, akár többször is házasodik, ha korábbi partnerével megromlott a viszony. Egy eszménykép lebeg előtte, s érzékiségének köszönhetően akár a valóságban is megtalálhatja.

Illik hozzá: Rózsa, Boldogasszony papucsa.





Orchidea



Ha a születésnapod: 7., 16. vagy 25.

Az Orchidea nagyon érzékeny és érzelmes. A végletekig becsületes, s nagyon szomorúvá teszi, ha neki csalódnia kell valakiben, vagy megpróbálják átverni. Menekül a konfliktusok elől, mert mindent a szívére vesz. Bármikor hajlandó segítséget nyújtani, ha erre kérik. A hétköznapokon csendes, magányos, zárkózott embernek tűnik azok szemében, akik nem ismerik. Célja, hogy egy stabil, boldog családja legyen.

Nem áll össze bárkivel, nagyon igényes a társára, hiszen nem mindegy neki, hogy kivel látják. A hűség az abszolút mérvadó számára, mély érzelmeket táplál kedvese iránt, nyugodt, kiegyensúlyozott párkapcsolatra törekszik.

Illik hozzá: Napraforgó, Boldogasszony papucsa.





Margaréta



Ha a születésnapod: 8., 17. vagy 26.

A Margaréta rendkívül állhatatos, mindig ragaszkodik az elveihez, s az eredeti elképzeléshez. Mégsem lesz ellenszenves mások szemében, talán a vakmerőségének köszönhetően sokan felnéznek rá. Igénye, hogy időről időre kicsit egyedül legyen, ilyenkor teljesen bezárkózik, s csak magára koncentrál. Nincs sok barátja, de rájuk mindig számíthat. Óvatos, folyton gyanakodik, ami akár paranoiássá is teheti.

A szerelemben fontos számára a gyengédség, adni és kapni is szeret egyaránt. Nem a szexualitás a meghatározó kapcsolataiban, inkább az érzelmekre épít. Sokat csalódik, amire megtalálja az Igazit, de onnantól kezdve teljes lesz az élete.

Illik hozzá: Búzavirág, Bazsarózsa, Pipacs, Napraforgó





Rózsa



Ha a születésnapod: 9., 18. vagy 27.

A Rózsa nagyon heves természetű, hamar felpaprikázza magát. Mivel előbb nyitja ki a száját, mint gondolkodik, sokszor keveredik kellemetlen helyzetbe. A családja szent számára, szerettei abszolút számíthatnak rá.

Komoly erkölcsi rendszere van, sokszor megítél másokat, pedig ő sem hibátlan. Célokat tűz ki maga elé rövid és hosszú távon, s egytől egyig meg is valósítja őket.

A szerelemben nem túl kitartó, nincsenek hosszú kapcsolatai. Lételeme az erotika, szenvedélyes, heves és fékezhetetlen. Nem túl óvatos, a kezdeti fellángoláskor szinte mindenét odaadja a szerelemének, s ő is ezt várja el viszont.

Illik hozzá: Pipaccsal, Boldogasszony papucsa





 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Kínai horoszkópom: föld-Kutya
  2009-10-04 17:56:09, vasárnap
 
 


Akiknek Kutya az aszcendensük, azok becsületesek, bátrak és önzetlenek, szinte mindig készek a cselekvésre. Bátorságuk és ügyességük mind fizikai, mind értelmi szinten megmutatkozhat. Készek az igaz ügyért harcolni, és a bajbajutottakon segíteni. Másokkal szemben elnézőek és megbízhatók. Barátaik megbecsülik és tisztelik őket, mert a meredek helyzetekben is megőrzik hidegvérüket. Mindig megtartják a szavukat, és soha nem élnek vissza a bizalommal.

Jó emberismerők, nem téveszti meg őket a látszat, és a lényegtelen dolgok nem aggasztják őket. Általában olyan feladatot választanak, amit szeretnek. Bármilyen területen is munkálkodnak, annak a területnek szakértőjévé válhatnak. Bíznak magukban, és tisztán, logikusan látják cselekedeteiket. Van egy nagyon szép tulajdonságuk: mások boldogulásának elkötelezettjei.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Szél az azték horoszkópom
  2009-07-15 22:44:37, szerda
 
 
Egy régi könyv szerint eső voltam, így is jellemeztem magam, s most fedeztem fel, hogy szélnek írták meg a március 7-én szülötteket 1958-ban. A régi könyv szerint egyedül a december eleji disznó évében született férfi alkalmas férj-jelöltnek. Nos, ilyennel nem találkoztam még sohasem. A kutya és a disznó kínai horoszkóp szerinti párok megértik egymást, családcentrikusak. Régebben mind a három horoszkópot nézték asztrológiai aszcendessel együtt valaki én-képének jellemzéséhez, mely leírás általában tökéletesen illett külsejéhez is.

SZÉL

Az azték horoszkóp szerint e jegy a becsületesség, az őszinteség jelképe. Az életet tisztának látod.

Mindig az egyenes utat választod, amit nagyon helyesen teszel, de sajnos e világban sok hátrányod is származik ebből. A diplomatikus viselkedést még hírből sem ismered, legtöbb vétkedet e téren követed el.

A végletek embere vagy, az “arany középút" szabályát nem is érted igazán.

Férfi:

Fiatal korodban elszánt és kalandvágyó vagy, éveid szaporodtával viszont realista, a jövőjéért aggódó férfi válik belőled. A szerelemben az évek multával is megőrződ romantikus lelkedet. Szükséged van olyan társra, aki tisztel és követ is téged.

Ezt a Krokodil-, a Ház-, a Nyúl-, a Mozgás- és a Kő- nőknél találhatod meg.

Nő:

Te vagy az a csodálatra méltó nő, aki annak ellenére, hogy tökéletes háziasszony, megőrzi egyéniségét a házasságban. Otthonod mindig rendes és tiszta lesz, s úgy tűnik ez a legcsekélyebb fáradságodba sem kerül.

Szereted ha társad önálló, határozott, véleményed szerint ilyen az igazi férfi.

Legjobban az őszinteséget, a becsületességet tiszteled benne.

Nos, ilyen párra lelhetsz a Krokodil-, a Szél-, a Kutya- és a Mozgás- férfiakban.





HÁZ

Tudod te nagyon jól, hogy az életben minden eredményt csak kemény erőfeszítések árán lehet elérni, s ehhez tartod is magad.

Fáradhatatlanul dolgozol, a munkában kezdeményező és eredeti vagy.

Sokszor a hangulatod nem éppen optimista, s nem is alaptalanul. Látod magad körül, hogy a nálad tehetségtelenebb embereknek sokkal nagyobb a szerencséjük, könnyebben érnek el sikert. Bár munkádban előbb- utóbb sikert aratsz.

A Ház jegyében található a legtöbb úgynevezett “elfelejtett zseni", vagy “meg nem értett tehetség" .

Férfi:

A Ház-férfi a tipikus Don Juan... Igen, te vagy az, akitől rettegnek a nők, a Casanova, akinek lábai előtt hever bárki. Hódításaidnak se szeri, se száma. Képtelen vagy a hűségre, a tartósabb kapcsolatokra, a házasságtól egyenesen menekülsz.

Jól kijösz a Krokodil, a Gyík, az Eső, a Virág, a Párduc és a Ház jegyű hölgyekkel.

Nő:

Nagy népszerűségnek örvendsz a férfiak körében, s te szereted is ha csodálnak. Társadhoz hűséges vagy, de a barátaidat nem tagadod meg érte. Az a hír járja, hogy a szavakkal bőkezűen bánsz, csak legyen aki hallgatja.

Szükséged van arra, hogy párod sikeres férfi legyen, akit tisztelhetsz.

Legjobb, ha a Szél, a Krokodil, a Halál, a Kutya és az eső jegyben született férfiak között választasz.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 32 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 343
  • e Hét: 614
  • e Hónap: 3456
  • e Év: 42457
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.