Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 54 
Vigasztaló sorok a - Kijárás korlátozásakor- Korona vírus..
  2020-04-01 08:51:10, szerda
 
  Ma ,azt írtad hogy kimész ügyet intézni hát nem jól teszed az biztos.,de lehet hogy elfognak küldeni mert az ügy intézés nem fontos.De gondolom azt tudod hány órától meddig lehetsz kint .Lehet hogy azt nem hallottad hogy csak hová mehetünk ki, Bevásárolni az lehet piac is nem csak áruházak .Ne hogy azt híd hogy más aki betartja idős ember hogy azoknak jó hogy be van zárva,ki kel bírjuk ,vagy vagy rizikózik az ember és elkapja a vírus és meg hal  
 
0 komment , kategória:  Közösségi oldalak  
Google januári képe
  2019-02-05 10:23:03, kedd
 
  ...... .........



Gif. kép linkje Link
 
 
0 komment , kategória:  Közösségi oldalak  
Kéretlen üzenet a Facebook oldalon
  2019-01-08 16:32:40, kedd
 
  Bocsi !!Kérlek olvasd el mert szívszorító!! Beteg kisbaba kér segítség, NEMPÉNZT!!!! Drága Barátaim! Elnézést mindenkitől, ha levelemmel zavarok, de úgy gondoltam ezt kötelességünk megtenni, ha már másként nem segíthetünk. "Beteg kisbaba kéri a segítséget!!! Helló! Kérlek benneteket, hogy küldjétek tovább!! Ha kitörlöd neked nincs szíved. Én egy 29 éves apuka vagyok. Nekem és a feleségemnek gyönyörű életünk volt. Hála Istennek van egy gyermekünk is! Nemrég az orvosok daganatot fedeztek fel a kicsi agyában és
testében. Az egyetlen út, hogy megmentsük a műtét. Sajnos nincs elég pénzünk rá. Az AOL és a ZDNET beleegyezett, hogy segít nekünk.Az egyetlen út, hogy segítsenek az, hogy elküldöm Neked ezt az e-mailt és te tovább küldöd.. Az AOL nyomon követi ezt alevelet és számolja hogy hány ember kapta meg.Minden ember aki megnyitja ezt az e-mailt és tovább küldi emberenként 32,-ft-ot szerez nekünk! Kérlek segítsetek!! Köszönjük!!!!! Maroti Szabolcs 8200 Veszprém Móricz Zs.u.3." Kérlek tedd meg! -- Tegyük meg mi is! Küldd el az összes ismerősödnek

Válaszom ez volt:
Kedves xx
Ilyen fajta kérést már sokat láttam, de mindig felmerül bennem a kérdés- hogy mennyi a valóság. Sajnos sokan így próbálnak pénzhez jutni.
Ha valódi a kisbaba súlyos betegsége, akkor a család kérjen közös imát a templomukban, ami Jézus Krisztusnál meghallgatásra talál. A közös imának hihetetlen nagy ereje van, ami segít a kisbaba gyógyulásán. Pénzbeli segítséget meg sok helyről tudnak igényelni, amit biztosan meg is kapnak.
Elnézésedet kérem, de az ilyen jellegű, hogy küld tovább NEM szoktam továbbítani, mert kéretlen üzenetnek számít.
 
 
0 komment , kategória:  Közösségi oldalak  
Így ér véget számomra 2018-as év
  2018-12-29 15:31:47, szombat
 
  Facebook szerver generálta
...... ........... .....

 
 
0 komment , kategória:  Közösségi oldalak  
Facebook-hack: 29 millió ember adatait látták a tolvajok
  2018-10-13 12:39:19, szombat
 
  Facebook-hack: 29 millió ember adatait látták a tolvajok
A Facebook végre részleteket is közölt a legutóbbi hír után, amikor beismerték, hogy akár 50 millió ember adataihoz is hozzáférhettek azok a hackerek, akik kihasználtak egy hibát a Facebook view as-módjában. Ezt a módot akkor lehet használni, ha azt akarjuk megnézni, hogy mit lát a profilunkból egy másik ember. A hiba segítségével bejelentkezési tokeneket loptak el, amelyekkel bárhol be tudnak jelentkezni a Facebookra. Jelszavakat az eredeti hírek szerint sem loptak el.
A Facebook most azt mondja, csak 29 millió ember adataihoz fértek hozzá, és a hozzáférés kevésbé tűnik veszélyesnek az eredetileg feltételezettnél.
Alapvető adatokhoz fértek hozzá, mint az email-cím, 14 millió ember esetében. 15 millió esetben látták a nemre, vallásra, helyre és készülékinformációra vonatkozó adatokat is. Egymillió esetben pedig semmilyen adatot nem láttak.
Ami ennél is fontosabb, a Facebook szerint nem fértek hozzá más külső fiókokhoz. Ez azért volt feltételezés, mert a Facebook az utóbbi időben azon dolgozott, hogy mindenhova be tudjunk jelentkezni a Facebook-fiókunkkal, ezt pedig az ellopott bejelentkezési tokenekkel is megtehették. De ezek szerint nem tették.
A Facebook közölte, hogy mindenkit értesít a majdnem 30 millió emberből.

- A Facebook eredetileg azt mondta, hogy 50 millió fiókot nem sikerült elérni.
Szeptemberben a hackerek egy csoportja hibát használt a Facebook "nézetként" funkciójában, hogy jogosulatlan hozzáférést kapjon számlák millióihoz - és ma a vállalat kiadta a legátfogóbb nyilatkozatot még arról, hogy pontosan milyen adatokat vettek fel a jogsértés részeként.
A mai nyilatkozat szerint a hackerek elloptak hozzáférési tokeneket 30 millió számlára ( 50 millió kezdeti becsléstől számítva ), lehetővé téve számukra, hogy teljes hozzáférést kapjanak a profilokhoz. Ebből a 30 millióból a hackerek 14 millió számlára, valamint a nemre, a vallásra, a helyszínre, az eszközinformációra és a 15 legutóbbi keresésre további 14 millió számlára vonatkoztak az alapvető kapcsolattartási adatok (név és e-mail vagy telefonszám). A fennmaradó egymillió számlára vonatkozóan nem érkezett információ.
Nagyon komolyan vesszük ezeket az incidenseket" - mondta Guy Rosen, a termékmenedzsment Facebook alelnöke.
A Facebook ígéretet tett arra, hogy az elkövetkező napokban tájékoztatja a 30 millió felhasználót a Súgóban . Elengedhetetlenül fontos, hogy a Facebook azt állította, hogy a számlákhoz kapcsolódó harmadik féltől származó alkalmazásokról nem kaptak adatokat, beleértve a Facebook termékeket, mint az Instagram, a Messenger és a WhatsApp. Ugyanakkor ugyanazon időszak alatt kisebb, de invazívabb támadások is jelentkezhetnek, amelyeket a Facebook vizsgálata még nem fed le. Nincs arra utaló jel sem, hogy a hackerek bejelentett tartalmat küldtek be.
A nyilatkozat új részleteket is tartalmaz a támadás idővonalára vonatkozóan. A szeptember 14-én regisztrált tevékenység első tüskéje, de csak 11 nappal később jelentette be a tevékenység rosszindulatú támadást. A sérülékenységet két nappal később bezárták, és a felhasználóknak és a magánélet tisztviselőinek jelentették be a GDPR és más szabálysértési törvények szerint.
A Facebook azt is megerősítette, hogy az FBI aktívan vizsgálja a támadást, de elutasította a további részleteket, mondván, hogy az iroda "megkért minket, hogy ne vitassuk meg, ki lehet a támadás mögött." A "View As" hibájának természetéből adódóan valószínű, hogy a Facebook jelentős ismeretekkel rendelkezik a számlákról, ahol a támadás származott, ha nem az elkövetők.

Forrás: 24.hu
 
 
0 komment , kategória:  Közösségi oldalak  
már van fizetős része a Facebooknak!
  2018-07-09 17:14:43, hétfő
 
  Bejelentette a Facebook az első fizetős tartalmat.
Már régóta rebesgetik a hírt, miszerint fizetőssé szeretnék tenni a Facebookot. Ha nem is az egész oldalt, de néhány részét mindenképpen.
Most az oldal egy olyan funkciót tesztel, amivel a csoportok adminisztrátorai szedhetnek 5 és 30 dollár (1400 és 8000 forint) közötti előfizetési díjat. A tesztidőszakban a szolgáltatást a nevelés, főzés és takarítás kategóriában működő csoportok adminisztrátorai próbálhatják ki.
Emellett megtartják az ingyenes csoportokat is, és létrehoznak olyan bővítést, ami lehetővé teszi, hogy az ingyenes csoportokon belül hozzanak létre zárt, fizetős részeket.
A Facebook blogján kiadott közlemény szerint ezzel a csoportok adminisztrátorait szeretnék támogatni, illetve elősegíteni, hogy a korábbinál minőségibb tartalmat biztosíthassanak.
A tesztidőszak alatt a Facebook nem kap részesedést a csoportoknak befolyt összegekből, de ez később nem így lesz. Továbbá arra is megoldást kell találniuk, hogy a Google és az Apple levonja a saját részesedését abból a pénzből, amit a felhasználók Androidon vagy iOS-en futó alkalmazásokon belül költenek.
 
 
0 komment , kategória:  Közösségi oldalak  
Facebook szerver generálta: - Lelki társad
  2018-05-22 18:22:13, kedd
 
  Facebook szerver generálta:
A lelki társad - Milyen csodálatos. Ő mindig veled lesz, még a túlvilágon is! Ez a személy mindig figyelt rád és szeretni fog téged az idők végezetéig. Az Ő áldást jelentő reménysugara vezetni fog téged az életedben, bármi is történjen. Egy igazi Őrangyal!
...... ...........

 
 
0 komment , kategória:  Közösségi oldalak  
Reménykedünk a tavasz jöttében
  2018-02-27 10:42:31, kedd
 
  Szeretettel üdvözöllek!
Reménykedünk a tavasz jöttében.Ölellek,Őszné, Marika
....

 
 
0 komment , kategória:  Közösségi oldalak  
Facebook oldalon lévő repülő szívecskék
  2017-09-29 11:10:05, péntek
 
  Ha a piros írásos szívre kattintok egy felfelé repülő szívecskék láthatók

...... ..........



Ezen az oldalon ki lehet próbálni Link
 
 
0 komment , kategória:  Közösségi oldalak  
Milliárdos a Facebook oldal igazgatója
  2017-01-05 13:47:59, csütörtök
 
  Forrás: wikipedia:
Mark Zuckerberg a Facebook közösségi oldal készítője, amelyet iskolatársaival alapított; Dustin Moskovitz, Eduardo Saverin és Chris Hughes voltak a társai a program elkészítésében. Zuckerberg a Facebook 28,2%-os résztulajdonosa, milliárdos. Az amerikai Forbes 400-as listáján 2011-ben a 9. volt.2014 márciusában ugyancsak a Forbes felmérése szerint a világ 21. leggazdagabb embere volt.[5] 2012. májusában került a Facebook tőzsdére, majd 2012. október 4-én a közösségi oldal bevezetése után 8 évvel, a Facebook elérte az 1 milliárd regisztrált felhasználót.[6] 2015. decemberében gyermeke születésekor Mark Zuckerberg és felesége Priscilla Chan egy, az újszülött gyermekükhöz írt levélben tudatta a világgal,hogy a birtokukban lévő Facebook részvények 99 százalékát - mai értéken számolva körülbelül 45 milliárd dollárt - adományozzák jótékonysági célokra. A körülbelül 13 140 milliárdnyi forintot alapítványi célokra szánják. Zuckerberg korábban már elindított egy a "zöld energia" fejlesztésére irányuló alapítványt a Breaktrough Energy Coalition-t, ahol többek között partnere lett Bill Gates is

Valójában ki is a Mark Zuckerberg Vezérigazgató.
...... ........... ...........


Utána néztem a neten, valójában létező személy
A mostani lépés logikus fejleménynek tűnik. 2010-ben Zuckerberg egy szolid otthont bérelt magának a Facebook-központ közelében, ahol naponta 16 órát töltött az irodában. Egy évvel később 7 millió dollárért vett magának házat a kaliforniai Palo Altóban, de még ez sem mondható rongyrázásnak, ha más techmilliárdosok otthonaival vetjük össze. Aztán további 30 milliót költött újabb otthonokra. Hogy most 100 millió dollárért vett telket, amire a házat még fel sem építtette, szinte természetes.
 
 
0 komment , kategória:  Közösségi oldalak  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 54 
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2031
  • e Hét: 3801
  • e Hónap: 16477
  • e Év: 250224
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.