|
1/2 oldal
|
Bejegyzések száma: 17
|
|
|
|
2011-10-22 14:49:42, szombat
|
|
|
Gyors hideg gyümölcsleves
Hőségben nagyon praktikus és finom.
Nagyon kevés vízbe 5-6 szem szegfűszeget forralok,
Aranka krémport elkeverek hideg tejjel , beleöntök egy befőttet levével együtt, a szegfűszeg levét hozzáöntöm és kész is , szóval nem kell főzőcskélni
Ha nem szereted a szegfűszeget helyette mehet őrölt fahéj is. Ha a hűtőben volt a tej a végén egy kis citromlevet is tehetsz hozzá, ettől üdítőbb lesz. Aranka krémporból a legegyszerűbb a vanília, mert ahhoz minden gyümölcs jó.
|
|
|
0 komment
, kategória: Receptek - Levesek |
|
|
|
|
|
2011-10-22 04:39:18, szombat
|
|
|
Újházy tyúkhúsleves
Hozzávalók:
1 db tyúk (kb. 2 kg)
25 dkg sárgarépa
10 dkg petrezselyemgyökér
8 dkg zeller
6 dkg karalábé
8 dkg csiperkegomba
1 db közepes vöröshagyma
10 dkg kelkáposzta
10 dkg friss zöldborsó
1 db zöldpaprika
1 csokor petrezselyem zöldje
10-15 szem egész bors
ízlés szerint gyömbér
ízlés szerint só
Elkészítése:
A megtisztított tyúkot kívül-belül alaposan átmossuk, majd 2 liter hideg vízben (fedő nélkül) feltesszük főni. A tetején keletkező habot szűrőkanállal leszedjük, majd ha felforrt kisebbre állítjuk a hőfokot, és gyöngyöző vízben főzzük tovább. Fél órai főzés után beletesszük a megtisztított, de egészben hagyott sárgarépát, petrezselyem gyökeret, zellert, karalábét, kelkáposztát. Teatojásba beletesszük a fokhagymát, a gyömbért és a sáfrányt, majd a levesbe lógatjuk és lassú tűzön, félig lefedve tovább főzzük. A maradék zöldséget (paprikát kockázva) és a gombát (a kisebbeket egyben hagyva, a nagyobbakat cikkekre vágva) külön lábosban egy kevés sós vízben, vagy csontlében főzzük meg. Ha a zöldség és a tyúk is megfőtt kiemeljük a levesből és hűlni hagyjuk. A tyúkot kicsontozzuk, bőrét eltávolítjuk, és a húst vékony csíkokra vágjuk. A levesben főtt zöldséget vágódeszkára rakjuk és szintén vékony metéltre vágjuk. A levest közben a tűzről lehúzva, 15 percig pihentetjük, majd nagyon finom szitán, vagy ruhán átszűrjük. Tálaláskor a leveses csészébe rakjuk a metéltre vágott tyúkhúst, a zöldséget, és a külön - sós vízben - kifőzött házi cérnametéltet. Ezután az egészet felöntjük forró levessel, a tetejét pedig finomra vágott friss petrezselyemmel szórjuk meg.
Forrás: teletál
|
|
|
0 komment
, kategória: Receptek - Levesek |
|
|
|
|
|
2011-10-22 04:32:02, szombat
|
|
|
Hozzávalók:
1 db vöröshagyma
2 ek vaj
12 gerezd fokhagyma
2 ek liszt
3/4 l húsleves
2,5 dl tejszín
ízlés szerint só
ízlés szerint őrölt feketebors
2 csipet őrölt szerecsendió
1 ek citromlé
Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát a vajon üvegesre sütjük, hozzáadjuk az összedarabolt fokhagymát, rövid ideig együtt pároljuk. A lisztet belekeverjük, lepirítjuk. A húslevest és a tejszínt hozzáadjuk, lefedve közepes tűzön 20 percig főzzük (vigyázat könnyen kifut). A kész levest simára turmixoljuk, a fűszerekkel ízesítjük. Sajtos pirítóssal vagy pirított kenyérkockával tálaljuk.
Forrás: teletál
|
|
|
0 komment
, kategória: Receptek - Levesek |
|
|
|
|
|
2011-10-22 04:29:50, szombat
|
|
|
Hozzávalók:
1 nagy fej zeller (zöldjével)
1 db nagy burgonya
2 dl tejszín
ízlés szerint só, bors
1 db húsleves kocka
Elkészítés:
A zellert megtisztítjuk, a burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk. A zöldségeket a megmosott zellerzölddel feltesszük főni annyi vízben, ami jól ellepi, és hozzáadjuk a húsleveskockát is. Ha puhára főtt, levesszük a tűzről, kissé hűlni hagyjuk, kivesszük a zöldjét majd jól összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, esetleg egy kevés szerecsendiót reszelhetünk bele, és kissé összemelegítjük. Pirított zsemlekockával tálaljuk.
Forrás: teletál
|
|
|
0 komment
, kategória: Receptek - Levesek |
|
|
|
|
|
2011-10-17 15:56:44, hétfő
|
|
|
Fokhagymakrémleves sajtgombóccal
Hozzávalók:
2-3 fej fokhagyma ( kb 30 gerezd)
1 fej vöröshagyma
1 evőkanál liszt
1 dl főzőtejszín
só, bors, olaj
A sajtgombóchoz:
5 dkg reszelt sajt
2 evőkanál liszt
1 evőkanál tejföl ( 20%-os )
1 tojás
metélőhagyma zöldje
só, bors,
A hagymát apróra vágom, forró olajon félig megdinsztelem, majd hozzáadom az apróra zúzott fokhagymát és tovább dinsztelem, nem túl sokáig, hogy ne keseredjen meg a fokhagyma. Felöntöttem 8 dl vízzel, sózom, borsozom, majd pár percig főzöm. Közben elkészítettem a sajtgombócot: a tojást habosra verem, belekeverem a reszelt sajtot, a lisztet, a tejfölt, az apróra vágott metélőhagymát. Ízesítem sóval, borssal, majd állni hagyom, míg elkészült a leves.
Egy evőkanál lisztet csomómentesen elkeverek kb. 1 dl tejszínnel. A levest lehúzom a tűzről, botmixerrel pürésítettem, ( akinek nincs, az szitán is áttörheti) majd lassan hozzákeverem a tejszínt. Visszarakom a tűzre, majd amikor újra felfőtt, kiskanállal beleszaggatom a sajtgombócokat. Addig főzőm, míg a gombócok fel nem jöttek a tetejére. Sajtgombóc helyet , tálalhatjuk pirítót kenyér vagy zsömle kockákkal.
Aki szereti, miután levettük a tűzről, még hozza adhat vagy 2 gerezd pépesé zúzott fokhagymát, így jobban kiemeli a fokhagyma az izét és finomabb is.
Fokhagymakrémleves : Link |
|
|
0 komment
, kategória: Receptek - Levesek |
|
|
|
|
|
2011-10-15 14:49:22, szombat
|
|
|
Hozzávalók (3-4 személyre):
40 dkg kelkáposzta
20 dkg virsli
3 evőkanál olaj
2 evőkanál liszt
2 dl tejföl
1 közepes vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
majoranna
őrölt kömény
őrölt bors
fűszerpaprika
só
A virslit szeleteld fel vékonyan (ha nem biztos, hogy bélbe töltötték, előbb nyúzd meg!) A megtisztított, megmosott kelkáposztát vágd csíkokra és az egészben hagyott vöröshagymával, fokhagymával tedd fel főni 1-1,5 liter hideg sós vízben. Adj hozzá majorannát, köményt, őrölt borsot. Amikor a káposzta majdnem puha, tedd bele a virslit is. A lisztből és a tejfölből pirospaprikával készíts habarást, és ezzel sűrítsd be a levest.
|
|
|
0 komment
, kategória: Receptek - Levesek |
|
|
|
|
|
2011-10-15 09:53:11, szombat
|
|
|
Hozzávalók:
1 vöröshagyma
kb 10 dkg kelkáposzta
35-40 dkg fagyasztott zöldborsó
20 dkg sárgarépa
2 fehérrépa
1 csomag petrezselyem
fél zsenge karalábé
egy pici zellerdarab
3db krupli
2 evőkanál házi zsír vagy olaj
3 liter víz
1 erőleves kocka
őrölt bors
A nokedlihez:
5 evőkanál liszt
1 tojás
kb. fél deci víz
1 csipet só
Elkészítés:
1. A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A vöröshagymát és a karalábét kockára, a sárgarépát karikákra, a fehérrépát is karikára vágjuk, a kelkáposztát pedig kisebb csíkokra aprítjuk. A burgonyát megpucoljuk és kockára vágjuk.
2. Egy mélyebb lábasban megolvasztjuk a zsírt (vagy olajat hevítünk), és a burgonya , zöldborsó és a petrezselyem kivételével minden zöldséget ráöntünk. 10 percig kis lángon folyamatos kevergetés mellett pirítjuk a zöldségeket.
3. Felöntjük a zöldségeket 3 liter vízzel, hozzáadunk 1 erőleveskockát, és forrástól számított kb. 20 perc alatt, takarék lángon puhára főzzük a zöldségeket. Amikor már majdnem puhák a zöldségek, beletesszük a zöldborsót is. Megborsozzuk a levest.
4. A tojásból, lisztből, vízből nokedli tésztát készítünk, és beleszaggatjuk a gyöngyöző levesbe. A galuskák 5 perc alatt megfőnek. Fedő alatt hagyjuk még egy picit duzzadni őket, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel, majd forrón tálaljuk a levest.
|
|
|
0 komment
, kategória: Receptek - Levesek |
|
|
|
|
|
2011-10-15 09:50:52, szombat
|
|
|
Hozzávalók:
1 kg tyúkhús,
3-4 db sárgarépa,
1-2 db petrezselyemgyökér (fehérrépa),
1/2 db zeller,
1/2 db karalábé,
10 dkg karfiol,
5 dkg gomba,
5 dkg zöldborsó,
1 db zöldpaprika,
1 db paradicsom (lucullus),
1 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
ízlés szerint petrezselyemzöld (friss, aprított),
4 dkg tarkabab (fejtett),
ízlés szerint sáfrány,
1 gyömbér (őrölt),
ízlés szerint só.
Elkészítés:
Tisztítsd meg és szedd darabokra a tyúkhúst.
Tedd fel főni kb. 3 liter vízbe.
Miután felforrt, szedd le a habját és tedd bele a vöröshagymát, a fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot.
Ízesítsd sáfránnyal, gyömbérrel, feketeborssal, sóval.
Főzd lassú tűzön.
Tisztítsd meg és darabold fel a zöldségeket.
Amikor a hús már majdnem puha, tedd bele a sárgarépát, a gyökeret, a zellert, a karalábét és a gombát.
10 perc múlva tedd bele a karfiolt és a zöldborsót.
Lassú tűzön főzd készre.
Vedd ki a levesből a húst és a zöldségeket és szűrd le a levét.
Tálald a levest a zöldségekre és a húsra.
Kínálj mellé cérnametéltet.
|
|
|
0 komment
, kategória: Receptek - Levesek |
|
|
|
|
|
2011-10-15 09:46:46, szombat
|
|
|
Hozzávalók 4 főre :
húsos csont
3 sárgarépa
2 fehérrépa
kis zellergumó
1 paprika
1 fej vöröshagyma
10-15 szem bors
2 gerezd fokhagyma
só
A májgaluskához :
4 db csirkemáj (májkrém is megteszi)
1 tojás
1 zsemle
majoránna
1 tk reszelt vöröshagyma
őrölt bors
só
1 púpozott ek búzadara
1 púpozott ek finomliszt
petrezselyem
leveskocka a májgaluskák kifőzéséhez
Kezdő háziasszonyként sokat foglalkoztatott a májgaluska elkészítése. A puha és a kemény közötti ideális állag elérése "némi" kísérletezés után (pár száz szétmállott és pár száz "kőgombóc" után) sikerült!
Elkészítés :
A húsos csontot alaposan megmossuk.
Hideg vízbe tesszük és alacsony hőfokon elkezdjük főzni, időnként a habját leszedjük.
Ha már nem habzik tovább, akkor megsózzuk, beletesszük a nagyobb darabokra felvágott leveszöldséget, vöröshagymát, fokhagymákat, az egész borsszemeket és a paprikát. A hús puhulásáig főzzük.
Amíg a leves elkészül, összekeverjük a májgaluskát: a zsömlét vízbe beáztatjuk, majd kicsavarjuk. Egy tálban összekeverjük a tojást, a zsemlét, az apróra vágott májat (májkrémet), a lisztet, a búzadarát és az apróra vágott petrezselymet. Hozzáadjuk a reszelt vöröshagymát. Őrölt borssal, sóval, majoránnával fűszerezzük. Rúdmixerrel pépesítjük. 1 órát a hűtőben pihentetjük.
Az 1 óra elteltével vizet forralunk, beledobunk 2 leveskockát és ebbe szaggatjuk bele teáskanállal a galuskákat. Kb. 5-10 percig főzzük (mérettől függően).
A levest leszűrjük, tésztát főzünk bele és ebbe tesszük a megfőtt májgaluskákat. (Nem érdemes közvetlenül a levesbe szaggatni, mert zavarossá válik tőle.)
|
|
|
0 komment
, kategória: Receptek - Levesek |
|
|
|
|
|
2011-10-15 09:36:37, szombat
|
|
|
Hozzávalók:5 dkg zsír, 6 dkg liszt, friss paradicsom, 1 konzerv paradicsom, 1 üveg paradicsomlé,8 dkg cukor, 1 fej vöröshagyma, 1 zeller levél, só, bors.
Egy lábosban a zsírból és lisztből világos rántást készítünk, majd felengedjük paradicsomlével, és annyi vízzel hogy egy krémes levest kapjunk.
Hozzáadjuk a paradicsom konzervet, és ha van a friss paradicsomot is. Egészben beletesszük a vöröshagymát, és a megmosott zellerlevelet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és fél óráig főzzük.
A végén tésztával, vagy rizzsel tálaljuk.
|
|
|
0 komment
, kategória: Receptek - Levesek |
|
|
|
|
|
1/2 oldal
|
Bejegyzések száma: 17
|
|
|
|
2024. Október
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |
28 | 29 | 30 | 31 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
26968 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Általános (6717)
- Belső kör (3)
- Család (6)
- Munka (5)
- Haverok (1)
- Iskola (152)
- " Magamról *** (1)
- "Spirituális utam gondolatai* (152)
- ♥ Gyermekeimnek,útravaló (105)
- ♥ Unokáimnak,útravaló ** (74)
- * A KIS HERCEG * (1)
- **** Egészséges életmód** (212)
- **** Ez itt az én Hazám !** (117)
- **** Gyógyító ételek** (67)
- **** Gyógynövények** (70)
- **** Humor** (422)
- **** Igaz volna ?** (26)
- **** Kárpátia, Kormorán ***** (17)
- **** Könyvek ,Lexikonok** (135)
- **** Linkek** (257)
- **** Semmi vegyszer** (36)
- **** Számitógép,mobiltelefon** (58)
- **** Szépségápolás** (29)
- **** Szeretteim emlékére** (33)
- ***** Az élet alkonyán******** (166)
- ***** Praktikák (62)
- *************A világ csodái** (31)
- ******Az élet nagy ? ? ? ? ?** (282)
- **Olvasgatok, nézelődöm** (181)
- *Érdekességek és furcsaságok!* (191)
- *Kedvenc képeim és aforizmáim* (190)
- *Tanmesék,az élet bölcseletei* (77)
- *Természetes antibiotikumok** (10)
- .....Görög istenek (20)
- Ezo : A szerencse anatómiája (97)
- Ezoteria : Agykontroll (48)
- Ezotéria : Asztrális projekció (6)
- Ezotéria : Böjt, légzés (42)
- Ezotéria : Csakra,aura (39)
- Ezoteria : Feng Shui (21)
- Ezotéria : Horoszkóp (72)
- Ezotéria : Képek (112)
- Ezotéria : Meditáció (83)
- Ezotéria : Megvilágosodás (56)
- Ezoteria : Napi horoszkóp (8)
- Ezotéria : Reiki , Jóga (19)
- Ezotéria : Reinkarnáció (9)
- Ezoteria : Rituálék (48)
- Ezotéria : Számmisztika (41)
- Ezotéria : Vegyes** (241)
- Ezotéria : Versek (31)
- Ezotéria : Videók,linkek (154)
- Ezotéria : Zene (10)
- Ezotéria :Szimbólumok,mandalák (80)
- Ezotéria:BrunoGröning tanítása (6)
- Filozófus - Rudolf Steiner (45)
- Filozófus : Konfucius (15)
- Filozófus : Lao-ce (19)
- Filozófus :Ralph Waldo Emerson (47)
- Filozófus: Friedrich Nietzsche (33)
- Idézetek - A barátságról (199)
- Idézetek - A célokról (148)
- Idézetek - A lélek csendje (480)
- Idézetek - A sikerről (64)
- Idézetek - Az életről (231)
- Idézetek - Hazugságról (29)
- Idézetek - Önbizalom (48)
- Idézetek - Örömről (134)
- Idézetek - A félelemről (47)
- Idézetek - A sasról (95)
- Idézetek - A vallásról (44)
- Idézetek - Akarat, kitartás (183)
- Idézetek - Az időről (89)
- Idézetek - Az ölelés (25)
- Idézetek - Boldogságról** (251)
- Idézetek - Buddha (118)
- Idézetek - Bölcsességről (30)
- Idézetek - Csodás idézetek (112)
- Idézetek - Dalai Láma üzenete (203)
- Idézetek - Élet értelme (5)
- Idézetek - Halálról (74)
- Idézetek - Háláról ******** (32)
- Idézetek - Hitről (101)
- Idézetek - Idézetes képek (326)
- Idézetek - Idézetes képek II. (265)
- Idézetek - Idézetes képek III. (216)
- Idézetek - Idézetes képek IV. (74)
- Idézetek - Idézetes képek V. (206)
- Idézetek - Kedvenc aforizmáim (397)
- Idézetek - Lelki béke (65)
- Idézetek - Lelkünk titkai **** (163)
- Idézetek - Magabiztosság (17)
- Idézetek - Mirdad könyvéből (23)
- Idézetek - Napi útravaló (318)
- Idézetek - Pozitív gondolkodás (116)
- Idézetek - Spiritualitás (138)
- Idézetek - Szeretetről ♥ (262)
- Idézetek - Türelemről (56)
- Idézetek - Vegyes** (135)
- Idézetek - Zenéről (111)
- Idézetek-A magány metafizikája (139)
- Idézetek-Szakál lelki turkáló (73)
- Idézetek-Önmegvalósítás Önisme (58)
- Író - Aranyosi Ervin (128)
- Író - Baltasar Gracián (36)
- Író - Benedek Elek (3)
- Író - Biegelbauer Pál teológus (30)
- Író - Bódás János (7)
- Író - Cseppely Zsuzsa (70)
- Író - Deepak Chopra (14)
- Író - Douglas Pagels (15)
- Író - Dr Joseph Murphy (6)
- Író - Eckhart Tolle (50)
- Író - Gárdonyi Géza (80)
- Író - Goethe (56)
- Író - Győrffy-Deák Éva (15)
- Író - Hamvas Béla (37)
- Író - Hemingway** (14)
- Író - Jókai Anna (10)
- Író - Lev Tolsztoj (46)
- Író - Márai Sándor** (177)
- Író - Moldova György (25)
- Író - Murphy törvényei (58)
- Író - Müller Péter (212)
- Író - Nagy Bandó András (14)
- Író - Paulo Coelho** (218)
- Író - Pilinszky János (21)
- Író - Popper Péter (109)
- Író - Reményik Sándor (53)
- Író - Schvalm Rózsa (16)
- Író - Seneca** (41)
- Író - Shakespeare (34)
- Író - Szepes Mária (86)
- Író - Tatiosz (137)
- Író - Tisch Ferenc (13)
- Író - Wass Albert (140)
- Író - Weöres Sándor (54)
- Író -Janikovszky Éva (19)
- Író-Sri Chinmoy vallási tanító (13)
- Írók - Kedvenc verseim (207)
- Képek - Sipos Lajos munkái (6)
- Képek - A mi Földünk (99)
- Képek - Varázslatosan szép** (92)
- Képek - A nagyvilágból (54)
- Képek - Állati jó képek (144)
- Képek - Állati szeretet (112)
- Képek - Állatok és kicsinyeik (127)
- Képek - Angyalok (21)
- Képek - BLINGEE képek (302)
- Képek - Budapesti fények (10)
- Képek - Csodálatos pillangók (196)
- Képek - Csodás képek (11)
- Képek - Csupa csillogás (248)
- Képek - Egyiptom (164)
- Képek - Éjszakai fények (198)
- Képek - Esik eső csendesen... (37)
- Képek - Feketén, fehéren (64)
- Képek - Fények**************** (84)
- Képek - FRANCIA KÉPEK (226)
- Képek - Hidak (35)
- Képek - Hold (30)
- Képek - Kellemes hétvégét ! (51)
- Képek - Kezek, mudrák (70)
- Képek - Közlekedési eszközök (52)
- Képek - Muzikális állatok (74)
- Képek - Nagyon aranyos ! (89)
- Képek - Órák (15)
- Képek - PNG képek I. (41)
- Képek - PNG képek II. (42)
- Képek - PNG képek III. (43)
- Képek - sárga (1)
- Kepek - Sorválasztók (104)
- Képek - Sugárzóan szép képek (93)
- Képek - Szárnyasok (103)
- Képek - Szép estét, jó éjt (170)
- Képek - Sziklák, kövek (84)
- Képek - Szin-váltós képek (121)
- Képek - szobrok (1)
- Képek - Sztereogramok és 3D (122)
- Képek - SZUPER-jó-KÉPEK*** (247)
- Képek - Tájképek (35)
- Képek - Természeti jelenségek* (65)
- Képek - Változó képek (97)
- Képek - Vicces képek (3)
- Képek - Virág csodák (200)
- Képek - Viztükrös csodák (30)
- Képek -Fővárosunk képekben (71)
- Képek -Különlegesen csodaszép (228)
- Receptek - Kínai ételek (6)
- Receptek - Édes finomságok (112)
- Receptek - Egészséges ételek (22)
- Receptek - Gyerekeknek (5)
- Receptek - Húsételek (57)
- Receptek - Italok (50)
- Receptek - Kreatív ételek I. (277)
- Receptek - Kreatív ételek II. (153)
- Receptek - Köretek (9)
- Receptek - Levesek (17)
- Receptek - Linkek (26)
- Receptek - Palacsinták (22)
- Receptek - Pizza,szendvics,lán (27)
- Receptek - Sajtok (8)
- Receptek - Saláták (9)
- Receptek - Sós finomságok (17)
- Receptek - Vegyes (5)
- Receptek -Sütés nélküli sütik (5)
- Srí Ramana Maharsi tanítása (4)
- Száraz György magazinja (1)
- Vallás - Áldások, imák (204)
- Vallás - Angyali Üzenetek (133)
- Vallás - Angyalok I. * ❤ (65)
- Vallás - Angyalok II. ❤ (41)
- Vallás - Bibliai idézetek (189)
- Vallás - Bibliai idézetek II. (221)
- Vallás - Bibliai idézetek III. (25)
- Vallás - Bibliamagyarázatok (44)
- Vallás - Isten dicséret ,zene (28)
- Vallás - Istenről *❤ (89)
- Vallás - Jézus (115)
- Vallás - Kereszténység (126)
- Vallás - Linkek (13)
- Vallás - Osho,vallási vezető (124)
- Vallás - Szentek (40)
- Vallás - Versek, idézetek (53)
- Vallás - Videók (47)
- Vallás - Zsoltárok (59)
- Vallás Sai Baba vallási vezető (25)
- Videók : Múzeumok,képtárak (7)
- Videók : Állatok (67)
- Videók : Gondolatok, idézetek (33)
- Videók : Hangos versek (7)
- Videók : Megható*********** (25)
- Videók : Sorozatok (22)
- Videók : Versek (32)
- Videók : Vicces....... (169)
- Videók : Virtuális utazás (97)
- Videók : Zene (72)
|
|
|
|
- Ma: 429
- e Hét: 1246
- e Hónap: 6289
- e Év: 139690
|
|
|