Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 47 
A hét napjai – a csillagok és az angyalok uralma alatt
  2016-07-31 14:44:51, vasárnap
 
  Nem csak az állatövi jegyeknek, hanem a hét napjainak is vannak meghatározó bolygói - és angyalai is...

Hétfő
Ennek a napnak az uralkodó bolygója a Hold. Emiatt általánosan jellemző, hogy ilyenkor érzékenyebbek lehetünk. Könnyebben a lelkünkre veszünk dolgokat, aki hajlamos rá, annak a hangulata is ingadozhat. Vigyázzunk, mert megsértődhetünk ok nélkül is, felesleges vitákba sodorva ezzel magunkat. Az égi lények közül Gábriel arkangyalé ez a nap, ha problémánk van, kérjük az ő segítségét!

Kedd
A Mars uralja ezt a napot. Harciasabbak lehetünk a szokásosnál, viszont a feladatainkkal gördülékenyen haladunk. A szerelmesek ilyenkor szenvedélyesebbek, mint egyébként, ugyanakkor a heves veszekedések is jellemzőek lehetnek erre a napra. Számáel angyal segítségét kérhetjük a nehéz helyzetekben.

Szerda
A Merkúr uralma alatt áll. Gyorsaság, talpraesettség, ügyesség jellemez minket, érdemes erre a napra időzíteni a hivatalos ügyek intézését. A tanulásban nagyon hatékonyak vagyunk, az utazásra is alkalmas időpont ez. Rafael angyalhoz fohászkodjunk segítségért, ha szükség van rá!

Csütörtök
Jupiter, a szerencse bolygója uralja ezt a napot. Ilyenkor érdemes próbára tenni a szerencsénket, ha lottószelvényt vásárolnánk, ezen a napon tegyük! Társasági életre is alkalmas ez a nap, általában jó hangulatú beszélgetésekre lehet számítani. Zahiel angyal meghallgatja kéréseinket!

Péntek
Vénusz uralja ezt a napot. A szerelem, szépség bolygója érzékivé tesz minket. Segítségének köszönhetően könnyebben ismerkedünk és létesítünk kapcsolatot másokkal. Vigyázat, az evésben ilyenkor könnyebben elveszítjük a mértéket! Anáel angyal uralja ezt a napot, hozzá fordulhatunk segítségért!

Szombat
A Szaturnusz uralkodik ezen a napon, amit sorsbolygónak is szoktak nevezni. A házasságkötésre kiváló ez a nap, ahogy egyébként is a vigasság, mulatozás ideje ez. Uriel angyal meghallgatja kéréseinket!

Vasárnap
A Nap uralma alatt áll. Szenteljük a pihenésnek, és a testi-lelki feltöltődésnek. A vallási, spirituális gondolkodás napja is ez. Mihály arkangyal segítségében bízhatunk ilyenkor!
astronet.hu
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Születési hónapunk elárulja betegségeinket?
  2015-09-09 12:41:19, szerda
 
  Meglepő felfedezés

Bár a csillagászat és az asztrológia mindig is látott összefüggést a bolygók és az ember magatartása között, azonban tudományos kutatásokkal mindezt még nem sikerült bizonyítani - egészen mostanáig.

Történelmünk hajnalán a csillagászat és az asztrológia még a gyógyítás részét képezte. Csaknem 2500 évvel ezelőtt már Hippokratész, a nyugati orvoslás atyja is megfigyelt bizonyos összefüggéseket a csillagok mozgása és a betegségek kialakulása között. Feljegyzésekből tudható, hogy a kor gyógyítói hittek abban, hogy az égitestek mozgása nagy hatással bír az ember egészségére is.
A tudományos közösség később az asztrológiát száműzte az áltudományok sorába. A Kolumbiai Egyetem tudóscsapata most azonban több mint 1,7 millió amerikai beteg orvosi feljegyzésének tanulmányozásából azt a következtetést vonta le, hogy a születési hónap jelentős hatással van arra, hogy ki milyen betegségben fog szenvedni élete során.

Ősszel a legjobb születni?
Egy hasonló kutatás is azt találta, hogy szoros összefüggés van a születési hónap és a várható élettartam között. Ki élhet a legtovább? Kattintson!

Az elemzésben az 1900 és 2000 között születettek adatait elemezték, pontosabban azokét, akik valamilyen panasszal felkeresték a Kolumbiai Egyetem Orvosi Központját New Yorkban. Ezeknek a pácienseknek a születési hónapját vetették össze az adatbázisban használt 1688 betegség valamelyikével. Egy algoritmus segítségével 55 betegség esetében találtak összefüggést a születés hónapja és a betegség kialakulása között.

A Journal of American Medical Informatics Association című lapban megjelent tanulmányból kiderül, hogy betegségek tekintetében a legkisebb kockázati csoportba a májusban, a legmagasabba pedig az októberben születettek tartoznak - miközben az október és december között születettek élhetnek a legtovább.
Kortól és nemtől függetlenül voltak olyan hónapok, ahol feltűnően nagyobb volt bizonyos betegségek kialakulásának gyakorisága. Például a szeptemberiek hajlamosabbak voltak az asztmára, míg a novemberieknél nagyobb valószínűséggel alakult ki ADHD (figyelemhiányos hiperaktivitási zavar). Márciusban pedig legnagyobb az esély a különböző szívbetegségek előfordulására.

"Fontos, hogy ne essünk kétségbe az eredmények láttán, mert ugyan találtunk összefüggéseket, de nem túl nagy a kockázat" - nyilatkozta a csapat vezetője, Nicholas Tatonetti. Megjegyezte, hogy a születési hónap gyakorlatilag a környezeti kockázatok egyik változója, ami fontos tényező a korai fejlődésben, de több egyéb változó is közrejátszik a betegségek kialakulásánál, mint például a testmozgás vagy az étrend.

"Nem a félelemkeltés volt a kutatás célja, hanem az, hogy az emberek megismerjék ezt a kockázati tényezőt is" - véli Tatonelli. Az új tanulmány továbbá megerősíti korábbi vizsgálatok eredményeit, amelyek a születési évszak és a betegségek kialakulásának összefüggéseivel foglalkoztak. A kutatások azt sugallják, hogy a szezonálisan változó környezeti jelenségek (poratka, allergének, hőmérséklet-ingadozás) is közrejátszanak az élettartam és betegségek alakulásában.

Megjegyzendő, hogy az adatokat az északi féltekén váltakozó évszakok és hónapok alapján vizsgálták, és csak a new york-i kórház adataira támaszkodtak. A szakértők azonban remélik, hogy számítógépes algoritmusukat ki tudják majd terjeszteni szélesebb körben is.

"A gyorsabb számítógépek és az elektronikus egészségügyi dokumentációk felgyorsíthatják a kutatásokat - mondta a tanulmány szerzője, Mary Regina Boland. "Azon dolgozunk, hogy minél többet segítsünk az orvosoknak fontos klinikai megoldásokban."

Január
Átlagos rizikójú hónap.
Magas előfordulás: Magas vérnyomás, kardiomiopátiával (szívizom-gyengülés).
Alacsony előfordulás: hányás

Február
Az egyik legegészségesebb hónap.
Magas előfordulás: tüdő és hörgők daganatos áttétei
Alacsony előfordulás: rovarcsípés

Március
Magas rizikó: szív- és keringési megbetegedések - pitvarfibrilláció, pangásos szívelégtelenség, mitrális billentyű betegség, prosztatarák.
A tavaszi születésűek (áprilistól júniusig) várható élettartama rövidebb az ősszel születettekéhez (októbertől decemberig) képest.

Április
Magas rizikó: szív- és érrendszeri betegségek, - angina, miokardiális isémia (a szívizomzat oxigén- és vérellátásának zavara), műhibából eredő keringési zavarok is őket jellemzik leginkább.
Alacsony rizikó: zúzódások.

Május
Átlagosan egészséges hónap, nincs olyan betegség, amiben e hónap szülöttei kiemelten magas rizikófaktorokkal számolhatnának. Kevesebb gyerekszülés jellemző (májustól őszig tartó tendencia).
Alacsony rizikó: felső légúti megbetegedések.

Június
Átlagos hónap, jellemző a szív- és érrendszeri megbetegedés.
Magas rizikó: angina pectoris (szívinfarktust megelőző események)
Alacsony rizikó: nemi betegségek.

Július
Átlagos hónap.
Magas rizikó: asztma

Augusztus
Átlagos hónap
Emelkedett kockázat: szívbillentyű betegségek, asztma.

Szeptember
Magas előfordulás: hányás
Alacsony rizikó: szív- és érrendszeri betegségek

Az őszi születésűek (október-december) élnek általában a legtovább.

Október
Magas rizikó: légzőszervi megbetegedések, asztma, akut felső légúti fertőzés; rovarcsípés, nemi betegségek
Alacsony kockázat: szív- és érrendszeri problémák, prosztatarák

November
Alacsony rizikó: szív-és érrendszeri problémák, tüdőben képződő rákos áttétek. Összességében viszont a novemberiek a legbetegesebbek: többször fordultak orvoshoz, mint a többi hónap szülöttei.

December
Magas előfordulás: zúzódások, sérülések
Alacsony rizikó: szív-és érrendszeri problémák.

http://www.hazipatika.com/
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Jöjjön, aminek jönnie ke
  2015-09-04 10:24:25, péntek
 
  A hétvégén izgalommal várod, hogy mi az, aminek jönnie kell. Ez a hét sokakat meggyötört és sokakat állított nehéz döntéshelyzetek elé.

Most pedig a feloldás következik, az a pillanat, amikor mindannyian elnyerjük méltó jutalmunkat. Igen, tudom, hogy azt szeretnéd, valaki azért kapjon büntetést is.

Most azonban az jön, aminek jönnie kell, és ez nem a büntetés, hanem a béke.



KOS

Szerelem: Romantikára vágysz és arra, hogy végre megtapasztalhasd a teljes odaadást egy kapcsolatban. Ez azonban ördögi kör: amíg te nem adod oda magadat teljesen, addig ezt az érzést sem fogod megtapasztalni. Persze nem mered magadat odaadni, amíg nem érzed azt, hogy a szerelmed is teljesen beleeresztette magát a kapcsolatotokba. Ezt az ördögi kört azzal szakíthatod meg, ha már most elkezded a feltételnélküliséget. Ha nem alkukban és tárgyalásokban gondolkodsz, hanem adsz, és azt fogadod el, amit kapsz.



Bőség: Legalább három alkalmad lesz arra a hétvégén, hogy újragondold a pénzhez és a bőséghez fűződő viszonyodat. És mivel ez mindhárom alkalommal (vagy talán többször is) megtörténik, igazán izgalmasnak mondhatjuk a hétvégédet anyagi szempontból. Ne felejtsd el: az, ahogyan a pénzre tekintesz, valóban meghatározza azt, ahogyan élsz, ezért nem mindegy, hogy hétfő reggelre milyen konklúzió születik meg benned.



BIKA

Szerelem: Melegítsd fel a szívedet, melegítsd fel a lelkedet, és hagyd, hogy ez a melegség szétáradjon a világban. Igen, tudom, hogy úgy érzed, ez aztán a lila és ködös ezo semmitmondás csimborasszója. De persze ha arra is szánnál időt, hogy magadba nézz, észrevennéd, hogy mostanában tényleg olyan vagy, mintha megfagyott volna a szíved. És a szeretteiddel, a szerelmeddel is ilyen vagy. Ezen pedig csak te változtathatsz. És a változásnak, a szíved felmelegítésének most jött el az ideje.



Bőség: A legszívesebben a pénzszórásba menekülnél, de szerencsére van néhány objektív akadálya annak, hogy ezt megtedd. Igen, szerencsére, hiszen nem az a cél, hogy szórd a pénzedet. Az a cél, hogy megértsd: ha hasznosan költöd el a pénzedet, akkor minden kiadott filléred segít valakinek. Másoknak, neked, a világnak, a családodnak. Mindegy, kinek segítesz a pénzeddel, a lényeg, hogy segíts vele.



IKREK

Szerelem: Nehezen engeded meg a világnak, hogy az események a saját ritmusukban haladjanak. A legszívesebben mindent lelassítanál. Sőt! Talán az időt is megállítanád. Ami azért érdekes, mert máskor pedig gyorsítani akarod. Ahelyett, hogy hol a gázra, hol a fékre lépsz, most megtalálhatnád a saját ritmusodat. Azt a ritmusodat, amelyben kényelmes a számodra a kapcsolatod, és amelyben kényelmes a számodra a kapcsolatotok változása. Hidd el: ez a változás neked is jó lesz. Valóban jó.



Bőség: Annyi mindent lehet csinálni anélkül, hogy közben eszedbe jutna, ez mibe fog kerülni. A hétvégén képzeletbeli árcédulákat szeretnél mindenre aggatni, miközben az, ami valóban fontos, tényleg beárazhatatlan. Engedd el végre azt, hogy mindent pénzben akarsz mérni. Hidd el: ennél sokkal jobb mérőeszközök is vannak a világban, és most meg is lelheted ezeket.



RÁK

Szerelem: Nehéz dolog a szerelem. Pontosabban: nehéz dolog a szerelem, ha nem szánsz rá időt, és ha nem veszed észre, hogy ez már az a szerelem, amire vágytál. Pedig ez az. Ismerd fel végre, hogy csak te teremthetsz időt a szerelmedre és a boldogságod megélésére. Ismerd fel végre, hogy ha te időt adsz a szerelemnek, az megjelenik az életedben, hiszen mindig is ott volt melletted. Egyszerűen vedd észre: nem kell nehéznek lennie, de megnehezíted, mert azt hiszed, az egyszerű unalmas.



Bőség: Igen, valóban eljött az ideje annak, hogy egy kicsit átszámold a havi kosztpénzt. Hogy hónap eleje van? Na pont ezért. Ha most észreveszed azokat a buktatókat, amelyeket a pénzügyi tervedbe tettél, akkor könnyedén kijavíthatod őket, és nem okoznak majd később semmilyen gondot sem. Mindig lehetsz elővigyázatos, és mindig kijavíthatod a hibákat - ezt a két dolgot tartsd észben.



OROSZLÁN

Szerelem: Folyamatosan a lélektársadat hívod. Folyamatosan a szerelemre vársz. Ha pedig kapcsolatban élsz, akkor is ezt teszed, csak közben megpróbálod átalakítani a párodat. Közben nem veszed észre, hogy az egyetlen, akinek változnia kellene, az te vagy. Az egyetlen, akinek el kellene kezdenie megváltoztatni a viselkedését, a magatartását, a gondolatait, az csak te vagy. Ez nem leszúrás. Sőt! Ez egy felszabadító üzenet. Hiszen, ha neked kell változtatnod, az jó hír. Mert te tudsz is változtatni a saját viselkedéseden és a gondolataidon.



Bőség: Könnyen lehet, hogy régóta nem volt már olyan hétvégéd, amikor úgy érezted volna, hogy kevesebbet költesz, mint amennyit szeretnél. Szerencsére most egy ilyen hétvége előtt állsz. És még az is lehet, hogy kevesebbet költesz, de többet veszel. Most megtalálod a leárazásokat, a kedvezményeket és igazán ügyesen zsonglőrködsz a kuponokkal is.



SZŰZ

Szerelem: Itt az ideje, hogy végre leüljetek kettesben a szerelmeddel. Vegyetek elő egy palack bort, gyújtsatok gyertyát, fogjátok meg egymás kezét, és legyen ez egy nagyon-nagyon romantikus este. Igen, lehet csöpögősen romantikus. Olyan romantikus, ahogyan szeretnétek. Hogy ennek mi értelme van? Nagyon egyszerű: sokkal több figyelem és törődés kell nektek egymástól. És ezt tudjátok is, de végre meg is kellene adnotok egymásnak, nem pedig tologatni a romantikus estéket, hogy majd egyszer, ha lesz rá idő.



Bőség: Hoztál néhány hibás döntést pénzügyekben. Ezeket a múltbeli tévedéseket most fogod tudni kijavítani. Nem kell attól félned, hogy ez a javítás nem történik meg. Nem kell attól félned, hogy a hibák hibák maradnak. De ehhez kell a bátorság. Ehhez kell az, hogy merj odaállni, és merj szembenézni a múlt hibájával. Meg persze az is kell, hogy tudd: mindig számíthatsz a szeretteidre és a barátaidra.



MÉRLEG

Szerelem: Régóta szeretnél beszélni a pároddal, és végre alkalmad is lenne rá, hogy ezt megtedd. Szóval íme, egy kommunikációs gyorstalpaló a hétvégére: Ne kezdd azzal, hogy: ,,Beszélnünk KELL!" Végig önmagadról beszélj, és az érzéseidről. (Ez nem önzés. Az viszont vádaskodásba csaphat át, ha róla kezdesz el beszélni, és arról, hogy mit hogyan kellene.) Végig tartsd észben: a szerelmeddel beszélsz, azzal, akit szeretsz. Akit úgy szeretsz, ahogyan van - legalábbis remélhetőleg. Végig a szeretet nyelvén kommunikálj.



Bőség: Lehet, hogy kölcsön kell kérned. Lehet, hogy tőled kérnek kölcsön. És lehet, hogy már azt is tudod, hogy ez a kettő pontosan ugyanaz. Mindegy, hogy te kérsz, vagy tőled kérnek, pontosan ugyanabba a pénzügyi függés-játszmába lépsz bele. Fontos, hogy tudd: ha szeretettel kérsz, és ha szeretettel adsz, ez a függés meggyógyul. Ha félve kérsz, vagy félve adsz, minden marad a régiben.



SKORPIÓ

Szerelem: Azt mondod, nem tudod, mit gondol a szerelmed? Azt mondod, nem tudod, merre halad a kapcsolatotok? A hétvégén figyeld a jeleket. Ne a szavakat, a jeleket. A hétvégén figyeld meg, hogy mit tesz a párod, és hogyan teszi azt. Ne ahhoz hasonlítsd a tetteit, amit szerinted tenned kellene, mert ez fals eredményt hoz. Hasonlítsd ahhoz a tetteit, amit tenni szokott. Azt nézd, hogy önmagához képest milyen, és máris megtudod, merre halad a kapcsolatotok. Hidd el, a tettek nem hazudnak. A tudás pedig békét hoz majd mindkettőtök számára.



Bőség: Át kellene gondolnod a pénzhez fűződő viszonyodat. Valami nem teljesen jól működik a pénzügyeidben, és ebben csak az hozhat változást, ha változtatsz a gondolataidon. Csak az hozhat változást, ha te magad is megváltoztatod azt, amit a pénzről gondolsz. A jelenlegi viszonyod az anyagiakhoz nem igazán gyümölcsöző, és nem is igazán kényelmes a számodra. Változtatni pedig most tudsz rajta.



NYILAS

Szerelem: Ha nem úgy alakul valami, ahogyan eltervezted, egyszerűen rá se ránts. Engedd meg magadnak, hogy a lehető legspontánabb legyél a hétvégén. És persze engedd meg a szerelmednek is, hogy ő is a lehető legspontánabb legyen. Engedd meg, hogy ez most ne olyan legyen, amilyennek eltervezted. Igen, talán attól félsz, hogy akkor a program unalmas lesz. De hidd el: most nem izgalomra van szükségetek, hanem pihenésre. Arra, hogy erőt gyűjtsetek az elmúlt küzdelmek és az előttetek álló kihívások között.



Bőség: Talán nem is úgy van, ahogyan gondoltad. Úgy értem, hogy talán teljesen más lenne a jó a hosszú távú pénzügyi döntésekben, mint amiket eddig meghoztál. A világ folyamatosan változik, és vele együtt a pénzügyek is folyamatosan változnak. Annyi csak a dolgod, hogy megnézd az eddigi megtakarításaidat, és kitaláld: Hol lenne jobb helyük? Lenne-e jobb helyük valahol? Most gondolkodj nagyban, gondolkodj hosszú távban.



BAK

Szerelem: Végre meghozza gyümölcsét az a sok-sok munka, amit a szerelmi életedbe, a kapcsolataidba fektettél. Ha eddig csak kerested a társadat, most végre megérkezik az életedbe a szerelem. Ha pedig a kapcsolatotok felfrissítése volt a cél, valóban meglepő dolgokat tapasztalhatsz meg. A szerelem, a boldogság a természetes állapotod a hétvégén, még akkor is, ha ez szokatlan gondolatnak tűnik neked eleinte. Hidd el: vannak még csodák, és azok meg is történnek veled.



Bőség: Arra költs, amire örömmel tudsz költeni. Ha örömmel költesz, minden filléred olyan befektetés, amely megtérül. Vásárolj magadnak örömet, vásárolj magadnak szórakozást a hétvégén. És ne felejtsd el: a boldogságért nemcsak pénzzel fizetsz, de az időddel, a szándékoddal, az önmagaddal végzett munkával is.



VÍZÖNTŐ

Szerelem: Végre megérzed, milyen biztonságos dolog a számodra szeretni. Végre megérzed, milyen biztonságos dolog a számodra szeretetet adni másoknak. És igen, a szerelmedet is biztonságos szeretni. A hétvégén a szerelem gyógyító felemelő erejét ismered meg. Azt, hogy ha valóban szeretettel fordulsz mások felé, az nem azt jelenti, hogy birtokolni akarod őt, hanem azt, hogy boldognak akarod látni. Ne felejtsd el: önmagadat is szeretned kell.



Bőség: Teljesen biztonságos dolog a számodra kezedbe venni a pénzügyeidet. Biztonságos dolog a számodra, ha felvállalod a kiadásaidat. Most nem a kiadásaidat kellene csökkentened, hanem a bevételeidet növelned. Igen, akkor is, ha ez eleinte lehetetlennek tűnik. Vasárnap rájössz majd, hogy milyen könnyen juthatnál plusz bevételi forráshoz a hobbid segítségével.



HALAK

Szerelem: Teljesen valószerűtlen szerelem bukkan fel a szingli Halak életében. Talán valahonnan, az évtizedek poros múltjából toppan eléd a nagy Ő. És a legszebb az lesz az egészben, hogy mindketten megváltoztatok már. A legszebb az lesz az egészben, hogy mindketten új esélyt szeretnétek adni egymásnak és önmagatoknak. Az új esélyt akkor is megérdemled, ha kapcsolatban élsz. Adj magadnak és a szerelmednek egy újabb esélyt arra, hogy bebizonyítsátok: ez mégis működik együtt.



Bőség: A pénzügyi helyzeted megoldható. Sőt! Csak a megoldásra vár. Talán azt gondolod, hogy egyedül is meg tudod csinálni. És talán ez igaz is. A helyzet azonban az, hogy lehetőséget kellene adnod valakinek a segítésre. Lehetőséget kellene adnod valakinek arra, hogy segítsen neked, mert ezzel végre megszűnne köztetek a feszültség. Egyszerűen csak lépj hátra a problémádtól, és hagyd, hogy mások is segítsenek neked.



Fotó: indafoto.hu

Forrás: http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20150904/szerelmi-boseg-horoszkop/
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Baba tipológia
  2015-09-02 14:36:34, szerda
 
  Baba tipológia- Milyen a babád karaktere csillagjegye alapján?


Az asztrológia segítséget nyújt, hogy amikor kisbabánk még egy szót sem tud szólni, mi akkor is jobban megérthessük őt. A születési képlete alapján megismerhetjük gyermekünk jellemét, lelkivilágát, rejtett érzéseit és gondolkodásmódját is.


Az alábbiakban csak a Napjegyeket fogom jellemezni, mert ez a legáltalánosabban elterjedt. De az asztrológiában kicsit jártasabbak talán ismerik az Aszcendens és a Holdjegy fogalmát, melyek jelentősen árnyalhatják a Napjegy tulajdonságait.

Azonban a gyermek csillagjegye mellett az egyedi elemzésben (melyhez születési dátum óra+perc szükséges) látható, hogy a kis személyiség milyen képet mutat magáról a külvilág felé (Aszcendens), milyen érzelmi gondoskodást igényel (Holdjegy) és milyen küldetéssel érkezett közénk. Kiolvasható a születési ábrából, hogy milyen szeretetnyelvetet használ; milyen testi erőnlétét jellemezheti, illetve hogy mennyire könnyen ingerelhető a kis idegrendszere. Megtudhatjuk, milyen reakciókat várhatunk tőle idegen helyzetekben, milyen gyors a fejlődési ritmusa és mikor válik elég erőssé ahhoz, hogy egy családon kívüli közösséghez is alkalmazkodjon (például bölcsiben, oviban, mikor várható az iskolaérettség, mikor érdemes elkezdenie a sportot vagy a nyelvtanulást).

Ha megértjük kis törpénket, akkor könnyebben tudunk alkalmazkodni hozzá. Jobban ráérzünk, hogyan bánjunk vele nehezebb időszakaiban, mint a fejlődési fázisok, a dackorszak vagy a kamaszkor.

Nagyon fontos, hogy az asztrológiai elemzés sosem határozza meg előre sorsunkat, hanem inkább a jövőbeli lehetőségeket jellemzi. Segít, hogy felkészüljünk, merre orientáljuk gyermekünket és abban, hogy tudatosan kísérhessük őt végig fejlődési útján.



A Kos baba: a valódi energiabomba



Legtöbbször relatív gyorsan, "önállóan" jönnek a világra. Mivel a zodiákus első jegyéről van szó, a Kos babák nagyon aktívak és akaraterejük mindenek felett áll. Egyértelműen kikövetelik maguknak a figyelmet, sőt, egyenesen ők irányítanak otthon és baráti társaságaikban is. Hihetetlen aktivitásuk magával vonzza a gyakori balesetek lehetőségét, ezért legyünk résen. (A Kos gyerekek különösen sokszor üthetik be a fejüket.) Leginkább puha játékokat vegyünk nekik. Mivel általában szeretik a sebességet, egy piros kis bicikli, motor, versenyautó - természetesen bukósisakkal (!)- nagyon jó választás számukra. Bár a Kosok nagyon barátságosak, azért egy kis egyedüllétre is szükségük van néha.

Nevelésük során feltétlen fontos a dicséret. Ha valamit jól csinálnak, tapsoljuk meg, de csak alkalmanként jutalmazzuk meg őket. Sajnos akármikor, akármilyen hisztire képesek, hogy elérjék, amit akarnak. Ezért egész pici koruktól fogva egyenlő félként kezeljük őket, és próbáljuk meg elmagyarázni nekik a dolgok mögöttes indokait is, mert akkor nagyon-nagyon intelligensen tudnak/ fognak viselkedni. Időnként viszont emlékeztessük őket, ki a főnök, különben hajlamosak lehetnek azt gondolni, hogy ők azok...



A Bika baba: a határozott



A Bika babák általában türelmesek, nyugodtak és könnyen kezelhetőek. Ha éhes, szomjas, aludni vagy játszani van kedve, akkor viszont ugrásra késznek kell lennünk, mert számukra első a saját fizikai kényelmük. Ha lehet a cumi használatát kerüljük velük. A Bika gyerekek általában szeretik szép ruhákba öltözve produkálni magukat, és tudnak is vigyázni öltözékükre. Türelmes természetükkel viszont épp ellentétes, hogy aktív játékok hevében ütnek-rúgnak, így inkább puha játékokat adjunk nekik. Más gyerekek ütlegelésről feltétlenül szoktassuk le őket, mielőtt rendszeresen közösségbe kerülnek. Lehetőség szerint sokat vigyük a kis Bikát a szabadba. Szeretik a zenét, ezért különböző hangszerek bemutatása jól leköti a figyelmüket; különösen kedvelhetik a dobolást és az éneklést. Birtokló természetük miatt barátok, idegen gyerekek között is szeretnek a testvéreikkel maradni; egykéknél pedig érdemes rendszeresíteni egy vagy több megszokott játszópajtást. Érdemes korán beavatni Bika gyermekünket a házi munkába, hogy igazán hasznosnak érezhesse magát és ehhez ösztönzésképp egy jutalmazási rendszert is alakítsunk ki neki. Mivel hajlamosak a makacsságra, addig ismételgessünk nekik -hidegvérünket megőrizve- egy-egy "szabályt", amíg be nem törnek.



Az Ikrek baba: a kis cserfes



Egy Ikrek babát a beszélgetés a legjobb módszer tanítani, vígasztalni, megnyugtatni vagy elaltatni: a beszélgetés. Legtöbbször hamar kialakítanak egy saját nyelvet, mielőtt a család által beszélt nyelvet kezdik el alkalmazni. (Sőt, alkalmanként azon kaphatjuk őket, hogy képzeletbeli barátaikkal csevegnek.) Fejlődésük általában gyors: korán kezdenek járni, minden iránt érdeklődni és beszélni, sőt majd írni és olvasni is. Igyekezzünk minden helyiséget, konnektort, fiókokat, szekrényeket, asztalsarkokat, ablakkilincseket gyerekbiztosság tenni. Az elektromos kütüyket imádni fogják, ezért legyünk óvatosak. Sokukban egy igazi kis zseni veszett el. Technikai képességeik megkérdőjelezhetetlenek, jól kezelik a számítógépeket, telefonokat vagy a gyermekeknek készített hangszereket is. Egy detektív vagy tudományos-kísérletezős szett mindig telitalálat lesz számukra.

Érdemes őket minél előbb közösségbe hordani (lehetőleg mindig korcsoportjuknak megfelelően). A "miért" kérdéseikre kezdjünk el minél előbb felkészülni, mert csak a logikus, racionális magyarázatokat fogadják el. Ha nem következetesen neveljük őket, könnyebben előjöhet "kétarcúságuk", azaz hogy bizonyos szituációkban nehezen döntenek, vagy könnyen meggondolják magukat, esetleg sűrűn váltogatják véleményüket egy-egy dologgal kapcsolatban. Ha esetleg hazudnának, soha ne hunyjunk szemet efelett, hanem tanítsuk meg őket pozitívan bánni a szavakkal és bíztassuk őket mindig az igazság elmondására. Izgágaságukat hamar azonosíthatják a hiperaktivitással, ezért ne elégedjünk meg egyetlen szakvéleménnyel, sőt inkább olyan iskolát, nevelőket válasszunk nekik, akik kellőképp le tudják kötni figyelmüket.

Minél korábban próbáljunk nekik nyelvet tanítani, mert igazi kommunikátor lévén a legkülönfélébb dialektusokat is képesek -akár egyszerre- eltanulni.





A Rák baba: a család pici lelke



A Rák babák igazán érzelmesek és ragaszkodóak. Annyira anyásak lehetnek, hogy a Mama közelsége nélkül sokszor nem bírnak megmaradni. Ezért fontos őket minél előbb önállóságra szoktatni, hogy ne "csüngjenek" minden perceben szüleiken, édesanyjukon. Mivel a Hold uralma alatt álló jegyben születtek, hangulatuk elég változékony lehet és csecsemőként többet sírhatnak a többi jegynél. A szoptatásról való leszoktatásuk igazán nagy kihívás elé állíthaja az édesanyát, főleg mivel a pici Rákoknál érzelmi állapotuktól függ, mit és mennyit esznek. Kicsit nagyobb korukban gyakran képekben: rajzokkal, festményekkel vagy kollázsokkal fejezik ki legkönnyebben érzelmeiket. Érdemes rájuk hagyni szobájuk berendezését, díszítését, hogy egy igazi, kénylemes, biztonságos kuckóvá alakíthassák azt (mert ez a Rákok életében az otthon nagyon fontos). Valamint érdemes őket beavatni a főzésbe és minden egyéb konyhai munkába is. Jó, ha kijelölünk nekik egy kedvenc plüsst vagy babát (amiből több példányt is beszerzünk), hogy elalváskor mindig legyen "valaki", akit magukhoz szoríthatnak. Már kis korukban is nagyon családcentrikusak, így lehet, hogy az ismeretlen emebrektől kezdetekben kicsit tartanak. Ilyenkor mindenképp hagyjuk őket "bemelegedni" az új társasághoz.





Az Oroszlán baba: a legfényesebb csillag



Az Oroszlán babákat és gyerekeket leginkább az egyéniség és önálló akarat kifejezésekkel lehet jellemezni. Igen korán megjelenik saját ízlésviláguk, és még ha Ti olykor észre sem vennétek, Ő az igazi főnök otthon. Amikor megjelenik úgy mosolyog és ragyog, mintha a nap sütne ránk. Igazi színész(nő), aki hirtelen drámai hisztit tud csapni, akár a semmiből. Imádnak öltözködni, kedvenc játékaikat összecsomagolni és "túrázni" velük a szobákban vagy a kertben. Szeretik a feltűnő hangokat és színeket. Sajnos nem mindig könnyű őket ágyba tenni, mert életörömük és energiájuk akár esti éneklésben vagy beszélgetésben is megnyilvánulhat... Ha ezt el akarjuk kerülni, irassuk be őket minél előbb sportra, táncra vagy drámaszakkörre, hogy energiájuk megfelelően legyen lekötve. A kis (és nagy) Oroszlán fegyelmezése elég nehéz feladat lehet, mivel csak addig érzik magukat feltétlenül boldognak, amíg kreatívak és szabadok lehetnek. Érdemes nekik házi állatot ajándékozni, mert nagylelkű és gondoskodó természetük így jól megmutatkozhat és fejlődhet. Semmi esetre se ostorozzuk őket, hogy a legjobb eredményt hozzák, mert ők eleve belül ezt várják el maguktól! A szép teljesítményüket MINDIG dicsérjük meg, és tanítsuk meg nekik, ha hibáznak, az nem a világ vége, hanem egy tapasztalat, hogy még jobbá válhassanak.





A Szűz baba: a megtestesült tehetség



A Szűz gyermek ragaszkodik a napi rutinhoz, következetességgel viszont a változásokat is könnyen megszokja. Már csecsemőkorában elég pontos a napirendje az etetések, pelenkázások és fürdetések tekintetében is. Határozottan kifejezi, hogy mi tetszik és mi nem tetszik neki. Mivel a Szűz jegyhez az emésztőrendszer tartozik, étkezése talán kicsit speciálisabb lehet: vagy azért, mert valamilyen érzékenység alakulhat ki nála, vagy azért, mert válogatós. Általában szeretik a letisztult, akár konkrétan puritán dolgokat. Tehát nincs rá szükség, hogy szobájuk dekoráció rengeteg ingert kínáljon nekik. Az Ikrekhez hasonlóan (mivel közös uralkodó bolygójuk a Merkúr) nagyon gyorsan fejlődik: érdeklődő természetű, hamar jár és beszél. A Szüzek különösen szeretik a könyveket és a kirakós játékokat, legókat. Bár angyali megjelenésük alapján a világ legártatlanabb gyermekének tűnhetnek, mégis hajlamosak kisebb-nagyobb csínytevésekre... Érdemes őket valamilyen kézimunkával (barkácsolás, rajzolás, legózás, kötés-horgolás) vagy házi munkákkal lekötni, mert ezeket nagyon szeretik. Rendkívül pozitív tulajdonságuk, hogy a TV-t is tanulásra használják, mert mindent megfigyelnek. Lehetőség szerint csak építő kritikát adjunk Szűz gyermekünknek és minél többször dicsérjük meg őket a jó teljesítményekért, hogy ne maradjanak kishitűek. Fontos, hogy következetesek maradjunk velük, mert érvelésben verhetetlenek.





A Mérleg baba: maga a harmónia



A Mérleg babák elragadóak és tüneményesek. Nagyon szeretik a zenét és az éneklés, sőt, már egész kicsi korukban megmutatkozhat tehetségük bármely művészeti ágban. Hagyjuk, hogy feldíszítsék saját szobájukat, mert kitűnő ízlésük van hozzá! Sok színezőt, öltöztethető babát vagy össezépíthető modell autót vagy repülőt szerezzünk be nekik. Szeretik magukra vonni a figyelmet a társaságban és általában az idegenektől sem ijednek meg. Valamint imádják az ünnepléseket, ezért a szülinapi zsúrt, a Mikulás és a Jézuska látogatását akár hónapokkal előbb elkezdhetjük velük együtt megbeszélni, megszervezni. Mindig logikus érveléssel próbáljuk meggyőzni őket, ha kis Mérlegünk úgy érzi igazságtalanság érte, különben nem sok esélyünk lesz a vita "megnyerésére". Próbáljuk meg pontosságra nevelni őket, illetve arra is, hogy jutalmak nélkül is el kell végezni bizonyos a feladatokat... A szülők közötti feszültség vagy válás a Mérleg gyereket viselheti meg talán a legjobban a zodiákusból.





A Skorpió baba: pici testben hatalmas érzelmek



Habár a Skorpiók a Víz elemhez tartoznak, karakterük nagyon hasonlít az akaratos Tűz jegyekére. A Skorpió mindent megszerez magának, amit akar, legyen kicsi vagy nagy. Skorpió babánk egyik percben igazán indulatos lehet, a másikban pedig egy igazi tünemény. Általában eléggé befelé forduló típusok (hacsak Aszcendensük és Holdjegyük ezt nem ellensúlyozza), akik képesek órákig egyedül vagy csak a kedvenc pajtással/ testvérrel játszani. Ugyanakkor a féltékenység mindannyiukra jellemző, ezért minél előbb tanítsuk meg nekik játékaik megosztását és mindig dicsérjük meg őket nemes hozzáállásukért. Mivel a Skorpiók a transzformáció nagy mesterei, remekül tudják utánozni kedvencüket, pl. színészt, családtagot, mesefigurát stb. Ehhez támogatásképp csináljunk velük jelmezeket, gyűjtsünk néhány régi ruhadarabot. Rendíkvül intuitívak is, így kevés titkunk lehet előttük. Sőt, emocionális érzékenységüknek köszönhetően minden apró emlék megmarad a fejükben, így a stabil és szerető környezet kulcsfontosságú számukra. Különösen tehetségesek lehetnek a művészetekben vagy a zenében. Általában szeretnek versengeni, ezért érdemes őket ebben támogatni, hogy megcsillanthassák egyéniségüket. Például a vízi sportok mind megfelelőek számukra. Illetve jó érzékük van a nyelvtanuláshoz, így a korai nyelvoktatás esetükben nagyon-nagyon hasznos.





A Nyilas baba: a kalandor



A Nyilasok a világ FELFEDEZÉSÉRE születnek. Csecsemőkoruktól nagyon szívesen töltik az időt babakocsiban, hogy nézelődhessenek. Később az imádott bicikli is ugyanezt a szerepet fogja betölteni életükben. Imádnak a szabadban lenni, idejük legnagyobb részét a játszótéren tölteni. A Nyilasokat mindig a kalandvágyuk hajtja előre, és habár szinte nyughatatlanok, nagyon barátságosak és önállóak. Szívesen tanulnak, így ötvözve a kellemeset a hasznossal érdemes őket korán táborba küldeni. Imádják az állatokat, ezért jó ötlet állatkertbe menni velük, vagy hangos-állatos könyvekkel meglepni őket. Mindig legyünk velük őszinték, és még a füllentésekkel is legyünk óvatosak. A nemleges választ viszonylag nehéz elfogadtatni kicsi Nyilasunkkal, szabadság- és felfedezési vágya miatt. Legjobb, ha leírjuk nekik a szabályokat, mert bűbájos meggyőzőképességükkel még ráveszik szüleiket olyan dolgokra is, ami egyáltalán nem volt az eredeti megállapodás része... Jó tanácsadók és problémamegoldók, ezért bátran kérjük tőlük tanácsokat.





A Bak baba: a kicsi "felnőtt"



A Bak gyerőcök általában csendesek és visszahúzódóak. Járni legtöbbször gyorsan megtanulnak, de a beszéddel már nem biztos, hogy minden esetben így alakul. Szeretik büszkévé tenni szüleiket, ezért nagyon jól, fegyelmezetten viselkednek. Azokat a játékokat és elfoglaltságokat kedvelik leginkább, melyeknek értelme van. Kimondottan dolgosak, jól bánnak majd a pénzzel, ezért általában szeretnek "boltosat" játszani. Igazi perfekcionisták, ezért érdemes őket korán közösségbe hordani, ahol többféle személyiséget megismerhetnek. Nem szeretik a gyakori óvoda vagy iskolaváltást, se a környezetváltozást, szóval inkább stabil hátteret próbáljunk meg biztosítani nekik. Mindenképp javasolt a sport Bak gyerekeknek, például a futásban, táncban vagy egyéb erős állóképességet, kitartást igénylő sportban jeleskedhetnek; sőt, érettségüknek köszönhetően kortársaik között általában a csapatkapitány szerepet is megkapják. Zenei érzékük is jó, főként ritmusérzékük, ezért gyakori, hogy jó dobosok vagy basszisták lesznek. Ne szidjuk vagy szégyenítsük meg a kis Bakot társaságban, mert ezzel nagyon gátlásossá tehetjük amúgy is tökéletességre törekvő természetüket.





A Vízöntő baba: a különleges



A Vízöntő gyerekeknek (és felnőtteknek is) nagy térre van szükségük, mert nagyon mozgékonyak. A Vízöntő baba egy hatalmas zseni és egy nagy vagány keveréke, talán ez "furcsa" szokásaiban is megnyilvánul. Elemi szükséglete, hogy másokkal kapcsolatba kerüljön, így szinte születésétől fogva hordjuk őt valamilyen csoportba. Jót teszünk velük, ha korán sportolni (verenyezni) visszük, vagy ha olyan közösség részévé tesszük, ahol humanitárius tulajdonságait kamatoztathatja. Általában nagylelkűek testvéreikkel, mert nem tűrik az igazságtalanságot. Ha megpróbáljuk "megszelidíteni" őket, akkor lázadni kezdenek. Imádják a varázslatot és a sci-fit, ezért érdemes nekik minél több trükköt mutatni, varázsló szettet vagy tudományos kísérletekkel összeköthető játékokat venni. A Vízöntők nem csak gyermekként szeretnek beszélni vagy bizarul hozzászólni egy-egy témához. Az elektromos eszközöket is nagyon kedvelik, igen szívesen haladnak a korral. Ha egy különleges kis zseni alkalttal állunk szemben gyermekünk személyében, akkor érdemes olyan oktatási intézményt vagy rendszert keresni neki, ahol hasonló társakra lelhet. És mindig tűzzünk ki neki jövőbeli célokat! A büntetésekkel kapcsolatban pedig legyünk nagyon következetesek.



A Halak baba: a tünemény



A Halak baba kedves, aranyos és végtelenül hálás teremtés. Általában mindannyian visszahúzódóak, szeretnek csendben játszani, sokszor talán félénknek is mondhatóak. Ezért minél többet kell biztatnunk őket! Talán álmodozónak tűnnek, mégis pontosan érzik, mi zajlik körülöttük. Nagyon stabil háttérre van szükségük, hogy kiegyensúlyozottak legyenek, mert hajlamosak magukra venni a szüleik minden rezdülését. Csodálatos művészi tehetséggel vannak megáldva (lehet ez akár sportban, zenében, rajzban, fényképezésben stb.), s ezt már egész kicsi koruktól kezdve érdemes támogatni náluk. Az úszás és a vízzel való kapcsolat szinte törvényszerűen megjelenik minden Halak ember életében. Megéri Halak babánkat már korán társaságba vinni, hogy finom és bölcs lelkük hozzá tudjon szokni a "nem felnőtt", azaz a kortársak viselkedéséhez. Ne engedjük Halak gyermekünket túl sokat tévét nézni, mert akkor megrongálódhat vagy elveszhet csodálatos fantáziavilága... Viszont feltétlen tanítsuk meg nekik, hogy az idegenekkel kapcsolatban legyenek azért fenntartásaik, amíg jobban meg nem ismerik az illetőt.

Forrás: http://pozitivkisugarzas.blogspot.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Ma van az Áttörés Napja az évtized energetikai eseménye!
  2015-08-08 12:31:56, szombat
 
  Az idei évben egy olyan különleges energetikai együttállást tapasztalhatsz meg , ami a teremtő erőt, amit az idei év energiája képvisel több milliárdszoros erővel sugározza majd feléd, mindössze egyetlen nKészen állsz az évtized dimenziókapu megnyílására és a 8:8:8 energiára?
Minden év hoz magával néhány kisebb vagy nagyobb energetikai változást, amik óriási változást hoznak az életedbe, akár tudsz róla, akár nem. Ha nem tudsz róla, akkor ezek a változások minden esetben felborítják a lelki egyensúlyodat és ilyenkor úgy érezheted magad, mint akinek kicsúszott a lába alól a talaj

A legerőteljesebb energetikai változásokat
a dimenziókapu megnyílások okozzák
A dimenziókapu megnyílások, olyan különleges energetikai együttállások, amikor az energiák nagyon intenzív hatást gyakorolnak az életedre, hogy azon a területen a spirituális fejlődésed következő szintjére léphess. Az idei év energiája különösen intenzív hatást gyakorol rád, mert a nyolcas “8" szám hatása alatt állsz egész évben.

Ha a “8"-as számot elfordítod, akkor a végtelenség szimbólumát kapod eredményül “∞". A végtelenség szimbóluma, a teremtő erő és a benned rejlő végtelen lehetőségek szimbóluma. Olyan, mint egy különleges spirális, energia, ami a gondolataid erejét többszörösére erősíti és segít valóra váltani a legmerészebb vágyaidat is.

Közeledik az Áttörés Napja az évtized energetikai eseménye
Az idei évben egy olyan különleges energetikai együttállást tapasztalhatsz 2015 augusztus 8-án, ami ezt a teremtő erőt, amit az idei év energiája képvisel több milliárdszoros erővel sugározza majd feléd, mindössze egyetlen napra. De ennek az egyetlen napnak a hatása meg fogja határozni az előtted álló 10 év történéseit. Az idei év az Áttörés Éve és ez a különleges nap az Áttörés Napja lesz ebben az évben, amikor az egész év óriási energiája egyetlen nap energiájában fókuszálódik

2015.08.08
8 8 8
∞ ∞ ∞ = ???
Ez az óriási energia végtelen a köbön...felfoghatatlan erő, ami egyetlen napra fókuszálódik augusztus 8-án

Ez az energetikai együttállás, mindössze 9 évente csak egyszer következik be, de akkor olyan óriási változást hoz az életedbe, amire a legmerészebb álmodban sem mertél volna gondolni.

Ezt az óriási erőt, azonban nem fogadhatod felkészületlenül
Ha felkészületlenül ér ez az erő akkor könnyen lehet, hogy maga alá temet, hiszen nem csak a pozitív gondolatokat és vágyakat, de a negatív gondolatokat és a félelmeket is óriásira erősíti majd fel. A döntés mint mindig most is a Te kezedben van. Csak akkor állhatsz készen erre az óriási energiára, ha összhangban vagy a önmagaddal és összhangba kerülsz a kívülről érkező hatásokkal.

Ne félj nem hagylak magadra. Az első lépésben elkészítem neked az Augusztus havi személyre szóló számmisztikai előrejelzésedet a születési dátumod alapján és végig vezetlek ennek a hónapnak a rendkívül intenzív energiáján. Ha megérted milyen energetikai változás zajlik éppen az életedben, akkor az energiákkal együttműködésben tudsz cselekedni és az energiák segítenek téged, ahelyett, hogy szembe fordulva velük megnehezítenék az életed.

- See more at: http://mindennapiszammisztika.hu/keszen-allsz-az-evtized-dimenziokapu-megnyilasar a/?utm_source=facebook&utm_medium=native-ppc&utm_content=augusztusi-dimen ziokapu&utm_campaign=havi-energiak-tripwire&trackevent=havi-energiak-blog #sthash.LngiLO5a.dpufapra.

Ennek az egyetlen napnak a hatása meg fogja határozni az előtted álló 10 év történéseit.

Schilling Péter - Mindennapi Számmisztika
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
A bőség, a jólét, a siker energiakapuja nyilik
  2015-08-05 18:31:26, szerda
 
  2015.08.08.=8.8.8 -A bőség, a jólét, a siker energiakapuja nyílik

Különleges energiakapu nyílik augusztus 8-án. Kilenc évente történik ilyen esemény. Minden mindennel összefügg az univerzumban: így a most érvényesülő energiák segítenek a gyógyulásban, a tisztulásban és a vágyaink megteremtésében.

A számmisztika szerint a 8-as a bőség szimbóluma. A bőségé, ami lehetőségek, egészség, lélektárs megtalálása, életcél beteljesítése, anyagi biztonság és siker formájában jelenhet meg az életünkbe.

Lehetőséget kapunk most arra, hogy kapcsolódjunk a bőség áramlásához és befogadjuk annak minden formáját az életünkbe.

Elengedés és gyógyulás, csodás megoldások. Ezeket támogatják ennek a napnak az energiái.

A 8-as triplázódása felerősíti a bőség rezgésének áramlását az univerzum összes élőlénye felé.

Mindez az oroszlán asztrológiai jegyében történik, ami az erőt és bátorságot képviseli.

Az idei jelenséget oroszlán kapunak is nevezik. Az oroszlán kapu egy másik, magasabb dimenzió felé nyílik meg, ahol magas rezgésű energiák vannak. Itt a félelem helyett a szeretet dominál. A lehetetlent a lehetséges és a végtelen lehetőségek váltják fel.

Bolygónk folyamatosan fejlődik és emelkedik, hogy minél közelebb kerüljön a béke, harmónia, szeretet, és bőség állapotához.

A mostani energiák egy kiugrási lehetőséget jelentenek a változásra, mind személyes életünkben, mind pedig globálisan.

Kiváló lehetőség, hogy mindannyian változzunk és emlékezzünk a szeretet és az egység állapotára, a félelem és az egó illúziói helyett.

Augusztusban három nap során van lehetőségünk részesülni eme kivételes segítő energiák gyógyító rezgésében:

Az első nap: 2015.08.08

A második nap: 2015.08.17.

A harmadik nap: 2015.08.26.

Használjuk ki ezt a rendkívüli energetikai lehetőséget, hogy egészséget, anyagi biztonságot, szerelmet, új állást vagy lakhelyet, új lehetőségeket, békét, harmóniát teremtsünk életünkben.

Társteremtőként teremtsünk együtt egy szebb, boldogabb világot:

1.Vizualizáld, amit szeretnél.

2. Töltsd ezeket a napokat különösen meghitten, szeretetben.

3.Törekedj az elfogadásra, rakd bele a szereteted a világba!

4.Tudatosan válaszd meg gondolataidat és törekedj, hogy magadról, helyzetedről mindig szeretettel beszélj.

5.Ne panaszkodj, lásd meg inkább miért lehetsz hálás!

6.Mondj köszönetet a legapróbb dologért is, amivel az Isten megajándékozott.

7.Szeresd magad! Ezzel kezdődik minden...



Szeretettel:

Sándor Judit
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Augusztus hónap asztrológiai előrejelzése- eljött az igazság
  2015-08-03 18:20:31, hétfő
 
  - eljött az igazság pillanata!

Az év talán legfontosabb bolygómozgásához értünk. A Jupiter jegyváltása egyben az igazság pillanata is lesz, hiszen olyan jegyeket fog előnyhöz juttatni, amelyekkel a SORS - az elmúlt években mostohán bánt...

Mozgalmas egy hónap lesz...

A sort, máris egy “nagyágyú" kezdi! 2-án a Szaturnusz direkt mozgásba vált, ami azt jelenti, hogy most már megállíthatatlanul elindul a Nyilas felé. Szeptember 18-án éri el a jegyet, s egészen addig hatással lesz az érintettekre. Úgymint: a Bikákat és a Skorpiókat fokozatosan tehermentesíteni, az Ikreket és a Nyilasokat pedig emlékeztetni fogja a nem megoldott feladataikra...

7-én a Merkúr belép a Szűz jegyébe. Jegyváltásával mintha előkészítené a terepet a 11-én jegyet váltó Jupiter számára. Gyakorlatilag ettől kezdve a földies (Bika, Szűz, Bak) és a vizes (Rák, Skorpió, Halak) jegyek szülöttei már érezni fogják, hogy valami nagyon jó dolog lóg a levegőben...

Oroszlánok, Vízöntők, Kosok, Mérlegek, Nyilasok és Ikrek FIGYELEM!
9-én a Mars, mintegy végszóra megérkezik az Oroszlán jegyébe. Egy nagyon intenzív, s egyben eredményes két napot fog okozni. Érintettként jelöld be ezt a két napot a naptáradban. E két nap alatt, tegyél meg MINDENT, még a mindennél is többet, hogy a céljaid elérd. Kizárt dolog, hogy ilyen hatások mellett az erőfeszítéseid ne kísérjék - csodával felérő eredmények!



A hónap (és az év!) bolygómozgása...

11-én délután 1 óra 11 perckor a Jupiter belép a Szűz jegyébe. Jegyváltása - szó szerint megváltás lesz a földies (Bika, Szűz, Bak) és a vízes (Rák, Skorpió, Halak) jegyek számára.

Érintett vagy: ha az Aszcendensed, a Napod vagy a Holdad a felsorolt jegyek valamelyikében áll - illetve a Szűz jegyében kezdödő házaddal!

Az elkövetkező évek - köszönhetően a Plútó, majd később a Szaturnusz helyzetének - a földies és a vizes jegyekről fognak szólni. A Jupiter mostani jegyváltása ennek az időszaknak a kezdetét jelzi.
Vagyis a földies és vizes jegyek szülötteinek élete, az elkövetkező években határozottan javulni fog. (A többségnek biztosan!)

Skorpiók és Bikák FIGYELEM!
Bár a Jupiter jegyváltása után érezhetően kevesebb “békát" kell majd lenyelned, ettől függetlenül nincs felmentés! Ne feledd: a Szaturnusz szeptemberi jegyváltásáig - továbbra is alázatosnak kell maradnod! A kisértés miatt, talán még jobban, mint eddig.



23-án a Nap belép a Szűz jegyébe és csatlakozik a Jupiter mellé. Gyakorlatilag ekkor fog megnyílni a Jupiter bőségszaruja, és kezdi el osztogatni a kézzelfogható ajándékait: a földies és a vizes jegyeknek.

27-én a Merkúr azzal a nem titkolt céllal lép be a Mérleg jegyébe, hogy észhez térítse azokat az Ikreket és Nyilasokat, akik elfelejtették megoldani a feladataikat. Az érintettek 3 hetet kapnak, hogy a nem megoldott feladataikat VÉGLEG lezárják - vagy arra, hogy beszerezzenek egy imakönyvet...





Szerző és forrás: asztropatika.hu
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Olyan az életed, amilyen tudatszinten vagy.
  2015-08-02 20:33:20, vasárnap
 
  Nézd meg te milyen szinten vagy!

Különböző tudatszintekről hallunk: törekszünk magasabb tudatszintre jutni, mindig fejlődni és a megvilágosodás ösvényén egyre előrébb lépni. De tudjuk-e vajon, pontosan melyek ezek a szintek és mi éppen milyen tudatszinten vagyunk?

David R. Hawkins az ,,Erő kontra erő" című könyvében részletesen ír a tudatosság különböző szintjeiről, ő a következő sorrendben határozta meg ezeket: szégyen, bűntudat, fásultság, bánat, félelem, vágyakozás, harag, büszkeség, bátorság, páratlanság, hajlandóság, elfogadás, ésszerűség, szeretet, öröm, béke és végül megvilágosodás. Ez az osztályozás segít arról tájékozódni, hogy hol is helyezkedünk el ezen a lépcsőn, de nem csak egyéni, hanem társadalmi szinten, ország szinten vagy épp emberiség szinten.

Noha több-kevesebb ideig bármely szintet elérhetjük és időről időre természetesen megtapasztaljuk valahányat, mégis van egy olyan szint, ami általános állapotunkat leginkább meghatározza. Egyik szintről a következőre lépni pedig jelentős változásokkal jár az életünkben.

1. A szégyen szintje

Ezen a szinten a neurotikus állapot dominál. A félénkség, a visszahúzódás és a befelé fordulás. Az ilyen ember azt gondolja, az egész világ elítéli őt, paranoiás állapotok léphetnek fel és hallucinációk. A szégyenalapú egyén általában maximalizmussal és merevséggel próbálja kompenzálni kiszorítottságának érzését, erkölcsi szélsőségeket, kegyetlenséget tanúsítva.

2. A bűntudat szintje

Ezen a szinten az embert vagy befolyásolják és büntetik, vagy pedig ő manipulál és büntet. Kifejezetten foglalkoztatja a bűn gondolata, cselekedeteit a bűntudat vezérli, amelyet másokra is próbál kivetíteni.

3. A fásultság szintje

Ezen a szinten a kétségbeesés és reménytelenség uralja az érzéseket. Az élet értelmetlennek tűnik, ahogy a jövő is. Az embert az általános tehetetlenség érzése tölti el. Függ másoktól, az emberek olyan áldozatként tekintenek rá, akinek megmentésre van szüksége.

4. A bánat szintje

Ezen a szinten a tartós melankólia dominál, az elvesztett dolgok miatti szomorúság. Aki ezen a szinten van, folyton bánatot lát maga körül, az életkörülményeket és magát az életet búsan szemléli. Azt érzi, hogy semmi sem pótolhatja az elveszített dolgokat.

5. A félelem szintje

A félelem gátat szab a személyes fejlődésnek és gátlásokhoz vezet. Az ember ekkor olyan erős vezetőktől várja a megoldást, akiknek sikerült már legyőzni félelmeiket, tőlük várja, hogy kiemeljék őt a kétségbeesés bugyraiból, hogy felszabadítsák önnön rabszolgaságából.

6. A vágyakozás szintje

Az, ha vágyunk valamire, számos humanitárius tevékenységben való részvételre ösztönözhet. Sok mindenre vágyhatunk - anyagi javakra, díjakra, elismerésre -, amelyek érdekében hajlandóak vagyunk erőfeszítéseket tenni. A vágy azonban a függőség szintje is ugyanakkor: az alkohol, cigaretta, étel utáni vágy. Ez a felhalmozás és kapzsiság szintje. Amiért nem működik: mert egy vágy kielégítése után egy újabb következik, aminek újból eleget kell tenni. Ilyen alapon az egyre nagyobb összegek, értékek begyűjtésének rabjává lehet válni.

7. A harag szintje

A vágyakozás frusztrációhoz vezet, ami utána haraggá válhat. Ez később romboló vagy építő jellegű tettekhez is vezethet, az egyenlőtlenség és igazságtalanság által kiváltott harag ugyanis számos társadalomformáló tevékenységhez és mozgalomhoz vezetett. A harag vezethet függetlenséghez is, de rosszabbra is fordulhat: könnyen átalakulhat utálattá, ami az élet minden területén maró hatású.

8. A büszkeség szintje

Ezt a szintet akkor érjük el, amikor tekintélyre teszünk szert a foglalkozásunk kapcsán. Ez az a szint, ahová az emberek többsége el szeretne érni. A büszkeség itt szépnek tűnhet - igen ám, de csak előző szintekhez viszonyítva. A társadalomban a büszkeség jó erénynek számít, de ennek ellenére igen sérülékeny, mert külső tényezőktől függ. Ha ezek a külső tényezők többé már nem járulnak hozzá a büszkeség kialakításához, akkor könnyedén visszaeshetünk az előző tudatszintekre. A büszkeség árnyékos oldala az arrogancia és a ,,keretbe nem illő" dolgok megtagadása, ami gátat szab a személyes fejlődésnek.

9. A bátorság szintje

Ezen a szinten lesz az ember igazán erős. Elkezd felfedezni és megtapasztalni új dolgokat, amit pedig tesz, az motiválja és inspirálja őt. A bátorság energiát ad az új dolgok tanulására, de a fejlődés és a tanulás már nem bizonyulnak annyira nagy feladatnak. A bátorság erőt ad a növekedéshez és ahhoz, hogy szembenézzünk a félelmeinkkel, még ha azok továbbra is ott vannak.

10. A páratlanság szintje

Aki ezen a szinten van, már nem lát mindent fekete-fehérben. Már nem tekint mindenre olyan mereven, rugalmasabb és nem bocsátkozik általános ítélkezésbe. Ha nem az elképzelése szerint alakulnak a dolgai, akkor nem érzi magát leigázva, megrémülve vagy feszélyezve. A páratlan ember könnyedén tesz olyan kijelentést, hogy ,,ha nem kapom meg ezt a dolgot, akkor majd megkapok mást." Ezen a szinten már nem annyira megfélemlíthető, mivel tisztában van erejével. Nem próbál semmit bizonyítani, nem foglalkoztatják a konfliktusok vagy a versengés, nem próbálja befolyásolni mások viselkedését. Ez már érzelmi stabilitás szintje.

11. A hajlandóság szinte

Ezen a szinten tapasztalható meg a leggyorsabb fejlődés. A hajlandóság szintjén az embernek sikerül túltenni magát az élete problémáin és kész száz százalékban részt venni az ÉLETBEN. Innentől válik igazán barátságossá és a siker szinte automatikusan jelentkezik életében. Bármilyen tisztségben hajlandó dolgozni, ha szükséges, és nem érzi magát alávalóbbnak, ha alacsonyabb beosztásban van. Empatikusabb mások igényeivel szemben, szívesen segít másokon és hozzájárul a társadalmi jóléthez.

12. Az elfogadás szintje

Ezen a szinten a boldogságot már nem a külső dolgoktól várjuk. Rájövünk, hogy nem azok a dolgok tesznek boldoggá, amelyek rajtunk kívül állnak. A szeretetet már nem felajánljuk vagy elvesszük, hanem belülről érezzük. Az elfogadás emberének élete aktív, rejtett szándékoktól mentes. Nem él már a ,,mi a jó?" és ,,mi a rossz?" keretei között, hanem reális problémákat old meg. Nem riasztja el a nehéz munka, sőt, ez örömmel tölti el. Nem diszkriminál és toleránsan elfogadja a dolgokat. A hosszú távú célkitűzések fontosabbá válnak számára a rövidtávúaknál.

13. Az ésszerűség szintje

A tudomány, a racionalitás szintje. A Nobel-díjasok szintje. Az ésszerűség viszont, mint belső erény, önmagában nem vezet közelebb az igazság megismeréséhez. A racionalitás a mai technológiai világban elengedhetetlen, ám ugyanakkor komoly akadályt is képez a magasabb tudatszintekre való jutás előtt, ha nem vagyunk képesek túltekinteni fölötte.

14. A szeretet szintje

A társadalomban a szeretet általában a következő dolgok egyvelegét jelenti: fizikai vonzalom, birtoklás, kontroll, függőség, erotika és újdonság. Alapjában véve ezek a dolgok mind haragot és függőséget rejtenek azon személy vagy dolog iránt, amit szeretünk. Az igazi szeretet viszont a feltétlen, változatlan, tartós szeretet. Nem hullámzik, mert nem befolyásolja semmilyen külső tényező. Az igazi szeretet igazából a világgal való kapcsolattartás módja: megbocsájtani, gondoskodni és elviselni. Ebben áll a szeretet szintje.

15. Az öröm szintje

Ez a gyógyulás, az együttérzés, a spiritualitás szintje. Az a szint, amikor képesek vagyunk megőrizni pozitív hozzáállásunkat, bármilyen nagy baj is érjen az életben.

16. A béke szintje

Ezen a szinten minden eleven és energiát sugároz. A történelem nagy spirituális tanítóinak szintje. Az a szint, ahol a formális vallást a tiszta spiritualitás váltja fel, ezzel feleslegessé téve azt.

17. A megvilágosodás szintje

Az emberi tudat legmagasabb szintje, ahol az emberség az istenséggel keveredik. Nagyon ritka. Krishna, Buddha és Jézus voltak ezen a szinten. Csupán a megvilágosodás szintjén levő személyek gondolata is növeli a tudatszintet. Ez az a szint, amikor az emberi lét az Univerzummal azonosul.

Egyik tudatszintről a másikra emelkedni igen nehéz, sok esetben egy egész élet sem elég hozzá, viszont egy ilyen változás az életben mindent radikálisan megváltoztat. Bátorság kell ahhoz, hogy tudatosan dolgozzunk ezen. Amikor időlegesen felsőbb szinteket tapasztalunk meg, akkor láthatjuk, hogy hová kell elérnünk, hogy hol van a következő lépcsőfok. Egyik szint sem helyesebb vagy hibásabb a másiknál, próbáljunk inkább kihívásként tekinteni ezekre.

Egyed Zsuzsanna
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Csillagjegyed elárulja mi a karmikus küldetésed és gyengeség
  2015-07-30 19:08:12, csütörtök
 
  Előző életeink nem tűnnek el nyomtalanul. Ahogy új testet öltünk, a karmánk életünk végéig elkísér. Sajnos a karma lehet jó és rossz egyaránt. Karmikus feladatainkat aszerint osztják ránk az égiek, hogyan tengettük mindennapjainkat a múltban.

A Kos

A Kos és a karma
A Kos karmája a múltbéli önzőségből és én-központúságból alakul ki. Nem képes mások igényeit figyelembe venni, érzéketlen az érzéseikre, és ez hozza létre a jelenlegi élet karmikus kihívásait: hogyan legyen olyan vezető, aki nem nyom el másokat, és miként legyen öntudatos anélkül, hogy csak önmagával foglalkozzon.

Karmikus gyengeségei:
A Kos hajlamos a manipulációra és nem mindig egyenes. Örökké nyughatatlan jegy, amelyből hiányzik a kitartás, mindent azonnal akar. A munkának és az embereknek képes félúton hátat fordítani. A Kos-személyiség rendkívül önző lehet. Ha elkapja a kockázatvállalás heve, nem érez lelkiismeret-furdalást mások biztonságának veszélyeztetése miatt.

A Bika

A Bika és a karma
A Bika karmája egyrészt az anyagi tulajdonhoz való mindent elsöprő ragaszkodásából alakul ki, másrészt abból, hogy a külvilágban a biztonságot keresi. Karmikus küldetése, hogy megtanulja elengedni a dolgokat annak érdekében, hogy megtalálja az örök és elpusztíthatatlan belső biztonságot.

Karmikus gyengeségei:
Mivel az övétől különböző nézőpontokat nem képes értékelni, ezért támadhatatlan nézeteket fejleszt ki. Nem hajlandó kockázatot vállalni, vagy bármi újat kipróbálni, rendkívül nagy benne a birtoklási vágy az emberekkel és a tárgyakkal szemben is. A Bika-jellem hajlamos a saját vágyai kielégítésére és a hivalkodó viselkedésre a jobb élet hajszolása közben.

Az Ikrek

Az Ikrek és a karma
Az Ikrek birodalmában a karma középpontját általában az igaztalanság vagy az aljas tettek jelentik. A múlt negatív részében előfordul pletyka, rágalmazás, árulás vagy félrevezetés és szándékos csalás. A mostani élet karmikus küldetése az igazság megismerése és az ehhez való ragaszkodás.

Karmikus gyengeségei:
Az Ikrek hajlamos elfelejteni az igazságot, és rendszeresen megváltoztatja a történeteket úgy, hogy önmaga ezt észre sem veszi. A kellemetlen tényeket gyakran átugorja, főleg akkor, ha van rá lehetősége. A kétarcú Ikrek szereti a pletykát, és képtelen titkot tartani.

A Rák

A Rák és a karma
A Rák szinte mindig a múltbeli helyzetek és kapcsolatok terhét cipeli, amelytől nem hajlandó megszabadulni. Előfordulhat kölcsönös egymásra utaltság és fojtogató szeretet, amely figyelmet követel. A karma pozitív oldala gyakran a gondoskodás. A jegy karmikus küldetése, hogy saját magáról gondoskodjon, és ne másoktól várjon érzelmi támogatást.

Karmikus gyengeségei:
A Rák gyengeségei az érzelmi oldalból adódnak. Amikor sebezhetőnek érzi magát, féltékeny és birtokvágyó lesz, és mindenbe belekapaszkodik, ami biztonságot jelent számára.

Az Oroszlán

Az Oroszlán és a karma
Autokrata és hajlíthatatlan személyiség lévén fel kell ismernie a hatalom felelősségét. Karmikus kihívása szerint jelen életében neki kell felhatalmazottá válnia, ahelyett, hogy mások felett uralkodik.

Karmikus gyengeségei:
Az Oroszlán hajlamos másokkal fölényeskedni. Mivel szeret jól kinézni, a hamis, hazug dicséretek sebezhetővé teszik. Sznob, büszke és arrogáns mivolta ront a jegy által nyújtott összképen, csakúgy, mint a jólét szeretete.

A Szűz

A Szűz és a karma
Ha túlzásba viszi személyiségjegyeit, a Szűz könnyen a szolgalelkűség csapdájába eshet. A jegy szülöttének meg kell tanulnia szívből, igazi alázattal úgy szolgálni, hogy nem vár érte elismerést vagy jutalmat. A karmikus küldetése szerint úgy kell ítéletet hoznia, hogy közben nem válik kritikussá vagy tudálékossá.

Karmikus gyengeségei:
A jegy szélsőséges képviselői a részletek megszállottjai, ami viszont túlzottan pedáns, szemellenzős egyéniséget eredményez. Hajlamos a kritikus és önelégült viselkedésre, és mivel ehhez általában elérhetetlen célok társulnak, azt látjuk, hogy sosem érheti el a tökéletesség olyan fokát, amely növelné az önbecsülését és eltörölné kétségeit.

A Mérleg

A Mérleg és a karma
A Mérleg-személyiség karmája a kapcsolatokról szól, és arról, hogy alkalmazkodjon az én tökéletlenségeihez. A határozatlanság és az igazsághoz kötődő kapcsolat szintén érdemes a felülvizsgálatra. A Mérleg karmikus küldetése, hogy a jövendő kapcsolataiban nyitott és őszinte legyen, így mindkét fél igényei egyenlő módon érvényesülhetnek.

Karmikus gyengeségei:
A tökéletesség hajszolása közben paradox módon nem veszi észre a hiányosságokat, és elkendőzi a problémákat. Olyan erősen vágyik egy kapcsolatra, hogy túlságosan sok kompromisszumot is képes kötni, ami azonban elégedetlenséghez vezethet. A határozatlansága és a lustaságra való hajlama végső sörön a bukását okozhatja.

A Skorpió

A Skorpió és a karma
E személyiségtípus karmája a hatalommal való élés és visszaélés köré szerveződik. A Skorpió karmikus küldetése az, hogy felfedezze a múlt traumatikus eseményeiben rejlő kincseket. Túlélési ösztöne és a kihívásoktól megedződött erős, személyisége is része ennek a kincsnek.

Karmikus gyengeségei:
A Skorpió megrögzött elképzelései miatt érzékeny, sebezhető lélek, aki mindenki felett teljes irányítást szeretne birtokolni. Csípése halálos, emellett rendkívül mazochista.

A Nyilas

A Nyilas és a karma
A Nyilas sok vallási rendszert megismer, miközben egy életen át keresi a válaszokat szinte mindenre. Karmikus küldetése, hogy jelen életében végre megértse, mi az igazság, és aszerint éljen.

Karmikus gyengeségei:
A szabadság küldetése hajtja előre, de éppen emiatt megbízhatatlanná válhat. Mindig siet, ezért gyakran megfeledkezik a kötelességeiről, a részletekkel egyáltalán nem foglalkozik. Tapintatlan és gyakran támad.

A Bak

A Bak és a karma
A Bak szemellenzősen ragaszkodik a társadalmi és vallási erkölcsökhöz. Számára az a karmikus kihívás, hogy megtalálja a belső hangját, és hagyja élni; valamint a spirituális dolgokat beengedje a mindennapos, anyagi valóságba.

Karmikus gyengeségei:
A Bak hatalomőrült, ezért gyakran a hatalmi helyzetük alapján ítéli meg az embereket, esetleg azt tartja szem előtt, hogyan tudnak neki segíteni a társadalmi vagy üzleti létrán való előrejutásban. Ez az irányító személyiség rendkívül merev fogalmak szerint tekinti a világot, állandóan szabályokat állít maga és mások elé arról, hogy mit hogyan kell(ene) csinálni.

A Vízöntő

A Vízöntő és a karma
A Vízöntő karmája a korábbi lázadások és a hatóságokkal való összetűzések eredménye. Jelen életében az a karmikus küldetése, hogy megtartsa a jó dolgokat a múltból, a többit hagyja el, és próbáljon rugalmassá válni.

Karmikus gyengeségei:
A Vízöntő hajlamos a múló szeszélyeket követni, és könnyen megragad a különcség csapdájában. A jegy másik szélsőséges tulajdonsága, hogy a változás utáni vágy minden más kárára is képes uralkodni benne, így a fürdővízzel sokszor a gyereket is kiönti.

A Halak

A Halak és a karma
A Halak jegy karmája az áldozat- vagy messiástudat körül alakul ki, hiszen a jegy a megbékélés helyett a vezeklést hajszolja. Karmikus küldetése, hogy meg tanuljon úgy együtt érezni másokkal, hogy fájdalmukat közben nem veszi magára.

Karmikus gyengeségei
A Halak nehezen boldogul a világ rideg valóságával. Amikor összezavarodik, nehezen tudja megkülönböztetni az igazságot a valóságtól, és visszatáncol az ígéretektől.

Forrás: http://www.titok.ro/
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Sorselemzés
  2015-07-30 18:04:39, csütörtök
 
  Sorselemzés
Végezd el Július 31-kén. PÉNTEK este a Telihold Erejével és Bevonzod a Jólétet!

Az alábbi szertartás, varázslat anyagi ügyekben nyújt segítséget. Persze csak akkor lesz sikeres, ha szándékod nem rosszhiszemű, vagy nem a lottó ötös megnyeréséhez hívod segítségül. Figyelj, és varázsolj...

Hozzávalók:

1 db zöld gyertya
1 db olyan színű gyertya, mely megfelel a saját csillagjegyednek
2 db különböző pénzérme

A varázslat menete

Az alábbi táblázatból válaszd ki az állatövi jegyet, amelyben születtél. Csak így tudod ugyanis, hogy milyen gyertyát kell másodiknak használnod a varázslathoz.

Gyújtsd meg a zöld gyertyát, és tedd magad elé, a baloldaladra. Majd gyújtsd meg a saját jegyednek megfelelő színűt is, és helyezd el jobbra. A két gyertya közé tegyél két különböző értékű pénzérmét.

Mialatt a gyertyák égnek, gondolj arra az összegre, amely elég lenne ahhoz, hogy boldog légy. Hagyd a gyertyákat 15 percig égni, utána oltsd el először a saját csillagjegyedét, majd a zöldet.

Jó Varázslást Beteljesült Kívánságot!

kos - vörös
bika - halványpiros
iker - sárga
rák - ezüst
oroszlán - arany
szűz - barna
mérleg - világoskék
skorpió - bordó
nyilas - sötétkék
bak - sötétzöld
vízöntő - narancs
halak - világoszöld

 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 47 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 8763 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 332
  • e Hét: 505
  • e Hónap: 3254
  • e Év: 41002
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.