Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Prof.Dr.Bokor Imre észrevétele
  2007-01-29 21:45:17, hétfő
 
  AKTUÁLIS ÉSZREVÉTELEK
ÉS
JAVASLATOK

I.
Szili Katalin (,,házelnök") szerint, a parlamenti képviselők költségtérítési kifizetésével kapcsolatos eljárás összhangban van a nyugati demokráciák többségében alkalmazott megoldásokkal, tehát szükségtelen változtatni a jelenlegi gyakorlaton.
Nagy a valószínűsége annak, hogy Szili Katalin - ebben a kérdésben -, vagy tájékozatlan vagy hazudik! Számla (bizonylat, igazolás) nélkül sehol sem fizetnek ki senkinek,- egyetlenegy ,,petákot" sem! Szíveskedjen ezt leellenőrizni francia, belga vagy svájci kollégáinál.
Ha pedig a nyugati példákra hivatkozik, akkor említse meg azt is, hogy a magyar munkabérek hogyan aránylanak a nyugatiakéhoz, mert a hivatkozás csak ebben az esetben lesz korrekt! Ellenkező esetben megtévesztő, kioktató és lekezelő.
II.
A kórházak és a kórházi ágyak csökkentésével egyidejűleg, csökkenteni kellene a betegek számát, ami könnyen elérhető a gyógyszerárak további folyamatos és drasztikus növelésével, valamint az orvosok és nővérek ,,menesztésével".
A kórtermek (akár 50%-os) csökkentése játszi könnyedséggel megvalósítható lehetne emeletes ágyak alkalmazásával.
Molnár Lajos miniszter további megnyugtatására pedig, csökkenteni kellene a dohányáruk és a szeszesitalok árát...
III.
Gergényi Péter ,,főrendőrtől" tájékoztatást szeretnénk kapni arról, hogy a március 15-i ünnepségekre lesz-e elegendő mennyiségű (és jó minőségű) könnygáz készletük, valamint számolhatnak-e a felvonulók olyan viperákkal, amelyeket a legutóbbi akciójukat követően ,,lehazudott" a ,,csillagos égről"?
Mikor hirdetik meg, a ,,ki tud nagyobbat és többet rúgni a földön fekvő emberekbe (?)" c. mozgalmat, és a kardlapozó lovas rendőröket mikor erősítik meg kancsukás és dzsidás erőkkel?
IV.
Célszerű lenne, ha Demszky Gábor újszerű kitűntetést alapítana, a tömeget szétverető rendőrfőnök számára. Mindennemű ellenszolgáltatás nélkül, a következő (dekoratív) plecsni kivitelezésére teszünk javaslatot: egy ,,traktorral behajtani tilos" ábra felett (félkörben) ,,MŰVELETI TERÜLET" felirat lenne, alul pedig (félkörben), Budapest főpolgármesterére emlékeztető,- a kutyák emésztési végtermékének, barna színű achát mikrokristályos féldrágakőből kirakott, jellegzetes ,,névjegyei" díszíthetnék.



V.
Gyurcsány Ferenc megterhelése jelentősen csökkenthető lenne, ha a jövőben nem foglalkozna irományok készítésével. Eleddig egyetlenegy értelmes gondolatot sem volt képes papírra vetni! A legutóbbi terjedelmes ,,művének" kiizzadása helyett, hasznosabb lett volna a táncfiguráit csiszolgatni, vagy hazugságait magyarázgatni (szemellenzős hívei körében).
VI.
Az új-és újabb adóféleségek bevezetői miért felejtkeznek el a gyalogosokról, miért nem fizettetnek velük út és utcahasználati díjakat? A testsúly-adó bevezetése például,- igazságosabbá tenné a tömegközlekedési járművek használatát, a jelenlegi ,,testsúly-független" tarifa megléte mellett.
Az adóbevételek növelésére adóztassák meg a macska, a papagáj, a kanári, az aranyhörcsög, a teknősbéka és az ,,aranyhal" tartókat, a közterületi helyet lefoglaló hajléktalanokat, valamint (de nem utolsó sorban) a műveleti terület kiagyalóját (vagy kisajátítóját). Ne legyen megállás (a lejtőn...), legalább az adónemek területén őrizzük meg vezető helyünket a világ államai között.
VII.
A hajléktalanság felszámolása érdekében, célszerű lenne a honvédelmi miniszteri posztra hajléktalanok kijelölése, azok közül, akik semmilyen katonai képzettséggel nem rendelkeznek.
Az eddigi tapasztalatok azt igazolják, hogy elenyészően kevés kivétellel, minden honvédelmi miniszter pillanatok alatt háztulajdonos lett, és mindegyik zászlajára tűzte a haderő reformjának megvalósítását. Ezzel tökéletes összhangban voltak az MSZMP, majd pedig az MSZP permanens reformprogramjaival, oly annyira, hogy az erkölcsi és gazdasági csődhelyzettel szinkronmozgásban, a hadsereget is ,,sikerült" a ,,padlóra küldeni".
VIII.
A növekvő munkanélküliség enyhítése érdekében, célszerű lenne intenzívebben növelni az államtitkárok, a helyettes államtitkárok, a szóvivők, a tanácsadók, az ügyintézők, a tábornokok, a meteorológusok, a kuratóriumok, a kuratóriumi tagok és a különféle bizottságok számát.

IX.
A legolcsóbb gyógyszerek felírására kötelezett orvosok mellé, azokat a pihentagyú rendeletalkotókat kellene gyakorló felírónak beosztani, akik az orvosi (gyógyító, diagnosztizáló) tevékenységet egyre inkább adminisztratív munkává akarják átalakítani.
X.
Végezetül,- javasoljuk az ILLETÉKESEK felé, hogy létesítsenek egy Elesettek Pénztárát (EP-t), ahol - igazolt - munkanélküliek, kisnyugdíjasok és hajléktalanok, költségtérítés címén, bizonylat nélkül vehetnének fel szállás-és étkezés biztosítása címén különféle összegeket.

(Prof. Dr. Bokor Imre)
JUSTITIA BIZOTTSÁG elnöke


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2006.12 2007. Január 2007.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 198 db bejegyzés
e év: 6477 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 230
  • e Hét: 2490
  • e Hónap: 19283
  • e Év: 152200
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.