Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Rogán tízmilliárdra büntette a
  2007-08-10 22:41:40, péntek
 
  Rogán tízmilliárdra büntette a minisztériumot


2007. augusztus 10.
FigyelőNet, MTI

Parkolásra használt közterületek után több mint 10,5 milliárd forintot
kell kifizetnie az Egészségügyi Minisztériumnak. A tárca nem támadta meg
az V. kerületi önkormányzat határozatát, ezért az jogerőre emelkedett -
közölte Rogán Antal.


Rogán Antal elmondta, az elmúlt évben több belvárosi közintézményt
szólítottak fel arra, hogy szabadítsák fel az önkényesen használt
területeket, és fizessék meg azok után a használati díjat. A honvédelmi
és az egészségügyi tárca azonban hónapokig nem reagált a megkeresésekre
- mondta a polgármester.
A tárcáknak ezért két-két határozatot küldött: az egyik a közterületek
felszabadításáról, a másik az elmaradt díjak befizetéséről szólt. Rogán
Antal közölte: az Egészségügyi Minisztérium, nem tudni miért, ez utóbbit
nem támadta meg, így a határozat jogerőre emelkedett.

Eszerint a tárca elfogadta a mintegy 10,5 milliárd forint megfizetésére
vonatkozó önkormányzati döntést az elmúlt ötévi közterület-használatért
- tette hozzá. Elmondta azt is, hogy miután a tárca mindeddig nem
teljesítette fizetési kötelezettségét, az önkormányzat behajtást
kezdeményezett, úgynevezett inkasszót nyújtott be.

A fideszes polgármester arra hívta fel a figyelmet: nem tehetnek
kivételt, ahogy a betegeknek a vizitdíjat, úgy az Egészségügyi
Minisztériumnak is be kell fizetnie a közterületi díjat. A minisztérium
Arany János utcai épületénél tartott sajtótájékoztatón a polgármester
megmutatta a lezárt parkolót, ami a földhivatali nyilvántartás szerint a
kerület tulajdona. A mintegy 70-80 férőhelyes parkolót a tárca évek óta
sorompóval zárja le a nem minisztériumi autósok elől.

A befolyó 10,5 milliárd forintot közterület-fejlesztésre, és egy
szabadidőközpont létesítésére fordítják majd a Bástya utcában.
Elképzelhetőnek tartja azt is, hogy részletfizetésben állapodnak majd
meg, egyösszegű fizetés esetén akár kedvezményt is adnak a tárcának.




JobbINFO: http://jobbinfo.tvn.hu
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Felháborító felháborodás a Mag
  2007-08-10 07:04:59, péntek
 
  Felháborító felháborodás a Magyar Gárda ellen
2007-08-09 17:05 Barikád.hu

A Mazsihisz is beállt az újfasizmust és a kiújuló harcokat vizionálók táborába a tegnapi napon kiadott közleményükkel, melyben értetlenül állnak azelőtt, "hogy egy olyan párt, amely több képviselővel rendelkezik különböző önkormányzatokban, nemrégen Magyar Gárda elnevezéssel felfegyverkezett harci alakulatot (...és ezt a Nemzetbiztonsági Hivatal tétlenül nézi - a szerk.) hozott létre, amelynek egyenruhája a megtévesztésig hasonlít a 40-es évek fasiszta mozgalmak öltözékéhez." A Mazsihisz szerint "ezen harci alakulat létrehozása egyenes folytatása a múlt év őszén kezdődött szélsőjobboldali mozgalmak tevékenységének, amelyek az utcai tüntetéseik során folyamatosan zsidóellenes nézeteket hangoztattak."

A tegnap kelt közleményük szerint, "már nemcsak szóbeli támadásokról van szó, hanem a radikális erők megkezdték a fegyveres erőszakra való felkészülést, amely egyaránt veszélyezteti az ország közrendjét, és a magyarországi zsidóság nyugalmát is." Ezek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Magyar Gárda Kulturális és Hagyományőrző Egyesület az alkotmányos rend erőszakos megdöntésére készül? A Mazsihisz nem adja fel...

Nem meglepő az sem, hogy "érthetetlennek tartják, hogy a többi parlamenti párt nem ismerte fel ezen alakulat létrehozásának valódi veszélyét, és megengedhetőnek tartja az ilyen, a fasiszta mozgalom egyenruhájára emlékeztető öltözékben parádézó erőszakos csoportok létezését."

A közlemény elolvasása után megkerestük a Mazsihisz vezetőjét Feldmájer Pétert, hogy az alábbi kérdéseket feltegyük neki:

-Mi alapján gondolják, hogy az egyenruha hasonlít a '40-es évek fasiszta mozgalmak öltözékéhez?

-Miből gondolják, hogy a Magyar Gárda zsidóellenes harci alakulat?

-Milyen információkra alapozzák, hogy a Magyar Gárda megkezdte a fegyveres felkészülést, valamint van-e tudomásuk arról, hogy a Magyar Gárda fegyvereket vásárolt?

A telefonbeszélgetés alapján a barikád.hu szerkesztője az alábbi közleményt adhatná ki:

A barikád.hu hírportál megdöbbenéssel fogadta Dr. Feldmájer Péter, a Mazsihisz elnökének nyilatkozatát, melyben közölte, hogy nincs mondanivalója a barikád.hu számára. Köszönjük a megbékélés jegyében adott korrekt tájékoztatást, melyben hitelességéről tett tanúbizonyságot. A toleranciabajnokságot, megint nem mi nyertük...

Megkerestük az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség - mint a második legnagyobb zsidó felekezet vezetőjét - Köves Slomó budapesti lubavicsi haszid rabbit, aki kérdésünkre elmondta, hogy a napokban tért vissza külföldről, de nem is hallott a Magyar Gárda körül kialakult helyzetről.
Kijelentette, hogy a zsidó vallás nem foglalkozik antiszemitizmussal, bár érinti a zsidóságot, de nem szerves része. Arra a kérdésünkre, hogy van-e jelenleg "náciveszély" elmondta, hogy kis mértékben érezhető a gyűlölködés erősödése, de nem kell félni zsidóként élni Magyarországon. A rabbi véleménye szerint azonban, egyházi szervezetnek nem kell beleszólnia a politikába; utalt a Mazsihisz által kiadott közleményre.

Megkíséreltük elérni Hanti Vilmost, a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének vezetőjét, de többszöri próbálkozásunk ellenére sem jártunk sikerrel.

Az XX. század első felének kutatója, Dr. Kővári István történész érdeklődésünkre elmondta: Szakmailag nem helytálló a sajtó támadási hulláma, ugyanis konkrét információk nélkül, pusztán találgatásokra épül az újabb náci botrány, ráadásul a mindent kiváltó sajtóközleményben közel sem a totalista rendszerekre jellemző paramilitáns szervezet képét vázolták fel. A fekete ruházatra épült vádaskodásban pedig elfelejtik, hogy egy olyan romantikus szemléletkörben, amely Árpád-házi Imre király címerét vette alapul, és Kárpát-medence nemzet- és polgárőri védelmének ellátásáról szól, inkább mérvadó lehetett Mátyás Fekete Serege, mintsem elbukott külföldi félkatonai szervezetek. - nyilatkozta Kővári doktor, aki nem lát veszélyt az augusztus 25-én elstartoló egyesületben, viszont nem hiszi, hogy a média érdeklődéséből kikerülve hosszútávon is sikeres lehet a mai "elglobalizált" világban, egy ilyen tradicionális kör.

Lapunk megkeresésére Kartonos Bence, a pécsi székhelyű Magyar Fasiszta Nagytanács (sic!) vezetője a Magyar Gárda körül kialakult helyzettel kapcsolatosan elmondta, hogy ismét szimplán a balliberális média és szervezet tömbje fasisztoid veszéllyel való riogatásának lehetünk tanúi. Bár olvasta az alapító okiratot, de gondolataiban, eszmekörében nem talált jelentősebb összefüggést a Magyar Gárda és az attól igen távol áll olasz fasizmus eszméje között. Szerinte igen veszélyes kiengedni a szellemet a palackból, és kontár módjára a fogalmak ismerete nélkül besározni valaki, vagy valami jó hírnevét. Igen hasznos lenne az ország számára, ha a fasizmus világ több pontján meghonosított és igen eredményes pontját, vagy a korporatív gazdasági modellt ma inkább egyetemeken tanulmányoznák, mint sem a Blikk és más búvárlapok címlapján dobnák be hangulatkeltés gyanánt. A Vona Gábor által életre hívott szervezet, egy tisztán nemzeti, a '20-'30-as évek revíziós lángjában hevülő Magyarország Levente-mozgalmának mai megfelelőjére emlékezteti Kartonost, aki az állítólagos fekete egyenruháról nem tudott nyilatkozni, hiszen mint senki, még ő sem látta...

A Magyar Gárda Egyesület nem kívánta a kommentálni számunkra a fejleményeket, válaszuk szerint a közeljövőben egy sajtótájékoztató keretében minden médiumnak lesz módja feltenni kérdéseit. A titkosszolgálatok munkája kapcsán később egy neve elhallgatását kérő tagjuk elárulta, hogy mind a sajtóban nyíltan megjelent üzenet, mind az őket ért "érdekes" események alapján tudnak róla, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal figyeli működésüket, de mivel minden tettük törvényes, ezért nincs mitől tartaniuk. Mint adófizető állampolgárok viszont sajnálják, hogy rájuk pazarolja az állam a bevételeit, mintsem a kábítószer kereskedelmet számolná fel.

barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Stoffán György: „Nemzetv
  2007-08-10 07:02:24, péntek
 
 
Stoffán György: ,,Nemzetvédő" bohóckodás és a valóság

Néha azt hiszem, hogy a megszüntetendő Lipótmező magánrádiójának híreit hallgatom a Kossuthon. Hol Ormos Mária beszél ostoba baromságokat és riogatja ,,történészi" szemmel a hallgatókat, hol meg a Magyar Gárda édes apukája nyilatkozik... közben meg emberek ezreit gyilkolja halomra a fékevesztett maffia-kormány... mert mindenről fecsegünk, de a lényegről nem beszélünk.

Belepofázunk abba, hogy Erdély Érseke kit hová helyez saját egyházmegyéjében, s olyanok írnak nyílt levelet Őkegyelmessége Jakubinyi György érseknek, akik tán a Miatyánkot sem tudják. És innen pofázunk bele, ahol a magunk háza táján is csak a küszöbre tudunk csinálni a rendtevés helyett. Mert bizony folyamatosan odacsinálunk a küszöbre, vagy éppen az asztalra, ahonnét eszünk. És szidjuk azt, akié büdösebb. Közben ellenségeink, és a nemzet ellenségei jókat röhögve kivégzik egy egészségügyi ,,reform"-mal a fél országot, s a BBC meg a CNN adja tudtunkra, hogy emberek százai haltak meg a nagy melegtől, s az elmúlt időszakban a gyilkos kormány eszeveszett ámokfutása miatt duplájára emelkedet azoknak a száma, akik infarktust kaptak. De kit a frászt érdekel mindez, a nagyszerű ,,nemzetmentő" jobboldalon? Az égvilágon senkit. Inkább segítségére sietnek e büszke magyar urak a gyilkos magyargyalázó söpredéknek, s világgá kiáltják, hogy biz'a ők egy Magyar Gárdát alapítanak, és a nyilasokéhoz hasonló egyenruhát öltve rakják a homokzsákokat ha árvíz lesz, és átvezetik a vakot a zebrán, meg fölfestik a turistautak jelzéseit oda, ahonnét már lekoptak azok a kék meg piros csíkok... Azután jönnek ujjongva a pártolók és egyetértők, hogy lám, már félnek is a kommunisták, mert mindenki erről beszél. Pedig a kommunista nem fél. Gyurcsány és társai magasról csinálnak a Gárdára, a fekete egyenruhára, és az Árpád-ház címerpajzsának díszítésére. Jókat röhögnek villáikban, s a nagyszájú vörös asszonyka zöldet okádva adja majd elő, hogy lám itt vannak a nácik, a nyilas egyenruhások, a félkatonai szervezetek, a fasiszták, akiktől félni kell. És majd jön a mindenre kapható Zoltai elvtárs és ő is sírva fog emlékezni a nyilasokra, összefüggésbe hozva a mai nagy észre aligha valló találmányt azzal, hogy bizony megakadályozták a tisztába rakását ezek a rohadt keretlegények a gettóban... Gyurcsány újabb adag gázt ígér a zsidó, koncentrációs táborban szenvedett 1960-as születésű idős asszonynak, s minden megy a maga útján tovább. De kellett egy balhé, ami alatt ismét el tudtak adni hatalmas pénzekért állami vagyonokat, s ki tudták fosztani a most bezárásra ítélt kórházak milliárdos értékű kincseit.

Nos, ti balga seggfejek, ti fekete ruhás, kommunistáknak dolgozó ,,nemzetvédők", most elmondom nektek, hogy olyan országban, ahol rendet akarnak teremteni, és diktátorokat szeretnének kifüstölni, a nemzetet akarják védeni az idegen fegyveres alakulatoktól, az újgazdag milliárdos maffiózóktól, hogyan csinálják: - Csendben! Szervezkednek, fegyvereket vesznek, külföldön kiképzik magukat, és öten hazajönnek. És öt városban - lehetőleg jó messze eső helyeken - egyszerre robban egy-egy szobor, rendőrőrs, pártház, ahol éppen gyűlés van stb... Azután megint elmennek külföldre és hazajön megint öt, és kezdődik minden elölről. Aztán egy-egy politikust lőnek agyon, mert a védelem soha nem lehet tökéletes. Nos, a fent leírtak a gerillaharc alapelemei, amit a neten bárki bármikor megnézhet, könyvekben olvashat, internetes játékokon lejátszhat. Nem kell hozzá visszamenni öltözetben és terminológiában a múltba, nem kell majmolni hülye eszméket, és nem kell hozzá gyűlölet, gyilkos hajlam. Mindössze piciny kis hazaszeretet kell hozzá, amely mindazon nemzetekben megvan, amely nemzetek a híradásokban szerepelnek. Igaz, terroristaként, bűnözőként, szabotőrként stb...

Nem helyeslem az erőszakot, csupán el akartam mondani, hogy egy szabadságra vágyó nemzet fiai hogyan harcolnak a nemzet elnyomói ellen. Nincs párt, pártvezér, nemzeti gondolkodókba rugdosó nemzeti gondolkodó. Tettek vannak, amelyek hatékonyak és a nemzet céljait, megmaradását szolgálják. Nem mondom, hogy itt is ezt kellene tenni. De azt sem, amit ti ,,hős nemzetvédők" tesztek. Mert egy Magyar Gárda megalapítása és efféle nagydobra verése sokkal többet árt, mintha semmit nem tennétek.

Látni kellene végre, hogy a hatalom, a pénz, a maffia-kormány, a gyilkos egészségügyi miniszter az elmúlt hat évben sokkal erősebbé váltak, mint voltak valaha is. Összetartanak, nincs vita, ha a nemzetgyalázó főhazudozó mellé kell állni, hiszen tudják, hogy együtt nevetnek, és együtt lógnak. Tehát inkább nevetnek. És ezért a nevetésért kiállnak egymás mellett. Mindent és mindenkit letarolva teszik ezt, mert az életükkel játszanak, ha egy is rosszul szól, rosszul lép. De nekik sem kellene félni. Nem is félnek. Ők félelmet keltenek, miközben hahotáznak rajtatok. És rajtunk, a nemzetben gondolkodókon. Hiszen mitől is kellene félniök? Attól a Fidesztől, amely olyan a politikában, mint egy kilencven esztendős úr egy tizennyolc éves lány mellett az ágyban? Attól a jobboldaltól, amelyet úgy bele lehetett rángatni a szarba, mint tették tavaly októberben? Azoktól a kis pártocskáktól, amelyek telis tele vannak egykori pártfunkcionáriusokkal? Vagy a Magyar Gárdától, amelynek csupán a segge lóg ki a fekete gyakorlóruhából?
Ők félnének, akik az izraeli magánhadsereget még a katonai objektumok őrzésére is felkérték, s akiken nem volt - mert nincs is nekik - azonosító október 23-án? Ma Magyarországon nincs mitől félnie a mai hatalomnak. Igaz, szeretik mondani, hogy erősödik a szélsőjobb... de hol van? Hiszen még jobb sincs. Mindössze egy vezérséget szerető, önmutogató impotens és frusztrált oldal van, amely önmagában is ezer darabra törve vegetál sajtó és pénz nélkül, politikai tudatlansággal és a húszas-negyvenes évek stílusában és az akkori politikai viszonyoknak is alig megfelelve igyekszik hangoskodni, főként egymás ellen.

Mindezekből harmincan a Szent Korona-tant hirdetik, hetvenen a sumerológiával vannak elfoglalva, megint tízen Szálasit éltetik haló poraiban, ismét mások úgy vélik, hogy majd ők mentik meg a nemzetet ketten. Magyarán, minden élcelődés nélkül ,,megint beszélünk, csak beszélünk..."

És írjuk a levelet innen, ebből a hatalmas nemzeti kuplerájból Jakubinyi Györgynek, hogy kit hová ne helyezzen, vagy helyezzen, vagy tartson a helyén. Mi írogatunk Erdélybe, akik még saját megmaradt kis pocsolyánkat sem tudjuk egységesen megvédeni, megóvni és megtartani!? Mi, akik Istenről immár hallani sem akarunk, s ebben vagyunk egyek a mai hatalom gyakorlóival. Mi beszélünk Szent Korona tanról, akik kedvünk szerint ócsároljuk a kereszténységet, az ősi magyar vallást, és ugyanígy a protestánsokat.... Mindenki mindenkit. Hiszen amikor vallási jellegű írás jelenik meg a neten, akkor az olvasottság minimális... még akkor is, ha papot ölnek, vagy templomot rabolnak.

Alakítsatok hát fekete ruhás karszalagos szabadcsapatokat, rakjátok a homokzsákot és vezessétek át a vakot a zebrán. Mert körülbelül ennyit tehet és ennyire képes ma a nemzeti oldal, a Jobbik és s tán még a Fidesz is képes volna ilyesmire... ha jól megfizetik. Egyben azonban legyetek biztosak, Ti ,,nemzetmentő" gárdisták. Ha ez így megy tovább, és csak ennyire képes a nemzeti oldal, akkor szeretettel üdvözölhetjük 2010-ben is Gyurcsány elvtársat és kormányát a választások után. És javaslom, olvassatok 1989-90-es lapokat, amelyekben előre megírtuk, hogy mi lesz az antalli hazaárulás eredménye: Ez! Ti! És íme igazunk lett... Csak akkor még minket kiáltottak ki nácinak, antiszemitának és nacionalistának. Ugyanazok, akik ma titeket. Mert akkor a Fidesz kivonult a 70. évfordulón a Parlamentből... ahelyett, hogy akkor alakított volna Nemzeti Gárdát...

Hát ennyit a máról, s ennyit a 2010-es választásokról, amelynek végeredményét ma szépen kovácsoljátok nemzettestvéreim... Fekete ruhában és szép színes karszalaggal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összeugrott a Szentszék és a
  2007-08-10 06:56:05, péntek
 
 
Összeugrott a Szentszék és a Zsidó Kongresszus:
a pápa antiszemita áldást oszt?
2007. augusztus 9., csütörtök 10:22

Diplomáciai incidens robbant ki a Szentszék és az Európai Zsidó Kongresszus között, amely közleményben fejezte ki megdöbbenését amiatt, hogy a katolikus egyházfő magánaudiencián fogadta Tadeusz Rydzyket, a lengyelországi Mária Rádió vezetőjét, akit a Zsidó Kongresszus közleménye nyíltan antiszemitának nevez.

A szervezet nyilatkozatában úgy fogalmaz, döbbenettel vette tudomásul, hogy a pápa egy olyan emberre és egy olyan intézményre adta áldását, amely árnyékot vet a lengyel egyházra. Az ultrakatolikus lengyel rádióállomás vezetője, a pápa nyári rezidenciáján, a Róma közeli Castelgandolfóban találkozott XVI. Benedekkel egy csoport lengyel hívő kíséretében.

A Radio Maria tartalmával kapcsolatban a múltban a Vatikán is fenntartásait fejezte ki, sőt a rádió vezetőjének eltávolítását szorgalmazta a lengyelországi püspöki kartól.

MR
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2007.07 2007. Augusztus 2007.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 353 db bejegyzés
e év: 6477 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1393
  • e Hét: 2880
  • e Hónap: 13991
  • e Év: 167487
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.