Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
A Justitia Bizottság Közlemény
  2007-09-10 23:09:56, hétfő
 
  JUSTITIA BIZOTTSÁG
20. SZ. KÖZLEMÉNYE

I.

GYURCSÁNY IGAZAT MONDOTT!

A notórius hazudozó miniszterelnökkel valami különös történt nemrégiben: igazságot tartalmazó kijelentéssel lepte meg hallgatóságát! Azt nyilatkozta, hogy Magyarországon fasiszta veszély van kialakulóban.
A kormányfő állítását az alábbi jelenségek (is) igazolják:
a/ Visszatért az egykoron személyi kultusszá átkeresztelt pártvezéri kultusz, a soros leader feltétel nélküli imádata és követése;
b/ A rendőrség létszámát mintegy 40 ezer főre növelték, és felfegyverezték őket a legkorszerűbb tömegoszlatási eszközökkel (100 millió Ft/db-os vízágyúkkal, könnygázvetőkkel, viperákkal, lovasrohamra felkészített kardlapozókkal, stb.), páncélozott irányítási - vezetési - gépjárművel, helikopterekkel és tolólapos dózerekkel, speciális védőruhákkal, pajzsokkal, valamint személy-és zászlótaposásra alkalmas bőrcsizmákkal, stb.,);
c/ Meghonosodott a titkolódzás és titkosítások széleskörű alkalmazása, a bírósági időhúzó procedúrák és a tömény hazugságokat tartalmazó (a kormányfő által vezényelt) információ áramlások rendszere;
d/ Végre lett hajtva a közszolgálati médiák és más intézmények ,,megtisztítása" az ellenzéknek kikiáltott személyektől;
e/ A kormányfő, a kormány és a kormánykoalíciós pártok főgurui biztosították maguknak a különféle vezető funkcióban lévő személyek messzemenő lojalitását kiemelt fizetésekkel (plusz: különféle ,,törvényesített" járulékokkal), valamint a társadalom számára teljesen szükségtelen (improduktív) szervezetek vagy beosztások kreálásával (lásd: szóvivők , tanácsadók, ad hoc bizottságok, kuratóriumok, elnökségek, stb., stb.);
f/ Plagizálták a fasizmusban virágzó kontraszelekciós káderpolitikát, amelynek következtében olyan ,,túlképzett" dilettánsok kerültek legmagasabb állami pozíciókba, akik még a tanult (választott) szakmájukban (szakterületükön) is szerény teljesítmény produkáltak (Lásd: Medgyessy Péter, Juhász Ferenc, Göncz Kinga, László Csaba, Szekeres Imre, Kóka János, Gyurcsány Ferenc, Molnár Lajos, Vadai Ágnes, Horváth Ágnes, Iváncsik Imre, Demszky Gábor, stb; stb.).
g/ Választási csalások sorozatával hatalomra jutott egy olyan banda, amely Gyurcsány szerint (is): hazudott reggel, éjjel és éjszaka, éveken át nem dolgozott semmit, majd hatalmas rendőri erőkkel és kényszerítő eszközök sokaságával szétveretett egy békés tüntetést, ÁVHS módszereket alkalmazva tartotta fogságban és vallatta az őrizetbe vett fiatalok sokaságát.
Gyurcsány Ferenc nyilatkozata tehát helytálló, ,,a lónak is négy lába van, mégis megbotlik", a hazug embernek pedig (csupán) egy akusztikai hangképző forrása van, nem lehet elmarasztalni azért, ha esetenként (véletlenül) némi igazságot közvetít hallgatóságának.
Ugyanakkor felelősséggel állítható, hogy egy ilyen ,,válogatott" csapattal nem csak egy nyersanyagokban szegény, megcsonkított és adóssággal terhelt kis országot lehet tönkretenni, hanem egy hatalmas (gazdag) birodalom is rekordidő alatt a ,,padlóra" küldhető!

II.
LENDVAI ILDIKÓ CÁFOLATA
Eléggé el nem ítélhető módon (Aczél György egykori cenzorkája), az MSZP parlamenti frakció (kissé ideges, gyorsbeszédű és bátran hazudozó) vezetője, Gyurcsánynak ellentmondva, kiigazította pártelnöke nyilatkozatát: nem fasiszta veszélynek minősítette a jelenlegi magyarországi helyzetet, hanem náci mozgolódásnak!
Kár lenne ha (titokban) hajba kapnának az elérő minősítések miatt, mert mindkettejüknek igaza van, bár az összkép teljessé tételére még egy harmadik nyilatkozóra kell várni, mert a jelenlegi állapotokban fellelhetők a bolsevizmus jegyei is.

III.
HORN GÁBOR CSODÁLATOS SZÜLETÉSE
Az m1 tévécsatorna múltheti kerek-asztal beszélgetésén, a meglehetősen ápolatlan kinézetű Horn Gábor (is) a fasizmus felbukkanása feletti félelméről nyilatkozott, majd ügyes csúsztatással és hatáskeltő mondattal zárta hozzászólását imigyen: ,,a nyilasok az ő szüleit is a Duna-partra vitték, nem szeretné, ha ezek a dolgok megismétlődnének".
Tekintettel arra, hogy Horn Gábor 1955. november 25-én született, több mint tíz évvel a tiszavirág életű nyilas uralom után, ezért mondókájának tartalma csak az alábbi három esetben felelhet meg a valós tényeknek:
1/ A nyilasok ismeretlen okok miatt vitték ki H. G. szüleit a Duna-partra, majd sértetlenül útjukra engedték őket;
2/ A nyilasok kivitték H. G. szüleit a Duna-partra, de szülei megszöktek őrzőiktől, és 1945 áprilisában ,,felszabadultak";
3/ A nyilasok kivitték H. G. szüleit a Duna-partra, lelőtték őket, de H. G. szerencséjére, egy spermabankban tárolt anyagból (az orvostudomány fejlődésének köszönhetően) sikerült Horn Gábor világrahozatala.
Konklúzió
Kifejezetten gusztustalan (egyben kegyeletsértő) olyasmire hivatkozni, amely mások (adott esetben a szülők) tragédiájához kapcsolódik, különösen olyan ordenáré csúsztatással, amelyet százezrek hallhattak (és láttak) a tévé adott csatornáján.
Bátorkodom megjegyezni (kizárólag H.G. számára), hogy az én édesapámat a ,,felszabadító" Vörös Hadsereg katonái ,,elinvitálták" ún. ,,málenkij robotra" (Kispestről, 1945 februárjában), ahonnan nem jött vissza...



III.
AKTUÁLIS ,,APRÓSÁGOK"
1/ Ingyen tanulhatnak kínai diákok a magyar oktatási intézményekben. Teljesült a kormány ígérete, ingyenes lett az oktatás, hiszen a magyar diákok is felvehetik a kínai állampolgárságot, és azonnal egyetemi polgárokká válhatnak.

2/ Szekeres szerint a Magyar Honvédség csökkentett létszámmal és haditechnikai eszközökkel is képes a feladatának végrehajtására.
A probléma csupán az, hogy ezt az optimizmustól sugárzó nézetet szinte minden egyes egykori honvédelmi miniszter elfuvolázta a közvélemény megnyugtatására, akkor is, amikor 150 ezer fős seregünk volt (a kovácsinas, 5 elemit végzett Czinege idejében), majd akkor is (Für Lajos, Keleti György, Szabó János, Juhász Ferenc hadügyérek idejében), amikor mindegyikőjük, bátran és merészen 10-30 ezer fővel nyirbálgatta az MH létszámát, ,,dobra verték" a honvédség objektumait és dollár száz milliókért vásárolt haditechnikai eszközeit (a Keleti György által vásárolt T-72-es harckocsikat pl. itthon feljavították, majd elajándékozták az iraki haderő számára. Egy ilyen akció akkor lenne elfogadható, ha nem lenne 30 ezer hajléktalanunk és kb. három millió létminimum alatt vagy annak a környékén élő állampolgárunk.).

3/ Sok irigy ember azt állítja, hogy egészségügyi miniszternőnk (Keszthelyi Festetics kastélyban tartott) lakodalmát több testőr vigyázta, mint anno dacumál Sukarno Ahmed (indonéz) államelnök Budapesti látogatását.
Egyesek szerint csupán a rózsák, a liliomok, valamint az elfogyasztott ételek és italok árából talpra lehetett volna állítani egy ,,leharcolt" kórházat, de nem veszik figyelembe, hogy kórház nagyon sok van, viszont egy miniszternő esküvője ritkaság számba megy.

4/ Megnyugtató, hogy Zuschlag János honatyát ismét sokszor mutogatják a közszolgálati és a kereskedelmi tévékben, feledtetik ocsmány viselkedését az illetékesek, mondván, hogy ,,Saulból is lehet Paul"!
Ebben az esetben akkor lenne igazuk, ha nem lenne szelektív az állásfoglalásuk, és nem ,,kreálnának" - prekoncepciós módon - a Paulból Sault...

5/ Vadai Ágnes, a HM államtitkára, jogosnak és természetesnek tarja, hogy egy nyugállományba helyezett ezredest karhatalommal kilakoltassanak a szolgálati lakásából, mert nem volt hajlandó elfogadni egy(!) másfél szobás ,,cserelakást", mivel három gyermeke van (az egyik leány), tehát minimum 2,5-szobás bérleményre jogosult.
Megkell jegyezni, hogy hasonló kilakoltatási procedúra sem a Horthy, sem a Rákosi-Kádár-korszakokban nem fordult elő, ilyen önkényeskedés és méltánytalan eljárás példátlan volt eddig a Magyar Honvédség történetében.
Igaza van Gyurcsánynak, a fasiszta önkényuralom jelei itt is tetten érhetők....

6/ A tavaly októberi rendőr-attakban, a Rákóczi út elgázosításában, a földön fekvő emberek rugdosásában, a lovasrohamban, a gumilövedékekkel okozott súlyos (maradandó) sérülések okozásában és a nemzeti zászló megtaposásában irányító (vezető) szerepet játszó rendőrtisztek kitüntetése,- a főváros lakosságának megalázását, a közvélemény semmibevételét, és az illetékesek határtalan arroganciáját jelenti!
Ez is Gyurcsányt igazolja, mert ilyen esetek csak diktatúrákban fordulhatnak elő!

Prof. Dr. Bokor Imre
a Justitia Bizottság elnöke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyurcsány apja a sötét oldalt
  2007-09-10 23:00:33, hétfő
 
  Gyurcsány apja a sötét oldalt szolgálta

* Szily László - szily@mail.index..hu

| 2007. 09. 10., 10:55 | Frissítve: 9 órája
http://index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/gyurcsphoto3/


Szinte hihetetlen, de igaz, hogy a magyar miniszterelnök üzenetet küldött a Turulnak, pontosabban a Gyurcsány családos Photoshop-pályázat résztvevőinek és olvasóinak. És micsoda üzenetet!

A rafinált tömegkommunikátor vasárnap ismét PR-interjút adott a Vasárnapi Blikknek. Érdekes mellékszál, hogy a jól eleresztett Pápai Playboy vajon miért lopta el ehhez Orbán "Mussolini" Viktor legendás "Én is egy részeges alföldi inszeminátor vagyok" mintájú emberközeli zakóját. (Hasonlítsák össze a két alanti képet!)


De ez tényleg mellékszál ahhoz képest, hogy Gyurcsány titkos marketingokok miatt kijátszotta az apakártyát. Tudjuk, hogy Ferenctől korábban az sem volt idegen, hogy ha az európai értelemben vett bulvárszempontok úgy diktálják, nagy nyilvánosság előtt akár az anyján is lovagoljon. (No sajnos vagy szerencsére nem szó szerint.) Például itt [1],

http://index.hu/politika/belfold/gylapsz1223/

itt [2]

http://index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/0207katus/


és itt [3]

http://index.hu/politika/belfold/gyurcshang/

, no meg itt [4].

http://www.mno.hu/index.mno?cikk=309584&rvt=166&norel=1&pass=3


(A klasszikus idézet: "És mióta az anyám, az anyámnak ismerik a nevét Pápán és Gyurcsány Katusnak hívják, azóta neki is jobb jut, a kurva életbe! Nem tudta, hogy mi történt. Megjavult az egészségügyi rendszer, fiam? Mondom: egy lószart, mama. Az az igazság, hogy fölismerik a nevedet. Ez botrány. Hát ehhez képest, társadalmi értelemben a vizitdíj semmi."

De amikor ez sem volt elég, Fletó Fletonovics azt is bevetette, hogy a felesége valójában egy titkos zsidó [5].



http://index.hu/politika/belfold/times3440/

Rettegnék a családtagja lenni, mondjuk az anyósa, elképzelem, amikor ebédnél egyszer csak rám szól a Feri, hogy "mama, téged szerdától övsömörös örményként fogunk tematizálni". Itt azért nem tartunk, most viszont azt bökte ki Ferenc a spontán - ez vicc volt - "újságírói kérdésre", hogy az ő apja bizony magyargárdás lenne, ha élne. És hogy szélsőjobbos volt a fater.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szuperholding kezelheti az áll
  2007-09-10 22:55:01, hétfő
 
  Szuperholding kezelheti az állami vagyont

* Nagy B. György - nagygyuri@gmail..com

| 2007. 09. 10., 22:15 | Frissítve: 20 perce

Név szerinti szavazással döntött a parlament a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. megalakításáról. A kormánypártok néhány ponton módosították a törvényjavaslatot, miután Sólyom László a korábbi változatot visszadobta. A társaság felügyeletét ellátó Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács tagjait így nem a miniszterelnök, hanem a köztársasági elnök nevezi ki.


Név szerinti szavazáson döntött egy, az állami vagyont kezelő szuperholding létrehozásáról a parlament. Miután mindenki tartotta magát a pártukázhoz 190 igennel és 156 nem szavazattal hívták életre a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t. A kormány egy picit engedett a jogszabály körül kialakuló huzavona során, s megváltoztatta a köztársasági elnök által korábban visszadobott törvényjavaslatot.

Átforgatták az állami vagyonról szóló törvényt a kormánypártok, de csak módjával. A változtatásokra a köztársasági elnök szorította rá a koalíciót. Sólyom László nehezményezte, hogy az állami vagyon fölött a jövőben diszponáló, az Állami Privatizációs Zrt.-ből, a Kincstári Vagyoni Igazgatóságból és a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet összegyúrásából megszülető Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t felügyelő Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) nehezen elmozdítható tagjait a miniszterelnök nevezné ki, mégpedig a parlamenti ciklusokon átívelő időszakra. Azaz az állami vagyon értékesítéséről kötött szerződések az utódkormány kezét is kötnék, ráadásul gyakorlatilag a miniszterelnök akarata szerint, miközben a kormány elháríthatná magáról a felelősséget egyes rossz döntésekért.

A kormány részben eleget tett az államfő kérésének, bár a hatéves időtartamot nem kurtította meg, a tagokat azonban nem a kormányfő, hanem a köztársasági elnök nevezi majd ki. Csak hát a miniszterelnök javaslatára. Márpedig - emlékeztetett az Alkotmánybíróság egy korábbi jogszabály értelmezésére a fideszes Salamon László - az államfő csak törvénysértő javaslat esetén vétózhatja meg a kormányfői ajánlást.

Mindenestre a szocialisták állhatatosan bizonygatták, hogy nem az állami vagyon kötelező eladásáról (szofisztikáltabb formában: lehetőségéről van itt szó), pusztán egy modern, központosított ,,értékkezelésről". Ezt bizonyítandó a kormány által beterjesztett első változatot a parlamenti szavazáson jelentősen felpuhították, számos céget levettek arról a listáról, amely a tartós állami tulajdonból kikerülő, vagyis privatizálható társaságokat sorolta fel. A kormány eredeti terveitől eltérően nem lett volna eladható a Szerencsejáték Zrt., sem a Magyar Posta, sem a kormányzati portált üzemeltető Kopint Datorg Zrt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kínai
  2007-09-10 22:51:13, hétfő
 
  Bayer Zsolt

A kínai


Persze, Gyurcsány és tettestársai nem kínaiak. Ők mindig olyanok éppen, ahol vannak. Gyurcsányék a világot egy gigantikus fenéknek látják, amelyet nekik kötelességük tisztán tartani. Bármivel és bármi áron. Ezekről külföldön a kultúra úgy hullik le, mint másról a ruha...stb. Már ha a kultúra részének tekintjük a nemzethez való tartozást, a nemzeti érdekek képviseletét, továbbá valamiféle tartást, önbecsülést.

Gyurcsány és tettestársai Kínában kínaiabbak voltak a kínaiaknál.

Ingyenes felsőoktatást ígértek a kínai diákoknak. Megdícsérték a kínai árukat, úgy egészében, elítélték az EU tervezett Kína-ellenes bojkottját. Gyurcsány biztosította a kínaiakat, hogy Tajvan szerinte(sem)létezik. (A 29 milliós Tajvan nyilván tapsikol...És egyáltalán. Micsoda penetráns, ostoba talpnyalás!)

De kétségtelen, hogy a csúcsot most a csapatból az új kormányszóvivő, Daróczi Dávid állította fel.

Daróczi Dávid közölte, hogy nemsokára ugyan benne lesz majd a kínai alkotmányban az emberi jogok kérdése, de hát ez amúgy kulturális kérdés. Majd annyi lesz az emberi jog Kínában, amennyi belefér a kulturális tradíciókba - magyarul:

Ez egészen új távlatokat nyit, és alapvetően átalakítja a mi csökött, földhözragadt európai gondolkodásunkat. Mi itt Európában a felvilágosodás óta azt valljuk, hogy az emberi jogok velünk születettek és elidegeníthetetlenek (szabadság, egyenlőség, testvériség). S persze éppen olyan jól tudjuk azt is, hogy ez nincsen így, de az elvet legalább tiszteletben tartottuk. (Hogy is írja Julien Benda Az írástudók árulásában? "Az emberiség cselekedni ugyan a rosszat cselekedte, de legalább a jót vallotta. Ez volt az erkölcsi kiskapu." Majd - teszi hozzá - megtörtént az írástudók árulása, és attól kezdve már vallani is a rosszat valljuk, csak becsomagoljuk ideológiába. Például abba, hogy a gazdasági érdekeknek szabad és lehet és érdemes mindent alárendelni. Igaz, Daróczi úr?)

De ezt a filozófikus problémát tovább árnyalja az a nem elhanyagolható tény, hogy ez a magára oly büszke nyugati civilizáció, ha érdekei úgy kívánják, éppen ellentétes ideológiát gyárt tetteihez. Mert például az Egyesült Államok éppen a demokrácia exportjával és az emberi jogok szent védelmével indokolja az iraki vagy afganisztáni háborúját. Vagyis miközben Kínával üzletelünk, mint a szatócsok, és a kulturális hagyományok körébe utaljuk az emberi jogokat, szemérmesen félrenézve, aközben Irakban és Afganisztánban háborúzunk, hogy megvédjük az emberi jogokat, sőt, megtörjük az ottani tradíciókat emberi jogok ügyében, és elvigyük nekik a nyugati boldogságot. És Daróczi mindezt hozza, bármikor. Nyilván ezért lett szóvivő a tettestársak capatában.

(Magyar Nemzet Képeslap)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A diktatúra vége vagy kezdete
  2007-09-10 22:45:16, hétfő
 
  A diktatúra vége vagy kezdete ?

Mottó :
"A tisztánlátás kedvéért szeretnék néhány fogalmat lefordítani Fletó beszédéből :
Rend = Kuss
Tisztesség = Csak azt vidd haza a közösből, amit tőlem kapsz
Felelősség = Amit nem lehet az ellenzékre kenni
Erős állam = Én mondom meg a tutit
Tisztességes piac = Ahol csak a multik gyarapodnak
Demokratikus jogok = Amit én megengedek
Demokrácia = Szabad kritizálni, de csak szűk családi körben ..."
( Hobo - Pécsi Napilap )

Nincs politikai uborkaszezon, és az elmúlt hét is bővelkedett különféle eseményekben. Túl vagyunk az első őszi tömegmegmozduláson ( érdemi hatása szinte semmi ), valamint a böszmepártok szezonindító szeánszain is - a Fidesz kötcsei lufiboxolási piknikéről már nem is beszélve.
A fenti események igazából nem is maradtak médiavisszhang nélkül, mindkét oldal igyekezett a saját szájíze szerint tálalni a történteket. Persze a legfontosabb hírekről a kormánypárti sajtó mélyen hallgatott, és nem véletlenül. Ha ugyanis a legújabb Zuschlag-ügyben az ügyészségnek lesz bátorsága felgöngyölíteni a magasra mutató szálakat, azzal egycsapásra többet árthat(na) a regnáló Gyurcsány-diktatúrának, mint három népszavazás együttvéve.

Az ügyészi eljárás sikere lehet a demokrácia próbája ...

Történjék is később bármi, jelenleg minden tiszteletem és megbecsülésem azoké az embereké, akik ( nyilván hatalmas politikai nyomás közepette ) megpróbálnak érvényt szerezni a jognak, tudva-tudván, hogy a szocialistákhoz köthető alapítványi pénzek sorsának tisztázásakor időnként egy felbolydúlt darázsfészekben kotorásznak. Természetesen naívítás lenne azt feltételezni, hogy erre a partizánakcióra akkor is sor kerülhetett volna, ha a háttérben álló ( azt hallgatólag támogató és/vagy abba beleegyező, esetleg mint "megrendelő ) prominens szocialisták nem adják "áldásukat" az ügyészségi eljáráshoz.
( Bolsiéknál az egymást kicsináló hatalmi harc nem olyan nagy újdonság ... )
Hiszen Arató Gergely, Mesterházy Attila, Ujhelyi István és Zuschlag János ( esetleg Baja Ferenc ) kipöckölésével a szálak könnyedén elvezethetnek az egykori sportminiszter Gyurcsányhoz is, ezúttal már az elévülés valós veszélye nélkül.
( Nekem Ocsovai Tamás vallomása elég egyértelműnek tűnik, mégha ezért gyávasággal vádolja is őt a sarokba szorult bájgúnár. Az egykori helyettes államtitkár - érthető módon - megpróbálja menteni a bőrét, de ezért számomra kevésbé tűnik gyávának, mint egykori főnöke - aki bárkit, bármikor és bármi áron kész és képes beáldozni a hatalom megtartásáért )

Mielőtt azonban a túlzott optimizmus csapdájába esnénk, emlékezzünk csak a szocialisták korábbi botrányos (pénz)ügyeire, az elhíresült Tocsik-botránytól a máig tisztázatlan és lezáratlan Kulcsár-ügyig - amelynek ledarált bizonyítékai hiányában talán már sohasem tudjuk meg, vajon ki a bánat lehetett az a bizonyos "Gyurcsányi", a végül minden kényes ügyet könnyedén elsimító titokzatos "nagyember" ?
( Hajrá, lehet szabadon találgatni ... )

Ami eddig nyilvánosságra került, az csak a jéghegy csúcsa ...

A fentiekből is egyértelmű, hogy mekkora hiba volt a szocik kezében hagyni a hatalmat 2006-ban. ( 2002-ről már végképp nem is beszélve ) Így a szükséges nagytakarítás helyett sajnos csak újabb szőnyegeket kaptunk, és hozzá még nagyobb seprűket az irtózatos mennyiségű szemét alásöpréséhez. De bármilyen gondosan is takarítanak az elvtársak, ennyi mocskot már lehetetlen nyom nélkül eltüntetni. Erről a tavaly októberben átalakult ( fideszes többségű ) megyei és városi közgyűlések képviselői tudnának bővebben mesélni, hiszen annyi a szekrényekből kihullott "csontváz", mint égen a csillag. Ha valamennyi eset nem is büntetőjogi kategória, ettől még a legtöbb ( azóta feltárt ) ügy etikailag súlyosan kifogásolható.
Gyurcsány nem is alaptalanul óbégat, ugyanis ezeken a helyeken sorra, egymás után buknak meg ( egykori ) helyi vazallusai. A károk felmérésére és összesítésére
( mármint az ő szempontjukból ) szervezett négyfős szocialista tényfeltáró kommandók valós hasznát nehéz lenne innen megítélni, talán ( utólag is ) ártó szájkaratéban még jók lehetnek a hatalomból eltakarított elvtársak. De véleményem szerint ez már csak szánalmas és tehetetlen pótcselekvés, a dolgok szükségszerűen keserű lefolyása - legfeljebb vihar egy pohár vízben. A politikailag teljesen légüres térben mozgó szocialista grémiumok maximum csak arra alkalmasak, hogy saját szaros ülepüket ( a rend kedvéért ) utólag fényesre töröljék.

Diktatúraépítés ezerrel ...

Mindig rosszat sejtek, ha olyan "páratlan szellemi óriások", mint Török Zsolt és Szabó Zoltán törvényalkotásra adják a fejüket. Az egyesülési törvény ( általuk ) tervezett módosítása ugyanis nem csak a maradék jogállamiság leplezetlen lebontása, hanem a nyílt diktatúra közvetlen melegágya.
Abban az esetben ugyanis, ha egy bíró nem csak a törvények szellében hozhat ítéletet, hanem lehetősége van ( politikai megfontolásokból is ) mérlegelni, úgy a jog másodlagossá válhat a mindenkori politikai elvárásokkal szemben. Márpedig ha így van, akkor egy bíró ( akár nyíltan is ) politikai megrendelésre ítélekezhet, egyfajta "vérbíróság"-ként funkcionálva ( és megfelelve ) a hatalom kénye-kedvének. Aligha valószínű, hogy mindezt a szocialisták és a szabaddemokraták ne tudnák, de a céljaik megvalósításához ( nem először, és nem is utoljára ) makacsul szembemennek még a józan ésszel is.
Ugyanezt a gőgös kivagyiságot láthatjuk a Kuruc.infó esetében is. ( Nincsen jogunk az Internet cenzúrázásához ? Sebaj. Majd csinálunk róla echte gyurcsányi salátatörvényt. Kételkedsz csórikám, hát rosszul teszed : Igen, ( ezt is ) megcsináljuk ! )
Pedig tudhatnák, hogy az általuk gründolt új törvények ( például a gyűlöletbeszédről szóló is ) könnyen kétélű fegyverré válhatnak, így alkalmanként még ők maguk is perelhetők lesznek egy-egy "köteles beszéd" kiforgatása okán.

Ki ne tudná, hogy az eszeveszett fasisztázás is csak arra jó, hogy éppen a lényegről, a társadalom kifosztásáról terelje el a figyelmet - ezzel mellesleg a kormány
( különösen szeptember 16-a és október 23-a közeledtével ) ürügyet teremtsen a kemény "rendteremtésre". Hiszen a náci és fasisztaveszély ( alaptalan ) szajkózása ugyanaz kicsiben, mint a terrorizmusra való ( a hazainál némileg valósabb alapú ) hivatkozás Amerikában. Bár Magyarországon semmilyen fasisztaveszély nincsen, az ezzel való intenzív riogatás mégis eredményes dzsoli-dzsokernek tűnik a hatalom kezében.
Farkast kiáltva ugyanis szinte minden megengedett, már-már a meglévő törvények fölé is helyezheti magát a végrehajtó hatalom. Erre való tekintettel - időlegesen - még az alapvető emberi szabadságjogokat is bátran fel lehet majd függeszteni. Ezeket rendkívüli intézkedéseket ( az egészből amúgy baromira mit sem értő ) birka többség nem csak hogy egyetértően helyeselni, talán még önként igényelni is fogja - mert azok "ő védelméről gondoskodnak" ...
A fenti vonalat erősíti még a Nemzetbiztonsági Hivatal váratlan ( és majdnem
komplett ) lefejezése is. ( A kormánypárti sajtóvisszhang szinte nulla ) Ettől fogva tehát bizonyosak lehetünk abban is, hogy Gyurcsány-vezér gondosan kiválasztott, leghűségesebb pártkatonái vizslatják majd minden lépésünket.

Egy biztos, nincs könnyű dolgunk, ha változtatni akarunk végre a sorsunkon. Ez Dávid és Góliát egyenlőtlen harca lesz, és már régen nem játék.
Ha most megtörünk, ők győztek. Kössük fel a fehérneműt.

Ezekhez képest ugyanis Rákosi és Kádár pribékjei dilettáns kezdők voltak ...

http://api01.extra.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fábry: A két politikai oldalt
  2007-09-10 22:41:14, hétfő
 
  Fábry: A két politikai oldalt a múlthoz való viszony különbözteti meg

Fábry Sándor szerint Magyarország nem nézett szembe a múlttal - Ő maga, bár általában jobboldali rendezvények látogatója, inkább baloldalinak tartja magát. A showman-nel a kötcsei Polgári Pikniken beszélgetett az InfoRádió.
2007.09.10 07:36


Fábry Sándor alapjában véve baloldalinak érzi magát - mégis sokszor Fidesz-es rendezvények látogatója. Így volt ez a Somogy megyei Kötcsén, ahol szintén jobboldali, értelmiségi találkozón vett részt, sőt szólalt is fel.

A humorista úgy véli, hogy "aki tanulmányozta 1956 történetét, akkor nyilván tudja, mik voltak a munkástanácsok, melyek célja az volt, hogy ne a korábban létezett kapitalizmust állítsák vissza, hanem a gyár legyen a dolgozók tulajdonában és próbáljanak piacorientáltan, józan feltételek között és ne zsigerekig kizsákmányolva dolgozni. 1989 után ez az utópia szintjén sem merült fel - mondta Fábry Sándor. - Németországban az ÁPV Rt.-t "Hű Kéznek" hívják. Ez nálunk minden volt, csak "hű kéz" nem. Az első ideológia az volt, hogy támogatni kell a külföldi tőke megjelenését, ami igaz. De ezt nem mindenáron kell és csak egy ideig kell. Ma már a kora-kapitalizmus ezen szakaszát túlhaladtuk. Azt szoktam mondani, hogy én tulajdonképpen baloldalinak tekintem magam" - tette hozzá.

Fábry Sándor szerint a "jobboldal" már nem megfelelő szó. "Ma a két oldalt elsősorban a múlthoz való viszony különbözteti meg - mondta. - Az egyik oldal magját nyilván a félmilliós volt párttagság és azok családtagjai képezik és azok a tömegek, akik csak azt látják, hogy mérhetetlenül rosszabbul élnek, mint ahogy éltek a Kádár-rendszerben" - vélekedett a humorista.

Arról, hogy ha 1989-ben egy békés átmenet helyett forradalommal és harcokkal zajlott volna le Magyarországon a rendszerváltás, vajon tisztább lenne-e a közélet és a politika, a showman úgy vélekedett, ehhez nem kellett volna véresd eszközöket alkalmazni, "miként igazán véres eszközöket az NDK leomlásakor sem alkalmaztak, de ott az emberek a Stasi -a keletnémet titkosszolgálat - épületeit aznap megtámadták és gondoskodtak arról, hogy ne tudjanak mindent megsemmisíteni - annak ellenére, hogy előtte már heteken keresztül folyt az iratok eltüntetése. Németországban magát Eric Honeckert, a pártállam vezetőjét is perbe fogták, ami nem azért érdekes, hogy most egy idős embert börtönbe zárjunk, hanem ez a megnyomorítottak számára jelent elégtételt." Fábry Sándor elmondta: ő igazán örül annak, annak idején nem azzal indított a fiatal magyar köztársaság, hogy a káderek nyugdíját megvonta, földönfutóvá tette, kitelepítette vagy munkatáborba és börtönbe küldte őket. "Nagyon helyes volt ez a nagyvonalúság, de most úgy tűnik, mintha túl nagy lett volna" - tette hozzá a humorista.

(inforadio.hu információi alapján ma.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Törvényességi vizsgálat indult
  2007-09-10 21:34:58, hétfő
 
  Törvényességi vizsgálat indult a Magyar Gárda alapítói ellen
(Cs.Zs.) 2007-09-10 20:37:13

A Fővárosi Főügyészség törvényességi vizsgálatot folytat a Magyar Gárdát alapító egyesület ellen - közölte a legfőbb ügyész az Országgyűlésben képviselői kérdésre válaszolva.

Kovács Tamás megnyugtatta az szdszes Gusztos Pétert, hogyha törvénysértést tapasztalnak, megteszik a szükséges lépéseket. Megerősítette, hogy a civil szervezet bejegyzésének törvényes akadálya nem volt, de azóta több bejelentést is kaptak a Gárda ellen.

Vizsgálják például, hogy nem vet-e fel adatvédelmi aggályokat a belépési nyilatkozat. A vizsgálattal a kormánytól egyébként közjogilag független ügyészség a miniszterelnök kérésének tesz eleget. Gyurcsány Ferenc a Magyar Gárda eskütétele előtti napokban kért részletekre is kiterjedő figyelmet a legfőbb ügyészség vezetőjétől.

(hírTV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Több ezren tüntetnek a vagyont
  2007-09-10 21:30:17, hétfő
 
 
Több ezren tüntetnek a vagyontörvény ellen a Kossuth téren
(Cs.Zs.) 2007-09-10 20:38:29

Többezres tömeg gyűlt össze a Parlament előtt az Élőlánc Magyarországért Közéleti Mozgalom demonstrációján. A résztvevők a vagyontörvény ellen tüntetnek, melynek zárószavazása az éjjeli órákig eltarthat. A múlt héten ismert közéleti személyiségek tiltakoztak a törvény meghozatala ellen.

A kora esti órákig mintegy 1500-2000 fős tömeg gyűlt össze az Élőlánc Magyarországért Közéleti Mozgalom demonstrációján. A résztvevők a vagyontörvény megszavazása ellen tüntetnek.

A Hír TV beszámolt: a téren az egymás után következő szónokok értetlenségüket fejezték ki, hogy a privatizáció lezárulta után ,,ez a vagyontörvény hogy került az asztalra". A téren elhangzott: az is érthetetlen, mire alapozva próbálják úgy beállítani szocialista képviselők, hogy a törvény ellen tiltakozók nem tudják, mi ellen protestálnak, mikor a jogszabály ellen múlt héten szót emelő, ismert közéleti személyiségek között szerepelt többek közt Zlinszki János vagy Mádl Ferenc neve is szerepelt, akik biztos hogy elolvasták a törvény szövegét.

"Nem eladó a nemzeti vagyon" - hangoztatta a megmozduláson Kajner Péter, a mozgalom elnökségi tagja. Molnár Oszkár, a Fidesz képviselője, aki önálló képviselői indítványként ellentörvényt nyújtott be a parlamentnek, azt mondta, a név szerinti szavazásnál gyermekeink jövője dől el. A kérdés az, hogy a nemzet nincstelenné válik, vagy reménykedhet a jövőben - hangoztatta az ellenzéki képviselő, aki más szónokokkal együtt reményét fejezte ki, hogy lesznek olyan tisztességes és lelkiismeretükre hallgató képviselők, akik nem szavazzák meg a törvénytervezetet.

(hírTV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Patikában
  2007-09-10 21:14:02, hétfő
 
 
Kissé zavarban lévő férfi lép a patikába és megszólítja a
patikusnőt.
- Kérem, kisasszony, nem dolgozik itt maguknál véletlenül
férfi is?
- Nem.
- Egészen biztos ebben? Nekem ugyanis olyan problémám van,
amivel
szívesebben fordulnék egy férfihoz.
- Igen, persze, hogy biztos vagyok benne. Már tíz éve, hogy
én és a
nővérem
ketten vezetjük ezt a patikát. De nekem is bátran elmondhatja a
problémáját,
hátha találok rá én is megoldást.
A férfi hosszas rákészülés után, szemlesütve böki ki:
- Hát tudja, kisasszony, nem múlik az erekcióm. Állandósult.
Tudnak
ajánlani
valamit?
A patikusnő elgondolkozik, majd megkéri a vevőt, hogy
várjon, amíg ő
hátramegy és konzultál az ügyben a nővérével, hogy mit is
ajánlhatnának.
Pár perc után vissza is jön és azt mondja:
- Beszéltem a nővéremmel, megvitattuk a dolgot, és a következőt
tudnánk
ajánlani:
- harmadrész tulajdonjog az üzletben, korlátlan mobiltelefon
használat
és
céges autó...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Czakó István: Mese felnőttekne
  2007-09-10 20:36:11, hétfő
 
  Czakó István: Mese felnőtteknek!?


2007.09.08.

Szisztematikus hadjáratot folytatnak a kereskedelmi televíziók, amikor a különböző szappanoperákat, tahóság-show-kat, és egyéb meséket közvetítenek. Láthattuk a Harry Potter-t, ami egy agyament amerikai nő hülye álmodozása, ördögi agy-szüleménye. Most a Gyűrűk Ura című, másik ostobaságot nézhetik meseidőben azok a felnőttek, akik nem akarnak szembenézni a valósággal.

Ébresztő, honfitársaim! A valóság sokkal kegyetlenebb.

Legyetek nyugodtak, Gyurcsány és bandája nem nézik ezeket az agysorvasztó ökörségeket! Ők két lábbal a Földön vannak! Miközben a nép a meséket, hazugságokat nézi, miközben az emberek egymást marják, észre sem veszik, hogy a maffia-kormány (a szocionista banda) eteti őket, s ők közben simán folytatják gazemberségeiket! Eladják országunkat, kizsigerelnek bennünket, tönkre teszik fiataljainkat! Ki neveli az ifjúságot? Nem nekünk kellene?

Sokan panaszkodnak, hogy nem bírnak a mai fiatalokkal! Gyávaság! Gyermekeink éheznek! Éhezik a szeretetet!!! Nekünk, felnőtteknek kötelességünk nevelni, tanítani és szeretni őket! De ne a Gyurcsány-féle maffiózók mondják meg, hogy hogyan, és mire neveljük őket!

"Az élet él, és élni akar!" Csodálatosan megfogalmazott gondolat! Ilyet csak istenadta tehetség képes megfogalmazni. Nekünk is megadta a Mindenható, hogy egy leendő zsenit neveljünk.

"Ha körülnézünk a természetben, azt látjuk, hogy élni akar még a kis bogár is, élni akarnak a fákon boldogan daloló madarak, az őserdőben a vadállatok, halak ezrei a tengerekben, élni akar a sivatagi kis növény, ezért nyújtja ki gyökereit távoli forráshoz - élni akarnak a pompás ruhát öltő virágok a kertben..."

Nemzetem! Hova lett az csodálatos életösztön, ami száz Gyucsány-féle maffiát lesepert? Ezeket a gazembereket el kell kergetnünk.

Ne üljetek a tv agyzsibbaztó, idióta meséi előtt! Talpra magyar! Nagyon sok a teendőnk! Rendbe kell hoznunk családjainkat. Együtt sikerülni fog! Rendbe kell ezután az országunkat is tenni! Lehetséges, mert erős, életképes, életerős nemzet vagyunk! Az élet a tettekben valósul meg! Nem pedig a tv agymosó bámulása közben!

Naponta imádkozom, hogy végre felébredjen "Csipkerózsika" álmából nemzetem! Kérlek titeket, keljetek fel! Mondjátok el, hogy ti milyen országot, jövőt akartok? Ne Gyurcsány és maffia-csapata diktáljon!

Bölcsesség. Igen, ez kell ma, hogy új élet, új jövő kezdődhessen!

Éljen Magyarország! Éljen a Haza!

Czakó István, FÚSZ, 2007.09.08.

http://fusz.hu/node/6470
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
2007.08 2007. Szeptember 2007.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 923 db bejegyzés
e év: 6477 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 197
  • e Hét: 3961
  • e Hónap: 7706
  • e Év: 161202
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.