Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
SZÉGYENTELJES internetes hozzá
  2007-12-05 20:57:13, szerda
 
  SZÉGYENTELJES INTERNETHOZZÁFÉRÉSI ADATOK
2007-12-03. 22:11:43

A magyarországi internetes hozzáférésre kedvezőtlen adatokat mutat az Eurostat, az uniós statisztikai hivatal legfrissebb összeállítása, amely szerint Magyarországon az otthonok csupán 38 százalékában volt internet hozzáférés az év első negyedében, szemben a 27-ek uniója 54 százalékos arányával.

Egy évvel korában még 49 százalékos volt az uniós családok hozzáférésének átlagos aránya. Az internetes hozzáférés terén a legnagyobb a sűrűség Hollandiában, Svédországban és Dániában 83, 79 és 78 százalékkal. A legrosszabbul a bolgárok és a románok állnak 19, illetve 22 százalékos hozzáféréssel.

Észtországban 53, Lettországban 51, Litvániában 44, Lengyelországban 41, Szlovákiában 46 és Szlovéniában 58 százalékos a családok internetes hozzáférési aránya. Jellemző a szlovák fejlődés ütemére, hogy északi szomszédunkban ez az arány tavaly még csak 27 százalékos volt.

Ami a családok szélessávú ellátottságot illeti, ott az EU átlag 42 százalékos. Magyarországon ez az arány 33 százalékos. E téren a volt kommunista országok közül a legjobb helyen Észtországban áll 48 százalékos hozzáféréssel.

A balti országot Szlovénia követi 44 százalékos szélessávú hozzáféréssel. A szélessávú hozzáférésben az unión belül szintén Hollandia vezet 74 százalékos sűrűséggel. A legkisebb sűrűség Görögországban van: 7 százalékos.

Lovas István Brüsszel


[Forrás: Magyar Nemzet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elszakadtunk - Magyarország a
  2007-12-05 20:54:55, szerda
 
  Elszakadtunk - Magyarország a régió legkockázatosabb piacai között
2007-12-05. 20:49:58

Magyarországot Törökországgal együtt a legkockázatosabb piacok között tartják nyilván a befektetők a térségben - mondta el egy tekintélyes európai bank elemzője egy budapesti szakmai rendezvényen.

Nem javul a magyarországi euróbevezetés hitelessége az államháztartási kiigazítás mellett sem, ezt tükrözi a befektetők által kiemelt figyelemmel követett, euróval szembeni hozamfelár-mutató - hívta fel a figyelmet egy tegnapi budapesti szakmai rendezvényen Nestor Barbara.

A Commerzbank feltörekvő európai piacokkal foglalkozó londoni elemzője egy másik kockázati megítélést jelző mutató kapcsán jelezte, hogy Magyarországot Törökországgal együtt a legkockázatosabb piacok között tartják nyilván a befektetők a térségben.

A szakértő kiemelte, hogy ezen kockázati mérőszám alapján "elszakadtunk a régiótól és ez így is maradhat". A Portfolio.hu kérdésére Nestor mindkét témakörben a régióban kiemelkedően magas államadósságot (a GDP arányában 65 százalék feletti) említette fontos okként.

portfolio.hu


[Forrás: http://www.hirtv.hu/gazdasag/?article_hid=188064
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyurcsány tanácsadói az AB-n N
  2007-12-05 20:53:17, szerda
 
  Gyurcsány tanácsadói az AB-n Nem minden gyermek fér hozzá az ingyenes alapfokú oktatáshoz
2007-12-05. 20:22:40

Az Alkotmánybírósághoz (AB) fordul Gyurcsány Ferenc egyik tanácsadó testületének, az oktatási kerekasztalnak több tagja, mert úgy látják, hogy az iskolabezárások miatt nem minden gyermek jut hozzá az alkotmányban garantált ingyenes alapfokú oktatáshoz.

Az Alkotmánybírósághoz fordulnak a kormánynak és a miniszterelnöknek is tanácsot adó oktatási kerekasztal tagjai - mondta el lapunknak Árok Antal szakszervezeti vezető, a kerekasztal egyik tagja. A tanévkezdéskor tucatnyinál több településen az önkormányzat bezárta a helyi iskolát, iskolafenntartó társulásba nem lépett be, így a helyben lakó családoknak nem volt hova beíratniuk gyermekeiket. Az AB esetlegesen pozitív döntésétől - ha a testület kimondja az oktatáshoz való alapjog sérülését - Árok azt reméli, hogy elősegíti a kétharmados önkormányzati törvény módosítását is. Azt tartanák jónak, ha a jogszabály garanciákat adna arra a helyzetre is, amikor a helyhatóság bármilyen okból nem tesz eleget ellátási kötelezettségének. Felvetésünkre, hogy tesznek-e konkrét javaslatot az önkormányzati törvény módosítására, Árok Antal nemmel válaszolt, mondván: tartalmi kérdésekben dönteni a jogalkotó és a kormány felelőssége.

Nem cáfolta viszont a szakszervezeti vezető azt a megállapításunkat, hogy lépésük összefüggésben lehet az Élőlánc Magyarországért mozgalom kezdeményezte akciósorozattal, amelynek célja a kistelepülések iskoláinak megmentése. "Mi a minden településen megfelelő intézményrendszer kialakítása érdekében kezdeményezzük a törvénymódosítást" - szögezte le Árok. Kérdésünkre, nem gondolja-e, hogy az összevonásokat támogató jövő évi költségvetés még több iskolabezáráshoz vezet majd, Árok Antal azt válaszolta: a költségvetési törvény tervezete nem finanszírozza megfelelően az oktatási intézményrendszert. Az elmúlt tizenhét évben kialakult kettős finanszírozás - részben az állam, részben az önkormányzat állja a kiadásokat - egymásra mutogatást szült: a kormány az önkormányzatokra, azok a kormányra hárítják a felelősséget, s közöttük őrlődik a közoktatás. "Ez a helyzet nem tartható tovább, az oktatás finanszírozási struktúrájának teljes újragondolását javasoljuk majd a miniszterelnöknek" - jelentette ki Árok Antal.

"Nem lenne elfogadható, ha újabb terheket raknának az amúgy is pénzhiánnyal küzdő helyhatóságok vállára" - mondta lapunknak Lányi András, az Élőlánc Magyarországért elnökségi tagja az oktatási kerekasztal kezdeményezésére reagálva. Szerinte az lenne a kívánatos, ha az AB - hivatkozva a törvény előtti egyenlőségre és arra, hogy a hat-hét éves gyermekek napi utaztatása a személyiség sérülését okozza - kimondaná: minden gyermeknek joga van a saját lakóhelyén vagy ahhoz közel hozzájutni a színvonalas alapfokú oktatáshoz. Ez világos finanszírozási kötelezettséget jelentene a központi költségvetésnek, megoldva azon települések gondjait, ahol a kisebb gyereklétszám miatt nagyobb az oktatás fajlagos költsége.

Lányi András szerint azért is elfogadhatatlan a hagyományosan aprófalvas régiókat leépítő, fűnyíró elvre épülő megszorítás politikája, mert a mindenkori kormánynak nincs joga ítéletet mondani múltról és jövőről.

Pintér Attila


[Forrás: http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=139735]

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ibolyán túl...
  2007-12-05 20:48:52, szerda
 
  Ibolyán túl...
2007-12-05 19:48:08

A legutóbbi Heti Válaszban olvasható Boross-interjú (november 29. 16-17. o.) kapcsán talán másokban is felmerült: vajon hogyan alakul az MDF jövője, és főleg azon belül Dávid Ibolyáé? A volt miniszterelnök engedékenyebb hangneme arra enged következtetni, az MDF-ben talán nem övezi osztatlan támogatás az elnök-asszony markáns retorikáját és politikai irányvonalát...

Valljuk be, volt olyan is, mikor szimpatikusnak találtuk őt.

Például 2002-ben, nem sokkal az országgyűlési választások első fordulója előtt, mikor ki tudja, miért, Dávid Ibolya képviselte a Fidesz-MDF listát a TV2 vitaműsorában, és Kovács "majdnem-miniszterelnök-jelölt" Lászlónak, illetve Kuncze Gábornak igencsak össze kellett szedniük magukat, hogy bírjanak az igazságügy-miniszterasszonnyal. Ha ez a stúdióban nem is, végül csak sikerült nekik, mi meg egyedül magunk közt tehettük fel a kérdést: hova tűnt Dávid Ibolya a két választási forduló között?

A rövid huzavona után önálló, 24 fős frakciót alapító MDF élén a volt igazságügy-miniszter valahogy többé nem érezte szükségét olyan vehemenciával vitatni a 2004-ben véglegesen földbe fúródó Keller Lászlóval kiegészült Kovács pártelnök-külügyminiszter és Lendvai Ildikó frakcióvezető alkotta kórus szólamait "az Orbán-kormány korrupciós ügyeiről". (Hol volt ekkor még Kulcsár Attila?) Meglehet, utólag neki lett igaza, akkoriban azért minimum a szolidaritás/kollegialitás hiányának tűnt makacs hallgatása. A kétség aztán, ahogyan ez történni szokott, szép lassan leszüremkedett, így mikor az MDF elnöke a két párt közti "nemes versenyről" beszélt a Fidesz 2003-as, Szövetséggé bővülő kongresszusán, a jelenlévők már csak gyér tapssal fogadták a kalapos asszony langymeleg együttműködést ajánló szónoklatát. Gyakorlatilag ugyanez ismétlődött meg a közös október 23-i megemlékezésen, bár a beígért füttykoncert végül elmaradt...

Dávid Ibolya valamikor a 2004-es év elején dönthette el végérvényesen, hogy nem kér a Fideszből, s hogy ezt mindenki számára egyértelművé tegye, gyorsan elő is hozakodott a "70-30" mítoszával, ami legalább annyira volt érthetetlen, mint igazolhatatlan. A Political Capital Az MDF kampánystratégiája ekkortól már a nyílt színi, kódolatlan verbális ütlegelésre váltott, amibe simán belefért a volt miniszterelnök Grósz Károlyhoz hasonlítása éppúgy, mint a frissen felfedezett, európai és modern értelemben vett eszméről a Népszabadság hasábjain közzétett Konzervatív Kiáltvány is - kár, hogy a magántulajdon szentségét hirdető gondolatmenésnek már a címe is plágium volt.

A 2004-es EP-választásokon így már önállóan indult az MDF (most hagyjuk a szépemlékű közös sajtótájékoztatót Orbánnal, ahol Dávid Ibolya sokatmondó, sötétített szemüvegben jelentette be, hogy nem megy bele a közös lista semmilyen formájába). Az MDF elnöke gyakorlatilag ekkortól külön utat választott magának és pártjának, amelyet a Fidesszel való folyamatos konfrontálódás határozott meg; eközben harmadára, nyolcfősre apadt a parlamenti frakció, a korábban pótolhatatlannak nevezett Lezsák és társai pedig - az immáron másodfokon is szabálytalannak ítélt kizárást követően - a nagyobbik ellenzéki pártban folytatták politikai pályafutásukat.

Aztán következett a 2006-os választási bohózat, a kőbe vésett "nem segítjük se Orbánt, se Gyurcsányt hatalomra" c. politikai nonszensz, majd az első forduló estéjén két olyan esemény is megtörtént, amire előzetesen valószínűleg nem sokan fogadtak volna: az MDF ugyanis, hajszál híján ugyan, de átlépte az 5%-os küszöböt, melynek láttán a Fidesz szimpatizánsai a párt elnök-asszonyának nevét kezdték skandálni...

Noha személyes népszerűsége vitathatatlanul hozzájárult pártja parlamentben maradásához, ahhoz már nem volt elég, hogy saját választókörzetében legyőzze a politikában teljesen ismeretlen fideszes kihívóját - 2006-ban Dávid Ibolya Tamásiban megalázó vereséget szenvedett Hirt Ferenctől, aki a második fordulóban tízszer annyi szavazatott kapott, mint az MDF elnöke.

2007 eleje óta Dávid Ibolya egyre kevesebbet nyilatkozik - volt egyszer a Centrum-parkoló ügye, meg aztán majdnem megnehezítette Kóka János helyzetét a borítékban, ÁFA-mentesen rendezett buli kapcsán, ám valahogy mostanra mintha lejárt volna elnök-asszony Nap-kelte bérlete, a korszerű konzervativizmusból meg csak Almássy Kornél jobbkéz-szabályt eltörlő, vitathatatlan súlyú szakpolitikai javaslata maradt volna.

2007. márciusában Dávid Ibolyát újra megválasztották pártja élére - igaz, nem három évre, ahogyan ő szerette volna, hanem csak 2009-ig. Az addig hátralévő időben eldől, mi lesz Dávid Ibolya szerepe a jövőben - annyi biztos, az ellenzéki párt MDF élén elment a falig, így kérdéses, személye hogyan lenne beilleszthető egy esetlegesen átalakuló politikai térbe...

Szabó Márk
jobbklikk.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyulölet hazája, Magyarország
  2007-12-05 12:44:17, szerda
 
 
Gyulölet hazája, Magyarország!

Igen, én azt látom ezzé váltunk.
Tökéletesre csiszolták az "oszd meg, és uralkodj" elméletet.
Mi, "itt lent" pedig bedoltünk ennek az ócska trükknek. Az uralkodó
ház, ma parlamenti pártok a neve, pedig eljátsza az értünk való
aggódását.
Ügyes.
Nincs senki, aki megrázná a Magyart?
Nincs senki, aki elmondaná, mit elmondaná, elüvöltené:
Ne essetek egymásnak emberek!
Számomra a Parlamenti létszám csökkentése nem más, mint az elit leszukítése.
Mi, itt lent, jobbosok, balosok, liberálisok pedig csolátókká váltunk,
és egymás ellen gyulölködünk.
Igen, a gyulölet hazája lett Magyarország.
A gyulöletbeszédrol törvényt alkotni biztos jó dolog, de egy kicsit az
inkvizíció jut errol eszembe.
Inkább a megosztás ellen, a különbözo nézetu választók megbecsülésére,
az egymás elleni uszítás tiltására kellene, na nem törvényt alkotni,
hanem az erkölcsöt, mint kötelezo tantárgyat bevezetni!
Talán sokan ismerik: " Szép vagy gyönyöru vagy Magyarország......."
Valóban el tudjuk énekelni, úgy ahogy e sorok elvárják?
El tudjuk énekelni együtt?
Komolyan azt képzeljük, hogy a jobb az jobb?
Komolyan azt képzeljük, hogy a bal az jobb?
Forduljunk egy kicsit befelé, és gondoljunk a jobbos Pista bácsira,
aki még a megosztás elott milyen kedvesen megcsinálta a kiskapunkat,
vagy a balos Marika nénire, aki olyan finom rétest hozott át kóstólóba
(szintén még a megosztás elott).
És mi van most?
Nézd már a komcsit!
Figyeld a szélsojobbost!

És még valami: balos média - jobbos média
a megosztásunkból jól megélnak!
Gyulölet hazája Magyarország, térj magadhoz végre!



Szép házat, szebb Hazát! - Székely Csaba



JobbINFO: http://jobbinfo.tvn.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A káosz metrója: máris késik
  2007-12-05 12:32:42, szerda
 
  A káosz metrója: máris késik
2007-12-04 Magyar Hírlap

Demszky Gábor ígérete ellenére újabb csúszások lesznek a 4-es metró építésében, s a Műegyetem rakpart továbbra is zárva marad. Egyes elképzelések szerint mesterséges dunai szigetet is építeni kellene a munkák befejezéséhez.

Csak egy hónapot kellett várni arra, hogy Demszky Gábornak 4-es metróval kapcsolatos újabb kijelentéséről derüljön ki, hogy nem felel meg a valóságnak. A főpolgármester egy hónapja a Magyar Hírlap kérdésére azt mondta: november 30-án visszaadják a forgalomnak a Műegyetem rakpartot. Mint erről az ott közlekedők meggyőződhetnek, nem sikerült beváltani az ígéretet, a rakpart átadása több mint egyéves csúszásban van. A DBR Metró Projektigazgatóság arra hivatkozott, hogy a múlt hét esős időjárása miatt nem tudták felfesteni az útburkolati jeleket.

Nem reménykeltőbb a helyzet a Móricz Zsigmond körtéren sem, ahol már most közölték, az állomásszerkezet nem lesz kész a vállalt, 2008. május 11-i időpontra. Még azt sem tudják, mikorra fejezik be a munkálatokat. Ugyanez a helyzet a Fővám téren is, ahol legutóbb a francia mérnökök az állomás építéséhez mesterséges dunai sziget kialakítását javasolták. Ez plusz hárommilliárd forinttal terhelné az 510 milliárdosra duzzadó beruházás októberben 17 milliárddal megkurtított költségvetését. Becker László metróbiztos a Magyar Hírlapnak azt mondta, az ígéret ellenére még nem kapta kézhez az erről szóló terveket. Az alagútfúrást végző Bamco konzorcium egyik illetékese lapunknak jelezte, érvényesíteni fogják kötbérigényüket (becslések szerint ez naponta több mint huszonötmillió forint), ha az állomásszerkezetek átadásának csúszása miatt le kell állítaniuk a gépvakondokat. 
ZSP

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Veszélyben a kormánynegyed?
  2007-12-05 12:32:18, szerda
 
  Veszélyben a kormánynegyed?
2007. december 5., 07:28 FigyelőNet-lapszemle

Az OTP-csoporthoz tartozó Merkantil-konzorcium is visszalépett a kormánynegyed építésére és üzemeltetésére kiírt közbeszerzési eljáráson. Ráadásul az épületet is át kell tervezni - írta a Népszabadság.

Nem épülhet meg a győztes építészeti tervek alapján az új kormánynegyed. Az épületnek helyet adó terület egyik telke ugyanis nincs az állam tulajdonában, sőt belátható időn belül nem is lesz.

Az ingatlan a fővárosi törzsvagyon részét képezi, így jogilag nem vonható össze a többi telekkel, miáltal építési engedély sem adható ki a beruházásra. A helyzet megoldásához szükséges jogi procedúra akár egyéves csúszást is eredményezne. Ezt aligha vállalja fel a kormány, ezért várhatóan győztes pályázóval átterveztetik az épületet - olvasható a lapban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megvétózhatják Ungár Klára kin
  2007-12-05 12:31:51, szerda
 
  Megvétózhatják Ungár Klára kinevezését
2007-12-04 09:16

Gyurcsány Ferencnél és az egészségügyi miniszternél tiltakozik az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnál működő szakszervezet az SZDSZ-es Ungár Klára főigazgató-helyettesi kinevezése ellen.

Azt kifogásolják, hogy a politikusnak nincs meg a kötelezően előírt 5 éves gyakorlata az egészségbiztosítás területén, illetve, hogy kinevezése előtt nem kérték ki a szakszervezet véleményét.

Kedden Horváth Ágnes fogadja az OEP munkavállalóinak képviselőit. A szakszervezet elnöke azt mondja: ha nem kapnak kedvező választ, bírósághoz fordulnak. Ungár pozícióját, a 4. főigazgató-helyettesi posztot egyébként nem sokkal kinevezése előtt hozták létre. Az ellenzéki pártok már korábban tiltakoztak ellene. A Fidesz szerint Ungár az OEP második embereként csak az 1 százalékos SZDSZ politikai és gazdasági érdekeit szolgálja - azért őt nevezték ki, hogy levezényelje az egészségbiztosítás részleges privatizációját.

(hírTV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szétesett Gyurcsány csomagja
  2007-12-05 12:30:57, szerda
 
  Szétesett Gyurcsány csomagja
2007. december 5., 07:38 FigyelőNet-lapszemle

Nem működnek már csomagként a kormányfő köztisztaságot szolgáló jogszabálytervezetei, sem az ahhoz kapcsolt népszavazási kezdeményezések - írja a Világgazdaság.

A népszavazástól vélhetően teljes egészében eláll az MSZP. Míg a kormány szerint Gyurcsány Ferenc továbbra is elszánt, s a képviselői javadalmazás, a főállású képviselőség, a pártfinanszírozás ügyében kitart a referendum mellett, a szocialisták szerint egyik kérdésben sem lesz népszavazás. Ez szerintük felesleges, értelmetlen.

A köztisztasági hadjárat pillanatnyi sikert hozott ugyan Gyurcsány Ferencnek, de már semmiféle politikai haszonnal nem kecsegtetnek az ügyek. Nem kerül sor a képviselők javadalmazásának újraszabályozására: a Fidesz nem kívánt hozzájárulni ahhoz, hogy akár papíron is növekedjen a honatyák bére. A párt- és kampányfinanszírozásról szóló javaslat ugyan szintén lekerült a napirendről, de azért, mert itt tovább tárgyalnak.

Az öt javaslatból egyet pipálhat ki a miniszterelnök, a parlament az ellenzék támogatásával elfogadta a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségről szóló törvényt. "Európa legszigorúbb összeférhetetlenségi" szabályáról nagy a csönd, ez a tervezet jövő héten érkezik el a módosító indítványokról szóló szavazásig. Vélhetően csak jövőre derül ki - ha a kampányfinanszírozás ügye is eldől -, a törvények hogyan is "aránylanak" a népszavazáshoz. A kormányfő azt mondta korábban, ha a parlamentben nem talál támogatókra, a néphez fordul.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pofonok
  2007-12-05 12:30:24, szerda
 
 
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

POFONOK

Arculcsapás érte az erdélyi magyar választópolgárok azon részét, akik az RMDSZ Európa- parlamenti jelöltjeiben bízva, rájuk ütötték a sokat érő pecsétet: Frunda György, a két befutó helyen levő jelölt közül " a legeurópaibb, legmegfelelőbb, legfelkészültebb, legtapasztaltabb, aki a legméltóbban fog bennünket képviselni " (idézet Markó Bélától) könnyed mozdulattal visszalépett.
Óriáspanelleken könyökölt hetekig, sugárzó mosollyal Sógorral együtt, szemünkbe nézve: Szavazzatok rám! Bízzatok bennem! Én vagyok a legjobb! Tőkés Lászlónak semmi esélye, és nem is akar az európai parlamentbe menni, csak az RMDSZ-t akarja gyengíteni-nyilatkozta arrogánsan, több ízben. És közben végig tudta, hogy ő nem fog, eleve nem akar bennünket képviselni, elegáns, európai öltözékben.
Micsoda farizeusság, megbocsájthatatlan félrevezetés, a jól bevált "gyurcsányi" kampányhazugság-technika sikeres alkalmazása itt, minálunk, Erdélyben.
Gyenge és elfogadhatatlan érv, hogy az Európai Tanács jogi szakbizottságának lesz az elnöke, és ez nagyon fontos nekünk, hiszen eddig alelnök volt, tizenvalahány évig, és ennek a ténynek semmi hasznát nem láttuk. Hacsak azt a - már elfeledett, " bátor" javaslatát nem vesszük figyelembe -, hogy ő kérte 1996-ban, hogy az EU szüntesse meg Románia "monitorizálását" (ellenőrzését), mert a kisebbségi kérdés példaértékűen megoldódott!
És vajon mit szólnak azok a lelkes hölgyikék eme visszatáncoláshoz, akik nem politikai megfontolásból, hanem azért szavaztak Frundára "mert olyan jóképű"?
Pofonokat osztogatna a Tőkés-ellenességéről elhíresült Nagy Benedek (és néhány megyei tanácsos) a Hargita Népének is, a napilapot téve felelőssé - józan, politikai helyzetelemzés helyett - az RMDSZ - kudarcért.
Büntetéseket és cenzúrázást követelnek.
Tisztelt uraim! 1989-ben megbukott a diktatúra.

Papp Kincses Emese
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
2007.11 2007. December 2008.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1029 db bejegyzés
e év: 6477 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 442
  • e Hét: 781
  • e Hónap: 4526
  • e Év: 158022
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.