Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 53 
A kanálisból jelentem
  2008-02-11 23:34:47, hétfő
 
  Szilágyi Gyula: A kanálisból jelentem


A Pszichiátria magyar kézikönyve (szerkesztette: Füredi János) az 1922 és 1990 közötti évekből több olyan vizsgálati konklúziót közöl, amely a szociális státus és a mentális betegségek gyakorisága közötti kapcsolatra utal. A nyolcvanöt évvel korábbi kutatás még tudományos igényességgel állapítja meg, hogy "az alacsony szociális státusz a mentális betegségek rizikófaktora", a legutóbbi (1990) felmérés viszont már emberközeli egyszerűséggel fogalmaz: "a szegények körében gyakoribbak a mentális betegségek". Az ok-okozati összefüggés persze nehezen tisztázható: igen nehéz lenne eldönteni, hogy az érintett attól szegény-e, mert pszichésen beteg, vagy éppen szegénységének elviselhetetlen terhe tette-e mentálisan beteggé. De hát ez tulajdonképpen mindegy. A lényeg az, hogy ellátásuk pénzbe kerül, ráadásul nem kevesen vannak közöttük olyanok, akik kora felnőttkoruktól halálukig csak védett környezetben - vagyis folyamatos gyógyszerezés és megértő segítség mellett - tarthatók egyensúlyban. Családjuk nincs, hozzátartozóik sincsenek, vagy ha vannak is, hallani sem akarnak a "kórházról kórházra bukdácsoló" rokonról. Egyetlen jövedelmük a minimális rokkantsági nyugdíj vagy a rendszeres szociális segély. Aktív korúak, de munkaképtelenek, rendszerint még a koldulásra is alkalmatlanok. A pszichiátriai ellátás radikális átszervezése óta - ez a gyakorlatban kórházi osztályok megszüntetését, az ágyszámok radikális csökkentését jelentette - többségük közterületen él, jobb esetben az éjjeli menedékhelyek lakója. Az egészségügy számára már nem léteznek. Szavatossági idejük lejárt. Jelenlegi környezetük viszont a legkevésbé sem minősíthető terápiás jellegűnek. A női menedékhely szociális munkásait nővérkének - a férfiakat ápoló úrnak - szólítják, olykor apró plüssállatot szorongatnak a kezükben, s a hálótermekben összezsúfolt emeletes ágyakat megpillantva elsírják magukat. Mohón falják a vacsorára kapott vajas kenyeret, elképesztő mennyiségben isszák a meleg citromos teát, s néha evés közben, ülve elalszanak. A szociális munkás közben ránéz az irodai naptárra, s a felvételi adatlap első sorába beírja a dátumot: Budapest, 2008. január. 14.

Teljes cikk:

http://www.es.hu/pd/display.asp?channel=RIPORT0806
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Önselejtítő országgyűlési szav
  2008-02-11 23:07:08, hétfő
 
  Önselejtítő országgyűlési szavazás az egészségügyi törvényről, továbbá a Molotov-koktélok és a Jézus Krisztus


post info
By molnarfarpad
Categories: Állami bűnözés

Hétfőtől 50 méterrel kijjebb helyezik az Országházat körülvevő kordont, mert a képviselőknek eszük ágában sincsen az őket megválasztó, hatalomhoz, törvényi érinthetetlenséghez és irdatlan vagyonokhoz juttató általános lakossági akaratot követve a régi mederben tartani az egészségügyi törvényt, amelyről szavazni fognak a gyakorlatilag kizárólag zsidó hátterű, szintén állami védettségű bűnözők iszonyú vagyonainak további gyarapítására a 30 ezer hajléktalannal és a 10 millió magyarral szemben, azaz valamennyiünk ellenségeiként.

Mint tudjuk, a mi pénzünkön megválasztott, és a mi pénzünkből fenntartott képviselők a mi kollektív akaratunkkal szemben szavazzák meg az egészségügyi törvényt, ezért egyebek mellett fensőbbségességük látszata megőrzésének érdekében elbujdosnak a lakosság elől, minthogy nyíltan ellenségei a saját szavazópolgáraik csaknem mindegyikének, amiről természetesen ők maguk is tudnak.

Érdekes, hogy egy képviselő miért fél a lakosság tetszésnyilvánításától, ha egyszer a lakosságot képviseli, a lakosság pénzén? Vajon hányan vannak pl. az Internetezők között, akik annyira jellemtelenek, hogy megszavaznák azt a kisebbségi egészségügyi törvényt, amit ezek a hihetetlenül gyáva és ostoba képviselők az Ördög kiüresített marionett figuráiként megszavaznak. A hétköznapi lakosság között nincsen szinte egy sem, aki megszavazna egy ilyen törvényt csak azért, hogy hízelegjen egy futó pillanatra a kókáknak és a zsidó hátterű befektetőknek! (Gyengébbek kedvéért: azért nem kínai vagy norvég hátterű befektetőket írok, mert nem kínai, hanem zsidó hátterű befektetők további szabad rablásáról van szó.) Az egyszerű emberek mernek nemet mondani egy etikátlan, közösségromboló és tömegpusztító felhívásra, de a mi pénzünkből multimilliomosokká lett, csak a média szerint minket képviselő fehérgalléros bűnözők nem! Micsoda hitványság!

Régi-régi gondolataim következtetésképpen: az Országgyűlési képviselők kiválasztódása kontraszelekciós folyamat eredménye; az Országgyűlésbe a selejt gyűlik. Fajunk legselejtesebb példányai kerülnek oda, akikben már nincsen több becsület, erkölcs és állóképesség, mint amennyi egy személyiségtorzult, leépült, demens, idült alkoholistában fellelhető. A lakosság százalékos arányait tekintve fölöttébb ritka az ilyesmi, és így is vannak összeválogatva: csak rongyemberek, csak trógerek kellenek az Országgyűlésbe, akik messze alulmúlják a lakosság bátorságát, felelősségtudatát és becsületességét.

Ami most, hétfőn következik, az megint egy őket tovább degradáló, lealjasító és lebutító, nyilvános önselejtítő leszavazás. A pénzünkből valamennyiünket elárult képviselők arról adnak a televízió és a világ nyilvánossága előtt bizonyságot, hogy igenis, ők úgy rongyemberek, tróger, moslék, gyáva paraziták, ahogyan vannak.

Meg fogják ezt szavazni. Erről szól ez a szavazás.

Az undor az, ami elfog. Az undort érzem. Undorodom ettől a fajtól.

Szoktak-e Önök - akik olvassák e sorokat - arra gondolni, hogy amit az Országgyűlésben öltönyben és nyakkendőben látnak, az a genetikai selejt, fajunk szégyene és genetikai hulladéka? Nem mondhatja senki, hogy csúnyán beszélek: mert megkövesedett tény és nem kérdéses, hogy ami a valójában igen-igen letisztelt házban van - csak így, csupa kisbetűvel -, az a genetikai hulladék, fajunk kártékony gyökere és sajnos legalsóbb szemete. Miért hívják sokan a cigányokat genetikai hulladéknak, hiszen a cigányok között olyan rendes, szeretni és imádni való, becsületes ember akad. Miért nem nevezzük a valódi genetikai hulladékot genetikai selejtnek és kártékony faji szemétnek? Nem rasszoknál, hanem minden egyes alkalommal konkrét személyeknél kell keresni fajunk valamennyiünket lehúzó, az Emberi Fajt nyomorban tartó és tönkre tevő kártevőit és valódi korcsait. Ez pedig legelőször is a politikusok, a média szintén kontraszelektíven odakotort, odaszippantott emberei, a gazságszolgáltatás és eminensei, valamint pregnánsan a bankármaffia tagjait illetően realizálódik, némely lobbit tekintve - így a bankárvilág esetében is - szinte száz százalékos eredménnyel.

Az egész bolygó és az egész Emberiség küszködése és romlása ennek a kontraszelektív rendszernek az oka. Minden bajunk forrása az, hogy már a zsidók sem tartották be a törvényt, amit Mózes eléjük parancsolt, mondván:

- Irtsd ki magad közül a gonoszt!

Ők is mind a mai napig saját népük tagjai közül is a legnagyobb gonosztevőket, kapzsi és embertelen háborús tömeggyilkosait és nemi erőszakolós bűnözőit védelmezik a becsületesekkel, a szegényekkel és az ártatlanokkal szemben. Az Emberi Fajjal szemben.

Mózes tanításaival és a Békesség Követe és Mestere, a Jézus Krisztus Tanításaival is szemben minden fordítva történt: az egész Világtörténelem során a gonosz leghitványabb üledéke irtotta fajunk legkiválóbb példányait, egymás mellett tántorogván pusztítva a Földet. Isteni Kegyelem, hogy ugyanakkor a gonoszok közötti megosztottság miatt egymást is irtották mindig.

Így Kaptuk Meg Istentől azt a Jóindulatot is, amikor fajunk legragyább darabjai között visszatérően elkezdett pusztítani a hirtelen halál, az agyvérzés és a rák.

Istennek Legyen ezért Örök Hatalom és Minden Dicsőség a Jézus Krisztus Nevében, és bűnbocsánat mindazoknak, akik ha gonoszokként is, de az Emberiség leghitványabb szemetét irtották.

Mai hír, hogy egyetlen nap alatt öt MSZP-s képviselő otthonára dobtak Molotov-koktélt.

1. Most mellékesen jegyzem meg, hogy az ilyen és hasonló akciók mögött jelentős és ezidáig növekvő lakossági támogatottság áll. Ezt a Sátán sötétségében teljesen elveszett Lendvai Ildikók és zsebrendőrségi és zsebhatósági szerveik szemmel láthatóan nem képesek már felfogni; a hatóságok vezetői pedig - azaz a politikusok - egyre kevésbé tudnak magukról, és képtelenek helyesen értékelni és kezelni a fejleményeket. Hajtja őket az Istentől Jogosan Végzett vakság és egyre elvakultabb bűnöző hajlam. (Azt mondják, írjam le: bűnözői veér.)

2. A Jézus Krisztus sosem helyeselte a fennálló bűnöző hatalom elleni akciókat, és azokban keresztyén tevőlegesen nem is vehet részt. Ám ha megfigyeljük, megállapíthatjuk azt is, hogy soha nem támadta a zelótákat sem (a zsidók leginkább fegyveres szárnyát, akik a gyilkos hatalom embereit a királlyal együtt akarták elsöpörni, akárhány halott árán is). Nem. Jézus mind szemtől szemben, mind messziről, amikor lehordó hangnemben üzent a királynak (az akkori miniszterelnöknek), mind pedig a hallgatósága előtt a politikusokat bírálta és ostromolta kímélet nélkül, Kinyilatkoztatva, hogy amíg Ő El Nem Jön, egyetlen Világrendszer marad, és annak vezetői, mint maga a világ is, mindig sötét és gonosz lesz; a dicsőséget pedig e világ vezetői nem Istentől, hanem mindvégig a Sátántól fogják kapni.


Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Alakulóban az újfajta rabszolg
  2008-02-11 23:05:52, hétfő
 
  Alakulóban az újfajta rabszolgaság?

Balogh Z. (DN) 2008. február. 10., 19:40


Pécs

|

Tartanak a munkavállalók az elbukott per anyagi következményeitől

A megyeszékhely bevásárlóközpontjában az egyik üzlet eladója pelenkában dolgozik. A minimálbéren foglalkoztatott hölgy egyedül van a boltban, még a mellékhelyiségbe sem mehet ki, mert ha egyetlen percre is bezárná az üzletet, kirúgná a tulajdonos. Perényi József, a Munkástanácsok szövetségi titkára egy valamit biztosan nem tanácsol: azt, hogy az illető munkaügyi bírósághoz forduljon. Hiszen nem lehet tudni, mi lenne a per kimenetele, márpedig újabban az akár részben pervesztes munkavállalónak is fizetnie kell.

Február 6-tól ugyanis megszűnt a munkavállalót korábban megillető tárgyi költségmentesség. Addig az állam állta az illetékeket és a költségeket, köztük a szakértői díjat, az összeg esetenként több százezer forintra rúghat. Mindezek alapján meggondolják a munkavállalók, hogy belevágjanak-e egy esetleg évekig elhúzódó perbe, ez még kiszolgáltatottabbá teszi őket. Az új törvény csak káoszt hozott minden területen, és az új rabszolgaság kialakulását segíti elő, fogalmaz Perényi. A titkár úgy látja, egyetlen cél volt: az állami bevétel növelése. A szakszervezetek a törvénycikkely megváltoztatását szorgalmazzák.
Baranyában évente 600-700 ügyet tárgyal a munkaügyi bíróság, ezek zöme társadalombiztosítási per, ahol megmaradt a tárgyi költségmentesség. Dr. Gyenge András, a Pécsi Munkaügyi Bíróság elnöke szerint a törvénymódosítás a perek elhúzódását vetíti előre, másrészt feltehetően zavart okoz majd a behajtási mechanizmusban. És nyilván kevesebben fordulnak majd a bírósághoz azzal együtt, hogy kevés a megalapozatlan kereset, a munkavállalók teljesen vagy részben 65-70 százalékban nyernek.

http://www.bama.hu/index.php?apps=cikk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kikényszerített rend
  2008-02-11 21:56:44, hétfő
 
 
Csontos Gábor: Kikényszerített rend




2008 február 11 - hétfő, 20:54

S, akkor kinek higgyünk? Soros Györgynek-e, aki a 'Der Standard' osztrák lapnak adott nyilatkozatában azt mondta, hogy szerinte a 'II. világháború óta nem volt akkora válság, mint amekkora most fenyeget...s, hogy hatalmas a félreértés (abban), hogy a pénzügyi piacoknak kiegyensúlyozó szerepe lenne a világgazdaságban.' A tőzsdék világában kevésbé jártas, a bulvársajtó gagyihírein felnőtt magyar lakosság számára ezek a mondatok szinte semmit nem jelentenek. Még egy ösztönös hátborzongatást sem, ami a tudatalatti által generált veszélyhelyzetet jelzi tudatos énünknek. Hiszen, ellentétben a nyugati banki/pénzügyi körökkel, akik szerint a külföldi tőzsdék részvény ármozgásai ,,katasztrofális lecsúszás a pokolba",[ii] amit nem lehet megakadályozni, a hazai hivatalos banki, gazdasági -és pénzügyi elemző körökből rendszeressé válnak a megnyugtató szavak: nem kell megijedni, ezek a turbulenciák nagyon is jellemzőek a pénzügyi piacokra, majd lecsendesednek, s minden megy majd a régiben. Mohács előestéjén nyugtathatták magukat ekképpen az akkori hazai hatalmasok: talán II. Lajos királyunk imádkozhatott egy kissé hosszabban, valami csodát sejtvén a másnapban. S lám, történt egy csoda másnap Mohács mezején, egy negatív csoda. (II. Lajos királyunk csodaelőérzetének talán része lehetett az is, ahogyan II. Lajos királyunkat belesegítették a Csele patakba, Habsburg Ferdinánd érdekében. Hiszen, ezek a külföldi, idegen érdekeltségek gyakran nagyobb szerepet játszanak a magyar történelemben, mint a hazaiak. Ez lehet a mi turáni átkunk gyökere: hej Te Szent István, ezért érdemes volt ilyen áron felvetetni velünk a kereszténységet?) De ne ugorjunk ekkorát vissza történelmi emlékezetünkben, elég lenne csak fellapozni a múlt század nagy gazdasági világválság (1929-33) krónikájának magyar vonatkozásait, hogy szembe tűnjön valami érdekes párhuzam a szemünk láttára kibontakozó eseményekben. Legelsődlegesen az, hogy Magyarországon, még megcsonkított változatában is, a nagy társadalmi katarzisok megoldásai nem a társadalmi progresszió irányába mutattak, és mutatnak, hanem fordítva: a társadalmi katarzisokat okozó társadalmi rendet iszonyú negatív társadalmi ráfordítással szilárdították meg ismételten a régi/új urak. Amely, egy nemzetközi válságsokk hatására képtelenné vált a világpolitika változását egy erős nemzeti alappal átvészelni, s saját javára kamatoztatni. Vagy más képen megfogalmazva: függetlenedési lehetőségeinket feladva általában függőségi viszonyainkat erősítette meg. Kizárólag egy okból: hogy a mindenkori regnáló hatalmi elitünk minél kisebb anyagi/hatalmi megrázkódtatással vészelje át a társadalmi katarzisokat. Tipikus oligarchikus felfogás ez, egy olyan oligarchia gondolkodásmódja, amelynek az a társadalmi közeg, aminek tulajdonosának, gazdájának érzi magát, semmi mást nem jelent, mint egy birkanyájat. Amit megfejni és levágni, vagy élősúlyban eladni lehet, ahogyan pillanatnyi érdeke megkívánja.

A nagy katarzis előtti csend értékes pillanatait élvezzük. Mint azok a szerencsétlenek a süllyedő Titanicon, mielőtt az elsüllyeszthetetlennek kikiáltott hajó egy utolsó, megkönnyebbült sóhajjal a hullámsírba szállt volna. De az élet nem állt meg a hajón addig sem, a gazdagok a széfjeikben rejlő értékeket próbálták menekíteni, korrumpálva a kevésnek bizonyult mentőcsónakok elosztását levezénylő tiszteket, az életet mentő helyért. A zenekar kötelességtudóan még játszotta a megszokott, népszerű slágereket, akár a hazai média, tudva, hogy a vég őket is elnyeli. A spirituális fanatizmusban békét kereső hitetlenek a csodát keresték, zokogva nyelte el őket is a jeges hullámok csöndet kedvelő árja, csodavárásukkal együtt. Még néhány, hosszúnak tűnő perc, s a nyugalom helyreállt. Mindent elnyelt a jeges víz.

A majdnem húsz éve elkezdődött rendszerváltoztatás Magyarországa elérkezett egy újabb társadalmi katarzishoz. Mintha Mohács másnapján lennénk, egyre másra jelennek meg az országromlást előidéző okok elemzése. Mintha felocsúdtak volna azok a valamikori közszereplők is, akik regnálásuk idején épp úgy részesei voltak (akár hallgatásukkal) az országromlás előidézésének, s most, a halottakkal borított Mohács mezeje láttán rádöbbentek volna valamire. Arra, hogy 19 évvel a Kerekasztal tárgyalások után ,,miként lehet a Magyar Köztársaság kormányaként (SZDSZMSZP-kormány) szétzülleszteni a Magyar Köztársaságot. Pontosabban szólva: hogyan lehet tökéletesen kiszolgáltatni Magyarországot, megteremtve legújabb kori gyarmatosításunk feltételeit."[iii] Erre a megállapításra joggal tiltakozhatnánk. Mi az, hogy Magyarország gyarmat? -érvelve; hogy Magyarország soha nem volt gyarmat, a Habsburg-korszak legsötétebb abszolutista fejezeteit leszámítva, amikor az ősi alkotmányra felesküdött Habsburg magyar királyok tényleg gyarmatként kezelték Szent István országát. Lényegében a magyar királyság megőrizhette ősei társadalmi berendezkedését. A jobbágy, az jobbágy volt, a nemes, az nemes maradt. Vagyis, azon rossz emlékű időszakokon kívül Magyarország gyarmatosításáról kevésbé lehet beszélni. Azonban, Bíró Zoltánnak igaza van. Az egész, majd 400 éves Habsburg időszak nem szólt másról, mint soha meg nem engedni annak a lehetőségnek ismételt kibontakozását, hogy a magyar királyság elérhesse a Mátyás király korabeli nemzeti homogenitását, s a magyarság túlsúlyával itt, a Kárpát-medencében megvalósíthassa Kelet-és Nyugat közötti hídfő szerepét. Ahogyan ma is történik. ,,Igazságszolgáltatását, jogrendszerét, rendőrségét a társadalommal szemben, idegen érdekeknek kell alárendelni,..már idegen (izraeli) irányítás alatt álló fegyveres erő is működhet az országban őrző-védő szervezet címén...miután az izraeli államfő kihirdeti, hogy felvásárolják Magyarországot, az utazó nagykövet (a volt kormányfő, Medgyessy Péter) odautazik, és a már folyamatban levő területfoglalás folytatására buzdítja az ottani befektetőket....Izraelbe utazott a honvédelmi tárca államtitkára (Vadai Ágnes) a katonai együttműködés fejlesztésére irányuló javaslataival.[iv] S Bíró Zoltánnak kétszeresen is igaza van, mert az Európai Unió, azzal, hogy a magyar parlament 2007. december 1.-én ratifikálta a lisszaboni szerződést, Magyarországot betagolta egy Habsburgok nélküli európai birodalomba. S, mint tudjuk, a Habsburg birodalom utódszervének, a Monarchiának köszönhetjük - egyebek között - a Tanácsköztársaságot és Trianont is. S, talán ezért sem szerencsés időzítés a Gyurcsány Ferenc vezette magyar kormány és a Mazsihisz közötti, 2007. decemberében megkötött szerződés időzítése, amely nem végérvényes összegről, hanem az állam által előlegként átutalandó kárpótlásról szól. Feldmájer Péter, Mazsihisz elnök szerint ,,a kormány vállalta, hogy öt év alatt 21 millió US$-nak megfelelő összeget fizet előlegként...a kárpótlások további összegeit a zsidó élet fellendítésére szeretnék fordítani, hogy nagyjából olyan helyzetet teremtsenek, amilyen az 1940-es előtti időkben jellemző volt.[v]

Vaclav Klaus cseh elnök, a lisszaboni szerződéssel kapcsolatosan megjegyezte: ,,Ez a Rubikonon való átkelést jelenti, amelyen túl már nem lesz többé teljes hatáskörrel rendelkező nemzeti kormány és parlament, amely polgárainak jogos érdekeit képviselhetné, csak egy állam marad. Alapvető kérdésekben a 'szövetségi kormány' fog dönteni a távoli Brüsszelben. A cseh állampolgárok e szuperállam egy kicsiny részét fogják alkotni, akiknek hangja és befolyása majdnem a nullával lesz egyenlő."[vi]



És a magyar állampolgárok?



Miért kell mégis erőltetnünk a helytállást?



Mert így kívánja még életünk emlékező méltósága, a testünkben hordozott történelemsors, és az elszántságot előhívó idő. A történelem a népekben él és népekben gondolkodik. A nép földi halhatatlanságának végével az egyénnek is vége: semmiféle nemzetközi megváltás nem mentheti meg a rajtunk átszálló életet a jövőnek, ha a népnek, melynek atomjai voltunk, magva szakad. Reménytelen a harcunk? A nagyság, mint maga az élet is, reménytelen, s a reménytelenségben a falhoz állított népek harcában van valami kétszerkettő fölötti remény. A történelem a tragikus életérzés csodája.

Csontos Gábor politológus

http://www.l88.hu/about2807.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Népírtás!!!!!!
  2008-02-11 21:25:07, hétfő
 
  NÉPÍRTÁS!!!!!
Megszavazták az egészségbiztosítási törvényt
Az Országgyűlés másodjára is elfogadta hétfőn az egészségbiztosítási törvényt. A dokumentumról a honatyák név szerint voksoltak. 203 igen és 173 nem szavazat hangzott el.

A kormánypárti képviselők közül egyedül Karsai József (MSZP) szavazott nemmel. A voksoláson összesen 9 képviselő nem szavazott különböző okokból.

A jogszabályt egyszer, tavaly december 17-én már elfogadta az Országgyűlés, de a köztársasági elnök nem írta azt alá, hanem megfontolásra visszaküldte a Háznak. Erre most már nem lesz lehetősége: alá kell írnia a törvényt.

Kiegészítésképpen: ez így csak elvileg igaz, azonban volt már rá precedens Göncz Árpád egykori köz.társ.eln. idején, hogy hasonló esetben mikor másodjára került elé a törvény, ennek ellenére mégsem hagyta jóvá! ergo - még így is megvan Sólyom László elvi lehetősége, hogy ne írja alá - bár ha meggondoljuk eleve a gyengébb utat választotta mikor az Országgyűlésnek küldte vissza, jól tudhatta, hogy újra megszavazzák némi kozmetikázás után. Megvolt a lehetősége, hogy Alkotmánybizottsági Kontrollt kérjen: nem tette. Ez az Ő hatalmas felelőssége is! A Nyominger Szocionista képviselők pedig nem fognak asszisztálni a népi kezdeményezést a parlament falai közé vivő Fidesz által tolmácsolt ún. Törvényt megerősítő népszavazás elindítása mellett, mert az egyértelműen porba sújtaná őket! Ami így is meg fog történni, mert nem tudom, hogy képzeli néhány pöffeszkedő gazember, hogy ezt a nép szépen majd eltűri! MIben reménykednek? Hisz 2010-ig maradhat max. a leghamarabb 2009-ben életbelépő több "biztosítós pénztáras" hazugság... Meg lesz mindennek a böjtje és a következménye. Lehet az is, hogy 56 második fordulója lesz!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy magyar hír
  2008-02-11 21:13:45, hétfő
 
  Egy magyar hir

:-DDDDDDDDD



Lezárult a nyomozás az ellen a 61 éves férfi ellen aki a nyáron
kerékpáron elégítette ki magát - tájékoztatott Kis-Csordás Béláné, a
rendőrkapitányság sajtóreferense.

A három szemtanú arra lett figyelmes, hogy egy férfi meztelenül
kerekezik a Lidl Áruház melletti kerékpárúton. Hátulról így látták, s
mint kiderült, a férfi csak derékig volt meztelen és rövidnadrágját
combközépig letolta.
Oly módon karikázott a kerékpárral, hogy a bal kezével fogta a kormányt,
a jobbal pedig önkielégítést végzett önfeledten. A csúcsra érve
elfelejtette tekerni a biciklit és szó szerint orra bukott. Orr- és
arccsonttörést szenvedett. A szemtanúk értesítették a mentőket. A férfi
később azt vallotta, rosszul érezte magát a nagy melegben ezért tette ki
a nemi szervét szellőzni.

A hosszadalmas bizonyítási eljárás során az igazságügyi, pszichológus és
az elmeorvos szakértő megállapította, hogy a férfinál nincs kóros
szexuális eltérés. Beszámítási képessége nem korlátozott. A rendőrség az
ügyet vádemelési javaslattal küldi meg az ügyészségnek. A gyanúsított
magatartásával három rendbeli szeméremsértést követett el, melyet akár 3
év börtönnel is büntethetnek. Szabálysértési eljárás is indult ellene,
mivel a kerékpárt két kézzel kell fogni és az út vezetésének megfelelően
kell irányítani. Ez a szabálysértés akár 30 ezer forint pénzbírsággal
sújtható.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Karsai: Alkotmánysértő az egés
  2008-02-11 21:11:16, hétfő
 
  Karsai: Alkotmánysértő az egészségbiztosítási törvény
2008.02.11. 21:09

Az egészségbiztosítási törvény hatályba lépésével az egészséghez való alkotmányos jog is sérül - jelentette ki Karsai József szocialista képviselő az ATV hétfő esti műsorában.

Karsai József Országgyűlés plenáris ülése előtt (fotó: MTI)
Az MSZP-s politikus volt az egyetlen, aki a törvény újbóli elfogadásakor nemmel szavazott a kormánypárti képviselők közül.

Karsai József elmondta: szabad mandátuma tudatában, saját lelkiismerete alapján szavazott a törvényről, választókerületének összes támogatóját maga mögött érezve. A politikus szerint a hiányosságok ellenére még mindig jobb kezekben lenne az egészségügy, ha továbbra is az államhoz tartozna. Az üzleti alapon működő egészségbiztosítási modell nem elfogadható, hisz a magánpénztárak színre lépésével nő a működési költség, és csökken a betegre fordítható összeg. A törvény nem ad garanciát arra, hogy a beteg a lehető legjobb ellátást kapja, hisz egy adott kereten belül lehet csak a gyógyítására költeni - hangsúlyozta a képviselő.

Az Országgyűlés hétfőn 203 igen, 173 nem szavazattal fogadta el az egészségbiztosítási törvényt, összesen 9 képviselő nem szavazott különböző okokból. A jogszabályt egyszer, tavaly december 17-én már elfogadta az Országgyűlés, de a köztársasági elnök nem írta azt alá, hanem megfontolásra visszaküldte a Háznak, erre most már nem lesz lehetősége: alá kell írnia a törvényt.

http://www.gportal.hu/portal/ebreszto/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar egészség: eladva
  2008-02-11 20:53:38, hétfő
 
  Magyar egészség: eladva
2008-02-11. 17:50

Az Országgyűlés név szerinti szavazással elfogadta az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényt. Az előterjesztést Sólyom László államfő küldte vissza megfontolásra a parlamentnek. Az egészségügyi tárca vezetője szerint az időközben benyújtott módosító indítványoknak köszönhetően megfelelő garanciák kerülnek a jogszabályba. Ez utóbbit a Fidesz vezérszónoka kétségbe vonta, kijelentve azt is, hogy a gyógyításnak nem a profitról kellene szólnia, (holott ők is magánosítás-pártiak amúgy).

Az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényjavaslat a módosításokkal már megfelelő garanciákat tartalmaz, a felállítandó egyes testületekben pedig erősödik a civil kontrollt - hazudta az egészségügyi miniszter az előterjesztés vitája elején elmondott expozéban.

Meggyőződésük, hogy a törvény megszünteti az ágazatban az igazságtalanságot, az alacsony hatásfokot, a pazarlást, a korrupciót és a politikai befolyást, miután tisztán állami alapon működve nem tudta megszüntetni - sorolta gépiesen a betanított szöveget.

Nem lesz "senki földje", mindenki tartozni fog valamelyik pénztárhoz, mindenki megkapja a szükséges ellátást, hiszen a pénztárak nem szelektálhatnak a tagok között - ígérte Horváth Ágnes.

Az MSZP azt próbálja elhitetni, hogy az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényjavaslat összhangban áll az alkotmánnyal.

Vojnik Mária kiemelte: az alkotmány lehetővé teszi a magántőke bevonását az egészségügy finanszírozásába. Hozzátette: a javaslat megfelel annak a célnak, hogy a Magyarország területén élő biztosítottak számára kialakítsák azt a biztonsági rendszert, amely jobb egészségügyi ellátáshoz vezet.

A kormány érdemben és részletesen megvizsgálta a köztársasági elnök felvetéseit. A módosító indítványok egy része az egységes társadalombiztosítás megerősített deklarációjáról szól - szögezte le Vojnik Mária.


Fidesz: ez több-biztosítós rendszer

Mikola István (Fidesz) azt mondta, hogy Magyarországon versenypiaci több-biztosítós rendszer lesz. Hozzátette: szó sincs garanciáról és a betegellátás minőségének megőrzéséről.

A fideszes szakpolitikus felidézte, hogy 2001-ben az egészségügyi ellátórendszer magánosításáról szóló törvényt, ami az egészségügybe a tőkebevonás lehetőségéről szól, még a pártja által vezetett kormány alkotta meg.

Mikola István szerint a magyar emberekre az egészségügy átalakítását ilyen módon "nem szabad rászabadítani".

"Az egészségügy nem a profitról szól, hanem a szeretetről, az egymásról való gondoskodásról, az orvosnak a beteggel való együttérzéséről, amiről önök mintha nem is tudnának" - intézte szavait a kormány tagjaihoz a fideszes képviselő.

Béki Gabriella (SZDSZ) szerint az államfő a jelenlegi helyzetből indult ki, ez pedig az, hogy az egészségügyben komoly problémát jelent a hálapénz, a forrás-, a nővér- és az orvoshiány.

A szélsőliberális politikus szerint igaza van az államfőnek abban, hogy az érdekvédelmi és civil szervezetek decemberben nem kapták időben kézhez a törvényjavaslatot. Ugyanakkor ezek a csoportok felkészületlenül fogalmazzák meg kritikáikat - mondta cinokusan hozzá.

Az SZDSZ szakpolitikusa hangsúlyozta (és kivételesen igaz is): alkotmányossági szempontból nem kifogásolta a törvényt Sólyom László.


KDNP: a betegek röghöz kötése zajlik

A KDNP-s Nagy Kálmán szerint a törvénnyel kapcsolatos kifogásoknak se szeri, se száma.

A képviselő kiemelte: jelenleg a betegek röghöz kötése zajlik, az ellátórendszer statikussá válik, ami azt fogja eredményezni, hogy az emberek nem fognak eljutni az ellátóhelyekhez.

Budapest-centrikus ellátás jön létre, a vidék nyomora mellett - fogalmazott a kereszténydemokrata képviselő.

A betegek kiszolgáltatottabbá válnak, mint valaha - vélekedett Nagy Kálmán, aki a jelenlegi vitát játéknak nevezte az emberekkel.


MDF: alkotmányellenes a javaslat

Csáky András (MDF) felszólalásában kiemelte: pártja sajnálja, hogy a köztársasági elnök nem küldte normakontrollra a törvényt, mivel az MDF alkotmányellenesnek tartja a jogszabályt.

Az ellenzéki képviselő visszatérést szorgalmazott az alkotmányos keretek közé. Szerinte egyértelművé kell tenni, hogy mit lehet tenni a demokratikus jogállamban.


203 igen, 173 nem

A Fidesz-KDNP frakció minden tagja nemet mondott a törvényre, az SZDSZ képviselőcsoportja egyöntetűen igent mondott a több-biztosítós pénztárnak zöld utat adó tervezetre. A szavazáson nemmel voksolt a tervezetet korábban többször bíráló Karsai József szocialista képviselő, Battonya polgármestere. Párttársa, a törvénytervezethez módosító indítványokat benyújtó Tóth Károly igennel szavazott. Nem szavazott Farkas Imre kunszentmártoni MSZP-képviselő.

A voksoláson nem volt jelen a Magyar Demokrata Fórum soraiból Almássy Kornél és Csapody Miklós, az MSZP frakciójából hiányzott Filó Pál és Gál Zoltán.


(MNO - MTI nyomán)

http://kuruc.info/r/2/21081/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szavazás
  2008-02-11 20:51:09, hétfő
 
  Szavazás

Ön kinek ajánlja fel az 1%-át?

A 12 millió hollókoszttúlélőnek, a német munkaterápiás megrázkódtatás kezelésére


930/6%

Játékgépre a "mélyszegénységben" élő, "dolgozó" cigóknak


842/6%

A magyar vállalkozások és az APEH által szorongatott Tescónak és Auchannak


258/1%

HIV-pozitív afrikaiak gyógyítására


1087/8%

Iránnak, az atomprogramra


3927/29%

Természetesen a Nemzeti Jogvédő Alapítványnak


6324/47%

Összes szavazat: 13368 db

http://kuruc.info/r/1/21093/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
átjátszották utolsó védvonalun
  2008-02-11 20:48:41, hétfő
 
  Olvasó: átjátszották utolsó védvonalunkat a cionrasszistáknak
2008-02-11. 18:29

Hát, eldőlt... A férgek minden meggondolás nélkül, a választói akarat ellenére átjátszották az utolsó védvonalunkat, ami a cionrasszistákkal vívott harcban még védte a Nemzetet!

Elajándékozták az állampolgárok /dolgozó, becsületes, Magyar polgárok/ hosszú évek/évtizedek alatt összegyűjtött megtakarításait a globális nagytőkének. Megszavazták a Nemzet teljes kisemmizését, és kiirtását célzó TB-kótyavetye törvényt..

Kérdem én, maszopos, szadeszes patkányok, ezek után mertek-e a választóitok szemébe nézni? Ezek után még lesz-e pofátok fogadónapot, fórumokat tartani, kiállni a halálraítélt emberek elé?
Vajon azok a tetvek, akiket nem a listáról toltak be a pártok, hanem a tényleges választói akarat alapján, egyénileg jutottak be a parlamentbe, mit mondanak a szavazóiknak? Mert őket nem kötheti frakciófegyelem, hisz nem a párt juttatta őket a zsírosbödönhöz! Ők mindenképp a választói akaratot testesítik meg... persze, nem qrvaországban!
Itt, úgy tűnik, a megszálló, elnyomó gépezet, a diktatúra kiszolgálása fontosabb mindennél! Csak azt kívánom, mocsadékok, hogy mostantól Ti és családotok rendszeresen rászoruljatok a szétbombázott egészségügyre, s tapasztaljátok meg, milyen az, mikor több órán keresztül nem kaptok ellátást, vagy gyermeketek, feleségetek, férjetek elvérzik a mentőben, mert nem fogadja a legközelebbi kórház, hisz a "reform" miatt nem fogadhatja... Ez nem a rossz szándék jele, csak azt akarom, hogy tudjátok, mit élünk át mi, honpolgárok, miattatok!

203 patkány, aki a nevét adta az egészségügyi ellátásunkra befizetett pénzeink elrablásához. (Elnézést kell kérnem a patkányoktól, de sajnos nem tudok megfelelő jelzőt, hisz a férgeket, csúszómászókat is megbántanám, ha ezeket hozzájuk hasonlítanám!)

Nincs más hátra, mint az állampolgári engedetlenség! Ha nem választunk magunknak biztosítót, vagy/és nem fizetünk eü. járulékot nekik. Vagy/és minden kis üggyel-bajjal elmegyünk az orvoshoz, hogy minél többe kerüljünk a biztosítóknak!

Végezetül, 4 ember, aki még a liberálbolsevik nyomás alatt is megmaradt a választói képviselőjének, s nem árulta el azokat, akik 2006-ban bíztak bennük:

Karsai József / NEMMEL SZAVAZOTT/

Farkas Imre /SEM DECEMBERBEN, SEM MOST NEM SZAVAZOTT/

/idősebb/ Gál Zoltán /NEM SZAVAZOTT/

Filó Pál /NEM SZAVAZOTT/

4 ember, akiknek fontos a választói akarat!

A többi szemetet minden lehetséges módon szembesíteni kell azzal, mit műveltek!
El kell menni a fogadóóráikra, gyűléseikre, házuk elé, mindenhová... Ha már elárultak minket, legalább ne legyen többé soha egyetlen nyugodt pillanatuk sem!

A fogadóórán, gyűlésen, stb. való részvétel, felszólalás törvényes... mint ahogy az is, hogy ha bárhol meglátjuk ezeket, elmondjuk a véleményünket, s nagyot köpjünk!

Adjon az Isten kártevőmentes, igaz Magyar, Szebb jövőt!

Cs. Róbert /Bob

http://kuruc.info/r/20/21084/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 53 
2008.01 2008. Február 2008.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1291 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 4881
  • e Hónap: 8626
  • e Év: 162122
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.