Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Dianát megölték
  2008-02-18 23:52:51, hétfő
 
  (In memoriam)

Dianát megölték és az összeesküvőknek
mentelmet ad a királyi jog. A meggyilkolt
sirjában forog. Ősi ritus és tiráda
billogként szorul a királynő homlokára,
a férje páholyában pezsgő és borok.
Nem várni kell a detronizálásra,
hanem az utcára menni és üvölteni.
Európa megszünik, ha véres koronára
az "ELÉG VOLT" végzését rá nem sütik.
Én most Petőfivel kiáltom : "AKASSZÁTOK
fel a királyokat !" A forradalom várat
önmagára. A konyak csillapitó párlat.
A francba hát a franciákat, meg a
tory-kat !

Zas Lóránt

-- Kalifornia, 2008. febr. 18. --
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tőkés László Koszovóról
  2008-02-18 23:08:15, hétfő
 
  Tőkés László Koszovóról az EP-ben

Közlemény

2008. február 18-án, Koszovó függetlensége kikiáltásának másnapján az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésének napirend előtti felszólalásaiban uralkodó téma volt ez a rendkívüli esemény. Nem egy szerb-, illetve oroszbarát felszólaló az albán tartomány függetlenedése ellenében foglalt állást, és ugyanerre szolította fel az Európai Parlamentet. Többen elismeréssel üdvözölték Koszovó önállósulását. Becsey Zsolt magyarországi néppárti képviselő az esemény esetleges hátrányos következményeire hívta fel a figyelmet, a szerb menekültek vajdasági betelepülése vonatkozásában. Tőkés László felszólalásában példa- és precedensértékűnek nevezte a koszovói rendezést, és erdélyi magyar vonatkozásban vonta le annak tanulságát. Szerdán az Európai Parlament önálló napirendi ügyként folytat vitát a koszovói helyzetről.

Az alábbiakban Tőkés László felszólalásának szövege olvasható:


Koszovó függetlenségének kikiáltása ügyében

Koszovó függetlenségének kikiáltása alkalmából mindenekelőtt elismeréssel adózom Ibrahim Rugova albán vezető emlékének. Ugyanakkor osztozom a koszovói albán közösség örömében, és szolidaritásomat fejezem ki iránta szabadsága kivívásának sikerében.

A tragikus sorsú délszláv térség történetének utóbbi másfél évtizedében minden rendezési terv a népek önrendelkezésének, az autonómiáknak és a hatalom megosztásának a jegyében fogant. A Carrington-terv, a Daytoni-egyezmény, a Rambouillet-i tárgyalások és az Ohridi-egyezmény sorába illő Ahtisaari-terv megvalosulása is azt mutatja, hogy térségünkben a különböző népcsoportok, nemzeti közösségek közötti viszony korántsem tekinthető megoldottnak - nemzetközi együttműködéssel viszont a jövőben minden kritikus helyzetre megoldás található.

Ilyen értelemben, számunkra a koszovói rendezés példa- és precedensértékű. Meggyőződésünk, hogy a romániai magyarság békés küzdelme az autonómiáért és Székelyföld területi autonómiájáért szintén az Európai Unió jótékony közreműködésével vezethet eredményre.

Strasbourg, 2008. február 18.
Tőkés László
EP- képviselő sajtóirodája
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jelentsen Koszovó mérföldkövet
  2008-02-18 23:06:46, hétfő
 
  Jelentsen mérföldkövet Koszovó az erdélyi magyarság küzdelmében!

Az EMI nem ért egyet Európa térképének népszaporulat alapján történő átrajzolásával (így a trianoni diktátummal sem), ezzel együtt azonban fontosnak tartja, hogy megértse az új állam születésének üzenetét az erdélyi magyarság és az erdélyi, valamint a romániai románság egyaránt.

Szervezetünk nem ért egyet az önrendelkezés nemzetközi jogának azon értelmezésével, mely szerint új államot alapíthat vagy elcsatolhat részeket egy nép vagy kisebbség az őt befogadó ország területén illetve területéről csak azért, mert népszaporulata meghaladja az őshonos, államalkotó lakosságét. Ennek ürügyén darabolták fel ugyanis ezeréves hazánkat a trianoni diktátum során, oly sajátságosan értelmezve a wilsoni elveket, hogy mindenkinek a javát szolgálja, kivéve magukat a magyarokat.

Anélkül, hogy az új államot kikiáltó albánok vagy a Délvidéket orvul és jogtalanul megszerző, az ottani magyarok jogait lábbal tipró Szerbia mellé állnánk, felszólítjuk az erdélyi magyarságot arra, hogy számoljon le évszázados kishitűségével, és vegyük észre, hogyha egy nép minden erejével akar valamit, és önfeláldozóan képes küzdeni is érte, akkor előbb-utóbb eléri célját.

Felhívjuk a mindenkori román kormány figyelmét arra, hogy egy nép, nemzetrész vagy őshonos nemzeti kisebbség céljai között akkor kap helyet a függetlenség, amikor úgy érzi, következetesen megtagadják tőle közösségi jogait. Továbbá figyelmébe ajánlunk egy eddig észrevétlenül maradt nézőpontot: mikor Koszovó lépésének esetleges erdélyi vonatkozásairól festenek rémképeket, és ezért nem hajlandók elismerni az új albán államot, akkor alapvetően helyesen, ám maguk ellen beszélnek. Erdély koszovói albánjai ugyanis a románok, hiszen ők azok, akik a Magyar Királyság területén az idők során egyre kedvezőbbé váló körülmények között meghaladták az őket vendégül látó magyarok létszámát, és attól kezdve magukénak követelték - s végül háborús részvételük fejében megkapták - Erdély földjét. Mikor tehát államok oszthatatlanságáról értekeznek, tartsák e történelmi tényt szem előtt.

Felhívnánk a magyar kormány figyelmét arra, hogy ismét lehetőség nyílik Délvidék helyzetének rendezésére, a lehetséges megoldások közül pedig az autonómia a minimum, ami jár a megszállt és sanyargatott országrésznek. Felhívnánk arra is a magyar kormány figyelmét, hogy szerb menekültek ezreinek betelepítése révén sor kerülhet az etnikai arányok újabb erőszakos megváltoztatására (amit egyébként a nemzetközi jog is tilt). Felkérnénk arra is a magyar kormányt, hogy használja az elszakított magyarok érdekében Koszovó precedensértékét - ha volna magyarul érző és gondolkodó, felelős kormány Budapesten.

Ugyanakkor néma gyereknek az anyja sem érti a szavát: az immár plurálissá vált erdélyi magyar politikai terepen egymással versengve kísérelheti meg érvényesíteni a két magyar párt a Koszovó által jelentett lehetőségeket, annak tudatában, amit a minden év augusztusában sorra kerülő EMItáborban

többször megfogalmaztunk: többet kell kérnünk ahhoz, hogy a kevesebbet megkapjuk. Bátorítjuk politikusainkat: az erdélyi magyarság az mellé fog állni, aki bátran és megalkuvás nélkül képviseli közösségünk céljait és érdekeit.

Ne ünnepeljünk és ne gyászoljunk hát, hanem mérjük fel a vasárnapi történelmi esemény jelentőségét és a lehetőséget, amit a Kárpát-medencei magyarságnak jelent, ne nyugodjunk bele jogfosztottságunkba, hiszen "Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás." (Théophile Delcassé egykori francia külügyminiszter)

2008. február 18. Kolozsvár-Marosvásárhely

Az Erdélyi Magyar Ifjak országos elnöksége nevében
Soós Sándor elnök
Bagoly Zsolt alelnök
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Évértékelők Magyarországon
  2008-02-18 23:05:04, hétfő
 
  Nyílt levél az Országgyűlésben jelen lévő pártok vezetőinek
és a Magyar Országgyűlés képviselőinek!

ÉVÉRTÉKELŐK MAGYARORSZÁGON

Ha nincs elért eredmény, mit lehet értékelni?


Egy levél indíttatása kapcsán küldöm gondolataimat Orbán Viktor elnök úrnak és a címzetteknek, aki még hisz abban a semmittevésben amit ma a Magyar Parlament elkövet.
Csak azt nem értem, hogy Önöknek mit jelent a "szeretet és az összefogás ereje"? Már ugyancsak eltelt jó pár év a fejük felett és még mindig nem jött létre (mondhatnám egyre rosszabb lett a helyzet), akkor nincs ott valami igen komoly probléma? Talán az okot kellett volna megszüntetni és nem az okozatokat keresgélni hosszú éveken át.

• Valaki(k) 2006-ban egyáltalán nem küzdöttek azért, hogy megnyerjék a választásokat.
(Bizonyára kényelmesebb volt.)
• Valaki(k) 2006. szeptember 17-én egy hazáját ócsároló, annak népét lekáromló
miniszterelnököt beengedtek a Magyar Országgyűlés házába. (Sőt még azóta is
folyamatosan élvezi ennek címét, rangját.)
• Valaki(k) 2006. szeptember 17-én megtagadta Népét.
• Valaki(k) 2006. szeptember 23-án nem merte vállalni a Tusnádon bejelentett Jó reggelt
Kampányt a Hősök terén. (Mi a Nép nevében mertük vállalni a Kossuth téren hazánk
felébresztését a hazugsággal szemben.)
• Valaki(k) 2006. októberében külön színpadot állíttatott fel a Magyar Néppel szemben.
• Valaki(k) 2006. október 23-án nem állt a Népe mellé.
• Valaki(k) 2006. október 23-án hagyta, hogy brutálisan elbánjanak a Magyar néppel.
• Valaki(k) úgy beszélt a magyar népről, mintha az kétféle volna.
• Valaki(k) hagyja, hogy eladják a Magyar Földet, a Szent Korona földjét.
• Valaki(k) hagyja, hogy eladják a leggyönyörűbb épületeinket, tereinket,
és mindent, hegyet, folyót, mindent ami a Szent Korona birtoka.
• Valaki(k) hagyja, hogy szétverjék és eladják a globalista világhatalomnak az egész Magyar Hazát, mezőgazdaságot, egészségügyet, oktatásügyet (a tudást) és mindent ami Magyar érték.

Ezt a Szent Korona Országa a Szent Korona tagjai nem fogják engedni!
Minden Magyar Ember a Szent Korona tagja bárhol él e Földtekén.

Most azt kérdezik tőlünk, hogy mit szólunk egy beszédhez amivel egy célt lehet csak elérni, hogy egy másik párt által már eléggé leócsított magyar népet és hazát, most könnyen megnyerheti a másik párt, a FIDESZ. Elnök Úr ez ma már nagyon kevés vállalás!
Hát valóban ennyire mélyre süllyedt a Magyar értelmiség, hogy lyukas 2 fillérért bárkinek eladja hazáját és annak tudását idegen hatalmakra bízva? A magyar ember életterének és életfeltételeinek teljesen ellene megy!
Az alapvető emberi célokért és egy emberi megélhetésért sem tesz senki semmit, csak azon bajlódik pár ember, hogy a következő választásokat milyen plakáterdővel nyerjék meg. Azt írják még tegnap Önök, hogy a MSZP az emberek pénzén kampányol, akkor Önöknek azt kellene bebizonyítani, hogy Önök nem ugyanazt teszik. Minden párt, aki ma a parlamentben ücsörög, úgy csinál, mintha a néppel és a hazával mindent meg lehetne tenni.
Elnök Úr Ön emberként nem gondolkodik el a Magyar Nemzet sorsán? Ezt a mocskot már mindenféle Népszavazással nem lehet elmaszatolni (avval már több ízben próbálkoztak), ez mese. Sokkal nagyobb a baj, amit azonnal le kell állítani. Ha Ön sem hajlandó erre, akkor a Szent Korona népe a magyar nép ezt meg fogja tenni és ki fogja küzdeni, hogy létrejöjjön egy Alkotmányozó Nemzetgyűlés, ahol ki kell mondani a jelenlegi helyzet fenn nem tarthatóságát. Az utolsó percet is túlhaladtuk.
Teljesen más alapokról kell kezdeni és ezt megtehetné az Országgyűlés, hogy feloszlatja magát és egy gyökeres rendszerváltozást hajtunk végre. Az lett volna az igaz összefogás ereje.
Nem utolsó sorban mielőbb elhagyni (nem Európát) az EU süllyedő hajóját. Ez nem az az Európai szellemiségű összefogás amire oly annyira áhítoztak már többen is, már elődeink is. Ez ugyanolyan globalista pénznyelő automata, mint akik ma a magyar parlamentben üldögélnek.
A Szent Korona Alkotmányának jogfolytonosságát visszahelyezzük jogfolytonosságába. Hiszen ez él, csak a bolsevista diktatórikus rendszer beletákolt valamit. Azt a tákolmányt el kell onnan takarítani és akkor ez már rendben is volna.
A Szent Korona az ami ma ebben a hazug, áldatlan világban még összetartja az egyetemes magyarságot az egész világon. Aki Magyar ma itt e Hazában az ezért fog összefogni, hogy visszahelyezzük az eredeti Szent Korona eszméje alapján létező történelmi Alkotmányunkat jogfolytonosságába. Úgy lesz!
A felépített Kétkamarás (Alsó, Felső-ház) parlamentben, a Magyar Haza és Nép szolgálatában minden egyes közszereplő VISSZAHÍVHATÓ lesz!
Dr. Halász József: "A Szent Korona a Szabadság Alkotmánya." Él és élni fog örökké!
"Szent Korona a Szabadság Alkotmánya", melynek az öt alapelve kimondja, hogy:

1. MAGYARORSZÁG, A SZENT KORONA ORSZÁGA ÖRÖKKÉ SZABAD.
2. A SZENT KORONA MINDEN TAGJÁNAK EGY ÉS UGYANAZON SZABADSÁGA VAN, A KÖTELEZETTSÉGEK ÉS JOGOK ÖSSZHANGJÁBAN.
3. MINDEN, AMI A SZENT KORONA ORSZÁGÁNAK FÖLDJÉN, FÖLDJE ALATT, VAGY FÖLDJE FÖLÖTT VAN, A SZENT KORONA ÖRÖK ÉS ELIDEGENÍTHETETLEN TULAJDONA, ÉS AZON BIRTOKJOGOT CSAK A SZENT KORONA TAGJAI SZEREZHETNEK.
4. MINDEN MAGYAR ÉRTÉK MAGYAR ÉRDEKEKET SZOLGÁL.
5. A SZENT KORONA MINDEN TAGJÁNAK JOGA ÉS KÖTELESSÉGE ELLENTMONDANI ÉS ELLENÁLLNI MINDENNEL ÉS MINDENKIVEL SZEMBEN, AKI SÉRTI A SZENT KORONA ORSZÁGÁNAK JOGOS ÉRDEKEIT.

Dr. Halász József: a "Gondoskodó Magyarország" (kidolgozott) program alapján fel lehet építeni ebből a posványból magyar hazánkat, az emberek méltó magyar életét és életterét. Ez amiért érdemes összefogni és nem egy-egy ember önámító csak saját érdekét képviselő magamutogatásáért - "Érdek annyi van ahány ember, de Igazság csak egy!" (Wass Albert) - a saját egzisztenciájáért Hazáját feladó, és közben még el is adja a Hazáját s vele együtt a Magyar Népet! Nem engedhetjük tovább pusztítani Hazánkat és vele együtt a Magyar Népet sem!


"A látszat csal, Isten ma is a régi.
Te hagytad őt el, te és a többiek,
s amíg vissza nem zarándokoltok hozzá,
s a múlt hibáit le nem törlitek:
magyar földön nem lesz új Magyarország,
gaz és szemét nem terem Nemzetet!
S a gyűlöletet nem mossa le semmi,
csak az összetartó igaz szeretet!"
/Wass Albert/

A fentiekben írt gondolatok alapján tudok javaslatot tenni és annak reményében teszem, hogy remélem Ön(ök) is szeretnék (?) ha még gyermekei(k) magyar földön, a Szent Korona földjén tudnák élvezni az igazi aratást és szüretelni a beérett magyar gyümölcsöt.
Javaslatot teszek (nem évértékelő, esti mese felnőtteknek) ami abból áll, hogy kérem teremtsen alkalmat arra, hogy a Szent Korona Szolgálattal kezdeményezzen egy Nemzetépítő beszélgetést (sajtó bevonásával), mely előbbre vinné az utat egy igazi rendszerváltozás felé, a Haza felépülésének mielőbbi jobbrafordulásáért.


Isten áldja Hazánkat a Magyar Népet!

Perjés Andrea
a Szent Korona szolgálója
(tel.: 06-20-3921139;
e-mail perjes@agt.bme.hu)
(www.szksz.hu; www.eunyet.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Draskovics kinevezése
  2008-02-18 23:03:12, hétfő
 
  2008-02-18. 19:17

Mivel úgy érezte, ma nem csinált elég hülyeséget, Sólyom délután a Sándor Palotában kinevezte igazságügyi és rendészeti miniszterré Draskovics Tibort. Az államfő továbbá kinevezte a Miniszterelnöki Hivatal államtitkárává Csizmár Gábort, a Pénzügyminisztérium államtitkárává Keller Lászlót, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkárává pedig Simon Gábort.

Draskovics Tibor miniszter-jelöltet pénteken már támogatta az Országgyűlés Európai ügyek bizottsága, hétfőn pedig az Alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi, valamint a Honvédelmi és rendészeti bizottsága is.

Csizmár Gábor, a munkaügyi tárca eddigi államtitkára mostantól a Miniszterelnöki Hivatal államtitkáraként felel majd egyebek mellett a társadalmi párbeszéd előkészítéséért és koordinálásáért. Csizmár Gábort a munkaügyi tárcánál Simon Gábor váltja az államtitkári székben. A pénzügyi tárca államtitkári posztján Keller László váltja Tátrai Miklóst.

(Kuruc.info - MTI)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megundorodni
  2008-02-18 22:43:46, hétfő
 
  (Hőbörgőknek)

Megundorodni mindentől. A mától.
Attól, aki gyűlölettel rád szól.
A fennkölten kimondott trágár szavaktól.
Attól, aki feltételezi önmagáról,
hogy mattol. Olyan ő, mint a sarokba
szoritott állat. Reszket, de még vicsorit,
hogy talán elmenekül, ha támad.
Regényt is kellene újból irni róla :
hat nyelven beszél, a lova Dulcineáját
viszi a hóba. A szélmalom előtt
megtorpan és megfutamodik : hóka.
Ilyen ő, nagy szavak, don-ki-hót-e-i álmok.
Sancho Panzája nemesebb volt, mert látott.

Zas Lóránt

-- Kalifornia, 2008. febr. 17. --
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A tulajdonrész-juttatási terv
  2008-02-18 21:38:25, hétfő
 
  A mai Gyurcsány-féle kedvezményes tulajdonrész-juttatási tervről a következőket érdemes meggondolni:

Családonként 100.000 Ft körüli kedvezményes részvényvásárlási lehetőséget említ:
- a részvényeket néhány ezer Ft kezdőbefizetéssel lehetne igényelni;
- adókedvezmény fűződik hozzájuk (a befektetési állomány bizonyos %-ot valószínűleg le lehet vonni a fizetendő jövedelemadóból, ha a fizetendő adó nem túl nagy);
- árfolyamkedvezmény (tegyük fel, hogy a tőzsdén forgó Richter Gedeon részvényekből is juthat egy pár: a részvény ára 39.000 Ft, ám a program keretében - mondjuk - 35.000-ért veheti meg az igénylő).

Első verzió: az egész osztogatás nem egyéb, mint a népszavazás előtti elterelő hadművelet: bedobják a nagy népi kapitalizmus ötletét, ahol az átlagcsóró is részesülhet a nemzeti vagyon morzsáiból, érezheti, hogy ő is tulajdonos. A népszavazás fontossága így kisebbé válik sokak szemében, hiszen ugyanabban az időben egy másik milliókat érintő témáról szól majd a vita, a TV-ből, rádióból, újságokból is ez fog folyni.

Második verzió: messzebb tekintő szándékaik vannak, mégpedig vagyontalan/szerény anyagiakkal rendelkező százezrek/milliók hozzákötése a szocialista-zsidó koalícióhoz.
A terv rafinált: kicsiny, de jövedelmi szintemhez képest mégis számottevő vagyon felett rendelkezhetem, mely még nem az enyém. Mivel jók a feltételek, családom tagjait is bevonom az üzletbe, részvényt igényel majd nekem apám-anyám, nagyszüleim, nagynéni, nagybácsi. Néhány tízezer forinttal többmilliós tulajdon megszerzésére kapok esélyt. Az összeszedett tulajdonrészeket hitel terheli, melyet ki kell fizetnem (formailag az egyes igénylőknek kell kifizetnie, de úgy kérem rokonságom segítségét, hogy - a nagy haszonban bízva - minden jövőbeli pénzügyi terhet átvállalok: innentől becsület dolga, hogy a rokonságot ne hagyjam sz@rban), ha mégsem tudnék fizetni, valószínűleg visszaszáll az államra az egész.

Az igénylés pillanatától abban leszek érdekelt, hogy az igényelt részvénycsomag ára felmenjen: tehát anyagi érdekeltségeimet szem előtt tartva elfogadom a zsidó koalíció által bevezetett pénzügyi fegyelmet, az esetleges újabb megszorításokat, sőt, a hatalom stabilitásában vagyok érdekelt, mivel minden politikai megmozdulás, feszültségkeltés, zavargás károsan befolyásolja hitelre vett értékpapírjaim értékét! Mivel pénzügyileg tapasztalatlan vagyok, hiszen soha korábban nem volt dolgom részvényekkel, csupán az újság/rádió/TV - valamint a haverok, munkatársak, rokonok kimerítő biztatására hallgatva vásároltam össze több milliónyi értékpapírt, ezért gondolkodásmódom is könnyedén átalakítható: nap mint nap remegve figyelem majd a tőzsdét, és azért imádkozom, hogy a papírjaim ára emelkedjen.

Minden 10-20-50% súlyos tízezreket, százezreket, majd milliókat jelent a pénztárcámnak. Esélyt arra, hogy kitörjek abból a siralmas élethelyzetből amiben vagyok: párommal kocsit, esetleg kis lakótelepi lakást vehetek, mely a SAJÁT TULAJDONOM lesz! Ha gyermekeim tovább szeretnének tanulni: lehetőségük lesz rá - emberi körülmények közt, nem kell hétvégenként és este a helyi McDonald's-ban robotolniuk, hogy előteremtsék a tandíjat és megélhetésük költségeit.

Elfogadom, sőt követelem majd a pénzügyi egyensúly helyreállítására tett intézkedéseket: emeljék meg a vizitdíjat. Szüntessék be a tömegközlekedés támogatását (MÁV,BKV,Volánok, stb.). Tegyék fizetőssé az egészségügyet, vezessék be az önrészt: hiszen minden fillér amit a csórókra és a lúzer betegekre költünk - akikből egyébként sincs semmi hasznunk, csak a pénzt szívják el a társadalomtól - az én zsebemből folyik ki! Tiltakozom majd a tandíj eltörlése ellen. Elmegyek éljenezni Gyurcsány március 15.-i, majd október 23.-i beszédére!

Ha fel is ismerem a helyzetem és kinyílik a szemem, valamint egészen mélyen megszólal a szívem is: tehetetlen vagyok. A kormány túszává váltam: vagyonom értéke tőlük függ. És ezt mindennap el is mondják nekem: együtt sírunk, együtt nevetünk. Nem kártyázhatom el szépen gyarapodó vagyonkámat, hiszen gyermeke(i)m, párom és a saját lehetőségeimet szűkíteném - talán végletesen.

Szerintem a második verzió az igazi veszélye Gyurcsány osztogatósdijának.

http://kuruc.info/r/1/21321/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarok zarándoklásának útja
  2008-02-18 15:31:45, hétfő
 
  Bartalos Mária <szonybm@pickup.hu> írta, 2008.02.18.:
Szőnyi Bartalos Mária
Kárpát-Haza

A MAGYAROK ZARÁNDOKLÁSÁNAK ÚTJA
2008. MÁRCIUS 10-től A FELTÁMADÁSIG


Azt mondják sokan, hogy beteg a magyarság lelke. Ez az általánosítás nem érvényes az összmagyarságra. Felhívom a figyelmet arra, hogy igen, vannak sokan, akik nem beteglelkűek. Egészséges lélekkel és szellemiséggel tisztán látják a magyarság felemelkedésének lehetőségét, de azt is hogyan.

Nem vagyok beteglelkű. Ezért merek írni és merem megcáfolni az általánosítást. A magyarság többsége ma, nem beteglelkű és nem betegszellemű. A magyarság tudja azt, hogy mit akar és van célja.

A mai magyar kormány érdeke, hogy egy olyan dezinformáció-sorozatot adjanak közre a magyarság lelkét és szellemét megkérdőjelezve itthon és külföldön, amelynek végcélja a magyarság létezésének eltiprása, mert érdekeik ezt kívánja.

Az egészséges lelkű és szellemű magyar emberek ezzel tisztában vannak. Ezért, a mai viszonyokhoz képest gyökeres változást akarnak, mert a mai pártok alkotta rendszer nem felel meg a magyarság eszmeiségének, nem felel meg a Szent Korona Szellemének.

Nem kellenek pártok a magyarságnak.

A magyarságnak a saját eszmerendszerét fontos követnie, amit a Szent Korona képvisel.

A mai magyar pártok eszméinek elkötelezett képviselők, elkötelezett politikusok, a mai társadalmi berendezkedés elkötelezett gazdasági szakemberei közül egyik sem alkalmas jelenleg arra, hogy megértse a Szent Korona - magyarság szempontjából - lényeges szerepét a magyarság életében. Az a réteg, amely napjainkban a politikai pártok elitjéhez tartozónak mondja magát, minden más eszmei megnyilvánulást szélsőségesnek, radikálisnak vagy antiszemitának bélyegez. A mai magyar pártelit "tudatos amnéziában" szenved.

Nem akar tudni a Szent Koronáról. Nem is beszél róla. (Felhívom szíves figyelmüket, hogy az "Amiről nem beszélünk, az nincs" elv már nem működik a magyarság körében!) Irritálja őket a gondolat, hogy hamarosan Magyarországon Alkotmányozó Nemzetgyűlés lesz a Szent Korona eszmeiségét követve.

Minden nyíltan, nyilvánosan, mindenki szeme láttára történik.

Dr. Halász József gondoskodott arról, hogy úgy az Európai Únió, mint Európa országainak vezetői, népei értesüljenek: Magyarország a Szent Korona Országa kíván lenni a jövőben is. Ugyanis a Szent Korona népe elutasítja az Európai Únióban politikai kaméleonszerepeket játszók - Európát is rombolók - elveit. Elutasítja Európa tönkretételét, amit a magyarság népírtási törekvésén keresztül óhajtanak megkezdeni. Ez a folyamat csak úgy állítható meg, ha a magyarság nyíltan vállalja Európa országai és a Nyugat országai előtt a Szent Korona Országába vetett hitét, és nyilvánosan elnézést kér azért, hogy hagyta egy hazug, idegenszívű kormánynak eddig azt az ámokfutását, amit egyetlen igaz szívű magyar ember, de a Kárpát-medence népei sem tudtak elfogadni.

A Szent Korona Tan képviselői céltudatosan kiállnak a Szent Korona jogfolytonossága mellett és határozottan elutasítják a mai magyarországi pártok bomlasztó, országunkat és a magyarságot morálisan, gazdaságilag lejárató, a magyar népet minden szinten rabló, népírtó törekvéseit.

Kérem a magyar ifjúságot, hogy ismerkedjenek meg a Szent Korona Szolgálat eddigi kitartó munkájával, a Szent Korona Tannal, annak érdekében, hogy megláthassák a saját jövőjüket, és megtudhassák azt, van szerepük és van létjogosultságuk a Kárpát-medence népeit, de Európát is védő Szent Korona Országában.

A nemzetben való gondolkodás határon és határokon túlra is érvényes, ahol élnek magyar emberek.

A Nemzeti Hírháló próbálja azt a hiányt pótolni közleményeivel, írásaival, amelyek egyáltalán nem, vagy hiányosan kapnának helyet más sajtókban a magyarság bizonyos rétegeinek életéről, törekvéseiről. A mai gazdasági szempontok alapján működő, irányított média világától eltérően olyan írások láthatnak itt napvilágot, amelyekhez másutt nem juthatunk és az utcai sajtóban sem jelennek meg. Van, akinek nem tetszik, van aki él a lehetőséggel és olvassa. A Nemzeti Hírhálónak köszönhető a szavazási forma - amelynek a magyarországi politikai pártok nem örülnek -, hogy éppen most (2008. február 17. 19:38) a Szent Korona Országára a voksolók 77,2 %-ban, Népképviseleti demokráciára 15,4 %-ban és Parlamentáris demokráciára 3,5 %-ban szavaztak eddig. Igen, várhatóan lesz egy Nagy Eszmei, Szellemi és lejárató ütközet a Szent Korona szolgálói felé irányítottan a magyar politikusok részéről. Bár, óva intem őket, hogy ezt tegyék, mert nevetségessé, hiteltelenné teszik önmagukat újra a világ előtt.


Március tizedikétől a Feltámadásig zarándoklat lesz Magyarországon.

Elzarándokolnak a magyar emberek a Szent Koronához.
Ha tetszik ez a politikai pártoknak, ha nem!

Nem a zarándoklásban résztvevőktől kell félniük a pártoknak, hanem önmaguk torz lelkiségétől, eszmeiségétől és a gonosz által irányított alantas tettvágyuktól, hogy megzavarják a zarándoklókat. Ez utóbbi oly' cselekedet lenne a mai magyar politika részéről, amit egyetlen ország sem viselne el, ahonnan érkezni fognak zarándokok.

Bölcsek-e annyira a mai magyar politikusok, hogy a saját népük zarándokútját nem zavarják meg, hanem elősegítik?

Komárom-Szőny, 2008. február 17.

Megjelent:



- Nemzeti Hírháló, 2008. február 18.

http://www.hirhalo.com/szavazas.php







- Független újságírók Szövetsége

http://www.fusz.hu/node/8000



- Erdélyi Polgár Info

http://www.erdely.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=16 4



- Magyar Polgár Info

http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=16813


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ketté hasított nép
  2008-02-18 15:15:00, hétfő
 
  Mottó:

Királyok I. Könyve 3. rész, 24-25-26. vers

Azt hiszem, hogy mindenki ismeri Salamon király történetét a két asszonnyal? Amikor is meghal a gazdag kereskedő és a fiára hagyományozza vagyonát. Csakhogy a második asszonynak meghal a gyermeke. A két asszony nem tudott megegyezni, mert mindkettő az állította, hogy ő az élő gyermek édesanyja, vagyis őt illeti az örökség is. A bölcs király gondolkodott, majd azat mondta: ,,Monda a király: Hozzatok nékem kardot! És mikor odahozzák a kardot a király elé," ,,Monda a király: Vágjátok két részre az eleven gyermeket, és adjátok az egyik részt egyiknek, a másikat pedig a másiknak." ,,Ekkor monda az az asszony, akié vala az élő gyermek, a királynak, mert megindult szíve gyermekén: Kérlek, uram, adjátok néki az élő gyermeket, és ne öljétek meg őt. A másik pedig azt mondja vala: Se enyim, se tied ne legyen; vágjátok ketté."


Van-e kiút ebből a kétté hasítottsági állapotból, amelyikbe taszíttatott a magyarság és a vele-velünk élő kisebbségiek?


Kinekm mi a véleménye ezzel kapcsolatban?

Van, aki tagadja ezt a tényt, mint pl. az ezen a linken hallható és látható, magát rendszerváltoztatónak hazudó "politikus" teszi:
- Idézett szöveg elrejtése -

http://video.hirado.hu/videok/szolas_szabadsaga/20060924/szolas_felelosseg_060924 .wmv




Ezen a linken található nyilatkozatoknak akkor lesz létjogosultságuk, ha megtörténik a valódi és teljes-körű rendszerváltozás Magyarországon.

Az 1990-ben, az első "szabadon választott" párt vezetője szerint, az elmúlt 16 évben "kiépültek a demokrácia intézményei".

Igaza lenne, csakhogy ezekben az intézményekben régi-új kompetensék gyakorolják a szocializmusban megszokott, demokráciának hazudott - valójában kontraszelektív - bürokráciát!

Ezzel a fajta hatalom-gyakorlással kettős uralom alakult ki Magyarországon.



Ezt a kettős nyomást már nem sokáig bírja a magyarság elviselni.



Mi célt szolgál az egyik ill. a másik nyomásgyakorlás.

Mindkét irányultságú hatalomnak addig van "létjogosultsága", legitimitása, míg vannak, akik rájuk szavaznak. Ezért követnek el mindent a parlamenti pártok, hogy meggyőzzék választópolgáraikat arról, hogy egyedül ők érdemlegesek az ő képviseletükre.



Csakhogy, egyik sem tud mást nyújtani, csak, mi lényege.



1.) A baloldalnak nevezett, de már réges-régen nem az, hanem a volt bolsevik, új burzsuj hatalom a régi módszereivel másodszor is teljes gazdasági csődbe vitte az országot. (Lásd: az MSZMP KB 1989-es jegyzőkönyveinek szövegeit!)

http://furaila.blog.xfree.hu

2006-10-23, 04:12:21, 4. oldal



2.) A jobboldalnak mondott, de néppárti szövetséggé bővült politikai oldalon is vannak öncélú politikusok, de a fő irányvonal a polgári középosztályon nyugvó "jóléti" polgári demokrácia megvalósítása, ami abban a bizonyos, csontig lejáratott Horthy -korszakban már egyszer megvalósult.

Ezért aztán nagyon nehéz modellizálni az akkor kiépült oktatási, egészségügyi, kulturális intézményrendszerét! Nem azt mondom, hogy át kell venni az összes negatívumával, kritika nélkül mindent, hanem meg kell nézni mi az, ami működhet a mai viszonyok között is?



A haramadik nyomás, amit külső nyomásnak nevezünk és mindkét hatalmi elitet segíti a nyomásgyakorlásban. Mert úgy tűnik, hogy sem Kelet-Európának, sem a nyugatinak egyáltalán nem érdeke egy, a saját lábán is megállni tudó, vagyis, gazdaságilag és politikailag önálló magyar nemzetállam létrejötte!



Ezért aztán, mi: akik ezt szeretnénk - mármint a nemzetállam létrejöttét - szemben találjuk magunkat a külső érdekcsoportokat kiszolgáló politikusokkal és az őket támogató média-birodalommal, valamint az általuk, együttes erővel megdolgozott szavazókkal, szimpatizánsaikkal.



Hogyan lehet nyomást gyakorolni a magyarországi lakosságra?



A modern, lélektani hadviselés módszerével. Ezeknek a külső érdekcsoportnak/oknak nagyon kényelmes megoldás lenne, ha sikerülne bennünket olymértékben egymás ellen hangolni, uszítani, hogy szépen, de biztosan kinyírjuk egymást.

Az effajta népirtó technikák ellen nem lehet azután semmilyen nemzetközi bírósághoz fordulni...még fegyverre is csak minimálisra van szükség...a gumilövedék is megteszi?!





3.) Csakhogy, születőben van végre a 3. politikai erő! Ők a Kossuth téri- és a hozzájuk csatlakozó tüntetők.

Kik is tüntetnek mindkét politikai nyomás (nyomulás) ellen?

Pl. mi, a 3. erő! Az alakuló, valódi szövetség. A SZÖVETSLÉG! Az ál-baloldalról ,,csőcselék"-nek nevezettek, jobb oldalról, pedig egészen egyszerűen plebs-nek nevezettek. (Ami egyébként, ugyanazt jelenti pejoratív értelmezésben.) Csakhogy az utóbbinál - a műveltségüket fitogtatók, tanultsági fölényüket hangsúlyozók inkább ezt az idegszavas megnevezést használják, ránk: a tüntetőkre.



Lássuk csak, hogy 2008.02-11-én kik is tüntettek a mindannyiunk vesztét jelentő TB piacosítási törvény parlamentáris megszavazása ellen:



,,Nagyon lelkes kis csapat jött össze az Oktogonnál és a rendőrök is egészen normálisak voltak. Egy civil ruhás volt a segítségünkre. Takács Andrásék a Deák téren keresztül csatlakoztak hozzánk a Bajcsy Zs. úton és onnan együtt vonultunk, kellőképpen felfokozott hangulatban - föl a Báthory utcáig, onnan a Vértanúk terére.

http://www.gondolkozz.extra.hu/video/kordonbontas.wmv



Aztán, azért azoknak az embernek, aki kitartott mellettünk mégis beszéltünk és kommentáltuk azt, ami akkor éppen a parlamentben zajlott. Merthogy azért jöttünk ott, akkor össze, hogy nyomást gyakoroljunk azokra, akik kezében volt egy ország lakosságának egészsége és ÉLETE. Direkte írok lakosságot, mert már nincs régóta magyar nemzet, de még csak nép sem!

Két nagy szekértáborról lehet beszélni, amelyik mindegyik a maga vezérét isteníti.

És, akkor van a harmadik lehetőség, amelyik mindkét szekértábor vezérét elveti, miközben egy személytelen eszmét, vagyis vezérelvet próbál követendő modellként piedesztálra állítani. Ez, pedig a szentkorona-országának eszménye." (Részlet az aznapi beszámolómból.)



Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hiszékeny ember vacsorája
  2008-02-18 14:15:11, hétfő
 
  Hazug emberek hazug országa
Hazug vezetők hazug műálma
Hazug országban élő emberek
Itt élek én is, hazug mocskomban fetrengek.

Bűnös lelkek élnek boldogan,
Ártatlanokat tiporva nyomorba.
Elárult, kétségbeesett ember
Szenved, hogy maradhasson, elmenni nem mer...

A szegények életükért küzdenek.
Ők azok, kiket mindenhonnan elüldöznek.
Ti, kik akartátok a hazug hatalmat
Ti vagytok most, kik a hazug ajtófélfán kaparnak.

Kóbor kutyaként a remény messze bandukol
Hangos igazság helyett hazug csend honol.
"Majd jobb lesz... Csak várj sorodra!"
Ezzel etetnek adósságba sodorva.

Ők csak nevetnek és nevetnek,
Míg téged etetnek...!
Ízlik a hazugság? Tátsd a szád nagyra!
Ezt még akkor is eheted, ha már jól vagy lakva!

Műálmok és álremények...
Ez az, amin ők élnek.
A hazug ember örök specialitása:
A hiszékeny ember bűzös vacsorája!

egy 17 éves lány verse


Az IFJÚSÁG - EMBERSÉG - TISZTA SZÓ
"szépen emberül" felolvasó/beszélgető nap 2008.március 16. 10 -18 óra 7 ajánlott verse közül a hetedik.


Medgyes Lajos
/1817-1894/

JÓSSZÓZAT

A nép hiszen, a nép remél;
Az igaz ügy nem veszhet el;
Megdördül az isten szava,
S a zsarnokoknak bukni kell!

Egy emberért a milliók
Nem húzhatnak nehéz igát,
Vagy felszakad minden bilincs,
Vagy összeomlik a világ!

Ajándékból törvény nem kell,
Király sem "isten kegyiből";
Hoz majd a nép törvényeket,
S a kormányt ő alkotja föl.

Elhullottak a vértanúk,
Az átmenő híd készen áll,
Nem ömlik több vér hasztalan:
Lehajlott a szent pálmaszál.

Kezet fognak a nemzetek;
s bételjesül a szentírás:
Egy akol s egy pásztor leszen,
S nem fog lenni több változás.

Kérdés: Mit kell tennűnk, hogy így legyen?

Összefogni az IGASZÁGOSSÁG, KÖLCSÖNÖSSÉG, viszonosság, MÉLTÁNYOSSÁG jegyében a Kárpát-medencében élő különféle nemzetbéli TISZTESSÉGES embereknek azért, hogy nőjenek itt fel egészséges testű, lelkű, szellemű fiatalok: ki-ki a maga nemzeti mivoltában; a becsületben megöregedett méltóságban élhesse élete alkonyát; a természetet önhaszna érdekében senki ne mocskolja, mocskoltathassa tovább..."Tőlünk függ minden, csak akarjunk!" Széchenyi István
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2008.01 2008. Február 2008.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 195 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1278
  • e Hét: 2988
  • e Hónap: 11592
  • e Év: 47533
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.