Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Másként nevezzük el a dolgokat
  2008-02-27 14:47:43, szerda
 
  TOVÁBBÍTOTT LEVÉL, TÁJÉKOZTATÁSUL, (ELGONDOLKODTATÁSUL):



Tisztelt ......, Kedves Barátaim!

Itt az ideje, hogy valami nagyot tegyünk. A hazugság, mint a levegőből rád szálló por, mindent belep, behatol szinte a bőröd alá is, s ha nem találsz rá az ellenszerére, a végén megszokod. Az embernek nyugodt lelkiismeretre van szüksége, különben fészkelődik, kínosan érzi magát, mint aki úgy jár, hogy kavics van a cipőjében. A kavicsot ki kell venni, a lelkiismeretet pedig meg kell nyugtatni. Ekként lehet és kell állandóan hangoztatni, hogy a hazugság nemhogy nem bűn, hanem természetes.



Az agymosás és az önagymosás lényege, hogy másként nevezzük el a dolgokat. Valaha a hazudozást pártosságnak nevezték, ekként feladatnak tekintették, még iskolai tétel is lett belőle, bonyolult eszmefuttatások az irodalom pártosságáról. Ahol a lírának is pártosnak kell lennie, mit várhatunk az újságírástól?



Ahogy változtak az idők, a pártosság fogalma is megfakult, s egy jó ideje nem is illik beszélni róla. Ma kampánynak nevezik, s bizonyos fokig a politikusok privilégiumának tartják.



A siker receptje ma a következő:



1. Hazudj akkorát, hogy arról józanul gondolkodó ember úgy vélje, ekkorát nem is lehet hazudni.



2. Ha az ellenfeled megszólal, azonnal támadd meg, hogy hazudik.



3. Ha úgy véled, hogy rád bizonyulhat, hogy nem mondtál igazat, támadj vissza, s hozzad döntetlenre a dolgot: mindenki hazudik, hiszen kampány van.



A döntetlenre játszás kiváló szakértői élnek közöttünk. A minap az egyik televízió riportere dohányzáson kapta a parlamentben Katona Bélát. Amikor a riporter megkérdezte, miért dohányzik itt, ahol ez tilos, szemrebbenés nélkül azt mondta: nem is dohányoztam. De hiszen láttam, így a riporter. Na és? Egy állítás, egy tagadás ez volt a válasz.



Hazugság ügyben ezt a döntetlent boldogabb országokban egyébként maga a sajtó intézi el, a független sajtó.



Nekünk ez nem adatott meg. A média nem tudta levetkőzni a pártosságot, ami lerakódott rá (is), mint a guanó. Most viszont mi magunk kerülünk döntési helyzetbe. Március 9-e a hamisságról és a tűrésről szól. Kiderül: tűrjünk-e még, vagy megálljt parancsolunk. Módunkban van nem tűrni tovább. Talán megfakultak azok az emlékek, amelyekkel öt évtizede megtörtek bennünket. Talán felemelhetjük végre a fejünk, s egy békés, demokratikus módon kimondhatjuk: eddig és ne tovább. Ha innen nézzük: forradalmi tett lesz az igenek győzelme. Vértelen megmozdulás. Tankok helyett szavazófülkék állnak rendelkezésre a hatalmi gőg megfékezésére. Így leszünk méltók a Filep Istvánok emlékéhez.
Ugye felnövünk a feladathoz?



Barátsággal köszönt:
Surján László



Utóirat: Körlevelünknek tegnap óta 802 megrendelője van. Szeretettel köszöntjük az újakat, remélve, hogy március 9-e után is velünk maradnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Programajánló márc. 7-re
  2008-02-27 14:32:56, szerda
 
  Kedves Barátom!

Ismét egy nagy érdeklődésre számot tartó alkalomra hívunk, várunk mindenkit.

A következő TF Est vendége, előadója Szörényi Levente.

Előadásának címe: Ki adja vissza az őseinket?

( Honfoglalástól-honfelajánlásig)





Időpont: 2008. márc. 7. péntek 18.óra

TF Aula, Bp. Alkotás u. 44.

A belépés díjtalan.

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk

Schulek Ágoston és Edith
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Teszi ezt sodró lendülettel
  2008-02-27 08:39:50, szerda
 
  A levél rámutat arra az ellentmondásra, hogy míg a rendőrség akadályozza a másfél évvel ezelőtti, október 23-i rendőrterror kivizsgálását és az áldozatok kárpótlását, addig Draskovics - olajügyben érintett? - belügyminiszter a Magyar Gárda elleni, soron kívüli bírósági eljárást eszközölt ki az Országos Igazságszolgáltatási Tanácsban.
E levélben ismét megcsillan Morvai Krisztina tehetsége, az a dramaturgiai érzéke ahogy összeköti-szembeállítja egymással a közvetlenül nem összefüggő, de rendszerében mégis csak összefüggő ügyeket. Teszi ezt sodró lendülettel és plasztikusan.
Bárcsak kibékülnének az Október 23-a Bizottságban!



Tisztelt Draskovics Tibor Igazságügyi és Rendészeti Miniszter!


Elődje, Takács Albert egyik pillanatról a másikra, megalázó módon történt menesztésének, majd az Ön kinevezésének hírére megkezdődött a találgatás: miért tartotta szükségesnek Gyurcsány Ferenc ezt a hirtelen lépést. Sokan gyanakodtak arra, hogy Takács miniszter úr nem volt elég ,,keménykezű", nem segédkezett a miniszterelnöknek és a kormánynak teljes odaadással a demokrácia és a jogállamiság szétverésében.

Az Ön első intézkedései komoly aggodalomra adnak okot mindazoknak, akik még reménykednek abban, hogy Magyarország demokratikus jogállam lehet. Ennek fontos fogalmi eleme ugyanis a hatalmi ágak megosztásának elve és gyakorlata, tehát egyebek között az, hogy a kormány (embere) nem utasítgathatja a bíróságot, az igazságszolgáltatást. S persze az is, hogy az igazságszolgáltatás az ilyen utasítgatásra, nyomásgyakorlásra határozott nemet mond - ahogy első ,,körben" tette Lomnici Zoltán az Országos Igazságszolgáltatási Tanács Elnöke, amikor ön a Magyar Gárda ügy tárgyalásának soron kívüli elbírálását kérte.

A nyomás azonban igen erős lehetett. Az Országos Igazságszolgáltatási Tanács végül mégis igent mondott a kormány tagjának - önnek - a ,,javaslatára", s elrendelte a soronkívüliséget, március 12. napjára tűzve az egyesület feloszlatására irányuló ügy tárgyalását.

Miért ilyen sietős, miniszter úr? Miért pont ez az ügy ilyen sietős? Ön nem hallott más olyan ügyről Magyarországon, ahol a soronkívüliség ennél sokkal indokoltabb lenne? Akkor látogasson el, kérem, a www.nefeljetek.hu

internetes oldalra, és ismerkedjen meg néhány olyan magyar állampolgár történetével (a többszázból), akiknek a testét, az életét az ön kormányfője által ,,példamutatónak" ítélt módon - gumilövedékekkel, könnygázgránáttal - roncsolta össze a magyar rendőrség, 2006. őszén. Van közöttük többgyermekes tanárember, aki agysérülése folytán 67%-os rokkant lett. Van hivatását elhagyni kényszerült vendéglátóipari főiskolás, akinek két ujját szakította le a gránát. S szerepelnek ott néhányan a tizennégy szemsérült közül. Néhányan vannak csak, ,,mutatóban" a sok száz sérült közül. Az önök kormányának áldozatai közül.

Remélem, nem ezt az őrjöngést kívánják megismételni idén március 15-én, miniszter úr! Remélem nem azért volt olyan sürgős néhány nappal az elkeseredett, megtaposott magyar nép ünnepnapja elé tenni a Magyar Gárda (önök által nyilván biztosra vett) feloszlatását, mert azt remélik, így akadálytalanul fitogtathatja erejét az adóforintjainkból fenntartott, azóta sem átvilágított, meg nem tisztult magyar rendőrség. Azt remélem, nem akarják ismét lovasrohammal, kardlapozással, lövöldözéssel szétkergetni az ünneplőket. Ugye nem erre célzott, miniszter úr, amikor kemény fellépést ígért ,,a rendbontókkal" szemben március 15-re? (Ez volt a Magyar Gárda feloszlatása ügyében történt sürgetése mellett a másik ,,fontos bejelentése" a megválasztását követően.) Az ön kormányfője és társai még mindig nem kértek bocsánatot, amiért másfél éve rendbontónak mertek nevezni ártatlan embereket, akiket földre vittek, összevertek, összerúgtak, börtönbevetettek, megkínoztak. A rendbontó szót használták mindenkire, aki a saját országában, a saját fővárosában, a saját nemzeti ünnepén ki mert menni az utcára. Most is ki fogunk menni, most is ünnepelni fogunk. S megkérem, hogy ne intézzenek ellenünk lovasrohamot, ne kardlapozzanak, ne lődözzenek gumilövedékkel, ne hajigáljanak könnygázgránátokat közénk. Mert jogunk van az utcán lenni, jogunk van ünnepelni, s ha jónak látjuk jogunk van tiltakozni az önök kormányának hazugságai, csalásai és országromboló intézkedései ellen. Ez ugyanis a mi hazánk. Ennyit erről.

S most visszatérnék a bírósági eljárások soronkívüliségének kérdésére. Ön tehát minden más eljárásnál fontosabbnak tartotta a soronkívüliséget a Magyar Gárda feloszlatásának ügyében. S mit szól ahhoz, illetékes miniszterként, hogy a kilőtt szemű, megcsonkított, félig agyonvert, megkínzott emberek ügyében másfél éve alig haladtak előre valamit az eljárások? Az ön irányítása alatt álló rendőrség ma már mindenki által tudottan nyíltan akadályozza a bűnelkövetők parancsnokok és alárendeltjeik bűnösségének megállapítását, a tárgyalásokra, az ítéletekre beláthatatlannak tűnő ideig kell várni, soronkívüliségről szó sincs. Mint ahogy nincs szó soronkívüliségről az áldozatok kártérítési ügyeiben sem. Az ön által irányított rendőrség cinikus módon megtagadja a peren kívüli egyezségek kötését a kilőtt szemű, a félig agyonvert, a megcsonkított, a teljesen vagy részlegesen munkaképtelenné vált áldozatokkal. Noha a rendőrségi brutalitás ténye, azaz a jogalap vitathatatlan ezekben az ügyekben, arra kényszerítik az áldozatokat, hogy bírósághoz forduljanak, s ott újra és újra idézzék fel a lidérces perceket, órákat, mondják el, mitől is olyan nehéz fél szemmel, nyolc ujjal, károsodott beszéddel, vagy másként megrokkanva élni. Az első egy-két ilyen ügyben most, másfél év elteltével születtek elsőfokú ítéletek, amelyek írásbafoglalás alatt állnak, így a fellebbezés, a másodfokú eljárás, még odébb van, jogerős ítélet aligha lesz a véres hétfő második évfordulója előtt. Azaz: a rendőr-terror hihetetlen testi és lelki szenvedéseket megélt áldozatai mind a mai napig egyetlen fillér kártérítést nem kaptak, ki tudja miből és hogyan élnek.

NEM EZEKBEN AZ ÜGYEKBEN KELLENE ÖNNEK SORONKÍVÜLISÉGET KÖVETELNIE, MINISZTER ÚR? ESETLEG NEM KELLENE - ELEGET TÉVE AZ ENSZ KÍNZÁS ELLENI BIZOTTSÁGA TÖBB MINT EGY ÉVVEL EZELŐTTI FELSZÓLÍTÁSÁNAK - PEREN KÍVÜLI EGYEZSÉGEKET KÖTNI HAZUGSÁGBAN FOGANT, SZEMKILÖVETŐ KORMÁNYUK ÁLDOZATAIVAL? Felszólítom Önt, miniszter úr, szíveskedjen a nyilvánosság előtt bocsánatot kérni a tavalyelőtti tömeges emberi jogi jogsértések áldozataitól, s azonnal intézkedni a peren kívüli egyezségkötések, illetve a soronkívüliség iránt kártérítési ügyeikben s a bűnelkövető rendőrök és felbújtóik felelősségrevonása ügyében! Felszólítom, adjon magyarázatot a nyilvánosság előtt arra, miért tartotta fontosabbnak a Magyar Gárda feloszlatásának ügyében a soronkívüliséget, mint a 2006. őszi tömeges brutalitásokkal összefüggő ügyekben, különös tekintettel az áldozatok kártérítési ügyeire? Hány szemet lőtt ki, hány ujjat szaggatott le, hány embert kardlapozott a Magyar Gárda? Kötődik -e a a Magyar Gárda nevéhez akár egyetlen pofon, egyetlen szemenköpés?

S azzal összefüggésben, hogy a Gárdát szükségesnek tartották még március 15. előtt feloszlatni, továbbá arra utalva, hogy ön ,,kemény fellépést" ígért a nemzeti ünnepre: megkérem, szíveskedjék tájékoztatni a nyilvánosságot - válaszlevelét haladéktalanul továbbítom, így ideértve természetesen a külföldi nyilvánosságot, az Európai Uniót, a külföldi hírügynökségeket és diplomáciai testületeket is- milyen stratégiával készül a kormány és a rendőrség a március 15-i ünnepre? S milyen stratégiával készül a március 9-i népszavazás napjára meghírdetett, majd esetlegesen azt követő tömeggyűlésekre, demonstrációkra? Hogyan óhajtják biztosítani a magyar embereknek azon - Alkotmányban és nemzetközi egyezményekben - biztosított jogát, hogy politikai véleményüket, másokkal együtt, tömegesen, szabadon kinyilvánítsák? Bár az Önök kormánya rendszeresen úgy beszél a véleménynyilvánítási jogukat és gyülekezési jogukat gyakorló tüntetőkről, mint ,,zavargókról"vagy ,,randalírozókról", bizonyára tudja, hogy az Alkotmány nem ezen emberi jogok elfojtását, hanem ellenkezőleg, e jogok gyakorlásának BIZTOSÍTÁSÁT teszi az állam - így adott esetben a kormány, illetve a rendőrség - feladatává. Ne fenyegetőzzön tehát ,,kemény fellépéssel", hanem - úgy is mint igazságügyi miniszter - gondoskodjon arról, hogy 2008-ban egy európai uniós tagállamban az emberek fenyegetettség érzés nélkül ünnepelhessenek és/vagy demonstrálhassanak.

Miniszter Úr! Önre ma Magyarországon igen fontos feladatok várnak. Ideje, hogy az erőszakos és vagyon elleni bűnözés hihetetlen elharapózása miatt rettegésben, félelemben élő lakosságot a rendőrség szakszerű és határozott fellépéssel megvédje a bűnözőktől, mégpedig azok etnikai hovatartozásától függetlenül. Vezessenek be valódi bűnmegelőzést, és valódi bűnüldözést. Bűn felderítetlenül és büntetlenül ne maradjon. A magyar rendőrség adjon végre biztonságérzetet az embereknek, azoknak, akik ma - különösen a városokon kívül élők tömegei - vagyonuk, vagy akár életük elvesztésétől rettegnek. Ha majd a kormánya és ön által irányított rendőrség a bűnmegelőzést és a bűnüldözést komolyan veszi, akkor az emberek, a lakosság a biztonságérzetet nem a Magyar Gárdától fogják várni, hanem az államtól, a rendőrségtől. Itt van a helye a keménységnek, kedves miniszter úr, nem az ünneplő tömeggel, vagy az országrombolás ellen demonstrálókkal szemben!

Vegye fel a munkát, miniszter úr és vegye fel a munkát a magyar rendőrség! Vegye fel ott és úgy, ahol feladata van. Az erőszakos bűncselekmények, a vagyon elleni bűnözés megfékezése terén! Az életét, a vagyonát féltő falusi ember félelmének, rettegésének megszűntetése terén. És hagyják abba a fenyegetőzést, a keménykedést ott, ahol eddig szükségesnek tartották. Az eddigi ,,keménykedéseikért", a szemkilövésekért, a megcsonkításokért, a kínzásokért, pedig haladéktalanul kérjenek végre bocsánatot, és fizessenek kártérítést - a kártérítési alapokba bevonva a vérengzésekért felelős politikusok és főrendőrök magánvagyonát is. Tegyék EZT soron kívül, miniszter úr!

Mindez most az Ön feladata, tekintettel arra, hogy a törvény alapján a kormány a rendőrséget a rendészeti miniszter útján IRÁNYÍTJA.

Munkájához jó egyészséget kívánok a nyilvánosság előtti válaszát várva


Morvai Krisztina


2008 Feb 26

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Én (ÉN, ÉN, ÉN) boldoggá teszl
  2008-02-27 08:35:08, szerda
 
  A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja előestéjén, február 24-én mutatták be az Uránia filmszínházban a Hóhér vigyázz! című filmet Wittner Máriáról, arról a megalkuvást nem ismerő kristály keménységű asszonyról, aki élete küldetésének tekinti, hogy 1956 kivégzett hőseinek szószólója legyen.

Ez az iszonyatos XX. század nem egy, hanem két magyar Jeanne d'Arc-ot vajúdott ki magából. A mártír szigorlóorvos Tóth Ilonka mellett Wittner Máriát, aki hajszál híján, de elkerülte az akasztófát, az élete mégis sorstragédia. Életben maradni, megalkuvást nem ismerő hírvivőként, nem mindig könnyebb, mint mártírhalált halni egy magasztos eszméért: a szabadságért...

Siklósi Beatrix és Matúz Gábor hibátlanul tökéletes alkotása olyan hatást váltott ki, hogy a zsúfolásig megtelt gyönyörű filmpalotában a közönség hosszú percekig állva tapsolt, a vastaps után pedig elénekeltük a Himnuszt, aztán a Székely Himnuszt, aztán a Boldog Asszonyanyánkat végül pedig a Szózatot.

A katarzis még másnapra sem múlt el, ezért nehezen szántam rá magam arra, hogy meghallgassam a parlamenti közvetítésben Gy. F. legújabb produkcióját. - Mi lesz március 9-e után? - hangzott a szokásosan provokatív hangvételű, (ál)önbizalomtól duzzadó kérdés, amelyre mindjárt meg is adta az (ál)frappáns választ: Március 10-e! A Nap ugyanúgy felkel, mint máskor, a kormány pedig a helyén marad.

Na ja. Az istenek szokták tudni a jövőt.

És akkor hirtelen eszembe villant, hogy milyen Kommunizmus Áldozatainak Emléknapját tartjuk mi a beszéd elhangzásának napján, február 25-én? Hiszen ez az ember, ez a kormány, ez a beszéd (meg a többi) maga a velünk élő kommunizmus! Mert nem az a legszörnyűbb, ahogy Navracsics Tibor és Semjén Zsolt válaszára vigyorgott (vicsorgott?) ez a Gy. F., meg a többiek, akik erőltetetten nevetgéltek bele a kamerába, utánozva a bölcs és bátor vezért.

Hanem a legszörnyűbb megint csak a mögöttes tartalom. Mert kinek és mit üzen ez a pökhendi mondat, hogy ugyanúgy felkel majd a Nap, meg hogy a kormány ugyanúgy a helyén marad? Először nézzük, hogy kinek? Nem a Fidesznek, nem a KDNP-nek, hanem a népszavazásra készülő magyar népnek. És mit? Azt, hogy ne fárasszátok magatokat, teljesen lényegtelen, hogy ti mit akartok, fikarcnyi jelentősége sincs annak, hogy élni kívántok nagy nehezen kicsikart alkotmányos jogaitokkal! Hát nem tanultatok az 50. évfordulóból? Hát nem értettétek meg, hogy ünnepelni sincs jogotok?

Mindenre csak nekünk van jogunk: az ünneplésre jól elzárt kordonok mögött, nélkületek titeket, a népet, ha-ha-ha, továbbá a hazugságra, a csalásra, az összeharácsolt milliárdokra. Fogjátok már fel végre, hogy nincs más út, mint amit én (ÉN) kijelölök.

És ez volt a kommunizmus lényege. Ez a kóros, magát tévedhetetlen istennek képzelő küldetéstudat, amely 100 millió áldozatot követelt a világban. Ennek a hihetetlen, de mégis megtörtént iszonyatnak a lényege egyetlen mondatban így fejezhető ki:

Én (ÉN, ÉN, ÉN) boldoggá teszlek titeket, ha beledöglötök is!!!

Honfitársaim! Ne dőljetek be ennek a galád hitetésnek! A rendszerváltási kísérlet olyan volt, amilyen, és ott tartunk, ahol tartunk. De! Mégiscsak lesz egy népszavazás! És lesz majd országgyűlési választás is! Hogy mikor? Ki tudja? Én nem vagyok jövőbe látó isten, mint Gy. F. De hogy rajtunk is múlik, azt tudom. És én most leírhattam ezeket a sorokat, és ti elolvashatjátok! És ti is leírhatjátok, elmondhatjátok már, amit gondoltok, és mi elolvassuk és meghallgatjuk! És ne felejtsétek el a lényeget! A forradalom 50. évfordulóján még lerohanhattak, véresre verhettek, megvakíthattak, megcsonkolhattak minket, demokratikus jogainkkal élő békés ünneplőket, de: már nem akaszthatnak! Sem saját elvtársat, sem minket.

A Hóhér vigyázz! című film egyik döbbenetes erejű jelenete az volt, amikor a jól ismert, de borzalom nélkül nem nézhető Károly körúti csuklyásroham ütlegelései, taposásai közben felhangzott az Egmont-nyitány forradalmi zenéje, amely, amíg magyar él a földön, '56 örök jelképe marad.

És ekkor hirtelen megértettem, hogy ezek a súlyosan bántalmazott, vétlen emlékezők '56 forradalmának örökösei. Mert ekkor, az 50. évforduló miatti rémületében átlépett egy határt ez a kommunizmusba oltott vadkapitalizmust játszó posztkommunista-újkapitalista nomenklatúra, élén a bátor és bölcs Gy. F.-el, aki a pökhendi (ál)magabiztosságában halálosan fél. Erre meg is van minden oka.

És ez a demokráciákban elképzelhetetlen, poszkommunista terror fokozatosan egyre több ember szemét nyitotta fel. Százakét, majd ezrekét, mára már milliókét. Közülük sokan azt is tudják, hogy nemcsak a vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról fogunk szavazni március 9-én. Hanem a demokráciáról, az emberi méltóságról és a szabadságról is.

Mikó Eszter
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy mai Tiborc panasza
  2008-02-27 08:22:54, szerda
 
  Amennyiben ez zsidózás volt,akkor ITT már NAGY baj van,és ez AZ egyik,hogy nem működhet a szólásszabadság. Ráadásul egymásnak hányjuk a szemére,hogy ezt nem kéne leírni.Azt hiszem,hogy ezt is AZ összeugrasztás eredményeként tudják megcsinálni Velünk. A klasszikus Oszd meg és uralkodj elve alapján! Én egy újságcikket továbbítottam,amiről feltételezem,hogy igazat írnak.Egyre több jel mutat rá,hogy igazak a hírek,de mindenki eldöntheti maga.A kereskedelmi csatornák ezt nem fogják reklámozni,ha mégis,közel sem olyan mértékben,mint a züllesztő,butító műsorokat.Pláne nem annyira,mint AZ elterelő híreiket.Pl. AZ erőszak kiemelése tüntetések bemutatásának kapcsán.Kinek AZ érdeke? (Ráadásul olyan csatorna,amelyik furcsa módon kapta meg AZ engedélyt a további országos sugárzásra). A Molotov-koktélos támadások,meg ugye a Rendőrpalota esete... És akkor jönnek Gurmai Zitáék a békét hirdetve a csőcselék,terrorista,antiszemiták Ellen.Nem furcsa? De akár lehet ilyen elterelő a népszavazás is. Törvényszerű AZ is,hogy amit nem sulykolnak,AZ hamar feledésbe merül.Amit viszont hangsúlyoznak,az által a gy on befolyásolhatóvá válnak AZ emberek.De hát ki(k)nek a kezében vannak a hírszolgáltatók nagy része? Milyen vagyonból is van ez? Milyen embereket ültettek oda be? Egy részük csak nem hazaáruló,Internacionalista spicli? Vagy mégis? Tőlük lesz jobb AZ Ország,a megélhetés? Vagy Pont ellenkezőleg? Az emberek meg vannak osztva.A hatalom által. Egy kereskedelmi csatornának is vannak közszolgálati feladatai,ilyen például a HITELES tájékoztatás.De ők hazudnak minden hullámhosszon. Az utóbbi évtizedek alatt annyira kimosták AZ emberek agyát,persze sokan vagyunk,vannak kivételek,de AZ emberek egy része ma is elhiszi nekik,hogy majd nekünk lesz jó a megsarcolás,mert úgy tudják fenntartani a kórházakat,a rendelőket,AZ iskolákat,stb.Mintha nem nekik lenne köszönhető,hogy ITT tartunk! Meg,hogy most össze kell húznunk a nadrágszíjat,utána 1-2 év múlva már jobb lesz.Mióta is mondják ezt? De vannak nálam idősebb,tapasztaltabb,okosabb emberek is,akik nálam jobban el tudják mondani.Kiemelnék egy esetet a Vagyontörvény megszavazásának napját.Amikor AZ MSZP-s Szabó Zoltán a Parlamentből kifelé menet a tüntetők felől felé irányuló szitokáradatra úgy reagált,hogy a szája elé tette AZ ujját(pszt!).A Hír Tv úgy kommentálta,hogy hergelte AZ embereket,AZ RTL klub pedig,hogy nyugtatta AZ embereket.Ők gyorsan elkapták a képet,hogy NE látszódjon a mozdulat.Ennyit a hiteles tömegtájékoztatásról! De térjünk vissza egy kicsit,hogy kinek is köszönhető,hogy ITT tart AZ ország? Megint csak arra a pénzügyi körre tudok gondolni,akik megcsinálták AZ úgynevezett rendszerváltást,a privatizációkat,eladták és felvásárolták a nagyvállalatokat,a TSZ-eket,a gépeket,üdülőket,stb.De említhetném AZ olajszőkítéseket,AZ adópanamákat,a kárpótoltak kihasználását. Ki(k)nek köszönhető mindez? Mindig ugyanoda jutok el! És ki(k)nek köszönhető,hogy ekkora AZ államadósság? És hogy emelkednek AZ adók,hogy újabbak vannak,most majd jobban fogunk élni,vagy egyre rosszabb lesz? Most már a kórházakban több fogásos menü lesz? A biztosítók szeretetszolgálatok?És hogy a Magyar földet külföldiek is megvásárolhatják,hogy AZ ivóvizünk felett nem csak MI rendelkezünk.Hogy közszolgáltatásokba engednek be külföldi kezeket.Hogy megszüntetik a kistelepüléseken a Postát,a közlekedést korlátozzák,a tanulást,AZ óvodákat,stb.Ellehetlenítik a Vidéket! Mire megy ki a játék? Ugyanakkorbővítik AZ egyneműek jogait,a könnyűdrogokat legalizáltatni akarják.4-500 ezer új munkahelyet ígértek! Hol van ez? Hol van már tőlünk Szlovákia,hogy fejlődik Románia? És Mi? Ez ki(k)nek köszönhető? A kisnyugdíjasok,a gyermek(ek)et vállalni akarók,a vállalkozók,mindenki el van lehetetlenítve.A tanulni akaró szegényebbb réteg NE tanulhasson felsőbb intézményben,ez a cél? Hogy kussoljon mindenki,mert ha már tanult,akkor félni kell tőle,mert még kinyitja a száját? Ez ki(k)nek AZ érdeke? És ITT nem pártokról beszélek,hanem bizonyos körökről.Hogy ezekben a körökben mennyi a Magyar érzelmű,és mennyi aki nem? Már megint antiszemita voltam? Vagy ez AZ igazság? A Csintalan ilyen esetben már leállítja a betelefonálót. Fáj AZ igazság? Vagy túl sok ember ébred rá,hogy így van és akkor még ők börtönbe is kerülhetnek? Még valami.Zsidó emberek ítélik el AZ SZDSZ mai tevékenységét.Az alapítói is elítélik.Vannak Becsületes zsidó emberek is. Vannak,akik emberek érzékenységére hatnak,ebből profitálnak már régen.Most is ezzel akarnak választást nyerni szerintem.Majd összemosnak mindent,És bejön nekik.Lásd Budapestet,ahol nagy számú zsidó közösség él.Hiába a megszorítások,a szemétségei a kormánynak.Majd jön megint AZ antiszemita kártya.A Tilos Rádiót,a keresztények kiirtásával,a Cool TV-csatornát a Magyar hírességek megalázásával(Hungarikum)még nem is említettem.Pl. Széchenyi fajtalankodik a lóval.Akkor ki a fajgyűlölő? Ki akar tönkretenni egy nemzetet,a múltját,ki akarja,hogy minél jobban csak a szemét áradjon be AZ országba(MIért nem a jó dolgokat vesszük át tőlük?).A szokasok pedig feledésbe merüljenek? Nehogy legyen AZ embereknek nemzeti érzése,hogy büszkék,hogy magyarok,ami más országokban természetes.Máshol nem mondanak olyat,hogy pl. Magyarkodik vakaki.Kik terjesztették,ugye néhány éve kampány elött,hogy az "Orbán egy második Hitler"?,hogy "mindegyik egyforma, hiába szavazol másra,akkor sem lesz jobb...".Meg hogy "mindegyik hazudik". Nehogy bukjanak? A szemétségekben nagyon profik,mindig is azok voltak.Lásd pár éve izraeli kampányembere volt AZ MSZP-nek,Ron Werber. Mire is alapozták a kampányt? A másik lejáratására.Hogy antiszemiták a másik oldalon. Vagy Nem így volt? Ezek a körök nem ismerik a becsületet,a tisztességet,a nemzet fogalmát.Én nemszeretném,ha nálunk is olyan lenne a közbiztonság,mint Izrael és Palesztína környékén,nálunk NE legyen olyan biztonságos állam,mint ott!Vagy ha csak úgy tudjuk megvédeni magunkat,akkor jöjjön,de Mi máshogy is meg tudjuk oldani. A harcnak más módja is van.És ehhez kellenek a leleplezések,AZ igazság feltárása és leírása! Nem pedig AZ eltitkolás,AZ mindig csak a hatalmon lévők aljas,hazúg,kizsákmányoló érdekeit szolgálják! VESSZEN A KORMÁNY! IGAZI RENDSZERVÁLTÁST! A Magyar Érdekekért tevő Kormány kell! Állami tisztséget,fontosabb szerepeket NE vállalhassanak,akik AZ előző rendszerben magasabb posztot töltöttek be pl.KISZ-titkárrok voltak,vagy feljebb. EL KELL SZÁMOLTATNI mindenkit(vagyonszerzéséről,népe elleni,AZ ország elleni bűneiről),ha kell börtönbe zárni őket.A privatizációkat LE KELL ÁLLÍTANI! Munkahelyeket terjeszteni,fejleszteni,nem leépíteni.Szigorúbban fogni a multikat.TÁMOGATNI a családokat,vállalkozókat,gyermekeket nevelőket,és a Magyar kultúrát! Nem olyan embereket kell ODAÜLTETNI,pl. A Nemzeti Színház élére,aki ilyen züllesztő filmet készít.Ez is a tudatosleépítés,rombolás része.Ha ez Ellen lázadok,már maradi vagyok,vagy csak átlátom nagyjából,hogy MI zajlik ITT? És ha el kell mennie valakinek,akkor szerintem NE MI legyünk azok,hanem ezek a SZARHÁZIAK! A jó dolgokat viszont igenis meg kell tartani a régi rendszerből,na nem a diktatórikus részére gondolok,hanem hogy a rendőrnek legyen joga intézkedni,legyen tekintélye.Persze nem úgy mint most,hogy a szemét hatalmuk megvédése érdekében bármire parancsot adnak. A munkahelyeket növelni kellene,de nem így,hogy ebből is csak a korrupció árad,mint mindenből.(Dunaújvárosi gumigyár,autópályaépítés,"közbeszerzések","tanácsadások"... Az előző rendszerben azok fenyegettek kapitalizmussal,akik most ilyen címszó alatt szétlopják AZ országot,tönkretesznek mindent és mindenkit! Ha kell ölnek,irtanak.(EGÉSZSÉGÜGY,GAZDÁLKODÓK). A szocializmusban államosítás címszóval loptak,most privatizáció néven megint szétrabolnak mindent. Ezek kik? Egy olyan országban élünk,ahol egyre több milliárdos van,de a szegények száma NAGYON MAGAS,többszázezres,milliós.Akkor ezt intézzük el annyival,hogy más országokban is így van ez? Hogy úgy sem tudunk ellene tenni semmit? Hogy MI úgyis kicsik vagyunk ehhez? Hogy mindig AZ erősebb kutya...? Én nem így gondolom,szerintem a bajok forrását kell megkeresni,és úgy lehet orvosolni a bajt!
PRO PATRIA ET LIBERTATE!

Wéber Zsolt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És tovább hazudnak...
  2008-02-27 08:19:50, szerda
 
  GYURCSÁNY IGAZ SZAVAI:

,,HAZUDTUNK REGGEL,

HAZUDTUNK ESTE,

HAZUDTUNK ÉJSZAKA".







ÉS TOVÁBB HAZUDNAK, MERT VANNAK, AKIK

ÉVTIZEDEK ÓTA ,,VAKON" HISZNEK A HAZUGOKBAN!



AZ ÖSZÖDI KAPITÁLIS HAZUGSÁG FOLYTATÁSAKÉNT, ÚJABB TEKINTÉLYES MENNYISÉGŰ HAZUGSÁG-CSOMAGGAL ,,ETETGETI" A HISZÉKENYEKET AZ MSZP ORSZÁGOS KÖZPTJA.

A 16 OLDALAS (MIÉRT SZAVAZZUNK NEMMEL MÁRCIUS-ÉN?) INGYENES KIADVÁNY MINDEN EGYES ÁLLÍTÁSA KIVERNÉ A HAZUGSÁGVIZSGÁLÓ GÉP BIZTOSÍTÉKÁT!

A ,,PUHA ORRÚ" SZERZŐK VÉRT IZZADVA BIZONYGATJÁK A VIZITDÍJ, A NAPIDÍJ ÉS A TANDÍJ CSODATÉVŐ EREJÉT, KARINTHY BAUERJÁHOZ HASONLÓAN MAGYARÁZZÁK A BIZONYÍTVÁNYUKAT, RETTEGVE AZ ,,3xIGEN" SZAVAZATOK RATIFIKÁLÓ EREJÉNEK KÖVETKEZMÉNYÉTŐL.

BÁR A HAZUG GYURCSÁNY KELLŐ ARROGANCIÁVAL KIJELENTETTE, HOGY AZ IGEN SZAVAZATOK TÖBBSÉGE ESETÉBEN SEM TÖRTÉNIK SEMMI: ,,MÁRCIUS KILENCEDIKÉT MÁRCIUS TIZEDIKE KÖVETI, ÉS A KORMÁNY A HELYÉN MARAD", DE AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉT ÉS MUNKATÁRSAI ENERGIÁJÁT NEM KÍMÉLVE MINDENT ELKÖVET, HOGY A ,,HAZUGSÁG PUDING PRÓBÁJÁT" NE KELLJEN VÉGREHAJTANI, MERT MÉRHETETLENÜL KICSI A VALÓSZÍNŰSÉGE, HOGY A VÁLASZTÓPOLGÁROK EZT IS MEGESZIK, MIVEL AZ ÖSZÖDI ÉTEK IGENCSAK MEGÜLTE A GYOMRUKAT.

NEM VESZTEGETVE AZ IDŐT A HAZUG POLITIKAI BROSÚRA ÁLLÍTÁSAINAK CÁFOLÁSÁRA, CSUPÁN AZT A NAGY IGAZSÁGOT TARTALMAZÓ NÉPI MONDÁST KELL FIGYELEMBE VENNI, MISZERINT: ,,AKI HAZUDIK, AZ LOP IS!".

EZ AZ ÁLLÍTÁS AZZAL IS IGAZOLHATÓ, HOGY HASONLÓ IROMÁNYOK KIADÁSÁVAL KÖZVETETT ÉS KÖZVETLEN MÓDON, AZ ADÓFIZETŐKET LOPJÁK MEG!

A 3xIGENNEL - EGYSZER S MINDENKORRA -, VESSÜNK VÉGET A KORMÁNYSZINTRE EMELT HAZUGSÁG ÉS LOPÁS ÁRADATNAK!



(Prof. Dr. Bokor Imre)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2008.01 2008. Február 2008.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 195 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 365
  • e Hét: 2075
  • e Hónap: 10679
  • e Év: 46620
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.