Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Kinek a betyárjai vagytok...?
  2008-03-19 05:24:30, szerda
 
  Kinek a betyárjai vagytok ti nemzeti álhősök?!

Hosszú ideje gyanakodva figyelem a nagy betyárt, Budaházy Györgyöt, meg a másikat a mokány, kemény pofonokat osztogató Toroczkai Lászlót. Egyre sűrű homály lengi körül mindkettőt! A nevezzük így: jobboldali prolikat képesek kivinni az utcára, botrányokat rendeznek, színes ötletekkel csábítják a gyanútlan, az ország sorsáért őszintén aggódókat.

Tegnap fegyveres harcot híreim szerint fegyveres ellenszegülésre buzdított, ő - Budaházy volt a vezér!

S a megtévesztett, jámbor tömeg meg ment utána. Ebből lett a nagy botrány, a rendőrök barbár fellépése, közbeavatkozása.

Hallgathatunk jó ideig miattuk.

A jelenlegi illegitim hatalomnak a népszavazási vereség után olyan jól jött ez a Fideszhez szerencsére nem köthető, azzal nem összemosható tüntetés, mint egy falat kenyér!

Hé! Kinek a betyárjai vagytok Ti nemzeti álhősök?!

Kinek az érdekeit szolgáljátok?

Mélységes felháborodással,
M.Szabó Imre
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Vidékről már korán reggel el
  2008-03-19 04:59:02, szerda
 
  Nyílt levél Budaházyhoz és Torockaihoz

Előljáróban: Nem kedveljük sem a kormánypártokat sem az áll ellenzéket!! Sőt! Március 15-én többedmagammal részt vettem a Budapesten zajló különböző rendezvényeken. Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk tenni, vidékről már korán reggel (5:30 órakor) el kellett indulni.

Ünnepi részt-vételünket a Hazatérés Templomában kezdtük aztán jött a vonulás a Fővám tér, Demszky, Erzsébet téren a Jobbik, (itt találkoztam Budaházy Gyurival is) legvégül a Blahán a MÖM gyűlés.

Ez utóbbival kapcsolatban vannak észrevételeim, és kérdéseim.

Mikor mi megérkeztünk a Blahára kb.: 16:40 órakor, láttuk, hogy az emberek még csak gyülekeznek.

A Corvinnal szemben az utca másik oldalán táboroztunk le. A hangszórókból Kárpátia zene szólt.

Kerestük, honnan szól a zene, rövid vizsgálódás után fel is fedeztünk egy földbe "süllyesztett színpadot" a Corvin Áruház mellett. Az épületre nézve, furcsa szögben felállított színpadot befordították a Corvin Áruházzal szembe, annak oldalfalára nézve. Viccelődtünk is a barátaimmal -"ezek biztosan a falnak fognak beszélni!"

A színpad építőnek tudnia kellet volna, hogy ha egy hangszórót ráfordít, egy közeli falra, onnan visszaverődik a hang a színpad mögötti falra, és megint, akkor ebből egy torz érthetetlen hangot lehet hallani (főleg zeneit). Lehet, hogy szándékos volt!?

Történt ugyanis, hogy fellépett (mint utólag kiderült koncertezett!!!???, borzalmas volt) valami "olvikor" nevű zenekar, amelyik egyébként is nagyon vad, artikulálatlan, üvöltős, mélynyomós zenét játszik, ami a rossz technika miatt teljesen élvezhetetlen, fülsértő és fájdalmas volt.

Ezt nagyon sokan nem bírták elviselni az egésznapos eseményekbe elfáradt emberek és egyszerűen hazamentek!!!!!!!! Kérdezem, ez volt a cél?????????

Beszéltem olya vidékről felutazott középkorú emberrel, aki csak azért jött fel, hogy meghallgassa Budaházy Gyurit, de ezt az őrjítő zenekart nem bírta elviselni és fél hét körül otthagyta az egészet.

Mivel kb.: félóránként videó felvételt készítettem ezen jól látszik, hogy amikor ez a bosszantó zenekar elkezdett zenélni az ott levő emberek elindultak hazafelé és az ötödik számuk után, az addig ott lévő 5-6000 ezer ember fele egyszerűen elment. Ezután volt beszéd és megint jött ez a "tömeget oszlató zenekar" és ekkor a maradék tömeg is elhagyta a helyszint, csak pár százan maradtak ott!!!!! Lehet, hogy ez volt a cél!!!??? Mármint az, hogy csak egy "kicsit" leittasodott emberek maradjanak ott, hogy aztán lejárassák az Ünnepet, a népet, ill. saját magukat!? Pár száz emberrel pedig NEM LEHET VONULNI, KORMÁNYT DÖNTENI! Ugye nem, Kedves Gyuri és Laci!??

Egyébként, ha már annyira vonulni akartatok volna, be kellet volna jelenteni pl. egy józan fáklyás felvonulást a művészetek palotájának közelében, és egy ahhoz közeli helyen megpróbálhattatok volna áttörni, már ha komolyan gondoltátok volna. Ez igen, ez nagy tett lett volna! De így ennek az egész cirkusznak igen furcsa szaga van!

Úgy tudom azért volt itt a helyszín, hogy a Fidesz gyűlésről hazatérőket is megszólítsátok, ...de akkor a helyi szervező, akit nem lehetett érteni, miért nem mondta be öt percenként a mikrofonba, hogy itt milyen tüntetés, nagygyűlés készül??!!

Miért nem játszottatok valami normális '48-hoz illő zenét Kossuth vagy Klapka nótákat, verbunkot, toborzót!!?? Mire volt jó ez az idegtépő drogos zene? Hacsak nem arra, hogy magatokat leállatiasítsátok. Hogy az embereket feloszlassátok.

Ahogy a levél elején írtam ez az órákig tartó fárasztás is rettentő nagy hiba volt.

Ugye nem direkt volt!!??

Nos, egyelőre ezek a gondolatok jutnak eszembe nekem és barátaimnak.

Kíváncsian várom válaszotokat!

Bodor Géza
Polgár Info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2008.02 2008. Március 2008.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 282 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 307
  • e Hét: 584
  • e Hónap: 9188
  • e Év: 45129
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.