Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Szócsokor, nőknek.....
  2008-03-08 19:53:06, szombat
 
  Mai napi mondás:

"Mert nekem, mint minden férfinak, más sem juthat eszembe március 8-án, mint a hosszú hálálkodás."

Máskor is gyakorta, de ezen a napon biztosan eszembe jut, hogy nőhöz köt a sorsom szülőszobától a sírig, a nőtől várhatok vigaszt, tőle kölcsönözhetek erőt. Mert mondhatnak bármit, a nő nem csupán a szebbik, de az erősebbik nem is. A nő arcán gyorsabban simulnak ki a ráncok, a lelkében őszintébb a megbocsátás, az aggodalom. És ha keze mozdul, a segítő szándékot érezzük ki, soha nem a támadás lendületét.
Csodalények?

Velünk, férfiakkal összevetve mindenképpen. Mert az ő mosolyuk hozza el a tavaszt, s nélkülük magányosabbak vagyunk a tengerparton víz áztatta kavicsnál, a puszta közepén villámtól rettegő fánál. És tessék, mindezért kínálunk nekik évente egyetlen virággal, puszival pántlikázott napot. És egy köszönömöt ebéd utánra, mert lehet itt bármilyen nőies az ünnep, a frissen gőzölgő levest, a rántott szeletet csak ő, a nő, az ünnepelt teheti elénk az asztalra.




Az illatból mindenképpen küldjünk azoknak férfiaknak, akik szeretettel köszöntöttek minket, és megajándékoztak a szép gondolataikkal.....




 
 
3 komment , kategória:  Általános  
Tükröm, kockám, Vasarelym!
  2008-03-08 19:28:05, szombat
 
  Szeged - Egyet fizet, másfelet kap! - hirdethetné a Móra-múzeum.

Soha nem látott siker koronázta a szegedi közgyűjtemény Vasarely-tárlata kapcsán meghirdetett akcióját: a két hete látható 43 darabos összeállítás most 24 remekművel gyarapodott.




A tulajdonosok egy hónapra ingyen és bérmentve bocsátották közszemlére az ő Vasarelyjüket, sőt szinte mindet helybe is szállították. Így tett az a szentendrei Tőzsér Tamás is, aki igazi kuriózumot tár a nagyközönség elé. A több mint nyolckilós tükörkockát 1971- ben személyesen Vasarely ajándékozta a franciaországi magyar nagykövetnek. A közismert gyűjtő nemrég jutott hozzá, nem árulták el, mennyi pénzért.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mai napi horoszkópunk......
  2008-03-08 18:35:22, szombat
 
 




Kos
( márc.21- ápr.20.)
Kedves Kos !
Ha több ellenséged van, mint barátod, valószínű, hogy a probléma benned van. Törődj többet az egészségeddel!
Hasznos tudni, hogy a vörös- és a fokhagyma valódi csodaszer a szív és az erek számára.
Kiderül, hogy képes vagy mások tudásából profitálni, azt a saját hasznodra fordítani. Különleges érzéked van ehhez, amit most be is bizonyíthatsz.



Rák
(jún. 22 - júl. 22.)
Kedves Rák!
Nem várt régi barát, vagy régi szerelem bukkanhat fel a múltból. Felkavar, első zavarodban nem is tudsz vele mit kezdeni. Ráadásul kedvesed is borzasztóan féltékeny lesz, ezért össze is veszhettek. Végig kell gondolnod, megéri-e ezt a hatalmas felbolydulást a régi emlékek felelevenítése.
Megint rendelkezel idővel és azt csinálhatsz, amihez kedved van, használd ki az adódó lehetőséget. De ne üldögélj a tévé előtt, ennél hasznosabbat is csinálhatsz.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lemondott......
  2008-03-08 18:20:55, szombat
 
  Friss hírek:
Lemondott a szerb kormányfő
Lemondott szombaton Vojislav Kostunica szerb miniszterelnök. A kormányfő döntését a koszovói függetlenség és Belgrád uniós közeledése miatt, a kormánykoalícióban kialakult feszültségekkel magyarázta. Kostunica Slobodan Milosevic eltávolítása után 2000-ben először szerb államfő volt, majd négy év múlva miniszterelnökké választották.




A kormánynak vége

A szerb miniszterelnök szerint a kormánynak vége, mert túlságosan megosztott Koszovó ügyében, és május 11-én előre hozott választásokat kellene tartani. Vojislav Kostunica szombat délután rendkívüli sajtóértekezletén kijelentette, hogy a kormánynak nincs egységes politikája egy, az ország jövőjéhez kapcsolódó fontos kérdést, Koszovót illetően. Egy ilyen kormány nem működhet tovább, ez a kormány vége, vissza kell adnunk megbízatásunkat.

És itthon mi a helyzet ? .... ..... itt sincs egyetértés... szinte semmiben.

( Bocsánat, egyben igen, ellenszavazat nélkül, amikor az első napirendi ülésen a saját javadalmazásukat kell megszavazni, a mi pénztárcánkból:)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minden TVN-es nő nevében.....
  2008-03-08 18:14:51, szombat
 
  Minden kedves itt lévő hölgy, asszony, nő, kislány, nagylány nevében köszönjük a figyelmes nőnapi köszöntést a szolgáltató
TVN- nek


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mondhatom szép.......
  2008-03-08 18:11:35, szombat
 
  Mondhatom, szép dolgok történnek !!

Betörésben való részvétellel gyanúsítanak egy rendőrt.
Őrizetbe vettek egy egészségi okból felmentési idejét töltő zalaegerszegi rendőrt. A férfi szolgálati viszonyát a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság vezetője szombaton azonnali hatállyal megszüntette. Az egyelőre nem tisztázott, hogy a rendőr milyen módon volt érintett az ügyben.
A betörés csütörtökre virradóra történt, amelynek során jelentős összegű készpénzt és egy számítógépet vittek magukkal az akkor még ismeretlen betörők. A rendőrök két napon belül elfogtak két férfit, akiket a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

Idáig hogyan lehet vajon eljutni??
Még ha a felmentési idejét is tölti, és ha eddigi szolgálati idejét a védelem érdekében töltötte, miért került most a másik oldalra??
Mi késztet egy rendőrt, hogy raboljon, holott a feladata épp a bűnözés megelőzése , a mi védelmünk lenne !!




Egyre több ilyen képet láthatunk... rendőröket visznek kihallgatásra...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Santana...
  2008-03-08 16:41:45, szombat
 
  Link
Santana ft. Rob Thomas - Smooth




A gitár sámánja-ként becézik

Link
Samba Pa Ti - Santana (Live in Mexico)

Link
Santana - Maria Maria [TheWraith]

Link
Santana - Put Your Lights On [TheWraith]

Link
Santana Featuring Chad Kroeger-Into The Night

Ezt nem lehet megunni !!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Forró tűz.....
  2008-03-08 16:23:11, szombat
 
 
Link
Baby Gabi & Ricky



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mai névnap...
  2008-03-08 15:33:34, szombat
 
  Március 8.

Zoltán :
Régi magyar személynév. Az ótörök sultan, soltan szóból származik, eredetileg sz-szel ejtették. Jelentése: uralkodó, fejedelem. (A szultán szó is összefügg ezzel, a török császárokat azonban csak a XV. századtól nevezték így.) Zoltán, illetve Zolta volt a neve Árpád fejedelem ötödik fiának, aki nem volt uralkodó, csak herceg, fia, Taksony fejedelem révén azonban mégis az Árpád-házi királyok egyik ősapja lett. (Taksony unokája Vajk, azaz István király, dédunokája I. Endre és I. Béla.) A Zoltán név ezután a XIV. századig még előfordult, bár ritka volt, majd a XIX. század elején újították föl.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem szeretem idő van....
  2008-03-08 13:58:16, szombat
 
  Már éjszaka óta szinte egyfolytában esik az eső....


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2008.02 2008. Március 2008.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 99 db bejegyzés
e év: 1275 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1930
  • e Hét: 5098
  • e Hónap: 7232
  • e Év: 59790
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.