Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Többet fizetünk a gázért
  2008-04-01 00:36:17, kedd
 
  Holnaptól többet fizetünk a gázért
átlagosan havi 800 forint többletkiadás
NOL 2008. március 31. 09:12 gondola

A lakossági gázár 5,8 százalékkal, a nem lakossági fogyasztók számára meghatározott ár 5,2 százalékkal emelkedik. Ez egy átlagos fogyasztó számára havi 800 forintos többletkiadást jelent. Az év végéig további emelkedésre lehet számítani.

A gáz drágulása szükségszerű következménye annak, hogy korábban mindkét fajta árat tudatosan tartották a beszerzési szint alatt, így a magyar állam 35 milliárd forintos tartozást halmozott fel a beszállító E.ON Földgáz Trade Zrt.-vel szemben. Így tehát a korábbi alacsony gázár okozta veszteségeket most a fogyasztók fizetik meg.

A Magyar Energia hivatal ennél is nagyobb, 13,5 százalékos áremelést javasolt, azonban a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium a tervet elutasította, arra hivatkozva, hogy mivel a földgázpiac liberalizácója későbbre tolódik, több idő áll rendelkezésre az E.ONnal szembeni tartozás rendezésére - írja a Népszabadság.

Mivel az olaj ára elemzők várakozása szerint az év végéig tartósan magas maradhat, a Magyar Nemzeti Bank a villamos energia és a gáz árának további növekedésére számít.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Német nyelvterület sajtószemlé
  2008-04-01 00:34:14, kedd
 
  Horváth csak parasztáldozat

2008. március 31. 11:02 Keresztes Lajos - MNO

A Der Standard hosszú cikkben elemzi a Gyurcsány-kormány vergődését. A Die Welt arról számol be, hogy a berlini gazdasági miniszter szerint Németországban megvalósítható a teljes foglalkoztatottság.

Der Standard (derstandard.at)

A baloldali-liberális osztrák napilapban Gregor Mayer A magyarországi koalíció inog az egészségügyi reform miatt című cikkében a budapesti belpolitikai válság történéseit ismerteti. Gyurcsány Ferenc a hét végén feladta az állami egészségbiztosító részprivatizációját, a szociálliberális koalíció egészségügyi reformja középpontjának számító lépést. Az MSZP pártkonferenciáján Gyurcsány szó szerint a parlament által elfogadott reformtörvény "korrekciójáról" beszélt. De majdnem mind a 3000 küldött számára világos volt, mire gondolt: a törvényt annyira át kell alakítani, hogy a monopolhelyzetben lévő OEP-et ugyan regionalizálják, de ezeket a pénztárakat - a törvény ellenére - nem fogják 49 százalékban magánbefektetőknek eladni.

A visszavonulással Gyurcsány a párton belül megmentette a bőrét. Az MSZP-ben az Orbán Viktor, a jobboldali populista ellenzéki vezető által kezdeményezett referendum óta a puszta pánik uralkodik. A népszavazással Orbán megbuktatta a Gyurcsány-kormány által bevezetett egészségügyi költségtérítéseket és a tandíjat bevezető törvényeket. Ami a vészharangokat megkongatta, az nem elsősorban a vereség ténye, hanem annak mértéke volt. Több százezer szocialista törzsválasztó saját kormányának megszorító lépései ellen szavazott. Gyurcsány, aki reformprogramját eddig saját, valójában még mindig posztkommunista pártja akarata ellenére erőltette, most meghajolt a külső és belső nyomás előtt. A kormányzati idejéből fennmaradó két évben reformokkal nem szabad már számolni. Ha egyáltalán még két évig marad: hiszen a felvizezett pénztárreform miatt könnyen felborulhat az SZDSZ-szel kötött koalíció. Az, hogy Gyurcsány parasztáldozatként ezenfelül még a liberális egészségügyi miniszter fejét is követelte, könnyen a koalíción belüli konfliktusok vízválasztója lehet.

Az, hogy a koalíciós partner kitart a minisztere mellett, elképzelhető. A liberálisokat ugyanakkor visszatarthatja az a körülmény, hogy a közvélemény-kutatásokban jelenleg egy-két százalékon állnak, és az előre hozott választásokon elbuknának az ötszázalékos bejutási küszöbön. Ráadásul az SZDSZ maga is súlyos válságban vergődik. Hetek óta újabb és újabb bizonyítékok kerülnek elő, hogy az egy évvel ezelőtti elnökválasztási küzdelmekben súlyosan csaltak. Olyan küldöttek is szavaztak, akik ott sem voltak, s az urnákban olyan szavazócédulákat is találtak, melyeket senki sem vett fel. A két egymással ellentétes tábor, az akkor megválasztott elnök, Kóka János és ellenfele, Fodor Gábor visszautasították, hogy felelősek lennének a jelenlegi helyzetért.

Die Welt (welt.de)

A konzervatív német napilap Glos a teljes foglalkoztatottságról álmodik címmel ismerteti a berlini gazdasági miniszter nagyra törő terveit. Nagyot gondolt Michael Glos (CSU) szövetségi gazdasági miniszter, amikor egy interjúban kijelentette, hogy Németország jó úton halad a teljes foglalkoztatottság felé. Szerinte minden nap 1400 új munkahely keletkezik Németországban, és nincs messze az az idő, amikor már alig lesznek munkanélküliek. A teljes foglalkoztatottság alatt azt értik, hogy a szabad állások száma egy gazdaságban nagyrészt lefedi a munkakeresők számát. A teljes foglalkoztatottságról beszélnek a mai megfogalmazás szerint akkor is, ha a munkanélküliek aránya 3 százalék alatt található.

A szakszervezetek szintén hisznek a teljes foglalkoztatottságban, de azt más módon kívánják elérni. Több mint hárommillió új munkahely csak egy új politikával érhető el - nyilatkozta Michael Sommer, a Német Szakszervezeti Szövetség (DGB) vezetője. Bert Rürup, a közgazdászokból álló, úgynevezett bölcsek tanácsának elnöke is optimista: "Németországban lehetséges a teljes foglalkoztatottság. Középtávon a munkanélküliség aránya három-négy százalékra csökkenthető". A Szövetségi Munkaügyi Ügynökség kedden közli a legfrissebb statisztikai adatokat. Szakértői becslések szerint márciusban további 100 000-rel 3,5 millióra csökkent a munkanélküliek száma. Ez 600 000-rel kevesebb, mint az előző év hasonló időszakában. Ezzel a munkanélküliség 8,5 százalékra csökkent.

FT: összeomlás szélén áll az MSZP-SZDSZ -kormánykoalíció

"Az összeomlás szélére került" a magyarországi kormánykoalíció annak nyomán, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a hét végén az egészségügyi miniszter leváltásáról döntött - áll a Financial Times hétfői értékelésében.

A londoni gazdasági napilap internetes felületén hétfőn megjelent írás szerint Horváth Ágnes egészségügyi miniszter reformprogramját a választók "határozottan visszautasították" a kormány számára "katasztrofális vereséggel végződött" népszavazáson. A lap szerint a reformokat "Horváth Ágnes dolgozta ki", akit az SZDSZ azzal a feladattal jelölt erre a posztra, hogy "hozza be a magánszektort a közegészségügybe".

Kóka János, az SZDSZ elnöke a Financial Times idézete szerint azt mondta: Gyurcsány Ferenc azon döntése, hogy "szembefordul a reformokkal", a két párt koalíciós megállapodásainak megsértése. "Nem mi teszünk olyan nyilatkozatokat, amelyek nyomás alá helyezik a koalíciót, hanem Gyurcsány úr" - fogalmazott az FT szerint a szabad demokraták vezetője.

Az írás idézi Szabados Krisztiánt, a Political Capital közéleti elemző kutatóintézet igazgatóját is, aki azt mondta: a szocialista párt megmaradhat a hatalomban a következő, 2010-ben esedékes választásokig akár kisebbségi kormány élén, akár úgy, hogy átcsábít egyes szabad demokrata képviselőket a szocialista padsorokba, ha az SZDSZ kivonul (a koalícióból). Szabados Krisztián szerint azonban Gyurcsány Ferenc távozása most már valós lehetőség. "Ha nem tudja megfordítani a szocialista párt támogatottságának hanyatlását, hat hónapon belül megy" - idézte az elemzőt a Financial Times internetes változata.
(MTI)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A miniszterelnök alkotmányos j
  2008-04-01 00:31:29, kedd
 
  Gyurcsány: Az SZDSZ megadóztatta volna a családi pótlékot
2008. március 31. 15:30 MNO

"Ne gyorsasági versenyt csináljunk, hanem eredményversenyt. Jobb a megvalósult, mérsékelt reform, mint az elbukott radikális reform" - szögezte le Gyurcsány Ferenc. A miniszterelnök szerint nagyon mély koalíciós vita van, amely válsággal fenyeget, amelynek megoldásához 30 napja van a két koalíciós partnernek. A miniszterelnök a távirati irodának beszámolt arról is, hogy az SZDSZ soktterápiát javasolt, megadóztatta volna a családi pótlékot és el akarta törölni a nyugdíjasok utazási kedvezményeit.

Gyurcsány közölte: a szombati bejelentése óta is folyamatos az egyeztetés a két párt között. A koalíciós konfliktus lényegét a kormányfő abban látja, hogy az SZDSZ újabb drasztikus megszorítást szorgalmaz, amelyre viszont szerinte nincs szükség és lehetőség sem. Felidézte, hogy amikor Kóka János a parlamentben további 2.500 milliárdos tehercsökkentésről beszélt, az azt jelenti, hogy 600 ezer forintot vonna el háztartásonként, vagyis egy átlagosan kereső ember éves fizetésének körülbelül a felét, harmadát.

Gyurcsány Ferenc szerint a politikus felelőssége az is, hogy tartózkodjon a sokkterápiától. "A politikai bátorság mellé nem elég a gazdaságpolitikai okosság, kell hozzá társadalompolitikai bölcsesség is. Reform abból lesz, amit meg is tudunk valósítani, az a reform, ami fennmarad, amit elfogadnak az emberek" - vélekedett. Kiemelte: csak bölcs, mérsékelt reformokkal lehet előremenni. Ez nem a reformok feladása, hanem megmentése - utalt az SZDSZ elnökének hétfői parlamenti felszólalására.

Megadóztatott családi pótlék, eltörölt utazási kedvezmények, sokkterápia

A kormányfő szerint a vita a két párt között nem a reformokról, hanem azok tempójáról szól. A miniszterelnök felidézte: az elmúlt hónapban nagyon sok gazdasági- és társadalompolitikai vita volt a két párt között, amelyekben az MSZP képviselte a mérsékeltebb véleményt. Példaként említette, hogy nem tudták elfogadni a kisebbik koalíciós partner javaslatai közül többek közt az idősek utazási kedvezményének megvonását, vagy a családi pótlék megadóztatását.

Úgy fogalmazott: az SZDSZ sokkterápiát szeretne, az MSZP szerint viszont mérsékelt reformpolitikára van szükség az országban. A szocialista párt két tűz között próbál utat találni, az ellenzék nagyobbik részének "ne csináljunk semmit" politikája és az SZDSZ sokkterápiája között - hangoztatta. Gyurcsány Ferenc véleménye szerint az SZDSZ felül akarja írni, a saját politikájához akarja kényszeríteni a koalíciós szerződést, hiszen abban a konvergenciaprogramon túli megszorítás nem szerepel.

Gyurcsány: Nem rúgtam fel a koalíciós szerződést

Mint mondta, az a múlt hétre lett világos, hogy bár lépni mindenképpen kell, a koalíciós pártok nem tudnak egyetérteni a pénztártörvény ügyében sem. Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: az egyeztetés arról zajlik, hogyan lehet megőrizni az elképzelés erényeit, és ehhez hogyan lehet társadalmi támogatottságot szerezni. Felhívta a figyelmet arra, hogy a reformpolitika nem Forma 1-es verseny, nem jó, ha azon mérik a sikerét, milyen gyors és milyen radikális. "Ne gyorsasági versenyt csináljunk, hanem eredményversenyt. Jobb a megvalósult, mérsékelt reform, mint az elbukott radikális reform" - közölte.

A miniszterelnök visszautasította, hogy felrúgta volna a koalíciós szerződést. Emlékeztetett arra, hogy a megállapodás szerint a két pártnak van jelölési, a kormányfőnek pedig felmentési joga a miniszterek esetében. A miniszterelnöknek ez a joga alkotmányosan nem korlátozható - közölte.
(mti)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bomlik a koalíció
  2008-04-01 00:27:14, kedd
 
  Hírklub

Kóka János az SZDSZ pártelnöke jelentette be a hétfői frakcióülés után és később a parlamentben is, hogy a frakció arra kéri az ügyvivői testületet, hogy hétfő esti ülésén döntsön a szabad demokrata miniszterek és államtitkárok visszahívásáról április 30-i hatállyal. Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter megerősítette a Kóka János által elmondottakat. Hozzátette: az SZDSZ arra törekszik, hogy egységes álláspontot képviseljen az ügyben. Lapértesülések szerint az MSZP-n belül nagy megdöbbenést keltett az SZDSZ bejelentése, így még igazán a kulcspolitikusok sincsenek tisztában azzal, mi lesz.

Jelenleg három tárcája van az SZDSZ-nek: az egészségügyi mellett övék a környezetvédelmi és a gazdasági tárca is Fodor Gábor, illetve Kákosy Csaba vezetésével. Ezenkívül összesen hét államtitkárt adnak a kormányba a liberálisok. Ma este összeül az SZDSZ ügyvivői testülete (üt). Valószínűleg megszületik a döntés a koalícióból való kilépésről, hiszen a 13 fős testület nyolc tagja - Béki Gabriella, Eörsi Mátyás, Fodor Gábor, Gusztos Péter, Horn Gábor, Kóka János, Magyar Bálint és Világosi Gábor - frakciótagok is és ők már döntöttek, tehát a többség már most megvan a kilépés megszavazásához!

Az SZDSZ-es miniszterek a hétfői ülésen már nem ültek be a parlamenti patkóba. Kóka János a napirend előtti felszólalását a következő mondatokkal kezdte: Gyurcsány Ferenc hétvégi beszédében 55.000 leütést mondott el, amely egy órás beszédnek számít, és csupán egy gondolat erejéig foglalkozott olyan kérdéssel, ami érinti a kormányzást, ami nem más, mint Horváth Ágnes leváltása. Elmondta még, hogy Horváth közös tervezetet dolgozott ki, a koalíciós programot hajtotta végre. A politikus úgy vélte, a miniszterelnök a kormányprogram és saját reformjai mögül hátrált ki, amikor egyeztetés nélkül mondta fel a közös megállapodást. Szerinte ennek következtében megbicsaklott a kormányzati akarat. Kóka úgy véli, Gyurcsány Ferenc a Gyurcsány kormányprogramjára mondott nemet, ezért arra kéri az SZDSZ-t, ma este döntsenek a miniszterek kormányból való visszahívásáról. Az elnök Gyurcsány Ferenc sokat emlegetett bársonyos reformjáról így szólt: nem a bársonyosakért fogunk harcolni, mert ilyen nincs, bársonyosak ezek a székek - mutatott az előtte levő miniszteri ülésekre.

A pártelnök szerint a kormányfő szombati beszédével gyakorlatilag felmondta az együttműködést: "A miniszterelnök a szombati beszédével világossá tette, hogy nem kívánja a koalíciós szerződésünkhöz tartani magát. Sokféleképpen lehet fogalmazni, de a lényeg egyszerű: Gyurcsány Ferenc azt üzente, hogy nem tartja érvényesnek a koalíciós szerződést".

A szabad demokraták szerint Horváth Ágnes támadásával, akiből "a miniszterelnök politikai bűnbakot akar csinálni", Gyurcsány Ferenc saját kormányának egészségügyi programjára mondott nemet.

Gyurcsány Ferenc az MSZP országos pártértekezletén szombaton arról beszélt, hogy az egészségügyi reformpolitika mögül elfogyott a támogatás, új megoldásokra és nyugalomra van szükség, amelyeket egy új miniszter hitelesíthet, ezért azt javasolta, hogy a koalíciós partnerrel közösen jelöljenek másik tárcavezetőt Horváth Ágnes helyére. A miniszterelnök akkor elmondta, hogy ezt közölte már Kóka János SZDSZ-elnökkel és Horváth Ágnessel is, és természetes, hogy egyikük sem örült a dolognak.

A kiszivárogtatott információk szerint a SZDSZ-en belül három megoldás körvonalazódik: Fodor Gábor és Gulyás József javaslata az, hogy kezdeményezzék Gyurcsány Ferenc menesztését. Kóka Jánosék kiszállnának a koalícióból és kívülről támogatnának egy tisztán MSZP-s kormányt. Az SZDSZ régi tagjai a koalíció megmaradását és tárcacseréket javasolnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Válságban a kormány
  2008-04-01 00:25:01, kedd
 
  Válságban a kormány
2008. március 31. 13:11 HunHír.Hu

Az SZDSZ visszahívná minisztereit és államtitkárait. A szocialista pártnak nem az a szándéka, hogy felbontsa a koalíciót, hanem hogy jobban működjön a kormányzás - mondta Hiller István az MSZP alelnöke.

Az SZDSZ-frakció arra kéri az ügyvivői testületet, hogy esti ülésén döntsön a szabad demokrata miniszterek és államtitkárok visszahívásáról április 30-i hatállyal - jelentette be Kóka János pártelnök és Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter a hétfői frakcióülés szünetében.

A pártelnök szerint a kormányfő szombati beszédével gyakorlatilag felmondta az együttműködést, és paradox módon a Gyurcsány-kormány programjára mondott nemet. Kóka János hozzátette: Gyurcsány Ferenc egyoldalúan, egyeztetés nélkül döntött Horváth Ágnes egészségügyi miniszter menesztéséről. Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter megerősítette a Kóka János által elmondottakat. Hozzátette: az SZDSZ arra törekszik, hogy egységes álláspontot képviseljen az ügyben.

"Nem azzal a szándékkal tettük, amit tettünk, hogy a koalíció felbomoljon, hanem azzal a szándékkal, hogy jobban működjék" - fogalmazott.

A szocialista pártnak a pártszavazás révén a politikája egyértelműen az oktatás, az Új Tudás program, az Új Tulajdonosi program és az Út a munkához program köré csoportosítható.

Magánvéleményeként azt mondta, hogy nem új programok hirdetése, felvetése, hanem ezeknek az elfogadott programoknak a színvonalas megvalósítása a megoldás.

hvg.hu - HunHír.Hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
F. S. Rovásíró Kör Közleménye
  2008-04-01 00:22:51, kedd
 
  Szeretve Tisztelt Magyar Barátaink!

A Forrai Sándor Rovásíró Kör 2007 októberében lefoglalt és 2008. március 29-re tervezett Rovásíró Napjának elmaradásával kapcsolatban az alábbi közleményt teszem:

Többen felhívtak, hogy nem értesülvén a rendezvény elmaradásáról, nevezett napon a Magyarok Háza portáján hol azt a tájékoztatást kapták, hogy a rendezvényt a szervező mondta le, hol azt, hogy a Széchenyi terem helyett felajánlott másik lehetőséget nem fogadta el. Ezzel lényegében a Forrai Sándor Rovásíró Körre hárították a felelősséget.

A valóság ezzel szemben az, hogy február utolsó napjaiban Medvigy Endre Patrubány Miklós megbízásából azzal az ultimátummal hívott fel, hogy a lefoglalt és kifizetett Széchenyi teremre világszövetségi rendezvény miatt a háznak van szüksége és mivel minden helyiség foglalt, tartsuk a rendezvényünket a földszinti kerengő mögötti, két oldalról is nyitott "teremben". Ez az ajánlat elfogadhatatlan - aki ismeri a helyszínt, tudja, hogy miért-, ezzel együtt az egyoldalú szerződésbontás ellenére per helyett csupán a befizetett terembérleti díjat kértem vissza, amit meg is kaptam.

A történethez tartozik, hogy feleségem, Friedrich Klára azonnal levélben kérte egy esetleges másik terem biztosítását, írásos válaszra azonban mind a másik napig nem került sor. Március 29-én személyesen járt az épületben és azt tapasztalta, hogy a ház a Széchenyi terem kivételével üres, tehát kaphatunk volna a rendezvényhez illő termet. Nem ez történt, sőt a felelősséget is ránk hárították. Ha ezt a jellemtelen hozzáállást előre tudom, akkor az egyoldalú szerződésszegésért kártérítést is követelhettem volna.

Mivel Medvigy Endrétől azt a tájékoztatást kaptam, hogy bármely előre lekötött rendezvénnyel szemben a Ház saját rendezvényeinek elsőbbsége van, a jövőre nézve nem árt tudni, hogy hasonló szerződésszegésre bárki bármikor számíthat.

Szakács Gábor
a Forrai Sándor Rovásíró Kör elnöke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
III. MÖM Tábor Esztergomban
  2008-04-01 00:18:40, kedd
 
  A Magyar Önvédelmi Mozgalom idén is megrendezi az immáron
hagyományosnak tekinthet"o nyári táborát Esztergomban.

Idén július 11. és 13. között egy hosszú hétvége keretében a nagyszínpadon
fellép a Phoenix, a Magna Hungaria, a Mesterséges Érzelem, a Romantikus
Er"oszak, a Hunor, a Vádló Bitófák, a Hungarica, a Titkolt
Ellenállás, a Déli Terror, az Oi-Kor, a Magozott Cseresznye és az
Egészséges Fejb"or is.

A programot színesíti az idén el"oször megrendezend"o Magyarok Söre sörivóverseny, illetve szombaton és vasárnap fociban is összemérhetik tudásukat a csapatok.
A háromnapos rendezvénysorozat folyamán el"oadást tart illetve bemutatkozik majd
többek között ifj. Heged"us Lóránt, Zagyva Gyula, Toroczkai László,
Budaházy György és a nemzeti radikális pártok képvisel"oi. "Tabuk
nélkül" címmel el"oadást tart Kovács Géza, a MÖM tiszteletbeli
elnöke, seregszemlére gy"ulnek majd össze a hazafias gárdák, az
éjszakába nyúló zenés mulatságról pedig a Szent Korona Rádió és a
Nemzeti Ladik munkatársai gondoskodnak. A fegyverbemutató, az íjászat
és a versenyek kellemes szórakozást ígérnek.

Az elszakított területr"ol érkez"ok belép"ojegyük árából az idén
is 50%-os kedvezményt kapnak. A rendezvény id"opontja egybeesik a 20
km-re található Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokkal, ezért össze
lehet kötni az egész napos program tervezést.

Te se maradj ki a nyár els"o igazán üt"os táborárból!

A részletekért folyamatosan figyeld a MÖM Tábor hivatalos honlapját!

Magyar Önvédelmi Mozgalom
2008. április 1.
--
Eredeti cikk:
http://www.magyaronvedelem.hu/irasok/apr/mom_tabor.html

Honlap:
http://www.magyaronvedelem.hu/momtabor
--
Eredeti cikk:
http://www.magyaronvedelem.hu

Honlap:
http://www.magyaronvedelem.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tiltakozás a magyargyűlölet el
  2008-04-01 00:15:48, kedd
 
  Tiltakozás a magyargy"ulölet ellen

A MÖM csatlakozik a Pannon Nemzeti Gárda által szerda estére tervezett
tiltakozó demonstrációhoz, mellyel a határainkon túl egyre inkább
elburjánzó magyarellenes gy"ulölethullám ellen kíván protestálni. A
tüntetés április másodikán (szerdán) Budapesten, a
Külügyminisztérium épülete el"ott lesz.

Örvendetesnek és szükségszer"unek tartjuk e megmozdulást, és
üdvözöljük annak tényét is, hogy egyre több hazafias szervezet
hallatja hangját az agyonhallgatott magyarellenes atrocitások kapcsán.
Ezt azért is üdvösnek tartjuk, mert a magyarság Kárpát-medencei
fennmaradása érdekében egyre több szervezetben merül fel ily módon az
általunk is kezdett"ol fogva els"orend"u fontosságúnak tekintett igény:
a nemzeti radikális er"ok egységbe kovácsolása.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom szerint a határokon túli sorozatos
magyarellenes incidensekért els"osorban a tétlen és szemforgató hazai
politikai "elitet" terheli a felel"osség, mivel az idegen kamatláncok
által - jojóként hol "jobbra", hol "balra" - rángatott paraziták
alapvet"o kötelessége lenne, hogy a rendelkezésükre álló valamennyi
eszközzel védelmet nyújtsanak a gúnyhatárainkon kívül rekedt,
védtelen magyar testvéreink számára. Úgy látjuk, hogy erre sajnos
hiába várunk, hisz el"obb határolódnak saját becsületes, de az idegen
érdekeket kiszolgálók által "széls"oségesnek" kikiáltott
szavazópolgáraiktól, semminthogy a fülük botját is megmozdítsák a
határon túli magyarellenes széls"oségesek ellen. Miközben a
szomszédos államok kormányai folyamatosan beavatkoznak a magyar
belpolitikába, addig a magyar országrudat bitorló politikusok csendben
hallgatnak, és még ezt is szó nélkül elt"urik. Ez így tovább nem
mehet!

A tiltakozó demonstráción a MÖM nevében dr. Kakuk Attila, a Magyar
Önvédelmi Mozgalom elnöke szólal majd fel.

Magyar Önvédelmi Mozgalom
2008. április 1.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2008.03 2008. április 2008.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 172 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 192
  • e Hét: 1572
  • e Hónap: 2519
  • e Év: 38460
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.