Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Nádori Testület ülése
  2008-04-07 18:17:19, hétfő
 
  Tisztelt Szerkesztőség !


Elnézést kérek a zavarásért, melynek oka a következő: Reményeim szerint a magyarság megmentése céljából az Önök mindennapi munkájával egyetemben fontos történelmi küldetést betöltő Nádori Testület május 3- ra meghirdette a Nádori Tanács alakuló ülését, mely az eddigi eredménytelen próbálkozásokkal ellentétben talán alkalmas közeg lehet a nemzetmentés okán azonosan gondolkodó személyek, szövetségek összefogására, valamint huszárvágás és nemzetközileg követendő példa a nemzetvesztő bitangok ellenében.
Ezért tisztelettel kérném, hogy a mellékletben szereplő kiáltványt és felhívást, ha egy mód van rá, hetente szíveskedjenek leközölni. Az ülésre Önöket is szeretettel várjuk! Természetesen nem csak tudósítói, hanem a tanácsban közreműködő minőségben is.

Nemzettestvéri szeretettel: Kőműves Géza

2008-04-04



FIGYELEM, MÁJUS 3 - ÁN LESZ A NÁDORI TANÁCS ALAKULÓ ÜLÉSE!


Történelmi küldetésünk a Nádori Tanács összehívása

A Nádori Testület március idusán ismertette a Magyar Nemzethez íródott szózatát, amelyet 12 pontban foglalt össze. A megfogalmazott nemzeti akarat megvalósítása érdekében összefogásra szólította fel a magyarságot, mindazokat, akik e kilátástalan és nemzethalálra ítélt Kárpát-medencében ismét független és virágzó Magyar Hazában szeretnének élni és maradéktalanul azonosulni tudnak a Nádori Testület kiáltványával.

A NÁDORI TESTÜLET KIÁLTVÁNYA A MAGYAR NEMZETHEZ
A magyar nemzeti akarat érvényesüléséért, a szabad és független Magyarországért, a társadalmi igazságosságért és biztonságért
,,Legyen Béke, Szabadság és Egyetértés!"

1. Jogfolytonos magyar történelmi alkotmányt, a Szentkorona-tan rehabilitálását, a sztalinista maradványok eltakarítását, valódi jog-, vagyon- és létbiztonságot garantáló népképviseleti rendszert!
2. Az egy és oszthatatlan Magyar Nemzet egységének helyreállítását, a magyar nemzeti önrendelkezés biztosítását, állampolgárságot az anyaországtól elszakított összes magyarnak, belső- majd külső revíziót!
3. A magyar föld és kincsei, stratégiai erőforrásai, az egész természeti környezet hatékony védelmét és hasznosítását, annak szellemében, hogy a Haza egyetlen röge sem eladó! Az ország-kiárusító hazaárulók példás megbüntetését!
4. Valódi rendszerváltást, az azt elsikkasztók felelősségre vonását, teljeskörű, napjainkig ható átvilágítást, magyar közigazgatást, magyar igazságszolgáltatást, törvény előtti egyenlőséget, a magyarellenes pártok és egyesületek betiltását!
5. Közös és arányos teherviselést, az elorzott közvagyon visszavételét, az érintett cégek és magánszemélyek vagyonának zárolását, a sokszorosan visszafizetett államadósság törlesztésének megtagadását, magyar nemzeti pénzintézetet!
6. Az égre kiáltó szociális igazságtalanságok felszámolása érdekében igazságos, a nagycsaládosokat támogató adórendszer bevezetését, az adóhatóság és a számvevőszék elfogulatlan, elsőrendben fehérgalléros bűnözők, honi és nemzetközi maffiák leleplezésére hivatott működtetését!
7. A tudatos nemzetvesztő politikával szemben családközpontú, nemzetgyarapító társadalom- és egészségpolitikát, a népességcsökkenés megállítását, teremtett világunk, életterünkként történő megőrzését!
8. A Haza megvédésére képes és hajlandó Honvédséget, idegen befolyástól mentes magyar Titkosszolgálatot, az államalkotó Magyar Nemzet védelmét ellátó Rendőrséget és ezen célokat segítő Nemzetőrséget és Magyar Gárdát!
9. A Magyar Állam közrendjének és közbiztonságának védelmében a köztörvényes büntetési tételek megemelését, az etnikai alapú bűnözéssel szembeni határozott és erőteljes fellépést, a bevándorlási politika haladéktalan, teljes körű magyarérdekű felülvizsgálatát!
10. A tömegtájékoztatás szabadságát, a cenzúra eltörlését! A magyarellenes és társadalomellenes televízió- és rádióadók, sajtótermékek betiltását, a kereskedelmi TV-csatornák jogtalanul elengedett köztartozásainak felülvizsgálatát, a reklámtevékenység szigorú korlátozását!
11. Az oktatásnak, a tudománynak és a kultúrának a Magyar Nemzet szolgálatába történő állítását, minden magyarellenesség csírájában történő elfojtását, az egyetemes, Istentől nyert értékek megőrzését, a világtörténelem egyik legtöbbet szenvedett népe, a Magyar életigazságainak képviseletét, nemzeti nagyjai, hősei áldozatának, emlékezetének és hagyatékának következetes védelmét!
12. Minden országhódító kinyilatkoztatás visszautasítását, valóságalapjának törvényes, a Magyar Állam szuverenitását szem előtt tartó, körültekintő kivizsgálását, az azt képviselő állammal, szervezettel, mindennemű kapcsolat megszakítását, a nyilvánvalóan ellenséges szándék érvényre jutásának megakadályozását! Az EU- és NATO-tagságunk törvénytelen megszavazásának felülvizsgálatáig a szerződés azonnali felfüggesztését, a megkötött szerződések és egyezmények felülvizsgálatát!

A 12 pont megvalósulása érdekében, tehát a Nádori Testület május 3-án 11 órára összehívja a Nádori Tanács alakuló ülését, amelyen a Nemzetmentő Alapprogram - NAP - közös kidolgozásával haladéktalanul megkezdi a magyarság felemelkedése érdekében a munkálatokat. A Nádori Tanács alakuló ülésére várunk mindenkit, aki részt kíván venni ebben a nemes célkitűzésben, aki részrehajlás és ellenvetés nélkül elfogadja a 12 pontot és ennek érvényre juttatása érdekében kész azonnal cselekedni is.
A Nádori Tanács alakuló ülését Budapesten, a IV. kerület István tér 14-es szám alatt található Katolikus Közösségi Házban tartjuk. (Megközelíthető: a fővárosban a kék-metró Újpest Városközponti végállomásától gyalog 5 percre - a piactér mögött).
Tájékoztatást, a felmerülő kérdésekre a magyar.nap@gmail.com levelezési címen adunk, vagy az 1364. Bp. Pf. 156 ,,Nádori Tanács" címére írhatnak levelet, illetve a 06-70-312-67-94-es telefonszámot hívhatják.


Balogh Béla
MNM Hírlevél
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megélhetési fortélyok
  2008-04-07 17:40:21, hétfő
 
 
Ön most a Magyar Nemzetért Mozgalom hírlevelét olvassa. Ránk mindig számíthat!


Trükkök százai - Olvasó: Megélhetési fortélyok

Napokban hallottam, hogy egyes településeken élő kisebbség, megélhetési szándékból a következő trükkel húzza ki az adófizető állampolgárok keservesen megkeresett és befizetett adójából származó pénzt az állam zsebéből.

Adott egy familiárisan hiperpegmentált pár. Egyik sem dolgozik, segélyből élnek. Az asszony 5 év alatt szül 5 gyereket, akiket megélhetési problémákra hivatkozva állami gondozásba adnak. A hatóság kimegy, nyomor, kosz, szegénység - elveszik tőlük a gyerekeket.

Pár hónappal ezután, jelentkezik a hatóságnál a keresztapa, testvér vagy rokon (hiszen mindenki rokon), hogy szívesen nevelné tovább a "szerencsétlen" sorsú család gyerekeit. A hatóság örömmel megszabadul az állami gondozásban lévő gyerekektől és örül, ha valaki gondozásba veszi őket. Sőt fizet is a gondozóknak. Fizetést. Erre megy ki a játék. Az örökbefogadó szülő kiveszi a gyerekeket.

A gyerekeket nem hivatalosan visszaviszik az eredeti családhoz, hiszen rokonok, miért ne lehetnének ott. És ott tovább élnek, mintha mi sem történt volna. A nevelőszülőknek gyermekenként nettó 80.000 Ft-ot fizet ki az állam. Van olyan család, ahol öt ilyen gyereket nevelnek. Az nettó 400.000 Ft plusz a családi pótlék meg a segély. A pénzen szépen megosztozik a "család" és mindenki jól megél és röhög a markában. Jut pénz kocsmára, játékgépre, csavargásra, BMW-re. Hülyék lennének dolgozni. Nem baj mi megkeressük az árát, hiszen most is dolgozol vagy nem?

Ez a szomorú magyar valóság...


Balogh Béla
MNM hírlevél

http://magyarnemzetertmozgalom.hu

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Áll Budapest és az ország...
  2008-04-07 17:28:22, hétfő
 
  Kettős sztrájk: áll Budapest és az ország (+videó)
2008-04-07 08:25 hírTV

A fővárosban üzemkezdetkor leállt a közlekedés, az éjszakai járatok beérkezése után nem indult el egyetlen jármű sem. A munkabeszüntetés déli egy óráig tart. Éjfél óta sztrájkol a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete is, a vasúttársaság felmérései szerint többen vannak azok, akik felvették a munkát, így akár a vonatok 65-70 százaléka is közlekedhet a sztrájk alatt.

Videók: Oszágos sztrájkösszefoglaló 7 órakor

A Volán társaságok elfogadják az érvényes vasúti bérleteket, a megváltott vonatjegyek árát pedig a MÁV-Start Zrt. visszatéríti.

Éjfél óta sztrájkol a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete. Az érdekvédelmi szervezet azért döntött a többször felfüggesztett országos sztrájkot folytatása mellett, mert a MÁV nem teljesítette követeléseiket. A vasúttársaság felmérései szerint többen vannak azok, akik felvették a munkát, így akár a vonatok 65-70 százaléka is közlekedhet a sztrájk alatt. Budapesten a Déli és a Nyugati pályaudvar fogadja és indítja majd a vonatokat, a Keleti pályaudvarra viszont nem mennek be a vonatok, a szerelvények Rákosig közlekednek. A vidéki nagyvárosok közül Szegeden sztrájkolnak, de Záhony, Miskolc, Nyíregyháza és Mátészalka környékén is működik a vasút a MÁV szerint.

A fővárosban fél órával ezelőtt, üzemkezdetkor leállt a közlekedés, az éjszakai járatok beérkezése után nem indult el egyetlen jármű sem. A munkabeszüntetés déli egy óráig tart. A BKV-nál a dolgozók 99 százaléka sztrájkol, gyakorlatilag teljes a leállás - közölte Gulyás Attila, a Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének elnökhelyettese.

A közlekedési vállalat két alvállalkozóját nem érinti a sztrájk: a Nógrád Volán és a VT Transman cég által üzemeltetett vonalakon zavartalan lesz a közlekedés. A BKV forgalmának mintegy hét százalékát jelentő járatok főként Budafokon és a XI. kerületben, valamint a IV., XIV. és a XVII. kerületben közlekednek. Budapesten reggel és délelőtt rendőrök segítik a csomópontokban a közlekedési káosz elkerülését, a taxitársaságok pedig csaknem összes autójukat és sofőrjüket csatasorba állítják. Az Oktatási Minisztérium közölte: az iskolaigazgatók eldönthetik, hogy a sztrájk idején lesz-e tanítás intézményükben.
(MR)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Demszky óta
  2008-04-07 17:22:29, hétfő
 
  Demszky az, aki nem finanszírozta a BKV-t. Ki tehet a sztrájkról?
2008-04-07 01:16:33 elnök


Miközben a főváros a rendszerváltás óta alig költött közlekedésre, most a sztrájkot kihasználva az államot próbálja megfejni. Ki a valódi felelős a BKV csődjéért?

18,5 milliárd forint többletforrást igényel a Pénzügy- minisztériumtól a főváros vezetése a BKV biztonságos működéséhez és az adósság növekedésének elkerüléséhez. A kormány akár engedhet is a fővárosnak, hiszen először története során a BKV-s dolgozók totális sztrájkot hirdettek - a járatritkítási csomag elfogadása és a finanszírozási problémák megoldatlansága miatt.

A Demszky Gábor főpolgármester és két helyettese, Hagyó Miklós (MSZP) és Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) által aláírt, az Index birtokába került levélben oldalakon keresztül ecsetelik, hogy miért szükséges az állami beavatkozás, ám arról egy szót sem ejtenek, hogy a Fővárosi Önkormányzat semmivel sem járul hozzá a tulajdonában álló közlekedési cég működéséhez.

Demszky óta rohad a BKV A levélben a városvezetők kifejtik, hogy miközben a társaság az inflációhoz képest 2,5 szeresével növelte tarifáinak árát 2002 óta, és így a fejlett Európa 15 országánál is drágábbak lettek a budapesti közlekedési tarifák, mégis a 2002-ben konszolidált társaság adósságállománya 5 év alatt a tízszeresére (7-ről 70 milliárd forintra) emelkedett. Demszkyék kifejtik, hogy a BKV amortizációs spiráljának megállításához, vagyis a járműpark átlagéletkorának fiatalításához éves szinten 20-30 milliárd forintra lenne szükség.

Tény azonban, hogy az államnak is van elmaradása a BKV finanszírozása terén. Mint a levélben is írják, az állami támogatás mértéke évek óta nem követte az inflációt, miközben a költségek (üzemanyag stb.) jelentősen nőttek. Többet fizetünk, mint a MÁV-ért A BKV éves költségvetése jelenleg 110 milliárd forint körül van. Ebből a teljesítmény után járó állami normatív támogatás 32 milliárd forint, ugyancsak az állam ad 16,5 milliárd árkiegészítést. A támogatási igény hitelét rontja ugyanakkor, hogy a Fővárosi Önkormányzat saját közlekedési cégének költségeihez csupán 10 milliárd forinttal járul hozzá, amit ráadásul nem is az üzemeltetésre, hanem beruházásra ad (2-es metró felújítás, járműbeszerzés, pl. használtbusz-tender stb.).

Magyarul a főváros semmivel nem járul hozzá ahhoz, hogy a buszok kigördüljenek a garázsból, a beruházásra adott összeget pedig egyszer sem emelte az inflációval arányosan. A levélíró politikusok büszkén hangoztatják, hogy "ma már az utasok fizetik a költségek több mint 40%-át, amely sokkal jobb arány, mint ami a MÁV esetében tapasztalható." (Miközben természetesen az állami támogatás is az adófizetők pénzéből érkezik.)

A levélírók továbbá felvetik azt a régóta hangoztatott, jogos igényt, hogy a BKV is - a MÁV-hoz hasonlóan - a felhasznált gázolaj után fizetett jövedéki adót téríthesse vissza, ez 3,3 milliárd forintos pluszbevételt jelentene a cégnek (és kiadást az államnak). Olcsóbb áramot a BKV-nak is Ugyanígy felvetik azt is, hogy a BKV - nagyfogyasztóként, akárcsak Gyurcsány Ferenc miniszterelnök cége, a Motim Zrt. [2] - az áramot olcsóbban kapja meg a Magyar Villamosművektől. A 20%-os, 2008-as áramárdrágulást 10%-kal mérsékelve, a BKV 1 milliárd forintot tudna megspórolni. Így öszesen 14 milliárd forint többletpénzre számít az államtól a főváros, és további 4,5 milliárdot kér.

Az összesen 18,5 milliárdból 15 milliárd forintot veszteségfinanszírozásra, 3,5 milliárdot beruházásra költenének. Prága nem spórol a BKV-ján -egy kis összehasonlítás A prágai tömegközlekedés messze nincs akkora bajban, mint a budapesti. A cseh főváros mérete és tömegközlekedési hálózata nagyjából összevethető Budapestével azzal a különbséggel, hogy Prágában nem jellemzők a lerohadt villamosvonalak, és jut pénz fejlesztésre is. 2006-ban a prágai BKV 497 millió koronát (kb. 4,9 milliárd forintot) kap az államtól, Prága önkormányzatától 5,4 milliárd koronát (kb. 54 milliárd forintot), EU-s forrásokból 111 millió koronát (1,1 mrd forintot). Saját bevételük 3,4 milliárd korona (34 mrd Ft), így összesen 94 mrd forintos a bevételi oldal, amit 2006-ban a kiadások 1 milliárd forintnyi koronával haladtak meg. Prágában a havi bérlet ára fele (460 korona, kb. 4600 Ft) a budapestinek, a két órányi utazásra szóló jegy pedig mindössze 200 Ft körüli.

A működő városi közösségi közlekedésben a finanszírozást általában egyharmad arányban a jegybevétel, egyharmad arányban a városi támogatás, további egyharmad arányban pedig az állami (tartományi) forrás biztosítja.

Európában ugyanis régóta felismerték, hogy a közlekedés a gazdaság motorja, spórolni lehet rajta, de ennek kára a nemzetgazdaság szintjén hatványozottan jelentkezik [3]. "Ebben mind az államnak, mind a fővárosnak komoly mulasztása van" - jelentette ki az Indexnek a levelet ismerő

Wintermantel Zsolt (Fidesz) fővárosi képviselő, a városüzemeltetési bizottság alelnöke. Wintermantel szerint valóban vannak jogos igényei a fővárosnak, ilyen a Budapest közigazgatási határain túl közlekedő HÉV rendezetlen jogi helyzete, a jövedéki adó visszatérítésének igénye, az áramártámogatás kérdése és az inflációkövetés. A képviselő ugyanakkor hangsúlyozta, lehetetlen állapot, hogy a főváros vezetése a BKV üzemeltetését - tulajdonképpen a rendszerváltás óta - mind kisebb mértékben támogatta, míg lassan eljutott addig, hogy egyáltalán nem ad pénzt a BKV működésére. Wintermantel szerint ráadásul súlyos gond, hogy 2006 óta a BKV gazdálkodása átláthatatlan, "folyik ki a pénz".

Az ellenzéki képviselő példaként az AAM-es tanácsadói szerződéseket hozta fel, illetve sejtetni engedte, hogy a 3 milliárdos tanácsadói szerződések csak a jéghegy csúcsai lehetnek. A BKV-nál a Fővárosi Közgyűlés döntése alapján indult, még le nem zárult belső vizsgálat részeredményei ugyanis komoly pazarlásra engednek következtetni. Mulasztott itt mindenki "A BKV ma drágábban működik, mint lehetne, elég csak a botrányos ügyekre gondolni. A BKV működési vesztesége érdemben nem csökkent, semmilyen adat nem támasztja ezt alá. Tényleg volt egy 11 milliárd forint körüli megtakarítás az új menedzsment irányítása alatt, pl. elbocsátottak 1000 embert, de ezt a pénzt elköltötték megkérdőjelezhető célokra, a többi között tanácsadói szerződésekre" - mondta el az Indexnek Vitézy Dávid, a BKV felügyelőbizottságának tagja, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület szóvivője. (A fővárosi politikusok által írt levélben valóban megemlítik, hogy az Antal Attila vezette menedzsment 2007 januárjában megkezdte stabilizációs és hatékonyságnövelő programját, ami 11,5 milliárdos megtakarítást jelentett a cégnek. Arról a nagyívű elképzelésről azonban nem tesznek említést, hogy a BKV-menedzsment 2007 elején még éppen tizenvalahány milliárdos megtakarítással ígérte [4] elérni a nullszaldó állapotát. Azt azonban elismerik, hogy már most 15 milliárd forintra becsülik a BKV idei veszteségét.)

"Tény, hogy az állam nem növeli a támogatás összegét, de ugyanezt nem teszi meg a főváros sem, öt éve ugyanannyit, 10 milliárdot ad. Ez egy végtelenül álszent levél. Ne tegyünk úgy, mintha a főváros mindent megtett volna, ami tőle telik" - hangsúlyozta Vitézy. "A városvezetés pénteken megtehette volna, hogy nem fogadja el a 2 milliárd forintos járatritkítási csomagot, de ennek ellenére jóváhagyták a tervezetet a sztrájk előtt 3 nappal, olajat öntve ezzel az amúgy is lobogó tűzre" - közölte Vitézy Dávid.

Több jel utal arra, hogy a BKV illetve a főváros vezetése ezúttal nem a sztrájk megakadályozására játszott. A járatritkítási csomagokat eddig ugyanis egyszer sem fogadta el Demszky Gábor főpolgármester, most először azonban igen.

Ezt a gyanút erősíti, hogy az őszi BKV-sztrájkkal kapcsolatos, sztrájkellenes hangulatú közlemények helyett most meglehetősen száraz, tárgyilagos hangnemben kommunikál a sztrájkkal kapcsolatban a közlekedés cég.

http://www.fideszbp20.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az életnél nincs csodálatosabb
  2008-04-07 11:06:18, hétfő
 
  A világon sok van, mi csodálatos, de az életnél nincs csodálatosabb


Kép: http://furaila.xfree.hu/108451


Ez az egyik legfantasztikusabb fénykép, amit az ismert univerzumban valaha is készítettek.

Egy amerikai fényképész készítette egy operáció alatt, amint egy súlyos gerinc-rendellenességet próbáltak helyrehozni egy magzaton az anyaméhen belül a terhesség 23. hetében. A fényképész akkor meg nem gondolta, hogy élete egyik legfontosabb képe lesz ez, hiszen a cél csupán a méhen belüli gerincműtét fényképeken is történő dokumentálása volt.

Miközben Paul Harris fotós az Egyesült Államok-beli Tenesse állam Nashville városának Vanderbilt egyetemén a sebészeti klinika műtőjében fényképeket készített a műtét folyamatáról, megörökítette azt a pillanatot is, amikor a baba az anyai méhből kiemelte a kis kezét, és az őt operáló orvos ujjat megfogta. Ez a hihetetlen fénykép a világ rengeteg újságjában megjelent, s Írországban az egyik "legerősebb zászlója" lett az abortusz legalizációja ellen küzdőknek.

Az ici-pici kéz, ami meghódította a világot, Samuel Alexanderé, aki tavaly december 28-án megszületett (amikor a fénykép készült, alig több, mint 5 hónapja volt a mama hasában). Ha komolyabban elgondolkodunk, megértjük, hogy az élet tényleg csak egy hajszálon múlik. Az orvosok biztosak voltak benne, hogy nem tudták volna életben tartani a kisfiút a méhen kívül, így a méhen belül műtéttel kellett megoldani azt a rendellenességet, amit nem tudott volna túlélni. A méhet bevarrták, hogy a baba normálisan fejlődhessen tovább. Ezért is ezt a képet lett nyilvánítják napjaink egyik legfontosabb orvosi fényképének.

Samuel a legfiatalabb paciens, aki ilyen operáción túlesett. Valószínű, hogy Samuel Alexander Armsnak megszoríthatja majd egyszer Dr. Brunner sebészprofesszor kezét - most már az anyai méhen kívül.

Justine McCarthy tévé-bemondónő megjegyezte, hogy képtelenség nem elérzékenyülni a pici kéz hatalmas erejét látva amint egy operáló sebész ujját szorítja, és lehetetlenség nem elgondolkodni azon, hogyan tud egy kéz életet menteni...


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyaloncok felháborodása
  2008-04-07 10:39:33, hétfő
 
  Szentmihályi Szabó Péter:
Sarkosan fogalmazva
2008-04-06 Magyar Hírlap

Nincs is annál szórakoztatóbb, mint olvasgatni az (eddig) kormánypárti nyaloncok, közírók, közgazdászok írásait, melyekben frissen támadt bátorsággal bírálják a politikai vezetést, ez a "rugalmas elszakadásnak" nevezett hadművelet.

Olyanok, mint a válófélben lévő házaspár gyermekei, amikor még nem tudni, melyik félnek ítéli őket a bíróság. Vannak, akik még mindig Orbán Viktorra pazarolják a lőszert, az egyik megmondóember a marxizmus minden erélyével utasítja vissza "a trón és az oltár" jövendőbeli szövetségét, miután O. V. egy tanácskozáson kifejtette, hogy a történelmi egyházak megtaníthatnak minket a szabadság helyes értelmezésére. A nyalonc persze rögtön felháborodik, hiszen tudjuk, a szabadság felismert szükségszerűség, neki senki ne mondja meg, mi a szabadság, neki nem kellenek lelki vezetők, mert az "közjogi értelemben abszurditás".

A harcos baloldal és a liberális ateizmus koalíciójának bukásától megrendülve már csak rikácsolni képesek a nyaloncok, akik azon az evangéliumi idézeten is felháborodtak, hogy "az igazság szabaddá tesz". Számukra ez rettentő gondolat, igaztalanság, mely nem igaz országhoz vezet, ilyenkor igazságbeszédet kell mondani, és az a felismert szükségszerűség (nyilván), hogy mindenért Orbán a felelős.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megalakult a Nemzeti Kerekaszt
  2008-04-07 01:20:07, hétfő
 
  Tisztelt Honfitársaink!

2008. április 5-én
megalakult a Nemzeti Kerekasztal

A Nemzeti Koordinációs Testület szervezésében mintegy negyven civil szervezet és magánszemély közös egyetértésével, mintegy hetven fő részvételével megalakult a
Nemzeti Kerekasztal.

A kerekasztal felvállalja a nemzet képviseletét, de ehhez szükséges, hogy résztvevőinek köre bővüljön, és átfogja a nemzet teljes keresztmetszetét a Magyar Nemzet teljes képviseletének eléréséig.

Megindult a szekciók szervezése, melyeknek feladata, hogy kidolgozzák a törvényesség útjára való visszatérés útját.

Helyre állítsák Szentkorona eszmeiségén alapuló, a teljes, és egységes magyar nemzetre kiterjedő Történelmi Alkotmány jogfolytonosságát, nemzeti létünk minden részére kiterjedő jogrendszert, a Nemzet jelenlegi megoldásra váró súlyos problémáinak megoldását.

A Nemzeti Kerekasztal az alábbi szekciók létrehozásában döntött:

1. Törvényességi szekció. Történelmi alkotmány! Magyar nemzeti jogrendszer!
2. Nemzetgazdasági szekció. Jóléti társadalom, a tudás a munka értéke.
3. Belpolitikai szekció A társadalmi béke országa
4. Szociálpolitikai szekció. Szegénység felszámolás
5. Külügy, külpolitikai szekció. Szövetségesek- barátok- kívülállók- ellenségek
6. Agrár politikai szekció A magyar föld nem eladó külföldinek!
7. Ipari, és kereskedelmi szekció Magyar iparfejlesztés, magyar áruellátás
8. Egészségügyi szekció. Állami Egészségbiztosítási rendszer! Egészséges társadalom, gyógyítás-megelőzés
9. Oktatási, egyházi, tanügyi szekció A tudás társadalma
10. Infrastruktúrafejlesztési szekció. Vissza a vasútra
11. Nemzetvédelem, határvédelem. A Kárpáthaza védelme
12. Foglalkoztatáspolitika. A munka becsülete, csak munkáért jár jövedelem
13. Kisebbség politikai szekció.
14. Környezetvédelemi szekció Elsődleges az EMBERI egészség védelme!
15. Ifjúsági, sport és testnevelési szekció Egészséges társadalom Ép testben ép lélek
16. Kártérítési ügyek szekciója A hála a háború hősei, az 56-os hősök iránt
17. Kulturális, kultúrpolitikai, hírközlési szekció. A média nem hatalom, hanem szolgáltató!
18. Építési és beruházási szekció. Otthont minden gyermekes családnak
19. Energia politika. Szabadulás az olaj rabságából
20. Vallás és egyházpolitikai szekció. Nemzeti létünk alapja a keresztény hit, és erkölcs

Az ülés du. 2-től este 10 óráig tartott, és a vitáktól sem mentes, de igen konstruktív ülésen megszülettek a további működésre vonatkozó határozatok.

A Kerekasztal plenáris üléséről közleményt adunk ki.

A továbbiakban részletesen be fogunk számolni megállapodásaink eredményéről.

Célunk a Nemzeti Egység megvalósítása, a résztvevőknek sok kitartást és önzetlen együttműködést kívánunk.

Budapest, 2008-04-06

NKT nevében:
Lovag Rajkai Zsolt koordinátor
06 20 951 5593
Sámsomdi Kiss Károly szervező
06 30 656 7859
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Együtt ugrik a szakadékba...
  2008-04-07 01:18:09, hétfő
 
  Együtt ugrik a szakadékba Gyurcsány és az MSZP
2008-04-07 00:55:44 elnök


Szavazott a szocialista frakció arról, hogy továbbra is Gyurcsány Ferenc miniszterelnökségével folytassák a kormányzást.(Ezzel történelmileg megpecsételődik az MSZP sosra - a szerk. megj.) Biztonság és reform mottóval, és továbbra is Gyurcsány Ferenc vezetésével új kormányzati szakasz kezdődik - jelentette be Lendvai Ildikó vasárnap éjjeli sajtótájékoztatóján. "Készek vagyunk és felkészültünk az önálló kormányzásra" - mondta a szocialisták frakcióvezetője.

Lendvai Ildikó közölte: a kormányzás újabb szakaszát a Munka, tudás, tulajdon programja mentén, az egészségügyben szükséges változtatásokkal, és továbbra is Gyurcsány Ferenc vezetésével folytatják. A távirati iroda úgy értesült, hogy a képviselőcsoport meghallgatta a miniszterelnök helyzetértékelését, majd ahhoz, több órán keresztül, több mint negyvenen szóltak hozzá.

A frakció tudomásul vette az SZDSZ álláspontját, és a szocialista képviselők többsége szerint ebben közös a felelőssége a koalíciós pártoknak - fogalmazott az MTI-nek az egyik résztvevő.

A vitában elhangzott az is, hogy bár a szocialista választók egy része örül annak, hogy az SZDSZ valószínűleg kilép a koalícióból, nehezebb lesz kormányozni, mint eddig. Ezért fegyelmezettebb munkára van szükség, kevesebb törvényben és több rendeletben gondolkodnak - mondta az MTI-nek az egyik frakciótag. Az MTI információja szerint a miniszterelnök a vitában arról is beszélt, hogy ha az SZDSZ azt mondja, az ő személye az akadálya a koalíció fennmaradásának, és esetleg távozna, akkor ezután egy újabb akadályt találna a liberális párt.

A távirati iroda úgy tudja, abban is megállapodtak, hogy április 30-ig új programot készít az MSZP, amelyben a legfontosabb feladatokat is rögzítik. Karsai József a frakcióülésen állítólag felvetette, hogy el kellene számoltatni az SZDSZ-t, mire költötték el "azt a rengeteg pénzt".

http://www.fideszbp20.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vannak könyvek...
  2008-04-07 01:15:42, hétfő
 
  Most szerezhetsz egy olyan könyvet amiben benne van minden amit kötelező tananyagnak tartok, de mégsem tanítják egy iskolában sem =)
Ha érdekelnek olyan dolgok, hogyan úszhatod meg ingyen a BKV-t, féláron vagy ingyen mozik, strandok, koncertek, olcsó benzin , ingyen csoki, kóla és még sorolhatnám órákig.
Minden egyben, hatalmas gyűjtemény.

Vagy ha esetleg valamilyen vállalkozási formában vagy érdekelt akkor vannak számodra tuti ötleteim a legális adó-optimalizáláshoz, adójóváíráshoz, hozzá rengeteg iratforma, szerződés minta kollekció. Ha ezek kéznél vannak sok tíz-száz ezret is megspórolhatsz alkalmanként a könyvelőtől, ügyvédtől.

Itt van még a Komplett Hogyan tanuljunk kézikönyv is ha nem úgy megy a tanulás mint amennyire szeretnéd. Mire végzel ezzel, csodálkozni fogsz, hogy mennyi plusz van benned.
Ne feledd, a legértékesebb befektetés a tudás, amit viszont tanulással szerezhetsz meg.

Vannak könyvek még, puskázási témában ha már nagyon reménytelen az eset, üzemanyagcella építésben, és digitális fényképezés témában is.
http://www.betuveto.kkt.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ország válságáról: interjú
  2008-04-07 00:50:37, hétfő
 
  Az ország válsága totálissá vált - interjú Kövér Lászlóval
2008-04-06 00:34:33 elnök


A hatalomhoz, a konchoz való görcsös ragaszkodás kényszere fogja meghatározni az előttünk álló hetek koalíciós alkudozásait - jelentette ki Kövér László.

A Fidesz választmányi elnöke szerint ma már csak Gyurcsány Ferenc nem tudja, hogy kormányfői pályafutása véget ért.

Az ellenzéki politikus beszélt még a magyar nemzetpolitika hiányáról, a tibeti jogsértésekről és a hazánkban tapasztalt, egyre brutálisabb bűncselekményekről, a lelkeket is elérő válságról. Soha nem látott kormányválság robbant ki, s hazánkban egyedülálló kisebbségi kormányzás kezdődhet április végétől.


- Számított-e erre a fejleményre? Mit vár az SZDSZ koalícióból történő kiválása után?

- Világos volt, hogy március 9-e után több minden fog következni, mint március 10-e. Mindig is hangoztattuk azon meggyőződésünket, hogy egy demokráciában kell hogy legyen a politikai döntéseknek következménye, kell hogy legyen az emberek véleményének, ítéletének súlya. Ha ebben nem hinnénk, a demokrácia lényegét tagadnánk. Úgy tűnik, a kormánypárti politikusok is kezdik ezt megérteni. Vergődésüket figyelve ugyanakkor látszik, hogy még nagyon az elején járnak ennek a tudatosodási folyamatnak. Szemlátomást most is - még a sokak által többre becsült Szili Katalinnak is - csak a politikai hatalom megtartásának szempontja a meghatározó. A hatalomhoz s a konchoz való görcsös ragaszkodás kényszere fogja meghatározni az előttünk álló hetek koalíciós alkudozásait.

- Friss felmérések szerint mind a társadalom, mind a hazai üzleti világ nagyobbik része előre hozott választásokat akar. Bár Orbán Viktor a múlt hét végén szintén az időközi országgyűlési választásokat nevezte az egyetlen megoldásnak, mégis a Fidesz e heti kommunikációjában taktikai okokból kerülte ezt a kérdést. Miért tartják sokan a pártjából kellemetlennek a hatalom megszerzésének igényét, a kormány mielőbbi eltávolítását és felelősségre vonását, hiszen ez Nyugat-Európában teljesen természetes ellenzéki mentalitás?

- Másfél éve, az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése óta félreérthetetlenül, folyamatosan hangot adunk azon elvi álláspontunknak, hogy az MSZP és az SZDSZ az emberek összeesküvésszerű megtévesztésével szerezte meg a kormányzati hatalmat, tehát illegitim módon kormányoznak. Ugyanakkor az ellenzéknek nincs közjogi eszköz a kezében, hogy lemondassa a kormányt. Sokszor elmondtuk: nem attól lesz változás, hogy ezt a Fidesz a Parlamentben vagy esetleg néhány százan, vagy néhány ezren az utcán nap mint nap követelik, hanem attól, ha az emberek többsége ezt akarja, és ennek az akaratának hangot is tud adni. A március 9-i népszavazás a kétkedőkre rácáfolva igenis hatásos akaratnyilvánítás volt, s az MSZP–SZDSZ-koalíció számára legalább ilyen fenyegető akaratnyilvánításként tűnik fel az egészségbiztosítási rendszerről szóló őszi, újabb népszavazás. Ma már csak Gyurcsány Ferenc nem tudja, hogy kormányfői pályafutása véget ért. S noha a mögüle kihátráló szocialista és szabad demokrata politikusok kétségbeesett erőfeszítéseket tesznek, hogy akár az ő feláldozásával is meghosszabbítsák hatalmukat, napról napra nő azok száma, akik belátják, hogy csak egy előre hozott, valóban szabad választás teremtheti meg az ország rendbetételének politikai előfeltételeit. A Fidesznek ezt a felismerést segítenie kell, de türelmetlenül nem szabad siettetnie.

- Politológusok azt jósolják, meglehetősen nehéz lesz az esetleges őszi egészségbiztosítási népszavazásra is mozgósítani 3,3 millió embert, mert a vizitdíjjal ellentétben a világon egyedülálló rendszer lényegét még nem érzik a bőrükön az emberek, s nem értik a lényegét. – Ezen elemzők és politológusok közül egyik sem gondolta, hogy a szociális népszavazásra 3,3 millió ember mond majd igent. A legutóbbi fejlemények fényében úgy tűnik, a szocialista párt rájött, hogy a politológusok ismét tévednek, s az úgynevezett pénztártörvény módosításával, a magántőke bevásárlási lehetőségének kizárásával megpróbálja elejét venni az újabb népszavazásnak. Nyilvánvaló ugyanis, hogy a civilek által kezdeményezett népszavazás ugyanolyan elsöprő erejű elutasítását jelentené a kormány egészségpolitikájának, mint amilyen a március 9-i voksolás volt. Különböző becslések szerint az igennel szavazók kétharmada nem az anyagi szükség szorítása miatt hozta meg a döntését. Tágabban véve azt a politikát utasította el, ami a hazugságra, az emberek lebecsülésére, semmibevételére épül. Szűkebben véve pedig azt az egészség- és oktatáspolitikát, amelyet a haszonszerzés motivál.

Továbbra sem lehet tudni, pontosan mi sül majd ki az egészségprivatizációs tervekből, bevonják-e a magánbefektetőket a rendszerbe vagy sem, ahogy a szocialisták most ígérik. Ezenfelül a kormánypártok sokáig azzal a jogi magyarázattal éltek: a kétszer elfogadott jogszabály nem több-biztosítós, hanem többpénztáras lenne, így indifferens az Albert házaspár népszavazási kezdeményezése.

- Március 9-én sem néhány milliárd forintos nagyságrendű társadalompolitikai intézmények létéről voksoltak az emberek, hanem egy egész politikát ítéltek meg. Ha lesz népszavazás, ugyanígy szavaznak majd ősszel is. Az MSZP történelmi mélyponton áll a támogatottságát illetően, az SZDSZ-ét pedig mérni sem lehet. Mind a két kormánypártban mély belső személyi, erkölcsi és identitásválság alakult ki. A szétesés szélén állnak, ezt a komoly strukturális válságot már nem tudják trükkökkel, taktikai húzásokkal megoldani. Lehet szórakozni az emberekkel, hergelni őket különféle jogi magyarázkodásokkal, de minél tovább húzzák az időt, minél később vonják le a megfelelő következtetéseket, annál több kárt okoznak - akár milliárdokban mérve is -, nemcsak maguknak, hanem az egész országnak.

- Vannak ugyanakkor olyan fideszes vezetésű önkormányzatok, Heves városában, Tapolcán, Nagyatádon, amelyek a Fidesz választmányának útmutatása ellenére kiszervezték, lényegében privatizálták a kórházakat, az egészségügyi ellátást. Megúszhatják ezt büntetlenül?

- Nem ugyanaz történt egyik helyen, mint a másikon. Az esetek egy része az országos választmány egyértelmű döntése előtt született. Azonban mindegyiket konkrétan kell megvizsgálni, és ott, ahol világosan kiderül, hogy tudatosan megsértették a Fidesz programját, fel kell tenni a kérdést: megfelelő pártban vannak ezek a döntéshozók? Az ő meghallgatásuk nélkül semmilyen döntést nem lehet meghozni, ezért nem szeretnék elhamarkodott nyilatkozatokat tenni.

- Szinte példa nélküli bűncselekmények történnek az országban, már-már mindennapossá vált, hogy tanárokat vernek, köpködnek az iskolákban, idős embereket brutális kegyetlenséggel kínoznak és ölnek meg faluhelyen, a közlekedést már nemcsak a forgalmi dugók, hanem a fém- és kábeltolvajok akadályozzák. Válság közeli állapot uralkodik el a mindennapi életben, a lelkekben is.

- Az ország válsága totális, minden szférát, létünk minden dimenzióját érinti. Ez a válság az 1990-et megelőző rendszernek az örökségében gyökerezik, de az első három kormány különböző módon és eredménnyel megpróbálta kezelni a problémákat. Az Antall-kormány megtette azt, amit muszáj volt megtennie, a kommunizmus romjainak eltakarítását, s az új politikai és gazdasági berendezkedés alapjainak megteremtését. A Horn-kormány nagyon sok tekintetben tévútra vezette az országot, kárt okozott, de "menedzselte" a válságból kikászálódó országot, s a nemzetközi színtéren tovább erősítette a Nyugat irányában történő integrációnkat. A második polgári kormány alatt gazdaságilag és lelkileg is megerősödött valamelyest a társadalom. Elértük, hogy az ország kezdett végre hinni abban: napról napra egy kicsivel egyre több embernek lesz jobb az élete. Ezt a reményt, várakozást tette tönkre az MSZP-SZDSZ-kormányzás elmúlt hat esztendeje, és rúgta vissza az országot majdhogynem az 1990-es évek első felének szintjére. Tíz-tizenkét év óta nem mért adatok bukkannak fel, köszönnek vissza, a munkanélküliség, gazdasági növekedés vonatkozásában. Eközben az ország anyagi tartalékai elfogytak, a nemzeti vagyont elherdálták, az emberek lelki, biológiai tartalékai is kezdenek kimerülni. A rombolás ugyanakkor nem korlátozódik a gazdaság területére. Egy polgári társadalom értékrendjét, normáit, erkölcsi mércéjét szétzúzni nem nagy művészet, meg lehet tenni egy generáció alatt. Mindannak, amit az úgynevezett baloldal képvisel - az oktatási rendszerben éppúgy, mint a társadalmi életet működőképessé tevő normarendszer milyenségét illetően -, annak gyümölcsei most érnek be. Szerintük semminek nincs értéke, a jó és a rossz között nincs különbség, csak egyetlen szempont létezik: a mindenfajta felelősségvállalás és gátlás nélküli 2önmegvalósítás". Ez szükségszerűen vezet oda, hogy egy diák veszi a bátorságot, és rátámad a tanárára.

- Egyesek szerint viszont a 69 éves pedagógus volt a hibás, mert nem tudott fegyelmet tartani az "eltérő társadalmi szokásokkal rendelkező" osztályban. A Hiller István által felállított vizsgálóbizottság egyik tagja korábban úgy fogalmazott: a legrosszabb döntés a pedagógust bántalmazó diák kirúgása lenne, amelyből Auschwitz és Taigetosz következne. Ehhez mit szól?

- Eljutottunk oda, hogy az iskola igazgatója sem védi meg pedagógustársát. Lehet, hogy az idős tanár a megváltozott körülmények közepette már túl volt a teljesítőképessége csúcsán, felőrölték idegeit a megpróbáltatások. Ebben a szituációban azonban nem lehet más oldalra állni, mint a tanár méltóságának és az iskola tekintélyének az oldalára. Sürgősen rendet kell tenni a dolgaink között, igenis ki kell mondani, hogy van jó és rossz. Az államnak az a dolga, hogy a közösségek normális működőképességének feltételeit biztosítsa, s megalkossa és betartassa azokat a szabályokat, amelyek a helyes magatartást tanúsító embereket védik és támogatják, a helytelen magatartást tanúsító embereket pedig korlátozzák és szankcionálják. Ugyanis ha ezen az úton haladunk, hovatovább a büntető törvénykönyv is feleslegessé válik, egyfajta etikai kódexszé silányul. Attól kezdve, hogy valakik kimondták a megélhetési bűnözés fogalmát, már a bűnüldözés területén is elindult a relativizáció. Másfelől, amikor az ország vezetői is szemlátomást mindent megengedhetnek maguknak, békésen gyülekező embereket - köztük asszonyokat, időseket -maszkos rendőrökkel veretnek meg az utcán, illetve lovas rendőröket uszítanak rájuk, mit lehet várni a hatalomtól? Fellökhetnek munkájukat gyakorló újságírókat, kínoztatnak, meztelenre vetkőztettetnek embereket, fiatal férfiakat és nőket tartatnak őrizetben törvénytelenül, mint a legrémesebb diktatúrákban, rendőreikkel tapostatnak a nemzeti lobogón. Ha úgy hozza a soruk, állami kedvezményeket járnak ki a hatóságoktól a saját cégük, s köztörvényes haverjaik jövedelmének gyarapítására, kreatív módon értelmezik az adójogszabályokat, s olyan üzleteket kötnek az állammal, amiben csak az állam jár rosszul, ők pedig nulla befektetéssel milliárdos haszonhoz juthatnak. Ilyen körülmények között hovatovább általános meggyőződéssé válik, hogy az a balek, az a "lúzer", aki komolyan veszi a szabályokat.

- Erdélyben magyar beszéde miatt vertek meg egy nemzettestvérünket, ám a magyarországi külügyminisztérium hallgatott, mint a sír. Pilisszentkereszten a szlovák iroda átköltöztetése miatt harsányan tiltakozik a szlovák kormány. Beszélhetünk egyáltalán működő magyar nemzetpolitikáról?

- A nemzetpolitika a mi fogalomtárunkban a Kárpát-medencében élő magyarság életlehetőségeinek megőrzését, illetve javítását, életesélyeinek növelését jelenti. Így természetesen a csonka Magyarország határain belüli politika is a nemzetpolitika része. Ha így nézzük, kimondható, hogy ma Magyarországon nemzetellenes, a nemzeti közösséget felszámoló, szétmorzsoló politika folyik. Az a kérdés, hogy ez milyen arányban tudatos, és milyen arányban zajlik a gátlástalan nyerészkedés szándékával. Szűkebben véve, az elszakított nemzetrészek érdekében folytatandó politikára tekintve a jelenlegi kormány gyakorlatilag közömbös, csak tehertételnek tekinti a határon túli magyar közösségeket, akiket időről időre fenyegetések érnek. Ugyanakkor nem szabad dramatizálni a helyzetet, a realitásérzésünk megőrzése a hitelességünk záloga. Nemzetközi porondon is fel lehet lépni, amit az ellenzék, valamint Tőkés László meg is tesz az Európai Parlamentben. A pilisszentkereszti ügyben Sólyom László köztársasági elnök úr a tényekkel egybehangzóan megállapította, hogy az eset a helyi szlovákokat is megosztó politikai, de nem kisebbségi ügy. Biztosak lehetünk benne, hogy a Slotához hasonló kaliberű kalandor briganti politikusok számára mindig lesznek ürügyek, hogy megpróbálják belénk törölni sáros cipőjüket. Nem miattuk, hanem magunk miatt nekünk sokkal óvatosabbnak, körültekintőbbnek kell lennünk a Magyarországon élő kisebbségekkel szemben, mint amit mi csak elvárunk az ottani politikai erőktől saját nemzetrészeink irányába.

- Egy másik kisebbségbe taszított nép, a tibetiek jogfosztottsága is borzolja a kedélyeket. Ön mit tenne? Helyesnek tartaná, hogy a kínai diktatúra által terrorizált régió érdekében a demokratikus országok bojkottálják az olimpiát, s ezzel feláldozzák számos nagyszerű sportoló élete álmát?

- Sajnálatosnak tartom, hogy Tibet ügyét először éppen az a Kóka János vetette fel, aki ezzel a gesztusával próbálta elterelni a figyelmet a saját hitelességi válságáról. Annál is inkább, mert ő azon politikusok közé tartozik, akiket Kínában tett, magánjellegű pihenéssel is kiegészített hivatalos látogatásaikkor nem zavart az emberi jogok megsértése. Kicsit bánt, hogy az Európai Unió általam nagyra becsült politikusai is csak most jutottak el oda, hogy szóvá tegyék a kommunista diktatúra jogsértéseit. Semmiképpen nem az a megoldás, hogy tönkretegyünk egy újabb olimpiát a moszkvai és a Los Angeles-i után. Inkább az, hogy a jövőben ne fordulhasson elő, hogy egy olyan ország kaphassa meg az olimpia megrendezésének lehetőségét, ahol a legalapvetőbb emberi jogokat sem tartják tiszteletben, ahol egész népeket tartanak elnyomás alatt, fenyegetnek a kultúrájuk, a nemzeti önazonosságuk szétzilálásával. Kínában a kommunizmus a mai napig állami ideológia, embereket lehet eltüntetni, koncentrációs táborba zárni, kivégezni. Tibetet nem tegnap szállta meg a kínai rezsim, amelynek az emberi jogokhoz fűződő viszonyára sem ma derült fény. Az EU emberi jogokat érintő politikája csak akkor hiteles, ha minden országgal szemben, minden helyzetben azonos mércével mér, a pillanatnyi geopolitikai, gazdasági vagy egyéb érdekektől függetlenül. Pál Gábor

http://www.fideszbp20.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2008.03 2008. április 2008.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 172 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 461
  • e Hét: 1298
  • e Hónap: 9902
  • e Év: 45843
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.