Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Orbán Fodorhoz dörgölőzik
  2008-06-09 18:35:46, hétfő
 
 
Orbán Fodorhoz dörgölőzik

Orbán Viktor találkára hívta Fodor Gábort, valamint csupa szépet és jót mondott róla.
Anonymous, h, 2008/06/09 - 16:15


Megvan a megfelelő kifejezés Orbán viselkedésére, de talán nem elég szalonképes, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy Orbán Viktor indokolatlanul kedvesen nyilatkozott Fodor Gáborról.

Orbán Viktor szerint ha az SZDSZ valódi ellenzéki pártként viselkedik, akkor megvan a szükséges számú szavazat a parlament felosztatásához, ami az előrehozott választások előfeltétele. Orbán szerint az utóbbi fél évben nem volt olyan közel a komoly hatalmi változás lehetősége, mint most, és az a kérdés, hogy az SZDSZ bátorsága meddig terjed.

"Nem voltunk az utóbbi fél évben olyan közel a komoly hatalmi változás lehetőségéhez, mint amilyen közel most. Az a kérdés, hogy az SZDSZ bölcsessége és bátorsága meddig terjed" - mondta a Fidesz vezetője.

Annak kapcsán, hogy Fodor Gábor szerint az SZDSZ csak akkor támogathatja az előrehozott választást, ha a pártok megállapodnak abban, a következő kormány nem módosíthatja az alkotmányt, a választási és az állampolgárságról szóló törvényeket, Orbán Viktor azt mondta: éppen ezek azok a kérdések, amelyekről beszélni kell.

A Fidesz elnöke reménytelennek tartja, hogy az SZDSZ visszamegy a koalícióba, és minden folytatódik, úgy ahogyan eddig, csak másképp hívják majd miniszterelnököt. "Ennél sokkal jobb véleménnyel vagyok az SZDSZ új elnökéről. Nem hiszem, hogy a cégér vagy a homlokzat átfestésével beérné" - jegyezte meg Orbán Viktor, aki szerint az SZDSZ kiírná magát a politikából, ha "visszasündörögne" a koalícióba.

A pártelnök három lehetőséget lát Magyarország előtt: vagy marad a kisebbségi kormányzás, vagy lesz egy "álkisebbségi" kormányzás, ahol az SZDSZ ellenzékben van, de kormánypártként viselkedik, vagy pedig előre hozott választást kell tartani, és meg lehet kezdeni "a válság felszámolását célzó válságkormányzást".

Hangsúlyozta: a kisebbségi kormány képtelen Magyarország súlyos válságát kezelni, és a legrosszabb válasz azokra a kihívásokra is, amelyekkel Európa szembesül, így élelmiszerárak és az energiaárak emelkedésére.

Az ilyen viselkedésre szokták azt mondani, hogy valóban ennyire...buta, vagy csak csinálja? Orbán úgy tesz, mintha a Szadesz nem írta volna már régen ki magát a politikából, sőt, úgy tesz, mintha a Fidesz sem írta volna ki magát régen a politikából. Talán egy vekker meg ,,Ébresztő!" elkelne Orbánnak is.

Eddig is tudtuk, de most Orbán Viktor ki is mondta, hogy a hatalomért még egy olyan anti-magyar párttal is szövetkezne, mint az SZDSZ, akik a cionizmus és a liberalizmus itteni helytartói. A Fidesz vak híveinek már kinyílhatna a szeme! Kinyílhatna és megláthatnák, hogy a Fidesz mennyire álnemzeti, csupán nemzeti köntösbe öltözött, a cionizmust a legvégsőkig kiszolgáló párt. Tudatosan csinálnak mindent, hogy aztán a hatalommal a kezükben küzdjenek az igazi magyar erőkkel.

(inforadio; DunaTV nyomán Szent Korona Rádió)


Fidesz-SZDSZ paktum készül
Már megszokhattuk, hogy ez nálunk így működik: az elit eldönti.
electron, v, 2008/06/08 - 16:10


Vissza a kezdetekhez?Vissza a kezdetekhez? Orbán maradt, Kuncze már sehol, számít ez?

Fodor Gabriella három alapfeltételhez kötötte az előrehozott választás lehetőségét: a Fidesz később nem módosíthatja az alkotmányt, a választási és az állampolgárságról szóló törvényt.

A Fidesz mindezek tudatában írásban bejelentette: készen áll arra, hogy egyeztessen az SZDSZ új elnökével az előrehozott választásról.

Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője közleményében azt írta: a kisebbségi kormányzás ellentétes Magyarország érdekével, és tisztességtelen is az országgal szemben. A kisebbségi kormányzás miatt egyre mélyül a gazdasági, szociális válság, ezért az ország érdeke az, hogy minél előbb előrehozott választásra kerüljön sor. A Fidesz készen áll arra, hogy egyeztessen az SZDSZ új elnökével az előrehozott választásról. Persze az nem tisztességtelen, ha arról tárgyalnak, hogy minden maradjon úgy, ahogyan volt, csak a nevek változnak.

Fodor Gábor a SzaDeSz küldöttgyűlésén elmondott beszédében három alapfeltételhez kötötte az előrehozott választás lehetőségét: a Fidesz később nem módosíthatja az alkotmányt, a választási törvényt, az állampolgárságról szóló törvényt. Azaz nem fogják felelősségre vonni a tömeggyilkos kommunistákat, továbbra sem kapnak kettősállampolgárságot a gúnyhatáron túli magyarok, ellenben a kínaiak ugyanolyan egyszerűen beköltözhetnek mint eddig.

(Hírszerző, MTI, nyomán Szent Korona Rádió)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mezőberény nem kér a Lidl-ből
  2008-06-09 18:33:01, hétfő
 
  Mezőberény nem kér a Lidl-ből

Egy követendő példát tett a mezőberényi képviselő-testület.
Pityesz, v, 2008/06/08 - 20:50


Visszautasította a Lidl ingatlanvásárlási ajánlatát a mezőberényi képviselő-testület. Az ügy végére azonban még nem került pont, a grémium várhatóan ismét napirendre veszi a kérdést.

A diszkontáruház-lánc ajánlatáról zárt ülésen tárgyalt a testület. A cég a közszolgáltató intézmény korábbi épületét vásárolná meg, majd azt elcserélné a helyi rendőrőrs ingatlanjára, illetve a mögötte álló telekre. Az építkezést is ott kezdenék el, míg a rendőrség a volt közszolgáltatóban kapna helyet. Az ajánlatot azonban a képviselők elutasították.

Ez legyen minden település számára a követendő példa!

(beol.hu, MNO)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bezárult lehetőség-ablakok az
  2008-06-09 18:29:48, hétfő
 
  Bezárult lehetőség-ablakok az elmúlt 20 évből
2008-06-09 06:51:12

A mai magyar politikából nem a szakértők, a jogászok, a közgazdászok hiányoznak, hanem a politikusok, akik valóban ,,tudják, merik, teszik". Akiket tud és mer követni a szavazó. Akik nem zsákbamacskaként árulják hitvallásukat, hanem a szívük fölött viselik, jól láthatóan.
,,Autonómiát Önök soha nem fognak kiegyezéssel elérni Romániában. Vagy kiállnak érte, erőt mutatnak fel, megszervezik magukat és kikövetelik, vagy nem lesz autonómia. Tömegtámogatás nélkül - és a modern demokráciának az a lényege, hogy tömegdemokrácia annak minden hibájával és előnyével együtt - az erdélyi magyar politikai elit megegyezéses és hagyományos eszközökkel soha nem tud autonómiát elérni Erdélyben. Ezt csak és kizárólag tömegtámogatással lehet megtenni, ehhez pedig az kell, hogy az ember ne féljen a választóktól: meg kell őket szervezni, pártokat, szervezeteket kell létrehozni, hinni kell abban, hogy a tömegtársadalmak tömegdemokráciát eredményező rendszerében ha sikerül elegendő köztámogatást összegyűjteni egy eszme vagy egy intézmény követelése mögé, akkor az meg fog születni."
(Részlet Orbán Viktornak a 2004. július 24-én Tusnádfürdőn elhangzott beszédéből.)

Megint elment egy hajó. Hány fog még elmenni és hány van hátra, amíg az összes lélekmentő el nem hagyja a Pannon-tengert?

A politikában a szándék ritkán találkozik össze a realitásokkal. Amikor a csillagzatok állása ilyen kedvező, azt hívjuk - csakúgy, mint a gazdaságban - lehetőség-ablaknak. Nos, az elmúlt két évtizedben a magyarországi politikai elit sorra zárta be ezeket a szűkebbre-tágabbra megnyílt lehetőség-ablakokat, anélkül, hogy azon egyáltalán tájékozódás gyanánt legalább a fejét kidugta volna.

Az első ilyen ablak még a hatalomváltást előkészítő, kommunista utód-kormány, Németh Miklós idejében nyílt meg a magyar nemzet előtt, amikor is a nagy nyugat-keleti összeborulásban lehetőség lett volna kérni hazánk nemzeti adósságának az elengedését. Nem tette meg, nem kezdeményezte, ezzel súlyos terhet hagyva az Antall-kormány vállán. Az SZDSZ által gerjesztett taxisblokád idején és azt követően ezzel együtt Antall Józsefnek még szintén megadatott, hogy ezt a koloncot levegye az ország hátáról. Õ sem tette meg, ,,szakértői" tanácsától vezérelve, vagy ki tudja, miért. Hibás döntése következményeit unokáink is nyögni fogják.

A következő lehetőség-ablak még mindig az Antall-kormány regnálása alatt nyílt ki, amikor felbomlott a Csonka-Magyarországot szorító kis-antant államok közül Csehszlovákia és Jugoszlávia. Mint emlékszünk, Bush és Gorbacsov jóváhagyásával ezt megelőzően a két Németország egyesült, majd ezt követően maga a Szovjetunió is alkotó elemeire hullott szét. Egész Európában napirenden volt tehát a régi államok megszűnése, újak megszületése, határok meg- és átrajzolása. Történelmileg először nyílt lehetőség a vérbe kiáltóan igazságtalan trianoni döntés óta, hogy a magyar politikai elit ezt a kérdést a nemzetközi politika asztalára tegye egy olyan pillanatban, amikor ez a lépés minden objektív mércével mérve is időszerű. Nem tette meg, élén Antall Józseffel, akiről a Koltay Gábor-féle Trianon film óta tömegesen tudjuk, hogy az újonnan megalakult kormány első ülésén kijelentette: aki Trianonnal akar foglalkozni, az írja meg a lemondó levelét.

Ezek után a következő lehetőség-ablak a Kárpát-medence-szerte elnyomott magyar kisebbség ügyének nemzetköziesítésére még mindig a magát tizenötmillió magyar miniszterelnökének nevező Antall József kormányzása alatt történt, amikor is az alig megalakult, történelmileg soha nem létezett Szlovákia egyik első intézkedése az volt, hogy elterelte a Duna főcsatornáját, azt az ágat tehát, amely a trianoni rendelkezések szerint a két ország határát képezte. Ez követően logikailag magyar részről az lett volna az ellenlépés, hogy a magyar államhatalom átveszi a régi főmeder és az új csatorna közötti területet, hiszen ezek után főágnak az újonnan megépített bősi csatorna volt tekinthető, márpedig akkor annak a közepén húzódik az országhatár. Mint tudjuk, nem ez történt, hanem az, hogy a Magyar Állam pisszenés nélkül, önkéntesen lemondott minden lehetséges ellenlépésről, melyet szuverenitása ilyen szemtelenül nyilvánvaló megsértése nyomán tulajdonképpen kötelessége lett volna megtenni, és - alibiből - arra hágai nemzetközi bíróságra bízta az ítélkezést, amelynek döntése egyik fél számára sem volt kötelező érvényű. Nem csoda, hogy az aztán gyakorlatilag szentesítette az így kialakult status quo-t, mindkét felet egyenlően hibáztatva a kialakult helyzetért.

Mint emlékszünk, a nemzetstratégiai kérdésekben (is) magát teljesen tehetetlennek és dilettánsnak mutató Antall-kormány utolsó ténykedése az volt, hogy az újonnan megalakult Ukrajnával egy sebtében összehozott, és semmi értelmes célt nem szolgáló alapszerződést írt alá, melyben gyakorlatilag - a korábban még magát tizenötmillió magyar miniszterelnökeként aposztrofáló - Antall József lemondott a kárpátaljai magyarok érdekképviseletéről.

A következő lehetőség-ablak kitárulkozása nem váratott soká a lebénult, koncepciótlan és ki tudja, milyen érdekeket szolgáló magyar politikai elit számára, hiszen az egykori délszláv államok közötti, mintegy négy évig tartó, igen véres és minden képzeletet meghaladó, a második világháború etnikai pusztításaival vetekedő háború során a frontvonal mindkét oldalán kényszerrel besorozott magyar nemzetiségű fiatalok is harcoltak. Adva volt tehát a lehetőség, hogy a magyar kisebbségek helyzetét bemutassuk Európának és a nagyvilágnak. A soron következő Horn-kormány sem élt ezzel a lehetőséggel. Sőt, a kényszerbesorozás elől menekülő magyar fiatalokat sokszor erőszakkal fordították vissza a határról és adták vissza legtöbbnyire a szerb rendőrség markába.

Csupán pár év telt el, és a magyar parlament 1997-ben megszavazta a NATO csatlakozást, amely 1999-ben be is következett. Volt idő tehát kialakítani a magyar nemzet atlanti stratégiáját a következő Kárpát-medencei trauma előtt, amely menetrendszerűen be is következett. Folyt a találgatás, hogy ,,majd amikor mi már benn leszünk, de a szerbek, románok, szlovákok még nem, akkor majd megmutatjuk, hogy mi a magyarok Istene!". Megmutattuk. A csatlakozás pillanatában, 1999 márciusában már javában dúlt a második délszláv háború, ezúttal a szerbek és a koszovói albánok között. Csupán pár hetes tagok voltunk, amikor a NATO elhatározta Szerbia bombázását. Természetesen úgy gondoltuk, hogy a vajdasági, színmagyar települések majd ki-nem-mondott védettséget élveznek. Természetesen úgy gondoltuk, hogy az Orbán Viktor vezette magyar kormány mindent megtesz, hogy tájékoztassa az atlanti politikai elitet, a nemzetközi médiát és közvéleményt a trianoni döntés máig ható és igencsak aktuális következményeiről. Nem így történt. Semmi sem történt. Annyi történt, hogy Orbán Viktor két évvel később - egy igen hibás döntéssel - szakmai érveket állított szembe a politikaiakkal, és svéd Gripeneket rendelt amerikai F 16-osok helyett. Nem itt, hanem két évvel korábban kellett volna keményebben fellépni a magyar nemzeti érdekekért!

Rossz döntésének következményeit Orbán Viktor igen korán, már fél évvel később, a 2002-es választások során ,,learatta": az amerikai politika a rendszerváltás óta még soha nem látott intenzivitással, vehemenciával és egyértelműséggel állt ki a polgári kormánnyal szemben. Az amerikai lélek ugyanis fogékony a jogállamiság, az emberi jogok, a nemzetiségi és kisebbségi jogok fogalomkörével szemben. Amivel az amerikai gondolkodás viszont nem tud megértő lenni, az az ellentétes üzleti érdek. Õk ugyanis elsősorban üzletemberek, és csak másodsorban politikusok. Erre ékes példával szolgált az iraki háború, majd az azt követő ,,rendezés". Náluk ,,business"-ről beszélnek, nem politikáról. Például a magyar nemzeti érdekek védelme az amerikai vadászgépek megvételéért cserébe pontosan olyan ,,business deal", üzleti alku tárgya lett volna, amelyet az amerikaiak megértenek. A barter fogalma, a kölcsönös érdekek, a ,,win-win deal", amikor mindkét fél megtalálja számításait, mind-mind amerikai fogalmak. A magyar nemzetiségek délvidéki érdekeinek védelméről tehát az Orbán-kabinet úgy mondott le, hogy cserébe semmit sem kapott. Más szóval: nem kapott semmit, ezért úgy gondolta, hogy bevásárolnia sem kell. Az állásával fizetett érte.

Tizenévnyi, a politikai elit által többszörösen be nem váltott csekkek után a magyar társadalom teljes apátiában érkezett el az egy évtizeddel korábban még megváltásnak vélt EU-csatlakozás pillanatához. Azonban ekkorra az addig tágra nyílt ablakok már résnyire szűkültek, az emberek döntő többsége tudatában volt annak, hogy ettől a megkésett beteljesüléstől sok élvezetet nem remélhet. Így is lett. Egy alapjaiban torz és egyensúlytalan ,,kampány" után, miközben a parlamenti pártok valódi alternatívákat nem tudtak felmutatni, az ország választóinak többsége távol maradt az urnáktól. Az ő számukat összeadva az aktívan nemmel szavazókéval kiderült, hogy az ország többsége nem hisz vezetőinek. S mivel Nyugat-Európa nagy bölcsen egyszerre tíz új tagot engedett be, nem volt lehetőség az egyéni alkuk, engedmények kiharcolására sem. Tegyük hozzá gyorsan: talán jobb is, hogy így történt, mert nagy valószínűséggel az aktuális (Medgyessy-féle) kormány nem tudott volna élni az esetleges lehetőséggel. Mint ahogy nem is élt. A már meglévőnek vélt előnyökről is lemondott, megelégedett odadobott huszonöt százalékos támogatással a magyar gazdáknak, lemondott a magyar föld védelméről a külföldi tulajdon ellen, és még sorolhatnánk.

A Sors azonban újra és nem teljesen váratlanul megint lehetőséget adott a tizenöt éve folyamatosan kormányzó politikai elitnek, hogy egy kicsit a magyar érdekeknek megfelelően alakítsa az EU politikáját, hiszen annak mind a huszonöt tagállamának a jóváhagyására szüksége volt az új alkotmány kihirdetésére. Na végre, gondolhattuk, ,,Ugocsa non coronat!" Majd most megmutatjuk, mi tőről fakad a magyar virtus! Majd a mi derék Parlamentünk húzni, halasztani fogja a ratifikálást (amely kétharmados döntést igényel - Kuruc.info szerk.), míg végre egész Európa térden állva könyörög, hogy hadd teljesíthesse minden kívánságunkat, csakhogy aláírjuk az okmányt!"

Meseszerűen hangzik? Az is. A parlamenti pártok egy ki tudja milyen háttéregyezség folytán Szenteste előtt két nappal, amikor az emberek kilencvenkilenc százaléka legkevésbé sem akar politikával foglalkozni, suttyomban, sunyin és gyáván, minden társadalmi párbeszédet és elemi tájékoztatási kötelezettséget mellőzve átnyomták az EU-alkotmány szentesítését az országházi szavazógépen. A rendszerváltás tizenöt éves, újkori történelmében soha nem volt még ilyen mélyponton a demokrácia ázsiója a magyar politikai életben. A parlamenti pártok teljes érzéketlensége és cinizmusa mellett még csak meg sem kísérelték ,,kommunikálni" ezt az országot történelmi távlatokban is érintő döntést.

Ezek után már tényleg meseszerűnek hangzik, hogy a magyar politikai elit képes lenne megfogalmazni a magyar nemzet stratégiai érdekekeit, meseszerű, hogy arra vonatkozólag képes egy cselekvési/akciótervet kidolgozni az előre látható, soron következő mérföldkövek (NATO-csatlakozás, EU-belépő stb.) és az előre kevésbé látható események (háborúk, regionális konfliktusok, államok megszűnése és újjáalakulása) figyelembe vételével, és meseszerűen hangzik, hogy a mindennapi torzsalkodások, a nemzet vagyontárgyainak pártsemleges ,,kimentésével való foglalatossága", valamint kádkő- és szőlőtőkeügyek folyamatos teregetése mellett ideje és energiája marad e terv végrehajtására mindenektől függetlenül.

A magyar nemzet számára politikailag kedvező lehetőségek ablakai 2005. szeptember 26-én, Románia EU csatlakozásának feltétel nélküli, és az egy évvel korábbi EU-alkotmány lezongorázásához hasonlóan suttyomban, a nyilvánosság tájékoztatása mellőzésével történő megszavazásával immár végérvényesen lezárultak. Hogy Orbán Viktort idézzük ismét: Románia önként soha sem fog autonómiát adni az erdélyi, székelyföldi magyarságnak. Ennek a kikényszerítésének az eszköze lett volna a román EU-tagság lebegtetése és feltételekhez kötése magyar részről. Ezt az ütőkártyát csaptuk most le az asztalra úgy, hogy nem vittünk vele semmit. Persze a tavalyi - egy civil szerveződés által kikényszerített - kettős állampolgárságról szóló népszavazás, és az azt megelőző ,,kampány" után már meg sem lepődik mindezen a jó magyar.

Csak ne Orbán Viktor keze vágta volna oda azt az aduászt, hogy csak úgy csattant, amikor megnyomta az ,,igen" gombot!

Tizenöt évvel a rendszerváltás után ki kell mondanunk, hogy a magyar politikai elit nem teljesíti nemzeti megbízatását, azt, amiért a bizalmat kapta és amiért a fizetését felveszi. Akár kis, akár nagy tétekben folyik a játék. A rendszerváltás során bevezetett ,,parlamenti demokrácia" csupán azt eredményezte a választó szemszögéből nézve, hogy négyévente rá hárítják a döntés felelősségét olyan személyek kiválasztásáért, akik aztán a köztes időben úgyis azt teszik, amit akarnak, és amit rövid távú és személyes érdekeik nekik diktálnak. Ezek után nem csodálható, ha a be nem váltott, de kimondott ígéretek és kimondatlan remények okozta frusztráció tömeges elpártolást eredményezett a választók részéről az egész politikai intézményrendszerrel szemben. Ennél akkor már a kádári rendszer is ,,jobb" volt, hiszen a szavazó - bármiféle felelősség teljes hiányában - legalább jobban aludt, mint manapság.

No és Orbán Viktor.

Gehl Gusztáv, az Agrobank volt elnök-vezérigazgatója írja a Magyar Nemzet szeptember 16-i számában, hogy Orbán Viktort a nemzetközi tőke ,,csinálta ki" 2002 tavaszán, mivel ő tudta-tudja, mivel lehetne ezt az országot talpra állítani. Nos, ezzel nem mondott nagyot. Sokan tudják ezt. A mai magyar politikából nem a szakértők, a jogászok, a közgazdászok hiányoznak, hanem a politikusok. Akik valóban ,,tudják, merik, teszik". Akiket tud és mer követni a szavazó. Akik nem zsákbamacskaként árulják hitvallásukat, hanem a szívük fölött viselik, jól láthatóan. Azonban az elnök-vezérigazgató úr szerint Orbán még nem terítheti ki a kártyáit az asztalra.

Én kérdezem: miért ne? Mi a veszteni valónk, ha van még egyáltalán? A Kárpát-medence magyar nemzetiségű lakosainak száma 15 év alatt mintegy egymillióval csökkent - békeidőben példátlan szám. Az anyaország lakóssága jövőre tízmillió alá csökken - a veszteség 900.000 fő tizenöt év alatt: három Debrecennyi város tűnt el, vált lakatlanná ez idő alatt! Budapesten lakások tízezrei állnak üresen, mégis a külföldi tőkéből táplálkozó spekuláció müncheni árszínvonalra fújja föl az árakat. Magyar kézen már nincs egy nagyobb gyárunk, erőművünk (a Paksi Atomerőmű kivételével), egy élelmiszer-feldolgozónk, egy vasművünk, egy hipermarketünk, egy közművünk. A legtöbb vállalatnál a legapróbb döntéshozatal sem nálunk, hanem Bécsben, Párizsban, Berlinben, New Yorkban, Tel Avivban történik. Nálunk a világon a legmagasabbak a kommunikációs, telefon- és internetdíjak. A legmagasabb az egész környéken a benzin ára. Dunántúl termőföldjeinek egyharmada már külföldi kézen van. Budapest egy romhalmaz, emberek százezrei töltenek el napi 2-3 órákat az állandósult dugókban, melyek immár a nemzetgazdaságban mérhető károkat okoznak (egyes felmérések szerint évi 150 milliárd összegűt), és nemzetközi versenyképességünket veszélyeztetik. Utat tíz éve, metrót huszonöt, villamos vonalat meg ötven éve nem adtak át. Minden manapság megjelenő, külföldi kimutatás szerint elvesztettük minden, a rendszerváltásnál élvezett előnyünket, a tíz csatlakozó államból az utolsók vagyunk minden téren, az első évben nettó befizetők lettünk mintegy 45 milliárdos nagyságrendben. És akkor még nem is említettük a magyar hadsereg tudatosan kivitelezett, fokozatos fölszámolását ,,folyamatos, krónikus pénztelenségre" hivatkozva.

Kedves Orbán Viktor, ha lenne valahol egy minden apró részletre kiterjedő, megvalósítási határidőtáblával rendelkező, több külföldi nemzetbiztonsági szolgálat és szabadkőműves társaság összefogásával született, titkos terv Magyarország meggyengítésére, majd végső megszüntetésére, végül pedig a teljes magyar nemzet végleges eltüntetésére a Kárpát-medencéből, az sem lehetne ennél hatékonyabb, mint ami az utolsó tizenöt évben történt velünk!

Nem tudom már meghallani azokat az ellenvetéseket, hogy a Fidesz és Orbán Viktor azért szavazta meg Románia feltétel nélküli belépését az EU-ba - tehát anélkül, hogy az erdélyi magyarok egészének személyi, a székelyföldieknek pedig területi autonómiát adna -, mert hogy ,,a jelenlegi helyzetben nem volt más lehetőség", aztán ,,mindjárt itt vannak a választások", meg hogy ,,a románok jobb pozíciókkal rendelkeznek, mert felajánlották az amerikaiaknak Constanzát", vagy hogy ,,reálpolitika", stb. stb.; nos, az elmúlt 85 évben mindig ilyen helyzetben voltunk. Sőt, számunkra Mohács óta nem kedvező a csillagok állása, mégis 500 évig megmaradtunk - és szaporodtunk. Azonban egyre nyilvánvalóbb, hogy ez a folyamat megtört, mert elsősorban a lelkünk tört meg! És alig néhány évtizeden belül a magyar nemzet biológiai fennmaradása a tét.

Persze tisztában vagyok azzal, hogy mindezt Orbán Viktor is tudja. Mit is mondott ő a tavalyi bálványosi szabadegyetemen? ,,Autonómiát Önök soha nem fognak kiegyezéssel elérni Romániában. Vagy kiállnak érte, erőt mutatnak fel, megszervezik magukat és kikövetelik, vagy nem lesz autonómia." De ha már a ,,nemzetközi pénztőke" úgyis tudja, ,,hogy ő tudja", akkor ideje lenne nekünk is, a választóknak is ,,tudni", hogy milyen kártyákkal játszik. Ideje lenne nekünk is, még jó időben, a jövőre esedékes választások előtt is megismernie az igazi lapokat, azokat, amelyek nem cinkeltek! Amúgy honnan tudnánk őt megkülönböztetni a többi hamiskártyástól, amikor ő is a rossz gombot nyomkodja? Ha pedig azért nyomott igent - saját, a cikk elején olvasható meggyőződése ellenére -, mert ,,beszóltak" neki, mert netán valamivel zsarolják, akkor itt az ideje levonni a konzekvenciákat: Orbán Viktor zsarolható. Mint ahogy az egész rendszerváltó (értsd: nemzeti vagyont elprivatizáló) ,,elit" az. Éppen ezért ideje új arcok után nézni, akik nem azok.

Orbán Viktornak ideje lenne eldöntenie, hogy sok funkciójából melyik a prioritása, hiszen nyilvánvaló, hogy az Európai Néppárt alelnökeként ez más érték- és főleg érdekrendszerhez való igazodást jelent, mint a magyar nemzet miniszterelnökének lenni. Itt az ideje fölhasználnia azokat a pozíciókat, amelyekbe a szerencse és a jó Isten emelte, és legfőképpen itt az ideje személyes kockázatot vállalnia, mint Mahatma Gandhinak: levetkőznie egy szál gyolcsra, ennek minden következményével együtt, mert a magyarság az utolsó órába érkezett. Ideje kiteríteni a kártyákat, mert ha Orbán Viktor valóban a magyar nemzet megváltója akar lenni, akkor ez a nemzet, ez a nép őt vállára véve fogja bevinni a magyarok Országházába - még ha cigánygyerekek is potyognak az égből!

Ha ő ebben pedig nem hisz, akkor arra sincs joga, hogy a mi feltétlen és vak hitünket, szeretetünket és lojalitásunkat kérje számon.

Budapest, 2005. szeptember 28.

Várkonyi Zsolt
Aki Orbán Viktor hívására 2002-ben megalapította a Hegyvidéki Lokálpatrióta Polgári Kört, aki Orbán Viktor ,,igenlő" gombnyomására most, 2005. szeptember 26-án megszűntnek nyilvánította azt

(Kuruc.info)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidó lap trianon évfordulójan
  2008-06-09 18:29:17, hétfő
 
  Zsidó lap trianon évfordulójan: Kis Magyarország mennyország

2008-06-08 17:01 Belföld

Örülhetünk, hogy a trianoni békeszerződés megszabadította Magyarországot a nemzeti kisebbségeitől, azaz újabb etnikai feszültséggócoktól. Történt pedig mindez abban a korban, amikor minden nép a saját államát a demográfiailag saját maga által lakott területekből akarta létrehozni.

A leválasztott területek térképe

Utálhatjuk persze Trianont, de nem azért, mert magyarlakta területeket csatoltak el, hanem azért, mert erre a történelmi vereségre és arra az új tényre, hogy már nincs kit nemzetiségként elnyomni, új bűnbakot találtak, a zsidóságot.

A korábban vaskosan nacionalista, olykor soviniszta magyar zsidók saját államuk nemzetiségijeivé váltak. Megtapasztalták a sovinizmust - a saját bőrükön.

Ettől függetlenül, lehet vágyakozni a magyar nyelvű területek kultúrája iránt, lehet ábrándozva gondolni kincses Kolozsvárra, Kassára, Pozsonyra vagy éppen Munkácsra. Lehet éppenséggel bánkódni afelett, hogy a területek új urai hogyan akarták eltüntetni az évezredes magyar kultúra és államiság nyomait is. Ám öngyilkos az az ideológia és gondolkodásmód, amely erre a nosztalgikus vágyódásra bármiféle politikát épít rá és komolyan felveti a területi revízió ötletét, hiszen ez, amennyiben meghatározó erejűvé válik, csak újabb gyilkosságoknak és vereségeknek ágyazhat meg, azokat támogatja.

A trianoni békeszerződés igazságtalan volt, az akkori győztesek kényszerítették rá a vesztesekre akaratukat, elégítették ki a környező államok területi étvágyát, illetve hoztak létre újakat. Ugyanakkor egy már régebb óta megindult folyamatra tették rá a pecsétjüket Versailles-ban, hiszen Erdélyben például már száz éve is román többség volt és ennek a magyar uralmi állapotnak a fenntartása csak késleltette volna a későbbi, minél véresebb összeütközést és konfliktust. Hasonló a helyzet az Izrael által megszállt Ciszjordániával: hosszabb távon lehetetlen az uralmi állapot fenntartása.

Magyarország tehát szegényebb lett területeivel, ám véres etnikai háborúk sorozatával is. Trianon átka azonban ott kísértett a második világháborúban, amikor is a magyar vezetés - cserébe azért -, mert a náci Németország segítségével kapta vissza az elcsatolt területek egy részét - csatlakozott a Szovjetunió elleni háborúhoz. Az eredmény közismert. Többszázezer magyar katonai és civil halott, nyilas uralom, a hazai zsidóság szinte teljes kiirtása, szovjet katonai megszállás, sztálinista diktatúra.

Az Osztrák-Magyar Monarchia - bár a zsidóság szempontjából mérlege inkább pozitív volt - a német és a magyar Volksstamme uralmán, valamint a szlovák, román, rutén (a sor még bővíthető) nemzetiségek elnyomásán alapult, bár a későbbi totalitárius nemzeti kommunizmusok szemszögéből nézve, ez a fajta elnyomás szolidabb és cizelláltabb volt, mint Ceaucescu, Gustav Husak vérfagyasztó népi államai.

A magyar zsidóság a magyarlakta területek elválasztásával új államokba került, melyek nagy része a zsidó identitás állami támogatásával vélte gyengíteni a magyar identitást. Ennek a magyar zsidóságnak azonban a magyarságát nem pusztán a román és a szlovák államok vették el, hanem maguk a magyar hatóságok. Akiket ők a területi visszacsatolásokkor üdvözöltek, és akik őket deportálták az országból.

Ennek a tanulságait pedig le kell vonni. Azaz nemhogy nem kötelező, de nem is ajánlott ismét beszállni a magyar nemzeti ringlispílbe. Ráadásul az izoláció, az integráció, az asszimiláció vagy éppen a sehova-nem-tartozni-akarás lehetőségei mellett potenciálisan újként jelentkezett az a lehetőség, hogy a zsidó Izraelben élhessen.
Szabad a választás.

Novák Attila
Szombat

http://portal.jobbik.net/index.php?q=node/5976
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szabadkőműves Martonyi János
  2008-06-09 18:24:09, hétfő
 
  A szabadkőműves Martonyi János

2008-06-09 15:16


Az Egyesült Államok külföldi fegyveres beavatkozásai ellen legkövetkezetesebben fellépő amerikai képviselő, Ron Paul bajorországi támogató blogján megjelent a titokzatos Bilderberger-csoport idei konferenciáján résztvevők listája, amelyen most először magyar résztvevő neve is szerepel.

Néhány résztvevő: Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter, Szófia spanyol királynő, Jean-Claude Trichet, az Európai Központi Bank elnöke, Joaquín Almunia, az EU pénzügyi biztosa, Jan Peter Balkenende holland miniszterelnök, Oscar Bronner, az osztrák balliberális Der Standard napilap kiadója, Joschka Fischer, volt német külügyminiszter, Richard C. Holbrooke, volt amerikai ENSZ-nagykövet, Herny A. Kissinger, volt amerikai külügyminiszter, Peter Mandelson, az EU kereskedelmi biztosa, David Rockefeller, a Chase Manhatten Bank volt elnöke, Flemming Rose, a Jyllands Posten főszerkesztője (ezen dán lapban jelent meg a Mohammed próféta gúnyrajza), Martonyi János volt külügyminiszter (szerkesztő: és Marosvásárhelyi néven állambiztonsági jelentgető, besúgó(?)) és három ismert amerikai neokonzervatív: James Wolfensohn, Richerd N. Perle, valamint Paul Wolfowitz.
Forrás: http://bavaria-for-ron-paul.blogspot.com/

Kapcsolódó linkek:

1. Szabadkőművesek: a Bilderberg csoport igaz története 1. rész
2. Szabadkőművesek: a Bilderberg csoport igaz története 2. rész
3. Szabadkőművesek: a Bilderberg csoport igaz története 3. rész
4. Szabadkőművesek: a Bilderberg csoport igaz története 4. rész
5. Susan Georg: Luganoi tanulmány
6. Pokol Béla: Jegyzetek a transzatlanti uralmi rend kiépüléséről
7. John Smith: A világgazdaságot uraló Bilderberg-csoportról
8. Karizmatikus vezérre várva

http://portal.jobbik.net/index.php?q=node/5980
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Készüljünk!
  2008-06-09 18:22:06, hétfő
 
 

Készüljünk!


A liberális budapesti parlament minden pártja bepánikolt.

Fodor ajánlkozását a FIDESZ elfogadta, vagyis a ,,mérsékelt" liberálisok beadják a derekukat a ,,könyörtelen" liberálisoknak. Az indok: ezt a kormányt meg kell buktatni, akár azon az áron is, hogy lemondunk az alkotmánymódosításról, a választási törvény megvalósításától és a tőke szabad garázdálkodásának megfékezéséről. Vagyis: előkészítjük a változatlanságot a FIDESZ kormányzásához.
Gyurcsány beleerősít a hülyeségbe, mert érzi, hogy a ,,közepesen" liberális álláspont nem tartható. Ildikó szemei rebegnek, de marad frakcióvezető, tagadják a belső feszültséget, majd közlik, hogy eljárást indítanak az ellen, aki Gyurcsány leváltását szorgalmazta.
Kapkodás a politikai ,,elitben" jobbra-balra, vagyis egyetemesen.
Az előrehozott választás borítékolható, ha 12-én az írek megbuktatják a Lisszaboni Szerződést.
,,Mi megmutatjuk, hogy akkor is ragaszkodunk a kötélhez, ha Európa le akarja venni a nyakunkból!" - üzenik a hatalomba beletörő körmûek.
Csakhogy a bitófa eltûnik. Mi lesz veletek, Gyurcsány Ferenc, Dávid Ibolya, Orbán Viktor, Fodor Gábor és mi lesz csicskásaitokkal? Itt maradtok nyárvíz idején kivégzőeszköz nélkül!
Legyen ez a ti gondotok!

Nekünk viszont készülni kell az európai és a magyarországi rendszerváltásra!
Ne legyen több ,,egyeztetés" sem név-ügyben, sem egyéb már eldöntött kérdésben! Fogadja mindenki alázattal, hogy a Szent Korona tagja és igyekezzék fénylő porszemmé válni!

Egyedülálló, hatalmas értékünk van: a Szent Korona. Lehet Õt Magyar Modellnek nevezni, akkor is az marad, aki.
Mi mindannyian őt szolgáljuk, mert ez a sorsunk!
Ezért hát a Szent Koronát Szolgálók Szövetségeként lépünk fel egységesen, az Alkotmány öt alapelvét a zászlónkra tûzve. Ez a minimum és ez a maximum!

A megvilágosodás kegyelmét egyre többen megkapjuk. Akinek szüksége van rá, meríthet abból az ,,Úton az Európai Konföderáció felé" c. anyagból, amit ma fejeztem be, most ellenőrzöm és holnaptól (2008. június 9-étől) a http://szksz.hu/Videok/index.html címen bárki elérheti. Ebben nemcsak az EU Lisszaboni Diktátumban megfogalmazott szenvedhetetlen igáját ismerheti meg, aki megtisztel az érdeklődéssel, hanem azt is, hogy mit ad e helyett a Szent Korona értékrend. (Ismertetője - 2008. június 9-től -: http://eunyet.hu/hirlevel/08060901.doc) Aki ezt szeretné DVD-n is megkapni, kérem írjon!

Június 10-én Csepelen találkozhatunk, azután
14-én 18 órakor Írország Magyarországi Nagykövetsége előtt, majd
21-én az EU főtisztviselőjével a Lisszaboni Szerződésről folytatott vitán, a Magyarok Házában. Remélem ez megfelelő nyilvánosság előtt fog folyni.

21-e után gyakorlati felkészülést indítunk a Szent Korona Önigazgatási rendszere szerint.
Aki szervezete, pártja nevében, vagy függetlenként részt akar venni a Szent Koronát Szolgálók munkájában, kérem, jelezze szándékát a http://www.szksz.hu/Videok/egyuttm080604.doc címen szereplő nyilatkozattal.

Kelt Szegeden, 2008. június 8-án.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája


http://62.112.194.95/hirlevel/08060801.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nézegess hátrányos helyzetű po
  2008-06-09 18:20:12, hétfő
 
  Nyíregyháza: Törött kamerával próbálkoztak a cigányok (Nézegess hátrányos helyzetű pongókat!)


2008. június 09. 13:23HunHír.Hu-információ


Pongó Ernő, a Hátrányos Helyzetű Romákért Alapítvány elnöke (képünkön), Mohácsi Viktória, EU-parlamenti képviselő szabolcsi jelzőőre, mögötte tettestársa. Ők azok, akik a nyíregyházi Trianon-megemlékezést Magyar Gárda-ellenes tüntetésükön megzavarták vasárnap.

Megpróbálták eljátszani, hogy a gárdisták rájuk támadtak, ezt egy magukkal hozott törött videó kamerával akarták alátámasztani, de a rendőrök átlátták a helyzetet - számolt be az esetről egy Trianon-megemlékezésen résztvevő szemtanú. A cigányokat erőteljesen támogató média az esetről másként számolt be, ők azt harsogták, hogy a "trianonosok" tették tönkre a békés romák készülékét.

Képek a provokátorokról ide kattintva tárulhatnak az olvasók elé.

Amint arról a HunHír.Hu beszámolt, a Magyar Gárda és a Nemzeti Őrsereg nyíregyházi Trianon-megemlékezésével egy időben tartott gárdaellenes tüntetést vasárnap egy cigányszervezet, de ott voltak információk szerint a Szabolcs megyei hitgyülekezetes ifjak is. A Nemzeti Őrsereg tagjait közelről kamerára vették cigány provokátorok, a végén a rendőrségnek is közbe kellett avatkozni.

A gárdaellenes demonstráción, a tiltakozó beszédek elhangzása után a provokáció folytatódott, cigány zenés és táncos mulatozás kezdődött.

A megemlékezésen szónokló Jobbik-elnök, Vona Gábor a gárdaellenes demonstrációval kapcsolatban kijelentette: söpredéknek, csőcseléknek való dolog a nemzet sorstragédiájára emlékezéssel egy időben tüntetni.
Kapcsolódó hírek:
Gárdista olvasó: Méltóságteljes megemlékezés zajlott Nyíregyházán
Beparáztak, majd provokáltak a cigányok a Gárda megemlékezésén



http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=11457
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Gede testvérek újabb szenzác
  2008-06-09 18:16:09, hétfő
 
  A Gede testvérek újabb szenzációval rukkoltak ki
Jud Süss, a Harmadik Birodalom leghíresebb filmdrámája
2008. június 09. 15:07HunHír.Hu-információ

JudSuss_lead.jpgAz év fimbemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők a Gede testvérek jóvoltából június 27-én 18 órától. A tűrt, tiltott könyvek és más műfajú ritkaságok bátor kiadója most 70 év után előállt a Jud Süssel, Veit Harlan félelmetesen realista filmjével, amely a zsidókat és nem-zsidókat a hagyományos keresztény erkölcsiség alapján mutatja be.

A tizennyolcadik század Németországában játszódik ez a pazarul látványos játékfilm, amely a Harmadik Birodalom leghíresebb, megrázóan felvilágosító történelmi filmdrámája. A filmben bemutatott események történelmi tényeken alapulnak, Josepf Süss-Oppenheimer élettörténetén, aki zsidó pénzügyminisztere volt Württemberg hercegének az 1730-as években.



Korrupciója és rabló politikája a polgárok gazdasági tönkretételéhez és végül felkeléséhez vezetett. Intrika, románc, irigység, emberi gyengeség, zsidó erkölcstelenség és rablás pazar története. A film a zsidókat és nem-zsidókat a hagyományos keresztény erkölcsiség alapján mutatja be. Németország legkiválóbb színészeit mozgósították közel 2 millió birodalmi márka költségvetéssel e rendkívül vitakeltő alkotás elkészítésére. Ritkán elevenítette meg a művészet oly világosan érthető módon a zsidóság igazi valóját, mint ez a film. A világ leggyűlöltebb filmje kiváló minőségben borzasztja el a nézőt.

A megrázó művészi alkotás Hegedűsné Kovács Enikő erkölcsi és anyagi támogatásával kerül bemutatásra.

(A helyfoglalás feltétlenül szükséges a rendkívül nagy érdeklődésre való tekintettel: Gede Testvérek Bt. +36 1 349-4552. Jegyár: 1000)

http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=11458
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán tárgyalni hívta Fodort
  2008-06-09 18:12:51, hétfő
 
 
Orbán tárgyalni hívta Fodort
2008-06-09

Orbán Viktor levélben tárgyalásra hívta Fodor Gábort, az SZDSZ új elnökét. A Fidesz elnöke ezenkívül hétfőn egy sajtótájékoztatón újságírói kérdésre válaszolva arról is beszélt, hogyha az SZDSZ valódi ellenzéki pártként viselkedik, akkor megvan a szükséges számú szavazat a parlament felosztatásához, ez pedig az előrehozott választások előfeltétele.

Orbán Viktor kérdésre válaszolva azt mondta: az MSZP-t kivéve mindenkinek érdeke - beleértve az SZDSZ-t is -, hogy minél hamarabb döntésképes kormánya legyen az országnak, ez pedig előrehozott választások nélkül nem megy. Hozzátette: előrehozott választások akkor lehetségesek Magyarországon, ha a parlament a jelen lévő képviselők több felének igen szavazatával feloszlatja önmagát.

A Fidesz elnöke azt mondta: e tárgyban írt levelet Fodor Gábornak, az SZDSZ új elnökének, "aki ha úgy gondolja, ismerteti majd a levél tartalmát".

Orbán Viktor úgy vélte, abban az esetben, ha az SZDSZ valóban ellenzéki pártként viselkedik a jövőben, és hozzájárul a parlament önfeloszlatásához, akkor megvan a szükséges számú szavazat hogy ez bekövetkezzen.

"Nem voltunk az utóbbi fél évben olyan közel a komoly hatalmi változás lehetőségéhez, mint amilyen közel most. Az a kérdés, hogy az SZDSZ bölcsessége és bátorsága meddig terjed" - mondta a Fidesz vezetője.

Annak kapcsán, hogy Fodor Gábor szerint az SZDSZ csak akkor támogathatja az előrehozott választást, ha a pártok megállapodnak abban, a következő kormány nem módosíthatja az alkotmányt, a választási és az állampolgárságról szóló törvényeket, Orbán Viktor azt mondta: ezek azok a kérdések, amelyekről beszélni kell, ezért is küldött levelet, amelyben "tisztázó" tárgyalásra invitálja az SZDSZ elnökét.

(Fodor Gábor szombaton, SZDSZ-elnökké választását követően azt mondta, tárgyalást kezdeményez a parlamenti pártok vezetőivel Magyarország jövőjéről.)

A Fidesz elnöke kérdésre válaszolva reménytelennek tartotta, illetve rendkívül csekély esélyt adott annak, hogy az SZDSZ visszamegy a koalícióba, és minden folytatódik, úgy ahogyan eddig, csak másképp hívják majd miniszterelnököt.

"Ennél sokkal jobb véleménnyel vagyok az SZDSZ új elnökéről. Nem hiszem, hogy a cégér vagy a homlokzat átfestésével beérné" - jegyezte meg Orbán Viktor, aki szerint az SZDSZ kiírná magát a politikából, ha "visszasündörögne" a koalícióba.

A pártelnök három lehetőséget lát Magyarország előtt: vagy marad a kisebbségi kormányzás, vagy lesz egy "álkisebbségi" kormányzás, ahol az SZDSZ ellenzékben van, de kormánypártként viselkedik, vagy pedig előre hozott választást kell tartani, és meg lehet kezdeni "a válság felszámolását célzó válságkormányzást".

Hangsúlyozta: a kisebbségi kormány képtelen Magyarország súlyos válságát kezelni, és a legrosszabb válasz azokra a kihívásokra is, amelyekkel Európa szembesül, így élelmiszerárak és az energiaárak emelkedésére.

A korábban kiszivárgott beszédéből idézett adósság átütemezésről Orbán Viktor azt mondta, zárt körben és nyilvánosság előtt is ugyanaz a véleménye a magyar adósságkezelésről: szerinte az átütemezés kifejezetten reménytelennek tűnik, ezért ő maga mindig átszerkesztésről beszélt, amire polgári kormány alatt is volt példa.

Ez azt jelenti, hogy a magas kamattal felvett értékpapírokat kiváltották alacsony kamatúakra, de ez csak akkor lehetséges, ha csökken az infláció és a jegybanki alapkamat, és van bizalom a kormány iránt - jelentette ki a Fidesz elnöke. Úgy vélte, ez nem adósság átütemezés, hanem az adósságkezelésnek egy teljesen elfogadott, nem rendkívüli eszközrendszere, amire szerinte szükség lesz.


Forrás: MTI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Torockai pénteki beszéde
  2008-06-09 18:10:53, hétfő
 
  Torockai pénteki beszéde


Itt megnézhető vagy meghallgatható - érdemes:
http://szentkoronaradio.com/belfold/2008_06_06_trianon-2008-ban-emlekezes-es-jovo be-mutato-felvonulas-kepek-beszedek-videok-fris
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2008.05 2008. Június 2008.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 705 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 530
  • e Hét: 2790
  • e Hónap: 19583
  • e Év: 152500
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.